Aktivitsafdelingen Oasen Livet skal leves hele livet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aktivitsafdelingen Oasen Livet skal leves hele livet"

Transkript

1 Aktivitsafdelingen Oasen Livet skal leves hele livet

2 Kontakt til Oasen Susan Salomonsen Aktivitetsmedarbejder og forflytningsvejleder Mail: Charlotte Moore Aktivitets og socialrehabiliteringsmedarbejder, Forflytningsvejleder, samt Social og Sundhedshjælper på Lotusstræde Lone Halkier Aktivitetsmedarbejder Vivian Olsen Aktivitetsmedarbejder Rikke Søder Aktivitets/ serviceleder ansvarlig for hjælpemidler og rehabilitering, forflytningsvejleder, samt kontaktperson for husets frivillige. Har du spørgsmål - eller vil du i kontakt med Oasen er du altid meget velkommen til at ringe til os på tlf

3 Oasen`s aktivitets og socialrehabiliteringstilbud. Er medvirkende til at øge beboerens livskvalitet! Og at livet skal leves hele livet Oasens medarbejdere deltager i aktivitets og socialrehabiliterende samtale for nye beboere. Vi har fokus på aktivitet og socialrehabilitering igennem vores brede træning og aktivitetstilbud, rehabiliterende træning og det tværfaglige samarbejde imellem husets afdelinger. I alle aktiviteter lægges der bl.a. vægt på, at tage udgangspunkt i beboerens ressourcer, skabe udfordringer der giver succesoplevelser, muliggøre sociale relationer i husets fællesskab, styrke funktionsevnen og øge livskvaliteten. Aktiviteterne er meget varierende med mulighed for fysisk træning, sansestimulering, omsorg og velvære, kognitiv træning, leg og glæde, samt det at være et aktiv i nærmiljøet. Vi har bl.a. følgende aktiviteter: Siddende gymnastik, Yoga, Spille eftermiddag, Sang og musik, Omsorgsbesøg, Beboer og Pårørenderådsmøde, Beboermøder, Erindringsdans, Herre og Dameklub, Mini udflugt, Film, Foredrag, Manicure, Banko, Gudstjeneste, Gå/køre/cykel ture ud i det blå, Motionscykler, Højtlæsning og Årstids arrangementer/fester. Oasen er stedet hvor beboere og medarbejdere på tværs af afdelinger mødes. Beboeren kan nyde godt af Oasens miljø, hvor der er plads til stunder med fordybelse, leg og glæde. Det er vores erfaring fra aktiviteterne, at det er vigtigt med rutiner, ro og genkendelige rammer. Dette muliggør, at beboeren kan komme i Oasen både på deres gode og på deres mindre gode dage, og stadig få en positiv oplevelse i fællesskabet. Huset er aktiv på de sociale medier, og ifølge persondata forordningen, når vi sætter billeder op i det offentlige rum, fra vores dejlige fester, ture og daglige aktiviteter, skal vi bede om accept af dette. Der udleveres en underskriftseddel.

4 Træningstilbud: Rehabilitering Alle beboere på Himmelev gammel Præstegård tilbydes en aktivitets og socialrehabiliterende samtale, hvor husets aktivitets og rehabiliteringsteam, kontaktperson deltager. Her afklares, hvad den enkelte beboer ønsker at styrke, i form af træning eller daglig socialrehabilitering. Træning med henblik på at forbedre eller vedligeholde beboerens færdigheder og funktionsevne sker i samarbejde mellem fysioterapeutteam, afdelingernes personale, aktivitetsmedarbejder og FFV gruppen. Trænings cykler Oasen har 3 træningscykler, hvor det er muligt efter aftale at få lagt et skema til brug af trænings-cyklerne. Cykeltur med RichShaw Duocykel Vi kan tilbyde cykelture ude i det fri efter aftale, hvor det enten kan være medarbejdere eller husets frivillige. Pårørende er også velkommen til at blive instrueret i cyklerne som er batteridrevet. Besøg kan sagtens foregå med vind i håret.

5 Fysioterapeutisk behandling Ved behov for fysioterapeutisk træning er afdelingens sygeplejerske behjælpelig med at kontakte beboerens egen læge og søge om vederlagsfri fysioterapi. Huset samarbejder med fysioterapeuter fra Klinikken: Kost og Fysioterapi i Roskilde. Der tilbydes Alter G Træning (vægtløs gangtræning) efter fysioterapeuternes vurdering, tirsdage på klinikken. Vivian fra Oasen kører op med første hold kl , og andet hold kl Siddende gymnastik. Siddende gymnastik foregår i Oasen. Øvelserne foregår siddende på stole og beboere i kørestole kan udføre øvelserne i kørestolen. Vi starter med opvarmningsøvelser, har derefter lettere muskeltræning og udholdenhedsøvelser. Vi slutter af med udspænding og afspændingsøvelser. Træningen foregår til musik. Vi inddrager træning og leg med diverse træningsredskaber. Vi holder en drikkepause midtvejs, hvor vi læser Dagens smil, dagens menu, og tid til hygge-snak i gruppen.

6 Senior- Yoga V. Susan Salomonsen På et Yoga hold vil der være max 5-7 deltager pr hold, dette gøres så jeg har mulighed for at hjælpe den enkelte i Yoga øvelserne. Øvelser vil forgå siddende/stående på/ved en stol Tiden på Yoga hold vil være mellem min. Jeg anbefaler at du har tøj der er behageligt og som du kan røre dig i og at du tager dine sko og strømper af for at få mest muligt ud yoga øvelserne. Hvad er Senior - Yoga Mange af de lidelser, som særligt opleves i alderdommen, kan forebygges og lindres med yoga. Det drejer sig blandt andet om forhøjet blodtryk, åndedrætsbesvær, gigt, rygproblemer, angst og uro og balanceproblemer. Yogaøvelserne er særligt rettet mod seniorer. En stor gruppe har ikke mulighed for at deltage i en normal yogaklasse på grund af manglende mobilitet, balance evne eller af andre helbredsmæssige årsager. Øvelserne er særligt udvalgte til en række enkle, men effektive øvelser, som er blevet tilpasset og specifikt rettet mod denne gruppes behov, og som udføres siddende og stående. Men alle kan få glæde af øvelserne. På Holdet træner vi Senior-Yoga øvelser der: Træner balance-evnen Træner øjets muskler og synet Træner lungerne, øger iltindtagelsen og mindsker svimmelhed Øger blodcirkulationen Øger muskelmassen Øger mobilitet og fleksibilitet Øvelserne består af stræk- og styrkeøvelser, åndedrætsteknikker og meditativ ro for sindet, der på forskellig vis virker forebyggende og sundhedsfremmende. Disse øvelser rammer på alle niveauer både den mentale tilstand, den ydre fysiske krop i form af en bedre holdning og smidighed, men også de indre organer, da øvelserne også har indflydelse på fordøjelsen, den hormonelle balance, udskilning af affaldsstoffer og meget mere.

7 Aktivitets og socialrehabiliteringstilbud: Banko-spil. Vi spiller Banko-spil i Oasen / restauranten. Pårørende er meget velkomne til at deltage sammen med beboeren. Oasen vil gerne vide om deltagelsen af hensyn til pladser. Beboeren betaler via aktivitetskassen over den månedlige ydelse, spiller pårørende seniorer og gæster med er prisen kr En af Oasen s medarbejdere er opråber under spillet, og medarbejdere hjælper til, ved behov. Vores søde frivillige hjælper gerne til ved husets bankospil, hvor der er behov for støtte under spillet. Vi spiller 4 spil, først spilles der om en række, og derefter hele pladen fuld, og der er naturligvis gaver til vinderne. Efter spil nr. 2 holder vi en lille kaffepause med kaffe og brød. Film. Aktiviteten foregår i Biografen på storskærm. Stole stilles op, så alle kan se. Under film-fremvisningen bydes der en lille forfriskning. Afslutningsvis snakker vi om filmen, og de minder samt de tanker filmen har sat igang.

8 Wellness Spabad Det aftales sammen med medarbejder at booke tid til Spabadet. Et lækker bad med bobler, som masserer blidt huden sammen med æteriske olier. Det anbefales at man ligger i badet ca. 15 min. afhængig fra person til person. Der vil være en to medarbejder som er behjælpelig med at komme i spabadet. Er man lettere mobilitetsbesværet vil Alenti-stolen kunne hjælpe den mobilitetsbesværet ned i spabadet. Manicure v. Lone Halkier/Susan Salomonsen Manicure foregår i Wellnes området på 1. sal efter aftale. Der vælges mellem Minimanicure ca. 30. min.: Neglene bliver klippet og renset efter behov. Neglene files og neglebånd ordnes. Behandlingen afsluttes med oliebehandling af negle, neglebånd og håndcreme. Neglelak påføres efter ønske. Eller Luksus Manicure ca. 60 min.(hvor beboeren bruger klippekortsordningen) Behandlingen er den samme som ved minimanicure. Her starter behandlingen med et håndbad først, og aktivitetsmedarbejderen ordner dine hænder med håndpeeling og slutter af med håndmassage.

9 Mini udflugt Udflugtsmålene planlægges sammen med beboerne. Vi mødes i Oasen, hvor vi kører i husets bil. Hvis der er brug for en lånetransportstol, har huset enkelte på depot. Hvis den enkelte beboer skal købe noget på turen, er det afdelingens medarbejdere, som vil være behjælpelig med at få penge klar til udflugten. Beboermøder Anden sidste onsdag i måneden afholder vi beboermøder, hvor Susanne P. centerchef, repræsentant fra køkken, Kirsebær /Olivenstræde, Viol/Lotustræde og Oasen deltager, hvor der gives aktuel information, og der drøftes i fælles forum aktuelle emner. Gudstjeneste Gudstjenesten er kl og bliver holdt i husets biograf Stole bliver stillet op så alle kan se præsten. Efterfølgende er der kaffe på stræderne. En gang om året er vi inviteret til høstgudstjeneste i Himmelev kirke med efterfølgende kaffe i Sognegården.

10 Spille spil-eftermiddage Spille eftermiddage foregår i Oasen eller på husets terrasser, hvis vejret tillader det. Der serveres kaffe/te, kolde drikke og kage Vi spiller f.eks. kort, ludo, indendørs bowling, spiller bob, huskespillet, lægger puslespil eller andre spil efter ønske og behov. Ved alle spil er der mulighed for at man kan være siddende på en stol eller i kørestol. Bibliotektsordning Vi er tilknyttet Roskilde biblioteks udbrigningsservice. Igennem kontakt med Oasens medarbejdere, kan du oprettes som låner af Roskilde biblioteksordning. Hvor der kan lånes bøger med stor skrift (magnaprint) musik, dvd film og lydbøger. Er lydbøger, musik, film aktuelt, er det nødvendigt beboeren selv har en cd / dvd afspiller. Dagen før levering af biblioteksbøger indsamles de lånte bøger af Oasens medarbejdere, og nye bøger udleveres. Der vil være mulighed for at gennemgå titler og evt. ønsker. Klippekortsordning Som beboer på plejehjem i Roskilde har man ret til ½ time klippekortsordning pr. uge. Du kan samle sammen fra f.eks. en måned = 2 timer, som f.eks kan bruges til en tur i skoven, byen, indkøb, wellness, omsorgsbesøg og mange andre ting.

11 Erindringsdans Vores 2 erindringsdanseinstruktører afholder erindringsdans i vinterhalvåret 1 gang om måneden. Danseskoene findes frem, håret bliver sat, neglelakken lagt, og så er vi alle klar til at danse. Enten danser vi til musik, særlig egnet til erindringsdans, eller vi kan have levende musik som spiller op til dans. Vi danser ca. 1 times tid, og så er alle godt ømme i smilebånd og fødder. Vi holder en lille drikkepause midtvejs, og får pulsen lidt ned. Vi slutter af med et afdansningsbal, hvor vi sammen slutter af med at spise smørrebrød, øl, vand og snaps Sang og musik Vi har levende musik 1 gang om ugen. Hvor vi synger fællessange. Hvor der er mulighed for at vælge sangvalg. Vi drikker kaffe i pausen og hygger.

12 Noter:

Livet skal leves hele livet

Livet skal leves hele livet Aktivitsafdelingen Oasen Livet skal leves hele livet Kontakt til Oasen Har du spørgsmål eller vil du i kontakt med Oasen er du altid meget velkommen til at ringe til os på tlf. 46 31 54 80 Aktivitetsmedarbejder

Læs mere

Aktiviteter på Pedershave

Aktiviteter på Pedershave Aktiviteter på Pedershave Farvekoderne refererer til de områder, der stimuleres hos beboeren. Farvekoderne er beskrevet i pjecen. Aktiviteter for alle: Gymnastik Træning af smidighed, styrke, balance,

Læs mere

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Forbeholdt for ændringer Onsdag d. 01. Uge 40 Kl. 10.00 Miniudflugt til Ejby/ Skibby efter aftale med Kl. 13.00 16.00 Vaccination i Oasen for pensionister i nærområdet.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Det sker i Plejecenter Digterparken

Det sker i Plejecenter Digterparken Det sker i Plejecenter Digterparken Harmonikaspil Hver uge har du mulighed for at lade dig underholde af Grenaa Harmonikaklub, som spiller i Digterparkens Café torsdag aften. Her kan du nyde samværet med

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Vi har brug for dig. Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gl. Præstegård Himmelev Sognevej Roskilde. Der er brug for frivillige medarbejdere

Vi har brug for dig. Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gl. Præstegård Himmelev Sognevej Roskilde. Der er brug for frivillige medarbejdere Vi har brug for dig Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gl. Præstegård Himmelev Sognevej 124 4000 Roskilde Der er brug for frivillige medarbejdere Indledning. Denne lille håndbog/pjece informerer om de

Læs mere

Harmonikaspil. Torsdags dans

Harmonikaspil. Torsdags dans Det sker i Harmonikaspil Hver uge har Digterparkens beboere mulighed for at lade sig underholde af Grenaa Harmonikaklub, som spiller i Digterparkens Café. Her har du mulighed for at nyde det gode selskab

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Oplevelsestilbud i Plejecentret Fælles-gymnastik i gymnastiksalen hver mandag, onsdag og fredag formiddag Træning med fysioterapeuter

Læs mere

Vi har brug for frivillige

Vi har brug for frivillige Himmelev Sognevej 124 4000 Roskilde Tlf 46 31 54 77 Fax 46 31 54 92 Vi har brug for frivillige Vi har brug for dig Giv os lidt af din tid Velkommen til Plejehjemmet Himmelev gamle Præstegård Himmelev Sognevej

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

ERGOTERAPI OG FYSIOTERAPI

ERGOTERAPI OG FYSIOTERAPI ERGOTERAPI OG FYSIOTERAPI Ergoterapi og fysioterapi, august 2012 Psykiatrisk Center Hvidovre Brøndbyøstervej 160 2605 Brøndby Psykiatrisk Center Hvidovre Psykiatrisk Center Hvidovre 2 Indledning På Psykiatrisk

Læs mere

Tilbud om Sundhedsfremmende og forebyggende Aktiviteter 2015

Tilbud om Sundhedsfremmende og forebyggende Aktiviteter 2015 Kontakt: Lokalcenter Kristiansminde Margrethekær 2 4000 Roskilde. Kontakt for tilmelding. Mitra ergoterapeut i Dagcenter Tlf.: 46 31 66 74 eller mitras@roskilde.dk Tilbud om Sundhedsfremmende og forebyggende

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Tilbud om motion og socialt samvær- Vinter og forår 2014

Tilbud om motion og socialt samvær- Vinter og forår 2014 Kontakt: Lokalcenter Kristiansminde Margrethekær 2 4000 Roskilde. Kontakt for tilmelding. Mitra ergoterapeut i Dagcenter Tlf.: 46 31 66 74 Vi mødes over en kop kaffe og taler om alt mellem himmel og jord.

Læs mere

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ 1 Velkommen til Samsøvej Samsøvej er et nyt og moderne plejecenter med 75 boliger og et dagcenter. Alle boliger med fællesareal er 75 m2. De er indrettet med stue og soveværelse.

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 12-02-2018 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl

Skovcenter. Træningsmaskinerne kan benyttes på hverdage kl kl kl Weekend og helligdage kl Åbent Aktivitets- og træningscentre. Skovcenter Træning og aktiviteter for alle selvhjulpne +60 årige, hørende under Ældre & Sundhed, bosiddende i Lolland kommune. For at benytte tilbuddet, skal du kunne

Læs mere

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til

Margrethe Hjemmet er et plejehjem under. Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige. og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til 1 Margrethe Hjemmet Margrethe Hjemmet er et plejehjem under Foreningen til fremskaffelse af boliger til enlige og ældre. Margrethe Hjemmet overgik til foreningen den 1. januar 2004 fra Roskilde kommune

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr 58 sept.- okt. 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

Hovergården Februar 2018

Hovergården Februar 2018 Hovergården Februar 2018 ERINDRINGSDANS HOVERGÅRDEN Vi danser fortsat hver onsdag kl. 11.00 Alle kan deltage, fysisk formåen ingen hindring Der er afdansningsbal onsdag den 18. april kl. 11.00 musik ved

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 61 marts / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bøvling Ældrecenter udført den 28. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan kommunen

Læs mere

Frederiksgadecenteret

Frederiksgadecenteret Velkommen til Frederiksgadecenteret Aflastningspladser Frederiksgadecenteret Frederiksgade 8 4690 Haslev Tlf. 56 20 41 40 Indledning Som aflastningsbeboer på Frederiksgadecenteret ønskes du hjertelig velkommen

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Bauneposten September & oktober 2016

Bauneposten September & oktober 2016 Bauneposten September & oktober 2016 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Beboere: Arne Hansen Syrenen 2. sal Indlæg til Bauneposten,

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Åpark Centret. Program 1/7 31/ Åbne Aktivitetscentre

Åpark Centret. Program 1/7 31/ Åbne Aktivitetscentre Åpark Centret Program 1/7 31/12 2018 Åbne Aktivitetscentre Indholdsfortegnelse Velkommen til Åpark Centret... 3 Oversigt over faste ugentlige aktiviteter... 4 Åpark Centrets Aktivitetstilbud... 5 KREATIVE

Læs mere

Åpark Centret Program 1/1 30/6 2019

Åpark Centret Program 1/1 30/6 2019 Åpark Centret Program 1/1 30/6 2019 Åbent aktivitetscenter Velkommen til Åpark Centret Åpark Centret åbnede i januar 1997, og ligger helt centralt placeret nær banegården og gågaden. Åpark Centret er et

Læs mere

Aktiviteter Oktober 2015

Aktiviteter Oktober 2015 Aktiviteter Oktober 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

Åparkcentret. Program 1/7 31/ ÅBNE AKTIVITETSCENTER

Åparkcentret. Program 1/7 31/ ÅBNE AKTIVITETSCENTER Åparkcentret Program 1/7 31/12 2018 ÅBNE AKTIVETSCENTER 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Åpark Centret... 3 Oversigt over faste ugentlige aktiviteter... 4 Åpark Centrets Aktivitetstilbud... 5 KREATIVE

Læs mere

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet Riis Friplejehjem Lev livet hele livet 1 Indhold Et trygt hjem sammen med hinanden lev livet hele livet Aktiviteter en hverdag med aktiviteter og samvær Hjemligt duften af mad lejligheder med udsigt til

Læs mere

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Område Syd Information om døgntræning og aflastning - marts 2012 Velkommen til Rehabiliteringen Kongshøjcentret Vi vil gerne benytte disse linier til at

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Hovergården Oktober 2018

Hovergården Oktober 2018 Hovergården Oktober 2018 Erindringsdans Hovergården starter igen i år, op med erindringsdans. Det vil være Onsdage i Oktober og November. Med opstart Onsdag d.3 Oktober kl. 11.00. Efter dans tilbydes der

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Tårnet, Solgården i Lemvig udført den 3. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Tårnet, Solgården i Lemvig udført den 3. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Tårnet, Solgården i Lemvig udført den 3. september 2014 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retsikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 6. Årgang nr. 35 november / december 2015 Lysglimt redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen:

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen: De fysiske rammer: Afdelingen består af 28 boliger, hvor hver bolig indeholder entré, bad, toilet, stue og lille altan eller have. Endvidere indbefatter hver bolig: El-seng Gardinstænger. Stuearealet er

Læs mere

Sæt fokus på det aktive liv Vi sætter fokus på det aktive liv for at:

Sæt fokus på det aktive liv Vi sætter fokus på det aktive liv for at: Sæt fokus på det aktive liv At bevæge sig både fysisk og mentalt er vigtigt igennem hele livet. I Favrskov Kommune sætter vi derfor fokus på dagligdagens små aktiviteter til at styrke krop og sind. Når

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Velkommen til Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering

Velkommen til Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering Velkommen til Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering Hold- og aktivitetsoversigt August 2019 Velkommen til Frederiksberg Kommunes Døgnrehabilitering. Herunder finder du en oversigt over vores holdtilbud

Læs mere

Aktiviteter Oktober 2015

Aktiviteter Oktober 2015 Aktiviteter Oktober 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER

VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER VELKOMMEN TIL OLLERUP PLEJECENTER 1 Postadresse Plejecenter Vest Ollerup Plejecenter Svendborgvej 16 5762 Vester Skerninge Telefon Sektionsleder Berit Klit Larsen 20141138 Mobil Husets 20162693 Telefon

Læs mere

Liv og glæde på plejecentrene -Flere aktiviteter i samarbejde med frivillige og ansatte. Årsrapport 2017

Liv og glæde på plejecentrene -Flere aktiviteter i samarbejde med frivillige og ansatte. Årsrapport 2017 Liv og glæde på plejecentrene -Flere aktiviteter i samarbejde med frivillige og ansatte Årsrapport 2017 Øresund Rundt, de fire passagerer og en pilot i Sofiero Slotspark, Malmø, maj 2017 1 Indhold Vue

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

Sandby Ældrecenter. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende

Sandby Ældrecenter. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende Nyhedsbrev sommer 2019 Sandby Ældrecenter Kære borger og pårørende I sommerudgaven af Sandbys nyhedsbrev kan du blandt andet læse, om vores aktiviteter både i huset og ude af huset. Jeg ønsker alle en

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 32 maj / juni 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen

Fredag d. 13/9 Kl Negle bar og Fredags bar i dagcentret. Fredag d. 20/9 Kl Huske kage dag - salg í Café oasen September 2019 Dato Tid Arrangement Uge 36 Onsdag d. 4/9 Kl. 12.00 Pandekagedag i Café oasen Torsdag d. 5/9 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 6/9 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 37 Onsdag d. 11/9 Kl. 13.45 Gudstjeneste

Læs mere

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD 1 APRIL 2019 2 Uge April 2019 14 14 Mandag 1. Kl. 10:00 Revy Kl. 13:30 OL spil Tirsdag 2. Kl. 10:00 Vi ser film Kl. 13:30 Hygge snakke Onsdag 3. Kl. 11:00 Vi holder påskefrokost.

Læs mere

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale.

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 (administration) tlf. 30 20 06 53 (stuen) tlf. 30 20 06 65 (1.sal) - www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER

ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER ÆRØ KOMMUNE VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE PÅ MARSTAL ÆLDRECENTER Indhold Velkommen... 2 Marstal Ældrecenter... 3 Aktiviteter... 3 Beboerbladet... 3 Bruger- og pårørenderåd... 3 Fodterapeut, frisør, tandpleje

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 9. årgang nr 51 juli-august 2012 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Område Syd Information om døgntræning og aflastning Velkommen til Rehabiliteringen Kongshøjcentret Vi vil gerne benytte disse linier til at byde dig velkommen

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Kl Tøj - Expressen i Café oasen

Kl Tøj - Expressen i Café oasen Hovergården April 2019 Dato Tid Arrangement Uge 14 Fredag d. 5/4 Kl. 10.00-12.00 Tøj - Expressen i Café oasen Fredag d. 5/4 Kl. 10.45 Spilledag Uge 15 Mandag d. 8/4 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 9/4 Kl. 10.00

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 8. årgang nr 46 Sep.- Okt. 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Klippekortet. sådan kan du hjælpe som pårørende

Klippekortet. sådan kan du hjælpe som pårørende Klippekortet sådan kan du hjælpe som pårørende Hvad er klippekortet? Klippekortet er en ordning, der gives personligt til beboere på plejehjem i Københavns Kom mune. Med klippekortet får alle beboere en

Læs mere

En skitse over boligen kan ses på omslaget af denne folder.

En skitse over boligen kan ses på omslaget af denne folder. Dorthe Mariehjemmet ligger i Rødovre kommune, på hjørnet af Fortvej og Rødovrevej. Der er adgang til boligerne fra Fortvej 19. Der bor 90 borgere i huset, fordelt på 6 grupper. OM BOLIGEN Huslejen betales

Læs mere

Præsthøjgården. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Præsthøjgården. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Præsthøjgården Program 1/1-31/7 2018 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige VELKOMMEN TIL DET ÅBNE AKTIVITETSCENTERS PROGRAM FOR FORÅRET 2018 Det åbne aktivitetscenter er for selvhjulpne brugere, og er

Læs mere

Ingeborggårdens Aktivitetscenter

Ingeborggårdens Aktivitetscenter Ingeborggårdens Aktivitetscenter Ingeborggårdens Aktivitetscenter Troels-Lunds Vej 27-29 2000 Frederiksberg Tlf: 38 71 37 00 Åbningstid mellem 9.00 15.00 Email: adm@ingeborggaarden.dk Direkte telefon til

Læs mere

Hashøj IF Gymnastik * Skælskør Landevej 28 * 4200 Slagelse * Tlf.:

Hashøj IF Gymnastik * Skælskør Landevej 28 * 4200 Slagelse * Tlf.: Puls og styrke Dag: Mandag Kl.: 18.30-20.00 i bevægelseshuset. Holdet er både for mænd og kvinder. Her er drøn på. Vi giver den gas, laver aerobicserier, går på steppen med høj puls, hopper og laver effektive

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Seniorcentret

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Seniorcentret Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Seniorcentret Faste oplevelser hver måned Balancetræning hver mandag fra oktober til april kl. 13 14 Der trænes med store bolde og forskellige redskaber,

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

AKTIVITETSOVERSIGT SUNDHEDSUGERNE 2019

AKTIVITETSOVERSIGT SUNDHEDSUGERNE 2019 Aktiviteter uge 36 Dato og tid AKTIVITET INFORAMTION TILMELDING uge 36 Kampagne: "Alle børn cykler" for 0.-6. klasse 02/09 KL. 08.00- "Ro på, Fredericia" - en 08.45 02.09 Yoga i kroppen - Iyengar Yoga

Læs mere

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Vi håber at denne pjece kan give svar på nogle af de spørgsmål, der ofte rejser sig i forbindelse med at starte i dagcenter. Hvis ikke du kan finde svarende

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Åpark Centret. Program 1/1-30/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Åpark Centret. Program 1/1-30/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Åpark Centret Program 1/1-30/6 2018 VAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 1 INDHOLDSFORTEGNELSE VELKOMMEN TIL ÅPARK CENTRET... 3 OVERSIGT OVER FASTE UGENTLIGE AKTIVETER... 4 ÅPARK CENTRETS AKTIVETSTILBUD...

Læs mere

Aktivitetskalender Oktober 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 Tirsdagsklub Hårlev, kl

Aktivitetskalender Oktober 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 Tirsdagsklub Hårlev, kl Aktivitetskalender Oktober 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 2 Villa Gallina, kl. 12.30 3 4 FREDAGS CAFÉ Samtalecafé Faxe, kl. 14-16 7 8 9 Vemmetofte skov, kl. 12.30 10 11 Pårørendeskole Faxe,

Læs mere

MOTION, SPIL OG SAMVÆR

MOTION, SPIL OG SAMVÆR SEPTEMBER 2019 - SEPTEMBER 2020 MOTION, SPIL OG SAMVÆR www.senior-motion.dk NÆSTVED SENIOR MOTION 2019/2020 VINTERSÆSON 1. september - 30. april SOMMERSÆSON 1. maj - 31. august Næstved Senior Motion tilbyder

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter,

Læs mere

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Fødselsdage Maj:

Læs mere

Tilbud på plejecenterområdet april 2014

Tilbud på plejecenterområdet april 2014 Tilbud på plejecenterområdet april 2014 Skemaet bedes udfyldt inden mandag den 11.04.16 Plejecenter Tilbud om gåture Træning i motionsrum Gymnastik Tåsinge Der tilbydes gåture når vejret er til det. Gåture

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården

Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Velkommen til visiteret dagcenter på Hovergården Vi håber at denne pjece kan give svar på nogle af de spørgsmål, der ofte rejser sig i forbindelse med at starte i dagcenter. Hvis ikke du kan finde svarende

Læs mere

Hovergården Januar 2018

Hovergården Januar 2018 Hovergården Januar 2018 Tusind tak til vore mange sponsorer ved vores julebanko i dagcenter Hovergården : Abena Bent Brandt Karin Roth Løve, Gorms og Sct. Thomas apoteker Petrowski Private sponsorer Uhrhøj

Læs mere

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20

Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Alle hold starter op i uge 36. Gymnastikopvisningen er d. 28 marts kl. 14.00 Alle aktiviteterne foregår i Egehuset i Jegerup Program over hold for vintersæsonen i Jegerup 19/20 Floorball for børn/unge.

Læs mere

Præsthøjgården. Program 1/8-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Præsthøjgården. Program 1/8-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Præsthøjgården Program 1/8-31/12 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 2 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET Det åbne aktivitetscenter er for selvhjulpne brugere. Aktivitetscentret er et tilbud til

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have

Plejehjemmet Prices Have Plejehjemmet Prices Have NOVEMBER 2 0 1 8 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør: Liselotte Andersen, boliggruppe 5 Personale: Helle Helena Aagaard & Majbritt Søgaard, Hyggekrogen

Læs mere

OSTEN P FALKE marts 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE marts 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN marts 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KLIPPEKORTSORDNING PÅ PLEJECENTRE

KLIPPEKORTSORDNING PÅ PLEJECENTRE KLIPPEKORTSORDNING PÅ PLEJECENTRE Praktisk information Klippekortsordningen giver beboere på plejecentrene mulighed for at få det, der svarer til ca. en halv times ekstra hjælp og støtte om ugen. Dette

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere