Region Syddanmarks afgørelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Region Syddanmarks afgørelse"

Transkript

1 Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden Hedehusene Att: Jakob Qvortrup Christensen Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Gitte Gro Direkte tlf.: Dato: December 2017 Grave ID: Journal nr.: 17/33346 og 08/16876 Region Syddanmarks afgørelse Region Syddanmark meddeler hermed dispensation til modtagelse af uforurenet jord på del af matr.nr. 10a og 11m Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå 1. Dispensationen gives under forudsætning af, at regionens vilkår overholdes. Dispensationen udløber den 31. december 2026, hvor arealet skal være efterbehandlet (jf. råstoftilladelsen, september 2016). Nymølle Stenindustrier A/S har ansøgt Region Syddanmark om at tilføre ca. 1 mio. m 3 uforurenet jord (Klasse 1) på matr. nr. 10a og 11m Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå. Dispensationen har været i høring fra 7. november til den 5. december Regionen har modtaget en bemærkning fra Fåborg Midtfyn Kommune vedrørende vilkår 14: Vi anvender ikke jordweb. Er det en ide slet ikke at nævne jordweb da Faaborg-Midtfyn Kommune ikke anvender jordweb. Man risikerer at få kørt noget jord, der teknisk set ikke er anmeldt og godkendt. Man kan godt anmelde jord i jordweb til Faaborg-Midtfyn Kommune, uden at man får en fejlmeddelelse om, at Faaborg-Midtfyn Kommune ikke bruger jordweb. Regionens bemærker hertil at vilkår 14 ændres fra: Til Al analysepligtig jord skal være ledsaget af et udfyldt skema for Levering af fyldjord se vedlagte skema, kommunens anvisningsskema eller en anmeldelse på Jord-web. Al analysepligtig jord skal være ledsaget af et udfyldt skema for Levering af fyldjord se vedlagte skema eller Fåborg Midtfyn Kommunes anvisningsskema. Ansøgningen begrundes med et behov for at kunne overholde efterbehandlingsforpligtigelsen jf. råstoftilladelse af 27. september Efterbehandlingsplan vedlagt som Bilag 1. 1 Dispensationen meddeles efter Lovbekendtgørelse nr. 282 af 27. marts 2017 om forurenet jord 52 stk. 2, nr. 3.

2 2 Resumé Dispensationen gælder indenfor arealet, der er vist på figur 1. Arealet ligger udenfor område for særlige drikkevandsinteresser og udenfor indvindingsopland til vandværker. Der er ingen private drikkevandsboringer i en radius af 300 m. Efterbehandling af grusgraven er beskrevet i struktur- og helhedsplanen Over sø og land 2050 fra december 2005, udarbejdet i samarbejde mellem Tarup Davinde I/S, Odense Kommune og Fåborg Midtfyn Kommune. Nymølle Stenindustrier A/S har fremsendt en opdateret grave og efterbehandlingsplan dateret 28. juli Der skal efterbehandles til natur og ekstensivt landbrug uden brug af gødning og pesticider med søer og kunstig bygget bakke, jf. bilag 1. Nymølle Stenindustrier A/S er forpligtet til årligt at indberette om modtagelsen af tilført jord og råstofgravens restkapacitet til Region Syddanmark. Vi gør opmærksom på, at vi gemmer materialet i regionens database. Oplysningerne vil blive tilgængelige på Region Syddanmarks hjemmeside. Figur 1. Ansøgt areal.

3 3 Vilkår Der er efter jordforureningslovens 52 stk.3 knyttet følgende vilkår til dispensationen: Vilkår om jordens kvalitet 1. Til efterbehandling af råstofgraven må der tilføres uforurenet jord fra ikke analysepligtige områder. 2. Endvidere må der tilføres uforurenet jord fra analysepligtige 2 områder der overholder grænseværdierne for kategori 1 jord, jf. tabel 3 i jordflytningsbekendtgørelsen. Vi gør dog opmærksom på, at 50 % -reglen ikke finder anvendelse for jord til råstofgrave i Region Syddanmark. 3. Er der andre stoffer i jorden jf. historikken end dem, der er anført i bekendtgørelsen 3, skal man for immobile stoffer anvende de jordkvalitetskvalitetskriterier og for flygtige stoffer de grundvandskvalitetskriterier, der er listet i Miljøstyrelsens til en hver tid gældende Liste over kvalitetskriterier i relation til forurenet jord og kvalitetskriterier for drikkevand 4. I tvivlstilfælde skal Region Syddanmark kontaktes. 4. Ved opfyldning under grundvandsspejl må der kun tilføres råjord/intakt jord. Råjord er jord, der ikke har været påvirket af jordbunddannelsen siden det blev aflejret. Råjorden forekommer typisk fra 1 m under terræn og er karakteriseret ved at have et lavt indhold af organisk materiale. Jorden må ikke tidligere have været opgravet og genplaceret. 5. Der må ikke modtages restprodukter (f.eks. asfalt, boremudder og slagger) eller andet affald (f. eks murbrokker og plastic), jorden må ikke indeholde fremmedlegemer som f.eks. træ m.v. og der må ikke være misfarve eller mislugt, fx af olie eller kloak. 6. Der må ikke modtages jord med indhold på mere end 2 % organisk materiale (f.eks. kompost, gytje og tørv) i råstofgraven. Forbuddet gælder dog ikke slutafdækning, jf. vilkår 7. Der skal udtages prøver til analyser af den modtagne jord, hvis det ikke ud fra en visuel inspektion, gennemgang af medfølgende blanketter eller oplysninger om jordens oprindelse i øvrigt med høj grad af sikkerhed kan konstateres, at den modtagne jord indeholder under 2 % organisk materiale. 7. Muldjord må ikke indbygges i råstofgraven, men skal anvendes til slutafdækning (maksimalt cm tykkelse). Vilkår om jordens placering og mængde samt afspærring 8. Den tilførte jord må modtages inden for det indrammede område, som er vist på figur 1, og opfyldningen skal foregå i overensstemmelse med graveplanen, efterbehandlingsplan og vilkår i råstoftilladelse af 27. september Jord, der enten er forurenet, kortlagt efter jordforureningsloven, er fra offentlig vej, er områdeklassificeret eller stammer fra modtageanlæg for jord. 3 Bekendtgørelse nr af 12. december 2007 om anmeldelse og dokumentation i forbindelse med flytning af jord. 4 Liste over kvalitetskriterier i relation til forurenet jord og kvalitetskriterier for drikkevand fra MST.

4 4 9. Der må ikke tilføres mere jord end nødvendigt for at sikre den løbende efterbehandling i henhold til den gældende indvindingstilladelse og efterbehandlingsplan. 10. Når råstofgraven er ubemandet, skal den være lukket med aflåst bom eller lignende, således at det ikke er muligt at læsse jord af. Vilkår for egenkontrol 11. Firmaet Nymølle Stenindustrier A/S udarbejder en instruks for egenkontrol, som indeholder beskrivelse af omfanget af tilsyn ved tippen, hvilke indikationer der fører til at vognlæs med jord(såvel analysepligtig som ikke-analysepligtig) afvises, hvordan en afvisning af vognlæs skal foregå og hvem der informeres herom 12. Det er Nymølle Stenindustrier A/S ansvar, at alle personer, der har med jordmodtagelse at gøre i graven, er bekendt med og lever op til instruksen for egenkontrol. 13. Instruks for egenkontrol skal sendes til og godkendes af regionen inden råstofgraven kan modtage uforurenet jord. 14. Al analysepligtig jord skal være ledsaget af et udfyldt skema for Levering af fyldjord se vedlagte skema eller Fåborg Midtfyn Kommunes anvisningsskema. Ekstra skemaer kan hentes på Region Syddanmarks hjemmeside: Jorden skal som minimum være analyseret og kategoriseret i henhold til 10 i Bekendtgørelse nr af 12. december 2007 om anmeldelse og dokumentation i forbindelse med flytning af jord, jf. tabel 3 i jordflytningsbekendtgørelsen. 16. Ikke analysepligtig jord skal være ledsaget af skemaet Levering af fyldjord eller kommunens anvisningsskema med en beskrivelse af jordens historik. 17. Analysepligtig jord, der ved ankomsten ikke er analyseret, skal afvises. Afvises jorden skal den anvisende kommune orienteres med henblik på anvisning af alternativ bortskaffelse til den afviste jord. Opbevaring og afrapportering af egenkontrol 18. Skemaerne for Levering af fyldjord, kommunens anvisningsskema eller evt. udskrift fra Jord-web samt medfølgende analyseblanketter jf. jordflytningsbekendtgørelsen5 skal opbevares i mindst 3 år og skal efter anmodning være tilgængelige for Region Syddanmarks tilsyn. 5 Bekendtgørelse nr af 7. december 2015 om anmeldelse og dokumentation i forbindelse med flytning af jord.

5 5 19. Hvert år skal der senest den 1. marts indberettes et skema med oversigt over den tilførte mængde og en vurdering af, hvor stor restkapaciteten er. For hvert jordparti (jord fra samme adresse) skal skemaet oplyse om bygherre, opgravningsadresse, transportør, samlet jordmængde og leveringsperiode. Indberetningen sker direkte på Region Syddanmarks hjemmeside: Opfyldelse af vilkår, ændringer, tilbagekaldelse og lovliggørelse Såfremt vilkårene for modtagelse af jord i råstofgraven ikke overholdes, kan dispensationen tilbagekaldes, og der vil blive stillet krav om lovliggørelse. Region Syddanmark kan ændre foranstående vilkår eller tilføje nye, hvis det vurderes nødvendigt for at sikre, at der ikke tilføres forurenet jord i råstofgraven. Vilkårene betyder, at Nymølle Stenindustrier A/S skal godkende modtagelsen af jorden, inden den indbygges i råstofgraven. Virksomheden skal tjekke oplysningerne om den tidligere og nuværende anvendelse af det sted, hvorfra jorden stammer samt analyseresultaterne. Vi gør opmærksom på, at Nymølle Stenindustrier A/S er ansvarlig for, at jorden ikke indeholder fremmedlegemer eller er forurenet. Sagens baggrund Tilførsel af jord til råstofgrave og tidligere råstofgrave er forbudt 6. Region Syddanmark kan meddele dispensation fra forbuddet 7, såfremt der ikke er risiko for forurening af vandindvindingsanlæg eller af grundvand, der forventes at indgå i den fremtidige drikkevandsforsyning, og andre tilsvarende miljømæssige hensyn ikke taler imod. Ansøgningen Region Syddanmark modtog den 14. august 2017 en ansøgning fra Nymølle Stenindustrier A/S om tilladelse til at modtage op til m 3 ren jord til efterbehandling af den del af råstofgraven der er beliggende på en del af matr.nr. 11m Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå (lodsejer Nymølle Stenindustrier, ejerskabet vil overgå til Tarup-Davinde I/S) og 10a Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå (lodsejer Anette og Mogens Lomholt, Blæsbjerggyden 6, 5792 Årslev). Efterbehandlingsplanen for grusgraven, jf. bilag 1, er udarbejdet i samarbejde med Tarup Davinde I/S, Fåborg Midtfyn- og Odense Kommune. Der er i tilladelsen stillet vilkår om, at efterbehandlingen skal ske løbende samt, at der skal efterlades råstoffer nok til at efterbehandle skrænter. Vilkårene for gravetilladelsen fremgår af tinglyst deklaration på arealet. 6 Jordforureningslovens 52 7 Jordforureningslovens 52, stk. 2. nr. 3

6 6 Tidligere meddelte tilladelser: Fyns Amt meddeler i 1999 erhvervsmæssig tilladelse til indvinding af råstoffer på matr. nr. 22e Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå gældende til Fyns Amt forlænger tilladelsen med 3 år, da den ikke blev taget i brug indenfor tre år. Fåborg Midtfyn Kommune meddeler i 2009 tilladelse på matr. nr. 11h og 11m Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå gældende til september Fåborg Midtfyn Kommune meddeler i 2012 forlængelse af tilladelsen på matr. nr. 22e gældende til november Faaborg-Midtfyn Kommune meddeler i november 2009 tilladelse til indvinding af råstoffer på del af matr.nr. 11h og 11m Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå, gældende til september Region Syddanmark meddeler i september 2016 tilladelse til indvinding af råstoffer på matr. nr. 22e, 11m og 10a Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå. gældende til den 31. december Tilladelsen dækker 45 ha hvorfor der er udarbejdet en VVM redegørelse for projektet. Tidligere meddelte 52 dispensationer Det tidligere Fyns Amt har i 1999 meddelt dispensation til modtagelse af uforurenet jord på matr. nr. 22e Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå, gældendt til den 1. november Dispensationen blev forlænget til den 1. november Disse dispensationer er ikke blevet udnyttet da efterbehandling ikke er påbegyndt indenfor tidsfristerne. Region Syddanmark har den 8. februar 2011 meddelt dispensation til modtagelse af uforurenet jord på del af matr. nr. 10b, 11b og 11c Sdr. Nærå By, Sdr Nærå gældende til 31. december Region Syddanmark har den 26. november 2014 meddelt dispensation til modtagelse af uforurenet jord på del af matr. nr. 22e Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå gældende til den 1. november Begrundelse for dispensationen Dispensationen gives på baggrund af, at graveområdet ligger uden for områder med særlige grundvandsressourcer og indvindingsopland til almene vandværker. Det vurderes, at modtagelse af uforurenet jord ikke giver anledning til risiko for forurening af værdifuldt grundvand eller nuværende vandindvindingsanlæg, herunder private drikkevandsboringer. VVM screening Der er udført en VVM-redegørelse af råstoftilladelsen til samme areal meddelt den 27. september 2016.

7 7 Vurdering af de natur- og planmæssige forhold Ifølge helhedsplanen Over sø og land samt lokalplan 3007 for et natur- og fritidsområde i Tarup-Davinde skal arealet anvendes til almene fritidsaktiviteter og aktiviteter for klubber, organisationer etc. Indenfor projektområdet er der ingen arealer, der er omfattet af naturbeskyttelseslovens 3. Nærmeste registrerede beskyttede arealer ( 3) ligger på den anden side af Ibjergvej ca. 200 meter sydøst for det ansøgte areal og består af sø og et overdrev. Søen er opstået efter en tidligere rå-stofgravning. Der er flere gamle gravesøer i området. Disse er alle efterbehandlede og har en størrelse på mere end 100 m 2, hvorfor de principielt er omfattet af naturbeskyttelseslovens 3. Søen indenfor projektområdet er som følge af aktiv råstofindvinding ikke omfattet af 3 beskyttelsen. Ifølge VVM redegørelsen udarbejdet i 2016 for råstoftilladelsen er der en lang række fuglearter i Tarup-Davinde området, samt rødliste og habitatdirektivets bilag IV arter, der skal tages hensyn til. Nærmeste Natura 2000-områder er N114 Odense Å med Hågerup Å, Sallinge Å og Lindeved Å., der ligger ca. 4,5 km vestnordvest for projektområdet og N113 Urup Dam, Brabæk Mose, Birkende Mose og Lillemose, der ligger ca. 7,5 km mod nordøst. Ifølge Håndbog om arter på habitatdirektivets bilag IV er der i området omkring Sdr. Nærå Grusgrav mulige raste- og ynglesteder for flere arter af flagermus, stor vandsalamander, strandtudse, spidssnudet frø og markfirben. Der er ikke kendskab til registrerede flagermus indenfor projektområdet og der er ikke fundet egnede ynglesteder for padder indenfor projektområdet. Gravesøerne i den eksisterende grusgrav er, på grund af vanddybden, ikke paddeegnede og padder i området vil formentligt kun krydse området under vandring til nye habitater. Der er ikke kendskab til, at markfirben forekommer indenfor projektområdet. Samlet vurderes at: 52 dispensationen ikke vil påvirke beskyttede natur områder den økologiske funktionalitet af padders og firbens yngle- og rasteområder ikke påvirkes væsentlig, men sandsynligvis vil blive forbedret efter efterbehandlingen den botaniske mangfoldighed får forbedrede vilkår med efterbehandling til natur. Vurdering af risiko for grundvand og drikkevandsindvinding Kommunen oplyser april 2014 følgende om råstofgraven: udenfor Område med Særlige Drikkevandsinteresser OSD udenfor indvindingsopland til vandværker udenfor nitratfølsomt område mere end 300 m fra nærmeste private drikkevandsboring området har en akkumuleret lertykkelse på >15 m strømningsretningen i det primære grundvandsmagasin er mod nordøst På baggrund af kommunens oplysninger, GEUS Jupiter database og eget GIS vurderer regionen, at indvindingsarealet ligger udenfor område med særlige drikkevandsinteresser og udenfor indvindingsopland til almene vandværker. Det terrænnære grundvandsspejl ligger 4-6 m under terræn, svarende til kote jf. boringsbeskrivelser fra nærliggende boringer (DGU nr , , og

8 ). Nærmeste vandværksboring (noteret som passiv i GEUS Jupiter database) ligger ca. 500 m sydvest for graveområdet. Boringen er filtersat i det primære grundvandsmagasin fra m under terræn. Det primære grundvandsmagasin vurderes til at være spændt og overlejret af m ler, hvor det terrænnære magasin er frit. Det primære grundvandsmagasin vurderes at være rimelig beskyttet. Der er ingen private drikkevandsboringer indenfor en afstand af 300 m fra gravearealet. Strømningsretningen i det primære grundvandsmagasin er mod nordøst. Den nærmeste recipient er en gravesø ca 100 m syd for graveområdet 200 m sydøst for ansøgt areal). Regionens konklusion På baggrund af ovenstående vurderer Region Syddanmark, at tilførsel af uforurenet jord i råstofgraven ikke vil kunne forurene grundvand og dermed forringe drikkevandskvaliteten i området, eller at andre miljømæssige hensyn tilsidesættes. Da der således ikke er væsentlige forhold der taler imod, kan regionen dispensere fra forbuddet mod at tilføre jord til råstofgrave. Region Syddanmark kan derfor meddele dispensation på de ovenfor nærmere fastsatte vilkår til modtagelse af uforurenet jord i råstofgraven på matr.nr 10a og 11m Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå. Vi gør opmærksom på, at der i fremtiden kan komme ny viden og lovændringer, der ændrer på vurderingen af, om forureningen udgør en risiko for mennesker og miljø. Offentliggørelse og klagevejledning Hvis du ønsker at klage over denne afgørelse, kan du/ I klage til Miljø- og Fødevareklagenævnet jf. jordforureningslovens 77. Du klager via Klageportalen, som du finder et link til på forsiden af Du logger på eller ligesom du/ I plejer, typisk med NEM-ID. Klagen sendes gennem Klageportalen til den myndighed, der har truffet afgørelsen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for myndigheden i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr på kr. 900 som privatperson og som virksomhed. Du betaler gebyret med betalingskort i Klageportalen. Miljø- og Fødevareklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. >> Gælder kun private borgere: Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til den myndighed, der har truffet afgørelse i sagen. Myndigheden videresender herefter anmodningen til Miljø- og Fødevareklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt din anmodning kan imødekommes.<< Klageberettigede er afgørelsens adressat, grundejer, enhver der har individuel væsentlig interesse i sagens udfald, kommunalbestyrelsen og embedslægen. Klagefristen udløber 4 uger efter, at afgørelsen er meddelt. Er afgørelsen offentligt bekendtgjort, regnes klagefristen dog altid fra bekendtgørelsen.

9 9 En klage over en afgørelse efter 52 har ikke opsættende virkning, medmindre Miljø- og Fødevareklagenævnet træffer afgørelse om andet. Hvis ansøger vælger at udnytte dispensationen inden klagenævnets afgørelse foreligger, sker dette for ansøgers egen risiko. De involverede parter modtager en kopi af regionens udtalelse og har derefter en frist på tre uger til at kommentere regionens svar overfor klagenævnet. Vi sender besked HVIS der indkommer klager. Hvis afgørelsen ønskes prøvet ved en domstol, skal sagen være anlagt senest 12 måneder efter, at endelig afgørelse er truffet. Oplysninger om råstofgraven offentliggøres Dispensationen kan ses på regionens hjemmeside, så det fremgår, at vi har vurderet, hvorvidt råstofgraven må modtage uforurenet jord. Personoplysningsloven giver dig nogle rettigheder i forhold til de oplysninger, som Region Syddanmark indsamler, behandler og videregiver. Disse rettigheder fremgår af det vedlagte notat om rettigheder efter personoplysningsloven samt klagemulighed. Vil du vide mere? Oplysninger om meddelte dispensationer ligger på Region Syddanmarks hjemmeside Den fulde lovtekst for jordforureningsloven og råstofloven kan findes på Har du spørgsmål til dette dokument, er du velkommen til at ringe direkte til undertegnede på tlf eller miljoe-raastoffer@rsyd.dk. Venlig hilsen Gitte Gro Bilag Efterbehandlingsplan Skemaet - "Levering af fyldjord" Kopi af brev: Indvinder: Nymølle A/S att Jakob.qvortrup.christensen@nymoelle.dk Fåborg Midtfyn Kommune, att.: Trine Mehlsen trime@fmk.dk Lodsejer Mogens Lomholt att a.m.lomholt@gmail.com Tarup Davinde I/S att John Juul Henriksen jjh@odense.dk Sundhedsstyrelsen - sesyd@sst.dk, att.: Embedslægeinstitutionen Syd, Nytorv 2, 1. sal, 6000 Kolding

10 Signaturer: Evt. placering af digesvaleprofil Evt. placering af stendynge Kurver, vejledende Søer, de små etableres som lavvandede frøsøer Matr. m. matr. nr. Selvsåede træer og buske Græs, selvsået Efterbehandlingsplan, inkl. bakke (Alle kurver er vejledende) Matr. nr. 10a, 11m, 22e og 23b Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå 28. juli 2017

11 Levering af fyldjord til råstofgrave (Skemaet udfyldes af jordleverandøren og afleveres til jordmodtageren. Skemaet opbevares herefter hos jordmodtageren.) Råstofindvinder og/eller jordmodtager Virksomhedens navn CVR-nummer Adresse Telefonnr. Postnummer og By Kontaktperson Transportør Virksomhedens navn Fax Telefon nr. på kontaktperson: Evt. oprindelig anmeldelsesdato CVR-nummer Adresse Telefonnr. Postnummer og By Kontaktperson Fax Telefon nr. på kontaktperson: Evt. oprindelig anmeldelsesdato Jorden flyttes fra Er jorden forurenet Ja Nej Helt eller delvist kortlagt ejendom Områdeklassificeret Offentligvej Andet Godkendt modtageanlæg Analysefrit område Landbrugsjord Adresse/vejstrækning Postnr. og by Matr. nr. Ejerlav Oplysning om jorden Fyldjord Intaktjord Indhold af byggeaffald Analyseresultater vedlagt Ja Nej Forventet jordmængde m3 Kørselsperiode Fra dato Til dato, Fra dato Til dato Foreligger godkendt jordhåndteringsplan Ja Nej Dato og underskrift Leverandør: Modtager:

Dk Råstof ApS Engmarksvej 26 Jerlev 7100 Vejle

Dk Råstof ApS Engmarksvej 26 Jerlev 7100 Vejle Dk Råstof ApS Engmarksvej 26 Jerlev 7100 Vejle e-mail: lars@palle-staal.dk Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Lea Bergholt Isager E-mail: lea.bergholt.isager@rsyd.dk Direkte tlf.: 7663 1964 Dato: 31. maj

Læs mere

Der er d. 20. april 2018 meddelt ny miljøgodkendelse af kommunen. Godkendelsen gælder som denne dispensation indtil den 31. december 2018.

Der er d. 20. april 2018 meddelt ny miljøgodkendelse af kommunen. Godkendelsen gælder som denne dispensation indtil den 31. december 2018. Billum Vognmandsforretning Aps Vesterhavsvej 30 6852 Billum Att.: Kjeld Møller Hansen CVR: 10382335 Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: curt.kyhn@rsyd.dk Direkte tlf.: 7663 1922 Dato: 24.

Læs mere

Søren Spedsbjerg A/S Tradsborgvej Tjæreborg

Søren Spedsbjerg A/S Tradsborgvej Tjæreborg Søren Spedsbjerg A/S Tradsborgvej 34 6731 Tjæreborg Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956 Dato: 20. januar 2010 Journal

Læs mere

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på del af matr.nr. 14s og 7a Davinde By, Davinde indtil 31. december 2012.

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på del af matr.nr. 14s og 7a Davinde By, Davinde indtil 31. december 2012. Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Att.: Kent Grimm Thornberg Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail:Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956

Læs mere

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på Bovvej 26, 6534 Agerskov matr.nr. 47 og 783 Agerskov indtil 1. december 2011.

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på Bovvej 26, 6534 Agerskov matr.nr. 47 og 783 Agerskov indtil 1. december 2011. Jens Huusmann Vænget 4 6520 Toftlund Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: curt.kyhn@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 7663 1922 Dato: 22. november 2010 Journal nr.: 07/10619 Side

Læs mere

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på Amtsvejen 23, matr.nr. 1 Nybøl indtil 15. november 2021.

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på Amtsvejen 23, matr.nr. 1 Nybøl indtil 15. november 2021. Bachmanns Teglværk Att. Jacob Bendtsen Lundbyesgade 22 6400 Sønderborg Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: curt.kyhn@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 7663 19 22 Dato: 11. juli 2011

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden Hedehusene Att.: Kent Grimm Thornberg

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden Hedehusene Att.: Kent Grimm Thornberg Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Att.: Kent Grimm Thornberg Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956

Læs mere

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgraven på del af matr.nr. 4m og 4i Gejsing By, Andst i Vejen Kommune

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgraven på del af matr.nr. 4m og 4i Gejsing By, Andst i Vejen Kommune Henning Have A/S Engvej 13a 6600 Vejen Jordforureningsafdelingen Kontaktperson. Alice Ulstrup E-mail: alice.ulstrup@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 7663 1953 Dato: 31. maj 2010 Journal nr.: 09/1888 Side

Læs mere

P. Meldgaard Ejendomme A/S Askelund Aabenraa

P. Meldgaard Ejendomme A/S Askelund Aabenraa P. Meldgaard Ejendomme A/S Askelund 10 6200 Aabenraa Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: curt.kyhn@rsyd.dk Direkte tlf.: 7663 1922 Dato: 21. august 2017 Journal nr.: 08/4284 Side 1 af 8

Læs mere

Dispensation til modtagelse af 300 m³ ren muldjord i tidligere råstofgrav beliggende på matr.nr. 530 Uge Ejerlav, Uge. Aabenraa Kommune.

Dispensation til modtagelse af 300 m³ ren muldjord i tidligere råstofgrav beliggende på matr.nr. 530 Uge Ejerlav, Uge. Aabenraa Kommune. Asmus Hansen Jessen Uge Allegade 27 6360 Tinglev Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.:76631956 Dato: 16. oktober 2009 Journal nr.

Læs mere

Afgørelsen er truffet med hjemmel i Jordforureningslovens 52 (Lovbekendtgørelse nr. 282 af 22. marts 2007)

Afgørelsen er truffet med hjemmel i Jordforureningslovens 52 (Lovbekendtgørelse nr. 282 af 22. marts 2007) Kaj Madsen Hesselbjergvej 20 7323 Give Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956 Dato: 23. juni 2011 Journal nr. 08/19062

Læs mere

Viborg Renovation Egelundvej 6, 8800 Viborg

Viborg Renovation Egelundvej 6, 8800 Viborg Viborg Renovation Egelundvej 6, 8800 Viborg tina@viborgrenovation.dk Regionshuset Holstebro Regional Udvikling Lægårdvej 10 7500 Holstebro Tel. +45 7841 0000 raastoffer@ru.rm.dk www.raastoffer.rm.dk Dispensation

Læs mere

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i på Nagbøl Kirkevej 4, matr.nr. 8b, Nagbøl by, Skanderup, indtil den 1. april 2015

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i på Nagbøl Kirkevej 4, matr.nr. 8b, Nagbøl by, Skanderup, indtil den 1. april 2015 Lunderskov Entreprenørforretning ApS Fabriksvej 11 6640 Lunderskov Att: P.E.Rytter Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S. Att.: Per-Ulrik Jensen

Nymølle Stenindustrier A/S. Att.: Per-Ulrik Jensen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene

Læs mere

Ejvind Laursen A/S Østre Ringgade Hedensted.

Ejvind Laursen A/S Østre Ringgade Hedensted. Regionshuset Horsens Ejvind Laursen A/S Østre Ringgade 90 8722 Hedensted Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk e-mail: fl@ejvind-laursen.dk Dispensation til modtagelse

Læs mere

Dispensation til modtagelse af fyldjord i grusgrav på matr.nr. 3e og 5c Ørum By, Ørum

Dispensation til modtagelse af fyldjord i grusgrav på matr.nr. 3e og 5c Ørum By, Ørum Regionshuset Horsens Ejvind Laursen A/S Østre Ringgade 90 8722 Hedensted Jord og Råstoffer Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tlf. 87 28 50 05 www.jor.rm.dk Dato 23-02-2009 Sagsbehandler Frede Busk Sørensen

Læs mere

Billum Vognmandsforretning ApS Vesterhavsvej Billum.

Billum Vognmandsforretning ApS Vesterhavsvej Billum. Billum Vognmandsforretning ApS Vesterhavsvej 30 6852 Billum e-mail: billum.vognmand@gmail.com Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Lea Bergholt Isager E-mail: lea.bergholt.isager@rsyd.dk Direkte tlf.: 7663

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej Århus C

Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej Århus C Regionshuset Viborg Regional Udvikling Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej 2 8000 Århus C Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Dispensation

Læs mere

Frandsen Entreprenør A/S Industrivej Juelsminde.

Frandsen Entreprenør A/S Industrivej Juelsminde. Regionshuset Horsens Frandsen Entreprenør A/S Industrivej 26 7130 Juelsminde Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordforurening.rm.dk e-mail: of@frandsen-as.dk Dispensation

Læs mere

Morten Bak A/S Tandskov Grusgrav, Tandskovvej Silkeborg

Morten Bak A/S Tandskov Grusgrav, Tandskovvej Silkeborg Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Morten Bak A/S Tandskov Grusgrav, Tandskovvej 19 8600 Silkeborg

Læs mere

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20 Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord i tidligere råstofgrav, matr. nr.

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20 Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord i tidligere råstofgrav, matr. nr. Regionshuset Horsens Vagn Åge Bach Sletkærvej 20 Nim 8740 Brædstrup Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til modtagelse af jord i tidligere råstofgrav,

Læs mere

KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby

KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby Regionshuset Horsens KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til fortsat modtagelse af jord

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk

Læs mere

Steen Høygaard Sønderskovvej Daugård. Dispensation til modtagelse af fyldjord i Skibballe Grusgrav

Steen Høygaard Sønderskovvej Daugård. Dispensation til modtagelse af fyldjord i Skibballe Grusgrav Regionshuset Horsens Steen Høygaard Sønderskovvej 5 8721 Daugård Jord og Råstoffer Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tlf. 87 28 50 05 www.jor.rm.dk Dispensation til modtagelse af fyldjord i Skibballe

Læs mere

Gesager Jorddepot Bjerrevej Hornsyld. Att: Flemming Jeppesen

Gesager Jorddepot Bjerrevej Hornsyld. Att: Flemming Jeppesen Regionshuset Horsens Gesager Jorddepot Bjerrevej 282 8783 Hornsyld Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Att: Flemming Jeppesen e-mail: hs.entrep@mail.dk Dispensation

Læs mere

Dispensation til modtagelse af fyldjord i grusgrav på Bolbroholtvej 5

Dispensation til modtagelse af fyldjord i grusgrav på Bolbroholtvej 5 Regionshuset Horsens V.J. Grusindustri v. Vagn Jørgensen Bolbroholtvej 5 Klakring 7130 Juelsminde Jord og Råstoffer Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tlf. 87 28 50 05 www.jor.rm.dk Dispensation til

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej Århus C

Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej Århus C Regionshuset Viborg Regional Udvikling Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej 2 8000 Århus C Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Dispensation

Læs mere

Søndermarkens Grusgrav ApS Søndermarksgade Ans Att.: Hans Haugaard

Søndermarkens Grusgrav ApS Søndermarksgade Ans Att.: Hans Haugaard Regionshuset Viborg Regional Udvikling Søndermarkens Grusgrav ApS Søndermarksgade 43 8643 Ans Att.: Hans Haugaard Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Jordlagene i området er primært sand og grus med indslag af moræneler. Det primære grundvand findes m under den oprindelige terrænoverflade i

Jordlagene i området er primært sand og grus med indslag af moræneler. Det primære grundvand findes m under den oprindelige terrænoverflade i Regionshuset Viborg Regional Udvikling Jordbro Mølle Grus- og Sandgrav v./ Lars Laursen Bakkevej 26 7840 Højslev Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene

Læs mere

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på Ølufvad Hovedvej 24, matr.nr. 3m Skads By, Esbjerg Jorder. Esbjerg Kommune.

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på Ølufvad Hovedvej 24, matr.nr. 3m Skads By, Esbjerg Jorder. Esbjerg Kommune. Billum Vognmandsforretning ApS Vesterhavsvej 30 6852 Billum Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail:Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956 Dato: 2. februar 2011

Læs mere

Dato Sagsbehandler Brev Journal nr. 15. december 2006 Frede Busk Sørensen Mørkholt

Dato Sagsbehandler Brev Journal nr. 15. december 2006 Frede Busk Sørensen Mørkholt Ole Møller Christensen Stadsvej 107 7080 Børkop Dato Sagsbehandler Brev Journal nr. 15. december 2006 Frede Busk Sørensen Mørkholt 2006 8-76-6-603-06020162 Dispensation til modtagelse af fyldjord på matr.nr.

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk

Læs mere

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20, Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr. nr. 30b Nim by, Nim

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20, Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr. nr. 30b Nim by, Nim Regionshuset Horsens Vagn Åge Bach Sletkærvej 20, Nim 8740 Brædstrup Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr.

Læs mere

HM Grus ApS Snaptunvej 11, Glud 7131 Juelsminde.

HM Grus ApS Snaptunvej 11, Glud 7131 Juelsminde. Regionshuset Horsens HM Grus ApS Snaptunvej 11, Glud 7131 Juelsminde Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk e-mail: fm@hm-as.dk Dispensation til modtagelse af jord

Læs mere

Vognmandsforretningen 1313 Industrivej 6, 8800 Viborg

Vognmandsforretningen 1313 Industrivej 6, 8800 Viborg Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Vognmandsforretningen 1313 Industrivej 6, Dispensation til fortsat at

Læs mere

Afslag på ansøgning om dispensation til at modtage jord i tidligere råstofgrav på matr.nr. 206 Hyrup, Bevtoft. Haderslev Kommune.

Afslag på ansøgning om dispensation til at modtage jord i tidligere råstofgrav på matr.nr. 206 Hyrup, Bevtoft. Haderslev Kommune. Vognmandsfirmaet Allan og Jesper A/S Ørderup Kirkevej 41 6520 Toftlund Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: Curt.Kyhn@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 7663 1922 Dato: 31. maj 2010

Læs mere

Jordbromølle Grus- og Sandgrav v/ Lars Laursen, Bakkevej Højslev

Jordbromølle Grus- og Sandgrav v/ Lars Laursen, Bakkevej Højslev Regionshuset Viborg Regional Udvikling Jordbromølle Grus- og Sandgrav v/ Lars Laursen, Bakkevej 26 7840 Højslev Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Marius Christensen & Sønner A/S v./ Bo Marius Christensen, Nørregade Ikast

Marius Christensen & Sønner A/S v./ Bo Marius Christensen, Nørregade Ikast Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Marius Christensen & Sønner A/S v./ Bo Marius Christensen,

Læs mere

Generel dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af uforurenet jord til Dollerup Grusgrav

Generel dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af uforurenet jord til Dollerup Grusgrav Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Laust Svalgaard Thomsen Vorupvej 30 7700 Thisted laustsvalgaard@gmail.com Regional Udvikling Jordforurening og Råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220

Læs mere

KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby

KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby Regionshuset Horsens KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til at tilføre ren jord i råstofgrav

Læs mere

Rettrup E & V og Grønning Mørtelværk Rettrupvej 7, Rettrup 7860 Spøttrup

Rettrup E & V og Grønning Mørtelværk Rettrupvej 7, Rettrup 7860 Spøttrup Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Rettrup E & V og Grønning Mørtelværk Rettrupvej 7, Rettrup

Læs mere

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på matr. nr. 163 Kliplev.

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på matr. nr. 163 Kliplev. Nymølle Stenindustrier A/S Kliplev Grusgrav Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: curt.kyhn@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 7663 1922 Dato: 22. september

Læs mere

Viborg Renovation Egelundvej 6, 8800 Viborg.

Viborg Renovation Egelundvej 6, 8800 Viborg. Regionshuset Viborg Regional Udvikling Viborg Renovation Egelundvej 6, 8800 Viborg tina@viborgrenovation.dk Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Kaj Bust Fædalhøjvej Viborg.

Kaj Bust Fædalhøjvej Viborg. Regionshuset Viborg Regional Udvikling Kaj Bust Fædalhøjvej 15 8800 Viborg e-mail: kajbust@hotmail.com Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Afslag på ansøgning om dispensation til at modtage jord i råstofgrav på matr. 983 Kollund, Bov, Aabenraa Kommune.

Afslag på ansøgning om dispensation til at modtage jord i råstofgrav på matr. 983 Kollund, Bov, Aabenraa Kommune. Side 1 / 5 Jacobsen Sten og Grus ApS CVR-nr. 31745861 Skovglimt 8 6340 Kruså Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Lone Bech E-mail: Lone.Bech@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 2920 1936 / 76 63 1936

Læs mere

Silkeborg Kommune Forsyningshuset Affald Tietgensvej 3 8600 Silkeborg

Silkeborg Kommune Forsyningshuset Affald Tietgensvej 3 8600 Silkeborg Regionshuset Viborg Regional Udvikling Silkeborg Kommune Forsyningshuset Affald Tietgensvej 3 8600 Silkeborg Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Grønning Mørtelværk ApS Nørre Allé Vils Att.: Søren Glintborg,

Grønning Mørtelværk ApS Nørre Allé Vils Att.: Søren Glintborg, Regionshuset Viborg Regional Udvikling Grønning Mørtelværk ApS Nørre Allé 21 7980 Vils Att.: Søren Glintborg, sgl@vils.dk Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk

Læs mere

Journal nr. (Bedes anført ved alle henvendelser) Deres Ref. Dato august 2005 KAF

Journal nr. (Bedes anført ved alle henvendelser) Deres Ref. Dato august 2005 KAF Dangrus A/S ved Johnny Hansen Nyhavevej 1 5550 Langeskov Fyns Amt Miljø- og Arealafdelingen Grundvandskontoret Tlf: 6556 1532 Fax: 6556 1594 E-mail: grundvand@maa.fyns-amt.dk Journal nr. (Bedes anført

Læs mere

Vognmand Anders Fransgaard Ærøvej 13. 8800 Viborg

Vognmand Anders Fransgaard Ærøvej 13. 8800 Viborg Regionshuset Viborg Regional Udvikling Vognmand Anders Fransgaard Ærøvej 13 Skottenborg 26 Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Dispensation til at modtage fyldjord

Læs mere

Skive Kommune Natur- og Miljøafdelingen Kirkealle 1, Ramsing, 7860 Spøttrup

Skive Kommune Natur- og Miljøafdelingen Kirkealle 1, Ramsing, 7860 Spøttrup Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skive Kommune Natur- og Miljøafdelingen Kirkealle 1, Ramsing, 7860 Spøttrup Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Mejdal Entreprenørforretning ApS Nybodalen Holstebro

Mejdal Entreprenørforretning ApS Nybodalen Holstebro Regionshuset Holstebro Mejdal Entreprenørforretning ApS Nybodalen 12 7500 Holstebro Miljø Lægårdvej 10 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til modtagelse af jord i tidligere

Læs mere

Afslag på ansøgning om dispensation til at modtage ren jord i råstofgrav på matr.nr. 272 Hønning, Arrild, Tønder Kommune.

Afslag på ansøgning om dispensation til at modtage ren jord i råstofgrav på matr.nr. 272 Hønning, Arrild, Tønder Kommune. Niels-Kristian Nissen Sønderhedevej 56 6780 Skærbæk Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: curt.kyhn@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76 63 19 22 Dato: 24. november 2010 Journal nr.:

Læs mere

Henning Bodilsen Durupvej 27 Glyngøre 7870 Roslev

Henning Bodilsen Durupvej 27 Glyngøre 7870 Roslev Regionshuset Viborg Regional Udvikling Henning Bodilsen Durupvej 27 Glyngøre 7870 Roslev Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Dato 3.

Læs mere

B. C. Udlejning /Grusgrav v./ Jan Nielsen Sandstræde 21, Klejtrup 9500 Hobro

B. C. Udlejning /Grusgrav v./ Jan Nielsen Sandstræde 21, Klejtrup 9500 Hobro Regionshuset Viborg Regional Udvikling B. C. Udlejning /Grusgrav v./ Jan Nielsen Sandstræde 21, Klejtrup 9500 Hobro Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

COLAS Danmark Fabriksparken Glostrup. Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr. nr. 25a Nim by, Nim

COLAS Danmark Fabriksparken Glostrup. Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr. nr. 25a Nim by, Nim Regionshuset Horsens COLAS Danmark Fabriksparken 40 2600 Glostrup Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr. nr.

Læs mere

Generel dispensation efter jordforureningslovens 52 vedrørende tilførsel af uforurenet jord til Kallerup Grusgrav

Generel dispensation efter jordforureningslovens 52 vedrørende tilførsel af uforurenet jord til Kallerup Grusgrav Henrik Thomsen Beerstedvej 7-9 7752 Snedsted henrikbthomsen@hotmail.com Generel dispensation efter jordforureningslovens 52 vedrørende tilførsel af uforurenet jord til Kallerup Grusgrav Region Nordjylland,

Læs mere

Ansøgning om dispensation til at tilføre jord til areal af matr.nr. 22l og 22f Rolsted By, Rolsted

Ansøgning om dispensation til at tilføre jord til areal af matr.nr. 22l og 22f Rolsted By, Rolsted NCC Råstoffer Ejby Industrivej 8 2600 Glostrup Att: Nanna Swane Lund Regional Udvikling Jordforurening Kontaktperson: Karin Fynbo Karin.Fynbo@regionsyddanmark.dk regional.udvikling@regionsyddanmark.dk

Læs mere

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Regionshuset Viborg Regional Udvikling Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

COLAS Danmark Fabriksparken Glostrup

COLAS Danmark Fabriksparken Glostrup Regionshuset Horsens COLAS Danmark Fabriksparken 40 2600 Glostrup Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Afslag på ansøgning om dispensation til at tilføre jord til

Læs mere

NCC Roads A/S Råstoffer Ejby Industrivej Glostrup. Att.: Nanna Swane Lund,

NCC Roads A/S Råstoffer Ejby Industrivej Glostrup. Att.: Nanna Swane Lund, Regionshuset Horsens NCC Roads A/S Råstoffer Ejby Industrivej 8 2600 Glostrup Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Att.: Nanna Swane Lund, nlu@ncc.dk Afslag på

Læs mere

Jordbro Mølle Grus- og Sandgrav v./ Lars Laursen Bakkevej 26 7840 Højslev

Jordbro Mølle Grus- og Sandgrav v./ Lars Laursen Bakkevej 26 7840 Højslev Regionshuset Viborg Regional Udvikling Jordbro Mølle Grus- og Sandgrav v./ Lars Laursen Bakkevej 26 7840 Højslev Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Afgørelse om godkendelse af efterbehandling i tidligere råstofgrav på matr. nr. 115 Mollerup, Visby, beliggende Mollerup 5 i Tønder Kommune

Afgørelse om godkendelse af efterbehandling i tidligere råstofgrav på matr. nr. 115 Mollerup, Visby, beliggende Mollerup 5 i Tønder Kommune Entreprenør Henning Rahr Sendt på mail til: visby@henningrahr.dk Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Camilla B. Scheffel E-mail: cbs@rsyd.dk Direkte tlf.: 29 20 19 27 Den 14. juli 2017 Journal nr.: 17/11373

Læs mere

Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen

Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

BACH GRUPPEN A/S Industrivej Viborg. Att: Brian Sønderby

BACH GRUPPEN A/S Industrivej Viborg. Att: Brian Sønderby Regionshuset Holstebro Miljø Lægårdvej 10 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7841 1999 www.raastoffer.rm.dk BACH GRUPPEN A/S Industrivej 22 8800 Viborg Att: Brian Sønderby Afslag på ansøgning om dispensation til

Læs mere

Kurt & Carlo Kristensen A/S Klejtrupvej 9B, Sdr. Onsild 9500 Hobro

Kurt & Carlo Kristensen A/S Klejtrupvej 9B, Sdr. Onsild 9500 Hobro Kurt & Carlo Kristensen A/S Klejtrupvej 9B, Sdr. Onsild 9500 Hobro kontor@cktransport.dk Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u- forurenet jord til råstofgraven Sønder Ulstrupvej

Læs mere

Jorden kommer fra jordarbejder i landzone og byzone, hvor der er behov for bortkørsel af overskudsjord i form af muld og intaktjord.

Jorden kommer fra jordarbejder i landzone og byzone, hvor der er behov for bortkørsel af overskudsjord i form af muld og intaktjord. Jørn Krogh Fyrbakken 5 9500 Hobro Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u- forurenet jord til råstofgraven Ø. Doense, Bredmosevej 5, Hobro, matr. nr. del af 5c og 6m Ø. Doense By,

Læs mere

Screeningsafgørelse - der er ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding

Screeningsafgørelse - der er ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding Otto Chrestensen Stensbækvej 16, Arnum 6510 Gram CVR-NR: 47124719 Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Niels Koch E-mail: niels.koch@rsyd.dk Direkte tlf.: 76 63 19 45 Dato: 12. september 2017 Journalnr.:

Læs mere

Tilladelse til jorddeponi af ren jord i råstofgrav

Tilladelse til jorddeponi af ren jord i råstofgrav Teknik og Miljø Skovløkken 4, Tejn 3770 Allinge Indvinder: PL ENTREPRISE A/S Sandemandsvej 12 3700 Rønne Bornholms Regionskommune Teknik og Miljø CVR: 26 69 63 48 04. juli 2017 J. nr. 01.09.00P19-0050

Læs mere

Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen

Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Henning Bodilsen Durupvej 27 Glyngøre 7870 Roslev

Henning Bodilsen Durupvej 27 Glyngøre 7870 Roslev Regionshuset Viborg Regional Udvikling Henning Bodilsen Durupvej 27 Glyngøre 7870 Roslev Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Dato 6.

Læs mere

COLAS DANMARK A/S Industrivej 27, 8800 Viborg. Att.:Claus Thorup

COLAS DANMARK A/S Industrivej 27, 8800 Viborg. Att.:Claus Thorup Regionshuset Viborg Regional Udvikling COLAS DANMARK A/S Industrivej 27, Att.:Claus Thorup Skottenborg 26 Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Dato 4. juni 2010

Læs mere

Marius Christensen & Sønner A/S v./ Bo Marius Christensen, Nørregade Ikast

Marius Christensen & Sønner A/S v./ Bo Marius Christensen, Nørregade Ikast Regionshuset Viborg Regional Udvikling Marius Christensen & Sønner A/S v./ Bo Marius Christensen, Nørregade 69-73 7430 Ikast e-mail: bo@marius-christensen.dk Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000

Læs mere

Resumé. Nymølle Stenindustrier A/S Att. Per-Ulrik Jensen Hovedgaden Hedehusene

Resumé. Nymølle Stenindustrier A/S Att. Per-Ulrik Jensen Hovedgaden Hedehusene Nymølle Stenindustrier A/S Att. Per-Ulrik Jensen Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: Curt.Kyhn@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 7663 1922 Dato: 28.

Læs mere

Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u-forurenet jord til Ellidshøj Grusgrav

Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u-forurenet jord til Ellidshøj Grusgrav Regional Udvikling Jordforurening og Råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Andreasen & Hvidberg A/S Kaolinvej 3 9220 Aalborg Øst ak@aogh.dk

Læs mere

NYMØLLE STENINDUSTRIER A/S Hovedgaden 539 Fløng 2640 Hedehusene Att. Jakob Qvortrup Christensen 18. januar 2018 Sags id: 17/9183

NYMØLLE STENINDUSTRIER A/S Hovedgaden 539 Fløng 2640 Hedehusene Att. Jakob Qvortrup Christensen 18. januar 2018 Sags id: 17/9183 NYMØLLE STENINDUSTRIER A/S Hovedgaden 539 Fløng 2640 Hedehusene Att. Jakob Qvortrup Christensen 18. januar 2018 Sags id: 17/9183 Tilladelse til sænkning af grundvandsstanden som følge af indvinding af

Læs mere

Steen Laursen Overvej 4 Fjelstervang 9633 Kibæk

Steen Laursen Overvej 4 Fjelstervang 9633 Kibæk Regionshuset Holstebro Steen Laursen Overvej 4 Fjelstervang 9633 Kibæk Miljø Lægårdvej 12R DK-7500 Holstebro Tl. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til fortsat at modtage rent jord i eksisterende

Læs mere

Jorden kommer fra jordarbejder i landzone og byzone, hvor der er behov for bortkørsel af overskudsjord.

Jorden kommer fra jordarbejder i landzone og byzone, hvor der er behov for bortkørsel af overskudsjord. Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Mariagerfjord Kommune Ndr. Kajgade 1 9500 Hobro jord@mariagerfjord.dk Regional Udvikling Jordforurening og Råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg

Læs mere

Tilladelse til indvinding af vand fra gravesø og midlertidig grundvandssænkning, gældende indtil 31. december 2027

Tilladelse til indvinding af vand fra gravesø og midlertidig grundvandssænkning, gældende indtil 31. december 2027 Peder-Bent Krogh Top Stilledalsvej 3 5600 Faaborg By, Land og Kultur Miljøafdelingen Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tilladelse til indvinding af vand fra gravesø og midlertidig grundvandssænkning, gældende

Læs mere

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Regionshuset Viborg Regional Udvikling Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Lars Krogh Olesen Udlejning Ulstrupvej Hobro

Lars Krogh Olesen Udlejning Ulstrupvej Hobro Lars Krogh Olesen Udlejning Ulstrupvej 5 9500 Hobro Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u- forurenet jord til råstofgraven Tofte, Ulstrupvej 5, Hobro, matr. nr. 1g Tofte By, Valsgård

Læs mere

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Regionshuset Viborg Regional Udvikling Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele e-mail gvg@mail.dk Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk

Læs mere

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Regionshuset Viborg Regional Udvikling Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Forlængelse af frist for efterbehandling efter råstofindvinding på en del af matr. nr. 1as Kjellerup Hgd., Svenstrup, Mariagerfjord Kommune

Forlængelse af frist for efterbehandling efter råstofindvinding på en del af matr. nr. 1as Kjellerup Hgd., Svenstrup, Mariagerfjord Kommune Regional Udvikling Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Gunderup Grus- og Stenleje ApS Kjellerupvej 6 9550 Mariager brian@gunderup-grus.dk Råstofsagsbehandler

Læs mere

Ikke VVM-pligt for udvidelse af Legoland ApS på Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Ikke VVM-pligt for udvidelse af Legoland ApS på Nordmarksvej 9, 7190 Billund Legoland ApS Højmarkvej 20 7190 Billund Att.: Jesper Gadebjerg Dato: 17.09. 2018 Ikke VVM-pligt for udvidelse af Legoland ApS på Nordmarksvej 9, 7190 Billund Legoland ApS har den 9. juli 2018 fremsendt

Læs mere

Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej Roskilde

Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej Roskilde Roskilde Sten og Grus APS Øde-Hastrup-Vej 48 4000 Roskilde By, Kultur og Miljø Miljø Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 www.roskilde.dk Tilladelse til midlertidig grundvandssænkning

Læs mere

NYMØLLE STENINDUSTRIER A/S Hovedgaden Hedehusene. Att: Per-Ulrik Jensen, mail:

NYMØLLE STENINDUSTRIER A/S Hovedgaden Hedehusene. Att: Per-Ulrik Jensen, mail: Regionshuset Viborg NYMØLLE STENINDUSTRIER A/S Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Miljø Skottenborg 26 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 1999 www.raastoffer.rm.dk Att: Per-Ulrik Jensen, mail: perulrik.jensen@nymoelle.dk

Læs mere

Vejdirektoratet, Skanderborg, Thomas Helsteds Vej 11, Postboks 529, 8660 Skanderborg. Att.: Niels Krogh Kristensen.

Vejdirektoratet, Skanderborg, Thomas Helsteds Vej 11, Postboks 529, 8660 Skanderborg. Att.: Niels Krogh Kristensen. Regionshuset Viborg Regional Udvikling Vejdirektoratet, Skanderborg, Thomas Helsteds Vej 11, Postboks 529, 8660 Skanderborg. Att.: Niels Krogh Kristensen. Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000

Læs mere

THYHOLM VOGNMANDSFORRETNING A/S Vestergade Thyholm

THYHOLM VOGNMANDSFORRETNING A/S Vestergade Thyholm Regionshuset Holstebro THYHOLM VOGNMANDSFORRETNING A/S Vestergade 53 7790 Thyholm Miljø Lægårdvej 10 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7841 1999 www.raastoffer.rm.dk Afgørelse om tilføjelse til vilkår, vedr.

Læs mere

Fornyet indvindingstilladelse efter Vandforsyningsloven, gælder indtil 1. november 2047

Fornyet indvindingstilladelse efter Vandforsyningsloven, gælder indtil 1. november 2047 Jørgen Aaskov Jørgensen Åbylundvej 6 5600 Faaborg By, Land og Kultur Miljøafdelingen Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tlf. 72 53 21 40 Fax 72 530 531 teknik@fmk.dk www.fmk.dk Fornyet indvindingstilladelse efter

Læs mere

Tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding af gældende til den

Tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding af gældende til den Bedsted Lø Grusværker Aps Stenagervej 9 6230 Rødekro Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Jens T. Vejrup E-mail: jens.t.vejrup@rsyd.dk Direkte tlf.: 2336 3614 Den 2. maj 2017 Journal nr.: 17/2331 Tillæg til

Læs mere

at der indvindes fra boring DGU nr med maks m³/år og maks. 2 m³/time

at der indvindes fra boring DGU nr med maks m³/år og maks. 2 m³/time A/S FANØ VESTERHAVSBAD Att.: Steffen Lassen Golfvejen 5 6720 Fanø Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 23. august 2016 Sagsbehandler Bodil Sejer Telefon direkte 76 16 51 37 Sagsid 11/19587 Reg. nr. 563-41-0001-01

Læs mere

NCC Roads A/S Råstoffer Ejby Industrivej Glostrup

NCC Roads A/S Råstoffer Ejby Industrivej Glostrup Regionshuset Horsens NCC Roads A/S Råstoffer Ejby Industrivej 8 2600 Glostrup Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Afslag på ansøgning om dispensation til at tilføre

Læs mere

Screeningsafgørelse - der er ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding

Screeningsafgørelse - der er ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding Stürup A/S Måde Industrivej 17 6705 Esbjerg Ø CVR-NR: 47124719 Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Niels Koch E-mail: niels.koch@rsyd.dk Direkte tlf.: 76 63 19 45 Dato: 12. oktober 2017 Journalnr.: 16/6616

Læs mere

Afgørelse - dispensation Region Nordjylland giver hermed dispensation til det ansøgte på betingelse af, at nedenstående vilkår overholdes.

Afgørelse - dispensation Region Nordjylland giver hermed dispensation til det ansøgte på betingelse af, at nedenstående vilkår overholdes. RGS 90 A/S Selinevej 4 2300 København S Gustav.gansted@rgs90.dk Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u- forurenet jord og lettere forurenet jord til den tidligere råstofgrav Bakkelyvej

Læs mere

Jorden kommer fra jordarbejder i landzone og byzone, hvor der er behov for bortkørsel af overskudsjord i form af muld og intaktjord.

Jorden kommer fra jordarbejder i landzone og byzone, hvor der er behov for bortkørsel af overskudsjord i form af muld og intaktjord. J. & K. Kappel Entreprenørforretning ApS Ydbyvej 155 7760 Hurup Thy Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u- forurenet jord til råstofgraven Toftumvej 1, Hurup Thy, matr. nr. 1a,

Læs mere

Dispensation fra jordforureningslovens 52 om tilførsel af jord til Ellidshøj Grusgrav, Aalborg Kommune

Dispensation fra jordforureningslovens 52 om tilførsel af jord til Ellidshøj Grusgrav, Aalborg Kommune Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Sweco A/S Sofiendalsvej 94 9200 Aalborg SV Att.: majbrith.langeland@sweco.dk Regional Udvikling Jordfourening og råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220

Læs mere

Kollund Sand og Grus Aps Gunnar Vestergaard Okkelsvej 21 Kollund 7400 Herning

Kollund Sand og Grus Aps Gunnar Vestergaard Okkelsvej 21 Kollund 7400 Herning Regionshuset Holstebro Kollund Sand og Grus Aps Gunnar Vestergaard Okkelsvej 21 Kollund 7400 Herning Miljø Lægårdvej 12R DK-7500 Holstebro Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Afslag på dispensation til

Læs mere

Hjørring Kommune. Daniel Overgaard Pedersen Rakkebyvej 380. Hjørring den

Hjørring Kommune. Daniel Overgaard Pedersen Rakkebyvej 380. Hjørring den Hjørring Kommune Daniel Overgaard Pedersen Rakkebyvej 380 9800 Hjørring Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk

Læs mere