Side 13: Foredrag: Magnus Magnusson

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Side 13: Foredrag: Magnus Magnusson"

Transkript

1 Nr. 8 Marts 2018 Side 3: Vigtige datoer fra Min Købmand Side 5: Fastelavn 2018 Side 13: Foredrag: Magnus Magnusson

2 Kølkær og Omegns Borgerforening Anette Poulsen Randi Skousbøll Kai Hansen Kølkær Kirke og Menighedsråd Poul Nygaard Kristensen Mail: Tlf Kølkær Idrætsforening Indhold Side 1: Side 2: Side 3: Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side 12: Side 13: Side 14: Side 15: Side 16: Forside Info og indhold Præmiewhist Vigtige datoer fra Min Købmand Generalforsamling Fastelavn 2018 Folkekirkens Familiestøtte Kurser - Familiestøtte Navne i Kølkær Ta med til Bornholm! Håndboldskole 2018 Madcafé/En hilsen fra U14 & U15 Fodbold U5 Foredrag v. Magnus Magnusson Velkommen til Kølkær Gudstjenester Kalender Britt Eriksen bjeriksen@gmail.com Layout og design: Henriette Engel Hedegaard angelicdesigns@outlook.dk Anette Poulsen Hedelandsgruppens Årsmøde. Torsdag d. 3. maj kl afholdes årsmøde i Kølkær Hallen. Vi får også besøg af Egon Nielsen (Egon Købmand), der vil fortælle om tiden i Kølkær. Alle er meget velkommen. Idéer og fotos kan sendes til Henriette eller Anette Næste deadline: Vel mødt! Forside-billede: Tante Andante optræder til fastelavnsfesten.

3 Så starter præmiewhisten i Whist-klubben igen op til en ny sæson i Kølkær Idræts og Kulturcenter Tirsdage kl fra 2. januar Vi spiller i Idrætscentrets cafeteria hver tirsdag og afslutter sæsonen sidst i april. Alle er velkomne til at møde op, også selvom man ikke er en øvet whistspiller (nybegyndere), idet formålet er, at vi får nogle hyggelige timer sammen. Kortspillet er både for herrer og damer - i efteråret var der som regel 2 damer med hver gang. Der spilles almindelig whist med Grand, solo-nolo, pas m.v. Der spilles 2 runder à 24 spil hver aften og i pausen byder foreningen på en kop kaffe og en bid brød. Kontakt endelig medlemmerne i Whistklubben for yderligere oplysninger eller kontakt formanden Tom på mobil Min Købmand ET PAR VIGTIGE DATOER Foreningen bag Min Købmand Vores Købmand afholder den årlige 3 GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 18. APRIL kl i Kølkær Idrætscenter Foreningen er vært ved kaffebord og snitter. Alle er hjertelig velkomne, men kun anpartshavere har stemmeret. Vi følger endvidere op på traditionen med at afholde FORÅRSMARKED i maj måned. Det plejer at være dagen før mors dag, men grundet helligdage afholdes det en uge før. Det sker så LØRDAG DEN 5. MAJ kl på p-pladsen ved Min Købmand Der vil være gratis morgenkaffe, salg af planter og der er også mulighed for gratis at opstille en bod med salg af egne varer (dog ikke planter) Sæt kryds i kalenderen ved disse to arrangementer og mød talstærkt op!

4 Kølkær og Omegns Borgerforening afholder generalforsamling i Kølkær Kultur og Idrætscenter, tirsdag d. 10. april kl i mødelokale. Dagsorden iflg. vedtægter. Alle er velkomne, men kun medlemmer har stemmeret. Af hensyn til Køkkenet, vil der blive tilmelding ved Min Købmand fra 26. marts - 3. april. Venlig hilsen Bestyrelsen 4 NYT NYT NYT Køb Kaffe/Kakao ved Min Købmand I et forsøg på at hjælpe vores dejlige Købmandsbutik, har Kølkær og Omegns Borgerforening stillet en kaffe automat til rådighed i caféen. Der er flere valgmuligheder, og både kaffen og den varme kakao smager dejligt. Det koster kun 8 kr. pr. kop. Betal ved kassen og få udleveret et krus. Påfyld selv i Caféen. Også To Go.

5 Kølkær Borgerforening, Menighedsrådet, Idrætsforeningen og Kløverhuset inviterede endnu engang til et brag af en Fastelavnsfest i Kølkær. Ca. 200 mødte frem. Flot udklædte børn, men også voksne kom udklædte, for der var jo også tøndeslagning for dem til sidst I år var det Tante Andante der lavede festlig underholdning, med sang og lege. Aftensmaden blev spist med stort velbehag, og bestod i år af kylling i karry med ris og gulerodssalat. 5 Vi, arrangørerne, takker alle frivillige der gav en hjælpende hånd, både med forberedelserne, under festen, og ved oprydningen bagefter. Tusind tak allesammen.

6 Folkekirkens Familiestøtte Kølkær Sogn er pr. 1. januar 2018 blevet medejere af Folkekirkens Familiestøtte. Det betyder, at familier i Kølkær har mulighed for at benytte sig af Folkekirkens Familiestøttes tilbud til familier. Mange familier oplever perioder, hvor det er vanskeligt at være forældre af forskellige grunde. Og her vil Folkekirkens Familiestøtte gerne støtte forældrene i at skabe trivsel for børnene. Fokusområderne i indsatsen er meget forskellige fra familie til familie og afhænger af forældrenes behov for hjælp og deres ønske om støtte. 6 Gennem kontakt til den lokale koordinator kan forældre få støtte til at skabe trivsel i hjemmet gennem de forskellige tilbud: Frivillig forældreven i hjemmet, som kommer regelmæssigt i en periode og støtter forældre i de udfordringer, de selv oplever som et problem. Det kan for eksempel være struktur i hverdagen, konflikthåndtering, sparring om opdragelse eller andre udfordringer. Kurser til forældre: Forældre er de vigtigste personer til at skabe trivsel i et barns liv, og derfor afholder Folkekirkens Familiestøtte løbende kurser for forældre: PREP: Kommunikationskursus for par, der ønsker redskaber til at forbedre samlivet Par-tjek for par, der vil have en god snak om parforholdet KIFF: Samarbejdskursus for skilte forældre, der ønsker at tage godt vare på deres fælles børn Har din familie, eller nogle du kender brug for støtte fra os, eller har du lyst til at høre mere om at blive frivillig, så kontakt lokal koordinator Lene Frølund Rasmussen Tlf.: lfr@km.dk Se mere på:

7 7

8 Temadag: Når livet er svært Lørdag den 10. marts inviterer menighedsrådet og Indre Mission til temadag under overskriften: Når livet er svært - hvad giver håb og glæde? ved Solveig Rosenkvist. Tid og sted: 10/3 kl i Kølkær Hallen. Se mere info om tilmelding på opslag i byen. Påskemåltid Skærtorsdag, 29.marts, vil gudstjenesten bestå af et jødisk påskemåltid. Vi vil blive placeret omkring et bord, hvor vi går igennem elementerne i den jødiske påske og spiser påskemåltid sammen. Denne gudstjeneste er kl og varer ca. 2 timer alt i alt. Kom med til en anderledes påske! 8 Konfirmation I år er der 8 unge mennesker, som skal konfirmeres i Kølkær kirke. Det foregår søndag d. 29. april kl Telegrammer og andre hilsner kan i den forbindelse lægges i skolens aula, som vil være åben fra morgenen af. Friluftsgudstjeneste Traditionen tro vil der være friluftsgudstjeneste i præstegårdshaven 2. pinsedag kl Med harmonikamusik, hygge og forhåbentlig godt vejr. Efterfølgende spiser vi frokost sammen og nyder vejret! Navne (December Februar 2018) Døbte: Sigurd Palm Bastiansen Sørine Anine Lemberg Lund Andersen Vielser/velsignelser: Dødsfald/begravelser: Peter Kristian Pedersen Peder Blaabjerg Nikolajsen Tamara Chyzh Ingen

9 Tag med til Bornholm! I efteråret arrangerer Kølkær kirke en sognerejse til Bornholm. Det er Malene og Poul Nygaard Kristensen, der vil guide os rundt på Solskinsøen, vise dens unikke natur frem. Vi skal til Hammershus og til Gudhjem, råbe Hvad drikker Møller i Ekkodalen og mærke det hvide sand mellem tæerne ved Dueodde. Der vil være noget til naturelskeren og til den, der kan lide at gå i de lokale butikker. 9

10 februar var der håndboldskole for U6-U10 børn. Der var 12 børn tilmeldt og vi havde nogle skønne dage med overnatning. Der var især fokus på teknisk forsvar og skud på mål. U10 fik også undervisning af Kim Kristoffersen, som de var vilde med. Vi fik sponsorhjælp fra: Min Købmand, Kølkær DagliBrugsen, Arnborg Rema 1000, Lind slikhytten.dk 10 Børnehåndbold fitness Børnehåndbold fitness, for de 8-12-årige, er nu startet op og der er stadig plads til flere på holdet. Vi træner hver mandag kl i Kølkær Hallen En sæson koster 200,- (Vi holder ferie i skolens ferieperioder)

11 Madcafé Hver 2. måned afholder K/F Håndbold forening madcafé I Kølkær Hallens kantine. Menuen varierer fra gang til gang men prisen er altid fast: Voksne: 50,- Børn (1-12 år): 25,- Billetter købes ved Min Købmand Alle indtægter går ubeskåret til håndboldforeningens arbejde med U5-U12 børn. Datoer i 2018: 7. marts (special event) - 2. maj - 5. september - 7. november EN HILSEN FRA U14 & U15 Vores U14/U15 fodboldhold har fået mulighed for at deltage i Limone Cup, som er en fodboldturnering, der afholdes i Italien i uge 42. Derfor er vi lige nu i gang med at samle ind / tjene penge til turen. Vi vil gerne tjene penge for at gøre turen billigere, samt måske få noget fodboldtøj til turen. 11 I efteråret 2017 solgte vi skrabelodder til fordel for Diabetesforeningen. I de kommende måneder vil I finde os på Maj marked i Kølkær og Søby Marked, hvor vi vil sælge lopper for at tjene penge så kom endelig forbi og gør en god handel og støt vores fodboldhold. Torsdag den 5. april inviterer vi til foredrag med rekvisitør Magnus Magnusson, som blandt andet har arbejdet på Matador, Olsen-Banden og Huset på Christianshavn. Vi har også tilbudt snerydning i Kølkær/Arnborg her efter nytår dette har ikke givet det helt store, da vinteren ikke byder på de store mængder sne J Håndboldklubben har også valgt at støtte os så overskuddet fra deres madaften den 7. marts går til turen. Ligeledes har nogle af vore familiemedlemmer valgt at give et tilskud her er det vigtigt lige at nævne, at man ikke betaler til en bestemt person, alle beløb bliver fordelt ligeligt imellem alle spillerne. Måske vi finder på flere tiltag i løbet af året. I hvert fald håber vi, at I vil tage godt imod os, når I møder os på vores vej for at gøre turen lidt billigere. Med venlig hilsen Spillerne på U14/U15 i KFA Fodbold

12 Igennem de sidste par måneder har vi deltaget i 4 små turneringer i landsdelen. Det er blevet til rigtig mange flotte resultater for holdet og stor udvikling for holdet siden vi startede. Til den nye udendørs sæson vil der blive arbejdet mere intensivt på spilforståelse og bold teknik. Så vi håber på stor opbakning og måske nogle nye spillere til holdet. Der er planlagt flere turneringer holdet skal deltage i. Der vil efter planen være fælles opstart søndag d. 18/3 kl 10. Men der vil komme mere info her om på vores Facebook side. 12 Fitness Til vores åbent hus havde vi en stor opbakning med mange fremmødte både til indmeldelse og til en lille snak. Foreningen er oppe på det højeste medlems antal siden den blev stiftet. Tak for støtten. General forsamling forløb som planlagt og med enorm stor opbakning. Mange tak for det fremmøde til alle deltagere. Tak for hjælpen til de afgående bestyrelsesmedlemmer og velkommen til de nye. Vi glæder os til endnu et super år i fitness afdelingen. Bestyrelsen er som følger : Formand : Helge Jacobsen-Flø Næst formand : Gitte Witt Kassere : Jesper Schelander Sekretær : Martin Brocelius Suppleant : Bruno Sørensen

13 KFA Fodbold U14 og U15 vil gerne invitere til FOREDRAG med Rekvisitør Magnus Magnusson som vil fortælle lidt om sin tid bag kulisserne på Matador (og mon ikke der også kommer lidt sjove historier fra Olsen-Banden og Huset på Christianshavn, hvor han også har haft en finger med i spillet) Torsdag den 5. april kl på Kølkær Skole 13 Bagefter vil der være en kop kaffe og et stykke kage. Pris: 50,- for voksne / 25,- for børn under 12 år Billetterne købes hos Min Købmand Kølkær eller DagliBrugsen Arnborg inden onsdag den 28. marts Overskuddet går ubeskåret til fodboldholdets tur til Limone Cup i Italien til efteråret.

14 Kim Birkelund købte Kølkær Hovedgade 78, 15. september Kim er født og opvokset i Ikast, og er arbejdsleder på aftenhold hos Dansk Overflade Teknik (DOT). Det var meget naturligt at søge mod Kølkær, da jeg har arbejdet i Fasterholt i 16 år. Byen tiltalte mig ved prislejet på huse, og så var det en stor fordel med en købmand. Jeg har flere kollegaer i Kølkær, så nogle kender jeg da her. I fritiden griller jeg meget, og så bruger jeg en del tid på øl/vin og mjødbrygning. Jeg nyder gerne mit hjemmebryg med en god rom eller whisky. Så groft sagt, alt der er lækkert for mund og mave har min interesse :-) Jeg deltog i spisning ved Kulturfesten i september, den 2. dag jeg boede her. Jeg medbragte smagsprøver på 2 slags mjød. 14 Rebekka Kristine Grønbæk Pedersen (33år), har købt hus på Lyngvej 15, d. 1/ Hun er født og opvokset i Vildbjerg, men har boet i Herning. Hun bliver færdiguddannet pædagog til sommer, og glæder sig til fast arbejde. Har de sidste 3 år haft vikar job på Marienlund i Ikast og været Timepige i Name it i Herning Centret, hvor hun har arbejdet som salgsassistent før pædagoguddannelsen. Rebekka har før været aktiv med volley og badminton. Nu er det kreative indretningsprojekter, og haveindretning der bruges tid på. Elsker også at have det sjovt med venner og familie, og bruger også tid med hendes dejlige hund Berta som flyttede ind i august Det var ret tilfældigt, at jeg købte hus i Kølkær, men der var jo et økonomisk loft, der kunne gøre det lidt udfordrende på den beliggenhed jeg havde håbet. Jeg fik meget mere hus for pengene udenfor Hernings bygrænser. Har nu erfaret, at når man først er bag sine egne 4 vægge, så er det bare hjem, uanset hvor det er... Jeg har en kusine der har boet her i over 10 år, men kender ellers ikke så mange endnu. Jeg har ikke deltaget i arrangementer endnu, men håber på at der bliver mere tid til at udforske de mange muligheder her. Jeg synes det er fedt, at der er nogle der tager initiativ til så mange forskellige ting.

15 Gudstjenester i Kølkær Marts 2018: 8. mar.: 17.00: Hverdagsgudstjeneste med Rødderne 11. mar.: v. PNK 18. mar.: v. PNK 25. mar.: v. PNK (Palmesøndag) 29. mar.: v. PNK (Skærtorsdag) 30. mar.: v. PNK (Langfredag) April 2018: 1. apr.: v. PNK (Påskedag) 8. apr.: v. Bo Knudsen 12. apr.: 17.00: Hverdagsgudstjeneste v. Morten Meiner 22. apr.: v. PNK 27. apr.: v. PNK (St. bededag) 29. apr.: v. PNK (Konfirmation) 15 Maj 2018: 6. maj: v. Jens Moesgaard Nielsen 10. maj: v. PNK (Kr. Himmelfart) 20. maj: v. PNK (Pinsedag) 21. maj: v. PNK (2. Pinsedag) 27. maj: v. PNK Kontakt til Kølkær kirke Sognepræst Poul Nygaard Kristensen: Tlf.: / Mail: pnk@km.dk Graver Ulla Moesgaard Tlf.: Mail: elnkk@pc.dk

16 Dato Hvem arr. Hvad Hvor Tid 7/3 K/F Håndbold Madcafé Kølkær Hallen /3 Idrætsforeningen Gymnastikopvisning Kølkær Hallen /3 Madklubben Fællesspisning Kølkær Skole /4 KFA U14 & U15 Foredrag Kølkær Skole /4 Borgerforeningen Generalforsamling Kølkær Hallen /4 Min Købmand Generalforsamling Kølkær Hallen /4 Kølkær Kirke Konfirmation Kølkær Kirke /5 K/F Håndbold Madcafé Kølkær Hallen /5 Hedelandsgruppen Årsmøde/foredrag Kølkær Hallen /5 Min Købmand Maj Marked P-pladsen /5 Madklubben Fællesspisning Kølkær Skole Lørdag d. 17. marts 2018 kl afholdes den årlige gymnastikopvisning i Kølkær Hallen. Sæt allerede nu KRYDS I KALENDEREN og kom og se alle vores dygtige hold vise hvad de har lært i denne sæson. Amerikansk lotteri med flotte præmier Det vil være muligt at købe drikkelse og mad i cafeteriet

Fastelavn Præstens klumme. Håndboldskole. Side 5. Side 6. Side 10

Fastelavn Præstens klumme. Håndboldskole. Side 5. Side 6. Side 10 Nr. 4 Marts 2017 Fastelavn 2017 Side 5 Præstens klumme Side 6 Håndboldskole Side 10 Kølkær og Omegns Borgerforening www.kolkaer.dk Anette Poulsen anettepoulsen@hotmail.com Randi Skousbøll ranskou@gmail.com

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Nr. 7 December Juletræstænding s. 3. Temadag s. 9. Julekoncert s. 10

Nr. 7 December Juletræstænding s. 3. Temadag s. 9. Julekoncert s. 10 Nr. 7 December 2017 Juletræstænding s. 3 Temadag s. 9 Julekoncert s. 10 Kølkær og Omegns Borgerforening www.kolkaer.dk Anette Poulsen anettepoulsen@hotmail.com Randi Skousbøll ranskou@gmail.com Kai Hansen

Læs mere

Kølkær og Omegns Borgerforening Kølkær Kirke og Menighedsråd Kølkær Idrætsforening

Kølkær og Omegns Borgerforening  Kølkær Kirke og Menighedsråd  Kølkær Idrætsforening Nr. 5 Juni 2017 Kølkær og Omegns Borgerforening www.kolkaer.dk Anette Poulsen anettepoulsen@hotmail.com Randi Skousbøll ranskou@gmail.com Kai Hansen kaihansen@fiberpost.dk Kølkær Kirke og Menighedsråd

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

S. 11: Generalforsamling i Borgerforeningen

S. 11: Generalforsamling i Borgerforeningen Nr. 12 S. 7: Himmelske Dage på Heden S. 11: Generalforsamling i Borgerforeningen S. 12: Affaldsdag 2019 Marts 2019 Kølkær og Omegns Borgerforening www.kolkaer.dk Anette Poulsen anettepoulsen@hotmail.com

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 6. juni - 10. juni 2017 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 6. juni 2017 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Arrangementer 2009-2010 Til opslagstavlen På bestyrelsens vegne vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle, der hjalp til med renoveringen

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

S. 5: Juletræstænding. S. 7: Sognerejse til Bornholm. S. 14: Folkemøde i Kølkær

S. 5: Juletræstænding. S. 7: Sognerejse til Bornholm. S. 14: Folkemøde i Kølkær Nr. 11 S. 5: Juletræstænding S. 7: Sognerejse til Bornholm S. 14: Folkemøde i Kølkær December 2018 Kølkær og Omegns Borgerforening www.kolkaer.dk Anette Poulsen anettepoulsen@hotmail.com Randi Skousbøll

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

KvongPosten Januar 2019

KvongPosten Januar 2019 KvongPosten Januar 2019 Nytårsskål Den 1. januar 2019 i Kvong Kirke kl. 15,00. Efter gudstjenesten nytårsdag er der mulighed for at ønske hinanden godt nytår med et glas bobler. Formiddagskaffe i Kvong

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Fællesspisning Fredag den 8. februar kl. 18.30 årets første fællesspisning. Fastelavnsfest Søndag, den 10. februar kl. 14.00 i

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

KvongPosten April 2019

KvongPosten April 2019 KvongPosten April 2019 Formiddagskaffe I kirkehuset onsdag, den 3. april 2019 Kl. 10,00-11,00. Derefter holder vi sommerferie og begynder igen til september. Konfirmation 2019 i Kvong Kirke Søndag, den

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 16/2018 Et stort

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab.

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab. Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt Bondebjerget er et bofællesskab. Det ligger i Bellinge i Odense, cirka 9 km fra centrum. Her bor unge og gamle, små børn og pensionister. De bor her, fordi de godt

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske Sdr. Vium Nyt Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015 God påske Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. maj 2015 Emner skal være meddelt Aase Rahbek på mail skipper@mail.mira.dk senest d. 10. april

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne!

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne! MØDEREFERAT Mødedeltagere Jepsen Carsten Holm Bodil Andersen Kristian Møller Klaus Thøstesen Jonna Bjerregaard Fraværende Frank Jepsen Kopi Deltagerne, Frank Jepsen Sted Bodil Andersen, Nygade 10 Mødedato

Læs mere

SFO1 Pavillonen maj Tlf. nummer:

SFO1 Pavillonen maj Tlf. nummer: Stjernebrevet SFO1 Pavillonen maj 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Så er det gode vejr og sommeren for alvor begyndt at tage over, og børnene nyder at kunne være udenfor på legepladsen, i skolehaven og på

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

På Fjordklyngerådets vegne Inge Carlskov

På Fjordklyngerådets vegne Inge Carlskov Kære alle! På torsdag den 23. november er der åbent hus i landsbykontoret på Værestedet i Låstrup kl. 16.00-19.00. Kom og få en snak om områdefornyelsen, mens I nyder et glas gløgg og æbleskiver. Særlig

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2015 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 Kære forældre Så er efteråret over os med skiftende sol og regn, efter en dejlig solrig sommer. Vi var heldige, at det holdt tørvejr torsdag d. 6.september,

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

KvongPosten Januar 2018

KvongPosten Januar 2018 KvongPosten Januar 2018 Nytårsskål i Kvong Mandag den 1. januar kl. 15.00 efter gudstjenesten er der mulighed for, at ønske hinanden godt nytår og menighedsrådet er vært for et lille glas og et stykke

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

Tirsdag den 17. april kl i Forsamlingshuset.

Tirsdag den 17. april kl i Forsamlingshuset. GENERALFORSAMLING Tirsdag den 17. april kl. 18.00 i Forsamlingshuset. Spisning, derefter generalforsamling med dagsorden efter vedtægterne. På valg er: Lis Andersen (modtager ikke genvalg) Aase Hedevang

Læs mere

Nr. 6 September Kulturfest s Præstens klumme s. 6. Byfest s. 10

Nr. 6 September Kulturfest s Præstens klumme s. 6. Byfest s. 10 Nr. 6 September 2017 Kulturfest s. 4-5 Præstens klumme s. 6 Byfest s. 10 Kølkær og Omegns Borgerforening www.kolkaer.dk Anette Poulsen anettepoulsen@hotmail.com Randi Skousbøll ranskou@gmail.com Kai Hansen

Læs mere

Nyhedsbrev maj Grå hættetrøje med sorte bukser Grå Half Zip trøje med sorte bukser Klubdragten sælges kun samlet

Nyhedsbrev maj Grå hættetrøje med sorte bukser Grå Half Zip trøje med sorte bukser Klubdragten sælges kun samlet Nyhedsbrev maj 2019 Nyheder fra formanden: Klubdragt Vinding Ungdoms- og Idrætsforening Så er forårssæsonen i foreningen godt i gang. Vi håber rigtigt mange af jer vil købe vores nye klubdragt, så I kan

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Familiebase nyt BB. Familiebasen Bylderup Bov Med direkte indgang fra Slogsherredsvej 27 (ind ad døren og op ad trapperne) J a n u a r - F e b r u a r

Familiebase nyt BB. Familiebasen Bylderup Bov Med direkte indgang fra Slogsherredsvej 27 (ind ad døren og op ad trapperne) J a n u a r - F e b r u a r Familiebasen Bylderup Bov Med direkte indgang fra Slogsherredsvej 27 (ind ad døren og op ad trapperne) Familiebase nyt BB Bag ved skolen eller henne ved hallen. J a n u a r - F e b r u a r Netværk, fælleskab,

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 6. juni søndag den 9. juni 2019 Byfestprogrammet

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Præsthøjgården. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Præsthøjgården. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Præsthøjgården Program 1/1-31/7 2018 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige VELKOMMEN TIL DET ÅBNE AKTIVITETSCENTERS PROGRAM FOR FORÅRET 2018 Det åbne aktivitetscenter er for selvhjulpne brugere, og er

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

16 Årgang Nummer 4 December 2010

16 Årgang Nummer 4 December 2010 16 Årgang Nummer 4 December 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo. Afgang fra Bavnbo 9. juni Gin- og Rom smagning

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo. Afgang fra Bavnbo 9. juni Gin- og Rom smagning Lunde Nyt Juni 2017 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj 13.30 Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo Afgang fra Bavnbo 9. juni 18.00 Gin- og Rom smagning Stephan Stephansen Degnevej 8, Lunde 11. juni 9.00

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

KvongPosten Februar 2019

KvongPosten Februar 2019 KvongPosten Februar 2019 Et stykke om fornyelse, udvikling og ikke mindst industrispionage. En smule kærlighed kommer vi heller ikke uden om. Kom og vær med til en hyggelig aften med gode grin i vente.

Læs mere

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.!

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.! August 2006 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 30. september kl. 19.00 Slut op om den traditionsrige høstfest - invitér hele besætningen! Menu Hønsesalat m.

Læs mere

LOPPEMARKED. LØRDAG den 26-4 KL I AADUM HALLEN EFEKTER KAN AFLEVERES. FREDAG den 25-4 MELLEM 16 OG 20

LOPPEMARKED. LØRDAG den 26-4 KL I AADUM HALLEN EFEKTER KAN AFLEVERES. FREDAG den 25-4 MELLEM 16 OG 20 LOPPEMARKED LØRDAG den 26-4 KL. 10-14 I AADUM HALLEN EFEKTER KAN AFLEVERES FREDAG den 25-4 MELLEM 16 OG 20 HAR DU EFEKTER, DER GERNE SKAL AFHENTES, KAN MAN KONTAKTE MICHAEL JØRGENSEN 40566037 HAR DU EFEKTER,

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Nr. 9 Juni Side 3: Sankt Hans hygge på Torvet. Side 6: Koncert i Kølkær Kirke

Nr. 9 Juni Side 3: Sankt Hans hygge på Torvet. Side 6: Koncert i Kølkær Kirke Nr. 9 Juni 2018 Side 3: Sankt Hans hygge på Torvet Side 6: Koncert i Kølkær Kirke Side 10-16: Byfest 2018 Kølkær og Omegns Borgerforening www.kolkaer.dk Anette Poulsen anettepoulsen@hotmail.com Randi Skousbøll

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Aadum Husholdningsforening

Aadum Husholdningsforening Aadum Husholdningsforening HØSTMARKED Tirsdag den 20. september kl. 19.00 i Klublokalet. Traditionen tro hjælper Knud + Knud os med at få en festlig aften. Vi håber, I igen vil skænke os lidt af jeres

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

KvongPosten Februar 2019

KvongPosten Februar 2019 KvongPosten Februar 2019 Et stykke om fornyelse, udvikling og ikke mindst industrispionage. En smule kærlighed kommer vi heller ikke uden om. Kom og vær med til en hyggelig aften med gode grin i vente.

Læs mere