STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 14/6 16/6 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 14/6 16/6 2019"

Transkript

1 STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 14/6 16/ Workshops ved Gethe Maag, Pernille Cordes, Katrine Wohllebe, Birgitte Breuning og Annette Ross Flere salgsboder med et væld af forskellige garner, opskrifter og friske bodholdere, der altid er parat med gode råd og ideer. Grib chancen tag strikketøjet, vennerne eller familien med til Samsø til en lærerig og hyggelig weekend! Det hele foregår på Sælvigbugtens Camping, som har gode hytter og værelser. Campingpladsen ligger midt på Samsø i naturskønt område og lige ved vandet, hvilket giver mulighed for at bade, dejlige vandreture, skønne solnedgange over Sælvigbugten og masser af frisk luft. Samsø har rigtig mange tilbud for alle aldersgrupper i alle mulige genrer oplev falkeshow, tril i en Zorbbold, far vild i verdens største labyrint, tag et slag golf på øens golfbane, få en fisk på krogen og meget meget mere. Så tag bare familien med på weekendtur til Samsø de kommer med garanti ikke til at kede sig mens strikkepindende gløder. For deltagere, der har booket overnatning gennem Sælvigbugtens Camping, er opholdet med kost og logi fra fredag eftermiddag til frokost søndag, så der bliver god tid til at udveksle erfaringer, lære nyt eller bare hygge med strikketøjet. Deltagere, der bor andre steder på øen kan også tilkøbe forplejning efter ønske. Det er selvfølgelig også muligt for øens mange herboende aktive strikkefolk at deltage i workshops, besøge boderne og tilkøbe forplejning.

2 Vi tilbyder følgende workshops: Workshop nr. 1 Begynd med en blonde v/gethe Maag fredag kl Workshop nr. 2 Drejede masker v/katrine Wohllebe fredag kl Workshop nr. 3 Garnfarvning 1 v/pernille Cordes lørdag kl Workshop nr. 4 Intro til Jaquard v/katrine Wohllebe lørdag kl Workshop nr. 5 Dominostrik v/annette Ross lørdag kl Workshop nr. 6 Design dit eget tørklæde v/gethe Maag lørdag kl Workshop nr. 7 Garnfarvning 2 v/pernille Cordes lørdag kl Workshop nr. 8 Sammensætning af farver til Jaquard v/katrine Wohllebe lørdag kl Workshop nr. 9 Design med domino v/annette Ross lørdag kl Workshop nr. 10 Klip op i strik v/gethe Maag søndag kl Workshop nr. 11 Tunesisk hækling v/pernille Cordes søndag kl Workshop nr. 12 Hækling v/birgitte Breuning søndag kl FREDAG LØRDAG SØNDAG 1. begynd med en blonde 2. drejede masker 3. Garnfarvning 1 4. Intro Jaquard 5. Dominostrik 6. Design dit eget tørklæde 7. Garnfarvning 2 8. Jaquard 9. Design med domino 10. Klip i strik 11. Tunesisk hækling 12. Hækling

3 Workshop nr. 1, 6 og 10 ved Gethe Maag: Præsentation: Jeg hedder Gethe Maag. Har strikket siden jeg var en lille pige, og lærte de fleste grundteknikker i folkeskolen. Det var den gang, man havde håndarbejde og nærmest strikkede i takt. Jeg er uddannet på Håndarbejdets Fremme Seminarium, har undervist i folkeskolen og ungdomsskolen i Nuuk, hvor jeg boede i 20 år. I Danmark har jeg undervist på en daghøjskole og afholdt flere kurser på forskellige aftenskoler. Jeg strikker en del, rigtig mange prøver og holder meget af at læse strikkeopskrifter og bøger om strikningens historie.

4 Workshop nr. 1 fredag kl : Begynd med en blonde Begynd og slut dit strik med en blonde På denne workshop, vil vi strikke en blonde, samle masker op i blondens kant, strikke et stykke og til sidst lukke af med en anden blonde. De to teknikker er anvendelige til sjaler, babytæpper, kanten forneden på kjoler, bluser og på ærmer. Medbring ensfarvet uldgarn, som passer til pind nr. 2,5-3. F.eks. New Zealandsk Lammeuld, Baby Alpaca eller et strømpegarn. Har du nogle garnrester, er det også fint.

5 Workshop nr. 6 lørdag kl : Design dit eget halstørklæde Dobbeltstrik Design dit personlige halstørklæde. På denne workshop kan du designe og begynde at strikke dit personlige tørklæde. Mønsteret bliver ens på begge sider, men i modsatte farver. Vi vil tegne mønster, slå masker op, strikke dobbeltglat og strikke en prøve på aflukningen. Du skal kunne strikke ret og vrang. Du skal medbringe blyant, viskelæder og ternet papir. Strikkegarn som passer til pind nr. 3. Garn i to farver i samme kvalitet, f.eks. Supersoft, lammeuld, tvinni eller alpaka

6 Workshop nr. 10 søndag kl : Klip i strik Klip op i strik uden hjælp af symaskine Denne teknik egner sig bedst til uldgarn, som ikke er superwash behandlet. Steek er et gammelt skotsk ord, som referere til en bestemt gruppe masker, som forbereder dit strik til opklipning. Denne teknik er god til opklipning, ved ærmegab og midt for, når man har strikket bullen på rundpind til jakker. Teknikken kan bruges både ved mønsterstrik og ensfarvet strik. På denne workshop vil vi strikke en prøve, hækle fastmasker på begge sider af midtermasken, klippe i rillen og samle masker op til kanten. Strikke kanten enten i en i glatstrik eller 1 ret, 1 vrang. Medbring uldgarn i lys farve f.eks. Lett-lopi, Tove eller garnrester i ren uld, hvis du har det. Strikkepinde og hæklenåle som passer til garnet og en god lille saks. Samt toldmodighed. Div. strikkepinde, papir til at skrive på, saks og nåle.

7 Workshop nr. 12 v/birgitte Breuning Præsentation: Birgitte Breuning (f.1944) er uddannet fra Haandarbejdets Fremme og arbejdede i en årrække som rentegner på ALT for damernes tegnestue. Birgitte Breuning arbejdede som sekretær på magasinerne Antik og Auktion og Mad & Bolig, hvor hun i en periode også har varetaget idésiderne i sidstnævnte magasin. Birgitte Breuning har skrevet to hobbybøger om perler: "Perlepynt på metaltråd" og "Perler på stof og metal" samt bestsellerne: "Strik - på den fede måde", "Hækl - på den fede måde" og "Filt på den fede måde". Hendes nyeste bog: Hippe hylstre i jaquard-hækling udkom i 2015.

8 Workshop nr. 12 søndag kl : Hækling Nu har du chancen for at lave dit helt unikke tørklæde. Vi hækler tørklæder af de fineste garner: cashmere, alpaka, marinould og silke. Dette er luksusudgaven a lá de berømte Sophie Digard-tørklæder, som kan købes som kits til 485 kr. Du kan også købe dunder a 5 g for 20 kr. Der går 15 dunder til et tørklæde. Du kan også selv medbringe tyndt garn svarende til hæklenål nr. 1,50 eller 1,75. Hæklede tørlæder

9

10 Workshop nr. 5 og 9 ved Anette Ross: Præsentation: Annette Ross Uddannet håndarbejdslærer og har undervisningserfaring såvel fra lærergerningen som fra diverse workshopsammenhænge med bl.a. strik. Passioneret strikker primært med håndstrik, men har også som medlem af Netmaskerne deltaget i flere udstillinger med maskinstrik. Har designet flere opskrifter i håndstrik og læst korrektur for andre strikdesignere. Workshop nr. 5 lørdag kl. 9,00 12,00: Dominostrik: Dominobrikkerne kan have forskellige former, som strikkes sammen til en flade. Få på workshoppen en indføring i de grundlæggende principper for denne teknik. Vi arbejder primært med kvadrater, hvor også farvernes vekselvirkning er med til at danne et spændende, og ofte tredimensionelt udtryk. Forudsætningen er blot ret og vrang, så alle kan være med. Medbring: Strømpepinde nr. 3 og garn der passer til i ikke alt for mørke farver. Kompendium kan købes af underviser for 25,- kr.

11 Workshop nr. 9 lørdag kl. 13,00 16,00: Design med dominostrik: Forudsætninger: grundlæggende strikkefærdigheder og kendskab til begrebet Dominostrik. En model kan være sammensat af mange forskellige moduler eller brikker. På denne workshop kan du hente inspiration og hjælp til at skabe dit eget design med Dominostrik. Fordelen ved denne teknik er, at man kan bygge på med strikkede moduler for at opnå den rette størrelse. Indtagningerne kan også være en del af kompositionen. Der udleveres et eksempel på en ganske enkel jakke. Medbring: Ternet papir, skriveredskaber, evt. farver, målebånd, saks til papir samt en bluse eller et mønster, der passer dig, og som du kan tage mål på. Desuden strømpepinde eller Dominopinde i passende tykkelse til det garn, du gerne vil strikke i.

12 Workshop nr. 3, 7 og 11 ved Pernille Cordes: Præsentation: Pernille Cordes er strik- og hækledesigner, forfatter, underviser og indehaver af garnbutikken Englegarn, som forhandler hendes eget garnmærke af samme navn samt hendes egne opskrifter. Pernille er forfatter til bøgerne Tunesisk hækling til dig og din bolig (2015), Den store bog om tunesisk hækling (2016), Strik & Stræk (2017) og Nem og kreativ garnfarvning i mikrobølgeovn (2018). Den store bog om tunesisk hækling udkommer på norsk hos Cappelen Damm i Hun holder kurser og foredrag om strik, hækling og garnfarvning i ind- og udland. Pernille har fingeren på pulsen med de nyeste trends inden for hækling og strikning, og hendes inspiration fra både tunesisk hækling og moderne skandinavisk design går igen i mange af hendes designs. Pernille (født 1962) er uddannet lærer og har diplom i tekstilformgivning og diplom i ledelse. Du kan besøge Pernilles butik på og hendes blog på

13 Workshop nr. 3 lørdag kl. 9,00 12,00: Farv dit eget garn 1: Farv dit eget garn i mikrobølgeovn med forskellige sjove teknikker Inspirerende kursus, hvor du lærer at farve dit eget garn på en kreativ og nem måde. Garnet dryppes med en eller flere farver, puttes få minutter i mikrobølgeovnen, vaskes og så er det færdigt. Du vil lære forskellige spændende teknikker som multifarvet garn metode 1 og 2, pasteller samt ensfarvet garn med overfarvning. Du får fantastiske resultater og garn med hjem, som er lige til at gå i gang med. Teknikkerne vises også i Pernilles nye bog: Nem og kreativ garnfarvning i mikrobølgeovn, som er udkommet i oktober Du må påregne udgifter til fælles materialer og garn, som afregnes direkte med underviser. Kort før kurset modtager du en velkomstmail med en liste over ting, du bedes medbringe.

14 Workshop nr. 7 lørdag kl. 13,30 16,00: Farv dit eget garn 2: Farv dit eget garn i mikrobølgeovn med forskellige sjove teknikker Inspirerende kursus, hvor du lærer at farve dit eget garn på en kreativ og nem måde. Garnet dryppes med en eller flere farver, puttes få minutter i mikrobølgeovnen, vaskes og så er det færdigt. Du vil lære forskellige spændende teknikker som multifarvet garn metode 3, regnbuefarvet garn og speckled garn. Du får fantastiske resultater og garn med hjem, som er lige til at gå i gang med. Teknikkerne vises også i Pernilles nye bog: Nem og kreativ garnfarvning i mikrobølgeovn, som er udkommet i oktober Du må påregne udgifter til fælles materialer og garn, som afregnes direkte med underviser. Kort før kurset modtager du en velkomstmail med en liste over ting, du bedes medbringe.

15 Workshop nr. 11 søndag kl. 9,00 12,00: Tunesisk hækling med grafiske mønstre: Tunesisk hækling er meget oppe i tiden især til bolig- og interiørdesign. På dansk kendes teknikken også som hakning. Med tunesisk hækling opnås strukturer, der minder om vævning eller strikning. På kurset lærer du de basale teknikker indenfor tunesisk hækling samt at lave flotte grafiske mønstre. Du lærer: slå op og lukke af lave pæne kanter tunesisk ret striber enkle grafiske mønstre cirkel hæklet med venderækker sammensyning Niveau: Begynder Medbring: Uldgarn i samme tykkelse i mindst tre farver samt tunesiske hæklenåle med enkelt- og dobbeltkrog.

16 Workshop nr. 2, 4 og 8 ved Katrine Wohllebe: Katrine Wohllebe Sprognørd og strikkoman. Har investeret det meste af sine lommepenge i garn siden 7-årsalderen. Cand.mag. i italiensk, tysk og datalingvistik med undervisningserfaring fra bl.a. gymnasieskolen. Aktiv i garn- og strikkemiljøet siden 1990 erne først som hobbyist, senere professionelt. Medlem og tidligere formand for foreningen Gavstrik. Medlem af foreningen Danske Strikdesignere. Driver Goodlifeknitting som leverer oversættelser, undervisning og design inden for strik. Har udgivet hæfterne Nirvana seks stykker farverig strik, "Sand strik med inspiration fra stranden", "Refugium strik til rolige stunder" og arbejde på hæfte nr. 4 til udgivelse i september 2018.

17 Workshop nr. 2 v/katrine Wohllebe fredag kl : Enkle mønstre med drejede masker: Drejede masker udgør et vigtigt element i mønstertraditionerne inden for strik flere steder i Europa. De ses fx således både i stjernemønstrene på de gamle danske nattrøjer, i visse af mønstrene på irske og britiske fiskertrøjer samt i form af filigrane snoninger og viftemønstre på forskellige typer beklædning i regionen omkring Alperne. Vi kigger på de drejede maskers anatomi og udtryk og strikker prøver på enkle mønstre for at få teknikkerne ind i fingrene. Medbring lyst uldgarn til pinde 3½-4 mm og pinde i tilsvarende tykkelse. Derudover er det en god idé at have papir, skrivegrej og strikketilbehør ved hånden (fx markører, saks og nål). For kompendium betaler hver deltager 40 kr.

18 Workshop nr. 4 ved Katrine Wohllebe lørdag kl Introduktion til jaquard: Jaquard, fairisle og flerfarvestrik er betegnelser, der alle dækker den samme teknik, hvor man strikker (oftest) glatstrik med flere farver på samme tid. Vi lærer hvordan man holder garnet og får en jævn spænding på trådene, samt hvordan man arbejder med dominans (hvor den ene farve træder mere frem end den anden). Medbring 2-5 farver garn i samme tykkelse (mindst 1 lys og 1 mørk farve). Desuden pinde som passer til garnet samt 1-2 numre tykkere gerne strømpepinde og/eller rundpinde. Derudover er det en god idé at have papir, skrivegrej og strikketilbehør ved hånden (fx markører, saks og nål). Max 15 deltagere. For kompendium betaler hver deltager 30 kr.

19 Workshop nr. 8 v/katrine Wohllebe lørdag kl Sammensætning af farver i jaquard: Jaquard, fairisle og flerfarvestrik er betegnelser, der alle dækker den samme teknik, hvor man strikker (oftest) glatstrik med flere farver på samme tid. På denne workshop arbejder vi med forskellige varianter af mønstre, strikning med dominans og særligt med sammensætning af farver. Medbring 6 farver garn i samme tykkelse fordelt på 2 forskellige farver og hver farve i 3 nuancer (fx 3 blå og 3 gule nuancer). Desuden pinde som passer til garnet samt 1-2 numre tykkere gerne strømpepinde og/eller rundpinde. Derudover er det en god idé at have papir, skrivegrej og strikketilbehør ved hånden (fx markører, saks og nål). Max 15 deltagere. For kompendium betaler hver deltager 40 kr.

20 Deltagelse i workshops: Det koster kr. 240,00 + evt. materialeudgifter at deltage i en workshop. Der kan max. deltage personer pr. workshop først til mølle princippet. Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 3. juni Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops i tilfælde af manglende tilslutning, oprette nye ved stor tilmelding eller at flytte workshops til andre lokaler. Annulleringer fra deltagers side efter den 3. juni refunderes ikke. Efter den 3. juni er det ikke muligt at flytte/bytte workshop og ved manglende indbetaling slettes man fra deltagerlisten. Enkelte workshops vil foregå i telte, hvorfor det anbefales af medbringe tøj efter vejrets luner. Tilmelding til Birte Snedker på mail: saelvigbugtens-camping@mail.tele.dk. eller på tlf. nr Bemærk venligst!!!!!!!! Der kan først bestilles overnatning og workshops fra mandag den 21. januar Program for strikkeweekenden 2019 Fredag den 14/6 Kl Ankomst og indkvartering i hytter eller på værelser Kl Strikkehygge Kl Eftermiddagskaffe Kl Workshop nr Kl Aftensmad i opholdsstuen Kl Hyggeligt indslag Kl Aftenskaffe i opholdsstuen Lørdag den 15/6 Kl Morgenmad i opholdsstuen Kl Strikkehygge Kl Workshop nr. 3, 4, 5 og 6 Kl Formiddagskaffe Kl Frokost i opholdsstuen Kl Workshop nr. 7, 8 og 9 Kl Strikkehygge Kl Eftermiddagskaffe Kl Aftensmad i opholdsstuen Kl Aftenskaffe i opholdsstuen

21 Søndag den 16/6 Kl Morgenmad i opholdsstuen Kl Workshop nr. 10, 11 og 12 Kl Strikkehygge Kl Formiddagskaffe Kl Frokost i opholdsstuen Kl Afrejse og tak for denne gang - vi ses i 2020 Salgsboder: Uldgarner Fairwool Knudegarn v/familien Davidsen v/rikke Ørum v/tina F. Mikkelsen Boderne vil være åbne fredag den 14/6 kl , lørdag den 15/6 kl og søndag den 16/6 fra kl Praktisk om overnatning og arrangementer: Omkring overnatning kan der vælges mellem hytter med eget bad/toilet, hytter uden bad/toilet eller fine værelser med eget bad/toilet og havudsigt. Hytterne kan rumme op til 6 personer ligesom værelserne kan rumme op til 6 personer. Gæsterne finder selv sammen med bofæller jo flere i en hytte eller på et værelse des billigere. Dyner og puder forefindes mens sengelinned og håndklæde medbringes. For at få så meget tid som muligt til at strikke, hygge, udveksle erfaringer, afprøve nye ting, besøge boder m.v. er alle måltider fra fredag eftermiddag til søndag middag inkluderet i prisen.

22 Priser: 2 personers hytte med bad/toilet, med forplejning kr. 2175,00 pr. person 3 personers hytte med bad/toilet, med forplejning kr. 1850,00 pr. person 4 personers hytte med bad/toilet, med forplejning kr. 1690,00 pr. person 5 personers hytte med bad/toilet, med forplejning kr. 1590,00 pr. person 6 personers hytte med bad/toilet, med forplejning kr. 1525,00 pr. person 2 personers hytte uden bad/toilet, med forplejning kr. 1950,00 pr. person 3 personers hytte uden bad/toilet, med forplejning kr. 1735,00 pr. person 4 personers hytte uden bad/toilet, med forplejning kr. 1600,00 pr. person 5 personers hytte uden bad/toilet, med forplejning kr. 1520,00 pr. person 6 personers hytte uden bad/toilet, med forplejning kr. 1460,00 pr. person Her benyttes pladsens moderne facilitetsbygning, i umiddelbar nærhed af hytterne. Dobbeltværelse med bad/toilet, med forplejning kr. 1705,00 pr. person 3 personers værelse med bad/toilet, med forplejning kr. 1610,00 pr. person 4 personers værelse med bad/toilet, med forplejning kr. 1540,00 pr. person 5 personers værelse med bad/toilet, med forplejning kr. 1495,00 pr. person 6 personers værelse med bad/toilet, med forplejning kr. 1465,00 pr. person Gæster der ikke bor på pladsen er naturligvis meget velkomne til at deltage i workshops og tilkøbe forplejning. Tilmeldinger skal dog ske senest 3. juni Tilmelding til workshops og overnatning: På mail: saelvigbugtens-camping@mail.tele.dk. eller på tlf Bemærk venligst!!!!!!!! Der kan først bestilles overnatning og workshops fra mandag den 21. januar Vel mødt Mange hilsner Jytte og Birte

23 Birte Snedker, Sælvigbugtens Camping, Staunsvej 2, 8305 Samsø. Tlf. nr Mail: Hjemmeside: Jytte Vadstrup, tlf mail: Færger: Sjælland: Kalundborg Ballen eller tlf. nr Jylland: Hou Sælvig eller tlf. nr Busser: Se venligst Rejseplanen.dk. Fra Ballen havn kører der kun telebusser, som skal bestilles senest en time før på tlf. nr

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ Foredrag ved Anne Kirketerp psykolog,ph.d. fredag aften kl. ca. 20.00 over emnet: Craft psykologi - Om håndarbejdets gavnlige virkning på trivsel og helbred. - Hvorfor laver vi

Læs mere

MINI BRODERIFESTIVAL PÅ SAMSØ

MINI BRODERIFESTIVAL PÅ SAMSØ MINI BRODERIFESTIVAL PÅ SAMSØ 5./10. - 7./10. 2018 Kom og vær med til Danmarks første broderifestival! Interessen for broderi bliver stadigt større og der er ganske fine historiske traditioner for håndværket

Læs mere

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 9/6 11/6 2017

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 9/6 11/6 2017 STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 9/6 11/6 2017 Workshops ved Gethe Maag, Hanne Pjedsted, Vivi Petersen, Annette Frølund og Katrine Wohllebe. Flere salgsboder med forskellige garner, islandske garner og strikkekits,

Læs mere

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 10/6 12/6 2016

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 10/6 12/6 2016 STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 10/6 12/6 2016 Workshops ved Bodil Munch, Gethe Maag, Hanne Pjedsted, Vivi Petersen, Lis Kruchov og Anne Marie Nielsen. Flere salgsboder med bl.a. uldgarner, islandske garner, strikkekits,

Læs mere

STRIKKEFESTIVAL 2017

STRIKKEFESTIVAL 2017 STRIKKEFESTIVAL 2017 Nakskov Bibliotek 4. - 5. november 2017 Igen i år vil Nakskov Bibliotek lægge hus til en hel weekend med workshops. Som tidligere år, er det de strikkeglade kvinder, der bruger biblioteket

Læs mere

Garn og Tråd Festival November kl og November kl og 13-15

Garn og Tråd Festival November kl og November kl og 13-15 Garn og Tråd Festival 2018 3. November kl. 13-15 og 16-18 4. November kl. 10-12 og 13-15 Strikkefestival på Nakskov Bibliotek 3. - 4. November 2018 Igen i år vil Nakskov Bibliotek lægge hus til en hel

Læs mere

Strik ASKOV HØJSKOLE

Strik ASKOV HØJSKOLE Strik 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Strik får du mulighed for at fordybe dig i emnet strik, samtidig med at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for

Læs mere

Finesser / kanter / aflukninger / 2-farvet rib ved Bodil Munch

Finesser / kanter / aflukninger / 2-farvet rib ved Bodil Munch Årsplan 2016 Januar Onsdag 6. i Vejle Beregninger oppefra og ned v. Hanne Torsdag 7. i Viborg Holstebro Onsdag 13. i Århus? Vi ser på hvilke nye strikkebøger som der er kommet ind i julen. Eller hvis du

Læs mere

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og hæklerier og dejlige strikkepiger og koner sammen på Tisvilde

Læs mere

STRIK ASKOV HØJSKOLE

STRIK ASKOV HØJSKOLE STRIK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

juli & okt Tisvilde Højskole

juli & okt Tisvilde Højskole 18. - 22. juli & 24. - 28. okt. 2016 Tisvilde Højskole Strikke Stafetten 18. - 22. juli 2016 Ankomst kl. 11, afrejse kl. 14. Pris kr. 3.495,- inkl. fuld forplejning. Undervisere: Heidi Nymann og Charlotte

Læs mere

Montering af strik. Side 1-7 Lotte W

Montering af strik. Side 1-7 Lotte W 1 Montering af strik. Montering af strik er en vigtigere del af arbejdet, end mange mener. Jeg har set meget smukt udført strikkearbejde, der er monteret uheldigt. Omvendt kan strikkede ting reddes ved

Læs mere

24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK

24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK 24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK på Nakskov Bibliotek 24. 25. oktober Kursusforløb i foråret har vist, at der på Lolland findes en fantastisk masse rigtig dygtige strikkere. En fantastisk masse meget

Læs mere

Nordfeldvej 15, 4780 Stege, Møn charlottewiegand@gmail.com www.emilielunden.dk

Nordfeldvej 15, 4780 Stege, Møn charlottewiegand@gmail.com www.emilielunden.dk Emilielunden Kurser / efterår / 2014 Nordfeldvej 15, 4780 Stege, Møn charlottewiegand@gmail.com www.emilielunden.dk Hvad På Emilielunden har vi fokus på det gode håndværk på et højt niveau og kærlighed

Læs mere

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Fælles for begge kurser Motion for alle. Undgå stivhed i nakke og skuldre ved Charlotte Aagaard Nielsen. Morgensang og sangaften med Kristian la Cour. Ingrid

Læs mere

STRIK

STRIK STRIK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 12/6 14/6 2015

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 12/6 14/6 2015 STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 12/6 14/6 2015 Wrkshps ved Bdil Munch, Gethe Maag, Hanne Pjedsted g Paulette Adam. Flere salgsbder med bl.a. keramikknapper, uldgarner, magiske garner, strikkekits, islandske garner

Læs mere

Gratis Strikkeopskrifter Alpaca

Gratis Strikkeopskrifter Alpaca Gratis Strikkeopskrifter Alpaca 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Gratis Strikkeopskrifter Alpaca Her finder du mere end 120.000 gratis strikkeopskrifter og hækleopskrifter med tilhørende instruktionsvideoer samt skønne

Læs mere

Haruni Sjal. Læs hele opskriften grundigt igennem først.

Haruni Sjal. Læs hele opskriften grundigt igennem først. Haruni Sjal Af Emily Ross Oversat af Vibeke Larsen Haruni er et lidt halvmåne formet trekantet sjal, strikket oppefra og ned. Det begynder med en mindre udgave af det traditionelle bregne blonde motiv,

Læs mere

LUN & LET vers. 2 - unikarina 2012

LUN & LET vers. 2 - unikarina 2012 Lun & Let er en forårs- og sommerbluse, som er en tætsiddende model. Den er mit eget design inspireret af de klassiske sømandsbobler. Efterfølgende er mine noter til Lun & Let. Det betyder, at der kun

Læs mere

Grethe-sættet. Grethe-sættet. Str. 1-6 år. Strikkeopskrifter til cardigan Grethe, bukser Grethe, og hængehue Grethe. Størrelser

Grethe-sættet. Grethe-sættet. Str. 1-6 år. Strikkeopskrifter til cardigan Grethe, bukser Grethe, og hængehue Grethe. Størrelser Grethe-sættet Strikkeopskrifter til cardigan Grethe, bukser Grethe, og hængehue Grethe Str. 1-6 år Grethe-sættet Størrelser 1-2 2-3 3-4 4-6 år Garnbehov (hele sættet) 8 9 11 13 ngl á 50g Strikkefasthed

Læs mere

Faciliteter Kursusemner Overnatning Tilmelding

Faciliteter Kursusemner Overnatning Tilmelding Hvem Siden foråret 2003 har skolen været drevet af Charlotte Wiegand. Charlotte er uddannet beklædningsformgiver og har tidligere undervist på Tekstilskolen i Holte, Teknisk skole i Ishøj og Håndarbejdets

Læs mere

Nordfeldvej 15, 4780 Stege, Møn charlottewiegand@gmail.com www.emilielunden.dk

Nordfeldvej 15, 4780 Stege, Møn charlottewiegand@gmail.com www.emilielunden.dk Emilielunden Kurser / efterår / 2014 Nordfeldvej 15, 4780 Stege, Møn charlottewiegand@gmail.com www.emilielunden.dk Hvad På Emilielunden har vi fokus på det gode håndværk på et højt niveau og kærlighed

Læs mere

Grundopskrift på. - strikket oppefra og ned og nedfældet af Liselotte Weller på to kopper kaffe og en lækker, hjemmebagt bolle.

Grundopskrift på. - strikket oppefra og ned og nedfældet af Liselotte Weller på to kopper kaffe og en lækker, hjemmebagt bolle. Disclaimer: Opskriften er til fri afbenyttelse i nonkommercielle sammenhænge. Det betyder, at du ikke må videresælge opskriften hverken som din egen eller som min. Du må heller ikke regne med nogen former

Læs mere

Bente Rønberg Kursusplan for 2019 Ugekurser på Rydhave Slot

Bente Rønberg Kursusplan for 2019 Ugekurser på Rydhave Slot Ugekurser på Rydhave Slot Uge 7 Dobbelt Jacquard Lær at strikke mønsterteknikker på dobbeltapparat. Søndag den 10. februar kl. 17 fredag den 15. februar kl. 16 En betingelse for at deltage er, at du har

Læs mere

Sweater med dominostrik på forstykket i Mayflower Easy Care.

Sweater med dominostrik på forstykket i Mayflower Easy Care. 373 - Sweater med dominostrik på forstykket i Mayflower Easy Care. Str.: S (M) L (XL) XXL (XXXL) Brystvidde cm: 78 (84) 90 (98) - - Længde cm: 62 (66) 70 (74) - - Fv. 080, Sand, ngl.: Fv. 079, Mint, ngl.:

Læs mere

Patchwork ASKOV HØJSKOLE

Patchwork ASKOV HØJSKOLE Patchwork 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Patchwork får du mulighed for at fordybe dig i patchwork, samtidig med, at du sammen med hele holdet får indblik i nye tendenser og brydninger

Læs mere

Der er ikke noget mere skønt end at gå en tur ud i haven og se hvordan foråret har fået fat i flere af planterne.

Der er ikke noget mere skønt end at gå en tur ud i haven og se hvordan foråret har fået fat i flere af planterne. Forår i haven april Der er ikke noget mere skønt end at gå en tur ud i haven og se hvordan foråret har fået fat i flere af planterne. Selvom det kun er en alm. parcelhushave, så er den fyldt med alle mulige

Læs mere

Bitorn Hanne Rasmussen StrikStrikStrik 2016

Bitorn Hanne Rasmussen StrikStrikStrik 2016 Bitorn Hanne Rasmussen StrikStrikStrik 2016 Der skal bruges: Bitorn En kombination af et klassisk nordisk hjulmønster og Tern, et lækkert garn af 75% uld og 25% silke fra Quince & Co har dannet basis for

Læs mere

UDPLUK FRA BEDSTEMORS BARSELSKURV!

UDPLUK FRA BEDSTEMORS BARSELSKURV! UDPLUK FRA BEDSTEMORS BARSELSKURV! OPSKRIFTER PÅ LIDT AF HVERT TIL DEN NYFØDTE. Jeg håber at du må få glæde af dette udpluk af OPSKRIFTSBOGen og ønsker dig god fornøjelse. Med venlig hilsen JETTE STEEN

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

#Haslevsjalet2019. Design: Stine Hoelgaard Johansen

#Haslevsjalet2019. Design: Stine Hoelgaard Johansen #Haslevsjalet2019 Kære alle sammen Design: Stine Hoelgaard Johansen I år har jeg fået æren at designe #Haslevsjalet2019, som jeg har valgt at strikket i et lækkert mønster i vævestrik, som ligner sommerfugle

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

Til trøjen bruges 2 bundter á 240 g.

Til trøjen bruges 2 bundter á 240 g. Trøje strikke af flerfarvet Kauni og inspireret af de mangefarvede Fair Isle trøjer fra Shetlandsøerne og samtidig de helt enkle mønstre, som bl.a. ses i Færøtrøjerne. Fordelen ved at strikke i Kaunigarnet

Læs mere

Nova Kjole. side 1 af 5. Signe Strømgaard Simonsen 2011. af Signe S. Simonsen

Nova Kjole. side 1 af 5. Signe Strømgaard Simonsen 2011. af Signe S. Simonsen Nova Kjole af Signe S. Simonsen Denne enkle, stribede raglankjole har været udgivet på engelsk i det amerikanske online strikkeblad Petite Purls i foråret 2011. Se mere på www.petitepurls.com Særlig tak

Læs mere

KURSUS KATALOG 2015-2016

KURSUS KATALOG 2015-2016 KURSUS KATALOG 2015-2016 KATALOGET er dels et program over planlagte kurser i 2016 samt en beskrivelse af de kurser jeg tilbyder. Er i en gruppe eller nogle stykker som kunne have lyst til at få et af

Læs mere

91786 I MAYA A D2 D1 B E D2 G H C F

91786 I MAYA A D2 D1 B E D2 G H C F D2 A I 91786 MAYA D1 E B D2 H G C F Version 3 91786 HUER TIL ALLE GARNKVALITET Maya (100% uld, Nøgle ca 50 g = 125 m) GARNKVALITET (E) Moa (82% Uld, 12% Mohair, 6% Polyamid. Nøgle ca 100 g = 150 m) GARNALTERNATIV

Læs mere

KATALOGET. Charlotte Buch Nyrupvej 13 th Højby mobil Er en beskrivelse af de kurser temaer/emner jeg tilbyder i 2017

KATALOGET. Charlotte Buch Nyrupvej 13 th Højby mobil Er en beskrivelse af de kurser temaer/emner jeg tilbyder i 2017 FILT KURSER 2017 KATALOGET Er en beskrivelse af de kurser temaer/emner jeg tilbyder i 2017 Er i en gruppe eller nogle stykker som kunne have lyst til at få et af mine kurser på enten nogle hverdage/weekend,

Læs mere

Ung Frivillig Weekend 2018

Ung Frivillig Weekend 2018 5.-7. oktober 2018 5 Dronningens Ferieby Ung Frivillig Weekend 2018 I frivillighedens tegn 5 Dronningens Ferieby 5.-7. oktober 2018 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend for

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Mentha - en dejlig løstsiddende pullover

Mentha - en dejlig løstsiddende pullover Mentha - en dejlig løstsiddende pullover Design: Hanna Maciejewska Mentha er en dejlig løstsiddende pullover med et lækkert hulmønster på ryggen. Pulloveren er strikket oppefra og ned og er så godt som

Læs mere

Opskrift: Baby. kvalitetsdesign i en unik stil GARN FORBRUG

Opskrift: Baby. kvalitetsdesign i en unik stil GARN FORBRUG Opskrift Baby GARN FORBRUG Opskrift: 3 mdr. 6 mdr. Go handmade Soft: 150 g 200 g Rundpinde: 3,0 og 3,5 mm Hæklenål (til hæklede kant): 2,5 mm Knapper Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades

Læs mere

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit

Læs mere

GØR DIG FRI AF ANDRES OPSKRIFTER

GØR DIG FRI AF ANDRES OPSKRIFTER GØR DIG FRI AF ANDRES OPSKRIFTER Træt af at høre at opskriften sælges kun sammen med garnet Træt af at opskrifterne aldrig helt ligner den trøje du går rundt og forestiller dig? Træt af at lede og lede

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

91044 GÄSTRIKE 3 TR & FANTASI

91044 GÄSTRIKE 3 TR & FANTASI 91044 GÄSTRIKE 3 TR & FANTASI Version 1 91044 CARDIGAN MED MULTIFARVEDE STJERNER OG RAGLAN GARNKVALITET Gästrike 3 tr (100% Uld. Bundt ca. 100 g = 200 m) Fantasi (50% Uld, 50% Akryl. Nøgle ca. 50 g = 120

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Alle dage Strik en ko Se den strikkede 2CV og vær med til at strikke en ko når Gitte Skovmand og Eva Holm laver strikkegraffiti-workshop på stand A-1424.

Læs mere

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Plads til fordybelse 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Hjertelig velkommen Dette er en weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Ca 300(350)400(400)450(450) g (fv 28211, grå / 28201, hvid) Ca 250(300)300(350)350(400) g (fv 28345, rød-rosa / 28349, brun-grøn)

Ca 300(350)400(400)450(450) g (fv 28211, grå / 28201, hvid) Ca 250(300)300(350)350(400) g (fv 28345, rød-rosa / 28349, brun-grøn) 91745 MELLANRAGGI Version 2 91745 CARDIGAN MED MULTIFARVEDE STJERNER OG RAGLAN GARNKVALITET Mellanraggi (75 % Uld Superwash, 25 % Polyamid. Nøgle ca. 100 g = 260 m) STRIKKEFASTHED Ca. 24 m og 24 p i glatstrikning

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 17.02.19 23.02.19 PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

Gratis Strikkeopskrifter Netto

Gratis Strikkeopskrifter Netto Gratis Strikkeopskrifter Netto 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Gratis Strikkeopskrifter Netto Vi kunne ikke logge dig ind. Kontroller at din emailadresse og kodeord er indtastet korrekt. Vi har sendt dig en email, hvor

Læs mere

18-03 NOVA STØRRELSE: XS-2XL

18-03 NOVA STØRRELSE: XS-2XL 18-03 NOVA STØRRELSE: XS-2XL 18-03 BASISMODEL MED RAGLAN, TIL DAMER GARNKVALITET GARNALTERNATIV STØRRELSE OVERVIDDE OVERVIDDE HEL LÆNGDE HEL LÆNGDE Nova 100 % bomuld, 50 g = ca. 170 m Järbo 8/4, MiniRaggi,

Læs mere

Babytrøje med hætte Sværhedsgrad:

Babytrøje med hætte Sværhedsgrad: Babytrøje med hætte Babytrøje med hætte Sværhedsgrad: Garn: Baby Cashmere, 72% Merino uld, 15% Nylon, 13% Cashmere, 50 g = 100 m. Størrelse: 3/6 (9/12) 12/18 måneder = 62/68 (74/80) 86/92 cl. Trøjens mål:

Læs mere

Hækling. Krea. lær nem. guide til stockholm. tunesisk. tryl ur om til skab. Knyt de fedeste armbånd. kender du. 10 nye. bedste fra os til dig

Hækling. Krea. lær nem. guide til stockholm. tunesisk. tryl ur om til skab. Knyt de fedeste armbånd. kender du. 10 nye. bedste fra os til dig 10 nye strikmodeller Nr. 2 April - Juli 2015 Kr. 49,95 lær nem macramé Knyt de fedeste armbånd Håndarbejde Strik Sy Hækl Bolig Inspiration ideer det bedste fra os TASKE MED BRODERI til dig TOP MED BLONDERYG

Læs mere

Gratis Strikkeopskrifter Hue

Gratis Strikkeopskrifter Hue Gratis Strikkeopskrifter Hue 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Gratis Strikkeopskrifter Hue Velkommen til vores side, gratis strikkeopskrifter, som vi har lavet med det formål at udbrede og dele gratis strikkeopskrifter

Læs mere

RIDDARI I RAGGI ELLER LETTLOPI

RIDDARI I RAGGI ELLER LETTLOPI Version 5 91006. RIDDARI I RAGGI ELLER LETTLOPI GARNKVALITÉT Raggi (70% Ull "Superwash", 30% Polyamid. Nøgle ca 100 g = 150 m) GARNALTERNATIV Garngruppe 5 (OBS! Garnforbrug og form kan variere ved andre

Læs mere

Machine Knitting Master Class

Machine Knitting Master Class Invitation Hjerm den 24. marts 2019 Velkommen til - FORMEL 1 i maskinstrikning 17. 24. juli 2020 Kurset foregår i fiskeribyen Thyborøn en perle mellem hav og Fjord Du vil opleve en forrygende maskinstrikke

Læs mere

Spektrums. Efterårsprogram Eco-print og -farvning. Procion-MX. Textiltryk. Blok- og kartoffeltryk. Garnfarvning. Art Cloth

Spektrums. Efterårsprogram Eco-print og -farvning. Procion-MX. Textiltryk. Blok- og kartoffeltryk. Garnfarvning. Art Cloth Spektrums Efterårsprogram 2019 Eco-print og -farvning Procion-MX Textiltryk Blok- og kartoffeltryk Garnfarvning Art Cloth Indfarvning og shibori Eco print af Sameera Kahn Kirsten Lundbergh Kildegårdsvej

Læs mere

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby 28.-30. oktober 2016 Du er inviteret 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby Pårørende weekend 28.-30. oktober 2016 En weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Jul. ideer. fra Pickles. nyt strik. blade i ét. med loppefund. Moderne julebroderi. 16 sider. kreaguide til Gøteborg.

Jul. ideer. fra Pickles. nyt strik. blade i ét. med loppefund. Moderne julebroderi. 16 sider. kreaguide til Gøteborg. 16 sider mini marie Nr. 5 Oktober-december 2016 Kr. 49,95 nyt strik fra Pickles Håndarbejde Strik Sy Hækl Bolig Inspiration ideer kreaguide til Gøteborg Tunesisk hækling Jul med loppefund Moderne julebroderi

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret

5 Det gode liv. Det gode lıv. Dronningens Ferieby september Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 Du er inviteret 5 Det gode liv Dronningens Ferieby Det gode lıv 16.-18. september 2016 En weekend for dig, hvor vi sætter fokus på

Læs mere

16-02 SAGA BASISMODEL TIL DAMER STØRRELSE: XL - XXL (A) (B) (C) (D) (J) (E) (G) (F) (H)

16-02 SAGA BASISMODEL TIL DAMER STØRRELSE: XL - XXL (A) (B) (C) (D) (J) (E) (G) (F) (H) 16-02 (A) D SAGA BASISMODEL TIL DAMER STØRRELSE: XL - XXL B 16-02 BASISMODEL TIL DAMER GARNKVALITET GARNALTERNATIV Saga 100 % uld, 50 g = ca. 121 m Fuga, Lady, Fantasi, Gästrike 3-trådet, Mellanraggi Bemærk

Læs mere

Hermed et forslag til gaven fra bedstemor/ farmor/ mormor/?

Hermed et forslag til gaven fra bedstemor/ farmor/ mormor/? Hermed et forslag til gaven fra bedstemor/ farmor/ mormor/? Da JEG FØRSTE GANG BLEV FARMOR, købte jeg en vaskekurv i plastik og fyldte den med lidt købt og en masse hjemmelavet. Det hjemmelavede blev forsynet

Læs mere

Amy og Alice Design Ilse Funch

Amy og Alice Design Ilse Funch Amy og Alice Design Ilse Funch Dukkerne Sidse og Amy er strikket efter samme opskrift: Tyndt hudfarvet garn, som passer til pinde nr. 2,5. Gule nuancer garn til hår. Nogle rester broderegarn eller andet

Læs mere

Skriv din livshistorie februar 2017

Skriv din livshistorie februar 2017 Skriv din livshistorie 19.-25. februar 2017 Skriv om dit liv - for når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

Opskrift: Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby Couture sæt GARN FORBRUG FOR SÆTTET

Opskrift: Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby Couture sæt GARN FORBRUG FOR SÆTTET Opskrift Baby Couture sæt GARN FORBRUG FOR SÆTTET Opskrift: 3 mdr. 6 mdr. Go handmade Couture: 50 g 50 g Go handmade Tencel: 150 g 150 g Pinde: 3,5 & 4,5 mm Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades

Læs mere

Teddy Rattle Is it a toy isitatoy.blogspot.dk

Teddy Rattle Is it a toy isitatoy.blogspot.dk Teddy Rattle Is it a toy isitatoy.blogspot.dk Aishakenza fortæller: Mange tak for jeres interesse i min lille Bamse Rangle. Her er endelig opskriften. Som sædvanlig må du ikke sælge dette mønster. Du må

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus SKRIV DIN LIVSHISTORIE 21.10.18 27.10.18 Ekstra kursus PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling

Læs mere

Strikket dominosjal. Hobbii.dk - Copyright 2018 Alle rettigheder forbeholdes. Side 1. No

Strikket dominosjal. Hobbii.dk - Copyright 2018 Alle rettigheder forbeholdes. Side 1. No Strikket dominosjal No. 2004-171-4875 Materialer Jumperpinde nr 4 Hobbii Dream Colour Hæklenål nr 3 Maskemarkør Køb garn og tilbehør her: http://shop.hobbii.dk/strikket-dc-sjal Strikkefasthed: 22 m = 10

Læs mere

Lavinia. Filcolana. - en monteringsfri cardigan i tykt garn. Side 1. Design: Hanna Maciejewska

Lavinia. Filcolana. - en monteringsfri cardigan i tykt garn. Side 1.   Design: Hanna Maciejewska Lavinia - en monteringsfri cardigan i tykt garn Side 1 Design: Hanna Maciejewska Lavinia er en dejlig og varm cardigan, der er hurtig at strikke i det lækre, tykke Naturgarn. Lavinia er designet til at

Læs mere

Strikket dukke Pernille Design Ilse Funch

Strikket dukke Pernille Design Ilse Funch Strikket dukke Pernille Design Ilse Funch Sådan strikkes Pernille: Tyndt hudfarvet garn, som passer til pinde nr. 2,5. Rødbrunt uldgarn til hår. Nogle rester broderegarn eller andet tyndt garn til brodering

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

Der er ikke hæklet kant om kluden, og indrømmet den krøllede i hjørnerne, indtil jeg strøg den. Men til en klud gør det jo ikke rigtig noget.

Der er ikke hæklet kant om kluden, og indrømmet den krøllede i hjørnerne, indtil jeg strøg den. Men til en klud gør det jo ikke rigtig noget. Hæklet klud nr. 08-19 Klud nr. 08-19 er ikke rocket science og egentlig ikke særlig indviklet. Den er til gengæld en god øvelse i at hækle med flere farve med pæne overgange og farveskift jeg er langt

Læs mere

ISLANDSTRØJE AFTUR MED TASKE

ISLANDSTRØJE AFTUR MED TASKE Version 4 91003. ISLANDSTRØJE AFTUR MED TASKE GARNKVALITET Létt Lopi (100% Ren Ny Ull, Nøgle ca 50 g = 100 m) STRIKKEFASTHED Ca 18 m og 24 p glatstrik med pind nr 4.5 = 10 x 10 cm. GARNALTERNATIV Garngruppe

Læs mere

JÄRBOMØNSTRET BLUSE OG CARDIGAN TIL BABY

JÄRBOMØNSTRET BLUSE OG CARDIGAN TIL BABY Version 2 91731. JÄRBOMØNSTRET BLUSE OG CARDIGAN TIL BABY GARNKVALITET Alpacka Solo (100 % alpacka, 1 ngl = 50 g, 167 m) GARNKVALITET Llama Silk (70% Mjuk babylama, 30% mullbärssilke. Nøgle ca 50 g = 165

Læs mere

SaBInE L emire. ting, DU KaN LAVe MEd DIt barn

SaBInE L emire. ting, DU KaN LAVe MEd DIt barn SaBInE L emire 365 ting, DU KaN LAVe MEd DIt barn Til Philip, Florian, Manon og Inès Tak for masser af inspiration 365 ting, DU KaN LAVe MEd DIt barn er en idé-bog til ting, du enten kan lave til dit barn

Læs mere

Broderi

Broderi Broderi 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

Sommersky Et grundmønster på en cardigan med smukke, smalle ærmer af Liselotte Weller udarbejdet i samarbejde med www.garnudsalg.

Sommersky Et grundmønster på en cardigan med smukke, smalle ærmer af Liselotte Weller udarbejdet i samarbejde med www.garnudsalg. Opskriften er GRATIS og der ydes derfor IKKE support! Opskriften er testet i alle str. Rigtig god fornøjelse. Med venlig hilsen Liselotte Weller & Garnudsalg.dk Sommersky Et grundmønster på en cardigan

Læs mere

Opskrift: Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby GARN FORBRUG. Rundpinde: 3,5 mm 40 cm Strømpepind: 3,0 mm Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm

Opskrift: Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby GARN FORBRUG. Rundpinde: 3,5 mm 40 cm Strømpepind: 3,0 mm Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm Opskrift Baby GARN FORBRUG Opskrift: Go handmade Soft: Rundpinde: 3,5 mm 40 cm Strømpepind: 3,0 mm 3 mdr. 6 mdr. 150 g 200 g Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades Romper Cable Go handmade

Læs mere

SOMMERLIG KJOLE, CARDIGAN OG HUE TIL BABY

SOMMERLIG KJOLE, CARDIGAN OG HUE TIL BABY Version 3 91733. SOMMERLIG KJOLE, CARDIGAN OG HUE TIL BABY GARNKVALITET Elise (55 % Bomuld, 45 % Acryl. Nøgle ca 50 g = 170 m) STRIKKEFASTHED Ca 22-23 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 = 10 x 10 cm. Ca

Læs mere

H Herresweater med hætte i Mayflower 1 class.

H Herresweater med hætte i Mayflower 1 class. H1710 - Herresweater med hætte i Mayflower 1 class. Str.: S (M) L (XL) XXL (XXXL) Overvidde cm: 106 (110) 114 (118) 122 (126) Længde cm ca.: 66 (68) 70 (72) 74 (76) Fv. 2082, Vinrød, ngl.: Fv. 2027, Bordeaux,

Læs mere

91271 FUGA, SAGA A B B

91271 FUGA, SAGA A B B 91271 FUGA, SAGA A B B Version 2 91271 CARDIGAN MED RUNDT BÆRESTYKKE GARNKVALITET (A) Saga (100 % Uld Superwash. Nøgle ca. 50 g = 104 m) STRIKKEFASTHED Ca 22 m og 26 p i mønsterstrik på p nr 4, ca 22 m

Læs mere

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen REJSEKATALOG 2014/2015 Handelsskolen Ud at rejse med HG På HG får du tilbud om at komme ud at rejse til forskellige lande i Europa. Mød elever fra andre lande! Det er fordi: Du udvikler dig meget som person

Læs mere

Fv 2: Ca. 50 g (fv , sort) GARNFORBRUG

Fv 2: Ca. 50 g (fv , sort) GARNFORBRUG 91964 EKO BOMULL Version 1 91964 PANDA, BAMSER OG PUDER GARNKVALITET Eko bomull (100 % Bomuld. Nøgle ca. 50 gram = 120 m) HÆKLEFASTHED Ca. 23 fm x 24 rk på hæklenål 3 mm = 10 x 10 cm STRIKKEFASTHED Ca.

Læs mere

91267 FUGA & FUGA TWEED

91267 FUGA & FUGA TWEED 91267 FUGA & FUGA TWEED Version 1 91267 Poncho med abstrakt mønster GARNKVALITET Fuga ( % Uld, % Akryl. Nøgle ca g = 121 m) GARNALTERNATIV STØRRELSE HEL LÆNGDE GARNFORBRUG Fv 1 (fv 0) Fv 2 (fv 1) Fv 3

Læs mere

91211 TROPIK D A D B C

91211 TROPIK D A D B C 91211 TROPIK D A D C B 91211 SPORTY STRIK GARNKVALITET Tropik (50 % Bambus, 25 % Bomuld, 25 % Akryl. Nøgle ca 50 g = 123 m) STØRRELSE XS(S)M(L)XL(2XL) OVERVIDDE Model A Ca 82(90)98(106)118(130) cm Tunika

Læs mere

Forår 2015 30. årg. nr. 1

Forår 2015 30. årg. nr. 1 Forår 2015 30. årg. nr. 1 Uldkredsen Vestfyn Styregruppen Kasserer Connie Søgaard Basselundvej 9 5620 Glamsbjerg Tlf.: 6445 1815/20448015 Mail: connie.soegaard@mail.dk Gunhild Berg Bodebjergvej 37, Køng

Læs mere

BABYSÆT: CARDIGAN/BOLERO, KJOLE, BODY, PANDEBÅND OG KRONE

BABYSÆT: CARDIGAN/BOLERO, KJOLE, BODY, PANDEBÅND OG KRONE Version 2 92172. BABYSÆT: CARDIGAN/BOLERO, KJOLE, BODY, PANDEBÅND OG KRONE GARNKVALITET Colin (65 % Bomuld, 35 % Hør. Nøgle 50 g = 150 m) STRIKKEFASTHED Ca 23-24 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 mm =

Læs mere

Tunesisk pude i netmønster

Tunesisk pude i netmønster Tunesisk pude i netmønster Materialer: Hakkenål nr. 10 (hækler du normalt stramt kan du med fordel bruge nål 12) Hæklenål nr. 9 Hobbii Ribbon Monteringspude 42x42cm. Køb garn og tilbehør her: http://shop.hobbii.dk/tunesisk-pude

Læs mere

Rødhætte. Sød, blød og charmerende Strikket i uld og filtet i maskinen

Rødhætte. Sød, blød og charmerende Strikket i uld og filtet i maskinen Rødhætte Fritidsgarn et nøgle i hver farve: Hudfarve, sort, brun, lys rød, mørk rød Strømpepinde 5 mm Strikket oppefra og ned. Altså: Hoved, hals, krop og ben Derefter arme og andet tilbehør Sød, blød

Læs mere

Sundhed for dig på Samsø i april 2019

Sundhed for dig på Samsø i april 2019 Sundhed for dig på Samsø i april 2019 - Yogaretreat hvor din krop er i fokus Du bliver inviteret og guidet igennem yoga morgen og eftermiddag/aften med fokus på områder og funktioner i kroppen. Hver yogatime

Læs mere

Landsdelskursus Øst for instruktører og ledere.

Landsdelskursus Øst for instruktører og ledere. Landsdelskursus Øst for instruktører og ledere. 4H Ledelse, Aktiviteter & Rollespil Fra fredag den 22. februar kl. 17.30 til lørdag den 23. februar 2008 kl. 16.45 2008 på Køge Vandrerhjem. Program for

Læs mere

FEM DEJLIGE, STRIKKEDE SJALER

FEM DEJLIGE, STRIKKEDE SJALER FEM DEJLIGE, STRIKKEDE SJALER God gaveidé Er du ferm på pindene, kan det her sjal hurtigt strikkes og blive en skøn gave til en kreativ modtager. Sjalet er langt, men smalt, og kan bruges som et skuldersjal

Læs mere