Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i. Grundtvigskirken forår Se mere på

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i. Grundtvigskirken forår 2015. Se mere på www.grundtvigskirken.dk"

Transkript

1 Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken forår 2015 Sogneeftermiddage Koncerter Grundlovsdag Massoud Fouroozandeh Sogneudflugt Bundsbæk Mølle

2 Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes. Du vil opdage, at både ugedag og tidspunkt på dagen kan være forskellig fra måned til måned. Vær derfor ekstra opmærksom! Kirkebilen er der naturligvis ikke pillet ved. Den kører hver gang og kan bestilles ved henvendelse til Lisbet på Koncert: Velkommen til koncert i Grundtvigskirken i Esbjerg. Grundtvigskirken er særdeles velegnet til kirkekoncerter. Kirkerummet har en meget fin akustik både til kormusik, orkestermusik, kammermusik og især til orgelmusik. Rummet har en efterklang på cirka to sekunder, hvilket bevirker, at musikken klinger smukt og præcist uden at hvirvle for meget rundt i rummet. Grundtvigskirkens orgel er placeret foran i kirken. Det betyder, at publikum altid både kan høre og se de udøvende musikere. Især er det interessant for publikum i forbindelse med orgelkoncerter at kunne følge med i organistens arbejde både med fødder og hænder. Grundtvigskirkens velklingende orgel har 34 stemmer, og det er bygget i 1988 af orgelbygger Bruno Christensen, Terkelsbøl. Fuldt hus til Grundlovsdag 2014 med skuespiller, Allan Olsen, billedet til højre.

3 Sogneeftermiddag tirsdag den 13. januar kl Sognepræst i Grundtvigskirken, Jane Marie Sognstrup, holder sogneeftermiddag. De danske digte og fortællekunsten blomstrede blandt andet via B. S. Ingemann, billedet, for at nævne en enkelt af dem, der bidrog. Vi skal høre om Ingemanns liv og værker samt synge nogle af hans salmer. Jane Marie Sognstrup, præst i Grundtvigskirken. Bernhard Severin Ingemann, Bernhard Severin Ingemann modtager et Guldhorn af unge kvinder på sin 70-års fødselsdag den 28. maj 1859.

4 Søndag den 1. februar kl : Kyndelmisse-Musik-Gudstjeneste. For at fejre lysets komme holdes der igen lysfest i Grundtvigskirken med korsang, tekstlæsninger og fællessang. Det er et meget stemningsfuldt arrangement, hvor kirkerummet udelukkende vil være oplyst af levende lys. Menigheden og begge kirkens præster medvirker sammen med Grundtvigskirkens Cantori under ledelse af Inge Beck. Grundtvigskirkens Cantori, der består af meget dygtige, unge sangere, synger korværker, der understreger de bibelske tekster, som præsterne læser. Imellem tekstlæsninger og smuk korsang synger menigheden med på de fem fællessalmer. Der er gratis adgang.

5 Søndag den 1. februar kl : Kyndelmisse-Musik-Gudstjeneste. Stemningsbilleder fra Kyndelmisse-Musik-Gudstjenesten i 2014.

6 Sogneeftermiddag tirsdag den 3. februar kl Organist, Inge Beck, holder sogneeftermiddag og fortæller om Wien og Strausserne. Ved denne sogneeftermiddag vil Inge Beck blandt andet spille musikeksempler af den berømte Strauss-familie, som lagde navn til wienervalsen, og vise flotte billeder fra den smukke, østrigske hovedstad med de mange pompøse bygninger, parker og statuer. Wien bliver ofte forbundet med nytårskoncerter, fordi der hvert år den 1. januar kl transmitteres Nytårskoncert fra den berømte, gyldne sal i Musikverein. Under Napoleonskrigene i begyndelsen af 1800-tallet blev Wien kraftigt beskadiget. Hoffet besluttede efterfølgende at rydde op i bymidten, og der blev anlagt en pragtboulevard, Ringstraße, omgivet af store parker og kolossale bygningsværker. Én af de mest berømte arkitekter, der var med til at bygge monumenterne omkring Ringstraße, var faktisk den danske arkitekt, Theophilius Hansen. Alt dette kan man se og høre meget mere om ved denne sogneeftermiddag.

7 Sogneeftermiddag tirsdag den 3. februar kl

8 Søndag den 22. februar kl : Orgelkoncert med Kai Krakenberg. Kai Krakenberg er områdeorganist i Sydslesvig med Marienkirche i Husum som hovedsæde. Han er en meget kendt koncertorganist i Tyskland og i flere europæiske lande. Ved koncerten i Grundtvigskirken spiller Kai Krakenberg orgelmusik af Dietrich Buxtehude, Johann Sebastian Bach og Johann Adam Reincken. Der er gratis adgang.

9 Sogneeftermiddag tirsdag den 10. marts kl Sogneeftermiddagen skal handle om nordiske myter. Knud Tarpgaard, billedet til højre, fortæller os historier fra Nordens Mytologi: Verdens skabelse, Tors brudefærd, Odin, Balders død, Fenrisulven og flere af de drabelige beretninger om kampene mellem Guder og Jætter. Bemærk, at denne Sogneeftermiddag blev aflyst i efteråret 2014.

10 Lørdag den 14. marts kl : Kor- og orkesterkoncert med Esbjerg Koncertkor og Archi-ensemblet. Stor kor- og orkesterkoncert med Esbjerg Koncertkor og Archi-ensemblet. Her opføres det storslåede værk: REQUIEM for kor, fire vokalsolister og orkester af Wolfgang Amadeus Mozart. Entré er 120 kroner, som betales ved indgangen. Anne Mette Balling, sopran Simon Mott, tenor Rikke Lender, alt Jens Søndergaard, bas Lotte Bille Glæsel, dirigent

11 Onsdag den 22. april kl : Orgelkoncert med Daniele Dori. Daniele Dori er 1. organist ved domkirken i Firenze, og som sådan har han en meget høj position i Italien. Han er meget ung i forhold til sin store status, da han kun er 27 år gammel. Han er en særdeles begavet orgelspiller, der allerede nu er en kendt orgelspiller i Europa. Ved koncerten i Grundtvigskirken spiller Daniele Dori orgelværker af bl.a. J.S. Bach, Mendelssohn og Gordon Young. Der er gratis adgang.

12 Sogneeftermiddag tirsdag den 5. maj kl Bødlen, rakkerne, natmændene og de omvandrende kæltringer på den jyske hede. Magister, Mette Gundel, holder foredraget, hvor vi står ansigt til ansigt med bødlen og hans arbejde, straffeloven efter Danske Lov af 1683, de uærlige og udstødte og deres endeløse konflikter med det offentlige rum gennem 300 års Danmarkshistorie fra 1600 til Foredraget omhandler også lidt om fattigforsørgelsen i denne periode, hedens opdyrkning, romantikkens forfattere og folkemindesamlere. Sogneeftermiddagen er tænkt som et oplæg til Sogneudflugten den 27. maj, hvor vi netop skal til den jyske hede for at se Rakkermuseet blandt andet.

13 Søndag den 10. maj kl : Orgelkoncert med Alessandra Mazzanti. Alessandra Mazzanti er uddannet med højeste karakter i Bologna både som koncertorganist, korleder og orkesterdirigent. Hun har indspillet en lang række CD-ere, og som koncertorganist har hun spillet i det meste af Europa og i Sydamerika. Ved denne koncert i Grundtvigskirken spiller hun sin første koncert i Danmark. Hun spiller orgelmusik af bl.a. Georg Böhm, C. Ph. E. Bach, og M. E. Bossi. Der er gratis adgang.

14 Sogneudflugt 2015: Onsdag den 27. maj 2015 kl Vi får en kop morgenkaffe i kirken til at køre på, og præcis kl kører vi. I år skal vi mod nord. Vi skal besøge den charmerende, gamle Bundsbæk vandmølle. Møllen ligger godt gemt på den vestjyske hede, men har på mange måder været et omdrejningspunkt gennem historien. Bundsbæk Mølle er opført omkring 1640 og har serviceret mange omkringliggende sognes befolkning. I begyndelsen af 1800-årene blev der uddelt fattighjælp fra møllen, og mange af modtagerne var de fattige og udstødte rakkere, der boede i Bjørnemosen bag møllen. På turen kan vi også se en rakkerhytte fra dengang, så vi får et godt indblik i de kummerlige forhold, disse mennesker levede under. Næste stop bliver middagen et sted, hvorefter vi skal til Møltrup Optagelseshjem - en gammel herregård fra 1700-tallet. Møltrup Optagelseshjem er et næsten almindeligt hjem for hjemløse mænd i alle aldre, der ønsker at leve i et alkohol- og stoffrit miljø. Alle skal opleve en meningsfuld hverdag gennem det forpligtende arbejdsfællesskab, der eksisterer omkring herregården og dens drift. På marken, i skoven, i staldene, i køkkenet, i slagteriet/pølsemageriet, i gartneriet og på værkstederne omkring de omfattende produktionsaktiviteter. Her får vi en rundvisning og eftermiddagskaffe. Vi regner med at være hjemme ved kirken omkring kl Læs mere om Sogneudflugt på side 15 og billetsalg på side 16.

15 Sogneudflugt 2015: Onsdag den 27. maj 2015 kl Rakkerne, som boede i Bjørnemosen var en udstødt gruppe, som blev betragtet som urene på grund af deres arbejde. Fra 1820erne til 1932 var Bjørnemosen beboet. Rakkerne fungerede som bødlens medhjælper, tømte lokummer, flåede døde dyr, kastrerede husdyr samt begravede selvmordere og forbrydere. Bundsbæk Mølle kan føres tilbage til 1638, hvor den nævnes i en præsteindberetning. Læs mere om Sogneudflugt på side 14 og billetsalg på side 16.

16 Sogneudflugt 2015: Onsdag den 27. maj 2015 kl Møltrup Optagelseshjem Billetsalg til Sogneudflugten foregår torsdag den 21. maj 2015 hos Lisbet Knudsen i Grundtvigskirken. Folk fra Grundtvigs sogn kan købe billet fra kl Alle andre kan købe billet fra kl Billetpris: 300,00 kroner pr. person. Der kan maksimalt købes to billetter pr. person. Læs mere om Sogneudflugt på side 14 og 15.

17 Grundlovsfest i Grundtvigskirken fredag den 5. juni 2015 kl kl Fredag den 5. juni kl kl finder den traditionsrige Grundlovsfest sted i Grundtvigskirken efter samme model hvert år: 1. Kirkekoncert kl Reception med et glas vin + en ostemad kl Foredrag i salen kl Ved koncerten i år synger barytonsangeren, Thomas Krogh, akkompagneret af Inge Beck, orgel. De vil sammen fremføre et lyst og sommerligt program. Inge Beck, orgel. Thomas Krogh, baryton. Entre: 60 kroner for hele Grundlovsarrangementet. Betaling foregår ved indgangen. Læs mere om Grundlovsdag på næste side.

18 Grundlovsfest i Grundtvigskirken fredag den 5. juni 2015 kl kl Årets foredragsholder bliver Massoud Fouroozandeh, der taler om sin egen baggrund og sit forhold til kristendommen og det danske demokrati. Massoud Fouroozandeh, født i 1970, er uddannet Cand. theol fra Århus Universitet i 2010 og daglig præst i den første migrantvalgmenighed i Danmark, Church of Love. Valgmenigheden blev valgmenighed under Folkekirken i oktober Han flygtede i 1986 fra Iran for at undgå militærtjeneste og konverterede senere til Kristendommen. Han har blandt andet udgivet bøgerne Den forbudte frelse og Islam og Kristendom - ligheder og forskelle, som har vundet mange positive anmeldelser. Læs mere om Grundlovsdag på foregående side.

19 Onsdag den 22. juli kl : Sommerkoncert med Daniele Ferretti. Daniele Ferretti er en højt uddannet kirkemusiker. Han har specialiseret sig i kammermusik, men han spiller også over hele Europa som orgelsolist. Ved koncerten i Grundtvigskirken spiller han et bredt udsnit af orgellitteraturen. Der er fri entre.

20 Billedet er fra Sogneudflugten sidste år, 2014, hos TV-Syd. Har du/i yderligere spørgsmål til Sognearrangementerne, kontakt kirke- og kulturmedarbejder, Lisbet Knudsen, som træffes bedst på alle hverdage mellem kl og på telefon eller kirkekontoret, som er åbent dagligt fra kl på telefon Har du/i yderligere spørgsmål til Koncerterne, kontakt organist, Inge Beck, på mail eller telefon samt kirkekontoret, som er åbent dagligt fra kl på telefon Vi har månedskalendere, særskilte brochurer, foldere, flyers, hæfter og løbesedler til vores forskellige kategorier af arrangementer. Kom forbi på eller ring til kirkekontoret, Ribegade 74, 6700 Esbjerg, og bliv skrevet op, hvis du vil have dem tilsendt. Kirkekontoret har tlf og er åbent mandag fredag kl Alternativt kan du sende en mail til kordegn, Jens Peter Kristensen, på følgende mail:

At give er en gave i sig selv

At give er en gave i sig selv nr. 7 MARTS - MAJ 2012 bellahoj Bronshoj Utterslev At give er en gave i sig selv Fastetid og sogneindsamling står for døren, og vi kan alle give noget tid, penge eller nærvær. Mød Anette Schiødt Thorsen

Læs mere

Orlov. Konstit. ution

Orlov. Konstit. ution Orlov Præster har det ligesom kander: Der skal være fyldt på os, før vi kan skænke ud. Kirkeministeriet har derfor i samarbejde med Den danske Præsteforening aftalt en studieorlovsordning, som gør det

Læs mere

FULD KIRKE. for Jerslev, Mylund og Hellum Sogne. KIRKEN SKAL HVERMANDS HJEMHUS VÆRE (Sjællandsk lov) KIRKEBLADET. December.

FULD KIRKE. for Jerslev, Mylund og Hellum Sogne. KIRKEN SKAL HVERMANDS HJEMHUS VÆRE (Sjællandsk lov) KIRKEBLADET. December. KIRKEN SKAL HVERMANDS HJEMHUS VÆRE (Sjællandsk lov) KIRKEBLADET for Jerslev, Mylund og Hellum Sogne Jerslev Kirke Mylund Kirke Hellum Kirke 2012 December 2013 Januar Februar FULD KIRKE Ja man følte sig

Læs mere

Nr. 118 MARTS APRIL MAJ 2015. Foto: Engle i sandet af Lene Winther Johannsen.

Nr. 118 MARTS APRIL MAJ 2015. Foto: Engle i sandet af Lene Winther Johannsen. MARTS APRIL MAJ 2015 Nr. 118 Foto: Engle i sandet af Lene Winther Johannsen. Vi har klare vidnesbyrd om engle i Biblen. Det fortælles, at efter Jesu fristelse i ørkenen kom Guds engle og sørgede for ham.

Læs mere

KIRKEBLADET SEPTEMBER, OKTOBER, NOVEMBER 2013, 11 ÅRGANG NR. 4 STOR KONKURRENCE SIDE 4

KIRKEBLADET SEPTEMBER, OKTOBER, NOVEMBER 2013, 11 ÅRGANG NR. 4 STOR KONKURRENCE SIDE 4 KIRKEBLADET SEPTEMBER, OKTOBER, NOVEMBER 2013, 11 ÅRGANG NR. 4 STOR KONKURRENCE SIDE 4 ADRESSER Præsterne træffes på telefon 98 57 10 96 Du bliver stillet om til den af præsterne, du vil tale med! Vive-Hadsund

Læs mere

Nyt fra Engholmkirken

Nyt fra Engholmkirken Nyt fra Engholmkirken APRIL 2010 AUGUST 2010 KORSET ET GODT BRAND? For syv år siden da jeg studerede i Skotland, sagde en af professorerne til en forelæsning, at korset nok er det bedste franchisesymbol

Læs mere

SOGNEBLADET. Nr. 2 2015 LUNDTOFTE KIRKE GEELS KIRKESAL

SOGNEBLADET. Nr. 2 2015 LUNDTOFTE KIRKE GEELS KIRKESAL SOGNEBLADET Nr. 2 2015 LUNDTOFTE KIRKE GEELS KIRKESAL L E D E R Nyt fra Redaktionsudvalget FORSIDEN: Malerierne er lavet af Mette Enevolds konfirmander Af REDAKTIONSUDVALGET I denne udgave af sognebladet

Læs mere

Viborg Domkirke KIRKEBLAD. I dette nummer kan du bl.a. læse om: Sogneindsamling Ny menighedsrådsformand Sogneaften om Søren Kierkegaard 200 år

Viborg Domkirke KIRKEBLAD. I dette nummer kan du bl.a. læse om: Sogneindsamling Ny menighedsrådsformand Sogneaften om Søren Kierkegaard 200 år Viborg Domkirke Marts April Maj 2013 Nr. 2 KIRKEBLAD I dette nummer kan du bl.a. læse om: Sogneindsamling Ny menighedsrådsformand Sogneaften om Søren Kierkegaard 200 år Adresser Viborg Domkirkes hjemmeside

Læs mere

Født på ny. naglerne i kroppen på korset. Vi vil vide, hvad vi har at regne med.

Født på ny. naglerne i kroppen på korset. Vi vil vide, hvad vi har at regne med. HØJDEVANGSKIRKEN, IRLANDSVEJ 45 maj-september 2015 Født på ny Hvordan kan et menneske fødes, når det er gammelt? Det kan da ikke for anden gang komme ind i sin mors liv og fødes? Spørgsmålet stilles i

Læs mere

KIRKEBLAD FOR DOVER - ALLING - TULSTRUP SOGNE

KIRKEBLAD FOR DOVER - ALLING - TULSTRUP SOGNE KIRKEBLAD FOR DOVER - ALLING - TULSTRUP SOGNE 14. ÅRGANG NR. 4 SEPTEMBER 2012 PRÆDIKEN VED KONFIRMATIONERNE I DOVER OG TULSTRUP KIRKER 2012 Er vi naive idioter? Vi der er samlede her i dag, vi er vel nærmest

Læs mere

Søndag - den første dag i ugen Det nye menighedsråd Sogneaften og onsdagssammenkomst Handicapvenlig indgang - Vestre kapel Koncerter i Thisted kirke

Søndag - den første dag i ugen Det nye menighedsråd Sogneaften og onsdagssammenkomst Handicapvenlig indgang - Vestre kapel Koncerter i Thisted kirke KIRKE SOGN Søndag - den første dag i ugen Det nye menighedsråd Sogneaften og onsdagssammenkomst Handicapvenlig indgang - Vestre kapel Koncerter i Thisted kirke KIRKEBLAD FOR THISTED SOGN. MARTS/APRIL/MAJ.

Læs mere

Egå Kirkeblad. August - September - Oktober Nr. 53-2014. Sogneaften om Egå Kirkes altertavle. Kærlige Kommune om prof kærlighed!

Egå Kirkeblad. August - September - Oktober Nr. 53-2014. Sogneaften om Egå Kirkes altertavle. Kærlige Kommune om prof kærlighed! August - September - Oktober Nr. 53-2014 Egå Kirkeblad Kærlige Kommune om prof kærlighed! Sogneaften om Egå Kirkes altertavle Bliv minikonfirmand i Egå Kirke Egå Kirkeblad Kirkekontoret Egå Mosevej 7,

Læs mere

December 2007. Læs om: Det bedste ligger. SE med andre øjne. Hvor himlen møder

December 2007. Læs om: Det bedste ligger. SE med andre øjne. Hvor himlen møder December 2007 Læs om: Det bedste ligger forude SE med andre øjne Hvor himlen møder jorden Klumme [ 2] Elevsnapshot side 3 SE om hjørnet side 4 SE med andre øjne side 6 Dybdegående side 8 Musikkoncert side

Læs mere

Kirkeblad for Kolt-Hasselager GUD ELLER GAVER?

Kirkeblad for Kolt-Hasselager GUD ELLER GAVER? Kirkeblad for Kolt-Hasselager GUD ELLER GAVER? SMUG BØRNEGUDSTJENESTE- BØRNEGUDSTJENESTE OG 5 ÅRS DÅBSTRÆF Søndag den 21. juni kl. 14.00 i Kolt Kirke INDVIELSE AF KOLT KIRKES LAPIDARIUM Søndag den 7. juni

Læs mere

KIRKEBLADET THYBORØN. Et kirkeskib Læse mere side 2. Kirkebyggeriet Læse mere side 6

KIRKEBLADET THYBORØN. Et kirkeskib Læse mere side 2. Kirkebyggeriet Læse mere side 6 KIRKEBLADET THYBORØN Et kirkeskib Læse mere side 2 Kirkebyggeriet Læse mere side 6 8SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER 2010 ÅRGANG 65 ET KIRKESKIB AF SOGNEPRÆST ROBERT ENEVOLDSEN Traditionen med kirkeskibe er

Læs mere

Tag gerne bladet med hjem! Julen 2014 Gengivelse af maleri af Emilie Demant Hatt Blå toner Jazz-koncert med koret Diabolus, side 5 Tanken på udflugt Foredrag om den skønne tænkning, side 9 Naboskab under

Læs mere

k rkebladet 73. ÅRGANG 2015 - NR. 3 - FORÅR/SOMMER - HURUP SOGN - FOLKEKIRKEN

k rkebladet 73. ÅRGANG 2015 - NR. 3 - FORÅR/SOMMER - HURUP SOGN - FOLKEKIRKEN k rkebladet 73. ÅRGANG 2015 - NR. 3 - FORÅR/SOMMER - HURUP SOGN - FOLKEKIRKEN Der er forskel på regnebogen og Bibelen - men begge er en del af virkeligheden! Af Jens F. Munksgaard Det er forår, og alting

Læs mere

Sognenyt. Haslund-Ølst. Kristrup og. derfor er det dig, han sender, Livets Gud har dine hænder, når din næste lider nød. Side 10-14.

Sognenyt. Haslund-Ølst. Kristrup og. derfor er det dig, han sender, Livets Gud har dine hænder, når din næste lider nød. Side 10-14. Sognenyt Kristrup og Haslund-Ølst Marts, april og maj 2011 9. årgang, nr. 2 Til alle husstande i Kristrup, Haslund og Ølst sogne Livets Gud har dine hænder, derfor er det dig, han sender, når din næste

Læs mere

VESTBYAVISEN. Vestergade renoveres - 1. etape er i gang. Vestergadekvarteret - Horsens MARTS 2003

VESTBYAVISEN. Vestergade renoveres - 1. etape er i gang. Vestergadekvarteret - Horsens MARTS 2003 VESTBYAVISEN Vestergadekvarteret - Horsens MARTS 2003 Vestergade renoveres - 1. etape er i gang KVARTERLØFT 2001-2007 Bliv gaderepræsentant Hvis I vil gøre noget for jeres kvarter, så bliv gaderepræsentant

Læs mere

14 STØTTE OVER TID. Da det tager lang tid at erkende tabet og indrette sig i det nye liv, ønsker mange efterladte støtte over tid.

14 STØTTE OVER TID. Da det tager lang tid at erkende tabet og indrette sig i det nye liv, ønsker mange efterladte støtte over tid. 95 14 STØTTE OVER TID Det tager tid at erkende, at ægtefællen er død og indrette sig i det nye liv. Derfor ønsker efterladte støtte over tid, en vedholdende opmærksomhed og interesse fra omgangskredsen.

Læs mere

Det Sker SYDVESTJYSKE MUSEER. Det antikvariske Selskab i Ribe Esbjerg og Omegns Museumsforening

Det Sker SYDVESTJYSKE MUSEER. Det antikvariske Selskab i Ribe Esbjerg og Omegns Museumsforening Det Sker SYDVESTJYSKE MUSEER NR. 1 2015 Det antikvariske Selskab i Ribe Esbjerg og Omegns Museumsforening Indhold 3 Forord: Kultur og Kulturforum 4 Udstillinger og aktiviteter 8 Foredrag fra Historisk

Læs mere

LANDSSTÆVNE 2015 LYSET HAR SÅ MANGE FARVER FOLDER ER MED I BLADET LIGE TIL AT TAGE UD!

LANDSSTÆVNE 2015 LYSET HAR SÅ MANGE FARVER FOLDER ER MED I BLADET LIGE TIL AT TAGE UD! NR 2 2014 MEDLEMSBLAD KOR NYT LANDSSTÆVNE 2015 LYSET HAR SÅ MANGE FARVER FOLDER ER MED I BLADET LIGE TIL AT TAGE UD! Kære alle i Folkekirkens Ungdomskor! Velkommen til KorNyt! Denne gang udkommer vores

Læs mere

Nøvlingen. oktober 2011

Nøvlingen. oktober 2011 Nøvlingen oktober 2011 Nøvlingen - Indhold Pigeraketten... 3 Nøvling festuge... 4 Kære Giro 413... 6 Small ship race... 8 Lille Nøvling klassikeren... 9 Bio/spise kombi... 10 Nøvling -hvor fanden er Nøvling?...

Læs mere

Brug hinanden 11 historier om frivillighed

Brug hinanden 11 historier om frivillighed Brug hinanden 11 historier om frivillighed Redaktion: Frivilligafdelingen Tekst: Gitte Roe Eriksen Foto: Stefan Kai Nielsen, EKKO Pressefoto Grafisk design: Lotte Rask Tryk: KLS Grafisk Hus A/S Oplag:

Læs mere

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til et par dage som

Læs mere

Kirkehilsen til Kauslunde og Gamborg sogne

Kirkehilsen til Kauslunde og Gamborg sogne Folkekirken, Vores kirke Kirkehilsen til Kauslunde og Gamborg sogne Sommer 2015 Det nærmer sig sommerferie tid og så falder roen sig over mangt og meget. Agurketid sagt på avissprog. Men også tiden, hvor

Læs mere

Sønderriset. Oktober 2013 nr. 5, 25. årgang

Sønderriset. Oktober 2013 nr. 5, 25. årgang Oktober 2013 nr. 5, 25. årgang SØNDERRISET Nummer 5, oktober 2013, 25. årgang Ansvarshavende Redaktør: Peter Hundebøll peter.hundeboell@skolekom.dk Redaktion: P. Hundebøll, B. Eskildsen Abonnement: 50

Læs mere

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark De, der drog ud AVALANNERIT - om grønlandske studerende i Danmark Jeg trives, hvor jeg bor, men jeg savner mit hjem i det kolde nord (frit efter Natasja) De, der drog ud - AVALANNERIT 1. udgave, 2. oplag,

Læs mere

KIRKEBLADET. Klezmer-aften I skyggen af Holocaust Skal man tro for at blive konfirmeret GRAVLEV STØVRING SØRUP MARTS-APRIL-MAJ 2015 - NR. 2-48. ÅRG.

KIRKEBLADET. Klezmer-aften I skyggen af Holocaust Skal man tro for at blive konfirmeret GRAVLEV STØVRING SØRUP MARTS-APRIL-MAJ 2015 - NR. 2-48. ÅRG. KIRKEBLADET GRAVLEV STØVRING SØRUP Læs bl.a. om: Klezmer-aften I skyggen af Holocaust Skal man tro for at blive konfirmeret WWW.BUDERUP-GRAVLEV.DK MARTS-APRIL-MAJ 2015 - NR. 2-48. ÅRG. For børn " KLIP

Læs mere

Det sker i Skagen/Aalbæk - april 2015

Det sker i Skagen/Aalbæk - april 2015 Onsdag d. 1. april Det sker i Skagen/Aalbæk - april 2015 Kl. 13.00-13.30: Månedens historie på Kystmuseet Skagen. Den tilsandede Kirke/Sct. Laurentii kirke - Den 5. juni 1795 var det slut; den store og

Læs mere