Team Hjallerup. Tour de Alperne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Team Hjallerup. Tour de Alperne"

Transkript

1 Team Hjallerup Tour de Alperne 2010

2 Dag 1. Fredag d. 9. juli Efter at bilerne var pakket med cykler og bagage torsdag aften, var det afgang til de franske alper fredag kl. ca. 00:00. De forventningsfulde cykelryttere var fordelt i fire biler. Finns Ford: Finn, Claus, Hans og Niels. Lars VW: Ingelise og Lars. Mikaels BMW: Flemming, Søren, Bruno og Mikael. Villys (Østergårds) Renault: Åge, Hans Jørgen, Anders og Villy. Finn og Mikael havde hver 2 cykler bag på. Resten af cyklerne var læsset sikkert inde i Villys og Lars biler sammen med fælles bagage. Bilernes indbyrdes placering syd over blev ivrigt orienteret med SMS. Efter ca. 600 km kørsel var der samling på resteplads ved Hannover, hvor der var fælles morgenmad, som Hans Jørgen og Anders havde arrangeret. Alle var i højt humør. Men Sørens humør var på nul punktet. BMWén havde haft et uheld med cyklerne på vejen. Cykelstativet med Sørens og Brunos cykler var kollapset med 130 km/t, med det resultat, at Sørens cykelstel var blevet så meget beskadiget, at det ikke var anvendeligt til bjergkørsel. Flemming havde sat sønnen i gang med at finde cykeludlejning i alperne, for at Søren ikke skulle køre følgebil på hele turen.

3 Efter morgenmaden fortsatte turen syd over. Der var sol og 35 gr. så det var bedst inde i bilerne med klimaanlæg. Finn, Lars og Villy valgte at køre uden om Schweiz, og Mikael valgte at køre gennem Schweiz, for det havde Bruno aldrig set. Det har han så stadig ikke, for han sov hele vejen. Finn, Lars og Villy fulgtes ad lige indtil kort før Grenoble. Her skilte deres veje, for Villys GPS sagde, at de skulle på rundtur i Grenoble. Ikke så heldigt i myldretid med trafikkaos og mange ensrettede gader. Kl ca. 18:00 var alle fremme ved lejlighederne, som lå sammen med en lille campingplads ca. 5 km uden for byen Bourg d Oisans. Vi blev indlogeret i 3 lejligheder. Claus, Hans Jørgen, Lars, Ingelise, Flemming og Niels i End Barn. Mikael, Åge, Villy og Anders i Middel Barn. Finn, Hans; Bruno og Søren på Loftet. Værten på hotellet kunne oplyse, at man i Bourg d Oisans kunne leje racer-cykler hos den lokale cykelhandler, og straks blev Sørens humør bedre. Nu skulle han ikke køre følgebil i 5 dage, men kunne selv komme til at træde pedalerne op ad bakkerne. Villy havde hjemmefra forberedt lasagne, som blev nydt i fællesskab på terrassen.

4 Dag 2. Lørdag d. 10. juli Fin solskinsdag med ca. 35 gr. Morgenmaden blev nydt i hver lejlighed fra 7:00 til 9:00 hvor der start til dagens cykeltur. Mikael, Bruno og Søren var kørt ind til den lokale cykelhandler og var derfor ikke med på den første bakke, som var en ca. 11 km stigning med ca. 750 højdemeter op til Col d Ornon. Alle klarede stigningen i fin stil med Niels, Finn og Claus først på toppen. Fra toppen var det samme vej ned igen, hvor vi mødte Mikael, Bruno og Søren, som var en glad mand, for han havde lejet en fin Specialized cykel med Carbon stel og trippel klinge. Herfra drog vi i samlet flok til turens højdepunkt. 21 hårnålesving op til l Alpe-d Huez. 13,8 km lang stigning med en gennemsnitlig stigningsprocent på 8,1 %. Alle var lidt spændte, var formen nu god nok til denne frygtindgydende bakke, eller Bjerg, som Jens Kasler siger. Alle startede lidt forsigtigt fra bunden af bjerget, men hurtigt var der spredning i feltet. Alle kørte op i eget tempo for at få den optimale rytme. Ikke noget med at forcere, for man skulle jo helst holde hele vejen op. Og op kom alle i fin stil. Enkelte, for ikke at sige næsten alle, syntes at udsigten på turen op var så fremragende, at man skulle af cyklen for at tage et par billeder. Også dem der ikke havde kamera med.

5 Først på toppen var Niels efterfulgt af Finn og Søren. Med en hurtigste tid på 1 time og 10 min måtte vi dog sande at der var langt ned til Pantanis tid på 36 min og 50 sek. Der skulle vist et nyt angreb til på bjerget senere på ugen. Team Hjallerup på l Alpe-d Huez.

6 Efter en lille pause på toppe gik det igen ned af bjerget i rasende fart. Ingelise valgte dog også at nyde turen ned, og kørte derfor ikke helt så stærkt. Lars var nok første mand nede. På vejen hjem til lejlighederne var vi over en mindre knold (Niels, Finn, Søren) ved byen Auris-en-Oisans. Omkring kl. 16:00 var vi tilbage ved lejlighederne efter 87 km og 2300 højdemeter. Alle havde haft en god cykeldag og det var tid til at nyde en kold øl på terrassen. Der var fælles spisning på terrassen hvor vi fortærede den første af de 3 middagsretter, som Lisa havde lavet til de sultne cykelryttere. Mikael orienterede om næste dags cykeltur, som gik til Col de la Croix de Fer i 2064 m højde.

7 Dag 3. Søndag d. 11. juli Fin solskinsdag med ca. 35 gr. Vi drog alle af sted kl. 9:00 for at komme ud til turens længste stigning, og efter få flade km begyndte stigningen op til Col de la Croix de Fer. 27,4 km til toppen, men kun med en gennemsnitlig stigning på 4,7 %. Det blev hurtigt et udskillingsløb med Mikael og Niels i spidsen. Mikael havde det mål, at komme op på toppen før Finn, som længe lå 20 til 50 m bag de førende. Mikael syntes, at Finn kom faretruende tæt på føre gruppen på de stejle stykker, mens det straks gik noget bedre, når det var mindre stigningsprocenter. Til sidst lykkedes de førende at få smidt Finn af. Niels og Mikael holdt forspringet til toppen, som Niels nåede kort før Mikael. Det viste sig at Finn var gået noget i stå, og det var Søren, der kom op som nr. 3.

8 På toppen var der en restaurant, hvor der blev nydt en cola i det gode, vejr mens vi ventede på de sidste. Anders og Claus fulgtes ad det meste at turen, og var sammen oppe på Col Clandon. Her ophørte samarbejdet, da Anders syntes af Claus snød sig til et lille forspring før resten af turen til Col de la Croix de Fer, ved at køre uden at give besked. Og det gør man ikke, så Anders kom op på den lidt større klinge, og gav den gas på resten af turen, og han nåede da også op før Claus. Efter lidt venten på toppen kørte vi samme vej ned igen, for at samle dem op som ikke ville helt op på toppen. Efter ca. 2 km nedkørslen mødte vi Bruno som sad og nød 2 colaer i det gode vejr. Længere nede mødte vi Åge og Ingelise. På vej tilbage forsøgte vi at finde et sted hvor vi kunne få frokost uden at det lykkedes. Gruppen blev delt hvor Mikael, Lars, Finn, Claus, Anders og Niels valgte at gøre op til byen Huez på vejen hjem. Resten valgte at tage den direkte vej hjem til frokost i lejlighederne. Vejen op til Huez var nok lidt stejler end antaget. De lastbiler vi blev overhalet af skulle helt ned i de lave gear, og det skulle vi også. Det var en rigtig god opkørsel med god asfalt, og der var enighed om, at denne vej skulle vi prøve at køre ned af senere.

9 På vej til Huez kom vi forbi Villard-Reculas hvor Lars fik en skiltespurt. Så var hans dag redet. I Villard-Reculas fandt vi en restaurant hvor vi fik noget frokost og nød stilheden og udsigten. Man kunne se ned til lejlighederne hvor vi boede. Efter frokosten kørte vi ad en noget dårlig vej til Huez. Derfra ned af bjerget og hjem, hvor der ventede kold hvidvin og kolde øl på terrassen. Igen var der fælles spisning på terrassen hvor Lisas 2. middag blev indtaget. Dagens tur var på 93 km. og 2500 højdemeter.

10 Dag 4. Mandag d. 12. juli Fin solskinsdag med ca. 33 gr. Det lykkedes igen af få alle mand klar til afgang kl. 9:00. Dagens tur var planlagt til at gå over les 2 Alpes til en lille bjergby Bess en-oisans hvor Villy i sine unge dage havde været sammen med Leif. Dengang man kørte på jerncykler og laveste gear var 39/25. Hele flokken kørte efter Mikael, som i bedste Jens Kasler stil gav den gas på de ca, 10 flade km ud til det sted hvor opstigningen til les 2 Alpes begyndte. På vej ud til les 2 Alpes besluttede Ingelise, Åge og Bruno at køre den direkte vej til Bess en-oisans. Stigningen op til les 2 Alpes er på 11 km med 730 højdemeter og en gennemsnitlig stigningsprocent på 6,6. (Målt på nedturen) Fin opstigning gennem skov og gennem åbne områder med god udsigt.

11 Først på toppen var Niels efterfulgt af Søren og Mikael. Efter en lille rundtur i byen gik det igen nedad, men ikke helt den samme som opturen. Vi endte i byen Le Freney d Oisans hvor Ingelise, Åge og Bruno ventede. Men hvor var Søren? Efter lidt ringen rundt til forskellige personer, blev vi enige om, at han var kørt tilbage til lejlighederne, for han havde talt om, at han ville tidligt hjem p. g. a. dårligt ben. Fra Le Freney d Oisans valgte hold 1 bestående af Lars, Finn, Claus, Niels, Flemming, Mikael, Anders og Villy at køre op til Bess en-oisans. Mikael og Villy mente at det var en nem flad opkørsel, men det viste sig at den havde gode stigningsprocenter, så det var nogle trætte og sultne rytter der kom op på toppen. Først var Lars efterfulgt af Finn og Claus. Bess en-oisans var en hyggelig by med gamle kampestenshuse, og vi fandt da også en lille restaurant hvor vi fik en kold cola og en sandwich. På vejen ned af bjerget, kom vi til bagvejen op til l Alpe-d Huez, og Mikael kunne oplyse at der bare var 500 højdemeter op til et pas, hvorfra der var fladt over til l Alpe-d Huez. De 500 højdemeter mente Lars og Niels nemt de kunne klare på hjemvejen.resten af flokken kørte direkte hjem. Vi var blevet advaret om, at bagvejen op til l Alpe-d Huez var lidt dårlig. Og vi blev som sædvanligt positivt overrasket. Der var 1000 højdemeter og vejen var meget

12 ringe med flere passager med skifferbelægning og en del huller og løs grus. Godt vi ikke skulle denne vej ned. Lars på vej til Col du Sarenne Lars og Niels på Col du Sarenne Men vi klarede strabadserne og kom op til Col du Sarenne i 2000 m højde. Her var bare den skønneste udsigt, som var hele turen værd. Fra Col du Sarenne kørte vi ca. 10 km af dårlig vej til l Alpe-d Huez, og derfra hjem til lejlighederne. Hold 1+ kørte 82 km og 2300 højdemeter og hold 1 kørte 76 km og 1600 højdemeter. Efter dagens cykeltur var der byvandring i Bourg d Oisans, hvor diverse cykelforretninger blev inspiceret efterfulgt af en kold øl på torvet. Dagen blev afsluttet med aftensmad på en restaurant i Bourg d Oisans.

13 Dag 5. Tirsdag d. 13. juli Fin solskinsdag med ca. 33 gr. Mikael havde planlagt dagens tur, og mente at han havde helt kontrol over turens højde meter. Den planlagte tur gik op til Ornon og derfra over til Villard Reymond,Derfra ned for at køre den klassiske vej op til l Alpe-d Huez. Turen fra Ornon over til l Alped Huez skulle efter Mikaels mening være en nem tur med lidt småbakker. Ikke noget at tale om for nogle friske cykelryttere fra Team Hjallerup. Vi kom som sædvanligt af sted kl. 9:00, og det gik frisk af sted på det flade stykke ud til stigningen op til Ornon. Men pludselig tog fanden ved Bruno. Nu ville han have en bjergspurt, så han spurtede op over Col du Bruno. Et imponerende bjerg før opstigningen til Ornon. Ca. 150 m med en stigningsprocent på 3 %. I alt 5 højde meter. Col du Bruno Ved opkørslen til Ornon skiltes vores veje. Ingerlise, Bruno og Åge kørte direkte op til l Alpe-d Huez og resten kørte op mod Ornon og Villard Reymond. Det gik rigtigt fint op til Ornon hvor vi holdt en lille pause for at få alle med. Turen mod Villard Reymond startede med en nedkørsel, og herefter skulle det så være lidt op og ned til Villard Reymond. Det

14 startede fint med at gå lidt op ad, og lige oppe efter svinget skulle det så flade lidt ud.!!!!!!! Vi blev klogere det fortsatte opad i 9 km med en gennemsnitlig stigningsprocent på over 10 %. Der var ingen der klagede, for det var en fin tur op gennem skov og med enkelte fine udsigtspunkter. Søren var først på toppen efterfulgt af Niels og Lars. Der blev også kørt om de sekundære placeringer, idet Flemming fik spurtet sig forbi Mikael på de sidste meter. Det er længe siden at vi har set Flemming med sådan en energi. På toppen var der tid til et stemningsbillede før nedturen. Vi valgte at køre samme vej ned for den modsatte vej ned så ikke for god ud. Efter nedkørslen var der et kort fladt stykke over til opkørslen til l Alpe-d Huez. Alle kom godt af sted op mod toppen. Nu var det jo spændende, om man kunne køre hurtigere op end første gang. Og der var noget der tydede på, at formen var blevet bedre. Der var ikke nogen, der havde behov for, at stå af for at tage billeder.

15 Hurtigst på toppen var Niels, efterfulgt af Lars og Mikael. Igen måtte Mikael acceptere at blive overhalet til sidst. Lars kørte forbi på de sidste 1000 m. Tiderne var blevet bedre. Hurtigste tid for Team Hjallerup blev 1 time og 5 min. Ingelise, Åge og Bruno ventede på toppen. Ingelise havde givet Åge og Bruno baghjul på turen. Muligvis fordi hun blev hjulpet op af en ukendt ungersvend på 15 år. Vi blev enige om at køre over til Villard Reculas for at spise frokost, og derefter tage den fine nedkørsel som vi havde kørt op ad i søndags. Der var ikke helt så roligt ved restauranten denne gang, for Sørens kollegaer var i gang med asfaltarbejde lige uden for restauranten, men vi fik da vores kolde cola og pizza. Vi kørte ned på nyudlagt asfalt og var tilbage ved lejlighederne kl. ca. 16:00, hvor det var tid til en kold øl. Dagens tur var på 70 km og 2100 højdemeter Om aftenen arrangerede Lars grillmad hvilket var en stor succes.

16 Dag 6. Onsdag d. 14. juli Bastilledagen Fin solskinsdag med ca. 33 gr. Så kom dagen hvor vi skulle ud for at se Tour de France. For en gang skyld var det ikke afgang kl. 9:00. Hold 1 startede kl. 8:30 for at køre en lidt længere flad tur ud til Laffrey, hvor vi skulle se Tour de France feltet på opstigningen af et lille bjerg. Hold 2 startede kl. 9:00 og kørte en mere direkte vej til Laffrey. Hold 1 startede med at køre op over Col du d Ornon, som først blev nået af Niels efterfulgt af Finn og Hans Jørgen. Fra Col du d Ornon kørte vi ad en lang flad nedkørsel over La Mure til Laffrey. Der var en ca. 25 km lang nedkørsel, hvor selv Hans kørte hurtigt. Ud over nedkørslen var det relativt fladt til Laffrey. God afveksling i forhold til bjerge vi havde kørt i de sidste dage.

17 De sidste 15 km til Laffrey var ren paradekørsel af den rute hvor Tour de France feltet senere skulle køre af den modsatte vej. Salv om feltet først skulle komme fordi 5 timer senere, var der mange tilskuer langs ruten. I Laffrey var det overfyldt med tilskuer, men hold 2 havde fundet en fin plads til os ved toppen af opkørslen. Nu var det bare med at slappe af til Tour de France feltet kom forbi 4 timer senere. 1 til 1,5 timer før feltet kom reklame karavanen, som man kunne kikke lidt på og evt, få nogle souvinier. Der var jo nogen, der tænkte på deres kone der hjemme, og man kunne få en fin hue med hjem. Tur feltet kom ved 16:00 tiden. Først nogle udbrydere som kom forbi på10 sek. Derefter hovedfeltet som var forbi på 20 sek. og så var den oplevelse ovre. God men kort oplevelse. Da seancen var overstået var det lidt kroatisk at komme derfra, der var biler parkeret over alt.

18 Efter en kort nedkørsel var der ca 25 flade km hjem til lejlighederne. Dagens tur for hold 1 var på 90 km og 1400 højdemeter. Om aftenen var der hygge med et ekstra glas vin til de fleste. Mikaels bil valgte at køre hjem ved 20:00. Mikael skulle hjem og have sendt sønnen til USA. De 3 øvrige biler kørte hjem torsdag ved 7:00 og var hjemme ved midnat.

Mallorca træningstur 9-16. maj.

Mallorca træningstur 9-16. maj. Mallorca træningstur 9-16. maj. Referent: Claus og Bjørn. Onsdag d 9. maj. var dagen hvor vi endelig skulle af sted til forårets træningstur på Mallorca. Vi dvs. Niels og Poul fra Dragør Cykelmotion samt

Læs mere

Les Trois Ballons d.12-6-2004 (De 3 Balloner)

Les Trois Ballons d.12-6-2004 (De 3 Balloner) Nedenstående beretning er skrevet af Finn Agerbo Nielsen fra Åskov cykelmotion som jeg 2 gange har kørt Paris-Brest-Paris med og som jeg delte værelse med på denne tur, jeg har fået lov til at bruge hans

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

KIBÆK Cykelmotion. Klubblad Juli 2011. Harzen 2011 CY K

KIBÆK Cykelmotion. Klubblad Juli 2011. Harzen 2011 CY K KIBÆK Cykelmotion Harzen 2011 BÆ KI M OT ION K CY K EL Klubblad Juli 2011 Rundt i Trehøje Af Michael Christensen Lørdag den 30. april var der»rundt i Trehøje«og det første cykelløb i år for mit vedkommende.

Læs mere

Beskidy MTB trophy 2014

Beskidy MTB trophy 2014 Beskidy MTB trophy 2014 Hvad får voksne mennesker til at kører 28 timer i bil, leve af sukker geler, sove med ørerpropper på tremandsværelser og kører sig selv i hegnet fire dage i træk? Dette er beretningen

Læs mere

Dette er en beretning om en MC tur ikke et adventure mareridt over de Sibiriske stepper, men heller ikke kun om en tur hen til det lokale ishus.

Dette er en beretning om en MC tur ikke et adventure mareridt over de Sibiriske stepper, men heller ikke kun om en tur hen til det lokale ishus. Dette er en beretning om en MC tur ikke et adventure mareridt over de Sibiriske stepper, men heller ikke kun om en tur hen til det lokale ishus. Vi var tre klubkammerater Henning Jakobsen (HJ) BMW K1200

Læs mere

jeg er i krise skulle Drømmen om "hende"

jeg er i krise skulle Drømmen om hende Tidspunktet er søndag d. 29. august 2010 klokken er netop rundet 12:00 - solen titter gennem en tyndt skydække og det er halvkøligt, vel kun omkring 12-14 grader her oppe i højderne. Jeg har overstået

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

Turen går til ROM Torsdag den 21.marts 2013 starter vores tur til ROM. Vi har pakket campingvognen onsdag og da jeg kommer hjem fra arbejde om eftermiddagen går der kun ½ time så suser vi af sted. Der

Læs mere

Pilgrimsruten Nordspanien

Pilgrimsruten Nordspanien 1 Pilgrimsruten Nordspanien Fra Pamplona til Santiago de Compostella August - september 2010 Af: Tommy Nylandsted Andersen Mit pilgrimsbevis 2 3 Pilgrimsruten på cykel 2010. Fredag 20. august. Så skulle

Læs mere

Dagbog fra NCK s træningstur MALLORCA 2015

Dagbog fra NCK s træningstur MALLORCA 2015 Dagbog fra NCK s træningstur MALLORCA 2015 11.-18. april (Tekst Knud Lytje. Foto Henrik Nedergaard) PROLOG (dag 1) Prolog 57 km. Dejligt vejr men lidt køligt. En kold og fugtig april nat mødes vi 9 søvndrukne

Læs mere

Ældresagens ukronede. Fra lettere afdanket djøfer med rygerlunger og rødvinsmave til cykelrytter med superkondi på seks måneder.

Ældresagens ukronede. Fra lettere afdanket djøfer med rygerlunger og rødvinsmave til cykelrytter med superkondi på seks måneder. 18 Af Hans Kornø Rasmussen / Foto af Karin Kornø Rasmussen Fra lettere afdanket djøfer med rygerlunger og rødvinsmave til cykelrytter med superkondi på seks måneder. Ældresagens ukronede Vi nået til sidste

Læs mere

Nå, hjem kom vi, på 3 forsøg, og vi gik aftentur og så byen fra den ene ende til den anden, lidt spil, tegning og hygge derefter i seng. Hvem er jeg?

Nå, hjem kom vi, på 3 forsøg, og vi gik aftentur og så byen fra den ene ende til den anden, lidt spil, tegning og hygge derefter i seng. Hvem er jeg? Søndag d.28.06.09 Endelig er det søndag og sommerferien begyndt, og vi skal på lejr. Vi er særligt heldige, for vi skal til POLEN. I løbet af formiddagen bliver vi samlet, nogle kommer til Løgstør og resten

Læs mere

Pretzien - Togau Tirsdag d. 20. juli.

Pretzien - Togau Tirsdag d. 20. juli. 28 Pretzien - Togau Tirsdag d. 20. juli. Dagen startede som den plejede med et morgenbad, derefter var der Früstück nede i hotellets kælder, hvor maden var stillet frem til os, den var lidt spartansk,

Læs mere

Vuelta a Asturias 2008

Vuelta a Asturias 2008 Vuelta a Asturias 2008 Det er endeligt blevet lørdag den 20. september, det er tidlig morgen, og vi er alle seks samlet i Gug (syd for Aalborg). Foran os venter en uges ferie i det spanske Asturien. Vi

Læs mere

Challenge Copenhagen Ironman søndag den 15/8-10

Challenge Copenhagen Ironman søndag den 15/8-10 Challenge Copenhagen Ironman søndag den 15/8-10 Min drøm om at gennemføre en Ironman tændtes for alvor sidste år, da jeg hørte, at der skulle afvikles Ironman i København i 2010. Mange læste sikkert sidste

Læs mere

Paris-Brest-Paris 2003

Paris-Brest-Paris 2003 Paris-Brest-Paris 2003 igen et møde med sig selv Efter gennemførelsen af Paris-Brest-Paris 1995 & 1999 var det helt naturligt at jeg skulle deltage igen i 2003. Ja, planlægningen startede faktisk ved morgenbordet

Læs mere

2010 Efterårsferie i Alsace.

2010 Efterårsferie i Alsace. 2010 Efterårsferie i Alsace. Nu er det blevet efterår, og vi har aftalt med Jeannes svigerforældre, Sonja og Bjarne, at vi tager på efterårsferie i Alsace. De har været en del gange på campingpladsen,

Læs mere

Fra sidste års Claude Criquielion

Fra sidste års Claude Criquielion Fra sidste års Claude Criquielion I dette nummer kan du bl.a. læse: Tur til Claude Criquielion i Belgien Rødspætteløbet 2005 Lørdagstræning med helt nye briller! 1 Tur til Claude Criquielion i Belgien

Læs mere

Beskidy, MTB Trophy 2013

Beskidy, MTB Trophy 2013 Beskidy, MTB Trophy 2013 Hvad der startede som en løs invitation, vedr. et MTB-eventyr til de Polske Alper engang til sommer, over et billardbord i skuret ved Munkesøen, en mørk vinteraften, skulle vise

Læs mere

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1 Mandag som var første dag, var meget blæsende med over 40 50 kt i 1.500 m, så dagen flyvninger blev aflyst. I stedet for at flyve fik vi noget teori omkring bølgeflyvning. Dette var helt relevant, da der

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 03. 2010.

Nyhedsbrev nr. 03. 2010. Tur til Benelux landene. 12-15. maj 2010 Nyhedsbrev nr. 03. 2010. Det hele startede sådan lidt tilfældigt hen over efteråret og foråret. Der var en hel del der skulle på tur til Berlin, for at besøge Jürgen

Læs mere

Janni, Rene, Mads og Camilla. Stig, Gerd og Sus

Janni, Rene, Mads og Camilla. Stig, Gerd og Sus Janni, Rene, Mads og Camilla. Stig, Gerd og Sus Så kom dagen endelig. Vi skulle på sommerlejr og denne tur skulle gå til Litauen. Den blå bus og den store trailer blev pakket og Mads, Camilla, Rene, Stig,

Læs mere

NEW ZEALAND nyt. Indhold: Afrejse fra Danmark. Hej Venner og venners venner.

NEW ZEALAND nyt. Indhold: Afrejse fra Danmark. Hej Venner og venners venner. NEW ZEALAND nyt Nyhedsbrev nr. 1 10. februar 2009 Indhold: Afrejse fra Danmark Bangkok, Thailand Onsdag 4. februar 2009. ( redigeret af Bent) Hej Venner og venners venner. Spøjs indledning ikke, - men

Læs mere

Lhasa to Kathmandu! www.jimdurain.dk!

Lhasa to Kathmandu! www.jimdurain.dk! www.jimdurain.dk Lhasa to Kathmandu Det er faktisk længe siden jeg sådan rigtigt har været ude at cykle en længere tur. Bevares, vi har haft rigtig mange lækre ture omkring Tianjin og JiXian, og turene

Læs mere

MC-tur i Andalusien eller 10.000 sving på 4 dage.

MC-tur i Andalusien eller 10.000 sving på 4 dage. 1 MC-tur i Andalusien eller 10.000 sving på 4 dage. For snart et år siden var vi - OleR og OleK - ved Xpedit for at høre om mulighederne for at komme ud at køre MC i Andalusien. En af Xpedits kunder og

Læs mere

VFR til Odessa Dag 1 EKHG til Rzeszow i Polen

VFR til Odessa Dag 1 EKHG til Rzeszow i Polen VFR til Odessa Efter vores ture i 2011, hvor vi blandt andet krydsede Alperne på en tur til Verona og senere en efterårstur til Prag, skulle der så arrangeres noget i 2012. En gang i efteråret var der

Læs mere

Roferie i Sverige - mellem Stockholm og Karlsborg

Roferie i Sverige - mellem Stockholm og Karlsborg Roferie i Sverige - mellem Stockholm og Karlsborg Geert Cederkvist, august 2014 Optakten Før dette års sommerferie havde Mette og jeg snakket om at bruge noget af ferien på at ro havkajak ved Fyn, men

Læs mere

Japantur - Forårsturen uge 7-8, 2010

Japantur - Forårsturen uge 7-8, 2010 Japantur - Forårsturen uge 7-8, 2010 Så er vi atter tilbage i Japan, på denne tur starter vi i det sydlige nærmer bestemt Okayama Hiroshima området og slutter turen af i Niigata i Nord. I hele den første

Læs mere

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio?

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio? Her er dit års absolut hårdeste, sjoveste, bedste og helt igennem fantastiske cykel weekend! Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater sammen med andre gode cykelmennesker, der virkelig elsker

Læs mere