KMK Klubnyt Nyt fra klubben Der tegnes og bygges

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KMK Klubnyt Nyt fra klubben Der tegnes og bygges"

Transkript

1 KMK Klubnyt Der tegnes og bygges Nyt fra klubben Hvordan kan det være at du tegner på en firkantet plade, når vi arbejder med runde former, fniser Henk. Prøv at se min tegning for skovpavillonen, den er rund. Hvordan får du lige den runde tegning passet ind på dit firkantede madpapir, kære Flemming? Tjaa. Jeg klipper bare i papiret. Henk siger, din tegning lugter slemt af brændt gummi Flemming, jeg kan næsten ikke holde det ud! Se på Flemmings ansigt: "Hov, der er sørme 3 cm 2, jeg havde overset, så kan vi lige få plads til et spor mere sørme ja! Altså Flemming, nu må du tage dig sammen og forstå at tegne rigtigt. Den station skal ikke placeres der, men i den modsatte ende. Har du mon vendt papiret rigtigt? Og hvor har du gjort af min nulledning, den skal også med i planen, ellers ingen strøm på anlægget, kære ven. Mon ridefogeden Mikkel er faldet i søvn over den lille disput? Nej, det er han ikke. Han sidder og funderer over, hvor han skal hen på sit næste krydstogt for overskuddet i klubkassen. En lille bitte smule kreativ bogføring er alt, hvad der skal til, og vupti går afsted til Caribien i 14 dage! Og herre Gud, der er jo lang tid til næste generalforsamling. Jeg smider bare en femmer i kassen, så er der ro, og ingen som opdager noget som helst. Opvakte er de jo ikke ligefrem! Michel "Getty" Andersen.. Igen et flot fremmøde på 13 medlemmer plus en gæst. Stor aktivitet fra de første medlemmer mødte frem. Der skulle ankomme 3 spånplader, men Witzel havde travlt med forberedelserne til DMJU i Kolding, så

2 det må vente til næste onsdag. I stedet gik Henks organiske sjak i gang i rum 7 med de blide rundeformer og næsten feminint blide tilretning. Sidste onsdag blev der lagt de sidste brikker for sporplanen for rum 7, som Bent havde arbejdet hudløst videre på mht. spornumre og ledningstræk. Planen blev endnu engang godkendt og påført godkendelse. Så nu rettes der ikke mere på sporplanen. Så er godt at jeg har rum 7 for mig selv og mine ledninger, tænker Bent. Her skal Flemming ikke komme med sit madpapir og sjove streger. Det er godt med et solidt måleredskab på bordet. Bent: "Jeg hænger Flemming i denne her, hvis han vover at ændre sine tegninger bare èn gang til. Nu laver jeg lige en stor løkke, så skal jeg have hentet min sorte hætte, og så er jeg klar, hvis der er noget der hikker!" Henk har overvejet, hvorledes de to "fingre" skal opbygges i rum 7, og det vil der blive taget fat på senere på foråret, når tracén til rum 2, og rammerne for rum 7 er monteret. Så har vi stadig plads i rum 7 til at arbejde på. Witzel havde spurgt LT, om han ville hjælpe med korrektur på byggevejledningen til den røde station, som er en flot model af Østbanegården i Aarhus. Parallelt hermed har LT udarbejdet et større oplæg til en ny beretning om de geografiske forhold for anlæggets forskellige byer og sammenhænge. Det vil blive udsendt i næste nummer af Mosebanen, hvor I kan læse og kommentere det. Vi har nu følgende byer og stationsnavne for vores anlæg, som dækker et fiktivt 3. distrikt: Rum 1: Korsøre og færgehavn med forbindelse til Sjælland og Tyskland. Rum 2: Holdested, en mindre provinsby, præget af naturskønne omgivelser med skov og sø. (Udgangspunktet er blot en almindelig mindre dansk stationsby). Rum 3: Skovby og virksomheder som Sukkerfabrik samt korn og foderstof, og der er privatbane til Fjordby. (Hobro er geografisk udgangspunkt). Rum 4: Fjordby, med en del fiskerivirksomheder og en mindre færgeforbindelse til det nordlige Sjælland. (Grenå er geografisk udgangspunkt). Rum 5: Sundborg, som er den sydlige del af Nørre Sundborg og sammenlagt med denne. Forbilledet er geografisk set Ålborg og Nørre Sundby ved Limfjorden. Rum 6: Med broen over Sundborg fjord og videreførelse af spor til Nørre Sundborg. Rum 7: Nørre Sundborg, en stor provinsby med en station, som er fælles med Sundborg. Den indeholder et stort gods- og remiseområde samt forbindelser til de nordiske lande via "Kristianshavn". Der er sidebane til Fjordby. Martin havde som aftenens store overraskelse, købt færdigproduceret aftensmad fra Netto. Fulgt op af hjemmelavet ymerfromage. Om, der var udelt begejstring hos medlemmerne, kan diskuteres. Martin kom med forslag om, at årets udflugt kunne være til Sporvejsmuseet. Fulgt op af aftensmad hos ham med gril bøffer.

3 Hvad nu Bent. Det stritter jo til alle sider. Er det kvaliteten for ophængning af lys i rum 2? Nej, nej, det er prototypen til et apparat, der kan måle spændingen mellem ørerne på medlemmerne? Det kan måle ned til tusindedele af en volt, og det bliver der behov for! Rune var vendt tilbage fra sine mange ferier og havde taget en gæst med, som tidligere har besøgt klubben. Der var sket meget, siden Rune tog på ferie, så han skulle lige en tur rundt for at blive opdateret. Bent tog fat i ham for at få ham sat i gang i rum 7 med samling og lodde ledninger fra næste onsdag. Så er ferien slut Rune, og nu skal der arbejdes. Flemming tegner, raderer og tegner igen omkring landskab og søen for rum 2. Nu kan der snart ikke tegnes mere, men der skal bygges. Der kommet en ekstra sø til, som forbindes med en større sø via en vandmølle, som Henk vil finde tegninger til og få bygget. Det glæder vi os til at følge. Ja, lys er der nu rum 2, men vi synes nok, at det hænger lidt med ledningerne under baldakinen. Måske det er forberedelserne til det store elorgel, der skal pryde vores lille intime kirkerum? Hvem sørger for salmebøgerne? Ja, Gud ved, hvad overboerne tænker, når alle medlemmerne istemmer: "Vor Gud, han er så fast en borg"? Pax vobiscum Fred være med jer fred være med eder Brugt første gang af poeten Walter Scott

4 Så er Jan og Henk kommet ind i rum 7 og gået igang med de skæve runde former. Jan arbejder, mens Henk overvåger, at det går rigtigt til. Ikke flere skævheder a la Madsens øjemål. Kun amatører måler!

5 Rune er kommet tilbage fra det nordjyske (herunder Marokko, det er næsten det samme) sammen med vennen Jan, der er på besøg. Sjovt, som de mange står med hænderne i lommerne. Er det så koldt? Ridefoged Mikkel overvejer, om han skal afprøve sit trickspil på Rune: Kig engang her Rune ven, nu holder jeg en 500 kr-seddel op, og vupti er den væk, øv, det var kun en 50'er, resultat, du skylder kassen kr. 450,-, er du med Rune? Så du røgen? Beløbet skal bare i kassen, inden du går. Prøv at se, hvor forbløffet gæsten er. Hvordan pokker gik det til! Martin er i chok! Rune tænker, så det knager: "Da tog den gamle ligegodt røven på mig!" Hmm tænker Michel, så var jo den regning, som Rune er kommet med. Den bliver til at have med at gøre, hvis jeg trækker de 450,- bob fra, som Rune pludselig skylder kassen. Fin ide, jeg kan bare det der. Regningen er noget med mere lys til Bent, så der måske går et lys op for ham? Kan man købe flute hos Harald Nyborg? Ja, det kan Rune, den multikunstner.

6 Bent forsøger at forklare Rune noget om de opgaver, Rune skal igang med i rum 7. Skal der virkelig trækkes en nulledning helt derud til kanten? Er der ikke kommet flere spor på planen, siden Rune holdt ferie, først i Marokko, så i Skagen? Jo, nu er der indtegnet placering af virksomheder, der skal give liv og rangering på anlægget, efter LT's (geniale? Mvh LT) oplæg. Der var lige et par centimeter ledig til et par spor mere. Så er Flemming glad, det hvidhårede grønlandske hulepindsvin. Ja, de er jo meget sjældne, men hvis man en mørk aften stiller en dåse Guinness ud på indlandsisen i en fælde, så er der sikker fangst. Men, man skal altså bare huske at tage en meget stor kasse med til at have dyret i. Ellers kan det ikke være der! Prøv dig frem med en fra et gammelt køleskab eller en kummefryser - den skulle passe?

7 Så er sporplanen endnu engang færdiggodkendt for rum 7 med angivelse af virksomhederne, såsom samlehallen for biler, slagteri, spritfabrik, andelsmejeri, pakhus, station og remise. Nu bliver der ikke rettet mere på planen. Kommer der ønsker om ændringer fra medlemmerne, koster det fremover 100 kroner for hver ændring af sporskifter og 50 kroner for et flexspor. Penge lige ned i den slukne klubkasse, eller var det feriekassen? Egentlig ligner tegningen noget, som kunne være frembragt af Georges Braque, der grundlagde kubismen sammen med Picasso. Man kunne kalde det, "Venus fra Ølby "? Det er "håret", der får mig på de tanker.

8 Ja Rune, der skal ændres lidt i dine lodninger og ledningsføringen efter de sidste ændringer, mens du var på ferie. Tænk på alle de dejlige sprintkort, der skal samles for at blive sat i de tomme blå holdere. Måske Erik giver en hånd med? Så skal der bare 380 volt sluttes til, så kan vi spare mange boostere.

9 Uha, hvor der tænkes. Det er en alvorlig opgave for de to herrer betragter den nye byggevejledning til Witzels røde station. Bare der er flere tænder tilbage hos dem, efter den tænderskærende gennemgang. Konkurrencen, der er i gang, går ud på, hvem der hurtigst kan tage overmunden ud. Flemming vandt. Næ det, de siger, er: "Hvad nu, hvis vi beskriver en del, som slet ikke er i sættet og sletter en, som er der, så får modelbyggeren aldrig sat det sammen. Brand god ide, siger Flemming - og slet så det billede der"! Som sagt så gjort. Nu afventer vi Witzels feed-back om nogle dage, når han har fået solgt sættene.. Martin har indkøbt en vandkedel, så der kan brygges the til de to medlemmer. The bladene var i løs vægt og havde en duft af en gågade i Hamburgs Sct. Pauli kvarter. (Hvad mener Henrik nu med det? Hvad er det mon for en duft, han fabler om?"). (Henrik har måske en fortid i det distrikt? Red. bem.)

10 Så er Jørgen også kommet ind i rum 7 og skruer på livet løs, mens Jan holder. Der var noget med, at tværribberne foroven var blevet savet på skrå ved en misforståelse. Det var ikke den lodrette vinkel, der skulle være skrå, men længden. Det er vanskeligt at forstå. Det var en ommer.

11 Flemming har forladt sit papir, og tænker lidt over de mange forslag til streger. I stedet har han kastet sig over lidt rengøring. Bare se under det blå skab - der ligget meget snavs efter hans raderinger. Er det skjulte streger? Per er som naglet til sædet, Han har tabt både næse og undermund. Han har overværet Michels trickspil med Rune fra sin stol. Han er rystet. Flemming tørrer noget marokkansk sand væk, som Rune har drysset ned på det. Det kan også være, at det er en svag duft af kamel, som har lammet Per?

12 Uhhhh - se hvor rent og fint, der er på computerbordet, efter at Flemmings rengøringsfirma har været igang.

13 Så har LT fået malet de røde porte færdig til rum 3. Det ser godt ud. Han er dygtig ham LT, bare han ikke får malerhjerne?

14 Broen er sat op og det ser fint ud. Så skal støttemurerne bare også lige have en omgang.

15 Hvad er det? Tid, sted og anvendelse? Witzel er kommet med en sort dims, der vist skal ligne en boggieramme, (eller en kunstig hjerteklap til en hest?) fremstillet på en 3D printer. Lidt efterbehandling, og den er super. 3D bliver nok anvendt mere i fremtiden til fremstilling af diverse småting til klubben.

16 Martin dog - hvad er det for noget du har tænkt dig, at medlemmerne skal have til aftensmaden? Jeg skal nok lade være med at skrive, hvad jeg tror, det ligner.

17 Vi er her vidner til noget helt nyt før maden og ganske betagende. Der annonceres! Martin måtte brødebetynget tilstå, at aftensmaden var købt som færdigret i Netto. Noget med karrysovs med ubestemmelige kødstrimler og lidt rodfrugter, suppleret med fløde. Uha, fløde. Det var et fyord for LT, der vist er sat på slankekur efter ferien i det jyske, hvor man spiser godt. Bent ser noget betænkelig ud over serveringen. Jan skæver til kødet - skal det være aftensmad? Men så er der godt med kuvertbrød til at fylde efter med.

18 Den guddommelige LT beder en stille bøn inden aftensmaden. Det der lumske smil, tyder på drengestreger senere på aftenen. Også Flemming ser betænkelig ud ved indholdet af aftensmaden. Er der ingen kartofler til, sikke noget rod(frugter) Martin. Nej - Så var det ordentligt kraftfuldt mad, man fik dengang, jeg kørte ODIN på kystbanen og til Roskilde eller var det omvendt?

19 Så er der serveret. Men ser anretningen ikke lidt sjusket ud? Bare spis og ti stille Henrik. Et indisk hulepindsvin ville elske denne ret. Den grønlandske slags vil hellere have sæl kogt i Guinness tilsat et halvt kilo peber. Ser det ikke ud som om, at bordet hælder lidt, og at maden er på vej på gulvet??

20 Martin havde en overraskelse i ærmet til medlemmerne. Hjemmelavet Ymer fromage med masser af flødeskum, husblas og pyntet med valnøddekerner. Hertil blandede eksotiske frugter fra dåse. Er det den nye stil fra Martin med to retter? I baggrunden er byggegrundene ved at blive klargjort til socialt boligbyggeri, efter højhusene blev revet ned sidste onsdag. Det kunne være sjovt, at fjerne højhusene helt med et par stænger dynamit.

21 Ymerfromage med eksotiske frugter. Det er vist første gang, det bliver serveret i klubben. Ifølge flere medlemmer også sidste gang, Martin. Men opvasken er nu nemmere med plastiktallerkner.

22 Så er der afregning for maden. To retter kræver to pengekasser. Mon de to kan blive enige om, i hvilken af kasserne madpengene skal puttes i? Jeg har flere penge end dig Rune, siger Michel. Og så var der lige de kr. 450, du skylder Rune, vil du betale nu? Du kan ligeså godt få det ud af verden. Rune har dem klar i hånden.

23 Rune tæller og tæller mønterne, mens Michel holder på sedlerne. Mon der er råd til endnu en ferie for Rune og Michel? Hvad med en caribisk krydstogtferie? Bemærk Michels tryllekunst med at lægge tre 20-kroner oven på et ølglas, uden at pengene falder ned i glasset. Sturt, sturt nummer. Rune siger: "Når jeg har betalt det her, så skylder jeg ikke mere". Michel tænker med et smil, det er da noget, du tror, vi tager bare trickspillet en gang til.

24 Tilbage til arbejdet. Stakkels Jørgen, der nu er skarpt overvåget af Henk, at alle vinkler passer og der skrues lige. Jan ser til på afstand med støvsuger stangen. Der falder slag, hvis det ikke bliver lige denne gang, kære Jørgen. Rene rockermetoder.

25 Der er vist to, der hygger og morer sig kosteligt. Hvad mon de fortæller af artige historier? Nej, LT kan næsten ikke vente med at høre tilbagemeldingerne på byggevejledningen til Østbanegården. Witzel kan godt se, at noget stikker under.

26 Så har Flemming vovet sig hen til madpapiret igen og forsøger at få Henks runde former ind på sin tegning. Hvad med at brug en passer til at tegne runde former? Martin tænker, Flemming er godt nok dejlig, og så tegner han rigtig flot, gør han!

27 Nydeligt arbejde Jørgen. Så håber vi at det hele bliver hængene, når skruetvingerne næste gang bliver fjernet.

28 Henrik fandt en lille skrue i rum 4. Hvem mon har tabt den? Er der nogle medlemmer, der har en skrue løs eller mangler en skrue? (Pas på den, skruen er vist til et Roco sporskiftedrev!)

29 Ja, ja. Det ser fortsat fint ud med at holden orden på bordet i rum 2. Men bordet trænger til at blive tørret af for nullermænd. (Ja, ja ja, nu kommer jeg i ser jeg iler!)

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Kirkebyggeri

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Kirkebyggeri KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 14.03.2018. Kirkebyggeri Det var en aften med "blot" 6 fremmødte medlemmer. Nogle kom sent og andre gik tidligt. I ugens løb havde Jørgen igen været nede i klubben fra tidlig

Læs mere

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 15.08.2018 Der var mødt 9 medlemmer, som kløede på for at blive klar til beboerdagen den 23.09.2018. Rune kæmpede med pc'en, der styrer anlægget, og forbinder med pc'erne i de andre rum. Den

Læs mere

09. august Uha, uha. Uhyret kar klonet sig og er nu dukket op hjemme på Henriks anlæg. Hvem mon bliver det næste offer?

09. august Uha, uha. Uhyret kar klonet sig og er nu dukket op hjemme på Henriks anlæg. Hvem mon bliver det næste offer? 09. august 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned 2017 Endnu engang var der flot fremmøde denne dag. Henk og Jan var i fuld gang med opdatering af pc'erne og får klargjort pc til rum 4. Bent, Jørgen,

Læs mere

Juleafslutning

Juleafslutning Juleafslutning KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 20.12.2017 Til årets sidste klubaktivitet var fremmødt 10 medlemmer. Desværre var Michel blevet indlagt samme dag efter et par besvimelsesanfald tidligere

Læs mere

Der lægges spor og Martin er tilbage

Der lægges spor og Martin er tilbage KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 01.11. 2017. Der lægges spor og Martin er tilbage Tja... Sporene hænger lidt og der mangler at blive lagt nye spor bagved. Så er det blevet efterår og bladene falder af

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Runde former.

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Runde former. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 21.02.2018. Runde former. I ugens løb havde Jørgen, Bent og Rune arbejdet videre med baldakin og anlægsrammen i rum 7. Det begynder at tage form. Denne onsdag var der 10 medlemmer

Læs mere

Opstillingssporene fortsætter ind til rum 5, snart kommer der også spor foroven fra lokalbanen i rum 3.

Opstillingssporene fortsætter ind til rum 5, snart kommer der også spor foroven fra lokalbanen i rum 3. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 07.06. 2017. Flemming havde fået lidt problemer med sin flotte Volvo, så Madsen måtte træde til og sørge for transporten af Flemming og Martin fra Slagelse

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner KMK Klubnyt Nyt fra klubben i 2017 04. oktober 2017 Sporplaner og atter sporplaner Henrik havde indkaldt til byggemøde, med opfølgning på sidste uges byggemøde om principperne for revision af klubbens

Læs mere

Så er der lagt ballast på flere hovedspor i rum 3. Det ligner meget virkeligheden bedømt ud fra næste billede.

Så er der lagt ballast på flere hovedspor i rum 3. Det ligner meget virkeligheden bedømt ud fra næste billede. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 27.06.2018 Aftenen forløb fredeligt med 9 medlemmer, der søgte indenfor i de mere kølige lokaler. I rum 7 blev pladerne savet ud efter papirskinnerne. Selve Hr. Hule, kvalitetschefen,

Læs mere

Tja, hvor skal vi arbejde, nu vi alle åbenbart skal være i rum 7, save, hamre og meget andet? Der flyttes rundt på kasser og borde.

Tja, hvor skal vi arbejde, nu vi alle åbenbart skal være i rum 7, save, hamre og meget andet? Der flyttes rundt på kasser og borde. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 10.01.2018 Ledninger og bestyrelsesmøde Så blev det atter tid til at mødes, og forhåbenligt blev vi ikke mødt med vand i kælderen. Nej, der var sat et antal varmeblæsere

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad knuz

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad knuz KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 17.01.2018 Rum 2 tager form og Witzel kommer med mad Denne aften kom der 7 medlemmer samt Witzel med træ og mad. Slagelsefolkene havde meldt afbud pga. Flemming skulle

Læs mere

25. september Klubben har besøg

25. september Klubben har besøg KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 25. september 2017 Klubben har besøg Der var ferie og afbud fra medlemmernes side, så der var kun fremmødt 6 medlemmer. Men i stedet fik vi besøg af Torben Ziegler og 3

Læs mere

KMK Klubnyt fra

KMK Klubnyt fra KMK Klubnyt fra 08.08.2018 Trods det varme vejr både ude og inde, var der fremmødt 11 medlemmer denne aften. Bent og Rune hyggede sig i rum 4, Fjordby med at få trukket ledninger og byttet om på diverse

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Former og fyrværkeri

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Former og fyrværkeri KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 28.02.2018. Former og fyrværkeri Så blev det atter onsdag. Hvor tiden går hurtigt. Rune, Bent og Jørgen havde dog ikke kunne vente, for de var mødt allerede mandag for at hæve

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Sporplaner og kirkebyggeri

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Sporplaner og kirkebyggeri KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 28.03.2018. Sporplaner og kirkebyggeri Efter lang tids søgning i arkiverne, er det lykkedes at finde et billede af Flemming som ung trafikelev, der får lov til at køre lokomotivet

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 07.03.2018. Fint fremmøde med 12 medlemmer i sne og slud, der gik til sagen endnu engang med at få bygget rammerne til et flot anlæg. Der blev arbejdet videre med baldakinen

Læs mere

18. september Flemming tegner og fortæller, alt imens at Jørgen arbejder ihærdigt på bovporten til Storebæltsfærgen.

18. september Flemming tegner og fortæller, alt imens at Jørgen arbejder ihærdigt på bovporten til Storebæltsfærgen. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 18. september 2017 hårdt for hænderne for både Rune og Jørgen, når de skulle fjerne de skjulte spor i rum 3. Hønsenettet, der danner grundlag for landskabet, har mange

Læs mere

KMK Klubnyt, Nye medlemmer.

KMK Klubnyt, Nye medlemmer. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i maj måned 2017 Henk havde indkøbt lidt elektronik til udbygning af klubbens trådløse anlæg, så vi kan tilgå computerne via håndholdte enheder. Men undervejs skete der noget

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 14.06. 2017. Der var fremmødt 10 medlemmer denne aften. Senere på aftenen sneg Witzel sig ind for at besøge os. Han havde et lille udvalg af egenproducerede

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Generalforsamling

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Generalforsamling KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 10.02.2018. Generalforsamling Så oprandt dagen for den årlige generalforsamling, hvortil der var mødt 12 medlemmer, og den forløb uden dramatik. Formand og sekretær blev genvalgt.

Læs mere

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT

Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT Hjem kære hjem FINAL MANUSKRIPT 1. EXT TOGPERRON MIDDAG Vi ser en tom togperron. Der er klip mellem titelskilte og billeder af den tomme perron. Der er helt stille. En svag baggrundsstøj er det eneste

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 11.07.2018. I går aftes til klubmøde var de sædvanlige 9 medlemmer mødt op minus formanden, som havde valgt at tage på ferie. Aftenen forløb ret begivenhedsløst, hvor alle

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 21.06. 2017. Jan og Bent var allerede mødt, da Knud og Henrik kom. Jan gik rundt og målte på sporhøjderne i rum 3 og tænkte, om der måske kunne arbejdes på

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 15. november 2017 Så blev det atter tid til at mødes i modelbane klubben i Ølby. Der var afbud fra et par stykker, herunder kokken Martin, der lå med en forkølelse. Bare

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 Sporplaner og nedrivning!

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 Sporplaner og nedrivning! KMK Klubnyt Sporplaner og nedrivning! Nyt fra klubben 2017 22. november 2017 Der var et godt fremmøde på 10 medlemmer. Eftermiddagen blev indledt med en diskussion om sporplanerne for rum 7. Her var et

Læs mere

Bare se at komme i gang kære flyttemænd LT og Henrik. Ingen mad, førend det er flyttet.

Bare se at komme i gang kære flyttemænd LT og Henrik. Ingen mad, førend det er flyttet. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 06.12.2017 Så var det første møde efter julefrokosten. Medlemmerne så meget friske ud og gik i gang med aktiviteterne i de forskellige rum, efterhånden som de dukkede op.

Læs mere

Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018

Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018 Klubnyt fra onsdag den 19. september 2018 v/henrik Donby og LT Det var en aften med 8 fremmødte til de sidste anstrengelser inden beboerdagen på søndag den 23. september. Jan havde desværre stadig problemer

Læs mere

Klubnyt fra 19. december 2018

Klubnyt fra 19. december 2018 Klubnyt fra 19. december 2018 Der var så det sidste klubmøde i 2018. Der var mødt 9 medlemmer denne aften, hvor der var afbud fra Michel og Witzel. Rune var tilbage og i fuld sving med montering af sportavle

Læs mere

06. september Knud pakker ud og gør klar til aftensmaden. Hvad mon han har i sin taske af gode sager? Det ser spændende ud.

06. september Knud pakker ud og gør klar til aftensmaden. Hvad mon han har i sin taske af gode sager? Det ser spændende ud. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i 2017 06. september 2017 Så var det igen tid til klubmøde og at få frembragt et referat fra aftenens forløb. Henrik var på ferie sidste onsdag og havde pænt anmodet nogle af

Læs mere

Så blev noget af væggen farvet blåt, men der er ikke mere maling.

Så blev noget af væggen farvet blåt, men der er ikke mere maling. KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 14.02.2018. Flemming Dam viser sin R946 Endnu engang var der stor aktivitet i klubben, hvor der var mødt 10 medlemmer. Den gode Witzel var kommet med sin trailer fyldt med

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 04.07.2018 Fremmødet var på beskedne 8 medlemmer denne dag. I rum 7, Nørre Sundborg, blev der målt og savet ud til traceen. Der var undervejs nogle mindre problemer med mål

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Korkunderlag og bestyrelsesmøde

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Korkunderlag og bestyrelsesmøde KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 25.04.2018. Korkunderlag og bestyrelsesmøde Der var mødt 9 medlemmer denne dag. I rum 2 var der lidt panik om sporlægningen. Sidste onsdag var montering af skinner påbegyndt,

Læs mere

Testkørsel og uhyret fra dybet

Testkørsel og uhyret fra dybet KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 26.06. 2017. Testkørsel og uhyret fra dybet På nær Ole, Henk og Per var alle fremmødt til klubaftenen. Aftenens primære opgave var testkørsel mellem rum 1

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben 03.01. 2018 Først ønskes alle læserne et godt og lykkebringende nytår. Håber det har været fornøjeligt at følge livet i klubben Mosebanen gennem 2017. Vi agter at fortsætte

Læs mere

Her har vi pølsemand Jørgen, der er klar med den franske sennep til hotdoggen. Skal der også ristede løg på?

Her har vi pølsemand Jørgen, der er klar med den franske sennep til hotdoggen. Skal der også ristede løg på? KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 18.04.2018 Holdested tager form Henk har sammen med Jan og Jørgen fået skåret tracén ud til rum 2 og er godt i gang med monteringen. Henk arbejder ihærdigt på stationsområdet

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 09. maj 2018

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 09. maj 2018 KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 09. maj 2018 Så blev det atter tid til klubmøde, hvor der i løbet af aftenen fremmødte 8 medlemmer. Der var afbud grundet ferie og helbredsproblemer fra flere medlemmer. Henrik

Læs mere

KMK Klubaften, 13. februar 2019

KMK Klubaften, 13. februar 2019 KMK Klubaften, 13. februar 2019 Klubben havde sin årlige generalforsamling lørdag den 09.02.2019, hvorfra der er sendt referat. Igen på denne klubaften den 13. februar, var der livlig diskussion om Boligselskabets

Læs mere

Klubnyt onsdag d. 12. september 2018

Klubnyt onsdag d. 12. september 2018 Klubnyt onsdag d. 12. september 2018 På denne højhellige onsdag havde 8 medlemmer vovet sig til møde i klubhallerne. Nogle var på rekreation i Prøjsen, andre havde blot ondt i ryggen, og det kunne jo være

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2018 Onsdag var der gang i klubben. Bent og Rune loddede ledninger på sportavlen til rum 7. De var næsten ikke til at komme i kontakt med i deres dybe koncentration. Spisetid

Læs mere

Klubnyt fra 09. januar 2019

Klubnyt fra 09. januar 2019 Klubnyt fra 09. januar 2019 Først ønskes alle læserne godt nytår 2019. Til årets første klubmøde var der fremmødt 10 medlemmer i ædruelig tilstand! Der var god gang i den aftalte nytårsrengøring i køkken,

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Baldakin arbejde og organiske centimeter

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Baldakin arbejde og organiske centimeter KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 21.03.2018 Baldakin arbejde og organiske centimeter Så blev det atter tid til at samles og komme videre med byggeriet i klubben. Nu var både Bent og Rune kommet tilbage fra

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned august 2017

KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned august 2017 2. august 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben i måned 2017 Der var fremmødt 12 medlemmer samt Witzel, hvilket endnu engang er flot, her hvor sommeren så småt er ved at gå hæld, og vi er kommet ind i august

Læs mere

Nedenfor er billeder fra julefrokosten.

Nedenfor er billeder fra julefrokosten. KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017»Julefrokosten«02.12.2017 Så oprandt den store dag i klubben med årets julefrokost. De fleste havde pyntet sig op til denne begivenhed, hvor der ikke skal arbejdes med anlæg.

Læs mere

Witzel fik malet kirketaget med en kraftig rød farve. Mon ikke LT får patineret farverne lidt?

Witzel fik malet kirketaget med en kraftig rød farve. Mon ikke LT får patineret farverne lidt? KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 30.05.2018 Witzel fik malet kirketaget med en kraftig rød farve. Mon ikke LT får patineret farverne lidt? Det er underligt, at så mange medlemmer dukker op, selvom vejret uden

Læs mere

Klubnyt fra 26. september 2018

Klubnyt fra 26. september 2018 Klubnyt fra 26. september 2018 v/henrik Donby og LT Det var første klubmøde efter beboerdagen med opfølgning på oplevelserne. Der var fremmødt 9 medlemmer, idet Flemming var kommet tilbage efter sin meget,

Læs mere

Klubnyt den 31. juli 2019

Klubnyt den 31. juli 2019 Klubnyt den 31. juli 2019 Den store dag var endelig oprunden. Nu skulle det være, som alle havde set frem til det meste af sommeren: Den ekstraordinære generalforsamling - halleluja. På dagen indfandt

Læs mere

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 05.09.2018 v/henrik Donby og LT Der var kun fremmødt 7 medlemmer denne aften. Men Jørgen havde været på spil et par dage forinden, hvor han fik lagt skinnerne til stationsområdet i rum 2, navngivet

Læs mere

Trods højsæson for sommerferie, var der fremmødt 10 medlemmer, hvilket er flot og viser stor interesse for klubbens aktiviteter og sociale samvær.

Trods højsæson for sommerferie, var der fremmødt 10 medlemmer, hvilket er flot og viser stor interesse for klubbens aktiviteter og sociale samvær. 19. juli 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juli måned 2017 Trods højsæson for sommerferie, var der fremmødt 10 medlemmer, hvilket er flot og viser stor interesse for klubbens aktiviteter og sociale samvær.

Læs mere

Klubnyt den , Nyt lokale og modulløsning

Klubnyt den , Nyt lokale og modulløsning Klubnyt den 01. 10.2019, Nyt lokale og modulløsning Der mødte 8 medlemmer i Karlemåsen, og Anders havde taget sin trailer med og Rune en sækkevogn, så der blev taget fat på flytning af flere kasser, der

Læs mere

1. December. Klara vågner tidligt. Hun har drømt om lys, træer, varme, og venner fra nær og fjern.

1. December. Klara vågner tidligt. Hun har drømt om lys, træer, varme, og venner fra nær og fjern. 1. December Klara vågner tidligt. Hun har drømt om lys, træer, varme, og venner fra nær og fjern. Hun hopper ud af sengen og går ned og laver to kopper te. Da teen er klar, dufter det dejligt af blomster,

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Mange julehilsner Albert

Mange julehilsner Albert GLÆDELIG FØRSTE DECEMBER! Mit navn er, og jeg er flyttet ind i nat. Jeg elsker jul og gaver. Og så er jeg en rigtig drillenisse Så bare pas på, for ellers kan jeg finde på de skøreste ting. Jeg har en

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017

KMK Klubnyt Nyt fra klubben november 2017 KMK Klubnyt Nyt fra klubben 2017 29. november 2017 Stor aktivitet! Der var igen et pænt fremmøde med 10 medlemmer. Da jeg ankom, var der stor aktivitet i de forskellige rum. Der blev savet, banket og opmålt.

Læs mere

KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019

KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019 KMK Klubnyt fra den 06. februar 2019 Klubbens bestyrelse har fremsendt indsigelse til boligselskabet mod fraflytningen af nuværende kælderlokaler samt anmodet om begrundelse. Aftenen var præget af stemningen

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Papirskinner

KMK Klubnyt Nyt fra klubben Papirskinner KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 20.06.2018 Papirskinner Denne dag var mødt 9 medlemmer, og der blev klippet og klistret papirspor i rum 2 og 7. De er nemme at ændre på, og niveauforskelle er intet problem.

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Klubnyt fra 23. januar 2019

Klubnyt fra 23. januar 2019 Klubnyt fra 23. januar 2019 Der mødte 11 medlemmer frem til en hyggelig aften med modeljernbane. Jan og Jørgen arbejder videre med nedtagning af anlægget i rum 1, så der kan gøres klart til genopbygning

Læs mere

Klubnyt fra 20. februar 2019

Klubnyt fra 20. februar 2019 Klubnyt fra 20. februar 2019 Nedpakning i fuld gang Der var mødt 10 medlemmer, som fik udført et godt arbejde med nedrivning og nedpakning af klubbens anlæg i løbet af aftenen, hvilket fremgår af billederne

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

13 December. Overalt på Himmelsejleren bliver der banket og hamret.

13 December. Overalt på Himmelsejleren bliver der banket og hamret. 13 December Hrmfff ja. Hrmfff. Sådan der. - Den skal sidde der. Dén skal saves i vinkel, og så skal den passes ind. Så skal der skrues, og tætnes og slibes og tætnes igen. Formanden kigger på hullet i

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 6. juni 2018

KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 6. juni 2018 KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 6. juni 2018 Der var mødt 11 medlemmer, der hellere ville være i de køligere kælderlokaler end ude i den varme sommerluft. I rum 4 var der puslerier med tilpasning af sporforløbet

Læs mere

Klubnyt fra 21. august 2019

Klubnyt fra 21. august 2019 Klubnyt fra 21. august 2019 I løbet af aftenen kom der 9 medlemmer. Der var desværre afbud fra Michel, der var faldet i sin lejlighed og fået nogle knubs. Formanden har rykket Køge Kommune for status på

Læs mere

Heller ingen her. Tomt..Ingen her!

Heller ingen her. Tomt..Ingen her! KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 2. maj 2018 Her følger et par uddrag fra debattens argumenter: "Bent: Jeg er ligeglad med, om det er en meterskinne eller ej, man kan bare save den over?" og "Vi skal have

Læs mere

[ MØRKLÆGNING ] Introduktion til denne aften. Formålet med aftenen. !ce breaker Sort er det nye sort. 5 minutter. Materialer. Forberedelse.

[ MØRKLÆGNING ] Introduktion til denne aften. Formålet med aftenen. !ce breaker Sort er det nye sort. 5 minutter. Materialer. Forberedelse. 312 / MØRKLÆGNING / Side 1 af 6 [ MØRKLÆGNING ] Introduktion til denne aften Denne aften er opbygget om lyset og mørket, der vil være en anderledes atmosfære i nogle dele af aftenen, fordi der er helt

Læs mere

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og

Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og Myrefranz Der var engang en Zoo med mange flotte dyr. Der var også nogle dyr, som gæsterne aldrig så. De var nemlig alt for små. Det var myrerne, og de havde en stor myretue bagerst i Zoo. Nederst i myretuen

Læs mere

Pludselig hører jeg en velkendt lyd. Hestehove i stenbroen udenfor mejeriet. Det må være Rasmus Mælkekusk, for han er den eneste af mælkekuskene, der

Pludselig hører jeg en velkendt lyd. Hestehove i stenbroen udenfor mejeriet. Det må være Rasmus Mælkekusk, for han er den eneste af mælkekuskene, der 1. december Morgen 1. DECEMBER Det er morgen og jeg er endnu ikke helt vågen. Jeg har tændt min Ole Lukøje-lampe over sengen, og den kaster nu et varmt rødt skær over mit værelse. Ved siden af mig ligger

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

Det spøger stadig i kælderen, og LT leger med lys i Flemmings personvogn.

Det spøger stadig i kælderen, og LT leger med lys i Flemmings personvogn. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i juni måned 2017 05.07. 2017. Det spøger stadig i kælderen, og LT leger med lys i Flemmings personvogn. Alt imens, kæmper Martin med klumper i maden. Det skal vist nok blive

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

Bella får hjælp til at gå i skole

Bella får hjælp til at gå i skole Bella får hjælp til at gå i skole Skrevet og tegnet af: Jan og Rikke Have Odgaard Titelblad Bella får hjælp til at gå i skole Skrevet af : Rikke og Jan Have Odgaard Forlag : JHOconsult 997731 ISBN: 978-87-997731-2-1

Læs mere

Monterings- og brugsvejledning. Freshlife. automatisk spiremaskine

Monterings- og brugsvejledning. Freshlife. automatisk spiremaskine Monterings- og brugsvejledning Freshlife automatisk spiremaskine Kære kunde Tak, fordi du har købt den automatiske spiremaskine fra Freshlife. Vi håber, at du bliver glad for dit køb og bliver inspireret

Læs mere

13. september Det ser godt ud. Vi er næsten klar til at begynde at bygge anlæg.

13. september Det ser godt ud. Vi er næsten klar til at begynde at bygge anlæg. KMK Klubnyt Nyt fra klubben i 2017 13. september 2017 Akrobatiske øvelser i klubben 11 medlemmer var mødt frem i klubben. Der var dømt akrobatiske øvelser denne aften med diverse kravle og ligge på siden

Læs mere

Spændende tur med gammelt veterantog. Fortalt af Nicklas & Esben med hjælp fra morfar Poul.

Spændende tur med gammelt veterantog. Fortalt af Nicklas & Esben med hjælp fra morfar Poul. Spændende tur med gammelt veterantog. Fortalt af Nicklas & Esben med hjælp fra morfar Poul. Torsdag 2. august havde vi besluttet at vi skulle ud at køre i veterantog. Nicklas, Esben, mor, Jan, Pia, morfar

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

14. DECEMBER INDSKRIVNING

14. DECEMBER INDSKRIVNING 14. DECEMBER INDSKRIVNING Vi har lige været inde og købe køleskab, og de har lovet at komme så hurtigt de kunne. Mor går hjem for at gøre plads til det og far, Ulrik og mig skal om til skoleinspektøren,

Læs mere

Klubnyt fra 30. januar 2019

Klubnyt fra 30. januar 2019 Klubnyt fra 30. januar 2019 Opsagt! Nedpakning og nye lokaler Det var en udpræget trykket stemning på medlemsmødet denne onsdag aften, efter meddelelsen i sidste uge fra Boligselskabet om, at klubben skal

Læs mere

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det Det store juletræ Det er begyndt at blive koldt for fingrene, og selv om vi trækker huen godt ned om ørerne, er de godt røde. Vi beslutter os for at gå hjem til Per, han mener også, at det er ved at være

Læs mere

Klubnyt fra

Klubnyt fra Klubnyt fra 29.08.2018 Henrik Donby og LT Der var i løbet af aftenen fremmødt 8 medlemmer. De første medlemmer stod og ventede på, at Henrik kom og sagde god for, at de kunne gå ind i rum 5, hvor gulvet

Læs mere

Lykkekagen. By Station Next Roden. Author: Rikke Jessen Gammelgaard

Lykkekagen. By Station Next Roden. Author: Rikke Jessen Gammelgaard Lykkekagen By Station Next Roden Author: Rikke Jessen Gammelgaard 1) EXT. - INT. VILLA - TIDLIG AFTEN En kasse med chinabokse kommer kørende hen ad en gade, på ladet af en knallert, og holder ud foran

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2015 Nr årgang

Nyhedsbrev oktober 2015 Nr årgang Medlem af Dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev oktober 2015 Nr. 78 8. årgang Vores stand på Hobbymessen i Nørresundby. Det var første gang vi prøvede det! MJK Limfjorden Nyhedsbrev 1 af 7 16/10 2015 Oktober

Læs mere

Røvergården. Evald Tang Kristensen

Røvergården. Evald Tang Kristensen Røvergården Evald Tang Kristensen Der var engang en pige, der ville giftes, men hun ville lige godt kun have en mand med rødt hår og rødt skæg. Omsider kom der også sådan en frier, og hun sagde ja. Han

Læs mere

Sheik flytter ind, men...

Sheik flytter ind, men... Sheik flytter ind, men... - Heste burde ligge på en stegepande, driller far. - Det er da det dummeste, jeg nogensinde har hørt, fnyser Mia. - Du kan da selv ligge på en stegepande, og du skal slet ikke

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Forhistorie. Forbillede for mit projekt. HSB personvogne med 8 vinduer. 1 Die Fahrzeuge der Harzer Schmalspurbahnen in Farbe

Forhistorie. Forbillede for mit projekt. HSB personvogne med 8 vinduer. 1 Die Fahrzeuge der Harzer Schmalspurbahnen in Farbe Forhistorie Jeg har altid haft en kærlighed for de store tog, dem man kan tage og føle på, og som ikke bliver væk imellem fingrene på en. Jeg har haft med spor G at gøre siden 1988, og har altid gået og

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

KMK Klubnyt Nyt fra klubben

KMK Klubnyt Nyt fra klubben KMK Klubnyt Nyt fra klubben. 23.05.2018 Igen et pænt fremmøde med 10 medlemmer, selvom vejret udenfor var som på en varm sommerdag og mere indbød til hjemlig hygge med grill på terrassen end en tur i kælderen.

Læs mere

Søndag seksagesima 2015 Hurup

Søndag seksagesima 2015 Hurup Søndag seksagesima 2015 Hurup Markus 4, 1-20 Herre, lær mig at lytte til det, du vil med mig, og gør mig fri af det, som binder mig til mit eget. AMEN Moar! kaldte den ene af drengene. Mor var ude i køkkenet.

Læs mere

Heksen Helga Håndvask

Heksen Helga Håndvask Historien om hvorfor Heksen Helga Håndvask lærte at vaske hænder Historie: Lisa Spangby Illustration: Daniel, Dubba PIIIISSSTTT. Ja, det er dig jeg kalder på kom og sæt dig ned, så skal jeg fortælle en

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

Jeg kender Jesus -1. Jesus kender mig

Jeg kender Jesus -1. Jesus kender mig Jeg kender Jesus -1 Jesus kender mig Mål: Børnene får at vide, at Jesus kender og elsker dem, uanset hvem de er, og han ved hvad de laver. Tekst: Mark. 2, 13-17 (Levi kaldes til discipel). Visualisering:

Læs mere

Observationer i vuggestuen

Observationer i vuggestuen 1 Observationer i vuggestuen 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Lotte = Mommy Maria = Mor Mille og Ida= Ida og Marias døtre Institutionen: Vuggestuen er en del

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Klubnyt fra 24. april 2019

Klubnyt fra 24. april 2019 Klubnyt fra 24. april 2019 Det blev en stille aften, hvor der var fremmødt 11 medlemmer. Henrik havde været forbi lokalet i nummer 105, hvor gulvtæppet var fjernet, og gulvet og væggene var malet. Men

Læs mere

Klubnyt fra 20. marts 2019

Klubnyt fra 20. marts 2019 Klubnyt fra 20. marts 2019 Denne herlige aften, hvor der blev taget fat på principperne for planlægning af klubbens kommende anlæg, var der mødt 12 medlemmer. Der blev igen gået til opgaven med nedrivningen

Læs mere

11. december Vi laver båd

11. december Vi laver båd 11. december Vi laver båd 11. D E C E M B E R Det har regnet meget de sidste par dage, og især i nat er der kommet meget vand, sagde far ved middagsbordet. Selv om det ikke regner nu, beslutter jeg mig

Læs mere

Jeg var mor for min egen mor

Jeg var mor for min egen mor Jeg var mor for min egen mor er 25 år gammel, og har været anbragt siden hun var 7 år. I dag er hun ved at tage en erhvervsgrunduddannelse. Læs hendes historie herunder. Før i tiden var jeg meget stille.

Læs mere

Tekstlæsning: Jesus sagde: Og se, jeg er med jer alle dage indtil verdens ende. Amen

Tekstlæsning: Jesus sagde: Og se, jeg er med jer alle dage indtil verdens ende. Amen 1 749 - I østen stiger solen op 419 - O Gud hør min bøn 70 - Du kom til vor runde jord 478 - vi kommer til din kirke, Gud 721 - Frydeligt med jubelkor Tekstlæsning: Jesus sagde: Og se, jeg er med jer alle

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side 1 13-09-2015 Prædiken til 15.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 15. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Matt. 6,34-44.

Lindvig Osmundsen Side 1 13-09-2015 Prædiken til 15.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 15. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Matt. 6,34-44. Lindvig Osmundsen Side 1 13-09-2015 Prædiken til 15. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Matt. 6,34-44. Alting er skjult for dit øje, indtil du ser det. Jeg holdt engang i krydset ved Teglgårdsvej, og

Læs mere