De væsentligste punkter at bemærke om resultatudviklingen for 2017 er følgende:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "De væsentligste punkter at bemærke om resultatudviklingen for 2017 er følgende:"

Transkript

1 NOTAT Ejerrapportering vedrørende By & Havns regnskab for marts Indledning og resumé På bestyrelsesmødet den 23. marts 2018 blev årsrapporten for By & Havn for 2017 godkendt. Hermed fremsendes supplerende information til ejerne om selskabets økonomi pr. 31. december Årsrapporten fremlægges til ejernes godkendelse på interessentskabsmødet den 16. april Nedenfor følger en gennemgang af resultatet af det interne regnskab for 2017 sammenholdt med budget for så vidt angår både drift og investeringer. Opfølgningen følger den sædvanlige struktur fra kvartalsrapporteringen blev et rekordår for By & Havn målt på resultat før værdireguleringer. Baggrunden er bl.a. realiseringen af udviklingsgevinsten fra Projektselskabet Marmorbyen P/S. Det samlede resultat er påvirket negativt af værdireguleringer af investeringsejendomme som følge af selskabets bidrag til afgreningskammeret til Nordhavnstunnelen samt den ændrede mulighed for at udvikle Ørestad Fælled Kvarter. Samlet har de to sager indebåret, at resultatet inkl. værdireguleringer bliver negativt. 2. Resultat af primær drift Resultatet af den primære drift for perioden fremgår af vedhæftede bilagstabel 1. Resultatet ekskl. værdireguleringer af investeringsejendomme er opgjort til 200 mio. kr., hvilket er ca. 71 mio. kr. bedre end budget og ca. 24 mio. kr. bedre end i De væsentligste punkter at bemærke om resultatudviklingen for 2017 er følgende: Lejebetalingen fra CMP ligger knap 12 mio. kr. over budget, hvilket kan henføres til den ændrede regnskabshåndtering af CMP s lejebetaling, der indebærer, at lejen regnskabsmæssigt bliver højere i de første år af lejeperioden og lavere i de sidste år af lejeperioden set i forhold til den faktiske lejebetaling. Parkeringsindtægterne ligger næsten 5 mio. kr. over budget og godt 12 mio. kr. over niveauet i I forhold til i 2016 er der tale om en stigning på 20 pct. Stigningen vedrører såvel Ørestad som Nordhavn. I 2017 endte indtægterne fra modtagelse af jord i Nordhavn på 79 mio. kr. mod et budget på 95 mio. kr. og 129 mio. kr. året før. Nedgangen i forhold til året før kan henføres til, at der i en periode har været lukket for indgåelse af nye kundeaftaler for så vidt angår ren jord. Der er i efteråret 2017 åbnet for nye kundeaftaler, men tilgangen har endnu været begrænset. Hos KMC, der modtager den forurenede jord, har mængderne i 2017 stort set været som forventet. Efter 3. kvartal af 2017 ligger de øvrige indtægter mere end 41 mio. kr. over budget, hvilket primært skyldes indregning af en modtaget erstatningsbetaling fra CIS til dækning af omkostninger ved indskrænkning/flytning af CMP s areal til containerterminal.

2 Side 2 af 8 Udgifterne til drift, administration og personale har, som det tidligere har været rapporteret, været under pres i løbet af 2017 som følge af den store aktivitet inden for alle forretningsområder. Samlet set lykkedes det dog at holde omkostningerne inden for budget, mens der i forhold til i 2016 var tale om en stigning på 7 pct. Stigningen skal dog ses i lyset af, at omkostningsniveauet for driftsaktiviteterne har været stort set konstant igennem flere år til trods for stigende omsætning som illustreret i figur 1 nedenfor. Figur 1. Udvikling i omsætning og omkostninger Omsætning og omkostninger exkl. ejendomsskatter Mio. kr , budget Driftsomkostninger Personaleomkostninger Administrationsomkostninger Omsætning I 2017 udgjorde ejendomsskatterne 49 mio. kr., hvilket er 19 mio. kr. under budget, men næsten 19 mio. kr. over niveauet i Stigningen kan primært henføres til Nordhavn for det tidligere Frihavnsområde, der ikke længere er fritaget for beskatning. For perioden ligger afskrivningerne knap 16 mio. kr. under budget. Den positive afvigelse kan bl.a. henføres til den lavere omsætning fra jordmodtagelsen, hvortil kommer en ikke-budgetteret ændring af afskrivninger på anlægsaktiver (primært bygninger til eget brug og udlejet til havneformål), der var en følge af den ændrede årsregnskabslov. 3. Resultat af kapitalandele og finansielle poster By & Havn har i 2017 haft andele i overskud i datterselskaber mv. på 202 mio. kr. mod 21 mio. kr. året før og 43 mio. kr. i budget. Fremgangen kan henføres til frasalg af Projektselskabet Marmorbyen P/S, der gav et realiseret resultat på 150 mio. kr., samt resultatandel i Kommanditaktieselskabet DanLink-Udvikling (47 mio. kr.) som konsekvens af selskabets deltagelse i ejendomsprojekt på det sidste byggefelt på Amerika Plads. I modsat retning trækker CMP, der som følge af den ændrede regnskabspraksis vedrørende indregning af lejebetaling til såvel Malmø Kommune som By & Havn kun har opnået et resultat på 6 mio. kr. i 2017, hvilket var 18 mio. kr. under budget. De øvrige selskaber leverede som forventet et resultat tæt på 0.

3 I 2017 udgjorde de finansielle poster netto 225 mio. kr., hvilket var 64 mio. kr. under budget, men dog en stigning på 45 mio. kr. i forhold til i i 2017 udgjorde den samlede gennemsnitlige forrentning af den langfristede gæld til kreditinstitutter mv. 1,5 pct., svarende til en realforrentning på ca. 0,5 pct., hvilket skal sammenholdes med målet i strategiperioden på 1,5 pct. p.a. realt. Side 3 af 8 Foruden rentebetalinger til kreditinstitutter mv. indgår indeksregulering af vejgæld til Københavns Kommune (-23 mio. kr.) samt udbytte fra Harbour P/S (5 mio. kr.). Som beskrevet tidligere, herunder i forbindelse med forretningsstrategien, er det af hensyn til selskabets økonomiske frihedsgrader et væsentligt mål, at pengestrømmen (cash-flow) fra den løbende drift kan dække de løbende renteomkostninger af selskabets forholdsvis store gæld. Som det fremgår af figur 2 nedenfor, er det nu for fjerde år i træk lykkedes at finansiere renteudgifterne med pengestrømmen fra den primære drift både som følge af en forholdsvis lav forrentning af gælden og af et fastholdt højt indtjeningsniveau. Figur 2. Cash-flow fra primær drift og renteudgifter, netto (mio. kr.) 600 Pengestrømme fra primær drift og renteudgifter Mio. kr Pengestrømme Renteudgifter 4. Markedsværdiregulering af investeringsejendomme Årets værdireguleringer af investeringsejendomme udgør i alt -570 mio. kr. De samlede værdireguleringer kan opdeles i: Realiserede gevinster ved ejendomssalg Urealiserede værdireguleringer, udviklingsejendomme Urealiserede værdireguleringer, udlejningsejendomme I alt 57 mio. kr mio. kr. 321 mio. kr mio. kr. Der er i 2017 opnået realiserede avancer ved salg af investeringsejendomme på 57 mio. kr. I forhold til den samlede salgssum på mio. kr. er der tale om et forholdsvis lavt niveau, hvilket dog afspejler, at værdien af byggeretterne løbende tilpasses, når der er forholdsvis sikre tilkendegivelser fra en markedsaktør om et kommende salg. De urealiserede værdireguleringer af udviklingsejendomme på -948 mio. kr. skal bl.a. ses i lyset af, at værdien af investeringsejendommene er blevet påvirket negativt med selskabets bidrag til afgreningskammeret fra Nordhavnsvej til den evt.

4 kommende Nordhavnstunnel samt af, at der ikke ser ud til at være nogen mulighed for at udvikle Ørestad Fælled Kvarter. Såfremt man ser bort fra bidraget til afgreningskammeret og den fulde værdi af den udviklede forretningsmodel, ville værdien af investeringsejendommene have været mere end 2 mia. kr. højere. Dette vil naturligvis sætte sine spor i egenkapital- og gældsudviklingen. Side 4 af 8 Værdireguleringerne på udlejningsejendommene på 321 mio. kr. kan primært henføres til faldende afkastkrav i markedet, hvilket alt andet lige øger udlejningsejendommenes værdi. Hertil kommer værdistigninger som følge af afholdte investeringer i lejemålsforbedringer. 5. Markedsværdiregulering af gæld og samlet resultat Årets renteudvikling har indebåret, at dagsværdien (kursværdien af selskabets gældsportefølje) er reguleret med 293 mio. kr. Den akkumulerede markedsværdiregulering af den langfristede gæld (ekskl. gælden til Københavns Kommune), der har påvirket resultatet og dermed egenkapitalen, udgør herefter mio. kr. Som beskrevet tidligere og i årsrapporten, er der tale om urealiserede poster, der føres tilbage til resultatet i takt med lånenes udløb. Trods det gode resultat før værdiregulering af gæld indebærer de negative værdireguleringer af investeringsejendommene, at det samlede resultat i 2017 bliver negativt; i alt -100 mio. kr. Egenkapitalen kan herefter opgøres til mio. kr. Foruden årets resultat på -100 mio. kr. er egenkapitalen påvirket af regulering af indregningen af CMP s resultat som følge af det ændrede indregningsprincip for lejeindtægter. Udviklingen i egenkapitalen fordelt på forskellige effekter er illustreret i figur 3 nedenfor. Figur 3. Egenkapital i By & Havn Egenkapital By & Havn (mio. kr.) , primo Egenkapital exkl. særlige effekter Fjernelse af fradrag for grundforbedring Ørestad Fælled Kvarter Markedsværdiregulering, gæld Boligmoms Udbetaling til Interessenter (Sydhavnsmetro) Bidrag til Nordhavnstunnel Egenkapital 6. Investeringer På investeringssiden er status vist med vedhæftede bilagstabel 2. Udviklingen siden rapporteringen for 3. kvartal af 2017 har stort set været som forventet, og der er derfor kun små ændringer i det skønnede slutforbrug i forhold til budget. Det

5 ventes således, at de igangværende projekter kan afsluttes i størrelsesordenen 101 mio. kr. under det afsatte budget. Ved seneste rapportering var den forventede positive afvigelse på 97 mio. kr. Forbedringen kan primært henføres til det endelige slutregnskab for parkeringshuset på Helsinkigade. Side 5 af 8 Det samlede budget for 2017 inkl. overførte midler udgør i alt mio. kr. I forhold til seneste rapportering er nu indarbejdet de nye bevillinger til byggemodning af Trælastholmen samt diverse lejemålsindretninger. Af det samlede budget har der i 2017 været afholdt 544 mio. kr., svarende til et forbrug på ca. 45 mio. kr. pr. måned. Det fremgår endelig af bilagstabel 2, at der for de igangværende projekter er et restbudget på mio. kr. Ikke afsluttede projekter overføres til I forbindelse med rapporteringen for 1. kvartal af 2018 vil der være en mere detaljeret gennemgang af de overførte projekter samt de nye investeringsposter i Budget Status for salg I nedenstående tabel 1 er der vist en status for salgssager pr. 31. december Tabellen omfatter ikke salgsaftaler, der blev afsluttet i 2016 eller tidligere år, men alene salgsaftaler, der er lukkede, og dermed er indregnet i regnskabet som endelige salg i 2017 eller er på vej til at blive endelige salg. Salgsaftaler indregnes i regnskabet som endelige salg, når overdragelse af ejendomsretten har fundet sted (som hovedregel kategorierne 1.1, 1.2 og 1.3). I nogle tilfælde må en indregning af aftaler, der er endelige, undlades, hvis overdragelsen først er aftalt til et senere tidspunkt (kategori 1.4). Den samlede portefølje er 74 aftaler. I 2017 blev der afsluttet 28 salgsaftaler. Den samlede salgssum for de afsluttede salgssager er mio. kr., hvilket er det højeste niveau i selskabets historie, jf. figur 4 nedenfor. Foruden de 28 afsluttede salgssager er der otte salgssager, der er afsluttet, men hvor overtagelsestidspunktet er aftalt til senere. Salgssummen for disse aftaler udgør i alt 468 mio. kr. Endelig er der betingede salgsaftaler på ca. 1,4 mia. kr. og øvrige salgssager i form af afgivne tilbud mv. på ca. 1,2 mia. kr. Tallene bekræfter de tidligere udmeldinger om, at salgsmålet på 3,7 mia. kr. for strategiperioden stadig ventes at holde. Heraf ventes 1,8 mia. kr. indregnet i regnskabet for 2018.

6 Tabel 1. Igangværende salgssager, status december 2017 Aftalt salgssum, mio. kr. Antal kontrakter Side 6 af 8 1. Endelig aftale Salgssum indbetalt Salgssum deponeret Salgssum garanteret eller indestået Overtagelse senere Betingede aftaler Betinget af myndighedsforhold Betinget af miljøforhold Betinget af bestyrelsesgodkendelse Betinget af andre forhold Øvrige salgssager Option/forkøbsret givet Tilbud givet, overvejes af køber Øvrige konkrete drøftelser Total Udviklingen i de endelige salg siden selskabets stiftelse er yderligere illustreret i figur 4 nedenfor. Figur 4. Salg af byggeretter i perioden Salg af byggeretter status pr. december 2017 (mio. kr) Indregnede salg Betingede salgsaftaler (forventet indregningstidspunkt) De samlede salgstal sammenholdt med målene i forretningsstrategien fremgår endvidere af figur 5 nedenfor. Som det ses, er salgsmålet på 47,9 pct. halvvejs inde i strategiperioden. Samtidig viser grafen, at inkl. de betingede salgsaftaler vil salgsmålet blive nået inden udgangen af strategiperioden.

7 Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec Figur 5. Salgsmål i forretningsstrategien og aktive salgssager Salgsmål, salg og ordrebog, status pr. december 2017(mio. kr.) 128,1% i mål Side 7 af Mål strategiperiode ,1% i mål 60,5% i mål 47,9% i mål Endelige salg Overtagelse senere Betingede aftaler Øvrige salgssager 8. Likviditet og gæld Nedenfor gennemgås kort status for den langfristede gæld til kreditinstitutter mv., der forvaltes af Sund & Bælt på vegne af By & Havn. Sund & Bælts forvaltning sker i henhold til den finansstrategi, der vedtages af bestyrelsen én gang årligt. Foruden denne gæld har selskabet også gæld til Københavns Kommune og lejlighedsvis bankgæld eller indestående hos selskabets hovedbankforbindelse. Endelig har selskabet en obligationsbeholdning, der anvendes til sikkerhedsstillelse i forbindelse med indgåede finansielle kontrakter. Pr. 31. december 2017 var den samlede nettogæld på 17,1 mia. kr. målt til dagsværdi, hvilket nominelt svarer til 14,2 mia. kr. I forhold til året før er den nominelle nettogæld faldet med 361 mio. kr. Hertil skal dog bemærkes, at der i løbet af 2017 er tilkommet By & Havns bidrag til afgreningskammeret til Nordhavnstunnelen på 627 mio. kr., der ikke var optaget som en gæld ved årets begyndelse. Ses bort fra denne post, er den nominelle nettogæld nedbragt med knap 988 mio. kr. Baggrunden for gældsnedbringelsen er primært de mange salgsindtægter fra salg af byggeretter, hvortil kommer salg af Projektselskabet Marmorbyen P/S, der indbragte næsten 400 mio. kr. i kontant betaling. Som følge af den positive likviditetsudvikling i 2017 har der ikke været brug for den fulde låneramme, som bestyrelsen godkendte for Der har samlet været optaget lån for mio. kr., mens den samlede låneramme var på mio. kr. Sund & Bælts forvaltning af gældsporteføljen sker i henhold til finansstrategien og finansieringsinstruksen. Gældens fordeling på valuta og rentetype er vist i henholdsvis tabel 2 og 3 nedenfor.

8 Pct. p.a. Tabel 2. Fordeling af gæld på valuta opgjort til dagsværdi pr. 31. december 2017 Gæld i pct. Ramme DKK pct. EUR pct. Øvrige 0 0 pct. I alt 100 Side 8 af 8 Fordelingen på rentetyper er illustreret med tabel 3 nedenfor. Som det ses, overholdes finansstrategiens rammer for alle lånetyper. I forhold til status pr. 31. december 2016 er andelen af variable lån reduceret til fordel for fast forrentede lån. Tabel 3. Rentefordeling pr. 31. december 2017 Pct. Ramme Variabel rente 25 0 pct. 40 pct. Fast rente pct. 60 pct. Indeks pct. 40 pct. I alt 100 I 2017 blev den langfristede nominelle gæld forrentet med i gennemsnit 1,47 pct. I reale termer svarer det til ca. 0,5 pct., hvilket skal ses i forhold til målsætningen for finansieringsomkostningerne i strategiperioden på 1,5 pct. realt. Figur 6. Finansieringsudgifter ,0% 5,0% 4,0% Finansieringsudgifter, pct. pa. 3,0% 2,0% 1,0% 0,0% Finansieringsudgifter, exkl. markedsværdiregulering Reale finansieringsudgifter (realrenten) Maksimum for realrenten

9 Bilag 1 Resultat 2017 ÅTD Resultat Budget Resultat Afvigelse Resultat - Mio. kr Budget Lejeindtægter Leje, CMP Parkeringsindtægter Jordmodtagelse Øvrige indtægter Indtægter i alt Driftsomkostninger Administrationsomkostninger Personaleomkostninger Ejendomsskatter Af- og nedskrivninger Omkostninger i alt Resultat af primær drift Resultatandele i joint ventures mv Finansielle poster netto Resultat før værdiregulering (EBVAT) Værdiregulering af investeringsejendomme Resultat før markedsværdiregulering af gæld Markedsværdiregulering af gæld Periodens resultat

10 Bilag 2 Opfølgning på investeringsbudget 2017 (mio.kr.) Budget fra før 2017 Anvendt tidligere år Overført budget Budget 2017 Budget i alt Forbrug i år Rest budget Budget brutto Skønnet slutforbrug Afvigelse Arealudvikling Byggemodning Ørestad Syd 1) (12) Planlægning Ørestad Fælled Kvarter (3) Byggemodning Ørestad Nord Stiforbindelse, Slusen Byggemodning Teglholmen Brobidrag Teglholmen og Enghave Brygge Byggemodning Enghave Brygge, gasledning (10) (6) Byggemodning Christiansholm 6) 3 6 (4) 3 (1) 0 (1) Byggemodning Marmormolen (4) Byggemodning Redmolen Byggemodning Trælastholmen 4) - 0 (0) Byggemodning Århusgadekvarteret Træbrygger Århusgadekvarteret (0) Aktiviteter på vand Århusgadekvarteret 5) (10) Byggemodning Sundmolen (9) Kronløbsøen, arkitektkonkurrence 4 5 (1) - (1) 0 (1) Byggemodning Nordhavn etape Udvidelse af Nordhavn (8) - (8) 3 (11) (20) Øvrig arealudvikling (1) Planlægning Nordhavn, Marmormolen og Ørestad Byliv I alt Parkering Parkeringsanlæg, Kronløbsøen Parkeringshus Helsinkigade (13) - (13) (4) (9) (9) Parkeringshus P Parkeringsanlæg Ørestad Syd (6) (6) Parkering diverse udstyr I alt (15) Lejemålsindretninger Øvrige lejemålsforbedringer 3) (0) Indretning af ejend. 1 sal Riffelsyndikatet 2) I alt (0) Havneanlæg CMP Containerterminal 1) Langeliniekaj I alt Renoveringer m.m. Renovering af bolværker Renovering bygninger (0) Veje og arealer Øvrige investeringer (0) I alt By & Havns investeringsbudget *1) Best.indstill. Bilag tillæg 44 mio. kr. *2) Best.indstill. Bilag tillæg 50 mio. kr. *2) Best.indstill. Bilag tillæg 13 mio. kr. *3) Best.indstill. Bilag tillæg 36 mio. kr. *3) Best.indstill. Bilag tillæg 6,5 mio. kr. *3) Best.indstill. Bilag tillæg 1 mio. kr. *4) Best.indstill. Bilag tillæg 80 mio. kr. *4) Best.indstill. Bilag tillæg 448 mio. kr. *5) Best.indstill. Bilag tillæg -10 mio. kr. *6) Best.indstill. Bilag tillæg 5 mio. kr. (mio.kr.) Budget fra før 2016 Anvendt tidligere år Overført budget Budget 2017 Budget i alt Forbrug i år Rest budget Budget brutto Skønnet slutforbrug Afvigelse Arealudvikling Forundersøgelser v. Vejdirektoratet Afgreningskammer v. Københavns Kommune By & Havns særlige investeringsbudget

NOTAT. Ejerrapportering vedrørende By & Havns regnskab for Indledning og resumé

NOTAT. Ejerrapportering vedrørende By & Havns regnskab for Indledning og resumé NOTAT Ejerrapportering vedrørende By & Havns regnskab for 2018 28. marts 2019 1. Indledning og resumé På bestyrelsesmødet den 28. marts 2019 blev årsrapporten for By & Havn for 2018 godkendt. Hermed fremsendes

Læs mere

Øvrige indtægter ligger godt 3 mio. kr. over budget, hvilket vedrører en række forskellige poster, herunder indtægter fra broåbninger.

Øvrige indtægter ligger godt 3 mio. kr. over budget, hvilket vedrører en række forskellige poster, herunder indtægter fra broåbninger. NOTAT Ejerrapportering vedrørende By & Havns regnskab for 2016 30. marts 2017 1. Indledning og resumé På bestyrelsesmødet den 30. marts 2017 blev årsrapporten for By & Havn for 2016 godkendt. Hermed fremsendes

Læs mere

Inkl. markedsværdiregulering af gæld er resultatet 650 mio. kr. Egenkapitalen er herefter mio. kr.

Inkl. markedsværdiregulering af gæld er resultatet 650 mio. kr. Egenkapitalen er herefter mio. kr. NOTAT Ejerrapportering vedrørende 1. halvår 2015 27. august 2015 1. Indledning og resumé På bestyrelsesmødet den 26. august 2015 blev halvårsrapporten for 2015 godkendt. Hermed fremsendes supplerende information

Læs mere

Salgsomfanget giver samtidig en indikation af, hvornår investeringer i infrastruktur i forbindelse med byudviklingen skal afvikles.

Salgsomfanget giver samtidig en indikation af, hvornår investeringer i infrastruktur i forbindelse med byudviklingen skal afvikles. NOTAT Langtidsbudget pr. oktober 216 4. november 216 1. Indledning og resumé På bestyrelsesmødet den 1. december 215 blev fremlagt en opdatering af langtidsbudgettet i tilknytning til indstilling om Budget

Læs mere

NOTAT. Langtidsbudget pr. december Indledning og resumé

NOTAT. Langtidsbudget pr. december Indledning og resumé NOTAT Langtidsbudget pr. december 2017 13. december 2017 1. Indledning og resumé I forbindelse med fremlæggelsen af regnskabet for 2016 blev et opdateret langtidsbudget fremlagt for bestyrelsen. På baggrund

Læs mere

kvartalsrapport 3. KVARTAL 2017 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr

kvartalsrapport 3. KVARTAL 2017 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr kvartalsrapport 3. KVARTAL 2017 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 2. november 2017 Kvartalsrapport for 3. kvartal 2017 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 16 Side Hoved-

Læs mere

NOTAT. Langtidsbudget pr. marts Indledning og resumé

NOTAT. Langtidsbudget pr. marts Indledning og resumé NOTAT Langtidsbudget pr. marts 218 23. marts 218 1. Indledning og resumé På baggrund af det fremlagte årsregnskab for 217 er der nu foretaget en opdatering af langtidsbudgettet. Langtidsbudgettet bygger

Læs mere

Nedenfor gennemgås dels korte forudsætninger, dels hovedresultater fra det opdaterede

Nedenfor gennemgås dels korte forudsætninger, dels hovedresultater fra det opdaterede Transport-, Bygnings- og Boligudvalget 217-18 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 145 Offentligt NOTAT Langtidsbudget pr. marts 217 Bilag-17-6.1 Dagsordenspunkt 7 23. marts 217 1. Indledning og resumé

Læs mere

kvartalsrapport 1. KVARTAL 2018 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr

kvartalsrapport 1. KVARTAL 2018 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr kvartalsrapport 1. KVARTAL 2018 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 2. maj 2018 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2018 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 15 Side Hoved- og

Læs mere

KVARTALSRAPPORT. 1. kvartal 2014

KVARTALSRAPPORT. 1. kvartal 2014 KVARTALSRAPPORT 1. kvartal 2014 NOTAT 2. maj 2014 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2014 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 15 Side Hoved- og nøgletal... 3 Ledelsesberetning... 4 Regnskabsberetning...

Læs mere

Direktionen godkendt af selskabets bestyrelse

Direktionen godkendt af selskabets bestyrelse NOTAT Til: Fra: Ejerne Direktionen godkendt af selskabets bestyrelse Emne: Forventet udvikling i gæld og egenkapital frem til 2019 1. Økonomiske nøgletal By & Havn blev stiftet med regnskabsmæssig virkning

Læs mere

KVARTALSRAPPORT. 3. kvartal 2013

KVARTALSRAPPORT. 3. kvartal 2013 KVARTALSRAPPORT 3. kvartal 2013 NOTAT 11. november 2013 Kvartalsrapport for 3. kvartal 2013 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 15 Side Hoved- og nøgletal... 3 Ledelsesberetning... 4 Regnskabsberetning...

Læs mere

KVARTALSRAPPORT 3. KVARTAL Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr

KVARTALSRAPPORT 3. KVARTAL Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr KVARTALSRAPPORT 3. KVARTAL 2016 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 4. november 2016 Kvartalsrapport for 3. kvartal 2016 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 16 Side Hoved-

Læs mere

NOTAT. Kvartalsrapport for 3. kvartal CVR-nr oktober 2012

NOTAT. Kvartalsrapport for 3. kvartal CVR-nr oktober 2012 Udviklingsselskabet By & Havn I/S Kvartalsrapport 3. kvartal 2012 NOTAT 29. oktober 2012 Kvartalsrapport for 3. kvartal 2012 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 15 Side Ledelsesberetning...

Læs mere

KVARTALSRAPPORT 1. kvartal 2013

KVARTALSRAPPORT 1. kvartal 2013 KVARTALSRAPPORT 1. kvartal 2013 NOTAT 25. april 2013 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2013 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 15 Side Ledelsesberetning... 3 Regnskabsberetning... 7 Resultatopgørelse...11

Læs mere

NOTAT. Kvartalsrapport for 1. kvartal CVR-nr maj 2012

NOTAT. Kvartalsrapport for 1. kvartal CVR-nr maj 2012 Udviklingsselskabet By & Havn I/S Kvartalsrapport 1. kvartal 2012 NOTAT 3. maj 2012 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2012 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 12 Side Ledelsesberetning... 3

Læs mere

KVARTALSRAPPORT 1. KVARTAL Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr

KVARTALSRAPPORT 1. KVARTAL Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr KVARTALSRAPPORT 1. KVARTAL 2017 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 4. maj 2017 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2017 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 16 Side Hoved- og

Læs mere

KVARTALSRAPPORT 3. KVARTAL Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr

KVARTALSRAPPORT 3. KVARTAL Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr KVARTALSRAPPORT 3. KVARTAL 2014 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 NOTAT 3. november 2014 Kvartalsrapport for 3. kvartal 2014 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 16 Side

Læs mere

KVARTALSRAPPORT 1. KVARTAL Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr

KVARTALSRAPPORT 1. KVARTAL Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr KVARTALSRAPPORT 1. KVARTAL 2019 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 6. maj 2019 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2019 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 15 Side Hoved- og

Læs mere

Arealudviklingsselskabet I/S

Arealudviklingsselskabet I/S NOTAT 29. april Arealudviklingsselskabet I/S CVR-nr. 30 82 37 02 Kvartalsrapport for 1. kvartal 1 Indholdsfortegnelse Side Ledelsesberetning... 3 Resultatopgørelse... 8 Balance... 9 Pengestrømsopgørelse...

Læs mere

NOTAT. Kvartalsrapport for 3. kvartal CVR-nr oktober 2011

NOTAT. Kvartalsrapport for 3. kvartal CVR-nr oktober 2011 Udviklingsselskabet By & Havn I/S Kvartalsrapport 3. kvartal 2011 NOTAT 31. oktober 2011 Kvartalsrapport for 3. kvartal 2011 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 13 Side Ledelsesberetning...

Læs mere

KVARTALSRAPPORT 1. KVARTAL 2015. Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02

KVARTALSRAPPORT 1. KVARTAL 2015. Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 KVARTALSRAPPORT 1. KVARTAL 2015 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 NOTAT 30. april 2015 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2015 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 16 Side

Læs mere

KVARTALSRAPPORT 1. KVARTAL Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr

KVARTALSRAPPORT 1. KVARTAL Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr KVARTALSRAPPORT 1. KVARTAL 2016 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 NOTAT 2. maj 2016 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2016 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 16 Side Hoved-

Læs mere

NOTAT. Kvartalsrapport for 1. kvartal CVR-nr maj 2010

NOTAT. Kvartalsrapport for 1. kvartal CVR-nr maj 2010 Udviklingsselskabet By & Havn I/S Kvartalsrapport 1. kvartal 2010 NOTAT Kvartalsrapport for 1. kvartal 2010 3. maj 2010 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 12 Side Ledelsesberetning... 3

Læs mere

Indenfor tidsperspektivet på 2-3 år er den væsentligste risikofaktor den eventuelle udbetaling af korrektionsreserven til Sydhavnsmetroen.

Indenfor tidsperspektivet på 2-3 år er den væsentligste risikofaktor den eventuelle udbetaling af korrektionsreserven til Sydhavnsmetroen. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Kontoret for Selskaber og Aktivstrategi NOTAT Til Niko Grünfeld (Å) Til orientering Supplerende oplysninger vedr. By & Havns økonomi På mødet i Økonomiudvalget den

Læs mere

Udviklingsselskabet By & Havn I/S

Udviklingsselskabet By & Havn I/S Udviklingsselskabet By & Havn I/S Kvartalsrapport 3. kvartal 2008 NOTAT 3. november 2008 By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 Kvartalsrapport for 3. kvartal 2008 1 Indholdsfortegnelse Side Ledelsesberetning...

Læs mere

NOTAT. Delregnskaber for CVR-nr april 2016

NOTAT. Delregnskaber for CVR-nr april 2016 NOTAT Delregnskaber for 2015 19. april 2016 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 9 Side Ledelsens regnskabspåtegning... 3 Resultatopgørelse... 4 Balance... 5 Anvendt regnskabspraksis... 7

Læs mere

Kvartalsrapport for 1. kvartal 2009

Kvartalsrapport for 1. kvartal 2009 Udviklingsselskabet By & Havn I/S Kvartalsrapport 1. kvartal 2009 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2009 4. maj 2009 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 Side Ledelsesberetning... 3 Resultatopgørelse...

Læs mere

KVARTALSRAPPORT 3. KVARTAL Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr

KVARTALSRAPPORT 3. KVARTAL Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr KVARTALSRAPPORT 3. KVARTAL 2015 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 NOTAT 9. november 2015 Kvartalsrapport for 3. kvartal 2015 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 16 Side

Læs mere

NOTAT. Kvartalsrapport for 1. kvartal CVR-nr april 2011

NOTAT. Kvartalsrapport for 1. kvartal CVR-nr april 2011 Udviklingsselskabet By & Havn I/S Kvartalsrapport 1. kvartal 2011 NOTAT 29. april 2011 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2011 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 12 Side Ledelsesberetning...

Læs mere

Arealudviklingsselskabet I/S

Arealudviklingsselskabet I/S 28. april 2008 Arealudviklingsselskabet I/S CVR-nr. 30 82 37 02 Delregnskaber for 2007 for konkurrenceudsatte aktiviteter 1 Indholdsfortegnelse Side Ledelsens regnskabspåtegning... 3 Resultatopgørelse...

Læs mere

KVARTALSRAPPORT 3. KVARTAL Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr

KVARTALSRAPPORT 3. KVARTAL Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr KVARTALSRAPPORT 3. KVARTAL 2018 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 1. november 2018 Kvartalsrapport for 3. kvartal 2018 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 16 Side Hoved-

Læs mere

HALVÅRSRAPPORT 1. HALVÅR Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr

HALVÅRSRAPPORT 1. HALVÅR Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr HALVÅRSRAPPORT 1. HALVÅR 2017 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 30. august 2017 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 Halvårsrapport for 2017 Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

NOTAT. Kvartalsrapport for 3. kvartal CVR-nr november 2010

NOTAT. Kvartalsrapport for 3. kvartal CVR-nr november 2010 Udviklingsselskabet By & Havn I/S Kvartalsrapport 3. kvartal 2010 NOTAT 4. november 2010 Kvartalsrapport for 3. kvartal 2010 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 12 Side Ledelsesberetning...

Læs mere

NOTAT. Delregnskaber for CVR-nr april 2018

NOTAT. Delregnskaber for CVR-nr april 2018 NOTAT Delregnskaber for 2017 16. april 2018 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 9 Side Ledelsens regnskabspåtegning... 3 Resultatopgørelse... 4 Balance... 5 Anvendt regnskabspraksis... 7

Læs mere

NOTAT. Delregnskaber for CVR-nr april 2013

NOTAT. Delregnskaber for CVR-nr april 2013 NOTAT Delregnskaber for 2012 15. april 2013 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 8 Side Ledelsens regnskabspåtegning... 3 Resultatopgørelse... 4 Balance... 5 Anvendt regnskabspraksis... 7

Læs mere

Delregnskab maj CVR-nr

Delregnskab maj CVR-nr Delregnskab 2008 4. maj 2009 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 Side Ledelsens regnskabspåtegning... 3 Resultatopgørelse... 4 Balance... 5 Anvendt regnskabspraksis... 7 Ledelsens regnskabspåtegning

Læs mere

NOTAT. Udkast til delregnskaber CVR-nr april 2011

NOTAT. Udkast til delregnskaber CVR-nr april 2011 NOTAT Udkast til delregnskaber 2010 29. april 2011 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 8 Side Ledelsens regnskabspåtegning... 3 Resultatopgørelse... 4 Balance... 5 Anvendt regnskabspraksis...

Læs mere

Kvartalsrapport for 3. kvartal 2009 CVR-nr

Kvartalsrapport for 3. kvartal 2009 CVR-nr Udviklingsselskabet By & Havn I/S Kvartalsrapport 3. kvartal 2009 3. november 2009 Kvartalsrapport for 3. kvartal 2009 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 13 Side Ledelsesberetning... 3 Resultatopgørelse...

Læs mere

BARFOED GROUP HOLDING 1 ApS

BARFOED GROUP HOLDING 1 ApS BARFOED GROUP HOLDING 1 ApS Nedergade 35 5000 Odense C Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/05/2017 Gert Vikkelsøe

Læs mere

NOTAT. Delregnskaber CVR-nr maj 2010

NOTAT. Delregnskaber CVR-nr maj 2010 NOTAT Delregnskaber 2009 3. maj 2010 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 8 Side Ledelsens regnskabspåtegning... 3 Resultatopgørelse... 4 Balance... 5 Anvendt regnskabspraksis... 7 Ledelsens

Læs mere

halvårsrapport 1. HALVÅR 2016 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr

halvårsrapport 1. HALVÅR 2016 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr halvårsrapport 1. HALVÅR 2016 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 30. august 2016 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 Halvårsrapport for 2016 Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S Københavns Lufthavne A/S Lufthavnsboulevarden 6 DK - 2770 Kastrup CVR-nr. 14 70 72 04 Årsregnskab for moderselskabet Københavns Lufthavne A/S 2014 I henhold til årsregnskabsloven 149, stk. 2 er årsregnskabet

Læs mere

Årsrapport 2015 for Haderslev Stift stiftsmidlerne

Årsrapport 2015 for Haderslev Stift stiftsmidlerne Årsrapport 2015 for Haderslev Stift stiftsmidlerne Februar 2016 dok. nr. 22102/16 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes

Læs mere

LOGOCARE INVEST ApS. Krogsbøllevej Roskilde. Årsrapport 1. juli juni 2017

LOGOCARE INVEST ApS. Krogsbøllevej Roskilde. Årsrapport 1. juli juni 2017 LOGOCARE INVEST ApS Krogsbøllevej 1 4000 Roskilde Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/12/2017 John Holm Dirigent Side

Læs mere

Kvartalsrapport. 1. kvartal 2009

Kvartalsrapport. 1. kvartal 2009 Kvartalsrapport 1. kvartal 2009 Resultatopgørelse (alle tal i 1.000 kr.) Note 2008 31.03.08 31.03.09 31.03.09 2009 2009 Indtægter 2 Metroen takstindtægter 492.664 98.011 135.141 127.349 496.525 496.525

Læs mere

Årsrapport 2015 for Aalborg Stifts stiftsmidler

Årsrapport 2015 for Aalborg Stifts stiftsmidler Årsrapport for Aalborg Stifts stiftsmidler Februar 2016 dok. nr. 25134/16 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes

Læs mere

Årsrapport 2017 for Haderslev Stifts Stiftsmidler

Årsrapport 2017 for Haderslev Stifts Stiftsmidler Årsrapport for Haderslev Stifts Stiftsmidler Februar 2018 dok. nr. 21437-18 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes

Læs mere

Kvartalsrapport pr. 30. juni 2013 Metroselskabet I/S

Kvartalsrapport pr. 30. juni 2013 Metroselskabet I/S Kvartalsrapport pr. 30. juni Metroselskabet I/S Resultatopgørelse Note Indtægter 2 Metroens takstindtægter 676.878 335.996 359.342 354.732 669.701 669.701 2 Metroens driftsindtægter 276.242 137.311 143.250

Læs mere

Årsrapport 2018 for Aarhus Stift Stiftsmidler

Årsrapport 2018 for Aarhus Stift Stiftsmidler Årsrapport 2018 for Aarhus Stift Stiftsmidler Februar 2019 dok. nr. 416634 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes

Læs mere

NOTAT. Udkast til delregnskaber for 2011. CVR-nr. 30 82 37 02. 13. april 2012

NOTAT. Udkast til delregnskaber for 2011. CVR-nr. 30 82 37 02. 13. april 2012 NOTAT Udkast til delregnskaber for 2011 13. april 2012 CVR-nr. 30 82 37 02 Indholdsfortegnelse Side 2 af 8 Side Ledelsens regnskabspåtegning... 3 Resultatopgørelse... 4 Balance... 5 Anvendt regnskabspraksis...

Læs mere

Årsrapport 2016 for Haderslev Stifts Stiftsmidler

Årsrapport 2016 for Haderslev Stifts Stiftsmidler Årsrapport 2016 for Haderslev Stifts Stiftsmidler Februar 2017 dok. nr. 20438-17 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes

Læs mere

Finansrapport. pr. 1. april 2015

Finansrapport. pr. 1. april 2015 Finansrapport pr. 1. april 215 1 Indledning Finansrapporten giver en status på renteudviklingen samt bevægelserne indenfor aktivsiden med fokus på kassebeholdningen samt afkastet på de likvide midler.

Læs mere

PACTA SUNT SERVANDA ApS

PACTA SUNT SERVANDA ApS Halsskovgade 4 3 305 2100 København Ø CVR-nr. 31170672 Årsrapport for 2017 10. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15-03-2018 Christian Petri Dirigent

Læs mere

Årsrapport 2018 for Helsingør Stifts stiftsmidler

Årsrapport 2018 for Helsingør Stifts stiftsmidler Årsrapport 2018 for Helsingør Stifts stiftsmidler Marts 2019 Akt. nr. 2018/42978/15 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden

Læs mere

Årsrapport 2017 for Aarhus Stift Stiftsmidler

Årsrapport 2017 for Aarhus Stift Stiftsmidler Årsrapport 2017 for Aarhus Stift Stiftsmidler Februar 2018 dok. nr. 27474/18 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes

Læs mere

Årsrapport 2016 for Helsingør Stifts stiftsmidler

Årsrapport 2016 for Helsingør Stifts stiftsmidler Årsrapport 2016 for Helsingør Stifts stiftsmidler Marts 2017 dok. nr. 30667/17 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes

Læs mere

Kvartalsrapport pr. 31. marts 2015 Metroselskabet. Bilag K21-02-03 Kvartalsmøde nr. 21 10. juni 2015

Kvartalsrapport pr. 31. marts 2015 Metroselskabet. Bilag K21-02-03 Kvartalsmøde nr. 21 10. juni 2015 Kvartalsrapport pr. 31. marts Metroselskabet Bilag K21-02-03 Kvartalsmøde nr. 21 10. juni Resultatopgørelse Note 2014 Indtægter 2 Metroens takstindtægter 771.529 182.920 176.906 190.173 735.290 714.790

Læs mere

GENTOFTE EJENDOMSSELSKAB, KOMMANDITEJENDOMSSELSKAB

GENTOFTE EJENDOMSSELSKAB, KOMMANDITEJENDOMSSELSKAB GENTOFTE EJENDOMSSELSKAB, KOMMANDITEJENDOMSSELSKAB Sundkrogsgade 7 2100 København Ø Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Kvartalsrapport pr. 31. marts 2017 Metroselskabet. Bilag K Kvartalsmøde nr juni 2017

Kvartalsrapport pr. 31. marts 2017 Metroselskabet. Bilag K Kvartalsmøde nr juni 2017 Kvartalsrapport pr. 31. marts Metroselskabet Bilag K27-02-03 Kvartalsmøde nr. 27 16. juni Resultatopgørelse Note 2016 Indtægter 2 Metroens takstindtægter 883.280 201.505 215.431 196.385 766.900 820.500

Læs mere

Årsrapport 2018 for Haderslev Stifts Stiftsmidler

Årsrapport 2018 for Haderslev Stifts Stiftsmidler Årsrapport 2018 for Haderslev Stifts Stiftsmidler Februar 2019 Akt 379438 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes

Læs mere

Årsrapport 2018 for Viborg Stifts stiftsmidler

Årsrapport 2018 for Viborg Stifts stiftsmidler Årsrapport 2018 for Viborg Stifts stiftsmidler Februar 2019 Akt.nr. 416269 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes

Læs mere

Kvartalsrapport pr. 30. september 2016 Metroselskabet

Kvartalsrapport pr. 30. september 2016 Metroselskabet Bilag K26-02-03 Kvartalsmøde nr. 26 9. december Kvartalsrapport pr. 30. september Metroselskabet MS-X-KVT03-16-0015 Resultatopgørelse Note 2015 Indtægter 2 Metroens takstindtægter 742.686 536.204 580.229

Læs mere

HS Revision & Rådgivning Komplementarrevisionsanpartsselskab

HS Revision & Rådgivning Komplementarrevisionsanpartsselskab godkendt revisionspartnerselskab Torvegade 7 DK-9490 Pandrup hs@hsrevi.dk www.hsrevi.dk Telefon: +45 99 73 03 00 CVR: DK 36 92 02 89 Bank: 9070 0450042145 Torvegade 7 9490 Pandrup CVR-nummer 36919485 Årsrapport

Læs mere

HALVÅRSRAPPORT 1. HALVÅR Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr

HALVÅRSRAPPORT 1. HALVÅR Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr HALVÅRSRAPPORT 1. HALVÅR 2019 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 28. august 2019 Halvårsrapport for 2019 CVR-nr. 30 82 37 02 Side 2 af 34 Indholdsfortegnelse Side Ledelsesberetning...

Læs mere

Årsrapport 2017 for Viborg Stifts stiftsmidler

Årsrapport 2017 for Viborg Stifts stiftsmidler Årsrapport 2017 for Viborg Stifts stiftsmidler Februar 2018 Dok. nr. 26114/18 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets periodemeddelelse for 1. -3. kvartal 2010.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets periodemeddelelse for 1. -3. kvartal 2010. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs København

Læs mere

Årsrapport 2014 for Roskilde Stift Stiftsmidler

Årsrapport 2014 for Roskilde Stift Stiftsmidler Årsrapport 2014 for Roskilde Stift Stiftsmidler marts 2015 Dok.nr. 32473/15 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes

Læs mere

K/S Wiedemar CVR-nummer 28 13 53 35

K/S Wiedemar CVR-nummer 28 13 53 35 K/S Wiedemar CVR-nummer 28 13 53 35 ÅRSRAPPORT 2008 Vedtaget på den ordinære generalforsamling den dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Påtegninger: Ledelsespåtegning 1 Ledelsesberetning: Oplysninger om kommanditselskabet

Læs mere

Pixiudgave Regnskab 2016

Pixiudgave Regnskab 2016 Pixiudgave Regnskab 2016 Regnskab 2016- Pixiudgave Indhold Regnskabt 2016 3 - De 3 økonomiske målsætninger - Gennemsnitslikviditet Driftsregnskab 4-5 - Driftsudgifter fordelt på udvalg - Serviceudgifter

Læs mere

Dok. 32805/15 Årsrapport 2014 for Viborg Stifts stiftsmidler

Dok. 32805/15 Årsrapport 2014 for Viborg Stifts stiftsmidler Dok. 32805/15 Årsrapport 2014 for Viborg Stifts stiftsmidler Februar 2015 dok. nr. 32805/15 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden

Læs mere

Årsrapport 2015 for Viborg Stifts stiftsmidler

Årsrapport 2015 for Viborg Stifts stiftsmidler Årsrapport 2015 for Viborg Stifts stiftsmidler Marts 2016 dok. nr. 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes der en

Læs mere

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. halvår 2011

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. halvår 2011 Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs København

Læs mere

Årsrapport 2016 for Aarhus Stift Stiftsmidler

Årsrapport 2016 for Aarhus Stift Stiftsmidler Årsrapport 2016 for Aarhus Stift Stiftsmidler Februar 2017 dok. nr. x/17 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes

Læs mere

Årsrapport 2014 for Haderslev Stift stiftsmidlerne

Årsrapport 2014 for Haderslev Stift stiftsmidlerne Årsrapport 2014 for Haderslev Stift stiftsmidlerne Marts 2015 dok. nr. 24503-15 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes

Læs mere

SUKKER TOPPEN N ApS. Nørrebrogade København N. Årsrapport 1. juni december 2017

SUKKER TOPPEN N ApS. Nørrebrogade København N. Årsrapport 1. juni december 2017 SUKKER TOPPEN N ApS Nørrebrogade 158 2200 København N Årsrapport 1. juni 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/05/2018 Bakir Hashem

Læs mere

Jensen & Møller Invest A/S periodemeddelelse for 1. januar - 31. marts 2009.

Jensen & Møller Invest A/S periodemeddelelse for 1. januar - 31. marts 2009. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs København

Læs mere

afafafz HALVÅRSRAPPORT 2013

afafafz HALVÅRSRAPPORT 2013 afafafz HALVÅRSRAPPORT 2013 29. august 2013 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 Halvårsrapport for 2013 Forsidefoto: Claus Bjørn Larsen Indholdsfortegnelse Side 2 af 36 Side Hoved- og

Læs mere

Årsrapport 2012 for Roskilde Stifts stiftsmidler

Årsrapport 2012 for Roskilde Stifts stiftsmidler Årsrapport 2012 for Roskilde Stifts stiftsmidler September 2013 47639-13 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 647 af 1. juni 2011 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes der

Læs mere

4. Økonomi efter 1. kvartal 2015. Sagsfremstilling

4. Økonomi efter 1. kvartal 2015. Sagsfremstilling 4. Økonomi efter 1. kvartal Sagsfremstilling Indledende bemærkninger Det indstilles til bestyrelsen under dagsordenens punkt 9, at der optages et realkreditlån på 1mia. kr. i. Det er 500 mio. kr. mere,

Læs mere

Forbehold - eksempler

Forbehold - eksempler Forbehold - eksempler Væsentlige fejl og mangler (uenighed med ledelsen) Uenighed med ledelsen fortsat drift Ledelsen har aflagt regnskabet under forudsætning om fortsat drift. Som omtalt i årsregnskabets

Læs mere

Finansrapport. pr. 31. juli 2014

Finansrapport. pr. 31. juli 2014 pr. 31. juli ØKONOMI Assens Kommune 30. august 1 Resume I henhold til kommunens finansielle strategi skal der hvert kvartal gives en afrapportering vedrørende kommunens finansielle forhold på både aktiv

Læs mere

HALVÅRSRAPPORT 1. HALVÅR 2014. Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02

HALVÅRSRAPPORT 1. HALVÅR 2014. Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 HALVÅRSRAPPORT 1. HALVÅR 2014 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 27. august 2014 Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02 Halvårsrapport for 2014 Side 2 af 38 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Anlægsaktiver i alt 2.451.576 4.311.759 2.432.642 68.115 9.264.092 3.670.000 12.934.092

Anlægsaktiver i alt 2.451.576 4.311.759 2.432.642 68.115 9.264.092 3.670.000 12.934.092 Åbningsbalance pr. 1. januar 2007 (koncern) Aktiver (alle tal i 1.000 kr.) Koncern Københavns Overføres fra Åbningsbalance Havn A/S Ørestads- Konsolidering Balance efter Indskud Arealudviklingsjf. årsrapport

Læs mere

Årsrapport 2017 for Helsingør Stifts stiftsmidler

Årsrapport 2017 for Helsingør Stifts stiftsmidler Årsrapport 2017 for Helsingør Stifts stiftsmidler Marts 2018 dok. nr. 2018/71/2 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes

Læs mere

Vejledning om værdiansættelse af værdipapirer og kapitalandele. December 2018

Vejledning om værdiansættelse af værdipapirer og kapitalandele. December 2018 Vejledning om værdiansættelse af værdipapirer og kapitalandele December 2018 Indhold 1. Indledning 3 1.1 Anvendelses område 3 1.2 Formål 3 1.3 Dispensation 3 2. Håndtering af værdipapirer 4 2.1 Selvstændige

Læs mere

Årsrapport 2018 for Lolland-Falsters Stift stiftsmidler Lolland-Falsters Stift

Årsrapport 2018 for Lolland-Falsters Stift stiftsmidler Lolland-Falsters Stift Årsrapport 2018 for Lolland-Falsters Stift stiftsmidler Lolland-Falsters Stift Marts 2019 dok. nr. 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for

Læs mere

Roskilde Vækst IVS. Landlystvej Fredericia. Årsrapport 21. november december 2017

Roskilde Vækst IVS. Landlystvej Fredericia. Årsrapport 21. november december 2017 Roskilde Vækst IVS Landlystvej 1 7000 Fredericia Årsrapport 21. november 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/06/2018 Poul-Erik Filtenborg

Læs mere

BEST Dagsordenpunkt 6. A/S Storebælt. Delårsrapport. Perioden 1. januar 31. marts Delårsrapporten omfatter:

BEST Dagsordenpunkt 6. A/S Storebælt. Delårsrapport. Perioden 1. januar 31. marts Delårsrapporten omfatter: BEST-1719-2 Dagsordenpunkt 6 A/S Storebælt Delårsrapport Perioden 1. januar Delårsrapporten omfatter: A/S Storebælt, CVR-nr. 10634970 \\sv-data-kbh\mdrapp\mdrapp\03_marts_\bestyrelsen\kvd 1.XLSX Side 1/10

Læs mere

QNA ApS. Højen Herning. Årsrapport 1. juli juni 2017

QNA ApS. Højen Herning. Årsrapport 1. juli juni 2017 QNA ApS Højen 47 7400 Herning Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/12/2017 HENRIK OLESEN Dirigent Side 2 af 11 Indhold

Læs mere

Årsrapport 2016 for Viborg Stifts stiftsmidler

Årsrapport 2016 for Viborg Stifts stiftsmidler Årsrapport 2016 for Viborg Stifts stiftsmidler Marts 2017 Dok. nr. 31826/17 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes

Læs mere

HALVÅRSRAPPORT 1. HALVÅR Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr

HALVÅRSRAPPORT 1. HALVÅR Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr HALVÅRSRAPPORT 1. HALVÅR 2018 By & Havn Nordre Toldbod 7 1259 København K CVR-nummer: 30 82 37 02 Tlf. 33 76 98 00 info@byoghavn.dk www.byoghavn.dk Udviklingsselskabet By & Havn I/S CVR-nr. 30 82 37 02

Læs mere

Årsrapport 2016 for Aalborg Stifts stiftsmidler

Årsrapport 2016 for Aalborg Stifts stiftsmidler Årsrapport for Aalborg Stifts stiftsmidler Februar 2017 dok. nr. 31863/17 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes

Læs mere

Kvartalsrapport pr. 30. september 2018 Metroselskabet. Bilag K Kvartalsmøde nr december 2018

Kvartalsrapport pr. 30. september 2018 Metroselskabet. Bilag K Kvartalsmøde nr december 2018 Kvartalsrapport pr. 30. september Metroselskabet Bilag K32-02-03 Kvartalsmøde nr. 32 5. december Resultatopgørelse Note Indtægter 2 Metroens takstindtægter 902.994 603.905 648.492 655.740 875.720 845.620

Læs mere

NOVACAP ApS. Dragebakken Aarup. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 02/02/2018

NOVACAP ApS. Dragebakken Aarup. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er godkendt den 02/02/2018 NOVACAP ApS Dragebakken 22 5560 Aarup Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er godkendt den 02/02/2018 Hans Henrik Jensen Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger Virksomhedsoplysninger...

Læs mere

Østre Messegade 4 ApS

Østre Messegade 4 ApS Østre Messegade 4 ApS CVR: 29227292 2014-15 01.10.2014 30.09.2015 en er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den: 28. februar 2016 Østre Messegade 4 ApS Ved Bommen 7 2820 Gentofte

Læs mere

RLG (DANMARK) K/S. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

RLG (DANMARK) K/S. Årsrapport 1. januar december Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den RLG (DANMARK) K/S Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23/04/2014 Stefano Oragano Dirigent Side 2 af 13 Indhold

Læs mere

Årsrapport 2016 for Lolland-Falsters Stift stiftsmidler

Årsrapport 2016 for Lolland-Falsters Stift stiftsmidler Årsrapport for Lolland-Falsters Stift stiftsmidler Februar 2017 dok. nr. 1. Indledning I henhold til bekendtgørelse nr. 813 af 24. juni 2013 om budget og regnskabsvæsen mv. for fællesfonden udarbejdes

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2011. Perioden i hovedtræk:

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2011. Perioden i hovedtræk: Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs København

Læs mere

Wavehouse CPH ApS. Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review)

Wavehouse CPH ApS. Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review) Fruebjergvej 3 2100 København Ø CVR-nr. 35654984 Årsrapport for 2014 (Opstillet uden revision eller review) 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere