Babylove & the van Dangos

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Babylove & the van Dangos"

Transkript

1 Skolekoncerter Babylove & the van Dangos Babylove & the van Dangos Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Jamaicansk ska, rocksteady og soul Johan Bylling Lang Saxofon Daniel Broman Sanger Mikkel Szlavik Trommer Jakob Thomhav Guitar Jonathan Rahbæk Bas Bjarke Nørgaard Nikolajsen Trompet One of the best ska bands in the world. Sådan beskriver det tyske magasin Riddim det seks mand store ska-orkester Babylove & the van Dangos. På scenen er der lagt op til en regulær musikfest med masser af svedige rytmer, heftige blæserriffs og en velsyngende energibombe af en forsanger i front. Bandet leverer deres helt eget, nutidige bud på 1960 ernes jamaicanske musikgenre ska. Med mere end 500 energifyldte koncerter i Europa og Asien siden 2004 er Babylove & the van Dangos solidt etableret på den danske og internationale musikscene, så glæd jer til en koncertoplevelse i særklasse. Fik dem op af stolene og til at danse. Godt gået. Eleverne, selv de kritiske tilkendegav, det var en god koncert. Firkløverskolen Give, Søndermark afd., okt Fin snak, rundgang i lokalet og klap med:-) Der var mange af eleverne, der var meget deltagende - klappende, bevægende. Bredsten-Gadbjerg Skole, Bredsten, okt Meget fint materiale især til engelsk. Bredsten-Gadbjerg Skole, Bredsten, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod engelsk, dansk/samfundsfag og musik tilvalg og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet. Gruppen kan efter aftale spille for 170 elever. Kræver mørklægning, om muligt gerne med scenelys. Skal bruge 60 min. til at stille op.

2 Skolekoncerter Box Office Box Office Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Human beatbox / Clarinet Julien Stella Human beatbox, clarinet, bass clarinet Robin Cavailles Human beatbox Beatbox og jazzduet - og opskriften er helt enkel: 2 mikrofoner, 2 klarinetter, 2 loopstationer. De to musikere i Box Office kendte jazzen ud og ind, før de tilføjede beatbox som en ny musikalsk ingrediens. Resultatet var eksplosivt: Allerede året efter duoen blev dannet, vandt de det franske Beat Box Team mesterskab. Siden har de to toptrimmede musikere spillet hundredvis af koncerter for børn og unge over hele Frankrig med stor succes. Uden talte ord, men med deres eget helt specielle mix af stemmer, instrumenter og loops, blander de hip hop og jazz på smukkeste og medrivende vis. Både elever og lærere havde en fantastisk koncertoplevelse. Box Office formåede at holde niveauet og elevernes interessere hele vejen. Eleverne var meget begejstret. De synes, det var en rigtig god musikoplevelse. De genkendte elementer fra noget af de musik de høre, men de syntes, det var sjovt at høre det i en blanding. Vemmelev Skole, sep Det var en super koncert fra ende til anden. Vi har også haft god brug af materialet og brugt to ugers musikundervisning på at forberede os til koncreten Tjørnegårdskolen, sep Musikerne var gode til at skabe kontakt til børnene ved hjælp af deres musikalske præstationer. God brug af humor. Filstedvejens Skole, sep Kunne fastholde eleverne i alle 45 minutter uden at sige et ord. Kærbyskolen, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Skal bruge 60 min. til at stille op. Gruppen taler engelsk/fransk. Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

3 CPH Marimba Duo Marimba Madness! Skolekoncerter Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Melodisk og fyrig marimbamusik Mathias Reumert marimba/vibrafon/melodika Anders Kann Elten marimba/vibrafon Marimbaen er et eksotisk og varmt klingende instrument, som spænder over 5 oktaver og er 2,5 meter lang. Oplev sand ekvilibrisme, når de to unge, fremtrædende slagtøjsmusikere folder sig ud på hele to styks af slagsen samt på marimbaens jazzede søsterinstrument: Vibrafon. Til koncerten kommer duoen hele jordkloden rundt med en perlerække af klassiske og folkloristiske musikstykker fra bl.a. Frankrig, Japan og Nigeria, samt fra tegnefilmens verden. Anders og Mathias er begge topengagerede formidlere og glæder sig til at guide eleverne sikkert og underholdende gennem denne musikalske odyssé. Både børn og voksnegav efter koncerten udtryk for generel begejstring. Både over musikken:( Det lød helt rigtig da de spillede Harry Potter!, Tænk at de kunne spille sangen med vandet!!, og over stemningen med leg og alvor blandet sammen. De var også meget optagede af, at man kunne skrive musik om en ven, der døde. Firkløverskolen Give, Ikær afd., sep Dejlig musik. Super, at der både var noget kendt film-musik og de lidt sværere tilgængelige numre. Har kun fået tilfredse tilbagemeldinger fra både lærere og elever. Tønder Grundskole, sep t var lige til at gå til;) Eleverne glædede sig, fordi de var forberedt med videopræsentationer. Horsens Byskole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Har brug for 3 store elever/voksne til at bære instrumenter ind/ud.

4 Skolekoncerter HipSomHap HipSomHap Målgruppe: Indskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Hiphop for børn Anna Bukh Jakobsen Rapper Andreas Seebach Rapper Jens Michael Østergaard Trommeslager Rasmus Sejersen DJ, kor, lydmand, lysmand Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov og anderledes måde. Teksterne er fyldt med liv og løjer og rammer træfsikkert ind i børnenes univers. Publikum bliver inddraget, når der skal freestyles og findes på historier med børnenes stikord. Gruppen består af rapperne Johnny Ligeglad og Anna Spejlæg, alias Andreas Seebach og Anne Bukh Jakobsen, og de får opbakning af DJ Snusk og trommeslagen Unge Jens. Så få armene i vejret og gør klar til at synge, hoppe, danse og skabe en fest, når HipSomHap fyrer den af med hiphop, som det aldrig er hørt før! t er rigtig godt og en god forberedelse til koncerten. Man får som skole rigtig meget ud af sin koncertoplevelse, når man har arbejdet rigtig godt med materialet forinden. Vores elever har bl.a. fordybet sig rigtig meget i at lave forskellige rimvers. En meget vigtig læreproces. Løgumkloster Distriktsskole, sep Eleverne var med fra start til slut! Mange smilende og dampende varme børn! Hældagerskolen, sep Jeg er meget begejstret for den måde musikerne tager koncerten alvorligt, også på en lille skole in the middle of nowhere. Der blev virkelig skabt en ægte fest som rørte både børn og voksne. Nim Skole, sep Det var stort for eleverne, at der var blevet gjort så meget ud af lyd og lys, og at gruppen var så engageret, som de var. Autografdelen til sidst gjorde det hele fuldendt. Østerhåbskolen, afd. Torsted, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Lokalet skal være mørklagt. Gruppen kan efter aftale spille for op til 300 elever.

5 Ida Gard StorytellerPunk Skolekoncerter Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Pop/rock med fortællingen i centrum Ida Østergaard Sang/guitar - artist Anne Kirstine Winkler Trommer Christian Rohs Lydmand Sangskriver Ida Gard har udgivet tre roste albums med historiefortællende og fandenivoldsk pop/rock, og har turnéret i både ind- og udland med sin faste makker Anne Kirstine Winkler. Som sangskriver og gennem sit eget selskab Oh My Gard! har Ida Gard skabt sig en karriere som uafhængig kunstner. En vedvarende proces, som handler om at tro på sit talent, sin vision og om vilje til at arbejde hårdt for sagen. Duoens enkle setup giver et på én gang råt og skrøbeligt udtryk, og livekoncerten er en god blanding af underholdende, eftertænksom, inspirerende og i øjenhøjde både musikalsk og visuelt. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod engelsk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Skal bruge 60 min. til at stille op. Publikum skal sidde på stole.

6 Kalles World Tour Skolekoncerter Musikterapi og Flodhestefunk Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Musikalsk Show med trommefest Kalle Mathiesen Trommeslager, bassist og sanger Kalles World Tour er et onemanshow med multikunstner og trommeslager Kalle Mathiesen som musikalsk og filosofisk urkraft. Kalle vil med sin koncert vise, at musik kan flytte grænser, og engagere eleverne til at tage stilling til fx klimaforandringer. Koncerten byder bl.a. på vilde trommesoli, alle musikalske stilarter og stand up-comedy, og eleverne skal selv være med til at komponere musikken med kreativ hjælp fra Kalles loop-station. Kalle inviterer de unge med på en rejse, som de aldrig har prøvet før i håbet om, at musikken vil gøre dem klogere på sig selv, verden og meningen med livet. Et virkeligt godt virtuøst og hæsblæsende show, hvor der også var indlagt tid til reflektion. Eleverne var meget begejstrede! Busses Skole, okt Kalle har helt sikkert styr på musikken, men det var ret forvirrende. Eleverne havde svært ved at følge den røde tråd, og faldt derfor fra nogle gange. For eleverne var showet ret sort, de forstod simpelthen ikke, hvad der forgik og hvor Kalle ville hen med det. Jeg har svært ved at forstå, hvad Kalle gerne ville med showet, og hvad det havde med demokrati at gøre. Rønde Skole, okt Varme anbefalinger fra Solbjerg! Vi var underholdt fra start til slut. Tak!! Kalle leverede et fantastisk, sprudlende, sjovt show på en ellers grå oktober onsdag. Vi har grinet, krummet tæer og lyttet til moraler om bl.a. musik indavl. Citater fra børnene var fx: Han var så plat, at det var sindssygt sjovt!! Vi takker for en fantastisk god musikalsk oplevelse og gode grin. Solbjergskolen, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod samfundsfag og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ingen.

7 Martin Baltser Martin Baltser Skolekoncerter Målgruppe: Udskoling Genre: Elektronisk musik/rytmisk musik Vi spiller: Songwriter/elektro/folkpop Martin Baltser Vokal/guitar Sune Pors Guitar Thomas Wielandt Hansen Bas/kor Jonas Kardyb Trommer/perc Med singlen Call Me Wild har Martin Baltser vakt opmærksomhed i LA og på internationale musikblogs. Ønsket med skolekoncerten er at skubbe til elevernes musikalske univers og refleksion over temaer som identitet og ståen-ved-sig-selv. Musikken er en blanding af songwriter og elektrofolk præsenteret i overraskende arrangementer. Brugen af akustiske og elektroniske instrumenter og effekter blandes, og alt spilles live. Kærlighed til mænd, lyrik og melodi skinner igennem, og undervejs fortæller Martin ærlige livshistorier, som giver musikken perspektiv og gør koncerten personlig og vedkommende. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod engelsk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Ønsker at skabe tæt kontakt med publikum, hvilket er svært at opnå i hal eller gennemgangslokale.

8 Skolekoncerter Shashank meets Lelo Nika Trio Shashank meets Lelo Nika Trio Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Folkemusik klassisk musik Shashank Subbu Bamboo Flute Lelo Nika Accordeon George Mihalache Cimbalom Thommy Andersson Double Bass Folkemusik-kvintetten Shashank meets Lelo Nika Trio tager børnene på en medrivende og udfordrende musikalsk rejse, der strækker sig helt oppe fra Lappland i Nordsverige, ned gennem Ungarn, til bryllupsfest i Bukarest, videre med tog til festmusik i Beograd, sydøst gennem Balkan for at slutte i Chennai I Indien. De fire musikere kommer fra forskellige lande og kulturer, men til koncerten viser de med korte personlige fortællinger fra deres baggrund og ikke mindst gennem deres sammenspil, at musik er et universelt sprog, der kan samle os og kommunikere på tværs af alle forskelligheder. Tak for en musikalsk oplevelse vi aldrig glemmer og indsigt i både musik, geografi, fællesskaber på tværs af grænser og kulturer. Vi var tilhører i alder 1-58 år, og alle fik noget ud af det! Dejlig overskueligt undervisningsmateriale og lige til at gå til. Spændende med quizen som vi lavede til morgensamling. Vi fik alle et indblik i de 4 meget forskellige lande. Sydthy Friskole, nov De var gode til at fange eleverne. De forklarede godt, hvad de lavede, så eleverne fik meget ud af det. Dejligt, at der var plads til spørgsmål. Tingstrup Skole, nov Det var helt fantastisk at se, hvordan eleverne blev grebet af musikken, fordi den blev spillet af dygtige folk, som satte musikken i fokus og ikke sovsede den ind plat underholdning. Helt igennem en fin musikalsk oplevelse på højt niveau, som absolut har tilført eleverne noget i forhold til at føle sig fremmedgjort overfor anden musik, end det de plejer at høre. Fortunaskolen, afdeling Gabelsvej, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og natur/teknologi og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ingen.

9 Skolekoncerter Tamra & The Twin Reverbs HEE HAW!!! Country Music før og nu Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Country, bluegrass, cajun, rockabilly Tamra Rosanes Vokal/Violin/Harmonika/Autoharp/Guitar Noah Rosanes Guitar/Ukulele/Lapsteel/Mundharmonika/Vokal Jens Runge Guitar/Banjo/Mandolin/Dobro/ Vokal Tamra & The Twin Reverbs præsenterer medrivende amerikansk country musik, med Danmarks country dronning Tamra Rosanes i front, flankeret af stjerneguitaristerne Jens Runge og Noah Rosanes. Med stor spilleglæde, energi og musikalsk overskud gennemspilles den spændende historiske udvikling bag country, fra de tidlige indvandreres musik bl.a. bluegrass, country blues, railroad, spirituals, gospel og cajun til moderne country pop/rock og techno. Trioens utallige strengeinstrumenter som el- og akustisk guitar, lap steel, banjo, dobro, ukulele, violin sikrer det helt autentiske udtryk fra USA. Country musik ses på en helt ny måde af eleverne efter denne koncert. Her et eksempel på en overskrift fra en 5.kl anmeldelse af koncerten: HEE HAW - al tvivl blev spillet væk af Tamra and the twin Reverbs. Vorbasse Skole, april 2017 Meget fuld af energi og spilleglæde:) SKØNT Tingstrup Skole, april 2017 Super dygtige og kompetente musikere, som kom godt rundt om de forskellige country genrer. Og det blev taget godt imod. Undervisningsapp en virkede fint og var en god introduktion til bandet. Kobberbakkeskolen afd. Sydby, dec Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk (inkl. elev-mobil-app) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen skal bruge 60 min. på at stille op. Har brug for et par hjælpere.

10 Skolekoncerter The Gothenburg Combo The life and adventures of The Gothenburg Combo Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk musik David Hansson Guitar Thomas Hansy Guitar Den internationalt kendte svenske klassiske guitarduo, The Gothenburg Combo fra Göteborg, har i de seneste år vakt stor opmærksomhed med deres rasende virtuose guitarspil, deres ukonventionelle koncerter og stærke sceneoptræden. Duoen har turneret i et utal af lande i og uden for Europa med overvældende publikumsreaktioner til følge og er nu skolekoncertaktuel i Danmark. Deres koncerter er kendetegnet ved musikalsk topklasse, en umiddelbarhed i udtrykket, og et personligt og ofte humoristisk islæt. Kort sagt: En fuldtræffer til de store elever. Dialogen med publikum foregår på engelsk. Der var ingen tvivl om, at det var nogle meget dygtige musikere, vi havde besøg af. Jeg er sikker på, at eleverne nu anskuer akustisk guitarspil på en helt ny måde! Kommentarer fra 7. årgang var blandet andet at koncerten var sjov, de var dygtige, fedt med musik fra forskellige lande og godt med billeder til, fedt at opleve, at der kunne komme så mange spillemåder ud af en almindelig guitar. Ikast Nordre Skole, sep Jeg kunne fornemme, at eleverne blev benovede, at det altså er muligt at blive dygtig til noget, når man øver sig. Ejstrupholm Skole, sep De var meget professionelle og dygtige og havde en god pædagogisk tilgang, til at formidle deres passion for guitarspil. Eleverne var meget optaget af koncerten. Dybbøl-Skolen, sep Det virkede som om eleverne fra 7. årgang var lidt for unge, men 9. klasserne forstod bedre musikken og kunne høre, hvor dygtige I musikere var. Ulkebøl Skole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk, engelsk og valgfag musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gerne delvis mørklægning til. diasshow. Vil om muligt gerne bruge skolens projektor og lærred.

11 Thomas Sandberg App Jam Skolekoncerter Målgruppe: Mellemtrin Genre: Elektronisk musik/rytmisk musik Vi spiller: Legende, pulserende og livfuldt Thomas Sandberg Percussion, Performance, Electronics, Programming, Visuals Thomas Sandberg har med App Jam skabt en kreativ koncert, hvor apps på ipad bruges som både musikinstrumenter og produktionsværktøj. Koncerten er et levende eksempel på, hvordan kreativitet og fantasi både kan stimuleres og udfoldes musikalsk ved brug af de nye medier. Musikken vil tage afsæt i improvisation og muligheden for interaktivt at udnytte øjeblikkets impulser og magi. De lyde og klange, der bruges i kompositionerne, bliver skabt af optagelser af publikum, forskellige ting i rummet, Thomas stemme og andre medbragte lydkilder. Alt er i nuet og visualiseres via video og computergrafik. Det var fantastiske 45 minutter :) Eleverne var VILDE med det. Flere kom allerede næste dag og fortalte om apps, de havde fået lov at købe :) Egebakkeskolen, nov Thomas var formidabel! Særligt drengene var der god respons fra. Det var en rigtig sjov og god oplevelse at have Thomas Sandberg på besøg i Solbjerg. Det var en inspirerende koncert, der gav os masser af nye, gode idéer til at bruge musikapps i musikundervisningen. Solbjergskolen, nov Tak for en skøn oplevelse - flere børn kom i dag i skole og havde downloadet garageband. FEDT Højslev Skole, nov Det var spændende for eleverne at se deres egne fotos, lyd- og videofiler samplet i musikken. Nogle for direkte over i klassen for at finde nogle apps og prøve Søndre Skole, jan Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Skolen skal stille projektor og lærred til rådighed.

12 Trio Wolski Med øjne og øre i fokus Skolekoncerter Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Moderne folkemusik Kristian Wolski Cittern Petter Ferneman Acoordion Hanna Blomberg Violin I denne koncert møder I Trio Wolski, som er en moderne folkemusiktrio med et højt musikalsk niveau. Med stærke klangfarver og store dynamiske variationer suges lytteren ind i en magisk verden, som understreger styrken ved en live koncertoplevelse. Med instrumenterne violin, accordeon og cittern spiller trioen både traditionel og nykomponeret folkemusik, der er inspireret af så forskellige genrer som jazz, rock og klassisk musik. Numrene inspirerer til historiefortælling og indre billedskabelse, så publikum skal huske et åbent sind, skarpe ører og en livlig fantasi. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som netop nu er under produktion. Det ligger derfor ikke fast, hvilke(t) fag, det retter sig mod, men det vil tilgodese flere Fælles Mål og indeholde oversigt over de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål. Da denne koncertproduktion er ny hos LMS, vil materialet først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Ingen.

13 Trypical Cumbia Skolekoncerter En musikalsk tur over Atlanterhavet og tilbage Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Latinamerikansk folkemusik: Cumbia Yannik Hartig trommer José Lezaeta saxofon Cristian Jara guitar Alex Opazo percussion Gruppen Trypical Cumbia har rødder i det indianske folk fra Chile, hos afro-colombianerne og i Ærøs danske muld. Bandet er et eksempel på, hvordan kulturer og nationaliteter kan skabe noget nyt sammen. Faktisk er cumbia-genren, gruppen spiller, opstået på baggrund af Latinamerikas meget sammensatte befolkning, der gennem tiden har skabt nye kulturelle fænomener. Med denne dansevenlige og publikumsaktiverende koncert, vil Trypical Cumbia sætte fokus på, hvad kulturforskelle og integration betyder og kan bidrage med ud fra et musikalsk perspektiv. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod historie og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Ingen.

14 Twist & Polka Skolekoncerter Hvem Danser Twist & Hvem Danser Polka? Målgruppe: Indskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Country, jazz, polka, rumba Marie Keis Uhre sang Thomas Steen Hansen percussion Jakob Haugbølle Thomhav guitar Henrik Steen Hansen bas Bandet Twist & Polka tager børnene med på en farverig, musikalsk rejse. Undervejs leder de sammen med børnene efter en sær starut, der danser twist og polka. Børnene lærer samtidig en masse sange i forskellige musikgenrer og bliver inddraget aktivt med både sang og dans. De møder blandt andre Snudebillen Sulle, som snurrer rundt og rundt til lyden af country. Rumbasserne, der danser rumba og ryster med deres numser. Tusindbenet Torben, som danser step til lidt af hvert og Mågen Muski, der danser mavedans med sin mavedelle. En medrivende og spraglet musikalsk palet serveret i øjen- og ørehøjde. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk, musik og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Publikum på gulv, så de let kan komme op og danse.

15 Skolekoncerter Vi finder på Vi finder på Målgruppe: Indskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Groovie popmusik med strejf af jazz Anna Kruse Sang Kirsten Juul Seidenfaden Pianist Hvordan laver man selv en sang? Hvad består en sang af? Og kan vi allesammen i fællesskab komponere en? Med udgangspunkt i cirkler, trekanter og firkanter skal børnene lave lyd-universer som undervejs bliver brugt i en fælles komposition. Komponisterne Anna Kruse og Kirsten Juul Seidenfaden synger og spiller egne kompositioner, der på forskellig vis inviterer børnene til at finde på ord, rim, toner, rytmer og bevægelser. På den måde bliver børnene i allerhøjeste grad medskabere af et musikalsk værk, hvor både deres fantasi og deres rytme- og toneforståelse kommer i spil. En kre-aktiv koncert! Konerten var helt fantastisk. Deres indvolvering af publikum, var super god. Og bagefter gik eleverne i langtid og sang på sangene. Holbergskolen i Dianalund, nov Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, dansk og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ingen.

16 Skolekoncerter Woodpeckers Recorder Quartet Kvidrende klange Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Klassisk musik Pernille Petersen Blokfløjte Katarina Widell Blokfløjte Caroline Eidsten Dahl Blokfløjte Kate Hearne Blokfløjte Kvidrende Klange præsenterer musik fra 1400-tallet og frem til vor tid. Programmet bruger værker af Bach og Vivaldi blandet med musik inspireret af fugle- og dyreverdenen. Vi skal også en tur igennem det vilde vesten i stykket Smoking Guns, hvor vi møder både cowboys, heste, køer og banditter! Woodpeckers præsenterer alle blokfløjtens størrelser og variationsmuligheder med det formål at børnene går hjem fra koncerten fulde af nysgerrighed og lyst til at opdage mere blokfløjte og dejlig musik. Koncerten er gennemarbejdet med koreografi, der med humor og varme understreger musikkens udtryk. Formidlingen var rigtig sjov og god. Sikke en god måde at fortælle historier gennem musikken på. Børnene var lidt urolige hen ad vejen, men blev vanvittig optagede, da musikkerne begyndte at fortælle om fløjterne og tale med børnene. De var også optagede af, at de kom fra forskellige nationer og talte flere sprog. Katrinebjergskolen, april 2016 Jeg var slet ikke klar over at blokfløjter kunne lyde så forskelligt og fantastisk. Tak for en god koncer tog en god oplevelse. Ahlmann-Skolen, april 2016 Superfin performance. Fin balance i forhold til at det var små børn, de kan ikke sidde stille så længe og de var også gode til at stoppe spørgsmålene, så det ikke blev for langt. Superfin scenografi også det var rigtig godt Pilegårdsskolen, nov Vildt dygtige musikere som var gode til at kombinere musikken med humor og kroppen og derved fortsat fange eleverne. Sct. Nicolai Skole, nov Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Opstilling på gulvet med publikum i trekantform om, så musikerne har trekantet gulvplads til deres koreografi.

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Jacob Nielsen Antal medvirkende: 1 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Jacob Nielsen Salon for de små onid=601 Der er klassisk klaver, billeder og gode historier på programmet, når Jacob Nielsen på

Læs mere

HP Lange & Jarno Varsted Blues for to

HP Lange & Jarno Varsted Blues for to HP Lange & Jarno Varsted Blues for to Roden til alt godt Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Blues, roots, americana H.P. Lange Guitar, banjo, sang Jarno Varsted mundharper, guitar, vocal

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter HipSomHap HipSomHap Genre: Rap/hiphop Andreas Seebach Rapper Anna Bukh Rapper Rasmus Sejersen Producer og musiker Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Emil de Waal+ Spejderrobot Emil de Waal+ Spejderrobot Musik i Tide Genre: Elektronica, jazz, improvisation, avantgarde Emil de Waal Trommer, elektroniske instrumenter Jens Ravn Teknik Mikael Elkjær Programming,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Klassisk På Stribe Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Klassisk På Stribe Alletiders Klassisk! onid=408 Klassisk musik kan være mange ting, men kedelig skal den ikke at være! Den

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lars Greve og Kresten Osgood Folkegaven Musik i Tide Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz, improvisation, avantgarde Kresten Osgood Trommer,piano,trompet m.m Lars Greve Sax, klarinet Folkegaven med Lars Greve

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Sorø Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/pop Michael Vahl Vokalist Jais Jessen Bas Jonas Haagensen Guitar Bertil Rytter Guitar og backing vokal Jakob Jensen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Billund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Tamra & The Twin Reverbs

Tamra & The Twin Reverbs Støttet af Tamra & The Twin Reverbs Hee Haw! Country Music før og nu! Skolekoncert for udskolingen Præsentations-app til eleverne Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren

Læs mere

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Ta` med til Cuba er en koncert baseret på et helt nyt repertoire med salsa på dansk til de små og barnlige voksne. Koncerten

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Tønder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Køge Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Viborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Bremer/McCoy Bremer/McCoy Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Jazz/Dub Jonathan Bremerskov Kontrabas Morten McCoy Pianette, wurlitzer, synth og ekko Bremer/McCoy spiller ordløs musik som alligevel

Læs mere

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Klassisk spansk guitar i verdenen Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik,

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik, Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Manga Manga Harmonium / Vocals Magada Khan Dholak Rais Khan

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Jensen & Bugge Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, fortælling, nordisk onid=451 Jensen & Bugge Projekt Dialekt - Hvor er folks musik mon blevet af?? Mette har opdaget, at hun

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vordingborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Babylove & the van Dangos

Babylove & the van Dangos Babylove & the van Dangos Babylove & the van Dangos Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Jamaicansk ska, rocksteady og soul Johan Bylling Lang Saxofon Daniel Broman Sanger Mikkel Szlavik

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Drumdrum DrumDrum Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Original musik jazz, world, folk Benita Haastrup Trommer, percussion, sang, kalimba, theremin Jens Skou Olsen Kontrabas, sang, trommer Kaare

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Flensborg/Venndt - Duo Flensborg/Venndt - Duo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, nordisk, improvisation Jacob Venndt Bas, mundharmonika Pojken Flensborg Klaver & melodica Flensborg/Venndt-Duo er en moderne

Læs mere

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop!

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Praktiske oplysninger: Tid: Lørdag 24. august kl. 13.00 15.00 Sted: Galgebakkens Beboerhus Deltagere: 30 børn og unge fra ca. 10 ca. 20 år. Pris: Gratis

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Duo Saxopran Antal medvirkende: 2 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, vokal, nordisk Duo Saxopran Himmelglans - skolekoncert onid=382 Himmelglans er musikalsk magi med sang og sax. Et totalshow med

Læs mere

Workshopkatalog til Temauge i uge 6.

Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Videoworkshop 1. Mandag 15.00-16.45 Videoworkshop 2. Videoworkshop 3. Tirsdag 15.00-16.45 Videoworkshop 4. Tirsdag 17.15 19.00 Videoworkshop 5. Videoworkshop 6. Onsdag

Læs mere

Undervisningsplan musik.4 klasse 16/17.

Undervisningsplan musik.4 klasse 16/17. Undervisningsplan musik.4 klasse 16/17. Emne: We Are All Mad Tematisk tager vi af sæt i The Beatles album Stg. Pepper grundet i den surrealistiske musiske tilgang i musikken som komplimentere den verden

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frederikssund Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden Det Klingende Museum på besøg i musikkens verden gok gok kling klang Babuuuuu athjuuuu bum suse rumle pip pip dyt! mijauuuuu hurraaaa! ding dong Lydene i og omkring os plim plim klap klap risle bøvs! knirke

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Natur/Teknologi Mellemtrinnet Musikforståelse Musikoplevelse Perspektivering Brug før / efter skolekoncert med SHASHANK MEETS LELO NIKA TRIO LMS aktiviteter

Læs mere

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT MUSIKTILBUD - 2004 til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT Kære børnehaveleder Københavns Amt har også mulighed for at tilbyde jer et musiktilbud i 2004, selvom den statslige medfinansiering ikke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Klassisk

Skolekoncerter Genre: Klassisk Damkapellet Glemte stemmer Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk kammermusik Lisa Vogel Violin Nadia Okrusko Klaver Nicole Hogstrand Cello Pauline Hogstrand Bratsch I den traditionelle

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Halsnæs Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Mzungu Kichaa Den hvide afrikaner Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Afrikansk lytte- og dansemusik Espen Sørensen Lead sanger og guitarist Kevin Mpangala Bas Shabani Rashid Shabani

Læs mere

Én for Alle Alle for Én

Én for Alle Alle for Én Én for Alle Alle for Én 1 Palle spiller guitar Mathias spiller tromme og vibrafon 2 Sille spiller ukulele og guitar Her kan du se de instrumenter de 3 Musikterer spiller på: Vibrafon Ukulele Trommer Guitar

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Jazz, balkan, afro, folk, tysk neo Thomas Soubak Guitar, sang Henrik Silver Sousafon, trompet, klaver Albert

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer præsenterer en

Læs mere

Eleven kan deltage opmærksomt i sang, spil og bevægelse med bevidsthed om egen og andres rolle i musikalsk udfoldelse

Eleven kan deltage opmærksomt i sang, spil og bevægelse med bevidsthed om egen og andres rolle i musikalsk udfoldelse Fagformål for faget musik Eleverne skal i faget musik udvikle kompetencer til at opleve musik og til at udtrykke sig i og om musik, herunder synge danske sange. Faget skal bibringe dem forudsætninger for

Læs mere

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Støttet af Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Plakat 6 Præsentations-app

Læs mere

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet BRF på turné Koncert for mellemtrinnet Body Rhythm Factory blev i 2010 nomineret som en af verdens fem bedste koncertproduktioner for børn og unge af Young Audiences Music Award. I 2011 blev gruppen nomineret

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Rais Khan Khartaal / morchang / bhapang / beatboxing Manga

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Sønderborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Undervisningsplan for faget musik på Sdr. Vium Friskole

Undervisningsplan for faget musik på Sdr. Vium Friskole Undervisningsplan for faget musik på Sdr. Vium Friskole Sang og musik anses på Sdr. Vium Friskole for et vigtigt fag for børn i alle aldre. På Sdr. Vium Friskole undervises i sang og musik en lektion ugentligt

Læs mere

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Profilfag Mellemtrin valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Vonsild Skole - En skole i balance og bevægelse Det er tid til at vælge profilfag:-) Profilfag er små fordybelsesområder på ca. 10 uger,

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Dansk 4.-6. klasse Mobil-app Koncertanmeldelse (dansk) Faglig læsning Brug før / efter skolekoncert med TAMRA & THE TWIN REVERBS HEE HAW! COUNTRY MUSIC FØR

Læs mere

Skoleåret 2015/16. Hent inspiration til samarbejdet mellem. Folkeskole & Musikskole

Skoleåret 2015/16. Hent inspiration til samarbejdet mellem. Folkeskole & Musikskole Idékatalog Skoleåret 2015/16 Hent inspiration til samarbejdet mellem Folkeskole & Musikskole Maj 2015 Udgave 5 (revideret udgave) Skolereformen - hvad kan vi? - Hent inspiration fra egen musikskole her

Læs mere

Musik. Formål for faget musik. Slutmål for faget musik efter 6. klassetrin. Musikudøvelse. Musikalsk skaben

Musik. Formål for faget musik. Slutmål for faget musik efter 6. klassetrin. Musikudøvelse. Musikalsk skaben Musik Formål for faget musik Formålet med undervisningen i musik er, at eleverne udvikler deres evne til at opleve musik og til at udtrykke sig i og om musik, herunder synge danske sange. Undervisningen

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, balkan, nordisk Erik Olevik Bas, cello Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand Violin Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet Ulrik Brohuus

Læs mere

Musikundervisningen på Ringsted Lilleskole

Musikundervisningen på Ringsted Lilleskole Musikundervisningen på Ringsted Lilleskole Det praktiske Sang/kor Sammenspil Rytmisk træning INDSKOLING (1., 2., 3.) Alle synger enten i grupper eller sammen. Kanonsangen anvendes. Der introduceres forskellige

Læs mere

Undervisningsplan musik 5.klasse 16/17.

Undervisningsplan musik 5.klasse 16/17. Undervisningsplan musik 5.klasse 16/17. Emne: We Are All Mad Tematisk tager vi af sæt i The Beatles album Stg. Pepper grundet i den surrealistiske musiske tilgang i musikken som komplimentere den verden

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Indeholder: Øvelse i kreativ respons (engelsk/billedkunst/musik) Lyn-introduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Undervisningsmateriale til engelsk/billedkunst/musik(tilvalg)

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2018-2019 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2018-2019. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Bregnhøi/Agergaard/Toldam

Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Improviseret musik og tegning Rasmus Bregnhøi Tegner Thomas Agergaard Saxofoner og fløjter Simon Toldam

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik APHYXION Heavy metal i hovedhøjde Skolekoncerter 2018-19 Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Foto: Mie Neel/Sjællandske Medier Vi spiller: Moderne melodisk metal Michael Vahl Vokalist Jais Jessen

Læs mere

MUSIK GIDEONSKOLENS UNDERVISNIGSPLAN. Oversigt over undervisning og forhold til trinmål og slutmål

MUSIK GIDEONSKOLENS UNDERVISNIGSPLAN. Oversigt over undervisning og forhold til trinmål og slutmål MUSIK GIDEONSKOLENS UNDERVISNIGSPLAN Oversigt over undervisning og forhold til trinmål og slutmål Ministeriet skriver: Formål for faget Musik Formålet med undervisningen i musik er, at eleverne udvikler

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/Gospel, jazz, latinamerika, improvisation Anders Holm Trommer Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Ikast-Brande Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik på. Helsinge Realskole --- Beskrivelse og målsætning - juni 2013

Musik på. Helsinge Realskole --- Beskrivelse og målsætning - juni 2013 Musik på Helsinge Realskole --- Beskrivelse og målsætning - juni 2013 1 Musik på Helsinge Realskole Vi vægter den daglige morgensang højt på vores skole. Her bliver to af vores kerneværdier tradition og

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Gentofte Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Eleven kan udfolde sig selvstændigt i sang, spil og bevægelse. Eleven kan arrangere og komponere musikalske udtryk

Eleven kan udfolde sig selvstændigt i sang, spil og bevægelse. Eleven kan arrangere og komponere musikalske udtryk Kompetencemål Kompetenceområde Efter klassetrin Efter 4. klassetrin Efter 6. klassetrin Musikudøvelse Eleven kan deltage opmærksomt i sang, spil og bevægelse Eleven kan deltage opmærksomt i sang, spil

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik,

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik, Baby Did a Bad Thing Baby Did a Bad Thing Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik, Vi spiller: Americana Eline Engholm Vokal/ Guitar/ Mundharmonika Jonas Fjelsted Vokal/ Resonator Guitar Duoen Baby Did

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en

Læs mere

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 Den åbne skole Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 1. Music Mind Games i 0. klasse 2. Stryg, strenge og Blæs i 2. klasse 3. Kor- og sangskole i 3. klasse 4. Blæserklasse

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2015-2016 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2015-2016. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr.

Åben Efterskole. Onsdag d. 22/9 2010 kl. 20.00: Mai Allermand med band. Entré 50 kr. Åben Efterskole Arrangementer på Den Rytmiske Efterskole skoleåret 2010/11 Vi byder jer alle velkomne til en række spændende koncerter med nogle af Danmarks bedste musikere samt arrangementer hvor skolens

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Iris Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Vokal, ny komposition, afrika, vestlig, nordisk, improvisation, Iris Iris onid=518 Koncerten med den spændende akustiske trio IRIS har livet i skoven

Læs mere

Trinmål efter 2. klassetrin Trinmål efter 4. klassetrin Trinmål efter 6. klassetrin

Trinmål efter 2. klassetrin Trinmål efter 4. klassetrin Trinmål efter 6. klassetrin UVMs Trinmål synoptisk fremstillet: Musikudøvelse Trinmål efter 2. klassetrin Trinmål efter 4. klassetrin Trinmål efter 6. klassetrin deltage opmærksomt i legende musikalsk udfoldelse deltage opmærksomt

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik

Skolekoncerter Genre: Folkemusik Arte Flamenco Arte Flamenco Skolekoncerter 2018-19 Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Spansk flamencomusik, -dans & -sang Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón,

Læs mere

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Musik FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Musik FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE DEN KULTURELLE RYGSÆK sikrer børn og unge inspirerende møder med kunst og kulturarv giver børn og unge mulighed for at lære kulturens sprog giver børn og unge flere erfaringer med æstetiske og innovative

Læs mere

HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband

HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband HALFDANSKERNE - Visemusikkens boyband HALFDANSKERNE har etableret sig blandt de førende navne indenfor visegenren og vækker stor begejstring i hele landet med de meget personlige fortolkninger af sange

Læs mere

Slutmålet efter 6. klasse er, at eleverne kan: Musikudøvelse

Slutmålet efter 6. klasse er, at eleverne kan: Musikudøvelse MUSIK Forord Formålet med undervisningen i musik er at opelske børnenes naturlige evne og glæde ved at udfolde sig med sang, musik og bevægelse. Undervisningen skal bibringe børnene en livslang glæde ved

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Astro Buddha Agogo Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke

Læs mere

Musik Fælles Mål 2019

Musik Fælles Mål 2019 Musik Fælles Mål 2019 Indhold 1 Fagets formål 3 2 Fælles Mål 4 Kompetencemål 4 Fælles Mål efter klassetrin Efter 2. klassetrin 5 Efter 4. klassetrin 6 Efter 6. klassetrin 7 Fælles Mål efter kompetenceområde

Læs mere

Forskole. Babybongo er et tilbud til de 0-2 årige dagplejebørn og deres forældre eller bedsteforældre. Musikalsk legestue

Forskole. Babybongo er et tilbud til de 0-2 årige dagplejebørn og deres forældre eller bedsteforældre. Musikalsk legestue Forskole Disse hold er to familietilbud til børn og voksne, der vil være sammen i musikkens forunderlige verden. Begge dyrker den umiddelbare glæde ved musik i gennem sang, rytme, puls, periodefornemmelse,

Læs mere