Fraværende med afbud: Thomas Schwarz Wentzer, Nana Munkholm Grave Madsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fraværende med afbud: Thomas Schwarz Wentzer, Nana Munkholm Grave Madsen"

Transkript

1 Ordinært studienævnsmøde den 20. januar 2016 kl Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale Referat Til stede: Lene Kühle, Anemone Platz, Christina Fiig, Karen Gram-Skjoldager, Felix Riede, Jens Seeberg, Niels Brimnes, Anna Marie Skriver Laulund, Katrine Mandrup Bach, Jakob Stenberg Olsen, Line Dam Westengaard, Marlene Hillerup Rimmen, Ida Møller, Rikke Skjoldborg Rode, Kirstine Josephine Pedersen, Jens Thestrup Toft, Kristine Ørnsholt, Peter Thuborg, Liselotte Malmgart, Kim Behrens Jessen (ref) Fraværende med afbud: Thomas Schwarz Wentzer, Nana Munkholm Grave Madsen DAGSORDEN 0. Godkendelse af dagsorden og referat Dagsorden blev godkendt. Referatet blev godkendt med en enkelt rettelse ved dekanatets tilbagemelding til antropologis studieordningsforslag. I forlængelse af ønsket om tjekliste ved udarbejdelse af studieordninger vil studienævnet også gerne have en tjekliste til brug ved læsning og kommentering af studieordninger. Orienteringspunkter 1. Orientering 1.1 Orientering fra studieleder - Planer for ombygning af udearealerne i Nobel blev præsenteret. Der vil komme flere cykelstativer, flere siddepladser og mere grønt. Vejen bliver gjort til en sivegade med langsom trafik (ledes uden om bygningerne). Planerne inkluderer også et cafeområde i forbindelse med kantinen. - Prodekanen er ved at sikre at Arts lever op til kvalitetssikring og evalueringspraksis i forbindelse med institutionsakkrediteringen. Der skal bl.a. sikres, at der bliver fulgt op på de ½-årlige undervisningsevalueringer og de 1-årige uddannelsesevalueringer. I den forbindelse påpegede studienævn igen de statistiske problemer som datapakkerne bygger på - både ift de små uddannelser og til de internationale uddannelser, hvor kandidater får arbejde i et internationalt arbejdsmarked. Det ville være ønskeligt om der udover rapporterne for de enkelte uddannelser, også skrives en samlet rapport for IKS, der kan indramme de generelle tendenser. - Der er i BB oprettet en IKS-opslagstavle for alle studerende - UUA har vedtaget at undervisning i E16 begynder i uge 35 (fra d. 29. aug). Det er stadig et ønske at HUM-fag og undervisning på de internationale uddannelser først begynder ugen efter, så de studerende kan nå at komme hertil.

2 - Kristine Ørnsholt er ny RUS-koordinator. - Ny uddannelseskonsulent er Jeppe Norskov Stokholm. - Evaluering på AU skal snart overgå til at være digital bl.a. med fælles standard spørgsmål. Om det kan nås ifb. med F16 er pt uvist, men sagen kommer givetvis for SN snarest. 1.2 Orientering fra studienævnsformanden - Formanden gav et resumé af Arts uddannelsesdag. Referat fra dagen (inkl. en video med interview af studienævnsformand Lene Kühle) kan findes på Studienævnet bemærkede følgende: o Der var mange gode ideer at arbejde videre med. Det var dog uvist om der bliver lavet en officiel opfølgning. SN ønsker at tage det op på et senere møde. o Der var ønske om at flere kunne deltage o Der var ønske om mere gruppearbejde o Der var et ønske om et skarpere fokus i forhold til emner (kun 1 emne ikke 3) o Der ønskes mere feedback og en bedre opfølgning o De studerende blev opfordret til at lave en oversigt over emner til SN s dagsorden på baggrund af referatet fra uddannelsesdag. De studerende ville gerne lave en sådan liste. - Muligt ekstraordinært møde om høring ifb. med justering af fremdriftsreform blev vedtaget at ligge d. 30. marts. - Den udsendte høring om censorinstitutionen er mere en evaluering end en egentlig høring. SN bemærkede, at censorinstitutionen er vigtig for fagudviklingen og sikring af ensartet karaktergivning på landsplan. Det vil dog være ønskeligt med mere faste rammer for tilbagemelding. Hvis der er yderligere kommentarer fra fagmiljøerne er de meget velkomne. De skal sendes til sekretæren senest d. 4. feb. kl Orientering fra vejledningen (VEST) - Forsinkelsesvejledninger er godt i gang og vejledningstiderne er tæt på fuldt booket. - Lena Pradhan Bakkestrøm er i gang med workshops om specialeprocessen. Disse er overtegnet. Der er 10 pladser tilbage til workshoppen om specialeskrivegrupper (max. 50 studerende) og tilmelding til den engelsksproget workshop er stadig åben i et par uger. Det blev bemærket at tilmeldingslinket til den engelske workshop ikke har virket, hvilket KØ følger op på. Efter mødet viste det sig, at webshoppen havde været nede et par dage, hvilket kunne være forklaringen. - Udays planlægningen er godt i gang og ved at falde på plads i samarbejde med fagmiljøerne.

3 2. De studerendes punkt Mandag d. 18. jan. blev der på FU givet dispensation til nedskrivning af tilmeldingskrav til en studerende pga. studenterpolitisk arbejde på AU. I den forbindelse blev der spurgt til praksis. Formanden oplyste, at dispensationen blev givet på baggrund af tidligere sag, som SN havde afgjort. Det kunne i øvrigt oplyses, at prorektor ser ud til at have fokus på dispensationspraksis AU, da der vil blive indkaldt til møde i marts. De studerende ønskede, at punktet kommer på møde i løbet af foråret. Nogle studerende på tilvalg på IKK er kommet i klemme mellem fag med tilstedeværelseskrav og eksamen, som har været placeret oven i hinanden. KBJ kunne oplyse at IKK har arbejdet med problematikken i denne omgang studieordningsrevision, så forhåbentlig ser vi ikke problemet igen. De studerende opfordres til at klage over sådanne situationer. Nogle studerende er blevet tvangstilmeldt 3. prøveforsøg. KBJ opfordrede til at indsende eksempler, så problematikken kunne undersøges. Beslutningspunkter 3. Personsag Ansøgning om forsat indskrivning efter endt orlov og ny deadline for speciale. En kort drøftelse blev studienævnet enig om på baggrund af de dokumenterede forhold at tildele en ny inaktivitetsaftale, som løber fra orloven slutter 1. maj og 6 måneder frem. 4. Godkendelse af indkomne studieordningsrevisionsforslag De udsendte studieordningsforslag blev behandlet efter det udsendte skema, dog med den undtagelse at bilag 4.4 ikke var blevet indsendt. Studienævnets bemærkninger til de enkelte forslag var som følger: Uddannelse Bilag Indstilling Kommentar Antropologi 4.1 Godkendt Ingen Arabisk- og islamstudier 4.2 Godkendt, med revision i forhold til bemærkninger 1) Side 5, Videnskabsteori: Bunden mundtlig prøve, Bemærkninger. Det er ikke nærmere beskrevet, hvad den nævnte portfolio består i. Fra faglig side er dette dog bevidst. 2) Side 5, Videnskabsteori: Bunden hjemmeopgave, Bemærkninger. Det er uklart, om der er tale om blot maksimum 10 sider eller om mindst 8 og maksimum 10. Begge krav fremgår. 3) Side 7, Arabisk tekstlæsning: Hjemmeopgave, Bemærkninger. Bemærkninger til prøveformen mangler.

4 4) Side 10, Arabisk- og islamvidenskabeligt tema: Bunden mundtlig prøve, Bemærkninger. Bemærkninger til prøveformen mangler. 5) Side 10, Arabisk til forskningsbrug: Faglige forudsætninger. Strengt progressionskrav, der ikke generelt er praksis på IKS. 6) Omprøveform i Arabisk til forskningsbrug på 8-10 sider på 3 dage. 7) Arabisk tekstlæsning: Skriftlig tilsynseksamen m. PC, Bemærkninger. Der er lidt gentagelse/dobbelttekst og lidt uklarhed. Brasiliansk 4.3 Godkendt Ingen Religionsvidenskab 4.5 Godkendt Ingen International Studies 4.6 Godkendt Global Thought Det er ikke nærmere beskrevet, hvad den nævnte portfolio består i. Til flere studieordninger blev det bemærket, at der ikke var omfangsbestemmelser af portfolio. Endvidere var der diskussion af genindlevering af ikke beståede opgaver. Studienævnet ønskede at tage begge spørgsmål op på senere møder. Drøftelsespunkter 5. Drøftelse af rapporter om Specialer Enkelte fagmiljøer havde nået at behandle rapporten. Bemærkningerne fra disse blev mundtligt forelagt studienævnet. Bemærkningerne blev gennemgået og drøftet én for én, hvorfor studienævnet blev enig om at indstille følgende: - Det er vigtigere med fagnære end generelle workshops. - Der er ønske om specialeskadestue i VEST, hvor akutte problemer kan afhjælpes. - Studienævnet støtter, at emnet skal afklares 8 uger inden aflevering. - Studienævnet mener ikke, det er nødvendigt at justere i sideantallet, hvis perioden skulle blive kortet ned. - Studienævnet støtter, at der ikke fremover kan gives forhåndsgodkendelser, når bedømmelsesperioden sættes ned. - Studienævnet ønsker en afklaring af profilfagenes status, inden der tages beslutning om ændring af begyndelsesdatoen for specialet. - Studienævnet finder, at det vil give vejledere store udfordringer, hvis opstarten af vejledningsforløbet allerede påbegyndes i 2. semester (specialestuderende på mange stadier i forløbet).

5 Studienævnet valgte at give uddannelsesnævnene mulighed for også at indsende bemærkninger til rapporten. Deadline blev sat til d. 1. februar kl til sekretæren. Evt. indsendte bemærkninger vil blive sammenskrevet med studienævnets indstilling og sendt i en kort intern høring. 6. Eventuelt Studienævnet ønskede at takke den afgående formand for en ihærdig arbejdsindsats.

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 09. december 2015, /516 Studienævnsmøde i Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 09. december 2015, /516 Studienævnsmøde i Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Møde den: 09. december 2015, 13.00-16.00 1461/516 Studienævnsmøde i Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Referat Til stede: Lene Kühle, Anemone Platz, Christina Fiig, Bodil Selmer, Felix Riede,

Læs mere

Der var udsendt skriftligt materiale om afholdelse af Valg ved AU. Valgliste skal være indsendt senest d. 6. nov. kl

Der var udsendt skriftligt materiale om afholdelse af Valg ved AU. Valgliste skal være indsendt senest d. 6. nov. kl Ordinært studienævnsmøde 2015-9 den 7. oktober 2015 kl. 14.00-16.00 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale 4206-125 Referat Til stede: Lene Kühle, Karen Gram-Skjoldager, Thomas Schwarz

Læs mere

Afbud: Thomas Schwarz Wentzer, Signe Termansen og Nana Munkholm Grave Madsen Fraværende: Jakob Olsen, Søren Henrik Kristiansen

Afbud: Thomas Schwarz Wentzer, Signe Termansen og Nana Munkholm Grave Madsen Fraværende: Jakob Olsen, Søren Henrik Kristiansen Studienævnsmøde den 11. maj 2016 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 4215-032 Referat Til stede: Christina Fiig, Jeppe Norskov Stokholm, Lene Kühle, Felix Riede, Peter Borgkvist, Anna Marie

Læs mere

Afbud: Anemone Platz Fraværende: Louise Soelberg Petersen, Nana Munkholm Grave Madsen, Søren Henrik Kristiansen

Afbud: Anemone Platz Fraværende: Louise Soelberg Petersen, Nana Munkholm Grave Madsen, Søren Henrik Kristiansen Ordinært studienævnsmøde den 18. januar 2017 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461/516 Referat Til stede: Christina Fiig, Jørn Borup, Felix Riede, Jens Seeberg, Niels Brimnes, Thomas Schwarz

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) kl. 9.05 til 9.30 3.

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 30. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Ordinært studienævnsmøde den 19. august 2015 kl Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461,516

Referat AARHUS UNIVERSITET. Ordinært studienævnsmøde den 19. august 2015 kl Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461,516 Ordinært studienævnsmøde 2015-7 den 19. august 2015 kl. 9-12 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461,516 Referat Til stede: Lene Kühle, Jens Seeberg, Karen Gram-Skjoldager, Christina Fiig,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 10. februar /516 Studienævnsmøde i Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 10. februar /516 Studienævnsmøde i Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Møde den: 10. februar 2016 1461/516 Studienævnsmøde i Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Referat Til stede: Christina Fiig, Thomas Schwarz Wentzer, Niels Brimnes, Felix Riede, Lene Kühle,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

Referat 0. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt, men da AMSL skulle gå kl , blev pkt. 4 taget først.

Referat 0. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt, men da AMSL skulle gå kl , blev pkt. 4 taget først. Møde den: 13. april 2016 1461, 516 Studienævnsmøde i Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Referat Til stede: Christina Fiig (CF), Niels Brimnes (NB), Felix Riede (FR), Lene Kühle (LK), Jens

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 9. marts , 516 Studienævnsmøde i Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 9. marts , 516 Studienævnsmøde i Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Møde den: 9. marts 2016 1461, 516 Studienævnsmøde i Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Referat Til stede: Christina Fiig, Niels Brimnes, Felix Riede, Lene Kühle, Jens Seeberg, Anemone Platz,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Ordinært studienævnsmøde den 9. september 2015 kl Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461,516

Referat AARHUS UNIVERSITET. Ordinært studienævnsmøde den 9. september 2015 kl Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461,516 Ordinært studienævnsmøde 2015-8 den 9. september 2015 kl. 13-16 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461,516 Referat Til stede: Lene Kühle, Christina Fiig, Thomas Schwarz Wentzer, Anemone Platz,

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud: Kristoffer Vinther Olesen (studievejleder), Maria Svane-Christiansen (studievejleder)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud: Kristoffer Vinther Olesen (studievejleder), Maria Svane-Christiansen (studievejleder) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 2. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Afbud: Jens Seeberg (JS), Anemone Platz (AP), Marlene Hillerup Rimmen (MHR) Fraværende: Jakob Olsen, Søren Henrik Kristiansen

Afbud: Jens Seeberg (JS), Anemone Platz (AP), Marlene Hillerup Rimmen (MHR) Fraværende: Jakob Olsen, Søren Henrik Kristiansen Extraordinært studienævnsmøde den 16. november 2016 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1443, 440 Referat Til stede: Christina Fiig (CF), Niels Brimnes (NB), Jørn Borup (JB), Thomas Schwarz

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Studienævnsmøde den 09. november 2016 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461,516

Referat AARHUS UNIVERSITET. Studienævnsmøde den 09. november 2016 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461,516 Studienævnsmøde den 09. november 2016 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461,516 Referat Til stede: Christina Fiig (CF), Niels Brimnes (NB), Jens Seeberg (JS), Jørn Borup (JB), Anna Marie

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Indkomne sager 2.1 Dispensationssag vedr. ansøgning

Læs mere

1. Personsager Ansøgningerne blev drøftet i sammenhæng med punkt 4. Studienævnet besluttede følgende:

1. Personsager Ansøgningerne blev drøftet i sammenhæng med punkt 4. Studienævnet besluttede følgende: Studienævnsmøde den 17. august 2016 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461,516 Referat Til stede: Christina Fiig (CF), Thomas Schwarz Wentzer (TSW), Anemone Platz (AP), Niels Brimnes (NB),

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Studienævnsmøde den 14. december 2016 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461, 516

Referat AARHUS UNIVERSITET. Studienævnsmøde den 14. december 2016 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461, 516 Studienævnsmøde den 14. december 2016 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461, 516 Referat Til stede: Christina Fiig (CF), Niels Brimnes (NB), Jørn Borup (JB), Thomas Schwarz Wentzer (TSW),

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde den 10. december 2014 kl Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale 1461, 516

Ordinært studienævnsmøde den 10. december 2014 kl Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale 1461, 516 Ordinært studienævnsmøde 2014-11 den 10. december 2014 kl 13.00-16.00 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale 1461, 516 Referat Til stede: Ida Møller, Katrine Bach, Kirstine Pedersen, Lieve

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Ordinært møde i studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 13. marts 2013

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Ordinært møde i studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 13. marts 2013 Ordinært møde 3-2013 i studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 13. marts 2013 REFERAT Til stede: Morten Haugaard Jeppesen, Lene Kühle, Mette Svart Kristiansen, Anemone Platz, Claus Møller Jørgensen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Studienævnsmøde den 12. oktober 2016 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461, 516

Referat AARHUS UNIVERSITET. Studienævnsmøde den 12. oktober 2016 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461, 516 Studienævnsmøde den 12. oktober 2016 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461, 516 Referat Til stede: Christina Fiig (CF), Anemone Platz (AP), Niels Brimnes (NB), Thomas Schwarz Wentzer (TSW),

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Ulla Smidt og Hans Jørgen Lundager Jensen deltog under punkt 4.2

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Ulla Smidt og Hans Jørgen Lundager Jensen deltog under punkt 4.2 Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 24. maj 2017 Varighed: 9.00 12.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Opfølgning på referat kl. 9.05 til 9.10 3. Indkomne sager 4. Handleplaner

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Mødetype: Ordinært studienævnsmøde Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale Gæster til pkt. 1-3: Mia Lee Larsen (MLL)

Mødetype: Ordinært studienævnsmøde Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale Gæster til pkt. 1-3: Mia Lee Larsen (MLL) Godkendt: 25. jan. 2018 Mødetype: Ordinært studienævnsmøde 2018-1 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale 1461-516 Mødeleder: Christina Fiig Referent: Kim Behrens Jessen Dato: 17. januar

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud:, Liselotte Malmgart (studieleder)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud:, Liselotte Malmgart (studieleder) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Referent: Susanne Vork Dato: 27. april 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: (studienævnsformand), René Falkenberg, Jakob Engberg, Ida Høyrup,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Ordinært studienævnsmøde 2015-2 den 11. februar 2015 kl. 13.00-16 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale 1461-516 Referat Til stede: Lene Kühle, Jens Toft, Ida Møller, Mikkel Borch, Kirstine

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Ordinært studienævnsmøde den 8. marts 2017 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461/516

Referat AARHUS UNIVERSITET. Ordinært studienævnsmøde den 8. marts 2017 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461/516 Ordinært studienævnsmøde den 8. marts 2017 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461/516 Referat Til stede: Christina Fiig (CF), Anemone Platz (AP), Jørn Borup (JB), Felix Riede (FR), Jens Seeberg

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 20. maj 2016 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen, Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen, Ole

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat ARTS Møde den: 20. marts 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 13 til 13.05 2. Opfølgning på referat kl. 13.05 til 13.15 3. Indkomne sager 4.

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS Møde den: 7. september 2017, kl 9.15-12.00 Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer

Læs mere

LSU 27. oktober 2016 referat

LSU 27. oktober 2016 referat LSU 27. oktober 2016 referat Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 27. oktober 2016 Varighed: 09.00-11.30 Referent: Camilla Dimke Tilstedeværende: Bjarke Paarup Jytte Ringtved Line Dalsgård

Læs mere

Afbud: Niels Brimnes (NB), Nicolai Broen Thorning (NBT), Louise Soelberg Petersen (LSP),

Afbud: Niels Brimnes (NB), Nicolai Broen Thorning (NBT), Louise Soelberg Petersen (LSP), Ordinært studienævnsmøde den 5. april 2017 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461/516 Godkendt Referat Til stede: Christina Fiig (CF), Anemone Platz (AP), Jørn Borup (JB), Felix Riede (FR),

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Deltagere: Kim Møller, Annick Prieur, Christian Klement, Julie Roed Erhardsen, Krista Bjerknæs Fallesen, Malene Søndergaard Petersen, Paw Thisted Møller

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Jeppe N. Stokholm (uddannelseskonsulent) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 14. november 2017 Varighed: 14.00 16.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 13. marts 2012, kl. 14.00 16.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

Øvrige deltagere: Peter Thuborg, Søren Balsløv Fransén, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent).

Øvrige deltagere: Peter Thuborg, Søren Balsløv Fransén, Aske Dahl Sløk, Dinna Sigaard Bruun Hansen (referent). Møde: Tirsdag d. 20. juni 2017 kl. 12.00-15.00 Sted: Emdrup, D120 (link til Aarhus: 1431 021) Emne: Møde i Uddannelsesforum Arts Referat Medlemmer: Niels Overgaard Lehmann (formand), Tina Bering Keiding,

Læs mere

Mødetype: Ordinært studienævnsmøde Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale

Mødetype: Ordinært studienævnsmøde Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale Godkendt: 26.04.2019 Mødetype: Ordinært studienævnsmøde 2019-4 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale 1461-516 Mødeleder: Peter Bugge Referent: Kim Behrens Jessen Dato: 10. april 2019 Varighed:

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Anne Bjørn Dato: 12. december 2017 Varighed: 10.00 15.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Ordinært studienævnsmøde den 11. marts 2015 kl Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund

Referat AARHUS UNIVERSITET. Ordinært studienævnsmøde den 11. marts 2015 kl Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Ordinært studienævnsmøde 2015-3 den 11. marts 2015 kl. 13-16 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Referat Til stede: Lene Kühle, Thomas Schwarz Wentzer, Jens Thestrup Toft, Ida Møller, Mikkel

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde Teologi d. 9. marts 2016

Referat af Studienævnsmøde Teologi d. 9. marts 2016 Referat af Studienævnsmøde Teologi d. 9. marts 2016 Til stede: Jakob Engberg (stedfortrædende studienævnsformand), Anders-Christian Jacobsen (suppleant), Else K. Holt (suppleant), Søren Jensen (næstformand),

Læs mere

Mødetype: Ordinært studienævnsmøde Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale

Mødetype: Ordinært studienævnsmøde Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale Godkendt referat: 26.10.2017 Mødetype: Ordinært studienævnsmøde 2017-9 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale 1461-516 Mødeleder: Christina Fiig (CF), formand Referent: Kim Behrens Jessen

Læs mere

UFA-møde 28. august 2018 Referat

UFA-møde 28. august 2018 Referat UFA-møde 28. august 2018 Referat Mødeleder: Niels Lehmann Referent: Terkel Rørkær Sigh Dato: 28. august 2018 Varighed: 12:00 15:00 Tilstedeværende: Medlemmer Niels Overgaard Lehmann (formand) Christina

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 4. december 2018 Deltagere: Skolen Lene Tølbøll, Studieleder Mette

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 5. oktober 2010 kl i mødelokalet ved Inst. for Marketing og Management, 1. sal.

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 5. oktober 2010 kl i mødelokalet ved Inst. for Marketing og Management, 1. sal. STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI I ODENSE 19. oktober 2010 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 5. oktober 2010 kl. 12.15 i mødelokalet ved Inst. for Marketing og Management, 1. sal. Tilstedeværende:

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 13. marts 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Jan Møller Jensen, Alexander

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Liselotte Malmgart (studieleder)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Liselotte Malmgart (studieleder) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 14. marts 2018 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Kirstine Helboe,

Læs mere

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 5. oktober 2016, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Mødetype: Ordinært studienævnsmøde Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale

Mødetype: Ordinært studienævnsmøde Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale Godkendt: 23. februar 2018 Mødetype: Ordinært studienævnsmøde 2018-2 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale 1461-516 Mødeleder: Christina Fiig (Pkt. 4: Niels Brimnes) Referent: Kim Behrens

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud)

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud) Møde den: 1. maj, 2013, kl. 14.30-16.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 20. februar 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Kim Brøsen, Judith Kuntsche, Frank Kjeldsen,

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Mødetype: Ordinært studienævnsmøde Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale

Mødetype: Ordinært studienævnsmøde Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale Godkendt: 20.05.2019 Mødetype: Ordinært studienævnsmøde 2019-5 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale 4215-032 Mødeleder: Peter Bugge Referent: Kim Behrens Jessen Dato: 8. maj 2019 Varighed:

Læs mere

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn

Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Referat af konstituerende møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 16. februar 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder og formand)

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen, Rikke Merete Friis,

Læs mere

0. Godkendelse af dagsorden og referat Referat blev godkendt. Dagsorden blev godkendt med den mindre ændring, at pkt. 1.2 og 1.3 blev slået sammen.

0. Godkendelse af dagsorden og referat Referat blev godkendt. Dagsorden blev godkendt med den mindre ændring, at pkt. 1.2 og 1.3 blev slået sammen. Ordinært studienævnsmøde 2015-5 den 21. maj 2015 kl. 9-12 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461,516 Referat Til stede: Lene Kühle, Jens Seeberg, Ellen Emilie Madsen, Nicolai Sørensen, Ida

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk M Ø D E R E F E R A T 4. JUNI 2013 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 19. juni 2018 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Kirstine Helboe,

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

31. marts 2014 Ref.: crc J.nr.: 03/14. Til stede:

31. marts 2014 Ref.: crc J.nr.: 03/14. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Ordinært studienævnsmøde den 8. februar 2017 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461/516

Referat AARHUS UNIVERSITET. Ordinært studienævnsmøde den 8. februar 2017 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461/516 Ordinært studienævnsmøde den 8. februar 2017 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund 1461/516 Referat Til stede: Christina Fiig (CF), Anemone Platz (AP), Jørn Borup (JB), Felix Riede (FR), Jens

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand),

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand), D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. NOVEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab Møde den: 17. september 2012, kl. 15.15-17.00 Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov,

Læs mere

b. Orientering fra studienævnsformanden Nyt fra UFA UFA vil sætte ind med handlingsplan ift. SMU17 til efteråret. Studienævnets

b. Orientering fra studienævnsformanden Nyt fra UFA UFA vil sætte ind med handlingsplan ift. SMU17 til efteråret. Studienævnets Ordinært studienævnsmøde 2017-6 den 14. juni 2017 kl. 13.00-16.00 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale 1461-516 Godkendt Referat Deltagere: Christina Fiig (CF), Anemone Platz (AP), Jørn

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen Møde den: 18. juni 2015, kl. 11.00 13.00 Bygning 1264, lokale 220 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Helle Terkildsen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde den 13. september 2017 kl Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale

Ordinært studienævnsmøde den 13. september 2017 kl Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale Ordinært studienævnsmøde 2017-8 den 13. september 2017 kl. 13.00-16.00 Studienævnet ved Institut for Kultur og Samfund Lokale 1461-516 Godkendt Referat Deltagere: Christina Fiig (CF), Anemone Platz (AP),

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

Dagsordenen godkendt.

Dagsordenen godkendt. Møde den: 11. september, 2013, kl. 15.00-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Studienævn for Erhvervsøkonomi Torsdag den 7. februar 2017 kl i lokale 098 Odense

Studienævn for Erhvervsøkonomi Torsdag den 7. februar 2017 kl i lokale 098 Odense Referat fra møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Torsdag den 7. februar 2017 kl. 12.00-15.30 i lokale 098 Odense Tilstede: Anna Lund Jepsen, Knud Sinding, Ole B. Olesen, Kristian Philipsen, Nils Karl

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013 Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september Tilstedeværende: Camilla Hørby Jensen, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Bugge Thorbjørn Daniel, Charlotte Langer Søndergaard, Gry Friis Vinterlie

Læs mere

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet.

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet. REFERAT Referat fra Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Mandag den 15. august 2016 kl.: 10:00-12:00, NJV. 6B, i lokale 1.02 Deltagere i mødet: Liselotte Madsen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Carsten

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 STUDIENÆVN FOR ØKONOMI 12. september 2014 11. november 2014 pkt. 10 Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 Tilstedeværende: Lone Grønbæk Kronbak, Christian Kronborg, Bjarne Toft,

Læs mere

Bilag 1. Mødetype: Studienævnsmøde Teologi. Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed:

Bilag 1. Mødetype: Studienævnsmøde Teologi. Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed: Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed: 14.15 16.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Afbud: Christopher Kjær Glinvad (Erhvervsøkonomi-jura), Carina Damgren Madsen (Jura) og Nicoline Skals Laigaard (studievejleder)

Afbud: Christopher Kjær Glinvad (Erhvervsøkonomi-jura), Carina Damgren Madsen (Jura) og Nicoline Skals Laigaard (studievejleder) REFERAT Referat fra Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Mandag den 7. november 2016 kl.: 14:30-16:30, NJV. 6B, i lokale 1.02 Deltagere i mødet: Marlene Ydegaard deltog i mødet til og med punkt 3,

Læs mere

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 5. december 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-525 (det blå rum) Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Medlemmer: Gritt

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 19. august 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 19. august 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 21. august 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 19. august 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Jan Møller Jensen, Nicolai Holme Milsø Petersen,

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 03. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura Cæcilie Jessen, supp.

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 19. JUNI 2012 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 13. juni 2012 kl. 14.00

Læs mere

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi. Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Medlemmerne af Fagstudienævnet for Psykologi Referat af møde nr. 8 i Fagstudienævnet for Psykologi Tid: Manddag den 11. december 2017 kl. 09.00 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere