EgebjergBLADET. Nr. 9 oktober årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EgebjergBLADET. Nr. 9 oktober årgang"

Transkript

1 EgebjergBLADET Nr. 9 oktober årgang Smukke efterårskranse bundet af Elise Quottrup fra Rydtoften, som også er formand for Blomstervennerne, der afholder julestue i november.

2 Ballerup Kommunes Bygningspris 2018 Mandag den 1. oktober på Arkitekturens Dag uddelte Ballerup Kommune ved borgmester Jesper Würtzen fire bygningspriser. (nybyggeri), og i kategorien renovering den almene bebyggelse Korngården, samt i kategorien anlæg indsnævringen af Ballerup Boulevard. I år er bygningsprisen relevant for Egebjerg, da to parcelhuse har fået en af priserne i kategorien nybyggeri. De andre modtagere af prisen er den kombinerede LIDL-butik og beboerhus ved Malmparken Vinderen i kategorien nybyggeri i Egebjerg er de to ens private parcelhuse på Tranemosevej, tegnet for M. Mølsted af arkitekt Lars Køhler i samarbejde med Bjerg Arkitektur A/S. Dommerkomitéens begrundelse af, hvorfor netop husene på Tranemosevej skulle vinde var følgende: Dobbeltprojektet præmieres for at være et klart og kvalificeret arkitektonisk svar på spørgsmålet om, hvordan vi fornyer og fortætter i det traditionelle parcelhuskvarter. To private bygherrer har her udviklet et projekt, der både rummer plads til fællesskab og individualisme. De to huse har med deres skarptskårne formsprog et tydeligt fællesskab og vedkender sig at dele grund, ligesom parkering og indgangssti deles. Husene har dog indbyrdes deres små forskelligheder, og de private haver tilhører tydeligt hver deres bolig. Disse rumlige træk definerer rammerne omkring livet i boligerne, hvor man er fælles, når man kommer og går, men også kan være "hver for sig". Honning 2018 Forårshonning 35 kr/bæger

3 Den firedobbelte carport betyder desværre, at den traditionelle relation mellem forhave og vej er gået tabt i fortætningen. har også engageret sig i lokalmiljøet. Formanden for grundejerforeningen Egebjerghøj bor nemlig i nummer 64 og kasseren bor i nummer 64A. Egebjergbladet talte med ejerne af de to huse. De to familier havde søgt efter en tilstrækkelig stor grund, hvor der kunne blive plads til to huse, og det fandt de på Tranemosevej. Efter først at have set på byggefirmaer med traditionelle standardhuse, endte det med at blive to ens arkitekttegnede huse. Bygningsprisen bestod af en bronzeplakette til bygherren samt et diplom, som ses på nedenstående billede. Arkitekten har tegnet husene så de fremstår delt i en tung bund i mursten og en let top beklædt i canadisk cedertræ. Husene er lavet som passivhuse. Princippet omkring passivhuse er, at lave huse, som kun bruger et minimum af energi på opvarmning og nedkøling. Husene opvarmes desuden miljøvenligt med jordvarme og varmepumpe. Beboerne i begge huse Blomstervennernes julestue Igen i år afholder blomstervennerne deres årlige julestue i den sidste weekend i november. Frank Damgaard Julestuen afholdes i Egebjerg fælleshus, hvor der som altid vil være mulighed for at købe juledekorationer, julepynt, nisser og en helt masse andet. Så husk at sætte kryds i kalenderen den 24. og 25. november. På dette nummers forside er der afbilledet et par smukke kranse, som formanden for blomstervennerne har lavet. Nedenfor ses der nogle billeder fra tidligere julestuer afholdt i fælleshuset.

4 Vejbelysning oprydning og aflevering De sidste manglende gadelamper på Pileagervej og Ved Skovgærdet fik lys den 8. oktober. I skrivende stund mangler et par gadelamper i lyskrydset Egebjergvej/Nordbuen. Derudover havde et par master fået forkert højde, men de er nu udskiftet med master i korrekt 8,0 meters højde. afleveret, og fejl og mangler er udbedret eller ved at blive udbedret. I vores område går det ikke helt så let. Syd for Egebjergvej var der forsøgt afleveret, men Kommunen har fuld gang i aflevering af vejbelysning. Det nye Egebjerg, Klanparken og vest for Skovvej er Kommunen anvender til billeddokumentation så aktuel status og billeder på enkelte veje og stier kan ses. der var for mange fejl. Entreprenøren er nu egenkontrol både syd Egebjergvej. i gang med og nord for Opleves problemer med reetablering af fortov eller andre mangler, som kommunen måske ikke vil opdage, så anvend Borger-tip App'en eller kommunens borgertip side. Se aktuel status på kommunens vejbelysningsside og link til Mapillary på: egebjergklubben.dk/diverse Belysning skygger fra belysning Nu har vi endelig fået ny vej- og stibelysning i kvarteret, og en hel del steder er masterne placeret et nyt sted. Desværre skygger træer og buske nogle steder, så lyset ikke når ned på vej, fortov og sti. Enkelte lamper er ligefrem blevet placeret oppe i trækronen. Træer og buske må gerne rage ud over vejarealet, hvis grenene sidder så højt oppe, at alle kan passere frit under grenene (se tegning). Husk at grene hænger længere ned i fugtigt vejr. Grundejerne opfordres til om aftenen selv at kontrollere eventuelle skygger fra træer og buske ud for grunden, og hvis det skygger, så få grenene beskåret. Derudover vil kraftig vind kunne få grene til at slå ind på lamperne. Fra kommunens hjemmeside: Træer, buske og hække, der er plantet i skel ud til veje, fortove, stier og pladser, skal beskæres, så: beplantningen holdes inde på egen grund året rundt og ikke vokser ud over skel (jf. hegnsloven 11) lys fra gadelamper uhindret når veje, fortove, pladser og stier skilte er synlige for trafikanter brandhaner, el- og antenneskabe m.m. let kan benyttes For henvisning til Ballerup kommune side om beskæring: egebjergklubben.dk/links Eksempel på lyset før og efter beskæring kan ses her til højre. Frank Damgaard

5 Familie-Banko i fælleshuset Igen i år inviterer Egebjergklubben til en hyggelig dag med banko for hele familien: Søndag den 4. november i Egebjerg fælleshus. Dørene åbnes kl. 13:30, hvor der er mulighed for at købe spilleplader og forsyne sig med kage og kaffe/te/vand til de sædvanlige gode priser. Det første spil starter kl Vi skal i alt igennem syv spil med præmier til både én række, to rækker og fuld plade, og dertilhørende sidegevinster. Det syvende og sidste spil vil være eftermiddagens hovedspil med ekstra store præmier. ekstra spilleplade inden det 7. spil. Det sidste spil plejer at være slut inden kl. 17:00. Vi glæder os til at se dig og din familie til en hyggelig dag med masser af præmier. Tilmeld dig arrangementet ved at sende en mail med antal deltagere (voksne og børn) til: banko@egebjergklubben.dk, gerne inden den 29/10. Spilleplader købes på dagen. Priser: Bankoplader Én plade: Tre plader: 20,50,- Vi spiller i et roligt tempo, så alle kan være med. Der vil være præmier, der passer til både børn og voksne. Ringlodder Ét lod: Tre lodder: 4,10,- Vi holder en lille pause mellem 3. og 4. spil, hvor der er mulighed for at få hentet friske forsyninger og evt. købe ekstra spilleplader. Herudover er der mulighed for at købe ringlodder, hvor der også vil være præmier til både børn og voksne. Kaffe/te/saftevand ad libitum Kage Der bliver også mulighed for at købe en Med venlig hilsen Bankoudvalget 10,5,- pr. stk.

6 Et populært tilløbsstykke Familiespisningen den sidste torsdag i hver måned er i den grad blevet populært. Torsdag den 27. september stod menuen på frikadeller og kartoffelsalat og deltagerantallet satte rekord. Det er altid dejligt at se så mange deltagere til familie-spisningen og møde nye mennesker i vores hyggelige område. Vi glæder os i hvert fald til næste gang. Det er tydeligt at mærke, at der er mange børnefamilier, som har fået øjnene op for dette månedlige tilbud fra Egebjergklubben. Vi var 38 voksne, 32 børn samt tre babyer. Ialt 73 mennesker nød vi den lækre mad i hinandens selskab. Som altid var der konkurrence med børnesiden, og her slog deltagerantallet vidst også rekord. Vinderen blev Le på 2 år fra Ågesdalsvej, som vandt to hollandske vafler. De andre børn fik en vaffel som trøstepræmie. Mvh Familien Ravnsgård, Bøndermosevej 4.

7

8 Indvielse af Fælleshaven, nye medlemmer kom til gulerødder og Den 19. september blev Fælleshaven Nordbuen "1" indviet med masser af besøgende og masser af godt vejr. Der var rigtig stor interesse for vores lille oase og der kom folk fra nær og fjern i Ballerup. Vi fik takket de, som har været meget behjælpelige med at få haven til at lykkedes, nabo Helge, hvor vi har fået livsvigtig vand fra, Kirsten og andre, der har doneret jordbærstiklinger og bærbuske, og kommunen, som har støttet godt op om haven. Der blev serveret kålchips, fermenterede rødbeder og andre mindre jordnære ting som snobrød, pizza og kage. Der var stor interesse for rundvisningen og i det hele taget mange spørgsmål til hvordan og hvorledes. Der var også en del som gerne ville vide, hvordan man bliver medlem. Den store interesse har betydet, at vores forening allerede er fordoblet, så vi nu er 12 husstande og med flere på spring, og der er plads til endnu flere, hvad enten man har lyst til at være med allerede fra nu af eller først fra det tidlige forår. Man bliver medlem ved at henvende sig gennem Facebook "Fællehaven Nordbuen 1" eller ved at anmode om at blive medlem af vores lukkede gruppe. Men man kan også blot sende en mail til perbojensen12@gmail.com.

9 Vores kommende projekter er: - at få sat hvidløg og måske mere salat, der skal overvintre - at få planlagt skovhave med/og få sat frugttræer - at få gjort de nuværende bede vinterklare - at bygge højbede og endelig at få sat vores nye drivhus op Drivhuset skal blandt andet bruges til at lave alle de stiklinger, der skal sættes i løbet foråret og så skal det selvfølgelig fyldes med tomater, agurker, chili og andre spændende ting. Haven er utrolig dejlig lige nu med masser af ting, som stadig er i blomst og gode borde/bænke, hvor man kan sidde og nyde haven og udsigten, så kom og vær med i hyggeligt havesamvær, eller bare få en snak og lidt hygge. Per Bo Jensen Egebjergklub-medlem Herunder følger den næste præsentation af medlemmerne i Egebjergklubbens bestyrelse. Endnu engang møder vi en af de nyeste medlemmer. Jeg hedder Kristine Boss Skårhøj og bor på Kastebjergvej med min mand og vores tre drenge. Vi flyttede her til Egebjerg for tre år siden, for at komme tættere på skov og natur, som de gamle spejdere vi er. Jeg blev straks imponeret af de muligheder for fællesskab som Egebjergklubben, Egebjergbladet og Egebjerg fælleshus udgjorde. Jeg ser det som vores allesammens mulighed for at lære hinanden bedre at kende på tværs af generationer og hegnspæle, og dermed gøre Egebjerg til et endnu hyggeligere sted at bo. Jeg er ny i Egebjergklubbens bestyrelse siden dette forår, og håber at kunne være med til at skabe rammerne for det gode fællesskab i Egebjerg. Jeg har ind til videre lagt kræfterne i familiespisningen, men håber også at I vil tage godt imod nye initiativer, som fx brætspilsaftener og kræmmermarked. De bedste hilsener fra Kristine

10 Kan du lide at synge? FÆLLESSANG i Egebjergklubben er udskudt til d. 15. november kl 20. Her kan vi mødes og genopfriske halv-gamle sange og lære nye blandt andet fra Højskolesangbogen. Geert vil akkompagnere os på guitar. Hvis nogen har lyst kan vi også spise sammen kl. 18, hvor vi hver især medbringer vores egen mad. Geert vil også gerne vide mere om, hvad du har lyst til, så han kan øve sig - og han vil også gerne spille og synge med os een gang hver måned fremover. Så de datoer skal vi reservere sammen. Torsdag den kl. 20 var ellers planlagt til sang, men fælleshuset blev desværre ikke reserveret korrekt, så der skal Fællessang på Lautrupgård onsdag den og kl er også en mulighed at mødes til! Det startede i september og var med stor tilslutning. være et andet større arrangement efter Familiespisningen. Vi kan dog godt mødes til torsdagstræf alligevel over en øl eller kop kaffe/the, og snakke om hvilke sange vi kunne tænke os at dyrke i november :-) Kærlig hilsen Birgitte Skottfelt, Egekrogen

11 Tag del i Egebjergklubben TORSDAGSTRÆF ca Hver torsdag er der åbent i Fælleshuset - kom forbi og få en snak med dine naboer over en øl eller en kop kaffe. Foreninger Egebjergklubben Formand: Daniel Ravnsgård; bestyrelsen@egebjergklubben.dk EGEBJERG FÆLLESHUS Agernhaven 8, 2750 Ballerup post@egebjergfaelleshus.dk VIL DU LEJE EGEBJERG FÆLLESHUS? Reserver Fælleshuset torsdage kl , når der er torsdagstræf. Hvis torsdagstræf er lukket, kan du se mere på under Regler for leje. PRISER FOR LEJE AF FÆLLESHUSET: Én hverdag Fredag Lørdag Søndag/helligdag Fredag og lørdag Lørdag og søndag Fre., lør. og søndag kr. 800 kr kr kr kr kr kr DET SKAL DU VIDE: - Brug kontant eller mobilepay Husk 150 kr. til reservationsgebyr. - Der udlejes ikke til ungdomsfester. - Der er trådløst internet (WiFi) i Fælleshuset. Adgangskode udleveres i baren eller af den tilsynsførende. Blomstervennerne Formand: Elise Quottrup; frantsquottrup@outlook.dk Egebjerg Bridgeklub Formand: Dan Bartholdy; bibidan@webspeed.dk Egebjerg og Omegns Ølbrygger & Vinmagerlav Oldermand: Leif Poll; l.poll@mail.dk Egebjerg Sportsklub Formand:Thomas Sørensen formanden@egebjergsportsklub.dk Seniorklubben Formand: Flemming Adrian; fleve@webspeed.dk Når du modtager Egebjergbladet, er du automatisk en del af Egebjergklubben kom og brug den :) Egebjergbladet Har du en historie til Egebjergbladet? E L I N m er D 18 A um 20 DE ste n ber næ kt o for 29. o ag nd a m Egebjergbladet er "fra alle os til alle os" - vi bringer små og store historier med interesse for alle, der bor i én af de ti grundejerforeninger i Det Gamle Egebjerg. Har du en historie, en idé eller en artikel, så send det til bladet@egebjergklubben.dk. Udgives af: Egebjergklubben Redaktører: Mette Herold Pedersen og Rikke Sejer Ravnsgård Redaktionsudvalg: Jørn Steen Jensen, André West, Erik Pedersen & Frank Damgaard Tryk: JT-gruppen Distribution: Dorte Eriksen Oplag: 815 eksemplarer

12 Til kalenderen Oktober Torsdag d. 25/10 fra Familiespisning og TorsdagsTræf Mandag d. 29/10 deadline blad, udkommer 17-18/11 November Torsdag d. 1/11 fra SPIL-aften TorsdagsTræf og KREA aften Søndag d. 4/11 fra Familie Banko Torsdag d. 8/11 fra TorsdagsTræf - bare mød op Torsdag d. 15/11 fra TorsdagsTræf og Sangaften - bare mød op Torsdag d. 22/11 fra TorsdagsTræf - bare mød op Lørdag d. 24/11 fra Julestue med blomstervennerne Søndag d. 25/11 fra Julestue med blomstervennerne Torsdag d. 29/11 fra Familiespisning og TorsdagsTræf December Torsdag d. 6/12 fra TorsdagsTræf, KREA aften og æbskeskiver 25. Okotober: Squashsuppe med spagettiskruer og flute Tilmelding senest tirsdag 23/10 på familiespisning@egebjergklubben.dk med antal personer og adresse Voksen: 25 kr. Barn: 10 kr. Kontant eller Mobilepay

EgebjergBLADET. Nr. 10 november årgang

EgebjergBLADET. Nr. 10 november årgang EgebjergBLADET Nr. 10 november 2018 50. årgang Gløgg og æbleskiver i TorsdagsTræf 6. december 2018 kl. 19:30 Gå ikke glip af gløgg og æbleskiver, når Egebjergklubbens TorsdagsTræf inviterer indenfor i

Læs mere

EgebjergBLADET. Ekstraordinær generalforsamling den 31. marts

EgebjergBLADET. Ekstraordinær generalforsamling den 31. marts EgebjergBLADET Nr. 3 Marts 2016 48. årgang Ekstraordinær generalforsamling den 31. marts Foreninger og kontaktmuligheder Leje af lokaler i Egebjerg Fælleshus? Reservation af Fælleshuset kan ske torsdage

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 1 januar årgang. Forsidebilledet er taget en smuk vintermorgen over tårnsøen af Maj-brit Petersen.

EgebjergBLADET. Nr. 1 januar årgang. Forsidebilledet er taget en smuk vintermorgen over tårnsøen af Maj-brit Petersen. EgebjergBLADET Nr. 1 januar 2019 51. årgang Forsidebilledet er taget en smuk vintermorgen over tårnsøen af Maj-brit Petersen. Hurra! Egebjergklubben fylder 50 år Oh, when I look back now That summer seemed

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 8 september årgang

EgebjergBLADET. Nr. 8 september årgang EgebjergBLADET Nr. 8 september 2018 50. årgang Det lysner over Egebjerg Timingen kunne ikke være bedre: Nu kommer de kortere aftener snigende, og mørket sænker sig hastigere. Samtidig skyder små nye lys

Læs mere

Egebjerg BLADET. Nr. 5 Maj årgang

Egebjerg BLADET. Nr. 5 Maj årgang Egebjerg BLADET Nr. 5 Maj 2016 48. årgang Foreninger og kontaktmuligheder Leje af lokaler i Egebjerg Fælleshus? Reservation af Fælleshuset kan ske torsdage kl. 20-21, når der er torsdagstræf. Når TorsdagsTræf

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 7 august årgang

EgebjergBLADET. Nr. 7 august årgang EgebjergBLADET Nr. 7 august 2018 50. årgang Der graves stadig i Egebjerg Projektet med den nye gadebelysning er blevet noget forsinket i forhold til sidste reviderede plan, hvor hele området skulle have

Læs mere

Egebjerg BLADET. Vi skal bruge en ny redaktør nu, er det dig? Læs mere på side 4. Nr. 1 Januar årgang

Egebjerg BLADET. Vi skal bruge en ny redaktør nu, er det dig? Læs mere på side 4. Nr. 1 Januar årgang Egebjerg BLADET Nr. 1 Januar 2017 49. årgang Vi skal bruge en ny redaktør nu, er det dig? Læs mere på side 4 Foreninger og kontaktmuligheder Leje af lokaler i Egebjerg Fælleshus? Reservation af Fælleshuset

Læs mere

EgebjergBLADET. Kom til "Åben Have": Høstmarked i Fælleshaven. 50-års-jubilæum. Skiltene er oppe Husk tilmelding til Egebjergsklubbens jubilæumsfest

EgebjergBLADET. Kom til Åben Have: Høstmarked i Fælleshaven. 50-års-jubilæum. Skiltene er oppe Husk tilmelding til Egebjergsklubbens jubilæumsfest EgebjergBLADET Nr. 7 august 2019 51. årgang Kom til "Åben Have": Høstmarked i Fælleshaven Lille Musikskole Ole Mouritsen åbner nyt tilbud til musikglade børn 50-års-jubilæum Skiltene er oppe Husk tilmelding

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 7 August årgang. Amalie, Liva og Mira på en solbeskindet første skoledag som 3.klasser

EgebjergBLADET. Nr. 7 August årgang. Amalie, Liva og Mira på en solbeskindet første skoledag som 3.klasser EgebjergBLADET Nr. 7 August 2017 49. årgang Amalie, Liva og Mira på en solbeskindet første skoledag som 3.klasser Nye Pokémons i Egebjergs gader op hen over sommeren. På den måde kan man se klynger af

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 1 Januar årgang

EgebjergBLADET. Nr. 1 Januar årgang EgebjergBLADET Nr. 1 Januar 2018 50. årgang Fastelavnsfest i Egebjergklubben Søndag den 11. februar fra kl. 14-17 holder Egebjergklubben fastelavnsfest i Fælleshuset. Der bliver tøndeslagning for aldersgrupperne

Læs mere

Egebjerg BLADET. Nr. 2 Februar årgang

Egebjerg BLADET. Nr. 2 Februar årgang Egebjerg BLADET Nr. 2 Februar 2016 48. årgang Foreninger og kontaktmuligheder Leje af lokaler i Egebjerg Fælleshus? Reservation af Fælleshuset kan ske torsdage kl. 20-21, når der er torsdagstræf. Når TorsdagsTræf

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 10 November årgang

EgebjergBLADET. Nr. 10 November årgang EgebjergBLADET Nr. 10 November 2017 49. årgang Kender du Store FU? Store FU står for "Det store fællesudvalg for grundejerforeninger i Ballerup Kommune". Det er godt at kende til, da det varetager grundejernes

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 2 februar årgang. Husk Egebjergklubbens fastelavnsfest - og tak til Kirsten Seeberg for stemningsmaleriet

EgebjergBLADET. Nr. 2 februar årgang. Husk Egebjergklubbens fastelavnsfest - og tak til Kirsten Seeberg for stemningsmaleriet EgebjergBLADET Nr. 2 februar 2019 51. årgang Husk Egebjergklubbens fastelavnsfest - og tak til Kirsten Seeberg for stemningsmaleriet Så skal der gang i Fælleshaven igen. Opstart i Fælleshaven Nordbuen

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 5 maj årgang. Forsidebilledet er taget af AnneKatrine Lindinger, der nyder at tage billedet i vores smukke område.

EgebjergBLADET. Nr. 5 maj årgang. Forsidebilledet er taget af AnneKatrine Lindinger, der nyder at tage billedet i vores smukke område. EgebjergBLADET Nr. 5 maj 2018 50. årgang Forsidebilledet er taget af AnneKatrine Lindinger, der nyder at tage billedet i vores smukke område. Egebjergklubben fortsætter - stærkere end før Egebjergklubbens

Læs mere

EgebjergBLADET. Vi skal bruge en ny redaktør nu, er det dig? Læs mere på side 4. Nr. 2 februar årgang

EgebjergBLADET. Vi skal bruge en ny redaktør nu, er det dig? Læs mere på side 4. Nr. 2 februar årgang EgebjergBLADET Nr. 2 februar 2017 49. årgang!! ny K S U r en e H å ke f du følg å k i i p an sv Hvi ktør, k ook og e b k a id red å Face mmes bben.d os p res hje ergklu vo egebj w. ww Vi skal bruge en

Læs mere

Nr. 3 marts årgang

Nr. 3 marts årgang EgebjergBLADET Nr. 3 marts 2017 49. årgang Foreninger og kontaktmuligheder Leje af lokaler i Egebjerg Fælleshus? Reservation af Fælleshuset kan ske torsdage kl. 20-21, når der er torsdagstræf. Når TorsdagsTræf

Læs mere

EgebjergBLADET. e rg k l u ma ng l e r di n hj æ l p. Nr. 3 marts årgang. Et lille påskelam ved læmmedagen hos Grantoftegaard

EgebjergBLADET. e rg k l u ma ng l e r di n hj æ l p. Nr. 3 marts årgang. Et lille påskelam ved læmmedagen hos Grantoftegaard EgebjergBLADET Nr. 3 marts 2018 50. årgang Et lille påskelam ved læmmedagen hos Grantoftegaard Egebj e rg k l u ma ng bben l e r di n hj æ l p Læ s m ere på s id e 2 og 3 Egebjergklubben mangler medlemmer

Læs mere

EgebjergBLADET. Naturområder i Egebjerg. Sang, spil eller krea tag del i aktiviteterne. i Egebjergklubben. Læs 2. del af fastneteller mobiltelefoni...

EgebjergBLADET. Naturområder i Egebjerg. Sang, spil eller krea tag del i aktiviteterne. i Egebjergklubben. Læs 2. del af fastneteller mobiltelefoni... EgebjergBLADET Nr. 3 marts 2019 51. årgang Naturområder i Egebjerg Sang, spil eller krea tag del i aktiviteterne i Egebjergklubben Læs 2. del af fastneteller mobiltelefoni... Bedste udklædte til fastelavnsfesten

Læs mere

EgebjergBLADET. Læs om forældredemo: Hvor er der en voksen? Affaldssucces igen i år. Tilbageblik: Fælleshuset bliver til. Nr. 4 april

EgebjergBLADET. Læs om forældredemo: Hvor er der en voksen? Affaldssucces igen i år. Tilbageblik: Fælleshuset bliver til. Nr. 4 april EgebjergBLADET Nr. 4 april 2019 51. årgang Læs om forældredemo: Hvor er der en voksen? Tilbageblik: Fælleshuset bliver til Affaldssucces igen i år Demonstration: Hvor er der en En masse fremmødte børn

Læs mere

EgebjergBLADET. FARVEL fra Pinsens Bevarelse. Pssst: Hvor bliver "de unge" af? Formandsskifte i Egebjerg Sportsklub

EgebjergBLADET. FARVEL fra Pinsens Bevarelse. Pssst: Hvor bliver de unge af? Formandsskifte i Egebjerg Sportsklub EgebjergBLADET Nr. 4 april 2018 50. årgang Pssst: Hvor bliver "de unge" af? Formandsskifte i Egebjerg Sportsklub FARVEL fra Pinsens Bevarelse Egebjergklubben har brug for DIN hjælp TORSDAG D. 3. MAJ er

Læs mere

EgebjergBLADET. Tegninger fra Katinka og Ameli. Tegninger fra Sade og Alma.

EgebjergBLADET. Tegninger fra Katinka og Ameli. Tegninger fra Sade og Alma. EgebjergBLADET Nr. 8 September 2016 48. årgang Tegninger fra Katinka og Ameli. Tegninger fra Sade og Alma. Hyggelig familiespisning - børnene og forældrene var til præmieoverrækkelsen. Tegnekonkurrencen

Læs mere

JULESTUE 2015 EGEBJERG FÆLLESHUS

JULESTUE 2015 EGEBJERG FÆLLESHUS Egebjerg BLADET Nr. 10 November 2015 47. årgang JULESTUE 2015 EGEBJERG FÆLLESHUS LØRDAG DEN 21. NOVEMBER KL. 10-15 SØNDAG DEN 22. NOVEMBER KL. 10-15 se mere side 3. Foreninger og kontaktmuligheder Egebjergklubben

Læs mere

EgebjergBLADET HØJSÆSON FOR GENERALFORSAMLINGER I GRUNDEJERFORENINGERNE. Stor fastelavnsfest HVOR HØRER DU TIL? Nr. 2 Februar

EgebjergBLADET HØJSÆSON FOR GENERALFORSAMLINGER I GRUNDEJERFORENINGERNE. Stor fastelavnsfest HVOR HØRER DU TIL? Nr. 2 Februar EgebjergBLADET Nr. 2 Februar 2018 50. årgang Grundejerforeningen Egebjerglund-Syds smukke billede fra Kirsten Seeberg HØJSÆSON FOR GENERALFORSAMLINGER I GRUNDEJERFORENINGERNE Stor fastelavnsfest HVOR HØRER

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Egebjerg september 2012

Egebjerg september 2012 Deadline for næste nummer er den 3. okt. kl.12. Bladet forventes omdelt ca. 10 dage efter deadline. Årets sidste deadline er den 1. nov. EGEBJERG FÆLLESHUS Priser for leje af Egebjerg Fælleshus gældende

Læs mere

Egebjerg. BLADET Nr. 6 juni årgang

Egebjerg. BLADET Nr. 6 juni årgang Egebjerg BLADET Nr. 6 juni 2019 51. årgang Du vilde villahave Lidt tanker om bæredygtighed, vilde bier og andre insekter Lige nu vokser det hele med god fart i vores haver, og vi skal have gang i græsslåmaskinen,

Læs mere

Nr. 5 Maj årgang

Nr. 5 Maj årgang EgebjergBLADET Nr. 5 Maj 2017 49. årgang Noahs Ark er tilbage Egebjergkvarterets billedkunstner, Kirsten Seeberg, har begået en herlig tegning af Noahs Ark og har skænket et eksemplar til bladet. Tegningen

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

EgebjergBLADET. c M 9. ok. Stemningsbillede fra Grundejerforeningen Pilehøjs vejfest d. 26. august.

EgebjergBLADET. c M 9. ok. Stemningsbillede fra Grundejerforeningen Pilehøjs vejfest d. 26. august. EgebjergBLADET Nr. 8 September 2017 49. årgang Stemningsbillede fra Grundejerforeningen Pilehøjs vejfest d. 26. august. é f a c sik- lleshuset utober i Fæ M 9. ok 1 Spændende planer for Pæremosehavn pssst:

Læs mere

Følg os på facebook Egebjerg Klubben

Følg os på facebook Egebjerg Klubben EgebjergBLADET Nr. 8 Følg os på facebook Egebjerg Klubben September 2015 47. årgang Foreninger og kontaktmuligheder Leje af lokaler i Egebjerg Fælleshus? Reservation af Fælleshuset kan ske torsdage kl.

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 6 Juni årgang. Seks nyudklækkede svaneunger på søen ved Egebjergtoften. Foto af Phil Rutherford, Egebjerghuse.

EgebjergBLADET. Nr. 6 Juni årgang. Seks nyudklækkede svaneunger på søen ved Egebjergtoften. Foto af Phil Rutherford, Egebjerghuse. EgebjergBLADET Nr. 6 Juni 2017 49. årgang Seks nyudklækkede svaneunger på søen ved Egebjergtoften. Foto af Phil Rutherford, Egebjerghuse. Mindeord om Hans Christensen Hans Christensen døde d. 21. maj 2017,

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den !

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den ! Maj 2016 INDHOLD I DETTE NUMMER Fastelavn på Steins Plads Cykeldagen 2016 Loppemarked den 05.6.2016 Havevandring den 12.06.2016 Adresseliste Kære Naboer, Så blev det efterhånden forår. Vi kan nu for alvor

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 10 November årgang

EgebjergBLADET. Nr. 10 November årgang EgebjergBLADET Nr. 10 November 2016 48. årgang Foreninger og kontaktmuligheder Leje af lokaler i Egebjerg Fælleshus? Reservation af Fælleshuset kan ske torsdage kl. 20-21, når der er torsdagstræf. Når

Læs mere

EgebjergBLADET. Nr. 9 Oktober årgang

EgebjergBLADET. Nr. 9 Oktober årgang EgebjergBLADET Nr. 9 Oktober 2017 49. årgang Halloween d. 31 oktober Lysende græskar, ugygge og gys.. Amerika. Til gengæld var der græskar, og de står i dag som et lysende orange symbol på halloween. Sådan

Læs mere

VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR.

VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR. Deltakvarteret - den første bydel i Vinge VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR. 1 Frederikssund Naturområder Vinge er en helt ny by i Frederikssund Kommune. I Vinge får du det bedste fra byen og naturen

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Egebjerg BLADET. Følg os på facebook. Egebjerg Klubben. Familiespisning med Boller i karry torsdag den 29. oktober

Egebjerg BLADET. Følg os på facebook. Egebjerg Klubben. Familiespisning med Boller i karry torsdag den 29. oktober Egebjerg BLADET Nr. 9 Oktober 2015 47. årgang Familiespisning med Boller i karry torsdag den 29. oktober Årets familiebanko i hyggeligt selskab søndag den 1. november Opskrift på spændende agernkakao Vil

Læs mere

EgebjergBLADET. Følg os på facebook. Egebjerg Klubben. Indkaldelse til generalforsamlinger: Egebjergklubben og Fælleshuset..

EgebjergBLADET. Følg os på facebook. Egebjerg Klubben. Indkaldelse til generalforsamlinger: Egebjergklubben og Fælleshuset.. EgebjergBLADET Nr. 1 Januar 2016 48. årgang Indkaldelse til generalforsamlinger: Egebjergklubben og Fælleshuset.. side 5 Grundejerforeningen Egebjerglund-Syd... side 11 Følg os på facebook Egebjerg Klubben

Læs mere

Nr. 4 april årgang

Nr. 4 april årgang EgebjergBLADET Nr. 4 april 2017 49. årgang Der er kommet to nye redaktører på Egebjergbladet I februar lå der et Egebjergblad i postkassen, hvor der endnu engang var et råb om hjælp. Bladet ville ophøre,

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2008 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

I dette nummer: På tur med Seniorklubben Ny side for børn Sheltertur i Jonstrup Vang Fartbegrænsninger i Egebjerg? Hjælp din næste Ragnisvænge

I dette nummer: På tur med Seniorklubben Ny side for børn Sheltertur i Jonstrup Vang Fartbegrænsninger i Egebjerg? Hjælp din næste Ragnisvænge EgebjergBLADET Nr. 7 August 2016 48. årgang I dette nummer: På tur med Seniorklubben Ny side for børn Sheltertur i Jonstrup Vang Fartbegrænsninger i Egebjerg? Hjælp din næste Ragnisvænge Foreninger og

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2011 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

JARUN.DK 28. ÅRGANG NR 5 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN JUNI/JULI 2017

JARUN.DK 28. ÅRGANG NR 5 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN JUNI/JULI 2017 JARUN.DK 28. ÅRGANG NR 5 LOKALBLAD FOR ERRINDLEV OG OMEGN JUNI/JULI 2017 Errindlev købmandshandel Stor tilslutning til Klovneløbet Søndag d. 21/5 skete der en hel del i Errindlev Der var serie 2-fodboldkamp,

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 10 Oktober 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Taget skal udskiftes Endelig ser det ud til, at der kommer gang i udskiftningen. Taget

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

nr., dato ttty VELKOMMEN Kære barn og forældre Jeres familie bydes rigtig hjertelig velkommen til KKFO Ørestad Skole.

nr., dato ttty VELKOMMEN Kære barn og forældre Jeres familie bydes rigtig hjertelig velkommen til KKFO Ørestad Skole. VELKOMMEN Til KKFO Ørestad Skole Start tirsdag d. 1. april 2014 April 2014 Highlights Vores åbningstid er kl. 6:30 17:00 alle hverdage. Kl. 6:30-7:30 serverer vi morgenmad for de børn, der måtte have behov.

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED HusAvisen Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED Bydelshusets julemarked er allerede blevet en fast tradition. I år bliver julemarkedet den 27. november kl. 11.00-16.00. På julemarkedet er der boder, hvor beboere

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August KULTURHUSET PULSEN S Sommerprogram 2017 Juni - Juli - August 1 Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kære borger Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning,

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER

FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER Egebjerg April 2011 FÆLLESHUSET HAR FÅET HJERTESTARTER Egebjerg april 2011 Du kan leje Egebjergklubbens grill med tilbehør for kun 100 kr. April D. 26. GF Pilehøj - D. 29. Billardklubben Maj D. 2. Blomstervennerne

Læs mere

Husk at aflevere sedler til SFO en omkring aflevering og afhentning på Rønde Højskole i uge 11!

Husk at aflevere sedler til SFO en omkring aflevering og afhentning på Rønde Højskole i uge 11! Syddjurs Friskole Ugebrev 9 5. marts 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 7. marts: kl.16.30-17.30 forårs-sfo-børn

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

NYHEDSBREV JULI 2019 / HF MARIENLYST

NYHEDSBREV JULI 2019 / HF MARIENLYST NYHEDSBREV JULI 2019 / HF MARIENLYST I DETTENYHEDSBREV KAN DU LÆSE OM Kalenderen for 8. juli 24. august Du kan se hele kalenderen her: http://www.hf-marienlyst.dk/kalender/ Bestyrelsen holder sommerferie

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Egebjerg BLADET JULESTUE 2016 EGEBJERG FÆLLESHUS. LØRDAG DEN 19. NOVEMBER KL SØNDAG DEN 20. NOVEMBER KL se mere side 4.

Egebjerg BLADET JULESTUE 2016 EGEBJERG FÆLLESHUS. LØRDAG DEN 19. NOVEMBER KL SØNDAG DEN 20. NOVEMBER KL se mere side 4. Egebjerg BLADET Nr. 9 Oktober 2016 48. årgang JULESTUE 2016 EGEBJERG FÆLLESHUS LØRDAG DEN 19. NOVEMBER KL. 10-15 SØNDAG DEN 20. NOVEMBER KL. 10-15 se mere side 4. Foreninger og kontaktmuligheder Leje af

Læs mere

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013

Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Program for NLD-lejr den 11.-13. oktober 2013 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Ekstra luksus:

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2009 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Egebjerg maj 2013 SKT. HANS I EGEBJERG LÆS SIDE 3

Egebjerg maj 2013 SKT. HANS I EGEBJERG LÆS SIDE 3 Egebjerg maj 2013 SKT. HANS I EGEBJERG LÆS SIDE 3 Egebjerg maj 2013 Maj 16. GF Egebjerghuse 30. GF Pilehøj Juni 3. Blomstervennerne 4. Seniorklubben 9. Gourmetklubben 23. Skt. Hans i Fælleshuset Juli 2.

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016

NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016 NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016 Særlige informationer: Kære forældre. Vi starter op igen, med at lave et nyhedsbrev der vil udkomme ca. hver 6. uge. Opbygningen vil være således at overskrifterne

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Sommeren 2011. Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 eller info@dengamleavlsgaard.dk. Husk tilmelding

Sommeren 2011. Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 eller info@dengamleavlsgaard.dk. Husk tilmelding Se dette nyhedsbrev i en browser Sommeren 2011 Tirsdag 07. juni Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 Lørdag - Søndag 18.-19. juni Meditaionsweekend v/karen Lund Andersen Husk

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram

KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram KULTURHUSET PULSEN S December Juleprogram Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning, borgere med ASF, samt unge borgere

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

SFO1 Pavillonen maj Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen maj Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen maj 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Så er det gode vejr og sommeren for alvor begyndt at tage over, og børnene nyder at kunne være udenfor på legepladsen, i skolehaven og på

Læs mere

nr.43 KONGSGAARDEN Håndarbejdets dag 2. november Gammeldags Andespil 9.november Julestue 10. december

nr.43 KONGSGAARDEN Håndarbejdets dag 2. november Gammeldags Andespil 9.november Julestue 10. december nr.43 KONGSGAARDEN Håndarbejdets dag 2. november Gammeldags Andespil 9.november Julestue 10. december Jul på Kongsgaarden Oktober 2017 Håndarbejdets Dag torsdag 2. november kl. 16 20 Vi holder atter Håndarbejdets

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

2019Fritidskatalog. Socialafdeling Botilbud

2019Fritidskatalog. Socialafdeling Botilbud 2019Fritidskatalog Socialafdeling Botilbud Forord Kataloget med fritidsarrangementer for 2019 henvender sig til dig som: Du kan i dette katalog finde alle arrangementer, som holdes i år 2019. Deltager

Læs mere

EgebjergBLADET. Ny redaktør søges. Kom til Sankt Hans. Nr.6 46.årgang

EgebjergBLADET. Ny redaktør søges. Kom til Sankt Hans. Nr.6 46.årgang Juni 2014 EgebjergBLADET Nr.6 46.årgang Ny redaktør søges Kom til Sankt Hans EgebjergBLADET Udgivet af: Egebjergklubben Tryk: RC Grafisk Oplag: 840 ekspl. Redaktør og illustrator: Mette Hvidberg Lund bladet@egebjergklubben.dk

Læs mere