MorescoSpejderne. Logo Bruges som udgangspunkt altid MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne MORESCO MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne.



Relaterede dokumenter
MorescoSpejderne. Logo Bruges som udgangspunkt altid MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne MORESCO MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne.

MorescoSpejderne. Logo Bruges som udgangspunkt altid MORESCO. Spejderne MORESCO. Spejderne MORESCO MORESCO. Spejderne MORESCO.

67. årgang august-september

g Bruges som udgangspunkt altid MORESCO

Nyhedsbrev december 2015

67. årgang februar-marts 2012

67. årgang december - januar

Lumby-Stigegruppe. Program for. Februarogmarts2009. Holddigisving. Najaderne Festeroghyggersig

66. årgang august-september 2012

67. årgang oktober-november. REDAKTIONEN HAR DESVÆRRE IKKE MODTAGET NOGET INDLÆG FRA GRUPPELEDELSEN, så vi dedikerer pladsen. til et godt formål

Nyt fra gruppelederen

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012

Nyt fra gruppelederen

66. årgang december-januar 2012

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

November, December, 2011

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

PROGRAM GOD JUL OG GODT NYTÅR TIL JER ALLE

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

bbb Børnebiksen, December Ørbækvej 34, Svendborg, Bulen , Biksen , Banjen

MorescoSpejderne. 67. årgang maj-juni-juli

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

66. årgang oktober - november 2012

December 2013 nr årgang. Sjølund Koks

Kontaktpersoner for Laksegruppen. Ledere: Deadline for næste Laksemål er den 15. januar Indlæg afleveres i elektronisk form til Alex.

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts

NYT HERSKINDSKOLEN & NORDLYSET. Nytårsaften uden fyrværkeri?

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr

September, oktober & november ÅRGANG

Anerkendende ledelse og kommunikation 01. blandt Børn og voksne

MORESCO. Spejderne. Så er foråret og sommeren for alvor over os og med den en masse spændende nyheder.

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

FRISTEDET. Dumpen 5A, st Viborg. Tlf

Børnene har haft mulighed for at lave julegaver her i november måned, så glæd jer

55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, Se side 3.

Nyhedsbrev - December 2018

Else Marie Lehman. Kalendergaver til Mor 2014

Ærlighed med K Helen Eriksen, 20O3, erhvervspsykolog, foredragsholder, forfatter forandrings- og trivselsekspert

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne

December årgang, nr. 11

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

STAFETTEN December - Januar - Februar

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

Indhold: Hej Mikro/mini/junior 4 Postkasser og husnumre 5 Lodsedler 6 Program for mikro/mini/junior 7 Hilsen fra formanden

Tropsleder: Anders C. Nielsen Rødegårdsvej 59, 3.th. Tropsassistenter: Michael Hansen Juelsmindevej 3 2TH Odense V, 5200

45. årgang December - Januar 2017

Vibeke skriver. Vibeke Gaden

Sjølund Koks. Adresseliste. nr årgang November Mikroleder søges

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden.

November, December, 2011

SATELLITTEN SCT. KNUDS SKOLE Julen 2008

BINDELEDDET. Oktober - December Hej spejdere og forældre.

September ÅRGANG

Mange julehilsner Albert

Jo mere vi er sammen

Hold Øje uge 9. Fredag var det fuld knald på Storetorv. Tjek flere fastelavnsbilleder på Børnenes Friskole s FACEBOOK- side.

Nyhedsbrev december STU 2 i Møllehuset

November 2017 Nr årgang DDS. Sjølund Koks. Glædelig jul og godt nytår

Vadgårdskole. Redaktion har arbejdet hårdt for at få bladet op at køre så jeg er meget glad for at jeg fik ideen ud på skolen.

51. ÅRGANG NR. 1 DEC JAN. - FEB. 2015

Sommerlejr i Holstebro

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Sjølund Koks. nr årgang september Tak til Freias forældre! De sørger for at vores hytte bliver malet! www. vordingborgspejderne.

MorescoSpejderne. 68. årgang februar - marts

UGEBREV nr. 18 uge 51 Årgang 6

Gruppeledernes december-hjørne 2012

Thorsager skole MÅNEDSNYT DECEMBER Side 1

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december.

Fredag den 25.november 2016

København S, 10. juni Kære menigheder

Oktober ÅRGANG

Julen nærmer sig! Klik her

Referat af Formand/Sekretærmøde LC Distrikt 9 på Belis Bar den 19.juni 2014

Julen Kære alle sammen.

En super aktiv juletur i Egebjerghytten. Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr

AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE

Hermed lidt praktiske oplysninger omkring jul og nytår!

Pause fra mor. Kære Henny

Februar ÅRGANG

Glemt tøj - Er lagt frem i Fællesrummet. Kig forbi, der er store mængder tøj. Det ligger på scenen i Fællesrummet i hele uge 10

86 responses. Oversigt. 1 af :56

November årgang. Månedens program. Shelterbyggeri Side 1 Korpslejr info Side 2 Husk at se Knivetillægget!!

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

SYTTEN INFO. Hent dit eget eksemplar på DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED. Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe

Jeg har hørt, at I har lært alt om venner, og jeg ved, at I alle er meget hjælpsomme.

Gl. Havn. Vestre Skole

Hilsen fra redaktionen

Nyhedsbrev november 2018

Transkript:

Moresco Logo Bruges som udgangspunkt altid Sekundært Logo Bruges kun hvis det andet slet ikke kan lade sig gøre Praktisk brug På sigt laver vi en hel stribe eks på brugen af vores logo. Det første element er e-mail sig 68. årgang december - januar Der skal altid være lige meget luft omkring logoet, så det ikke falder af en side i kanten. 2014 Bør bruges af alle med Moresco.dk-mailadre Gruppeleder indlæg: Patruljeliv Lejrliv Naturen Vi er lige til at være der. Julen står for døren, og Moresco får i år den bedste julegave nogensinde: Den nye hytte er næsten færdig. Vi mangler kun lige den sidste rest tag, og så holder vi rejsegilde. Færdigheder Der kommer bla. også Brevpap selvfølgelig brugt på hjemmesid vist i TamTam og alle andre tæn Om ikke alt for længe bliver det loade de forskellige formater fra Font Til alt form for tekst der kommu kommunen etc. bør bruges Aria TamTam, invitationer & den slag noget andet! Mens der bliver bygget på livet løs, arbejder gruppens ledere videre med den nye udviklingsplan, så vi er helt klar på nyt og spændende spejderarbejde i nye lokaler. Gruppelederne har endda været på spændende udflugt til Legoland sammen med 950 andre ledere i Det Danske Spejderkorps for at holde generalforsamling og få masser af ny inspiration til udvikling. Vi er så heldige at have en dejlig gruppe ledere, der er engagerede og dygtige, så hvis I skulle støde på en af dem, vil vi gerne opfordre til at sige tak for det store stykke frivillige arbejde, de lægger i Moresco. Glædelig jul og godt nytår Lene og Cille

Hvad får man, hvis man krydser en joke med en motorcykel? En Yamahahahaha! Læreren: Er der en der kan fortælle mig hvad der menes med at ærlighed varer længst? Lille Per: Hvis jeg selv laver mine lektier tager det mig to timer - men skriver jeg efter en anden tager det kun 5 minutter! Min computer slog mig i skak, men jeg vandt over da vi efterfølgende havde en boksekamp. - Hvor meget vejer du? - 42 kilo med briller. -Hvad vejer du så uden? - Det ved jeg ikke - Jeg kan ikke se det. Far, er det rigtigt, at heste står op og sover? Ja, dem jeg spiller på gør i hvert fald! Hvorfor stod Adam og Eva tidligt op om morgenen? -Fordi de gik med blade! - Nå, jeg hører du er begyndt at arbejde hos kommunen? - Nej, jeg er bare blevet ansat hos kommunen. Hvad er ligheden mellem et køkken og Helle Thorning? Låger og skuffer! To skotter havde væddet om hvem der kunne giver bartenderen færrest drikkepenge. Den første skotte gav bartenderen den mindste mønt han kunne finde og kiggede triumferende over på den anden, der tørt sagde: Den er fra os begge to. - Doktor! Doktor, jeg kan ikke mærke mine ben! - Det ved jeg godt, vi amputerede begge dine arme i går! - Doktor, Doktor! Jeg er begyndt at huske dårligt. - Ok, hvornår startede det? - Hvornår startede hvad?

SVINERIDDERNE Ædle Svineriddere Som klanens ærværdige medlemmer ved, så blev årets julefrokost i år afholdt langt fra spejderghettoen nærmere bestemt Brøndby. Dette skyldes naturligvis, at klanens sædvanlige festlokaler pt. er nedrevne, hvorfor klanlederen var svært tilfreds med årets eksotiske lokalitet, der bød på både kartoffelgravning og nakkekam med påspændt svær. Lækkert koncept. Undertegnede ser dog stadig frem til næste år, hvor klanen igen vil have store flotte festlokaler til rådighed, uanset om vi vælger at holde noget for divisionens øvrige seniorer, eller om det kun skal være for inderkredsen igen. I den forbindelse kan klanlederen fortælle, at undertegnede ofte lister rundt på byggepladsen, der en dag skal blive klanens nye hjem, og nøj hvor bliver det flot. Dette har naturligvis ikke afholdt klanlederen fra at være pro active, en udvidelse af pro alumen. Undertegnede er derfor i skrivende stund ved at få en studehandel i hus med den kære Hans Toft om, at de ædle svineriddere får rettigheder til at måtte betræde de yderst lukrative arealer beliggende under spejderghettoen. Til dagligt refereret til som bunkeren. Få indviede klanspejdere har sammen med klanlederen haft en lille ekspedition, og har i fællesskab kunnet konstatere, at disse lokaler vil danne den perfekte ramme om ikke bare et udvidet klanlokale, men måske også en lille fremtidig julefrokost eller to. Pro Alumen et Proca Jeres alle sammens Klanleder

Minierne Hej Minier. Så skriver vi på årets sidste miniprogram. Det har været et rigtigt godt år med mange nye spejdere og gamle spejdere, som har taget godt imod de nye. Vi har været meget ude, da de gamle hytter jo blev fjernet. I har været gode til at tage det varme tøj på, så vi har kunnet gå i skoven og i parken. Som I kan se, er de nye hytter begyndt at vokse frem, så det er spændende, hvornår vi kan begynde at bruge dem. I programmet for januar står der endnu ikke, hvad vi skal lave, men det er fordi, lederne mellem jul og nytår skal mødes og lave et sejt og fantastisk halvårsprogram for jer. Så glæd jer. Har I nogle ideer til sjove, fantastiske, udfordrende og nye ideer, vil vi meget gerne høre dem. Juleturen er i næste weekend, og vi glæder os meget til at se jer og være sammen med jer. Mange hilsner Felix, Leo, Geo og Cille.

Program for Minierne Onsdag den 3. december: Vi laver flere sjove ting med vores tema, som er sundhed. Fredag den 5 til søndag den 7. december: Juletur til Lerbjergscentret. Adressen er Lerbjergvej 25, 4330 Hvalsø. Husk en nissehue og din uniform. Onsdag 10. december: Vi holder julesjov med gaver, chokoladeoppakning og andre sjove ting. Vi skal selvfølgelig også høre eller fortælle om vores juletur. Onsdag den 17. december: Vi bager pebernødder. Onsdag den 24. december: Vi mødes i julemandens værksted kl. 12 og hjælper ham med at pakke de sidste gaver ind. Husk nissehue. Onsdag den 7. Januar. Første møde i det nye år. I får et halvårsprogram med hjem Onsdag den 14. januar: Minimøde. Onsdag den 21. januar: Minimøde Onsdag den 28. januar: Minimøde.

Juniorer Da REDAKTIONEN ikke har modtaget et indlæg fra juniorerne, bringer vi her et klip-ud-krybbespil

Tr o p p e n Vær hilset trop! Så blev det vinter. Det er både koldt og mørkt, og vi får lov til at være ude på hvert møde, indtil vores lækre nye hytter står klar en gang til foråret Ihhh hvor dejligt. Vi vil derfor endnu en gang huske jer på, at medbringe godt med varmt tøj på møderne, så I ikke kommer til at fryse. I kan også med fordel medbringe lygter, helst pandelamper, så I også bliver i stand til at se, hvad det er, som vi foretager os på møderne. Ellers glæder vi os til at se de fleste af jer på juleturen, hvor vi skal hygge med resten af gruppen. Vel mødt! Stoffer og Poppe Program for troppen 3. december 5. 7. december 10. december 17. december 7. januar 14. januar 21. januar 28. januar Snigning på Charlottenlund Fort Vi mødes på parkeringspladsen ved Charlottenlund Fort og sniger på forskellige måder. Juletur Hele gruppen tager på juletur og hygger, spiser julegodter og synger julesange. Patruljemøde - årets sidste patruljemøde Juleafslutning Vi holder afslutning indenfor men uden hytte. Men hvordan? Det får I at se! Tropsmøde - første møde efter juleferien Patruljemøde PL/PA erne styrer dette møde Patruljemøde og dette møde. Tropsmøde Også denne gang bliver det sjovt.

Kære spejdere, Vinteren og den søde juletid er over os. Her på redaktionen hygger vi med julegløgg og tænker på nisserne mod nord. Jo, der har jo været valg i Grønland. Her stillede Julemanden ikke op, da hverken DF eller Enhedslisten havde plads til nye kandidater. Til gengæld fik en bilagsskandale stor betydning for udfaldet, fordi den siddende statsminister havde rod i bilagene. Som en umiddelbar og logisk konsekvens heraf, vil Syddanmark fremover blive styret fra Nuuk, indtil vi har lært at udøve samme disciplin i vores folkestyre. Den ukuelige Henrik Quortrup har søgt om job i Tam-tam-redaktionen. Selvom vi har højt til loftet her på redaktionen har vi måtte fyre ham midt i prøveperioden. Han kunne simpelthen ikke lade være med at snage i vores pengeoverførsler og skrive om det. Det forlyder, at Anders Fogh har startet egen foredragsvirksomhed. Her kan der tales om stort og småt. Vi synes det lyder spændende og vil gerne vide, hvad det kan koste at få ham til at lave et foredrag, hvor han siger sandheden. Vi tænker, at det vel burde være gratis. Når nu to spisesteder ikke kunne hedde noget med Jensen, så venter vi spændt på et sagsanlæg fra byggemarkedet Johannes Fog(h), som næppe kan være tjent med at han går og bygger luftkasteller og krigskoalitioner i deres navn. Med alle disse endeløse brokkerier er det jo dejligt at julen står for døren. Her er det bare at åbne døren og tage imod herrens ord om næstekærlighed og at vende den anden kind til. Bliver man inspireret, kan man sætte sig ned og dele det med andre læsere af tamtam. Her er deadlinen d. 25. januar 2015. Den nye redaktion