Program 2011 PROGRAM Juli. Januar: Februar: August. Marts: September: Oktober: April: Maj: November: December: Juni.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Program 2011 PROGRAM Juli. Januar: Februar: August. Marts: September: Oktober: April: Maj: November: December: Juni."

Transkript

1 PROGRAM 2011 Program 2011 Januar: Ingen arr. Juli Ingen arr. men flere åbne have rundt i regionen Februar: 24.februar kl , Jerne Sognehus Lysbilledforedrag om Magnolie og generalforsamling August 9. august kl ? Aftentur til Agerbæk og Årre Havekredsen for Esbjerg og omegn Marts: 6.marts kl Bustur til Skelskør og Odense - Juleroser, stemoder, violer, primula marts kl , Jerne Sognehus Lysbilledforedrag om skyggehaven April: 16.april kl Bustur til plantemarked i Hamburg Maj: maj kl Åbne haver 17.maj kl , Tjæreborg Plantesalg og havevandring Juni 8. juni kl , Hjerting Havevandring i Hjerting 19.juni kl Sommerudflugt til Ringkøbing og Videbæk juni 3-dags tur til Slesvig Holsten og Sønderjylland august Havefestival - åbne haver September: 24.september , Tambours Have Plantemarked Oktober: 4.oktober kl , Jerne Sognehus Foredrag om anlæg af haven - fra drøm til virkelighed 11. oktober 19.30, Ølgod kulturhus Taghaver, tagterrasser og vandopsamling November: 15.november kl , Jerne Sognehus Juledemonstration December: Ingen arr. mail: haven.esbjerg@gmail.com

2 Side 2 Side 19 Formanden har ordet! Vi har taget afsked med 2010, der for vores lokale kreds i Esbjerg blev et dejligt år. Vi fejrede Kredsens 75 års jubilæum med en lysfest i Lene og Jan Juelsgård Pedersens have. Haven var oplyst af ca. 700 levende lys og bestyrelsen havde sørget for lidt til ganen og maven. Der var godt 100 medlemmer som fik en oplevelsesrig og dejlig aften. Bestyrelsen sidder tilbage med en klar fornemmelse af at jubilæet blev fejret på værdig måde. I 2010 prøvede vi noget nyt. Vi gik på havevandring i Lene og Jans have 4 gange i løbet af året for at følge havens udvikling forår, sommer og efterår. Et arrangement som har givet mange positive tilbagemeldinger fra medlemmerne. Det var også året, hvor bestyrelsesmedlemmer Aase Jespersen og Bent Nielsen ønskede at stoppe. Aase som bestyrelsesmedlem i 6 år og Bent som kasserer i 8 år. Bestyrelsen siger tak til Aase og Bent for veludført arbejde, samt et godt samarbejde gennem årene. Samtidig velkommen til vor nye kasserer Lene Juelsgård Pedersen og bestyrelsesmedlem Hans Lauridsen. Her ved årsskiftet, havde det været rart at kunne se lidt om, hvad det nye år vil bringe. De garvede havefolk har nok allerede planlagt, hvordan haven skal se ud, mens det kan være svært for de nye havefolk at tilrettelægge det nye år. Vi vil derfor opfordre medlemmer, der ikke tidligere har deltaget i kredsens arrangementer til at prøve og derved få inspiration og rådgivning. Vi synes, der er en god og hyggelig omgangstone mellem vore medlemmer og at arrangementerne foregår i en dejlig ånd. Fra bestyrelsen vil vi opfordre jer til at åbne jeres haver til et plantemarked eller en havevandring. Vi håber I melder positivt tilbage. Samtidig skal der herfra lyde en stor tak til Lene og Jan, der i 2010 åbnede deres have til 4 havevandringer. Bestyrelsen har bestræbt sig på at sammensætte et program, hvor det er muligt at hente viden og inspiration for både nye og gamle medlemmer. Vi håber, at rigtig mange vil hente ny viden, lærdom og bekendtskaber ved at deltage i kredsens og afdeling Vestjyllands arrangementer. Så kære medlem, bestyrelsen glæder sig til at hilse på jer nye som gamle medlemmer. Jeg vil slutte med at takke alle medlemmer samt annoncører for året 2010 og ønske alle et godt nytår. Tak til alle vores annoncører! Der er dejligt at komme rundt og blive godt modtaget, når der skal sælges annoncer, derfor : husk vores annoncører når du skal handle!

3 Side 18 Side 3 Tirsdag den 15. november kl , Jerne Julehygge Vi håber som sædvanligt at slutte året med en hyggelig aften. Denne aften får vi besøg af Irene Hunderup, som vil give os ideer og ny inspiration til julens dekorationer. Irene besøgte sidst Esbjerg Kredsen i 2004 med stor succes. Vi julehygger medens vi ser hvordan årets dør-dekoration, advents dekoration og andre kreationer til hjemmet laves fra bunden. Der er amerikansk lotteri over nogle af de fremstillede dekorationer. På grund af den sædvanlige store deltagelse denne aften er det kun for medlemmer og ikke medlemmer kan komme på venteliste, hvis der bliver plads. Pris: 30,-/60,- inkl. kaffe og kage senest 13. nov. på mail: haven. esbjerg@gmail.com eller til Lisbeth Pedersen på tlf Jerne Sognehus Lad tanker og ideer blomstre Magnolia er en ønskeplante for mange haveejere, for de er smukke og eksotiske at se på, især de sorter der blomstrer i det tidlige forår, før bladene folder sig ud. Mange tror at magnolia er en vanskelig plante, men det er helt forkert, blot de får de rigtige forhold. Der findes mange sorter både til den store og den lille have. Alt det vil blive omtalt i foredraget i februar. I marts er der rig mulighed for at få gode ideer til etablering af en skyggehave eller skovbund i haven. Det kan også lade sig gøre i den lille parcelhushave. Et bed på 2 gange 5 meter kan rumme mange planter. Hvad er det rigtige for dig? Skal du anlægge en ny have eller trænger haven til fornyelse? Der gives masser af gode råd og tips i foredraget i oktober. Kort sagt alle de ting der betyder meget for det samlede billede af den smukke, grønne ramme om huset, som haven altid bør være. Der er også masser af ideer og inspiration og gode råd at hente ved at tage på havevandring i de mange åbne haver vi har i årets løb.

4 Side 4 Side 17 Et blomstrende fællesskab Tirsdag den 11. oktober kl , Ølgod I Haveselskabet har vi ca medlemmer. Haveselskabet er opdelt i 18 afdelinger. Kredsen for Esbjerg og Omegn tilhører afdeling Vestjylland, som består af 21 kredse. Emne: Taghaver, tagterrasser og vandopsamling Esbjerg og Omegns Havekreds har ca. 500 medlemmer og dækker Esbjerg, Tjæreborg, Bramming og Fanø. Alle arrangementer i afdeling Vestjylland er fællesarrangementer for alle kredse i afdeling Vestjylland. Du er også velkommen til at deltage i arrangementer i andre afdelinger og kredse. Se de forskellige arrangementer i De sker i medlemsbladet Haven. Det var måske en idé for naboerne eller vennerne at blive medlem af Haveselskabet. Årsabonnement koster 495,- kr. og så er man også medlem af Esbjerg kredsen med de fordele dette indebærer. Haveselskabet udsender et glimrende haveblad 11 gange årligt med et væld af artikler med gode råd om næsten alt vedrørende haven. Ved arrangementer, hvor der er tilmelding, beder bestyrelsen om at tilmeldingsfristen overholdes. Dette vil lette bestyrelsens arbejde. På forhånd tak. Får du et godt udbytte af dit medlemskab, så sig det til andre. Så kære medlemmer. Hjælp os til at blive bedre! hjælp os til at blive flere! Har I forslag til nye foredrag, kurser, åbne haver eller andet, er bestyrelsen modtagelig for nye ideer. Mødeaftenerne finder sted i Jerne Sognehus Fællesarrangement i Afd. Vestjylland. Per Malmos holder foredrag om emnet og kommer meget ind på mulighederne for at bruge regnvandet som en ressource i stedet for at lede det til kloakken. Det er både kønt og effektivt. Et blomstertag opsuger halvdelen af det regnvand, der falder på taget, og fordamper det til luften. Med et blomsterende eller grønt tag på dit hus kan du spare kloakkerne for rigtigt meget vand og derved bidrage til at løse problemerne med oversvømmede huse og veje ved kraftig regn. Adressen er: Ølgod Kulturhus, Vestergade 5, 6870 Ølgod Pris: 50,-kr. inkl. kaffe og kage senest 8. oktober til Lisbeth Broholm, tlf , mail: : lisbethbroholm@mail.dk Ølgod Kulturhus Bestyrelsen: Formand: Knud Andersen Spangsbjerggade 35, 6700 Esbjerg Tlf Kasserer: Lene Juelsgaard Snedkervej 3, 6740 Bramming Tlf: Bestyrelsesmedlem: Hans Lauridsen Grønlandsparken 82E, 6715 Esbjerg N Tlf: Bestyrelsessuppleant: Paul Eric Bang Fasanhøjen 6, 6731 Tjæreborg Tlf: Næstformand: Jens Kjer Nielsen Enggårdsvej 61 D, 6710 Esbjerg V Tlf Sekretær: Lisbeth Pedersen Egedesmindevej 76, 6715 Esbjerg N Tlf Bestyrelsens mail samt tilmelding til arrangementer: Haven.esbjerg@gmail.com Bestyrelsessuppleant - WEB ansvarlig: Anitha Nygård Guldagergårdsvej 25, 6710 Esbjerg V Tlf:

5 Side 16 Side 5 Tirsdag den 4. oktober kl , Jerne Haveanlæg fra drøm til virkelighed v/ Birthe Lund Jensen Skal du have nye ideer til haven. Er den blevet forvildet, for grå eller lidt for kedelig eller måske skal du starte helt fra bar mark, så kan du i ord, skitser og billeder hente inspiration og få gode råd til planlægning, anlæg og smukke beplantninger. Birthe vil give os masser af forskellige ideer og forslag til forandring af ældre haver og anlæg af nye haver. Så kom og få inspiration og ideer så du kan anlægge en have der passer til dit behov. Pris: 30,-/60,- inkl. kaffe og kage senest 2. oktober på mail: haven. esbjerg@gmail.com eller til Lisbeth Pedersen på tlf Jerne Sognehus Torsdag den 24. februar kl , Jerne Lysbilledforedrag om Magnolier og generalforsamling Lysbilledforedrag v/bjarne Dinesen fra Asperupgaard på Fyn Bjarne vil vise billeder fra sin have og fortælle om sine erfaringer med dyrkning af magnolier. De første magnolier blev plantet sidst i 70 erne, efterhånden har han ca. 150 forskellige. Han vil fortælle om slægten magnolia, med hovedvægt på planter der kan gro i vores klima. Han kommer ind på, hvad der skal til for at få en magnolia til at trives, vil fortælle om formerering, beskæring m.m. Han vil også fortælle om nye magnolier fra tidens førende magnoliehybridisører i USA og New Zealand. I kaffepausen afholdes den årlige generalforsamling. Indkaldelse sker hermed. Dagsorden ifølge lovene. Pris: 30,-/60,- inkl. kaffe og kage senest 22. feb. på mail: haven. esbjerg@gmail.com eller til Lisbeth Pedersen på tlf Jerne Sognehus er vores hjemmeside HUSK hjemmesiden opdateres løbende. Online tilmelding er muligt. Se foto fra aktiviteter. Mail: haven.esbjerg@gmail.com direkte tilmelding til aktiviteter post til bestyrelsen

6 Side 6 Side 15 Søndag d. 6. marts, - heldagstur med bus. BUSTUR TIL Skelskør og Odense, besøg på gartnerier Lørdag den 24. september kl , Tambours have, Sig/Varde Emne: Helleborus, Juleroser og Påskeklokker Stedmoder, hornvioler, primula og bellis Fællesarrangement i Afd. Vestjylland. Programmet: Afgang fra Rutebilstationen i Skjern præcis kl Opsamling i Lyne ved Brugsen kl Opsamling ved Korskroen ved Shell tanken kl Ca. kl : Ankomst til gartneriet Spiren, hvor vi skal se en masse smukke juleroser (påskeklokker). Der er tale om frøformerede planter, så der er næsten ikke to, der er ens. Man har derfor mulighed for, at vælge netop ens egen favorit her. Den medbragte frokost nydes her. Ca. kl kører tilbage mod Odense, hvor vi skal se gartneriet Landstedet. Her er bl.a. et stort udvalg af stedmoder, hornvioler, primula og bellis m.m.. Her er også mulighed for at gøre en god handel. Eftermiddagskaffen nydes her inden afgang kl. ca Forventet hjemkomst til Korskroen kl. ca Download udførlig program her efter 1. januar Turen gennemføres ved min. 40. Medbring selv frokostkurven og eftermiddagskaffen. Pris: 250,- kr. Prisen dækker bus samt kaffe og 1 rundstykke på udturen og kage på hjemturen. Bindende tilmelding senest 7. februar. Oplys hvor du vil står på bussen, til: Lisbeth Broholm tlf mail: lisbethbroholm@mail.dk eller Maja Nielsen tlf (bedst efter 18.00) mail: eller maja -henry@mail.dk Skelskør og Odense Plantemarked Fællesarrangement i Afd. Vestjylland. Traditionen tro afholder Vestjylland Afdeling efterårsplantemarked den sidste lørdag i september. På plantemarkedet vil der være et rigt udvalg af spændende planter til haven, samt andre haverelaterede ting. Kom og gør en god handel og få en snak med andre planteinteresserede, eller gå en tur i det m2 store parkanlæg. Tambours Have har også plantesalg. Madkurven kan medbringes. Der er også mulighed for at købe kaffe, kage, øl og vand i kiosken. Alle er velkomne til at sælge planter. Husk, det skal være sunde planter og fri for skadedyr. Alle både medlemmer og ikkemedlemmer er velkomne til at møde op for at købe planter, eller har man bare lyst til at kigge, er det også i orden. Pris: Fri entré til plantemarked og parkanlægget Til plantesalg og yderligere information: hos Lisbeth Broholm, tlf , mail: : lisbethbroholm@mail.dk Tambours Have Mødeaftenerne finder sted i Jerne Sognehus, Møllebakken 2, 6705 Esbjerg Ø - lige ved Jerne Kirke. Sognehuset er røgfrit område.

7 Side 14 Side 7 Onsdag den 23. marts kl , Jerne Lysbilledforedrag om skyggehaven v/jørgen T. Jensen Haven er blevet 30 år, træer og buske er blevet høje og store. Stal de fælles, eller stammes op. Hvis man gør det sidste, kan man få sin egen lille skovbund eller skyggehave. Der findes mange planter, der ikke bryder sig om for meget sol, altså planter der fra naturens hånd er tilpasset et liv i skygge. Jørn vil fortælle om hvordan man kan lave sin egen skovbund også i den lille parcelhushave. Efter kaffen lidt om vintergækken. Vintergække har været dyrket i kultur i over hundrede år. Der findes 19 arter og flere underarter. Jørn vil fortælle lidt om arterne, vise billeder om de mest spændende, hvoraf flere har en historie der er over hundrede år gammel. Pris: 30,-/60,- inkl. kaffe og kage senest 21. marts på mail: haven. esbjerg@gmail.com eller til Lisbeth på tlf Jerne Sognehus

8 Side 8 Side 13 Lørdag den 16. april, - heldagstur med bus Tirsdag den 9. august kl aftentur Bustur til plantemarked i Hamburg. Aftentur med bus til Årre og Agerbæk Fællesarrangement i Afd. Vestjylland. Vi gentager succesen fra sidste efterår med en 1-dags tur til plantemarked i Freilictmuseum am Kiekeberg v. Hamburg. Her er stort udvalg af mange forskellige planter, også planter, man ikke finder andre steder, samt meget andet. Så det er en spændende tur for enhver planteelsker. Der opfordres til at købe plantekasser til opbevaring af planter under transporten, så vi har mulighed for at stable. Kasserne kan bestilles hos Knud, tlf Pris pr kasse: kr. 25,- På museet kan købes forskellige madvarer, eller man kan nyde sin medbragte frokost. Afgang kl fra Korskroen v. Shell tanken, hjemkomst kl. ca Pris: 300,-kr. Prisen dækker bus, entre til plantemarked samt kaffe og 1 rundstykke på udturen og kaffe og kage på hjemturen. Bindende tilmelding senest 19. marts til Knud Andersen, tlf eller til Lisbeth Broholm tlf el. mail: lisbethbroholm@mail.dk Vi skal besøge Christiane og Svend Aage Thomsen. En 10 år gammel have anlagt efter gartners tegning med baggrund i stor planteglæde. Ingrid Nielsen. En stor landbohave med staudebede, havedam, køkkenhave og hønsegård. Anne Marie og Kurt Nielsen. En 700 m2 stor parcelhushave med en alsidig beplantning, samt mange flotte fuchsia. Inden hjemturen drikker vi kaffe på Agerbæk Hotel. Ved for stort fremmøde også kørsel i private biler. Bussen har plads til 53 personer. Pris: 100,- / 125,- som dækker bus, entre og kaffe. senest 5. august på mail: haven. esbjerg@gmail.com eller til Lisbeth Pedersen på tlf Havefestival åbne haver 2011 er en landsdækkende havebegivenhed i perioden 20.august til 28.august. Se adresse, åbningstid og omtale af de mange haver over hele landet i medlemsbladet Haven nr. 7 - juli/august Havefestival 2011 /Esbjerg Lørdag den 20. august og søndag den 21. august åben fra Det er hos: Else og Aksel Christensen, Tarphagevej 29, 6710 Esbjerg V Jytte og Paul Eric Bang, Fasanhøjen 6, 6731 Tjæreborg Lone og Knud Andersen, Spangsbjerggade 35, 6700 Esbjerg - check hjemmesiden for flere haver i området.

9 Side 12 Side 9 Weekenden den juni - 3 DAGES TUR TIL SØNDERJYLLAND OG SLESVIG / HOLSTEN Have- og planteskolebesøg Fællesarrangement i Afd. Vestjylland. Fredag d. 24. juni kl afgang fra Korskroen v. Shell tanken. Opsamling efter behov i Ølgod og Varde. Vi skal se 3 haver i nærheden af den tyske grænse, før vi ankommer til Hotel Carstens i Bordesholm, Tyskland Forplejning: Formiddagskaffe med rundstykke. Frokost: 3 håndmadder og eftermiddagskaffe med kage nydes undervejs. Aftensmad på hotellet kl Lørdag d. 25. juni kl fra hotellet Vi smører selv vor egen frokostpakke på hotellet. Vi skal besøge Aboretet i Ellerhoop-Thiensen, zwischen den meeren. Efter frokost besøger vi Rosarium Uetersen, en rosenpark på 7 ha. med over 1000 forskellige roser, herunder 200 historiske. Sidst på dagen besøger vi en planteskole. Aftensmad på hotellet kl Søndag d. 26. juni kl fra hotellet Vi smører selv vor egen frokostpakke på hotellet. Efter at have forladt hotellet, kører vi mod Flensborg. Undervejs besøger vi øen Arnis, Tysklands mindste købstad og får en kop kaffe. Derefter skal vi besøge 2 haver i Tyskland og spise frokost. Vi drikker eftermiddagskaffe i bussen og ankommer til Korskroen sidst på eftermiddagen. Drikkevarer kan købes i bussen Download udførlig program på efter 1. januar Pris: 1500,-kr. alt inkl. Transport, entre, mad, hotel senest 28. maj til Lisbeth Broholm, tlf , mail: : lisbethbroholm@mail.dk Husk pas og EURO Åbne Haver Lørdag søndag den 14. og 15. maj kl Magny Kikkenborg, Grundvigs Alle 37 c, 6700 Esbjerg En 200 m2 have med alpinbed, skovbund samt en alsidig beplantning. Lone og Knud Andersen, Spangsbjerggade 35, 6700 Esbjerg En 380 m2 med blandet alsidig beplantning. Birthe og Carl Chr. Rasmussen Degnevej 36, 6705 Esbjerg Ø En 730 m2 have med en alsidig beplantning. Formklippede buske og træer. Else og Aksel Christensen, Tarphagevej 29, 6710 Esbjerg V En 700 m2 plantesamlerhave med sjældne træer, heksekoste og alpine planter. Zita og Frank Thorsgård, Marken 37, Tarp, 6715 Esbjerg N En samlerhave med bl.a. rhododendron, alpine planter, clematis og acer. Kom og se de spændende haver Få en snak med glade haveejere om deres planter Mød andre plante interesserede!

10 Side 10 Side 11 Tirsdag den 17. maj kl , Tjæreborg Plantemarked / havevandring Onsdag den 8. juni kl , Hjerting Havevandring i 2 haver Adressen er: Fasanhøjen 6, 6731 Tjæreborg Denne aften er vort årlige lokale plantemarked. På plantemarkedet er der et stort udvalg af planter, også de mere sjældne, som kan være svære at finde andre steder. Plantemarkedet er et godt sted at finde gode og spændende planter til haven til fornuftige priser og møde andre planteglade havemennesker, samt få gode råd og tips. Alle er velkommen til at sælge planter. Husk det skal være sunde planter og fri for skadedyr. Samtidig kan i se Jytte og Paul Eric Bangs dejlige have. - se foto herunder, og der er meget mere at se i deres haven Tag venner og bekendte med på en dejlig aftentur. Kredsen byder på kaffe. Pris: 10,- kr. som går til kredsens arbejde Yderligere information: Lisbeth Pedersen tlf Fasanhøjen, Tjæreborg Havevandring i 2 dejlige haver som ligger ved siden af hinanden i Hjerting : Irisvænget 4, 6710 Esbjerg V samt Bellisvænget 4, 6710 Esbjerg V. Anne Claire Magotte og Alik Weintraube, Irisvænget 4 : En have på 850 m2 med 250 forskellige hosta, rhododendron m.m. En del selvsåede planter, som har fået lov at blive stående, fordi Anne mener det er fordi de kan lide at være der. Mette og Eddy Pedersen, Bellisvænget 4 : En have på 760 m2 med en alsidig beplantning dog ikke en plantesamlerhave understreger Mette, men en have hvor børnene også må være. Tag venner og bekendte med på en dejlig aftentur i Hjerting. Søndag den 19. juni - heldagstur med bus Sommerudflugt til Ringkøbing og Videbæk Pris: 10,- kr. som går til kredsens arbejde, inkl. kaffe i haven ingen Irisvænget 4 Bellisvænget 4 Begge: 6710 Hjerting Vi skal først til Ringkøbing for at besøge Irma og Erik Poulsen. En have på 700 m2 med stedsegrønne og surbundsplanter og flere træer der passer til den lille have og planter hjembragt fra lande, hvor de har holdt ferie. Derefter kører vi til Enemærkets hostahave. En m2 plantesamlerhave med 1200 forskellige hostaer, rhododendron, specielle træer og buske og meget andet. Der er plantesalg specielt med hostaer. Derefter kører vi til Videbæk for at besøge Lone og Arne Astrup. En anderledes have på 650 m2 med opstammede, klippede træer og buske, heksekoste, hostaer, bregner, græsarter, bunddække, stenbede, vandpartier m.m. Til sidst skal vi besøge Britta Uldum. En 1200 m2 japansk have med mange sten. Haven ligger på en meget kuperet grund med små stier, vandfald og vandpartier. Mange klippede træer. Britta er endvidere ivrig kunstner. Inden hjemturen spiser vi middag på Westergaards Hotel i Videbæk. Pris: 275,- / 325,- som sækker bus, Pris og middag samt kaffe og et rundstykke på udturen. senest 5. august på mail: haven. esbjerg@gmail.com eller til Lisbeth Pedersen på tlf Husk at medbringe madkurven til frokost.

Videbæk og Omegns Havekreds Program 2019

Videbæk og Omegns Havekreds Program 2019 Videbæk og Omegns Havekreds Program 2019 Videbæk og Omegns Havekreds byder velkommen til sæson 2019 Mandag den 28. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Generalforsamling Temaaften om Hosta v/

Læs mere

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2016 32. årgang Årets aktiviteter kort: Gratis arkitekttegnet haveplan læs hvordan sidst i bladet Onsdag den 10. februar Generalforsamling

Læs mere

Havekredsen for Esbjerg og omegn PROGRAM 2013

Havekredsen for Esbjerg og omegn PROGRAM 2013 Havekredsen for Esbjerg og omegn PROGRAM 2013 Side 2 Program 2013 / Esbjerg Havekreds Bestyrelsen: Formand og - WEB ansvarlig: Anitha Nygård Guldagergårdsvej 25, 6710 Esbjerg V Tlf.: 5087 1787 Kasserer:

Læs mere

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson Lørdag den 28. januar kl Westergårds Hotel, Videbæk

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson Lørdag den 28. januar kl Westergårds Hotel, Videbæk Videbæk og Omegns Havekreds byder velkommen til sæson 2017 Lørdag den 28. januar kl. 9.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Generalforsamling og reception Der markeres mærkedage: Brejning-Hover Havekreds 70

Læs mere

Ølgod og Omegns Havekreds Ølgod, Horne, Skovlund, Ansager og Blåbjerg Program 2017

Ølgod og Omegns Havekreds Ølgod, Horne, Skovlund, Ansager og Blåbjerg Program 2017 Ølgod og Omegns Havekreds Ølgod, Horne, Skovlund, Ansager og Blåbjerg Program 2017-1 - Formandsord Et nyt år ligger foran os. Det kan jo bruges på mange måder, måske på nye tiltag i haven. Vinter har vi

Læs mere

Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Husk tilmelding senest den 17. februar

Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Husk tilmelding senest den 17. februar Haveselskabet 75 år Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2019 35. årgang Onsdag den 20. februar Generalforsamling/foredrag - alpine planter Husk tilmelding senest den 17. februar Lørdag

Læs mere

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson 2015. Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk

Videbæk og Omegns Havekreds. byder velkommen til sæson 2015. Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Videbæk og Omegns Havekreds byder velkommen til sæson 2015 Tirsdag den 27. januar kl. 19.00 - Westergårds Hotel, Videbæk Generalforsamling Foredrag ved Fru Pedersen, Fru Pedersens have kendt fra tv-midtvest

Læs mere

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside som vil blive opdateret med foto og omtale.

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside   som vil blive opdateret med foto og omtale. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2017 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.haveselskabet.dk/herning som

Læs mere

Program for Varde Havekreds 2016

Program for Varde Havekreds 2016 Velkommen til sæson 2016 I Varde Havekreds. Velkommen til den nye sæson i Varde Havekreds. Vi håber at I finder årets program interessant og møder talstærkt frem. I bestyrelsen glæder vi os til at møde

Læs mere

Program 09. Aktivitetskalender. Havekredsen for Esbjerg og omegn. Tirsdag den 3. februar kl ,

Program 09. Aktivitetskalender. Havekredsen for Esbjerg og omegn. Tirsdag den 3. februar kl , Aktivitetskalender Tirsdag den 3. februar kl. 19.30, Jerne Sognehus Opbygning af stenbed og gode planter hertil. Lysbilledefordrag ved Knud Thomsen, en begejstret haveejer. Torsdag den 2. april kl. 19.30,

Læs mere

Havekredsen for Esbjerg og omegn PROGRAM 2012

Havekredsen for Esbjerg og omegn PROGRAM 2012 Havekredsen for Esbjerg og omegn PROGRAM 2012 Side 2 Program 2012 / Esbjerg Havekreds Bestyrelsen: Formand og - WEB ansvarlig: Anitha Nygård Guldagergårdsvej 25, 6710 Esbjerg V Tlf.: 5087 1787 Kasserer:

Læs mere

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive opdateret med foto og omtale.

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive opdateret med foto og omtale. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2016 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive

Læs mere

Lørdag den 28. august, kl Hamburg. Onsdag den 24. februar kl , Jerne Sognehus. Lørdag den 25. september kl

Lørdag den 28. august, kl Hamburg. Onsdag den 24. februar kl , Jerne Sognehus. Lørdag den 25. september kl Onsdag den 24. februar kl. 19.30, Jerne Sognehus Succes med Rhododendron Lysbilledforedrag ved Claus Jørgensen fra Rhododendron-Haven Torsdag den 25. marts kl. 19.30, Jerne Sognehus Have, design og detalje

Læs mere

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2008.

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2008. Åben som PDF FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2008. Generalforsamling i Frederikshavn og Omegns Havekreds. Tirsdag den 22. januar 2008 kl. 19.00: Dagsorden i henhold til vedtægterne: a.

Læs mere

Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Årets aktiviteter kort: Husk tilmelding senest den 27.

Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Årets aktiviteter kort: Husk tilmelding senest den 27. Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2017 33. årgang Årets aktiviteter kort: Tirsdag den 31. januar Lørdag den 25. februar Søndag den 23. april Lørdag den 13. maj Onsdag

Læs mere

Lørdag den 26. september Plantemarked i Tambours Have

Lørdag den 26. september Plantemarked i Tambours Have Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2015 31. årgang Årets aktiviteter kort: Tirsdag den 3. februar Tirsdag den 21. april Lørdag den 9. maj Fredag den 5. juni Torsdag den

Læs mere

Vi glæder og rigtig meget til at se jer, og husk at alle er velkommen også ikke-medlemmer af Haveselskabet.

Vi glæder og rigtig meget til at se jer, og husk at alle er velkommen også ikke-medlemmer af Haveselskabet. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2018 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.haveselskabet.dk/herning, som

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER for Aabenraa Havekreds 2015

AKTIVITETSKALENDER for Aabenraa Havekreds 2015 AKTIVITETSKALENDER for Aabenraa Havekreds 2015 Tirsdag den 17. februar 2015 HAVEINSPIRATION og ORDINÆR GENERALFORSAMLING Børge Christensen, Ålsø ved Grenaa holder lysbilled-foredrag om anlæg af haver og

Læs mere

Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Årets aktiviteter kort: Husk tilmelding senest den 29.

Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds. Kredsens aktivitetsblad for årgang. Årets aktiviteter kort: Husk tilmelding senest den 29. Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2018 34. årgang Årets aktiviteter kort: Torsdag den 1. februar Lørdag den 10. marts Lørdag den 12. maj Tirsdag den 5. juni Tirsdag den

Læs mere

HAVESELSKABET VARDE KREDS PROGRAM 2015

HAVESELSKABET VARDE KREDS PROGRAM 2015 KARENS BLOMSTER MEGET MERE END BLOMSTER! Vestergade 11 6840 Oksbøl Tlf 75571085 Mail: 5210@interflora.dk HAVESELSKABET VARDE KREDS PROGRAM 2015 12 Velkommen til sæson 2015 i Varde Havekreds Velkommen til

Læs mere

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2007.

FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2007. Åben som PDF FREDERIKSHAVN & OMEGNS HAVEKREDS ARRANGEMENTER i 2007. Onsdag den 31. januar 2007 kl. 19.00: Generalforsamling i Frederikshavn og Omegns Havekreds. Dagsorden i henhold til vedtægterne: a.

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Brande Havekreds bestyrelse.

Brande Havekreds bestyrelse. Side 2 Brande Havekreds bestyrelse. Formand: Lis Mercy Jacobsen, Søndervænget 42, 7330 Brande Mobil.: 2149 8639 Næstformand: Lilian Rauff, Præstelunden 7, 7330 Brande, Tlf.: 9718 3930 Mobil:2268 1586 Kasserer:

Læs mere

Program 2018 HAVESELSKABET Ribe kredsen

Program 2018 HAVESELSKABET Ribe kredsen Program 2018 HAVESELSKABET Ribe kredsen Påskens dekorationer v. Preben Madsen, Vejle Onsdag d. 21. marts kl. 19.00 Margrethegården Skyttevej 200, Ribe Blomsterdekoratør Preben Madsen fra Vejle kommer for

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Bestyrelsen Faaborg Midtfyn Kreds

Bestyrelsen Faaborg Midtfyn Kreds Faaborg Midtfyn Kreds Program 2016 Bestyrelsen Faaborg Midtfyn Kreds Inge Leen 65 99 29 29 (aften) Troels Rasmussen Sundstrup 65 99 10 81 Birgit Andersen 62 66 16 58 Dorte Bäcklund Isaksen 30 54 01 50

Læs mere

Forårshilsen fra bestyrelsen.

Forårshilsen fra bestyrelsen. Nr. 1 Sæson 2015 Forårshilsen fra bestyrelsen. Dette er årets første udgave af Solstrålen. Vi vil arbejde på, at bladet udkommer to tre gange i løbet af sæsonen og håber på at I alle vil tage godt imod

Læs mere

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer.

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer. Program Efterår 2018 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1 Heldagsudflugt til Mandø, torsdag den 16. august 2018 I

Læs mere

HAVEKREDSEN FOR ESBJERG OG OMEGN PROGRAM 2016

HAVEKREDSEN FOR ESBJERG OG OMEGN PROGRAM 2016 HAVEKREDSEN FOR ESBJERG OG OMEGN PROGRAM 2016 Side 2 Program 2016 / Esbjerg Havekreds Torsdag 28. januar kl. 19.00. Foredrag om Orkideer og Generalforsamling Billedforedrag om Jord orkideer Peter Møller

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer.

Program Efterår Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer. Program Efterår 2017 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, medmindre andet annonceres. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1 Heldagsudflugt til Mariager Fjord, torsdag den 24. august

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2019 program.

Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2019 program. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2019 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.haveselskabet.dk/herning, som

Læs mere

MØDER & ARRANGEMENTER 2018

MØDER & ARRANGEMENTER 2018 PENSIONISTER OG SENIORER BUPL ÅRHUS OG ØSTJYLLAND MØDER & ARRANGEMENTER 2018 I forbindelse med det enkelte arrangement er der angivet, hvem der står for planlægningen. Kontakt vedkommende, hvis du har

Læs mere

Program Forår 2018 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres.

Program Forår 2018 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres. Program Forår 2018 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres. Adressen er: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1 Lidt information fra formanden Hej alle HK seniorer Vi

Læs mere

P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012

P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012 P R O G R A M 2. halvår 2011 1. halvår 2012 Seniorklubben i FOA Frederikshavn Seniorklubben En klub for DIG og alle afdelingens efterlønsmodtagere, pensionister og førtidspensionister. Klubben afholder

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Haderslev Havekreds. Program 2016. Oversigt over arrangementer 2016 i Haderslev og Christiansfeld havekredse.

Haderslev Havekreds. Program 2016. Oversigt over arrangementer 2016 i Haderslev og Christiansfeld havekredse. Oversigt over arrangementer 2016 i Haderslev og Christiansfeld havekredse. 26. januar Haderslev Den blomsterrige skovhave, ved Bent Nielsen Esbjerg. 18. februar Christiansfeld Generalforsamling og haveorkideer

Læs mere

Haderslev Havekreds. Program 2016

Haderslev Havekreds. Program 2016 Haderslev Havekreds Program 2016 Program 2016 Haderslev og Christiansfeld Havekredse Den frodige og blomsterrige skovbund, ved Bent Nielsen Esbjerg. Tirsdag den 26. januar 2016 kl. 19.30 i KFUM s klubhus

Læs mere

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12

Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 Midt & Østsjælland. Efterårsprogrammet For 2015 Fra d.11/8 til d.9/12 . Husk lige at vores klub er medlem hos Danske Seniorer, og vores medlemsnummer er: 50 334 Dette medlemsnr. skal du/i bruge, når du/i

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

Østjylland og Djursland tirsdag d. 15. aug. onsdag d. 16. aug. 2017

Østjylland og Djursland tirsdag d. 15. aug. onsdag d. 16. aug. 2017 Ringkøbing-Ulfborg Landboseniorklub Sommer-udflugt til Østjylland og Djursland tirsdag d. 15. aug. onsdag d. 16. aug. 2017 Lille Malunds Have Slottet det tidligere statsfængsel i Horsens Odder Park Hotel

Læs mere

Medlemsaktiviteter. i Fraktion 4

Medlemsaktiviteter. i Fraktion 4 Medlemsaktiviteter i Fraktion 4 Mandag d. 13. april 2015 kl. 14.00 17.00 i Kulturhuset, Bluhmesgade 19, 9510 Arden. Det er lykkedes os at få en aftale i stand med tre personer, der med ord, billeder, litteratur,

Læs mere

Nykøbing F. Seniorklub

Nykøbing F. Seniorklub Nykøbing F. Seniorklub Program 1. halvår 2019 Nykøbing F. Seniorklub er et lokalt netværk for dig, der er på efterløn eller pension og er medlem af HK Sjælland Hvad står HK Sjælland, Nykøbing F. Seniorklub

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl Ud i det blå. Tirsdag den 15. august tager vi på den årlige tur ud i det blå.

August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl Ud i det blå. Tirsdag den 15. august tager vi på den årlige tur ud i det blå. Andet halvår 2017. August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl. 9.00 Vi starter fra Agtoftsvej kl. 9.00 og kører en tur i omegnen af Sønderborg. Returnerer til Agtoftsvej, hvor vi spiser vor medbragte

Læs mere

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt?

Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? for borgere med demens Maj 2016 Har du lyst til at komme med på en hyggelig udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2015

HK Senior Djursland Program 2015 HK Senior Djursland Program 2015 Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2014: Formand: Hanna Rasmussen, tlf. 86321620 Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 Sekretær: John Ole Rasmussen,

Læs mere

Sang og musik. Foredrag om Lemvig Kommune

Sang og musik. Foredrag om Lemvig Kommune Program 2017 1 Indhold Sang og musik v/ Jan Lilholt... 3 Foredrag om Lemvig Kommune... 3 Generalforsamling... 4 Tur til Thyborøn... 4 Tur til Samsø... 5 Ferietur til Thüringen... 5 Virksomhedsbesøg på

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Program for sæsonen

Program for sæsonen Program for sæsonen 2015-2016 Til opslagstavlen. Vi har igen sammensat en buket af forskellige aktiviteter og arrangementer, så der er noget for enhver smag. Vi håber at I vil møde op, og dermed vise at

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Indbydelse til vi spiser sammen

Indbydelse til vi spiser sammen KvongPosten September 2017 Indbydelse til vi spiser sammen Så er tiden inde til at vi mødes på kryds og tværs af Kvong Sogn og omegn til en hyggelig aften Fredag den 15. september kl. 18.00 i gymnastiksalen

Læs mere

HK SENIOR JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE. / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer

HK SENIOR JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE. / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer HK SENIOR 1 Program for efteråret 2016 Udgivet af: HK Hovedstaden JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Indhold PROGRAM Sangeftermiddag. Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik. Generalforsamling. Virksomhedsbesøg Actona Company

Indhold PROGRAM Sangeftermiddag. Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik. Generalforsamling. Virksomhedsbesøg Actona Company Indhold Sangeftermiddag 3 Virksomhedsbesøg Vandborg Karosserifabrik 3 Generalforsamling 4 Virksomhedsbesøg Actona Company 4 Udflugt VW & Retro Museum 5 Højskoleophold 6 Høstfest 6 Foredrag 7 Julefrokost

Læs mere

Fjends Karup. Program. Januar marts Få mere information om Ældre Sagen se: (distrikt 2 Viborg/Fjends)

Fjends Karup. Program. Januar marts Få mere information om Ældre Sagen se:  (distrikt 2 Viborg/Fjends) Fjends Karup Program Januar marts 2018 Få mere information om Ældre Sagen se: www.aeldresagen.dk (distrikt 2 Viborg/Fjends) Se også: www.fjendsnet.dk (foreninger Ældresagen) Har du lyst til at modtage

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Program Efterår 2019

Program Efterår 2019 Program Efterår 2019 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, Med mindre andet annonceres. Der kan arrangeres samkørsel fra Lemvig, det er gratis. Adressen: Skolegade 5A, 7600 Struer Side 1

Læs mere

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe.

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe. Herunder 2016 Sir / Lyngbjerg Søndag d. 17.4 2016 kl. 13 Ca. 20 km Start kl. 13 fra Holstebro Aktivitetscenter. Turleder : Inger Andersen På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg,

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Nordjylland - toppen af Danmark tirsdag d. 8. august torsdag d. 10. august 2017

Nordjylland - toppen af Danmark tirsdag d. 8. august torsdag d. 10. august 2017 Vestjysk Landboforening - Landboseniorklub Sommer-ekskursion til Nordjylland - toppen af Danmark tirsdag d. 8. august torsdag d. 10. august 2017 Virksomhedsbesøg på Dansk Nutidsmuseum Virksomhedsbesøg

Læs mere

Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER.

Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER. Nyhedsbrev 40 maj 2014. Kære Medlem. Så er det blevet tid til at takke af for denne sæson, og ØNSKE JER ALLE EN DEJLIG SOMMER FYLDT MED SPÆNDENDE OPLEVELSER. Vi har taget afsked efter mange års godt samarbejde

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET. juni 2018

NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET. juni 2018 NYHEDSBREVET NYHEDSBREVET juni 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

HAVESELSKABET. Program Vinderup - Haderup kreds

HAVESELSKABET. Program Vinderup - Haderup kreds HAVESELSKABET Program 2017 Vinderup - Haderup kreds Vinderup - Haderup kreds Formand: Lillian Jepsen grudjepsen@gmail.com 61747928 Kasserer: Hanne Krohn Hvidberg hanneogkaj@hotmail.com 24988021 Sekretær:

Læs mere

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2016. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren. Forår på Samsø. Farsø og Jenle. Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Forår på Samsø Farsø og Jenle Julearrangement PROGRAM 2016 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Diverse turforslag / begivenheder

Diverse turforslag / begivenheder MCOC Aktiviteter 2014/2015 Diverse turforslag / begivenheder De gentagne begivenheder skal ses som inspiration til, hvor turen kan gå hen, men ingen siger at det skal være sådan. Forslag til ture er altid

Læs mere

SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014

SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014 SENIORKLUBBENS PROGRAM 2014 Så er FOA Senior Klub igen klar med et nyt program for 2014. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vore arrangementer i seniorklubben og Velkommen til

Læs mere

Program 2014. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i. Frederikshavn og Omegns Havekreds

Program 2014. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i. Frederikshavn og Omegns Havekreds Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 98 42 90 12 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstformand: Kaj Eisenhardt Tlf.: 21 73 84 58 E-mail: eisenhardt@live.dk Sekretær:

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Program 2016. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds

Program 2016. Frederikshavn og Omegns Havekreds. Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Frederikshavn og Omegns Havekreds www.frederikshavnhavekreds.dk Bestyrelsen i Frederikshavn og Omegns Havekreds Formand: Karsten Thoft Tlf.: 21 62 02 48 E-mail: ritaschack@hotmail.com Næstformand: Kaj

Læs mere

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand Januar 2018 Kære medlemmer og familie. Der har i den forløbne uge været afholdt bestyrelsesmøde i vores lille forening, og jeg kan herfra sende jer alle en hilsen og ønsket om et godt og på alle måder

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

Bestyrelsen: Formand:

Bestyrelsen: Formand: Åbningstider 2008: 15. marts - 14. juni, alle dage kl. 9.00-17.00 15. juni - 15 november, alle dage undtagen lørdag kl. 9.00-17.00 Internet butik åbent hele døgnet året rundt. Telefon: 9745 4321 info@lundhede.com

Læs mere

Program for 2. halvår 2016

Program for 2. halvår 2016 Program for 2. halvår 2016 Kære pensionistmedlem Da vi er i den heldige situation, at vi efterhånden har fået samlet langt de fleste mailadresser for vore medlemmer, ønsker vi så hurtigt som muligt at

Læs mere

Havenyt 2016. Aabenraa Havekreds - 32. årgang

Havenyt 2016. Aabenraa Havekreds - 32. årgang Havenyt 2016 Aabenraa Havekreds - 32. årgang Ny bank, nye muligheder Ring til mig og aftal et møde Karl Henning Clausen Aabenraa afdeling Gør det muligt Aabenraa Storegade 31 70 33 33 33 nordea.dk Aabenraa

Læs mere

Brande Havekreds bestyrelse.

Brande Havekreds bestyrelse. HAVESELSKABET Side 2 Brande Havekreds bestyrelse. Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Bestyrelsesmedlem: Lis Mercy Jacobsen, Søndervænget 42, 7330 Brande Mobil.: 2149 8639 lisjakob2@gmail.com Lilian

Læs mere

HK SENIOR. Program for efterår 2018 Udgivet af: HK Hovedstaden. / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer

HK SENIOR. Program for efterår 2018 Udgivet af: HK Hovedstaden. / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer HK SENIOR 1 Program for efterår 2018 Udgivet af: HK Hovedstaden KLAR T IL NYE OPLEV ELSER? Nye arr / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer angem enter til dig

Læs mere

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 1 13.03.17 /KaH OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 Så er der gået endnu et år i OK-Klubben Silkeborg. Et år med et stort antal arrangementer i en blanding af underholdning og foredrag,

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT 2014 Lørdag den 6. december Julebanko 2015 Lørdag den 10. januar Nytårsfest Tirsdag den 13. januar Politi-aften Lørdag den 7. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra.

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra. August / September 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. En lang og dejlig sommer er nu ved at være slut. En rekordsommer, som ikke vil blive glemt foreløbig. Polka-Posten har ligeledes haft

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere