Kirkeblad. Gudstjenester / Gottesdienste. Søndag d. 6. maj kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kirkeblad. Gudstjenester / Gottesdienste. Søndag d. 6. maj kl"

Transkript

1 Gudstjenester / Gottesdienste Februar: 18. Kl Gudstjeneste med kirkekaffe 25. Kl Aftengudstjeneste med kirkekaffe Marts: 4. Kl Gudstjeneste med kirkekaffe 11. Kl Gudstjeneste med kirkekaffe 18 Ingen gudstjeneste 21. kl Gudstjeneste og foredrag om pilgrimsvandring 25. Kl Gudstjeneste med kirkekaffe 27. Kl Kristkirken i Rendsborg. Påskegudstjeneste m. påskedrama 29. Kl Skærtorsdagsgudstjeneste m. fællesspisning 30. Kl Langfredagsgudstjeneste Kirkeblad Februar marts april - maj Konfirmandernes gudstjeneste Søndag d. 6. maj kl April 1. Kl Påskegudstjeneste med dåb 2. Kl Kolonistenhof, Bornbag 11. Pilgrimsvandring og gudstjeneste. 8. Ingen gudstjeneste 15. Kl Gudstjeneste og kirkekaffe 22 Kirkedag. Gudstjeneste i Gottorp slotskirke kl Ingen gudstjeneste i Rendsborg 29. Kl Gudstjeneste med kirkekaffe Maj: 6. Kl Konfirmandernes gudstjeneste 10. Kl Konfirmation 12. Kl Konfirmation 20. Kl Pinsegudstjeneste 21. Kl Pilgrimsvandring og gudstjeneste. Mødested Feldscheide. 27. Kl Afslutningsgudstjeneste for minikonfirmanderne Husk! Medlem af menigheden bliver man ved at henvende sig til præsten. (Möchten Sie weitere Informationen oder wollen Sie Mitglied der Dänischen Kirche werden, wenden Sie sich bitte an die Pastorin):Cecilie Brask, Gerichtsberg 6, Rendsburg, Tlf ,e mail: cbrask@kirken.de Denne dag er det årets konfirmander, der står for gudstjenesten. På den måde viser de os, hvad der er vigtigt for dem og giver os et indblik i deres tro. Det vil også være gudstjeneste på konfirmandernes præmisser med en lidt anden form og nogle af de salmer, som konfirmanderne godt kan lide. Påskegudstjeneste med Påskedrama Mandag d.26. marts kl i Christkirche, Prinzenstr. 13 ( ved paradepladsen) Stor påskegudstjeneste for skolebørn, børnehavebørn, forældre, bedsteforældre og andre interesserede. Ved gudstjenesten spiller 8. klasse påskedramaet fra Palmesøndags indtog i Jerusalem til opstandelsen Påskemorgen afvekslende med musik og sang.

2 Sangaften Onsdag d. 14. marts kl Filmaften sammen med SSF Filmene vises i kirken kl De vil være med dansk tale og danske undertekster. Det er gratis at deltage i filmklubben. Synes du ind imellem at vi synger de samme sange hele tiden? eller synes du ikke du kender, det der synges? Eller har du en ny sang du synes vi skal lære? Så kom og vær med til vores sangaften og lad os synge nyt og gammelt sammen. Onsdag d.21. februar: Susanne Bier: En chance til.dramaet En chance til handler om de to politibetjente, Andreas og Simon, der har vidt forskellige tilværelser. Hvor Andreas nyder livet med sin smukke hustru og nyfødte barn, dulmer Simon sin smerte fra et forlist ægteskab ved at tage på stripklub og drikke sig fuld. Et drama om skyld, retfærdighed og moralske dilemmaer. Menighedens Generalforsamling Onsdag d.7.marts kl Efter en kort andagt holder vi menighedens generalforsamling, hvor præst og menighedsrådsformand aflægger beretning og fortæller om årets gang i menigheden. I år vil der være valg til menighedsrådet. 3 menighedsrådsmedlemmer er på valg. Måske er menighedsrådet noget for dig! Efter generalforsamlingen vil der være ost og rødvin Skriv allerede nu datoen i kalenderen og kom og bak op om kirken og dens arbejde.

3 Regler for betaling af medlemsbidrag Af og til er der lidt usikkerhed om, hvad kirkebidraget er, hvordan det udregnes og betales. Her er der svar på de vigtigste spørgsmål: I vedtægterne for dansk kirke i Sydslesvig står: Som medlem af en dansk menighed betaler du 5% af din løn eller indkomstskat. Dette bidrag er fradragsberettiget. Det udregnes på følgende måde: (Lønskat x 5): 100 = medlemsbidrag. Hvis du f.eks betaler 5000, i skat om året ser det således ud : 5000 x 5 : 100 = 250, om året. ( eller 20,83 om måneden) Mindstebeløb: Hvis du ikke betaler skat, eller hvis du også er medlem af Den Nord Kirke( den tyske kirke) skal du betale et mindstebeløb. Menigheden i Rendsborg har fatsat mindstebeløbet til 30, om året. Mindstebeløb for pensionister 16, om året Mindstebeløb for unge under uddannelse 10, om året ( børn og unge er medlemmer sammen med forældrene indtil de fylder 18 år. Derefter skal man selv melde sig ind, for at være medlem af menigheden.) Indbetaling Medlemsbidraget indbetales på kirkens konto i Hypovereinsbank, BIC: HYVEDEMM300, IBAN: DE For at undgå at skulle sende rykkere ud vil vi opfordre jer til at lave en Dauerauftrag For nogle er det i orden at betale alt på en gang eller fordelt på nogle få gange om året, men for enkelte vil det være rarest at overføre et beløb hver måned. Regnskabet gennemgås en gang om året. Hvis I ikke har reageret på flere på hinanden følgende rykkere. Sendes en sidste opfordring til at betale inden man bliver streget af medlemslisten. Einzugsermächtigung er desværre ikke muligt. Husk også! Vi er meget glade for vores medlemmer. Fordi I som menighedens medlemmer er med til at bakke op om og sikre, at der fortsat vil være en dansk kirke i Rendsborg, der kan tilbyde børnehave og skolegudstjenester, almindelige gudstjenester og familiegudstjenester, minikonfirmandundervisning, konfirmandundervisning, studiekredse, torsdagskaffe, kirkelige handlinger som dåb, bryllup og begravelse og meget mere. Læsekredsen Læsekredsen har sammensat et forårsprogram måske har du også lyst til at være med!! Onsdag d. 28. februar: Finn Egeris: De faderløse Onsdag d. 25. april: Lars Mytting: Svøm med dem som drukner Onsdag d. 23. maj: Anne Marie Ejrnæs: Bhakti Hvis du ind imellem har lyst til at læse en bog på dansk og snakke om den i en afslappende atmosfære, så er læsekredsen måske noget for dig. Lige som tidligere vil jeg have et lille lager af bøger lånt på Dansk Centralbibliotek. Dem, der gerne vil være med, melder sig og låner en af bøgerne. Der er ca. en måned til at læse en bog. Læsekredsen mødes i kirken kl Er du interesseret, så henvend dig til Cecilie Brask tlf BogbusCafe i Ejderhuset Brandtstr , Büdelsdorf kl Bogbuscafe en har åbent: Fredag d. 23. februar Fredag d. 23. marts Fredag d. 27. april Fredag d 25. maj Afslutningsgudstjeneste for minikonfirmanderne Søndag d. 27. maj kl

4 Menighedens minikonfirmander er lige begyndt. Det er en glad og livlig flok. De har mange interesser og ved meget. Ved afslutningsgudstjenesten kan I opleve lidt af det, de har lært. Og også lidt af hvert! Påskegudstjeneste med dåb. Efter gudstjenesten vil der være kirkekaffe 2. påskedag d. 2. april kl Pilgrimsvandring og gudstjeneste. Vi mødes kl ved Kolonistenhof, Bornbag 11, Alt Duvenstedt. Vandringen afsluttes med gudstjeneste i trækirken ca. kl Aftengudstjeneste og foredrag om pilgrimsvandring Onsdag d. 21. marts kl Pilgrimsvandring er noget andet end bare en gåtur, det er at gå sammen med Gud og overveje livet på ny. Under en pilgrimsvandring bliver livets grundvilkår tydelige for en. Vejen du går, er et billede på livet du lever. Måske er det derfor, at mange mennesker i dag vælger at begive sig ud på en pilgrimsvandring for at lære sig selv livet og Gud at kende. Der findes mange forskellige slags pilgrimsvandring, enten lang eller kort, enten alene eller i en gruppe, og for mange er selve målet for vandringen heller ikke uden betydning. Cecilie Brask vil fortælle om hvad pilgrimsvandring er, og hvad den kan gøre ved en. Hun vil også vise billeder fra nogle af sine andre vandringer. Der vil i løbet af foråret blive tilbudt nogle korte pilgrimsvandringer og måske kunne vi også overveje om vi skal lave en længere vandring. Konfirmationer i Rendsborg danske Kirke Kristi himmelfart d. 10. maj kl : Sofie Andersen, Rendsborg Jolina Haas, Bünsdorf Nele Merit Raetsch, Rendsborg Annika Schröder, Alt Duvenstedt Jan Malte Firnau, Rendsborg Maurice Raddatz, Rendsborg Laurenz Runde, Büdelsdorf Luca simon Runde, Büdelsdorf Leon Maurice Vogel, Rendsborg Lørdag d. 12. maj kl Laura Dinter, Hamdorf Linda Dinter, Hamdorf Mathilde Happich, Fockbek Kira Julianna Kristensen, Büdelsdorf Lisann Nissen, Rickert Eva Lotta Wohlgehagen, Rendsborg Alexander Toft, Büdelsdorf Finn Ole Bäcker, Rendsburg Paul Voß, Bünsdorf Påskens Gudstjenester Skærtorsdag d. 29. marts kl : Familiegudstjeneste med fællesspisning Vi spiser påskelam med flødekartofler, salat m.m. Da der skal købes ind bedes i melde jer til hos præsten ( ) senest d. 22. marts. Det koster 10, for voksne og 4, for børn. Langfredag d. 30. martsl kl Langfredagsstilhed. Langfredag er kirken tømt for lys og blomster. I den mørke kirke vil vi holde en stille og meditativ Gudstjeneste. Påskedag 1. april kl Onsdagsstilhed og suppe Onsdagsstilhed er en meditativ aftengudstjeneste med plads til at sidde i kirkens rum med sine egne tanker og bønner. Kelterne siger om kirken, at det er a thin place et tyndt sted, forstået på den måde at afstanden mellem himmel og jord er særligt lille i kirkens rum, så Gud der vil være os særligt nær. Onsdagsstilheden har en enkel liturgi med bønner og bibellæsninger og perioder med stilhed. Vi mødes i kirken kl og bagefter vil der være en enkel suppe med brød.

5 Onsdag d. 28. februar Onsdag d. 14. marts Onsdag d. 25. april Onsdag d. 23. maj På dagene med onsdagsstilhed vil der ofte være et andet arrangement kl , men man kan sagtens deltage i onsdagsstilheden uden at deltage i arrangementet bagefter og også omvendt. meditationer. Vi slutter af med en kort gudstjeneste i Trækirken. Medbring madpakke og noget at drikke. 2. Pinsedag d. 21. maj. Kl Mødested Feldscheide, Feldscheide 1, Tetenhusen Pilgrimsvandringen er på højest 8 km. Undervejs vil der være pauser med små meditationer. Vi slutter af med en kort udendørs gudstjeneste. Medbring madpakke, noget at drikke og noget at sidde på. Har du brug for kørelejlighed kan du henvende dig til præsten: Menighedskaffe - Donnerstagskaffe I Den danske Kirke, Gerichtsberg 6. Torsdage kl Torsdag d. 15. marts: Flygtningearbejde i Rendsborg, Vi får Besøg af Gisela Haman der fortæller om sit engagement i flygtningearbejdet i Rendsborg. Torsdag d. 19. april: Forårshygge Torsdag d. 17. maj: Vi fejrer Norges nationaldag. Torsdagskaffen er for alle som har lyst til at mødes med andre og snakke om livets små og store spørgsmål over en kop kaffe. Für alle die gerne andere treffen möchten und über die großen und kleinen Fragen im Leben bei einer Tasse Kaffee sprechen möchten Pilgrimsvandringer 2. påskedag d. 2. april kl Mødested Kolonistenhof, Bornbag 11, Alt Duvenstedt Pilgrimsvandringen er på højest 8 km. Undervejs vil der være pauser med små

Kirkeblad. Gudstjenester / Gottesdienste

Kirkeblad. Gudstjenester / Gottesdienste Gudstjenester / Gottesdienste November 4. Kl. 19.00 Allehelgens gudstjeneste 11. kl.10.30 Andagt og Klokkeringning 11. kl. 17.00 Gudstjeneste og mortensgås 18. Kl. 14.30 Egernførde danske Kirke, Efterårsmøde

Læs mere

KIRKEBLAD For Rendsborg Danske Menighed. marts april maj juni. GUDSTJENESTER/ GOTTESDIENSTE D-D: Gottesdienste in Dänisch und Deutsch

KIRKEBLAD For Rendsborg Danske Menighed. marts april maj juni. GUDSTJENESTER/ GOTTESDIENSTE D-D: Gottesdienste in Dänisch und Deutsch GUDSTJENESTER/ GOTTESDIENSTE D-D: Gottesdienste in Dänisch und Deutsch Marts: 25. Kl. 14.30 Afslutningsgudstjeneste for minikonfirmanderne 28. Kl. 11.30 Påskegudstjeneste for skoler, børnehaver og andre

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12

APRIL 1. Fredag 1 Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Uge 14 Tirsdag 5 Onsdag 6 Torsdag 7. Side 3 af 12 Side 1 af 12 JANUAR 1 Lørdag 1 Nytår Søndag 2 Mandag 3 Uge 1 Tirsdag 4 Onsdag 5 Torsdag 6 Hellig 3 konger Fredag 7 Lørdag 8 Søndag 9 Mandag 10 Uge 2 Tirsdag 11 Onsdag 12 Torsdag 13 Fredag 14 Lørdag 15

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag

Uge 2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Teori Teori 7 Holdstart Uge 3 Mandag Tirsdag Uge 2 Dato 05-01-2015 06-01-2015 07-01-2015 08-01-2015 09-01-2015 Uge 3 Dato 12-01-2015 13-01-2015 14-01-2015 15-01-2015 16-01-2015 Uge 4 Dato 19-01-2015 20-01-2015 21-01-2015 22-01-2015 23-01-2015 Uge

Læs mere

nyt 40. årgang Nr Marts - April - Maj Fortsættes på side 2

nyt 40. årgang Nr Marts - April - Maj Fortsættes på side 2 IRKE nyt Den sorte præstekjole! Præstekjolen har været til diskussion mange gange. Er det virkelig nødvendigt, at du ser så kedelig ud, bliver jeg tit spurgt. Men der er en grund til, at præsten har den

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

INTRODUKTION. Spisning inde i kirken Skærtorsdag Natgudstjeneste og gravøl Langfredag Solopgangsgudstjenester fra kl. 7.

INTRODUKTION. Spisning inde i kirken Skærtorsdag Natgudstjeneste og gravøl Langfredag Solopgangsgudstjenester fra kl. 7. HVAD BETYDER PÅSKE INTRODUKTION Hvorfor holder vi egentlig påske? Vi spiser påskefrokost og laver gækkebreve - men er det andet end det? Påsken handler om Jesus død og opstandelse. Påsken åbner muligheden

Læs mere

Kirken har fødselsdag!

Kirken har fødselsdag! maj / juni 2013 Kirken har fødselsdag! Pinsedag for næsten 2000 år siden, blev kirken født med de første kristne i Jerusalem. Hvis vi skruer tiden frem og flytter vores blik til Danmark, så kan vi se at

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Marts - April - Maj 2013 Kierkegaard fylder 200 år I 2013 markeres Søren Kierkegaards 200-års fødselsdag i hele verden. Søren Kierkegaard er Danmarks største filosof

Læs mere

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn juni - august 2014. tema: kirken i krise

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn juni - august 2014. tema: kirken i krise Kirkebladet Den danske kirke i Lyksborg og omegn juni - august 2014 tema: kirken i krise Sommer på spring Efter nogle dage med heftig regn og masser af torden ser det i skrivende stund omsider ud til at

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Syng dig glad! Marts - April - Maj 2015 Der findes ikke noget bedre end inden en landskamp at synge sammen med et fyldt stadion Der er et yndigt land eller Nytårsaften

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Påske og Pinse. Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække MUNKEBO KIRKE

Påske og Pinse. Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække MUNKEBO KIRKE MUNKEBO KIRKE FOLKEKIRKEN MAR-APR-MAJ 2015 Påske og Pinse Morgenandagt hver fredag Påske- og midnatsmesse Konfirmationer i Munkebo Kirke Tanke og tro - en foredragsrække Tanke og tro - en foredragsrække

Læs mere

Aktiviteter og deltagelse X-strup Provsti

Aktiviteter og deltagelse X-strup Provsti Aktiviteter og deltagelse Tabel A - 2015 Antal aktiviteter og deltagelse i disse efter kategori *Højmesser kan være indberettet som gudstjenester **Hvor dåb eller konfirmation er del af en gudstjeneste,

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn sep.- nov. 2014

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn sep.- nov. 2014 Kirkebladet Den danske kirke i Lyksborg og omegn sep.- nov. 2014 Sommeren går på hæld Sommeren har ikke bare budt på sommer i år. Den seneste måneds tid har budt på vejr der kunne få én og anden til at

Læs mere

August 2015 - November 2015

August 2015 - November 2015 August 2015 - November 2015 Årets konfirmander i Adelby Kirke Synge sammen - med hver sit næb s. 3 Siden sidst s. 4 Salmesangaften, Efterårsmøde s. 5 Menighedsudflugt, Sogneaften om salmebogen, Aftensmad

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn dec. 2014 - feb. 2015

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn dec. 2014 - feb. 2015 Kirkebladet Den danske kirke i Lyksborg og omegn dec. 2014 - feb. 2015 Vær velkommen, Herrens år... 1. søndag i advent begynder det nye kirkeår, og årets epistelog evangelier vil blive læst fra 1. tekstrække.

Læs mere

Skrydstrup Kirkeblad

Skrydstrup Kirkeblad Skrydstrup Kirkeblad Årgang 73 Forår 2018 Nr. 91 Præsten har ordet Kan det ikke være lige meget? De små forårsbebudere er kommet op af jorden. Nu er foråret på vej og jeg glæder mig til sol og varme. Løgene

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

December Februar 2018

December Februar 2018 UGLE HERREDS DANSKE MENIGHEDER TARP KIRKE JARUPLUND KIRKE VANDERUP KIRKE December 2017 - Februar 2018 Lucas Cranach: Sankt Katharinas mystiske bryllup ca. 1516-18 (Wikimedia Commons) 2. søndag i advent

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

april maj juni Indhold:

april maj juni   Indhold: Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2018 april maj juni Indhold: Foråret kommer 2 Goddag til endnu en ny præst 2 Eftermiddagsgudstjenester 3 Tusmørkeandagter 3 Familiegudstjenester 3 Kalender 4-5 Den nye

Læs mere

KIRKEBLAD. Sct. Hans og Adelby danske Menighed

KIRKEBLAD. Sct. Hans og Adelby danske Menighed KIRKEBLAD Sct. Hans og Adelby danske Menighed januar 2017 - maj 2017 Luthers rose 3 Siden sidst 4 Indkaldelse til generalforsamling 5 Gudstjenester 6-7 Arrangementer 8-9 Ny salme 10 1 Kirken er smykket

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR

VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR VADUM KIRKECENTER 2.KVARTAL 2017 FORÅR Ren by: Vær med til at gøre byen skønnere ved at samle skrald søndag den 2/4. Vi mødes i Byparken kl. 9.30 Hele byens dag: Lørdag den 20/5 bliver en festdag, hvor

Læs mere

Karlslunde Strandsogn. Januar - april 2015

Karlslunde Strandsogn. Januar - april 2015 Karlslunde Strandsogn Januar - april 2015 Tilværelsens to poler af sognepræst Gerhard Jónsson Mikkelsen Julen ligger bag os. Nytåret er også snart en gammel nyhed. Men så får vi lov til at se frem mod

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

DE DANSKE FORENINGER I STORE VI. Nr. 274 marts-maj 2019

DE DANSKE FORENINGER I STORE VI. Nr. 274 marts-maj 2019 DE DANSKE FORENINGER I STORE VI Nr. 274 marts-maj 2019 Store Vi danske foreninger Sydslesvigsk Forening (SSF) Telefon Næstformand Janett Nielsen 1537 Sydslesvigsk Vælgerforening (SSW) Formand Keno Jaspers

Læs mere

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN MARTS APRIL MAJ

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN MARTS APRIL MAJ GUDSTJENESTER MARTS 2015 Søndag d. 1. marts 2. s. i fasten 10.30 Lundtofte Kirke v. Julie Rebel efterfulgt af kirkefrokost i sognegården. 10.30 Geels Kirkesal v/ Pernille Onsdag d. 4. marts Gudstjeneste

Læs mere

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed Sdr. Nærå Marts April Maj Juni 2016 Valgmenighed Kære alle Nu går vi foråret i møde, dagene bliver lysere og længere. Snart er det påske og søndagen efter springer konfirmanderne ud sammen med blomster

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Gudstjenesteliste for august september. oktober november december januar februar marts april maj juni juli.

Gudstjenesteliste for august september. oktober november december januar februar marts april maj juni juli. Valgmenighedens Gudstjenesteliste 2016-2017 for august september oktober november december januar februar marts april maj juni juli. August 7. 11.s.e.trinitatis ingen gudstjeneste 14. 12.s.e.trinitatis

Læs mere

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015 Kirkebladet Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015 Foråret så sagte kommer... 2 Sådan lød titlen på Kaj Munks erindringsbog, og mens disse linjer skrives, står foråret på spring. Solen skinner,

Læs mere

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse Hjemmeside: www.b-pb.dk Facebook: www.facebook.com/baptistkirken.pb Baptistkirken Pandrup-Birkelse Præst: Anders Hyldgård Løkkenvej 20, 9490 Pandrup Tlf. 4280 9095 E-mail: andershyldgaard@gmail.com Menighedsrådets

Læs mere

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn sep. - nov. 2015

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn sep. - nov. 2015 Kirkebladet Den danske kirke i Lyksborg og omegn sep. - nov. 2015 Dybt hælder året i sin gang... Den sommer, som vi ikke så ret meget til i år, er ved at være til ende. Mens disse linjer skrives, er himlen

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn dec feb. 2016

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn dec feb. 2016 Kirkebladet Den danske kirke i Lyksborg og omegn dec. 2015 - feb. 2016 Tanker ved årsskiftet Mens disse linjer skrives, har vi netop taget hul på det nye kirkeår, og dermed også på et helt år fuldt af

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2016-17 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Nr.1 marts - maj 2015. Duen. læs mere på side 2

Nr.1 marts - maj 2015. Duen. læs mere på side 2 Nr.1 marts - maj 2015 Duen læs mere på side 2 Duen Der findes mange symboler i Kristendommen. Duen er et af dem. Vi kender den fra fortællingen om Noahs Ark. Gud har druknet verden i regn, kun Noah og

Læs mere

Vanløse Frikirke. LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG

Vanløse Frikirke. LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG Vanløse Frikirke Kirkeblad februar og marts 2016 www.vanløsefrikirke.dk LÆS OM: TEMA: FASTE Tomme skåle Fastelavn Lederdag Kvindernes bededag Årsmøde Bøn for Burma Påske Der er brug for DIG 1 Dit kirkeblad

Læs mere

nyt Som forårssolen morgenrød 41. årgang Nr. 2 2014 Marts - April - Maj

nyt Som forårssolen morgenrød 41. årgang Nr. 2 2014 Marts - April - Maj IRKE nyt Som forårssolen morgenrød 41. årgang Nr. 2 2014 Marts - April - Maj Jeg kan garantere en stor oplevelse! Det ungarske kor Vox Humana i Vindinge Kirke Vox Humana er mit gamle kor fra Ungarn. Jeg

Læs mere

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT

4. Årgang Nr. 1 Marts De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT 4. Årgang Nr. 1 Marts 2018 De 3 kirker ØRSTED - SØLLESTED - VEDTOFTE PASTORAT Lokalt nyt Tak Hjemkomst Ørsted Forsamlingshus: 23. marts. Whisky smagning. Søllested Forsamlingshus: Den 2. - 3. - 4. marts.

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Marts 2014 - juni 2014

Marts 2014 - juni 2014 Marts 2014 - juni 2014 Påsken i midten s. 3 Siden sidst og statistik s. 4 Hvorfor gå i kirke? s. 5 Konfirmander og konfirmandindskrivning s. 8 Foredrag, arbejdsdag og varmt gelænder s. 9 Anderledes gudstjenester

Læs mere

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015

Kirkerne i Vipperød SDR. ASMINDRUP GRANDLØSE ÅGERUP. juni juli august 2015 Kirkerne i Vipperød juni juli august 2015 GRANDLØSE ÅGERUP SDR. ASMINDRUP Få øje på Kærligheden Sognepræsterne skriver: Der er i skrivende stund en endnu bedre stemning end sædvanligt i sognegården. Det

Læs mere

Konfirmand i Mølholm

Konfirmand i Mølholm Konfirmand i Mølholm Nu nærmer vi os konfirmationen. Og skal så småt tænke frem mod den. Men der er også både festaften, konfirmandlejr og spændende undervisning i posen inden. Her kommer et samlet overblik

Læs mere

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken SKT. KNUDS KIRKE Velkommen i Domkirken Velkommen i Domkirken Denne lille oversigt over højmessens forløb er udarbejdet med ønsket om, at du vil genkende gudstjenestens forskellige led og føle dig hjemme

Læs mere

HALK OG GRARUP KIRKEBLAD. Marts 2012 Juni 2012

HALK OG GRARUP KIRKEBLAD. Marts 2012 Juni 2012 HALK OG GRARUP KIRKEBLAD Marts 2012 Juni 2012 NYT FRA MENIGHEDSRÅDET Vi har nu taget behørig afsked med sognepræst Annette Møller Jensen og sagt tak for den gode måde, hun forvaltede præstegerningen i

Læs mere

Bliv medlem af en af de danske menigheder tilknyttet. Dansk Kirke i Sydslesvig

Bliv medlem af en af de danske menigheder tilknyttet. Dansk Kirke i Sydslesvig Dansk Kirke i Sydslesvig Bliv medlem af en af de danske menigheder tilknyttet Dansk Kirke i Sydslesvig HVILKEN MENIGHED? Spørg præsten i det område, hvor du bor. Adresse: se adresselisten side 5. HVORDAN

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Haderup og Feldborg Marts April Maj 2014 39. årgang

Haderup og Feldborg Marts April Maj 2014 39. årgang KiRKeBlADeT Haderup og Feldborg Marts April Maj 2014 39. årgang Påsken rækker ud til livets begyndelse og livets slutning I april fejrer vi påsken, som er kirkens største fest. I påsken, som strækker sig

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad marts-april 2015

Vanløse Frikirke. Kirkeblad marts-april 2015 Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk Kirkeblad marts-april 2015 LÆS OM: Kvindernes Internationale Bededag Bøn for Burma Årsmødet Rejser Påske Gospelgudstjeneste KirkePlanterNet Søvang 1 Dit kirkeblad

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

Top 10 gudstjenester med flest deltagere. Top 10 arrangementer med flest deltagere

Top 10 gudstjenester med flest deltagere. Top 10 arrangementer med flest deltagere 250 200 150 200 Top 10 gudstjenester med flest deltagere 160 100 50 88,4 86,6 72,6 70,4 67,3 61,8 61,6 56,3 0 Antal deltagere i gennemsnit Konfirmation Ungdomsgudstjeneste Børne og familiegudstjenster

Læs mere

Brostenen. Kingo-Samuel sogn

Brostenen. Kingo-Samuel sogn Brostenen Kingo-Samuel sogn April - maj 2014 Gudstjenester i APRIL Onsdag 2. kl. 18.00 18-gudstjeneste B Hansen Fredag 4. kl. 17.00 Tumlegudstjeneste J C Larsen Lørdag 5. kl. 11.00 Kort nadvergudstjeneste

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Kontakt: Pilgrimspræst Anne Louise Lindström Hanson Mobil: mail: Vandringsprogram 2019

Kontakt: Pilgrimspræst Anne Louise Lindström Hanson Mobil: mail: Vandringsprogram 2019 Refleksion Fordybelse Ro Nærvær Kontakt: Pilgrimspræst Anne Louise Lindström Hanson Mobil: 20 14 50 23 mail: anlh@km.dk Vandringsprogram 2019 Fællesspisning Pilgrimshusets Café inviterer hver anden onsdag

Læs mere

Januar 2015 - april 2015

Januar 2015 - april 2015 Januar 2015 - april 2015 Siden sidst s. 4 Indkaldelse til generalforsamling s. 5 Foredrag s. 8 Spilleeftermiddag og Fastelavn s. 9 Særlige gudstjenester s. 9 Gudstjenester og Arrangementer s. 6 7 Adresser

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

UGLE HERREDS DANSKE MENIGHEDER TARP JARUPLUND VANDERUP EGGEBÆK-OVERSØ FRØRUP

UGLE HERREDS DANSKE MENIGHEDER TARP JARUPLUND VANDERUP EGGEBÆK-OVERSØ FRØRUP UGLE HERREDS DANSKE MENIGHEDER TARP JARUPLUND VANDERUP EGGEBÆK-OVERSØ FRØRUP Marts - Maj 2017 2. Påskedag kl. 10.00 - Jaruplund kirke 90 år Foto: Roald Christensen, Flensborg Sorggruppe i Jaruplund hver

Læs mere

Marts - Maj 2018 Kirkeblad

Marts - Maj 2018 Kirkeblad Sct. Jørgen-Mørvig Marts - Maj 2018 Kirkeblad Opstandelser Den store amerikanske forfatter, Marilynne Robinson, bekender i et interview i avisen sin tro på opstandelsen og det evige liv. Hun siger: Jeg

Læs mere

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Der er i disse sommerdage et gyldent lys over aftnerne. Det lægger sig hen over landskabet

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke

Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke Målsætninger, aktivitets- og handleplan for Rindum Kirke 2011 Mission Rindum Kirkes opgave er at forkynde det kristne budskab i mødet med mennesker der, hvor de er, og samtidig være tro over for kirkens

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Der skete noget med Gud, dengang han blev far Sådan forklarede en af mine lærere på teologistudiet, hvad der er særligt i kristendommen. Det er en af de

Læs mere

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. NR. 2 Marts, april, maj Årg. 47

KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. NR. 2 Marts, april, maj Årg. 47 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts, april, maj Årg. 47 Beklager Det er næsten blevet et mantra i den moderne verden, at man siger undskyld og trækker ting tilbage, man har sagt. Det er ofte

Læs mere

Aalborg Budolfi Provsti. Aalborg Nordre Provsti. Aalborg Vestre Provsti. Aalborg Østre Provsti. Thisted Provsti. Sydthy Provsti.

Aalborg Budolfi Provsti. Aalborg Nordre Provsti. Aalborg Vestre Provsti. Aalborg Østre Provsti. Thisted Provsti. Sydthy Provsti. Antal deltagere i folkekirkelige aktiviteter, fordelt efter begivenhedstype og kategori, 1. januar - 31. december 2015 Sum af Deltagere Brønderslev Provsti Frederikshavn Provsti Hadsund Provsti 16202 33744

Læs mere

KvongPosten April 2019

KvongPosten April 2019 KvongPosten April 2019 Formiddagskaffe I kirkehuset onsdag, den 3. april 2019 Kl. 10,00-11,00. Derefter holder vi sommerferie og begynder igen til september. Konfirmation 2019 i Kvong Kirke Søndag, den

Læs mere

Fælles gudstjenester/andagter m.v.

Fælles gudstjenester/andagter m.v. Fælles gudstjenester/andagter m.v. Indhold Side 2-3: Fællesgudstjenester Side 4-5: Kalender Side 5: Baby-salmesang Side 6: Kirkehøjskole. Teologi for alle. Side 7: Adresser Hverdagsgudstjenester i Helligåndskirken

Læs mere

KIRKEVANDRING I VENDSYSSEL

KIRKEVANDRING I VENDSYSSEL KIRKEVANDRING I VENDSYSSEL Uge 19 i 2012 lørdag 5.maj til lørdag 12. maj Tag med guide Joan Christensen på en tur, hvor vi ikke studerer byggestil og kirkearkitektur, men møder De levende stene. Vi vil

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August IRKE nyt God sommer! 40. årgang Nr. 3 2013 Juni - Juli - August Konfirmand 2014? Jeg har nu åbnet for indskrivning af kommende konfirmander bosiddende i enten Kullerup eller Vindinge Sogn. Det vil sige,

Læs mere

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 www.tbib.dk Indholdsfortegnelse Film- og historie............. side 3 Hyggedag for tumlinge.......... side 3 Småbørnswing - 0-3 år.......... side 4 Dagplejetræf i Løgumkloster........

Læs mere

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2

KIRKEBLAD. Restaurering af Langå Kirke FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE. Marts - April - Maj 2008 NR. 2 KIRKEBLAD FOR LANGÅ OG TORUP SOGNE NR. 2 Marts - April - Maj 2008 40. årg. Restaurering af Langå Kirke Her under Langå kirkes restaurering viser vi et lille udpluk af de billeder som er taget under restaureringen

Læs mere

Efterårsprogram 2013

Efterårsprogram 2013 Efterårsprogram 2013 Tilmelding til aktiviteter Tilmelding og betaling til efterårs- og vinteraktiviteterne sker på følgende dage i Netværkshuset på. Tirsdag d. 17. og 24. september kl. 18:30-20:30 Onsdag

Læs mere

Sognebladet. Marts - April - Maj 2016

Sognebladet.   Marts - April - Maj 2016 Marts - April - Maj 2016 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandernes side 3 Påskens gudstjenester 4 Nyt fra beboerforeningerne 6 Sogneudflugt 6 Gudstjenester/Kirkebil

Læs mere

KIRKEBLAD. Sct. Hans og Adelby danske Menighed

KIRKEBLAD. Sct. Hans og Adelby danske Menighed KIRKEBLAD Sct. Hans og Adelby danske Menighed april 2018 - juni 2018 Gravkirken i snevejr s. 3 Siden sidst s. 4 Menighedens 70-års jubilæum s. 5 Patchworkkursus s. 9 Foredrag om præstegårdskultur s. 9

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Sognepræst Organist Graveren i Thyregod Kirkeværge Thyregod Graveren i Vester Kirkeværge Vester Formand Hjemmeside

Læs mere

Søndag d. 7. december Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december Søndag d. 13. december Søndag d. 20. december: Torsdag d. 24.

Søndag d. 7. december Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december Søndag d. 13. december Søndag d. 20. december: Torsdag d. 24. Søndag d. 7. december: 2.søndag i advent kl.10.00: Højmesse (ingen dåb): De ni læsninger: Jørn Balle Larsen Torsdag d. 10. december Lørdag d. 12. december: kl.10.00: Dåbsgudstjeneste: Jørn Balle Larsen

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK

Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16. Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK Velkommen til CHRISTIANSKIRKEN INFORMATION OM AKTIVITETER 2015/16 Christianskirken CHRISTIANSKIRKEN.DK En palet af gudstjenester Alle mennesker er forskellige. Derfor tilbyder Christianskirken en bred

Læs mere

Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 12-04-2015. Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31.

Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 12-04-2015. Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31. Prædiken til 1.s.e.påske 2015.docx Side 1 af 6 Prædiken til 1. s. e. påske 2015 Tekst. Johs. 20,19-31. Påskens historie omfavner os, og bredes ud omkring os her efter påske. En vandring er begyndt gennem

Læs mere