Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i. Grundtvigskirken forår Se mere på

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i. Grundtvigskirken forår 2015. Se mere på www.grundtvigskirken.dk"

Transkript

1 Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken forår 2015 Sogneeftermiddage Koncerter Grundlovsdag Massoud Fouroozandeh Sogneudflugt Bundsbæk Mølle

2 Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes. Du vil opdage, at både ugedag og tidspunkt på dagen kan være forskellig fra måned til måned. Vær derfor ekstra opmærksom! Kirkebilen er der naturligvis ikke pillet ved. Den kører hver gang og kan bestilles ved henvendelse til Lisbet på Koncert: Velkommen til koncert i Grundtvigskirken i Esbjerg. Grundtvigskirken er særdeles velegnet til kirkekoncerter. Kirkerummet har en meget fin akustik både til kormusik, orkestermusik, kammermusik og især til orgelmusik. Rummet har en efterklang på cirka to sekunder, hvilket bevirker, at musikken klinger smukt og præcist uden at hvirvle for meget rundt i rummet. Grundtvigskirkens orgel er placeret foran i kirken. Det betyder, at publikum altid både kan høre og se de udøvende musikere. Især er det interessant for publikum i forbindelse med orgelkoncerter at kunne følge med i organistens arbejde både med fødder og hænder. Grundtvigskirkens velklingende orgel har 34 stemmer, og det er bygget i 1988 af orgelbygger Bruno Christensen, Terkelsbøl. Fuldt hus til Grundlovsdag 2014 med skuespiller, Allan Olsen, billedet til højre.

3 Sogneeftermiddag tirsdag den 13. januar kl Sognepræst i Grundtvigskirken, Jane Marie Sognstrup, holder sogneeftermiddag. De danske digte og fortællekunsten blomstrede blandt andet via B. S. Ingemann, billedet, for at nævne en enkelt af dem, der bidrog. Vi skal høre om Ingemanns liv og værker samt synge nogle af hans salmer. Jane Marie Sognstrup, præst i Grundtvigskirken. Bernhard Severin Ingemann, Bernhard Severin Ingemann modtager et Guldhorn af unge kvinder på sin 70-års fødselsdag den 28. maj 1859.

4 Søndag den 1. februar kl : Kyndelmisse-Musik-Gudstjeneste. For at fejre lysets komme holdes der igen lysfest i Grundtvigskirken med korsang, tekstlæsninger og fællessang. Det er et meget stemningsfuldt arrangement, hvor kirkerummet udelukkende vil være oplyst af levende lys. Menigheden og begge kirkens præster medvirker sammen med Grundtvigskirkens Cantori under ledelse af Inge Beck. Grundtvigskirkens Cantori, der består af meget dygtige, unge sangere, synger korværker, der understreger de bibelske tekster, som præsterne læser. Imellem tekstlæsninger og smuk korsang synger menigheden med på de fem fællessalmer. Der er gratis adgang.

5 Søndag den 1. februar kl : Kyndelmisse-Musik-Gudstjeneste. Stemningsbilleder fra Kyndelmisse-Musik-Gudstjenesten i 2014.

6 Sogneeftermiddag tirsdag den 3. februar kl Organist, Inge Beck, holder sogneeftermiddag og fortæller om Wien og Strausserne. Ved denne sogneeftermiddag vil Inge Beck blandt andet spille musikeksempler af den berømte Strauss-familie, som lagde navn til wienervalsen, og vise flotte billeder fra den smukke, østrigske hovedstad med de mange pompøse bygninger, parker og statuer. Wien bliver ofte forbundet med nytårskoncerter, fordi der hvert år den 1. januar kl transmitteres Nytårskoncert fra den berømte, gyldne sal i Musikverein. Under Napoleonskrigene i begyndelsen af 1800-tallet blev Wien kraftigt beskadiget. Hoffet besluttede efterfølgende at rydde op i bymidten, og der blev anlagt en pragtboulevard, Ringstraße, omgivet af store parker og kolossale bygningsværker. Én af de mest berømte arkitekter, der var med til at bygge monumenterne omkring Ringstraße, var faktisk den danske arkitekt, Theophilius Hansen. Alt dette kan man se og høre meget mere om ved denne sogneeftermiddag.

7 Sogneeftermiddag tirsdag den 3. februar kl

8 Søndag den 22. februar kl : Orgelkoncert med Kai Krakenberg. Kai Krakenberg er områdeorganist i Sydslesvig med Marienkirche i Husum som hovedsæde. Han er en meget kendt koncertorganist i Tyskland og i flere europæiske lande. Ved koncerten i Grundtvigskirken spiller Kai Krakenberg orgelmusik af Dietrich Buxtehude, Johann Sebastian Bach og Johann Adam Reincken. Der er gratis adgang.

9 Sogneeftermiddag tirsdag den 10. marts kl Sogneeftermiddagen skal handle om nordiske myter. Knud Tarpgaard, billedet til højre, fortæller os historier fra Nordens Mytologi: Verdens skabelse, Tors brudefærd, Odin, Balders død, Fenrisulven og flere af de drabelige beretninger om kampene mellem Guder og Jætter. Bemærk, at denne Sogneeftermiddag blev aflyst i efteråret 2014.

10 Lørdag den 14. marts kl : Kor- og orkesterkoncert med Esbjerg Koncertkor og Archi-ensemblet. Stor kor- og orkesterkoncert med Esbjerg Koncertkor og Archi-ensemblet. Her opføres det storslåede værk: REQUIEM for kor, fire vokalsolister og orkester af Wolfgang Amadeus Mozart. Entré er 120 kroner, som betales ved indgangen. Anne Mette Balling, sopran Simon Mott, tenor Rikke Lender, alt Jens Søndergaard, bas Lotte Bille Glæsel, dirigent

11 Onsdag den 22. april kl : Orgelkoncert med Daniele Dori. Daniele Dori er 1. organist ved domkirken i Firenze, og som sådan har han en meget høj position i Italien. Han er meget ung i forhold til sin store status, da han kun er 27 år gammel. Han er en særdeles begavet orgelspiller, der allerede nu er en kendt orgelspiller i Europa. Ved koncerten i Grundtvigskirken spiller Daniele Dori orgelværker af bl.a. J.S. Bach, Mendelssohn og Gordon Young. Der er gratis adgang.

12 Sogneeftermiddag tirsdag den 5. maj kl Bødlen, rakkerne, natmændene og de omvandrende kæltringer på den jyske hede. Magister, Mette Gundel, holder foredraget, hvor vi står ansigt til ansigt med bødlen og hans arbejde, straffeloven efter Danske Lov af 1683, de uærlige og udstødte og deres endeløse konflikter med det offentlige rum gennem 300 års Danmarkshistorie fra 1600 til Foredraget omhandler også lidt om fattigforsørgelsen i denne periode, hedens opdyrkning, romantikkens forfattere og folkemindesamlere. Sogneeftermiddagen er tænkt som et oplæg til Sogneudflugten den 27. maj, hvor vi netop skal til den jyske hede for at se Rakkermuseet blandt andet.

13 Søndag den 10. maj kl : Orgelkoncert med Alessandra Mazzanti. Alessandra Mazzanti er uddannet med højeste karakter i Bologna både som koncertorganist, korleder og orkesterdirigent. Hun har indspillet en lang række CD-ere, og som koncertorganist har hun spillet i det meste af Europa og i Sydamerika. Ved denne koncert i Grundtvigskirken spiller hun sin første koncert i Danmark. Hun spiller orgelmusik af bl.a. Georg Böhm, C. Ph. E. Bach, og M. E. Bossi. Der er gratis adgang.

14 Sogneudflugt 2015: Onsdag den 27. maj 2015 kl Vi får en kop morgenkaffe i kirken til at køre på, og præcis kl kører vi. I år skal vi mod nord. Vi skal besøge den charmerende, gamle Bundsbæk vandmølle. Møllen ligger godt gemt på den vestjyske hede, men har på mange måder været et omdrejningspunkt gennem historien. Bundsbæk Mølle er opført omkring 1640 og har serviceret mange omkringliggende sognes befolkning. I begyndelsen af 1800-årene blev der uddelt fattighjælp fra møllen, og mange af modtagerne var de fattige og udstødte rakkere, der boede i Bjørnemosen bag møllen. På turen kan vi også se en rakkerhytte fra dengang, så vi får et godt indblik i de kummerlige forhold, disse mennesker levede under. Næste stop bliver middagen et sted, hvorefter vi skal til Møltrup Optagelseshjem - en gammel herregård fra 1700-tallet. Møltrup Optagelseshjem er et næsten almindeligt hjem for hjemløse mænd i alle aldre, der ønsker at leve i et alkohol- og stoffrit miljø. Alle skal opleve en meningsfuld hverdag gennem det forpligtende arbejdsfællesskab, der eksisterer omkring herregården og dens drift. På marken, i skoven, i staldene, i køkkenet, i slagteriet/pølsemageriet, i gartneriet og på værkstederne omkring de omfattende produktionsaktiviteter. Her får vi en rundvisning og eftermiddagskaffe. Vi regner med at være hjemme ved kirken omkring kl Læs mere om Sogneudflugt på side 15 og billetsalg på side 16.

15 Sogneudflugt 2015: Onsdag den 27. maj 2015 kl Rakkerne, som boede i Bjørnemosen var en udstødt gruppe, som blev betragtet som urene på grund af deres arbejde. Fra 1820erne til 1932 var Bjørnemosen beboet. Rakkerne fungerede som bødlens medhjælper, tømte lokummer, flåede døde dyr, kastrerede husdyr samt begravede selvmordere og forbrydere. Bundsbæk Mølle kan føres tilbage til 1638, hvor den nævnes i en præsteindberetning. Læs mere om Sogneudflugt på side 14 og billetsalg på side 16.

16 Sogneudflugt 2015: Onsdag den 27. maj 2015 kl Møltrup Optagelseshjem Billetsalg til Sogneudflugten foregår torsdag den 21. maj 2015 hos Lisbet Knudsen i Grundtvigskirken. Folk fra Grundtvigs sogn kan købe billet fra kl Alle andre kan købe billet fra kl Billetpris: 300,00 kroner pr. person. Der kan maksimalt købes to billetter pr. person. Læs mere om Sogneudflugt på side 14 og 15.

17 Grundlovsfest i Grundtvigskirken fredag den 5. juni 2015 kl kl Fredag den 5. juni kl kl finder den traditionsrige Grundlovsfest sted i Grundtvigskirken efter samme model hvert år: 1. Kirkekoncert kl Reception med et glas vin + en ostemad kl Foredrag i salen kl Ved koncerten i år synger barytonsangeren, Thomas Krogh, akkompagneret af Inge Beck, orgel. De vil sammen fremføre et lyst og sommerligt program. Inge Beck, orgel. Thomas Krogh, baryton. Entre: 60 kroner for hele Grundlovsarrangementet. Betaling foregår ved indgangen. Læs mere om Grundlovsdag på næste side.

18 Grundlovsfest i Grundtvigskirken fredag den 5. juni 2015 kl kl Årets foredragsholder bliver Massoud Fouroozandeh, der taler om sin egen baggrund og sit forhold til kristendommen og det danske demokrati. Massoud Fouroozandeh, født i 1970, er uddannet Cand. theol fra Århus Universitet i 2010 og daglig præst i den første migrantvalgmenighed i Danmark, Church of Love. Valgmenigheden blev valgmenighed under Folkekirken i oktober Han flygtede i 1986 fra Iran for at undgå militærtjeneste og konverterede senere til Kristendommen. Han har blandt andet udgivet bøgerne Den forbudte frelse og Islam og Kristendom - ligheder og forskelle, som har vundet mange positive anmeldelser. Læs mere om Grundlovsdag på foregående side.

19 Onsdag den 22. juli kl : Sommerkoncert med Daniele Ferretti. Daniele Ferretti er en højt uddannet kirkemusiker. Han har specialiseret sig i kammermusik, men han spiller også over hele Europa som orgelsolist. Ved koncerten i Grundtvigskirken spiller han et bredt udsnit af orgellitteraturen. Der er fri entre.

20 Billedet er fra Sogneudflugten sidste år, 2014, hos TV-Syd. Har du/i yderligere spørgsmål til Sognearrangementerne, kontakt kirke- og kulturmedarbejder, Lisbet Knudsen, som træffes bedst på alle hverdage mellem kl og på telefon eller kirkekontoret, som er åbent dagligt fra kl på telefon Har du/i yderligere spørgsmål til Koncerterne, kontakt organist, Inge Beck, på mail eller telefon samt kirkekontoret, som er åbent dagligt fra kl på telefon Vi har månedskalendere, særskilte brochurer, foldere, flyers, hæfter og løbesedler til vores forskellige kategorier af arrangementer. Kom forbi på eller ring til kirkekontoret, Ribegade 74, 6700 Esbjerg, og bliv skrevet op, hvis du vil have dem tilsendt. Kirkekontoret har tlf og er åbent mandag fredag kl Alternativt kan du sende en mail til kordegn, Jens Peter Kristensen, på følgende mail:

Se mere på www.grundtvigskirken.dk

Se mere på www.grundtvigskirken.dk Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken efterår 2014 Sogneeftermiddage Koncerter Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes. Du vil opdage, at både ugedag

Læs mere

Se mere på www.grundtvigskirken.dk

Se mere på www.grundtvigskirken.dk Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken forår 2016 Sogneeftermiddage Koncerter Grundlovsdag Sisse Fisker Sogneudflugt Slesvig Domkirke Sogneeftermiddagens tidspunkt

Læs mere

Se mere på

Se mere på Forår 2017 Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken Sogneeftermiddage Koncerter Sogneudflugt Gravhøjene i Jelling Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes.

Læs mere

Se mere på

Se mere på Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken efterår 2016 Koncerter Sogneeftermiddage Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes. Du vil opdage, at både ugedag

Læs mere

Se mere på www.grundtvigskirken.dk

Se mere på www.grundtvigskirken.dk Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken Sogneeftermiddage Koncerter Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes. Du vil opdage, at både ugedag og tidspunkt

Læs mere

Forår Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken. Se mere på

Forår Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken. Se mere på Forår 2017 Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken Sogneeftermiddage Koncerter Sogneudflugt Gravhøjene i Jelling Grundlovsdag Torben Bramming Sogneeftermiddagens tidspunkt

Læs mere

Forår Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken. Se mere på

Forår Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken. Se mere på Forår 2018 Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken Sogneeftermiddage Koncerter Sogneudflugt Nazareth-kirken Grundlovsdag Michael Svendsen Sogneeftermiddagens tidspunkt

Læs mere

Team motion nystartet træfældningsfirma har stor succes Team motion er en flok cykelglade motionister, der

Team motion nystartet træfældningsfirma har stor succes Team motion er en flok cykelglade motionister, der 2015 ØSTERBY NYT Side 11 Team motion nystartet træfældningsfirma har stor succes Team motion er en flok cykelglade motionister, der stiftede en forening i 2012 til fremme af interessen for motionscykling

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 57.årg. Juni Juli - August Nr.3 Koncert Michala Petri og Lars Hannibal Petri/Hannibal Duo Jubilæumsturné 2016 Koncert i Sønder Nissum kirke d.5.juli kl.19.30 Petri/Hannibal

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel PS: Poul Steenberg

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel PS: Poul Steenberg Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 pt. sygemeldt Poul Steenberg, vikarierende sognepræst: poust@km.dk, tlf. 2424 5016 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk,

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2014/2015 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Program Forår 2015 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres.

Program Forår 2015 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres. Program Forår 2015 Alle arrangementer holdes i Struer Aktivitetscenter, med mindre andet annonceres. Vi har en gruppe der spiller kort om tirsdagen fra kl. 9-12. Hvis nogle skulle være interesserede så

Læs mere

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19.

SMÅNYT. Kalenderen. 36. ÅRGANG NR. 3 Oktober 2014. Registrering I anden halvdel af 2014 mødes vi følgende aftener kl.19. Adresselabels 12 Kalenderen ISSN 1602 9577 1 Den 26. oktober kl. 13.30 Tur til Københavns Rådhus Sted: Foran Københavns Rådhus (Rådhuspladsen) Den 13. november kl. 19.30 Foredrag om Rakkerne Ved Mette

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2015/2016 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Stiftskursusdag. Kunst, Klang og Kirkerum. Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke

Stiftskursusdag. Kunst, Klang og Kirkerum. Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke Stiftskursusdag Kunst, Klang og Kirkerum Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke Kunst, Klang og Kirkerum Velkommen til årets stiftskursusdag, arrangeret af Udvalget for Kirkemusik og Gudstjeneste. Kirkerum

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

2n s studierejse til Wien forår 2017

2n s studierejse til Wien forår 2017 1 2n s studierejse til Wien forår 2017 Mandag d. 27/3-17 Efter indkvartering på Hotel Mozart stod programmet på kvartersanalyse i grupper: Kend dit kvarter. Om aftenen hørte vi en blueskoncert på (Jazz-)spillestedet

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

50-års jubilæum i Grundtvigskirken Voksen- og børnearrangementer

50-års jubilæum i Grundtvigskirken Voksen- og børnearrangementer Forår 2019 50-års jubilæum i Grundtvigskirken Voksen- og børnearrangementer Sogneeftermiddag Stephanie Lose Koncerter Nicolas Kock Sogneudflugt Jørgen Dieckmann Rasmussen Grundlovsdag Jeppe Søe Kirkebil:

Læs mere

250 års. Katolsk Kirke. i Bredgade

250 års. Katolsk Kirke. i Bredgade 250 års Katolsk Kirke i Bredgade Kontakt Sankt Ansgars Kirke Bredgade 64, 1260 København K www.sanktansgar.dk Tlf. 3313 3762 sogn@sanktansgar.dk Layout Zofia Zelazny Den katolske Kirke er ikke så kendt

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

FREDAG 22 JUNI. kl Fernisering " Landsbypassioner " udstilling. kl Åbnings ceremoni Idom Biennalen 2018

FREDAG 22 JUNI. kl Fernisering  Landsbypassioner  udstilling. kl Åbnings ceremoni Idom Biennalen 2018 1 IDOM BIENNALEN 2018 21-30 juni TORSDAG 21 JUNI FREDAG 22 JUNI 2 kl.10.30-12.00 Åbnings ceremoni Idom Biennalen 2018 Officiel åbning af Idom Biennalen 2018. Åbningstalen med Kulturchef i Holstebro kommune

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2015

Kirkenyt juli og august 2015 Kirkenyt juli og august 2015 Orgelkoncert med Frantizek Vaincek Den internationalt anerkendte organist Frantizek Vanicek holder koncert i Strandmarkskirken søndag den 23. august. Der er gratis adgang til

Læs mere

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014 Søndag den 25. august 2013 kl. 13.00 FDF Gladsaxe Brass Band Friluftskoncert foran Sognets Hus I tilfælde af dårligt vejr gennemføres koncerten i Sognets Hus FDF Gladsaxe Brass Band byder på en varieret

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

Kirken på bakken. Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer

Kirken på bakken.  Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer Kirken på bakken www.sct-peders.dk Biskoppen kommer Sct. Peders Kirke Randersugen 2017 Kirken på bakken vil være din ekstra synlige kirke i Randersugen 2017. Velkommen til en lang række aktiviteter i Sct.

Læs mere

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE Tirsdag d. 29. august kl. 19.30 i Kirkeladen Ølsmagning og bordtaler ved bryggeren og præsten! Brygger

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

ORGELBOG 2004. indeholdende 12 orgelstykker inspireret af melodier som er nye i brug til "Den danske Salmebog 2003"

ORGELBOG 2004. indeholdende 12 orgelstykker inspireret af melodier som er nye i brug til Den danske Salmebog 2003 ORGELBOG 2004 indeholdende 12 orgelstykker inspireret af melodier som er nye i brug til "Den danske Salmebog 2003" Bidragydere til samlingen er: Mikkel Andreassen, Povl Christian Balslev, Peter Gawol,

Læs mere

Foto: Per Rasmussen AARHUS DOMKIRKE 21 FORÅRSKONCERTER 2015

Foto: Per Rasmussen AARHUS DOMKIRKE 21 FORÅRSKONCERTER 2015 Foto: Per Rasmussen AARHUS DOMKIRKE 21 FORÅRSKONCERTER 2015 Fredag 6. februar kl. 17.00 ARS NOVA COPENHAGEN Hindemiths Messe omkranses af skønne renæssanceværker af Eccard, Victoria, Goudimel, Wert og

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

På sporet af julen og Grundtvig

På sporet af julen og Grundtvig December i København På sporet af julen og Grundtvig jul 2009 N.F.S. Grundtvig er en vigtig skikkelse i DR s julekalender Pagten, hvor hans salmer og tanker om menneske og fællesskab spiller en rolle.

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

September i Tagensbo Kirke

September i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organistvikar:

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Vakant, organist

Læs mere

Nr.8. August sept. 2015. Kl. 10.30. Kl. 12.00. Kl. 10.30. Kl. 12.00. Kl. 10.30. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.8. August sept. 2015. Kl. 10.30. Kl. 12.00. Kl. 10.30. Kl. 12.00. Kl. 10.30. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.8. 1 August sept. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: 16. august 11.søndag Kl. 10.30 Lægmandsgudstjene ste Kl. 12.00 Gudstjeneste på tysk: Tysk præst:

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

ARRANGØRER: Kalvø Badehotel, Folkeuniversitetet og Det Maritime Kalvø bidrager også PROGRAM FOR HØJSKOLEDAGENE

ARRANGØRER: Kalvø Badehotel, Folkeuniversitetet og Det Maritime Kalvø bidrager også PROGRAM FOR HØJSKOLEDAGENE ARRANGØRER: Menighedsrådene i Øster Løgum, Løjt og Genner Tilrettelæggelse: Claus Helsbøl, pastor em. mødeleder Anette Kjær, organist Sognenes præster Ann Bork Damsgaard og Anette Jensen Kalvø Badehotel,

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Koncertprogram. Efterår 2015 og forår 2016. Fløng Kirke

Koncertprogram. Efterår 2015 og forår 2016. Fløng Kirke Koncertprogram 1 Efterår 2015 og forår 2016 Fløng Kirke 2 Friluftskoncert Søndag den 30. august 2014 kl. 13.00 CARION Dóra Seres, fløjte Egils Upatnieks, obo Egīls Šēfers, klarinet David M.A.P. Palmquist,

Læs mere

Torsdagsarrangementer

Torsdagsarrangementer Torsdagsarrangementer forår 2017 12. januar: Nytårsfest kl. 13-16 Vi starter det nye år med at spise sammen, og under middagen er der traditionen tro nytårstale, fællessang og underholdning. Tilmelding

Læs mere

Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring

Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring kirkebladet for hvidovre sogn marts-april 2013 Påskemusical palmesøndag Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring Hvidovre Kirke www.hvidovrekirke.dk Maria Magdalene

Læs mere

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST Tirsdag d. 2. juni kl. 19.30 Sommerkoncert med Erik

Læs mere

Lokalhistorisk sommerkalender for Han Herred 2015 den skønneste plet i kongeriget!

Lokalhistorisk sommerkalender for Han Herred 2015 den skønneste plet i kongeriget! Lokalhistorisk sommerkalender for 2015 den skønneste plet i kongeriget! Læs mere om»liv i Lokalhistorien 24 sogne i skriver fælles historie«på HANHERRED.DK DATO TIDSPUNKT AKTIVITET ARRANGØR STED 10.00-17.00

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

Grundtvigs Kirke. Koncerter Børn & Unge Meddelelser Gudstjenester Andre Gudstjenester Adresser. juni juli august 2015

Grundtvigs Kirke. Koncerter Børn & Unge Meddelelser Gudstjenester Andre Gudstjenester Adresser. juni juli august 2015 Grundtvigs Kirke juni juli august 2015 Grundtvigs Kirke 75 ÅR Føl, mærk og smag naturen! Besøg Det Grønne Hjørne ved sommerfesten Koncerter Børn & Unge Meddelelser Gudstjenester Andre Gudstjenester Adresser

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

april maj juni Indhold:

april maj juni   Indhold: Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2018 april maj juni Indhold: Foråret kommer 2 Goddag til endnu en ny præst 2 Eftermiddagsgudstjenester 3 Tusmørkeandagter 3 Familiegudstjenester 3 Kalender 4-5 Den nye

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013

Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013 Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013 Smut ind i vore smalle trappegange, Septembermilde kærlighed, og syng om Gud for dem, der sidder bange, og dem, hvis mod blev slået ned, så triste ler,

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Ugekalender for Jammerbugten

Ugekalender for Jammerbugten Ugekalender for Jammerbugten Fra fredag den 10. juli - søndag den 19. juli udgives hver uge af Jammerbugt Turistbureau Redaktør: Anitta Olesen. Mail: aol@jammerbugt.dk Dato/tid Fredag den 10. juli - søndag

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d

Referat fra bestyrelsesmøde d Referat fra bestyrelsesmøde d. 21-3- 2014 Tilstede: Ole, Louise, Nis, Kasper og Miriam. Afbud fra Ingeborg og Anne. Dagsorden: 1) Godkendelse af dagsorden 2) Godkendelse af referat 3) Messias 4) Medlemssituation

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Carl Nielsen - 1865-1931

Carl Nielsen - 1865-1931 Kirkens aktiviteter af Torben Møllenbach Teatertur Teaterturen sidste år var en fantastisk tur ud i det moderne teater med fantastisk flot skuespil i to små stykker af Samuel Beckett. I skrivende stund

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

I fjerde klasse har vi fået en ny pige. Det er Natascha, der er skiftet fra Rønde skole til vores skole. Velkommen til Natascha og hendes familie.

I fjerde klasse har vi fået en ny pige. Det er Natascha, der er skiftet fra Rønde skole til vores skole. Velkommen til Natascha og hendes familie. Syddjurs Friskole Ugebrev 49 9. december 2016 Ugebrevet udkommer normalt hver fredag. Indlæg sendes senest torsdag kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 14-15/12: Terminsprøver

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Nr.5. Maj 2015. Kl. 11.00. Kl. 12.15. Kl. 10.30. Kl. 12.15. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 10.

Nr.5. Maj 2015. Kl. 11.00. Kl. 12.15. Kl. 10.30. Kl. 12.15. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 10. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.5. 1 Maj 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: 10. maj 5. søndag efter påske Kl. 11.00 Præst fra Døvemenigheden Døvegudstjeneste Torsdag den 14. maj

Læs mere

Historien bag Papageno og Papagena

Historien bag Papageno og Papagena Papageno & Papagena Historien bag Papageno og Papagena Børneoperaen Papageno og Papagena er inspireret af Mozarts opera Tryllefløjten. Det er en meget gammel historie, der handler om en prins, en prinsesse,

Læs mere

Dover Sogn. Kalender med kommende arrangementer. Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30

Dover Sogn. Kalender med kommende arrangementer. Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30 Kalender med kommende arrangementer Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30 Dover Sogn Historiegruppe Torsdag d. 8. oktober kl. 19:30 Foredrag Mari Dahl Torsdag den 29. 0ktober kl. 19:30

Læs mere

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING

EFTERÅR LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING EFTERÅR 2015 LOKALHISTORISKE BALLE FUNDER KRAGELUND LEMMING SEJLING SEJS-SVEJBÆK SERUP SILKEBORG SINDING ...FØLG OS PÅ FACEBOOK Slægtsforskercafé Udflugt til Viborg Museum Vi tager på udflugt til Viborg

Læs mere

Vær venligst opmærksom på, at denne mail består af 5 sider, så husk at scrolle ned!.

Vær venligst opmærksom på, at denne mail består af 5 sider, så husk at scrolle ned!. Esbjerg, maj 2016 Kære konfirmander og konfirmandforældre! Vær venligst opmærksom på, at denne mail består af 5 sider, så husk at scrolle ned!. Det kommende skoleår bringer igen nogle ændringer - også

Læs mere

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken

SKT. KNUDS KIRKE. Velkommen i Domkirken SKT. KNUDS KIRKE Velkommen i Domkirken Velkommen i Domkirken Denne lille oversigt over højmessens forløb er udarbejdet med ønsket om, at du vil genkende gudstjenestens forskellige led og føle dig hjemme

Læs mere

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev Efterår 2013 Hørning Mesing Veng Blegind Adslev Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne Aktivitetsprogram August Konfirmandindskrivning søndag den 18. august kl. 11.00 i Veng kirke Gudstjeneste,

Læs mere

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Mest for seje børn Cirkus Model for en dag Rolllespil Restaurant Komediehuset Mavedans Bageri for

Læs mere

Hold 12 fra 16. til 22. juni 2019

Hold 12 fra 16. til 22. juni 2019 050519 Hold 12 fra 16. til 22. juni 2019 Strejftog på Sydhavsøerne SØNDAG 16/6 Sted 14:30 16:30 Ankomst og modtagelse ved Christian Schou, Jannie Lehmann og Simon Vikstrøm 15:00 16:30 Eftermiddagskaffe/te

Læs mere

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN DECEMBER JANUAR FEBRUAR

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN DECEMBER JANUAR FEBRUAR GUDSTJENESTER DECEMBER 2014 Lørdag d. 6. december Julemarkedsgudstjeneste 10.30 Lundtofte Kirke v. Pernille Bach- og Julie Rebel Efterfulgt af julemarked i Sognegården Søndag d. 7. december 2. søndag i

Læs mere

KONCERTER. Thisted Kirke sommer Nordisk, tysk og engelsk musik. Entré: 100,Torsdag 27. juni kl

KONCERTER. Thisted Kirke sommer Nordisk, tysk og engelsk musik. Entré: 100,Torsdag 27. juni kl Søndag 16. juni kl. 15.00 Sommerkoncert med Thisted Kirkes Drenge-Mandskor. Traditionen tro indledes kirkens sommerkoncerter med kirkens eget kor akkompagneret af Svend Ole Kombak. Nordisk, tysk og engelsk

Læs mere

Hvorfor Augustenborg?

Hvorfor Augustenborg? Hvorfor Augustenborg? Arrangementer i november 2011 Brovold Nu kan Augustenborgs tidlige historie skrives om v. Susanne Østergaard Susanne Østergaard uddannet arkæolog fra Århus Universitet/Moesgaard kommer

Læs mere

Grundtvigs sogns kirkeblad NR. 1 MARTS - APRIL - MAJ - JUNI 2009

Grundtvigs sogns kirkeblad NR. 1 MARTS - APRIL - MAJ - JUNI 2009 Grundtvigs sogns kirkeblad NR. 1 MARTS - APRIL - MAJ - JUNI 2009 Grundtvigskirken Sognepræst (Kbf.) Grundtvigs Allé 18 tlf. 76 11 50 51 mail: willy@grundtvigskirken.dk Træffes ikke fredag Sognepræst: Baggesens

Læs mere

Årsberetning. Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden

Årsberetning. Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden Årsberetning Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden 2008-12 Dalum Kirkes vision Vision om - at være en åben og levende kirke - at have et levende gudstjenesteliv - at være et sted for

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016 Nyhedsbrev nummer 8 Ollerup, den 5. april 2016 Kære forældre Lige om lidt skal vi på turne, vi glæder os. Koret er i storform, vokalgruppen, det klassiske orkester og Big Bandet øver for sidste gang før

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere