Se mere på

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Se mere på www.grundtvigskirken.dk"

Transkript

1 Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken efterår 2014 Sogneeftermiddage Koncerter

2 Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes. Du vil opdage, at både ugedag og tidspunkt på dagen kan være forskellig fra måned til måned. Vær derfor ekstra opmærksom! Kirkebilen er der naturligvis ikke pillet ved. Den kører hver gang og kan bestilles ved henvendelse til Lisbet på Koncert: Velkommen til koncert i Grundtvigskirken i Esbjerg. Grundtvigskirken er særdeles velegnet til kirkekoncerter. Kirkerummet har en meget fin akustik både til kormusik, orkestermusik, kammermusik og især til orgelmusik. Rummet har en efterklang på cirka to sekunder, hvilket bevirker, at musikken klinger smukt og præcist uden at hvirvle for meget rundt i rummet. Grundtvigskirkens orgel er placeret foran i kirken. Det betyder, at publikum altid både kan høre og se de udøvende musikere. Især er det interessant for publikum i forbindelse med orgelkoncerter at kunne følge med i organistens arbejde både med fødder og hænder. Grundtvigskirkens velklingende orgel har 34 stemmer, og det er bygget i 1988 af orgelbygger Bruno Christensen, Terkelsbøl. Til denne Sogneaften i december var der julehygge.

3 Søndag den 27. juli kl : Sommerkoncert. Orgelprofessor ved det navnkundige konservatorium i Napoli, koncertorganist Roberto Canali, er orgelsolist. Roberto Canali er en højt skattet pædagog og orgelsolist i Italien og hele Europa. Han har tidligere gæstet Grundtvigskirken til stor glæde for publikum. Fri entre. Conservatorio di Musica San Pietro a Majella, Napoli.

4 Tirsdag den 12. august kl : Festugekoncert i Grundtvigskirken. Matteo Golizio er orgelsolist. Matteo Golizio er uddannet på konservatoriet i Cosenza. Som organist er han fast tilknyttet det store Santuario di San Francesco di Paola i Calabria, Syditalien. Derudover er han koncertorganist, og han underviser som docent ved musikinstituttet Santa Caterina da Siena i Paola. Matteo Golizio vil spille et smukt program med orgelmusik af blandt andre J.S. Bach, Cesar Franck og Joseph Rheinberger. Fri entre. Santuario di San Francesco di Paola, Calabria.

5 Sogneeftermiddag tirsdag den 2. september kl Sogneeftermiddagen skal handle om nordiske myter. Knud Tarpgaard, billedet til højre, fortæller os historier fra Nordens Mytologi: Verdens skabelse, Tors brudefærd, Odin, Balders død, Fenrisulven og flere af de drabelige beretninger om kampene mellem Guder og Jætter.

6 Søndag den 7. september kl : Jubilæumskoncert med Inge Beck. Grundtvigskirkens organist, Inge Beck, har pr. 1. september 2014 været fastansat 35 år som organist & kantor ved Grundtvigskirken altså har hun været i kirken siden 1. september Inge Beck er uddannet med kirkemusikalsk diplomeksamen fra Det Jydske Musikkonservatorium i Århus. Efterfølgende studerede hun på Hochschule für Musik i Wien hos professor Michael Radulescu i seks måneder. Inge Beck blev ansat som organist & kantor ved den nybyggede Gellerup Kirke i Århus i Ved koncerten spiller Inge Beck noget af sin yndlingsmusik på sit yndlingsorgel. Efter koncerten er menighedsrådet vært med en forfriskning. Fri entre.

7 Søndag den 21. september kl : Høstkoncert. Professor ved konservatoriet i Padova, den blinde organist, Ruggero Livieri, er orgelsolist. Han har diplomeksamen i orgelmusik og komposition fra konservatoriet i Parma i Italien. Siden 1978 har han optrådt som solist i hele Europa, og han har vundet flere store priser ved internationale orgelkonkurrencer. Ruggero Livieri er vidt berømt for sit bløde, varme og følsomme spil og sit helt særlige anslag på tangenterne. Måske har han på grund af sit synshandicap en særlig 6. sans til at finde dybt ind i musikken, når han spiller. Ruggero Livieri har tidligere gæstet Grundtvigskirken med så stor succes, at mange koncertgængere senere har spurgt efter ham. Derfor er det en glæde at kunne byde et stort koncertpublikum velkommen til at høre hans fantastiske orgelspil på ny i Grundtvigskirken. Fri entre.

8 Sogneaften onsdag den 7. oktober kl På tur med Sirius Patruljen. Erik B. Jørgensen er fuldtidseventyrer, foredragsholder, forfatter og guide. Han har en lang karriere i Forsvaret - hovedsageligt i Slædepatruljen Sirius og Jægerkorpset. En aften for store børn, unge og voksne, hvor vi skal se smukke billeder og film og høre om fantastiske oplevelser fra Eriks mange ture på isen. Et år ved SIRIUS - oplev den fantastiske natur og det utrolige dyreliv. Hør om de personlige udfordringer, der er forbundet med at være 26 måneder i Grønland uden at komme hjem. Hør om de vigtige følgesvende, hundene, som man aldrig glemmer.

9 Onsdag den 22. oktober kl : Efterårskoncert. Docent på konservatoriet i Pescara, koncertorganist Walter D Arcangelo, er orgelsolist. Walter D Arcangelo er uddannet med højeste karakter på konservatoriet i Pescara. Han har vundet betydningsfulde, internationale priser ved orgelkonkurrencer i Europa. Walter D Arcangelo spiller ved denne koncert for første gang i Danmark. Fri entre. Il Conservatorio Luisa D'Annunzio di Pescara.

10 Søndag den 2. november kl : Alle Helgens-Café denne søndag omdøbt fra Søndags-Café. Bemærk, at caféen i dag er åben fra kl Søndag den 2. november kl : Alle Helgens-gudstjeneste. Første søndag i november måned er det Alle Helgens-dag. Alle Helgens-dag har fra gammel tid været en dag, hvor vi stopper op og særligt mindes vore afdøde og takker for alt, hvad vi blev givet af dem. Dette sker i Grundtvigskirken ved en særlig Alle Helgensgudstjeneste med musik, salmer og tekstlæsninger. Alle Helgens-dag er en god mulighed for at invitere og samle pårørende til de afdøde i årets løb til en gudstjeneste. En gudstjeneste, hvor folk mødes og får lejlighed til endnu engang - og i den særlige situation, som de er i - at mindes de afdøde. Vi tænder lys i kirken for de afdøde, og navnene bliver læst op. Velkommen til denne menings- og stemningsfulde samt trøsterige gudstjeneste.

11 Husk, kirkebilen både henter og bringer dig, hvis du ringer til Lisbet på

12 Sogneeftermiddag tirsdag den 4. november kl Sogneeftermiddag om Søskenderelationer ved læge Jesper Mørk-Hansen, Gudme. Foredraget af Jesper Mørk-Hansen, billedet, belyser, hvorfor din adfærd bliver, som den er. Vor placering i søskendeflokken er afgørende for den adfærd, vi udviser livet igennem. Det er afgørende, hvor tæt eller hvor langt i tid, vi er placeret fra hinanden. Forklaringen på, at to søskende aldrig er ens, bliver givet. Rollerne som storesøskende, mellemsøskende, lillesøskende og enebarn analyseres. Tvillinger, halvsøskende, sammenbragte børn og adopterede børns adfærd bliver også klarlagt. Konsekvensen af din egen og den øvrige families søskendeplacering kortlægges med hensyn til erhvervsvalg og partnervalg. Hvorfor bliver nogle parforhold vellykkede - andre ikke? Lyder det spændende? Så kom til en eftermiddag, hvor DU er i centrum.

13 Sogneeftermiddag tirsdag den 4. november kl

14 Søndag den 9. november kl : Kirkekoncert. Ved denne koncert medvirker to af Esbjergs store musikprofiler - nemlig Anne Mette Balling og Christian Blom Hansen. Anne Mette Balling er uddannet på Det Jydske Musikkonservatorium i Århus, hvorfra hun debuterede fra solistklassen i Hun er en efterspurgt lied- og oratoriesolist, og hun synger ofte store solistpartier blandt andet ved opsætninger på den lokale operascene i Esbjerg - Den ny opera. Hun er bosiddende i Esbjerg. Christian Blom Hansen er en skattet orgellærer ved Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg, hvor han har uddannet mange fremragende organister. Han er desuden ansat som hovedorganist i Varde ved Sct. Jacobi Kirke. Sammen opfører Anne Mette Balling og Christian Blom Hansen musik af bl.a. Gabriel Fauré, Cesar Franck og Louis Vierne samt salmer af Adolph Brorson. Fri entre.

15 Lørdag den 15. november kl : Korkoncert. Esbjerg Koncertkor under ledelse af Lotte Bille Glæsel, billedet til højre, synger en tidlig adventskoncert akkompagneret af Inge Beck, Grundtvigskirkens organist. Fri entre.

16 Mandag den 8. december kl : Jule-Syng-Sammen. Det er den traditionsrige aften, hvor menigheden synger julen ind akkompagneret af Esbjerg BrassBand, Grundtvigskirkens Cantori samt Inge Beck, orgel. Aftenen er baseret på fællessang, men imellem fællessalmerne er der koncertindslag med ovenstående grupper under ledelse af Jesper Allin og Inge Beck. Esbjerg BrassBand afrunder aftenen ved at spille en afdeling med kendte julemelodier, og traditionen tro spiller BrassBandet et stykke sammen med orglet. Fri entre. Esbjerg BrassBand i Grundtvigskirken i december 2013.

17 Mandag den 8. december kl : Jule-Syng-Sammen. Grundtvigskirkens Cantori under ledelse af Inge Beck. Esbjerg BrassBand fyldte Grundtvigskirken i december 2013.

18 Sogneaften og Adventsmusikgudstjeneste med Lucia-optog ved Musikkonservatoriets Pigekor torsdag den 11. december kl Den smukke og hyggelige aften, hvor vi indleder med gudstjeneste og Luciaoptog i kirken og bagefter hygger i menighedslokalerne, gentages. Denne aften deltager gæster fra Ribe Amts Scleroseforening og alle andre, der har lyst til at være med. Invitér dine børn, din nabo, din far eller mor, dine venner eller andre og kom og oplev Konservatoriets Pigekor under ledelse af Lone Gislinge, som vil synge for os. Der vil være højtlæsning, og vi synger også selv nogle advents- og julesange. Kom og vær med til julehygge og julestemning det er gratis.

19 Sogneaften og Adventsmusikgudstjeneste med Lucia-optog ved Musikkonservatoriets Pigekor torsdag den 11. december kl Konservatoriets Pigekor i Grundtvigskirken i december 2013.

20 Har du/i yderligere spørgsmål til Sognearrangementerne, kontakt sognemedhjælper, Lisbet Knudsen, som træffes bedst på alle hverdage mellem kl og på telefon eller kirkekontoret, som er åbent dagligt fra kl på telefon Har du/i yderligere spørgsmål til Koncerterne, kontakt organist, Inge Beck, på telefon - enten eller og via mail ingebeck@grundtvigskirken.dk samt kirkekontoret, som er åbent dagligt fra kl på telefon Vi har særskilte brochurer, foldere og løbesedler samt andet PR-materiale til vores forskellige kategorier af arrangementer. Kom forbi på eller ring til kirkekontoret, Ribegade 74, 6700 Esbjerg, og bliv skrevet op, hvis du vil have PR-materiale tilsendt. Kirkekontoret har tlf og er åbent mandag fredag kl Alternativt kan du sende en mail til kordegn, Jens Peter Kristensen, på følgende mail: jpk@km.dk

Se mere på

Se mere på Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken efterår 2016 Koncerter Sogneeftermiddage Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes. Du vil opdage, at både ugedag

Læs mere

Se mere på www.grundtvigskirken.dk

Se mere på www.grundtvigskirken.dk Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken Sogneeftermiddage Koncerter Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes. Du vil opdage, at både ugedag og tidspunkt

Læs mere

Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i. Grundtvigskirken forår 2015. Se mere på www.grundtvigskirken.dk

Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i. Grundtvigskirken forår 2015. Se mere på www.grundtvigskirken.dk Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken forår 2015 Sogneeftermiddage Koncerter Grundlovsdag Massoud Fouroozandeh Sogneudflugt Bundsbæk Mølle Sogneeftermiddagens tidspunkt

Læs mere

Se mere på www.grundtvigskirken.dk

Se mere på www.grundtvigskirken.dk Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken forår 2016 Sogneeftermiddage Koncerter Grundlovsdag Sisse Fisker Sogneudflugt Slesvig Domkirke Sogneeftermiddagens tidspunkt

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2014/2015 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Se mere på

Se mere på Forår 2017 Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken Sogneeftermiddage Koncerter Sogneudflugt Gravhøjene i Jelling Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes.

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Forår Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken. Se mere på

Forår Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken. Se mere på Forår 2018 Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken Sogneeftermiddage Koncerter Sogneudflugt Nazareth-kirken Grundlovsdag Michael Svendsen Sogneeftermiddagens tidspunkt

Læs mere

UDSALGog andre gode tilbud. Lange liggetider SPAR TIL5.198,- SPAR TIL5.500,- Nr. 3 23. årg. 2014 oplag: 9.000

UDSALGog andre gode tilbud. Lange liggetider SPAR TIL5.198,- SPAR TIL5.500,- Nr. 3 23. årg. 2014 oplag: 9.000 Nr. 3 23. årg. 2014 oplag: 9.000 Lange liggetider Vort brød laves med lange liggetider, hvor brødet hæver i op til et helt døgn. Det betyder, at smagsstofferne i brødet får tid til at udvikle sig. Resultatet

Læs mere

Arrangementer Vinteren

Arrangementer Vinteren Arrangementer Vinteren 2016-2017 Allerslev og Jungshoved kirker Op mod jul I skrivende stund først i november - er juleforberedelserne rundt omkring så småt ved at komme i gang. Særlig butikkerne er hurtigt

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2015/2016 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Forår Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken. Se mere på

Forår Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken. Se mere på Forår 2017 Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken Sogneeftermiddage Koncerter Sogneudflugt Gravhøjene i Jelling Grundlovsdag Torben Bramming Sogneeftermiddagens tidspunkt

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 57.årg. Juni Juli - August Nr.3 Koncert Michala Petri og Lars Hannibal Petri/Hannibal Duo Jubilæumsturné 2016 Koncert i Sønder Nissum kirke d.5.juli kl.19.30 Petri/Hannibal

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær 2013 Julekursus - 22.12-28.12 Julehygge Omsorg Nærvær Samvær Side 2 Julehygge på Livsstilshøjskolen For nogle mennesker er det slet ikke en selvfølge, at juledagene er ensbetydende med smilende hygge,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Sommeren 2011. Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 eller info@dengamleavlsgaard.dk. Husk tilmelding

Sommeren 2011. Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 eller info@dengamleavlsgaard.dk. Husk tilmelding Se dette nyhedsbrev i en browser Sommeren 2011 Tirsdag 07. juni Musikarrangement med spisning kl. 18.00 Tilmelding: 75 41 18 06 Lørdag - Søndag 18.-19. juni Meditaionsweekend v/karen Lund Andersen Husk

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges September 2014 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges Forårets konfirmander For gavernes skyld? 44 nye konfirmander tjekkede sammen med deres forældre ind

Læs mere

SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE

SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Søndagscafé i sct. olai sognegård SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE indholdsfortegnelse Dato Emne Side 8. september

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2015 Det sker i Brøndby Fredag den 10. april kl. 18.30 Lindy Swing aften m. Leonardo Pedersens Jazzkapel Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune

Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Kirkelige tilbud til ældre - invitation til samvær i Greve kommune Alle kirker har forskellige tilbud om samvær og aktiviteter for voksne og ældre. Der er foredrag, udflugter, samtaler, fællessang og hygge.

Læs mere

KLASSISK MUSIKER -UDØVER, UNDERVISER OG IVÆRKSÆTTER Uddannelsen for den alsidige klassiske musiker

KLASSISK MUSIKER -UDØVER, UNDERVISER OG IVÆRKSÆTTER Uddannelsen for den alsidige klassiske musiker KLASSISK MUSIKER -UDØVER, UNDERVISER OG IVÆRKSÆTTER Uddannelsen for den alsidige klassiske musiker Uddannelsen sigter mod at forberede de studerende på det meget varierede arbejdsliv, der møder mange konservatorieuddannede

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE Tirsdag d. 29. august kl. 19.30 i Kirkeladen Ølsmagning og bordtaler ved bryggeren og præsten! Brygger

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013

Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013 Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013 Smut ind i vore smalle trappegange, Septembermilde kærlighed, og syng om Gud for dem, der sidder bange, og dem, hvis mod blev slået ned, så triste ler,

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Åbningsugen i Emmauskirken. Program

Åbningsugen i Emmauskirken. Program Åbningsugen i Program SØNDAG I 29. NOV. 10.30 13.30 FESTGUDSTJENESTE MED EFTERFØLGENDE RECEPTION Festgudstjeneste med deltagelse af Københavns biskop Peter Skov-Jakobsen og s egne præster. Prædiken ved

Læs mere

Efterårsprogram 2013

Efterårsprogram 2013 Efterårsprogram 2013 Tilmelding til aktiviteter Tilmelding og betaling til efterårs- og vinteraktiviteterne sker på følgende dage i Netværkshuset på. Tirsdag d. 17. og 24. september kl. 18:30-20:30 Onsdag

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Vakant, organist

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Carl Nielsen-fejring 2015

Carl Nielsen-fejring 2015 Carl Nielsen-fejring 2015 I anledning af 150-året for komponistens fødsel Kirkerne i Slagelse og omegn I 2015 er det 150 år siden komponisten Carl Nielsen (1865-1931) blev født, og det markeres ved en

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

BØRN OG FOREDRAG MUSIK OG SANG

BØRN OG FOREDRAG MUSIK OG SANG Torsted Sogn Østerhåb & Torsted kirker BØRN OG FOREDRAG MUSIK OG SANG 2013/2014 Sogneaftener - Højskoleformiddage - Babysalmesang Gud og Pasta - Minikonfirmander - Fastelavn Orgeldemonstration - Smut forbi...din

Læs mere

FREDAG 22 JUNI. kl Fernisering " Landsbypassioner " udstilling. kl Åbnings ceremoni Idom Biennalen 2018

FREDAG 22 JUNI. kl Fernisering  Landsbypassioner  udstilling. kl Åbnings ceremoni Idom Biennalen 2018 1 IDOM BIENNALEN 2018 21-30 juni TORSDAG 21 JUNI FREDAG 22 JUNI 2 kl.10.30-12.00 Åbnings ceremoni Idom Biennalen 2018 Officiel åbning af Idom Biennalen 2018. Åbningstalen med Kulturchef i Holstebro kommune

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

Det Sker - Aktiviteter for børn og voksne. Sæby Januar 2016

Det Sker - Aktiviteter for børn og voksne. Sæby Januar 2016 Det Sker - Aktiviteter for børn og voksne Sæby Januar 2016 Fredag 1. januar kl. 13.30: Hvert år mødes familie og venner til den traditionelle Hjertemarch på Hjertestien. Turen er enten ca. 3 km eller ca.

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4

13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4 K I R K E N Y T PADESØ SOGN 13. årgang Efteråret 2011 Nr. 4 Høst i Padesø Nyt fra menighedsrådet Nyt orgel Padesø Kirkes gamle orgel, der er ca. 125 år, er slidt op. Det har også været flittigt brugt i

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Grundtvigs sogns kirkeblad NR. 3 NOVEMBER - DECEMBER 2007 - JANUAR - FEBRUAR 2008

Grundtvigs sogns kirkeblad NR. 3 NOVEMBER - DECEMBER 2007 - JANUAR - FEBRUAR 2008 Grundtvigs sogns kirkeblad NR. 3 NOVEMBER - DECEMBER 2007 - JANUAR - FEBRUAR 2008 Grundtvigskirken Sognepræst (Kbf.) Grundtvigs Allé 18 tlf. 76 11 50 51 mail: willy@grundtvigskirken.dk Træffes ikke fredag

Læs mere

ORGELBOG 2004. indeholdende 12 orgelstykker inspireret af melodier som er nye i brug til "Den danske Salmebog 2003"

ORGELBOG 2004. indeholdende 12 orgelstykker inspireret af melodier som er nye i brug til Den danske Salmebog 2003 ORGELBOG 2004 indeholdende 12 orgelstykker inspireret af melodier som er nye i brug til "Den danske Salmebog 2003" Bidragydere til samlingen er: Mikkel Andreassen, Povl Christian Balslev, Peter Gawol,

Læs mere

Kirken på bakken. Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer

Kirken på bakken.  Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer Kirken på bakken www.sct-peders.dk Biskoppen kommer Sct. Peders Kirke Randersugen 2017 Kirken på bakken vil være din ekstra synlige kirke i Randersugen 2017. Velkommen til en lang række aktiviteter i Sct.

Læs mere

Dover Sogn. Kalender med kommende arrangementer. Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30

Dover Sogn. Kalender med kommende arrangementer. Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30 Kalender med kommende arrangementer Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30 Dover Sogn Historiegruppe Torsdag d. 8. oktober kl. 19:30 Foredrag Mari Dahl Torsdag den 29. 0ktober kl. 19:30

Læs mere

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen.

December Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. HELENE NYT December 2017 Så er vi i Tivoli og se juleudstillingen. Helenes Minde Lersø Parkallé 30 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 39105651 mgr@ok-fonden.dk HELENE NYT December 2017

Læs mere

JULEARRANGEMENTER I TÅRNBY DECEMBER 2014 SUNDHEDSCENTER TÅRNBY VELKOMMEN TIL PROGRAMMET FOR TÅRNBYS

JULEARRANGEMENTER I TÅRNBY DECEMBER 2014 SUNDHEDSCENTER TÅRNBY VELKOMMEN TIL PROGRAMMET FOR TÅRNBYS JULEARRANGEMENTER I TÅRNBY DECEMBER 2014 SUNDHEDSCENTER TÅRNBY VELKOMMEN TIL PROGRAMMET FOR TÅRNBYS JULEARRANGEMENTER I DECEMBER 2014 Med dette hæfte ønsker vi, at give dig overblik over nogle af de stemningsfulde

Læs mere

Orientering til beboere og pårørende. Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december

Orientering til beboere og pårørende. Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december Orientering til beboere og pårørende Efterårs- og julearrangementer i oktober, november og december Efteråret står i fuldt flor med de smukke, farverige blade fra træerne, der drysser ned og lægger sig

Læs mere

250 års. Katolsk Kirke. i Bredgade

250 års. Katolsk Kirke. i Bredgade 250 års Katolsk Kirke i Bredgade Kontakt Sankt Ansgars Kirke Bredgade 64, 1260 København K www.sanktansgar.dk Tlf. 3313 3762 sogn@sanktansgar.dk Layout Zofia Zelazny Den katolske Kirke er ikke så kendt

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel PS: Poul Steenberg

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel PS: Poul Steenberg Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 pt. sygemeldt Poul Steenberg, vikarierende sognepræst: poust@km.dk, tlf. 2424 5016 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk,

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Fredag d. 14. okt. 2016. Rejsedag Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor mødtes ved bussen ved Treenighedskirken kl.

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2016-17 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Stiftskursusdag. Kunst, Klang og Kirkerum. Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke

Stiftskursusdag. Kunst, Klang og Kirkerum. Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke Stiftskursusdag Kunst, Klang og Kirkerum Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke Kunst, Klang og Kirkerum Velkommen til årets stiftskursusdag, arrangeret af Udvalget for Kirkemusik og Gudstjeneste. Kirkerum

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Se mere på

Se mere på Efterår 2017 Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken Sogneeftermiddage Koncerter Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes. Du vil opdage, at både ugedag

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Juleprogram i HADERSLEV

Juleprogram i HADERSLEV Juleprogram i HADERSLEV 2015 Fredag den 27. november Open By Night Kl. 17.00-22.00 Butikkerne julehygger med gode varer, og tænder udendørs lanternerne Kl. 17.00-22.00 Byens julebelysning tændes (dog undtaget

Læs mere

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August IRKE nyt God sommer! 40. årgang Nr. 3 2013 Juni - Juli - August Konfirmand 2014? Jeg har nu åbnet for indskrivning af kommende konfirmander bosiddende i enten Kullerup eller Vindinge Sogn. Det vil sige,

Læs mere

Lunde Nyt Januar 2019

Lunde Nyt Januar 2019 Lunde Nyt Januar 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted Lunde 29. dec. 18.30 Julebal Lunde Kro Sogneforening 9. jan. 19.00 Banko Brugerrådet Bavnbo 15. dec. 14.30 Sang Brugerrådet Bavnbo 20. jan. 09.30

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Støv og Lommeuld Nr. 4 mandag d. 30/11-2009

Støv og Lommeuld Nr. 4 mandag d. 30/11-2009 Støv og Lommeuld Nr. 4 mandag d. 30/11-2009 Øvej 3 - Undløse - 4340 Tølløse Tlf.: 72 36 74 80 - Fax: 59 24 89 01 undloeseskole@holb.dk www.undloese.dk Det sker i december Torsdag d. 3-3A, 4A, 5A, 6A, 7A,

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Kirkemusikhøjskole 2012-13. Storring-Stjær, Skivholme-Sjelle-Skørring, Skovby og Galten sogne.

Kirkemusikhøjskole 2012-13. Storring-Stjær, Skivholme-Sjelle-Skørring, Skovby og Galten sogne. Kirkemusikhøjskole 2012-13 Storring-Stjær, Skivholme-Sjelle-Skørring, Skovby og Galten sogne. Velkommen til endnu en sæson i Kirkemusikhøjskolen. Denne sæson vil være præget af variation, inspiration og

Læs mere

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant:

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Nyhedsbrev fra Hune sogn november. 2015/2016 December: Nr. 1 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 6.., 2. søndag i advent Kl. 10.30 Søndag den 13. 3. søndag i advent: De

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere