Tekniske data for DK-ruller

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tekniske data for DK-ruller"

Transkript

1 Tekniske data for DK-ruller

2 Ligesom alle andre direkte termiske labels er Brother og -film ikke udviklet til særlig holdbar, permanent opmærkning. Men som følgende test imidlertid viser, er Brother - og filmlabels en fremragende løsning til kortvarig opmærkning. Såfremt der er behov for langtidsholdbar opmærkning, bør man anvende Brother s laminerede P-touch tape. Slidtest Brother kan modstå moderat* slid, uden det påvirker tekstens læsbarhed. Brother er beskyttet mod mærker og ridser takket være en særlig belægning på overfladen af papirlabelen. Fremgangsmåde for slidtesten En 1 kg sandsliber blev ført over Brother - og labels. Efter 50 gange frem og tilbage var labelerne fuldstændig upåvirket. Printkvaliteten for labelerne var fuldstændig upåvirket, og selve papiret var kun let ridset. Resultatet af slidtesten Brother label Brother label = Ikke påvirket * Ved udsættelse for kraftigere slid anbefaler vi at bruge Brother laminerede TZ-labels i en af vores P-touch labelmaskiner i stedet.

3 Temperaturmodstand Brother DK-labels kan anvendes over et bredt temperaturområde, fra iskolde til ekstremt varme miljøer. Fremgangsmåde for temperaturtesten Brother - og labels, som var let slebet med sandpapir, blev påsat rustfrit stål og derefter opvarmet og afkølet. Resultatet af temperaturtesten Resultatet viser, at labels forblev upåvirkede under hele temperaturtesten, uanset om de var placeret i -80 C eller i +80 C*. labelerne blev ikke påvirket ved temperaturer fra -80 C til +60 C, men viste en let misfarvning ved +80 C. Temperatur Timer i -80 C/+80 C -80 C -30 C i -80 C 0 C +25 C +60 C i +60 C +80 C = Ingen synlig ændring = Let misfarvning, men læsbar i +80 C * Ved længere tids udsættelse eller ved højere temperaturer anbefaler vi at bruge Brother lamineret TZ-tape i en af vores P-touch labelmaskiner.

4 Omfattende test af DK-labels Omfattende test af DK-labels Indendørs falmningstest Udendørs falmningstest Brother - og papirlabels er ideelle til indendørs brug. Selvom DK-labels ikke bør anvendes udendørs i længere perioder, viser test dog, at det er den gule, som er bedst egnet til midlertidig udendørs opmærkning. Fremgangsmåde for indendørs falmningstest Brother - og papirlabels blev sat på imprægnerede metalplader og placeret i et stærkt oplyst rum ved +24 ± 2 C med 60 % ± 5 % luftfugtighed. Vi lod dem sidde i en periode på 52 timer. Derudover placerede vi DK-labels i et naturligt kontormiljø i et år og undersøgte dem for eventuelle tydelige ændringer*. Fremgangsmåde for udendørs falmningstest Resultatet af indendørs falmningstest Resultatet af udendørs falmningstesten Både Brother - og papirlabels forblev fuldstændig læsbare som vist nedenfor. Testresultaterne viser, at DK-labels ikke er ideelle til at anvende udendørs i perioder over en måned. Til denne type opgaver anbefaler vi at bruge Brother lamineret TZ-tape i en af vores P-touch labelmaskiner. før efter Brother - og papirlabels blev sat på imprægnerede metalplader og placeret i et stærkt oplyst rum i op til 100 timer. Derudover placerede vi labels i et naturligt udendørsmiljø og undersøgte dem for eventuelle tydelige ændringer*. før efter * Forskellige miljøforhold vil have forskellig effekt på de udskrevne DK-labels, og Brother kan som sådan ikke garantere, at labels, der placeres i andre miljøer end de her testede, vil have samme resultat som her vist. Hvid efter 1 uge Gul efter 1uge Hvid efter 1 måned Gul efter 2 måneder * Forskellige miljøforhold vil have forskellig effekt på de udskrevne DK-labels, og Brother kan som sådan ikke garantere, at labels, der placeres i andre miljøer end de testede, vil have samme resultater som her vist.

5 Omfattende test af DK-labels Omfattende test af DK-labels Indendørs falmningstest Udendørs falmningstest Brother - og papirlabels er ideelle til indendørs brug. Selvom DK-labels ikke bør anvendes udendørs i længere perioder, viser test dog, at det er den gule, som er bedst egnet til midlertidig udendørs opmærkning. Fremgangsmåde for indendørs falmningstest Brother - og papirlabels blev sat på imprægnerede metalplader og placeret i et stærkt oplyst rum ved +24 ± 2 C med 60 % ± 5 % luftfugtighed. Vi lod dem sidde i en periode på 52 timer. Derudover placerede vi DK-labels i et naturligt kontormiljø i et år og undersøgte dem for eventuelle tydelige ændringer*. Fremgangsmåde for udendørs falmningstest Resultatet af indendørs falmningstest Resultatet af udendørs falmningstesten Både Brother - og papirlabels forblev fuldstændig læsbare som vist nedenfor. Testresultaterne viser, at DK-labels ikke er ideelle til at anvende udendørs i perioder over en måned. Til denne type opgaver anbefaler vi at bruge Brother lamineret TZ-tape i en af vores P-touch labelmaskiner. før efter Brother - og papirlabels blev sat på imprægnerede metalplader og placeret i et stærkt oplyst rum i op til 100 timer. Derudover placerede vi labels i et naturligt udendørsmiljø og undersøgte dem for eventuelle tydelige ændringer*. før efter * Forskellige miljøforhold vil have forskellig effekt på de udskrevne DK-labels, og Brother kan som sådan ikke garantere, at labels, der placeres i andre miljøer end de her testede, vil have samme resultat som her vist. Hvid efter 1 uge Gul efter 1uge Hvid efter 1 måned Gul efter 2 måneder * Forskellige miljøforhold vil have forskellig effekt på de udskrevne DK-labels, og Brother kan som sådan ikke garantere, at labels, der placeres i andre miljøer end de testede, vil have samme resultater som her vist.

6 Vand- og kemikaliemodstandstest Brother - og papirlabels blev testet for deres læsbarhed i forskellige kemikalier og vand. Modstandstest over for vand og kemikalier blev udført i to faser: Fase 1: Nedsænkning i vand og kemikalier Fase 2: Slitage med vand og kemikalier Fase 1: Fremgangsmåde for nedsænkningstest i vand og kemikalier For at teste Brother - og labels for påvirkning af vand og kemikalier satte vi labels på glasplader, som blev nedsænket i forskellige væsker i 2 timer. Resultatet af nedsænkning i vand og kemikalier Testens mest modstandsdygtige labels over for nedsænkning i kemikalier var labels. Imidlertid bør generelt ingen af disse labels nedsænkes i stærkt flygtige kemikalier, så som acetone og ethylacetat. Generelt anbefaler vi at bruge den holdbare, laminerede TZ-tape sammen med en af vores P-touch labelmaskiner til labels som skal udsættes for kemikalier. Væske Vand Hexan = Upåvirket = Påvirket, men læsbar = Ulæselig Mineralsk Sprit 0,1 N natriumhydroxid 0,1 N saltsyre Toluen Ethanol Acetone Ethylacetat

7 Resultat af sammenligningstest Vand: Hexan: Mineralsk sprit: Toluen:

8 Fase 2: Fremgangsmåde for slidtest med vand og kemikalier Brother - og labels blev sat på flere glasplader, og en 500 g vægt med klude gennemvædet af kemikalier og opløsningsmidler blev ført over hver label 40 gange. Resultat af slidtest med vand og kemikalier Brother labels forblev upåvirkede, når man gnubbede med en lang række kemikalier og vand. Hvis man spilder kemikalier på labels ved et uheld, kan man undgå skader ved at tørre dem af. labels viste nogen misfarvning, da de blev testet med flere af kemikalierne, men selve teksten forblev imidlertid læsbar. Hvis man spilder vand, natriumhydroxid eller saltsyre på labelen, skal man ikke fjerne det, men blot lade det tørre. Resultat af sammenligningstest: Toluen: Ethanol: labels viste sig at være modstandsdygtige over for alle de testede kemikalier. Ethylacetat: Acetone: Væske Vand = Upåvirket Hexan Mineralsk sprit = Påvirket, men læsbar = Ulæselig 0,1 N natrium hydroxid 0,1 N saltsyre Toluen Ethanol Acetone Ethylacetat

9 Test af stærk klæbeevne Brother - og filmlabels har en stærk klæbeevne, som sikrer, at de sidder fast på de mest almindelige overflader. Fremgangsmåde for test af stærk klæbeevne For at teste Brother - og DK-labels stærke klæbeevne, satte vi 25 mm brede labels på en række forskellige overflader og lod dem sidde i 30 minutter. Klæbeevnen blev testet ved at fjerne labelen i en vinkel på 180 grader. Denne testmetode er i overensstemmelse med den japanske standard JIS Z0237 for test af selvklæbende tape. Resultat for test af stærk klæbeevne Skemaet viser, at en limstyrke på mindst 11 Newtons blev fastholdt på de fleste materialer, hvilket indikerer en tilstrækkelig klæbeevne mod de fleste almindelige materialer. Overflade Rustfrit stål Glas PVC Akryl Polypropylen Polyesterbetrukket træ DK-labels 12,1 11,2 12,7 11,0 10,0 11,0 Test af klæbeevne på rundede overflader Brother labels er specielt designet, så labelen klæber til de fleste cylindriske overflader i laboratorie- og medicinalsektoren*. Fremgangsmåde for test af klæbeevne på rundede overflader Brother - og papirlabels blev sat på testrør i forskellige materialer og størrelser i ca. 30 minutter. Derefter kontrollerede vi labelernes evne til at blive siddende på hver enkelt overflade. Resultat for test af klæbeevne på rundede overflader Ø 10,6 mm Polystyren Ø 14,6 mm Polystyren Ø 17,7 mm Polystyren Ø 11,8 mm Glas Ø 11,8 mm Polypropylen = Klæber perfekt på rundede overflader = 5 mm til 10 mm af labelens kant springer op = Klæber ikke optimalt på rundede overflader * Til opmærkning af rundede objekter med mindre diameter anbefaler vi at bruge Flexi-ID TZ-tape i en af vores P-touch labelmaskiner.

10 Tekniske data for DK-ruller

Tekniske data for DK-ruller.

Tekniske data for DK-ruller. Tekniske data for DK-ruller www.brother.dk Ligesom alle andre direkte termiske labels er Brother DK-film- og papirlabels, inkl. 2-farvede papirlabels, ikke udviklet til særlig holdbar, permanent opmærkning.

Læs mere

Tekniske data for TZ-tape

Tekniske data for TZ-tape Tekniske data for TZ-tape P-touch labels er designet til at holde, uanset hvor du anvender dem. Hvad enten du har brug for en professionel labelløsning til kontoret, industrien eller hjemmet, er Brother

Læs mere

Tekniske data for CZ-labels. brother.dk

Tekniske data for CZ-labels. brother.dk Tekniske data for CZ-labels brother.dk Print farvelabels uden brug af blæk Skab labels i den længde, du har brug for ZINK Paper gør dig i stand til at printe farvelabels til mange forskellige typer opmærkning.

Læs mere

Tekniske data for TZe- og HGe-tape

Tekniske data for TZe- og HGe-tape Tekniske data for TZe- og HGe-tape P-touch labels er designet til at holde, uanset hvor du anvender dem Hvad enten du har brug en professionel labelløsning til kontoret, industrien eller hjemmet, er Brother

Læs mere

Tekniske data for TZe-, HGe- og HSe-tape

Tekniske data for TZe-, HGe- og HSe-tape Tekniske data for TZe-, HGe- og HSe-tape P-touch labels er designet til at holde, uanset hvor du anvender dem Hvad enten du har brug en professionel labelløsning til kontoret, industrien eller hjemmet,

Læs mere

Specifikationer. Professionelle labelmaskiner til elektrikere og kabelmontører P-touch 7100VP P-touch 7500VP P-touch 7600VP

Specifikationer. Professionelle labelmaskiner til elektrikere og kabelmontører P-touch 7100VP P-touch 7500VP P-touch 7600VP Specifikationer P-touch 7100VP P-touch 7500VP P-touch 7600VP Tastaturtype ABCD med separat numerisk tastatur ABCD med separat numerisk tastatur ABCD med separat numerisk tastatur Skæreenhed Manuel Manuel

Læs mere

Produktinformation. 3M 508 Scotch klar tape - til den prisfikserede. Produktbeskrivelse

Produktinformation. 3M 508 Scotch klar tape - til den prisfikserede. Produktbeskrivelse 3M 508 Scotch klar tape - til den prisfikserede Produktinformation Billig kontortape til institutioner og skoler samt til det prisfikserede segment BOPP Vandbaseret acryl klæbestof t rygmateriale Modstandsdygtig

Læs mere

Labelguide 2012-13. Labelløsninger til alle formål

Labelguide 2012-13. Labelløsninger til alle formål Labelguide 2012-13 Labelløsninger til alle formål Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Velkommen Tydelig opmærkning skaber overblik 1 Hvorfor vælge Brother labelløsninger? 2 Brother labelløsninger Brother

Læs mere

www.brother.dk QL-labelguide

www.brother.dk QL-labelguide www.brother.dk QL-labelguide Indhold. Hjemmekontor. Kontor. Lager og postcentre. Medicin og laboratorium. Detail og fødevareindustri. Uddannelse. Jura og økonomi. Gæster og eventmanagement. DK-etiket og

Læs mere

Polypropylen pakketape til kartonforsegling

Polypropylen pakketape til kartonforsegling Polypropylen pakketape til kartonforsegling - PP-Naturgummi 45 my - Polinar ekstra - PP-Naturgummi 32 my - Polinar - PP-Naturgummi 28 my - Polinar E - PP-Naturgummi 25 my - Polinar EE - PP-Naturgummi 28

Læs mere

9600 Professionel labelløsning

9600 Professionel labelløsning 9600 Professionel labelløsning 9600 Forhandler: Brother International (Danmark) A/S Baldershøj 22, 2635 Ishøj Tlf: +45 43 31 31 31 Fax: +45 43 31 31 43 www.brother.dk Alle specifikationer korrekte ved

Læs mere

VED AT FORSYNE REOLER ETC., MED LOKATIONER OG SYMBOLBETEGNELSER, KAN MAN LETTE ADGANGEN TIL VARENES PLACERING I DET DAGLIGE PÅ LAGERET.

VED AT FORSYNE REOLER ETC., MED LOKATIONER OG SYMBOLBETEGNELSER, KAN MAN LETTE ADGANGEN TIL VARENES PLACERING I DET DAGLIGE PÅ LAGERET. OPMÆRKNING AF DIT LAGER MÆRKNING GØR SPORBARHEDEN OG IDENTIFIKATIONEN MERE EFFEKTIV GENNEM MÆRKNING AF LAGERET MED ANDRE ORD AF FINDE FREM TIL DEN RIGTIGE VARE PÅ DEN KORTESTE TID. AT LAVE DEN MEST RIGTIGE

Læs mere

1: Hvad er wallstickers? 2: Hvilke overflader kan en wallsticker sidde på?

1: Hvad er wallstickers? 2: Hvilke overflader kan en wallsticker sidde på? Wallstickers 1: Hvad er wallstickers? Wallstickers er dekorative klistermærker, ofte udført i en enkelt farve. Den primære forskel på wallstickers og almindelige klistermærker af papir/folie, er deres

Læs mere

Datablad. Art Thor Nitril. Godkendelser/ Symboler. Forpakning / Størrelser. Art Thor Nitril. Forpakning: Pr.

Datablad. Art Thor Nitril. Godkendelser/ Symboler. Forpakning / Størrelser. Art Thor Nitril. Forpakning: Pr. Datablad Art. 7450 Thor Nitril Art. 7450 Thor Nitril Kategori III Godkendelse: EN 420 / EN 388:2016 / EN 374-1:2016 / EN374-5:2016 Grøn nitril handske God pasform Rillet i håndfladen giver godt greb Tykkelse:

Læs mere

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning 3M Industri Tape og Lim VHB tape Det afprøvede alternativ til skruer, nitter og svejsning Kvaliteten er afprøvet igennem 30 år 3M VHB tape blev opfundet af 3M for over 30 år siden. Tapen har vist sig at

Læs mere

3M Scotch-Weld DP M Scotch-Weld DP M Scotch-Weld DP 270

3M Scotch-Weld DP M Scotch-Weld DP M Scotch-Weld DP 270 EPOXY M Scotch-Weld DP 00 (Hård og hurtighærdende) Ideel til metal, glas, keramik og andre materialer. Høj forskydningsstyrke ved statisk belastning. Har en god formbarhed og er derfor velegnet til indstøbning.

Læs mere

DET MOTERINGSVENLIGE ISOLERINGSSYSTEM TIL INDENDØRS OG UDENDØRS BESKYTTELSE.

DET MOTERINGSVENLIGE ISOLERINGSSYSTEM TIL INDENDØRS OG UDENDØRS BESKYTTELSE. DET MOTERINGSVENLIGE ISOLERINGSSYSTEM TIL INDENDØRS OG UDENDØRS BESKYTTELSE. Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Lav vægt Nem at montere og vedligeholde Modstandsdygtig over for UV-stråling, olier og kemikalier

Læs mere

FREMRAGENDE FORISOLERET ARMAFLEX ISOLERING UDVIKLET TIL HURTIG MONTERING, LANG HOLDBARHED OG NEM RENGØRING

FREMRAGENDE FORISOLERET ARMAFLEX ISOLERING UDVIKLET TIL HURTIG MONTERING, LANG HOLDBARHED OG NEM RENGØRING FREMRAGENDE FORISOLERET ARMAFLEX ISOLERING UDVIKLET TIL HURTIG MONTERING, LANG HOLDBARHED OG NEM RENGØRING Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) 2-i-1 forisoleret system, sparer monteringstid i forhold til

Læs mere

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion Gitterbakker med høj yde- og korrosionsevne Zinc+gitterbakker 1 P127354 En ny og let anvendelig løsning til krævende installationer Gitterbakker er

Læs mere

Vedligeholdelse stole & borde

Vedligeholdelse stole & borde Vedligeholdelse stole & borde Vedligeholdelse stole Møbelstoffer Uld er grundet sin elasticitet, slidstyrke og snavs afvisende egenskaber, en af de bedste råvarer til møbeltekstiler. Desuden indeholder

Læs mere

ARMA-CHEK SILVER - DET FLEKSIBLE FOR-ISOLEREDE BELÆGNINGSSYSTEM

ARMA-CHEK SILVER - DET FLEKSIBLE FOR-ISOLEREDE BELÆGNINGSSYSTEM ARMA-CHEK SILVER - DET FLEKSIBLE FOR-ISOLEREDE BELÆGNINGSSYSTEM Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Modstandsdygtig over for UV-stråling og vejr Matcher rørbøjninger og T-stykker i metallook Nem at montere

Læs mere

Selvklæbende papiretiketter -indendørs brug

Selvklæbende papiretiketter -indendørs brug Selvklæbende papiretiketter -indendørs brug Alm. selvklæbende papir, allround...pa Højblank papir, aftagelig... PB Heldækkende papir, mat, perm... PC Heldækkende papir, højblank, perm... PI Højblank papir,

Læs mere

IKEA 365+ Knive 25_018

IKEA 365+ Knive 25_018 IKEA 365+ Knive 25_018 Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenknive. IKEA 365+ serien indeholder knive, du har brug for hver dag. Knivene har greb, der ligger godt i hånden, og er fremstillet i en

Læs mere

Labelmaskiner til håndværkere PT-E100VP E300VP E550WVP

Labelmaskiner til håndværkere PT-E100VP E300VP E550WVP Labelmaskiner til PT-E100VP E300VP E550WVP P-touch 7100VP Labelmaskiner til PT-E100VP E300VP E550WVP Behov for opmærkning P-touch E100VP Fremstilling af egne skræddersyede labels giver fire store konkurrencemæssige

Læs mere

Valg af underlag, forberedelse og underlagsspecifik monteringsteknik

Valg af underlag, forberedelse og underlagsspecifik monteringsteknik Datablad Montering Marts 2005 Valg af underlag, forberedelse og underlagsspecifik monteringsteknik Krav til underlaget Der bliver lagt tid og kræfter i at designe og producere en dekoration. Det næste

Læs mere

PooL-Lift Brugervejledning. fra POOLLIFT.DK

PooL-Lift Brugervejledning. fra POOLLIFT.DK PooL-Lift Brugervejledning fra POOLLIFT.DK 1. Sikkerhedsanvisninger Før du bruger Pool lift, skal du sørge for at: brugeren / pårørende har fået passende instruktion og oplæring. denne brugsanvisning er

Læs mere

Ubesværet og effektiv opmærkning

Ubesværet og effektiv opmærkning Ubesværet og effektiv opmærkning P-touch CUBE Plus labelprinter brother.dk Med genopladeligt batteri, USB- og Bluetooth-tilslutning Skab labels til opmærkning af vigtige genstande på din arbejdsplads P-touch

Læs mere

220 C 220 C 370 C 180 C AFDÆKNINGSTAPE. TAPE Fås i forskellige farver og designs. Taperuller skæres iht. dine ønsker - i bredder af mm.

220 C 220 C 370 C 180 C AFDÆKNINGSTAPE. TAPE Fås i forskellige farver og designs. Taperuller skæres iht. dine ønsker - i bredder af mm. AFDÆKNINGSTAPE TAPE Fås i forskellige farver og designs. Taperuller skæres iht. dine ønsker - i bredder af 3-1000 mm. GRØN TAPE 210 Kan anvendes ved temperaturer op til 220 C i cirka 25 minutter. Anvendes

Læs mere

Labelmaskiner til håndværkere PT-E100VP E300VP E550WVP

Labelmaskiner til håndværkere PT-E100VP E300VP E550WVP Labelmaskiner til PT-E100VP E300VP E550WVP Behov for opmærkning Fremstilling af egne skræddersyede labels giver fire store konkurrencemæssige fordele for installatører af el, datakom, telekom, audio/ visuel

Læs mere

Vedligeholdelsesfolder

Vedligeholdelsesfolder Vedligeholdelsesfolder Indholdsfortegnelse Forord... 3 Låger... 4 Skuffer... 4 Korpus... 4 Hængsler... 4-5 Bordplader Plastlaminatbordplader... 5 Laboratoriebejdsede bordplader... 5 Lakerede bordplader...

Læs mere

Affaldssortering - for din og miljøets skyld!

Affaldssortering - for din og miljøets skyld! Affaldssortering - for din og miljøets skyld! Inspiration til indendørs affaldssortering FLEXOBOX TM -Ressource Den enkle fleksible løsning til den, der ønsker at indrette sin affaldssortering individuelt

Læs mere

LOGISTIK MÆRKNING LOGISTIK MÆRKNING

LOGISTIK MÆRKNING LOGISTIK MÆRKNING Korrekt opmærkning af lager og udstyr forøger effektiviteten samt nedsætter risikoen for fejl. Fejl kan koste virksomheder dyrt i både tid, penge og image. Vort brede standard sortiment indenfor logistik

Læs mere

Rundstolper STANDARD. med spids. Rundstolper

Rundstolper STANDARD. med spids. Rundstolper STANDARD med spids Rundstolpe pæle er anvendelige i en lang række sammenhænge, hvor der tidligere blev anvendt f.eks. imprægneret træ. Vores pæle fås armeret / uarmeret. Anvendelses muligheder: Traditionel

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og FAVORIT 26_012 Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og holdbarhed og er designet, så det opfylder

Læs mere

IKEA 365+ GNISTRA 26_012

IKEA 365+ GNISTRA 26_012 IKEA 365+ GNISTRA 26_012 Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenknive. IKEA 365+ GNISTRA serien indeholder knive, du har brug for hver dag. Knivene har greb, der ligger godt i hånden, og er fremstillet

Læs mere

27_015 GYNNSAM. Knive

27_015 GYNNSAM. Knive 27_015 GYNNSAM Knive Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenknive. GYNNSAM knive er designet til at blive brugt hver dag. Designet bygger på de krav, en professionel kok stiller, men er tilpasset

Læs mere

3M VHB Tape VHB. THE Acrylic Foam Tape. P ålidelig, S tærk og H oldbar. VHB Akrylskumtape

3M VHB Tape VHB. THE Acrylic Foam Tape. P ålidelig, S tærk og H oldbar. VHB Akrylskumtape 3M VHB Tape VHB THE Acrylic Foam Tape P ålidelig, S tærk og H oldbar VHB Akrylskumtape U overtruffen sammenføjning. Prøv det selv! V HB Tape, som er dokumenteret over tid, sætter stadig industri normen.

Læs mere

AquaCoat. En nyhed i overfladebehandling

AquaCoat. En nyhed i overfladebehandling AquaCoat En nyhed i overfladebehandling Her er beviset: Fantastisk holdbarhed AquaCoats helt enestående holdbarhed og evne til at beskytte mod korrosion er blevet testet igen og igen af uafhængige testinstitutter.

Læs mere

Vel nok Danmarks billigeste TZ-Tape!

Vel nok Danmarks billigeste TZ-Tape! Vel nok Danmarks billigeste TZ-Tape! v/5 stk. ass. ruller... v/10 stk. ass. ruller. v/25 stk. ass. ruller. v/50 eller flere stk. ass. ruller... 5% rabat 10% rabat 20% rabat 25% rabat P-Touch Labelmaskiner

Læs mere

11_015 SLITBAR. Knive

11_015 SLITBAR. Knive 11_015 SLITBAR Knive Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenknive hver dag. SLITBAR knive er fremstillet i høj kvalitet helt ned til den mindste detalje i et design, der giver ethvert køkken en helt

Læs mere

... Bliv inspireret af vores mange muligheder ETIKETTER TIL HOLDBAR MÆRKNING. etiketterne på:

... Bliv inspireret af vores mange muligheder ETIKETTER TIL HOLDBAR MÆRKNING.   etiketterne på: ... Bliv inspireret af vores mange muligheder ETIKETTER TIL HOLDBAR MÆRKNING www.industrietiketter.dk etiketterne på: www.industrietiketter.dk SÅDAN PRINTER DU DINE ETIKETTER! Gå ind på www.industrietiketter.dk

Læs mere

P-touch 9700PC/9800PCN Professionelle pc-labelmaskiner med avancerede labelfunktioner.

P-touch 9700PC/9800PCN Professionelle pc-labelmaskiner med avancerede labelfunktioner. Systemkrav Operativsystemer PT-9700PC Microsoft Windows 2000 Professional (SP4 eller nyere) PT-9800PCN Microsoft Windows 2000 Professional (SP4 eller nyere) Microsoft Windows XP Microsoft Windows XP Windows

Læs mere

Beredskabsprodukter Olieabsorberende produkter

Beredskabsprodukter Olieabsorberende produkter Olieabsorberende produkter Absorberende flydespærre fyldt med polypropylen klar til brug. Kroge for sammenkobling. SEL B5-3 SEL B5-15 Ø 12,5cm x 3m 4/pk. Ø 12,5cm x 15m 1/pk. SEL B8-3 SEL B8-10 SEL B8-15

Læs mere

50_018 GRÄSMARK. Gulve

50_018 GRÄSMARK. Gulve 50_018 GRÄSMARK Gulve Livet i hjemmet stiller store krav til gulvet. GRÄSMARK gulv er testet i henhold til standarderne for gulv til brug i private hjem og moderat brug i offentlige miljøer (EN 13329).

Læs mere

FREMRAGENDE FORISOLERET ARMAFLEX ISOLERING UDVIKLET TIL HURTIG MONTERING, LANG HOLDBARHED OG NEM RENGØRING

FREMRAGENDE FORISOLERET ARMAFLEX ISOLERING UDVIKLET TIL HURTIG MONTERING, LANG HOLDBARHED OG NEM RENGØRING FREMRAGENDE FORISOLERET ARMAFLEX ISOLERING UDVIKLET TIL HURTIG MONTERING, LANG HOLDBARHED OG NEM RENGØRING Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) 2-i-1 forisoleret system, sparer monteringstid i forhold til

Læs mere

Datablad Montering af 3M Controltac IJ380 September 2007

Datablad Montering af 3M Controltac IJ380 September 2007 Datablad Montering af 3M Controltac IJ380 September 2007 Introduktion 3M Controltac IJ380 er en ekstrem fleksibel folie, specielt velegnet til indvarmning i falser, og vanskelige overflader. Folien er

Læs mere

Logobrik Lofthængt/udhængt/væghængt 330, 440 og 550

Logobrik Lofthængt/udhængt/væghængt 330, 440 og 550 Logobrik Lofthængt/udhængt/væghængt 330, 440 og 550 Ramme, bagplade Aluminium: pulverlakeret RAL7024, ramme pålagt bladguld Bærende konstruktion Stål, lakeret RAL 7024 6+4 mm hærdet lamineret glas Belysning

Læs mere

Fernco Koblinger - skaber tætte rørsamlinger

Fernco Koblinger - skaber tætte rørsamlinger Fernco Koblinger - skaber tætte rørsamlinger Til nyanlæg og reparationer Universelle rørsamlinger Godkendte løsninger edre økonomi Den bedste løsning Ambolten 1 DK-6800 Varde Telefon: +45 7516 9029 Fax:

Læs mere

Ny generation af æstetik og ydeevne

Ny generation af æstetik og ydeevne Ny generation af æstetik og ydeevne Nem at montere og rengøre Modstandsdygtigt over for UV-stråler og vejr Ikke-metallisk system med varigt, eksklusivt sølvfarvet udseende Væsentlig reduktion af installationsomkostninger

Læs mere

DEN FØRSTE FLEKSIBLE ISOLERING MED LAV RØGUDVIKLING FOR ØGET PERSONSIKKERHED

DEN FØRSTE FLEKSIBLE ISOLERING MED LAV RØGUDVIKLING FOR ØGET PERSONSIKKERHED DEN FØRSTE FLEKSIBLE ISOLERING MED LAV RØGUDVIKLING FOR ØGET PERSONSIKKERHED Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Øget sikerhed på grund af fremragende brandegenskaber og reduceret røgtæthed Opfylder kravene

Læs mere

Opmærkning af dit lager

Opmærkning af dit lager Opmærkning af dit lager Kom til Codeex vi kan hjælpe og rådgive dig Den den rigtige opmærkning gør det sporbarheden og indetifikationen mere effektiv med andre ord, at finde frem til den rigtige vare på

Læs mere

TUNDRA og PRÄRIE Gulve

TUNDRA og PRÄRIE Gulve 31_017 TUNDRA og PRÄRIE Gulve Livet i hjemmet stiller store krav til gulvet. TUNDRA og PRÄRIE gulv er testet i henhold til standarderne for gulv til brug i private hjem og moderat brug i offentlige miljøer

Læs mere

Brugervejledning, drift og vedligehold

Brugervejledning, drift og vedligehold Brugervejledning, drift og vedligehold Triplan fuldglasvægge (TP Lite, TP Lite Twin, TP Acoustic) MATERIALER OG OVERFLADER Vægtype: Glas: Fuldglasvæg. Glas monteret i aluminiumsprofiler fuget eller samlet

Læs mere

AQUABEAD. Selvklæbende profiler. Kant- og hjørneprofiler. Til indervægge og lofter

AQUABEAD. Selvklæbende profiler. Kant- og hjørneprofiler. Til indervægge og lofter AQUABEAD Selvklæbende profiler Kant- og hjørneprofiler Til indervægge og lofter Til indervægge og lofter Gyproc AquaBead er letanvendelige profiler til udadgående hjørner og afslutning af gipsplader. Profilerne

Læs mere

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat låger Malede og finérede Almindelig rengøring foretages med en ren klud eller vaskeskind og lunkent vand. Til mere dybdegående

Læs mere

Indhold. Velkommen - og tak fordi du overvejer at bruge mig som din fotograf! Digitale filer...1. Fotopapir Tekstiltryk... 9

Indhold. Velkommen - og tak fordi du overvejer at bruge mig som din fotograf! Digitale filer...1. Fotopapir Tekstiltryk... 9 Indhold Digitale filer..............................1 Fotopapir............................... 3 Tekstiltryk............................... 9 CanvasSTYLE Classic.................... 11 CanvasSTYLE Exclusive.................13

Læs mere

Denne spand vil frem i verden

Denne spand vil frem i verden Denne spand vil frem i verden Med sin store slidstyrke, mange anvendelsesmuligheder og sit hygiejniske design er denne 20-liter-spand en rigtig god investering. En alsidig problemløser, uanset hvordan

Læs mere

6. Stoffer og materialer

6. Stoffer og materialer Undgå rygning og brug af åben ild (svejsning mv.). Sørg for effektiv ventilation. Brug egnet åndedrætsværn, hvis det ikke på anden måde er muligt at undgå indånding af dampene. Stå ikke lænet ind over

Læs mere

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner.

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner. RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING altaner.dk 1 Tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens mange oplevelses rige timer. Vi har i denne vedligeholdelses

Læs mere

PSP har fremstillet tape af den højeste kvalitet i over 40 år. *PSP Marine Tapes logo - den internationale flag kode Papa Sierra Papa

PSP har fremstillet tape af den højeste kvalitet i over 40 år. *PSP Marine Tapes logo - den internationale flag kode Papa Sierra Papa PSP har fremstillet tape af den højeste kvalitet i over 40 år. *PSP Marine Tapes logo - den internationale flag kode Papa Sierra Papa KITE TAPE Selvklæbende rip-stop nylon. Perfekt til hurtig reparation

Læs mere

Brugsanvisning QL-700. Labelprinter

Brugsanvisning QL-700. Labelprinter Brugsanvisning Labelprinter QL-700 Sørg for at læse og forstå denne vejledning, inden du bruger maskinen. Vi anbefaler, at du gemmer denne vejledning, så du har den til fremtidig reference. www.brother.com

Læs mere

IKEA 365+ Gryder og pander

IKEA 365+ Gryder og pander 50_018 IKEA 365+ Gryder og pander En travl hverdag stiller store krav til køkkenudstyret. IKEA 365+ gryder og pander af rustfrit stål har gennemgået strenge test for at sikre, at de kan holde til at blive

Læs mere

Fordele Det brugsklare tætningsmateriale af høj kvalitet til mange anvendelsesområder.

Fordele Det brugsklare tætningsmateriale af høj kvalitet til mange anvendelsesområder. Tætnings- og MÜPRO Silikone BB syrebindende Til tætninger og tilslutninger i bygninger, til forsegling af glassystemer i sanitære rum, køkkener, fugt- og kølerum, til fuger ved ventilationsrør og -kanaler.

Læs mere

krav til brugsanvisning krav til mærkning

krav til brugsanvisning krav til mærkning beskyttelseshandsker - generelle krav og prøvningsmetoder (EN 420) Kravene i sammenfatning Handskerne skal være fremstillet til at give den beskyttelse, de er beregnet til. Brugeren må ikke få skader på

Læs mere

PROFESSIONELLE QL-LABELPRINTERE

PROFESSIONELLE QL-LABELPRINTERE * Baseret på standard adresselabels ** Se nyeste information om understøttede styresystemer på http://solutions.brother.com Andet Cd-rom-drev til installation Grafik SVGA med high colour eller bedre Interface

Læs mere

IKEA 365+ Gryder og pander

IKEA 365+ Gryder og pander 25_018 IKEA 365+ Gryder og pander En travl hverdag stiller store krav til køkkenudstyret. IKEA 365+ gryder og pander af rustfrit stål har gennemgået strenge test for at sikre, at de kan holde til at blive

Læs mere

METAL KOMPOSIT SYSTEMER PRODUKT VEJLEDNING

METAL KOMPOSIT SYSTEMER PRODUKT VEJLEDNING METAL KOMPOSIT SYSTEMER PRODUKT VEJLEDNING MCS METAL KOMPOSIT SYSTEMER Industriudstyr udsættes for skadelige miljøpåvirkninger, som angriber metalkomponenter og metalstrukturer, hvilket bringer pålidelighed

Læs mere

Instruktioner for påføring. Følg alle advarsler og forholdsregler. Personlige værnemidler. Forberedelse

Instruktioner for påføring. Følg alle advarsler og forholdsregler. Personlige værnemidler. Forberedelse Instruktioner for påføring. Læses grundigt før Gentoo produktet åbnes eller anvendes. Følg alle advarsler og forholdsregler At åbne del A, medmindre inaktiv gas er til rådighed, eller medmindre hele beholderen

Læs mere

DEN PROFESSIONELLE HØJTYDENDE ISOLERING TIL LANGVARIG ENERGIBESPARELSE - 40 ÅRS ERFARING

DEN PROFESSIONELLE HØJTYDENDE ISOLERING TIL LANGVARIG ENERGIBESPARELSE - 40 ÅRS ERFARING DEN PROFESSIONELLE HØJTYDENDE ISOLERING TIL LANGVARIG ENERGIBESPARELSE - 40 ÅRS ERFARING Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Reduktion af energitab på op til 85% Med Microban antimikrobiel produktbeskyttelse

Læs mere

KUN TIL INDENDØRS BRUG

KUN TIL INDENDØRS BRUG VEJLEDNING BIOPEJS Varenr. 91809 Model: WF073 KUN TIL INDENDØRS BRUG Produceret i Kina for: SAM PARTNER A/S DK-6000 Kolding info@sampartner.dk MONTERINGSVEJLEDNING: Inden ovnen tages i brug, skal denne

Læs mere

PRODUKTDATABLAD FOR SYSTEMLØSNING Sikafloor MultiDur EB-27

PRODUKTDATABLAD FOR SYSTEMLØSNING Sikafloor MultiDur EB-27 PRODUKTDATABLAD FOR SYSTEMLØSNING SKRIDSIKKERT, AFSANDET OG FARVET EPOXY GULVSYSTEM PRODUKTBESKRIVELSE er et 2-komp. farvet epoxy baseret gulvsystem der giver slidstærkt, fugefrit, skridsikkert finish

Læs mere

Børster i andre materialer

Børster i andre materialer Børster i andre materialer Traditionelt laver man altid børster i træ i sløjdundervisningen. Det er billigt, nemt og kræver kun det traditionelle værktøj ethvert sløjdlokale har. Men der er også mange

Læs mere

Forberedelse af underlaget Alle overflader skal betragtes som værende beskidte, og skal afrenses, før der monteres dekorationer.

Forberedelse af underlaget Alle overflader skal betragtes som værende beskidte, og skal afrenses, før der monteres dekorationer. Datablad Forarbejdning og montering af 3M Controltac Plus 190-serien August 2004 Beskrivelse Denne bulletin giver instruktion i montering af 3M Controltac Plus 190-serien. Dekorationer kan monteres vandret

Læs mere

Datablad. Art Thor ICE 1/1. Godkendelser/ Symboler. Forpakning / Størrelser. Art Thor ICE. Forpakning: Pr.

Datablad. Art Thor ICE 1/1. Godkendelser/ Symboler. Forpakning / Størrelser. Art Thor ICE. Forpakning: Pr. Datablad Art. 7217 Thor ICE 1/1 Art. 7217 Thor ICE Kategori II Godkendelse: EN 420 / EN 388:2016/ 511:2006 Polyesterstrikket handske 1/1dyppet nitril belægning Polyester/elastik krave Vand afvisende Akryl

Læs mere

G4S ACADEMY EKSPLOSIONSSIKRING

G4S ACADEMY EKSPLOSIONSSIKRING G4S ACADEMY EKSPLOSIONSSIKRING VEJLEDNING VERSION 160809 EKSPLOSIONSSIKRING INFORMATION De seneste 10-15 år er der gentagne gange blevet advaret fra efterretningstjenesterne om en øget fokus på Danmark

Læs mere

DEN ALSIDIGE, FLEKSIBLE ISOLERING PÅ BASIS AF ARMAFLEX TEKNOLOGI

DEN ALSIDIGE, FLEKSIBLE ISOLERING PÅ BASIS AF ARMAFLEX TEKNOLOGI DEN ALSIDIGE, FLEKSIBLE ISOLERING PÅ BASIS AF ARMAFLEX TEKNOLOGI Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Pålidelig kondenskontrol baseret på Armaflex teknologi med lukkede celler Effektiv reduktion af varmetab

Læs mere

S600-2VE - Glasklæde - 600g/m2. Med 2 sider vermiculit.

S600-2VE - Glasklæde - 600g/m2. Med 2 sider vermiculit. S600-2VE - Glasklæde - 600g/m2. Med 2 sider vermiculit. S600-2VE er en Silikaklæde med 2 sider verculit coating. Ubehandlede silikafibre tåler 1000ºC. I modsætning til andre produkter der er behandlet

Læs mere

PTFE Tætningssystemer

PTFE Tætningssystemer M-STEP M-GLIDE M-TURN M-CAP M-WIPE M-GUIDE M-FLEX PTFE Tætningssystemer 05092 DK VER.1 PTFE Tætningssystemer. PTFE tætninger M-SEALS program af PTFE tætninger består af en række statiske og dynamiske højtydende

Læs mere

Kemisk modstandsdygtighed af 4 coatings mod vandig opløsning af syre (HCl ph 3), base (NaOH ph 12) og klor-opløsning (20 mg/l)

Kemisk modstandsdygtighed af 4 coatings mod vandig opløsning af syre (HCl ph 3), base (NaOH ph 12) og klor-opløsning (20 mg/l) NAT A/S Att.: Kimmy Olsen Strandlodsvej 7 2300 København S Teknologiparken Kongsvang Allé 29 DK-8000 Århus C +45 72 20 20 00 Info@teknologisk.dk www.teknologisk.dk 9. april 2018 MLEI 798895 Kemisk modstandsdygtighed

Læs mere

AAG KATALOG. skridsikre gulve og trapper. en viden til forskel en verden af muligheder en sikker løsning

AAG KATALOG. skridsikre gulve og trapper. en viden til forskel en verden af muligheder en sikker løsning AAG KATALOG skridsikre gulve og trapper en viden til forskel en verden af muligheder en sikker løsning SKRIDSIKRE GULVE løsninger der øger komfort og sikkerhed EN SOLID LEVERANDØR AAG har stor viden omkring

Læs mere

Ved reklamation eller spørgsmål til produktet, kontakt da Harald Nyborg A/S på tlf. 63959508 eller henvend dig i en af vore butikker.

Ved reklamation eller spørgsmål til produktet, kontakt da Harald Nyborg A/S på tlf. 63959508 eller henvend dig i en af vore butikker. Havepejs Manual (OBS! Gem den til senere brug.) Model M120 Nødvendigt værktøj (ej inkl.) ADVARSEL FARE! Havepejsen er KUN til udendørs brug. Fyr aldrig op i havepejsen, og lad den aldrig nedkøle, indendørs

Læs mere

HOLDER SAMMEN! Tape & dispensere, hæftemaskiner

HOLDER SAMMEN! Tape & dispensere, hæftemaskiner Tape & dispensere, hæftemaskiner PP-tape denbilligeversion J leveres med acryl-, hotmelt- eller naturkautschuk-lim J elastisk, høj rivestyrke og resistent overfor fugt J let afrulning, høj klæbekraft (naturkautschuklim)

Læs mere

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE LÅGER. TRÅDVARER. GETACORE. MASSIV TRÆ. LAMINAT LÅGER Malede og finérede Almindelig rengøring foretages med en ren klud eller vaskeskind og lunkent vand. Til mere dybdegående rengøring

Læs mere

MIPA INDUSTRI ISO 12944. Vejledning til beskyttelse af overflader i henhold til ISO 12944

MIPA INDUSTRI ISO 12944. Vejledning til beskyttelse af overflader i henhold til ISO 12944 MIPA INDUSTRI ISO 12944 Vejledning til beskyttelse af overflader i henhold til ISO 12944 Korrosion påvirker alle konstruktioner. Derfor vil C. Flauenskjold gerne hjælpe dig med at finde det malesystem,

Læs mere

Montagevejledning. Fordele. Anvendelse. Montage og info»trin-for-trin«

Montagevejledning. Fordele. Anvendelse. Montage og info»trin-for-trin« Armeret højtydende fugtadaptiv dampspærre Montagevejledning Anvendelse RAW INTELLO systemet sikrer, i henhold til DIN 4108 og BR10, de damp- og lufttættelag i isolerede konstruktioner. Membranen skaber,

Læs mere

Produktdatablad Ovenlyskuppel med tagudgang CXP

Produktdatablad Ovenlyskuppel med tagudgang CXP Udgave 1.0-2016 Produktdatablad Ovenlyskuppel med tagudgang Produktbeskrivelse Manuelt betjent sidehængt ovenlyskuppel til flade tage med tagpap eller tagmembran Åbner op til en vinkel på 60 for nem adgang

Læs mere

Afdækning & tape. Afdækning & tape

Afdækning & tape. Afdækning & tape Afdækning & tape Gode tilbud på afdækningsplast, malermåtter, gulvpap, afdækningsfilt, afdækningstape, gaffertape, malertape, sparteltape, malerremser m.m. GAFFATAPE 50MM X 50M, SØLV 195Μ God, universal

Læs mere

norament formtrapper monteringsvejledning

norament formtrapper monteringsvejledning norament formtrapper monteringsvejledning norament formtrapper er egnet til ligeløbstrapper norament formtrapper er en færdig profil, hvor forkant, trin og stødtrin er i ét stykke. De er egnet til indendørs

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Møbler 01 Tekstiler 02 Skind 02 Bestik 03 Glas 03 Termokander 03 Støbejern (køkken) 04 Skærebrætter 04 Stearinlys 04 MØBLER LAKEREDE TRÆMØBLER - Ved daglig

Læs mere

Leverandør af reservedele og pakkemaskiner

Leverandør af reservedele og pakkemaskiner Leverandør af reservedele og pakkemaskiner PTFE tapes PTFE belagt glasfi ber. Vi har en meget omfattende bestand af både klæbende og ikke klæbende PTFE belagt glasfi ber folier og svejsetråde og svejsebånd.

Læs mere

PROTEX Tætningsløsninger

PROTEX Tætningsløsninger PROTEX Tætningsløsninger Tætningsløsninger til inden- og udendørs brug Klæbebånd Ampacoll I.N.T. Tape med bagsideliner til samlinger samt gennemføringer af dampspærre og dampbremser. Let at tildanne -

Læs mere

Hængsler KATC (07/14)DK. Lunikvej 32, DK-2670 Greve Telefon: +45 43600966 Telefax: +45 43690219 email: info@titgemeyer.dk Internet: www.titgemeyer.

Hængsler KATC (07/14)DK. Lunikvej 32, DK-2670 Greve Telefon: +45 43600966 Telefax: +45 43690219 email: info@titgemeyer.dk Internet: www.titgemeyer. Hængsler Lunikvej 32, DK-2670 Greve Telefon: +45 43600966 Telefax: +45 43690219 email: info@titgemeyer.dk Internet: www.titgemeyer.dk Indhold Profilhængsler TILA hængsler 22/180... 30-01 TILA hængsler

Læs mere

Wireless - type 4874 THERMO- METER

Wireless - type 4874 THERMO- METER Wireless - type 4874 THERMO- METER 1 OBH Nordica Trådløst Inden- / Udendørs termometer Før brug Før det trådløse inden-/udendørs termometer tages i brug første gang, bør brugsanvisningen læses grundigt

Læs mere

Øland præisoleret kanalsystem

Øland præisoleret kanalsystem Climate Recovery IK System Øland præisoleret kanalsystem Produkt links Bruchure Monteringsvejledning Tryktest Lydtest Teknisk data Brandtest Tæthedstest Øland præisoleret kanalsystem (IK) og fittings Oversigt

Læs mere

Kikkertoptik. Kikkertoptik. Kikkertteknologi. Optiske specifikationer. Kikkertegenskaber. At købe en kikkert. Rengøring af kikkerten

Kikkertoptik. Kikkertoptik. Kikkertteknologi. Optiske specifikationer. Kikkertegenskaber. At købe en kikkert. Rengøring af kikkerten Kikkertoptik Kikkertoptik Kikkertteknologi Optiske specifikationer Kikkertegenskaber At købe en kikkert Rengøring af kikkerten Kikkertoptik Generel beskrivelse: En kikkert er et optisk præcisionsinstrument,

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING

MONTERINGSVEJLEDNING MONTERINGSVEJLEDNING CARPORT J100 Art.nr 6500 Carport Medfølgende dele 254 x4 210 6x12 00 x7 04 x15,5 x1 9x9 x6 4 m 1,8x11 254 x4 x14 1,8x11 260 x6 109 Skruer og stolpebærer medfølger ikke Nødvendige

Læs mere

Designet til komfort og bygget til at holde

Designet til komfort og bygget til at holde Designet til komfort og bygget til at holde Inter IKEA Systems B.V. 2015 Uanset om vi arbejder på et kontor eller derhjemme, tilbringer mange af os det meste af dagen ved et skrivebord. Derfor er et komfortabelt

Læs mere

DEN ALSIDIGE LØSNING TIL FAGFOLK

DEN ALSIDIGE LØSNING TIL FAGFOLK DEN ALSIDIGE LØSNING TIL FAGFOLK Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Fuldt sortiment til nem montering på rørledninger og kanaler i alle størrelser Effektiv reduktion af varmetab Systemsikkerhed med Armafix-

Læs mere

DLG TEST. AAG Staldrulle 17 mm

DLG TEST. AAG Staldrulle 17 mm DLG TEST AAG Staldrulle 17 mm DLG TEST AAG Aalborg Gummiverafabrik A/S Staldbelægning AAG staldmåtte Fleksibilitet/elasticitet, vedvarende trampe-modstandsdygtighed, slidstyrke, skridsikkerhed, syrebestandighed

Læs mere

AQUABEAD. Selvklæbende profiler. Hjørne- og kantprofiler. Til indervægge og lofter

AQUABEAD. Selvklæbende profiler. Hjørne- og kantprofiler. Til indervægge og lofter AQUABEAD Selvklæbende profiler Hjørne- og kantprofiler Til indervægge og lofter Til indervægge og lofter Gyproc AquaBead er letanvendelige profiler til hjørner og afslutninger af gipsplader. Profilerne

Læs mere