DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. Marts årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. Marts årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn"

Transkript

1 DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 1. Marts årgang

2 Adresser: Formand Ole Pedersen Lundemosevej 4, Hinge 8620 Kjellerup Tlf. : / Næstformand & Formand for Hids Herred. Hans Pedersen Nebelgårdsvej Silkeborg djaevlemosegaard@mail.dk Tlf.: Kasserer Steen Lauritzen Tandskovvej Silkeborg Tlf.: Skydeudvalgsformand Bent Christiansen Ørnsøvej Silkeborg Tlf.: Sekretær Niels Vendelbo Sorringvej 72, Voel 8600 Silkeborg korsbak@post.tele.dk Tlf.: Bestyrelsesmedlem Tove Brødsgaard Gødvad Mælkevej Silkeborg Tlf.: Bestyrelsesmedlem Holger Flæng Georg Krügers Vej Silkeborg Tlf.: Fanebærer: Bent Christiansen Indhold: Formandens spalte. Forsvarsbrødrenes ordinære generalforsamling Mindehøjtidelighed den 4. Maj. Præsidentbesøg i Silkeborg. Bustur til Hovedstaden. Mød Poul Dahl Fhv. chef for Jægerkorpset m.m. 2 kæmper takker af. Skydeduel med Garderforeningen og Pionererne. Skydning i Horsens. Trekantskydning. Vinterens kammeratskabsskydninger Pokalskydningen. Revy nu uden doping. Aktivitets oversigt 2008.

3 Formandens spalte Når I sidder med dette års første DFB-Nyt i hånden er vinterens aktiviteter ved at være slut. Kun vore veteraner har en enkelt skydning tilbage, og så har vi naturligvis den årlige generalforsamling i april. Og hvordan er det så gået? Jo, der har været god tilslutning til veteranskydningerne hele sæsonen. De meldinger der kommer lyder alle på, at folk hygger sig gevaldigt i hinandens selskab. Og det er jo det, det hele drejer sig om. Og det, der giver lysten til at fortsætte. Både for de der arrangerer, og for de der bare kommer og deltager. Også vore aftenskydninger er blevet afviklet i en god og hyggelig atmosfære. Vi har vel været knap så mange som tidligere, men vi der kommer, har haft det hyggeligt. Efterårets fugleskydning var også en festlig dag. Men her synes jeg nok, at flere medlemmer burde møde op. Det er en af vore kærne-arrangementer, og det kunne være festligt, om vi kom lige så mange, som vi normalt samles til en aften- og dagskydning tilsammen. Det må være målet til næste år. Vores teateraften i januar var også en fin aften. Her var vi de 30, som vi plejer at bestille billetter til.

4 Vi håber at se rigtig mange medlemmer til generalforsamlingen, det er her I kan lade jeres røst høre, både med ris og ros. Til slut en stor tak til alle jer der gør et stort stykke arbejde i det daglige ingen nævnt, ingen glemt. Og en lige så stor tak til alle jer der møder op og deltager i vore arrangementer. Ole Pedersen Forsvarsbrødrenes ordinære generalforsamling Alle medlemmer med ledsager indbydes hermed til at deltage i årets generalforsamling Fredag den 25. april 2008, kl prc. Generalforsamlingen afholdes i år på Spisestedet, Silkeborg Motorbådsklub, Åhave Allé 9c, Indelukket, Silkeborg. Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent 3. bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

5 5. Fastlæggelse af kontingent for det kommende år 6. Behandling af indkomne forslag 7. Valg af formand, bestyrelsesmedlemmer og suppleanter 8. Valg af revisor og revisorsuppleant 9. Valg af fanebærer og stedfortræder 10. Eventuelt På valg til bestyrelse er: Tove Brødsgaard, Bent Christiansen og Steen Lauritzen Der skal vælges ny revisor i stedet for Sven Reker, der er afgået ved døden På valg til revisor i øvrigt: John Berry På valg som fanebærer er Bent Christiansen Efter generalforsamlingen vil der være uddeling af jubilartegn til vore jubilarer. Jubilarerne vil modtage særskilt invitation. Efter den officielle del samles vi om Gule Ærter med tilbehør. Pris: Kr. 85,00 (drikkevarer sælges til absolut rimelige priser) Tilmelding senest den 17.april til én af følgende: Tove Brødsgaard: Niels Vendelbo:

6 Vi håber på stort fremmøde til en hyggelig aften. Mindehøjtidelighed den 4. Maj I lighed med tidligere afholdes også i år en mindehøjtidelighed med kransenedlægning i mindelunden på Vestre Kirkegård, Vestergade, Silkeborg. Det plejer at være en højtidelig begivenhed, som også samler en del mennesker. I år er det en søndag, og det skulle alt andet lige betyde, at mange kan afse tid til at deltage. Fra Garderforeningen forlyder det, at de fejrer jubilæum netop den dato og at de muligvis stiller rigtig mange til mindehøjtideligheden, idet de lader dette indgå i det arrangement de i øvrigt afholder. I skrivende stund har vi ikke aftalt noget med hjemmeværnet, men vi er enige med Garderne om, at vi holder det sammen, så mon ikke også HJV er indstillet på dette. Med mindre der sker noget særligt, regner vi med, at tidspunktet er kl som sidste år. I øvrigt vil arrangementet blive annonceret i Ekstra Posten i god tid inden Ole P.

7 Præsidentbesøg i Silkeborg. Torsdag den 27. marts kommer der fint besøg i Silkeborg. Intet mindre ned en præsident gør sin entré. Det er vore veteraner der på den sidste skydedag i denne sæson, torsdag den 27. marts, har inviteret præsidenten for forsvarsbrødrenes samvirksomhed, fhv. general K.E. Nielsen, til at kaste glans over dagen. Der skydes om formiddagen på sædvanlig vis og kl er der frokost i Søholthallens Cafeteria, hvor præsidenten deltager. Undertegnede nyder også den ære at være inviteret, hvilket jeg glæder mig meget til. Det er Hans Aaboe der, så vidt jeg ved, er initiativtager til denne begivenhed. Det er trods ikke hver dag vi får besøg af en præsident i Silkeborg, så det er et godt og gedigent stykke arbejde du her har udført Hans. På vegne af Forsvarsbrødrene i Silkeborg & tak for det! Ole P.

8 Bustur til Hovedstaden. Vore flittige og engagerede veteraner har nu igen været på banen. Samtidig med vinterens skydninger er der blevet tid til at tale udflugt. Og det har nu resulteret i et program for en bustur til København i september. Turen vil også blive omtalt i juni nummeret af dette blad, men allerede nu kan I glæde jer over et godt program. Og for de som allerede nu kan sige, at de vil deltage, så er det bare med at få sig meldt til. Princippet: Først til Mølle ---- gælder også her. Men vi vil gerne høre også fra jer, som bare er 90 % sikker på at ville deltage. Program: Tid: Tirsdag og onsdag den 9. og 10.. september 2008 Der startes fra P-pladsen bag Shell på Østergade kl. ca tirsdag den 8.9. Ankomst Folketinget ca Frokost i Snapstinget. Herefter beses Gobelinerne på Christiansborg. Kørsel til Hotel Hebron hvor vi skal overnatte. Indkvartering Aftenen til fri disposition. Besøg i Tivoli kan være et forslag Onsdag morgen kørsel til Kastellet for rundvisning og foredrag Frokost. Sted endnu ikke endelig fastlagt. Ca køres der mod Jylland og Silkeborg, hvor vi vil være ca. kl

9 Forventet pris: Kr. 1000,00 pr. person Et vældigt godt program som fortjener tilslutning, så det kan gennemføres. De fleste af vore medlemmer er ikke mere på arbejdsmarkedet, så det skulle ikke være et problem, at turen er på hverdage. Og for vi andre, som stadig er arbejdsramte, ja vi må se om vi kan tage et par ferie-fridage, så vi også kan få oplevelsen med. Tak til de veteraner som har arbejdet med sagen og har fået programmet stablet på benene. Tilmelding til: Børge Mikkelsen tlf eller Hans Aaboe tlf Mød Poul Dahl Fhv. chef for Jægerkorpset m.m. Til efteråret, nærmere bestemt onsdag den 8.oktober kl. 1930, får I mulighed for at komme til et interessant foredrag med Poul Dahl, som vil være kendt af mange gennem hans utallige artikler i dagspressen, optræden på TV og i radio. Poul Dahl er en flittig debattør med skarpe meninger, som ikke altid falder i tråd med det politisk korrekte. Som tidligere chef for Jægerkorpset og chef for FN vagterne i det nordlige Irak, har Poul Dahl mange spændende oplevelser at berette om. Og mon ikke også vi får lidt om hans syn på tingenes tilstand i dag.

10 Mødet arrangeres sammen med Garderforeningen og Pionerforeningen og vil finde sted i Garderforeningens lokaler. Mødet annonceres også i DFB - Nyt i juni måned, men der sker jo ikke noget ved allerede nu, at skive det ind i jeres kalender. Ole P. 2 kæmper takker af. Efter mange års trofast og godt arbejde takker 2 kæmper af ved denne skydesæsons slutning. Det er Hans Aaboe og Anker Davidsen, der nu mener tiden er inde til at blive afløst på posterne som primus motor og tovholder, når det gælder vore veteranskydninger. Det var Hans der fik idéen til denne aktivitet og Anker, der som praktikeren, var med til at yde en stor arbejdsmæssig indsats, der tilsammen har bevirket, at veteranskydningerne nu er den aktivitet i vores selskab, der trækker de fleste deltagere. At vi så efterhånden er et selskab bestående næsten udelukkende af veteraner (i aldersmæssig henseende) gør ikke jeres indsats mindre. At det virkelig er en stor indsats I har ydet, ses måske mest tydeligt af det faktum, at I set det som en nødvendighed, at der skal tre kompetente personer til at afløse jer.

11 I har nemlig fundet jeres egne afløsere og de tre, som skal køre arbejdet med veteranskydninger videre, er: Birgit Tønborg, Holger Flæng og Viggo Thomassen. Alle tre personer som kender det hele godt indefra, og som vi i selskabet har fuld tillid til, kan holde sammen på styrkerne og hvem ved måske kan sørge for yderlig fremgang. Her fra selskabets side skal der lyde en stor og velfortjent tak til Hans og Anker og et hjerteligt velkommen til Birgit, Holger og Viggo. Ole P. Skydeduel med Garderforeningen og Pionererne. Torsdag den 21. februar afholdt vi skydeduel mod Garderforeningen og Pionererne. Det var en rigtig god aften, hvor vi var samlet 7 fra garderforeningen, 5 fra Pionererne og en halv snes stykker fra Forsvarsbrødrene. Det betød, at der kunne samles fuldt hold d.v.s. 5 fra hver forening. De 5 bedste skytter fra hvert hold udgør det hold, som dyster om pokalen. Da skydningen stilnede af og resultaterne blev opgjort, fremkom følgende resultat: Nr. 1 og vinder af pokalen: Forsvarsbrødrene med 464 point Nr. 2 Garderforeningen med 447 point Nr. 3 Pionerforeningen med 444 point

12 Der var vin gaver til de 3 bedste skytter på hvert hold og en ekstra flaske til den absolut bedste skytte. Hos Garderne blev vinderne: Niels Leth (1), Henrik Ostenfeldt (2), Kaj Christensen (3) Pionererne: Henry Christensen (1), Jørgen Jensen (2), Johs. Nielsen (3) Forsvarsbrødrene: Bent Christiansen (1), Hugo Brogaard (2), Kristian Stenger (3) Med 95 point og 2xx, blev Bent Christiansen aftenens bedste skytte. Tillykke til ham og alle de andre vindere. Der blev også skudt på trekanten, og her raflede vi om 5 flasker vin, så alle havde en chance for at vinde. Garderne løb med 3 flasker og Pionererne og Forsvarsbrødrene med hver én. Aftenen sluttede med kaffe og blødt brød. Tak til alle for en fin aften og skydeduel. Skydning i Horsens Søndag den 24. februar, på selve årets skuddag, var vi 8 Forsvarsbrødre der deltog i 7. Kredsskydningen i Horsens. En skydning der afvikles hvert år mellem selskaberne i 7. kreds.

13 Der skydes 20 gældende skud på ringskive med ét skud i hver skive. Fuld hus er altså 200 point. Der køres med 4-mands hold, og det betød, at vi deltog med 2 hold i det man betegner som Åben Klasse. Vi har i Silkeborg-selskabet vundet pokalen i denne klasse hvert år siden start, så der hviler et tungt ansvar på skuldrene af de bedste skytter. Hold 1 bestod af Kr. Stenger, Hugo Brogaard, Viggo Lemming og Flemming Rethmeier. Hold 2 af Hans Pedersen, Erling Lemming, Mogens Heller og Ole Pedersen I år var der virkelig spænding til det sidste, og en overgang var vi ved at være lidt nervøse. Men da det hele var overstået, kunne vi ånde lettet op og igen pakke pokalen ind for at tage den med til Silkeborg (hvor den hører hjemme). Nr. 1 i Åben Klasse blev vores hold 1 med 757 point og 11xtiere Nr. 2 i samme klasse blev Kolding med 753 point og 12x-tiere Vores 2.hold opnåede 725 point og 4x-tiere Vores bedste skytte blev Hugo Brogaard med 197 point og 5xtiere. En stor tak til alle fordi I kom og et tillykke med resultaterne. Ole P

14 Trekantskydning Søndag den 13. januar var det Silkeborg-selskabets tur til at være vært for den årlige Trekant-skydning mellem Forsvarsbrødrene fra Skanderborg, Nørre Snede og Silkeborg. Vi mødtes kl. 9 i Skyttehuset på Søholt til morgenkaffe og rundstykker, hvorefter reglementet for skydningerne blev forklaret for de fremmødte. Efter denne briefing startede indtegningen til skydningerne. Det blev en god formiddag, hvor der kom godt 40 skytter gennem skærsilden, og der blev præsteret særdeles gode skydninger og alt fungerede til stor tilfredshed for deltagerne. Silkeborg blev igen i år vinder af pokalen med et stærkt hold bestående af Kr. Stænger, Hugo Brogård, Holger Flæng, Erling Lemming og Hans Pedersen. De præsterede sammenlagt et resultat på 467 6x Nørre Snede indtog 2. pladsen med 460 point. Skanderborg fik 445 3x

15 Der blev uddelt præmier til de 3 bedste skytter på hvert hold, og det blev for Skanderborgs vedkommende: 1. Erik Sørensen 92 1x 2. Niels Høj 92 3x 3. Bent Lauritzen 89 For Nørre Snede blev det: 1. Sten Pold Vagn Pedersen 92 3x 3. John Elsborg 92 1x Og for Silkeborgs vedkommende blev det: 1. Kr. Stænger 96 2x 2. Hugo Brogård 96 1x 3. Holger Flæng 92 1x Ligeledes blev der for damernes vedkommende præsteret et godt resultat. De tre bedste i denne klasse kom alle fra Silkeborg og var følgende: 1. Karin Stænger 100 5x 2. Birgit Tøndborg 96 2x 3. Lille Christiansen 91 Vi iler med et STORT TILLYKKE.

16 I Festskydningen blev de 5 bedste følgende: 1. Hugo Brogård, Silkeborg. 50 point, 2. Viggo Lemming, Silkeborg. 50 point, 3. Holger Flæng, Silkeborg. 48 point. 4. Erik Sørensen, Skanderborg 48 point 5. Kristian Christoffersen, Skanderborg, 48 point I damernes Festskydning blev vinderne: 1. Birgit Tøndborg, Silkeborg. 48 point, 2. Karin Stænger, Silkeborg. 48 point 3. Lilly Christiansen, Silkeborg. 42 point. Frokosten blev i år indtaget hos Indelukkets Spisested, og det blev en rigtig god oplevelse for alle. Vi fik serveret noget rigtigt lækkert mad forskellige slags sild og adskillige lune retter og hvad dertil hører. Alt i alt havde vi en god dag. Bestyrelsen vil gerne takke alle som bidrog til denne gode oplevelse. På gensyn i Skanderborg i 2009 Hans Pedersen Vinterens kammeratskabsskydninger Ved vinterens sidste skydning torsdag den 6. marts fandt vi frem til de 3 bedste skytter i efterårets og vinterens skydninger. I dette resultat indgår de 5 bedste skydninger fra hver deltager sæsonen igennem.

17 Suveræn vinder blev Kristian Stenger med 491 point og 14 x, altså et gennemsnit på mere end 98 point pr. skydning. Anderledes forholdt det sig med 2. og 3. pladsen, hvor der var mere kamp til stregen. Men på en sikker 2. plads kom Hugo Brogård med 478 point og 11 x, et gennemsnit på knap 96 point pr. skydning. 3. pladsen blev indtaget af Holger Flæng med 472 point og 9 x. Fra foreningen og bestyrelsen iler vi med et stort tillykke og håber vi kan presse jer lidt mere i næste sæson. Pokalskydningen Sidste skydeaften er Pokalskydning, hvor der dystes om Vandrepokalen til Bedste Skytte denne aften, og det blev afviklet torsdag den 6. marts, hvor vi var 13 skytter samlet. Jeg skulle hilse og sige, at der blev skudt godt, langt over 90 for de flestes vedkommende. Efter en hård fight blev Bent Christiansen vinder af pokalen med 97 point og 3 x. 2. vinder blev Hugo Brogård med 95 point og 2 x. 3. vinder blev John Berry med 95 point og 1 x.

18 Derefter fulgte endnu et par med 95 point og 3 med 94 point og så videre. Rigtig høj klasse fra alle. Festskydningen blev vundet af Erling Rasmussen, Hans Pedersen og Hugo Brogård. Aftenen sluttede med kaffe og wienerbrød og hyggelig sludder. Bestyrelsen takker for nogle hyggelige stunder efteråret og vinteren igennem, og på gensyn til skydning til oktober. På bestyrelsens vegne Hans Pedersen Revy nu uden doping. Det var titlen på årets revy i Silkeborg Ny Teater. 30 forventningsfulde forsvarsbrødre, inkl. ledsagere, mødtes i teatret den 25. januar for at se dette års revy. Og lad det være sagt med det samme. Vi blev ikke skuffede. De dygtige amatører have igen sat en revy op, hvor der både var sjove, alvorlige og sarkastiske indslag. Det kræver meget, år efter år, at finde de rigtige indslag til at gøre en revy både morsom og aktuel. Men det er ikke alene tekstforfatterne, der skal være oppe på mærkerne, det skal skuespillerne bestemt også. Og det var de her.

19 Efter forestillingen fik vi de traditionelle teatersnitter og en pilsner, inden vi drog hver til sit. En god oplevelse rigere. Ole P.

20 AKTIVITETSOVERSIGT 2008 Dato Aktivitet 27. marts Præsidentbesøg i Silkeborg. 25. april Ordinær generalforsamling 04. maj Mindehøjtidelighed september Bustur til Hovedstaden. 08. oktober Mød Poul Dahl Fhv. chef for Jægerkorpset m.m. Alle aktiviteter er omtalt inde i bladet.

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 2. Juni årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 2. Juni årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 2. Juni 2008 13. årgang Adresser: Formand Ole Pedersen Lundemosevej 4, Hinge 8620 Kjellerup op@vesla.dk Tlf. : 86 886 082 / 40 177 166 Næstformand & Formand for Hids

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 1. 2013 18. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 1. 2009 14. årgang Adresser: Formand Ole Pedersen Odinsvej 9 8653 Them op@vesla.dk Tlf. : 86 886 082 / 40 177 166 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600 Silkeborg

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. Marts 2007 12. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. Marts 2007 12. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 1. Marts 2007 12. årgang Adresser: Formand Ole Pedersen Lundemosevej 4, Hinge 8620 Kjellerup op@vesla.dk Tlf. : 86 886 082/40 177 166 Næstformand & Formand for Hids

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang December Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang December Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 3. 11. årgang December 2006 Adresser: Formand Ole Pedersen Lundemosevej 4, Hinge 8620 Kjellerup op@vesla.dk Tlf. : 86 886 082/40 177 166 Næstformand & Formand for

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. 2015 20. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. 2015 20. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 1. 2015 20. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. 2011 16. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. 2011 16. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 1. 2011 16. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26362123/86957519 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 3. December 2008 13. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 3. December 2008 13. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 3. December 2008 13. årgang Adresser: Formand Ole Pedersen Odinsvej 9 8653 Them op@vesla.dk Tlf. : 86 886 082 / 40 177 166 Næstformand & Formand for Hids Herred.

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 3. 2016 21. årgang Adresser: Formand. Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand. Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 3. 2017 22. årgang Adresser: Formand. Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand. Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 3. 2010 15. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26362123/86957519 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 1. 2010 15. årgang Adresser: Formand Ole Pedersen Odinsvej 9 8653 Them pedersen.obi@gmail.com Tlf. : 86 886 082 / 40 177 166 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 2. Juni 2007 12. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 2. Juni 2007 12. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 2. Juni 2007 12. årgang Adresser: Formand Ole Pedersen Lundemosevej 4, Hinge 8620 Kjellerup op@vesla.dk Tlf. : 86 886 082/40 177 166 Næstformand & Formand for Hids

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 2. 2009 14. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 2. 2009 14. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 2. 2009 14. årgang Adresser: Formand Ole Pedersen Odinsvej 9 8653 Them op@vesla.dk Tlf. : 86 886 082 / 40 177 166 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600 Silkeborg

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 3. 2015 20. årgang Adresser: Formand. Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand. Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. 2014 19. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. 2014 19. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 1. 2014 19. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 3. 2014 19. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 3. 2014 19. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 3. 2014 19. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 2. 2014 19. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2015 Ordinær Generalforsamling d. 15-1 2015 kl. 1930 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 3. 2013 18. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 3. 2013 18. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 3. 2013 18. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Vedtægter Selskabet De Danske Forsvarsbrødre For Silkeborg og Omegn

Vedtægter Selskabet De Danske Forsvarsbrødre For Silkeborg og Omegn Vedtægter Selskabet De Danske Forsvarsbrødre For Silkeborg og Omegn 1 Selskabets navn er: De danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn Selskabets hjemsted er Silkeborg Selskabet er upolitisk Selskabet

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012

Hejnsvig Jagtforening. Vinter 2011/2012 Hejnsvig Jagtforening Vinter 2011/2012 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt Lørdag d. 3/12 2011 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1997 / 98 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 3. 2009 14. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 3. 2009 14. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 3. 2009 14. årgang Adresser: Formand Ole Pedersen Odinsvej 9 8653 Them op@vesla.dk Tlf. : 86 886 082 / 40 177 166 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600 Silkeborg

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Peter Hvidbjerg 1,1 1,1 Kim Jensen 99,8 99,8 Birger Groesmeyr 99,7 99,7 Niels

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Garder Fredericia og Omegn

Garder Fredericia og Omegn Garder 3 2002 JULI KVARTAL NytGarderforeningen for Fredericia og Omegn NUMMER 100 år med REX er Garderforeningen for Aarhus og Omegn fejrer i september deres 100 års jubilæum og har i den forbindelse udgivet

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017

Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Hejnsvig Jagtforening 2016/2017 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 3/12 2016 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

55. Årgang August 2016 Nr. 3

55. Årgang August 2016 Nr. 3 55. Årgang August 2016 Nr. 3 Efter et par måneder, hvor skydningen har ligget lidt i dvale, er det så småt ved at være tiden til at starte op igen. I august måned tages der hul på andet halvår på langdistancen,

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Kim Jensen 12 12,3 Susanne poulsen 96,9 96,9 Stig Bjerregård 95,6 95,6 Peter skov

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER

TELE Veteran. Veteranklubben i Tele-post Greenland. Referat af. Generalforsamlingen d. 1. september 2012 KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER TELE Veteran Veteranklubben i Tele-post Greenland Referat af Generalforsamlingen d. 1. september 2012 på KOBÆK STRAND KONFERENCECENTER Generalforsamlingen blev påbegyndt lidt over 1500 efter indtagelse

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Romlund Jagtforening

Romlund Jagtforening Romlund Jagtforening Stiftet 19. juni 1933. Medlem af Danmarks Jægerforbund Referat af ordinær generalforsamling mandag den 15. januar 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning om foreningens

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 2. 2015 20. årgang Adresser: Formand. Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand. Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand Januar 2018 Kære medlemmer og familie. Der har i den forløbne uge været afholdt bestyrelsesmøde i vores lille forening, og jeg kan herfra sende jer alle en hilsen og ønsket om et godt og på alle måder

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 2. 2013 18. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 2. 2013 18. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 2. 2013 18. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. 2012 17. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn

DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg. Nr. 1. 2012 17. årgang. Medlemsblad for Selskabet De Danske Forsvarsbrødre for Silkeborg og Omegn DE DANSKE FORSVARSBRØDRE Silkeborg Nr. 1. 2012 17. årgang Adresser: Formand Mogens Gade Heller Tingbakken 3 8883 Gjern mghe@fibermail.dk Tlf.: 26 362 123 Næstformand Hans Pedersen Nebelgårdsvej 5 8600

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading jagtforening Program 2017 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 26-01-2017 kl. 19.30 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden 1

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Nyhedsbrev september 2015

Nyhedsbrev september 2015 Forsiden Nyhedsbrev september 2015 Når dette nyhedsbrev når frem til medlemmerne, er vi ved starten af den første efterårsmåned, hvilket betyder at tilbuddene til jer kommer i en lind strøm. Jeg kan kun

Læs mere

Resultater mesterskabsskydningen. Resultater hovedskydningen

Resultater mesterskabsskydningen. Resultater hovedskydningen Resultater mesterskabsskydningen Mesterskabsskydningen Seniorer Nr Selskab Navn Resultat Præmier 1 Kolding Peter L. Skov 380,6 100 års pokalen og Guld 2 kolding Niels Kasper Clausen 373,3 Sølv 3 Kolding

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019 Læs inde i bladet: ÅRETS ARRANGEMENTER INVITATION TIL GENERALFORSAMLING VIL DU MED EN TUR TIL MECKLENBURG? 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1998 / 99 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende Å R S K A L E N D E R E N Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderforeningens

Læs mere

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM 56. Årgang Januar 2017 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM LANDSSKYDNING 15 M Næste store skydning for alle gamle gardere er Landsskydning 15 m. Også i

Læs mere

Klub 60+ Generalforsamling

Klub 60+ Generalforsamling Generalforsamling Dagsorden, beretning og regnskab 11 1 Dagsorden Generalforsamling Torsdag, den 13. oktober 2011 kl. 15.00 - ca. 18.00 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. a) Regnskab til

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

57. Årgang Januar 2018 Nr.1

57. Årgang Januar 2018 Nr.1 57. Årgang Januar 2018 Nr.1 Vågner vågner danske helte, springer op og spænder bælte, - sådan skriver Grundvig i Bjarkemålets efterklang, hvor han beskriver, hvordan Rolf Krake og hans mænd blev vækket

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001. SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 2000/2001 SLUT OP OM FORENINGENS ARRANGEMENTER - det er for DIG de arrangeres Kære Garderkammerater! Her er den nye Å R S K A L E N D E R Vi håber at du

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 2 FEBRUAR 2010. Tegningen er en del af oplægget til 2. Gildes foredrag:

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 2 FEBRUAR 2010. Tegningen er en del af oplægget til 2. Gildes foredrag: S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 2 FEBRUAR 2010 Tegningen er en del af oplægget til 2. Gildes foredrag: Kvindernes placering i Vikingesamfundet og eksempler

Læs mere

Generalforsamling i henhold til dagsordenen.

Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Køge og Omegns Garderforening. Referat af den ordinære generalforsamling den 7. marts 2016. Generalforsamlingen blev afholdt i Køge Boldklubs Restaurant. Generalforsamling i henhold til dagsordenen. Formand

Læs mere

Gamborg Sogns Jagtforening. Program

Gamborg Sogns Jagtforening. Program Gamborg Sogns Jagtforening Program 2012-2013 Generalforsamling onsdag d. 2. maj 2012 Der blev afholdt generalforsamling den 2/5 i spejderhytten i Gamborg, med deltagelse af 11 medlemmer. Bjarne Larsen

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 6 OKT 2008 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 En kortdistancesæson lakker mod enden. Sæsonen har tilbudt alle de kendte aktiviteter, såsom ugentlige træningsaftener, handicapskydninger med spisning, banko, juleafslutning

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97

GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97 GARDERFORENINGEN FOR FREDERICIA OG OMEGN PROGRAM 1996 / 97 Gode Garderkammerater! Så er det igen tid til at udsende ÅRSKALENDEREN Vi håber at du også i år vil bruge denne oversigt over Garderfor-eningens

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019

Danmarks Jægerforbund. Skjoldelev - Lading afdeling. Program 2019 Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2019 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 24-01-2019 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Skjoldelev forsamlingshus Torvet 8, 8471 Sabro

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere