Bæredygtighedsfestival

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bæredygtighedsfestival"

Transkript

1 VisitJammerbugten SLETTESTRAND THORUPSTRAND TRANUM Bæredygtighedsfestival OKTOBER 2019

2 LØRDAG DEN KL Yoga.Yoga er den hurtigst voksende motionsform på verdensplan som både styrker krop og sind. Yoga man med at forene og skabe harmoni mellem kroppen og sindet. Man udspænder og strækker de forkortede muskler og giver styrke til de svage. Man arbejder både med kroppens store og små muskler i fødder, tæer, fingre og hænder. Kroppen vil herefter automatisk finde tilbage til sin naturlige tilstand. KL Mountainbikekursus for voksne og unge Hvad enten du lige er startet eller har kørt MTB i mange år, kan det være en god idé med et teknikkursus. Et teknikkursus kan forebygge uheld, gøre det sjovere at cykle og så er det sjovt at komme ud i naturen og lave noget sammen! Vi starter på vores teknikbane, hvor vi vil udvælge nogle tekniske fokuspunkter og øve dem. Herefter cykler vi i skoven for at træne videre, køre lidt tur og opleve den smukke natur. Vidste du at der i Hjortdal/Slettestrand er en stor MTB klub med masser af lokale børn og voksne? På den både bidrager MTB som aktivitet både til en bæredygtig turisme og et rigt liv i lokalsamfundet. 44. Pris pr. person kr Mødested: Teknikbanen, Slettestrandvej 26. SØNDAG DEN KL Guidet mountainbiketur for hele familien Kom med på en fed, smuk og hyggelig guidet mountainbike tur for både børn og voksne. Vores mål er at lave en tur for hele familien, hvor der bliver plads til forskelligheder. På turen skal vi køre udvalgte sektioner af sporet i Svinkløv, men også kigge på den fantastiske natur og se steder som Olavs Kilde og Maries hus. Vidste du at MTB sporene i Slettestrand og Svinkløv er bygget udelukkende med håndkraft og med så få tilførte materialer som overhovedet muligt? Derudover er de langt hen ad vejen bygget af frivillige og er stærkt lokalt forankret. 44. Pris pr. person kr. 125.

3 MANDAG DEN Kom og lav dit eget græskar. Du køber et græskar i butikken og vi stiller plads og redskaber til rådighed. Du møder bare op. Vi glæder os til at se dig og din familie. Pris pr. græskar kr. 30. KL Naturbaserede børneaktiviteter I forbindelse med bæredygtighedsfestival i uge 42 står vi klar med nogle hyggelige, sjove og lærerige aktiviteter for børn. Afhængigt af vejret og humøret har vi forskellige muligheder: Fremstilling af strandstens kunst, bål med snobrød eller pandekager, bueskydning, snitteværksted mm. 44. Pris pr. person kr. 75. KL Svampetur med naturvejleder Svend Møller Nielsen Svampetur for seniorer, som vil vide mere om svampeverdenen. Du lærer nogle svampearter at kende samt de vigtigste svampegrupper. Vi starter med kaffe på naturskolen. Gratis at deltage. Arr.: Naturcenter Fosdalen, Fosdalvej 69, Fosdalen, 9460 Brovst, tlf at træne videre, køre lidt tur og opleve den smukke natur. Vidste du at der i Hjortdal/Slettestrand er en stor MTB klub med masser af lokale børn og voksne? På den både bidrager MTB som aktivitet både til en bæredygtig turisme og et rigt liv i lokalsamfundet. 44. Pris pr. person kr Mødested: Teknikbanen, Slettestrandvej 26. KL Yoga. Yoga er den hurtigst voksende motionsform på verdensplan - som både styrker krop og sind. Yoga man med at forene og skabe harmoni mellem kroppen og sindet. Man udspænder og strækker de forkortede muskler og giver styrke til de svage. Man arbejder både med kroppens store og små muskler i fødder, tæer, fingre og hænder. Kroppen vil herefter automatisk finde tilbage til sin naturlige tilstand. KL Lav-selv-pizza og bålhygge i Madsmedjen Vi skal sammen lave pizza i de brændefyrede ovne i Madsmedjen. Udover hyggen ved sammen at tilberede et fælles måltid skal vi også lære lidt om hvordan du kan fremstille en lækker pizza af det, køleskabet lige byder på. Det er en perfekt måde at trylle ugens rester om til et lækkert måltid. Kom og oplev Madsmedjens særlige stemning med de brændefyrede ovne, rå brædder, store lærkestemmer og dyreskind. Når man sidder rundt om bålet opstår der et særligt rum for fælles oplevelser - hvad enten man nyder roen eller er aktive sammen. 44. Pris kr. 85,-/barn kr. 150,-/voksen. Arr.: Madsmedjen, Slettestrandvej 26, Slettestrand, 9690 Fjerritslev, tlf KL Mountainbikekursus for voksne og unge. Hvad enten du lige er startet eller har kørt MTB i mage år, kan det være en god idé med et teknikkursus. Et teknikkursus kan forebygge uheld, gøre det sjovere at cykle og så er det sjovt at komme ud i naturen og lave noget sammen! Vi starter på vores teknikbane, hvor vi vil udvælge nogle tekniske fokuspunkter og øve dem. Herefter cykler vi i skoven for

4 TIRSDAG DEN KL Yoga. Yoga er den hurtigst voksende motionsform på verdensplan som både styrker krop og sind. Yoga man med at forene og skabe harmoni mellem kroppen og sindet. Man udspænder og strækker de forkortede muskler og giver styrke til de svage. Man arbejder både med kroppens store og små muskler i fødder, tæer, fingre og hænder. Kroppen vil herefter automatisk finde tilbage til sin naturlige tilstand. Kom og lav dit eget græskar. Du køber et græskar i butikken og vi stiller plads og redskaber til rådighed. Du møder bare op. Vi glæder os til at se dig og din familie. Pris pr. græskar kr. 30. KL Guidet mountainbike tur for hele familien På turen skal vi køre udvalgte sektioner af sporet i Svinkløv, men også kigge på den fantastiske natur og se steder som Olavs Kilde og Maries hus. Pris pr. person kr Tilmelding nødvendig på mail@ slettestrand.dk KL Lokalt råvaremarked Organic marked Råvaremarked i Havbådehuset. Mød de lokale råvareproducenter fra området og køb lidt godt med hjem til aftensmaden. Mød blandt andet Sandmosens Permahave, som dyrker grøntsager og krydderurter med omtanke for naturen og for mennesker. Arr.: Havbådehuset, Slettestrandvej 162, Slettestrand, 9690 Fjerritslev, tlf og VisitJammerbugten, tlf KL Svampetur i Vester Thorup Klitplantage Find svampe i Vester Thorup Klitplantage med naturvejleder Svend Møller Nielsen fra Naturcenter Fosdalen. Vi mødes på Vester Thorup Højskole og kører sammen til klitplantagen. Ankommer du uden bil, så sørger vi for samkørsel, så du kan komme med videre. Medbring eventuelt en lille kniv og en kurv til at have dine svampe i. Naturen er lunefuld, så vi kan naturligvis ikke garantere, at du kommer hjem med kurven fuld af svampe. Men du bliver helt sikkert klogere på forskellige typer samt deres voksesteder, og på hvordan du selv bliver bedre til at finde svampe i naturen. Arrangementet er egnet for børn. Tilmelding på Pris pr. person kr. 50. Børn til og med 12 år deltager gratis. Arr.: Vester Thorup Højskole, Thorup Strandvej 14, Vester Thorup, 9690 Fjerritslev, tlf KL ? Pandekage, hygge og fællessang Mød op i Pandekagehuset ved Feriecenter Slettestrand og deltag i pandekage, hygge og fællessang. Pris pr. person kr. 35.

5 ONSDAG DEN Kom og lav dit eget græskar. Du køber et græskar i butikken og vi stiller plads og redskaber til rådighed. Du møder bare op. Vi glæder os til at se dig og din familie. Pris pr. græskar kr. 30. KL Sanketur og kokkerering over åben ild At sanke skånsomt af naturens overskud, som alternativ til købte og importerede fødevarer, er nok noget nær det mest bæredygtige, vi kan gøre i forhold til mad. Og så får vi ovenikøbet motion og fantastiske naturoplevelser på samme tid. På denne tur skal vi gennem den smukke ådal i Svinkløv Klitplantage og lære alt om efterårets spiselige planter og svampe. Vi fylder kurvene og ender tilbage i Madsmedjen ved de brændefyrede ovne og komfur. Her skal vi kigge på nogle af de bedste lokale råvarer og tale om bæredygtige fødevarer. Vi skal i fællesskab med kokken trylle de gode råvarer og vilde planter om til en helt fantastisk vild og bæredygtig frokost. Pris kr. 275/voksne kr. 145/barn. Mobilepay eller kontant. Tilmelding senest mandag den 14/10 på kresten@slettestrand.dk - begrænset antal pladser. Arr.: Madsmedjen, Slettestrandvej 26, Slettestrand, 9690 Fjerritslev, tlf Kom som du er og tag noget tøj på der kan klare lidt fisk. Tilmelding på thorupstrandfiskehus@gmail.com Pris pr. person kr. 200 og så får I selvfølgelig også frisk fisk med hjem til aftensmaden. Mød op i fiskebutikken i vestenden af pakhuset i Thorupstrand helt nede ved stranden. Arr.: Thorupstrand Fiskehus, Thorupstrandvej 329, Thorupstrand, 9690 Fjerritslev, tlf KL Vandretur Lien, Langdalen og Fosdalen Kom med på vandretur fra Naturcenter Fosdalen med naturvejleder Svend Møller Nielsen. Turen går fra naturcentret langs Lien-skrænten til Langdalen og videre til Fosdalen. Ca. 7 km. Gratis at deltage. Arr.: Naturcenter Fosdalen, Fosdalvej 69, Fosdalen, 9460 Brovst, tlf KL Guidet mountainbiketur med spornørderi. Kom med sporboss og trailbuilder Esben Kronborg på en guidet tur gennem Svinkløv Plantage. Esben er manden bag sporene i Svinkløv og Kollerup. Undervejs vil han fortælle om sporet og sin egen tilgang til at bygge bæredygtige MTB spor. Der bliver også tid til at få lidt tekniske fifs undervejs. Prisen er inkl. et stop undervejs med kaffe og kage. 44. Pris pr. person kr KL Kan du filetere en fisk? Lær at filetere fisk af en professionel fiskeskærer i Thorupstrand Fiskehus. Mange elsker at spise friske fisk, men ved ofte ikke hvordan de skal bære sig ad med at filetere og klargøre fisken. Hvis du er én af dem, så kom til Thorupstrand og lær hvordan du behandler en af naturens allerfineste råvarer med respekt.

6 TORSDAG DEN Kom og lav dit eget græskar. Du køber et græskar i butikken og vi stiller plads og redskaber til rådighed. Du møder bare op. Vi glæder os til at se dig og din familie. Pris pr. græskar kr. 30. Arr.: Hjortdal Købmandshandel, Hjortdalvej 142, Hjortdal, 9690 Fjerritslev, tlf KL Guidet mountainbiketur Kom med på en guidet tur til Langdalen og Fosdalen plantage. Undervejs skal vi opleve den smukke og varierede natur og nyde den storslåede udsigt. Området er fyldt med kulturelle levn, som fx Rødland Hede, der er et af Danmarks ældste, velbevarede jernaldermarker. Der findes også over 60 forskellige gravhøje i området, hvoraf vi vil komme forbi nogle af dem på turen. Prisen er inkl. et stop undervejs med kaffe og kage. Turen forudsætter at du kan holde til at cykle i 3 timer. Vi kommer primært til at køre grusveje og skovstier, så det bliver ikke teknisk krævende. Der kan lejes cykler på Feriecenter Slettestrand (husk at oplyse ved tilmelding, hvis du ønsker at leje cykel). 44. Pris pr. person kr Arr.: Feriecenter Slettestrand, Slettestrandvej 140, Slettestrand, 9690 Fjerritslev, tlf møde i naturen. Tegningerne vil blive hængt op og udstillet hele uge 42. Slut på ugen (søndag) vil der blive trukket lod blandt tegningerne om entré for en familie på 4 til sæson Pris kr. 70/barn (2-15 år) KL Aktiv i naturen og svampesafari Vi skal ud i naturen og lære om efterårets svampe. Vi skal være aktive og klare forskellige naturudfordringer. Tilbage på madsmedjen skal vi tale om bæredygtige og klimavenlige råvarer og vi laver en vild middag sammen, over åben ild. Vi slutter af med en hyggelig gang fællesspisning og en Thy øl eller en vand. Både for børn og voksne. Pris kr. 255/voksne kr. 125/barn. Mobilepay eller kontant. Tilmelding senest tirsdag den 15/10 på kresten@slettestrand.dk - begrænset antal pladser. Arr.: Madsmedjen, Slettestrandvej 26, Slettestrand, 9690 Fjerritslev, tlf FREDAG DEN KL Yoga.Yoga er den hurtigst voksende motionsform på verdensplan som både styrker krop og sind. Yoga man med at forene og skabe harmoni mellem kroppen og sindet. Man udspænder og strækker de forkortede muskler og giver styrke til de svage. Man arbejder både med kroppens store og små muskler i fødder, tæer, fingre og hænder. Kroppen vil herefter automatisk finde tilbage til sin naturlige tilstand. Slettestrand, 9690 Fjerritslev, tlf Kom og lav dit eget græskar. Du køber et græskar i butikken og vi stiller plads og redskaber til rådighed. Du møder bare op. Vi glæder os til at se dig og din familie. Pris pr. græskar kr. 30. møde i naturen. Tegningerne vil blive hængt op og udstillet hele uge 42. Slut på ugen (søndag) vil der blive trukket lod blandt tegningerne om entré for en familie på 4 til sæson Pris kr. 70/barn (2-15 år) KL Svedehytte og velvære Kom med i Madsmedjen og oplev vores svedhytte bygget næsten udelukkende af genbrugsmaterialer! Konceptet med en svedehytte er, at man får en god renselse. Temperaturen og luftfugtigheden i en svedehytte er enorm, så man sveder utroligt meget. I en svedehytte træder man efter et stykke tid ind i en anden verden. Samtidigt med at man sveder de fleste dårlige energier og eventuelle sygdomme ud, bliver sindet også renset. Det er super sjovt og hyggeligt at prøve en svedehytte og det skaber en særlig følelse af fællesskab at sidde sammen i dampen. Prisen er inklusiv lidt vådt til ganen. 44. Pris pr. person kr Arr.: Madsmedjen, Slettestrandvej 26, Slettestrand, 9690 Fjerritslev, tlf

7 LØRDAG DEN KL Naturbaserede børneaktiviteter I forbindelse med bæredygtighedsfestival i uge 42 står vi klar med nogle hyggelige, sjove og lærerige aktiviteter for børn. Afhængigt af vejret og humøret har vi forskellige muligheder: Fremstilling af strandstens kunst, bål med snobrød eller pandekager, bueskydning, snitteværksted mm. 44. Pris pr. person kr. 75. KL Mountainbikekursus for alle Hvad enten du lige er startet eller har kørt MTB i mage år, kan det være en god idé med et teknikkursus. Et teknikkursus kan forebygge uheld, gøre det sjovere at cykle og så er det sjovt at komme ud i naturen og lave noget sammen! Vi starter på vores teknikbane, hvor vi vil udvælge nogle tekniske fokuspunkter og øve dem. Herefter cykler vi i skoven for at træne videre, køre lidt tur og opleve den smukke natur. Vidste du at der i Hjortdal/Slettestrand er en stor MTB klub med masser af lokale børn og voksne? På den både bidrager MTB som aktivitet både til en bæredygtig turisme og et rigt liv i lokalsamfundet. 44. Mødested: Teknikbanen, Slettestrandvej 26. Pris pr. person kr. 250.

Bæredygtighedsfestival

Bæredygtighedsfestival VisitJammerbugten SLETTESTRAND THORUPSTRAND TRANUM Bæredygtighedsfestival 12. - 19. OKTOBER 2019 LØRDAG DEN 12.10.2019 KL. 08.30-9.30 Yoga.Yoga er den hurtigst voksende motionsform på verdensplan som både

Læs mere

EXPLORE Svinkløv-Slettestrand uge

EXPLORE Svinkløv-Slettestrand uge EXPLORE Svinkløv-Slettestrand uge 18+19 27.04.2018-13.05.2018 Fredag 27.04.2018 Hele dagen Oplev spektakulært nordlys på havbådene i Slettestrand Oplev smukt lys på havbådene i slettestrand Kl. 10-13..

Læs mere

SOMMERARRANGEMENTER I NATURPARK LILLEBÆLT 2017

SOMMERARRANGEMENTER I NATURPARK LILLEBÆLT 2017 SOMMERARRANGEMENTER I NATURPARK LILLEBÆLT 2017 JUNI Lillebælts kyster Kystvandring på Trelde Næs Tirsdag d. 13. juni 2017, 18.30-20 Mødested: P-pladsen Treldenæsvej 290, 7000 Fredericia En kystvandring

Læs mere

Naturoplevelser på Djursland 9. juli 16. juli

Naturoplevelser på Djursland 9. juli 16. juli Torsdag den 9. juli kl. 10 Torsdag den 9. juli kl. 10 Torsdag den 9. juli kl. 10-12 LAV DIT EGET INSEKTBO For at tiltrække de nyttige og bestøvende insekter til haven, kan man lave et insektbo og hænge

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

aktiviteter i efterårsferien

aktiviteter i efterårsferien aktiviteter i efterårsferien 2014 1 Jubii, så er det snart efterårsferie og dermed også tid til oplevelser. Glæd dig for i år er der mange sjove aktiviteter, hvor du kan deltage i løbet af ferien. Du

Læs mere

SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli.

SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli. SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli. DU 1 mandage, tirsdage & onsdage DU 2 onsdage, torsdage & fredage Program for Sommerugerne 29 & 30 2019. Kolding Kommune har igen i år besluttet at der

Læs mere

BOOTCAMP 2018 B Å L Y O G A Ø K O L O G I R B O O T C A M P

BOOTCAMP 2018 B Å L Y O G A Ø K O L O G I R B O O T C A M P BOOTCAMP 2018 R B O O T C A M P 2 0 1 8 N A T U R C E N T E R A M A G E R Y O G A B E A C H V O L L Y L E G E S U N D B Y I D R Æ T S P A R K T E A M B U I L D I N G F R E D A G S B A R V E L V Æ R E A

Læs mere

XTERRA Slettestrand 2017

XTERRA Slettestrand 2017 XTERRA Slettestrand 2017 19. - 20. august Program for XTERRA-weekenden Fredag d. 18/8 Lørdag d. 19/8 Søndag d. 20/8 PROGRAM XTERRA SLETTESTRAND Fredag d. 18/8 Lørdag d. 19/8 Søndag d. 20/8 DISTANCERNE

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018

Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018 Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018 Kom med til verdens ende. Ja, sådan beskrev vi denne unikke plet tilbage i 2004, hvor vi for første gang

Læs mere

HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016

HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016 HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016 Nogle gange skal man have lov at brænde maden på... EFTERÅRSFERIE Uuuuhhhh! - det er halloween! Det bedste ved at holde ferie her hos Dancamps i Hvide Sande er

Læs mere

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest UNGEUDVALGET 5 Ungeweekend PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 12.-14. maj 2017 Sammen har vi det sjovest Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend! Vi har i år fokus på det gode fællesskab og samværet

Læs mere

Naturoplevelser i Fredericia Kommune 2017

Naturoplevelser i Fredericia Kommune 2017 Foto: Ole Klottrup Ørnens Dag ved Rands Fjord Søndag den 26. februar kl. 10-14 Vi står klar med teleskoper i og ved tårnet og vil fortælle om ørnenes spændende adfærd og biologi. Reden kan ses fra fugletårnet

Læs mere

Naturens dag. Friluftsfestival. Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter!

Naturens dag. Friluftsfestival. Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter! Naturens dag Friluftsfestival Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter! Festivalen er åben fra 10.00-15.00 Naturstyrelsen, Kronjylland:

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013

Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013 Nyhedsbrev Nr.20/ MAJ 2013. 1913-2013 hundrede ÅRs ostetradition Knuthenlund Gods, Knuthenlundvej 7B, 4952 Stokkemarke, Tlf 54 71 13 80 www.knuthenlund.dk / info@knuthenlund.dk Besøg vores gårdmejeri,

Læs mere

Modul 2 børnehaven. Krop og Bevægelse / Natur og Naturfænomener. Sprog.

Modul 2 børnehaven. Krop og Bevægelse / Natur og Naturfænomener. Sprog. Modul 2 børnehaven Krop og Bevægelse / Natur og Naturfænomener. Sprog. Fokuspunkter Fællesskab/ Bevægelse Periode Maj-august 2016 ( dette modul starter når vores største børn overgår til SFO) Tovholdere

Læs mere

Wellness og yoga retreat

Wellness og yoga retreat Wellness og yoga retreat Ønsker du inspiration og energi til at leve sundere, både fysisk og mentalt? Er det tid til at fokusere på dig selv? Så glæd dig til oktober, hvor Line Friis afholder et eksklusivt

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Nyhedsbrev. Future April Kære Forældre og Børn & Unge. Indhold

Nyhedsbrev. Future April Kære Forældre og Børn & Unge. Indhold Nyhedsbrev Future April 2019 Indhold Future træningen Holdinddeling ATK Aktiviteter i 2018 Introduktionsdage Klubtur til Næstved Klubtur til Harzen Future fest Klubtur til Slettestrand Konkurrencer DCU

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Fællesspisning på Værestedet

Fællesspisning på Værestedet Fællesspisning på Værestedet Så er der igen fællesspisning på Værestedet. Vi mødes og spiser et måltid med vores naboer og venner under helt afslappede forhold. Kom som du er og tag endelig ungerne med,

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

Lokalhistorisk sommerkalender for Han Herred 2015 den skønneste plet i kongeriget!

Lokalhistorisk sommerkalender for Han Herred 2015 den skønneste plet i kongeriget! Lokalhistorisk sommerkalender for 2015 den skønneste plet i kongeriget! Læs mere om»liv i Lokalhistorien 24 sogne i skriver fælles historie«på HANHERRED.DK DATO TIDSPUNKT AKTIVITET ARRANGØR STED 10.00-17.00

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

Forslag til aktiviteter for børn i indskolingen Aktiviteterne, der er beskrevet nedenfor er målrettet mod børn i 0.-3. klasse.

Forslag til aktiviteter for børn i indskolingen Aktiviteterne, der er beskrevet nedenfor er målrettet mod børn i 0.-3. klasse. Forslag til aktiviteter for børn i indskolingen Aktiviteterne, der er beskrevet nedenfor er målrettet mod børn i 0.-3. klasse. Ud med kunsten landart for børn (hele året) Fag: Billedkunst, dansk og natur/teknik

Læs mere

BEVÆGELSE BØRN I. tilmelding åben UGE 8 HUSUM. facebook.com/duiosterbro 1. HALVÅR 2018 OPSTART. Følg os på facebook

BEVÆGELSE BØRN I. tilmelding åben UGE 8 HUSUM. facebook.com/duiosterbro 1. HALVÅR 2018 OPSTART. Følg os på facebook BØRN I BEVÆGELSE 1. HALVÅR 2018 OPSTART UGE 8 tilmelding åben HUSUM Følg os på facebook facebook.com/duiosterbro Børn i bevægelse arrangeres af DUI-LEG og VIRKE på Østerbro BØRN I BEVÆGELSE Børn i Bevægelse

Læs mere

Sommerferie Aktiviteter 2017

Sommerferie Aktiviteter 2017 Sommerferie Aktiviteter 2017 ULF Fredericia kredsen vil igen i år lave nogle aktiviteter for jer i uge 29 i sommerferien. Aktiviteterne er for beboerne på Ullerupdalvej 90-96 og Kobbelgården 1-3 samt ULF

Læs mere

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden

Altid fordelagtig. Tag med Klub Tidende til Oslo. Tag med på forårscruise med DFDS og Oslobåden Altid fordelagtig Glæd dig til en fantastisk rejse med skibet Crown Seaways til Oslo Tag med Klub Tidende til Oslo Nu kan du komme med på forårscruise med DFDS og Oslobåden til en rigtig god pris. På manges

Læs mere

Naturoplevelser på Djursland 2. juli 12. juli

Naturoplevelser på Djursland 2. juli 12. juli Onsdag den 1. juli til onsdag den 5. august kl. 09.45-12 VANDRETUR MED GUIDE - MODERAT AKTIVITETSNIVEAU Sommervandretur: Juli/august uge 27-28-29-30-31-32. Onsdage. Vandretur krydret med den "gode historie"

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten. 31. august -2. september Camp Outdoor. Med naturen i fokus

5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten. 31. august -2. september Camp Outdoor. Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 31. august -2. september 2018 Camp Outdoor Med naturen i fokus 5 Camp Outdoor FDF Friluftscenter Sletten 31. august - 2. september 2018 Camp Outdoor Camp Outdoor

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Tilbud om motion og socialt samvær- Vinter og forår 2014

Tilbud om motion og socialt samvær- Vinter og forår 2014 Kontakt: Lokalcenter Kristiansminde Margrethekær 2 4000 Roskilde. Kontakt for tilmelding. Mitra ergoterapeut i Dagcenter Tlf.: 46 31 66 74 Vi mødes over en kop kaffe og taler om alt mellem himmel og jord.

Læs mere

DET BLIVER SOMMERSJOVT og HYGGELIGT

DET BLIVER SOMMERSJOVT og HYGGELIGT LIV OG LEDSAGELSE PÅ HAVNEN I LØGSTØR PSYKIATRI OG HANDICAP VESTHIMMERLANDS KOMMUNE JUNI - JULI - AUGUST 2015 Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter til dig med fysisk og/eller psykisk handicap

Læs mere

DEMENS UGE SEPTEMBER

DEMENS UGE SEPTEMBER 2019 DEMENS 16. - 22. UGE SEPTEMBER Randers kommune ønsker at bakke op om den internationale Alzheimersdag lørdag den 21. september. Det gør vi igen i år ved at invitere borgere i Randers til en uge med

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter SJOV HELE SOMMEREN Sommer 09 Sommer 2009 SJOV HELE SOMMEREN God sommer og rigtig god fornøjelse Sommerferie 2009 Er du klar til at blive udfordret i din sommerferie? Faaborg-Midtfyn Kommune og en lang

Læs mere

Sommerskole. Superseje, spændende og sjove dage på Bakkelandets Friskole. Uge 27 d. 1. juli 5. juli 2013 Tilmeldingsfrist d. 20.

Sommerskole. Superseje, spændende og sjove dage på Bakkelandets Friskole. Uge 27 d. 1. juli 5. juli 2013 Tilmeldingsfrist d. 20. Sommerskole for alle fra kommende 0. klasse til 6. klasse Til børn og forældre Græstrup, Slagballe, Davding, Brædstrup, Bryrup, Horsens, Silkeborg, Sønderborg, Slagelse..:) Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

FERIEAKTIVITETER EFTERÅRSFERIEN 2015. Spændende oplevelser i uge 42

FERIEAKTIVITETER EFTERÅRSFERIEN 2015. Spændende oplevelser i uge 42 FERIEAKTIVITETER EFTERÅRSFERIEN 2015 Spændende oplevelser i uge 42 1 EFTERÅRSFERIEN CIRKUS GADEMIX BRYDESKOLE Isabella Enoch fra Cirkus Danneborg og Gademix vil igen prøve kræfter med at sætte en cirkusforrestilling

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

-Pa Randers Naturcenter

-Pa Randers Naturcenter Handicaptilbud -Pa Randers Naturcenter Kom ud i naturen Et tilbud fra Randers Naturcenter til voksne borgere i Randers Kommune med fysiske eller psykiske handicap. Tilbuddet består af otte forskellige

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE PATCHWORK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

Forslag til etablering af en mountainbike bane. -på og omkring Struer Stadion i forbindelse med etableringen af Fritidscenter Struer.

Forslag til etablering af en mountainbike bane. -på og omkring Struer Stadion i forbindelse med etableringen af Fritidscenter Struer. Forslag til etablering af en mountainbike bane -på og omkring Struer Stadion i forbindelse med etableringen af Fritidscenter Struer. Først lidt information om hvem vi er: Struer Cykelklub er en motions

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Naturensdag. Friluftsfestival. Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter!

Naturensdag. Friluftsfestival. Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter! Naturensdag Friluftsfestival Besøg de deltagende foreninger! Der er masser af muligheder for en snak, tips og tricks og sjove aktiviteter! Festivalen er åben fra 10.00-15.00 Naturstyrelsen, Kronjylland:

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider Klub Skovbo Mandag kl. 19:00-21:30 Nørrevold 1A Mandagscafeen: kl. 16:00-19:00 Nørrevold 1A Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Rie B. Tlf. 21 78 73 26 (VEST) Tilmelding senest

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Tenerife Health & Training Camp

Tenerife Health & Training Camp Tenerife Health & Training Camp 15-22 April 2012 Understående er et udkast til hvordan programmet kan se ud, det endelige program bliver lagt op 1. marts 2012 Søndag Mandag Ankomst til hotellet, frokost

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler

Trofæaften. Torsdag d. 28. marts 2019 kl ved Holstebro Jagtforenings lokaler Program 2019-2020 Trofæaften Torsdag d. 28. marts 2019 kl. 19.00 ved Holstebro Jagtforenings lokaler Esben Hansen har i år inviteret til vores trofæaften. Som afholdes hos Holstebro jagtforening, i deres

Læs mere

Efterår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE

Efterår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE Efterår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 Lene Mobil: 50 84 39 53 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten +

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

- MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km.

- MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km. MTB OPHOLD - MTB for alle niveauer Konceptet til dig, der gerne vil holde aktivt fri. Med 8 spor i en radius af 26 km. www.koncepthotel.dk Priser og diverse information omkring MTB ophold Det vigtigste

Læs mere

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter

Ta på tur I VEJEN KOMMUNE. Efterår - vinter Ta på tur I VEJEN KOMMUNE Efterår - vinter 2015 Layout og tryk: Vejen Kommune Fotos: Vejen Kommune Udgivet: Juni 2015 Oplag: 2.000 stk. Ordrenr.: 607 Velkommen til Vejen Kommunes Ta på tur-folder. Her

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Mad- og måltidspolitik i Børnehusene Humlebæk

Mad- og måltidspolitik i Børnehusene Humlebæk Mad- og måltidspolitik i Børnehusene Humlebæk Mange børn spiser mindst halvdelen af deres daglige måltider i daginstitutionen. Måltiderne spiller derfor en vigtig rolle i børnenes hverdag, og de har betydning

Læs mere

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Hvad er Skovbørnehaven i St. Bøgeskov? Verdens dejligste børnehave med højt til

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

Demensfællesskabet Østjylland

Demensfællesskabet Østjylland Demensfællesskabet Østjylland 2018 On 1 August To 2 Fr 3 Aarhus: Fælles Frokost-Fredag I Demenshjørnet kl. 10:00-14:00 Lø 4 Sø 5 Ma 6 32 Ti 7 On 8 To 9 Fr 10 Aarhus: Fælles Frokost-Fredag I Demenshjørnet

Læs mere

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Mest for seje børn Cirkus Model for en dag Rolllespil Restaurant Komediehuset Mavedans Bageri for

Læs mere

Velkommen til cykling 2017

Velkommen til cykling 2017 Cykling 2017 Velkommen til cykling 2017 Sæsonstart den 26. marts kl. 9.00 Med denne folder vil vi gerne byde velkommen til en ny cykelsæson. Vildbjerg Motion er en motionsklub, der lægger vægt på bredden

Læs mere

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009 Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Mosede Klub Lilleholm 58 2670 Greve Tlf: 4360 0450 Hvis du vil have fat i dit barn, ring: 4360 0477

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

MAD- OG BEVÆGELSES- FÆLLESSKABER I FRYDENLUND

MAD- OG BEVÆGELSES- FÆLLESSKABER I FRYDENLUND MAD- OG BEVÆGELSES- FÆLLESSKABER I FRYDENLUND FÆLLES MORGENMAD OG GÅTUR Kunne du tænke dig at starte dagen på bedste vis med morgenmad efterfulgt af en frisk gåtur sammen med andre? Du har nu mulighed

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

Fritidsinstitutionen i Rådmandsgade

Fritidsinstitutionen i Rådmandsgade Sådan gør du tilmelding: Hvis I ønsker at tilmelde jeres børn til en af aktiviteterne, så foregår det på KBH barn. Vi åbner for tilmeldinger i slut uge 40. Forventninger til børn og forældre: Vi forventer

Læs mere

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail:

SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER Stue Stue Stue Mail: SFO STORAGERGÅRD - SEPTEMBER 2018 Stue 2-28786021 Stue 31-28786023 Stue 4-28786024 Mail: erik.romer@albertslund.dk Foredrag og Generalforsamling - på Storagergård 10. Oktober kl. 18:00-20:30 Tirsdag d.

Læs mere

Nyhedsbrev. Future Februar Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK

Nyhedsbrev. Future Februar Indhold. Kære Forældre og Børn & Unge. Future træningen Holdinddeling ATK Nyhedsbrev Future Februar 2017 Indhold Future træningen Holdinddeling ATK Aktiviteter i 2017 Introduktionsdag Langtur Klubtur til Harzen Udvekslingstur Future fest Konkurrencer DCU Ungdomscup SRAM Liga

Læs mere

Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE

Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE Vores land er et fantastisk forrådskammer. Fra havet, markerne og den vilde natur får vi nogle af verdens fineste råvarer. Dette kursus er for

Læs mere

HAR DU LYST TIL AT SPISE MED OS? På Frederiksberg findes flere gode spisetilbud til ældre, der har mistet appetitten læs om dem her

HAR DU LYST TIL AT SPISE MED OS? På Frederiksberg findes flere gode spisetilbud til ældre, der har mistet appetitten læs om dem her HAR DU LYST TIL AT SPISE MED OS? På Frederiksberg findes flere gode spisetilbud til ældre, der har mistet appetitten læs om dem her SPIS DIG GLAD Mad og kvalitet går hånd i hånd. Velduftende, veltilberedt

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2012

Junior Rulleski Camp 2012 Junior Rulleski Camp 2012 Fredag den 17.august søndag den 19. august Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Kom med til Junior Rulleski Camp i Nivå i august og mød en masse unge skivenner

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand KULTURGAS kul tur gas i Brabrand Generel information om KulturGas KulturGas har til formål at få kulturelle aktiviteter til Gasværket i Brabrand. De foredrag, der foregår på Gasværket, varer ca. 2 timer

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018

Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018 Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018 Kære Forældre Hermed et hurtigt oktober nyhedsbrev fra TPHU. Efterårsferie og koloni. Efterårsferien nærmer sig og klubben har åben mandag til fredag

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA DUATHLON BLÅBJERG 25. MARTS 2018 Kære deltager Velkommen til XTERRA Duathlon Blåbjerg 2018! Vi glæder os til at se dig i Blåbjerg Plantage på søndag, til et fedt race i skøn

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER 1 PRAKTISKE OPLYSNINGER Højskolens kontor har tlf.: 32 34 43 30 / 32 34 43 32 kontorets åbningstider i sommermånederne: Tirsdage - torsdage kl. 9.00-12.30, 13.30-14.00 Aktiviteter på Daghøjskolen skal

Læs mere

Aktivitetskalender for For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds

Aktivitetskalender for For pensionister i Vends Herreds Lærerkreds Besøg på Clay D. 23.jan. kl. 13 16. Der vil blive rundvisning ved Jette Erichsen, hvor vi skal se: Tommerup Keramiske Værksted Store formater- kloge hænder. Figurinens fortællinger fra det fornemme til

Læs mere

Ud i naturens spisekammer 03.07.16 09.07.16

Ud i naturens spisekammer 03.07.16 09.07.16 Ud i naturens spisekammer 03.07.16 09.07.16 Hvordan smager den danske natur? Vi finder ud af det, når vi sammen sanker fra havet, markerne og den vilde natur og pepper klassiske retter op med naturlige

Læs mere

SOMMERSJOV I VEST. og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie,

SOMMERSJOV I VEST.   og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 2. juli fredag d. 6. juli 2018 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere