STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 10/6 12/6 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 10/6 12/6 2016"

Transkript

1 STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 10/6 12/ Workshops ved Bodil Munch, Gethe Maag, Hanne Pjedsted, Vivi Petersen, Lis Kruchov og Anne Marie Nielsen. Flere salgsboder med bl.a. uldgarner, islandske garner, strikkekits, og meget andet. Grib chancen tag strikketøjet, vennerne eller familien med til Samsø til en lærerig og hyggelig weekend! Det hele foregår på Sælvigbugtens Camping, som har gode hytter og værelser. Campingpladsen ligger midt på Samsø i naturskønt område og lige ved vandet, hvilket giver mulighed for at bade, dejlige vandreture, skønne solnedgange over Sælvigbugten og masser af frisk luft. Samsø har rigtig mange tilbud for alle aldersgrupper i alle mulige genrer oplev falkeshow, tril i en Zorbbold, far vild i verdens største labyrint, tag et slag golf på øens golfbane, få en fisk på krogen og meget meget mere. Samme weekend afholdes Samsø Råvarefestival, hvor øens store udbud af friske, sprøde og saftige frugter og grøntsager vil være i fokus. Så tag bare hele familien med på weekendtur til Samsø de kommer med garanti ikke til at kede sig mens strikkepindene gløder. For deltagere, der har booket overnatning gennem Sælvigbugtens Camping, er opholdet med kost og logi, så der bliver god tid til at udveksle erfaringer og lære nyt. Deltagere der bor andre steder på øen kan også tilkøbe forplejning efter ønske. Det er selvfølgelig også muligt for øens mange herboende aktive strikkefolk at deltage i workshops, besøge de mange boder og tilkøbe forplejning. Vi tilbyder følgende workshops: Workshop nr. 1 Dobbeltstrik (sjal i dobbelt-glat) v/gethe Maag fredag kl Workshop nr. 2 Patentstrik for øvede v/bodil Munch lørdag kl Workshop nr. 3 Overfladedesign, - og manipulation med masker v/hanne Pjedsted lørdag kl Workshop nr. 4 Dobbeltstrik (strik rundt med to pinde) v/gethe Maag lørdag kl Workshop nr. 5 Idiothækling (kærlighedsknuder) v/vivi Petersen lørdag kl Workshop nr. 6 Mønsterstrik en leg med farver v/ Bodil Munch lørdag kl Workshop nr. 7 Finesser og detaljer i dit strikketøj v/hanne Pjedsted lørdag kl Workshop nr. 8 Free-form ( leg med strik og hækling) v/lis Kruckov lørdag kl Workshop nr. 9 Ansigtsmasker v/anne Marie Nielsen lørdag kl Workshop nr. 10 Kanter, montering og finesser v/bodil Munch søndag kl Workshop nr. 11 Beregninger af opskrifter med særligt henblik på de største størrelser v/hanne Pjedsted søndag kl Workshop nr. 12 Free-form leg med strik og hækling v/lis Kruckov søndag kl Workshop nr. 13 Tekstile smykker v/anne Marie Nielsen søndag kl

2 FREDAG LØRDAG SØNDAG Dobbeltstrik (sjal) Patentstrik for øvede 3. Overfladedesign- og manipulation 4. Dobbeltstrik (strik rundt med 2 pinde) 5. Idiothækling (kærlighedsskunder) Mønsterstrik leg med farver 7. Finesser og detaljer i dit strikketøj 8. Free-form (leg med strik og hækling 9. Ansigtsmasker 10. Kanter, montering og finesser. 11. Beregninger af opskrifter 12. Free-form (leg med strik og hækling. 13. Tekstile smykker Workshop nr. 1 og 4 ved Gethe Maag: Præsentation: Jeg hedder Gethe Maag. Har strikket siden jeg var en lille pige, og lærte de fleste grundteknikker i folkeskolen. Det var den gang, man havde håndarbejde og nærmest strikkede i takt. Jeg er uddannet på Håndarbejdets Fremme Seminarium, har undervist i folkeskolen og ungdomsskolen i Nuuk, hvor jeg boede i 20 år. I Danmark har jeg undervist på en daghøjskole og afholdt flere kurser på forskellige aftenskoler. Jeg strikker en del, rigtig mange prøver og holder meget af at læse strikkeopskrifter og bøger om strikningens historie. Workshop nr. 1 fredag kl : Dobbeltstrik (sjal i dobbelt-glat) Det er en forudsætning, du kan strikke dobbelt-glat for at få, det fulde udbytte af denne workshop. Vi vil strikke en prøve på et mini sjal, som vil gøre dig i stand til at designe dit eget sjal. Vi vil slå masker op, strikke dobbelt glat, tage masker ud og samle masker op til kanten. Når sjalet er færdigt, skal der kun hæftes ender. Du skal medbringe to farver garn f.eks. strømpegarn i lyse farver ( ikke farveskiftegarn), strømpepinde og rundpinde, som passer til garnet.

3 Workshop nr. 4 lørdag kl : Dobbeltstrik (strik rundt med to pinde) I bogen : Usynlige tråder i Strikkekunsten af Annemor Sundbø, beskrives TROLLESTRIK vi tryller bort 3 pinde og strikker rundt med kun 2 pinde. Vi strikker kun med et nøgle, det er kun hver anden maske på pinden som strikkes, d.v.s 2 pinde = 1 omg. Det strikkede bindes ikke sammen. Teknikken er velegnet til vanter, fingerhandsker, strikkede dyr m.m. Vi vil strikke en lille maskot, vi slår masker op, strikker glat, rib, indtagninger, udtagning og aflukning. Medbring ensfarvede garnrester i samme kvalitet, 1 rundpind og strømpepinde som passer til garnet.

4 Workshop nr. 2, 6 og 10 ved Bodil Munch: Præsentation: Jeg hedder Bodil Munch og har strikket det meste af mit liv. Efter at jeg er gået på pension, har jeg ladet min iværksætterlyst få frit løb og har etableret eget firma, Madam Munch - Strik & Design. Jeg har indrettet et værksted med mulighed for at afholde kurser, strikkecafeer, modtage grupper, sælge garn, strikkekits og meget mere. Jeg kommer desuden rundt i det ganske land for at afholde workshops og udstiller ofte på biblioteker. I april 2016 skal jeg undervise på Bindifestivalen på Færøerne Rejselysten fejler ikke noget, så jeg arrangerer strikkerejser, og indtil nu er turen gået til Estland to gange, og i foråret 2014 var vi på Færøerne. Der er flere undervejs. Alt udgår fra bloggen Madam Munch. Workshop nr. 2 lørdag kl : Patentstrik for øvede Vi vil fortrinsvis arbejde i tofarvet patent, og skabe mønstre ved ind- og udtagninger. Der undervises ikke i grundlæggende patentstrikning. Materialeliste: Uldgarn i flere farver ikke for tyndt - og pinde, der passer til.

5 Workshop nr. 6 lørdag kl : Mønsterstrik en leg med farver Du kan lære opstart af et sjal med magic-loop metoden. Medbring garn i 4-6 farver i 2-trådet shetlandsuld (rester i tvinni, duo, supersoft mm) og rundpind 3½ 80 cm. Jeg medbringer også små garnnøgler. På kursusdagen kan købes mønstre og strikkekits. Læs og se mere på Madam Munch og Amio Vi skal arbejde med: -indføring i mønsterstrik -sammensætning af farver -splejsning af garnender -montering.

6 Workshop nr. 10 søndag kl : Kanter, montering og finesser med særligt henblik på de største størrelser Forskellige metoder til at slå masker op Flotte kanter, som giver strikketøjet et færdigt finish Forskellige metoder til at lukke masker af Montering og sammensyning Opslagning Kanter Aflukning/sammenstrikning Montering

7 Workshop nr. 3, 7 og 11 ved Hanne Pjedsted: Præsentation: Hjemmeside: og blog: Gråhåret strikker fra 1949, som godt tør vedkende sig at være en strikkenørd, strikkeentusiast eller hvad man nu vil kalde en person, der ikke kan lade være med at strikke.. alle steder og altid, hvor det er muligt (og tilladt). Over årene er det blevet til både private og officielle arbejder, fra bestillingsarbejde af sweateren til gymnasiekammeraten og siden til designs og opskrifter for garnfirmaer, projekt for Kunsthallen i Malmø m.m. Undervisning, foredrag, kurser og workshops har naturligt været en del af mit virke, både strikkefagligt og pædagogisk, men især den legende og siden den eksperimenterende tilgang har bidt sig fast om strikkepindene. Formand og initiativtager til strikkeforeningen Seriøst strik for sjov Workshop nr. 3 lørdag kl : Overfladedesign, - og manipulation med masker". Vi har jo egentlig kun 2 slags masker med strikkepindene: ret- og vrangmasker, men de kan let varieres! Vi vil manipulere med dem ved at dreje dem, gøre dem større/ længere, strikke nedenunder, strikke sammen og strikke mange masker i én, så der dannes nye strukturer på overfladen. Du skal have lyst til at afprøve mange måder at strikke dine masker på og lyst til at eksperimenter lidt med dit garn og dine pinde, så dit indre legebarn slippes løs! Medbring glat garn i 2-3 farver i uld/ uldblanding, så maskerne kan ses (dvs. ikke knudrede og langhårede garner og helst ensfarvede, så maskerne bliver tydelige) og gerne i en tykkelse, svarer til pinde nr. 3,5-4 mm. (Gerne både rundpinde og strømpepinde). Arbejdspapirer udleveres.

8 Workshop nr. 7 lørdag kl : Finesser og detaljer i dit strikketøj En ny måde at slå op på, en anderledes måde at lukke af på, fine masker langs forkanter osv. De små detaljer viser ofte, hvem der behersker sin strikning, når ikke alt er forklaret i en opskrift! Vi vil arbejde med detaljerne, fra opslagning til aflukning, knaphuler, ind og udtagninger osv. Så vi kan optimere det som nogen kalder Home-made - og ændre det til fint håndværk i Hand-made! Medbring restgarner i flere kvaliteter, men helst uld og uldblandinger der ikke er knudrede eller langhårede samt strikkepinde der passer til. Arbejdspapirer udleveres. Workshop nr. 11 søndag kl : Beregninger af opskrifter med særligt henblik på de største størrelser. Mange klager lidt over at strikeopskrifter kun er til de små piger og at de stopper ved str. L. måske XL. Workshoppen fokuserer på, hvordan man ud fra strikkefasthed og mål kan beregne sig til sin personlige opskrift. Strikketeknisk vil vi blandt andet afprøve en midlertidig opslagning, så beslutning om kanter kan afvente det strikkede resultat og også afprøve vendestrik til et bysteindsnit, der kan give en strikket bluse en meget flottere pasform. (Og det er faktisk ret let!!) Medbring lommeregner, papir og blyant samt målebånd. Og gerne en strikkeprøve i en kvalitet, som du kan lide at strikke i og som kan bruges til beregninger. Desuden garnrester til strikkeprøver samt pinde der passer til garnerne helst i uld/ uldblandinger, som ikke er langhårede eller knudrede, så vi bagefter tydeligt kan se maskerne! Strikkepinde, - gerne både rundpinde og strømpepinde. Arbejdspapirer udleveres.

9 Workshop nr. 5 ved Vivi Petersen lørdag kl : Præsentation: Underviser: Vivi Petersen. Håndarbejdslærer og indehaver af garnbutikken "Islandsk Garn" i Nordby på Samsø. Vivi har været bosat flere år i Island og kender det islandske pladegarn og dets kulturhistorie, så det skal der nok også blive plads til en historie om. Workshop nr. 5: Idiothækling (kærlighedsknuder) Workshop i idiothækling (kærlighedsknuder) i entrådet pladegarn. I Island kalder de teknikken for idiothekl, men hvordan navnet er opstået, kender man ikke forklaringen på. Teknikken og garnkvaliteten er bedst velegnet til tørklæder, sjaler, ponchoer, tæpper osv. Det islandske pladegarn giver en hel særlig effekt i idiothækling, en vekslen mellem stramt og løst udtryk. I workshoppen vil man blive undervist i selve grundteknikken og derefter afprøvning i forskellige kvaliteter. Til sidst kan man få assistance til at påbegynde et produkt. Deltagere bør kunne hækle i forvejen, men om det er nogle år siden gør ingenting. Medbring hæklenåle nr 2,5 og 3 og 3,5. Pladegarn kan købes på stedet.

10 Workshop nr. 8 og nr. 12 ved Lis Kruckov: Præsentation: Garn har altid været en stor inspirationskilde for mig. Jeg har strikket fra mit 5. år. Jeg er autodidakt indenfor håndarbejdsområdet og derfor ikke den store teoretiker, men jeg vil meget gerne øse af min egen glæde for garn, strik og hækling. Jeg har tidl. været håndarbejdsvikar i folkeskoleregi og undervist i beklædningssyning og patchwork på aftenskolehold. Da jeg første gang - for ca 10 år siden - "mødte" free-form, var jeg solgt. Jeg elsker det frie udtryk og har aldrig været tilhænger af opskrifter. Jeg er uddannet pædagog og har brugt min uddannelse i mange sammenhæng blandt børn og voksne. Jeg har været bosiddende 30 år på Samsø, men bor nu i det vestjyske Workshop nr. 8 lørdag kl workshop nr. 12 søndag kl Free-form (leg med strik og hækling) En workshop er en inspirationskilde til deltagere, som efterfølgende selv kan skabe deres eget udtryk. Free-form er for begyndere og øvede, alle kan deltage, bare du har lyst. Free-form er leg med strik og hækling. Strikning er ret - og vrangmasker. Hækling er luft-, fast-, stang-, dobbeltstang-, kæde- og buillionmasker. Free-form bygges op af enkeltdele. Hver del kalder jeg et element. I en færdig kreation kan der indgå mange forskellige elementer. På workshoppen udleveres vejledninger/mønstre på, hvad der er et godt grundlag for et videre forløb. Udfoldelsesmulighederne er utallige, så lad dig inspirere til nye tiltag, mens du arbejder. Nye ideer skal afprøves! Af materialer kan bruges alle garntyper og garntykkelser. Jeg bruger fortrinsvis uld, men også bomuld, hør og silke. Medbring strikkepinde og hæklenåle der passer til dit garn, en stramajnål med spids og en saks. Du må gerne på forhånd lave elementer, som du kan arbejde videre med på workshoppen. Inspirationsfreeformer: Prudence Mapstone, Australien Prodence@knotjustknitting.com Website: Jeg medbringer kreationer til inspiration.

11 Workshop nr. 9 og nr. 13 ved Anne Marie Nielsen: Præsentation: Uddannet tekstillærer og cand.pæd. i materiel kultur. Tidligere vævelærer i Ifakara Weaving Project i Tanzania og tekstillærer på Fosen Folkehøgskole i Norge. Underviser nu fortrinsvis i strik, plantefarvning og spinding og har undervist blandt andet på Fanø Strikkefestival, Sydslesvigs Strikkefestival, Hørvævsmuseet på Krengerup og på Akademiet for Folkekunst i Rauland, Norge. Workshop nr. 9 lørdag kl : Ansigtsmasker Så skal der strikkes ansigter med masser af udtryk! Uden brug af mønster skal vi arbejde skulpturelt med strik og strikke et ansigt. Medbring et kvadrat strikket fast i retstrikning. Det skal være mindst 15 x 15 cm. Du bestemmer selv om det skal strikkes ensfarvet, meleret eller noget helt tredje. Indhold: På workshoppen skal der på den strikkede firkant strikkes et ansigt. Der vil blive gennemgået en håndfuld strikketeknikker, som er oplagte at bruge når man vil strikke skulpturelt: Vendestrik, bobler, forskellige typer indtagninger og udtagninger mm. Der kræves ingen specielle strikkefærdigheder for at kunne deltage i workshoppen, men mod og lyst til at "leg" og eksperimentere med udtryk i strik, som ikke skal være funktionelt. Medbring: Tynde strømpepinde, for eksempel nr. 2 eller nr.2 ½ Diverse garner, der passer til denne tykkelse pinde, hæklenål og stramajnål i en størrelse, der ligeledes passer til garnene samt notesbog og blyant. Der må påregnes lidt udgifter til arbejdsark, som betales kontant på workshoppen.

12 Workshop nr. 13 søndag kl : Tekstile smykker Ved at lege og eksperimentere med enkle strikke- og hækleteknikker kan der laves spændende og anderledes smykker så som brochér, armbånd og halskæder. Der kræves blot grundlæggende strikkefærdigheder for at kunne deltage i denne workshop. Medbring: Tynde strømpepinde, for eksempel nr. 2 eller nr.2 ½. Diverse garner - nogle i uld - der passer til denne tykkelse pinde, hæklenål og stramajnål i en størrelse, der ligeledes passer til garnene samt notesbog og blyant. Der må påregnes lidt udgifter til arbejdsark, brochenåle og andre småtterier som betales kontant på workshoppen.

13 Deltagelse i workshops: Det koster kr. 235,00 + evt. materialeudgifter at deltage i en workshop. Der kan max. deltage 18 personer pr. workshop først til mølle princippet. Sidste tilmeldingsfrist er onsdag den 1. juni Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops i tilfælde af manglende tilslutning eller at flytte workshops til andre lokaler. Annulleringer fra deltagers side efter den 1. juni refunderes ikke. Efter den 1. juni er det ikke muligt at flytte/bytte workshop og ved manglende indbetaling slettes man fra deltagerlisten. Enkelte workshops vil foregå i telte, hvorfor det anbefales af medbringe tøj efter vejrets luner. Tilmelding til Birte på mail: saelvigbugtens-camping@mail.tele.dk. eller på tlf Bemærk venligst!!!!!!!! Der kan først bestilles overnatning og workshops fra mandag den 11. januar Program for strikkeweekenden 2016 Fredag den 10/6 Kl Ankomst og indkvartering i hytter eller på værelser Kl Strikkehygge Kl Kaffe, the og kage Kl Workshop nr. 1 Kl Aftensmad i opholdsstuen Kl Fortælling om strikling ved Tina Steiner Fjeldmark Kl Aftenskaffe i opholdsstuen Lørdag den 11/6 Kl Morgenmad i opholdsstuen Kl Strikkehygge Kl Workshop nr. 2, 3, 4 og 5 Kl Formiddagskaffe Kl Frokost i opholdsstuen Kl Workshop nr. 6, 7, 8 og 9 Kl Strikkehygge Kl Eftermiddagskaffe Kl Aftensmad i opholdsstuen Kl Aftenskaffe i opholdsstuen Søndag den 12/6 Kl Morgenmad i opholdsstuen Kl Workshop nr. 10, 11, 12 og 13 Kl Strikkehygge Kl Formiddagskaffe Kl Frokost i opholdsstuen Kl Afrejse og tak for denne gang - vi ses i 2017

14 Salgsboder: Uldgarner Uldgarner m.m. Islandsk uld v/familien Davidsen v/gårdbutikkerne på Samsø og Ærø v/ Vivi Petersen Boderne vil være åbne fredag den 10/6 kl , lørdag den 11/6 kl og søndag den 12/6 fra kl Medbring venligst så vidt muligt kontanter! Praktisk om overnatning og arrangementer: Omkring overnatning kan der vælges mellem hytter med eget bad/toilet, hytter uden bad/toilet eller fine værelser med eget bad/toilet og havudsigt. Hytterne kan rumme op til 6 personer ligesom værelserne kan rumme op til 6 personer. Gæsterne finder selv sammen med bofæller jo flere i en hytte eller på et værelse des billigere. Dyner og puder forefindes mens sengelinned og håndklæde medbringes. For at få så meget tid som muligt til at strikke, hygge, udveksle erfaringer, afprøve nye ting, besøge boder m.v. er alle måltider fra fredag eftermiddag til søndag middag inkluderet i prisen. Priser: 2 personers hytte med bad/toilet og forplejning kr. 1825,00 pr. person 3 personers hytte med bad/toilet og forplejning kr. 1500,00 pr. person 4 personers hytte med bad/toilet og forplejning kr. 1350,00 pr. person 5 personers hytte med bad/toilet og forplejning kr. 1250,00 pr. person 6 personers hytte med bad/toilet og forplejning kr. 1185,00 pr. person 2 personers hytte uden bad/toilet, med forplejning kr. 1635,00 pr. person 3 personers hytte uden bad/toilet, med forplejning kr. 1380,00 pr. person 4 personers hytte uden bad/toilet, med forplejning kr. 1250,00 pr. person 5 personers hytte uden bad/toilet, med forplejning kr. 1170,00 pr. person 6 personers hytte uden bad/toilet, med forplejning kr. 1125,00 pr. person Her benyttes pladsens moderne facilitetsbygning, i umiddelbar nærhed af hytterne. Dobbeltværelse med bad/toilet og forplejning kr. 1445,00 pr. person 3 personers værelse med bad/toilet og forplejning kr. 1330,00 pr. person 4 personers værelse med bad/toilet og forplejning kr. 1190,00 pr. person 5 personers værelse med bad/toilet og forplejning kr. 1150,00 pr. person 6 personers værelse med bad/toilet og forplejning kr. 1110,00 pr. person Gæster der ikke bor på pladsen er naturligvis meget velkomne til at deltage i workshops og tilkøbe forplejning. Dette skal dog ske senest 1. juni 2016.

15 Tilmelding til workshops og overnatning: På mail: eller på tlf Bemærk venligst!!!!!!!! Der kan først bestilles overnatning og workshops fra mandag den 11. januar Vel mødt Mange hilsner Jytte og Birte Birte Snedker, Sælvigbugtens Camping, Staunsvej 2, 8305 Samsø. Tlf mail: Jytte Vadstrup, tlf mail: Færger: Sjælland: Kalundborg Ballen eller tlf. nr Jylland: Hou Sælvig eller tlf. nr

MINI BRODERIFESTIVAL PÅ SAMSØ

MINI BRODERIFESTIVAL PÅ SAMSØ MINI BRODERIFESTIVAL PÅ SAMSØ 5./10. - 7./10. 2018 Kom og vær med til Danmarks første broderifestival! Interessen for broderi bliver stadigt større og der er ganske fine historiske traditioner for håndværket

Læs mere

juli & okt Tisvilde Højskole

juli & okt Tisvilde Højskole 18. - 22. juli & 24. - 28. okt. 2016 Tisvilde Højskole Strikke Stafetten 18. - 22. juli 2016 Ankomst kl. 11, afrejse kl. 14. Pris kr. 3.495,- inkl. fuld forplejning. Undervisere: Heidi Nymann og Charlotte

Læs mere

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 9/6 11/6 2017

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 9/6 11/6 2017 STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 9/6 11/6 2017 Workshops ved Gethe Maag, Hanne Pjedsted, Vivi Petersen, Annette Frølund og Katrine Wohllebe. Flere salgsboder med forskellige garner, islandske garner og strikkekits,

Læs mere

Grundopskrift på. - strikket oppefra og ned og nedfældet af Liselotte Weller på to kopper kaffe og en lækker, hjemmebagt bolle.

Grundopskrift på. - strikket oppefra og ned og nedfældet af Liselotte Weller på to kopper kaffe og en lækker, hjemmebagt bolle. Disclaimer: Opskriften er til fri afbenyttelse i nonkommercielle sammenhænge. Det betyder, at du ikke må videresælge opskriften hverken som din egen eller som min. Du må heller ikke regne med nogen former

Læs mere

STRIKKEFESTIVAL 2017

STRIKKEFESTIVAL 2017 STRIKKEFESTIVAL 2017 Nakskov Bibliotek 4. - 5. november 2017 Igen i år vil Nakskov Bibliotek lægge hus til en hel weekend med workshops. Som tidligere år, er det de strikkeglade kvinder, der bruger biblioteket

Læs mere

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 12/6 14/6 2015

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 12/6 14/6 2015 STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 12/6 14/6 2015 Wrkshps ved Bdil Munch, Gethe Maag, Hanne Pjedsted g Paulette Adam. Flere salgsbder med bl.a. keramikknapper, uldgarner, magiske garner, strikkekits, islandske garner

Læs mere

Strik ASKOV HØJSKOLE

Strik ASKOV HØJSKOLE Strik 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Strik får du mulighed for at fordybe dig i emnet strik, samtidig med at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for

Læs mere

24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK

24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK 24. - 25. OKTOBER NAKSKOV BIBLIOTEK på Nakskov Bibliotek 24. 25. oktober Kursusforløb i foråret har vist, at der på Lolland findes en fantastisk masse rigtig dygtige strikkere. En fantastisk masse meget

Læs mere

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 14/6 16/6 2019

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 14/6 16/6 2019 STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ 14/6 16/6 2019 Workshops ved Gethe Maag, Pernille Cordes, Katrine Wohllebe, Birgitte Breuning og Annette Ross Flere salgsboder med et væld af forskellige garner, opskrifter og friske

Læs mere

STRIK ASKOV HØJSKOLE

STRIK ASKOV HØJSKOLE STRIK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

Finesser / kanter / aflukninger / 2-farvet rib ved Bodil Munch

Finesser / kanter / aflukninger / 2-farvet rib ved Bodil Munch Årsplan 2016 Januar Onsdag 6. i Vejle Beregninger oppefra og ned v. Hanne Torsdag 7. i Viborg Holstebro Onsdag 13. i Århus? Vi ser på hvilke nye strikkebøger som der er kommet ind i julen. Eller hvis du

Læs mere

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ

STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ STRIKKEWEEKEND PÅ SAMSØ Foredrag ved Anne Kirketerp psykolog,ph.d. fredag aften kl. ca. 20.00 over emnet: Craft psykologi - Om håndarbejdets gavnlige virkning på trivsel og helbred. - Hvorfor laver vi

Læs mere

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og

Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. marts kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og Strikke Stafetten Ankomst 29. februar kl. 11. - Afgang 4. kl. 14. kr. 2.995 Det er ved at blive en tradition med festlige dage med strik- og hæklerier og dejlige strikkepiger og koner sammen på Tisvilde

Læs mere

Garn og Tråd Festival November kl og November kl og 13-15

Garn og Tråd Festival November kl og November kl og 13-15 Garn og Tråd Festival 2018 3. November kl. 13-15 og 16-18 4. November kl. 10-12 og 13-15 Strikkefestival på Nakskov Bibliotek 3. - 4. November 2018 Igen i år vil Nakskov Bibliotek lægge hus til en hel

Læs mere

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Fælles for begge kurser Motion for alle. Undgå stivhed i nakke og skuldre ved Charlotte Aagaard Nielsen. Morgensang og sangaften med Kristian la Cour. Ingrid

Læs mere

Nova Kjole. side 1 af 5. Signe Strømgaard Simonsen 2011. af Signe S. Simonsen

Nova Kjole. side 1 af 5. Signe Strømgaard Simonsen 2011. af Signe S. Simonsen Nova Kjole af Signe S. Simonsen Denne enkle, stribede raglankjole har været udgivet på engelsk i det amerikanske online strikkeblad Petite Purls i foråret 2011. Se mere på www.petitepurls.com Særlig tak

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

LUN & LET vers. 2 - unikarina 2012

LUN & LET vers. 2 - unikarina 2012 Lun & Let er en forårs- og sommerbluse, som er en tætsiddende model. Den er mit eget design inspireret af de klassiske sømandsbobler. Efterfølgende er mine noter til Lun & Let. Det betyder, at der kun

Læs mere

GØR DIG FRI AF ANDRES OPSKRIFTER

GØR DIG FRI AF ANDRES OPSKRIFTER GØR DIG FRI AF ANDRES OPSKRIFTER Træt af at høre at opskriften sælges kun sammen med garnet Træt af at opskrifterne aldrig helt ligner den trøje du går rundt og forestiller dig? Træt af at lede og lede

Læs mere

STØRRELSE 34 (36) 38 (40) 42 (44) Taljevidde 60 (63) 66 (70) 73 (76) cm Længde 52 (53) 54 (55) 56 (57) cm

STØRRELSE 34 (36) 38 (40) 42 (44) Taljevidde 60 (63) 66 (70) 73 (76) cm Længde 52 (53) 54 (55) 56 (57) cm PÍFA 26-20 STØRRELSE 34 (36) 38 (40) 42 (44) Taljevidde 60 (63) 66 (70) 73 (76) cm Længde 52 (53) 54 (55) 56 (57) cm MATERIALE: Létt- Lopi (100% islandsk uld, løbelængde 50g = ca. 100 meter). Fv. A 0059

Læs mere

Opskrift: Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby Couture sæt GARN FORBRUG FOR SÆTTET

Opskrift: Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby Couture sæt GARN FORBRUG FOR SÆTTET Opskrift Baby Couture sæt GARN FORBRUG FOR SÆTTET Opskrift: 3 mdr. 6 mdr. Go handmade Couture: 50 g 50 g Go handmade Tencel: 150 g 150 g Pinde: 3,5 & 4,5 mm Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

STRIK

STRIK STRIK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

Patchwork ASKOV HØJSKOLE

Patchwork ASKOV HØJSKOLE Patchwork 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Patchwork får du mulighed for at fordybe dig i patchwork, samtidig med, at du sammen med hele holdet får indblik i nye tendenser og brydninger

Læs mere

Sommersky Et grundmønster på en cardigan med smukke, smalle ærmer af Liselotte Weller udarbejdet i samarbejde med www.garnudsalg.

Sommersky Et grundmønster på en cardigan med smukke, smalle ærmer af Liselotte Weller udarbejdet i samarbejde med www.garnudsalg. Opskriften er GRATIS og der ydes derfor IKKE support! Opskriften er testet i alle str. Rigtig god fornøjelse. Med venlig hilsen Liselotte Weller & Garnudsalg.dk Sommersky Et grundmønster på en cardigan

Læs mere

Opskrift: Baby. kvalitetsdesign i en unik stil GARN FORBRUG. Rundpinde: 3,5 mm Hæklenål (til hæklede kant): 2,5 mm Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm

Opskrift: Baby. kvalitetsdesign i en unik stil GARN FORBRUG. Rundpinde: 3,5 mm Hæklenål (til hæklede kant): 2,5 mm Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm Opskrift Baby GARN FORBRUG Opskrift: Go handmade Soft: 3 mdr. 6 mdr. 100 g 125 g Rundpinde: 3,5 mm Hæklenål (til hæklede kant): 2,5 mm Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades Bloomers Classic

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE SØLVSMYKKER 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst

Læs mere

Bitorn Hanne Rasmussen StrikStrikStrik 2016

Bitorn Hanne Rasmussen StrikStrikStrik 2016 Bitorn Hanne Rasmussen StrikStrikStrik 2016 Der skal bruges: Bitorn En kombination af et klassisk nordisk hjulmønster og Tern, et lækkert garn af 75% uld og 25% silke fra Quince & Co har dannet basis for

Læs mere

SOMMERLIG KJOLE, CARDIGAN OG HUE TIL BABY

SOMMERLIG KJOLE, CARDIGAN OG HUE TIL BABY Version 3 91733. SOMMERLIG KJOLE, CARDIGAN OG HUE TIL BABY GARNKVALITET Elise (55 % Bomuld, 45 % Acryl. Nøgle ca 50 g = 170 m) STRIKKEFASTHED Ca 22-23 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 = 10 x 10 cm. Ca

Læs mere

Faciliteter Kursusemner Overnatning Tilmelding

Faciliteter Kursusemner Overnatning Tilmelding Hvem Siden foråret 2003 har skolen været drevet af Charlotte Wiegand. Charlotte er uddannet beklædningsformgiver og har tidligere undervist på Tekstilskolen i Holte, Teknisk skole i Ishøj og Håndarbejdets

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

BABYSÆT: CARDIGAN/BOLERO, KJOLE, BODY, PANDEBÅND OG KRONE

BABYSÆT: CARDIGAN/BOLERO, KJOLE, BODY, PANDEBÅND OG KRONE Version 2 92172. BABYSÆT: CARDIGAN/BOLERO, KJOLE, BODY, PANDEBÅND OG KRONE GARNKVALITET Colin (65 % Bomuld, 35 % Hør. Nøgle 50 g = 150 m) STRIKKEFASTHED Ca 23-24 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 mm =

Læs mere

92166 BABYSÆT: CARDIGAN, BUKSER OG TÆPPE

92166 BABYSÆT: CARDIGAN, BUKSER OG TÆPPE Version 1 92166 BABYSÆT: CARDIGAN, BUKSER OG TÆPPE GARNKVALITET Colin (65 % Bomuld, 35 % Hør. Nøgle 50 g = 150 m) STRIKKEFASTHED Ca 23-24 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 mm = 10 x 10 cm GARNALTERNATIV

Læs mere

Montering af strik. Side 1-7 Lotte W

Montering af strik. Side 1-7 Lotte W 1 Montering af strik. Montering af strik er en vigtigere del af arbejdet, end mange mener. Jeg har set meget smukt udført strikkearbejde, der er monteret uheldigt. Omvendt kan strikkede ting reddes ved

Læs mere

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby Opskrift Baby Materialer Opskrift: 3 mdr 6 mdr Tencel garn*: 200 g 250 g Pinde: 3,0 & 3,5 mm Knapper *Dobbelt: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades Bluse Classic Go handmade kvalitetsdesign i en unik

Læs mere

Ung Frivillig Weekend 2018

Ung Frivillig Weekend 2018 5.-7. oktober 2018 5 Dronningens Ferieby Ung Frivillig Weekend 2018 I frivillighedens tegn 5 Dronningens Ferieby 5.-7. oktober 2018 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend for

Læs mere

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE PATCHWORK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog Efterår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af efteråret 2015. Hvis du er interesseret i at deltage

Læs mere

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby. Materialer Opskrift: 3 mdr 6 mdr Tencel garn: 175 g 225 g

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby. Materialer Opskrift: 3 mdr 6 mdr Tencel garn: 175 g 225 g Opskrift Baby Materialer Opskrift: 3 mdr 6 mdr Tencel garn: 175 g 225 g Pinde: 3,5 mm Knapper Dobbelt: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades Cardigan Cable Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil Strikket

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

UDPLUK FRA BEDSTEMORS BARSELSKURV!

UDPLUK FRA BEDSTEMORS BARSELSKURV! UDPLUK FRA BEDSTEMORS BARSELSKURV! OPSKRIFTER PÅ LIDT AF HVERT TIL DEN NYFØDTE. Jeg håber at du må få glæde af dette udpluk af OPSKRIFTSBOGen og ønsker dig god fornøjelse. Med venlig hilsen JETTE STEEN

Læs mere

Opskrift: Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby GARN FORBRUG. Rundpinde: 3,5 mm 40 cm Strømpepind: 3,0 mm Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm

Opskrift: Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby GARN FORBRUG. Rundpinde: 3,5 mm 40 cm Strømpepind: 3,0 mm Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm Opskrift Baby GARN FORBRUG Opskrift: Go handmade Soft: Rundpinde: 3,5 mm 40 cm Strømpepind: 3,0 mm 3 mdr. 6 mdr. 150 g 200 g Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades Romper Cable Go handmade

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

BLUSE: STØRRELSER-CL 44(48)50-56(62-68)74-80(86-92) cl STØRRELSER-ALDER prematur(prematur)0-2(2-6)6-12(12-24) mdr.

BLUSE: STØRRELSER-CL 44(48)50-56(62-68)74-80(86-92) cl STØRRELSER-ALDER prematur(prematur)0-2(2-6)6-12(12-24) mdr. 91939 COLIN Version 1 91939 FØDDER OG HÆNDER BABYSÆT: BLUSE, BUKSER OG TÆPPE GARNKVALITET Colin (65 % Bomuld, 35 % Hør. Nøgle 50 g = 150 m) STRIKKEFASTHED Ca 23-24 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 mm

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

91267 FUGA & FUGA TWEED

91267 FUGA & FUGA TWEED 91267 FUGA & FUGA TWEED Version 1 91267 Poncho med abstrakt mønster GARNKVALITET Fuga ( % Uld, % Akryl. Nøgle ca g = 121 m) GARNALTERNATIV STØRRELSE HEL LÆNGDE GARNFORBRUG Fv 1 (fv 0) Fv 2 (fv 1) Fv 3

Læs mere

Nordiske vante med inspiration fra Skråtrøje fra Sejerø.

Nordiske vante med inspiration fra Skråtrøje fra Sejerø. 1 Nordiske vante med inspiration fra Skråtrøje fra Sejerø. 2 Størrelse: Dame Materiale: Strømpepinde nr. 3 og 3 ½. Rauma finull, løbelængde 50 gram ca. 175 meter. Farve A hvid Farve B lys grå Farve C pink

Læs mere

Efterår 2014 29. årg. nr. 2

Efterår 2014 29. årg. nr. 2 Efterår 2014 29. årg. nr. 2 Uldkredsen Vestfyn Styregruppen Kasserer Connie Søgaard Basselundvej 9 5620 Glamsbjerg Tlf.: 6445 1815/20448015 Mail: connie.soegaard@mail.dk Gunhild Berg Bodebjergvej 37, Køng

Læs mere

91211 TROPIK D A D B C

91211 TROPIK D A D B C 91211 TROPIK D A D C B 91211 SPORTY STRIK GARNKVALITET Tropik (50 % Bambus, 25 % Bomuld, 25 % Akryl. Nøgle ca 50 g = 123 m) STØRRELSE XS(S)M(L)XL(2XL) OVERVIDDE Model A Ca 82(90)98(106)118(130) cm Tunika

Læs mere

Sweater i Cosmo

Sweater i Cosmo 1220 - Sweater i Cosmo Small/Medium (Large/X-Large)XX-Large/XXX-Large Overvidde 92 (103) 115 cm. Længde: 54 (56) 58 cm. Farve A: 9 (10) 11 ngl. grøn Mayflower Cosmo Farve B: 3 (3) 4 ngl. sort Mayflower

Læs mere

Til trøjen bruges 2 bundter á 240 g.

Til trøjen bruges 2 bundter á 240 g. Trøje strikke af flerfarvet Kauni og inspireret af de mangefarvede Fair Isle trøjer fra Shetlandsøerne og samtidig de helt enkle mønstre, som bl.a. ses i Færøtrøjerne. Fordelen ved at strikke i Kaunigarnet

Læs mere

Kludenes ABC En strikkeguide for de knap så øvede A-E

Kludenes ABC En strikkeguide for de knap så øvede A-E Kludenes ABC En strikkeguide for de knap så øvede A-E Hanne Rasmussen StrikStrikStrik 2016 Kludenes ABC Der strikkes klude som aldrig før i alt fald af to årsager: A. Vi vil gerne give et lille bidrag

Læs mere

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Alle dage Strik en ko Se den strikkede 2CV og vær med til at strikke en ko når Gitte Skovmand og Eva Holm laver strikkegraffiti-workshop på stand A-1424.

Læs mere

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping

Sælvigbugtens Camping Samsø. Hytter, værelser og camping Sælvigbugtens Camping Samsø Hytter, værelser og camping Camping på Samsø for enhver smag og alder Charmen ved Samsø er ikke til at tage fejl af. Her er et rigt kulturliv med musik og kunst for børn og

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Plads til fordybelse 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Hjertelig velkommen Dette er en weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Filtning Broderi collage. Nordisk Husflidslejr. Den danske Husflidsefterskole Skjern - Danmark. Pilefletning 28/6-4/7 2009. Birkebark.

Filtning Broderi collage. Nordisk Husflidslejr. Den danske Husflidsefterskole Skjern - Danmark. Pilefletning 28/6-4/7 2009. Birkebark. Filtning Broderi collage Nordisk Husflidslejr Pilefletning Den danske Husflidsefterskole Skjern - Danmark 28/6-4/7 2009 Birkebark Trædrejning Aktivitetstilbud Der tilbydes 15 forskellige værkstedsaktiviteter,

Læs mere

Sweater med dominostrik på forstykket i Mayflower Easy Care.

Sweater med dominostrik på forstykket i Mayflower Easy Care. 373 - Sweater med dominostrik på forstykket i Mayflower Easy Care. Str.: S (M) L (XL) XXL (XXXL) Brystvidde cm: 78 (84) 90 (98) - - Længde cm: 62 (66) 70 (74) - - Fv. 080, Sand, ngl.: Fv. 079, Mint, ngl.:

Læs mere

Mentha - en dejlig løstsiddende pullover

Mentha - en dejlig løstsiddende pullover Mentha - en dejlig løstsiddende pullover Design: Hanna Maciejewska Mentha er en dejlig løstsiddende pullover med et lækkert hulmønster på ryggen. Pulloveren er strikket oppefra og ned og er så godt som

Læs mere

Lavinia. Filcolana. - en monteringsfri cardigan i tykt garn. Side 1. Design: Hanna Maciejewska

Lavinia. Filcolana. - en monteringsfri cardigan i tykt garn. Side 1.   Design: Hanna Maciejewska Lavinia - en monteringsfri cardigan i tykt garn Side 1 Design: Hanna Maciejewska Lavinia er en dejlig og varm cardigan, der er hurtig at strikke i det lækre, tykke Naturgarn. Lavinia er designet til at

Læs mere

CARDIGAN/BOLERO: OVERVIDDE. Ca 40(42)47(51)55(58)61 cm HEL LÆNGDE

CARDIGAN/BOLERO: OVERVIDDE. Ca 40(42)47(51)55(58)61 cm HEL LÆNGDE 92172 COLIN Version 2 92172 BABYSÆT: CARDIGAN/BOLERO, KJOLE, BODY, PANDEBÅND OG KRONE GARNKVALITET Colin (65 % Bomuld, 35 % Hør. Nøgle 50 g = 150 m) STRIKKEFASTHED Ca 23-24 m og 32 p i glatstrikning på

Læs mere

Rødhætte. Sød, blød og charmerende Strikket i uld og filtet i maskinen

Rødhætte. Sød, blød og charmerende Strikket i uld og filtet i maskinen Rødhætte Fritidsgarn et nøgle i hver farve: Hudfarve, sort, brun, lys rød, mørk rød Strømpepinde 5 mm Strikket oppefra og ned. Altså: Hoved, hals, krop og ben Derefter arme og andet tilbehør Sød, blød

Læs mere

SAGA BASISMODEL MED RAGLAN STØRRELSE: XS-XXL 16-11

SAGA BASISMODEL MED RAGLAN STØRRELSE: XS-XXL 16-11 SAGA BASISMODEL MED RAGLAN STØRRELSE: XS-XXL 16-11 16-11 BASISMODEL MED RAGLAN VED SPØRGSMÅL TIL OPSKRIFTEN ELLER GARNET Järbo Garn AB Tlf. +46-026 - 27 30 30 E-mail info@jarbo.se VEDR. EVT. RETTELSER

Læs mere

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby

Opskrift. Go handmade kvalitetsdesign i en unik stil. Baby Opskrift Baby Materialer Opskrift: 3 mdr 6 mdr Tencel garn*: 150 g 200 g Pinde: 3,0 & 3,5 mm Knapper *Dobbelt: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades Cardigan Lace Flounce Go handmade kvalitetsdesign i

Læs mere

KURSUS KATALOG 2015-2016

KURSUS KATALOG 2015-2016 KURSUS KATALOG 2015-2016 KATALOGET er dels et program over planlagte kurser i 2016 samt en beskrivelse af de kurser jeg tilbyder. Er i en gruppe eller nogle stykker som kunne have lyst til at få et af

Læs mere

BABYSÆT: CARDIGAN, KJOLE, BODY OG PANDEBÅND

BABYSÆT: CARDIGAN, KJOLE, BODY OG PANDEBÅND Version 1 92168. BABYSÆT: CARDIGAN, KJOLE, BODY OG PANDEBÅND GARNKVALITET Eko Bomull (100% Økologisk egyptisk bomuld. Nøgle ca 50 g = 120 m) STRIKKEFASTHED Ca 22 m og 32 p i glatstrikning på p 3.5 mm =

Læs mere

Grethe-sættet. Grethe-sættet. Str. 1-6 år. Strikkeopskrifter til cardigan Grethe, bukser Grethe, og hængehue Grethe. Størrelser

Grethe-sættet. Grethe-sættet. Str. 1-6 år. Strikkeopskrifter til cardigan Grethe, bukser Grethe, og hængehue Grethe. Størrelser Grethe-sættet Strikkeopskrifter til cardigan Grethe, bukser Grethe, og hængehue Grethe Str. 1-6 år Grethe-sættet Størrelser 1-2 2-3 3-4 4-6 år Garnbehov (hele sættet) 8 9 11 13 ngl á 50g Strikkefasthed

Læs mere

20 unikke strikmodeller med opskrifter og diagrammer. - præsenteret af Karen Noe

20 unikke strikmodeller med opskrifter og diagrammer. - præsenteret af Karen Noe 20 unikke strikmodeller med opskrifter og diagrammer - præsenteret af Karen Noe Forord Det lækre exotiske garn fra Lotus Yarns har inspireret til modellerne i denne bog. Naturens fauna, blandt andet i

Læs mere

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby 28.-30. oktober 2016 Du er inviteret 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby Pårørende weekend 28.-30. oktober 2016 En weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Gudmor poncho Møbiuskrave

Gudmor poncho Møbiuskrave 1 Består af en møbius der er kraven,og derfra strikkes ponchoen ned, der tages ud på hver anden pind, 5 steder, så ponchoen bliver bredere nedad. Afslut med en blonde. Møbiuskrave Lav en møbius med med

Læs mere

JÄRBOMØNSTRET BLUSE OG CARDIGAN TIL BABY

JÄRBOMØNSTRET BLUSE OG CARDIGAN TIL BABY Version 2 91731. JÄRBOMØNSTRET BLUSE OG CARDIGAN TIL BABY GARNKVALITET Alpacka Solo (100 % alpacka, 1 ngl = 50 g, 167 m) GARNKVALITET Llama Silk (70% Mjuk babylama, 30% mullbärssilke. Nøgle ca 50 g = 165

Læs mere

CARDIGAN I HULMØNSTER

CARDIGAN I HULMØNSTER Version 2 91789. CARDIGAN I HULMØNSTER GARNKVALITET Llama Silk (70 % Blød babylama, 30 % Mulberrysilke. Ca 50 g = 165 m) STRIKKEFASTHED Ca 23 m x 30 p i mønster på p 3 = 10 x 10 cm GARNALTERNATIV Garngruppe

Læs mere

91271 FUGA, SAGA A B B

91271 FUGA, SAGA A B B 91271 FUGA, SAGA A B B Version 2 91271 CARDIGAN MED RUNDT BÆRESTYKKE GARNKVALITET (A) Saga (100 % Uld Superwash. Nøgle ca. 50 g = 104 m) STRIKKEFASTHED Ca 22 m og 26 p i mønsterstrik på p nr 4, ca 22 m

Læs mere

ROSQUILTERNE 2015/2016

ROSQUILTERNE 2015/2016 ROSQUILTERNE 2015/2016 Kære medlem Vi håber at du har haft en god sommer, og kommer tilbage med en masse ny energi, til den nye sæson 2015/2016. Vore møder og kurser vil blive afholdt samme sted som sidste

Læs mere

91786 I MAYA A D2 D1 B E D2 G H C F

91786 I MAYA A D2 D1 B E D2 G H C F D2 A I 91786 MAYA D1 E B D2 H G C F Version 3 91786 HUER TIL ALLE GARNKVALITET Maya (100% uld, Nøgle ca 50 g = 125 m) GARNKVALITET (E) Moa (82% Uld, 12% Mohair, 6% Polyamid. Nøgle ca 100 g = 150 m) GARNALTERNATIV

Læs mere

Opskrift. Baby. kvalitetsdesign i en unik stil

Opskrift. Baby. kvalitetsdesign i en unik stil Opskrift Baby GARN FORBRUG Opskrift: 3 mdr. 6 mdr. Go handmade Teddy: 300 g 350 g Pinde: 3,5 mm Knapper 3,5 mm/17 m/10 cm Model: Go handmades Køredragt Teddy Strikket i Go handmades Teddy - et luksuriøst

Læs mere

Der er ikke noget mere skønt end at gå en tur ud i haven og se hvordan foråret har fået fat i flere af planterne.

Der er ikke noget mere skønt end at gå en tur ud i haven og se hvordan foråret har fået fat i flere af planterne. Forår i haven april Der er ikke noget mere skønt end at gå en tur ud i haven og se hvordan foråret har fået fat i flere af planterne. Selvom det kun er en alm. parcelhushave, så er den fyldt med alle mulige

Læs mere

91044 GÄSTRIKE 3 TR & FANTASI

91044 GÄSTRIKE 3 TR & FANTASI 91044 GÄSTRIKE 3 TR & FANTASI Version 1 91044 CARDIGAN MED MULTIFARVEDE STJERNER OG RAGLAN GARNKVALITET Gästrike 3 tr (100% Uld. Bundt ca. 100 g = 200 m) Fantasi (50% Uld, 50% Akryl. Nøgle ca. 50 g = 120

Læs mere

RIDDARI I RAGGI ELLER LETTLOPI

RIDDARI I RAGGI ELLER LETTLOPI Version 5 91006. RIDDARI I RAGGI ELLER LETTLOPI GARNKVALITÉT Raggi (70% Ull "Superwash", 30% Polyamid. Nøgle ca 100 g = 150 m) GARNALTERNATIV Garngruppe 5 (OBS! Garnforbrug og form kan variere ved andre

Læs mere

Opskrift: Baby. kvalitetsdesign i en unik stil GARN FORBRUG

Opskrift: Baby. kvalitetsdesign i en unik stil GARN FORBRUG Opskrift Baby GARN FORBRUG Opskrift: 3 mdr. 6 mdr. Go handmade Soft: 150 g 200 g Rundpinde: 3,0 og 3,5 mm Hæklenål (til hæklede kant): 2,5 mm Knapper Dobbelttråd: 3,5 mm/26 m/10 cm Model: Go handmades

Læs mere

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

91374 GÄSTRIKE 2 TR A B

91374 GÄSTRIKE 2 TR A B GÄSTRIKE TR A B Version DALARNA BLUSE OG CARDIGAN MED RUNDT BÆRESTYKKE GARNKVALITET Gästrike tr., 0 % Uld, ca. 0 g = 0 m. STRIKKEFASTHED,- m og p i mønsterstrik;, m og p i glat på p. mm = x cm. GARNALTERNATIV

Læs mere

DAGHOLD AFTENHOLD EMNEDAGE

DAGHOLD AFTENHOLD EMNEDAGE DAGHOLD AFTENHOLD EMNEDAGE 2018-19 skals højskolen for design og håndarbejde PLANTE FARVNING G-ULD 21. MAJ 2019 Én-dags-farvekursus med (G)uld, hvor der vil være fokus på fremgangsmåderne og håndværket

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

H Herresweater med hætte i Mayflower 1 class.

H Herresweater med hætte i Mayflower 1 class. H1710 - Herresweater med hætte i Mayflower 1 class. Str.: S (M) L (XL) XXL (XXXL) Overvidde cm: 106 (110) 114 (118) 122 (126) Længde cm ca.: 66 (68) 70 (72) 74 (76) Fv. 2082, Vinrød, ngl.: Fv. 2027, Bordeaux,

Læs mere

Broderi

Broderi Broderi 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

119/3 Sømandsbluse Hue, Vanter

119/3 Sømandsbluse Hue, Vanter 119/3 Sømandsbluse Hue, Vanter Bluse str. : 3 mdr. (6 mdr) 12 mdr. (2 år) 4 år. Overvidde ca. : 47 cm (54 cm) 61 cm. (65 cm) 74 cm. Hel længde : 24 cm (28 cm) 33 cm (37 cm) 42 cm. Garnforbrug : 150 (200)

Læs mere

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr

alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Drengelejr 2009 Drengeudvalget i DGI Sydvest indbyder alle drenge fra 6-13 år til drengelejr Hvad er drengelejr? 24 timer, hvor du laver gymnastik og prøver en masse andre forskellige ting. På lejren skal

Læs mere

ISLANDSKE TRØJER I RAGGI ELLER LÉTT LOPI

ISLANDSKE TRØJER I RAGGI ELLER LÉTT LOPI Version 8 91007. ISLANDSKE TRØJER I RAGGI ELLER LÉTT LOPI GARNKVALITET (A,B) Raggi (70% Uld "Superwash" 30% nylon. Nøgle ca 100 g = 150 m) GARNALTERNATIV Garngruppe 5 (OBS! Garnforbrug og form kan variere

Læs mere

ADRIELLA BLUSE OG CARDIGAN MED HULMØNSTER TIL BARN OG DAME

ADRIELLA BLUSE OG CARDIGAN MED HULMØNSTER TIL BARN OG DAME Version 1 91931. ADRIELLA BLUSE OG CARDIGAN MED HULMØNSTER TIL BARN OG DAME GARNKVALITET Nova (100% bomuld. Nøgle ca 50 g = 170 m) STRIKKEFASTHED Ca 26 m i hulmønster på p 3 = 10 cm GARNALTERNATIV Garngruppe

Læs mere

Ca 750 (775) 800 g (fv 46121, blå) RUNDPINDE

Ca 750 (775) 800 g (fv 46121, blå) RUNDPINDE 92019 MIRA Version 1 92019 PONCHO MED LOMME PÅ MAVEN OG MATCHENDE HALVVANTER GARNKVALITET Mira (100 % Extra fin merinould. SW. Ca 50 g = 125 m) GARNALTERNATIV Garngruppe 4 (OBS! Garnforbrug og form kan

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere