Gavekort. Til: Fra: Naturdetektiv gæt og find spor efter dyr. Sted: Naturbasen i Jenle. Drej ned ad markvej overfor Kelddalvej 68.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gavekort. Til: Fra: Naturdetektiv gæt og find spor efter dyr. Sted: Naturbasen i Jenle. Drej ned ad markvej overfor Kelddalvej 68."

Transkript

1 Naturdetektiv gæt og find spor efter dyr Dato: Mandag d. 19. februar 2018 kl Naturbasen i Jenle. Drej ned ad markvej overfor Kelddalvej 68. Dyrene i skoven, er ofte svære at se, hvis man ikke er helt stille. Måske er I heldige at få et glimt af et rådyr, høre en mus pusle i de visne blade, men som oftest er dyrene flygtet, før I ser dem. Deres spor og efterladenskaber kan til gengæld findes rundt omkring i skoven og de er med til at fortælle historier om, hvordan de forskellige dyr lever. Denne dag snyder vi lidt og har fyldt skoven med dyr og spor efter dem. Kom og test, hvor meget du ved om dyrene i skoven. Mon du er en ægte NaturNørd? Alle deltagere får udleveret NaturNød-diplom. Arrangør: Naturvejleder Lars Wachmann, Naturstyrelsen og naturvejleder Karin Winther Vesthimmerlands Kommune.

2 Bæverarrangement i Vesthimmerland. Dato: Søndag d. 15. april 2018 kl Østerkrat 11, 9240 Nibe Naturvandring, på private arealer, langs Sønderup å i Østerkrat, hvor bæverne er aktive. Turen indledes med kort informationsmøde, hvor man kan møde lodsejeren, vildtkonsulenten og naturvejlederen, samt høre om bævertælling i Vesthimmerland. Arrangør: Vildkonsulent Ivar Høst, Naturstyrelsen, Naturvejleder Karin Winther Vesthimmerlands Kommune i samarbejder med lodsejerne i Østerkrat.

3 Haletudse og småkravlstur ved Vilsted Sø NaturNørdtur for hele familien Dato: Søndag d. 22. april 2018 kl Naturbasen ved Ranum Søhus Søndergade, Ranum Tag hele familien med på Natur Nørd tur ved Vilsted Sø og tjek foråret ud sammen med naturvejlederne. Foråret er i fuld gang, hvilket kan ses hos krible-dyrene i vandet. Tag evt. et syltetøjsglas med og få et par haletudseæg med hjem, så du kan følge udviklingen fra æg til tudse. Alle deltagere får udleveret NaturNød-diplom Arrangør: Naturvejleder Lars Wachmann, Naturstyrelsen og naturvejleder Karin Winther Vesthimmerlands Kommune.

4 På jagt efter forårstegn på De Himmerlandske Heder Dato: Søndag d. 29. april kl P-Pladsen på Aarsvej ved skiltet til Skarpsallingkarret Naturen er i fuld gang med at vågne af sin vinterdvale. Denne søndag går vi en tur på De Himmerlandske Heder, hvor dyr og planter gør sig klar til sæson Det kræver spændende strategier i kampen for at overleve i det nøjsomme hedelandskab. Turen er ca. 5 km og ikke egnet for gangbesværede. Medbring gerne kaffe til pausen. Arrangør: Biolog Per Egge Rasmussen og Naturvejleder Karin Winther Vesthimmerlands

5 Skovens dag i Vesthimmerland Dato: Søndag d. 6. maj 2018 kl Naturbasen i Uhrehøje Plantage Farsøvej 95, Farsø Skovens Dag afvikles i et samarbejde mellem Vesthimmerlands Kommune og Uhrehøje Gruppen, der består af repræsentanter af skovens mange brugere. Kom og vær med til guidede ture, klatring, vandhulssafari, bage pandekager ved bålet, cykle på MB-ruten, rundture i hestevogn, geocaching skattejagt m.m. Gratis adgang - dog vil nogle af aktiviteterne være mod betaling. Arrangør: Uhrehøjegruppen og Vesthimmerlands kommune, Naturekspeditionen.dk m.fl.

6 Se pinsesolen danse fra en hængekøje Dato: Lørdag d. 19. maj 2018 kl søndag d. 20. maj kl Naturbasen i Jenle Plantage. Drej ned ad markvej overfor Kelddalvej 68 Oplev pinsesolen danse fra en hængekøje i skoven. Bålet vil være klar til at grille medbragt aftensmad fra kl Efter aftensmaden byder skoven på udfordringer og naturopgaver for alle generationer. Dagen slutter mens træerne bevæger sig langsomt i vinden og vugger os i søvn i hængekøjerne. Næste morgen vækkes vi af fugle, der underholdene flyver fra gren til gren og en dansende pinsesol som invitere til morgenmaden der fabrikeres over bål. Medbring sovepose, liggeunderlag, spisegrej og godt humør. Tilmelding: til Karin Winther på eller på karin@naturekspeditionen.dk senest onsdag d. 16. maj kl Pris: 75kr. pr. deltager Hængekøjer kan lånes. Arrangør: Naturvejleder Lars Wachmann, Naturstyrelsen og naturvejleder Karin Winther Vesthimmerlands Kommune.

7 Pilgrimsvandring i det naturskønne landskab ved Testrup Dato: Søndag d.10. juni 2018 kl ca Testrup kirke Testrupvej 138, 9620 Aalestrup Træk stikket ud og tag med på en vandring i det naturskønne område omring Testrup, Hverrrestrup, Simested og Østerbølle. På en 18 km vandring kommer vi forbi hærveje, kirker, istidslandskaber, ådale og mange af naturens stillekupeer. På ruten er der indslag i Hverrestrup Bakker ved naturvejleder Karin Winther, Vesthimmerlands Kommune samt indslag v/simested og Østerbølle og Testrup kirker. Pris inkl. formiddags bolle, sandwich til frokost og let aftensmad 75 kr. Tilmelding senest søn. 3 juni på tlf. nr./sms til Mie eller Lis bindende tilmelding Arrangør: Beboerforeningerne i Testrup og Skivum, samt Testrup menighedsråd.

8 Sct. Hans Naturvandring på Louns Dato: Lørdag d. 23. juni 2018 kl (Tag madpakken med) Naturbasen på Louns. Hesselvej 44, 9640 Farsø Turen er ca. 6 km lang og ikke for gangbesværede. Naturen er på sit højeste og denne dag har blomsterne ifølge gammel folketro specielle kræfter. Vi går en tur i det skønne istidslandskab på jagt efter fem forskellige sjældne og fredede orkideer. Er der ugifte skønjomfruer med på turen, så finder vi også 9 forskellige blomster, som de kan bruge til at finde og se deres tilkommende med. På turen kommer vi også forbi Hessel, hvor snapselauget byder på en Lounsbitter, fremstillet af urter fra Louns. Arrangør: Hortonom Lone Kjær og naturvejleder Karin Winther Vesthimmerlands Kommune.

9 Store Badedag i Lobeliasøen Dato: Tirsdag d. 3. ju1i 2018 Kl Navnsø Præstevej 9600 Aars Navnsø kaldes for en lobelia-sø efter en plante, som vokser på bunden. I juli er søen omkranset af et bælte af hvide lobelieblomster. Søen er en rigtig hedesø med sandbund, lav dybde og klart, næringsfattigt vand. Navnsø siger vi er en af de reneste søer i Vesthimmerland, men passer det nu også? Det kan du være med til at finde ud af, da vi denne dag tjekker dyr, planter og vand. Arrangør: Naturvejleder Lars Wachmann, Naturstyrelsen og naturvejleder Karin Winther Vesthimmerlands Kommune.

10 VildMad Naturskole Dato: Torsdag d. 5. ju1i 2018 Kl Næsbydale badehotel Næsbydalevej 15, 9681 Ranum Smag på og oplev den fantastiske natur ved Limfjorden, når naturvejleder Karin Winther fra Vesthimmerlands Kommune, guider på en anderledes naturoplevelse med indsamling af planter ved Næsbydale Badehotel og fiskeri i Limfjorden. Efterfølgende tilberedes smagsprøver i Vildmad køkkenet. I forbindelse med arrangementet fortæller ejerne af badehotellet om Pris: 100 kr. Tilmelding på karin@naturekspeditionen.dk eller senest 5. juli kl max 30 pladser Arrangør: Naturvejleder Karin Winther Vesthimmerlands Kommune.

11 VildMad Naturskole Dato: Mandag d. 9. ju1i 2018 Kl Naturbasen Uhrehøje Plantage, Farsøvej 95A, Farsø Skolerne holder ferie, men VildMad skolen for Naturnørder holder åben. Det er et familiearrangement, hvor vi indsamler råvarer i naturens spisekammer i Skoven Smag på og oplev den fantastiske natur i Uhrehøje, når Naturekspeditionen, det rullende naturcenter med naturvejleder Karin Winther fra Vesthimmerlands Kommune, guider på en anderledes naturoplevelse med indsamling af planter. Efterfølgende tilberedes smagsprøver i Vildmad køkkenet. Pris: 100 kr. Tilmelding på karin@naturekspeditionen.dk eller senest 9. juli kl max 30 pladser Arrangør: Naturvejleder Karin Winther Vesthimmerlands Kommune.

12 VildMad Naturskole Dato: Torsdag d. 12. ju1i 2018 Kl Naturbasen Uhrehøje Plantage, Farsøvej 95A, Farsø Skolerne holder ferie, men VildMad skolen for Naturnørder holder åben. Det er et familiearrangement, hvor vi indsamler råvarer i naturens spisekammer i Skoven Smag på og oplev den fantastiske natur i Uhrehøje, når Naturekspeditionen, det rullende naturcenter med naturvejleder Karin Winther fra Vesthimmerlands Kommune, guider på en anderledes naturoplevelse med indsamling af planter. Efterfølgende tilberedes smagsprøver i Vildmad køkkenet. Pris: 100 kr. Tilmelding på karin@naturekspeditionen.dk eller senest 9. juli kl max 30 pladser Arrangør: Naturvejleder Karin Winther Vesthimmerlands Kommune.

13 Snapseurtetur på heden Dato: Søndag d. 19. august 2018 kl P-Pladsen ved skilt til Skarpsallingkarrets fundsted på Aars- Aggersundvej. I de Himmerlandske Heder er der gode muligheder for at finde mange forskellige bær og urter til kryddersnapsen. Vi går på jagt og indsamler bær og urter samt testsmager Bodils mange snapse. Der vil være mulighed for at købe opskrifter og krydderblandinger fra Hessel snapselaug. Arrangør: Bodil Nymark, Hessel snapselaug og naturvejleder Karin Winther og Per Egge Rasmussen Vesthimmerlands kommune

14 Naturens Dag Natur Nørdtur for hele familien Dato: Søndag d. 9. sep Kl Stranden ved færgelejet i Hvalpsund. Oplev Limfjordens gemmer til vand land og i luften og stå til søs med Hvalpsund Sundsørefærgen. Det rullende naturcenter er kørt til Hvalpsund med NaturNørdsaktiviteter til lands, vands og i luften. Ombord på færgen Mary vil Danmarks naturfredningsforening og besætningen på færgen fortælle om sejlads på Limfjorden, sælerne og naturen i området. I forbindelse med arrangementet er det gratis for gående at sejle med færgen. Arrangør: Hvalpsund og Sundsørefærgen, Naturfredningsforeningen og naturvejleder Karin Winther Vesthimmerlands Kommune.

15 Svampetur i Jenle Plantage Vild mad arrangement Dato: Søndag d. 16. sep kl Naturbasen i Jenle plantage ved Års. Drej ned af markvej overfor Kelddalvej 68 I Jenle Plantage er der gode muligheder for at finde mange forskellige svampe. Vi går på svampejagt, og ser på særlige kendetegn for de spiselige svampe, og hører om mange af de andre svampe der findes i plantagen. På turen får vi viden om de vigtigste grundregler for indsamling af svampe samt tilbereder en suppe af de indsamlede svampe. Medbring gerne kurv og kniv. Arrangør: Naturvejleder Lars Wachmann, Naturstyrelsen og naturvejleder Karin Winther Vesthimmerlands Kommune.

16 Snitteværksted i skoven Dato: Mandag d. 15. oktober 2018 kl Naturbasen i Jenle Plantage. Drej ned ad markvej overfor Kelddalvej 68 Træsløjd for både børn og voksne. Vi snitter legetøj og spisegrej af materialer fra skoven. Arrangør: Naturvejleder Lars Wachmann, Naturstyrelsen og naturvejleder Karin Winther Vesthimmerlands kommune.

17 Kappestrid med dyrene Dato: Torsdag den 18. okt kl Naturbasen i Aars Skov Svenstrupvej Aars Kan du løbe lige så stærkt som en hare? Er du stærkere end en myre? Kan du kende forskel på spor efter en hund eller en ræv og ved du hvordan en hugorm ser ud? Denne dag kan du kæmpe med dyrene ved at udfordre dem på deres færdigheder og teste din viden om danske dyr i naturen. Vi har fyldt skoven med dyr, som du normalt kun ser, hvis du er helt stille. Arrangør: Naturvejleder Lars Wachmann, Naturstyrelsen og naturvejleder Karin Winther Vesthimmerlands kommune.

18 Fra: Jul i skoven 1. advent Dato: Søndag d. 2. dec kl Naturbasen i Jenle plantage ved Års. Drej ned af markvej overfor Kelddalvej 68 Nissejagt og juleaktiviteter i skoven. Så skal der indsamles til juledekorationer og naturjuleaktiviteter og naturbasens juletræ skal pyntes med godter til skovens dyr. Efterfølgende serveres gratis kakao og æbleskiver tilberedt over bål. Arrangør: Naturvejleder Lars Wachmann, Naturstyrelsen og naturvejleder Karin Winther Vesthimmerlands kommune.

19

Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk. www.facebook.com/meldgaardheste.dk

Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk. www.facebook.com/meldgaardheste.dk Sjørupvej 13 Grønnerup 9640 Farsø Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk www.facebook.com/meldgaardheste.dk Islænder Ridecenter & Friluftsliv. Center

Læs mere

EXPLORE Svinkløv-Slettestrand uge

EXPLORE Svinkløv-Slettestrand uge EXPLORE Svinkløv-Slettestrand uge 18+19 27.04.2018-13.05.2018 Fredag 27.04.2018 Hele dagen Oplev spektakulært nordlys på havbådene i Slettestrand Oplev smukt lys på havbådene i slettestrand Kl. 10-13..

Læs mere

Naturoplevelser i Fredericia Kommune 2017

Naturoplevelser i Fredericia Kommune 2017 Foto: Ole Klottrup Ørnens Dag ved Rands Fjord Søndag den 26. februar kl. 10-14 Vi står klar med teleskoper i og ved tårnet og vil fortælle om ørnenes spændende adfærd og biologi. Reden kan ses fra fugletårnet

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk. www.facebook.com/meldgaardheste.dk

Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk. www.facebook.com/meldgaardheste.dk Sjørupvej 13 Grønnerup 9640 Farsø Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk www.facebook.com/meldgaardheste.dk Islænder Ridecenter & Friluftsliv. Center

Læs mere

Dansk Handicap Forbund

Dansk Handicap Forbund Dansk Handicap Forbund Himmerland afdeling Blad nr. 1 2017 Årgang 23 Vi venter på forårets komme... Lokalafdeling for Vesthimmerland, Rebild & Mariager Fjord www.dhfhimmerland.dk 1 Kalender: Bæverarrangement

Læs mere

Dansk Handicap Forbund

Dansk Handicap Forbund Dansk Handicap Forbund Himmerland afdeling Blad nr. 1 2018 Årgang 24 Vi går mod lysere tider og foråret er på vej Lokalafdeling for Vesthimmerland, Rebild & Mariager Fjord www.dhfhimmerland.dk 1 Kalender:

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013

Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013 Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013 hundrede ÅRs ostetradition Knuthenlund Gods, Knuthenlundvej 7B, 4952 Stokkemarke, Tlf 54 71 13 80 www.knuthenlund.dk / info@knuthenlund.dk Besøg vores gårdmejeri,

Læs mere

Dansk Handicap Forbund

Dansk Handicap Forbund Dansk Handicap Forbund Himmerland afdeling Blad nr. 3 2014 Årgang 20 Efteråret nærmer sig Lokalafdeling for Vesthimmerland, Rebild & Mariager Fjord www.danskhandicapforbund.dk/himmerland 1 Naturens Dag

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Forslag til aktiviteter for børn i indskolingen Aktiviteterne, der er beskrevet nedenfor er målrettet mod børn i 0.-3. klasse.

Forslag til aktiviteter for børn i indskolingen Aktiviteterne, der er beskrevet nedenfor er målrettet mod børn i 0.-3. klasse. Forslag til aktiviteter for børn i indskolingen Aktiviteterne, der er beskrevet nedenfor er målrettet mod børn i 0.-3. klasse. Ud med kunsten landart for børn (hele året) Fag: Billedkunst, dansk og natur/teknik

Læs mere

SOMMERARRANGEMENTER I NATURPARK LILLEBÆLT 2017

SOMMERARRANGEMENTER I NATURPARK LILLEBÆLT 2017 SOMMERARRANGEMENTER I NATURPARK LILLEBÆLT 2017 JUNI Lillebælts kyster Kystvandring på Trelde Næs Tirsdag d. 13. juni 2017, 18.30-20 Mødested: P-pladsen Treldenæsvej 290, 7000 Fredericia En kystvandring

Læs mere

Naturoplevelser på Djursland 9. juli 16. juli

Naturoplevelser på Djursland 9. juli 16. juli Torsdag den 9. juli kl. 10 Torsdag den 9. juli kl. 10 Torsdag den 9. juli kl. 10-12 LAV DIT EGET INSEKTBO For at tiltrække de nyttige og bestøvende insekter til haven, kan man lave et insektbo og hænge

Læs mere

Dansk Handicap Forbund

Dansk Handicap Forbund Dansk Handicap Forbund Himmerland afdeling Blad nr. 3 2017 Årgang 23 Så er efteråret på vej med smukke farver Lokalafdeling for Vesthimmerland, Rebild & Mariager Fjord www.dhfhimmerland.dk 1 Kalender:

Læs mere

Ud i naturen. Ture omkring Silkeborg

Ud i naturen. Ture omkring Silkeborg Ud i naturen Ture omkring Silkeborg Ture oktober 2018 april 2019 Søndag 7. oktober kl. 10.30 til ca. 12. Den Skæve bane og Funder ådal Kom med på en gåtur på den nedlagte jernbane, der nu er gang- og cykelsti

Læs mere

aktiviteter i efterårsferien

aktiviteter i efterårsferien aktiviteter i efterårsferien 2014 1 Jubii, så er det snart efterårsferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i løbet af ferien. Du

Læs mere

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2012

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2012 Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2012 Referencenummer: 20828 Navn naturvejleder: Karin Winther Navn arbejdsgiver: Vesthimmerlands Kommune Arbejdssted: Vesthimmerlands Kommune Adresse: Frederik IXs Plads

Læs mere

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter Ta på tur I VEJEN KOMMUNE Efterår - vinter 2016 Layout og tryk: Vejen Kommune Fotos: Vejen Kommune og arrangører Udgivet: Juni 2016 Oplag: 2.000 stk. Ordrenr.: 655-16 Velkommen til Vejen Kommunes Ta på

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter Ta på tur I VEJEN KOMMUNE Efterår - vinter 2015 Layout og tryk: Vejen Kommune Fotos: Vejen Kommune Udgivet: Juni 2015 Oplag: 2.000 stk. Ordrenr.: 607 Velkommen til Vejen Kommunes Ta på tur-folder. Her

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

Seniorspejder: Skovtrolde

Seniorspejder: Skovtrolde Seniorspejder: Skovtrolde Formål Formålet med dette mærke er at sende spejderne i skoven. De skal se skoven, føle skoven, leve i skoven og være skoven. Spejderne befinder sig i skoven under hele forløbet,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54 SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

se mere om aktiviteterne på www.naturnet.dk

se mere om aktiviteterne på www.naturnet.dk NATURAKTIVITETER som gør dine børn både gladere, klogere og kommer i god kondition I denne folder omtales tid og sted for offentlige arrangementer for børnefamilier i hovedstadsområdet. Arrangørerne er

Læs mere

Oversigt over Holstebro Kommunes naturvejlederture 2015

Oversigt over Holstebro Kommunes naturvejlederture 2015 Oversigt over Holstebro Kommunes naturvejlederture 2015 Hvert år afholder kommunen en række naturvejlederarrangementer ud i vores skønne natur. På turene bliver der fortalt om dyr og planter og om de store

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Dansk Handicap Forbund

Dansk Handicap Forbund Dansk Handicap Forbund Himmerland afdeling Blad nr. 2 2016 Årgang 22 Rigtig god sommer til alle vore medlemmer Lokalafdeling for Vesthimmerland, Rebild & Mariager Fjord www.dhfhimmerland.dk 1 Naturen Dag

Læs mere

Fællesspisning på Værestedet

Fællesspisning på Værestedet Fællesspisning på Værestedet Så er der igen fællesspisning på Værestedet. Vi mødes og spiser et måltid med vores naboer og venner under helt afslappede forhold. Kom som du er og tag endelig ungerne med,

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Dansk Handicap Forbund

Dansk Handicap Forbund Dansk Handicap Forbund Himmerland afdeling Blad nr. 3 2016 Årgang 22 Så er vi klar med efterårsnummeret Lokalafdeling for Vesthimmerland, Rebild & Mariager Fjord www.dhfhimmerland.dk 1 Snitteværksted i

Læs mere

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK HANDICAP Tour de Bornholm 3. september 2011 P HANDICA m l o h n r o B e Tour d ALLE kan e! g delta Danmarks største og sjoveste sportsarrangement for handicappede. En uge med flere aktiviteter Danmarks

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE

OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE 2012 Turene gennemføres under ledelse af: Brønderslev Kommunes Naturvejledere eller andre kompetente guider. Turene kræver ikke tilmelding og er gratis. Man

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Vuggestue området. Bevægelse og leg. Muse workshop for de helt små

Vuggestue området. Bevægelse og leg. Muse workshop for de helt små Vuggestue området Vi har i år lavet et separat område kun for vuggestuer, så alle vuggestueaktiviteter r samlet et sted og de små ben ikke skal bruge al deres energi på at gå mellem de sjove aktiviteter.

Læs mere

OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE

OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE 2015 Turene gennemføres under ledelse af: Brønderslev Kommunes Naturvejledere eller andre kompetente guider. Turene kræver ikke tilmelding og er gratis. Man

Læs mere

ARRANGEMENTER I NATURPARK ÅMOSEN EFTERÅR & VINTER 2012

ARRANGEMENTER I NATURPARK ÅMOSEN EFTERÅR & VINTER 2012 ARRANGEMENTER I NATURPARK ÅMOSEN EFTERÅR & VINTER 2012 MEGET I VENTE! Du modtager denne oversigt over de kommende arrangementer i Naturpark Åmosen, fordi du har skrevet dig på vores nyhedsliste under et

Læs mere

skanderborg-ungdomsskole.dk

skanderborg-ungdomsskole.dk SKOLEPAKKER skanderborg-ungdomsskole.dk Forord Ungdomsskolen har med skolepakkerne sammensat en række aktive tilbud til skolerne i Skanderborg Kommune. Alle skolepakker gælder for 7.-9. klasse med undtagelse

Læs mere

Oversigt over Holstebro Kommunes naturvejlederture 2016

Oversigt over Holstebro Kommunes naturvejlederture 2016 Oversigt over Holstebro Kommunes naturvejlederture 2016 Hvert år afholder kommunen en række naturvejlederarrangementer ud i vores skønne natur. På turene bliver der fortalt om dyr og planter og om de store

Læs mere

Lør. 12. jan. 2019 kl. 10 Førte ture på ca. 5 eller 10 km. Sted: Culthus / Kulturforsyningen, Voldgade 1, Nykøbing F. Søn. 20. jan. 2019 kl. 10 Førte ture på 5 eller 10 km. Sted: Bagergade, Bagergade/Asylvej,

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

Fokus på naturen i Norddjurs

Fokus på naturen i Norddjurs Fokus på naturen i Norddjurs Månedens tur i 2014 Alle de beskrevne ture er ganske gratis at deltage i. Februar Vi fletter med pil Mandag d. 10. Februar fredag d. 14 februar 10.00 15.00 Naturværkstedet

Læs mere

Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE

Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE Vores land er et fantastisk forrådskammer. Fra havet, markerne og den vilde natur får vi nogle af verdens fineste råvarer. Dette kursus er for

Læs mere

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september HANDICAP Altid den første lørdag i september Tag med til DANMARKS SJOVESTE IDRÆTSARRANGEMENT for handicappede og få en uforglemmelig oplevelse WWW.TOURDEBORNHOLM.DK Velkommen til Bornholm! Allan Hedegaard

Læs mere

Karup OK og St. Binderup OK indbyder til MIDGÅRDSORMEN. lørdag den 31. august og søndag, den 1. september 2019 INSTRUKTION STARTLISTE RESULTAT

Karup OK og St. Binderup OK indbyder til MIDGÅRDSORMEN. lørdag den 31. august og søndag, den 1. september 2019 INSTRUKTION STARTLISTE RESULTAT Karup OK og St. Binderup OK indbyder til MIDGÅRDSORMEN lørdag den 31. august og søndag, den 1. september 2019 Stafetten arrangeres i forlængelse af DM Mellem 2019 arrangeret af Rold Skov OK Begge løbsarrangementer

Læs mere

SOMMERSJOV I VEST. og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie,

SOMMERSJOV I VEST.   og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 2. juli fredag d. 6. juli 2018 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson 2015. Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson 2015. Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Videbæk og Omegns Havekreds byder velkommen til sæson 2015 Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Generalforsamling Foredrag ved Fru Pedersen, Fru Pedersens have kendt fra tv-midtvest

Læs mere

Færdsel og ophold i naturen. - Introduktion til regler for færdsel og ophold i Nationalpark Thy

Færdsel og ophold i naturen. - Introduktion til regler for færdsel og ophold i Nationalpark Thy Færdsel og ophold i naturen - Introduktion til regler for færdsel og ophold i Nationalpark Thy Dagens emner 1) Hvem er jeg? 2) Hvem er I? 3) Hvad er Naturstyrelsens rolle i NP og vedr. adgangsregler 4)

Læs mere

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler Program 2019-2020 Trofæaften Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 19.00 ved Holstebro Jagtforenings lokaler Esben Hansen har i år inviteret til vores trofæaften. Som afholdes hos Holstebro jagtforening, i deres

Læs mere

OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE

OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE 2014 Turene gennemføres under ledelse af: Brønderslev Kommunes Naturvejledere eller andre kompetente guider. Turene kræver ikke tilmelding og er gratis. Man

Læs mere

Dansk Handicap Forbund

Dansk Handicap Forbund Dansk Handicap Forbund Himmerland afdeling Blad nr. 3 2013 Årgang 19 Efteråret er på vej Lokalafdeling for Vesthimmerland, Rebild & Mariager Fjord www.danskhandicapforbund.dk/himmerland 1 Naturens Dag

Læs mere

Vi tilbyder at opbevare lommepengene (anbefales). Hvis dette ønskes, bedes lommepengene afleveret i en kuvert med navn og beløb anført gerne mønter.

Vi tilbyder at opbevare lommepengene (anbefales). Hvis dette ønskes, bedes lommepengene afleveret i en kuvert med navn og beløb anført gerne mønter. Sommerlejr 1 7. juli 2012 Kråruplund Krårupvej 31, 4990 Sakskøbing. Mødetid ved Bassebjerg søndag den 1. juli kl. 9.45 Hjemkomst til Bassebjerg lørdag den 7. juli ca. kl. 15.30 Evt. kontakt mobilnumre:

Læs mere

Nyhedsbrev. September og oktober 2017

Nyhedsbrev. September og oktober 2017 Nyhedsbrev September og oktober 2017 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Formand:

Læs mere

Dansk Handicap Forbund

Dansk Handicap Forbund Dansk Handicap Forbund Himmerland afdeling Blad nr. 3 2018 Årgang 24 Vi går mod mørkere men smukke tider Lokalafdeling for Vesthimmerland, Rebild & Mariager Fjord www.dhfhimmerland.dk 1 Forårstur til christiansfeld

Læs mere

åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 22. september 2010 kl. 14:00 i Løgstør 214

åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 22. september 2010 kl. 14:00 i Løgstør 214 åbent møde for Kultur- og Fritidsudvalgets møde den 22. september 2010 kl. 14:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 105. Budget 2011 - Høringssvar fra Folkeoplysningsudvalget og Landsbyudvalget 197 106.

Læs mere

HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS!

HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS! HVAD SKAL DU LAVE I SUNDHEDSUGEN?? SIDSTE TILMELDING TIL AKTIVITETERNE ER 21. MARTS! KONTAKTOPLYSNINGER PÅ ARBEJDSGRUPPEN: SOLVEIG ØSTERBY LARSEN 21 79 09 47 CLAUS SKYTTE MADSEN 51 71 55 24 RANDI HØJ

Læs mere

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive opdateret med foto og omtale.

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive opdateret med foto og omtale. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2016 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive

Læs mere

www.ballerup.dk Efterår 2014 Naturvejlederen Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture med Naturvejlederen

www.ballerup.dk Efterår 2014 Naturvejlederen Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture med Naturvejlederen www.ballerup.dk Efterår 2014 Naturvejlederen Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture med Naturvejlederen Oplev naturen i Ballerup Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture og arrangementer med naturvejleder

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland

Hugin og Munin Klubben Midtjylland Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 25 september - december 2012 SILKEBORG KULTURHISTORISKE MUSEUM Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for september,oktober,november,december

Læs mere

En kort introduktion til produktion af hjemmelavet bjesk af: Naturvejleder Bo Storm, Frederikshavn Kommune

En kort introduktion til produktion af hjemmelavet bjesk af: Naturvejleder Bo Storm, Frederikshavn Kommune Bjesk...for begyndere En kort introduktion til produktion af hjemmelavet bjesk af: Naturvejleder Bo Storm, Frederikshavn Kommune Indledning En tur i naturen er altid spændende, og jagten på bjeskplanter

Læs mere

Sæt allerede i dag X i kalenderen

Sæt allerede i dag X i kalenderen Sæt allerede i dag X i kalenderen På Kulturcenter Værestedet i Låstrup Midtjysk Detektorforening og Fjordklyngen inviterer til foredraget Hvad fortæller detektorfund om livet i Fjordklyngen for længe siden?

Læs mere

DAGTILBUD Kultur og Natur Aktiviteter for børn

DAGTILBUD Kultur og Natur Aktiviteter for børn Efterår 2014 / Forår 2015 DAGTILBUD Kultur og Natur Aktiviteter for børn i skole og i Køge Kommune Side 1 Udgivet af: Kulturafdelingen Fælles- og Kulturforvaltningen Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge www.koege.dk

Læs mere

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og Aktiviteter Juni - august Samsø Kommune, Naturafdelingen

Samsø Naturskoles. og Blå-Flag Centers. Naturture og Aktiviteter Juni - august Samsø Kommune, Naturafdelingen Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og Aktiviteter Juni - august 2016 Samsø Kommune, Naturafdelingen Langørevej 12, 8305 Samsø, Tlf. 86 59 64 54 Samsø Kommunes Naturafdeling byder velkommen

Læs mere

Kom og vær med i Folkesundhedsrådets arrangementer i uge 39 + 40

Kom og vær med i Folkesundhedsrådets arrangementer i uge 39 + 40 Til presse og offentlighed Kom og vær med i Folkesundhedsrådets arrangementer i uge 39 + 40 Dag dato - tidspunkt Mandag 24. sep. Kl. 16.30 Tirsdag 25. sep. Kl. 16.45 17.45 Arrangement samt Tidspunkt og

Læs mere

VUMB 2013. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2013. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge. Opdateret liste på denne og næste side.

VUMB 2013. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2013. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge. Opdateret liste på denne og næste side. 19. januar 2013, Ebeltoft VUMB LØBSLEDELSE Lasse Petersen. Thomas Kjerstein. TELEFON 6165 7365 E-POST vumb2013@gmail.com WEB www.vumb.dk VUMB 2013 Kære Deltagere Så er der ikke længe til starten på VUMB

Læs mere

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter Ta på tur I VEJEN KOMMUNE Efterår - vinter 2014 Layout og tryk: Vejen Kommune Fotos: Vejen Kommune og Natur- og Kulturskolen ved Sønderskov Udgivet: Maj 2014 Oplag: 2.400 stk. Ordrenr.: 584 Velkommen til

Læs mere

Greve Lærerforening 1

Greve Lærerforening 1 Greve Lærerforening 1 År 2016 Vilkår for aktivitetsgruppens arbejde Puljen fra Greve Lærerforening bruges således: Der afholdes minimum 2 fuldt betalte arrangementer for medlemmer af fraktion 4, evt. spisning

Læs mere

Vi glæder og rigtig meget til at se jer, og husk at alle er velkommen også ikke-medlemmer af Haveselskabet.

Vi glæder og rigtig meget til at se jer, og husk at alle er velkommen også ikke-medlemmer af Haveselskabet. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2018 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.haveselskabet.dk/herning, som

Læs mere

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.:

Juni Sydtoften Grindsted Tlf.: Juni 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

Naturens dag. Friluftsfestival. Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter!

Naturens dag. Friluftsfestival. Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter! Naturens dag Friluftsfestival Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter! Festivalen er åben fra 10.00-15.00 Naturstyrelsen, Kronjylland:

Læs mere

Velkommen til DN Faxes første nyhedsbrev

Velkommen til DN Faxes første nyhedsbrev Danmarks Naturfredningsforening, september 2014 Velkommen til DN Faxes første nyhedsbrev Fremover vil vi udsende nyhedsbreve til vore medlemmer og andre interesserede. Dette nyhedsbrev er sendt til alle

Læs mere

Tá På Tur Offentlige ture. SØNDAG 16. OKTOBER. Miraklet ved Filsø eftermiddagstur. Oplev Filsø der i 2012 blev genskabt ved en af danmarkshistoriens

Tá På Tur Offentlige ture. SØNDAG 16. OKTOBER. Miraklet ved Filsø eftermiddagstur. Oplev Filsø der i 2012 blev genskabt ved en af danmarkshistoriens Tá På Tur Offentlige ture. SØNDAG 16. OKTOBER Miraklet ved Filsø eftermiddagstur Oplev Filsø der i 2012 blev genskabt ved en af danmarkshistoriens største naturgenopretningsprojekter. Fuglene er indvandret,

Læs mere

OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE

OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE OPLEV NATUREN NATURTURE I BRØNDERSLEV KOMMUNE 2011 Turene gennemføres under ledelse af: Brønderslev Kommunes Naturvejledere eller andre kompetente guider. Turene kræver ikke tilmelding og er gratis. Man

Læs mere

Grøn inspirationsdag Grankoglefund på tudsetur uge 18

Grøn inspirationsdag Grankoglefund på tudsetur uge 18 112-dag i Herning maj på Førskole tudsetur maj Grøn inspirationsdag i Herning maj Grøn inspirationsdag Grøn inspirationsdag Grankoglefund på tudsetur uge 18 1 Øremærkning af lammene uge 18 øremærkning

Læs mere

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl Åbent Aktivitets- og træningscentre. Skovcenter Træning og aktiviteter for alle selvhjulpne +60 årige, hørende under Ældre & Sundhed, bosiddende i Lolland kommune. For at benytte tilbuddet, skal du kunne

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2014. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 7/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 4/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Dansk Handicap Forbund

Dansk Handicap Forbund Dansk Handicap Forbund Himmerland afdeling Blad nr. 2 2018 Årgang 24 Maj viste sig fra sin skønneste side Lokalafdeling for Vesthimmerland, Rebild & Mariager Fjord www.dhfhimmerland.dk 1 Kære medlemmer

Læs mere

Naturvejleder Faxe 2012. Kom med på tur!

Naturvejleder Faxe 2012. Kom med på tur! Naturvejleder Faxe 2012 Kom med på tur! Skovens Dag - Skovtur for hele familien 29. april, kl. 11.00-13.00 Mødested: P-pladsen ved Strandegård Dyrehave. Fra Faxe Ladeplads køres mod syd og ca. 500 m efter

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km.

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km. Turoversigt 2014 13. 14. Juni - Skibelund tur Start: Fredag d.13.6 kl 17:00 Hjemkomst: Lørdag til frokost Turlængde: 2 x 11 km Medbring: Madpakke og drikkevarer til fredag aften Der er frisk vand på pladsen

Læs mere

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Forår - sommer

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Forår - sommer Ta på tur I VEJEN KOMMUNE Forår - sommer 20151 Layout og tryk: Vejen Kommune Fotos: Vejen Kommune Udgivet: April 2015 Ordrenr.: 000400 Ta på tur i Vejen Kommune Velkommen til Vejen Kommunes Ta på tur-folder.

Læs mere

Bæredygtighedsfestival

Bæredygtighedsfestival VisitJammerbugten SLETTESTRAND THORUPSTRAND TRANUM Bæredygtighedsfestival 12. - 19. OKTOBER 2019 LØRDAG DEN 12.10.2019 KL. 08.30-9.30 Yoga.Yoga er den hurtigst voksende motionsform på verdensplan som både

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe.

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe. Herunder 2016 Sir / Lyngbjerg Søndag d. 17.4 2016 kl. 13 Ca. 20 km Start kl. 13 fra Holstebro Aktivitetscenter. Turleder : Inger Andersen På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg,

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Naturvejleder Faxe 2015. Kom med på tur!

Naturvejleder Faxe 2015. Kom med på tur! Naturvejleder Faxe 2015 Kom med på tur! Den levende natur i Faxe Kalkbrud 30. maj kl. 14-16 Mødested: Geomuseum Faxe, Østervej 2, 4640 Faxe Deltag i dagens arrangement hvor Naturvejleder Faxe og Danmarks

Læs mere

Naturoplevelser på Djursland 25. juni 5. juli

Naturoplevelser på Djursland 25. juni 5. juli Torsdag den 25. juni kl. 09.30 FJORDENS FRISKE FISK Kom og vær med til at røgte garn. Sted: Kyst- og Fjordcentret, Voer Færgevej 123. Torsdag den 25. juni kl. 18-21 MOTIONSBANKO - FOR HELE FAMILIEN I denne

Læs mere

Råen - et godt sted at slippe fantasien fri for børn og barnlige sjæle!

Råen - et godt sted at slippe fantasien fri for børn og barnlige sjæle! Råen - et godt sted at slippe fantasien fri for børn og barnlige sjæle! Kender du det lille private skovområde Råen i Vetterslev? I den sydligste del af Ringsted Kommune, lidt øst for Vetterslev findes

Læs mere

Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og aktiviteter: Maj - september, 2019

Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og aktiviteter: Maj - september, 2019 Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og aktiviteter: Maj - september, 2019 Samsø Kommune, Naturafdelingen Langørevej 12, 8305 Samsø, Tlf. 86 59 64 54 Samsø Kommunes Naturafdeling byder velkommen

Læs mere

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2011

Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2011 Naturvejlederløntilskud Årsrapport 2011 Referencenummer: Navn naturvejleder: Karin Winther Navn arbejdsgiver: Vesthimmerlands Kommune Arbejdssted: Vesthimmerlands Kommune Adresse: Frederik IXs plads 1

Læs mere

OPLEV NATUREN I BALLERUP

OPLEV NATUREN I BALLERUP Me at v Kra 01 OPLEV NATUREN I BALLERUP Naturvejlederen forår 2015 Oplev Ballerups natur på 8 forskellige ture og arrangementer med naturvejlederen. Arrangementerne er gratis, men enkelte kræver tilmelding.

Læs mere

Inden vi påbegynder dagens vandretur tager vi lige en afstikker til Velling Skov for at bestige Velling Kalv, og naturligvis nyde udsigten derfra.

Inden vi påbegynder dagens vandretur tager vi lige en afstikker til Velling Skov for at bestige Velling Kalv, og naturligvis nyde udsigten derfra. Påsketur til Hærvejen og det midtjyske Søhøjland 13.04.17 17.04.17. Herning Vandrerhjem er base for påskens vandreture i det midtjyske, hvor vi bl.a. skal gå på udvalgte strækninger på Hærvejen og langs

Læs mere

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Hvad er Skovbørnehaven i St. Bøgeskov? Verdens dejligste børnehave med højt til

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2008 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere