JCI Horsens Kammerbladet

Relaterede dokumenter
JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens. Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

JCI Horsens Kammerbladet

Kammerbladet. Marts måned. JCI Danmarks vision: Fordi vi kan! Horsens. Horsens

JCI Horsens Kammerbladet

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Formandens beretning 2012/2013

Erhvervskvinder Kolding

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

PROGRAM Forår Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

JCI Horsens Kammerbladet

Hilsen fra redaktionen

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet

ErhvervsKvindeNyt Herning januar 2012

Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8)

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

JCI Horsens Kammerbladet

UGEBREV nr. 79 uge 26

ErhvervsKvindeNyt Herning September 2012

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Nyhedsbrev. uge

VærelZe 313 og Teaterskolen

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 9. nov Flittige hænder, rappe fødder og én i kassen!

JCI Horsens Kammerbladet

Børnehave i Changzhou, Kina

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30: Venner. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Venner side 1

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Kære børn og forældre!

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

SOMMER hold øje uge 26

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

JCI Horsens Kammerbladet

Vallekilde-Hørve Friskole.

Karneval i Aalborg Øst

Nyhedsbrev juni/juli 2018

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/ FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Klassiske studier PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2015 KLASSISKE STUDIER INSTITUT FOR KULTUR OG SAMFUND ARTS AARHUS UNIVERSITET

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby

Beretning fra turneringsudvalget:

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

Ugebrev 24. Vinterferie Østerskov Akademiet. Luksusliner. Nr. 24, skoleåret dato 20. feb. 2015

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Til gildeledelse, vicere, redaktør, gruppeledere, webmaster repræsentanter og herolder. Husk gilderådsmødet i hulen d. 31. maj kl Ved evt.

Gl. ager Kære Brevduevenner.

Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Evaluering af Styr Livet Kursus

Nyhedsbrev Region Øresund

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr Kontonr CVR-nr.:

Å r g a n g N r. 4 - M a j

JTU Nyhedsbrev Juli 2018 Velkommen til nye Medlemsklubber

cocktail af Gud og sommer imu.dk/aktiviteter

NYT Herskindskolen Maj 2011

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

Nyhedsbrev Juni Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

INDSPIL NR. 48. April 2015

Transkript:

JCI Kammerbladet Fokus: Projekter I dette nummer: Formandens ord Referat afdelingsaften Invitation til afdelingsaften JCI-projekter Projekter i andre afdelinger Invitation til sommerfest Invitation til social-arrangementer JCI-nyt Afdelingsaftener i Region Midt Læs mere side 6

JCI Kammerbladet Formandens ord Vi skriver nu juni måned, og det betyder gode ting i vente. Traditionen tro er det vores seniorer, der står for månedens afdelingsaften. I den forbindelse ser jeg frem til, at vi sammen skal dyste mod den gamle garde i gokart. Derudover kan vi også se frem mod vores sommerfest, som Mona har stået i spidsen for. Festlighederne er en vigtig del af vores sociale sammenhold, og derfor er sommerfest den helt rigtige måde at gå på sommerferie på. På sidste afdelingsaften havde vi den store fornøjelse af at opleve Søren Ellegaard, som gennem "virksomhedsspillet" formåede at illustrere en del af dagligdagens udfordringer i forhold til effektivitet og projektarbejde. I anerkendelse af at vi alle søger mere effektivitet i det daglige, var det besluttet at hente Søren ind til 4 træninger omkring personlig effektivitet, som vi kan se frem mod. Mats Borgquist Schou Local President 2014 JCI På afdelingsaftenen fik vi også sagt velkommen til Troels, som blev optaget som nyt medlem. Personligt synes jeg, det var vildt spændende at høre Troels historie og glæder mig til samarbejdet i foreningen. Tina Salling blev præmieret som månedens medlem, for selvom at have bebudet sin afsked efter 11 år formåede hun at levere en umådelig stærk afslutning, som i den grad har været værdsat. Så prisen som månedens medlem var i den grad fortjent. Kongresserne er en af de absolut fedeste aktiviteter, vi har i JCI. Derfor er det også super fedt, at vi har så mange muligheder for at deltage i dem. I næste uge har vi en Europakongres på Malta. Jeg er desværre forhindret pga. forsvar af speciale og dermed færdiggørelse af en uddannelse. Dog vil jeg fejre det med ferie på Malta ugen efter. Work hard, play hard Den sidste uge i november er der verdenskongres, som afholdes i Leipzig, Tyskland. Denne er jeg tilmeldt og glæder mig afsindigt til at opleve min første verdenskongres i JCI. Der er to forhold, du bør have in mente, når du spekulerer på, om dette kunne være noget for dig: 1. Det er i Tyskland = nemt at komme til. 2. Tyskerne har ry for konsekvent at lave de bedste kongresser Ergo kan man få en massiv kvalitetsoplevelse, rejse derned med en masse dejlige mennesker fra Danmark og oveni købet for en meget fair pris. Så overvej lige om det ikke var i år man skulle opleve en verdenskongres. Vores næste kongres i Danmark er Nationalkongressen, som ligger i Holbæk, som jeg selv glæder mig helt vildt til. Ligesom kongressen i Sønderborg er der desværre sat en grænse for antal deltagere. Så for ikke at komme for sent i det kapløb, vil jeg opfordre jer til allerede nu at investere i billetten, så vi kan komme et godt hold afsted og få nogle gode oplevelser sammen.

Nogle af mine allerbedste JCI-oplevelser har været i forbindelse med nationale kongresser. Lige fra jeg var med til Nationalkongressen 2011 som gæst, hvor Henrik Brandt kørte en imponerende valgkamp, og jeg som gæst blev så hooked på foreningen, at der ikke var nogen tvivl om, at jeg skulle være en del af dette. På Forårskongressen 2012 hvor vi kørte en valgkamp for at få lov til at afholde vores egen kongres, som for mig på dette tidspunkt var en enormt angstprovokerende oplevelse, men jeg så hvordan slidet endte i lykkerus, da vi blev valgt. Det ultimative var så, da vi et år senere afholdte vores egen kongres, hvor vi bibragte en helt ny standard for, hvordan en kongres skulle køres. Fælles for alle kongresserne er dog, at de har været kæmpemæssige oplevelser, som har defineret mange milepæle i mit medlemskab. Jeg vil derfor opfordre dig til at tilmelde dig den kommende nationalkongres, så du også kan få nogle fantastiske oplevelser med kongresserne i JCI Danmark. Tiden går stærkt, så en tilmelding i dag er din sikkerhed for at du ikke går glip af nogle fantastiske oplevelser. Siden sidst har jeg haft fornøjelsen af at deltagelse på det danske akademi, som i en periode, hvor mange ting ændrer sig i mit liv, var med til at sætte en masse ting i perspektiv. Det var en kæmpe oplevelse at være sammen med en række fantastiske JCI-kollegaer og blive undervist af Lars Chr. Eriksen og Lars Hajslund, som for mig står som noget af det ypperste, man finder i JCI. Oplevelsen gav mig vished omkring, hvad fremtiden byder på og bestyrkede mig i, at udviklingen kommer til de, der selv søger den, og formår at arbejde målrettet med den. Super fed oplevelse og en klar reminder om at akademierne er det stærkeste kort, vi i JCI tilbyder, når det kommer til at forandre menneskers anskuelser og overbevisninger. Sidste weekend bød på JCI Danmarks "Store udviklingsdag", hvor emnet var det fremadrettede strategiforløb, som vi står overfor. Knap 20 mennesker var samlet i Holbæk for at deltage i processen, hvor der kom mange spændende ting frem, som jeg glæder mig til, at vi skal arbejde videre med i den videre proces. Jeg synes, det er vildt spændende at opleve, hvordan vi kan gøre vores indflydelse gældende og samarbejde på tværs af afdelinger i forhold til at kunne præge organisationens fremtid. Det er lærerigt at indgå i en proces, hvor så mange har en holdning til hvad vi er, og hvad vi skal udvikle os mod. Der er godt gang i vores aktiviteter, og med udsigten til at projektet om etableringen af JCI International bliver en realitet, står vi overfor at vi som afdeling skal have fundet vores næste store projekt. Fra 2011-2013 var omdrejningspunktet FK2013, og derfra og til nu har opstarten af International fyldt meget, men hvad der skal kendetegne JCI næste store projekt er på nuværende tidspunkt uklart. Jeg vil derfor bede dig som medlem om at overveje, hvad du tænker kunne være projektet, som du gerne ville engagere dig i og som du mener ville kunne rykke JCI mod fortsat at være din platform for udvikling. Vores styrke er, at vi er et relationsbaseret udviklingsnetværk, hvor vi især gennem projekter udvikler os, og derfor håber jeg, at vi som afdeling kan samle os om et nyt projekt, der vil sikre en fortsat udvikling af afdelingens medlemmer. Det spændende ved JCI er, at vi får det ud af det, som vi selv ligger i det. Selvom det er fedt at mødes til afdelingsaftenerne, hygge til socialarrangementerne og ses til trainings, er projekterne det, der virkeligt kan flytte os. Jeg vil derfor opfordre jer til at tænke på det projekt, i ville brænde allermest for at arbejde med fremadrettet i JCI.

JCI Kammerbladet Referat af afdelingsaften Af Mai-Britt Madsen Vi gentog succesen fra sidste måned, og afholdte endnu en gang afdelingsaften i maj på Pejsegården i Brædstrup. Aftenens program var i sidste øjeblik blevet ændret, da planlagte foredrag med Mette Bock blev udskudt til efteråret. Mats fik tryllet og i stedet kunne den inspirerende Søren Ellegaard træde til med en træning omkring samarbejde. Endnu engang var forplejning i top - og med dessert under afdelingens halve time, hvor vi sagde farvel til Tina Salling og goddag til Troels Nielsen. Månedens medlem blev Tina Salling for blandt andet at have hjulpet kassereposten videre igen samt som tak for alt det, hun i mange år har gjort og bidraget med i JCI. Vi håber alle på at se hende igen, når hun finder ud af, at hun ikke kan undvære os!!! Søren Ellegaard fik hurtigt sat gang i tingene med virksomhedsspillet SAS, og som underleverandører var vi tre hold, der skulle levere fly til SAS. Efter kreative kampråb, design af fly-prototypen (dog i papir) gik kampen for alvor ind på at kunne levere det lovede antal fly på 10 min med diverse 'medarbejderskift' og udfordringer undervejs. Til sidst indtog testflyvningerne lokalet og vinderne, der leverede det aftalte antal fly i den kvalitet og stand som aftalt, blev fundet. En særdeles spændende proces, hvor vi kan drage paralleller til hverdagen og diverse JCI-projekter. Endnu engang tak for en skøn aften, der ikke mindst inspirerer, skaber dialog og får smilene frem. Månedens medlem, Tina Salling

JCI Kammerbladet JCI-projekter Denne måneds Kammerblad har sat fokus på projekter i JCI både i vores egen afdeling og i andre afdelinger i Danmark. På JCI s hjemmeside står der følgende om projekter: JCI Danmarks medlemmer skal have personlig udvikling, og vi skal gøre en positiv forskel i det lokalsamfund, vi er en del af. I JCI-afdelinger i hele verden anvendes der projekter til at sikre denne udvikling og positive forskel. Projekterne kan handle om alt lige fra at bekæmpe arbejdsløshed til at sikre, at børn fra mindrebemidlede familier kommer på ferie, eller at vi hjælper andre frivillige organisationer til at skabe en større, positiv forskel. Der laves en masse fantastiske projekter rundt i afdelingerne, og på de følgende sider kan du læse lidt om forskellige projekter fra forskellige afdelinger inkl. vores egen afdeling. Hvis du vil vide mere om projekterne, kan du kontakte den pågældende afdeling for at høre nærmere de vil sikkert gerne fortælle mere. I JCI har vi også haft en del projekter gennem tiden, og et udpluk af dem følger her: - Vejene til succes", en foredragsserie med forskellige vinkler på hvordan man kan opnå succes - Mentorprogram i samarbejde med kommunen og Dansk Flygtningehjælp - Kampagneleder-projekt for Henrik, da han stillede op til DP - RLCT, en vandrende socialstafet-turnering, hvor den tabende afdeling skal arrangere og udfordre en anden afdeling Kammerbladet ville gerne have haft mere dybdegående viden om disse projekter med i bladet, men det var desværre ikke muligt. Men hvis du er blevet nysgerrig efter at vide mere om projekterne, kan de pågældende personer, som har været med til projekterne, helt sikkert lokkes til at fortælle mere. Kunne du selv tænke dig at stable et projekt på benene, er det bare med at tage nogle andre medlemmer under armen og komme i gang!

Projekter i andre afdelinger Følgende er nogle af de projekter, som er beskrevet på JCI s hjemmeside du kan se flere her. Anderæs har været afholdt i Ribe siden 2006, i forbindelse med Tulipanfesten i forsommeren. Ved Anderæs bliver over 2.000 nummererede gule plastikænder sluppet ud fra Skibsbroen og konkurrerer om at komme først i land. Lokale virksomheder sponsorerede præmier til eventet, som også blev gennemført med stor succes til Europakonferencen i Århus i 2010. Overskuddet er gennem årene blevet brugt til at hjælpe med at bygge en legeplads på institutionen Skibelund for handicappede og udviklingshæmmede børn. JCI Going Green kørte i 2010 og 2011 som et samarbejde med Muskelsvindfonden. JCI Danmark stillede et stort antal frivillige til rådighed for Cirkus Summarum i København, som afholdes samtidig med at Muskelsvindfonden har størstedelen af deres frivillige på Grøn Koncert. Til gengæld fik JCI Danmark fik en stand på Grøn Koncert, hvor vi kunne fortælle om vores fantastiske projekter, og om det udbytte som vores medlemmer får ud af at lave dem. Dette projekt vandt en europæisk award i kategorien Bedste Nationale PR projekt på Europakonferencen 2011 i Tarragona. JCI Sønderborg har i forbindelse med arrangementet Kulturnatten i 2012 og 2013 samlet ind til børneafdelingen på Sønderborg Sygehus. Der blev solgt lodsedler til lotteriet i Sønderborg centrum og til erhvervsdrivende i lokalområdet. Hvert lod repræsenterer én af flere tusinde bolde, som på Kulturnatten bliver hældt ned af Den Spanske Trappe i Sønderborg. Ved bunden af trappen stod et hold gribere klar til at opfange de heldige vindere af præmierne, sponseret af lokale virksomheder. Der blev i 2013 indsamlet ca. 25.000 kr., som gik til neonatalafdelingen. Dette projekt vandt awarden for Bedste Længerevarende Lokalprojekt på Forårskongressen 2014. Se videoen på Youtube her

JCI Kammerbladet Det fedeste projekt! Af Mona Lykke Salling Ja, hvad er det fedeste projekt? For hvad skal der til, for at et projekt er fedt? For mig handler det helt klart om processen og om at have det sjovt! Tiden hedder 2010 og jeg er gæst I JCI. Vi har afdelingsaften og under det, der dengang hed komitéafrapportering, fortælles der om et muligt projekt med en klassisk koncert. For mig handlede det bare om at komme i gang med et projekt, for det var vel det, JCI går ud på? Jeg melder mig ved håndsoprækning, og et andet sted ved bordet gør en anden ny fyr (Alex) det samme. Senioren, som har fået ideen til projektet (Lars Juhl), er også klar, så vi 3 finder en dato at mødes og kommer i gang med projektet. Vi søger kommunen om en vederlagsfri dag på Ny Teater, booker en violinist fra Wien og en pianist fra Helsinki og går i gang med at få reklameret for billetter. Vi kommer på Billetnet plakater og flyers på alle byens hoteller og offentlige opslagstavler. Søger lidt fondsmidler og får stablet en rigtig fin dag på benene. Vi får hjælp af afdelingens bedste kommunikationsdame; Lone, som hjælper med at få sat programmet sammen, skrevet pressemeddelelser til Folkeblad og meget andet. I løbet af nogle måneder har vi solgt 2 billetter det betyder for pessimisten, at der ikke kommer nogen på dagen, og for optimisten betyder det så, at systemet da trods alt virker! Alex, Lars og jeg var optimister absolut! men også realister. Vi søger lidt flere penge ved fonde og sponsorer, sælger halvpris billetter til vores seniorafdeling Club41 og sætter for alvor gang i vores netværk for at få fyldt stolene i salen. Da dagen oprinder, sidder vi 250 personer i den store sal og lytter til smuk klassisk musik. De klassiske kunstnere fortalte, at de var vildt nervøse, da de så hvor mange, der egentligt var de havde nemlig ikke spillet for meget mere end 80-100 personer ad gangen før, så også de var meget imponerede! Processen fra start til slut er vel ca. et halvt års tid. I det halve år har Alex, Lars og jeg holdt møder hos hinanden i vores private hjem, hilst på familierne, hørt små hverdagsrøverhistorier og lært hinanden at kende på godt og ondt. Det, at arbejde i et projekt hvor man SAMARBEJDER om opgaverne, gør at man lærer hinanden at kende på en anden måde. Jeg er ikke interesseret i klassik musik eller ditto koncerter, men det at lave et projekt er så meget mere end det produkt, man får ud i den anden ende. Ja vi havde en god dag! Ja projektet gav økonomisk overskud, positiv omtale af JCI i lokalpressen og fed aktivitet i afdelingen! Men det, jeg tager med mig fra dette projektet, er helt klart sammenholdet, netværket og den gode stemning, vi havde i projektgruppen!

JCI Kammerbladet Social-arrangementer Af Martin Juhl Kom og vær uformel med grillhygge og et spil. Dette løber af stablen på Langelinie fra kl. 17. Der tændes op i grillen kl 17. Man skal selv medbringe ting til grillen, drikkevarer og tilbehør. Tilmelding er ikke nødvendig og dette arrangement koster gratis Står du med en god idé, eller brænder du for at lave noget, er alle input velkomne Tanken er, at det eventuelt skal være udendørs og gerne med aktivt indhold. Arrangementets varighed bestemmes ud fra indholdet, så mulighederne er åbne. Kontakt Martin, hvis dette er noget for dig. Tlf. 2846570 eller mail dk.martinjuhl@gmail.com

JCI-nyt Det 1. Trainer Akademi Inspirerende, udfordrende, udviklende, sjovt og lærerigt superlativerne vil ingen ende tage, når jeg tænker tilbage på det 1. Trainer Akademi med et smil på læben. Fire dage med en perlerække af inspirerende og fantastiske JCI ere og kompetente trænere. Læs mere her. JCI-nyt er siden, hvor du kan læse om, hvad der sker i JCI. Bliver du nysgerrig efter flere nyheder, kan de ses på www.jci.dk I onsdags var der inviteret til formiddagsseminar om kommunikation, kampagner og foundraising på Den Britiske Ambassade på Østerbro i København. Målgruppen var NGO er, dvs. non-governmental organisations, også kendt som græsrodsorganisationer på dansk. Blandt deltagerne var bl.a. UN, UNICEF, Red Barnet, AIDS-Fondet osv Læs mere her. Det er sikkert ikke gået ubemærket hen, at den nationale Membership Extension Commision, bedre kendt som MEC, har fået nyt navn i år: Jeg vil derfor gerne præsentere jer for området Human Resources, kaldet HR i daglig tale. Jeg har spurgt vores Nationalpræsident 2014, Eva Hye Langkær, om hvorfor hun mente, at der skulle udskiftning til Læs mere her.

JCI Kammerbladet Fødselsdagskalender Januar 02.01.77 Lone Folke Bendstrup Februar 02.02.76 Mikkel Ussing-Kelstrup 28.02.79 Theresa Andersen Marts April Maj Juni Juli 17.03.85 Kristian Stjernholm 01.04.80 Kasper Juhl Nielsen 02.04.77 Anders Bau Sjørslev 03.04.91 Amalie Glyngø Mogensen 07.04.80 Mai-Britt Madsen 11.05.77 Frederikke Kristensen 13.05.76 Vivian Duong 24.05.82 Lene Brommann 28.06.80 Søren Tinggård 02.07.91 Helene Bergmann 16.07.83 Martin Juhl Mangler din fødselsdag? Kontakt Amalie Glyngø på amalie_gm@hotmail.com August 03.08.83 Steen Grand Jensen 14.08.78 Anders Bentsen 25.08.77 Tina Salling 25.08.87 Mats Schou September 10.09.85 Daniel Bach Jørgensen 21.09.81 Henrik Brandt Oktober 09.10.85 Henriette Bonde November 12.11.86 Jan Martin Ahlers 13.11.75 Thomas Winterberg 16.11.78 Katja Schmidt 20.11.78 Camilla Weinholt Hovgaard December 03.12.77 Tom Fyllgraf 14.12.82 Henrik Bøge 27.12.79 Mona Salling 29.12.88 Trine Ravnkilde Frederiksen

Sæt X i kalenderen Sæt kryds i kalenderen der er mange spændende arrangementer på bedding. 21. juni: Sommerfest JCI 2. aug: Den gyldne mikrofon - øveaften + lørdagsbar (tilmeld her) 3.-5. okt: JCI Nationalkongres 2014 (tilmed her) Læs mere om arrangementerne på Igroups, JCI facebookgruppe, JCI Region Midt eller i regionskalenderen. Husk også at tjekke arrangementskalenderen her, hvor du kan finde en samlet oversigt over arrangementer og afdelingsaftener i hele regionen. Har du noget, du gerne vil have i kalenderen, så send en mail til Amalie Glyngø på amalie_gm@hotmail.com Send dit arrangement til Amalie Glyngø: amalie_gm@hotmail.com >> Prø li å hør hær << - rygter, sladder og sandheder Mai-Britt og Mona er bidt af en gal Mountainbike - de kører overalt, og er der ingen sti, så laver de den bare! De lader sig hverken stoppe af kæder der hopper af, ben der bløder eller gøende hunde der løber efter dem! Sommerfesten er alle tiders mulighed for at dyste i de vildeste aktiviteter - det vil man bare ikke gå glip af!! Kristian Stjernholm er færdig med sin HD - TILLYKKE!! - Mon vi får ham at se snart igen? Helene er hjemvendt fra London mon hun stadig har jetlag!? Sektionen Rygter, sladder og sandheder holder jer opdateret på de seneste rygter, det seneste sladder og de seneste sandheder/nyheder om afdelingens medlemmer.

Mailinglister medlemmerne: medlemmer@jcihorsens.dk gæsterne: gaester@jcihorsens.dk seniorerne: seniorer@jcihorsens.dk senatorerne: senatorer@jcihorsens.dk Club41: club41@jcihorsens.dk Fordi vi kan! JCI Danmarks vision Vi vil være det førende netværk for unge handlekraftige mennesker, der tager ansvar og gør en positiv forskel for sig selv og samfundet Afdelingsaftener i Region Midt Herning 1. mandag Leadership Torsdag i lige uger Ikast-Brande 2. mandag Skanderborg 2. tirsdag Skive 2. onsdag Djursland 2. onsdag 2. onsdag Viborg 3. tirsdag Randers 3. onsdag 8000 Århus Næstsidste mandag Arosia Næstsidste tirsdag Marselis Næstsidste onsdag Holstebro Sidste torsdag Silkeborg Sidste torsdag Kontakt Kammerbladet Vil du bidrage til Kammerbladet, eller har du rettelser til adresselisterne eller andet, så kontakt redaktøren: Amalie Glyngø Mogensen på amalie_gm@hotmail.com