Husk ligeledes din fiskestang - Danmark byder nemlig på mange spændende lystfiskepladser!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Husk ligeledes din fiskestang - Danmark byder nemlig på mange spændende lystfiskepladser!"

Transkript

1 Danmark Bådudlejning i Danmark De danske farvande er fulde af beskyttede sejladsområder, spændende ankerpladser og en bemærkelsesværdig smuk natur. På en sejlerferie i Danmark vil du opleve, at der kun er korte passager mellem alle herlighederne. Danmark byder på mere end 7000 kilometers kystlinje, og som et land med veludviklet søfartsindustri og lange traditioner for maritim udforskning, begyndende med vikingerne og deres berømte langskibe, findes der en overflod af hyggelige og moderne marinaer samt interessante havnebyer, med formidable shoppingmuligheder, kulturattraktioner og nogle af verdens bedste restauranter. Bådudlejning i Danmark er muligt både ved åben sø og ved fjordene. Husk ligeledes din fiskestang - Danmark byder nemlig på mange spændende lystfiskepladser!

2 Attraktioner Fur En af Limfjordens absolut smukkeste øer et fredeligt og uberørt samfund med en interessant og unik natur samt mange kilometers vandrestier. Gode muligheder for at finde dine egne fossiler, ligesom Fur også byder på fortrinlige badestrande. Muslingeskaller og små sten langs kysten gør at det er en god ide at medbringe dine badesko. Husk også at besøge Fur Museum der viser en unik samling af millioner år gamle forsteninger og kan betegnes som et mustsee for alle besøgende til øen. Øen har et velfungerende forretningsliv indenfor dagligvarer og kro. Sejlere skal huske den travle færgetrafik, når de besøger farvandet ved Fur. Ærøskøbing havn I det 20. århundrede var Ærøskøbing en rigtig søfartsby, der havde næsten 100 hjemmehørende sejlskibe. Byen er flot bevaret og er den sidste købstad i Danmark, der ser ud nøjagtig som den gjorde i 1600-tallet. Byen summer af hygge og benævnes af mange som eventyrbyen. Der findes hele 3 museer, som alle beretter om sejlskibene og om dengang Ærøskøbing hørte til Schlesvig-Holsten. Der er flere gode restauranter og du bør prøve de lækre røgede fisk fra byens røgeri. Marstal Marstals ry som Danmarks historiske sejlskibscentrum er ikke overdrevet. For cirka hundrede år siden var der en flåde på over 300 sejlskibe hjemmehørende her. Byens lystbådehavn er med god grund en af Danmarks mest besøgte. Den er overordentligt veludstyret og byder blandt andet på bade- og toiletfaciliteter, køkken og meget mere. Marstal er velbeskyttet af en lang stenmole, der blev bygget af byens sømænd for 150 år siden. Søfolkenes huse står så tæt på havnen som det er muligt og mellem husene slanger de smalle stræder sig i et charmerende kaos. Ved havnen ligger det internationalt berømte søfarts-museum med over 200 modeller af skibe og masser af andre fascinerende genstande.

3 Venø Havnen blev helt renoveret i 2003, og på trods af at den ikke længere er hjemsted for professionelle fiskere, landes der stadig mange østers og det hyggelige fisker-miljø er velbevaret. På havnearealet kan man også finde borde og bænke, en grillplads, legeplads til børnene, og i sommerens løb arrangeres der også forskellige aktiviteter. Øen har omkring 200 faste beboere og huser også en maritim efterskole. Kroen er berømt for sit gode køkken og Venøbøf ligger meget tæt på havnen. Havnen byder også på indkøbsmuligheder, samt udlejning af cykler og en vældig hyggelig sejlerstue. Øen har et interessant dyreliv, med mange sæler, harer, rådyr og fasaner, samt kolonier af vadefugle og måger og sommerfugle, man ikke støder på andre steder i landet. Anholt Cirka 40 sømil fra Øer Maritime Ferieby findes øen Anholt midt ude i Kattegat. En tur hertil byder på smukke strande, Nordeuropas største ørken og sæler med unger ved Totten. Havnen byder på et interessant miljø her kan man ofte købe friskfanget fisk fra kutterne. Hver aften tændes der op i havnens grill og man kan selv tage mad med til grillen og hygge sig sammen med andre sejlere. Sailor House, med flotte indbydende badefaciliteter, findes også på havnen. Flere restauranter byder på fisk- eller grillretter, samt traditionel mad fra det danske køkken - der er ligeledes et meget spændende natteliv, med masser af live-musik, der ofte leveres af nogle af Danmarks største sangere og bands. Læsø Besøg Kattegats største ø både Vesterø havn og Østerby havn er overordentligt hyggelige, og byder desuden på gode faciliteter bl.a. en legeplads og gode muligheder for proviantering. Udover den pragtfulde natur, er her flere spændende seværdigheder blandt andet i forbindelse med udvindingen af det berømte læsø-salt, kan man besøge sydehytter, ligesom der er et spændende søfarts- og fiskerimuseum. Ved begge havne er der dejlige strande, perfekte til børn. I juli tilbyder en bus ture øen rundt, og det er muligt at køre ud over Rønnerne i hestevogn eller i Rønnerbussen. Man kan også leje cykel i begge havne.

4 Middelfart Gammelhavn Middelfart Gammelhavn byder på vaskeægte havnestemning og dejlige faciliteter. Bymidten ligger tæt på havnen og der er mulighed for at købe proviant og besøge byens gode restauranter - med retter der passer til ethvert budget. I løbet af sommeren arrangeres der forskellige aktiviteter på havnen Fyn rundt for gamle træskibe er et godt eksempel, samt en jazzfestival og det gamle Lillebæltsværft, et arbejdsmuseum, hvor man kan få en snak om skibsbygning og reparation. Jegindø Jegindø er en af Limfjordens hyggeligste og mest betagende havne. Marinaen er ny og bygget som en udvidelse af den billedskønne og nostalgiske ældre havn. Der er masser af service for sejlerfolket med toiletter, bad, vaskemaskiner, tørretumbler, cafeteria, købmand og en strand. Grenaa lystbådehavn Grenaa byder på et spændende udvalg af fornøjelser for den besøgende sejler - både for et kortere eller længere ophold. Den moderne og velindrettede marina findes nær den travle fiskerihavn og færgen til Sverige og Anholt. Der er et betagende havne- og bymiljø, og en god og børnevenlig strand med blåt flag. I Kattegatcenteret kan man både se fisk fra de danske have, men også fra mere eksotiske egne, bl.a. de frygtindgydende sandtigerhajer. Her er også et sciencecenter, samt oplevelser og aktiviteter for hele familien. Lemvig havn Lemvig er en gammel og meget hyggeligt købstad, der bl.a. har dannet baggrund for Gantriis tegneserie Livets gang i Lidenlund. Handelslivet findes i gåafstand fra havnen, hvor sejlere selvfølgelig også er mere end velkomne. Lemvig byder også på dejlige restauranter og et livligt handelsliv.

5 Livø Livø er på omkring 315 hektar og beboes af ca. 10 helårsbeboere. Øen ligger midt i Limfjorden og nås efter 20 minutters færgesejlads fra Rønbjerg. Livø har siden 1977 været en fredet ø, og man kan komme dertil med færge hver dag i perioden 1/4 til 1/9 - ligesom man kan tage dertil i sin sejlbåd og lægge til i den lille lystbådehavn der har 60 pladser. Området er beskyttet som reservat for sæler, der har deres ynglesæson i juli-august. Her findes en købmand og en kro, og på øen fremstilles der også den lokale liv-øl. Løgstør havn Løgstør er en af limfjordsområdets gamle købsstader og er placeret i Limfjorden. Den er også kendt som muslingernes by. Byens havn har engang været et fiskerleje, hvor der blev landet sild fra Limfjorden - lige indtil bruddet af Agger Tange gjorde at Limfjorden blev for salt til sildene. I man Frederik VII s kanal der er 4,4 km lang og mange steder har bredde på over 24 meter. Kanalen blev dog lukket i 1913 og den er nu fredet, og en del af den er blevet ombygget til en dejlig badestrand. Kanalen kan også prale af et rigt fugle- og planteliv. Limfjordsmuseet er altid et besøg værd. Nykøbing Mors havn En gammel havn tæt på byen med både lystbådehavn og fiskerihavn. Bassinet med fiskerbådene er et ganke attraktivt sted, idet det ligger lige midt i byen og er utrolig malerisk. Lystbådehavnen er ligeledes meget hyggelig og ligger rigtig fint med imponerende udsigter til Sallingsund og Klosterbugten. Nær og på havneområdet findes der en række spændende spisesteder, hvor man kan nyde den hyggelige lokale stemning og et dejligt måltid mad.

6 Rønbjerg Havn Rønbjerg Havn ligger ud til den naturmæssigt varierede Løgstør Bredning i Limfjorden lige overfor Livø. Havnen er en moderne lystbådehavn med blandt andet et køkken og en hyggelig opholdsstue, der kan benyttes af gæstende sejlere. Der er omkring 5 kilometer til indkøbsmuligheder på nær den gode fiskehandler på havnen her kan du købe friskfanget/røget fisk. De hjemmelavede fiskefrikadeller bør især smages! Man kan også tage en færge til Livø fra havnen. Livø er helt bilfri og har en ganske storslået natur og et rigt dyreliv. Samsøs smukke havne Samsø er en af danmarks smukkeste øer - og her er flere spændende havne med et utal af spændende aktiviteter og attraktioner - for eksempel ballen havn, langør havn og mårup havn. De byder alle på hyggelig stemning, gode faciliteter, dejlige strande og let afgang til den naturskønne ø. Mårup Havns lystbådehavn er godt beskyttet på samsøs vestside, og har kort afstand til Nordby hvor du kan besøge byens maleriske gamle huse og flotte gårde. Ballen havn der oprindeligt var en fiskeri og færgehavn, men hvor det store havnebassin idag er domineret af lystsejlere - især om sommeren. Her er masser af aktivitet med flere gode butikker og mange gode spisesteder. Restaurant Dokken og Badehotellet er især et besøg værd. Langør Havn der engang blev udråbt som Danmarks bedste havn, når det kommer til service, havnemiljø og de naturlige omgivelser. Langør findes i fredede Stavns Fjord og var selv i vikingetiden en vigtig havn. Området har en spændende og dramatisk historie bl.a. var den lille ø Kyholm øst for Langør pestkoloni under den sorte død, krigsbase under Englandskrigen og karantæneområde under koleraepidemien i 1900tallet.

7 Thisted havn Thisted er en af landets ældste købsstader og kan trygt siges at være en af Danmarks smukkest beliggende byer. I stenalderen var her også bopladser og Thisted var de magtfulde Børglum-bispers ladeplads i Thisted Bredning. På Thisted Museum på Store Torv, kan man lære mere om udviklingen der har været med til at præge Thisted til i dag og der er også mindestuer for byens berømte beboere f.eks I. P. Jacobsen og Christen Kold. Her kan du også se provinsens største bronzesamling og kopierne af de unikke guldbåde, der blev fundet i en gravhøj ved Nors. Thisted er udbygget med en moderne lystbådehavn og Thisted kan idag give de bedste muligheder for lystsejlads i Limfjorden. Tunø Cirka 10 sømil fra Øer Maritime Ferieby ligger Tunø - er en af Danmarks mange spændende småøer der byder på mange spændende ferieoplevelser på en sejlerferie. Øen er helt fri for biler, og dens kirketårn fungerer også som fyrtårn og her findes nogle af landets allerbedste badestrande. Der er smuk og afvekslende natur med høje skrænter, enge, arealer med skov og øens højeste punkt Bjerget der er 24 meter højt. Øen er som sagt helt fri for biler, men for at opdage øens natur kan man tage enten traktor eller udflugtsvogn rundt på øen. Den første weekend i juli går stablen af for den lokale Tunø-festival, og det kan være svært at finde en kajplads i havnen. Kerteminde Byen der blev gjort til købstad af berømte Erik af Pommern i Kerteminde er velkendt som en hyggelig by med smalle stræder og småhuse med billedskønne røde tage. Maleren Johannes Larsen har sit eget museum og på byens havn findes Fjord & Bæltcentret - med Danmarks egne minihvaler marsvinene der hedder Freja og Eigil. Prøv den røgede sild og den kolde øl på varmestuen eller nyd maden i gourmetkvaliet på restauranten Mathies.

8 Vejr og vind Danmark byder på beskyttede farvande og naturlige perler, samt en rig historie og smukke ankerpladser og et væld af hyggelige havne.

Danmark. Attraktioner. Bådudlejning i Danmark. Kerteminde. Anholt. Læsø

Danmark. Attraktioner. Bådudlejning i Danmark. Kerteminde. Anholt. Læsø Danmark Bådudlejning i Danmark De danske farvande er fulde af beskyttede sejladsområder, spændende ankerpladser og en bemærkelsesværdig smuk natur. På en sejlerferie i Danmark vil du opleve, at der kun

Læs mere

Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping. Sværhedsgrad: EPP 2.

Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping. Sværhedsgrad: EPP 2. Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping Sværhedsgrad: EPP 2. http://www.klitgaardcamping.dk/ http://www.saelvigbugtenscamping.dk/

Læs mere

- Limfjordens hjerte

- Limfjordens hjerte - Limfjordens hjerte Smuk natur unik fred og ro Lidt om Venø Venø ligger i den vestlige del af Limfjorden lidt nord for Struer. Øen er 7,5 km lang x 1,5 km bred og er med sine kun 6 km 2 en af Danmarks

Læs mere

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Denne folder indeholder fem forslag til vandreture på Venø, hvoraf den ene også kan gennemføres

Læs mere

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat!

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat! TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015 Kursen er sat! LEMVIG 23.-25. MAJ 2015 TEMA: FISK & FISKERI - FØR OG NU Fisk og fiskeri har altid fyldt meget i Lemvig og derfor har vi valgt dette tema for Pinsestævne

Læs mere

På tur Vores farvand. Kerteminde Kajakklub. Vores farvand. Version: På tur Side 1 af 5

På tur Vores farvand. Kerteminde Kajakklub. Vores farvand. Version: På tur Side 1 af 5 Version: 2018.04.24 Side 1 af 5 Rofarvandene omkring Kerteminde Kerteminde Kerteminde er en dejlig og malerisk by med mange turister om sommeren, og derfor findes her mange hoteller og restauranter, et

Læs mere

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på

HJØRRING TURISTFART. Forslag til 1-dagsture. Oplev dejlige Danmark... med HJØRRING TURISTFART. For yderligere information: Ring på Oplev dejlige Danmark... med Forslag til 1-dagsture 2017 For yderligere information: Ring på 98 92 86 46 Oplev dejlige Danmark... med Rømø/Sylt/Tyskland Torsdag 4. maj + Tirsdag 30. maj Tag med til skønne

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Hotel Juelsminde Strand Tilbring nogle dejlige dage ved populære Juelsminde Strand

Hotel Juelsminde Strand Tilbring nogle dejlige dage ved populære Juelsminde Strand Hotel Juelsminde Strand Hotel Juelsminde Strand ligger dejligt i naturskønne omgivelser Introduktion Det 3-stjernede Hotel Juelsminde Strand har en skøn beliggenhed ved den hyggelige havneby Juelsminde,

Læs mere

Velkommen til Feriecenter Samsø!

Velkommen til Feriecenter Samsø! Feriecenter Samsø Velkommen til Feriecenter Samsø! Introduktion Det skønne Feriecenter Samsø byder på noget for enhver smag. Der tilbydes et hav af aktiviteter som f.eks. bowling, bueskydning, fodboldgolf,

Læs mere

Mattip tema om Livø. Du skal lære om: Fakta om Livø. Størrelsesforhold. Hastighedsberegninger. Prisberegninger. Arealberegninger

Mattip tema om Livø. Du skal lære om: Fakta om Livø. Størrelsesforhold. Hastighedsberegninger. Prisberegninger. Arealberegninger Mattip tema om Livø Du skal lære om: Fakta om Livø Kan ikke Kan næsten Kan Størrelsesforhold Hastighedsberegninger Prisberegninger Arealberegninger 2018 mattip.dk 1 Livø Livø er en lille ø, der ligger

Læs mere

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping Sælvigbugtens Camping Samsø Hytter, værelser og camping Camping på Samsø for enhver smag og alder Charmen ved Samsø er ikke til at tage fejl af. Her er et rigt kulturliv med musik og kunst for børn og

Læs mere

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli

Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Unik Penthouselejlighed i Alanya, Cikcilli 248.000 Euro Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya

Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Gennemført villa med skøn udsigt i Oba ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 224.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150

Læs mere

På Samsø var en pige.. Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen

På Samsø var en pige.. Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen På Samsø var en pige.. Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen Så blev det kaffetid om bord på færgen til Samsø Ældre Sagen i Egtved lærte pigen på Samsø at kende på grund af hendes store indsigt i Samsøs

Læs mere

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister.

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Hotel Rügen Park Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Introduktion Besøg Tysklands største og nok smukkeste ø, Rügen. Øen er et sandt naturparadis, hvor

Læs mere

Livø tur Video. Grafisk & Foto

Livø tur Video. Grafisk & Foto Livø tur 2017 Video Grafisk & Foto Smukt syn og et glimt af Livøs havn. Den store flotte sol, stråler ned på den smukke sø. Den søde grå kat står og kigger på den smukke danske natur. En flot konstruktion

Læs mere

Ombygning og udvidelse af Lohals Havn på Nordlangeland. Projektbeskrivelse 2016

Ombygning og udvidelse af Lohals Havn på Nordlangeland. Projektbeskrivelse 2016 Ombygning og udvidelse af Lohals Havn på Nordlangeland. Projektbeskrivelse 2016 1 Indholdsfortegnelse Præsentation og historie... 3 Banjen... 4 Lohals / Hou... 5 Lohals Havn i dag... 6 Projektet... 7 Fremtidsønsker...

Læs mere

På øens østlige side er der bygget en fiskebro, som bl.a. kan benyttes af handicappede i kørestol.

På øens østlige side er der bygget en fiskebro, som bl.a. kan benyttes af handicappede i kørestol. Landskabet naturen planter og dyr Genner Bugt og dens forlængelse ind i landet, er en gammel tunneldal, skabt under isen i sidste istid. Selve Kalvø er egentlig blot en bakke i landskabet, der stiger op

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Sommerhus i Kaldred. Lej et sommerhus i feriebyen Kaldred. Kaldred er et roligt og hyggeligt sommerhusområde. Kaldred ligger i

Sommerhus i Kaldred. Lej et sommerhus i feriebyen Kaldred. Kaldred er et roligt og hyggeligt sommerhusområde. Kaldred ligger i Sommerhus i Kaldred Lej et sommerhus i feriebyen Kaldred. Kaldred er et roligt og hyggeligt sommerhusområde. Kaldred ligger i naturskønne omgivelser ved Sejerø-bugten på Vestsjælland - tæt ved Sjællands

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Angra dos Reis. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Angra dos Reis Sejlads mellem de 365 øer en eventyrverden Syd for Rio de Janeiro by ligger havnebyen Angra Dos Reis, som har aner tilbage til den portugisiske kolonitid. Ud for byens kyst ligger der omkring

Læs mere

På Læsø 16. - 20. april 2007

På Læsø 16. - 20. april 2007 På Læsø 16. - 20. april 2007 Med Vicki Morten Nina Kasper Martin og Jytte, Alex og Peter Mandag Vi kørte i to busser, skolens røde og Mortens grå Transit, fra Limfjordsskolen klokken 9.15 over Aalborg

Læs mere

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya

Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Skøn Penthouselejlighed med fantastisk udsigt i Kargicak ved Alanya Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk 209.000 Euro N Ndr. Strandvej

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya

Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Tel.: + 45 7021 0706 Fax: + 45 7021 0705 www.hexacon-realestate.dk Dejlig Penthouselejlighed i Bektas ved Alanya 195.000 Euro N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her

PTU s. i Danmark. Start ferieoplevelsen her PTU s feriehuse i Danmark Start ferieoplevelsen her Indhold PTU ønsker god ferie 03 Bagenkop, Sydlangeland 04 Thy, Nordvestjylland 08 Dueodde og Allinge, Bornholm 12 PTU s feriehuse i Danmark 3 PTU ønsker

Læs mere

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe.

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe. Herunder 2016 Sir / Lyngbjerg Søndag d. 17.4 2016 kl. 13 Ca. 20 km Start kl. 13 fra Holstebro Aktivitetscenter. Turleder : Inger Andersen På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg,

Læs mere

Reersø november 2017

Reersø november 2017 Reersø 3.-5. november 2017 Årets sidste (weekend)tur Skal campingåret da allerede være slut? Kalenderen snyder næppe, og et kig ud ad vinduet bekræfter, at sommeren definitivt er forbi. November står foran

Læs mere

Mattip tema om Læsø. Tilhørende kopi: 5 gode råd til faglig læsning Omregning af hastighed. Du skal lære om: Kan ikke Kan næsten Kan

Mattip tema om Læsø. Tilhørende kopi: 5 gode råd til faglig læsning Omregning af hastighed. Du skal lære om: Kan ikke Kan næsten Kan Mattip tema om Læsø Du skal lære om: Læsø og faktaberegninger om øen Kan ikke Kan næsten Kan Faglig læsning Brugen af korrekte enheder Omregning af enheder 2017 mattip.dk 1 Tilhørende kopi: 5 gode råd

Læs mere

NNF s Forbunds Seniorer:

NNF s Forbunds Seniorer: NNF s Forbunds Seniorer: Gode venner! Til orientering for deltagerne i den forestående tur til Rügen, bringes hermed lidt praktisk information. For god ordens skyld skal indledningsvis nævnes, at turen

Læs mere

Marielyst Kro ligger i den lille ferieby, Marielyst, på Falster. Her danner et bindingsværkhus rammerne om en autentisk dansk krooplevelse.

Marielyst Kro ligger i den lille ferieby, Marielyst, på Falster. Her danner et bindingsværkhus rammerne om en autentisk dansk krooplevelse. Marielyst Kro Marielyst Kro ligger i den lille ferieby, Marielyst, på Falster. Her danner et bindingsværkhus rammerne om en autentisk dansk krooplevelse. Velkommen til Marielyst Kro, hvor I kan opleve

Læs mere

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME

ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME ET LILLE UDVALG AF FRANSKE EJENDOMME Vi har flere hundrede ejendomme til salg i Sydfrankrig. Her er et lille udvalg. Kontakt os med Deres ønsker og behov på tlf 70 20 29 59 eller email hs@helleskovby.dk

Læs mere

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Øhop med vandring 5 Øer og 4 færger. Det Sydfynske Øhav er et af verdens største oversvømmede istidslandskaber... og er under fortsat forandring

Læs mere

Camping der passer... Horsens City Camping ved skov og strand. Beliggenheden. Beliggenheden der passer! Pladsen. Pladsen der passer! Shopping.

Camping der passer... Horsens City Camping ved skov og strand. Beliggenheden. Beliggenheden der passer! Pladsen. Pladsen der passer! Shopping. City Camping ved skov og strand Camping der passer... Shopping Kultur Natur Sport A Beliggenheden Beliggenheden der passer! Udsigt Pladsen Pladsen der passer! Børn Fred og ro Shopping Shopping Kultur Kultur

Læs mere

Hotellet ligger i grønne omgivelser lige ned til vandet

Hotellet ligger i grønne omgivelser lige ned til vandet Konference & Hotel Klinten Hotel Klinten ligger i Rødvig, få hundrede meter fra østersøkysten. Her får I en fremragende udsigt, kort afstand til stranden og masser af muligheder for at opleve nogle af

Læs mere

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder

Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Khanom en af Thailands mest velbevarede hemmeligheder Nyd Khanoms rolige og betagende kyst i det sydlige Thailand, der endnu ikke er en udpræget turistdestination. Distriktet er en uspoleret oase for natur-

Læs mere

Hotellet ligger centralt i Frederiksværk og er et godt udgangspunkt for oplevelser i Nordsjælland

Hotellet ligger centralt i Frederiksværk og er et godt udgangspunkt for oplevelser i Nordsjælland Hotel Frederiksværk Hotel Frederiksværk ligger midt i byen, omgivet af kanaler og smukke bygninger. Hotellet har eksisteret i over 200 år og er dermed bogstaveligt talt et pragtfuldt stykke danmarkshistorie.

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

SVENDBORGSUND MARINA. - et projekt med unik beliggenhed

SVENDBORGSUND MARINA. - et projekt med unik beliggenhed UDSYN A/S - Frederiksø 2, bygning 3, 1. sal - 5700 Svendborg - 8888 6977 - mail@udsyn.com - www.udsyn.com PROJEKTSALG Type : boliger Byggerets m² : 3.760 m² Projekterede byggeri m² : 3.192 m² Pris pr.

Læs mere

Finn Have billedliste

Finn Have billedliste 1. Kysten, Ørndrup Mark, Mors Akryl 65 x 120 cm PRIVATEJE 2. Svaner over Dråby Vig Akryl 90 x 70 cm 16.000 kr. 3. Ejerslev Røn Akryl 90 x 70 cm 16.000 kr. 4. Ørding Kær, Sillerslev Akryl 90 x 70 cm 16.000

Læs mere

Flere tilgange til prioritering af hvad der har international attraktionskraft

Flere tilgange til prioritering af hvad der har international attraktionskraft Flere tilgange til prioritering af hvad der har international attraktionskraft Et fyrtårnsprodukt eller en oplevelse Fjord og Bælt En spektakulær event Kirsebær festivalen Et tematiseret koncept Fang en

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Hotel Sandvig Havn ligger direkte ud til den hyggelige fiskeri- og lystbådehavn og strandpromenaden i Sandvig.

Hotel Sandvig Havn ligger direkte ud til den hyggelige fiskeri- og lystbådehavn og strandpromenaden i Sandvig. Hotel Sandvig Havn Hotel Sandvig Havn ligger lige ned til fisker- og lystbådehavnen i Sandvig, ca. 2 km. fra Allinge på det nordøstlige Bornholm. Der er kort afstand til det skønne hvide sand på Sandvig

Læs mere

Velkommen til Hotel Podewils!

Velkommen til Hotel Podewils! Hotel Podewils Tilbring en afslappende ferie på det største og eneste vandslot i Polen fra det 15. århundrede. Hvis I ønsker en rolig ferie, er det 3-stjernede Hotel Podewils en oplagt destination. Slottet

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september HANDICAP Altid den første lørdag i september Tag med til DANMARKS SJOVESTE IDRÆTSARRANGEMENT for handicappede og få en uforglemmelig oplevelse WWW.TOURDEBORNHOLM.DK Velkommen til Bornholm! Allan Hedegaard

Læs mere

Kystfodring og sandressourcer Fodring med oprenset materiale Anholt Havn. Grundet manglende vanddybde skal sandet udlægges via rørledning

Kystfodring og sandressourcer Fodring med oprenset materiale Anholt Havn. Grundet manglende vanddybde skal sandet udlægges via rørledning Grundet manglende vanddybde skal sandet udlægges via rørledning Anholt Havn Tegn. nr. 5.1 Nr. 100 Erosion Aflejring Grundet manglende vanddybde skal sandet udlægges via rørledning Askø Havn Tegn. nr. 5.2

Læs mere

OM SKOLETJENESTEMATERIALET

OM SKOLETJENESTEMATERIALET OM SKOLETJENESTEMATERIALET Skoletjenestematerialet er blevet udarbejdet i 2014 som et supplerende element til Skive kommunes børn- og ungeprojekt, RENT LIV. Materialets formål er, at det skal bruges i

Læs mere

Træskibsstævne juni 2017 PROGRAM. #søsatteeventyr #visitmariagerfjord #hobro

Træskibsstævne juni 2017 PROGRAM. #søsatteeventyr #visitmariagerfjord #hobro Eventyr Søsatte Træskibsstævne 1. - 4. juni 2017 PROGRAM #søsatteeventyr #visitmariagerfjord #hobro Velkommen til Danmarks smukkeste fjord Af Borgmester Mogens Jespersen (V), Mariagerfjord Kommune Det

Læs mere

Natur, strande, slotte og fantastiske København

Natur, strande, slotte og fantastiske København CYKELFERIE I DANMARK NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN - STJERNERUTE Natur, strande, slotte og fantastiske København Det bedste af Danmark på cykel På denne tur er du bosat i København. Hver dag kan du vælge mellem

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Krudtslam, slædespor og krigens gru på kirkeloftet

Krudtslam, slædespor og krigens gru på kirkeloftet Krudtslam, slædespor og krigens gru på kirkeloftet Oplev tre nedslag i nordsjællandsk og dansk historie fra første række. Få eksklusive rundvisninger, mød engagerede fortællere og hør fascinerende beretninger

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og aktiviteter: Maj - september, 2019

Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og aktiviteter: Maj - september, 2019 Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og aktiviteter: Maj - september, 2019 Samsø Kommune, Naturafdelingen Langørevej 12, 8305 Samsø, Tlf. 86 59 64 54 Samsø Kommunes Naturafdeling byder velkommen

Læs mere

Hotell Vesterhavet. Bo i naturskønne omgivelser nær Falkenberg og oplev den svenske vestkyst. Hotell Vesterhavet.

Hotell Vesterhavet. Bo i naturskønne omgivelser nær Falkenberg og oplev den svenske vestkyst. Hotell Vesterhavet. Hotell Vesterhavet Hotell Vesterhavet er et sted, der passer til jer, uanset om I er ude efter en sommerferie eller weekendtur. Naturskønt område tæt på både skov, hav og byliv. Hotellet har en skøn beliggenhed

Læs mere

Korsika. Bådudlejning På Korsika

Korsika. Bådudlejning På Korsika Korsika Bådudlejning På Korsika Korsika er en smuk ø med lange kridhvide strande, vilde klippekyster, majestætiske bjerge i horisonten, hyggelige små landsbyer og gæstfrie øboer. Mange spændende oplevelser

Læs mere

2018 FTLF - Flotille til Gdansk. Velkommen til informationsmøde om flotillen til Gdansk

2018 FTLF - Flotille til Gdansk. Velkommen til informationsmøde om flotillen til Gdansk 2018 FTLF - Flotille til Gdansk Velkommen til informationsmøde om flotillen til Gdansk 2018 FTLF - Flotille til Gdansk Vi mødes i Klintholm Havn den 15. juli, hvor der er lovet 30 bådpladser, dog ikke

Læs mere

LILLA DAN Togtplan 2018

LILLA DAN Togtplan 2018 LILLA DAN Togtplan 2018 Oplev de danske farvande ombord på skonnerten Lilla Dan - eller deltag på kapsejladserne Fyn Rundt og Limfjorden Rundt 67 års aktiv drift for J. Lauritzen A/S! Rederiet J. Lauritzen

Læs mere

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og Aktiviteter Juni - august Samsø Kommune, Naturafdelingen

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og Aktiviteter Juni - august Samsø Kommune, Naturafdelingen Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og Aktiviteter Juni - august 2016 Samsø Kommune, Naturafdelingen Langørevej 12, 8305 Samsø, Tlf. 86 59 64 54 Samsø Kommunes Naturafdeling byder velkommen

Læs mere

Historie. Havnsø mølle. Mølleren jagede englænderne på flugt

Historie. Havnsø mølle. Mølleren jagede englænderne på flugt Historie Næsten midt mellem Holbæk og Kalundborg ligger den lille havneby Havnsø i bunden af Nekselø bugten. Stedet har formentlig sin oprindelse tilbage i 1300-tallet og har lige fra starten fungeret

Læs mere

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing

Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing Moskva - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude - Ulan Bator - Erlian - Beijing 13 dage / 12 overnatninger Inden for 13 dage vil du få en sjælden mulighed for at rejse på tværs af Sibirien, Mongoliet

Læs mere

Kirkegårdsdiget ved Veggerby Kirke, hvorfra der er en vid udsigt over det bakkede landskab ved Binderup Å. Velkommen til landsbyerne VEGGERBY

Kirkegårdsdiget ved Veggerby Kirke, hvorfra der er en vid udsigt over det bakkede landskab ved Binderup Å. Velkommen til landsbyerne VEGGERBY Kirkegårdsdiget ved Veggerby Kirke, hvorfra der er en vid udsigt over det bakkede landskab ved Binderup Å. Velkommen til landsbyerne VEGGERBY Med den ensomt beliggende kirke Himmerland er så rig på prægtige

Læs mere

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum.

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum. Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren.

Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren. Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren. I sommerferien 2008 tog Inger Marie og jeg færgen fra Frederikshavn til Gøteborg. Krydsede (med bil ) østover og ramte den sydsvenske skærgård med

Læs mere

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og aktiviteter Juni - august 2015. Samsø Kommune, Naturafdelingen

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og aktiviteter Juni - august 2015. Samsø Kommune, Naturafdelingen Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og aktiviteter Juni - august 2015 Samsø Kommune, Naturafdelingen Langørevej 12, 8305 Samsø, Tlf. 86 59 64 54 Samsø Kommunes Naturafdeling byder velkommen

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

KOM UD OG LÆR! - om Danmarkshistorien rundt om din skole

KOM UD OG LÆR! - om Danmarkshistorien rundt om din skole KOM UD OG LÆR! - om Danmarkshistorien rundt om din skole Forløb 10 HISTORIE Billedkunst 4-6 klasse Bondestenalder, Middelalder og Landboreformer kan godt virke lidt fjerne, men lige uden for skoledøren

Læs mere

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og Aktiviteter Maj - august, Samsø Kommune, Naturafdelingen

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og Aktiviteter Maj - august, Samsø Kommune, Naturafdelingen Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og Aktiviteter Maj - august, 2018 Samsø Kommune, Naturafdelingen Langørevej 12, 8305 Samsø, Tlf. 86 59 64 54 www.samsonaturskole.dk Samsø Kommunes Naturafdeling

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og aktiviteter Juli - august 2014. Samsø Kommune, Naturafdelingen

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og aktiviteter Juli - august 2014. Samsø Kommune, Naturafdelingen Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og aktiviteter Juli - august 2014 Samsø Kommune, Naturafdelingen Langørevej 12, 8305 Samsø Tlf.: 86 59 64 54 Samsø Kommunes Naturafdeling byder velkommen

Læs mere

InterCity Hotel Stralsund

InterCity Hotel Stralsund InterCity Hotel Stralsund InterCity Hotel Stralsund er beliggende i hjertet af Stralsund, ved byens butiksarkade med bowlingcenter og casino lige overfor. Introduktion InterCity Hotel Stralsund ligger

Læs mere

Øer Maritime Ferieby

Øer Maritime Ferieby Øer Maritime Ferieby Velkommen til Danmarks Smukkeste Ferieby Herlighedsværdien er helt i top i Øer Maritime Ferieby, der er tegnet af arkitekterne Friis & Moltke med inspiration fra Port Grimaud i Sydfrankrig.

Læs mere

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune

Blå Flag program 2012. Ud i det blå i Sønderborg Kommune Blå Flag program 2012 Ud i det blå i Sønderborg Kommune Juni Juli August Sø 1 Strandkunst On 1 Fjordsafari AKTIVITETSKALENDER Ma 2 Aktiv Sommer To 2 Fjordsafari Ti 3 Aktiv Sommer/Fjordsafari Fr 3 Skibsbygger

Læs mere

Telefon- og Turtjenestens program for. Dragør

Telefon- og Turtjenestens program for. Dragør Telefon- og Turtjenestens program for Dragør marts - december 2016 Hvad er Turtjenesten? Turtjenesten tilbyder ældre hjemmeboende borgere med et lille socialt netværk mulighed for at få dejlige oplevelser

Læs mere

Oplev Skagen sammen med

Oplev Skagen sammen med Oplev Skagen sammen med Rejseforeningen Senior Tours og Sørens Rejser 13. og 14. maj 2014. Grenen Den Tilsandede Kirke Skagen Odde Naturcenter Skagen er en 600 år gammel købstad og fik det privilegium

Læs mere

Best Western Hotel Carlia

Best Western Hotel Carlia Best Western Hotel Carlia Dette hotel ligger i Uddevalla ved Bäveåns munding i byfjorden omgivet af skøn natur og masser af udflugtsmuligheder. Med et ophold på Best Western Hotel Carlia får I et skønt

Læs mere

Udvidelse af Svendborg Lystbådehavn. Praksis Arkitekter - 30.05.12

Udvidelse af Svendborg Lystbådehavn. Praksis Arkitekter - 30.05.12 Udvidelse af Svendborg Lystbådehavn Praksis Arkitekter - 30.05.12 HOVEDGREB Hovedgrebet tager afsæt i den eksisterende runde havn fra 1930erne. Omkring denne etableres en ellipseformet ydermole der lægger

Læs mere

Voldstedgård Herregårdspension

Voldstedgård Herregårdspension Voldstedgård Herregårdspension Voldstedgaard er en gammel herregård beliggende i Eskilstrup på Med et ophold på Voldstedgaard vil I befinde Jer midt i den dejlige danske natur, mellem skønne grønne marker

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Blomstrende landsby, Bøjden gruppen

Blomstrende landsby, Bøjden gruppen Blomstrende landsby, Bøjden gruppen Rapport/konklusion fra gruppemøder, sommeren 2012. Førstehåndsindtryk Fra Siversbjerg : Flot udsigt! En fin og fartdæmpende chikane af den lange, lige, landevej. Derefter

Læs mere