50-års jubilæum i Grundtvigskirken Voksen- og børnearrangementer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "50-års jubilæum i Grundtvigskirken Voksen- og børnearrangementer"

Transkript

1 Forår års jubilæum i Grundtvigskirken Voksen- og børnearrangementer Sogneeftermiddag Stephanie Lose Koncerter Nicolas Kock Sogneudflugt Jørgen Dieckmann Rasmussen Grundlovsdag Jeppe Søe

2 Kirkebil: Kirkebilen til Sogneeftermiddag / Sogneaften kører hver gang og kan bestilles ved henvendelse til Lisbet på Koncert: Velkommen til koncert i Grundtvigskirken i Esbjerg. Grundtvigskirken er særdeles velegnet til kirkekoncerter. Kirkerummet har en meget fin akustik både til kormusik, orkestermusik, kammermusik og især til orgelmusik. Rummet har en efterklang på cirka to sekunder, hvilket bevirker, at musikken klinger smukt og præcist uden at hvirvle for meget rundt i rummet. Grundtvigskirkens orgel er placeret foran i kirken. Det betyder, at publikum altid både kan høre og se de udøvende musikere. Især er det interessant for publikum i forbindelse med orgelkoncerter at kunne følge med i organistens arbejde både med fødder og hænder. Grundtvigskirkens velklingende orgel har 34 stemmer, og det er bygget i 1988 af orgelbygger, Bruno Christensen, Terkelsbøl. Fuldt hus til Sogneaften i efteråret 2018 med Camilla Pedersen.

3 Sangeftermiddage - hver gang fra kl til Mandag den 21. januar. Mandag den 18. februar. Mandag den 11. marts. Mandag den 1. april. Mandag den 20. maj (Grundtvigskirkens jubilæumssalme læs mere i denne folder). Mandag den 24. juni. Undervejs serveres der kaffe med brød til 20 kr. Vi synger fra højskolesangbogen og salmebogen og sommetider efter medbragte tekster. Enhver er velkommen til en eftermiddag, hvor humøret er højt og sangglæden stor. Venlig hilsen Helene Hersbo, organist, og Lisbet Knudsen, kirke- og kulturmedarbejder. Lisbet: Helene:

4 Søndags-Café - fra kl til kl Caféen er et tilbud til alle, der gerne vil have en stille og hyggelig eftermiddag sammen med andre. Vi begynder kl med at drikke kaffe. Så finder vi ud af, hvad vi skal lave. Det kan være blot at snakke videre, lave håndarbejde, kigge på internettet, se en gammel film, synge, få læst en historie eller andet. En gang imellem er der en koncert i kirken, som vi er inviteret til at overvære, eller vi får besøg af en god fortæller. Man bestemmer selv, hvad man vil deltage i. Hver gang læses søndagens tekst, og vi beder Fadervor. Vi spiser aftensmad sammen kl Det koster 20 kr. for kaffebord og 30 kr. for aftensmad. Søndag den 6. januar Søndag den 24. februar Søndag den 7. april Søndag den 12. maj (vi får besøg af Rørkjærkoret læs mere i denne folder) Der er ingen café i juni måned, for der er festgudstjeneste søndag den 16. juni kl ved Biskop, Elof Westergaard. Har du ikke selv mulighed for at komme til kirken, kan du blive hentet og kørt hjem med kirkebilen. Dette aftales med kirke- og kulturmedarbejder, Lisbet Knudsen, på mobil eller lisbet@grundtvigskirken.dk

5 Søndag den 6. januar kl : Nytårskoncert i Jubilæumsåret: Rusbjerg & Venndt: "Mødet mellem storebror og lillebror." Året skydes i gang med en festlig Nytårs-koncert i forbindelse med en Nytårs-Søndags-Café. Søndags-Caféen slår dørene op kl til eftermiddagskaffe, og kl springer propperne på champagneflaskerne, hvis indhold vi kan nyde sammen med Lillebror og Storebror - alias harmonikaen og mundharpen. Kristian Rusbjerg og Jacob Venndt. Tilmelding grundet indkøb af eftermiddagskaffe, champagne og aftensmad senest onsdag den 2. januar kl til Lisbet på mobil eller via mail lisbet@grundtvigskirken.dk Læs mere næste side.

6 Søndag den 6. januar: Nytårskoncert i Jubilæumsåret: Rusbjerg & Venndt: "Mødet mellem storebror og lillebror." Harmonikaen og mundharpen udgør fundamentet for dette spændende samarbejde, som de sidste fem år har betaget og imponeret publikum rundt omkring i Danmark. Lyden af tyndt metal sat i svingninger af enten blæsebælg eller lunger er en fælles passion for de to herrer, der glubsk kaster sig over et væld af vanedannende numre. Forkærligheden ligger først og fremmest hos den franske musette, men duoen serverer også veloplagte og sprælske, danske og udenlandske evergreens, nordisk folkemusik, latinamerikansk inspireret musik og sågar enkelte, udødelige, klassiske stykker. Hele repertoiret sprudler af virtuositet og energi, og koncerten leveres med højt humør og gode anekdoter, så publikum sidder tilbage med et smil på læben og en amorpil i hjertet. Kristian Rusbjerg: Harmonika. Jacob Venndt: Kromatisk mundharpe, Akkord Mundharpe, El-bas, Kontrabas og Sav. Fri entre. Tilmelding grundet indkøb af eftermiddagskaffe, champagne og aftensmad senest onsdag den 2. januar kl til Lisbet på mobil eller via mail lisbet@grundtvigskirken.dk Læs mere forrige side.

7 Tirsdag den 15. januar kl : Sogneeftermiddag: Årets gang med historiker og journalist ved Jysk Fynske medier, Henning Frandsen. Foredrag om de danske fester, højtider og traditioner. Der er ikke noget nyt i, at regeringen vil have os danskere til at arbejde mere og længere. I 1770 hed det ikke pensionsreform, men helligdagsreduktion. Med et pennestrøg fjernede Chr. VII 11 ud af 22 helligdage. Den historie og den om St. Bededag fra 1886, som havde samme effekt, handler foredraget om, men også om Mors Dag, som vi herhjemme kan takke Fars dreng for. Vi hører om, hvorfor der kom nikål, skidne æg og grød på påskebordet samt om æggets helt særlige rolle i påsken. Henning Frandsen fortæller om fastelavn, hvor danskerne længe slog levende katte af tønden og på hesteryk skulle rykke hovedet af en ophængt, levende gås, om heksen, som først sent fik plads på Sankt Hans-bålet, og om julen, hvor øldrikning og dans om juletræet stort set er de eneste og originale, danske juleskikke. Kristendommens betydning for vores højtider, fester og traditioner kan ikke overvurderes. Det er også helt nødvendigt at inddrage den før-kristne folketro fra dengang, hvor verden var fuld af magi. Endvidere har blomstergartnerne og Coca Cola så sandelig også spillet en rolle. Centralt i foredraget er, at mennesket både er et religiøst og et legende væsen, altså homo religiosus og homo ludens. Foredraget er i øvrigt et mix af historiske facts, anekdoter, billeder og tegninger vist på powerpoint. Pris kaffe og kage: 20 kroner.

8 Søndag den 3. februar kl : Kyndelmisse-Musik-Gudstjeneste. For at fejre lysets komme holdes der igen lysfest i Grundtvigskirken med korsang, tekstlæsninger og fællessang. Det er et meget stemningsfuldt arrangement, hvor kirkerummet udelukkende vil være oplyst af levende lys. Menigheden og begge kirkens præster medvirker sammen med Grundtvigskirkens Cantori under ledelse af Helene Hersbo. Grundtvigskirkens Cantori, der består af meget dygtige, unge sangere, synger korværker, der understreger de bibelske tekster, som præsterne læser. Imellem tekstlæsninger og smuk korsang synger menigheden med på de fem fællessalmer. Der er gratis adgang. Kyndelmisse-Musik-Gudstjeneste i Grundtvigskirken.

9 Søndag den 3. februar kl : Kyndelmisse-Musik-Gudstjeneste. Stemningsbilleder fra Kyndelmisse-Musik-Gudstjenesten.

10 Tirsdag den 5. marts kl : Sogneaften: Opdag øer. Ødysséen foredrag: Danmark er et af Europas største ø-riger, men hvor meget kender vi egentlig til de mange øer? Hvordan ser der ud på øerne? Hvem bor der? Hvad kan man lave derude som turist? Hvad vil det sige at vokse op på en ø med måske 30 mennesker? Det er nogle af de spørgsmål, der gjorde, at Sarah Steinitz og Tine Tolstrup i 2018 startede formidlingsprojekt, Ødysséen en rejse i ø- riget, og satte sig for at rejse rundt til 37 danske øer. De kørte rundt i en gammel camper, Ø-bussen Øjvind, på jagt efter store oplevelser, frisk luft og gode historier. Undervejs har de filmet, fotograferet og interviewet unge øboere om livet på øerne og deres tur er blevet til en række korte film og en rejseblog, der sætter fokus på mulighederne og livet på de danske øer. På de sociale medier har de delt deres indtryk fra øerne med det formål at inspirere andre til at blive mere nysgerrige på deres eget land i en tid, hvor flere og flere danskere rejser udenlands.

11 Tirsdag den 5. marts kl : Sogneaften: Opdag øer. Foredraget vil handle om turen rundt til de 37 øer og de oplevelser, du kan få, når du vælger at være turist i dit eget land. I løbet af aftenen kommer vi vidt omkring fra Fejø og Fur, over Bornholm og Bjørnø, til Anholt og Aarø, og der vil blive vist billeder og videoer fra øerne. Du vil få indblik i livet på en dansk ø, hvor frihed, fællesskab, tryghed og tillid er nøgleord. Her skynder man sig langsomt og finder ud af, at der er mange måder at leve sit liv i Danmark. Sarah og Tine vil guide til unikke oplevelser på de danske øer inden for både natur, mad og spændende lokalsamfund, og de giver gode tips til dem, der vil afsted på ø-eventyr. Pris kaffe og kage: 20 kroner.

12 Søndag den 24. marts kl : Sognepræst Willy Christiansen har 25-års jubilæum. Sognepræst, Willy Ole Christiansen, har 25-års jubilæum som præst i Grundtvigs Sogn, og i den anledning inviteres menigheden til at være med i fejringen søndag den 24. marts kl til en højmesse med efterfølgende kirkefrokost. Sognepræst Willy Ole Christiansen har 25-års jubilæum. Tilmelding til kirkefrokosten til kirkekontoret senest mandag den 18. marts kl på eller via mail til kordegn, Jens Peter Kristensen, på JPK@KM.DK

13 Torsdag den 11. april kl : Koncert ved Esbjerg Koncertkor. Den Jyske Sinfonietta. Sangsolisterne: Lise Bech Bendix, billedet til venstre, og Outi Karjalainen, billedet til højre. Dirigent: Lotte Bille Glæsel, nederste billede. Antonio Vivaldi: Gloria. G.F. Händel: Kroningsmesse. Læs mere næste side.

14 Torsdag den 11. april kl : Koncert ved Esbjerg Koncertkor. Ved denne aftens koncert opføres to af barokmusikkens allersmukkeste værker: Gloria for kor, orkester og to sopransolister er en af Vivaldis mange skønne og sprudlende kompositioner. Kroningsmesse af G. F. Händel er skrevet til King George s kroning i Værket, som er for kor og orkester, er komponeret i et typisk Händel tonesprog, som giver mindelser om Messias. Koncerten varer cirka 1 time. Entré: 75 kroner. Læs mere på forrige side.

15 Søndag den 5. maj kl : Jubilæumskoncert med The Nordic Baroque Band. The Nordic Baroque Band er et ungt samarbejde mellem professionelle musikere fra Danmark og Sverige. Bandet er kendt for at lege med koncertformen og overraske publikum med et energisk og nærværende output, så formidlingen af den tidlige musik fra tallet får de bedste betingelser. Med et højt, kunstnerisk niveau og med musikere, der er specialiseret i tidlig musik på originalinstrumenter, sammensætter ensemblet koncertprogrammer, hvor helhedsoplevelsen af koncerten har højeste prioritet. Ensemblet plukker satser og sammensætter musik ud fra en gennemgående kunstnerisk idé, hvor de graver kendte og glemte ørehængere frem fra arkiverne. I 2018 udgav ensemblet deres første cd, The Nordic Baroque Band, som allerede har fået fine anmeldelser med på vejen. Læs mere på næste side.

16 Søndag den 5. maj kl : Jubilæumskoncert med The Nordic Baroque Band. Koncerten, The Great Nordic War, tager os musikalsk tilbage til Den Store Nordiske Krig fra Krigen blev enden på den svenske stormagtstid som den dominerende nation i Østersøen. Krigen berørte ikke bare Norden, men hele Europa, og hvad betød det for de europæiske komponister og musikere? Et spændende og underholdende koncertprogram med fart over slagmarken. The Nordic Baroque Band: Monica Schmidt Andersen blokfløjte Johannes Jacobsson violin Søren Storm Larsen violin Jeanette Eriksson viola og violin Magnus Malmros cello Mogens Fangel Damm cembalo Fri entre. Læs mere på forrige side.

17 Tirsdag den 7. maj kl : Jubilæums-Sogneeftermiddag ved Stephanie Lose. Vi har inviteret regionsformand og formand for de danske regioner, Stephanie Lose, som med udgangspunkt i sin sønderjyske opvækst vil fortælle os om sin livsbane, livsværdier og kristne tilgang til arbejdet i dansk politik og om, hvordan hun som mor og hustru får det hele til at gå op til hverdag, så hjemmet her i Grundtvigs sogn fungerer som en god og tryg ramme for familielivet. Pris kaffe og kage: 20 kroner.

18 Søndag den 12. maj kl : Jubilæums-Søndags-Café med Kulturskolens Juniorkor. Caféen er et tilbud til alle, der gerne vil have en stille og hyggelig eftermiddag sammen med andre. Vi begynder kl med at drikke kaffe. Så finder vi ud af, hvad vi skal lave. Det kan være blot at snakke videre, lave håndarbejde, kigge på internettet, se en gammel film, synge, få læst en historie eller andet. Man bestemmer selv, hvad man vil deltage i. Denne gang er det Kulturskolens Juniorkor, en del af Rørkjærkoret, der kommer på besøg med en flok sangglade børn. Vi får en fin, lille koncert og synger lidt sammen med børnene. Vi spiser aftensmad sammen kl , inden vi går hjem kl Det koster 20 kr. for kaffebord og 30 kr. for aftensmad.

19 Mandag den 20. maj kl : Jubilæums-Sangeftermiddag med Grundtvigskirkens 50-års jubilæumssalme. Denne Sangeftermiddag får vi præsenteret Grundtvigskirkens jubilæumssalme af Kristian La Cour og Iben Krogsdal. De har skrevet henholdsvis melodi og tekst til salmen. Vi skal indøve salmen, så vi kan synge den til jubilæumsgudstjenesten den 16. juni. Iben Krogsdal og Kristian La Cour vil fortælle om deres arbejde med at lave sange og salmer - hvordan og hvorfra kommer inspirationen til det videre arbejde? Undervejs bliver vi præsenteret for andre af deres sange og salmer - nogle af dem synger vi også. Der bydes på lidt særligt til kaffen denne dag. Pris kaffe og kage: 20 kroner.

20 Lørdag den 25. maj kl : Jubilæums-Sogneeftermiddag. Denne Sogneeftermiddag sætter vi fokus på året 1969, hvor Grundtvigskirken blev bygget. Unge fra Musikalsk Grundkursus i Esbjerg spiller tidens musik for os, og Esbjerg-spillene laver et festligt indslag med mode og dans fra overgangen til 70-erne. Vi hører lidt om, hvad der var typisk for perioden, og hvordan vores kirkebygning afspejler den tid, den blev til i. Vi håber, der også bliver tid og lejlighed til at snakke lidt sammen om, hvordan dit liv var på den tid? Vel mødt på kanten til 70-erne! Pris: Kaffe og kage: 20 kroner.

21 Søndag den 26. maj kl : Jubilæumskoncert: Duo KlaSiRuLa. Duoen består af blokfløjtenist, Ditte Østergaard, og guitarist, Kristian Nøhr, som har spillet sammen siden 2001, da de begge studerede på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg hos henholdsvis Nikolaj Ronimus og Jørgen Bjørslev. Duoen har særligt fokus på nyere, klassisk musik, hvor der ofte skeles til danske komponister. Programmet indeholder derfor nutidig, dansk musik, men også argentinsk tango og romantisk folklore af Carl Nielsen og Edvard Grieg. Fri entre.

22 Tirsdag den 28. maj kl : Jubilæums-Sangformiddag for sognets børn mellem 0 og 6 år. Vi synger, leger og danser i kirkerummet, som i dagens anledning er tømt for stole. Alle daginstitutioner, dagplejere, kirkens legestuedeltagere og babysalmesangdeltagere og andre er inviteret. Det er gratis at være med.

23 Søndag den 2. juni kl : Generalprøvekoncert for MGK-elever. De klassiske MGK-elever i Esbjerg skal til årsprøve den 5. juni og laver derfor en Generalprøvekoncert i Grundtvigskirken søndag den 2. juni kl I år er der syv klassiske elever på MGK-Syd - Esbjerg-afdelingen, og de er fordelt på følgende instrumenter: Sang, klaver, klarinet, violin og guitar. Her er navnene: Christian Nygaard Krogh Hansen, guitar Louise Kirkegaard, klaver Lucie Møller Jørgensen, sang Martin Münster, sang Nanna Oline Jacobi, klarinet Nanna Rask Olesen, violin Sofie Emilie Munk Kjærgård, sang Hver spiller et program på 10 minutter. Fri entre.

24 Grundlovsfest i Grundtvigskirken onsdag den 5. juni kl kl : Onsdag den 5. juni kl kl finder den traditionsrige Grundlovsfest sted i Grundtvigskirken efter samme model hvert år: 1. Kirkekoncert i kirken kl Reception med et glas vin, vand, ost og frugt kl Foredrag i mødelokalerne kl Nicolas Kock kvintet Koncert. Dette år står den på danske evergreens, som blev sunget af den største diva af dem alle - nemlig Liva Weel. Kendte melodier som Man binder os på mund og hånd, Jeg ku bli noget så 1-2-3, Gå med i lunden og Glemmer du er blot et lille udpluk af nogle af de uforglemmelige, danske evergreens, som vil blive taget under kærlig behandling. Læs mere om Grundlovsdag på de næste to sider.

25 Grundlovsfest i Grundtvigskirken onsdag den 5. juni kl kl : De fleste af melodierne er skrevet af Kai Normann Andersen og en del af teksterne af Poul Henningsen, som igennem mange år havde et fast samarbejde med Liva Weel. Nicolas Kock, billedet, vil som sædvanligt stå bag bassen og guide publikum igennem koncerten. Han lover, at alle går både gladere og en lille smule klogere hjem. Sangene fortolkes af vores egen Signe Juhl, som nu er bosat i hovedstaden, men heldigvis stadig er flittig gæst i det Vestjyske. Udover Signe og Nicolas består eftermiddagens orkester af Brian Svendsen, saxofon/klarinet, Morten Pedersen, klaver, og Casper Mikkelsen på trommer. Der er med andre ord lagt op til en swingende og stemningsfuld koncert. Læs mere om Grundlovsdag på forrige og næste side.

26 Grundlovsfest i Grundtvigskirken onsdag den 5. juni kl kl : Efter koncerten serveres der vin, ost, vand og frugt i menighedslokalerne. Foredraget holdes af Jeppe Søe, som er journalist, forfatter og tidligere studievært og derudover er han en aktiv debattør i samfundsdebatten. I et befriende og ærligt foredrag giver han Jer sandheden om medierne og den store indflydelse, de har. Jeppe Søe fortæller om den hjernevask, som magten og medierne bruger overfor folket, og han giver bud på, hvorfor vi så let lader os forføre. Han hudfletter både indhold og form, kommenterer alt fra voldsomme billeder, korrespondenter, snyd og hjernevask. Jeppes foredrag er altid dagsaktuelt, og alle, der har hørt foredraget, siger, de ser TV på en anden måde bagefter. Et foredrag, der giver en grundlæggende forståelse af den verden, vi alle er del af: Den medieskabte virkelighed. Med dette foredrag får du: - et humoristisk oplæg om medier, magt og indflydelse - gode råd til at modstå mediernes hjernevask - en populær foredragsholder. Jeppe Søe holder foredrag Grundlovsdag. Entre: 100 kroner for hele Grundlovsarrangementet. Betaling foregår ved indgangen. Læs mere om Grundlovsdag på de foregående to sider.

27 Torsdag den 6. juni kl : Jubilæums-Spaghetti-Bibeluddelings-gudstjeneste med Kirketeater ved Jens Jødal. Den barmhjertige samaritaner lignelsen, som den næppe er set før! En tro og alligevel nyfortolkende og meget morsom fremstilling af Den barmhjertige samaritaner. Gennem en forestilling med masser af skør humor, hvor flere børn bliver klædt ud, og alle deltagere løbende inddrages i forestillingen, giver skuespiller, Jens Jødal (billedet), publikum noget at tænke over. En forestilling, der fra først til sidst vil publikum noget, for Jødal fastholder alle uanset alder. Tilmelding senest tirsdag den 4. juni kl til kirkekontoret på eller via mail til kordegn, Jens Peter Kristensen, på JPK@KM.DK Læs mere på næste side.

28 Torsdag den 6. juni kl : Jubilæums-Spaghetti-Bibeluddelings-gudstjeneste med Kirketeater ved Jens Jødal. Familieløb / "Skattejagt" efter forestillingen. Efter forestillingen arrangeres et oplevelsesløb / en "skattejagt" om forestillingens indhold. En ekstra oplevelse, hvor deltagerne gennemgår historien endnu en gang via skøre og sjove opgaver. Opgaverne undervejs vil typisk være en blanding af skøre og sjove konkurrencer, quizspørgsmål, dramaopgaver og lignende, og de tager udgangspunkt i noget, deltagerne lige har set. Et løb er både en fantastisk måde at ryste deltagerne sammen på og en morsom og spændende form for repetition. Læs mere på forrige side.

29 Onsdag den 12. juni kl. 9.00: Jubilæums-Sogneudflugt. Dagen indledes kl i kirken med en andagt ved sognepræst, Jane Marie Sognstrup. Efterfølgende vil Elvin Martinsen, tidligere formand for Grundtvigskirkens menighedsråd, fortælle træk fra Grundtvigskirkens liv gennem 50 år. Der serveres brunch i menighedslokalerne, hvor også Jørgen Dieckmann Rasmussen fortæller om sognet, ligesom han er guide på en bustur i Esbjerg og omegn. Elvin Martinsen, tidligere formand i Grundtvigskirken, fortæller om, hvilke tanker der lå bag byggeriet af Grundtvigskirken og højdepunkter gennem de første 50 år. Jørgen Dieckmann Rasmussen. Dagen afsluttes med et godt kaffebord i kirken. Pris: 150 kr. Lisbet sælger billetter fra sit kontor i Grundtvigskirken på Grundlovsdag, onsdag den 5. juni, fra kl og igen torsdag den 6. juni fra kl

30 Søndag den 16. juni kl : Grundtvigskirkens 50-års fødselsdag Jubilæums-gudstjeneste ved Biskop, Elof Westergaard. Vi fejrer, at Grundtvigskirken har ligget her i 50 år. Vi begynder med en gudstjeneste klokken 10.00, hvor Ribe Stifts biskop, Elof Westergaard, prædiker, og desuden medvirker Grundtvigskirkens præster ved gudstjenesten. Vi synger nogen af de salmer, der også blev sunget, da kirken blev indviet Trinitatis Søndag i Desuden regner vi med at synge en nyskrevet salme, der er skrevet specielt til Grundtvigskirken, af Iben Krogsdal med musik af Kristian La Cour. Efter gudstjenesten vil kirken være vært ved en lettere frokost. Tilmelding til frokosten til kirkekontoret senest onsdag den 5. juni kl på eller via mail til kordegn, Jens Peter Kristensen, på JPK@KM.DK

31 Søndag den 23. juni kl : Sankt Hans med Friluftsgudstjeneste ved Grundtvigskirkens præster, Hoppekirke og båltale ved Provst, Kræn Christensen. Grundtvigskirken flytter gudstjenesten ud i det fri og holder Frilufts- og familiegudstjeneste på plænen ved Lergravs-søen til Skt. Hans i samarbejde med FDF. FDF leverer musikken og bygger et alter til lejligheden. Vi synger kendte salmer og hører en børnevenlig prædiken. Efter gudstjenesten byder Grundtvigskirken på kagemand og kaffe/the/saft i anledning af kirkens 50-års fødselsdag, og der bliver fri afbenyttelse af hoppeborgen, som i år er en Hoppekirke indtil kl Efter kl er prisen 10 kroner for Hoppekirken. Vel mødt ved Lergravs-søen til gudstjeneste! FDF har inviteret provst, Kræn Christensen, som båltaler. Båltalen er ved kl tiden plus / minus et kvarter.

32 Billedet er fra Sogneudflugten Har du/i yderligere spørgsmål til Sognearrangementerne, kontakt kirke- og kulturmedarbejder, Lisbet Knudsen, som træffes bedst på alle hverdage mellem kl og på telefon eller kirkekontoret, som er åbent dagligt fra kl på telefon Har du/i yderligere spørgsmål til Koncerterne, kontakt organist, Helene Hersbo, på mail eller telefon samt kirkekontoret, som er åbent dagligt fra kl på telefon Vi har månedskalendere, særskilte brochurer, foldere, flyers, hæfter og løbesedler til vores forskellige kategorier af arrangementer. Kom forbi på eller ring til kirkekontoret - Ribegade Esbjerg - og bliv skrevet op, hvis du vil have dem tilsendt. Kirkekontoret har tlf og er åbent mandag fredag kl Alternativt kan du sende en mail til kordegn, Jens Peter Kristensen, på følgende mail: JPK@KM.DK

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i. Grundtvigskirken forår 2015. Se mere på www.grundtvigskirken.dk

Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i. Grundtvigskirken forår 2015. Se mere på www.grundtvigskirken.dk Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken forår 2015 Sogneeftermiddage Koncerter Grundlovsdag Massoud Fouroozandeh Sogneudflugt Bundsbæk Mølle Sogneeftermiddagens tidspunkt

Læs mere

FREDAG 22 JUNI. kl Fernisering " Landsbypassioner " udstilling. kl Åbnings ceremoni Idom Biennalen 2018

FREDAG 22 JUNI. kl Fernisering  Landsbypassioner  udstilling. kl Åbnings ceremoni Idom Biennalen 2018 1 IDOM BIENNALEN 2018 21-30 juni TORSDAG 21 JUNI FREDAG 22 JUNI 2 kl.10.30-12.00 Åbnings ceremoni Idom Biennalen 2018 Officiel åbning af Idom Biennalen 2018. Åbningstalen med Kulturchef i Holstebro kommune

Læs mere

Kirken på bakken. Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer

Kirken på bakken.  Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer Kirken på bakken www.sct-peders.dk Biskoppen kommer Sct. Peders Kirke Randersugen 2017 Kirken på bakken vil være din ekstra synlige kirke i Randersugen 2017. Velkommen til en lang række aktiviteter i Sct.

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Forår Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken. Se mere på

Forår Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken. Se mere på Forår 2018 Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken Sogneeftermiddage Koncerter Sogneudflugt Nazareth-kirken Grundlovsdag Michael Svendsen Sogneeftermiddagens tidspunkt

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Koncertprogram. Efterår 2015 og forår 2016. Fløng Kirke

Koncertprogram. Efterår 2015 og forår 2016. Fløng Kirke Koncertprogram 1 Efterår 2015 og forår 2016 Fløng Kirke 2 Friluftskoncert Søndag den 30. august 2014 kl. 13.00 CARION Dóra Seres, fløjte Egils Upatnieks, obo Egīls Šēfers, klarinet David M.A.P. Palmquist,

Læs mere

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014 Søndag den 25. august 2013 kl. 13.00 FDF Gladsaxe Brass Band Friluftskoncert foran Sognets Hus I tilfælde af dårligt vejr gennemføres koncerten i Sognets Hus FDF Gladsaxe Brass Band byder på en varieret

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

Se mere på

Se mere på Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken efterår 2016 Koncerter Sogneeftermiddage Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes. Du vil opdage, at både ugedag

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Vær venligst opmærksom på, at denne mail består af 5 sider, så husk at scrolle ned!.

Vær venligst opmærksom på, at denne mail består af 5 sider, så husk at scrolle ned!. Esbjerg, maj 2016 Kære konfirmander og konfirmandforældre! Vær venligst opmærksom på, at denne mail består af 5 sider, så husk at scrolle ned!. Det kommende skoleår bringer igen nogle ændringer - også

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

Se mere på www.grundtvigskirken.dk

Se mere på www.grundtvigskirken.dk Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken efterår 2014 Sogneeftermiddage Koncerter Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes. Du vil opdage, at både ugedag

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 44-2013 Side 1 Side 2 Musik for 4.-5. kl. om Carl Nielsen Invitation til bedsteforældredag

Læs mere

Stiftskursusdag. Kunst, Klang og Kirkerum. Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke

Stiftskursusdag. Kunst, Klang og Kirkerum. Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke Stiftskursusdag Kunst, Klang og Kirkerum Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke Kunst, Klang og Kirkerum Velkommen til årets stiftskursusdag, arrangeret af Udvalget for Kirkemusik og Gudstjeneste. Kirkerum

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2015/2016 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev Efterår 2013 Hørning Mesing Veng Blegind Adslev Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne Aktivitetsprogram August Konfirmandindskrivning søndag den 18. august kl. 11.00 i Veng kirke Gudstjeneste,

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel PS: Poul Steenberg

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel PS: Poul Steenberg Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 pt. sygemeldt Poul Steenberg, vikarierende sognepræst: poust@km.dk, tlf. 2424 5016 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk,

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2018 Februar 2019 Der skete noget med Gud, dengang han blev far Sådan forklarede en af mine lærere på teologistudiet, hvad der er særligt i kristendommen. Det er en af de

Læs mere

Torsdagsarrangementer

Torsdagsarrangementer Torsdagsarrangementer forår 2017 12. januar: Nytårsfest kl. 13-16 Vi starter det nye år med at spise sammen, og under middagen er der traditionen tro nytårstale, fællessang og underholdning. Tilmelding

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Åbningsugen i Emmauskirken. Program

Åbningsugen i Emmauskirken. Program Åbningsugen i Program SØNDAG I 29. NOV. 10.30 13.30 FESTGUDSTJENESTE MED EFTERFØLGENDE RECEPTION Festgudstjeneste med deltagelse af Københavns biskop Peter Skov-Jakobsen og s egne præster. Prædiken ved

Læs mere

SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE

SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Søndagscafé i sct. olai sognegård SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE indholdsfortegnelse Dato Emne Side 8. september

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

PROGRAM BILLUND CENTRET OG BILLUND KIRKE 40 ÅRS JUBILÆUM

PROGRAM BILLUND CENTRET OG BILLUND KIRKE 40 ÅRS JUBILÆUM PROGRAM BILLUND CENTRET OG BILLUND KIRKE 40 ÅRS JUBILÆUM Mandag d.15. april - Lørdag d. 20. april. 2013 Foto: Livstræet af NORLYS FOTO Jubilæumsskrift i anledning af Billund Centrets 40 års jubilæum Jørgen

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 12-02-2018 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

Indbydelse til vi spiser sammen

Indbydelse til vi spiser sammen KvongPosten September 2017 Indbydelse til vi spiser sammen Så er tiden inde til at vi mødes på kryds og tværs af Kvong Sogn og omegn til en hyggelig aften Fredag den 15. september kl. 18.00 i gymnastiksalen

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Efterårsmøde ASKOV HØJSKOLE

Efterårsmøde ASKOV HØJSKOLE Efterårsmøde 15.10.16 16.10.16 ASKOV HØJSKOLE Lørdag d. 15. oktober 11.00 12.15 Ankomst og indkvartering. 12.30 Frokost i spisesalen 13.30 Foredrag med fhv. højskoleforstander, adjunkt og forsker ved Erhvervsakademi

Læs mere

Arrangementer Vinteren

Arrangementer Vinteren Arrangementer Vinteren 2016-2017 Allerslev og Jungshoved kirker Op mod jul I skrivende stund først i november - er juleforberedelserne rundt omkring så småt ved at komme i gang. Særlig butikkerne er hurtigt

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2015 Det sker i Brøndby Fredag den 10. april kl. 18.30 Lindy Swing aften m. Leonardo Pedersens Jazzkapel Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Maj 2019 Ret til ændringer.

Maj 2019 Ret til ændringer. Maj 2019 Ret til ændringer. Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail:

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2016 Det sker i Brøndby Livemusik: Otros Aires - Miguel Di Genova Fredag den 29. april kl. 18.45 Argentinsk Tango Aften Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2016 Det sker i Brøndby

Læs mere

Program Efterår 2016

Program Efterår 2016 Program Efterår 2016 Det demente samfund : Mennesker og samfund fortid og fremtid Foredrag ved universitetslektor Michael Böss Mandag den 5. september kl. 14.00 Vi får stadig sværere ved at erindre på

Læs mere

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Marts April Maj Juni 2016. Valgmenighed Sdr. Nærå Marts April Maj Juni 2016 Valgmenighed Kære alle Nu går vi foråret i møde, dagene bliver lysere og længere. Snart er det påske og søndagen efter springer konfirmanderne ud sammen med blomster

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Efterårsprogram 2019

Efterårsprogram 2019 GRUNDTVIG Grundtvigsk Forum i Jerne Efterårsprogram 2019 En cykelrejse fra Esbjerg til Makedonien Mandag den 2. september kl. 14.00 Foredrag v/ Søren Olsen Udlængslen voksede på de lange skoledage i gymnasiet,

Læs mere

Lunde Nyt Januar 2019

Lunde Nyt Januar 2019 Lunde Nyt Januar 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted Lunde 29. dec. 18.30 Julebal Lunde Kro Sogneforening 9. jan. 19.00 Banko Brugerrådet Bavnbo 15. dec. 14.30 Sang Brugerrådet Bavnbo 20. jan. 09.30

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

September i Tagensbo Kirke

September i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organistvikar:

Læs mere

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket

Arrangementer for børn. Forår. 2016 Børn. Biblioteket Arrangementer for børn Forår 2016 Børn Biblioteket 1 VELKOMMEN Vi glæder os til at byde dig velkommen til bibliotekets arrangementer. Husk at hente en gratis billet. Får du ikke brug for den, så kontakt

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

OPLEV 4 KLASSISKE DAGE I HOLSTEBRO

OPLEV 4 KLASSISKE DAGE I HOLSTEBRO OPLEV 4 KLASSISKE DAGE I HOLSTEBRO 28. SEPTEMBER - 1. OKTOBER 2017 - En del af kulturby Aarhus 2017 Festivaldirektør Janne Thomsen Holstebro Gågade PAKKEPRIS FOR 2 DKK 4800,- Pris per person. DKK 2400,-Prisen

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

IDÉKATALOG. Sønderborg Provsti

IDÉKATALOG. Sønderborg Provsti IDÉKATALOG Sønderborg Provsti MARTS 2010 BØRN: Kirkeligt børnearbejde: Asserballe: I samarbejde med andre foreninger / børnehaver / dagpleje. Christine Terp, tlf. 74 47 32 28 Skolevandringer ved jule-

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE

Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag 6. december 15.00 Indkvartering 17.00 Rundvisning ved højskolelærerne Ulla Henningsen og Kristian la Cour 18.15 Aftensmad 19.00 Velkommen og introduktion

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Vakant, organist

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere