EgebjergBLADET. c M 9. ok. Stemningsbillede fra Grundejerforeningen Pilehøjs vejfest d. 26. august.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EgebjergBLADET. c M 9. ok. Stemningsbillede fra Grundejerforeningen Pilehøjs vejfest d. 26. august."

Transkript

1 EgebjergBLADET Nr. 8 September årgang Stemningsbillede fra Grundejerforeningen Pilehøjs vejfest d. 26. august. é f a c sik- lleshuset utober i Fæ M 9. ok 1 Spændende planer for Pæremosehavn pssst: det er dér, hvor spejderhytten ligger :)

2 Udvikling ved Pæremose Havn Området mellem Pæremosevej og Ring 4 består i dag af en mark, Spejderhuset og så nu to små søer. Men på Rådhuset har man arbejdet med en udvikling af noget af arealerne ved Spejderhuset. Plan om at skabe et naturområde Vi i de to grundejerforeninger, der er naboer til området, har fået en mail fra Center for By, Erhverv og Miljø på Rådhuset. De skriver blandt andet følgende: Vi har brugt foråret til at planlægge, hvordan området skal se ud, så der bliver mulighed for at gå tur og opholde sig. Der er også lagt vægt på, at området med tiden skal udvikle sig til et interessant naturområde Leg, siddepladser og stisystemer Hen over sommeren har området stået med fine engblomster, og i løbet af efteråret vil der blive plantet træer, sået græs og urter samt placeret større sten til leg og siddepause. Der bliver etableret stier, så man kan komme rundt om vandhullet, og der vil blive placeret sten til vinterskjul for Oversigt over planlagte tiltag padder. Mere plads til dyrene Området bliver sået til med forskellige græs- og urteblandinger, som en del af et forsøg med gøre græsarealer mere interessante både at se på, og så der er blomster til sommerfugle og bier. Der bliver også lavet en hundefold i området. Glædeligt initativ Jeg glæder mig over initiativet og ser frem til de 'nye områder'. Jørn Steen Jensen, redaktionen Naturområdet mere detaljeret Hundefold Naturområde Oversigt over forventet placering. Stisystemer ses mellem Ring 4 og træerne omkring spejderhytten. Til højre for spejderhytten anes en stor grå markering af hundefolden.

3 Spejderne: Kig forbi Pæremose Havn Pæremose Havn er naturområdet, hvor Ballerup Spejdergruppe holder til. Du finder det cirka midt på Pæremosevej. Gennem de seneste år har vi udviklet på området, og har stadig gang i mange nye projekter med sheltere, udendørs pizzaovn, bænke, træklatring mv. Sidste år fik vi også med kommunens hjælp renset søen, og venter på, at vandstanden er tilbage på normalen, så der er plads til søaktiviteter. ikke virker til at være ordentlig opførsel, så send en sms til Og vi vil meget gerne have, at folk der går aftentur lige tager en tur omkring området, så der hele tiden holdes øje med området. blandt de største spejdergrupper i landet. Og der er stadig børn på venteliste. Mange vil være spejdere Ballerup Spejdergruppe har netop passeret 200 medlemmer og er dermed Se mere på ballerup.spejder.dk Spejderne håber at få plads til flere spejdere, efterhånden som der kommer flere frivillige ledere til. Morten Lykkeberg, Kig forbi Alle er velkommen til at tage en gåtur omkring, og man kan også booke f.eks. bålhytten til en fødselsdag. Det sker ved at sende en til havnen@spejder.dk. I løbet af sommeren har der dog været lidt rigelig besøg af nogle unge mennesker, som har holdt fest i området og efterladt knuste flasker. Derfor ser du noget som Vejbelysning: Plan og placering Estimeret start på anlægsarbejdet er nu den 2. januar Du kan endnu nå at tjekke, om du bliver berørt og kontakte belysningsteamet i kommunen, hvis en lampe står alt for uhensigtsmæssigt. Måske kan lamperne rykkes en meter ved særlige tilfælde. Som jeg skrev i sidste nummer af bladet ændres placering af masterne så placering passer med de nye lampers lysudbredelse, dvs. med ca. 30 meters afstand. Få meter at give af Kommunen skriver, at som udgangspunkt kan de planlagte lampeplaceringer ikke ændres, da lampernes placering hænger sammen som perler på en snor. Ændres en lampe, skal mange flyttes, ellers skal der Lampernes placering hænger sammen som perler på en snor opsættes ekstra lamper. Dog er der som Varieret lysstyrke Skarpere lys oftest en margen på nogle meter, hvor Derudover er det planen, at der kommer De nye LED lamper vil blænde mere end lampen kan flyttes. Så kontakt Teamen lysstyring så lyset dæmpes senere på de gamle, når man ser op på lampen. Lyset Belysning hvis den afmærkede placering aftenen, f.eks. efter denne profil: udbredes ikke cirkulært som med de er uheldig og den ønskes flyttet % fra lygtetændingstid til kl. 22 gamle lamper. - 60% fra kl. 22 til lygterne slukker. Ballerup kommune, Team Belysning: Tlf , c-bem-belysning@balk.dk Find flere oplysninger på Frank Damgaard, Redaktionen

4 Er I nytilflyttet børnefamilie? "Min fornemmelse er, at der er utroligt mange nytilflyttede børnefamilier i Egeberg lige nu. Jeg tænker, at det kunne være interessant for andre at få lidt inspiration til, hvad man kan her i vores område. Jeg har helt sikkert overset mange gode steder og oplevelser, men så kan jeg kun opfordre andre til at fortælle om det her i bladet. På den måde kan vi alle få glæde af det!" Da vi flyttede til Egebjerg for godt 3 år siden havde vi to børn, og der er senere kommet et tredje barn til flokken. De er nu 5 mdr., knapt 4 år og 5½ år. Vi holdt fra starten meget af området og dets faciliteter, og har efterhånden lært det ret godt at kende. Min fornemmelse er, at der er utrolig mange nytilflyttede børnefamilier i Egeberg lige nu. Jeg tænker derfor, at det kunne være interessant for andre at få lidt inspiration til, hvad man kan her i vores område. Jeg har helt sikkert overset mange gode steder og oplevelser, men så kan jeg kun opfordre andre til at fortælle om det her i bladet. På den måde kan vi alle få glæde af det! Og især til større børn kan der sagtens være muligheder, jeg ikke kender til.. Her kommer første del af artiklen. I næste nummer kan du læse om findveji.dk, Pæremose Havn, Baby-bio / familie-bio, shelter og Ballerup Børneklub. Pernille Høgh Sørensen Pederstrup og Grantoftegård Landsbyen Pederstrup ligger i Ballerup Kommune, og den har i det store hele bevaret sit oprindelige udseende med gamle gårde beliggende omkring et lille gadekær. Omkring år 1800 lå der 7 gårde i Pederstrup. I dag består landsbyen af privat beboelse samt 4 gårde, der huser bl.a. museet og forskellige foreninger. Grantoftegaard er i dag en øko-social virksomhed, der driver økologisk landbrug. På gården finder man den økologiske Cafébutik, kaniner, heste og masser af får og lam. Hver tirsdag og onsdag i tidsrummet kl kører hestevognen rundt i landsbyen. Turen er gratis. Der er også større aktiviteter som f.eks. Læmmedag og Julemarked. Se mere på og Svømmehaller Der er gode muligheder for en tur i svømmehallen i nærheden. Især er Hjortespringbadet og Bagsværd svømmehal gode for børn. I Hjortespringbadet er varmtvandsbassinet åbent for børn og babyer tirsdag og fredag kl og i Bagsværd svømmehal er det åbent i flere tidsrum, se følgende link: tvandsbassin (begge uden tidsbooking). Husk badeble OG badebuks til de ikke-renlige børn!

5 Rosendal Legepladser Byggelegepladsen ligger midt i Egebjerg på Håbetsvej 9. Der er geder, grise, høns, heste og kaniner. Man kan gå ture på gårdens område efter lukketid og i weekenderne, men respekter husreglerne, som står på skilte deroppe. Generelt må man gerne benytte skolernes legepladser (Skovvejens Skole og Hareskovens Lilleskole) og institutionernes legepladser udenfor åbningstiden, men tag naturligvis hensyn til inventaret, og efterlad det pænt. De skriver på deres hjemmeside: Vi har været på Rosendal siden første februar 1994.Vi åbnede som Danmarks første økologiske byggelegeplads med solfanger, rodzoneanlæg, kildesortering af affald mm. I dag er det stadig vores mål at inddrage vores medlemmer i økologi og naturbevarelse. I dag har vi ca. 200 medlemmer i alderen fra år. Desuden kan skovlegepladsen i Hareskoven anbefales (ved den store lysning ved bålpladserne) og også forhindringsbanen ved søen i skoven. Sidstnævnte er markeret med gule pile fra den store sti. I området med de gule rækkehuse mellem Syvendehusvej og Sortemosevej findes også flere små legepladser og en svævebane. Disse er private, men vi har aldrig oplevet nogen, der sagde noget til et kortere besøg. Familiespisning Familiespisning: Et populært event den sidste torsdag i hver måned (på bladets bagside finder du dato for næste familiespisning). Mange børnefamilier deltager og hygger sig sammen. Et godt sted at møde nogle nye fra dit nabolag! Mange har nu meldt sig til at tage en enkelt tjans med borddækning, madlavning eller lignende i løbet af efteråret, men det bliver arrangeret løbende, og man kan blot tilmelde sig, så finder vi ud af hen ad vejen, om der er brug for flere hjælpende hænder. Hvis dine børn er glade for trampoliner, men I ikke har en selv, kan man benytte de to trampoliner på den ene og den anden side af fritidsklubben (nabo til Egebjerg Fælleshus) uden for klubbens åbningstid (dvs. formiddage, efter kl. 18 og i weekenden). Lidt længere væk finder man også en større legeplads i Digterparken, hvortil man kan komme med fint stisystem. Egebjergklubben En klub der arrangerer mange ting for børn og voksne. For børn skal især nævnes fastelavn, julehygge og sommerfest i fælleshuset. Skønne og populære events. Annonceres her i bladet, så hold øje. Se også hjemmesiden: egebjergklubben.dk.

6 Vil du prøve at blive stylet? Fotograf Vibeke fra Det Kreative Fotografi og frisør/stylist Charlotte fra Selvig Organic Hair vil vise jer "månedens" make over. Til det har vi brug for en lokal kropspeeling af kaffegrums, sukker og olie (det kan være kokos- eller mandelolie), det skal have en fast/cremet konsistens.. Jeg vil anbefale, at du laver din beboer/borger fra Egebjerg, som vil lægge hår til. Du skal kunne afsætte en formiddag, hvor du vil blive stylet og få taget foto, og du skal kunne transportere dig mellem Selvig Organic Hair og Det kreative fotografi i tørvejr dvs. ikke på cykel :-) kropspeeling i badet, hvor du først har fugtet din hud, og herefter fordeler du peelingen og masserer den ind i cirkelbevægelser. Også gerne i ansigtet. Her skal du blot udgå den tynde hud under øjet og ikke massere for hårdt. Som første make-over har jeg den fornøjelse at have dejlige Rikke i stolen, og jeg vil vise jer en styling og make up. Håret er krøllet med glattejern i heat-away varme beskyttende spray og afsluttet med light texture spray, en hårpudder/lak på spray for at give et godt hold, produkter fra danske Ingredien, som er svanemærkede og dansk produceret. Rikke har fået lagt mineralsk Makeup fra Zao, makeuppen absorberes ind i huden og ser naturlig ud, derudover lægger den en beskyttelse på huden som et filter mod ydre forurening, som fjernes når du renser din hud om aftenen. Prøv at bruge mandel- eller kokosolie til at fjerne din make-up, og tør ansigtet efter med en kleenex. Det svir ikke og tørrer ikke den tynde hud under øjet ud. Husk at pleje din hud og dit hår, nu hvor vi så småt går vinteren i møde. Du kan nemt, billigt og sundt lave en ansigts- og Lav en peeling og naturlig ansigtsmaske én gang om ugen. Du vil meget hurtigt mærke, at din hud bliver vild med det. Der er masser af opskrifter at finde på nettet, til lige din hudtype, om det er en ung,, gammel, fedtet eller tør hud, du har, kan du skræddersy din egen ansigtsmaske lavet af ingredienser, du har i dit køkken. Charlotte Selvig Selvig Organic Hair Egebjerg Bygade 69B

7

8 Fællesudvalget fortsætter Fællesudvalget for grundejerforeningerne i Egebjerg blev etableret i 1960 erne med henblik på at håndtere sager af fælles interesse for Tomrummet efter Hans Efter Hans Christensens død opstod der er vakuum, da Hans gennem mange år som talsmand for udvalget har udført et grundejerne herude. Dette arbejde fortsætter. meget stort arbejde. God grund til at have fællesudvalg Et enkelt eksempel på succes har været kommunens opgivelse af et projekt om gennemførsel af Nordbuen til Syvendehusvej. Forhindring af kørsel med store busser på små villaveje lykkedes også med hjælp fra Fællesudvalget. Fællesudvalget fortsætter Fællesudvalget, der består af grundejerforeningerne Egebjerglund Nord, Egebjerghøj, Egekrogen, Skovbo, Egebjerglund Syd, Ågesdal, Tranemosen, Egebjerghuse og Pilehøj, er blevet enige om, at udvalget fortsætter sit arbejde med sager, hvor grundejerforeningerne har fælles interesse i at stå sammen. Leif bliver ny bestyrer og talsmand Udvalget har valgt Leif Winther, Grundejerforeningen Egebjerglund Nord, som netværksbestyrer. Leif Winther vil stå for kommunikationen med grundejerforeningerne og eventuelt berørte myndigheder. På udvalgets vegne, John Keller-Larsen Formand for grundejerforeningen Pilehøj og medlem af fællesudvalget. Kommunalvalg 2017: Kom og hør kandidaterne repræsentanter fra de opstillede partier til fælleshuset. Du kan spørge om det, der ligger dig på sinde, så du er mere afklaret om, hvor dit kryds skal sættes, når der er kommunalvalg den 21. november. Rundbordssnak fra valgmøde i 2013 Der er valgmøde i Egebjerg Fælleshus, torsdag d. 2. november kl Husk at sætte kryds i kalenderen allerede nu. Politikerne kommer til fælleshuset Torsdag den 2. november kommer kandidaterne og deres partier har på hjerte, og hvordan de vil gøre Ballerup til en endnu bedre kommune i fremtiden. Egebjergklubben Hør kandidaternes bud på fremtiden Kom og hør borgmester Jesper Würtzen (A), Ali Abasi (Ø), Per Jens Sørensen (D), Klaus Kassov (Å) og mange andre, som opstiller til kommunalbestyrelsen. Stil dine spørgsmål Arrangementet er et cafémøde, hvor du kan høre og stille spørgsmål om, hvad 6 på stribe: Mange lokalpolitikere kom til valgmøde ved sidste kommunalvalg i 2013

9 Egebjerg passer på Egebjerg Bekymring for løse hjulkapsler, hærværk og indbrud aktiverede Egebjergs beboere. Det blev til et hastemøde og et netværk, der kaldes Egebjerg passer på Egebjerg. Bekymringer blev til handling Mange medier har fortalt, at der er unge, der finder det morsomt at løsne hjulkapsler på biler. En farlig og kriminel sport, der også har bekymret beboere omkring i Egebjergs kvarter. Dog rapporterer politiet ikke om nogen tilfælde i vores område. Men der har været registreret en del hærværk og indbrud. Alle disse ubehageligheder ledte til et møde d. 5.juli i Egebjerg Fælleshus. Her mødtes repræsentanter fra grundejerforeninger i villaområdet, bykvarterets Fællesvirke, SSP, politi og Ballerup Kommunes vagtkorps. Netværk passer på Egebjerg Den fremmødte gruppe af borgere fra Egebjergområdet har kaldt sig "Egebjerg passer på Egebjerg", og de har skrevet en liste med råd til, hvordan man kan dæmme op for problemerne selv - og i fællesskab. De herunder: Bekymret? Her kan du gå hen Egebjerg Passer på Egebjerg har formuleret tips til, hvad du selv kan gøre, og hvor du skal gå hen med din bekymring som almindelig husejer, hvis du oplever noget mistænkeligt. Nyttige numre: AKUT:Ved alvorligt problem, der kræver hurtig handling fra politi/brand/ambulance Andet: Hvis det ikke haster, men du fx kommer hjem, og der har været indbrud : Ballerup Vagtkorps, hvis du oplever optakt til hærværk eller uro Kontakt også gerne din formand for grundejerforeningen, hvis du oplever noget, der gør dig utryk. Han/hun har et godt overblik og direkte kontakt til lokalt politi. Nabohjælp Hvis du ikke allerede er tilmeldt Nabohjælp, så er det en god idé. Nabohjælp er en elektronisk mulighed for at fortælle om uregelmæssigheder, som du har observeret i nabolaget. Du kan selv rapportere via computer eller telefon, og du får den anden vej besked, hvis din nabo har set noget mistænkeligt. Læs mere og tilmeld dig på nabohjælp.dk. Sidder dine hjulbolde ordentligt? Lav malingstreger på hjulboltene 1 stk. særlig låsebolt på hvert hjul kan være en god idé (men ikke en sovepude) Skub kraftigt med foden øverst på hvert hjul og mærk om det virker fast (ej sovepude) Start altid med lav hastighed og hvis du hører uvante lyde, så kør straks ind til siden Vores vejbump kan have en "positiv" sideeffekt: de kan hurtigere afsløre løse bolte...

10 Musik-café i fælleshuset 19. September Tak for tip Kære Lis Folke Nåede du ikke at høre Boalt og Torp sidste år? Så er chancen her igen. Tak for dit tips om bottlebag i Egebjergbladet nr. 5. Den velspillende duo leverer velspillende og velklingende jazz, evergreens og poprock. Kom og nyd en dejlig aften med musik og en kaffe eller øl fra baren. Arrangementet er gratis, musikken starter klokken Vi fik købt 2 stk til vores rejse, som også var på knap 5 timer. Vi var meget glade for dem, ligesom stewardesserne havde positive kommentarer. Så når der skal flyves "langt", giver det frihed til at have glas/flasker hængende og ikke stående på klapbordet. Med venlig hilsen Kirsten Nielsen, Egebjergvej Familiespisning Hver sidste torsdag i måneden mødes familier til en hyggelig familiespisning i Fælleshuset. Hvis man er barn og kan lide at tegne og løse opgaver, så husk at udfylde børnesiden. Måske er du den heldige vinder af TO flødeboller :) Her billeder fra sidste familiespisning.

11 Tag del i Egebjergklubben Foreninger Egebjergklubben Formand: André Westh; bestyrelsen@egebjergklubben.dk TORSDAGSTRÆF Hver torsdag er der åbent i Fælleshuset - kom forbi og få en snak med dine naboer over en øl eller en kop kaffe. Blomstervennerne Formand: Elise Quottrup; frantsquottrup@outlook.dk Egebjerg Bridgeklub EGEBJERG FÆLLESHUS Agernhaven 8, 2750 Ballerup post@egebjergfaelleshus.dk Formand: Dan Bartholdy; bibidan@webspeed.dk Egebjerg og Omegns Ølbrygger & Vinmagerlav Oldermand: Leif Poll; l.poll@mail.dk VIL DU LEJE EGEBJERG FÆLLESHUS? Reserver Fælleshuset torsdage kl , når der er torsdagstræf. Hvis torsdagstræf er lukket, kan du se mere på under Regler for leje. PRISER FOR LEJE AF FÆLLESHUSET: Én hverdag Fredag Lørdag Søndag/helligdag Fredag og lørdag Lørdag og søndag Fre., lør. og søndag kr. 800 kr kr kr kr kr kr DET SKAL DU VIDE: - Brug kontant eller mobilepay Husk 150 kr. til reservationsgebyr. - Der udlejes ikke til ungdomsfester. - Der er trådløst internet (WiFi) i Fælleshuset. Adgangskode udleveres i baren eller af den tilsynsførende. Egebjerg Sportsklub Formand: Erik Neergaard; formanden@egebjergsportsklub.dk Foreningen til Pinsens bevarelse Præsident: Benny Lyng Rasmussen; bennylyng@youmail.dk Seniorklubben Formand: Flemming Adrian; fleve@webspeed.dk Når du modtager Egebjergbladet, er du automatisk en del af Egebjergklubben kom og brug den :) Egebjergbladet Har du en historie til Egebjergbladet? E I N er Egebjergbladet er "fra alle os til alle os" - vi bringer L AD umm 017 små og store historier med interesse for alle, der DE ste n ber 2 næ.okto bor i én af de ti grundejerforeninger i Det Gamle for 09 ag Egebjerg. Og vi vil gerne høre fra dig. Har du en d n ma historie, en idé eller en artikel, så send det til bladet@egebjergklubben.dk. Udgives af: Egebjergklubben Redaktører: Mette Herold Pedersen og Rikke Sejer Ravnsgård Redaktionsudvalg: Jørn Steen Jensen, André West, Erik Pedersen & Frank Damgaard Tryk: JT-gruppen Distribution: Erik Pedersen Oplag: 815 eksemplarer

12 Til kalenderen Oktober Torsdag 5/10 fra Mandag 9/10 Torsdag 12/10 fra Torsdag 19/10 kl. 20 Torsdag 26/10 kl Mandag 30/10 Torsdagstræf - bare mød op Deadline: Egebjergbladet Torsdagstræf - bare mød op Musik-café i Fælleshuset Familiespisning og torsdagstræf Deadline: Egebjergbladet November Torsdag 2/11 Søndag 5/11 Torsdag d. 9/11 fra Torsdag d. 16/11 fra Tirsdag 21/11 Torsdag d. 23/11 fra Lør-søn 25-26/11 Torsdag d. 30/11 fra Valgmøde: Mød de opstillede politikere Familie-banko Torsdagstræf - bare mød op Torsdagstræf - bare mød op Husk at stemme til kommunalvalget Torsdagstræf - bare mød op Julestue og blomstervenner Familiespisning og torsdagstræf 26. OKTOBER: Squash suppe Tilmelding senest mandag 23/10 på familiespisning@egebjergklubben.dk med antal personer og adresse Voksen: 25 kr. Barn: 10 kr. Kontant eller Mobilepay

EgebjergBLADET. Ekstraordinær generalforsamling den 31. marts

EgebjergBLADET. Ekstraordinær generalforsamling den 31. marts EgebjergBLADET Nr. 3 Marts 2016 48. årgang Ekstraordinær generalforsamling den 31. marts Foreninger og kontaktmuligheder Leje af lokaler i Egebjerg Fælleshus? Reservation af Fælleshuset kan ske torsdage

Læs mere

Egebjerg BLADET. Nr. 2 Februar årgang

Egebjerg BLADET. Nr. 2 Februar årgang Egebjerg BLADET Nr. 2 Februar 2016 48. årgang Foreninger og kontaktmuligheder Leje af lokaler i Egebjerg Fælleshus? Reservation af Fælleshuset kan ske torsdage kl. 20-21, når der er torsdagstræf. Når TorsdagsTræf

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 10 november årgang

EgebjergBLADET. Nr. 10 november årgang EgebjergBLADET Nr. 10 november 2018 50. årgang Gløgg og æbleskiver i TorsdagsTræf 6. december 2018 kl. 19:30 Gå ikke glip af gløgg og æbleskiver, når Egebjergklubbens TorsdagsTræf inviterer indenfor i

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 10 November årgang

EgebjergBLADET. Nr. 10 November årgang EgebjergBLADET Nr. 10 November 2017 49. årgang Kender du Store FU? Store FU står for "Det store fællesudvalg for grundejerforeninger i Ballerup Kommune". Det er godt at kende til, da det varetager grundejernes

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 7 August årgang. Amalie, Liva og Mira på en solbeskindet første skoledag som 3.klasser

EgebjergBLADET. Nr. 7 August årgang. Amalie, Liva og Mira på en solbeskindet første skoledag som 3.klasser EgebjergBLADET Nr. 7 August 2017 49. årgang Amalie, Liva og Mira på en solbeskindet første skoledag som 3.klasser Nye Pokémons i Egebjergs gader op hen over sommeren. På den måde kan man se klynger af

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 1 januar årgang. Forsidebilledet er taget en smuk vintermorgen over tårnsøen af Maj-brit Petersen.

EgebjergBLADET. Nr. 1 januar årgang. Forsidebilledet er taget en smuk vintermorgen over tårnsøen af Maj-brit Petersen. EgebjergBLADET Nr. 1 januar 2019 51. årgang Forsidebilledet er taget en smuk vintermorgen over tårnsøen af Maj-brit Petersen. Hurra! Egebjergklubben fylder 50 år Oh, when I look back now That summer seemed

Læs mere

EgebjergBLADET. Vi skal bruge en ny redaktør nu, er det dig? Læs mere på side 4. Nr. 2 februar årgang

EgebjergBLADET. Vi skal bruge en ny redaktør nu, er det dig? Læs mere på side 4. Nr. 2 februar årgang EgebjergBLADET Nr. 2 februar 2017 49. årgang!! ny K S U r en e H å ke f du følg å k i i p an sv Hvi ktør, k ook og e b k a id red å Face mmes bben.d os p res hje ergklu vo egebj w. ww Vi skal bruge en

Læs mere

Egebjerg BLADET. Nr. 5 Maj årgang

Egebjerg BLADET. Nr. 5 Maj årgang Egebjerg BLADET Nr. 5 Maj 2016 48. årgang Foreninger og kontaktmuligheder Leje af lokaler i Egebjerg Fælleshus? Reservation af Fælleshuset kan ske torsdage kl. 20-21, når der er torsdagstræf. Når TorsdagsTræf

Læs mere

EgebjergBLADET. FARVEL fra Pinsens Bevarelse. Pssst: Hvor bliver "de unge" af? Formandsskifte i Egebjerg Sportsklub

EgebjergBLADET. FARVEL fra Pinsens Bevarelse. Pssst: Hvor bliver de unge af? Formandsskifte i Egebjerg Sportsklub EgebjergBLADET Nr. 4 april 2018 50. årgang Pssst: Hvor bliver "de unge" af? Formandsskifte i Egebjerg Sportsklub FARVEL fra Pinsens Bevarelse Egebjergklubben har brug for DIN hjælp TORSDAG D. 3. MAJ er

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 9 oktober årgang

EgebjergBLADET. Nr. 9 oktober årgang EgebjergBLADET Nr. 9 oktober 2018 50. årgang Smukke efterårskranse bundet af Elise Quottrup fra Rydtoften, som også er formand for Blomstervennerne, der afholder julestue i november. Ballerup Kommunes

Læs mere

Egebjerg BLADET. Vi skal bruge en ny redaktør nu, er det dig? Læs mere på side 4. Nr. 1 Januar årgang

Egebjerg BLADET. Vi skal bruge en ny redaktør nu, er det dig? Læs mere på side 4. Nr. 1 Januar årgang Egebjerg BLADET Nr. 1 Januar 2017 49. årgang Vi skal bruge en ny redaktør nu, er det dig? Læs mere på side 4 Foreninger og kontaktmuligheder Leje af lokaler i Egebjerg Fælleshus? Reservation af Fælleshuset

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 1 Januar årgang

EgebjergBLADET. Nr. 1 Januar årgang EgebjergBLADET Nr. 1 Januar 2018 50. årgang Fastelavnsfest i Egebjergklubben Søndag den 11. februar fra kl. 14-17 holder Egebjergklubben fastelavnsfest i Fælleshuset. Der bliver tøndeslagning for aldersgrupperne

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 9 Oktober årgang

EgebjergBLADET. Nr. 9 Oktober årgang EgebjergBLADET Nr. 9 Oktober 2017 49. årgang Halloween d. 31 oktober Lysende græskar, ugygge og gys.. Amerika. Til gengæld var der græskar, og de står i dag som et lysende orange symbol på halloween. Sådan

Læs mere

Nr. 3 marts årgang

Nr. 3 marts årgang EgebjergBLADET Nr. 3 marts 2017 49. årgang Foreninger og kontaktmuligheder Leje af lokaler i Egebjerg Fælleshus? Reservation af Fælleshuset kan ske torsdage kl. 20-21, når der er torsdagstræf. Når TorsdagsTræf

Læs mere

EgebjergBLADET. Tegninger fra Katinka og Ameli. Tegninger fra Sade og Alma.

EgebjergBLADET. Tegninger fra Katinka og Ameli. Tegninger fra Sade og Alma. EgebjergBLADET Nr. 8 September 2016 48. årgang Tegninger fra Katinka og Ameli. Tegninger fra Sade og Alma. Hyggelig familiespisning - børnene og forældrene var til præmieoverrækkelsen. Tegnekonkurrencen

Læs mere

EgebjergBLADET. Kom til "Åben Have": Høstmarked i Fælleshaven. 50-års-jubilæum. Skiltene er oppe Husk tilmelding til Egebjergsklubbens jubilæumsfest

EgebjergBLADET. Kom til Åben Have: Høstmarked i Fælleshaven. 50-års-jubilæum. Skiltene er oppe Husk tilmelding til Egebjergsklubbens jubilæumsfest EgebjergBLADET Nr. 7 august 2019 51. årgang Kom til "Åben Have": Høstmarked i Fælleshaven Lille Musikskole Ole Mouritsen åbner nyt tilbud til musikglade børn 50-års-jubilæum Skiltene er oppe Husk tilmelding

Læs mere

Nr. 5 Maj årgang

Nr. 5 Maj årgang EgebjergBLADET Nr. 5 Maj 2017 49. årgang Noahs Ark er tilbage Egebjergkvarterets billedkunstner, Kirsten Seeberg, har begået en herlig tegning af Noahs Ark og har skænket et eksemplar til bladet. Tegningen

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 8 september årgang

EgebjergBLADET. Nr. 8 september årgang EgebjergBLADET Nr. 8 september 2018 50. årgang Det lysner over Egebjerg Timingen kunne ikke være bedre: Nu kommer de kortere aftener snigende, og mørket sænker sig hastigere. Samtidig skyder små nye lys

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 7 august årgang

EgebjergBLADET. Nr. 7 august årgang EgebjergBLADET Nr. 7 august 2018 50. årgang Der graves stadig i Egebjerg Projektet med den nye gadebelysning er blevet noget forsinket i forhold til sidste reviderede plan, hvor hele området skulle have

Læs mere

EgebjergBLADET. Naturområder i Egebjerg. Sang, spil eller krea tag del i aktiviteterne. i Egebjergklubben. Læs 2. del af fastneteller mobiltelefoni...

EgebjergBLADET. Naturområder i Egebjerg. Sang, spil eller krea tag del i aktiviteterne. i Egebjergklubben. Læs 2. del af fastneteller mobiltelefoni... EgebjergBLADET Nr. 3 marts 2019 51. årgang Naturområder i Egebjerg Sang, spil eller krea tag del i aktiviteterne i Egebjergklubben Læs 2. del af fastneteller mobiltelefoni... Bedste udklædte til fastelavnsfesten

Læs mere

EgebjergBLADET. Følg os på facebook. Egebjerg Klubben. Indkaldelse til generalforsamlinger: Egebjergklubben og Fælleshuset..

EgebjergBLADET. Følg os på facebook. Egebjerg Klubben. Indkaldelse til generalforsamlinger: Egebjergklubben og Fælleshuset.. EgebjergBLADET Nr. 1 Januar 2016 48. årgang Indkaldelse til generalforsamlinger: Egebjergklubben og Fælleshuset.. side 5 Grundejerforeningen Egebjerglund-Syd... side 11 Følg os på facebook Egebjerg Klubben

Læs mere

EgebjergBLADET. e rg k l u ma ng l e r di n hj æ l p. Nr. 3 marts årgang. Et lille påskelam ved læmmedagen hos Grantoftegaard

EgebjergBLADET. e rg k l u ma ng l e r di n hj æ l p. Nr. 3 marts årgang. Et lille påskelam ved læmmedagen hos Grantoftegaard EgebjergBLADET Nr. 3 marts 2018 50. årgang Et lille påskelam ved læmmedagen hos Grantoftegaard Egebj e rg k l u ma ng bben l e r di n hj æ l p Læ s m ere på s id e 2 og 3 Egebjergklubben mangler medlemmer

Læs mere

Egebjerg september 2012

Egebjerg september 2012 Deadline for næste nummer er den 3. okt. kl.12. Bladet forventes omdelt ca. 10 dage efter deadline. Årets sidste deadline er den 1. nov. EGEBJERG FÆLLESHUS Priser for leje af Egebjerg Fælleshus gældende

Læs mere

EgebjergBLADET HØJSÆSON FOR GENERALFORSAMLINGER I GRUNDEJERFORENINGERNE. Stor fastelavnsfest HVOR HØRER DU TIL? Nr. 2 Februar

EgebjergBLADET HØJSÆSON FOR GENERALFORSAMLINGER I GRUNDEJERFORENINGERNE. Stor fastelavnsfest HVOR HØRER DU TIL? Nr. 2 Februar EgebjergBLADET Nr. 2 Februar 2018 50. årgang Grundejerforeningen Egebjerglund-Syds smukke billede fra Kirsten Seeberg HØJSÆSON FOR GENERALFORSAMLINGER I GRUNDEJERFORENINGERNE Stor fastelavnsfest HVOR HØRER

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 6 Juni årgang. Seks nyudklækkede svaneunger på søen ved Egebjergtoften. Foto af Phil Rutherford, Egebjerghuse.

EgebjergBLADET. Nr. 6 Juni årgang. Seks nyudklækkede svaneunger på søen ved Egebjergtoften. Foto af Phil Rutherford, Egebjerghuse. EgebjergBLADET Nr. 6 Juni 2017 49. årgang Seks nyudklækkede svaneunger på søen ved Egebjergtoften. Foto af Phil Rutherford, Egebjerghuse. Mindeord om Hans Christensen Hans Christensen døde d. 21. maj 2017,

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 10 November årgang

EgebjergBLADET. Nr. 10 November årgang EgebjergBLADET Nr. 10 November 2016 48. årgang Foreninger og kontaktmuligheder Leje af lokaler i Egebjerg Fælleshus? Reservation af Fælleshuset kan ske torsdage kl. 20-21, når der er torsdagstræf. Når

Læs mere

Kære Andelshavere. Med venlig hilsen, Bestyrelsen i HS1. 9.september 2011 Rensning afudluftningen i badet og filter iemhætten

Kære Andelshavere. Med venlig hilsen, Bestyrelsen i HS1. 9.september 2011 Rensning afudluftningen i badet og filter iemhætten 15 oktober 2011 Fliserneigården enstatus Kære Andelshavere Velvidende om, at fliserne i gården fortsat er til gene for alle, indgår de imidlertid i en verserende sag med Hoffmann. Derfor kan vi endnu ikke

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

EgebjergBLADET. Læs om forældredemo: Hvor er der en voksen? Affaldssucces igen i år. Tilbageblik: Fælleshuset bliver til. Nr. 4 april

EgebjergBLADET. Læs om forældredemo: Hvor er der en voksen? Affaldssucces igen i år. Tilbageblik: Fælleshuset bliver til. Nr. 4 april EgebjergBLADET Nr. 4 april 2019 51. årgang Læs om forældredemo: Hvor er der en voksen? Tilbageblik: Fælleshuset bliver til Affaldssucces igen i år Demonstration: Hvor er der en En masse fremmødte børn

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER

FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER Egebjerg April 2011 FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER Egebjerg april 2011 Du kan leje Egebjergklubbens grill med tilbehør for kun 100 kr. April D. 26. GF Pilehøj - D. 29. Billardklubben Maj D. 2. Blomstervennerne

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Egebjerg BLADET. Følg os på facebook. Egebjerg Klubben. Familiespisning med Boller i karry torsdag den 29. oktober

Egebjerg BLADET. Følg os på facebook. Egebjerg Klubben. Familiespisning med Boller i karry torsdag den 29. oktober Egebjerg BLADET Nr. 9 Oktober 2015 47. årgang Familiespisning med Boller i karry torsdag den 29. oktober Årets familiebanko i hyggeligt selskab søndag den 1. november Opskrift på spændende agernkakao Vil

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider Klub Skovbo Mandag kl. 19:00-21:30 Nørrevold 1A Mandagscafeen: kl. 16:00-19:00 Nørrevold 1A Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Rie B. Tlf. 21 78 73 26 (VEST) Tilmelding senest

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 5 maj årgang. Forsidebilledet er taget af AnneKatrine Lindinger, der nyder at tage billedet i vores smukke område.

EgebjergBLADET. Nr. 5 maj årgang. Forsidebilledet er taget af AnneKatrine Lindinger, der nyder at tage billedet i vores smukke område. EgebjergBLADET Nr. 5 maj 2018 50. årgang Forsidebilledet er taget af AnneKatrine Lindinger, der nyder at tage billedet i vores smukke område. Egebjergklubben fortsætter - stærkere end før Egebjergklubbens

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Følg os på facebook Egebjerg Klubben

Følg os på facebook Egebjerg Klubben EgebjergBLADET Nr. 8 Følg os på facebook Egebjerg Klubben September 2015 47. årgang Foreninger og kontaktmuligheder Leje af lokaler i Egebjerg Fælleshus? Reservation af Fælleshuset kan ske torsdage kl.

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@copenchip.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@e-posthus.dk

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Kursus oversigt Forår 2017

Kursus oversigt Forår 2017 Kobber look Vi elsker det rustne jern men kobber looket et altså også lidt sejt. Det er meget nemt at forvandle kedelige æg mv. til smukke og dekorative udsmykninger, ved hjælp af helt almindelig farve

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

EgebjergBLADET. Ny redaktør søges. Kom til Sankt Hans. Nr.6 46.årgang

EgebjergBLADET. Ny redaktør søges. Kom til Sankt Hans. Nr.6 46.årgang Juni 2014 EgebjergBLADET Nr.6 46.årgang Ny redaktør søges Kom til Sankt Hans EgebjergBLADET Udgivet af: Egebjergklubben Tryk: RC Grafisk Oplag: 840 ekspl. Redaktør og illustrator: Mette Hvidberg Lund bladet@egebjergklubben.dk

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 2 februar årgang. Husk Egebjergklubbens fastelavnsfest - og tak til Kirsten Seeberg for stemningsmaleriet

EgebjergBLADET. Nr. 2 februar årgang. Husk Egebjergklubbens fastelavnsfest - og tak til Kirsten Seeberg for stemningsmaleriet EgebjergBLADET Nr. 2 februar 2019 51. årgang Husk Egebjergklubbens fastelavnsfest - og tak til Kirsten Seeberg for stemningsmaleriet Så skal der gang i Fælleshaven igen. Opstart i Fælleshaven Nordbuen

Læs mere

I dette nummer: På tur med Seniorklubben Ny side for børn Sheltertur i Jonstrup Vang Fartbegrænsninger i Egebjerg? Hjælp din næste Ragnisvænge

I dette nummer: På tur med Seniorklubben Ny side for børn Sheltertur i Jonstrup Vang Fartbegrænsninger i Egebjerg? Hjælp din næste Ragnisvænge EgebjergBLADET Nr. 7 August 2016 48. årgang I dette nummer: På tur med Seniorklubben Ny side for børn Sheltertur i Jonstrup Vang Fartbegrænsninger i Egebjerg? Hjælp din næste Ragnisvænge Foreninger og

Læs mere

Nr. 4 april årgang

Nr. 4 april årgang EgebjergBLADET Nr. 4 april 2017 49. årgang Der er kommet to nye redaktører på Egebjergbladet I februar lå der et Egebjergblad i postkassen, hvor der endnu engang var et råb om hjælp. Bladet ville ophøre,

Læs mere

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1 FLASKEPOSTEN april 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den !

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den ! Maj 2016 INDHOLD I DETTE NUMMER Fastelavn på Steins Plads Cykeldagen 2016 Loppemarked den 05.6.2016 Havevandring den 12.06.2016 Adresseliste Kære Naboer, Så blev det efterhånden forår. Vi kan nu for alvor

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Så begynder foråret at nærme sig, vi har allerede fornemmet den dejlige sol her i februar, hvilket gør det lettere at komme igennem

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

JULESTUE 2015 EGEBJERG FÆLLESHUS

JULESTUE 2015 EGEBJERG FÆLLESHUS Egebjerg BLADET Nr. 10 November 2015 47. årgang JULESTUE 2015 EGEBJERG FÆLLESHUS LØRDAG DEN 21. NOVEMBER KL. 10-15 SØNDAG DEN 22. NOVEMBER KL. 10-15 se mere side 3. Foreninger og kontaktmuligheder Egebjergklubben

Læs mere

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde i 2012. Efter en dejlig juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres børn. Vi ser frem til både hverdagen,

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Nyhedsbrev August/september Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

H E L E N E N Y T. Juni 2017

H E L E N E N Y T. Juni 2017 H E L E N E N Y T Juni 2017 En pragtfuld tur til Zoologisk Have tirsdag 25. maj 2017 HELENE NYT Juni 2017 Årgang 28 Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28, Opg. O 2100 København Ø Ansvarshavende:

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Nyheder fra Titanparken November/ December 2014

Nyheder fra Titanparken November/ December 2014 Nyheder fra Titanparken November/ December 2014 Vinteren er ved at nærme sig, og det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken,

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 22. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 22. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1 Uge 22 Emne: Her bor jeg Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 22 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge22_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.40 Uge 22 l Her bor jeg Dagene er begyndt at

Læs mere

Egebjerg BLADET Nr. 4 April årgang

Egebjerg BLADET Nr. 4 April årgang EgebjergBLADET Nr. 4 April 2016 48. årgang Foreninger og kontaktmuligheder Leje af lokaler i Egebjerg Fælleshus? Reservation af Fælleshuset kan ske torsdage kl. 20-21, når der er torsdagstræf. Når TorsdagsTræf

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Katrine og Christina, som har været studerende. Vi ønsker Katrine og Christina stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Samtidig

Læs mere

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken.

Februar/ Marts 2015. Adventureklubben inviterer til FASTELAVNSFEST. Klæd dig ud og kom til fastelavnsfest i Titanparken. Nyheder fra Titanparken Februar/ Marts 2015 Et nyt år er kommet og derfor kommer også et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere om nyheder fra Titanparken, nyt fra den sociale

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden.

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Ulleroden forår 2009 Fastelavns-hygge på Drosselvænget Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Det er blevet tid til forårets mange små og større istandsættelsesprojekter for

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019 Havnechefens klumme Kære Nordhavn Så blev det 2019 og det nærmest uden at vi rigtig opdagede det. Men det er jo ikke fordi der ikke er sket noget i 2018, tværtimod.

Læs mere

Februar og marts 2013

Februar og marts 2013 Februar og marts 2013 Ved julefrokosten fik en repræsentant fra hver afdeling en konvolut med indhold fra Lyngparkens Venner så de kunne julehygge sig sammen med beboerne. Aktiviteter på Lyngparken i Februar

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere