REALSKOLE-NYT NYKØBING F. REALSKOLE Maj 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REALSKOLE-NYT NYKØBING F. REALSKOLE Maj 2013"

Transkript

1 REALSKOLE-NYT NYKØBING F. REALSKOLE Maj 2013 Så kom foråret endelig! Forventningsfulde vejrer vi varmere tider. Aktiviteten i skolegården stiger voldsomt, og smilene bliver nemme at plukke på vejen gennem gården. Men ikke kun legeaktiviteten er stigende. Det mærkes tydeligt, at alle lærere og elever giver den fuld gas med det faglige. Sommeren venter lige om hjørnet, og vi glæder os :-) Fliser omkring træet i skolegården Mens lærere og dermed elever var lockoutet, fik vi lavet et voldsomt tiltrængt flisearbejde omkring vores gamle Realskoletræ. Det gav et løft, både til sikkerheden og det visuelle. Vi mangler kun lige kunstgræsset, som skal skæres til og ligge omkring selve træet. Det bliver leveret fra Sverige snarest, og så er det område færdigt for nu. Legeredskab ved SFO Også SFO'en har haft gang i fornyelse. De har investeret i et stort "multilegeredskab", som er opført på grænsen mellem SFO og skole. Det har både pyntet og givet mange glade børn med nye legemuligheder.

2 AKT uddannelse Skolen har valgt at uddanne en AKT ressourceperson. AKT står for Adfærd Kontakt Trivsel. En AKT'er kan hjælpe os til at blive endnu bedre til at rumme børn, som har lidt anderledes behov og adfærdsmønstre, end vi er vant til. Lisbeth Aner starter på uddannelsen, og vi glæder os til Lisbeth bliver færdig og får beriget os alle med sin nye viden. SFO Smørhullet: Smørblomsterne, der startede d. 1. april, er kommet godt fra start på Realskolen. De har haft det hele for sig selv, så det har været en meget rolig start. Børnene er endnu ikke inddelt i klasser, men vil blive det efter pinse. Vi voksne i SFO har virkelig savnet vores skolebørn vi har manglet den opdragende effekt, som de har på Smørblomsterne. Det er blevet meget tydeligt, hvor meget det betyder, at der er nogle, der ved, hvad man må og ikke må. Vi glæder os over, at skolebørnene er tilbage, så vi nu kan fortsætte med aktivitetstilbud, som er planlagt.

3 Torsdag d. 16. maj flytter SFO i Bangsebroskoven. Vi går derud med alle børnene og tæller skridt på vejen. Det samlede antal skridt vil blive meldt til konkurrencen lev livet, som TV2øst har kørende. Forældrene skal hente deres børn i skoven. Forældre og søskende er meget velkomne til at komme og hygge med os i skoven, hvor der bliver mulighed for at lave bålbrød og riste pølser m.m. Der vil også være et lille orienteringsløb og andre aktiviteter, som man kan deltage i. Torsdag d. 6. juni går vi igen i skoven. Denne gang går turen til Kohaveskoven, hvor vi skal have det årlige Smørhulsløb. Børn og forældre inviteres til at gå/løbe en tur i skoven på 3. km. Onsdag d. 19. juni holder vi sommerafslutning for både KLUB og SFO. Det er endnu ikke besluttet, hvad vi skal, men det bliver en tur ud af huset. Denne dag er en frittedag og altså kun for de børn, der er tilmeldt SFO og KLUB (ingen endagspasning). Fredag d. 28. juni er sidste dag før sommerferien. Smørhullet har åbent for tilmeldte børn, men fra kl vil det være vikarer, der passer børnene. Forældre skal skrive på tabulex, hvad tid de forventer at hente deres barn denne dag. Der er åbent for feriepasning af tilmeldte børn i sommerferieugerne 27, 28 og 32 Det koster 103,- kr. at blive passet på en feriedag. Der er lukket i ugerne 29, 30 og 31. KLUB: Børnene i klubben er ved at forberede sig til musikfestival Vilde Vulkaner, som de igen i år, deltager i. Festivalen er fra d juli og forgår i Vordingborg. I klubben bliver der øvet på den optræden, som børnene vil fremføre på festival. Klubben er inviteret til at deltage i Smørhulsløbet d. 6. juni, hvor de kan vælge at løbe eller at stå post. D. 19. juni tager klubben med Smørhullet på udflugt der vil ikke være åbent i klubben, for de børn, der ikke deltager i turen. Der er sendt tilmeldinger ud til 3. kl. vedr. klubtilbud næste skoleår, og der er allerede

4 rigtig mange, der har tilmeldt sig. Vi glæder os til at tage imod de nye børn. Sidste dag i klubben i dette skoleår er torsdag d. 27. Juni. Indskolingen Indskolingen klasse Hvert år i marts måned tager hele indskolingen en dag ud af huset, hvor vi besøger Ishøj teater samt seværdigheder i København. I år havde vi, som optakt til et kommende P-fagsemne, valgt at besøge Zoologisk have med vores fire klasser. Det blev en dejlig oplevelse, og ud over vores plan om at se de store pattedyr fra Afrikas savanne, fik vi også fornøjelsen af at opleve Den arktiske ring. Tilbage i skolen har vi netop afsluttet det natur/teknik P-fagsemne, som tog sin begyndelse i Zoologisk have i København. Eleverne er blevet undervist på hold, på tværs af klasserne. Vi har kaldt emnet Dyr på Afrikas savanne. Vi har set film og læst bøger om emnet, vi har leget leopardfange, gået pasgang som en giraf osv. På vores morgensamlinger har vi læst historier og sunget sange om dyrene. Eleverne har lavet deres egne små fagbøger omkring fire dyr på savannen: Næsehorn, elefant, giraf og leopard. I forbindelse med emnet har eleverne fået udleveret et spørgeskema omkring de fire dyr, og de har med stor interesse deltaget i en lille konkurrence.

5 Efter pinse går vi i gang med et P-fagsemne inden for faget idræt, og her kan eleverne få viden om en bestemt sportsgren og afprøve denne i praksis. De fire sportsgrene, som vi har valgt at arbejde omkring er: Karate, fodbold, håndbold og dans. Vi håber på et aktivt og spændende forløb. Bogaflevering Tiden nærmer sig, hvor I skal aflevere bøger fra bogdepotet. Husk: I hæfter personligt for netop de taskebøger, som er stemplet ud til jer, og som I har fået udleveret, og alle bøger skal afleveres inden sommerferien. Afleverer I ikke, får I først en hjemkaldelse, og derefter sender vi jer en regning på bogens aktuelle pris kl.: Faglærerne samler bøger ind fra deres eget fag senest den sidste lektion i uge 25, de har jer. Bøgerne bæres (eleverne vil gerne hjælpe ) i bogdepotet og lægges på eller under bordene, der er sat op til lejligheden kl.: I år er der bemandede åbningstider i bogdepotet, hvor I elever selv skal aflevere jeres bøger, og bøgerne skal afleveres så hurtigt som muligt efter hver enkelt prøve. Eleverne i 9. og 10. klasserne er blevet bedt om at aflevere bøger fra de fag, som de ikke længere modtager undervisning i. Der var åbent i bogdepotet tirsdag d kl og onsdag d kl Derudover er der åbent på følgende datoer:

6 onsdag d kl onsdag d kl fredag d kl mandag d kl onsdag d kl (dog kun for 8a, 8b og 7a, som har sidste prøvedag tirsdag og onsdag). Venlig hilsen Annette E. Orientering om buskort for skoleåret 2013/14 Skolen har valgt, at sætte forældrebetalingen for et skolebuskort til kr. 600,- for skoleåret 2013/14. Det er et engangsbeløb, der bliver opkrævet sammen med skolepengene for september måned. Der skal som noget nyt overholdes følgende minimumsafstande mellem hjem og skole: Bh.kl til 3. kl. = minimum 2,5 km. 4.kl. til 6. kl. = minimum 6,0 km. 7.kl. til 9. kl. = minimum 7,0 km. 10.kl. = minimum 9,0 km. Kortene er gyldige på hverdage fra kl. 7 til kl. 19. Gælder ikke week-end og helligdage. Bruges kortene udover dette tidsrum, må man selv købe almindelig billet. Forældre bedes udfylde befordringsansøgning, som kan findes på forsiden af Intra. Ansøgningerne returneres via intra eller afleveres/mailes til skolens kontor. kontor@nykfrealskole.dk Ansøgningsfristen er så hurtigt som muligt så kortet kan være klar til brug til august.

7 Det færdige kort vil blive sendt hjem til jeres folkeregisteradresse inden skolestart Ved mistet kort vil der blive opkrævet 150 kr. i gebyr for fremstilling af et nyt. Med venlig hilsen Malene Winge/kontoret 9. og 10.kl. afsluttende prøver Skriftlige prøver er startet fra d. 13.maj til d. 23.maj, begge dage inkl. - se nærmere på kalenderen i intra og på skolens hjemmeside. Mundtlige prøver fra mandag den 3.juni - onsdag den 27. juni begge dage inkl. - endelig plan vil være at finde på skolens hjemmeside. (Planen koordineres med de øvrige skoler i Guldborgsund Kommune). Udtræksfag: Humanistisk gruppe: 9a mundtlig tysk 9b samfundsfag Naturfaglig gruppe: 9a mundtlig matematik 9b geografi Dimission holdes for 9.kl. onsdag d. 26.juni og for 10.kl. torsdag d. 27.juni. Afgangselevernes sidste skoledag bliver i år fredag d. 31.maj, hvor alle elever møder fra kl Ferieplan Skolestart Mandag d. 12. august kl. kl Skolestart Tirsdag d. 13. august 2013 Bh.kl. kl Efterårsferie uge 42 d. 14.oktober 18.okt. Skoledag lørdag d. 05.okt Juleferie mandag d. 23. fredag d. 3.jan. Vinterferie uge 7 mandag d. 10. fredag d. 14. februar Påskeferie mandag d. 14. mandag d. 21. april Bededag fredag d. 16.maj Kr. Himmelfart torsdag d. 29. fredag d. 30. maj Grundlovsdag d. 5.juni

8 Pinse 9. juni Sommerferie start mandag d. 30.juni Forventet skolestart mandag d. 11.august 2014 Ferieplanen ligger også på skolens hjemmeside: Sidste skoledag inden sommerferien er fredag d. 28.juni 2013, hvor eleverne møder fra Vi ønsker jer et dejligt forår. Bestyrelsens klumme Kære forældre og elever Dette forår bragte forandring ind over vores skole. Lockouten forlængede pludselig påskeferien med adskillige dage. Og fra at være et par ekstra fridage, blev det dag for dag sværere for forældre at finde pasningsmuligheder/legeaftaler for deres børn, mens de ældre elever blev urolige for den kommende eksamensperiode uden forudgående undervisning. I bestyrelsen så vi tiden lidt an før, vi tog beslutning om, hvordan vi skulle forvalte en evt. besparelse (ubrugte lærerlønninger), og har nu besluttet, at den skal sendes ind i skolen igen, hvor den kan komme alle eleverne til gode ved fagligt løft og udvikling. Der bliver derfor sat en pæn portion af til bogkontoen, med primært sigte på det naturfaglige undervisningsfelt. Derudover indkøbes der interaktive tavler, sådan at alle klasseværelser har en interaktiv tavle efter sommerferien det har været et stort efterspurgt ønske både fra lærere og elever. Og for at give vores afgangsklasser det bedst mulige løft inden de eksamener, som de siden mandag har siddet og svedt over, blev der straks efter lockoutens ophør sat midler af til ekstra timer og fagdage til dem. Internt på skolen har der også været forandring dette forår. Efter gensidig aftale med bestyrelsen fratrådte Anita Herdahl sin stilling som skoleleder. Kenneth Mogensen er derfor konstitueret skoleleder, mens han har Susanne McKay som konstitueret viceskoleinspektør. Stillingen som skoleleder slås op og søges til besættelse senest 1. januar Dette forår bragte også forandringer i skolens bestyrelse. Vi blev nød til at sige farvel til Thomas Urfeldt og Joan Kragh, som begge har børn der afslutter skolen her til sommer. Bestyrelsen består nu af følgende medlemmer og har

9 konstitueret sig således: Trine Termann Kristiansen, formand Jakob Nielsen, næstformand Helle Zier Jane Jakobsen Palle Weje Morten Ahlefeldt Hansen Søren Paludan Susanne Hansen (suppleant) Ole Fog (suppleant) Der er følgende udvalg: Økonomiudvalg: Søren Paludan, Jakob Nielsen, Trine Termann Kristiansen Kommunikationsudvalg: Helle Zier, Trine Termann Kristiansen, Morten Ahlefeldt Hansen Fundraisingudvalg: Palle Weje, Jane Jakobsen Byggeudvalg: Jakob Nielsen, Jane Jakobsen Selvevalueringsarbejdsgruppe: Trine Termann Kristiansen, Palle Weje, Jane Jakobsen Kontakt bestyrelsen Vi i bestyrelsen har altid brug for input fra resten af forældregruppen. Du er derfor meget velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du har gode ideer eller har noget, som du mener, bestyrelsen bør tage op. Du kan bl.a. skrive til bestyrelsen@nykfrealskole.dk På vegne af bestyrelsen vil jeg ønsker jer alle en rigtig god sommer Trine Termann Kristiansen, formand

REALSKOLE-NYT NYKØBING F. REALSKOLE December 2013

REALSKOLE-NYT NYKØBING F. REALSKOLE December 2013 REALSKOLE-NYT NYKØBING F. REALSKOLE December 2013 Kære forældre på Realskolen Så er det næsten jul, og det første halvår er gået. Julestemningen breder sig på vores gamle skole, og fornøjede børn med nissehuer

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

Velkommen til Th. Langs SFO

Velkommen til Th. Langs SFO Velkommen til Th. Langs SFO Indhold Indholdsfortegnelse Velkommen til Th. Langs SFO Lille hus Indskolingen Bloktimer Hvad vil vi som SFO? Hverdagen Traditioner Aktiviteter ud af huset Daglige ændringer

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: August Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Skolelederen har ordet Førstemaj-børnene

Skolelederen har ordet Førstemaj-børnene De store hjælper de små Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 7: side 9: side 11: Skolelederen har ordet Førstemaj-børnene Kalenderen Afgangsprøverne i 9. og 10. klasse Årsprøverne i

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 22 2018 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ Store konvolut er udsendt Så er den store konvolut pakket og sendt med posten (tirsdag). Det betyder, at med den nuværende

Læs mere

Per Gyrum Skolen. Årshjul 2017/2018

Per Gyrum Skolen. Årshjul 2017/2018 Per Gyrum Skolen Årshjul 2017/2018 Dato Event Deltager August Mandag d. 7 08.00-11.00 Fredag d. 25 12.00-15.00 Forældre inviteres til kl. 14.00 Mandag d. 28 2. lek Skolestart Skolens fødselsdag Eleverne

Læs mere

Per Gyrum Skolen! Årshjul 2017/2018!

Per Gyrum Skolen! Årshjul 2017/2018! Per Gyrum Skolen Årshjul 2017/2018 Dato Event Deltager August Mandag d. 7 08.00-11.00 Skolestart Fredag d. 25 12.00-15.00 Forældre inviteres til kl. 14.00 Skolens fødselsdag Eleverne får seddel med hjem

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk 15/16 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder give jer

Læs mere

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde!

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde! Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 4: Kalenderen side 5: En lille huskeliste side 6: Forældremøderne side 7: UndervisningsMiljøVurde ring side 8: Idrætsdagene på Herlev Stadion side

Læs mere

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning

Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Velkommen i Augustenborg Skoles Fritidsordning Skoleåret 2018/2019 Vi glæder os til at se dig! Kære forældre og skolestartere 2018 Hjertelig velkommen til Augustenborg Skole og fritidsordning. Den 1. maj

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 23. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 910 Næste uge: Mærkedag: 23. juni 26. juni 27. juni 28. juni Børnene - Sommerferie Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag STORT

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

En styrke i dit barns hverdag MINI RATHLOU. - En tryg skolestart

En styrke i dit barns hverdag MINI RATHLOU. - En tryg skolestart En styrke i dit barns hverdag MINI RATHLOU - En tryg skolestart Rathlouskolen, Rosensgade 83, 8300 Odder * Tlf. 86 56 18 44 rathlouskolen.odder@rathlouskolen.dk www.rathlouskolen.dk www.facebook.com/rathlouskolen

Læs mere

Velkommen til Th. Langs. Telefon numre til SFO en SFO. Kontoret (med omstilling til SFO en) 86 82 28 97. www.thlang.dk. Hanne.kaa@thlang.

Velkommen til Th. Langs. Telefon numre til SFO en SFO. Kontoret (med omstilling til SFO en) 86 82 28 97. www.thlang.dk. Hanne.kaa@thlang. Velkommen til Th. Langs Telefon numre til SFO en SFO ens Mobil 50 46 05 81 Hanne Kaa - SFO leder 60 82 29 72 Kontoret (med omstilling til SFO en) 86 82 28 97 www.thlang.dk Hanne.kaa@thlang.dk SFO Velkommen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien. UGEBREVET DATO: 13. juni 2014 NR.: 39. 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Skoleåret

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 16. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 909 Næste uge: Mærkedag: 20. juni 21. juni 22. juni 23. juni 9.kl. prøve - Engelsk Lærermøde 9.kl. prøve Engelsk 7.kl. teater Hørve Skole 4.-5.-6.kl.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 14. august 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 829 Næste uge: 17. august Lejrskoleuge Mærkedag: 15. august 16. august 18. august 19. august 20. august Mads S 4.kl. Mads K 4.kl. Helle Søren

Læs mere

Skoleåret September

Skoleåret September Skoleåret 2013 2014 September Sidste skoledag før sommerferien! Sidste dag før sommer ferien var i år noget helt særligt i Gislinge. Vi skulle tage afsked med 6.klasse, der efter ferien er begyndt i Svinninge.

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 8. februar 2013 Fredagsbrev nr. 728 Næste uger: 09. februar 09. februar 18. februar 22. februar Udlejning Baunen Fagkonsultation 8.kl. Vinterferie Skole og SFO holder lukket

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt Kommende begivenheder Juli 2014 Sommerferie til mandag d. 11.8.2014. kl. 8.00. Nærmere program for dagen følger i uge 32. Gram Skole Slotsvej 6, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

For 5-8. klasse betyder det, at næste feedbackseddel først kommer mandag den 3. juni.

For 5-8. klasse betyder det, at næste feedbackseddel først kommer mandag den 3. juni. Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 4: Kalenderen side 6: Nyt fra Klubben side 7: Fra forældrekredsmødet befordringsgodtgørelse side 8: Afgangsprøverne i 9. og 10. klasse side 11: Årsprøverne

Læs mere

Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO

Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO Kontakt til Skolevejens SFO Skolevejens SFO Skolevej 25 5464 Brenderup Tlf. 2117 0787 E-mail: via skolens Intra Afdelingsleder Lene Sand Christensen Tlf.

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 22 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: I morgen 26/5: Under Mols I Udvikling : Søndagsåbent

Læs mere

Husk! Vi er med på forældreintra

Husk! Vi er med på forældreintra Husk! Vi er med på forældreintra Klubben Telefon: Klubben 46464020 kontor 46464026 e-mail kontor: susl@mail.dk Åbningstider: På skoledage mandag-fredag fra skoleslut-17.00 på skolefridage9.30-17.00 Vi

Læs mere

Indskolingen på Grønnemose

Indskolingen på Grønnemose Indskolingen på Grønnemose Velkommen indenfor Grønnemose Indskoling, Skolesvinget 8, 2860 Søborg tlf: 39 57 32 45 Velkommen: Velkommen til indskolingen pa Grønnemose Skole. Med denne information håber

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN

VELKOMMEN til. REGNBUEN Vestergade Otterup. Mini-SFO. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN VELKOMMEN til Mini-SFO REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN REGNBUEN Vestergade 7 5450 Otterup VELKOMMEN til Mini-SFO Tlf.:

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid

Bordings Friskole Fritidsordningen. Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Bordings Friskole 2016 Fritidsordningen Fællesskabet går forud Fysisk udfoldelse giver mod på livet Fritid er fri tid Fritidsordningen på Bordings Friskole er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse.

Læs mere

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer.

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer. J U N I 2 0 1 8 Nyhedsbrev Velkommen til en ny lærer Så har vi afholdt ansættelsessamtaler, og kan præsentere Line Gejl Lund som ny lærer her på skolen. Line er 25 år, og bliver færdig som lærer her til

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf SKOLEÅRETS AFSLUTNING FERIE, FERIE, FERIE, slap nu af, du har fri og syng en glad melodi! Der blev sunget godt med på feriesangen, som traditionen tro blev afsunget i forbindelse med vores fælles afslutning

Læs mere

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014.

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Sommerhilsen 2014 Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Alle skoleår har deres særpræg, sådan var det også i år: Skolen tog lidt

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 2. februar 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 933 Næste uge: Mærkedag: 06.februar 09. februar 09.februar 09.februar SFO.P.møde - Lærermøde Fastelavn kl. 8.00 12.00 se program i dette fredagsbrev

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2014 Siden sidst Kære forældre på Karup Skole og andre interesserede. Hermed følger skoleårets næstsidste månedsinformation. Arbejdet med skolereformen. Ledelsen og personalet

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter HUSK på søndag Loppemarked på BØF! Der er stadig plads til DIG og dine LOPPER så kom frisk. Søndag d.18. maj fra

Læs mere

Skraldindsamling 2014

Skraldindsamling 2014 Skolebladet Skraldindsamling 2014 FOLKESKOLEREFORM Som de fleste nok ved, blev folkeskolereformen vedtaget i folketinget sidste år. Det kommer til at betyde ændringer for jeres børn, skole-/hjemsamarbejdet

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

ÅRSPLAN 12/13 (29.08.12)

ÅRSPLAN 12/13 (29.08.12) ÅRSPLAN 12/13 (29.08.12) AUGUST Mandag 13. august Pædagogisk dag implementering af IT v/thomas Kjærgaard, UCN Tirsdag 14. august Pædagogisk dag kommunikation i skole/ Hvordan skabes pædagogisk ilt v/jan

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 19. juni 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 827 Næste uge: 22. juni 23. juni 25. juni 26. juni 5.kl. på besøg hos Clark Kl. 8.00 13.00 Lærermøde Dimissionsfest kl.18.00 Sidste skoledag (alle

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

Glidende Overgang Ødis SFO

Glidende Overgang Ødis SFO Glidende Overgang Ødis SFO Velkommen til glidende overgang. Kære forældre og børn i Glidende overgang. Velkommen til Ødis Skoles SFO. Vi har glædet os til at møde jer og ser frem til, at skulle være sammen

Læs mere

Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole

Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole Forsikring: Du/I skal selv tegne ulykkesforsikring på Jeres barn/børn, da SFO/skole/kommunen ikke har en forsikring som dækker børnene. Information 2013 Husk! Vi er på forældreintra Kirke Saaby Skole 12

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 8: side 9: side 9: side 10: side 11: side 12: Skolelederen har ordet Kalenderen SMS-service på Intraen Huskeliste Forældremøderne Idrætsdagene på

Læs mere

NOTAT. Allerød Kommune. Opsamling af høringssvar på forslag til ferieplan

NOTAT. Allerød Kommune. Opsamling af høringssvar på forslag til ferieplan NOTAT Allerød Kommune Sekretariat Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Opsamling af høringssvar på forslag til ferieplan Skolerne høringssvar er

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 18/2017 Nyt fra Børnehuset. Bedsteforældredag torsdag den 18.maj Børn og voksne i Børnehuset vil gerne invitere jer til Bedsteforældredag Torsdag den 18.5.2017 Børnehavebørnenes Bedsteforældre

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Skoleinformation. Skoleblad for Nysted Skole Årgang 35 nr august Skolens nye vidunder: en vandkølespecialflaskepåfyldningsautomat

Skoleinformation. Skoleblad for Nysted Skole Årgang 35 nr august Skolens nye vidunder: en vandkølespecialflaskepåfyldningsautomat Skoleinformation Skoleblad for Nysted Skole Årgang 35 nr. 6 30. august 2007 Skolens nye vidunder: en vandkølespecialflaskepåfyldningsautomat adresse: telefon: telefax: E-post: SFO telefon: pedel: redaktion:

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2012 Siden sidst. Orientering omkring planlægningen af næste skoleår Som både skolebestyrelsen og jeg tidligere har været inde på, har det kommende skoleårs planlægning

Læs mere

Fredagsbrev uge

Fredagsbrev uge Fredagsbrev uge 48 2011 Hele huset Julefest for alle børn og familier i børnehave og skole Invitation til julefest Tirsdag d. 20. december vil vi gerne invitere alle familier i skole og børnehave til julefest.

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2014-2015 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

Arrild Privatskole. HUSK: Skolefesten d Husk også madbestilling senest d.01.04

Arrild Privatskole. HUSK: Skolefesten d Husk også madbestilling senest d.01.04 -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 12/2019 HUSK: generalforsamlingen

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

TIL FORÆLDRENE I BØRNEHAVEKLASSEN OG 1. KLASSE.

TIL FORÆLDRENE I BØRNEHAVEKLASSEN OG 1. KLASSE. Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave - Nyhedsbrev Nyhedsbrev uge 24-2012 Side 1 Indledning Side 5 Kalender Side 2 Side 6 Filuren Side 4 Ferieplan 2012-13 Side 7 Diverse, kontakt mm. Tak for sidst! Det

Læs mere

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-)

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Kære alle, Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Vi vil minde jer alle om, at vi holder forældremøde for hele indskolingen på tirsdag d. 27.

Læs mere

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J Hold Øje uge 13-2015 Wauw det var bare rigtig fedt J På Børnenes Friskole er de fleste dage egentlig ganske fede. Det gælder både de dage, hvor der knokles med fysik, idræt, musik, dansk etc. i det almindelige

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 3. februar 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 892 Næste uge: Mærkedag: 6. februar 7. februar 8. februar 9. febraur UU-vejleder 8.kl. - kl. 12.15 Fagcafé 7.-8.-9.kl. Hans + Tine kursus Fagcafé

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 16/2018 Et stort

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

FAKTA OM KVISTEN VESTERGADE 99, 9620 AALESTRUP. KVISTEN A, tlf KVISTEN B, tlf BIKUBEN, tlf

FAKTA OM KVISTEN VESTERGADE 99, 9620 AALESTRUP. KVISTEN A, tlf KVISTEN B, tlf BIKUBEN, tlf 2017/2018 FAKTA OM KVISTEN VESTERGADE 99, 9620 AALESTRUP KVISTEN A, tlf. 99 669338 KVISTEN B, tlf. 99 669339 BIKUBEN, tlf. 99 669340 LEDER MONA ELMGREEN PETERSEN, tlf. 51588083 **************************************

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole.

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole. Nyhedsbrev Juni 2019 Vonsild Skole Catolhavegyden 21, 6000 Kolding Tlf.: 79 79 79 70 http://vonsild-skole.kolding.dk Til forældrene på Vonsild Skole. Nu har de sidste elever på 9. årgang overstået eksamen

Læs mere

Forældrebrev nr januar 2018

Forældrebrev nr januar 2018 Forældrebrev nr. 12 12. januar 2018 Kære forældre og børn Godt nytår Billeder fra uge 2 der er mange flere på hjemmesiden og på Facebook-siden 6. klasse har imponeret Lars Daneskov. Se Intra eller Facebook.

Læs mere

Velkommen i skole Indskrivning 2014

Velkommen i skole Indskrivning 2014 Velkommen i skole Indskrivning 2014 UDDANNELSE OG ARBEJDSMARKED Sidste frist for at indskrive Den 20. januar 2014 Velkommen i skole! Dit barn har nu nået en alder, hvor han/hun skal begynde i børnehaveklasse.

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2014-2015 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: Marts 2018

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: Marts 2018 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2017-2018 Udgave: Marts 2018 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 55. Ferieplan for skoleåret 15/16

Nyhedsbrev nr. 55. Ferieplan for skoleåret 15/16 www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 9. oktober 2014 Nyhedsbrev nr. 55 Skolefrugt Efter en pause på et par år, giver vi igen mulighed for, at eleverne på Nørreskov-Skolen kan købe frugt. Vi har

Læs mere

14/15. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole;Jens Johansen. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk

14/15. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole;Jens Johansen. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk 14/15 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole;Jens Johansen Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder give jer et indblik i

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense

Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense Kære læser Denne folder er beregnet til jer forældre som en orientering om Regnbuen / Skattekisten. Det er vores håb, at I her kan finde

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere