Skolekoncerter Genre: Folkemusik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolekoncerter Genre: Folkemusik"

Transkript

1 Arte Flamenco Arte Flamenco Skolekoncerter Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Spansk flamencomusik, -dans & -sang Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón, klap Emil Pernblad guitar, cajón, klap Thierry Boisdon sang, cajón, klap Janne Hovmand Storm manager Arte Flamenco betyder flamenco-kunsten. Og det er lige, hvad denne koncert byder på. Her er der ikke tale om en lyserød fugl på et ben, men vaskeægte højspændt flamenco-dans, -sang og -musik fra Spanien. Det ser måske ganske let ud, når danseren sætter de sømbeslåede sko i gulvet og sangeren sætter tonen an, men sandheden er, at flamencoens forskellige elementer kræver viden og kunnen. Arte Flamenco byder på en koncert, der viser de mange facetter som dans, guitar, sang, klap, percussion samt brug af vifte, sjal og kastagnetter og inddrager publikum til at være med til at klappe og synge! Ang. materialet: Jeg kunne godt lide, at der var en håndgribelig opgave til børnene som at gætte på antallet af søm i La Katis sko. Det var rigtig fint, at børnene skulle lære rappen. Det fungerede rigtig godt! Virupskolen, jan Eleverne synes det var meget spændende og flere legede flamencodansere i frikvarteret, så det gjorde et stort indtryk på dem. Elev Skole, jan Alle eleverne var meget opmærksomme og lyttende, når der blev fortalt noget. Stor oplevelse - der blev snakket meget om koncerten bagefter. Østerild Skole, jan Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik / indskolingsteamet og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Skal bruge 60 min. til at stille op. Har brug for lokale med trægulv og mindst 3 m. til loftet. Skrå publikumsopbygning er nødvendig, da det er vigtigt alle kan se.

2 Box Office Box Office Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Human beatbox / Clarinet Julien Stella Human beatbox, clarinet, bass clarinet Robin Cavailles Human beatbox Beatbox og jazzduet - og opskriften er helt enkel: 2 mikrofoner, 2 klarinetter, 2 loopstationer. De to musikere i Box Office kendte jazzen ud og ind, før de tilføjede beatbox som en ny musikalsk ingrediens. Resultatet var eksplosivt: Allerede året efter duoen blev dannet, vandt de det franske Beat Box Team mesterskab. Siden har de to toptrimmede musikere spillet hundredvis af koncerter for børn og unge over hele Frankrig med stor succes. Uden talte ord, men med deres eget helt specielle mix af stemmer, instrumenter og loops, blander de hip hop og jazz på smukkeste og medrivende vis. Både elever og lærere havde en fantastisk koncertoplevelse. Box Office formåede at holde niveauet og elevernes interessere hele vejen. Eleverne var meget begejstret. De synes, det var en rigtig god musikoplevelse. De genkendte elementer fra noget af de musik de høre, men de syntes, det var sjovt at høre det i en blanding. Vemmelev Skole, sep Det var en super koncert fra ende til anden. Vi har også haft god brug af materialet og brugt to ugers musikundervisning på at forberede os til koncreten Tjørnegårdskolen, sep Musikerne var gode til at skabe kontakt til børnene ved hjælp af deres musikalske præstationer. God brug af humor. Filstedvejens Skole, sep Kunne fastholde eleverne i alle 45 minutter uden at sige et ord. Kærbyskolen, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Skal bruge 60 min. til at stille op. Gruppen taler engelsk/fransk. Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

3 Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes Buhl Piano Morten Ankarfeldt Bas Hvor kommer trommerne egentlig fra? Og hvordan blev de til et trommesæt? Må man slå på trommer i en biograf, og hvad har det med jazz at gøre? En FanJAZZtisk Trommerejse er en musikalsk mættet koncert, der fortæller trommernes og jazzmusikkens historie hele vejen fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle. Koncerten byder på et overflødighedshorn af musik - lige fra afrikanske jungletrommer og bedrøvet blues til hæsblæsende swingmusik. Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband leverer det hele med et glimt i øjet, imponerende håndværk og medrivende entusiasme. Så afgjort jazz i børnehøjde! Undervisningsamterialet var rigtig godt. 5. klasse havde efterfølgende et godt forløb med at skrive om trommesættets historie ud fra bandets materiale. Søholmskolen, feb Det var gennemgående en fantastisk indføring i jazzens historiske udvikling. Det blev leveret med god humor og genial musik. Højmarkskolen, nov Det var en forrygende god og veludført koncert med stor musikalitet og spilleglæde som smittede af på børn og voksne. Efter koncerten var der en elev som udtalte: Nu ved jeg, hvad jeg vil, når jeg bliver voksen: Jeg vil spille jazz! Hannæsskolen, dec Elev kommentarer: Jazz er jo fedt Jeg troede jazz var for gamle mennesker, men nej, jeg kunne godt LI det Bedsted Skole, dec Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet. Bruger gerne skolens klaver, hvis det er i lokalet og stemmer.

4 Flensborg/Venndt - Duo Flensborg/Venndt - Duo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Rytmisk med mange afstikkere! Pojken Flensborg klaver & melodica Jacob Venndt bas, mundharmonikaer m.m Flensborg/Venndt-Duo er en moderne jazz-konstellation, der spiller egen musik med særlig vægt på den billedskabende og fantasifulde komposition. Musikken kan nærmest betegnes som en slags improviseret programmusik, hvor indholdet kan tage musikalsk udgangspunkt i f.eks en mobiltelefon, æblekage med flødeskum, en frostklar dag i Vejle eller en tv-helt. Duoens lyriske, muntre og til tider spraglede lydunivers inddrager publikum på forskellig vis og skabes af en mængde forskellige instrumenter, blandt andet klaver, kontrabas, mundharper, kalimba, blokfløjte, klokkespil, melodikaer og sav. Alle var godt underholdt. Stor oplevelse. Kobberbakkeskolen afdeling Sydby, marts 2017 t var lige tilpas, nemt at differentiere. Fladsåskolen afdeling Korskilde, marts 2017 Skønt varieret program, der fangede børnene. Selv nogle af vores ellers udfordrede elever var helt optaget af musikken og den underholdende tilgang. Skelgårdsskolen, marts 2017 God energi hele vejen igennem. Masser af grin og højt humør blandt børnene. Løjtegårdsskolen, marts Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod tværfagligt emne musik, dansk, billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ingen.

5 HipSomHap HipSomHap Målgruppe: Indskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Hiphop for børn Anna Bukh Jakobsen Rapper Andreas Seebach Rapper Jens Michael Østergaard Trommeslager Rasmus Sejersen DJ, kor, lydmand, lysmand Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov og anderledes måde. Teksterne er fyldt med liv og løjer og rammer træfsikkert ind i børnenes univers. Publikum bliver inddraget, når der skal freestyles og findes på historier med børnenes stikord. Gruppen består af rapperne Johnny Ligeglad og Anna Spejlæg, alias Andreas Seebach og Anne Bukh Jakobsen, og de får opbakning af DJ Snusk og trommeslagen Unge Jens. Så få armene i vejret og gør klar til at synge, hoppe, danse og skabe en fest, når HipSomHap fyrer den af med hiphop, som det aldrig er hørt før! t er rigtig godt og en god forberedelse til koncerten. Man får som skole rigtig meget ud af sin koncertoplevelse, når man har arbejdet rigtig godt med materialet forinden. Vores elever har bl.a. fordybet sig rigtig meget i at lave forskellige rimvers. En meget vigtig læreproces. Løgumkloster Distriktsskole, sep Eleverne var med fra start til slut! Mange smilende og dampende varme børn! Hældagerskolen, sep Jeg er meget begejstret for den måde musikerne tager koncerten alvorligt, også på en lille skole in the middle of nowhere. Der blev virkelig skabt en ægte fest som rørte både børn og voksne. Nim Skole, sep Det var stort for eleverne, at der var blevet gjort så meget ud af lyd og lys, og at gruppen var så engageret, som de var. Autografdelen til sidst gjorde det hele fuldendt. Østerhåbskolen, afd. Torsted, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Lokalet skal være mørklagt. Gruppen kan efter aftale spille for op til 300 elever.

6 Kinesisk klangunivers Kinesisk klangunivers Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk kinesisk Kinesisk musiker Pipa Kinesisk musiker Erhu Kinesisk musiker Guzheng Kinesisk musiker Yangqin Som noget ganske særligt kan LMS i år tilbyde de danske skoleelever en koncertrække med fire højtuddannede kinesiske musikere. Koncerterne er arrangeret af Music Confucius Institute (MCI) på det Kongelige Danske Musikkonservatorium i et samarbejde med LMS. Ved koncerten stifter børnene bekendtskab med bl.a. pipa, guzheng og erhu, alle traditionelle kinesiske instrumenter, som repræsenterer den kinesiske musiktradition. Eleverne bliver guidet sikkert igennem koncerten af musikken og en engelsktalende facilitator. For mere info om MCI: Det var et rigtigt godt undervisningsmateriale. Min 5. klasse havde skrevet hilsner på kinesisk til musikerne, som vi hængte op ved deres aflukke og som de læste op og kommenterede på. Hørsholm Skole, marts 2017 De var VIRKELIG dygtige. Eleverne var stort set meget interesserede, men vi skulle have sørget for en lav scene, for vi kunne ikke se instrumenterne, og det var synd, for de var meget spændende. Rungsted Skole, marts 2017 God kontakt, korte snakke så musikken var i fokus. Eleverne gentog navne på musikerne og navne på instrumenterne Skottegårdsskolen, marts 2017 Tuan var super god til at nå eleverne, da der var en tydelig sprogbarriere mellem musikerne og eleverne. Ejby Skole, marts Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ingen.

7 Mads Mouritz Trio Mads Mouritz Trio Skolekoncerter Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Moderne danske viser Mads Mouritz Gjellerod Vokal, guitar Cisser Mæhl Violin, banjo, fløjte, tromme, sang Jacob Funch Guitar, fløjte, valiha, klaver, perc, sang Mads Mouritz Trio spiller moderne danske viser i en højstemt og nærværende, musikalsk indpakning af indisk fløjte, valiha, banjo, violin, el-guitar og percussion. Mads Mouritz har skrevet nye sange til tekster af kendte danske forfattere og digtere som Johannes Møllehave, Frank Jæger og Lone Hørslev, kombineret med sangskriverens egne naivistiske sange, der fanger det absurde og udstiller små hverdagssituationer. Han har gennem de sidste 12 år skrevet og produceret syv albums, senest Ympehaven i 2016, og spillet alt fra forsamlingshuse og havefester til DR s koncertsal og Roskilde Festival. Denne koncertproduktion er ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Bruger gerne skolens klaver, hvis det er i lokalet og stemmer.

8 Papa Kotji Django Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Gypsyjazz rytmisk guitarswing Jesper Lund Jakobsen Balalajkakontrabas, fortæller Andreas Ugorskij Guitar Jacob Kolkur Guitar I 1920 erne skabte guitaristen Django Reinhardt den franske stilart swing manouche, også kaldet gypsy jazz eller sigøjnerswing. Genren har en væsentlig plads i jazzhistorien og er både glad og munter, trist og melankolsk. Trioen Papa Kotji fortæller med deres koncert den dramatiske historie om den omrejsende musikant Django, der både kom i musikalske dueller og spillede og kørte så hurtigt, at hans sigøjnervogn brændte. Eleverne vil i koncerten opleve musikken som formidler af følelser, lære om genrens historie og selv være aktive blandt andet med en god gang luftguitar. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som netop nu er under produktion. Det ligger derfor ikke fast, hvilke(t) fag, det retter sig mod, men det vil tilgodese flere Fælles Mål og indeholde oversigt over de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål. Da denne koncertproduktion er ny hos LMS, vil materialet først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj m. dyb scene pga speciel opstilling

9 Phønix Skolekoncerter Phønix & SangKa - Et dansk-kinesisk musikeventyr Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Dansk-kinesisk folkemusikfusion SangKa Guzheng Karen Mose Sang Jesper Vinther Petersen Harmonika Anja Præst Mikkelsen Basklarinet/klarinet Jesper Falch Percussion Der er lagt op til en helt speciel koncertoplevelse, når danske Phønix inviterer den kinesiske guzhengspiller SangKa med på scenen. Sammen skaber de et helt nyt og unikt lydunivers i mødet mellem to meget forskellige musiktraditioner. SangKas guzheng har en drømmende harpe-agtig lyd, som spiller smukt op imod Phønix energiske sange og melodier. Eleverne bliver præsenteret for traditionelle sange, nye melodier, groovy rytmer og dramatiske historier, som vokser direkte ud af den kinesiske og danske musikkultur. Det bliver en koncert med vægt på nærvær, energi og kulturmødet i musikken. Phønix havde en bemærkelsesværdig god kontakt med eleverne Lynghøjskolen, april 2017 En fuldstændig fantastisk musikalsk oplevelse. Denne her unikke blanding af norden og østen er fuldstændig magisk. Eleverne har udtrykt sig meget positivt om koncerten. Mange af dem var i sær meget optaget af Sangka og hendes meget specielle lyd. Vindinge Skole, sep Rigtig fint materiale. Det er godt at man kan vælge flere modeller ifht at forberede dem. Man kan gøre lidt, lidt mere, eller meget, alt efter hvad man har tid til. Det er godt. Vindinge Skole, sep Det var en kanon oplevelse. Mange af eleverne vil fortsat gerne høre Sanga og Phønix på Youtube på linje med Rasmus Seebach, Justin Bieber og div. rap-numre. Det kan ikke være flottere! Ellebækskolen afd. Kildemark, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk, musik og natur/teknologi og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever. På mindre skoler kan de efter aftale spille for klasse, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

10 Shashank meets Lelo Nika Trio Shashank meets Lelo Nika Trio Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Folkemusik klassisk musik Shashank Subbu Bamboo Flute Lelo Nika Accordeon George Mihalache Cimbalom Thommy Andersson Double Bass Folkemusik-kvintetten Shashank meets Lelo Nika Trio tager børnene på en medrivende og udfordrende musikalsk rejse, der strækker sig helt oppe fra Lappland i Nordsverige, ned gennem Ungarn, til bryllupsfest i Bukarest, videre med tog til festmusik i Beograd, sydøst gennem Balkan for at slutte i Chennai I Indien. De fire musikere kommer fra forskellige lande og kulturer, men til koncerten viser de med korte personlige fortællinger fra deres baggrund og ikke mindst gennem deres sammenspil, at musik er et universelt sprog, der kan samle os og kommunikere på tværs af alle forskelligheder. Tak for en musikalsk oplevelse vi aldrig glemmer og indsigt i både musik, geografi, fællesskaber på tværs af grænser og kulturer. Vi var tilhører i alder 1-58 år, og alle fik noget ud af det! Dejlig overskueligt undervisningsmateriale og lige til at gå til. Spændende med quizen som vi lavede til morgensamling. Vi fik alle et indblik i de 4 meget forskellige lande. Sydthy Friskole, nov De var gode til at fange eleverne. De forklarede godt, hvad de lavede, så eleverne fik meget ud af det. Dejligt, at der var plads til spørgsmål. Tingstrup Skole, nov Det var helt fantastisk at se, hvordan eleverne blev grebet af musikken, fordi den blev spillet af dygtige folk, som satte musikken i fokus og ikke sovsede den ind plat underholdning. Helt igennem en fin musikalsk oplevelse på højt niveau, som absolut har tilført eleverne noget i forhold til at føle sig fremmedgjort overfor anden musik, end det de plejer at høre. Fortunaskolen, afdeling Gabelsvej, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og natur/teknologi og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ingen.

11 SOMA & LIL Skolekoncerter Cello/ Vokal improvisations koncert Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Musikhistorie og cello kendskab Soma Allpass cello/vokal duo Lil Lacy cello/vokal SOMA & LIL kombinerer på fineste vis celloer og stemmer i et møde mellem den klassiske og rytmiske verden. Soma Allpass er uddannet klassisk cellist og Lil Lacy er uddannet rytmisk sanger. Sammen arbejder og eksperimenterer de med improvisation, komposition og effektpedaler. Til koncerterne får eleverne mulighed for at byde ind med titler, ord eller billeder, der vil blive omsat til musik på stedet, hvilket skaber en unik musikalsk fantasi og samhørighed. Eleverne vil blive præsenteret for instrumentet celloen igennem forskellige musikalske stilarter og derigennem få viden om musikhistorien. Koncerten var god, fordi den indeholdt forskellige momenter. Den gav eleverne en oplevelse af celloen, forskellige musikgenrer (Vivaldi, folkemusik, Justin Bieber), de viste teknik, hvor de på stedet optog musik i loops, og så var der improvisationsdelen. Jeg synes, at det er dejligt, at de tør improvisere foran børn, som jo er et kritisk publikum og samtidig uvant med improvisation. Farsø Skole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan maks. spille for 80 elever pr. koncert. Grundet lang opstillingstid (90 minutter), spiller gruppen kun på skoler, hvor der planlægges to koncerter samme dag. Vigtigt med publikumsopbygning, så alle kan se de siddende musikere.

12 Sousou & Maher Cissoko Koraens Magiske Verden Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Afromandeng, world music Sousou Cissoko kora, guitar, sang Maher Cissoko kora, sang I Vestafrika samles folk for at lytte til deres jali. Jalien er historiefortæller og som sådan særligt udvalgt. Historierne ledsages af musik og er med til knytte mennesker sammen. I koncerten tager Sousou & Maher Cissoko nænsomt eleverne ved hånden og fører dem ind i en fortryllende verden af sange og fortællinger med rødder i oldgamle myter. Undervejs akkompagnerer duoen på deres 22-strengede koraer, guitar og sang. Sousou & Maher Cissokos musik er rytmisk, rørende og let at lytte til, og børnene involveres aktivt undervejs med sang, klap og enkle dansetrin fra Vestafrika. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Mørklægning hvis muligt. Gerne plads til at børnene kan danse.

13 SVIN SVIN Målgruppe: Udskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Avantgarderock/improvisationsmusik Henrik Pultz Melbye Saxofon/klarinet Thomas Eiler Trommer Lars Bech Pilgaard Guitar Rasmus Kjær Larsen Synthesizer Med deres unikke blanding af direkte energi fra rock-/beatbaseret musik og overraskende elementer fra fri improvisation præsenterer instrumentalgruppen SVIN et teknisk svært og stærkt personligt bud på morgendagens tunge rockmusik. Her er garanti for en musikalsk oplevelse, eleverne ikke har fået før og skal have tid til at fordøje. For SVIN kan man ikke lukke ørerne for. Til gengæld går de gerne i dialog med publikum før under og efter koncerten. Velkommen i et intenst, hårdtslående og inspirerende musikalsk univers, som mødes bedst forberedt og med åbent sind. Ørepropper fås ved indgangen. Super dejligt band, der virkeligt levede sig ind i musikken :-) Hillerødsholmskolen, sep Det var et dejligt band at have på besøg. Eleverne er ikke vant til den musikgenre, så de skal lige have tid til at indoptage indtrykket. Men de synes, det var cool, da de fik lov at spille med. Virring Skole, okt Det var kulturcrewet der havde ønsket at få SVIN til skolen. Jeg ved ikke, om de helt havde forudset, hvor specielt musikken er. Som lærer var jeg ovenud tilfreds med den helt specielle koncert, og at vores elever har oplevet noget så anderledes end de normalt gør. Højboskolen, okt Det var lidt svært tilgængeligt musik, men det tydeligt, at der var helt styr på hvordan man gør det. Jeg var imponeret over, hvordan man forsøgte at få fat i eleverne. Havde de været en anelse bedre forberedte, så kunne det måske have været bedre. Nogle reagerede kraftigt på den specielle musik. Eleverne stille spørgsmål, og den måde SVIN svarede på dem var virkelig super. Jeg kom selv til at tænke på nye ting omkring musik på baggrund af deres svar. Bl.a på spørgsmålet om hvorfor man spiller musikken så højt. Der blev forklaret om, at det var fordi musik ikke altid skal være dejligt og rart, og at man ikke skal skulle slippe udenom den. Jeg opfattede, at der var god kontakt mellem eleverne og orkestret. Højboskolen, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og mobil-app (præsentation) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever. Gruppen spiller højt, så der uddeles ørerpropper. Det er vigtigt, at skolen prioriterer at vise eleverne SVINs præsentationsapp (fremgår af undervisningsmaterialet), da det har stor betydning ift. elevernes oplevelse af koncerten.

14 Tangokvintetten Skolekoncerter Tango for livet - Livet for tango Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Argentinsk tango Ole Bartholin Kiilerich Klaver Branko Djordevic Akkordeon Jørgen Ehlers Elguitar Bjarne Hansen Violin Jens Krøgholt Kontrabas Astor Piazzollas argentinske tangomusik rummer både sjæl, smerte og sensualitet, og fremført af Tangokvintetten bliver den desuden international og rammer på tværs af stilarter og generationer. De fem musikere kommer hver især fra forskellige hjørner af musiklivet og bringer elementer af klassisk, folk, balkan, jazz og rock ind i tangoen. I denne dramatiske multimediekoncert suppleres de stramme kompositioner og livfulde improvisationer desuden af billeder, video-sekvenser, poesi og historiske facts fra Argentina alt sammen præsenteret i et sublimt og mangefacetteret sammenspil med musikken. Høj musikalsk kvalitet. Fin formidling af den historiske baggrund for tangoens vilkår gennem militærdiktatur. De elever der var bedst forberedt, havde den bedste indlevelsesevne under koncerten. Rigtig fin oplevelse, som de færreste elever ellers ville få. Ejby Skole, sep Samlet set er herlig og lærerig musikalsk oplevelse Løsning Skole, aug Det var sundt for vore børn at møde denne type musik, som de bestemt ikke hører i dagligdagen. Det var dog også svært at ramme de unge, som ikke er vant til det. Horsens Byskole, aug Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod historie og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Hel eller delvis mørklægning pga. diasshow. Vil gerne bruge skolens projektor og lærred. Vil gerne bruge skolens klaver, hvis det er i lokalet og stemmer, ellers medbringes elklaver.

15 Teenage Love Teenage Love Skolekoncerter Målgruppe: Udskoling Genre: Elektronisk musik/rytmisk musik Vi spiller: Elektropop med violin Katy Gunn violin, sang Anna Lidell Beats, samples, vokal Den transatlantiske duo Teenage Love består af amerikanske Katy Gunn (klassisk violinist, producer og sanger) og danske Anna Lidell (elektronisk musiker, producer og sanger). Musikken er original, flabet, elektronisk pop med skæve violintemaer og vokalharmonier og kombinerer effektfuldt elementer fra elektronisk og klassisk musik med iørefaldende popmelodik. Der samples, klippes, arrangeres og manipuleres, mens der også spilles violin og synges det hele i én energisk live-performance. Lad eleverne udforske gruppens mobil-app som optakt til en koncert, der virkelig kommer ud over scenekanten. To meget imødekommende og dygtige musikere Gimle for børn - Skolekoncerter, sep Superdygtige musikkere der præsenterede en spændende blanding af elektronisk og akkustiske instrumenter. Meget fint. Langhøjskolen, sep Feedback from a lot of students, when asked: It was different and a little strange, but they liked it. From a teacher s point of view: A really good opportunity for them to experience music, they wouldn t normally listen to. The International School Of Billund, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod samfundsfag + mobil-app og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ingen.

16 The Gothenburg Combo The life and adventures of The Gothenburg Combo Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk musik David Hansson Guitar Thomas Hansy Guitar Den internationalt kendte svenske klassiske guitarduo, The Gothenburg Combo fra Göteborg, har i de seneste år vakt stor opmærksomhed med deres rasende virtuose guitarspil, deres ukonventionelle koncerter og stærke sceneoptræden. Duoen har turneret i et utal af lande i og uden for Europa med overvældende publikumsreaktioner til følge og er nu skolekoncertaktuel i Danmark. Deres koncerter er kendetegnet ved musikalsk topklasse, en umiddelbarhed i udtrykket, og et personligt og ofte humoristisk islæt. Kort sagt: En fuldtræffer til de store elever. Dialogen med publikum foregår på engelsk. Der var ingen tvivl om, at det var nogle meget dygtige musikere, vi havde besøg af. Jeg er sikker på, at eleverne nu anskuer akustisk guitarspil på en helt ny måde! Kommentarer fra 7. årgang var blandet andet at koncerten var sjov, de var dygtige, fedt med musik fra forskellige lande og godt med billeder til, fedt at opleve, at der kunne komme så mange spillemåder ud af en almindelig guitar. Ikast Nordre Skole, sep Jeg kunne fornemme, at eleverne blev benovede, at det altså er muligt at blive dygtig til noget, når man øver sig. Ejstrupholm Skole, sep De var meget professionelle og dygtige og havde en god pædagogisk tilgang, til at formidle deres passion for guitarspil. Eleverne var meget optaget af koncerten. Dybbøl-Skolen, sep Det virkede som om eleverne fra 7. årgang var lidt for unge, men 9. klasserne forstod bedre musikken og kunne høre, hvor dygtige I musikere var. Ulkebøl Skole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk, engelsk og valgfag musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gerne delvis mørklægning til. diasshow. Vil om muligt gerne bruge skolens projektor og lærred.

17 The Swinging Sisters The Swinging Sisters Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Close-harmony vokaljazz Signe Juhl Jensen Vokal, klaver, percussion Karen Juhl Jensen Vokal Inger Juhl Jensen Vokal Bo Møller Petersen Guitar The Swinging Sisters er lige præcis dét, titlen antyder: Tre søstre, der i mere end én forstand svinger sammen. Bevæbnet med deres vokalstemmer og en guitarist tager kvartetten afsæt i en gammel vokal close-harmony jazztradition, som har rødder tilbage i de brølende 1920 ere, hvor verden efter afslutningen af 1. Verdenskrig skruede op for farverne og festede igennem. Til koncerten præsenteres vidt forskellige eksempler på denne stil, krydret med små fortællinger om tiden dengang. The Swinging Sisters er et studie i vokale virkemidler og løfter musikken til nye højder blot med stemmens kraft. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og engelsk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Ingen

18 Tubalupa Band Skolekoncerter Fede fiduser og fortællinger Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Skæppeskøn world- og folkemusik Christina Munk Andersen vokal / tværfløjte Anders Ringgaard Andersen harmonika / vokal Jonatan Ahlbom helicon Sigurd Hockings guitar Sjov i gaden, fis og ballade, lystig musik i spandevis og fantasifulde historier som perler på en snor. Med smittende begejstring spoler de fire veloplagte Tubalupa-musikere tiden tilbage til dengang, mor var dreng, og leg og hittepåsomhed gik hånd i hånd: Børn kastede med makrelmadder, cyklede rundt med benene på styret, tørrede ituslåede æg op med naboens hund eller stak hele hånden ind i munden, så den sad fast og skolens pedel måtte trække den ud sammen med et par mælketænder. Tubalupas iørefaldende world- og folkemusik møder alle elever i øjenhøjde i et muntert mix af musik og fortælling. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, dansk og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Ingen.

19 Tumult Tumult på skolen Skolekoncerter Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Hip folk/rock/roots trio Jørgen Dickmeiss vokal, violin, mandolin Mikkel Grue guitar, kor Jens Kristian Dam trommer, synth, kor Kan dansk folkemusik være hip? Er folkrock en død sild? Bedøm selv efter mødet med dette spillevende orkester, der dyrker folkemusikkens kraft og glæde. Nye og gamle danske folkeviser og folkemelodier flyder naturligt sammen med trioens helt personlige udtryk, som de har dokumenteret på fire prisnominerede cd er. Tumults tekster har deres helt særlige twist med skæve historier, som appellerer til den indre billedmager, ofte med et sjovt omkvæd, som er nemt at synge med på. Undervejs i koncerten bliver eleverne involveret og rykket rundt på forskellig vis. Gode professionelle musikere, der kan deres kram Nordvestskolen, Stormarkafdelingen, sep Det var 2 meget fine koncerter vi havde. Der var stor variation i det musikalske udtryk. Det akustiske indslag var super godt. Det var en rigtig god priotering at der blev brugt tid på at ebtalere en kædedans. Det var hurtigt og effektivt sat i værk, og sværhedsgraden var lige i tilpas. Nivå Skole, Nord, okt Flere elever ville gerne have autografer - og de blev glade for at få en CD til klassen. Stor ros til Tumult - musikerne kan deres kram og det var helt igennem en fornøjelse! Højene Skole, nov Herlig, festlig, dejlig og forrygende koncert med god stemning. Filskov Friskole, dec Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever. Eleverne skal gerne sidde på stole, men det skal være muligt at samle dem/skubbe dem ud til siden, så de kan danses. Gerne scene med lys hvis muligt.

20 Visual Harmonica Visual Harmonica Skolekoncerter Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Overflødighedshorn af genrer Jacob Venndt Solist, div. mundharper Jacob Nielsen Pianist, videodj Visual Harmonica sætter mundharpen i fokus og zoomer ind på et instrument, der har en fascinerende musikalsk beretning at fortælle. Mundharpevirtuosen Jacob Venndt spiller musik fra alle kapitler af instrumentets historie, og eleverne møder blandt andet bas-mundharpen, akkord-mundharpen og den kromatiske mundharpe. Videokunstneren og pianisten Jacob Nielsen bidrager til at koncerten bliver en totaloplevelse med en imponerende billedside i et mix af live-optagelser fra selve koncerten og forberedt historisk/musikalsk billed- og lydmateriale. En anderledes koncertoplevelse. Det var gennemsyret godt vil gerne anbefale dem til andre! Vejlebroskolen, sep Imponerende, veltilrettelagt, timet og med et fængslende flow. Hadsund Skole, sep Det var et helt fantastisk show. Med historie og sjov. Velspillet Musik blandet med ny moderne teknologi. Meget meget flot. Tørring Skole, dec Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik/klasselærer (netmateriale, selvstudium) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever. Mørklægning påkrævet. Gruppen skal bruge 60 min. på opstilling. Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Jacob Nielsen Antal medvirkende: 1 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Jacob Nielsen Salon for de små onid=601 Der er klassisk klaver, billeder og gode historier på programmet, når Jacob Nielsen på

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer præsenterer en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Bremer/McCoy Bremer/McCoy Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Jazz/Dub Jonathan Bremerskov Kontrabas Morten McCoy Pianette, wurlitzer, synth og ekko Bremer/McCoy spiller ordløs musik som alligevel

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lars Greve og Kresten Osgood Folkegaven Musik i Tide Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz, improvisation, avantgarde Kresten Osgood Trommer,piano,trompet m.m Lars Greve Sax, klarinet Folkegaven med Lars Greve

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Sorø Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik

Skolekoncerter Genre: Folkemusik Arte Flamenco Arte Flamenco Skolekoncerter 2018-19 Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Spansk flamencomusik, -dans & -sang Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón,

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Rais Khan Khartaal / morchang / bhapang / beatboxing Manga

Læs mere

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Drumdrum DrumDrum Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Original musik jazz, world, folk Benita Haastrup Trommer, percussion, sang, kalimba, theremin Jens Skou Olsen Kontrabas, sang, trommer Kaare

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter HipSomHap HipSomHap Genre: Rap/hiphop Andreas Seebach Rapper Anna Bukh Rapper Rasmus Sejersen Producer og musiker Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, balkan, nordisk Erik Olevik Bas, cello Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand Violin Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet Ulrik Brohuus

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Ta` med til Cuba er en koncert baseret på et helt nyt repertoire med salsa på dansk til de små og barnlige voksne. Koncerten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

Babylove & the van Dangos

Babylove & the van Dangos Babylove & the van Dangos Babylove & the van Dangos Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Jamaicansk ska, rocksteady og soul Johan Bylling Lang Saxofon Daniel Broman Sanger Mikkel Szlavik

Læs mere

Bregnhøi/Agergaard/Toldam

Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Improviseret musik og tegning Rasmus Bregnhøi Tegner Thomas Agergaard Saxofoner og fløjter Simon Toldam

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Emil de Waal+ Spejderrobot Emil de Waal+ Spejderrobot Musik i Tide Genre: Elektronica, jazz, improvisation, avantgarde Emil de Waal Trommer, elektroniske instrumenter Jens Ravn Teknik Mikael Elkjær Programming,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Klassisk På Stribe Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Klassisk På Stribe Alletiders Klassisk! onid=408 Klassisk musik kan være mange ting, men kedelig skal den ikke at være! Den

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frans Bak & Sønner Mer End Nok Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, vokal, Afrika, improvisation Frans Bak klaver + saxofon Rune Bak Djembe Emil Bak bas Pianist, saxofonist og filmkomponist Frans Bak har

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Viborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Bregnhøi/Agergaard/Toldam

Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Improviseret musik og tegning Rasmus Bregnhøi Tegner Thomas Agergaard Saxofoner og fløjter Simon Toldam

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik Skolekoncerter 2018-19 Box Office Box Office Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Human beatbox / Clarinet Julien Stella Human beatbox, clarinet, bass clarinet Robin Cavailles Human

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Allerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Ikast-Brande Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Støttet af Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Plakat 6 Præsentations-app

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frederikssund Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón, klap Thierry Boisdon sang, cajón, klap Emil Pernblad guitar,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en skammel, og en farefuld

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ishøj Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Sigurd og Danmarkshistorien

Sigurd og Danmarkshistorien Sigurd og Danmarkshistorien Kære musiklærer i 3. 4. klasse Odense symfoniorkester glæder sig til at byde jer og jeres elever velkommen til skolekoncert i Carl Nielsen salen, i Odense koncerthus. Skolekoncerter

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Natur/Teknologi Mellemtrinnet Musikforståelse Musikoplevelse Perspektivering Brug før / efter skolekoncert med SHASHANK MEETS LELO NIKA TRIO LMS aktiviteter

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik,

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik, Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Manga Manga Harmonium / Vocals Magada Khan Dholak Rais Khan

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Iris Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Vokal, ny komposition, afrika, vestlig, nordisk, improvisation, Iris Iris onid=518 Koncerten med den spændende akustiske trio IRIS har livet i skoven

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vordingborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Klassisk/folkemusik

Skolekoncerter Genre: Klassisk/folkemusik CPH Marimba Duo Marimba Madness! Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Melodisk og fyrig marimbamusik Mathias Reumert Marimba/vibrafon/melodika Anders Kann Elten Marimba/vibrafon

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Klassisk

Skolekoncerter Genre: Klassisk Ezaki Kvartetten Musik og diktatur Skolekoncerter 2018-19 Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk strygekvartet Samira Dayyani cello Andrea Gyarfas Brahe violin Karen Pedersen violin

Læs mere

Babylove & the van Dangos

Babylove & the van Dangos Skolekoncerter 2018-19 Babylove & the van Dangos Babylove & the van Dangos Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Jamaicansk ska, rocksteady og soul Johan Bylling Lang Saxofon Daniel Broman

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Indeholder: Mobil-app til elev Lyn-introduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-mobil app til eleverne Brug af dette materiale tilgodeser

Læs mere

NYHEDSBREV FEBRUAR 2016

NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Gråvejr. Hundekoldt Sne på alle tage Solen er nede på lave volt Ved du, hvad får vi i februar? Længer og længere dage. Under frossen hæk spinkel som en nerve, spirer den sødeste

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Holbæk Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Tønder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Goin Back To New Orleans Goin Back To New Orleans Målgruppe: Udskoling Genre: Blues/gospel, jazz, rock/pop, stomp/ percussion Gregory Boyd Steel Drums - Lead vokal Joakim Øster Bas, Percussion, Kor Jens

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Arte Flamenco Arte Flamenco Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón, klap Thierry Boisdon sang, cajón, klap Emil Pernblad guitar, cajón, klap Janne Hovmand

Læs mere

DET MUSISKE HUS DET MUSISKE HUS. Vælg et hold der passer dig... 2 Det Musiske Hus

DET MUSISKE HUS DET MUSISKE HUS. Vælg et hold der passer dig... 2 Det Musiske Hus Et Et liv frirum med musik... med musik Det Musiske hus Vi vil her på FPR, gerne give vores elever muligheden for at musikken kan komme til at spille endnu mere for dem, og samtidig udnytte at vi har et

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke noget,

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fællesmål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme

Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme Den Gode, Den Dårlige og Den Helt Utroligt Grimme Skæve takter og toner Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Etnisk hjemmebryg Kim Nyberg Mandola, komponist Kristoffer Nybye

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2018-2019 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2018-2019. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Én for Alle Alle for Én

Én for Alle Alle for Én Én for Alle Alle for Én 1 Palle spiller guitar Mathias spiller tromme og vibrafon 2 Sille spiller ukulele og guitar Her kan du se de instrumenter de 3 Musikterer spiller på: Vibrafon Ukulele Trommer Guitar

Læs mere

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop!

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Praktiske oplysninger: Tid: Lørdag 24. august kl. 13.00 15.00 Sted: Galgebakkens Beboerhus Deltagere: 30 børn og unge fra ca. 10 ca. 20 år. Pris: Gratis

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Jazz, balkan, afro, folk, tysk neo Thomas Soubak Guitar, sang Henrik Silver Sousafon, trompet, klaver Albert

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Admiral Awesome Kapowjazz og livetegneserie Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Kapowjazz Jacob Danielsen Saxofoner/klarinetter/komponist Christian Windfeld Trommer/komponist Thomas Sejthen Kontrabas/komponist

Læs mere

Undervisningsplan musik.4 klasse 16/17.

Undervisningsplan musik.4 klasse 16/17. Undervisningsplan musik.4 klasse 16/17. Emne: We Are All Mad Tematisk tager vi af sæt i The Beatles album Stg. Pepper grundet i den surrealistiske musiske tilgang i musikken som komplimentere den verden

Læs mere

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT MUSIKTILBUD - 2004 til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT Kære børnehaveleder Københavns Amt har også mulighed for at tilbyde jer et musiktilbud i 2004, selvom den statslige medfinansiering ikke

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2015-2016 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2015-2016. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad.

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad. Musik til livet Velkommen til en dag, hvor Aarhus Musikskole vil fylde Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatoriums lokaler med aktiviteter fra morgen til aften. Her er chancen for at høre musik

Læs mere

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden Det Klingende Museum på besøg i musikkens verden gok gok kling klang Babuuuuu athjuuuu bum suse rumle pip pip dyt! mijauuuuu hurraaaa! ding dong Lydene i og omkring os plim plim klap klap risle bøvs! knirke

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2019/2020

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2019/2020 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2019/2020 Undervisningen i faget Musik bygger på Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres og

Læs mere

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet BRF på turné Koncert for mellemtrinnet Body Rhythm Factory blev i 2010 nomineret som en af verdens fem bedste koncertproduktioner for børn og unge af Young Audiences Music Award. I 2011 blev gruppen nomineret

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jonas Haagensen Guitar Jesper Haas Guitar Jakob Jensen Trommer Jais

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt

Læs mere

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Vi glæder os til at se jer til workshops! Den 31. okt. og 1. nov. 2017 er særlige dage i musikskolen. Vi har nemlig skemafrie dage for at få plads til forskellige tværgående

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli Riverside City Jazz Band, er et af vores husorkestre som var med fra starten sammen med The Farmers, hvor de spillede for et goodwill beløb fordi de troede på

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Naja Rosa - En musikalsk rejsefortælling Indeholder: Mobil-app til elev Lynintroduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-app til elev (mobil/pc/mac/tablet)

Læs mere