Kan solceller. være et tag?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kan solceller. være et tag?"

Transkript

1 Kan solceller være et tag?

2 02

3 03 Absolut SolTech ShingEl er et unikt bygningsintegreret solcellepanel, som har samme byggemål som fem Benders Carisma tagsten. Den er i sig selv en del af ejendommens klimakappe, uden krav til ekstra udstyr. Lad dit tag generere energi, uden at du behøver at gå på kompromis eller give afkald på funktionalitet eller æstetik. Vi mener det skal være en selvfølge, at alle ejendomme, som bygges, også skal generere energi, for at mindske belastningen på miljø og spare penge til ejeren under husets levetid. Fordi Soltech ShingEl erstatter andre byggematerialer, kræves der ikke ekstra omkostninger, hverken til fremstilling eller transport. Som bonus forkortes byggetiden. Vores løsninger giver arkitekter de bedste tænkbare forudsætninger for at være kreative, både ved nybyg og ved opgraderinger af ældre hus, uanset tagtype.

4 04 Pænt, holdbart og enkelt... Vi ved at dette lyder som en slidt reklamekliché, men overskriften er en træfsikker sammenfatning af vores SolTech ShingEl-paneler. Et panel har samme bredde som fem af Benders Carisma tagteglsten og ligger dermed i niveau med det øvrige tag. Intet ekstra tilbehør behøves og intet ekstra kræves under montagen, udover den underlagspap, som er foreskrevet i montageanvisningen. Panelerne monteres direkte på lægter. Montagen går til og med hurtigere, sammenlignet med at lægge traditionelle tagsten og installationen kan udføres af alle faglærte tagdækkere. Panelerne er UV-resistente og har bestået hårde tests i vores nordiske klima, med hagl, storme og sne. Naturligvis tåler de også at man går på dem. CE-mærkningen gælder for det europæiske marked og er godkendt både som et el-produkt og byggemateriale. 1 Monteres på bærende lægter, 2 2) Pas på at kablerne ikke kommer i på samme måde som Carisma klemme mellem modul tagteglsten og lægte 3 Kablerne kobles sammen som vist 4 Panelerne skrues fast i lægterne på installationstegningerne

5 05

6 06 Fra idé til virkelighed - sådan gjorde vi! I to år har Anna Svensson udviklet solcellemodulet Soltech ShingEl. Resultatet er et gennemtænkt produkt, hvor der er lagt stor vægt på detaljerne. Jeg er supertilfreds, det er inspirerende endelig at se produktet blive installeret hos vores kunder! At udvikle et produkt som ShingEl er et spændende arbejde, som begynder med en kravspecifikation, baseret på kundernes ønsker og leverandørernes forudsætninger. Forskellige koncepter måles op mod hinanden, konstruktionstegninger fremsendes for fremstilling af prototyper og produktet testes og evalueres op mod forskellige standarder. Til sidst er man nødt til at tage stilling til hele kæden, fra fremstilling til emballering, montage og installation, da der er mange kompetencer, eksempelvis tagdækkere og elektrikere, som involveres. Produktet skal desuden være æstetisk tiltalende og kunne integreres uden specielle skinner og tilbehør. Soltech ShingEl er enkel at lægge præcis som Benders Carisma tagsten, som anvendes som afslutning for solcellemodulerne. Ved at anvende et eksisterende produkt som afslutning, forøges fleksibiliteten for forskellige tagløsninger, det bliver mere økonomisk, siger Anna Svensson. For Anna er det vigtigt, at produktet både er enkelt at montere og at det kan genvindes, når den dag kommer. Soltech ShingEl er derfor udformet ud fra et såkaldt økodesignperspektiv. Anna Svensson har en spændende baggrund som produktudvikler, bl.a. hos IKEA. I bagagen har hun en Master of Science i Teknisk Design ved KTH i Stockholm. At hun som ansat ved SolTech kan arbejde med produktudvikling på heltid, giver virksomheden fantastiske forudsætninger. Vores produkter er industrialiserede og er blevet installesret på efterhånden mange tagarealer hos vores kunder. Vi er en fleksibel organisation, vejen fra idé til færdigt produkt, er kort. Vi regner med at ShingEl bliver en storsælger fremover, siger Anna. Selv når det kommer til SolTech Energys storsælgende semitransparente solcellemoduler, har Anna været involveret i udviklingen. Disse tyndfilmsløsninger kan integreres i miljøet og sælges med forskellige transparens, og selv med kunde-unikke design. Udviklingen pågår kontinuerligt, både når det gælder nye og eksisterende produkter. De rigtige materialer og udformning skal anvendes til de rette produkter, og det synes jeg er lykkedes ganske godt for os. Vi er et lille- men stærkt team, som ejer hele kæden, fra udvikling og produktion, til salg og marketing, siger hun.

7 07 Al udvikling begynder med papir, blyant og lineal. Først på et senere trin får produktet et digitalt liv i et tegneprogram. Her deltager Anna Svensson ved den første installation for Myresjöhus i Vallastaden i Linköping sommeren Det var en stor oplevelse at se andre bære rundt og montere de produkter jeg har udviklet, siger hun.

8 08 Solceller er standard når Svenske Myresjöhus profilerer sig Hos Myresjöhus har den øverste ledelse besluttet, at alle udstillingshuse, fremover skal have solceller. - Soltech Energys integrerede paneler føles som den helt rigtige løsning, siger Stefan Eklund, produktchef ved Myresjöhus. I 2 år har Soltech Energy og Myresjöhus haft en dialog i gang. Til at begynde med, handlede det om solfangere for varmt vand, men nu har man helt og holdent fokuseret på solceller. Projekt Vallastaden i Linköping, kom til at lægge grund for et tæt samarbejde: Størstedelen af vores huse har varmepumper, men i Vallastaden er det fjernvarme. For at imødekomme energikravet på husene, indså vi at vi var nødt til at inddrage solenergi. Vi søgte først og fremmest integrerede løsninger og da introducerede SolTech Energy os for Shing-El, som på daværende tidspunkt skulle lanceres. Linköping kommune var med på ideen og godkendte projektet, og så besluttede vi os for at satse, siger Stefan Eklund. Han synes Soltech Energys produkt er perfekt for Vallastaden, for her handler det om en stor og eksponeret tagflade med hældning. Straks efter montagen var påbegyndt, forhørte naboer sig omkring løsningen. Taget stod smukt og flot i skinnende sol - det fik stor opmærksomhed fra dag ét, siger Stefan. Han er overbevist om at solceller kommer til at blive vigtige i omstillingen til vedvarende energi. Vi står på tærsklen! Dette er fremtiden, samtidig med at teknologien bedre kan dokumenteres i form af kalkuler og energiberegninger. Når vi installerer solceller, får vores huse en bedre energiværdi. 100 KW per kvadratmeter om året kan der for eksempel spares, så jeg tror på solenergi og regner med at vores kunder kommer til at skubbe og fremme denne form for løsninger, siger Stefan Eklund. Huset i Vallastaden kommer i høj grad til at fungere som et fremvisningsanlæg for Myresjöhus. Når området er klart, regner man med tusindvis af besøgende. Som et af få småhusleverandører i området, får vi en god chance for at profilere os!

9 09 Jeg tror på solenergi og regner med at vores kunder kommer til at skubbe og fremme denne slags løsninger. Stefan Eklund, Myresjöhus Fakta om Myresjöhus Virksomheden startede for 90 år siden og har siden dengang leveret huse. I dag indgår Myresjöhus i Sveriges ledende boligkoncern OBOS Sverige AB, med leverede boliger siden Hovedkontoret ligger i Myresjö, lige udenfor Vetlanda i Småland. Her findes Europas mest moderne produktionsanlæg. Der findes også anlæg i Vrigstad og Sundsvall. Omsætningen er ca. 1,5 milliarder SEK (2015). Ca. 830 er ansat i virksomheden.

10 10 Flere fordele med ShingEl Præcis som ved de øvrige produkter i vores sortiment, er det tyndfilmsteknologien som udgør kærnen i SolTech ShingEl-panelerne. Fordelen med CdTe, som tyndfilmstypen hedder, er mange. Udover det homogene design, som er forskelligt fra kiselteknikken, er det først og fremmest den høje virkningsgrad i skyggefulde miljøer, som er værd at bemærke. Tyndfilmen giver mere energi, selv på tågede- og regnfulde dage og selv om panelet ligger i skyggen af træ, skorstene eller lignende. Fordelen med integrationen af Soltech ShingEl er desuden, at den erstatter andre materialer og i sig selv bliver en del af bygningens klimaskal. Dette forkorter byggetiden og sænker omkostningerne. Fakta om ShingEl Konstrueret for at være 100% kompatibel med Benders Carisma tagsten, uden krav til ekstra udstyr. 1 solcellepanel modsvarer 5 Benders Carisma tagsten. Konstrueret ud fra et økodesignperspektiv. Robust design, som tåler hagl, sne og frost. Certificeret iht. IEC 61646:2008. CE-mærket og godkendt som el-produkt og byggemateriale indenfor EU. Moderne tyndfilmsprodukt (CdTe).

11 Soltech's satsning i Danmark SolTech Energy driver udvikling af nye og eksisterende produkter, med eget personale på hovedkontoret i Stockholm. Sammen med vores lokale Distributør, Solar Partner ApS i København, satser vi på at være markedsførende på BiPV/BaPV i hele Skandinavien. At have kontrol over hele kæden, fra idé til færdigt produkt, gør os til en komplet og tryg partner. Arne Grøntvedt, Direktør i Solar Partner, er meget tilfreds med dette partnerskab. Vi har længe søgt efter en elegant løsning, som let integreres med en almen og kendt tagsten. Dette er essentielt på et marked som det danske, hvor design og æstetik, vægter højt. Flere medlemmer i vores produktfamilie SolTech Facade En fantastisk løsning, som erstatter et andet facademateriale, såsom skifer eller andre facadeplader. Med Soltech Facade, som findes i 8 forskellige farver, får du en facade, som ikke bare forskønner bygningen, men i tillæg producerer strøm. SolTech ST Glasfacade i Linköping med både heldækkende- og semitransparente glasruder med solceller, i en og samme facade. Gå ind på for aktuel information og produktblade.

12 Effektiv og æstetisk løsning En skandinavisk undersøgelse har vist at solenergi først og fremmest fravælges, fordi man mener det ikke er pænt. SolTech Energys produkter erstatter andre bygningsmaterialer og møder vores kunders høje krav til æstetik. Vores produkt ShingEl slår hul på alle fordomme. ShingEl er vores første helintegrerede panel, som samtidig er en del af bygningens klimaskal. Den møder arkitekturen og kan tilpasses efter tagets konstruktion, uanset om du bygger nyt eller renoverer et ældre hus. SOLAR PARTNER ApS Sønderborggade 1 DK København Ø Telefon: CVR: info@solarpartner.dk Solarpartner.dk Produktion: Klassons Mediabyrå AB, Sävsjö

Solceller i hvide og lyse Facader

Solceller i hvide og lyse Facader Solceller i hvide og lyse Facader Din partner på skjulte solceller i facader Konstruktion Energi Aktive facader Vores ekspertise Solaxess er et schweizisk firma, som er specialister i den højteknologiske

Læs mere

INSPIRERET AF NATUREN

INSPIRERET AF NATUREN INSPIRERET AF NATUREN SUNSTYLE SOLCELLER ER LIGE SÅ GENIALE SOM FISKENES HUD: DE OPFØRER SIG MED DERES UDFORMNING AF PANELERNE SOM ET NATURLIGT VÆRN MOD VANDGENNEMTRÆNGNING SUNSTYLE ER ROBUST KONSTRUERET

Læs mere

Sapa Solar BIPV. Bygningsintegrerede solceller

Sapa Solar BIPV. Bygningsintegrerede solceller Sapa Solar BIPV Bygningsintegrerede solceller Solcelleglas Solcellerne er indbygget i en gennemsigtig termorude med 2 eller 3 lag glas eller i uigennemsigtigt enkeltglas i brystning eller solafskærmning.

Læs mere

Solceller til bygningsintegrering

Solceller til bygningsintegrering Solceller til bygningsintegrering -Produceret i Danmark Flensbjerg 8, 4960 Holeby, Danmark Tlf: 3536 7777 www.dansksolenergi.com Skifer Integration BESTEM GLAS Vi laver solcellepanelet i den størrelse,

Læs mere

Et tag der får dig, dit hus og

Et tag der får dig, dit hus og Innogie Et tag der får dig, dit hus og Insert picture din elregning til at se godt ud Introductory Presentation Solceller en del af fremtidens energisystem MAN-V1 Kort om Innogie MISSION Innogie s mission

Læs mere

Terrassetag Carport Solceller

Terrassetag Carport Solceller Terrassetag Carport Solceller 2 Arkitektur og egen grøn elproduktion Denne folder er tænkt som information og inspiration for den grønne projektmager, som ønsker sig en kombination af æstetik og vedvarende

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og holdbar løsning.

Skifer i fibercement. En smuk og holdbar løsning. Skifer i fibercement En smuk og holdbar løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

Solceller. Byens Netværk, d. 17. september 2008

Solceller. Byens Netværk, d. 17. september 2008 Solceller DONG Energy og solceller, Byens Netværk, d. 17. september 2008 - Hvorfor solceller - Nøgletal, forskning/udvikling m.m. - Politisk opbakning - Eksempler på anlæg - DONG Energy's ydelser - Spørgsmål?

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

Producer din egen elektricitet... www.dansksolarsystem.dk

Producer din egen elektricitet... www.dansksolarsystem.dk Producer din egen elektricitet... www.dansksolarsystem.dk Information Solcelle systemet Komponenterne i solcelleanlæggene er kvalitetskomponenter, der er certificeret i henhold til de skrappeste europæiske

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk Skifer i fibercement En smuk og tidløs løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

Intelligente energiløsninger

Intelligente energiløsninger Intelligente energiløsninger fra green force company a/s Mathiasen Holstebrovej 58-6950 Ringkøbing Monteringen startede om morgenen, og samme dag var vi selvforsynende med el Lise og Hans Peter Buch -

Læs mere

Håndværkertips God fornøjelse.

Håndværkertips God fornøjelse. Det handler om beklædning. Om tag, facader og profiler. Og om modeller, der henrykker og skaber glæde. Vi taler Cembrit profiler. Om tagbeklædning og facadeplader i fibercement og årets kalender til håndværkerne.

Læs mere

Solceller til bygningsintegrering

Solceller til bygningsintegrering Solceller til bygningsintegrering - Produceret i Danmark DANSK SOLENERGI Flensbjerg 8, 4960 Holeby, Danmark Tlf: 3536 7777 www.dansksolenergi.com Dansk Solenergis fabrik er et stort fuldautomatiseret produktionsanlæg

Læs mere

Med solen som målet. Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning

Med solen som målet. Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning Metrotile LightPOwer Med solen som målet Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning 2 Med solen som målet Da verden omkring os og vejrlige forandringer gør at

Læs mere

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning Cembrit Skifertag En smuk og tidløs løsning Cembrit 40 x 40 Diagonal Skifer Sortblå Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed.

Læs mere

Med naturens egen energi

Med naturens egen energi Denmark Med naturens egen energi Solcellepaneler Solvarme www.izen.dk IZEN Energy Systems blev grundlagt i 1987, og lige siden har vores mission været "at producere vedvarende energi til alle med de bedste

Læs mere

Solcelleanlæg i forbindelse med bygninger. Temadag 17. september 2012 Ivan Katic ik@teknologisk.dk

Solcelleanlæg i forbindelse med bygninger. Temadag 17. september 2012 Ivan Katic ik@teknologisk.dk Solcelleanlæg i forbindelse med bygninger Temadag 17. september 2012 Ivan Katic ik@teknologisk.dk 1 Endelig: Det danske boom! 23.000 familier producerer solstrøm fra solcelleanlæg med en samlet effekt

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En stærk løsning til klassisk eller moderne byggeri Cembrit B7 Sortblå Unik styrke og flot finish Den nye generation af fibercement bølgeplader fra Cembrit er et stærkt valg.

Læs mere

Med solen som målet. Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning

Med solen som målet. Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning Metrotile LightPOwer Med solen som målet Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! den lette tagløsning Med solen som målet Da verden omkring os og vejrlige forandringer gør at vi

Læs mere

SOLEN ER DEN STØRSTE VEDVARENDE ENERGIKILDE VI KENDER. PÅ BLOT EN TIME MODTAGER JORDEN MERE ENERGI END DER BRUGES AF ALLE LANDE I VERDEN PÅ ET HELT

SOLEN ER DEN STØRSTE VEDVARENDE ENERGIKILDE VI KENDER. PÅ BLOT EN TIME MODTAGER JORDEN MERE ENERGI END DER BRUGES AF ALLE LANDE I VERDEN PÅ ET HELT SOLEN ER DEN STØRSTE VEDVARENDE ENERGIKILDE VI KENDER. PÅ BLOT EN TIME MODTAGER JORDEN MERE ENERGI END DER BRUGES AF ALLE LANDE I VERDEN PÅ ET HELT ÅR. Kilde iea Trods det at Danmark er placeret rimelig

Læs mere

B L A N K. Den lette tagløsning. scandinavien a/s

B L A N K. Den lette tagløsning. scandinavien a/s B L A N K Den lette tagløsning MetroBond BLANK er et stilrent og elegant kvalitets produkt, der med sin blanke overflade giver et eksklusivt udseende - og det tør vi godt give års garanti på! scandinavien

Læs mere

Intelligente energiløsninger til industri og erhverv

Intelligente energiløsninger til industri og erhverv Intelligente energiløsninger til industri og erhverv fra Mathiasen Mathiasen Holstebrovej 58-6950 Ringkøbing velkommen Velkommen til Mathiasen...... din lokale sparringspartner inden for vedvarende energiløsninger.

Læs mere

Producer din egen elektricitet...

Producer din egen elektricitet... Producer din egen elektricitet... Information Solcelle systemet Komponenterne i solcelleanlæggene er kvalitetskomponenter, der er certificeret i henhold til de skrappeste europæiske normer, de er testet

Læs mere

Combihouse. Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen.

Combihouse. Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen. www.combihouse.dk Combihouse Når valget falder på et Combihouse, er valget samtidigt faldet på friheden til, selv at designe drømmeboligen. Konceptet hedder Combihouse, da det er meningen at boligkøberen

Læs mere

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej!

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej! Flex Ultra solceller Ren og uafhængig strøm på din vej! X-Sol Danmark Siden 2010 har X-Sol Danmark produceret og leveret fleksible solceller til opladning af batterier, altså off-grid løsninger. Vi har

Læs mere

GAIA SOLAR SOLCELLER TIL ERHVERV

GAIA SOLAR SOLCELLER TIL ERHVERV GAIA SOLAR SOLCELLER TIL ERHVERV Gaia Solar 20 års erfaring med solcelle projektering og montering 10 ansatte ingeniør, elektrikere, bygningskonstruktører, IT Projekterer, monterer, overvåger og servicerer

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

PRODUKTER MEDARBEJDERE OMSÆTNING (2016) 6 5 m i o. k r. PROJEKT af nye facadeløsninger FINANSIERING. Egenbetaling VIDENINSTITUTION

PRODUKTER MEDARBEJDERE OMSÆTNING (2016) 6 5 m i o. k r. PROJEKT af nye facadeløsninger FINANSIERING. Egenbetaling VIDENINSTITUTION FA K TA K O M P R O M E N T PRODUKTER Ta g - o g f a c a d e l ø s n i n g e r t i l b y g g e b r a n c h e n A N TA L MEDARBEJDERE 16 OMSÆTNING (2016) 6 5 m i o. k r. PROJEKT Te s t, p r o d u k t t

Læs mere

SOLEN ER DEN STØRSTE VEDVARENDE ENERGIKILDE VI KENDER. PÅ BLOT EN TIME MODTAGER JORDEN MERE ENERGI END DER BRUGES AF ALLE LANDE I VERDEN PÅ ET HELT

SOLEN ER DEN STØRSTE VEDVARENDE ENERGIKILDE VI KENDER. PÅ BLOT EN TIME MODTAGER JORDEN MERE ENERGI END DER BRUGES AF ALLE LANDE I VERDEN PÅ ET HELT SOLEN ER DEN STØRSTE VEDVARENDE ENERGIKILDE VI KENDER. PÅ BLOT EN TIME MODTAGER JORDEN MERE ENERGI END DER BRUGES AF ALLE LANDE I VERDEN PÅ ET HELT ÅR. Kilde iea Trods det at Danmark er placeret rimelig

Læs mere

NÅR DU VIL OPSÆTTE SOLCELLER GODE RÅD

NÅR DU VIL OPSÆTTE SOLCELLER GODE RÅD NÅR DU VIL OPSÆTTE SOLCELLER GODE RÅD NÅR DU VIL OPSÆTTE SOLCELLER København C02-neutral i 2025 København Kommune skal være CO2-neutral i 2025. Teknik- og Miljøforvaltningen vil derfor gerne hjælpe københavnerne

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

Nulenergi- eller plusenergibygninger med varmepumper - er det mulig? Gilbert Jensen, Næstformand DSF & CEO Free Energy A/S

Nulenergi- eller plusenergibygninger med varmepumper - er det mulig? Gilbert Jensen, Næstformand DSF & CEO Free Energy A/S Nulenergi- eller plusenergibygninger med varmepumper - er det mulig? Gilbert Jensen, Næstformand DSF & CEO Free Energy A/S Fakta om solen som gratis og miljøvenlig energikilde I Norden har vi mange soltimer!

Læs mere

Solcelleranlæg. Solcelleanlæg

Solcelleranlæg. Solcelleanlæg Solcelleanlæg Sænk din elregning og dit CO 2 -udslip markant Solens daglige indstråling på jorden er ca. 6.000 gange så høj, som den samlede energi vi dagligt forbruger på kloden. Ved at udnytte solens

Læs mere

Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! Med solen som målet. den lette tagløsning

Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! Med solen som målet. den lette tagløsning Skal du have nyt tag..? Så tænk grønt og gør en god investering! Metrotile LightPOwer Med solen som målet den lette tagløsning 2 Med solen som målet Da verden omkring os og vejrlige forandringer gør at

Læs mere

Solcelle KIT. Producer din egen elektricitet...

Solcelle KIT. Producer din egen elektricitet... Solcelle KIT Producer din egen elektricitet... Information Solcelle systemet Komponenterne i solcelleanlæggene er kvalitetskomponenter, der er certificeret i henhold til de skrappeste europæiske normer,

Læs mere

Bosch solcelle moduler. Monokrystallinske solcellepakker

Bosch solcelle moduler. Monokrystallinske solcellepakker Bosch solcelle moduler Monokrystallinske solcellepakker Velkommen hos Bosch Indholdsfortegnelse Indledning... 4 Gode grunde til Bosch solcelle moduler... 5 Dataark... 6 Overblik over systempakker... 6

Læs mere

Energiløsninger. innovation

Energiløsninger. innovation Energiløsninger Med basis i kvalitet, design og Med basis i kvalitet, design og innovation Kort om Nordic Energy Group Nordic Energy Group ApS er ejet af Komproment og Flemming Lund. Komproment er en succesfuld

Læs mere

Selvom Danmark ligger nordligt, har vi på et år lige så meget solskin som i eksempelvis Paris. Der er af samme grund rigeligt med sol i Danmark til

Selvom Danmark ligger nordligt, har vi på et år lige så meget solskin som i eksempelvis Paris. Der er af samme grund rigeligt med sol i Danmark til solcelleguiden Selvom Danmark ligger nordligt, har vi på et år lige så meget solskin som i eksempelvis Paris. Der er af samme grund rigeligt med sol i Danmark til produktion af el med solceller. Solceller

Læs mere

Focus. Trust. Initiative. Power Packs i Nødstrømsanlæg

Focus. Trust. Initiative. Power Packs i Nødstrømsanlæg Focus. Trust. Initiative. Power Packs i Nødstrømsanlæg Agenda Præsentation af Dantherm Power Brændselscellesystemer fra Dantherm Power Nødstrømssystemer fra Dantherm Power Power Moduler fra Dantherm Power

Læs mere

Præsentation af Nordic Energy Group. - din samarbejdspartner når energibesparelser og design er vigtigt

Præsentation af Nordic Energy Group. - din samarbejdspartner når energibesparelser og design er vigtigt Præsentation af Nordic Energy Group - din samarbejdspartner når energibesparelser og design er vigtigt Kort om Nordic Energy Group Nordic Energy Group er producent af design solfangere og har forhandlingen

Læs mere

LØSNINGER MED SOLENERGI. www.irfts.com

LØSNINGER MED SOLENERGI. www.irfts.com LØSNINGER MED SOLENERGI T I L B O L I G E N www.irfts.com IRFTS, LØSNINGER TIL HELE HUSET EASY ROOF EVOLUTION Integrationssystem til parcelhuset EASY ROOF SOLUTION FOR VELUX Integration af et tagvindue

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En ny generation og en stærk løsning til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fibercement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige,

Læs mere

SOLCELLER energi for alle

SOLCELLER energi for alle SOLCELLER energi for alle 1 LAD SOLEN SKINNE PÅ DIN EL-REGNING Interessen for solcelleanlæg er steget markant de senere år og denne interesse ser ud til at fortsætte ikke mindst fordi det forventes at

Læs mere

DYNAMISK GLAS TIL SOLAFSKÆRMNING

DYNAMISK GLAS TIL SOLAFSKÆRMNING DYNAMISK GLAS TIL SOLAFSKÆRMNING Mennesket har brug for dagslys. Glasfacader giver lyse, åbne omgivelser, men stiller også høje krav til energihåndtering i forhold til miljø, komfort og bæredygtighed.

Læs mere

SolCell - Dansk Solenergi Int. - tagintegrerede solceller med - Unik montage løsning

SolCell - Dansk Solenergi Int. - tagintegrerede solceller med - Unik montage løsning SolCell - Dansk Solenergi Int. - tagintegrerede solceller med - Unik montage løsning Nu kan du producer din egen el, uden at gå på kompromis med din bolig s arkitektoniske udtryk Integreret i Linea Integreret

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En stærk løsning www.cembrit.dk Til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fiber cement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige, miljøvenlige

Læs mere

Icopal plus garanti. Til husejeren

Icopal plus garanti. Til husejeren Icopal plus garanti Til husejeren Tagpap og trivsel Tidens mest populære tag Når man vælger tag, vælger man også tryghed. Gennem de seneste mange år har tagpapløsninger været førstevalg hos mange husejere.

Læs mere

Driftssikker Vindmølle

Driftssikker Vindmølle Driftssikker Vindmølle Kingspan Wind er det seneste produkt i Kingspan Groups miljøvenlige sortiment. Resultatet af 30 års forskning, udvikling og innovation med installationer i mere end 60 lande og på

Læs mere

VISIONS WITH ENERGY. Salgs Guide 2012

VISIONS WITH ENERGY. Salgs Guide 2012 VISIONS WITH ENERGY Salgs Guide 2012 Kit Systemer KIT 1: 1.9 kwp Net tilsluttet Solcelleanlæg Mængde 10 stk.: Solcellemoduler Trina Solar, TSM- DC01.A.05 black 190W Ydelse 190 Wp 0~+3% Monokrystallinske

Læs mere

SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010

SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010 SOLVARMEANLÆG FORÅR 2010 The Smarthome Company, Lergravsvej 53, DK-2300 København S. www.greenpowerdeal.com Til dig der står og tænker på at købe et solvarmeanlæg I Danmark skinner solen ca. 1.800 timer

Læs mere

Lidt omkring Energi Nord Hvad siger reglerne? Solceller Vindmøller. Ved Energi Nord Martin Jacobsen & Steen Lund Sømod

Lidt omkring Energi Nord Hvad siger reglerne? Solceller Vindmøller. Ved Energi Nord Martin Jacobsen & Steen Lund Sømod Lidt omkring Energi Nord Hvad siger reglerne? Solceller Vindmøller Ved Energi Nord Martin Jacobsen & Steen Lund Sømod Energi Nord Stiftet i 2001 Ejere: Himmerlands Elforsyning Nord Energi 260.000 afregningskunder

Læs mere

Your Partner in Safety

Your Partner in Safety Your Partner in Safety Inspektion og kontrol af det færdige anlæg er en del af opgaven. SafeExIT SafeExIT er specialiseret i sikkerhedsbelysning, eksplosionsbeskyttet el-materiel, samt belysning til industrielle

Læs mere

Shingle Den lette tagløsning

Shingle Den lette tagløsning Shingle Den lette tagløsning den lette tagløsning Produktet Shingle Uovertruffen holdbarhed Med Shingle tilbyder Metrotile et produkt der har sat byggetraditioner og arkitektur i højsædet. Samtidig har

Læs mere

Udnyt solens naturlige varme. Det er sund fornuft!

Udnyt solens naturlige varme. Det er sund fornuft! Udnyt solens naturlige varme. Det er sund fornuft! www.sonnenkraft.dk Derfor er solvarme genialt forever clever Der er masser af god energi i solen Solenergi og energireserver sat i forhold til jordens

Læs mere

VISIONS WITH ENERGY. Salgs Guide 2015. Ny forbedret tilskudsordning!

VISIONS WITH ENERGY. Salgs Guide 2015. Ny forbedret tilskudsordning! VISIONS WITH ENERGY Salgs Guide 2015 Ny forbedret tilskudsordning! Tilskudsordning til solceller vedtaget Feb 2015 Støtte til el fra solceller, Feb. 2015 Efter EU-Kommissionens godkendelse kan ejere af

Læs mere

Cembrit Bølgeplader i fibercement

Cembrit Bølgeplader i fibercement Cembrit Bølgeplader i fibercement En stærk løsning www.cembrit.dk Til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fiber cement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige,

Læs mere

8.A DATO: 27. MARTS MATTE SOLCELLER. Anna Vase Olesen & Emma Køhler

8.A DATO: 27. MARTS MATTE SOLCELLER. Anna Vase Olesen & Emma Køhler 8.A DATO: 27. MARTS MATTE SOLCELLER Anna Vase Olesen & Emma Køhler Indholdsfortegnelse Forside Indholdsfortegnelse og resume s. 1 Formå l s. 2 Teoriåfsnit s. 3 Hypotese s. 4 Forsøg og metode 1 s. 5 & 6

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

LØSNINGER MED SOLENERGI. www.irfts.com

LØSNINGER MED SOLENERGI. www.irfts.com LØSNINGER MED SOLENERGI T I L B O L I G E N www.irfts.com EASY ROOF EVOLUTION Integrationssystem til parcelhuset EASY ROOF SOLUTION FOR VELUX Integration af et tagvindue i din energiinstallation IRFTS,

Læs mere

Solenergi Af Grethe Fasterholdt. En solfanger opvarmer brugsvand, eller luft til ventilation. Et solcelle anlæg producerer strøm / elektricitet.

Solenergi Af Grethe Fasterholdt. En solfanger opvarmer brugsvand, eller luft til ventilation. Et solcelle anlæg producerer strøm / elektricitet. Solenergi Af Grethe Fasterholdt. En solfanger opvarmer brugsvand, eller luft til ventilation. Et solcelle anlæg producerer strøm / elektricitet. Jeg fik solfanger anlæg for 19 år siden, den fungere stadig

Læs mere

Professionelle SOLCELLELØSNINGER

Professionelle SOLCELLELØSNINGER Til rådgivere, virksomheder og offentlige institutioner Professionelle SOLCELLELØSNINGER Tænk solceller ind i dit næste projekt 33180 solarelements Erhvervsfolder ny 2.indd 1 22/10/13 16.4906 Tænk solceller

Læs mere

Neotherm varmtvandsbeholdere

Neotherm varmtvandsbeholdere ECOSKIN 2.0 ISOLERING Neotherm varmtvandsbeholdere 47% energibesparelse BROSCHURE THE FLOW OF ENERGY DATABLAD 2 2.0 - DEN NY GENERATION Isolering er ikke bare isolering. Materialer af høj kvalietet er

Læs mere

Alsidige løsninger til montage af solceller på skrå og flade tage. Hilti MSP. El- och VVS. Hilti. Outperform. Outlast. Løsninger til solcellemontage

Alsidige løsninger til montage af solceller på skrå og flade tage. Hilti MSP. El- och VVS. Hilti. Outperform. Outlast. Løsninger til solcellemontage Løsninger til solcellemontage Alsidige løsninger til montage af solceller på skrå og. Hilti. Outperform. Outlast. Stærk og hurtig montage på skrå tage Stærk og hurtig montage på skrå tage Montage af solceller

Læs mere

Corus ByggeSystemer A/S. ClickFals

Corus ByggeSystemer A/S. ClickFals Corus ByggeSystemer A/S ClickFals Stående fals: Økonomisk attraktivt 1. Corus ByggeSystemer A/S sætter standarden - vi har markedets førende produkter 2. Stærke produktkoncepter til byggeriet - Corus ByggeSystemer

Læs mere

MASKOT PROMOTION BY EUROMASCOTS MASKOTTER MASKOTFØRER MERCHANDISE

MASKOT PROMOTION BY EUROMASCOTS MASKOTTER MASKOTFØRER MERCHANDISE MASKOT PROMOTION BY EUROMASCOTS MASKOTTER MASKOTFØRER MERCHANDISE Danmarks bedste maskotter siden 2003 INSPIRATIONS KATALOG Hos Maskot Promotion designer og producerer vi maskotter til virksomheder og

Læs mere

VORES ERFARING MED EUROSTARS-PROGRAMMET: STØTTE TIL AT UDVIKLE BILLIGERE OG MERE TRANSPARENTE SOLCELLEPANELER ANDERS SØRENSEN, UDVIKLINGSCHEF

VORES ERFARING MED EUROSTARS-PROGRAMMET: STØTTE TIL AT UDVIKLE BILLIGERE OG MERE TRANSPARENTE SOLCELLEPANELER ANDERS SØRENSEN, UDVIKLINGSCHEF VORES ERFARING MED EUROSTARS-PROGRAMMET: STØTTE TIL AT UDVIKLE BILLIGERE OG MERE TRANSPARENTE SOLCELLEPANELER ANDERS SØRENSEN, UDVIKLINGSCHEF Kort om mig Cand.scient.soc fra RUC Efteruddannelse: Projektledelse:

Læs mere

Solceller - Guide til befæstelse

Solceller - Guide til befæstelse Solceller - Guide til befæstelse Din guide til befæstelse Denne guide giver overblik over montage af solcellepaneler på forskellige tagtyper. Solceller er på få år blevet en markant del af den danske installationsbranche.

Læs mere

Glydea Motoriser dine gardiner.

Glydea Motoriser dine gardiner. Glydea Motoriser dine gardiner www.somfy.dk Motoriser dine gardiner me og det bliver en nyd Det er lidt af et skuespil hver gang et gardin motoriseret med Glydea glider silkeblødt i sin skinne. Perfekt

Læs mere

Moderne og funktionelt byggeri. med Tonality facadetegl

Moderne og funktionelt byggeri. med Tonality facadetegl Moderne og funktionelt byggeri med Tonality facadetegl Et komplet udtryk med Tonality facadetegl Hirtshals Transportcenter i mørkegrå Tonality. Da det gamle toldcenter i Hirtshals var blevet for småt,

Læs mere

ærlighed gennem enkelhed

ærlighed gennem enkelhed Paustian Arkitekt ærlighed gennem enkelhed 2 Paustian Arkitekt arbejder ud fra et ønske om, at funktion, arkitektur og byggeøkonomi skal gå op i en højere enhed. Paustian Arkitekt, ærlighed gennem enkelhed

Læs mere

Solvarmekatalog. Indholdsfortegnelse

Solvarmekatalog. Indholdsfortegnelse Solvarmekatalog Indholdsfortegnelse Prisliste...2 Hvorfor vælge en vakuumsolfanger med 3-lags absorber?...5 Hvorfor skal jeg vælge solfangere med Solar Keymark?...5 Dækker et solvarmeanlæg mit behov?...6

Læs mere

At skabe innovative tag- og facadeløsninger begynder med svensk rapsolie. Læs her, hvorfor!

At skabe innovative tag- og facadeløsninger begynder med svensk rapsolie. Læs her, hvorfor! Denne brochure er trykt på et Svanemærke-certificeret trykkeri. Det vil sige, at trykkeriet opfylder strenge miljøkrav og har opnået en miljølicens. Svanemærke-tryksag, licensnr. 3041 0027 ssab.com/greencoat

Læs mere

Danmarks nye designtag

Danmarks nye designtag QUADRO BY ICOPAL Danmarks nye designtag Part of BMI Group 2 QUADRO BY ICOPAL QUADRO BY ICOPAL Danmarks nye designtag Funktionalisme forenes med et æstetisk og minimalistisk look i det nye Quadro by Icopaltag.

Læs mere

Ægte sten paneler. - a Group company

Ægte sten paneler. - a Group company Ægte sten paneler - a Group company Stonepanel fra Kongebro - det bredeste sortiment af naturstens paneler i verden. Kongebro er en del af Cupa Group, verdens største producent af natursten. Cupa er internationalt

Læs mere

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering Cembrit Windstopper Vindspærreplader til nybyg og renovering Styrke bag facaden Moderne byggerier ser ens ud udefra. Stærke, sunde og fejlfri. Flotte facader og smukke beklædninger. Men bag facaden er

Læs mere

(Kilde: The European Commission s Joint Research Centre, Institute for Environment and Sustainability)

(Kilde: The European Commission s Joint Research Centre, Institute for Environment and Sustainability) Er der virkelig sol nok i Danmark Selv om vi ikke synes det, så er der masser af solskin i Danmark. Faktisk så meget, at du skal langt ned i Sydtyskland for at få mere. Derfor er konklusionen, at når solceller

Læs mere

Kom godt i gang med solceller fra OK

Kom godt i gang med solceller fra OK 1 Kom godt i gang med solceller fra OK Brug strømmen, når solen skinner få gode tips til hvordan! Hvad kan du spare med solceller? Time for time afregning hvad betyder det for dig? www.ok.dk 2 3 Solceller

Læs mere

Sapa Building System AB MARKEDSLEDER I NORDEN

Sapa Building System AB MARKEDSLEDER I NORDEN AB MARKEDSLEDER I NORDEN AB MARKEDSLEDER I NORDEN Forretningsidé: Med høj servicegrad og stærke forretningsrelationer at udvikle, markedsføre, sælge og lagerføre egne konstruktions- og systemløsninger

Læs mere

Borgerinitiativ med 100% lokalt ejerforhold

Borgerinitiativ med 100% lokalt ejerforhold Borgerinitiativ med 100% lokalt ejerforhold Solenergi er jordens eneste vedvarende energikilde og er en fællesbetegnelse for energien solen skaber, dvs. energi produceret af vindmøller, solceller, solfangere,

Læs mere

Professionelle facadeløsninger

Professionelle facadeløsninger Professionelle facadeløsninger FAKTA Dansk produceret OM NG ZINK NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter i zink,

Læs mere

URBANNATURE. Et univers af facadeplader, inspireret af naturen.

URBANNATURE. Et univers af facadeplader, inspireret af naturen. Et univers af facadeplader, inspireret af naturen www.cembrit.dk Facadeplader i en klasse for sig Høj kvalitet og lang holdbarhed er en ny serie facadeplader i fibercement. Serien består af fire pladetyper,

Læs mere

SOLVARME MM. VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK

SOLVARME MM. VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK SOLVARME MM. VEDDUM SKELUND VISBORG KRAFTVARMEVÆRK Sydlangeland Fjernvarme Forslag til solvarme Informationsmøde 1 FREMTIDENS OPVARMNING I VEDDUM SKELUND OG VISBORG UDGANGSPUNKT: I ejer Veddum Skelund

Læs mere

GLASSLINE & SHOWERLINE DK

GLASSLINE & SHOWERLINE DK GLASSLINE & SHOWERLINE DK ÆSTETIK OG FUNKTION unidrain er kendt for elegant og strømlinet design, der gør det muligt at forene æstetik og funktionalitet. Der er gået mere end 10 år, siden unidrain lancerede

Læs mere

SiKKER gevinst HVER DAg! Nu KAN Du Få SOLCELLEANLæg i SONNENKRAFT KVALiTET

SiKKER gevinst HVER DAg! Nu KAN Du Få SOLCELLEANLæg i SONNENKRAFT KVALiTET Sikker gevinst hver dag! Nu kan du få solcelleanlæg i Sonnenkraft kvalitet www.sonnenkraft.dk SOLENS KRAFT Og energi. Helt gratis! Solen er stået op i mere end 4,57 milliarder år. Og hver dag udsendes

Læs mere

Varmepumpe og solceller

Varmepumpe og solceller Varmepumpe og solceller En ven af familien Vanner på 5 fra Østerholm havde i starten af 2012 fået solceller. Familien kunne med det samme se den gode fidus i denne idé. Der gik derfor ikke længe før familien

Læs mere

Uponor IQ: Forsink regnvandet allerede ved kilden. Vælg et IQ forsinkelsesmagasin og få en sikker og effektiv løsning til store mængder regnvand

Uponor IQ: Forsink regnvandet allerede ved kilden. Vælg et IQ forsinkelsesmagasin og få en sikker og effektiv løsning til store mængder regnvand Uponor IQ: Forsink regnvandet allerede ved kilden Vælg et IQ forsinkelsesmagasin og få en sikker og effektiv løsning til store mængder regnvand Uponor IQ forsinkelsesmagasin Ved at anvende Uponor IQ rør

Læs mere

Agenda. Hvorledes sikres det beslutningsmæssige grundlag for CO-2 neutrale byggerier & renoveringer?

Agenda. Hvorledes sikres det beslutningsmæssige grundlag for CO-2 neutrale byggerier & renoveringer? Agenda Totaløkonomi i energineutralt byggeri Hvorledes sikres det beslutningsmæssige grundlag for CO-2 neutrale byggerier & renoveringer? Totaløkonomi i energineutralt byggeri Energiberegner Brugervenlig

Læs mere

Solcelleanlæg til elproduktion

Solcelleanlæg til elproduktion Energiløsning Solcelleanlæg til elproduktion SEPTEMBER 2011 Solcelleanlæg til elproduktion Det anbefales at overveje installation af solcelleanlæg på tagflader eller facader, der vender tilnærmelsesvist

Læs mere

H E N R Y J E N S E N A/S - R Å D G I V E N D E I N G E N I Ø R E R F R I

H E N R Y J E N S E N A/S - R Å D G I V E N D E I N G E N I Ø R E R F R I NOTAT Sag: Danmarks Keramikmuseum - Grimmerhus - 12-265 Emne: Dispensation for overholdelse af energiklasse 2015 Dato: 04-12-2012 Vedr.: Dispensation for overholdelse af energiklasse 2015 Tilbygningen

Læs mere

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Det naturlige valg til din facade Klassisk design med overlegen æstetik Få et moderne og rustikt udtryk og et flot farvespil på facaden med Cembrit Patina & Cembrit

Læs mere

Solcelleanlæg. Baggrundsrapport for montage og installations anbefalinger - En anvisning til de mest gængse tagtyper

Solcelleanlæg. Baggrundsrapport for montage og installations anbefalinger - En anvisning til de mest gængse tagtyper Solcelleanlæg Baggrundsrapport for montage og installations anbefalinger - En anvisning til de mest gængse tagtyper De forskellige behandlede montagetyper Navn: Form: Montage-vejledning i baggrundsrapport

Læs mere

Solcelleanlæg til erhverv fra Relacom. relacom.dk. Relacom Mårkærvej 1-3 2630 Taastrup. 70 10 85 85 solcelle@dk.relacom.com. Innovative power.

Solcelleanlæg til erhverv fra Relacom. relacom.dk. Relacom Mårkærvej 1-3 2630 Taastrup. 70 10 85 85 solcelle@dk.relacom.com. Innovative power. Version 3, maj 2013 Solcelleanlæg til erhverv fra Relacom Innovative power. Relacom Mårkærvej 1-3 2630 Taastrup 70 10 85 85 solcelle@dk.relacom.com relacom.dk Hvorfor solceller og hvorfor nu? I dag gør

Læs mere

CASE NYBYG FACADESKÆRME. Stærk arkitektur med højstyrkebeton

CASE NYBYG FACADESKÆRME. Stærk arkitektur med højstyrkebeton CASE NYBYG FACADESKÆRME Stærk arkitektur med højstyrkebeton MED HULLER I FACADEN Fakultetsbygning til Syddansk Universitet Syddansk Universitet har med deres nye fakultetsbygning skabt et stykke markant

Læs mere

Air Technology. Sun Vent. SV 500 og SV 200

Air Technology. Sun Vent. SV 500 og SV 200 Air Technology Manual Sun Vent. SV 500 og SV 200 ROBOT Airtech a s Telefon : +45 97 53 4 33 Web : www.robot-airtech.dk Gemsevej Telefax : +45 97 53 4 90 E-mail : mail@robot-airtech.dk DK 7800 Skive Sun

Læs mere

ET MINI-KRAFTVARMEANLÆG

ET MINI-KRAFTVARMEANLÆG SÅDAN FUNGERER ET MINI-KRAFTVARMEANLÆG Et mini-kraftvarmeanlæg består af en gasmotor, som driver en generator, der producerer elektricitet. Kølevandet fra motoren og generatoren bruges til opvarmning.

Læs mere

AKRALUX GRECA. Profilerede modulplader af UV-beskyttet Polycarbonat

AKRALUX GRECA. Profilerede modulplader af UV-beskyttet Polycarbonat AKRALUX GRECA OVENLYS Profilerede modulplader af UV-beskyttet Polycarbonat Havnepladsen 12 DK-9 Frederikshavn Tlf. (+45) 98 43 02 44 Fax (+45) 98 43 82 44 info@lumex.dk www.lumex.dk AKRALUX GRECA Profilerede

Læs mere

Lindab Indervægsprofiler. Genial løsning - enkel og hurtig montage. Godkendelse MK 6.10/1792. lindab vi forenkler byggeriet

Lindab Indervægsprofiler. Genial løsning - enkel og hurtig montage. Godkendelse MK 6.10/1792. lindab vi forenkler byggeriet lindab vi forenkler byggeriet Lindab Indervægsprofiler Genial løsning - enkel og hurtig montage 1566.01 Godkendelse MK 6.10/1792 Udstedt i medfør af byggelovens 28 stk. 2 lindab vi forenkler byggeriet

Læs mere