Bladet til børn og forældre

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bladet til børn og forældre"

Transkript

1 februar 2010 i SFO Lærken & Spurven Bladet til børn og forældre Et billede fra spilleugerne Jeg har haft mange problemer i mit liv; men der er ligesom ikke rigtig nogen af dem, der er blévet til noget. SFO Lærken SFO Spurven Jyllinge skole

2 Nyt fra Lærken! Tillykke! I februar måned har følgende Lærkebørn fødselsdag: Emilia B.E. 2. Mathias R. 11. Laura J. 18. Emil H. 23. Charlotte B. 25. Luna 28. Vi ønsker de kære Lærkebørn tillykke og håber at I får en rigtig god dag. Vi holder fællesfødselsdagen fredag d. 19. feb. Her fejrer vi alle dem der har fødselsdag her i februar måned. Vi regner med at være færdige senest kl. 15,30. God fornøjelse

3 Nyt fra Lærken! Velkommen Vi skal byde velkommen til en ny medarbejder i Lærken Lidt om mig... Jeg hedder Rebekka og er 30 år. Jeg studerer på pædagoguddannelsen i Roskilde og skal være praktikant hos jer i 6 måneder. Jeg er en meget glad og kreativ pige, der elsker at synge, danse og lave teater. Jeg kan også godt lide at spille fodbold og være aktiv. Jeg har 5 års erhvervserfaring fra børnehaver og har i en tidligere praktik også været i en SFO. Jeg glæder mig meget til at blive en del af huset og lære jer alle sammen at kende. Kærlig hilsen Rebekka. Et stort velkommen til Rebekka skal lyde fra personalet i Lærken og Spurven. Vi håber at du får en god tid her, og lærer en masse. Velkommen.

4 Nyt fra Lærken! Kære alle! Herved afslutning af min praktiktid, vil jeg gerne sige tusind tak for jeres måde at møde mig på her i Lærken og Spurven. Det har været en fornøjelse at lære både børn, forældre og kolleger at kende, og min verden er blevet beriget med små som store oplevelser. Jeg har suget viden til mig af både personlig og faglig relevans, og nydt at være en del af fællesskabet både med de mange traditioner og muligheden for individuelt særpræg fx på sy/mal. Nu er tiden inde til at få gjort mine eksamener færdige. Heldigvis skal jeg ikke sige helt farvel, da jeg har fået nogle støttetimer i børnehaveklasse C indtil sommerferien. Så På Gensyn! Kærlig hilsen Lone Riis Farvel! Vi siger pænt tak og farvel til Lone, som har været et dejligt aktiv i huset, - med mange spændende tiltag. Fortsat held og lykke med studiet, og god vind fremover.

5 Nyt fra Spurven! Tillykke!! I februar har følgende Spurvebørn fødselsdag: Katrine M. 1. Frida M. 2. Sofia 3. Carl C.D. 6. Jasmin 7. Magnus B.J. 7. Christopher 8. Filippa A.L. 11. Laura M. 11. Asta S. 12. Josefine B.S. 17. Annika S.B. 21. Sofie K. R. 22. Vi ønsker de kære Spurvebørn tillykke og håber på at I får en rigtig god fødselsdag. Vi holder fællesfødselsdagen fredag d. 19.feb. her fejrer vi alle dem, der har fødselsdag i februar måned. Vi regner med at være færdige senest kl. 15,30. God fornøjelse.

6 Nyt fra Spurven! Velkommen! Thorbjørn er ansat som fast vikar frem til sommerferien, foreløbig på 2.d. sammen med Ulla. Glemmetøj! Som mange af Jer sikkert allerede har opdaget, hænger der en hel de glemmetøj rundt om i Spurven. Det drejer sig om store mængder. Der må være nogen som mangler en hel del tøj. Kig på det og bliv glædelig overrasket over, at noget tøj er dukket frem af gemmerne. Tøjet hænger fremme hele uge 5. Fredag d. 5. feb. til lukketid bliver det hele pakket i poser og afleveret til værdigt trængende.

7 MULTIDISCO Fredag d. 12. feb. 17,30 20, Til alle søvnige børn på Spurven og Lærken det er igen tid til Årets fest Multidisk. FREDAG D. 12. FEB. KL Efter sidste års skræmmende og uhyggelige fest har flere børn givet udtryk for at dette års fest gerne måtte være HYGGEligt. Festens tema vil være: Vi har alt i tankerne! men I må gerne komme med input til forskellige boder gerne i postkasserne. Det vi har tænkt er, Tælle får, gå i søvne, Go nat læsning, Natbar med meget mere. Festen afholdes i Lærken & Spurven og starter kl med velkommen og derefter er der middag og så går det løs i de mange boder når mørket rigtig er faldet på og kl. bliver må Jeres forældre komme og kikke og se hvordan vi holder en FED fest. Kom klædt ud og hyg Jer. Du kan købe billet til festen ved x er bordet fra mandag d. 1. feb. Sidste dag for køb af billet er torsdag d. 4.feb. kl. 17,00. Du får mad, drikke og lidt til, for de 20, kr. billetten koster.

8 SFO LÆRKEN & SPURVENS MUSIKTEATERFORESTILLING 2010 Så er vi i gang med vores traditionsrige musikteater. Forestillingen hedder i år: Der er ca. 43 børn med fra 2. og 3. klasserne. Vi er allerede godt i gang. Der øves på livet løs med replikker, sang og dans. Vi mærker en høj grad af engagement hos børnene, som lover godt for arbejdet med forestillingen. Det skal nok blive en flot forestilling, så glæd Jer selv om der er laaaaaaaaang tid til.

9 Som sidste år skal vi i studiet for at indspille cd - en. Datoen for CD- seancen er ikke på plads endnu. Musikken bliver lige som sidste år indspillet på en CD, som børnene så skal synge efter. Det fungerede rigtig godt sidste år, og forrige år, så det bliver formen. Det er en bekostelig affære så vi håber på at kunne finde sponsorer, som vil bakke op om projektet, og støtte os. Sidste år lykkes det os at få ,-kr. som dækkede udgifterne, til tiden i studiet. Vi har i år valgt en lidt billigere løsning, men har stadig brug for støtte. Husk at vi øver hver man., tir. og tor. Kl ,30 Her er et par billeder fra de første prøver Forestillingen spiller for forældrene i teatersalen 24. & 25. marts. Stor hilsen MT- teatertosserne

10 Svømning Svømning i februar måned ser således ud. ons. d.3. ons. d kl. & 2.kl. Bh.kl. & 3.kl. Husk at skrive dig på listen i storrummet hvis du ønsker at deltage i svømmeaktiviteten Multihal Ikke en vintermåned uden Multihal! Igen i februar, har børnene mulighed for at kommer 2 timer over i Jyllinge hallen og bevæge sig. Fredag den 12. februar fra kl.13 til 15. Husk inde sko og drikkedunk! Der vil som sædvanligt være tilmeldingsopslag i begge huse. Så velmødt til et par svedige og sjove timer! Gruppedag Et kæmpe X i kalenderen ud for onsdag d.17. februar - der er der gruppedag i Lærken og Spurven. Gruppedagen forventes færdig senest kl. 15,30 (se Gruppeliv) Gruppedagene er en del af måden hvorpå vi skaber venskaber og fællesskaber. Derfor DELTAG i gruppedagen.

11 VINTERFERIE UGE 8 Ja sådan ser den Danske vinter ud i år. masser af kulde og sne. Spændende om det holder helt uge 8. Mandag formiddag i ferien, sætter de voksne sig og planlægger ugens aktiviteter og laver efterfølgende et fint opslag! Så her har i mulighed for at se, hvad vi skal lave af sjov og spas. Spurven lægger hus til vinterferien i år. Kh. Personalet

12 Fastelavn Mandag d. 15. feb. er det fastelavn. Børnene kommer til at slå katten af tønden i skoletiden, i vil høre nærmere. Når de kommer i SFO en vil SY/MAL være værkstedet hvor man kan lave fastelavnsting. Cafeen vil i dagens anledning servere en fastelavnsbolle. Vi ønsker god fastelavn. De kære MusikTeaterbørn skal have prøve på normal vis. ( se prøveplan) Hvis I skal øve teater, så sørg venligst for at have skiftetøj Med. Vi takker. Til de kommende klubbørn. Vi skulle hilse fra POPLEN og meddele at der holdes forældremøde i POPLEN for de kommende klubbørn onsdag den 14. april kl. 19,00. Hermed gjort.

13 Hva er klokken???? Det spørgsmål stiller børnene ofte til os. Der er mange af vores kære poder som ikke kan klokken, og det er rigtigt trist. Det gælder fra Bh.kl. helt op til 3.kl. med. Vi kunne godt tænke os at hjælpe børnene til at blive mere selvhjulpne, og at vi i samme ombæring slap for spørgsmålet: HVAD ER KLOKKEN? Derfor er der til hvert hus indkøbt et digitalur, så børnene ved selvsyn kan finde ud af hvad klokken er slået. Træn lidt med børnene derhjemme, så hjælper vi lidt til i SFO en. Husk at Spurven holder DIDDL- dag fredag d. 5. feb. på Spurvens sy og mal det er for Lærke og Spurvebørn.

14 Spil på Tværs Vi har i de første par uger i januar afholdt spilleturnering i Spurven og Lærken, der var ikke så mange børn der egentlig havde forstået konceptet.. men vi vælger at tro at det var begynder vanskeligheder. Der blev kæmpet i: Hvem er hvem, Othello, Stratego, Skak, Kalaha, Kryds og bolle Så der var mange muligheder for at finde et spil eller to der interesserede børnene. Det der var svært for børnene var at finde hinanden i de to huse og at der i nogle af spillene var rigtig mange tilmeldte. Vi har dog haft flere børn der har meldt fra hvilket vi syntes er ærgerligt, for de andre børn kom til at lede forgæves. Vi kunne se at børnene der fordybede sig i aktiviteten kom tættere på hinanden og fik åbnet øjnene for ny venner. Vinderne af turneringerne var: Othello- Monty 3.d. Hvem er Hvem- Mia 3.c. Kryds & Bolle- Julie 3.d. Kalaha- Ida-Sofia 2.c. Stratego- Andreas 1.c, Kristian 0.d., Benjamin 0.c., Emil 2.c. Skak- Johan 2.c. Vi siger tillykke til vinderne og præmien er at få sit billede op og hænge i SFOén.

15 Må det være mig tilladt Kære forældre Det er en kold tid som vi lever i det må jeg give den gamle trubadur ret i, i hvert fald lige nu. Men bort set fra det går det jo meget godt. En artikel i Politiken, gav en tænksom SFO leder lidt at tænke over. Overskriften lød: Børn skal da give en hånd med. End del forældre vil i misforstået godhed, holde deres børn fra at hjælpe til, det gælder rengøring, madlavning o. lign. Børnene for så ikke lært de mest banale ting, som bl.a. skal gøre dem klar til voksenlivet, og friheden langt væk fra mor og far. Et eksempel fra dagligdagen her i SFO en. Når vi har børn med i cafeen afslører det sig tydeligt hvem som hjælper til derhjemme. Hvordan redskaber bruges, hvad de hedder o.s.v. støder vi dagligt på. Det skal i samme åndedrag siges, at når vi har børn med som er vant til at hjælpe til, er det en sand fryd at opleve hvordan de jonglerer i et køkken. Så måske var det en overvejelse værd at inddrage børnene i hjemmelivets glæder for barnets udvikling og samværets skyld. Artiklen er hængt op i husene, så tag en. Vinterferien står for døren, og rigtig mange af Jer holder ferie. Jeg vil benytte lejligheden til at ønske Jer alle en rigtig god vinterferie. Torben

Fra årets juleteater ET JULESPIL. Muligheder er som solopgange. Hvis du venter for længe, går du glip af dem.

Fra årets juleteater ET JULESPIL. Muligheder er som solopgange. Hvis du venter for længe, går du glip af dem. januar 2010 Bladet for børn og forældre i SFO Lærken & Spurven Fra årets juleteater ET JULESPIL. Muligheder er som solopgange. Hvis du venter for længe, går du glip af dem. SFO Lærken 46317563 SFO Spurven

Læs mere

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret:

Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Blad marts 2011. Nyt fra kontoret: Vi roder alle vegne. Der står ting på alle ledige pladser, så håndværkerne kan komme til. De er i gang mange steder. Ude er de ikke færdige med taget endnu, inde mangler

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien.

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien. UGEBREVET DATO: 13. februar 2015 NR.: 23. 19. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Friske

Læs mere

Jyllinge skole. december2009. SFO Lærken 46317563 SFO Spurven 46317553. Det er en rigtig god ide at læse KVIDDERNYT med dit barn.

Jyllinge skole. december2009. SFO Lærken 46317563 SFO Spurven 46317553. Det er en rigtig god ide at læse KVIDDERNYT med dit barn. december2009 Bladet for børn og forældre i SFO Lærken & Spurven Et billede fra vores fernisering Hvis der er en mening med livet, så må et være at give livet mening. SFO Lærken 46317563 SFO Spurven 46317553

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

SFO Lærken 46317563 SFO Spurven 46317553. Jyllinge skole. Det er en rigtig god ide at læse KVIDDERNYT med dit barn.

SFO Lærken 46317563 SFO Spurven 46317553. Jyllinge skole. Det er en rigtig god ide at læse KVIDDERNYT med dit barn. oktober 2009 Bladet for børn og forældre i SFO Lærken & Spurven Her er Lærken og Spurvens børn i gang med sund udemad. Der samles ikke støv på den, som er ude i stormvejr. SFO Lærken 46317563 SFO Spurven

Læs mere

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde i 2012. Efter en dejlig juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres børn. Vi ser frem til både hverdagen,

Læs mere

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke Billedede fra Markfest 2012 2 Herfra SFO skal der lyde en stor tak til alle jer forældre for den kæmpestore opbakning til vores Markfest. Jeres børn nød også rigtig at vise deres arbejde frem og have jer

Læs mere

KUNST I BØRNEHØJDE PÅ VVFF

KUNST I BØRNEHØJDE PÅ VVFF Nyhedsbrev uge 06-2014 Side 1 Kunst i børnehøjde Side 4 Køkken Side 2 Nyt fra Troels Side 5-8 Børnehaven Side 3 Side 4 Kreativ med de ældste Fastelavn Side 9 Kalender, kontakt mm. KUNST I BØRNEHØJDE PÅ

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad.

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad. Tid til tørt tøj Glemt tøj og garderober Drømmedynen Fælles fødselsdag Sildesmagning Nyt fra afdelingerne Varm din medbragte mad Internet Kalender Tid til tørt tøj Vores legeplads er meget våd i øjeblikket,

Læs mere

Glemt tøj - Er lagt frem i Fællesrummet. Kig forbi, der er store mængder tøj. Det ligger på scenen i Fællesrummet i hele uge 10

Glemt tøj - Er lagt frem i Fællesrummet. Kig forbi, der er store mængder tøj. Det ligger på scenen i Fællesrummet i hele uge 10 Marts 2013 Kære forældre Påske Der er åbent i SFO her på skolen i de tre dage op til påske d. 25., 26. og 27. marts kl. 6.30-17. Tilmelding ikke nødvendig. Der vil også være børn og voksne fra Højboskolens

Læs mere

Nyhedsbrev Februar 2015

Nyhedsbrev Februar 2015 Fælles for hele Børnehuset Nyhedsbrev Februar 2015 Fødselsdag for hele Børnehuset: Tirsdag den 3. Februar holder vi fødselsdag for hele børnehuset med bla. Underholdning fra børnene og fællesspisning.

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

SFO-NYT VELKOMMEN TIL ALLE JER OGSÅ. Her kommer mest nogle praktiske oplysninger som en reminder til jer gamle og som info til de nye.

SFO-NYT VELKOMMEN TIL ALLE JER OGSÅ. Her kommer mest nogle praktiske oplysninger som en reminder til jer gamle og som info til de nye. 7. juli 2011 Kære børn og forældre VELKOMMEN TILBAGE FRA FERIEN VI HÅBER ALLE HAR HAFT DET GODT. DEN FØRSTE UGE VIL HELT SIKKERT HANDLE OM: OG HVAD HAR DU SÅ LAVET I FERIEN OG SÅ SKAL VI SELVFØLGELIG TAGE

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 30. november 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. December 2018 Mærkedage Dec.2018 3. december 11. december 12. december 13. december 14. december 18. december 19. december Brobygning 9.kl. (hele ugen) Lærermøde

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Nyhedsbrev dec

Nyhedsbrev dec Langhøj Dagtilbud og SFO Bækvej 6,Asp 7600 Struer Tlf: 96848940 Nyhedsbrev dec. 2017. Så nærmer julen sig igen med hastige skridt, og vi vil sige jer tak for endnu et dejligt år, og ønske jer alle en rigtig

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Siden sidst Fastelavn Mandag den 8. februar holdt vi fastelavn for hele huset. Det var rigtig hyggeligt med flot udklædte børn, sang og tøndeslagning. Mange tak til dem der havde

Læs mere

bbb Børnebiksen, Marts 2010. Ørbækvej 34, Svendborg, 29481750 Bulen 29481800, Biksen 29481801, Banjen 29481802.

bbb Børnebiksen, Marts 2010. Ørbækvej 34, Svendborg, 29481750 Bulen 29481800, Biksen 29481801, Banjen 29481802. bbb Børnebiksen, Marts 2010. Ørbækvej 34, Svendborg, 29481750 Bulen 29481800, Biksen 29481801, Banjen 29481802. Nyt fra kontoret: Inden længe bliver det forår og vi kan endelig invitere jer alle over og

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

SFO-NYT. 31. januar 2014. Kære børn og forældre. Endelig sne.

SFO-NYT. 31. januar 2014. Kære børn og forældre. Endelig sne. 31. januar 2014 Kære børn og forældre Endelig sne. Vinterferien står for døren. Husk at melde til/fra på tilmeldingen på Intra. Vi åbner 7.00-16.30 hver dag. Der er en bid morgenbrød hver dag.kom gerne

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Nyhedsbrev november 2018

Nyhedsbrev november 2018 Nyhedsbrev november 2018 Fælles Bedsteforældredag den 30 november: Der vises krybbespil og vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost. Besteforældrerne skal medbringe skål/fad, pynt og lys. Vi

Læs mere

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014 Hovedrolle som ung Helene,4 kl., på 10 år deler hovedrollen med Liv Hermansen,8. kl., og Mie Krogh,9. kl., Selvom hun kun går i 4. kl. er hun en vigtig del af stykket. Hun er dog kun med i starten af stykket

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart:

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart: Nyhedsbrev for Endnu en måned er gået. Det har været en spændende måned, der har budt på mange sjove aktiviteter og oplevelser. Efteråret nærmer sig og det mærkes ved at børnene er mere indenfor og benytter

Læs mere

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Nogle er blevet blå, nogle lysegrønne, andre er blevet grønneog der er endda en hel flok der er blevet gule Dagens dejlige overraskelse var at hele 9. klasse

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

SFO-NYT PÅSKEFERIE.ER DER SIDST PÅ MÅNEDEN

SFO-NYT PÅSKEFERIE.ER DER SIDST PÅ MÅNEDEN 27. februar 2013 Kære børn og forældre Tusind tak for bagning af mange lækre og pyntede fastelavnsboller til vores store fælles tøndeslagning. En fin, men kold dag, med sang, slag på tønden, kåring af

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2015 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Vi ønsker alle Karen Mette rigtig god bedring, og glæder os til at hun kommer frisk og veludhvilet tilbage på arbejde

Vi ønsker alle Karen Mette rigtig god bedring, og glæder os til at hun kommer frisk og veludhvilet tilbage på arbejde Karen Mette er sygemeldt: Måske har nogle af Jer undret Jer over at Karen Mette ikke har været at finde i et stykke tid her i fritteren. Karen Mette fik før jul problemer med at sove om natten, og har

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK FK JUNI Man. 1. Velkommen til de nye børn. Rundboldkamp Tirs. 2. PC-spilledag Ons. 3. Skaterrampen v/sofiendalskolen Tors. 4. Hallen fra kl. 15-17 Fre. 5. LUKKET Man. 8. Skaterrampen v/sofiendalskolen,

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 5. april 2013 Fredagsbrev nr. 734 Næste uger: Uge 15 09. april 12. april Mette G. Kursus hele ugen Spisning for kommende Bh.kl. forældre Forældremøde ml.gr. Skole-hjem overbygn.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 30. januar 2015 Fredagsbrev nr. 809 Næste uge: 31. januar 03.februar 05.februar 05.februar UGE 7 Baunen udlejet Lærermøde 4.-5.kl. på Asnæs Bibliotek Fastelavn på skolen Bestyrelsesmøde

Læs mere

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf SKOLEÅRETS AFSLUTNING FERIE, FERIE, FERIE, slap nu af, du har fri og syng en glad melodi! Der blev sunget godt med på feriesangen, som traditionen tro blev afsunget i forbindelse med vores fælles afslutning

Læs mere

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Hørning d. 2.1.2012 Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde og samvær i 2011. Ovenpå en dejlig lang juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres

Læs mere

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne.

Der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 153 børn i SFO, og de er fordelt på 4 stuer og klub med 2 faste voksne. 1 Kære Alle! Velkommen tilbage fra ferie og specielt velkommen til nye børn og forældre. Håber I alle har nydt sommeren. Vi er kommet godt i gang efter ferien og de nye børn har fået indblik i, hvordan

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2017/2018 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 7. september 2017 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

Udmeldte børn: Christian fra 3.b er stoppet i Hedegården til udgangen af marts måned. Vi ønsker Christian rigtig god vind fremover.

Udmeldte børn: Christian fra 3.b er stoppet i Hedegården til udgangen af marts måned. Vi ønsker Christian rigtig god vind fremover. NYT FRA April 2013 Kontorets side. Nye børn: Et stort velkommen i Hedegården til Mikkel, som skal gå i 0.b og til Mathilde, der skal gå i 1.a. De starter begge i SFO den 2. april og vi håber, de bliver

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014 Kære børn og forældre Så kom vi vel ind i det nye, og med masser af sne og frost til stor glæde for børn og barnlige sjæle Husk derfor ekstra tøj og varm udetøj, for vi kælker og leger ude hver dag!! Her

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Påfuglen

Velkommen til Børnehuset Påfuglen Velkommen til Børnehuset Påfuglen Kære Du skal gå på: Velkommen i Påfuglen. Blå stue: Rød stue: Gul stue: Når du starter, er det: som tager imod dig og viser dig rundt. De andre voksne i vuggestuen er:

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have, hvis jeg ingen boller får, så laver jeg b!

Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have, hvis jeg ingen boller får, så laver jeg b! S P U R V E K V I D D E R F E B R U A R 2 0 1 9 Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have, hvis jeg ingen boller får, så laver jeg b! Vi fejrer fastelavn fredag den 1. marts. Om morgenen inden 9:30 går

Læs mere

Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen.

Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen. Månedens udfordring. Der vil en dag i januar, februar og marts måned være Månedens udfordring som er et fælles bevægelses projekt for både Solstrålen og Regnbuen. Vi starter mandag den 31. januar, hvor

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten nr. 4+6

Nyhedsbrev fra Grøftekanten nr. 4+6 Nyhedsbrev fra Grøftekanten nr. 4+6 2014 Maj, juni og juli Velkommen til: Mads, Victor og Carl som starter i nr. 4 d.16/5, og til Frida som starter i nr. 6 d.1/6. Farvel til: Jonas fra nr.4 som er startet

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Avisstafet med børnehaveklasserne i kompetenceugen, - uge 41.

Avisstafet med børnehaveklasserne i kompetenceugen, - uge 41. november 2009 Bladet for børn og forældre i SFO Lærken & Spurven Avisstafet med børnehaveklasserne i kompetenceugen, - uge 41. Børn begynder med at elske deres forældre, siden fordømmer de dem, sjældent

Læs mere

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Nyhedsbrevet Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Et forrygende efterår Det er fornemmelsen når man nu sidder her med den første vintersne og juletræet tændt, kalendergaverne i sækken og børnene i positiv

Læs mere

Fredag den 27.januar 2017

Fredag den 27.januar 2017 den 27.januar 2017 Sneen lader vente på sig, så det er ikke mange ture der er blevet taget på kælkene ned af vores kælkebakke, men vi kan ku håbe at der kunne blive mulighed for dette også i år. Til gengæld

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

Måneds-nyt marts 2011 - Rævehøj og Humble Skole

Måneds-nyt marts 2011 - Rævehøj og Humble Skole Måneds-nyt marts 2011 - Rævehøj og Humble Skole Nyt fra kontoret / ved Peter Slifsgaard & Merete Borch Dette er vort første fælles måneds-nyt, hvor I kan læse om både nyt fra Rævehøj og nyt fra skoledelen

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE. Der er nu fælles nyhedsbrev fra børnehave og vuggestue. Dels lidt for alle, dels nyt fra henholdsvis børnehave og vuggestue. Så kan I forældre følge med i, hvad der sker i hele huset. BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Nyhedsbrev - December 2018

Nyhedsbrev - December 2018 Nyhedsbrev - December 2018 Nyt fra dagtilbudslederen Kære forældre Årets sidste nyhedsbrev med nyt fra alle afdelinger i Brabrand Dagtilbud. Tusind tak for i år, hvor vi kan se tilbage på et år, hvor budgetforlig,

Læs mere

Nyhedsbrev for August 2015

Nyhedsbrev for August 2015 Nyhedsbrev for August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Det er skønt at opleve SFO en fyldt med glade og nysgerrige børn. Sommerferien: Vi har haft en rigtig dejlig sommerferie sammen med afd. Eng.

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 45

Syddjurs Friskoles Ugebrev 45 Syddjurs Friskoles Ugebrev 45 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 9. - 10. november: Pædagogiske dage.

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Glædelig 3. søndag i advent

Glædelig 3. søndag i advent Nyhedsbrev uge 50 2014 Side 1 Side 2-4 Side 5 LUCIA FEST Fra bestyrelsen Side 6 Side 7 Side 8 Fra Vejrumbro by Børnehaven Kalender, rengøring & kontakt Glædelig 3. søndag i advent Nyhedsbrev Vejrum-Viskum

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

August & september 2014 Fritten: Kudu: Gekko:

August & september 2014 Fritten: Kudu: Gekko: August & september 2014 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Sommerferien er slut og hverdagen i skole og SFO er begyndt igen. Derfor byder vi alle børn og forældre velkommen tilbage

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre På Nørre Aaby skole har vi Tidlig SFO fra 1. marts. I daglig tale kalder vi det Mini SFO. I denne folder vil vi præsentere jer for vores intentioner

Læs mere

Forenings-SFO Snedsted Skole

Forenings-SFO Snedsted Skole Forenings-SFO Snedsted Skole - Et nyt tiltag i Thisted Kommune Kære forældre Efter jul skal vi i gang med forenings-sfo ens periode 2 i dette skoleår. Flere af aktiviteterne fortsætter som hidtil, men

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

NYT Herskindskolen Maj 2011

NYT Herskindskolen Maj 2011 NYT Herskindskolen Maj 2011 Nyt personale Mit navn er Sille Aarlit Jensen, jeg er 35 år gammel og bor i Skanderborg med min mand og vores to børn. Jeg stammer egentlig fra Århus, men flyttede efter lidt

Læs mere

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Kongehøj Kongehøjskolen er en ny skole med kun få år på bagen. Der er ca. 850 elever på hele skolen, hvoraf de ca. 310

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 44-2013 Side 1 Side 2 Musik for 4.-5. kl. om Carl Nielsen Invitation til bedsteforældredag

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

SFO NYHEDSBREV MARTS 2014

SFO NYHEDSBREV MARTS 2014 SFO NYHEDSBREV MARTS 2014 Forår, forår, kom nu snart Forår, forår, kom nu snart Vi har ventet længe, vi vil ud og tumle os i de grønne enge i de grønne enge Plukke, plukke blomster små røde, blå og gule

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere