UGEBREV nr. 1 uge 32 Årgang 7 Nyt skoleår

Relaterede dokumenter
UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8

UGEBREV nr. 30 uge 14

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. Skole: SFO:

UGEBREV nr. 23 uge 5 Årgang 7

UGEBREV nr. 3 uge 35 Årgang 8

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen.

UGEBREV nr. 34 uge 18 Årgang 7

UGEBREV nr. 29 uge 13

UGEBREV nr. 40 uge 33

UGEBREV nr. 5 uge 36 Årgang 7

UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 8

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. Skole: SFO:

UGEBREV nr. 66 uge 11

UGEBREV nr. 2 uge 33 Årgang 7

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. Skole: SFO:

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

UGEBREV nr. 16 uge 49 Årgang 8

UGEBREV nr. 33 uge 17

UGEBREV nr. 24 uge 06 Årgang 6

UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8

UGEBREV nr. 76 uge 23

UGEBREV nr. 02 uge 34

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 38 uge 24 Årgang 9

UGEBREV nr. 35 uge 20

UGEBREV nr. 35 uge 21

Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge.

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6

UGEBREV nr. 65 uge 10

UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 8

UGEBREV nr. 37 uge 23

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren.

Græsset graves af i weekenden i uge 44 og hertil er der ikke behov for yderligere hjælp.

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8

UGEBREV nr. 24 uge 8. Nummeret er nu Der kan også sendes sms. Det gamle nummer virker stadigvæk i et stykke tid.

UGEBREV nr. 31 uge 15

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8

UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8

UGEBREV nr. 29 uge 14 Årgang 8

Kære forældre Velkommen til Rie, som har sagt ja til at undervise i sprog i Grøn og Blå (tysk) Dejligt du vil hjælpe os.

Dagene bliver delt op, så vi er i klasserne noget af tiden og på nogle værkstedshold resten af tiden.

UGEBREV nr. 54 uge 48

UGEBREV nr. 1 uge 33. Årgang 3. Kære alle børn og forældre! Skolestart

UGEBREV nr. 32 uge 17

UGEBREV nr. 9 uge 41 Årgang 9

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3

Vi er så småt begyndt på at varme op til kost og motionsuge 41, ved at høre om kroppens funktioner i denne uge til morgensamlingerne.

UGEBREV nr. 19 uge 01 Årgang 6

UGEBREV nr. 04 uge 36. Årgang 6

Venlig hilsen Jørgen. Kalender. September. 22. Bestyrelsesmøde. Oktober

UGEBREV nr. 9 uge 41 Årgang 8

UGEBREV nr. 46 uge 39

UGEBREV nr. 20 uge 3. Dyb koncentration Se flere billeder på hjemmesiden og facebook

UGEBREV nr. 24 uge 8. Banko Støtteforeningen holder bankospil med fine præmier den 7. marts.

UGEBREV nr. 18 uge 1. Årgang 3

UGEBREV nr. 11 uge 44 Årgang 8

UGEBREV nr. 11 uge 44

Fællesspisning Absolut sidste chance for tilmelding til støtteforeningens fællesspisning er mandag morgen.

UGEBREV nr. 6 uge 38 Årgang 8

Programmet for festen kan ses på informationstavlen lige indenfor døren.

UGEBREV nr. 44 uge 37

Vi har stadig brug for overskudsfrugt, rødbeder og glas til vores næste temauge kontakt Christine

UGEBREV nr. 1 uge 33 Årgang 8

UGEBREV nr. 38 uge 24

UGEBREV nr. 25 uge 9 Årgang 8

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 10 uge 41. Årgang 7

Årgang 4 Kære alle børn og forældre!

UGEBREV nr. 33 uge 18 Årgang 8

UGEBREV nr. 31 uge 16 Årgang 8

UGEBREV nr. 14 uge 47 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 9

UGEBREV nr. 38 uge 25 Årgang 8

LUS Vi har desværre ikke fået styr på lusene. Jeg vil indtrængende bede alle om at tjekke og evt. behandle her i weekenden.

UGEBREV nr. 32 uge 17 Årgang 8

UGEBREV nr. 27 uge 11 Årgang 8

Syddjurs Friskoles Ugebrev 34/17v/Rikke

UGEBREV nr. 12 uge 44. Årgang 7. Demokratisk dannelse

Juletræ til december Er der nogen, der kunne tænke sig at sponsorere et juletræ til aulaen, vil vi være meget taknemmelige.

Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Tak... For et godt fælles forældremøde i går aftes. Det var dejligt at se så mange forældre til mødet.

Årgang 4 Kære alle børn og forældre!

UGEBREV nr. 8 uge 40 Årgang 8

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

UGEBREV nr. 20 uge 3. Årgang 3

UGEBREV nr. 33 uge 18

UGEBREV nr. 28 uge 12

Hvis I vil se billeder fra Sebastians optræden på skolen, er de lagt ind på skolens hjemmeside.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas Kl: Tilde 3.kl: Selma.

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre.

Nyhedsbrev Juni Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

UGEBREV nr. 05 uge 37. Årgang 6

Forældrekaffe på tirsdag fra

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

Transkript:

UGEBREV nr. 1 uge 32 Årgang 7 Nyt skoleår Så er vi godt i gang med et nyt skoleår. Vi har haft en dejlig første uge med glade børn, der har glædet sig til at komme i skole efter sommerferien og møde deres kammerater og de voksne igen. Vi har som sædvanligt store forventninger til det nye skoleår, og vi har da også lavet lidt forandringer rundt omkring. Grøn Gruppe har fået et nyt dejligt lokale i de gamle NOA lokaler, og der er allerede skabt en god stemning af, at det er vores lokale. Der hygges med te og læring. Rød og Blå Gruppe er også anderledes, da der jo er nogen, der er rykket videre. Begge grupper er kommet rigtig godt i gang, og det går bare godt. Det er selvfølgelig også nemmere at rykke om på grupperne, når børnene kender hinanden rigtig godt i forvejen. Sidst, men bestemt ikke mindst, er Lilla Gruppe også kommet godt i gang. De har godt nok kun været her siden april, men man skulle tro, at de havde været her i flere år. De virker glade og trygge. Legepladsen Vi har efterhånden en fantastisk flot legeplads på friskolen. Her i sommerferien har borgerforeningen bygget en flot multibane, og vores støtteforening har sat et nyt legeredskab op og nyt net i skolegården. Skema Vi har lavet en lille forandring i det skema, som børnene fik med hjem inden sommerferien. Der er værksted om onsdagen og ikke om fredagen, som vi plejer. Det er en lille ting, men hvis man ønsker et nyt skema, kan det hentes på vores hjemmeside. Ellers sig til, så kan vi printe et. Lektiecafe SFOen vil gerne have aftalerne om lektiecafe fornyet, så hvis I lige vil give dem et praj, om I ønsker at de sender jeres børn i lektiecafe, vil det være fint.

Rengøring Listen med forældrerengøring kan findes på hjemmesiden. Friplads Der er endnu mulighed for at søge om delvis friplads til betaling af skolepenge eller SFO. Skemaerne findes på hjemmesiden, og man er velkommen til at spørge på kontoret. Vi vil gerne have skemaet senest den 1. september. Venlig hilsen med ønsket om et lærerigt skoleår. Jørgen Kalender August: 15. 15. 22. 25. Kaffedag SFO Forældremøde Rød og Grøn Forældremøde Blå Bestyrelsesmøde Da vores rafter i Bakkerne er ved at være rådne alle sammen, ønsker vi os rafter både lange og korte, så vi kan bygge fx et nyt halvtag derude. Eleverne i Blå og Grøn skal deltage i byggeriet om mandagen. Hvis I selv har, eller kender nogen som har rafter vi må få/købe billigt må I gerne sige det til Christine eller Roald. Hilsen Christine Rengøring: Uge 33: SFO Victor og Johannes, Skolen Oliver Uge 34: SFP Thomas og Anita, Skolen Oliver, Gymnastik m.m. Mathias Venlig hilsen Tine 0. KLASSE (lilla gruppe) Kære forældre og børn i lilla gruppe. Det har været en fantastisk dejlig uge i Lilla. Oplever en flok nysgerrige børn med masser af gå-påmod. Vi har allerede været i fuld gang male og tegne samt lære matematik med former og farver.

Vi har talt en del sammen og øver os i at lytte og række hånden op. Vi er fx er i gang med at læse om Villads fra Valdby og denne bog har givet anledning til mange forskellige samtaler på klassen. Lige fra samtaler om at stjæle, om skolemælk, dinosauere m.m. Vores legetimer er skønne. Her bliver leget både i butikken, i postkontoret, med ridderborgen, dukketeater, dukker, udklædning, samtalespil, vendespil, terningespil mm. Børnene har i denne uge været rigtig gode til at få det til at fungere socialt med hinanden. På udeskole i torsdags var børnene sammen med rød gruppe på tur for at høre om forskellige træer, der findes i Bakkerne. Hernæst fik de også tid til at save, snitte, plukke bær, slåsse for sjov og generelt lære om livet, når man er på udeskole. Vi er ligeledes så småt ved at lære engelsk vi øver det sidst på dagen, når vi skal pakke vores tasker, sætte stole op osv. fx : Please, put your chair on the table. Onsdag var Lillagruppe til værkstedfag på tværs hvor hele skolen deltager. Det klarede de rigtig flot. Nogle var med i en gruppe med fokus på symboler og tegn, andre lavede collage over verden og rejser, andre lavede bordskånere i sløjd, andre byggede en by i mælkekattoner. Fredag var vi i gymnastiksalen og senere tegnede vi omkring temaet Min start i 0.kl. Husk gymnastiktøj om fredagen samt drikkedunk med vand til udeskole om torsdagen. Tak og rigtig god weekend. Hilsen Gunhild 1. og 2. KLASSE (rød gruppe) Kære forældre og børn i rød gruppe Så er den første uge i den nye Rød Gruppe gået, og jeg er temmelig imponeret over, hvor flot børnene har klaret det. De har taget rigtig godt imod hinanden, den nye klasse og alle de ting, jeg har sat dem til. I dansk, vidensfag og engelsk har vi arbejdet med emnet kroppen, og i forbindelse med det har vi blandt andet lavet små forsøg, set film, svaret på spørgsmål og skrevet forskellige ord (og for nogens vedkommende også sætninger).

1. klasse har desuden arbejdet med enkle ord på to og tre bogstaver mens 2. klasse har bøjet navneord i ental og flertal. Fremover vil fredag være biblioteksdag. Husk regntøj, gummistøvler og skiftetøj til at have på skolen, samt godt fodtøj til, når vi tager i Bakkerne om torsdagen. Obs.: der er et uheldigt sammenfald mellem forældremøde og børnefødselsdag på mandag d. 15. august, hvilket selvfølgelig medfører noget bøvl for nogen. Men af forskellige årsager vil det også medfører en del bøvl at skulle ændre på enten tidspunkt og/eller dato for mødet, så derfor holder vi fast i både tid og dato og sørger for at få skrevet et godt referat, som vi sender ud efterfølgende. Kommer man ikke til mødet og har noget, man vil spørge om eller snakke om, er man altid velkomme til at henvende sig til os på skolen eller skrive en mail på db@midtdjursfriskole.dk (Dorthe) eller på mj@midtdjursfriskole.dk (Maria). Og så vil jeg allerede nu gøre opmærksom på datoerne for skole-/hjemsamtaler jf. kalenderen er 8. + 9. november samt 17. november. Hilsen Dorthe 3. og 4. KLASSE (blå gruppe) Kære børn og forældre i blå gruppe Så er vi i gang, og det har været hyggeligt. Sikken nogle lydhøre og arbejdsomme elever. Alle læser med stor lyst heroppe og vælger selv hvad de vil læse hjemme. Alle har fået et læsekort hvor de noterer det de vælger at læse hjemme, og på det skal I lige kvittere at der faktisk er læst. Jeg har givet alle elever seddel med hjem om forældremødet 22.august. I matematik er vi gået i gang med at repeterer plus og minus (med lån). De næste uger fortsætter vi med at repeterer, og så småt lære nyt, inden hjemmeregningen starter i uge 36. Mere om det til forældremødet Mandag er udedag uanset vejret. Det er helt ok at have noget med i madpakken som kan varmes på bålristen. Husk vand i en vanddunk. Vi skal på tur til Naturhistorisk museum og se istidsudstillingen, men jeg ved ikke hvilken dato endnu, men det bliver en tirsdag Hilsen Christine

5. 6. og 7. KLASSE (grøn gruppe) Kære børn og forældre i grøn gruppe I dansk er vi begyndt at arbejde med Den gode historie, hvor eleverne skal øve sig i at skrive varieret og beskrivende gennem forskellige skriveøvelser og vi skal læse og se på opbygningen af forskellige noveller. En del af opgaven i denne uge har været at skrive en historie ud fra Storycubes, som er nogle terninger med billeder på, hvor opgaven er at kæde billederne sammen til en historie. Lektien til fredag i næste uge er at skrive en sammenhængende historie ud fra en kopi af nogle Storycubes, som eleverne har fået udleveret. Så er vi startet på matematik i grøn gruppe :D Alle har fået udleveret en grundbog som vi skal arbejde i hele året. Klassen er kommet rigtig godt i gang med bogen. I Vidensfag starter vi med emnet vikingerne sejler ud :D HUSK, at vi holder forældremøde i Grøn på mandag kl. 16.30-17.30. Hilsen Annika og Maria SFO: Kære forældre og børn Husk der er kaffedag på mandag fra kl. 14.30 til kl. 16. Der bliver serveret kage. Vi vil gerne vide hvis jeres barn skal i lektiecafe, så vi kan få opdateret vores liste. Husk også hvis der er ændringer i "beskeder fra forældre" vil vi meget gerne have dem. I denne er vi gået i gang med at lave garn kugler til ophæng. De er så fine. Der er også blevet leget på den nye multibane. Fredagsmad: Uge 33: Karoline Uge 34: Casper og Mia Rigtig god weekend Hilsen Roald. Jørgen, Jytte og Janni