Montagevejledning. Til 70mm huse. Har du grunden, så har vi huset...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Montagevejledning. Til 70mm huse. Har du grunden, så har vi huset..."

Transkript

1 Montagevejledning Til 70mm huse Bjælkehytter Bjælkehuse Træhuse Sommerhuse Fritidshuse Kolonihavehuse Jagthytter Anneks Campinghytter Redskabsrum Lysthuse Har du grunden, så har vi huset...

2 Montagevejledning til 70mm hytter Med købet af vort havehus har du fået en byggemester. Nu ønsker vi at forklare dig trin for trin, hvordan du skal bygge dit havehus. Senest 5 dage efter, at du har fået leveret dit byggesæt, skal du checke, om det er komplet eller er beskadiget, og gør det i hvert fald inden du starter montagen. Så længe du ikke har checket byggesættet, skal du ikke tage på ferie eller bede nogen om at hjælpe dig med at bygge. Såfremt du konstaterer, at noget mangler eller er beskadiget, vil vi prøve at finde erstatningsdele så hurtigt som muligt. Men vær opmærksom på, at det kan tage nogle dage at organisere en erstatningslevering. Informationer om reklamationer: Vær venligst opmærksom på, at vi kun kan acceptere reklamationer, såfremt du kan give os følgende informationer: - varenummer fra pakkesedlen (opstillingsvejledningen) og om muligt - den nøjagtige position af enheden (efter tegningerne på pakkesedlen) - delens nummer og hvad der er sket med delen. Venligst bemærk: En eventuel reklamation skal ske inden 5 arbejdsdage efter levering af byggesættet. Vi forbeholder os ret til at kræve de reklamerede dele retur.

3 I. Almindeligt: a) opbevaring Såfremt du ikke ønsker eller har mulighed for at starte montagen umiddelbart efter check af byggesættet skal du opbevare materialerne stablet fladt og tildækket for at undgå vand og sol. b) træ et naturprodukt En af de bemærkelsesværdige egenskaber ved træ er dets isolerende og klimatiserende indflydelse. Det kan tilpasse sig optimalt til enhver given vejrbetingelse. Det betyder, at træ forandrer sig konstant. På grund af dette vil dit havehus selv efter en 3 måneders akklimatiserende periode om vinteren eller ved høj atmosfærisk fugtighed få ridser og revner på nogle få centimeter om sommeren eller ved tørt vejr. Når det er usædvanlig tørt kan der opstå små revner eller mærker mellem spærene, som vil forsvinde igen, når vejret igen er normalt. Mærkerne, som opstår efter en lang tør periode er uundgåelige, men de har ingen indflydelse på den statiske belastninggrad. c) undtagelse for klager På grund af træets beskaffenhed kan naturlige ting i træet (knaster) ikke accepteres. Klager over materialerne kan ikke accepteres, såfremt materialerne allerede er blevet malet. d) hvad du ellers har brug for Foruden de normale værktøjer (såsom stige, stor hammer, sav, vaterpas) har du brug tagbelægning, tagsøm 2,0 x 20 mm. Venligst læs opstillingsvejledningen fra a z omhyggeligt, inden du starter, således at du ikke opdager at noget mangler under montagen. Når du har bygget huset i dit eget hoved først, vil det gøre det virkelige arbejde lettere.

4 e) gennemgang af dokumenter Du skal have følgende dokumenter Stykliste Montage vejledning Tegninger f) sidst men ikke mindst Vær venligst opmærksom på, at vi forbeholder os ret til at foretage tekniske ændringer. Vi håber, at du får megen fornøjelse og succes med opsætningen af dit hus og mange glade timer med dit havehus igennem mange år. 1) check af pakkeliste Check ifølge pakkelisten, at byggesættet er komplet og at ingen dele er defekte. 2) forberedelse af undergrund Fundamentet skal være på en fast og plan undergrund (det vil være det bedste såfremt det er et støbt fundament, men også randfundament eller punktfundamenter er egnede venligst vær opmærksom på, at husets gulvareal er eksponeret nok til luften nedefra). Undergrunden skal være plan og flad, for at huset kan stå fast og lige. 3) sortering af materialer. (se materialeliste) Det er bedst at sortere materiale og lægge det ud i henhold til konstruktionsplanen for de 4 sider af huset.

5 4) Fundament Som udgangspunkt er bundrammen og huset konstrueret til opførelse på et støbt fundament (rendefundament), men kan opstilles på punktfundamenter. Dette forudsætter, at der ikke er mere end cm mellem punktfundamenterne i alle retninger. Det anbefales ved brug af punktfundament at der anvendes en type, hvor der er støbt et L eller U-jern ned i dem, så bundrammen kan fastgøres. Hvis du støber fundament, skal du være opmærksom på, at støbe nogle gevindjern og/eller nogle støbebånd ned i fundamentet, så du har mulighed for at fastgøre bundramme til fundamentet. Du kan også fastgøre bundramme direkte i fundament med bolte. Husk at lave krydsmål og vater bundrammen, da det er bundrammens montage der afgøre om huset står rigtigt. Ovenstående er med forbehold for jordbundsforholdene på stedet og Nynorm er på ingen måde ansvarlig for selve fundamentet eller bæreevne. 5) bundrem. (se montagetegning) Bundrammen fastgøres til den løsning du har valgt som fundament. Bundrammen leveres som hovedregel i 2 forskellige dimensioner, og der er på tegningen angivet, hvor hhv. de kraftige 7x9cm strøer og de andre 4,5x9cm strøer skal placeres, men der medfølger også strøer på 4,5x4,5cm*. Samlingen kan ske ved at skrue strøerne sammen med skruer (6/180). De første bjælker (halve bjælker) skrues fast i bundrammen. *Strøerne på 4,5x4,5cm bliver brugt til at skrue på bundrem i hver ende af rum, dette er for at holde gulv og verandabrædder, da de ellers ville synke, når der trædes på dem.

6 6) sidernes konstruktion. (se montagetegning) Figur A viser sidernes konstruktion. Læg bjælkerne ovenpå bundrammen som vist på tegningen. Start derefter med 2 halve bjælker. Den ene bruges på bagsiden af huset og den anden på fronten. Bjælkerne til terrasseindgangen er også halve. Nu lægges sidebjælkerne. Fig. A Bjælke Bundrem TIPS: Den halve bjælke skrues fast til fundamentet med 2 stk. skruer. For at være sikker på, at fundamentet er i en ret vinkel før du starter med at sømme, så læg et gulvbræt til højre og venstre indvendig og et på terrassen som en prøve, for at sikre dig, at gulvet kan monteres uden besvær. Nu kan du montere væggene ifølge montagetegning. Her skal du banke bjælkerne fast oven på hinanden. Du bør bruge en kølle for at undgå beskadigelse. 7) isætning af vinduer og dør Hvis der på side af karm til vinduer og døre er monteret en liste (ca. 2x3cm), skal du starte isætningen af døre efter 3. bjælke. Jo højere væggen er jo vanskeligere er det at isætte døren. Tag dørkarmen og sæt den over bjælken og pres den ned på bundbjælken. Fortsæt med at montere væggen indtil den har vindueshøjde. Du kan finde højden, når du tæller række af bjælker på montagetegning. Ved isætning af vinduerne arbejdes der på samme måde som ved døren. Efter 3. række skubbes vinduesrammen med vinduet over bjælken og presses ned på den underste bjælke. Døre og vinduer kan ikke rettes til, før huset er færdigt. Nu monteres vægge- ne i henhold til tegningerne helt op til taget. Glem ikke at banke de øverste planker fast til de nedre. Se figur B Hvis lister (ca. 2x3cm) ligger ved vinduer og døre eller i pakken med hytten, kan vinduer og døre monteres efter, at hytten er samlet. Lister skal da indlægges i udfræsninger (ca. 2x3cm), som er lavet i sider af hullet til vinduer og døre. Listernes højde skal være ca.10cm mindre end udfræsningernes højde.

7 Bemærk at der normalt er 4-7cm luft Fig. B over vinduer og døre til bjælker oppe over, hvilket er nødvendigt, da træhytten arbejder meget, og træet vil sætte sig. Dette hul kan proppes med mineraluld og bliver dækket af brædderne omkring vinduer og døre. Disse brædder skal skrues/sømmes fast til karm og vinduer og døre er således monteret løst og skal ikke skrues fast, da de skal have mulighed for at arbejde med bjælkerne, dog kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at justere dørene ved at skrue dem fast i bjælkerne. Når hytten har sat sig, anbefales det at påføre silikone rundt dækningsbrædder, for at forhindre vand har mulighed for at trænge ind i hytte, ved vedvarende regnvejr. Glas vil i standard vinduer og døre være monteret i silikone, og det anbefales derfor at påføre/trække silikone rundt glaslister. 8) oplægning af tagspær I figur C kan du se tagspærenes position. Check nu om samlingerne mellem gavl og den højeste sidebjælke og tagspær danner en plan overflade. En gentagen og hård bankning på samlingen kan for det meste udligne højdeforskelle. Såfremt de stadig ikke er plan, tag det øverste tagspær ned og høvl den højere overflade, således at du er sikker på at kunne fæstne tagspærene nøjagtig på sidebjælkerne. Fig. C Tagspær

8 9) montering af gevindjern Gevindjernet er på ca cm længde og skubbes ned i hjørnerne på huset, når det er samlet og det er i de bjælker der er boret hul i. Det skal gøres før der sømmes tagbrædder på tagåserne. Når du har monteret dit hus, vil du bemærke efter nogen tid, at boltene vil kunne skrues en del omgange og dette må gerne gøres, men de skrues ikke helt fast. 10) montering af tagbrædder. Start med montering af tagbrædder. Vær opmærksom på, at tagbrædder ikke er for tætte, således at træet kan give sig lidt, så derfor have ca. 1 2 mm afstand mellem de enkelte dele. Den sidste del af taget skal saves til i den rette dimension så det ender nøjagtigt. Placer delen på dets plads og marker savelinien langs med tagspæret. 11) tagbelægning (følger ikke med hytten) Skær belægningen i tagets længde. Fastgør det med tagsøm på 2,0 x 20 mm Start med at fastgøre belægningen på den nederste del af taget og læg det langs huset fra bagsiden til fronten. Lad den første bane gå ca. 9 mm ud over kanten for at fastgøre tagbelægningen senere i henhold til tegningen.

9 12) montering af sternbrædder Sternbrædder på husets vægge i siderne er monteret under taget. Når du har dækket taget med tagbelægning fastgøres Sternbrædder på samme tid. Se figur D Fig. D Tagbelægning Tagbrædder Væg Støtte 13) galvbrædder Montere gavlbrædder på facaden. Søm/skrue i højde med tagbrædder + tagbelægning. Søm/skrue de øverste galvbrædder så de dækker tagbelægning. Se figur E Fig. E Øverste galvbrædder Tagspær Tagbrædder 14) gulv og terrasse planker Læg gulvbrædder på bundrammen. Brædderne fastgøres på bundrammen med søm. Vær opmærksom på, at træet har brug for nogen afstand, så læg derfor ikke plankerne helt tæt sammen, men lav en afstand på 1 2 mm. Den sidste gulvplanke skal også tilpasses. Når du fastgør terrassebrædderne skal du lave en afstand på 1 2 cm mellem de enkelte brædder. Regnvand skal kunne løbe ned gennem revnerne. TIPS: Du kan prøveudlægge plankerne og slippe for tilpasningen af den sidste planke.

10 15) tilretning af vinduer og døre Hvis vinduerne og døren ikke kan åbnes eller lukkes let efter at huset er færdigmonteret skal de tilrettes igen. I dette tilfælde bank rammen let i den ønskede retning med en hammer. Det kan anbefales at bruge en kølle for at undgå at beskadige rammen med mærker efter hammeren. Fastgør ikke dør rammen eller vinduesrammerne til plankerne før huset er fuldstændig færdigmonteret. Det er bedre at vente nogle få måneder indtil huset er akklimatiseret helt. Fastgør om nødvendigt dør rammen og vinduesrammerne på den nederste side af væggen med en lang skrue. 16) maling Du bør male havehuset så hurtigt som muligt efter montagen. Du kan få nødvendige råd og vejledning i et byggemarked. Det er også muligt at købe grunder og træbeskyttelse gennem Nynorm. 10

Til 50mm hytter. Har du grunden, så har vi huset...

Til 50mm hytter. Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning Til 50mm hytter Bjælkehytter Bjælkehuse Træhuse Sommerhuse Fritidshuse Kolonihavehuse Jagthytter Anneks Campinghytter Redskabsrum Lysthuse Har du grunden, så har vi huset... Montagevejledning

Læs mere

Montagevejledning. Til 44-70mm hytter Med dobbelt fer og not. Har du grunden, så har vi huset...

Montagevejledning. Til 44-70mm hytter Med dobbelt fer og not. Har du grunden, så har vi huset... Til 44-70mm hytter Med dobbelt fer og not Bjælkehytter Bjælkehuse Træhuse Sommerhuse Fritidshuse Kolonihavehuse Jagthytter Anneks Campinghytter Redskabsrum Lysthuse Har du grunden, så har vi huset... MontaGevejledninG

Læs mere

Montagevejledning. Til 28mm hytter. Har du grunden, så har vi huset...

Montagevejledning. Til 28mm hytter. Har du grunden, så har vi huset... 28 Montagevejledning Til 28mm hytter Bjælkehytter Bjælkehuse Træhuse Sommerhuse Fritidshuse Kolonihavehuse Jagthytter Anneks Campinghytter Redskabsrum Lysthuse Har du grunden, så har vi huset... Kære kunde

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning Indholdsfortegnelse Nødvendigt værktøj Fundament Kontrol af pakkens indhold Kantramme og strøer Vægge Dør og vinduer Gavltrekant Tag Forankring af tag Gulv Overfladebehandling Vedligeholdelse

Læs mere

Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse

Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse Samlevejledning Kjellerup mini legehus m/terrasse Kære Kunde De materialer vi anvender er 100% naturligt massiv træ, der altid påvirkes af vejrforholdene i omgivelserne også selvom det er ovntørret. Derfor

Læs mere

Lillevilla + 5 Opstillingsvejledning

Lillevilla + 5 Opstillingsvejledning Kontroleret af: Vigtigt! Gem denne samlevejledning. Garantinummer: Lillevilla + Opstillingsvejledning 2,0 m Finland 2, m BEMÆRK! Opgiv venligst den garantinummer, der er limet fast på pakken og på samlevejledningen,

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING

MONTERINGSVEJLEDNING MONTERINGSVEJLEDNING JABO Type V J1003 Art.-nr 6502 Type V Medfølgende dele x2 x4 9x9 90 9x9 90 x2 505 210 9x9 90 x2 507 2x19,5 x2 600 x1 11,5x11,5 x6 2x19,5 604 80 x1 x4 2x19,5 596 4,5x16 x7 2x19,5 501

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon.

Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Moduler, bolte og alle samledele tælles op før montage. Værktøj du skal bruge: Hammer Momentnøgler Skruetvinger Træbjælker (bruges som ben ) Beton- eller

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning til dobbelt carport med fladt tag Forklaret trin for trin. www.sparet-er-tjent.dk Dobbelt carport tegninger - 00.1 - Forord Januar 2005 Kære kunde! Ved hjælp af vores udførlige monteringsvejledning

Læs mere

Samle- og opstillingsvejledning dobbelt carport 600 x 500 uden tag.

Samle- og opstillingsvejledning dobbelt carport 600 x 500 uden tag. Samle- og opstillingsvejledning dobbelt carport 600 x 500 uden tag. Varenummer 26393700030 Side 1 Tillykke med købet af deres nye carport! For at lette opstilling og montering anbefaler vi, at man starter

Læs mere

Montagevejledning Pavillon Femø Side 1 Montagevejledning for Pavillon Femø www.pavillongruppen.dk Type: PAV-3030 Bredde 300 x længde 300 cm Forbehold for ændringer af pavillonen www.pavillongruppen.dk

Læs mere

Montagevejledning Pavillon Ærø Side 1 Montagevejledning for Pavillon Ærø www.pavillongruppen.dk Med 2 vinduer, Type: PAP28-2929 Med 4 vinduer, Type: PAP28-2929-1 Diameter 289 cm Forbehold for ændringer

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af Glas-balkon

Generel montagevejledning for opsætning af Glas-balkon Læs denne brugs- og montagevejledning grundig inden opsætning. Hverken producent eller importør kan holdes ansvarlig ej heller erstatningspligtig for skader forvoldt på personer eller ejendom, som er forårsaget

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING

MONTERINGSVEJLEDNING MONTERINGSVEJLEDNING CARPORT J100 Art.nr 6500 Carport Medfølgende dele 254 x4 210 6x12 00 x7 04 x15,5 x1 9x9 x6 4 m 1,8x11 254 x4 x14 1,8x11 260 x6 109 Skruer og stolpebærer medfølger ikke Nødvendige

Læs mere

Bjælkehuse. Byg-selv i naturens eget materiale. Har du grunden, så har vi huset...

Bjælkehuse. Byg-selv i naturens eget materiale. Har du grunden, så har vi huset... Bjælkehuse Byg-selv i naturens eget materiale Har du grunden, så har vi huset... Velkommen Stemningen i et Nynorm bjælkehus er noget helt specielt. Kombinationen af de naturlige materialer og et godt indeklima,

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Mit FinePrint gedruckt - bitte bei www.context-gmbh.de registrieren. Monteringsvejledning for Snebelastning: 1,00 KN / m² Vindbelastningsklassifikation: 2 forklaret trin for trin - 00.1 - Forord Kære kunde!

Læs mere

GDS carport Monteringsvejledning

GDS carport Monteringsvejledning GDS carport Monteringsvejledning Indhold Forord... 2 Træ... 2 Garanti... 3 Samlevejledning... 4 Stykliste... 4 Fundament... 5 Montering... 6 Forord Tak fordi du har valgt at købe Davidsen GDS Carport.

Læs mere

Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34

Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34 Montagevejledning til redskabsrum 190x280 cm Vare nr. 53 00 34 2137 2170 2400 1900 3200 2800 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING

CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING Forord Tak, fordi du har besluttet dig for et af vores produkter. Læs monteringsvejledningen grundigt igennem, og følg derefter vejledningen punkt for punkt. Kontrollér,

Læs mere

Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm.

Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm. Montagevejledning: Redskabsrum, vare nr. 9633319 Grundmål: 190x280 cm. 1900 2800 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der noget, eller

Læs mere

TILLYKKE MED DERES NYE CARPORT. Lynge Carport 1.0 Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Side 1 af 9

TILLYKKE MED DERES NYE CARPORT. Lynge Carport 1.0 Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Side 1 af 9 Side 1 af 9 TILLYKKE MED DERES NYE CARPORT Inden byggeriet påbegyndes, anbefaler vi at der foretages kontrol af de leverede materialer i henhold til materialelisten. Side 2 af 9 PLANTEGNING Side 3 af 9

Læs mere

VED KØB AF SKUR TIL CARPORT

VED KØB AF SKUR TIL CARPORT TILLÆG TIL MONTAGE VEJLEDNING. VED KØB AF SKUR TIL CARPORT Det er kun nødvendigt at læse denne vejledning, hvis du også har valgt skur på din carport. Du SKAL dog også læse vejledning fra carporten, da

Læs mere

Gør-Det-Selv. Vinduer og Døre. www.bedst-billigst.dk

Gør-Det-Selv. Vinduer og Døre. www.bedst-billigst.dk Gør-Det-Selv MONTERINGSVEJLEDNING Vinduer og Døre Inden du starter: 1. Hvad skal man bruge af værktøj og redskaber: Herunder er afbilledet de redskaber vi anbefaler, at man som forbruger benytter til selve

Læs mere

TILLYKKE MED DERES NYE CARPORT! Lynge Carport 2.1 Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Side 1 af 11

TILLYKKE MED DERES NYE CARPORT! Lynge Carport 2.1 Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Side 1 af 11 Side 1 af 11 TILLYKKE MED DERES NYE CARPORT! Inden byggeriet påbegyndes, anbefaler vi at der foretages kontrol af de leverede materialer i henhold til materialelisten. PLANTEGNING Lynge Carport 2.1 Side

Læs mere

CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING

CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING CARPORT BASEL MONTERINGSVEJLEDNING Forord Tak, fordi du har besluttet dig for et af vores produkter. Læs monteringsvejledningen grundigt igennem, og følg derefter vejledningen punkt for punkt. Kontrollér,

Læs mere

Monteringsvejledning. for Carport Baden. forklaret trin for trin

Monteringsvejledning. for Carport Baden. forklaret trin for trin Monteringsvejledning for forklaret trin for trin - 00.1 - Forord Kære kunde! Ved hjælp af vores udførlige monteringsvejledning skulle samlingen af et af vores komplet leverede carport-byggesæt ikke være

Læs mere

Sølund Huse. Pakke nummer. Købers adresse:

Sølund Huse. Pakke nummer. Købers adresse: Pavillon PAV-3333 (Ø 337 cm) Pas godt på dette dokument! Dansk: huset du har købt, er blevet fremstillet ifølge høje kvalitets krav. Bygningselementerne er blevet omhyggeligt kontrolleret og pakket. For

Læs mere

Jabo Wood Products AB ref till ritningsnummer 1031 sida 1(2)

Jabo Wood Products AB ref till ritningsnummer 1031 sida 1(2) LEGEHUS SAGA 4,1 + 1,5 N (Danska 2015-02-24) LEVERINGSBESKRIVELSE TAG Rupløjet 17 mm, tagåser 45x95 mm, enkel vindplade 22x95, tagfodsbræt 22x70, Regler 30x30, taghældning ca.26 grader. YDERVÆG Timmerprofil

Læs mere

Bjælkehytter Samlevejledning

Bjælkehytter Samlevejledning Bjælkehytter Samlevejledning 28, 40, 58, 70 mm Referencenummer: Forord og gode råd Kære kunde Tak, fordi du har valgt en af vores bjælkehytter! Din bjælkehytte er omhyggeligt fremstillet på en af vores

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING (DK)

MONTAGEVEJLEDNING (DK) MONTAGEVEJLEDNING (DK) Tillykke med Deres nye møbel fra dk3 ROYAL SYSTEM reolen blev tegnet i 1948 af den legendariske danske designer og producent Poul Cadovius. Det var ét af verdens første væghængte

Læs mere

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør M-2200-1 Tillykke med din nye Royal Scandinavian Dusch - Serie 2200 brusedør. Læs venligst denne monteringsvejledning

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Monteringsvejledning til dobbelt carport med fladt tag Ekskl. tagplader Forklaret trin for trin. www.sparet-er-tjent.dk Carport tegninger - 00.1 - Forord Januar 2005 Kære kunde! Ved hjælp af vores udførlige

Læs mere

Dør. regle på element. Vindpap Medfølger IKKE. Øverstebræt monteres på stedet. Øverstebræt monteres på stedet.

Dør. regle på element. Vindpap Medfølger IKKE. Øverstebræt monteres på stedet. Øverstebræt monteres på stedet. AMBJÖRNARP SWEDEN AMBJÖRNARP SWEDEN AMBJÖRNARP SWEDEN Øverstebræt monteres på stedet. Øverstebræt monteres på stedet. 21x120 Tagfodsbræt Forankring - vinkel 60x60x40 en side Forankring - vinkel 60x60x40

Læs mere

TILLYKKE MED DERES NYE DOBBELT CARPORT! Lynge Carport 2.0 Eksklusiv Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Side 1 af 9

TILLYKKE MED DERES NYE DOBBELT CARPORT! Lynge Carport 2.0 Eksklusiv Tegningsmateriale og arbejdsvejledning Side 1 af 9 Side 1 af 9 TILLYKKE MED DERES NYE DOBBELT CARPORT! Denne eksklusive model er uden stolper i midten. Dette giver en meget enkelt og stilren carport og den øgede bredde og længde gør den ideel til familie

Læs mere

Exclusive Orangeri. Samlevejledning. Model: DAVIDSENshop.dk Industrivej Vamdrup Tlf

Exclusive Orangeri. Samlevejledning. Model: DAVIDSENshop.dk Industrivej Vamdrup Tlf Exclusive Orangeri Samlevejledning Model: 9143507 DAVIDSENshop.dk Industrivej 36-6580 Vamdrup Tlf. 78 77 48 00 - mail@davidsenshop.dk Kære kunde! Tillykke med dit nye Elmholm drivhus. Følg denne detaljerede

Læs mere

Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr

Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr Montagevejledning til redskabsrum 280x370 cm Vare nr. 530 089 3200 2800 2113 2153 4200 3700 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

GÆSTEHYTTE OG TEENAGEHYBEL

GÆSTEHYTTE OG TEENAGEHYBEL Gør-Det-Selv GÆSTEHYTTE OG TEENAGEHYBEL En gæstehytte gør det nemmere og hyggeligere at have overnattende gæster, og den resterende tid kan den fungere som hjemmekontor, teenagehybel eller hyggelig lille

Læs mere

Trin-for-trin-instruktioner Sådan bygger du et træhus i et træ

Trin-for-trin-instruktioner Sådan bygger du et træhus i et træ Trin-for-trin-instruktioner Sådan bygger du et træhus i et træ Valg af et træ Vælg et træ med den rigtige struktur, og sørg for, at det træ, du vælger, er sundt det er helt afgørende for, at du får et

Læs mere

Materialeliste 2. General vejledning til afsætning 3-5. Montageforløb og arbejdsvejledning Tegningsmateriale: Plan, snit, facade og detail 11-16

Materialeliste 2. General vejledning til afsætning 3-5. Montageforløb og arbejdsvejledning Tegningsmateriale: Plan, snit, facade og detail 11-16 Side 1 INDHOLD Materialeliste 2 General vejledning til afsætning 3-5 Montageforløb og arbejdsvejledning 6-10 Tegningsmateriale: Plan, snit, facade og detail 11-16 Generel vejledning til behandling af trykimprægneret

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING. Vinduer og døre Gør-Det-Selv

MONTERINGSVEJLEDNING. Vinduer og døre Gør-Det-Selv MONTERINGSVEJLEDNING Vinduer og døre Gør-Det-Selv Inden du starter: 1. Hvad skal man bruge af værktøj og redskaber: Herunder er afbilledet de redskaber vi anbefaler, at man som forbruger benytter til selve

Læs mere

Santex Udestue 80-86 med Santex Fast tag og med Synlig tagrende

Santex Udestue 80-86 med Santex Fast tag og med Synlig tagrende Santex Udestue 80-86 med Santex Fast tag og med Synlig tagrende Læs hele monteringsvejledningen igennem, inden du begynder at montere. Dette er en generel monteringsvejledning for Santex Udestue 80-86,

Læs mere

Materialeliste 2. Generel vejledning til afsætning 3-5. Montageforløb og arbejdsvejledning 6-9. Detaljetegninger: Plan, snit, facade og detail 11-16

Materialeliste 2. Generel vejledning til afsætning 3-5. Montageforløb og arbejdsvejledning 6-9. Detaljetegninger: Plan, snit, facade og detail 11-16 Side 1 af 17 INDHOLD Materialeliste 2 Generel vejledning til afsætning 3-5 Montageforløb og arbejdsvejledning 6-9 Detaljetegninger: Plan, snit, facade og detail 11-16 Monteringsvejledning Trapez-tagpladerne

Læs mere

Montagevejledning Pavillon Omø Side 1 Montagevejledning for Pavillon Omø Type: PAV-3333 Diameter 337 cm Forbehold for ændringer af pavillonen Montagevejledning Pavillon Omø Side 2 1. Generel Information

Læs mere

V æ r e b r o CARPORTE CP01 DUR ****2016**** 6,0 X 7,8 MTR.

V æ r e b r o CARPORTE CP01 DUR ****2016**** 6,0 X 7,8 MTR. CP01 DUR ****2016**** 6,0 X 7,8 MTR. 1 Husk at kontrollerer materiale listen inden du går i gang. Beskrivelse Længde Antal Enhed Beskrivelse Træ & Tagplader 25x200 mm. trykimp. Brædt 360 4 Stk understernbrædder

Læs mere

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De Montagevejledning: Brænderum vare nr. 16632-1 Grundmål: 198x198 cm. 2050 2868 2170 1980 2170 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der

Læs mere

Exclusive Orangeri. Samlevejledning. Model: Med hængslet dør

Exclusive Orangeri. Samlevejledning. Model: Med hængslet dør Exclusive Orangeri Samlevejledning Med hængslet dør Model: 9143507 DAVIDSENshop.dk Industrivej 36-6580 Vamdrup Tlf. 78 77 48 00 - mail@davidsenshop.dk Kære kunde! Tillykke med dit nye Elmholm drivhus.

Læs mere

Samle dele: Ref. Beskrivelse Illustration Ant. Træskrue 50 mm Træskrue 25 mm Træskrue 20 mm

Samle dele: Ref. Beskrivelse Illustration Ant. Træskrue 50 mm Træskrue 25 mm Træskrue 20 mm Art. Nr. 9050 Hønsehus med løbegård & redekasse (side af 8) Før du starter: - Kontrollér pakken og sørg for at alle delene er der. Hvis ikke, skal du kontakte din lokale forhandler, som så vil hjælpe dig.

Læs mere

VARIGHED: LANGT FORLØB. Byg EN NEM HULE. Gå ind på dr.dk/byg og find flere seje byggeprojekter.

VARIGHED: LANGT FORLØB. Byg EN NEM HULE. Gå ind på dr.dk/byg og find flere seje byggeprojekter. VARIGHED: LANGT FORLØB Byg EN NEM HULE Byg EN NEM HULE Varighed: Langt forløb Denne hule kan du bygge derhjemme, evt. sammen med en voksen. Husk at få hjælp af en voksen, når der skal bruges stiksav og

Læs mere

Overdækningen er bygget, så den passer til huset, fordi vi har brugt samme materiale og malet med samme farve.

Overdækningen er bygget, så den passer til huset, fordi vi har brugt samme materiale og malet med samme farve. LET SVÆRHEDSGRD: Opgaven er ikke svær. Du skal bare bruge vaterpas og tommestok flittigt. TIDSFORRUG: Selve arbejdet kan udføres på to enkelte arbejdsdage med flere dages mellemrum (tørretid for stolpebetonen).

Læs mere

Iris 3. Pakke nummer. Købers adresse:

Iris 3. Pakke nummer. Købers adresse: Iris 3 Kontrolhæfte Bjælkehytte FRG44-4132 Pas godt på dette dokument! huset du har købt, er blevet fremstillet ifølge høje kvalitets krav. Bygningselementerne er blevet omhyggeligt kontrolleret og pakket.

Læs mere

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7 AMICO K 20 Knækarms markise Side 1 ud af 7 Placering og montering af markise 1 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at terrassedøren kan åbnes efter montage. Elektriske

Læs mere

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne M-1700-1 Tillykke med din nye Royal Scandinavian Dusch - Serie 1700 brusedør. Læs venligst

Læs mere

Samle- og opstillingsvejledning Carport 300 x 500

Samle- og opstillingsvejledning Carport 300 x 500 Samle- og opstillingsvejledning Carport 300 x 500 Tillykke med købet af deres nye carport! For at lette opstilling og montering anbefaler vi, at man starter med at sortere træelementer og beslag, skruer

Læs mere

Monteringsvejledning. Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Anvendelsesformål. Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Rengøring og pleje

Monteringsvejledning. Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Anvendelsesformål. Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Rengøring og pleje Monteringsvejledning Læs altid monteringsvejledningen! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94742AB2X1VIII 2017-12 Kære kunde! De tre skabsmoduler kan kombineres på forskellige måder. De kan også udvides med yderligere

Læs mere

Exclusive drivhus. Samlevejledning. Med hængslet dør DAVIDSENshop.dk Industrivej Vamdrup Tlf

Exclusive drivhus. Samlevejledning. Med hængslet dør DAVIDSENshop.dk Industrivej Vamdrup Tlf Exclusive drivhus Samlevejledning Med hængslet dør C B A MODEL A (mm) B (mm) C (mm) 229 GB007 ikke DK 02 GB00 9,0 m² 2990 22 GB02 ikke DK 729 GB0,2 m² DAVIDSENshop.dk Industrivej - 80 Vamdrup Tlf. 78 77

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre

Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre Tillykke med dit køb af en balkon fra MinAltan.dk. Det er vigtigt, at du læser hele montagevejledningen og alle samlingsprincipperne grundigt

Læs mere

w w w. p l u s. d k. Side 1. Max 70 kg. Side10. Side 14. Side 19. Side 24. Advarsel kun til privat brug.

w w w. p l u s. d k. Side 1. Max 70 kg. Side10. Side 14. Side 19. Side 24. Advarsel kun til privat brug. Side 1 185276-1 DS/EN 71-8 Advarsel kun til privat brug. 12 3 _ Max 70 kg w w w. p l u s. d k Side10 Senest revideret Jan 2019 Side 14 185274-1 18537-1 18536-1 185278-1 Side 19 Side 24 Legetårn medfølger

Læs mere

At fremstille et fyrretræsgulv tager mere end 100 år. Til gengæld tager det

At fremstille et fyrretræsgulv tager mere end 100 år. Til gengæld tager det Praktiske råd Proffens tips Monteringsvejledning At fremstille et fyrretræsgulv tager mere end 100 år. Til gengæld tager det endnu længere tid at slide det op. Massive fyrretræsgulve er levende gulve.

Læs mere

Flot stubmølle til haven

Flot stubmølle til haven SPÆNDENDE MODELARBEJDE: Flot stubmølle til haven Møllen her er en tro kopi af en rigtig stubmølle, og du kan selv bygge den for 1000 kroner. Sammen med dette nummer af Gør Det Selv får du nemlig en komplet

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING FOR TERRASSEOVERDÆKNING TYPE V905 / SUMBA

MONTAGEVEJLEDNING FOR TERRASSEOVERDÆKNING TYPE V905 / SUMBA MONTAGEVEJLEDNING FOR TERRASSEOVERDÆKNING TYPE V905 / SUMBA 1 1. Vægprofil 2. Væggummi 3. Hængselsprofil 4. Gummiliste 5. Sidestykke venstre 6. Sidestykke højre 7. Tagrende 8. Hængselsprofil (identisk

Læs mere

MONTERING. Træ & Træ/Alu

MONTERING. Træ & Træ/Alu Træ & Træ/Alu MONTERINGSVEJLEDNING TIL VINDUER AFMONTERING AF DE GAMLE VINDUER Du skal huske at kontrollere, om det nye vindue passer i murhullet, inden du afmonterer det gamle vindue. A B Udtag først

Læs mere

Faste partier og profilskårne partier.

Faste partier og profilskårne partier. Faste partier og profilskårne partier. Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring Tolerance bredde: +0 5 mm Tolerance højde: +5 5 mm Tjek altid at du har modtaget det rigtige antal komponenter, inden

Læs mere

Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314

Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314 Montagevejledning til Carport 660 x 330 cm. Vare nr. model 9633314 650 cm 336 cm Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler der noget,

Læs mere

Robert Bosch GmbH. Mål!-væg. Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjemme i haven.

Robert Bosch GmbH. Mål!-væg. Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjemme i haven. Mål!-væg Fuldtræffer! Mål!-væg Nu kan du også spille på en målvæg hjee i haven. 1 Indledning Målvæggen er klassikeren for alle fodboldfans. Vi viser dig en model i stabil Birk-multiplex, som kan adskilles

Læs mere

V æ r e b r o CARPORTE CAR01 HR ****2017**** 3,6 X 7,3 MTR.

V æ r e b r o CARPORTE CAR01 HR ****2017**** 3,6 X 7,3 MTR. CAR01 HR ****2017**** 3,6 X 7,3 MTR. 1 Husk at kontrollerer materiale listen inden du går i gang. Træ 25x150 mm. trykimp. Bræt 480 2 Stk. Vindskeder på rejsning 25x150 mm. trykimp. Bræt 600 2 Stk. Sternbrædder

Læs mere

Montagevejledning Habila 900

Montagevejledning Habila 900 Montagevejledning Habila 900 Februar 2012 1 DOWN 1 Tjek at højde og bredde svarer til målspecifikationen. 2 Tjek at omkringliggende konstruktion er ret, i vinkel, skruefast og udført tilstrækkelig stabil.

Læs mere

Santex Udestue 81 med Santex Fast tag og med Synlig tagrende

Santex Udestue 81 med Santex Fast tag og med Synlig tagrende Santex Udestue 81 med Santex Fast tag og med Synlig tagrende Læs hele monteringsvejledningen igennem, inden du begynder at montere. Dette er en generel monteringsvejledning for Santex Udestue 81, med Synlig

Læs mere

Monteringsvejledning

Monteringsvejledning Kebony terrasse og brodæk Generel information Selve underkonstruktionen skal være fagmæssigt udført i henhold til gældende standarder og forskrifter. Sørg for god luftcirkulation under terrassen og undgå

Læs mere

REDSKABSHUS. Brugervejledning og samleinstruktioner. Mål: H. 181/159 x B. 226.5 x D. 119 cm. Best.nr. HN8922

REDSKABSHUS. Brugervejledning og samleinstruktioner. Mål: H. 181/159 x B. 226.5 x D. 119 cm. Best.nr. HN8922 REDSKABSHUS Best.nr. HN8922 Brugervejledning og samleinstruktioner Mål: H. 181/159 x B. 226.5 x D. 119 cm. OBS: Man skal være mindst to til at samle skuret og man må påregne en arbejdstid hertil på 2-3

Læs mere

Læggevejledning Plus-Mad Douglas gulv planker hele og faldende længder. Januar 2011. Generelt Side 2. Lægning på strøer og bjælkelag Side 3

Læggevejledning Plus-Mad Douglas gulv planker hele og faldende længder. Januar 2011. Generelt Side 2. Lægning på strøer og bjælkelag Side 3 Plus-Mad Læggevejledning Plus-Mad Douglas gulv planker hele og faldende længder. Januar 2011 Indhold Generelt Side 2 Lægning på strøer og bjælkelag Side 3 Lægning på Beton Side 4 Fuldlimning Side 5 Gulvvarme

Læs mere

Model Florida 1800x1800mm Læs brugsanvisningen grundigt inden produktet samles

Model Florida 1800x1800mm Læs brugsanvisningen grundigt inden produktet samles Model Florida 1800x1800mm Læs brugsanvisningen grundigt inden produktet samles DANISH DESIGN Denne model er i farven SØLV www.superroof.dk DK: Opmål 251 cm fra jorden og til overkanten af Befæstigelses

Læs mere

Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer

Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer Det er vigtigt at Deres nye vinduer og døre monteres korrekt, og ved at gennemgå nedennævnte vejledning har de et godt udgangspunkt herfor. Vi gør opmærksom

Læs mere

Monteringsanvisning for Snorudløb type 1

Monteringsanvisning for Snorudløb type 1 1.1 Montering af betjeningssnor på hjul Figur 1 Hvis betjeningssnor med hjul ikke er monteret på glasset gøres dette med en unbrako nøgle. Se efter at snorens længde er den rigtige til glassets højde.

Læs mere

Byggevejledning VERMONT. 2008/4 Gouderak B.V. - 1 -

Byggevejledning VERMONT. 2008/4 Gouderak B.V. - 1 - Byggevejledning VERMONT 2008/4 Gouderak B.V. - 1 - - 2 - VERMONT 025 1 2 4 4 5 5 6 6 7 8 9 9 10 10 11 12 12 1 1 14 14 15 15 16 17 17 18 19 19 20 20 22 22 22 2 2 24 25 27 26 28 29 29 0 1 2 2 POS NR. ART

Læs mere

Indbruds- og børnesikring

Indbruds- og børnesikring Sikringsbeslag Indbruds- og børnesikring Børnesikring GODKENDT SS 3587 - SS 3587 Gør det surt at være skurk Tyverisikring drejer sig i første omgang om at hindre tyven i at komme ind i boligen. Derfor

Læs mere

TP LITE MONTAGEVEJLEDNING

TP LITE MONTAGEVEJLEDNING TP LITE MONTAGEVEJLEDNING Indholdsfortegnelse Forberedelse Modtage- og opstartskontrol 3) TP Lite bestanddele og placering 4) Montering af bundprofiler 5) Montering af top-, og sideprofiler 6) Montering

Læs mere

Det er nemmere at lægge ståltrapezplader oven på det gamle tag end at lægge et nyt tag af tagpap. [før]

Det er nemmere at lægge ståltrapezplader oven på det gamle tag end at lægge et nyt tag af tagpap. [før] 0 Færdig på en weekend Det er nemmere at lægge ståltrapezplader oven på det gamle tag end at lægge et nyt tag af tagpap. Sværhedsgrad: LeT svært Du skal have målt op og bestilt pladerne, så du har alle

Læs mere

Starfloor. Lægningsvejledning. 17.september 2013

Starfloor. Lægningsvejledning. 17.september 2013 Starfloor Lægningsvejledning 17.september 2013 Lægningsvejledning Brugsklasse Anvendelsesområder STARFLOOR CLICK er et gulv udviklet til bolig segmentet. * *følg lægningsvejledningen nøje Akklimatisering

Læs mere

Materialeliste 2. Generel vejledning til afsætning 3-5. Montageforløb og arbejdsvejledning 6-9. Detaljetegninger: Plan, snit, facade og detail 10-15

Materialeliste 2. Generel vejledning til afsætning 3-5. Montageforløb og arbejdsvejledning 6-9. Detaljetegninger: Plan, snit, facade og detail 10-15 Side 1 af 16 INDHOLD Materialeliste 2 Generel vejledning til afsætning 3-5 Montageforløb og arbejdsvejledning 6-9 Detaljetegninger: Plan, snit, facade og detail 10-15 Monteringsvejledning Trapez-tagpladerne

Læs mere

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed Monteringsvejledning Kære kunde! Gem denne vejledning til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også følge med. Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet!

Læs mere

BYGGEVEJLEDNING FOR TERMOTAG

BYGGEVEJLEDNING FOR TERMOTAG BYGGEVEJLEDNING FOR TERMOTAG 2 Før du går i gang Inden du starter på at lægge dit nye termotag, bør du gennemgå alle materialer (se listen over medfølgende artikler) for transportskader og eventuelle fejl

Læs mere

Samlevejledning Dobbelt carport 600x500 cm inkl. tag

Samlevejledning Dobbelt carport 600x500 cm inkl. tag Samlevejledning Dobbelt carport 600x500 cm inkl. tag Samle- og opstillingsvejledning dobbelt carport 600 x 500 uden tag. Tillykke med købet af deres nye carport! For at lette opstilling og montering anbefaler

Læs mere

Samle- og installationsvejledning

Samle- og installationsvejledning Samle- og installationsvejledning Skydedøre (L) eller (R) højremodel (R) Indhold: Venligst læs denne vejledning omhyggeligt før samling af produktet påbegyndes. Udpakning... Værktøj og forberedelse...

Læs mere

Tegneprogrammet Sketch Up er et gratis program hvor man kan tegne f.eks. huse i 3D.

Tegneprogrammet Sketch Up er et gratis program hvor man kan tegne f.eks. huse i 3D. Tegneprogrammet Sketch Up er et gratis program hvor man kan tegne f.eks. huse i 3D. Tegneprogrammet er forholdsvis avanceret, men alligevel enkelt at bruge. Der er mange muligheder, men også mange hjælpemuligheder

Læs mere

w w w. p l u s. d k. Side 1. Side10. Side 14. Side 19. Max 70 kg. Senest revideret Jan 2018

w w w. p l u s. d k. Side 1. Side10. Side 14. Side 19. Max 70 kg. Senest revideret Jan 2018 w w w. p l u s. d k 185276-1 Side 1 DS/EN 71-8 Advarsel kun til privat brug. 12 3 _ Max 70 kg Senest revideret Jan 2018 185274-1 Side10 Side 14 18537-1 Læs denne vejledning grundigt igennem. 185278-1 Side

Læs mere

A (mm) B (mm) C (mm) GB1010 9,01 m² GB1012 ikke DK 3729

A (mm) B (mm) C (mm) GB1010 9,01 m² GB1012 ikke DK 3729 Exclusive drivhus Samlevejledning Med hængslet dør C A B MODEL A (mm) B (mm) C (mm) GB1007 ikke DK 229 GB1010 9,01 m² 012 2990 224 GB1012 ikke DK 729 GB1014 1,2 m² 444 DAVIDSENshop.dk Industrivej - 80

Læs mere

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1

DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 DOORS SKYDEDØR MED INDBYGNINGSKARM 2015-1 1 SafcoDoors Indbygningskarm Spar plads med en skydedør i indbygningskarm fra SafcoDoors. Elegant og praktisk løsning når der skal åbnes op mellem to rum og samtidig

Læs mere

OPSÆTNING AF TAPET. info@maler-maling.dk Tlf. 31 38 32 00 TAPET FORBEREDELSE. Før du tapetserer skal væggene være hele, rene, glatte og tørre.

OPSÆTNING AF TAPET. info@maler-maling.dk Tlf. 31 38 32 00 TAPET FORBEREDELSE. Før du tapetserer skal væggene være hele, rene, glatte og tørre. OPSÆTNING AF TAPET Arbejdsgang TAPET Før du tapetserer skal væggene være hele, rene, glatte og tørre. Tapetserede vægge: -fjern søm og skruer. Fjern løstsiddende tapet. Slib overgange og samlinger. Klister

Læs mere

Sikringsbeslag GODKENDT SS 3587 - SS 3587 - SS 3587 -

Sikringsbeslag GODKENDT SS 3587 - SS 3587 - SS 3587 - Sikringsbeslag GODKENDT SS 3587 - SS 3587 - SS 3587 - SS 3587 Gør det surt at være skurk Tyverisikring drejer sig i første omgang om at hindre tyven i at komme ind i boligen. Derfor er det vigtigt at hjemmet

Læs mere

Vejledning for montering og vedligehold

Vejledning for montering og vedligehold Installationsvejledning På dansk Vejledning for montering og vedligehold Legehus ELU16-1725 Bredde 175 x Dybde 250 cm Vægtykkelse 16 mm ADVARSLER: Ikke egnet for børn under 3 år. Risiko for trykskade.

Læs mere

DOORS. Skydedør. Med Indbygningskarm 2015-2 1

DOORS. Skydedør. Med Indbygningskarm 2015-2 1 Skydedør Med Indbygningskarm 2015-2 1 SafcoDoors Indbygningskarm Spar plads med en skydedør i indbygningskarm fra SafcoDoors. Elegant og praktisk løsning når der skal åbnes op mellem to rum og samtidig

Læs mere

Montagevejledning Pavillon Hjarnø Side 1 Montagevejledning for Pavillon Hjarnø.pavillongruppen.dk Type: PAY 44-4242 Diameter 421 cm Forbehold for ændringer af pavillonen.pavillongruppen.dk Montagevejledning

Læs mere

Reparation og maling af vinduer og døre

Reparation og maling af vinduer og døre Reparation og maling af vinduer og døre Man starter med at undersøge vinduets tilstand - er tale om let rådangreb kan man bare lukke revnerne med tjærekit eller harpiksmasse. Er der derimod tale om kraftige

Læs mere

SUPERROOF SMART FENCE GARDEN Version

SUPERROOF SMART FENCE GARDEN Version SUPERROOF SMART FENCE GARDEN Version 0418-01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Superroof produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Superroof produkt indeholder mange små dele, gem

Læs mere

ProDeck Komposit. ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre.

ProDeck Komposit. ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre. ProDeck KOMPOSIT 2 ProDeck Komposit ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre. ProDeck Komposit har i kraft af materialesammensætningen en flot og hård

Læs mere

Afsætning Skur / carport Tegningsmateriale og arbejdsvejledning side 1

Afsætning Skur / carport Tegningsmateriale og arbejdsvejledning side 1 Afsætning Tegningsmateriale og arbejdsvejledning side 1 Generel vejledning til afsætning af hjørner og vandret plan på grund Når du har sikret dig, at bygningens placering er i overensstemmelse med love,

Læs mere

Samlevejledning Monteringsanvisning

Samlevejledning Monteringsanvisning Samlevejledning Monteringsanvisning Gotland jälkstuga 9,00 m 2-318(300) cm L - 318(300) cm H - 244 cm Tåsinge jælkehytte 9,00 m 2-318(300) cm L - 318(300) cm H - 244 cm L-09G Tillykke med Deres nye Park

Læs mere

Samle- og installationsvejledning

Samle- og installationsvejledning Samle- og installationsvejledning Visano Indhold: Venligst læs denne vejledning omhyggeligt før samling af produktet påbegyndes. Udpakning... Værktøj og forberedelse... 3 Medfølgende dele... 4-5 Trin -

Læs mere

Samle dele: Ref. Beskrivelse Illustration Ant. Træskrue 50 mm Træskrue 30 mm Træskrue 25 mm Træskrue 20 mm

Samle dele: Ref. Beskrivelse Illustration Ant. Træskrue 50 mm Træskrue 30 mm Træskrue 25 mm Træskrue 20 mm Art. Nr. 9050 Hønsehus med løbegård & redekasse (side af 8) Før du starter: - Kontrollér pakken og sørg for at alle delene er der. Hvis ikke, skal du kontakte din lokale forhandler, som så vil hjælpe dig.

Læs mere