GENERELT! SIDSTE FRIST FOR TILMELDING ER LØRDAG DEN 26. JANUAR 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GENERELT! SIDSTE FRIST FOR TILMELDING ER LØRDAG DEN 26. JANUAR 2019"

Transkript

1 PROGRAM; EDELWEISSSPITZE, GROSSGLOCKNER & GARDASØEN

2

3 GENERELT! Du SKAL snarest muligt besøge doodle linket og sætte dine flueben så vi kan få bestilt værelser i Østrig, bestilt bungalows ved Gardasøen og få puslespillet omkring transport til at gå op. Hotel opholdet i Østrig fra fredag til lørdag koster pr. mand ca. kr. 630,00 inkl. 4 retters menu fredag aften og morgenmad lørdag morgen. Ugen ved Gardasøen i bungalow fra lørdag til lørdag koster pr. mand ca. kr Vi bor som sidste år på campingpladsen Spiaggia d oro Lazise i store bungalows (6 personers). Hvis antallet af deltagere går op bor vi 3 i hver bungalow. En bungalow består af 3 soveværelser, 2 toilet/bad, køkken og opholdsstue og en stor overdækket terrasse. Tjek galleri på ERCC.DK hvor der er masser af billeder fra de tidligere år ved Gardasøen. Kosten (morgen- og aftensmad) ved Gardasøen aftaler hver bungalow indbyrdes. Mandag aften den 27.5 er der fælles pizza aften på torvet og tirsdag den 28.5 skal vi besøge en vinproducent om aftenen. På et tidspunkt kommer der en event på hjemmesiden hvor du skal betale hotel i Østrig og/eller bungalow ved Gardasøen. Du får besked når de 2 events er kommet på ERCC hjemmesiden. Alle kan deltage i uge 22 (både hold 1 og 2 ryttere) - i og ved Østrig/Gardasøen da der hver dag minimum er 2 hold. Aftenen inden ruterne ved Gardasøen køres er der indskrivning til hvilken rute man vil køre dagen efter og kaptajner vælges. Når vi ved hvem som deltager i uge placerer vi 3 og 3 i specifikke bungalow numre. En hytteformand bliver udnævnt og vedkommende har ansvaret for at man får den korrekte bungalow (det korrekte nummer). Når vi ved hvem som deltager og hvem der kan ligge bil til fordeler vi folk i bilerne. SIDSTE FRIST FOR TILMELDING ER LØRDAG DEN 26. JANUAR 2019

4

5

6 FREDAG DEN 24. MAJ. Kristi Himmelfarts ferien falder sent i 2019 nemlig i uge 22. Det giver os mulighed for som i 2014 hvor vi kørte Stelvio at starte ugen med et lige så legendarisk bjerg Grossglockner som ligger i Salzburgerland i Østrig. Grossglockner er Østrigs højeste bjerg (3.798 m.) og ligger i Alperne. Samtidigt er det også Østrigs højeste bjergpas vejen når en højde på m. Vores mål er Grossglockner Hochalpenstrasse (2.425 m.o.h). Stigningen starter i Fusch (815 m.o.h). Ca. 300 meter før vi når toppen drejer vi til venstre mod Edelweissspitze (2.571 m.o.h) da det er en ekstra knold som ligger i nabolaget meter længere oppe. Herefter forlader vi Edelweissspitze og kører meter ned og drejer igen til venstre de sidste ca. 300 meter op mod Grossglockner Hochalpenstrasse. Der er et cafeteria på toppen af både Grossglockner og Edelweissspitze hvor vi kan få varmen og samle op. Evt. indtager vi frokost her. Det er en opstigning som starter i Fusch (805 m.o.h.) og ca. 21,5 km. oppe er vi på toppen af Edelweissspitze (2.571 m.o.h.). Gennemsnitlig stigningsprocent er 8,3%.

7 FREDAG DEN 24. MAJ. Dem som starter i Østrig fredag den 24. maj 2019 skal bo på Hotel Grüner Baum i Zell am See. Du kan ankomme mellem kl kl men af hensyn til aftensmaden bør du/i ankomme senest sidst på eftermiddagen. Link til hotellets hjemmeside; Hotellet ligger centralt ved Zell am Sees gågade og blot et par minutters gang fra søbredden og svævebanen. Der er gratis parkering. I spaen er der 2 saunaer og 1 afslapningsrum. Vi skal bo 2 og 2 i hotellets Double Rooms Classic Superior. Det er nyrenoverede dobbeltværelser med enkeltsenge/ twin beds og balkon til hvert værelse. Fredag aften skal vi indtage en 4 retters menu og lørdag morgen skulle der være et suverænt morgenbord (jf. anmeldelserne). Fra Egå til Zell am See er der ca km. Man aftaler indbyrdes hvornår man kører fra Aarhus natten mellem torsdag og fredag. Et godt bud kunne være mellem kl kl om natten. Vores cykler bliver låst inde på hotellet. Lørdag når vi er færdige med at cykle Grossglockner har vi mulighed for at klæde om og tage et bad på hotellet. Fra Zell am See til Lazise er der ca. 354 km.

8

9 LØRDAG DEN 25. MAJ. Efter morgenmad er der fælles afgang kl mod Grossglockner. Der er ca. 12,5 km til byen Fusch hvor den officielle opstigning starter. Link til dagens etape; Tanken er at vi fredag aften holder et møde over en øl for at aftale morgendagens strategi. Når vi efter de 12,5 km kommer til Fusch kunne vi dele op. 1 hold hvor der er fri leg til toppen. 1 eller 2 hold som kører sammen til toppen. Dagens etape er ikke særlig lang kun ca. 70 km tur/retur. Men en del af disse km. går altså opad. Vi vil have kørt ca højdemeter. Skal du køre hele ugen ved Gardasøen kan det være en god ide at tænke sig lidt om. Dagen efter (søndag)er den lange tur på ca. 169 km og igen en del højdemeter. Bla. derfor kan det være uklogt at køre sig i hegnet allerede den første dag HUSK på at ugen er lang - er med en del højdemeter og kilometer. Når vi kommer retur til hotellet har vi mulighed for bad og omklædning inden vi i biler kører mod Gardasøen. Vi kan evt. også afgøre enten fredag aften eller lørdag på turen om vi skal spise frokost på toppen eller på hotellet når vi er kommet retur.

10

11

12

13 LØRDAG DEN 25. MAJ. Nogle ankommer med fly over middag og andre kommer i bil. Man kan tjekke ind på campingpladsen over middag lørdag. Hytteformanden har ansvaret for at han selv og dem han skal bo med får udleveret de korrekte nøgler til den korrekte bungalow ved at henvende sig i receptionen. De som kommer med fly kører typisk en lille tur lørdag eftermiddag (ca. kl ) og ofte er det en tur til Spiazzi som er en tur på 55 km. Link til ruten; De som kommer fra Østrig ankommer sidst på eftermiddagen/først på aftenen.

14

15

16 SØNDAG DEN 26. MAJ. I dag er der mulighed for 3-4 ruter hvor vi alle skal på toppen af Capovalle. Der er afgang kl fra receptionen (skal dog tilpasses færgen i Torri del Benaco så kan derfor ændres lidt). Rute 1 - ca. 169 km (færgen fratrukket), ca h.m. I Bardolino efter ca. 7 km. møder vi dagens 1. stigning som er på ca. 4 km. Efter ca km. begynder vi at køre op ad dagens 2. stigning som er på ca. 6-7 km. Vi kører så ca. 4 km. ned mod Torri del Benaco hvor vi alle skal med færgen over på den anden side Toscolano-Maderno. Dagens 3. opstigning møder vi næsten med det samme og den er på ca. 3 km. I Gargnano starter dagens 4. stigning som er en af målene i dag. Stigningen starter i Gargnano og slutter i Capovalle (946 m.o.h.) efter ca. 27 km. Det er en smuk opstigning som er moderat med en gennemsnitlig stigningsprocent på 3,2%. Herefter er erfaringen at vi deles op. Nogle vælger at køre tilbage samme vej mens andre kører en anden rute hjem. Kører man den lange rute kører vi efter Capovalle ned mod Idro en nedkørsel på ca. 7-8 km. I Idro begynder vi næsten med det samme at køre opad dagens 5. stigning hvor dagens 2. mål er den lille bjergby Presegno som vi når efter ca. 12 km. Vi når dagens højeste punkt som er m.o.h. Efter ikke langs tids nedkørsel skal vi køre dagens 6. stigning som er på 6-7 km. Herefter skal vi køre ned i ca km hvor vi møder dagens sidste og 7 stigning som er på ca. 9 km. Når vi har nået dagens sidste top går det nedad mod færgen i Toscolano-Maderno. Evt. kaffepause på en café ved søen inden afgang mod Torri del Benaco. Link til rute: Frokost bliver indtaget undervejs - så medbring Euro.

17 SØNDAG DEN 26. MAJ. Rute Indtil toppen i Capovalle er ruten den samme som rute 1. Med andre ord er det først i Capovalle vi skilles afhængig af hvilken rute man har lyst at køre. Rute 2 (ca km.) kunne være den direkte vej tilbage til Toscolano-Maderno hvor færgen mod Torri del Benaco tages. Rute 3 (ca. 125 km) hvor man kører ned til Idro søen og kører udenom de store stigninger mod Toscolano-Maderno og tager færgen til Torri del Benaco. Link til rute: aphpoorit Rute 4 (ca. 125 km) hvor man kører ned til Idro søen efter Capovalle. Man undgår færgen og kører rundt om den sydlige ende af søen. Om man indtager frokost undervejs på rute aftales på toppen af Capovalle.

18

19

20 MANDAG DEN 27. MAJ. I dag skal vi køre en af vore klassikere MONTE BALDO. Der vil være mulighed for 2 ruter. Afgang fra receptionen kl Rute km & ca højdemeter. Klart en af Gardasøens mest populære stigninger og en cykeloplevelse, der kun matches få andre steder i Italien! Specielt klippeformationerne undervejs gør ruten dramatisk og flot på en anden måde end det sædvanlige. Første halvdel er lang og sej med masser af hårnålesving og konstante stigningsprocenter fra 7-11% (maks 14%). Efter trægrænsen åbner området sig op, og stigningsprocenterne falder til et behageligt leje, så spurten kan sættes ind før toppen i meters højde, der ligger i gudkommelige omgivelser! Vi kører fra Spiaggia d oro mod Avio som vi kommer til efter 40 km. I Avio kører vi 22 km mod toppen Rifugio Graziani (toppen) hvor vi samler op i cafeteriaet. Fra toppen er der 8-9 km som både går op og ned men herefter kører vi 20 km ned mod Caprino Veronese. Dem der ønsker at køre den lange rute kører nu en opstigning på ca. 6 km mod Lumini. I Lumini kører vi ca. 1 km længere op for derefter at køre ca. 4 km ned mod San Zeno di Montagna. Hvis tiden passer indtager vi her frokost. Herefter er de sidste 20 km mere eller mindre nedkørsel. Link til ruten: Frokost indtages undervejs så husk at medbringe Euro.

21 MANDAG DEN 27. MAJ. Rute 2 ca. 110 km. Indtil vi efter ca. 96 km når Caprino Veronese er ruten den samme som rute 1. Dem som ikke vil køre et ekstra bjerg på 6 km kører den direkte vej mod Lazise. Link til ruten: Om man indtager frokost undervejs på rute 2 aftales indbyrdes.

22

23

24

25 MANDAG AFTEN DEN 27. MAJ. Vi samles kl til fælles pizza aften på torvet. Man tager hver især stole og borde med som vi placerer på torvet.

26 TIRSDAG DEN 28. MAJ. Dagens etape er ny dvs. denne rute har vi aldrig tidligere kørt. Ruten i dag er 88 km. Vi kører i bil til udkanten af byen Idro ved at køre sydom søen. Afgang fra campingpladsen er kl Der er 1 rute da vi i dag ikke cykler langt men derimod skal vi op til det højeste pas ved Gardasøen = PASSO CROCE DOMINI i m.o.h. I starten af byen på via Trento og før Via Roberto Bertini ligger der en parkeringsplads til venstre. Her parkere vi bilerne og begynder at cykle. Efter ca. 9 km begynder den officielle stigning i byen Sant Antonio. Faktisk stiger det svagt de første 9 km. I rundkørslen kører vi de 29,4 km op til Passo Croce Domini. Gennemsnitlig stigningsprocent er 5,4%.

27 TIRSDAG DEN 28. MAJ. På toppen samler vi op det ser ud som om at der et cafeteria. Når alle er kommet op kører vi ned til bilerne (ja i dag er kun op og ned). Link til ruten: Om vi indtager frokost undervejs aftales på toppen!

28

29

30 TIRSDAG DEN 28. MAJ (AFTEN). Tirsdag aften skal vi besøge en vinproducent i Castelnuovo del Garda. Det er ca. 11 km fra hvor vi bor i Lazise. Vi skal vises rundt, smage vin og spise. I skrivende stund er de ved at lave et program til os som ikke er færdigt. Men det er jo Italienere som sædvanen tro ikke sadler samme dag som de rider. Prismæssigt forventer vi at det koster maks. 80 euro pr. mand og formentlig billigere + transport (enten taxa eller bus). Vi har behov for via doodlen at vide om du vil deltage. Når vi kender det færdige program for aftenen bliver det tilføjet dette program og den præcise pris vil blive oplyst. Link til vinproducenten;

31 ONSDAG DEN 29. MAJ. Onsdag er der 2 ture at vælge mellem en ny og en gammel kending. Målet for begge ture er området omkring bjergbyen Fosse dog via 2 forskellige stigninger. Rute 1 (den nye) er på 123 km. Afgang fra receptionen kl Link til ruten; Rute 2 (den gamle kending) er på 78 km. Afgang fra receptionen kl Link til ruten; Den nye stigning går op til Passo Fittanze (rute 1) som af nogen kaldes den hårdeste stigning ved Gardasøen og derfor rædselsruten. Tager man de første 10 km af 14 km i alt, er gennemsnittet langt højere end de 8.8%, som den er registreret til. Efter en stejl rampe på ca. 200 m med 15% køres omkring 10 smukt udformede hårnålesving med 9% - alle med maksimal udsigt over Val Lagarina og floden Adige. Men så går det løs. Først tre lede kilometer med 10-18%, så en pause og derefter finalen igennem skoven med 12-20%, hvor man må op og stå (eller køre zig-zag). Efter trægrænsen bart og øde og fantastisk udsigt fra passet. Den gamle kending er klassikeren over alle klassikere. Stigningen man skal have prøvet, hvis man ferierer ved søen. Alle Italienere og snart også alle danske motionister har en tid på Peri-Fosse (rute 2). Michael Rasmussens rekord på 27 minutter er nærmest uudholdelig at tænke på, når man sidder 3/4 oppe på stykket med de 15%, hvor cyklen nærmest går i stå, og ikke så få vælger at gå. Udover det stejle stykke ligger procenterne meget konstant omkring 8-9% På toppen samles op. Om man indtager frokost undervejs aftales indbyrdes.

32

33

34

35

36

37 TORSDAG DEN 30. MAJ Dagens tur er en social tur hvor hovedmålet er frokost inde i Verona. Ruten er på 100 km. Afgang fra receptionen er kl Link til ruten; hykrxwsm Ruten igennem Valpolicella forcerer samtlige tre dale, der udgør Valpolicella vinenes klassiske område. Op og ned går det over alpetungerne, der mødes med Po-dalen iblandt kilometervis af snorlige rækker af vinrænker med et vinslot i ny og næ. Ruten slutter med bakkerne, der også kaldes Torricelle (de små tårne), hvor der blev kørt VM i 2005, og vi skal se på udsigten over Verona fra det gamle slot Castel San Pietro. Når vi har spist frokost i Verona deler vi måske op i 2 hold.

38

39

40 FREDAG DEN 31. MAJ Nogle er nok på vej hjem mod Danmark men til dem som er blevet er der igen 2 etaper. En hård og en afdæmpet opstigning begge ender i Prada. Rute 1 er på 71 km. Link til ruten; Rute 2 er på 65 km. Link til ruten; Se hvad feltet.dk skrev om stigningen Punta Veleno (rute 1) den 19.april 2012: Dagens etape i Giro del Trentino, der er løbets tredje og næstsidste, indeholder en spektakulær og vanvittig hård stigning, der om muligt er endnu hårdere end den frygtede Monte Zoncolan-stigning, der indenfor de senere år flere gange har været med i Giro d'italia. Punta Veleno hedder det voldsomme bjerg, og det er ifølge løbets hjemmeside 8,5 kilometer langt og stiger i gennemsnit med 15 procent med 20 procent som maksimum. Når rytterne har kæmpet sig op over stigningen venter en stejl nedkørsel på et par kilometer inden rytterne passerer målstregen og dagens etapevinder bliver fundet. Procenterne på stigningen Kilometer 0-1: 6,5% Kilometer 1-2: 11% og 13% Kilometer 2-3: 17% Kilometer 3-4: 17% Kilometer 4-5: 16% og 17% Kilometer 5-6: 16% og 15% Kilometer 6-7: 11% og 16% Kilometer 7-8: 11% og 4% Kilometer 8-9: 2% og 4%

41 FREDAG DEN 31. MAJ Dagens anden rute (rute 2) er måske den mest behagelige opstigning ved Gardasøen trods dens længde. Man starter i færge byen Torri del Benaco og kører ca. 20 km op mod Prada hvor der er opsamling.

42

43

44

45

46

47 LØRDAG DEN 01. JUNI Så er ugen desværre gået. Vi skal være ude af boligerne senest kl På gensyn i 2020! Di nuovo nel 2020!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio?

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio? Her er dit års absolut hårdeste, sjoveste, bedste og helt igennem fantastiske cykel weekend! Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater sammen med andre gode cykelmennesker, der virkelig elsker

Læs mere

Oplæg til Vejgård Cykelmotion s (VCM) træningslejr ved Gardasøen 2015

Oplæg til Vejgård Cykelmotion s (VCM) træningslejr ved Gardasøen 2015 Oplæg til Vejgård Cykelmotion s (VCM) træningslejr ved Gardasøen 2015 Hermed det endelige oplæg til Vejgård Cykelmotion træningslejr ved Italiens største sø, Gardasøen, som hører til Europas smukkeste

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT I MAJ Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle". Nordøen rundt på Korsika med guide Du har nu mulighed

Læs mere

Turprogram Mallorca 2017

Turprogram Mallorca 2017 Turprogram Mallorca 2017 Cala Sant Vicenc (24 km.) Prolog, fredag d. 12. maj Starttid 13:00 Den lille by Cala Sant Vicenc på kysten ud for Pollenca er et godt alternativ til turen ud til Formentor, som

Læs mere

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi i 2019 tilbyder en tur til motionsklassikeren Granfondo Stelvio Santini i Italien.

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi i 2019 tilbyder en tur til motionsklassikeren Granfondo Stelvio Santini i Italien. GRANFONDO STELVIO SANTINI 2019 GRANFONDO STELVIO Vi er glade for at kunne fortælle, at vi i 2019 tilbyder en tur til motionsklassikeren Granfondo Stelvio Santini i Italien. Løbsdato: 2. juni 2019. Det

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & TOSSERNES KLUB - AFLYST I 2018 DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018 Rejsen er det helt rigtige match for livsnydere, som finder glæde i både aktiv udfoldelse på asfalten

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Telemarksturen 2006.

Telemarksturen 2006. Telemarksturen 2006. Per Skjødt, Johnny Nielsen og Lars Mose havde besluttet sig for at deltage i årets Telemarkstur i Norge. Turen var lavet om fra at være en 2 dags tur til en én dags tur og så korte

Læs mere

Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE KORSIKA NORDØEN RUNDT Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - "Den Gemte Perle". En af vores guider på turen er super seje Christina Rindom - tidligere OL roer Nordøen Rundet

Læs mere

Vinrejse - Barolo og Valpolicella

Vinrejse - Barolo og Valpolicella Vinrejse - Barolo og Valpolicella Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.09.2019 06.10.2019 9 dage Fyn, Jyl., Sjæ. 7.595,- Højdepunkter To af Italiens største vindistrikter Spændende

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Østrig og Istrien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Østrig og Istrien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Østrig og Istrien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Historiske Hotel Mozart i Bad Gastein Oplev Hitlers Ørnerede Besøg Termalbadene i Bad Gastein Udflugt til

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse

Læs mere

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kirchberg - Tyrol Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Besøg hos Alpebonden Innsbruck og Swarovskis Krystalverden Grossglockner højalpevejen Vores centralt placerede

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

Cykelnerven 2015. 1. etape: Albertville Col de la Madeleine Albertville. Længde: 115,5 km. Højdemeter: + 2221 m. Nedkørsel: - 2219 m.

Cykelnerven 2015. 1. etape: Albertville Col de la Madeleine Albertville. Længde: 115,5 km. Højdemeter: + 2221 m. Nedkørsel: - 2219 m. Cykelnerven 2015 1. etape: Albertville Col de la Madeleine Albertville Længde: 115,5 km Højdemeter: + 2221 m Nedkørsel: - 2219 m Ruteplan: Se detaljeret kort Ruteprofil: Albertville Cykelnervens 1. etape

Læs mere

Venedig, Gardasøen og Østrig.

Venedig, Gardasøen og Østrig. Venedig, Gardasøen og Østrig. Lørdag den 13. juni 2015 tog 39 personer fra Nordjylland på Agri Nord seniorklubs årlige sommer tur, der i år gik til Venedig, Gardasøen og Østrig. Vi blev samlet op i en

Læs mere

Tour de Harzen socialt samvær og træning

Tour de Harzen socialt samvær og træning Indbydelse til kammeratligt samvær i bjergrige omgivelser med Galten CK Tour de Harzen socialt samvær og træning Sidste år arrangerede klubben den første tur det fantastiske cykelområde "Harzen". Igen

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø.

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. OPLEVELSESRIG MOTIONSCYKLING PÅ KORSIKA KORSIKA FRA NORD TIL SYD Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. Det kan du glæde dig til På denne cykelferie til Korsika kan du

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Fredag d. 14. okt. 2016. Rejsedag Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor mødtes ved bussen ved Treenighedskirken kl.

Læs mere

Porsche Club Danmark Driving Event. Italian Alps Trentino 03 10. july 2011

Porsche Club Danmark Driving Event. Italian Alps Trentino 03 10. july 2011 Porsche Club Danmark Driving Event Italian Alps Trentino 03 10. july 2011 I samarbejde med : Porsche Club Trentino Italy & mediatourist.it Hotel Caminetto**** Folgarida - Trentino 4 Stjernet Hotel Lukket

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet.

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Hermed har I turkataloget. Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Den enkelte kreds kan opdele sig i flere turhold - blot at der er en ansvarlig

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Kære Alle i Århus Skiklub. Fantastiske, glædelige nyheder.

Kære Alle i Århus Skiklub. Fantastiske, glædelige nyheder. Kære Alle i Århus Skiklub. Fantastiske, glædelige nyheder. Vi er glade og stolte over, at kunne præsentere Den Nye Uge 11 tur 2019 for jer. Martin, Hanne og Johanne fra Vinterly Skirejser har arbejdet

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Polen - Szklarska Poreba

Polen - Szklarska Poreba Polen - Szklarska Poreba Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter Vidunderlig natur i Vestpolen Det dejlige Hotel Las m. bl.a. swimmingpool Små, hyggelige udflugter

Læs mere

Rejsebrev 7. Efterår 2015.

Rejsebrev 7. Efterår 2015. Rejsebrev 7. Efterår 2015. Tirsdag den 20. oktober. Vi forlader campingpladsen i Cesenatico, og glemmer i skyndingen kilerne vi bruger under hjulene, hvis terrænet er ujævnt, og opdager det først, da vi

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

- ta med til. poletter til øl og mad.

- ta med til. poletter til øl og mad. - ta med til og Pris kr. 2495,- inkl. bustransport, dobbeltværelse og morgenmad - inkluderer også: besøg på bryggerimuseum og slottet i Detenice middelaldershow inkl. 3 retters menu og 1 øl. Reserveret

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Porsche Club Danmark Driving Event. Italian Alps Trentino 20-27. juni 2009

Porsche Club Danmark Driving Event. Italian Alps Trentino 20-27. juni 2009 Porsche Club Danmark Driving Event Italian Alps Trentino 20-27. juni 2009 I samarbejde med : Porsche Club Trentino Italy & mediatourist.it 4 Stjernet Hotel Lukket Garage Wellness center Hotel Caminetto****

Læs mere

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Træningslejr Italien Påsken 2014 Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Foreløbig plan for træningslejren i påsken 2014 Tidstermin: Fra Herning: Afgang Ankomst

Læs mere

Ung Frivillig Weekend 2018

Ung Frivillig Weekend 2018 5.-7. oktober 2018 5 Dronningens Ferieby Ung Frivillig Weekend 2018 I frivillighedens tegn 5 Dronningens Ferieby 5.-7. oktober 2018 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend for

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2

Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2 Bad Gastein. Haus Schubert, Mozart Platz 2 Ferielejlighederne ligger i den smukke østrigske bjergby Bad Gastein i 1000 m. højde. Bad Gastein ligger ca. 2 timers kørsel fra München og kun 1 time fra Mozarts

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Udsigt over Wagrain ØSTRIG WAGRAIN FORÅRET MAJ 8 DAGE

Udsigt over Wagrain ØSTRIG WAGRAIN FORÅRET MAJ 8 DAGE Udsigt over Wagrain ØSTRIG WAGRAIN FORÅRET 2018 12-19 MAJ 8 DAGE Salzburger Land i Østrig kalder Langelændere og andet godtfolk, som holder af gode rejser. En vidunderlig bjergverden, godt vejr (forhåbentlig),

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Sommerferie 2007. Sarau

Sommerferie 2007. Sarau Sommerferie 2007 22.7.2007 kørte vi fra Harlev i regnvejr, ned over Rødby med færgen til Puttgarten, for senere at ende i Østrig som var vores mål. Vores første overnatning var Naturcampingplatz Sarau

Læs mere

Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Skinnarbu Nasjonalparkhotell Skinnarbu Nasjonalparkhotell Tilbring en aktiv ferie i de norske fjelde. Den imponerende natur indbyder til mange aktiviteter i det fri og området omkring hotellet er specielt egnet til jagt og fiskeri.

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

KOM TIL ITALIEN OG BLIV INSPIRERET

KOM TIL ITALIEN OG BLIV INSPIRERET Kære medlem Sammen med NeroGiardini inviterer Skobranchen.dk sine medlemmer til byen Monte San Pietrangeli og til Rom søndag 27. onsdag 30. oktober. Enrico Bracalente, CEO og ejer af NeroGiardini KOM TIL

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder

Hotel Cristina. Skønne omgivelser i den lille by Limone ved Gardasøens bredder. Hotel Cristina. Introduktion. Hotellet tilbyder Hotel Cristina Introduktion Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige del af Gardasøen og kun 500 meter fra Gardasøen. Hotellet er placeret på en bakke, hvilket giver en smuk udsigt fra hotellet af,

Læs mere

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

OBKs SPONSOREVENT 2013

OBKs SPONSOREVENT 2013 OBKs SPONSOREVENT 2013 VIL DU PRØVE DIN GRÆNSER AF? - Tag med en tur op ad Kirkebakken i La Roche-en-Ardenne Formål med turen er: - At styrke netværket mellem OBKs sponsorer - Af få en god fysisk oplevelse

Læs mere

Afslapning og hårdt arbejde

Afslapning og hårdt arbejde Afslapning og hårdt arbejde Lørdag var en temmelig stille dag for mig, da jeg ikke var helt på toppen, og da vejret mildest sagt var noget møg. Derfor var det eneste jeg rigtig fik bedrevet en del timer

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

PROVENCE, Fréjus - 2001.

PROVENCE, Fréjus - 2001. Rejsenotater fra PROVENCE, Fréjus - 2001. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater.

Læs mere

Flyrejse fra København (Kastrup Lufthavn) til Jerez de la Fronterra via Barcelona

Flyrejse fra København (Kastrup Lufthavn) til Jerez de la Fronterra via Barcelona Så er Dansk Svømmeunions mastersudvalg klar med et rejseoplæg for masterssvømmerne i de nordiske lande til Masters- EM i Cadiz den 12-20. september 09. Cadiz er spaniernes eget foretrukne ferierejsemål

Læs mere

Østrig turen, september 2015.

Østrig turen, september 2015. Østrig turen, september 2015. Bjarne B sendte i vinteren en invitation ud til alle medlemmerne om at han ville lave en tur til Østrig sidst i August 2015 Der var hurtig udsolgt for det lille Berggasthof,

Læs mere

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK HANDICAP Tour de Bornholm 3. september 2011 P HANDICA m l o h n r o B e Tour d ALLE kan e! g delta Danmarks største og sjoveste sportsarrangement for handicappede. En uge med flere aktiviteter Danmarks

Læs mere

Påsketur til Gardasøen

Påsketur til Gardasøen Påsketur til Gardasøen Birgit Klein og Lars Høeg havde arrangeret en tur til Camping Spiaggia D oro i Lazise fra søndag den 13. april til fredag den 25. april 2014. www.campingspiaggiadoro.com Vi havde

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

Medlemsaktiviteter. i Fraktion 4

Medlemsaktiviteter. i Fraktion 4 Medlemsaktiviteter i Fraktion 4 Mandag d. 13. april 2015 kl. 14.00 17.00 i Kulturhuset, Bluhmesgade 19, 9510 Arden. Det er lykkedes os at få en aftale i stand med tre personer, der med ord, billeder, litteratur,

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013.

Stensnæsskolen. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til vi ses igen mandag den 12. august 2013 kl. 8.40. Juli 2013. Stensnæsskolen Juli 2013 Nyhedsbrev Årgang 12 Nummer 7 I dette nummer: Skolebus 1 Nye ringetider 2 0.A på Thorup Hede 3 5.A s piger på bytur 4-5 Venskabsklasser 6-8 4.A i Sverige 8-10 2.A laver e-bøger

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans 3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans Jazzmusik med The Spirit of New Orleans, 2 jazzkoncerter, 2 overnatninger i Svendborg god mad og sightseeing bl.a. i Svendborg

Læs mere

Team Hjallerup. Tour de Alperne

Team Hjallerup. Tour de Alperne Team Hjallerup Tour de Alperne 2010 Dag 1. Fredag d. 9. juli 2010. Efter at bilerne var pakket med cykler og bagage torsdag aften, var det afgang til de franske alper fredag kl. ca. 00:00. De forventningsfulde

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere