Team Hjallerup. Tour de Alperne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Team Hjallerup. Tour de Alperne"

Transkript

1 Team Hjallerup Tour de Alperne 2010

2 Dag 1. Fredag d. 9. juli Efter at bilerne var pakket med cykler og bagage torsdag aften, var det afgang til de franske alper fredag kl. ca. 00:00. De forventningsfulde cykelryttere var fordelt i fire biler. Finns Ford: Finn, Claus, Hans og Niels. Lars VW: Ingelise og Lars. Mikaels BMW: Flemming, Søren, Bruno og Mikael. Villys (Østergårds) Renault: Åge, Hans Jørgen, Anders og Villy. Finn og Mikael havde hver 2 cykler bag på. Resten af cyklerne var læsset sikkert inde i Villys og Lars biler sammen med fælles bagage. Bilernes indbyrdes placering syd over blev ivrigt orienteret med SMS. Efter ca. 600 km kørsel var der samling på resteplads ved Hannover, hvor der var fælles morgenmad, som Hans Jørgen og Anders havde arrangeret. Alle var i højt humør. Men Sørens humør var på nul punktet. BMWén havde haft et uheld med cyklerne på vejen. Cykelstativet med Sørens og Brunos cykler var kollapset med 130 km/t, med det resultat, at Sørens cykelstel var blevet så meget beskadiget, at det ikke var anvendeligt til bjergkørsel. Flemming havde sat sønnen i gang med at finde cykeludlejning i alperne, for at Søren ikke skulle køre følgebil på hele turen.

3 Efter morgenmaden fortsatte turen syd over. Der var sol og 35 gr. så det var bedst inde i bilerne med klimaanlæg. Finn, Lars og Villy valgte at køre uden om Schweiz, og Mikael valgte at køre gennem Schweiz, for det havde Bruno aldrig set. Det har han så stadig ikke, for han sov hele vejen. Finn, Lars og Villy fulgtes ad lige indtil kort før Grenoble. Her skilte deres veje, for Villys GPS sagde, at de skulle på rundtur i Grenoble. Ikke så heldigt i myldretid med trafikkaos og mange ensrettede gader. Kl ca. 18:00 var alle fremme ved lejlighederne, som lå sammen med en lille campingplads ca. 5 km uden for byen Bourg d Oisans. Vi blev indlogeret i 3 lejligheder. Claus, Hans Jørgen, Lars, Ingelise, Flemming og Niels i End Barn. Mikael, Åge, Villy og Anders i Middel Barn. Finn, Hans; Bruno og Søren på Loftet. Værten på hotellet kunne oplyse, at man i Bourg d Oisans kunne leje racer-cykler hos den lokale cykelhandler, og straks blev Sørens humør bedre. Nu skulle han ikke køre følgebil i 5 dage, men kunne selv komme til at træde pedalerne op ad bakkerne. Villy havde hjemmefra forberedt lasagne, som blev nydt i fællesskab på terrassen.

4 Dag 2. Lørdag d. 10. juli Fin solskinsdag med ca. 35 gr. Morgenmaden blev nydt i hver lejlighed fra 7:00 til 9:00 hvor der start til dagens cykeltur. Mikael, Bruno og Søren var kørt ind til den lokale cykelhandler og var derfor ikke med på den første bakke, som var en ca. 11 km stigning med ca. 750 højdemeter op til Col d Ornon. Alle klarede stigningen i fin stil med Niels, Finn og Claus først på toppen. Fra toppen var det samme vej ned igen, hvor vi mødte Mikael, Bruno og Søren, som var en glad mand, for han havde lejet en fin Specialized cykel med Carbon stel og trippel klinge. Herfra drog vi i samlet flok til turens højdepunkt. 21 hårnålesving op til l Alpe-d Huez. 13,8 km lang stigning med en gennemsnitlig stigningsprocent på 8,1 %. Alle var lidt spændte, var formen nu god nok til denne frygtindgydende bakke, eller Bjerg, som Jens Kasler siger. Alle startede lidt forsigtigt fra bunden af bjerget, men hurtigt var der spredning i feltet. Alle kørte op i eget tempo for at få den optimale rytme. Ikke noget med at forcere, for man skulle jo helst holde hele vejen op. Og op kom alle i fin stil. Enkelte, for ikke at sige næsten alle, syntes at udsigten på turen op var så fremragende, at man skulle af cyklen for at tage et par billeder. Også dem der ikke havde kamera med.

5 Først på toppen var Niels efterfulgt af Finn og Søren. Med en hurtigste tid på 1 time og 10 min måtte vi dog sande at der var langt ned til Pantanis tid på 36 min og 50 sek. Der skulle vist et nyt angreb til på bjerget senere på ugen. Team Hjallerup på l Alpe-d Huez.

6 Efter en lille pause på toppe gik det igen ned af bjerget i rasende fart. Ingelise valgte dog også at nyde turen ned, og kørte derfor ikke helt så stærkt. Lars var nok første mand nede. På vejen hjem til lejlighederne var vi over en mindre knold (Niels, Finn, Søren) ved byen Auris-en-Oisans. Omkring kl. 16:00 var vi tilbage ved lejlighederne efter 87 km og 2300 højdemeter. Alle havde haft en god cykeldag og det var tid til at nyde en kold øl på terrassen. Der var fælles spisning på terrassen hvor vi fortærede den første af de 3 middagsretter, som Lisa havde lavet til de sultne cykelryttere. Mikael orienterede om næste dags cykeltur, som gik til Col de la Croix de Fer i 2064 m højde.

7 Dag 3. Søndag d. 11. juli Fin solskinsdag med ca. 35 gr. Vi drog alle af sted kl. 9:00 for at komme ud til turens længste stigning, og efter få flade km begyndte stigningen op til Col de la Croix de Fer. 27,4 km til toppen, men kun med en gennemsnitlig stigning på 4,7 %. Det blev hurtigt et udskillingsløb med Mikael og Niels i spidsen. Mikael havde det mål, at komme op på toppen før Finn, som længe lå 20 til 50 m bag de førende. Mikael syntes, at Finn kom faretruende tæt på føre gruppen på de stejle stykker, mens det straks gik noget bedre, når det var mindre stigningsprocenter. Til sidst lykkedes de førende at få smidt Finn af. Niels og Mikael holdt forspringet til toppen, som Niels nåede kort før Mikael. Det viste sig at Finn var gået noget i stå, og det var Søren, der kom op som nr. 3.

8 På toppen var der en restaurant, hvor der blev nydt en cola i det gode, vejr mens vi ventede på de sidste. Anders og Claus fulgtes ad det meste at turen, og var sammen oppe på Col Clandon. Her ophørte samarbejdet, da Anders syntes af Claus snød sig til et lille forspring før resten af turen til Col de la Croix de Fer, ved at køre uden at give besked. Og det gør man ikke, så Anders kom op på den lidt større klinge, og gav den gas på resten af turen, og han nåede da også op før Claus. Efter lidt venten på toppen kørte vi samme vej ned igen, for at samle dem op som ikke ville helt op på toppen. Efter ca. 2 km nedkørslen mødte vi Bruno som sad og nød 2 colaer i det gode vejr. Længere nede mødte vi Åge og Ingelise. På vej tilbage forsøgte vi at finde et sted hvor vi kunne få frokost uden at det lykkedes. Gruppen blev delt hvor Mikael, Lars, Finn, Claus, Anders og Niels valgte at gøre op til byen Huez på vejen hjem. Resten valgte at tage den direkte vej hjem til frokost i lejlighederne. Vejen op til Huez var nok lidt stejler end antaget. De lastbiler vi blev overhalet af skulle helt ned i de lave gear, og det skulle vi også. Det var en rigtig god opkørsel med god asfalt, og der var enighed om, at denne vej skulle vi prøve at køre ned af senere.

9 På vej til Huez kom vi forbi Villard-Reculas hvor Lars fik en skiltespurt. Så var hans dag redet. I Villard-Reculas fandt vi en restaurant hvor vi fik noget frokost og nød stilheden og udsigten. Man kunne se ned til lejlighederne hvor vi boede. Efter frokosten kørte vi ad en noget dårlig vej til Huez. Derfra ned af bjerget og hjem, hvor der ventede kold hvidvin og kolde øl på terrassen. Igen var der fælles spisning på terrassen hvor Lisas 2. middag blev indtaget. Dagens tur var på 93 km. og 2500 højdemeter.

10 Dag 4. Mandag d. 12. juli Fin solskinsdag med ca. 33 gr. Det lykkedes igen af få alle mand klar til afgang kl. 9:00. Dagens tur var planlagt til at gå over les 2 Alpes til en lille bjergby Bess en-oisans hvor Villy i sine unge dage havde været sammen med Leif. Dengang man kørte på jerncykler og laveste gear var 39/25. Hele flokken kørte efter Mikael, som i bedste Jens Kasler stil gav den gas på de ca, 10 flade km ud til det sted hvor opstigningen til les 2 Alpes begyndte. På vej ud til les 2 Alpes besluttede Ingelise, Åge og Bruno at køre den direkte vej til Bess en-oisans. Stigningen op til les 2 Alpes er på 11 km med 730 højdemeter og en gennemsnitlig stigningsprocent på 6,6. (Målt på nedturen) Fin opstigning gennem skov og gennem åbne områder med god udsigt.

11 Først på toppen var Niels efterfulgt af Søren og Mikael. Efter en lille rundtur i byen gik det igen nedad, men ikke helt den samme som opturen. Vi endte i byen Le Freney d Oisans hvor Ingelise, Åge og Bruno ventede. Men hvor var Søren? Efter lidt ringen rundt til forskellige personer, blev vi enige om, at han var kørt tilbage til lejlighederne, for han havde talt om, at han ville tidligt hjem p. g. a. dårligt ben. Fra Le Freney d Oisans valgte hold 1 bestående af Lars, Finn, Claus, Niels, Flemming, Mikael, Anders og Villy at køre op til Bess en-oisans. Mikael og Villy mente at det var en nem flad opkørsel, men det viste sig at den havde gode stigningsprocenter, så det var nogle trætte og sultne rytter der kom op på toppen. Først var Lars efterfulgt af Finn og Claus. Bess en-oisans var en hyggelig by med gamle kampestenshuse, og vi fandt da også en lille restaurant hvor vi fik en kold cola og en sandwich. På vejen ned af bjerget, kom vi til bagvejen op til l Alpe-d Huez, og Mikael kunne oplyse at der bare var 500 højdemeter op til et pas, hvorfra der var fladt over til l Alpe-d Huez. De 500 højdemeter mente Lars og Niels nemt de kunne klare på hjemvejen.resten af flokken kørte direkte hjem. Vi var blevet advaret om, at bagvejen op til l Alpe-d Huez var lidt dårlig. Og vi blev som sædvanligt positivt overrasket. Der var 1000 højdemeter og vejen var meget

12 ringe med flere passager med skifferbelægning og en del huller og løs grus. Godt vi ikke skulle denne vej ned. Lars på vej til Col du Sarenne Lars og Niels på Col du Sarenne Men vi klarede strabadserne og kom op til Col du Sarenne i 2000 m højde. Her var bare den skønneste udsigt, som var hele turen værd. Fra Col du Sarenne kørte vi ca. 10 km af dårlig vej til l Alpe-d Huez, og derfra hjem til lejlighederne. Hold 1+ kørte 82 km og 2300 højdemeter og hold 1 kørte 76 km og 1600 højdemeter. Efter dagens cykeltur var der byvandring i Bourg d Oisans, hvor diverse cykelforretninger blev inspiceret efterfulgt af en kold øl på torvet. Dagen blev afsluttet med aftensmad på en restaurant i Bourg d Oisans.

13 Dag 5. Tirsdag d. 13. juli Fin solskinsdag med ca. 33 gr. Mikael havde planlagt dagens tur, og mente at han havde helt kontrol over turens højde meter. Den planlagte tur gik op til Ornon og derfra over til Villard Reymond,Derfra ned for at køre den klassiske vej op til l Alpe-d Huez. Turen fra Ornon over til l Alped Huez skulle efter Mikaels mening være en nem tur med lidt småbakker. Ikke noget at tale om for nogle friske cykelryttere fra Team Hjallerup. Vi kom som sædvanligt af sted kl. 9:00, og det gik frisk af sted på det flade stykke ud til stigningen op til Ornon. Men pludselig tog fanden ved Bruno. Nu ville han have en bjergspurt, så han spurtede op over Col du Bruno. Et imponerende bjerg før opstigningen til Ornon. Ca. 150 m med en stigningsprocent på 3 %. I alt 5 højde meter. Col du Bruno Ved opkørslen til Ornon skiltes vores veje. Ingerlise, Bruno og Åge kørte direkte op til l Alpe-d Huez og resten kørte op mod Ornon og Villard Reymond. Det gik rigtigt fint op til Ornon hvor vi holdt en lille pause for at få alle med. Turen mod Villard Reymond startede med en nedkørsel, og herefter skulle det så være lidt op og ned til Villard Reymond. Det

14 startede fint med at gå lidt op ad, og lige oppe efter svinget skulle det så flade lidt ud.!!!!!!! Vi blev klogere det fortsatte opad i 9 km med en gennemsnitlig stigningsprocent på over 10 %. Der var ingen der klagede, for det var en fin tur op gennem skov og med enkelte fine udsigtspunkter. Søren var først på toppen efterfulgt af Niels og Lars. Der blev også kørt om de sekundære placeringer, idet Flemming fik spurtet sig forbi Mikael på de sidste meter. Det er længe siden at vi har set Flemming med sådan en energi. På toppen var der tid til et stemningsbillede før nedturen. Vi valgte at køre samme vej ned for den modsatte vej ned så ikke for god ud. Efter nedkørslen var der et kort fladt stykke over til opkørslen til l Alpe-d Huez. Alle kom godt af sted op mod toppen. Nu var det jo spændende, om man kunne køre hurtigere op end første gang. Og der var noget der tydede på, at formen var blevet bedre. Der var ikke nogen, der havde behov for, at stå af for at tage billeder.

15 Hurtigst på toppen var Niels, efterfulgt af Lars og Mikael. Igen måtte Mikael acceptere at blive overhalet til sidst. Lars kørte forbi på de sidste 1000 m. Tiderne var blevet bedre. Hurtigste tid for Team Hjallerup blev 1 time og 5 min. Ingelise, Åge og Bruno ventede på toppen. Ingelise havde givet Åge og Bruno baghjul på turen. Muligvis fordi hun blev hjulpet op af en ukendt ungersvend på 15 år. Vi blev enige om at køre over til Villard Reculas for at spise frokost, og derefter tage den fine nedkørsel som vi havde kørt op ad i søndags. Der var ikke helt så roligt ved restauranten denne gang, for Sørens kollegaer var i gang med asfaltarbejde lige uden for restauranten, men vi fik da vores kolde cola og pizza. Vi kørte ned på nyudlagt asfalt og var tilbage ved lejlighederne kl. ca. 16:00, hvor det var tid til en kold øl. Dagens tur var på 70 km og 2100 højdemeter Om aftenen arrangerede Lars grillmad hvilket var en stor succes.

16 Dag 6. Onsdag d. 14. juli Bastilledagen Fin solskinsdag med ca. 33 gr. Så kom dagen hvor vi skulle ud for at se Tour de France. For en gang skyld var det ikke afgang kl. 9:00. Hold 1 startede kl. 8:30 for at køre en lidt længere flad tur ud til Laffrey, hvor vi skulle se Tour de France feltet på opstigningen af et lille bjerg. Hold 2 startede kl. 9:00 og kørte en mere direkte vej til Laffrey. Hold 1 startede med at køre op over Col du d Ornon, som først blev nået af Niels efterfulgt af Finn og Hans Jørgen. Fra Col du d Ornon kørte vi ad en lang flad nedkørsel over La Mure til Laffrey. Der var en ca. 25 km lang nedkørsel, hvor selv Hans kørte hurtigt. Ud over nedkørslen var det relativt fladt til Laffrey. God afveksling i forhold til bjerge vi havde kørt i de sidste dage.

17 De sidste 15 km til Laffrey var ren paradekørsel af den rute hvor Tour de France feltet senere skulle køre af den modsatte vej. Salv om feltet først skulle komme fordi 5 timer senere, var der mange tilskuer langs ruten. I Laffrey var det overfyldt med tilskuer, men hold 2 havde fundet en fin plads til os ved toppen af opkørslen. Nu var det bare med at slappe af til Tour de France feltet kom forbi 4 timer senere. 1 til 1,5 timer før feltet kom reklame karavanen, som man kunne kikke lidt på og evt, få nogle souvinier. Der var jo nogen, der tænkte på deres kone der hjemme, og man kunne få en fin hue med hjem. Tur feltet kom ved 16:00 tiden. Først nogle udbrydere som kom forbi på10 sek. Derefter hovedfeltet som var forbi på 20 sek. og så var den oplevelse ovre. God men kort oplevelse. Da seancen var overstået var det lidt kroatisk at komme derfra, der var biler parkeret over alt.

18 Efter en kort nedkørsel var der ca 25 flade km hjem til lejlighederne. Dagens tur for hold 1 var på 90 km og 1400 højdemeter. Om aftenen var der hygge med et ekstra glas vin til de fleste. Mikaels bil valgte at køre hjem ved 20:00. Mikael skulle hjem og have sendt sønnen til USA. De 3 øvrige biler kørte hjem torsdag ved 7:00 og var hjemme ved midnat.

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio?

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio? Her er dit års absolut hårdeste, sjoveste, bedste og helt igennem fantastiske cykel weekend! Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater sammen med andre gode cykelmennesker, der virkelig elsker

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

Tour de Mallorca. 29 april til 6 maj 2011

Tour de Mallorca. 29 april til 6 maj 2011 Tour de Mallorca 29 april til 6 maj 2011 En træningstur man ikke vil hjem fra. Deltagere: Claus og Bjørn fra SAS, samt Niels og Poul fra Dragør motions cykel klub (DMCK). Fredag 29 april udrejse. Referent:

Læs mere

Les Trois Ballons d.12-6-2004 (De 3 Balloner)

Les Trois Ballons d.12-6-2004 (De 3 Balloner) Nedenstående beretning er skrevet af Finn Agerbo Nielsen fra Åskov cykelmotion som jeg 2 gange har kørt Paris-Brest-Paris med og som jeg delte værelse med på denne tur, jeg har fået lov til at bruge hans

Læs mere

www.vicyklersammen.dk Bestilling/kontakt: Tlf. 75 38 10 22 www.vicyklersammen.dk cykel@papuga.dk

www.vicyklersammen.dk Bestilling/kontakt: Tlf. 75 38 10 22 www.vicyklersammen.dk cykel@papuga.dk - At cykle til Paris er opnåelig for alle! If you can dream it - you can do it (Walt Disney) Kan du cykle til Paris? Agenda - At cykle til Paris er opnåelig for alle! 1. Velkomst v/ Carsten Papuga 2. Præsentation

Læs mere

Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer

Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer Velkommen til Unicef Executive Challenge 2013 Team UNICEF Executive Challenge er et team for erhvervsledere og beslutningstagere, der ønsker at blive udfordret

Læs mere

Cykelnerven 2015. 1. etape: Albertville Col de la Madeleine Albertville. Længde: 115,5 km. Højdemeter: + 2221 m. Nedkørsel: - 2219 m.

Cykelnerven 2015. 1. etape: Albertville Col de la Madeleine Albertville. Længde: 115,5 km. Højdemeter: + 2221 m. Nedkørsel: - 2219 m. Cykelnerven 2015 1. etape: Albertville Col de la Madeleine Albertville Længde: 115,5 km Højdemeter: + 2221 m Nedkørsel: - 2219 m Ruteplan: Se detaljeret kort Ruteprofil: Albertville Cykelnervens 1. etape

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014 Polen rundt med Grænseegnens Touring Club 14 24. juni 2014 1 Referat fra turen til Polen i tidsrummet 14. til 24. juni, 2014 Jeg har brugt lidt tid på at finde en form for hvordan jeg kan beskrive den

Læs mere

Dagbog fra NCK s træningstur MALLORCA 2015

Dagbog fra NCK s træningstur MALLORCA 2015 Dagbog fra NCK s træningstur MALLORCA 2015 11.-18. april (Tekst Knud Lytje. Foto Henrik Nedergaard) PROLOG (dag 1) Prolog 57 km. Dejligt vejr men lidt køligt. En kold og fugtig april nat mødes vi 9 søvndrukne

Læs mere

Cykel ferie Tenerife uge 12/2011

Cykel ferie Tenerife uge 12/2011 Cykel ferie Tenerife uge 12/2011 Børge Frederichsen og Ole Mønsted Pedersen. Skrevet af: Ole Mønsted Pedersen Da jeg havde hørt mange spændende beretninger om Børges mange cykel oplevelser og udfordringer

Læs mere

Mallorca træningstur 9-16. maj.

Mallorca træningstur 9-16. maj. Mallorca træningstur 9-16. maj. Referent: Claus og Bjørn. Onsdag d 9. maj. var dagen hvor vi endelig skulle af sted til forårets træningstur på Mallorca. Vi dvs. Niels og Poul fra Dragør Cykelmotion samt

Læs mere

TOUR de TAXA MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015. Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ

TOUR de TAXA MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015. Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ TOUR de TAXA Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015 Kære deltager. Her er vores rejse pris for deltagelse i Tour de Taxa's BIKE CAMP på Mallorca. 5.397,- kr. Det er

Læs mere

HARZEN-TUREN 2010. Lasse s beretning Wurmberg:

HARZEN-TUREN 2010. Lasse s beretning Wurmberg: HARZEN-TUREN 2010 Fordelt i 5 biler og på 5 forskellige tidspunkter, drog vi alle af sted til dette års træningstur til det smukke Harzen. Vi skulle igen bo i Bad Harzburg, men denne gang havde vi valgt

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

Coast to coast. Med Baghjulet Coast to Coast gennem Pyrenæerne

Coast to coast. Med Baghjulet Coast to Coast gennem Pyrenæerne Coast to coast Af Mogens Lilleør Med Baghjulet Coast to Coast gennem Pyrenæerne Om jeg ville med Coast to Coast gennem Pyrenæerne næste år i september? Fra Bayonne i vest til Port la Nouvelle ved Middelhavet

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Sommerferie 2007. Sarau

Sommerferie 2007. Sarau Sommerferie 2007 22.7.2007 kørte vi fra Harlev i regnvejr, ned over Rødby med færgen til Puttgarten, for senere at ende i Østrig som var vores mål. Vores første overnatning var Naturcampingplatz Sarau

Læs mere

Her er lidt fra turen derover dagen før en anelse fra løbsdagen dagen derpå og hjemrejsen

Her er lidt fra turen derover dagen før en anelse fra løbsdagen dagen derpå og hjemrejsen Årets Bornholm Rundt blev afviklet i dagene 16. 18. august 2014. Vi var ca. 19 Rimo er, der tog af sted fredag nat altså natten mellem fredag og lørdag med båden fra Køge til Rønne. Ved ikke helt antallet

Læs mere

Hastighedsprøver 10,85 km rugbjerg

Hastighedsprøver 10,85 km rugbjerg RALLY MAGASIN SS 1: 1.ste bil kl. 21:19 20. september 2013 10,85 km rugbjerg En spændende rundbane, der har været kørt tidligere i DM-rallyer ved Vejle. Deltagerne kører lidt mere end to-og-en-halv omgange,

Læs mere

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere

Rejsenotater fra PROVENCE - 2002. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 2002. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 2002. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Træningslejr Italien Påsken 2014 Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Foreløbig plan for træningslejren i påsken 2014 Tidstermin: Fra Herning: Afgang Ankomst

Læs mere

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e

B e r n s t o r f f s m i nd e E f t e r s k o l e Wildschönau, Østrig B e r n s t o r f f s m i n d e E f t e r s k o l e HVOR SKAL VI BO? VI SKAL BO PÅ TO HOTELLER I WILDSCHÖNAU I ØSTRIG Pension Sonnelfels Familie Weissbacher A- 6311 Wildschönau Mühltal

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

man kører Guide CYKELLØB - er noget Træningsprogram Guide: Det skal du spise sider April 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

man kører Guide CYKELLØB - er noget Træningsprogram Guide: Det skal du spise sider April 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide April 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider CYKELLØB - er noget man kører Træningsprogram Guide: Det skal du spise Cykelløb - er noget man kører INDHOLD: Cykelløb

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. X 1. Hvornår kan Søren blive klippet? 18.00 17.00 17.30 2. Hvilken farve er flottest? hvid rød grøn

Læs mere

Turen til Kroatien 2014.

Turen til Kroatien 2014. Torsdag 21/8: Turen til Kroatien 2014. Kl 16:45 holder vi ved Færgen i Rødby,i god tid.det viser sig at vi for første gang må vente, vi kan ikke komme med før kl 17:45. Vel ankommet til Femeren,går turen

Læs mere

Alle havde trænet godt op til dette løb

Alle havde trænet godt op til dette løb OPTAKT: Vi var nogle Rimo er der tilbage i januar besluttede os for at tage udfordringen op, om at køre Aarhus- den 1. september 2012. Og jeg havde påtaget mig opgaven at arrangere turen til/i Aarhus.

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Emilies sommerferieeventyr 2006

Emilies sommerferieeventyr 2006 Emilies sommerferieeventyr 2006 1. uge Min sommerferie startede faktisk en dag tidligere end forventet, da mormor kom om fredagen og passede Maria og mig. Det var rigtig hyggeligt og en god start på ferien.

Læs mere

Dagbog Tanzania 2009 Middagspausen Mikumi Nationalpark den 18-sep-2009.

Dagbog Tanzania 2009 Middagspausen Mikumi Nationalpark den 18-sep-2009. Dagbog Tanzania 2009 Middagspausen Mikumi Nationalpark den 18-sep-2009. Så sidder vi igen i Afrika og skriver dagbog, denne gang sidder vi på terrassen foran vores telt på Vuma Hill Tented Camp i Mikumi

Læs mere

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub

Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Velkommen i Hammerum Gjellerup Cykelklub Hvem er vi Hammerum Gjellerup Cykelklub blev stifter i 1999. Har som formål at styrke interessen for motionscykling. Klubben er medlem af DCU s motionsafdeling.

Læs mere

En oplevelse lever kun i fortællingen om den

En oplevelse lever kun i fortællingen om den En oplevelse lever kun i fortællingen om den La Marmotte 2009 I erkendelsen af, at oplevelser er bedst at dele med andre, har jeg skrevet denne personlige beretning til glæde for mig selv, og forhåbentlig

Læs mere

Endelig tur beskrivelse

Endelig tur beskrivelse Endelig tur beskrivelse DMU turen 2013 Görlitz (EDBX) via Barth (EDBH) Den 6. 9. juni 2013 Görlitz Kære Turdeltager, Tiden nærmer sig, hvor vi alle drager afsted på årets DMU tur. Vi har derfor fornøjelsen

Læs mere

Club 25 på vulkaner. Kenny pitcher terner

Club 25 på vulkaner. Kenny pitcher terner Club 25 på vulkaner Golf på Island? Ikke alle ved at der er mange golfbaner på sagaøen. 9 herrer fra Club 25 tog chancen fra mandag til fredag i første uge af juli. Arni mødte os i Keflavik og vi entrede

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Motionscykling på Mallorca 2005

Motionscykling på Mallorca 2005 Motionscykling på Mallorca 2005 Vi er 3 i klubben, som har haft den udsøgte fornøjelse, at køre en uges motionscykling på Mallorca de seneste par år. Per Houmøller, Per Nielsen og Søren Dath. Formålet

Læs mere

Kajaktur i Bohuslan skærgården på Sveriges vestkyst.

Kajaktur i Bohuslan skærgården på Sveriges vestkyst. Kajaktur i Bohuslan skærgården på Sveriges vestkyst. Under optimale vejrforhold gik vi efter Fjällbacka skærgården, Väderöarna uden for, og Kosterøerne i nord ud for Strømstad. Start og slut: Heestrand,

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 1. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Lørdag den 6. juni, rejsedag: Foran os var en lang rejse som for f.eks. Askes vedkommende startede i Silkeborg

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Hvorfor kører Michael Rasmussen så hurtigt op ad bakke? Og hvorfor vinder Tom Boonen spurterne?

Hvorfor kører Michael Rasmussen så hurtigt op ad bakke? Og hvorfor vinder Tom Boonen spurterne? Hvorfor kører Michael Rasmussen så hurtigt op ad bakke? Og hvorfor vinder Tom Boonen spurterne? - en fortælling om potensfunktioner 133 Af Seniorforsker Ken H. Andersen, DTU Aqua Tour de France søndag

Læs mere

Sommerens tur til Finland

Sommerens tur til Finland Sommerens tur til Finland Det blev ikke nogen tur sydpå denne sommer. Til gengæld blev det en tur nordpå til Jakobstad, Finland og tilbage igen. I alt blev det lidt mere en 3000 km. Planen var at min bror

Læs mere

Ansøg om at komme med. Find os her. Få en fantastisk oplevelse og støt forskning i sclerose

Ansøg om at komme med. Find os her. Få en fantastisk oplevelse og støt forskning i sclerose Få en fantastisk oplevelse og støt forskning i sclerose Ansøg om at komme med Forberedelserne til Cykelnerven 2015 er i fuld gang. Men du kan stadigvæk nå at ansøge om at køre med. I 2014 var vi ca. 60

Læs mere

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1 Mandag som var første dag, var meget blæsende med over 40 50 kt i 1.500 m, så dagen flyvninger blev aflyst. I stedet for at flyve fik vi noget teori omkring bølgeflyvning. Dette var helt relevant, da der

Læs mere

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Din Oegk-kontakt: Arne dirckinck-holmfeld mobil: 2365 7219 e-mail: adh@dhplus.dk TDe 3 huller, der omtales som The Bear Trap på PGA National Jeg rejste d. 10 fredag

Læs mere

Europæiske politimesterskaber

Europæiske politimesterskaber Europæiske politimesterskaber 8 Politiidræt nr. 6 2014 De 23 kvindelige triatleter fyldte ikke så meget i havnen i triatlon Af Mikael Kriegbaum, Vejle PI Fotos Finn Mortensen, DPIF Atletikudvalget Fredag

Læs mere

På jagttur til Mayogi-safaris. i Sydafrika. Nr. 1/2012 BigGame

På jagttur til Mayogi-safaris. i Sydafrika. Nr. 1/2012 BigGame På jagttur til Mayogi-safaris i Sydafrika 100 For et år siden tog fire danske par på jagt efter bl.a. springbuk, bleesbuk, duiker, black wildebeest og kudu nær Port Elisabet, og den tur kom de ikke til

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 210/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 210/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 210/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Berlin, 21.5. 23.5.2004 PRIS: KLAGEN ANGÅR: I alt kr. 2.374,- inkl. internetrabat Utilfredsstillende

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Research exchange Lissabon juli 2014

Research exchange Lissabon juli 2014 Research exchange Lissabon juli 2014 Placering: Maria Mota Lab, Malaria Unit, Instituto de Medicina Molecular, Universidade de Lisboa, Lissabon, Portugal Ansøgningsprocessen: Jeg var så heldig at få min

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Uge 15 Mallorca 04 Uge 20 Mallorca 04 Uge 23 Les 3 Ballon 05 Uge 25 Mont Ventoux 06 Uge 27 La Marmotte 07 Uge 27 Mallorca (alm.

Uge 15 Mallorca 04 Uge 20 Mallorca 04 Uge 23 Les 3 Ballon 05 Uge 25 Mont Ventoux 06 Uge 27 La Marmotte 07 Uge 27 Mallorca (alm. Du har overgået alle forventninger; professionelt, det sociale, guiderne, rejsen, ruterne, service og jeg kunne sikkert blive ved. Vi glæder os til fremtidig ture. Solvejg og Hans Tusind tak for en super

Læs mere

Turen til. Alanya, Tyrkiet

Turen til. Alanya, Tyrkiet Turen til Alanya, Tyrkiet 25. april 2010-2. maj 2010 Punkt... Side Søndag den 25. april 2010...3 Mandag den 26. april 2010...4 Tirsdag den 27. april 2010...5 Onsdag den 28. april 2010...6 Torsdag den 29.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

MANDEREJSE PYRENÆERNE

MANDEREJSE PYRENÆERNE 7 E. 23. - 29. MAJ 2015 MANDEREJSE PYRENÆERNE VANDRETUR FOR MÆND MED EVENTYRER OG PSYKOTERAPEUT HANS ERIK RASMUSSEN AFSKED UDFORDRING UDSYN MÅLRETTETHED OVERSKRIDE GRÆNSER INDLEVELSE HJEMKOMST Indhold

Læs mere

I Kajak fra Sverige til Finland via Märket og Ålandsøerne 2013

I Kajak fra Sverige til Finland via Märket og Ålandsøerne 2013 I Kajak fra Sverige til Finland via Märket og Ålandsøerne 2013 Bodil, Peter, Jørgen og Jan Märket Sidste overnatning Turku-Åbo Ryssö ön Inderskär Stora Furuholm slut Understen Märket Ängeskär r Singö start

Læs mere

EVENT-CYKLING. På vej mod toppen? Deltag i en cykelevent. med dine venner

EVENT-CYKLING. På vej mod toppen? Deltag i en cykelevent. med dine venner EVENT-CYKLING På vej mod toppen? Deltag i en cykelevent med dine venner Nu har du mulighed for at få en oplevelse lidt udover det sædvanlige sammen med dine kolleger, venner og bekendte. Kombinér motion,

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Formanden Søren Buhl Andersen indledte med at fortælle, at vi i dag er 24 medlemmer, efter der kom udmeldelser og nogle blev slettet p.g.a. manglende betaling

Læs mere

sidste mand på vores hold er Nick Røsner fra Ringsted men pga. forretningsmiddag dagen før så stødte han først til gruppen i Greve.

sidste mand på vores hold er Nick Røsner fra Ringsted men pga. forretningsmiddag dagen før så stødte han først til gruppen i Greve. DRSR 2012 Den Rigtige Sjælland Rundt 475 Km over 2 dage startede fredag morgen den 14 Juni kl 7 med start fra Kirke Helsinge sportsplads. Vi kørte mod uret altså nedenom mod Slagelse Korsør Næstved og

Læs mere

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin

Alex. Og den hemmelige skat. Navn: Klasse: Ordklasser 3. klassetrin Alex Og den hemmelige skat Ordklasser 3. klassetrin Navn: Klasse: 1. Skattekortet Her er Alex. Han er en meget glad dreng, for han har lige fået en ny Nintendo. Eller han har ikke fået den, faktisk er

Læs mere

Skal vi køre en bjergetape?

Skal vi køre en bjergetape? Skal vi køre en bjergetape? Få en spændende oplevelse med dine kolleger, venner eller træningskammerater En sund oplevelse ud over det sædvanlige Hvorfor ikke kombinere den næste afdelingsdag, polterabend

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015

Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015 Nyhedsbrev nr. 04. 2015. Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015 Vi var 23 klubmedlemmer som denne onsdag havde valgt at møde op til klubaftenen, og det blev næsten lige så hyggeligt som det plejer at være.

Læs mere

Velkommen til Blå Sommer 2009

Velkommen til Blå Sommer 2009 Odense, 21. juni 2009 Velkommen til Blå Sommer 2009 Praktiske oplysninger for Stjernegruppens TROP og deres forældre Side 2 af 5 Afgang: Hjemkomst: Adresse: Telefon: Medbring: Onsdag den 15. juli 2009

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Grand Prix Vejle Adal 2015. Rytterguide

Grand Prix Vejle Adal 2015. Rytterguide Grand Prix Vejle Adal 2015 Rytterguide Hvornar: Grand Prix Vejle Adal 12. september 2015 kl. 12.00 til 16.00 Hvor: Der vil være start og mal ved Bindeballe Station: Bindeballevej 101, 7183 Randbøl GPS:

Læs mere

MTB tur til Dolomitterne, Italien 14.-21. juli 2012

MTB tur til Dolomitterne, Italien 14.-21. juli 2012 MTB tur til Dolomitterne, Italien 14.-21. juli 2012 Vi gentager succesen fra de to sidste år med kombination af ferie for hele familien og MTB i fantastiske omgivelser. På alpernes sydside ligger Sydtyrol.

Læs mere

ISTRIEN ØSTRIG. 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques. Havnepromenaden i Portoroz

ISTRIEN ØSTRIG. 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques. Havnepromenaden i Portoroz ISTRIEN ØSTRIG 13. JUNI 22. Juni 2014 med Annalise & Jacques Havnepromenaden i Portoroz Det blå Middelhav, dejlige strande, fine udflugtsmuligheder, masser af kultur, gode hoteller, flotte bjergmassiver

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Grønland. Solopgang. Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en

Grønland. Solopgang. Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en Grønland Solopgang Det var til mit store held, at jeg kom til Grønland. Jeg vidste, at jeg ville ud og have en praktik i udlandet. Jeg kunne ikke helt finde ud af om det skulle være USA eller Grønland,

Læs mere

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture.

Den konditionstræning du skal udføre de næste fire uger, kommer til at bestå af en blanding af intervaller og længere træningsture. TRÆNINGSPROGRAMMET CARDIO skal udføres 2 gange/ugen STYRKE skal udføres 3 gange/ugen Konditionstræning er godt for dit blodomløb, det kan udskille endorfiner, så du bliver gladere, give frisk luft og D-vitamin

Læs mere

Astrid Krog Alberte Klessner Martin Hansen Grenaa Gymnasium Folkemødet 2014 28-06-14

Astrid Krog Alberte Klessner Martin Hansen Grenaa Gymnasium Folkemødet 2014 28-06-14 Folkemødet 2014 Folkemødet er en årlig politik festival, som finder sted på solrige Bornholm. Folkemødet er fyldt med spændende, indholdsrige debatter og events. Ved Folkemødet 2014 var vi 5 elever så

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Sommer 2013. Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor...

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Sommer 2013. Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor... Roskilde Fjords Kajakklub Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde Sommer 2013 Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor... 2 4 6 2 Weser Maraton maj 2013 Til at starte med var der

Læs mere

Coast-to-Coast 2012 min beretning

Coast-to-Coast 2012 min beretning Coast-to-Coast 2012 min beretning - Af Bodil Ulsøe-Hansen Optakten I det meste af 2011 talte Solvejg om at køre gennem Pyrenæerne på cykel, når hun i 2012 fyldte 50 år og hun spurgte, om vi ikke ville

Læs mere

Mile Failte 1200 - Op- og nedture, uventede udfordringer og et overraskende slutresultat.

Mile Failte 1200 - Op- og nedture, uventede udfordringer og et overraskende slutresultat. Mile Failte 1200 - Irland Op- og nedture, uventede udfordringer og et overraskende slutresultat. Mile Failte 1200 (MF 1200) er Irsk og betyder Tusind velkommen til 1200 km (randonneé). På løbets hjemmeside

Læs mere

Ældresagens ukronede. Fra lettere afdanket djøfer med rygerlunger og rødvinsmave til cykelrytter med superkondi på seks måneder.

Ældresagens ukronede. Fra lettere afdanket djøfer med rygerlunger og rødvinsmave til cykelrytter med superkondi på seks måneder. 18 Af Hans Kornø Rasmussen / Foto af Karin Kornø Rasmussen Fra lettere afdanket djøfer med rygerlunger og rødvinsmave til cykelrytter med superkondi på seks måneder. Ældresagens ukronede Vi nået til sidste

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Reykjavik Marathon 2014

Reykjavik Marathon 2014 Reykjavik Marathon 2014 Af Henriette Lau og Lasse Andersen Den 22. august satte vi os i flyet for at rejse til Island, hvor Reykjavik marathon ventede. Løbet i Reykjavik bød både på 10km, halvmarathon,

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013.

AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013. AFSLUTNING I PEDALKLUBBEN 30. SEPTEMBER 2013. 1. VELKOMST Johannes bød velkommen til 41 tilmeldte. Sidste år 25. Godt fremmøde. 63 har betalt kontingent. Johs. lovede smørrebrød og øl/vand og kaffe og

Læs mere

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd.

Lejrskole tur. Derefter kørte vi til Gottrop slot som ligger i Tyskalnd. Lejrskole tur. D 10-5-10 skulle vi til Tyskland med skolen i 3 dage. Vi kørte fra Rindum kjærgaard ca. kl. 8:15. Vi kørte ned mod Tyskland, men før vi kørte ind i Tyskland, skulle vi lige ind i Møgeltønder

Læs mere

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015 Thailand & Laos 2015 Fra Bogense til Thailand og videre til Laos er en rejse på 24.000 km. Laos er det eneste land i Sydøstasien omgivet af lande til alle sider og et af de sidste kommunistiske lande tilbage.

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

Søndag d. 21/10 2012. Holdleder Jette

Søndag d. 21/10 2012. Holdleder Jette Søndag d. 21/10 2012 Søndagen var energiniveauet højt allerede ved morgenbordet kl. 07.30 samt super stemning. Vi var heldige at få to store værelser stillet til rådighed så vores baggage kunne opbevares

Læs mere

Pilgrimsvandring 2010. Ole Førster Petersen Ellen og Arne Gundel

Pilgrimsvandring 2010. Ole Førster Petersen Ellen og Arne Gundel Pilgrimsvandring 2010 Ole Førster Petersen Ellen og Arne Gundel 1 Vi vil, vi kan og vi gør det Vi er tre unge mennesker, på tilsammen 200 år, som valgte at gå den 800 km lange Pilgrimsvandring. De 800

Læs mere

Montgenevre 2015. Jens Anton Dalgaard

Montgenevre 2015. Jens Anton Dalgaard Montgenevre 2015 Jens Anton Dalgaard 1 2 Overstående 2 billeder er taget med få timers mellemrum i går søndag. Det siger lidt om, hvor hurtigt vejret kan skifte i bjergene. I dag mandag er Hanne og jeg

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere