Referat af ordinær generalforsamling i Skovshoved Idrætsforening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ordinær generalforsamling i Skovshoved Idrætsforening"

Transkript

1 Referat af ordinær generalforsamling i Skovshoved Idrætsforening 1 Tirsdag den 13. marts 2018 Deltagere: 35 Bue Kjems bød velkommen til generalforsamlingen og indledte med at bede forsamlingen mindes de i det forgangne år afdøde medlemmer: Bjørn Christensen, Svend Eskildsen og Henriette Kierkegaard. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog valg af Ole Larsen til dirigent, hvilket forsamlingen tiltrådte. Ole Larsen kunne indledningsvis konstatere, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig. 2. Formanden beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år. Vi starter med nogle af de væsentligste sports begivenheder i de 4 afdelinger. Badmintonafdelingen Som I kan se her i panelet, har badminton fået ny udvalgsformand. Hvis nogle ikke skulle vide det, kan jeg fortælle, at han hedder Henrik Parkhøi. Henrik har i flere år været aktiv i afdelingen, og nu er han så blevet endnu mere aktiv, velkommen Henrik. Ungdomsafdelingen har fortsat stigende aktiviteter både her i foreningen og udenfor i form af turneringsdeltagelse, og der er mange flotte resultater på alle niveauer. Ved ungdoms Københavnsmesterskaberne i december vandt vi 9 guld-, 10 sølv- og 9 bronzemedaljer. Desuden vandt vi suverænt Københavnerpokalen hjem til SIF, som bedste klub for fjerde år i træk. Vi har i øjeblikket 13 elitespillere i ungdomsafdelingen, og ved DM i 2017 vandt vi 4 medaljer 1 guld, 1 sølv og 2 bronze. I løbet af året har spillere været udtaget til ungdomslandsholdene, hvilket har resulteret i flere internationale medaljer.

2 2 Den årlige Ikasttur var endnu en gang en stor succes med mange medaljer, men ikke mindst godt kammeratskab og klubfølelse. Ungdomsafdelingen har fortsat den flotte fremgang i medlemstallet, der blandt andet skyldes henteordninger på en række skoler i den bus, som SIF Gruppen stiller til rådighed. Som ungdomscheftræner har vi i år haft den tidligere verdensmester Jonas Rasmussen, samt trænerne Caroline Ploug, Ole Ebbesen, Claudia Paredes, Oscar Mollyhus og Marie-Louise Guhle. Derudover har Lian givet specialtræning. De allermindste medlemmer har igen i denne sæson tumlet rundt i hallen lørdag morgen kl. 9:00 til Miniton, hvor Philip Garde står for træningen. Seniorafdelingen har også et stigende aktivitetsniveau med mange unge spillere, og derfor er Rasmus Quist Pedersen startet som træner for at supplere cheftræner Henrik P.K. Rode. I 2017 lykkedes det, som alle sikkert ved, endelig ligaholdet at bringe DM-guldet hjem til Krøyersvej efter en flot og spændende finalesejr i golden sæt mod TSS. Efter sejren blev der festet til den lyse morgen med deltagelse af mange SIF ere, og det var i det hele taget en fantastisk dag. I indeværende sæson har ligaholdet erobret førstepladsen i grundspillet, og der spilles i marts kvartfinaler mod GBK. Vores øvrige hold klarer sig også godt. 2. holdet ligger i 1. division, ca. i midten af rækken, 3. holdet har en god chance for at rykke op i 2. division, og 4. holdet samt 5. holdet klarer sig også godt. Ved EM for hold i februar var Danmark repræsenteret med 8 SIF-spillere, og det endte med guld til Danmark for både herre- og damehold. Endnu en flot præstation. Individuelt har det også været en god sæson, hvor flere af de bedste seniorspillere har markeret sig med fine placeringer og medaljer i både VM-, EM- og Super Serie regi. Så til fodboldafdelingen Vi skal mange år tilbage for at finde et år det sportsligt har været bedre end Med et godt hold af trænerer og ledere fik vi fuld valuta for de mange års udvikling i en plan fra 2012 om at styrke både bredden og eliten hos seniorerne. Som de fleste sikkert ved spiller 1. holdet nu i 2 division efter en pause på 18 år, 2 senior spiller i serie 1, - 3 senior rykkede op til serie 2, - 4. senior rykkede op til serie 4, og derudover startede vi et 5. senior hold i serie 5.

3 Så vi nu har 5 seniorhold. Det er længe siden vi har haft så mange senior hold. 3 Old boys er repræsenteret i mange rækker helt fra +32 til de aller ældste. I denne gruppe har vi hold med spillere fra både SIF og HIK, den helt store årgang er veteran med et 11 mands hold og to 7 mands hold. Vi mangler lige masters, som vi håber vi kan stille igen enten alene eller sammen med HIK, så vil vi være repræsenteret i alle rækker også blandt de gamle. Som nogle måske kan huske, omtalte jeg sidste år, at vi havde nogle problemer med at fylde de mindste hold hos ungdommen, men efter den lille tilbagegang er vi på vej frem igen. Resultaterne i ungdomsafdelingen er svære at bedømme, da de små spiller uden resultater og stillinger, men vi klarer os generelt fint og på niveauer over 12 år, hvor der er resultater og stillinger, har vi gode resultater deriblandt 2 mesterrækkehold, der ligger i midten af deres række, så alt i alt en godkendt sæson. Men der arbejdes hårdt på at få en sammenhæng gennem aldersgrupperne, fra de små starter op til U/19, hvor vi som det er tidstypisk i alle sportsgrene, mærker, at det er svært at fastholde interessen, så ind imellem har vi problemer med bare at stille et hold. Ved at ansætte flere dygtige trænere håber vi det lykkedes at få mere kontinuitet i holdene fra de små op til senior fodbold, således at vi til stadighed kan rekruttere spillere til vort 1. hold, som nu hvor der er 7 spillere af egen avl på holdet. Skytteafdelingen Som I kan se, sidder der en ny skytteudvalgsformand i bestyrelsen, han hedder Einar Jart, men det er med en trist baggrund, for i efteråret fik Michael Bartholdy et slagtilfælde og er i dag stadig meget mærket af sygdom. Vi har derfor ikke set Michael i foreningen siden han blev syg, og hvornår han igen dukker op er uvist. Vi er derfor meget glade for at Einar med sin store viden og erfaring har været villig til at træde til og lade sig vælge som skytteudvalgsformand. Skytteafdelingen har haft et godt og roligt år. Nogle vil nok mene et for roligt år, idet de ikke har kunnet skyde fra 25. sep. til først i marts. Medlemstallene har været stabile trods skatteudvalgets oprydning i medlemmer, og i forhold til afdelingens størrelse og mulighed for at træne har der været flotte sportslige resultater. Nicolai Kragsholm fik Philip Lodal fik Einar Jart fik guld i terrænskydning bronze i terrænskydning guld i 15 meter fripistol,

4 guld i 15 meter standard pistol, bronze i 25 meter standard pistol og sølv i 25 meter sportspistol. 4 Skytterne har også afholdt stævne i forbunds-skydninger for Københavns Skytteforbund. Riffelskytterne deltager på 15 m. baner i turneringen lige fra ungdom til old boys, og pistol-skytterne er aktive i diverse konkurrencer så som terræn-skydninger og tjenestepistol. Derudover har senior i S.I.F. skudt luftriffel hver onsdag formiddag. Tennisafdelingen 2017 var igen et godt tennis-år her i foreningen, fyldt med træning, aktiviteter, og sociale arrangementer på og udenfor banen. Vi blander os med de bedste spillere i landet i de forskellige årgange, og det sker oftere og oftere, at SIF tager flotte pokaler og titler med hjem, f.eks. blev Wilma Krebs og Mille Mørk nr. 2 i pigedouble og Asger Emil Ildor vandt u14 drengedouble og blev nr. 3 i mixdouble. SIF er flot repræsenteret i diverse ungdomsfinaler rundt omkring i hele landet. Der har som de andre år været afholdt junior camps i et par sommeruger, hvor en hel masse børn deltog. Både 1. herre og dame holdet spiller i 1 division udendørs og indendørs. Tennisveteranerne med Christian Skjoldborg i spidsen spiller hver tirsdag formiddag sommer og vinter, med kaffe-ostemad hygge bagefter og deltagelse i diverse kampe med nabo klubber. Der bliver afholdt masser af træningen for både de unge og de lidt gamle, altid tilpasset alle aldre og niveauer, så der er ingen undskyldning for ikke at lære at spille tennis. 115 af de lidt ældre spillere har stået klar hver uge til at modtage træning. Afdelingen har tilbudt sammenlagt 130 timers ugentlig træning indendørs, med deltagelse af over 300 spillere, store som små. Så der er masser af tage fat på i 2018 for de 3 fuldtidsansatte trænere med Mikkel Schultz i spidsen som cheftræner. Der er mange nye aktiviteter på programmet, så alle tennismedlemmer kan godt glæde sig til endnu et spændende tennis-år.

5 Herudover kan jeg pege på nogle yderligere tiltag, der er sket i afdelingen i 2017: 5 Der er blevet genindført klubmesterskaber, som afholdes en gang årligt. Der er etableret og ophængt ranglister, som naturligvis er åbne for alle medlemmer, så nu er der mulighed for at udfordre hinanden. Hvem vil ikke gerne stå øverst på den liste. Afdelingen har udviklet/designet og indkøbt tennis tøj så foreningen bliver flot og ensartet repræsenteret i turneringer. Afdelingen afsøger alle muligheder for at skaffe flere trænings timer og lejer derfor pt. baner i Farum. Afdelingen har konsolideret sig med en god bredde i medlemsskaren, hvilket er af stor betydning for det sociale liv. Der afholdes mange sociale arrangementer i alle aldersgrupper lige fra super senior til de mindste. Og endelig kan jeg fortælle, at det Orange Performance initiativ, der har været afholdt for de mindste spillere, har været en stor succes. For alle 4 afdelingers vedkommende gælder det, at de mange flotte resultater bestemt ikke kommer af sig selv. Jeg vil derfor også i år sige tak til de mange frivillige, forældre, trænere og holdledere i alle afdelingerne, som hver eneste dag i hele sæsonen gør et kæmpe arbejde for foreningen og vores medlemmer, og som derved også er med til at inspirere andre ved at vise initiativ og interesse for foreningen. Så lidt om fællesskabet Sidste år fik vi på generalforsamlingen vedtaget nogle helt udramatiske moderniserings rettelser i vores love. Den 25. september gik renoveringen af vore skydebaner endelig i gang, nogle kan måske huske, at jeg på de to sidste generalforsamlinger har omtalt at renoveringen har været nødvendig, fordi justitsministeriets skydebanesagkyndige har skærpet kravene til f.eks. ventilation, standpladser, loft, vægge og kuglefang. Årsagen til den lange ventetid har været, at vi har skullet skaffe næsten 4 mill. kr., men det lykkedes da heldigvis, og 15 meter banerne blev ibrugtaget 1. marts i år. 25 meter banerne bliver formentlig færdige i løbet af en måned.

6 Nu mangler vi bare at få etableret et toilet nede hos skytterne, så de ikke skal gå 2 etager op for at forrette deres nødtoft eller vaske hænderne fri for krudtslam. Vi håber det lykkes i indeværende år. 6 I beretningsåret har foreningen fået foretaget flere bygningsmæssige ændringer. Vi har fået etableret en overgang fra terrassen til tennishal balkonen, således at der både i stueplan og 1.salsplan er nem adgang til tennishallen. Vi har også fået opført et længe ønsket såkaldt fodboldtårn på tennishallens gavl mod fodboldbanerne. Her har fodbold i 1. sals højde mulighed for at speake ved kampene, publikum har mulighed for at købe øl, sodavand og pølser under speakeren og søge læ under to halvtage, hvor de også kan stå ved nogle borde og spise deres pølse. I multihallen havde multihaludvalget en række ønsker til forbedring af opstrengning samt opbevarings muligheder, net, knager, bænke mm, som vi også har fået på plads. Efter generalforsamlingen samlede vi op på årets hændelser til årets nummer af Dit SIF. Det har bestyrelsen besluttet ikke at gøre i år. I år erstattes det fysiske blad af artikler på foreningens hjemmeside, som vil komme løbende hen over året. Samtidig med at artiklerne lægges ind på hjemmesiden arkiveres de i det historiske arkiv. Denne beslutning er tager som en konsekvens af vores alle samens stadig voksende brug af de elektroniske medier. På denne måde vil artiklerne også være mere aktuelle, end når de udkommer en gang om året. I øvrigt skulle jeg hilse og sige, at det ikke har været noget lille arbejde at udarbejde det fysiske blad, så nu kan de kræfter, der blev brugt til det, gøre gavn andre steder. Og apropos elektronisk kommunikation blev hjemmesiden sidste år moderniseret, og den har for kort tid siden fået et mindre face lift. Dette store arbejde med hjemmesiden er fortsat udført af Henning Clausen, hvilket han skal have en meget stor tak for. På hjemmesiden kan man også, som jeg sagde sidste år, se en stor del af foreningens historiske materiale under en ny overskrift. I skal nu klikke på Dit SIF historie. Der er i årets løb arbejdet videre med det historiske materiale, og afdelingerne har udpeget en eller flere, der er afdelingsansvarlige for at følge op på indsamlingen, således at der ikke opstår huller i vor historie. Der vil meget snart blive indlagt klip med levende billeder. Det er pudsigt nok vigtigere end nogensinde at få indsamlet, hvad der sker i foreningen, for selv om begivenheder har været omtalt elektronisk, forsvinder de, hvis de ikke er indlagt i det historiske arkiv. Og tænk hvis vore efterkommere ikke vil kunne læse om alle de bedrifter, der er udført i vor tid. Det vil da være ærgerligt.

7 Hvis der er nogen, der er interesseret i dette arbejde eller har noget historisk materiale, er mere end velkommen til at kontakte kontoret, Peter Dalkiær eller mig. 7 Bestyrelsen havde i oktober vort årlige møde med alle afdelingsudvalgene, hvor vi drøftede aktuelle emner og gennemgik afdelingernes økonomi så fællesbidragene kunne fastlægges. Årets fælles juletræsfest 16. december for alle juniorerne fik i 2017 igen økonomisk hjælp af SIFs Venner og Lisbet styrede begivenhederne. Arrangementet blev vellykket med varm kakao, gløgg, æbleskiver, tryllekunstner og slikposer delt ud af selveste julemanden, som nogen påstår sidder her oppe i bestyrelsen. Jeg kan også fortælle - at vi har indsendt en ansøgning til kommunen om forlængelse af vores fodboldbane og om udskiftning af græsbanerne til kunststof baner. Det er med blandede følelser at skulle tage afsked med græsset. Er der noget meget bedre end lugten af en nyslået græsplæne? Men med tanke på sidste års sommervejr er man overbevist. Vi har så mange, der ønsker at spille fodbold, og det har været næsten umuligt at afvikle de planlagte kampe. - vi har måtte opsætte kunstige røvfugle på fodboldbanerne, fordi nogle gæs har invaderet banerne. Det ville for så vidt ikke gøre noget, hvis bare de ikke forsørgede deres nødtørft på banerne. at vi har haft flere møder med kommunen om foreningens drift, vore driftsaftaler og budgetter. at bestyrelsen har drøfter vores sponsorpolitik, så arbejdet med at skaffe sponsorer ikke kollidere afdelingerne i mellem. - at vi har afholdt et førstehjælpskursus. Så vil jeg slutte beretningen med også i år at takke jer alle sammen for et år med gode oplevelser, god sport, godt kammeratskab og hyggeligt samvær. Og rette en særlig tak: - til alle vore sponserer, især hovedsponsorerne Skjern Bank og SIF Gruppen. - til SIF's venner, der har ydet en flot støtte til ungdommen herunder det tidligere omtalte fælles julearrangementet. Ligesom de igen i år har støttet flere aktiviteter bl.a. i badminton ungdomsafdelingen, hvilket er med til at løfte aktivitetsniveauet og skabe oplevelser for medlemmerne.

8 8 - til Pernille Lundsfryd og hendes redaktion for arbejdet med det sidste Dit SIF blad. - til bestyrelsen for Senior i SIF, der så fint har tilrettelagt det sociale samvær, underholdning og motion for vore seniorer hver onsdag. - - til mine kollegaer i bestyrelsen for godt samarbejde, forståelse for hinandens problemer, aktiviteter og vor fællesskabs følelse. - til alle i afdelingsudvalgene, der har haft det store arbejde med at tilrettelægge og afvikle alle de sportslige aktiviteter. - til Jakob Tolsøe og hans personale for altid fin service og dejlig mad i restaurationen, som er centrum for foreningen og vores eneste fælles lokale, et meget vigtigt sted, hvor vi kan mærke fællesskabet, ses på tværs af afdelinger og hygge os sammen. Og til sidst, naturligvis også i år en tak til vort dygtige personale for jeres store arbejdsindsats, engagement, venlige service og gode humør. Dette var beretningen om foreningens virksomhed i det forløbende år. Og så har jeg traditionen tro fornøjelsen af at overrække jubilæumsnåle. Der er 11 der skal have 25 års nåle: Peter Helsø Mogens Bech John Michael Mogensen Jens Juul Rasmussen Birthe K. Reinholdt Claus Gjerskov Bo Jagd Michael Bartholdy Helle Ording

9 Morten Elkjær 9 Morten Spurr Madsen Og 5-50 års nåle: Henrik Mollyhus Knud Lundblad Jens Thrane Gitte Schou Petersen Bent Kollmorgen Og 4-60 års nåle: Poul Erik Nielsen Arne Møller Søren Willems Claus Buhl Og 4-70 års nål: Willy Lüchau Jensen Peter Dalkiær Bo Cramer Johnsen Ole Larsen Og en 75 års nål: Gerda Sandvad Der var igen kommentarer til beretningen. Herefter blev ordet givet til Emil Menke, formand for SIF s Venner: SIF S VENNER ER EN STØTTEFORENING FOR SKOVSHOVED IDRÆTSFORENING.

10 10 GENNEM ÅRENE HAR SIFS VENNER STØTTET SPORTSLIGE OG SOCIALE FORMÅL MED LANGT OVER ÉN MILLION KRONER. SENEST HAR VI STØTTET TENNISAFDELINGEN MED KR ,- SAMT STØTTET BØRN, DER IKKE HAR DE MIDLER TIL AT BETALE DE NØDVENDIGE PENGE FOR AT KOMME TIL AT DYRKE SPORT OG SAMVÆR I SIF. FOR SELV OM VI BOR I EN RIG KOMMUNE, ER DER STADIG BØRN OG UNGE DER HAR BRUG FOR EN HJÆLPENDE HÅND. DET KOSTER KUN 200 KR. OM ÅRET AT VÆRE MEDLEM AF SIFS VENNER. SIFS VENNER HAR SIDEN 1977 HAFT DEN TRADITION AT UDNÆVNE EN PERSON/HOLD, DET VÆRE SIG EN LEDER/SPORTSUDØVER ELLER ANDRE DER HAR MARKERET SIG TIL FORDEL FOR SIF. UDVÆLGELSEN FOREGÅR SÅLEDES, AT DE FIRE AFDELINGER BLIVER BEDT OM AT KOMME MED DERES KANDIDATER I FEBRUAR MÅNED. DEREFTER TAGER SIFS VENNERS BESTYRELSE STILLING TIL OM VI KAN GODKENDE NOGEN AF DE INDSTILLEDE. I ÅR HAR DET VÆRET EN LEG. AFDELINGEN VAR 100% ENIG I DERES INDSTILLING, OG DET VAR BESTYRELSEN I SIFS VENNER OGSÅ. ÅRETS SIFFER ER EN PERSON SOM HAR SIFS DNA I SIG. HAN BEGYNDTE SOM LILLE DRENG I SIF, OG ER MIG BEKENDT DEN ENESTE, DER HAR DELTAGET PÅ 3 FØRSTEHOLD, NEMLIG TENNIS, FODBOLD OG SIDST MEN IKKE MINDST BADMINTON. DET FALDER MIG SVÆRT AT BRUGE ORDET TØRKE. EFTER 48 ÅR UDEN GULD TIL BADMINTON, BLEV DET MULIGT I 2017 OG DET ER ÅRETS SIFFER EN KÆMPE ÅRSAG TIL. FOR UDEN DEN GENERØSE OPBAKNING, TIL DEN SPORT, SOM HAR GIVET ÅRETS SIFFER SÅ MANGE GLÆDER, BÅDE SOM SPILLER OG SOM MENNESKE. DET DIN OPBAKNING TIL SIF HAR BETYDET ER BL.A. AT HELE BADMINTONAFDELINGEN ER VOKSET, OG HVIS MAN FØLGER MED PÅ HJEMMESIDEN OG FACEBOOK, VIL MAN SE BADMINTONSPILLERE FRA SKOVSHOVED VINDE TURNERINGER BÅDE I INDLAND OG UDLAND. DET DREJER SIG IKKE KUN OM DE VOKSNE, MEN AFDELINGENS SUCCES HAR BETYDET, AT VI ÅR EFTER ÅR VINDER UNGDOMSTURNERINGER I ALLE ALDERSGRUPPER. DET ER IKKE SKET I MANGE ÅR, AT VORES EGEN AVL ER SÅ LANGT FREMME.

11 11 SELV OM ÅRETS SIFFER BOR LANGT VÆK, HAR SIF STADIG EN STOR PLADS I HANS HJERTE OG HAN KOMMER HER DA OGSÅ JÆVNLIGT. MICHAEL LUND, DU ER EN RIGTIG SKOVSER, KÆMPE TILLYKKE MED TITLEN. JEG ER GLAD FOR AT DU HAR SENDT DEN PERSON, DER HAR GJORT DET HELE MULIGT, NEMLIG DIN MOR. 3. Godkendelse af det reviderede regnskab, samt fremlæggelse af budget for 2018 Claus Buhl: Det har været et fint sportsligt år for SIF - har I lige hørt vores formand berette. Og det har det så sandelig også været økonomisk. Alle SIFs 4 afdelinger leverer et overskud, og også vores Fællesskab, som står for al drift og administration, udviser et flot plus-resultat. Hvor meget det summer sig sammen til, finder I ved at slå op på side 8. Her finder I det samlede resultat på kr. for hele SIF. I kan også fornemme, at SIF ikke er nogen brochebutik. Vi har samlede indtægter på 12,6 mio. kr., hvoraf knapt halvdelen kommer fra vores egne lommer i form af kontingenter, en god fjerdedel klarer vores sponsorer, 20% spytter kommunen i kassen, og de sidste 10% skaffer vi selv via spinning, fitness og udlejning af vores fine anlæg og lokaler Udgifterne afspejler den måde, SIF har valgt at disponere på. Dvs. de 4 afdelinger - badminton, fodbold, skydning og tennis styrer de sportslige aktiviteter. Dem finder I via note 6 og note 10, som summer op i 7,5 mio. kr. mens de øvrige omkostninger på 4,7 mio. kr. bruges på Fællesskabets drift og administration. På de 2 næste sider har vi foreningens aktiver og passiver. Bemærk på side 9 vores likvide status med 2,6 mio. i cool cash. Jeg så min hjertens klub Brøndbys regnskab forleden dag. De har kun 1,2 mio. kr. i likvider. Nå - som Bue fortæller, så skal SIF op med en stor egenfinansiering af ombygningen i skyttekælderen, så næste års likvide beholdning vil dale betydeligt. På side 10 finder vi øverst SIFs formue i form af en egenkapital på næsten 2 mio. kr. Hvis I herfra hopper hen til side 16 og kigger øverst på siden, finder I en interessant opstilling over, hvordan foreningens samlede overskud fordeler sig på Fællesskabet og de 4 afdelinger. I ser også, hvordan SIFs samlede egenkapital på knapt 2 mio. kr. fordeler sig de 5 enheder. Det er gode tal at læse og viser en god konsolideringsgrad. I kan finde detaljerne i de 5 enheder bagerst i regnskabet her.

12 12 Allerbagerst finder I en medlemsopgørelse - også herlig læsning. 62 flere medlemmer end sidste år, og nu er vi igen over 2000 aktive medlemmer stort set lige fordelt på senior og junior. I har også fået et budget 2018 udleveret. Her er tale om en konservativ budgetlægning. I vil bemærke et betydeligt underskud i fodbold. Forklaringen er den, at budget 2018 blev lavet, inden fodboldafdelingen havde viden om, hvad DBU yder af støtte til Københavnerklubber, der rejser landet rundt for at deltage i oprykningsspillet her i foråret. Men meldingerne fra DBU lyder nu beroligende, hvilket med stor sandsynlighed forbedrer resultatet i fodbold betydeligt. Ellers triller tingene tilfredsstillende. Kontoret i form af Henrik, Lena og Pernille, afdelingskassererne i de 3 store afdelinger Bent Strøm, Jakob Grandahl og debutanten i tennis Ole Svendsen leverer alle en solid administrativ støtte til os alle, og som hængende angriber ude i felten blandt tennis- og badmintonbørn stiller vi med Gitte Aalborg, som stille og roligt hjælper nye medlemmer og deres forældre på plads med tilmelding og betaling. Tak til jer alle. Der var ingen spørgsmål til regnskabet, som herefter blev godkendt. 4. Behandling af indkomne forslag. A) Forslag fra Thomas Mondrup til ændring i foreningens love 7. Nuværende ordlyd: 7. Medlemmerne i de enkelte afdelinger har adgang til deres afdelings ledige baner, spille pladser samt klubhus og restaurant Foreslået ny ordlyd: 7. Medlemmerne i de enkelte afdelinger har adgang til deres afdelings ledige baner, spillepladser samt klubhus og restaurant. Tobaksrygning inkl. E-cigaretter er ikke tilladt indendørs på SIF s arealer. Udendørs rygning på SIF s arealer er kun tilladt de af bestyrelsen anviste steder. Rest af 7 ændres ikke. Thomas Mondrup begrundede sit forslag og sagde, at han er blevet klar over, at ordlyden svarer til retningslinjer tidligere vedtaget af bestyrelsen, man at han synes det skal fremgå endnu tydeligere, ved at det også står i foreningens love. Bue Kjems fortalte, at bestyrelsen støttede forslaget og anbefalede medlemmerne at stemme ja. Forslaget blev herefter godkendt.

13 5. Meddelelser om hvilke medlemmer de respektive afdelinger har valgt til bestyrelsen. Henrik Parkhøi er valgt for badminton. Tom Gudmandsen er valgt for fodbold. Einar Jart er valgt for skydning. Janne Rützou er valgt for tennis Valg af formand (Bue Kjems er ikke på valg) 7. Valg af næstformand (Claus Bech er villig til genvalg) Valgt. 8. Valg af kasserer (Claus Buhl er villig til genvalg) Valgt 9. Valg af bestyrelsesmedlem (Lisbet Elkjær er ikke på valg) 10. Valg af 2 revisorer samt 1 suppleant for disse. Cliff Beckmann og Carsten P.V. Larsen blev genvalgt som revisorer. Emil Menke blev genvalgt som suppleant. 11. Eventuelt. Intet Herefter kunne dirigenten konstatere generalforsamlingen for afsluttet. Bue Kjems takkede for god ro og orden og forsamlingen sluttede af med et SIF hurra Referent: Henrik Baaner Afsluttet kl

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 1 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tid: Tirsdag den 14. februar 2017, kl. 19.15 21.25 Sted: Til stede: Afbud: Bestyrelseslokalet Bue Kjems, Claus Bech, Claus Buhl, Lisbet Elkjær, Tom Gudmandsen, Michael Bartholdy,

Læs mere

SKOVSHOVED IDRÆTSFORENING

SKOVSHOVED IDRÆTSFORENING SKOVSHOVED IDRÆTSFORENING Skovshoved Idrætsforening (SIF) blev stiftet i 1909 og har siden 1920 ligget på arealerne på Krøyersvej. I dag består SIF af fire afdelinger: fodbold, badminton, tennis og skydning.

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 1 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tid: Tirsdag den 12. december 2017, kl. 17.30 19.00 Sted: Til stede: Bestyrelseslokalet Bue Kjems, Claus Bech, Claus Buhl, Lisbet Elkjær, Henrik Parkhøi, Tom Gudmandsen, Einar

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Skovshoved Idrætsforening

Referat af ordinær generalforsamling i Skovshoved Idrætsforening Referat af ordinær generalforsamling i Skovshoved Idrætsforening Onsdag den 15. marts 2017 KL. 19.30 Deltagere: 46 Bue Kjems bød velkommen til Generalforsamlingen og indledte med at bede forsamlingen mindes

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SIF

Referat af ordinær generalforsamling i SIF Referat af ordinær generalforsamling i SIF Tirsdag den 15. marts 2016 KL. 19.30-20.20 41 deltagere. Bue bød velkommen og bad herefter forsamlingen rejse sig for at mindes de i det forgangne år afdøde medlemmer:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling I SKOVSHOVED IDRÆTSFORENING

Referat af ordinær generalforsamling I SKOVSHOVED IDRÆTSFORENING Referat af ordinær generalforsamling I SKOVSHOVED IDRÆTSFORENING Tirsdag den 12. marts 2019 kl. 19.30 Deltagere: 24 Bue Kjems bød velkommen til generalforsamlingen og indledte med at bede forsamlingen

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012.

Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012. Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012. Dagsorden for den ordinære generalforsamling: 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Kirke Hyllinge skytteforening

Kirke Hyllinge skytteforening Referat: 1. Velkomst Formanden bød velkommen til de 39 medlemmer der havde fundet vej til generalforsamlingen. 2. Valg af dirigent Jan E. Larsen blev valgt 3. Valg af 2 stemmetællere Johnny Jensen og Henrik

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op.

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på Generalforsamling 2016 - B1960 Badminton NØRREBROHALLEN - 0804-2016 1) Generalforsamlingen vælger følgende referent og ordstyrer Ordstyrer: Henning Jensen Referent: Morten Thygesen Endvidere godkendes

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden:

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden: Protokol fra Ordinær Generalforsamling i Slagelse Svømmeklub 2102. År 2012, den 12. maj, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012 Generalforsamling Roskilde Håndbold Den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag, jf 10 forslag fra bestyrelsen:

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

General forsamling. Generalforsamling 2006

General forsamling. Generalforsamling 2006 General forsamling 2006 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretninger I referatet af sidste års generalforsamling er følgende anført ifm. den vedtagne lovændring: Formanden fortalte at organisationen løbende

Læs mere

KSG Idrætsforening. stiftet 5. oktober 1902 Ndr. Fasanvej 124 B, 2000 Frederiksberg

KSG Idrætsforening. stiftet 5. oktober 1902 Ndr. Fasanvej 124 B, 2000 Frederiksberg KSG Idrætsforening stiftet 5. oktober 1902 Ndr. Fasanvej 124 B, 2000 Frederiksberg Referat af hovedforeningens generalforsamling den 12. april 2016 på Thurøvej 24 Fr berg. Hovedforeningens formand Steen

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening.

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening. Referat Ordinær generalforsamling Aars Forenings Fitness Dato: Mandag 13. februar 2017 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Bjarne Jensen byder velkommen. Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent.

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

HOG Badminton - Årsmøde - Februar Referat. Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar 2018, kl. 19:30-21:45.

HOG Badminton - Årsmøde - Februar Referat. Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar 2018, kl. 19:30-21:45. Formål: Sted og tid: HOG Badminton - Årsmøde - Februar - Referat Rønbækhallen, Cafeteriet. Tid: Tirsdag den 20. februar, kl. 19:30-21:45. Deltagere: Mogens Kristensen, Lene Kristensen, Nils Berg, Rita

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 10. marts 2014 MØDEREFERAT Dato: 5. marts 2014 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj.

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj. Referat af medlemsmødet torsdag den 19.03.2009 kl. 19.00 i klubhuset på Spraglehøj. Dagsorden for medlemsmødet: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Orientering om JFC s økonomiske resultat på

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 04. februar 2017 kl. 15.30 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere