Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Nr. 2 September årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Nr. 2 September årgang"

Transkript

1 Udgivet af Skamstrup Møllelaug Nr. 2 September årgang

2 Fra REDAKTIONEN Hej igen! - alle sammen. Vi er meget glade for den positive respons, vi - i den nye redaktion - har fået efter vores første udgivelse, hvor vi satsede stort og gav Vingesuset et nyt look. Vi vil fortsat gøre alt, hvad vi kan, for at gøre bladet interessant - og opfordrer stadig jer læsere til at komme med indlæg. Både tekst og billeder vedr. møllen og dens historie kan sendes til: vingesuset@skamstrupmolle.dk - eller bare giv os et praj, så henvender vi os til jer og hjælper med at fortælle jeres historie. Vivi Clausen og Helga Schmidt Chemnitz næste Vingesuset er HUSK - at besøge hjemmesiden: som løbende opdateres med de aktuelle nyheder. Støt møllen - bliv personligt medlem - kun 100 kr / årligt. Sådan gør du: Bankoverførsel: reg.nr: 1551 kt.nr eller Mobilpay: Husk at opgive navn og adresse.

3 Landsmølledag / sæsonåbning v/ Vivi I år havde møllelauget valgt at holde sæsonens første åbningsdag sammen med Landsmølledagen - det viste sig at være en god idé. På dagen var det strålende solskin og der blæste en frisk vind hen over møllebakken, hvor møllens fuldsejlede vinger snurrede lystigt rundt - de kunne ses på lang afstand. Det viste sig at være god reklame. Café og møllebod var i dagens anledning flyttet ud i telt på møllebakkens sydside. Gæsterne strømmede jævnt til, så begge boder fik næsten udsolgt. Mølleinteressede blev vist rundt i møllen af møllere, -svende og guider, som berettede om møllens interessante historie. Da børnene ikke kunne klare mere fortælling, gik de ud til bålet, hvor de bagte brød af møllemel eller fik en træktur på en af ponyerne, som Katrinebjerg Ridecenter stillede til disposition. Vi takker alle for besøget. PÅ - snarligt - GENSYN!

4

5 Høstdag i Skamstrup v/ Gitte Søndag d. 10. september var en dag i høstens tegn. Ikke fordi der kørte maskiner rundt ude på marken. Det var dog godt nok lige før, at landmændene ikke nåede at blive færdige med høsten før høstgudstjenesten. Menighedsrådet og Møllelauget havde slået sig sammen om et hyggeligt arrangement. Først en fin gudstjeneste i kirken, hvor minikonfirmanderne havde pyntet kirken med alt fra grøntsager, frugter og blomster - til korn og mel (i poser). Bagefter gik vi alle op til møllen, hvor vejret artede sig rigtigt fint. Det var lidt koldt, men det var tørvejr, og der var vind nok til, at møllen kunne male en masse mel. Frokosten var en dejlig grillpølse med brød. Hvorfor købe brød når vi har så meget mel. De 70 brød var selvfølgelig hjemmebagte af møllemel. Derefter kom der fokus på høstmaskiner gennem tiden. Møllelauget fortalte om høst med le, senere slåmaskine, selvbinder osv. - op til nutidens store mejetærskere. Der efter fik børnene lov til at hoppe i et neg for at få kernerne af, så de kunne komme i den store kværn og blive til mel. Ud over gæsterne fra kirken kom der et par håndfulde andre gæster, som lige kom forbi - inspireret af de snurrende vinger. En rigtig god dag, som vi gerne gentager til næste år.

6

7 Møllelaugets 25-års jubilæum v/ Helga Endelig kom dagen, som Møllelauget længe havde glædet sig til at fejre, nemlig Møllelaugets 25 års jubilæum. Forberedelserne havde været undervejs længe, hvor møllebanden og andre aktive medlemmer havde malet, ryddet ukrudt og lagt SF-sten under bord-bænkesæt, for at møllen og området omkring den kunne tage sig godt ud på den store dag. Dagen forinden ankom 480 kg korn fra Lerchenborg, som skulle fyldes i tønder og derefter indføres i møllens egen protokol. Kornet er af sorten Hvid Hvede og ville vinden være med os, så var der i hvert fald masser af korn, som kunne blive malet. På møllebakken havde vi stillet telt op, hvor caféen og mølleboden skulle være. Uden for teltet var der plads til forskellige aktiviteter for både børn og voksne. Der var bl.a. Kongespil, Mikado og terningespil i store formater. På magasinloftet havde vi lavet en udstilling i form af plancher og billedcollager, som fortalte møllens historie. Historien kunne også ses i de mange avisartikler, der havde været igennem tiden, samt de mange fotografier der er blevet taget ved de talrige arrangementer, som Møllelauget har holdt igennem tiden. Forventningsfulde gæster kom for at se møllen i drift. Vi var så heldige, at der var vind nok til at få malet 20 kg mel. På broloftet og kværnloftet kom der god aktivitet. Møller, svend og lærling fik i perioder travlt, men fik dog alligevel nogle gode snakke med de nysgerrige gæster omkring det store arbejde, der er med at vedligeholde en funktionsdygtig mølle. Gæsterne så, hvordan møllen virker og man kunne fornemme deres fascination omkring kværnen, hvor duften af nymalet mel bredte sig, samt sigten, hvor melet endte i sække. Der blev studeret og spurgt til de mange bevægelige dele og gæsterne kunne fornemme Møllelaugets stolthed over at være en del af Skamstrup Mølles historie.

8 Mørkøv Maskinforretning A/S Tlf v. Tine Munch Hovedgaden Mørkøv Tlf.: Entreprenør Søren Handrup Jensen Nørreled 10, 4440 Mørkøv Tlf: Mobil:

9 Da der blev poset mel, blev det også iagttaget ihærdigt, og nogle af gæsterne kom ned i mølleboden for at købe mel. I mølleboden kunne der købes alt lige fra nybagt rugbrød, mel malet ugen før, T-shirts med billede af møllen, krus og andre møllesouvenirs. I caféen blev der i dagens anledning serveret frikadeller med kartoffelsalat og grillede pølser med brød. Selvfølgelig blev der også serveret vores traditionelle møllekringle til kaffen. Gæsterne fik også en god snak omkring de øvrige arrangementer Møllelauget afholder i løbet af året for at kunne drive møllen. Ved teltet stod en mælkejunge, hvor gæsterne kunne give et bidrag til nye tiltrængte sejl, som er møllelaugets store ønske. Vejret var med os og alle havde en god dag, hvor både gamle og nye aktive medlemmer var sammen om formidle Skamstrup Mølles lange begivenhedsrige historie. Møllelauget vil derfor takke alle, som gennem tiden har været med til at støtte op om Skamstrup mølle, så vi sammen kan være stolte over at have egnens flotteste vartegn.

10 FREDAG DEN 3. NOVEMBER KL Vi spiller 20 spil om ænder og har selvfølgelig sidegevinster. DØRENE ÅBNES KL I SKAMSTRUP FORSAMLINGSHUS I pausen er der salg af kaffe/te og kage samt øl og vand Traditionen tro har omegnens handlende skænket mange fine gaver, som kan vindes ved køb af lotterisedler

11 Møllebanden v/ Niels Vedligehold af Møllen og Møllehuset Det har på grund af vejret været en langsommelig proces at foretage udvendigt vedligehold på møllen denne sommer, men vi har dog nået så meget, at møllen stadigvæk står pæn og kan klare endnu en vinter. Vi har desværre lidt vandindtrængning i møllehatten og i mølleakselen. Dette skal vi have repareret, inden det bliver vinter. Desuden skal hele Møllen behandles udvendig med algefjerner. Møllebakken og Møllen er et yndet udflugtsmål for mange, og det er vi rigtig glade for. Da det skal være sikkert at færdes og opholde sig ved Møllen, har vi repareret det ene rækværk samt renoveret og malet bord/ bænke-sættene. På Møllehuset har vi fået malet væggene og tjæret soklen. Vinduer og døre er ligeledes blevet repareret og malet. Drift af Møllen Der har været god vind de dage, vi hen over sommeren har haft møllen åben. Møllen har kørt godt og vi har fået malet en del mel. Vi har fået repareret og afprøvet vores valse, så vi også har mulighed for at valse byg og havre til foder. Det at køre med valsen og stadig sikre, at møllen ikke kører for hurtigt, har dog været noget af en udfordring. Derfor vil der hen over vinteren blive brug for at lave lidt ombygning og forbedringer på valsen. Vores sejl til vingerne er meget jordslåede og medtagne, så det er tvivlsomt om de kan bruges næste år. Derfor er vi i gang med at skaffe midler, så det bliver muligt at købe nye sejl.

12 Formandens dagbog v/ Gitte Onsdag d. 5. apr. Besøg af minikonfirmander. Tirsdag d. 2. maj. Besøg af Tornved Lokalhistorisk forening en tirsdag aften. En flok på ca. 20 gæster kom og fik en hurtig introduktion til møllen og derefter en tur rundt i møllen. Under kaffen i møllehuset kom vi lidt mere ind på møllen og laugets historie. Lørdag d. 20. maj. Arbejdsdag. Nu er møllen så godt som klar til åbning. De allersidste ting i hatten er lavet færdige, kværn og sigte er rengjort. Gulvet på kværnloftet er ikke vasket i mange år. Det vil vi helst ikke, da vi bare vasker fugtigt mel o.a. ned i mellem gulvbrædderne. Nu var det godt nok blevet beskidt efter div. ting, der er drysset ned fra reparationen på hatteloftet. Derfor har to personer ligget på deres knæ og skrubbet og skrabet gulvet, så det ligner et nyt gulv. Nu kan man rigtigt se, hvor meget gulvet en etage længere nede trænger til samme tur. Sejlene er blevet efterset og lappet. De er ikke kønne, og der er mange små huller i. Lapperne bliver limet på, hvor efter de stryges med høj varme. Limen fordeles helt ud til kanten af lappen, og trænger godt ind i stoffet. Det blæste for meget til at sætte sejl på vingerne, men alle vindbrædder er på, og vingerne kan dreje - med forstærkningen af akslen. Torsdag d. 1. juni. Sejlene er sat på og der blev malet 50 kg mel, så vi har noget til åbningsdagen i tilfælde af vindstille. Alt synes at virke efter den store reparation.

13 Lørdag d.17. juni. Det blæste en del da vi satte det store telt op i dag, men vi var mange nok til at holde på det, til det var fastgjort. Der blev lavet forskellige andre forberedelser til i morgen. Vi er så klar, som vi kan være dagen før. Dagen startede med besøg af en frivillig fra Jernløse Mølle. De var løbet tør for melposer her dagen før Dansk Mølledag. Så er det jo godt, at vi kan hjælpe hinanden. Vi havde rigeligt 1 kg poser på lager. Så fik vi også lidt erfaringsudveksling over morgenkaffen.. Søndag 18. juni. Dansk Mølledag. Det var en god dag. Der var godt med gæster, og godt med vind og sol. Gæsterne havde rig lejlighed til at se mølleriet i aktion. I caféen var der smørrebrød, og rugbrødet var delvist bagt af mel fra møllen. Det forsvandt hurtigt og køkkenholdet måtte smøre flere madder af det lækre rugbrød. Søndag d. 25. juni. I dag har jeg haft besøg fra USA. En slægtning til en af møllerne på Gislinge Mølle. Han bor nu i USA, men har tidligere besøgt os. I dag skulle hans familie så se Gislinge Mølle i Skamstrup. I juli og august har der været arbejdsdage, hvor mangeartede opgaver er blevet udført. Det være sig ude som inde. Èn af opgaverne var at lægge SF-sten under det andet af de to tunge bord/bænke-sæt. Det er godt at nogen af de frivillige har knæ til den opgave. Lørdag d. 2. sept. Vi holdt åbent i forbindelse med loppemarkedet. Derudover var der besøg af gruppe på 12 voksne og 4 børn til kaffe og møllekringle. Mange torsdage samt en hel del andre dage har frivillige klaret forskellige opgaver, som de har taget til sig. Jeg håber, at alle har hygget sig med det. I alle tilfælde er vores gæsters kommentarer, at alt ser så velholdt ud. Tag det til jer, frivillige.

14 Vedr. forårets generalforsamling v/ Helga Ved generalforsamlingen torsdag d. 27. april 2017 valgte Kari Ingerslev ikke at modtage genvalg. Kari har i mange år har været et meget aktivt medlem af Møllelauget. I bestyrelsen var hun referent i mange år og deltog desuden i de fleste af møllelaugets forskellige arrangementer. Blandt andet stod hun for caféen, hvor hun sørgede for gæsterne til åben mølledag, julemarked m.fl. og var redaktør af talrige numre af Vingesuset. Bestyrelsen og Møllelauget takker for det store engagement, Kari har vist udvist og ønsker hende god vind fremover. Margit Petersen fra Skamstrup blev valgt ind i bestyrelsen, og ved det konstituerende møde blev hun budt velkommen - samt valgt til vores nye referent. v/ Lene og Erik Jensen Holbækvej Knabstrup 4440 Mørkøv Telefon: Åbningstider: Mandag - Fredag Lørdag - Søndag Dem med sigtebrødet!

15 SMÅKAGEBAGEDAG onsdag d. 22. november fra kl til senest Igen i år har vi fået lov til at låne skolekøkkenet på Skovvejens skole, afd. Kildebjerg i Mørkøv. Kom og vær med - der bliver bagt - smagt - og lagt i dåser. Vi sørger for dej, mad og drikke. Har du lyst til at deltage - så kontakt: Gitte: tlf evt. mail: formand@skamstrupmolle.dk

16 Lørdag den 9. og søndag den 10.december kl I køregangen sælges pyntegrønt og dekorationer, sigtebrød og meget mere. På magasinloftet kan du i cafeen købe hjemmelavede æbleskiver, gløgg, kaffe og te samt pølsehorn. På broloftet sælger vi julepynt, hjemme bagte småkager, bolcher, dekorationer og meget andet. På kværnloftet er der aktivitet for børn.

17 JULETRÆSSALG Søndag den 17.december mellem kl. 11 og 15 sælger vi juletræer fra møllehuset. Nyd et glas gløgg eller kakao i huset, mens vores mølle-julemænd bærer træet ned til din bil.

18 Søndag 3. december afholdes det årligt tilbagevendende Tænd lys-arrangement. Se program på Støt vores annoncører - de støtter Skamstrup mølle

19 Skamstrup Møllelaugs bestyrelse Formand: Gitte Husballe Tlf Skamstrupvej Mørkøv mail: Næstformand: Niels Clausen Tlf Lindholtvej Mørkøv mail: nielsclausen53@gmail.com Kasserer: Hanne Bach Tlf Alleshavevej Eskebjerg mail: bach@mail.tele.dk Referent: Margit Petersen Tlf Skamstrupvej Mørkøv mail: margitsegen@gmail.com Bestyrelsesmedlemmer: Bjarne Bach, Tlf Alleshavevej Eskebjerg mail: bach@mail.tele.dk Helga Chemnitz Tlf Østerled Mørkøv mail: helgachemnitz@gmail.com Suppleanter: Ruth Sørensen Tlf Skamstrupvej Mørkøv Flemming Rasmussen Tlf Grydebjergvej Mørkøv mail: ulkestrup@mail.dk Hjemmeside: skamstrupmolle.dk

20 Årets aktiviteter Åben mølle: 28. okt. kl *. Andespil: 3. nov. kl. 19 i Skamstrup forsamlingshus. Småkagebagning: 22. nov. kl. 17. Skolekøkkenet, Skovvejens skole, afd. Kildebjerg, Skamstrupvej 18, Mørkøv Tænd-lys - arrangement: 3. dec. kl. 16. Julemarked: 9. og 10. dec. kl Juletræssalg: 17. dec. kl Arbejdsdage - kl. 9.: 30. sep., 28. okt.*, 25. nov., 3. dec. * FSO afholder loppemarked i den gamle stald

Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Oktober årg

Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Oktober årg Udgivet af Skamstrup Møllelaug Oktober 2016 25.årg Adresseliste for Skamstrup Møllelaugs bestyrelse Formand: Gitte Husballe, Skamstrupvej 30 4440 Mørkøv, 2344 8428 mail: formand@skamstrupmolle.dk Næstformand:

Læs mere

Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Nr. 1 Marts årgang

Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Nr. 1 Marts årgang Udgivet af Skamstrup Møllelaug Nr. 1 Marts 2017 26. årgang NY REDAKTION. Hej alle sammen. Vi er den nye Vingesus-redaktion og dette er således vores første nummer af Vingesuset. Vi vil som det første sige

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014 23. årgang

Nr. 2 oktober 2014 23. årgang Nr. 2 oktober 2014 23. årgang Adresseliste for Skamstrup Møllelaugs bestyrelse Formand: Gitte Husballe, Skamstrupvej 30 4440 Mørkøv 2344 8428 mail: formand@skamstrupmolle.dk Næstformand: Hanne Bach, Alleshavevej

Læs mere

Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Nr. 1 Marts årgang

Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Nr. 1 Marts årgang Udgivet af Skamstrup Møllelaug Nr. 1 Marts 2018 27. årgang Nyt fra redaktionen v/ Vivi Jeg har måttet sige farvel til min gode redaktionskollega Helga, som ikke længere har mulighed for at afse tid til

Læs mere

Nr. 1 Marts årgang

Nr. 1 Marts årgang Nr. 1 Marts 2016 25. årgang Adresseliste for Skamstrup Møllelaugs bestyrelse Formand: Gitte Husballe, Skamstrupvej 30 4440 Mørkøv, 2344 8428 mail: formand@skamstrupmolle.dk Næstformand: Niels Clausen,

Læs mere

Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Nr. 2 September årgang

Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Nr. 2 September årgang Udgivet af Skamstrup Møllelaug Nr. 2 September 2018 27. årgang Fra redaktionen v/ redaktøren Hej igen! - alle sammen. Vi - dvs. bestyrelsen og undertegnede - vil fortsat gøre alt, hvad vi kan, for at gøre

Læs mere

Nr. 2 September årgang

Nr. 2 September årgang Nr. 2 September 2013 22.årgang Adresseliste for Skamstrup Møllelaugs bestyrelse Formand: Gitte Husballe, Skamstrupvej 30 4440 Mørkøv 5927 5391 mail: ghhusballe@webspeed.dk Næstformand: Hanne Bach, Alleshavevej

Læs mere

Nr. 1 Marts årgang

Nr. 1 Marts årgang Nr. 1 Marts 2015 24. årgang Adresseliste for Skamstrup Møllelaugs bestyrelse Formand: Gitte Husballe, Skamstrupvej 30 4440 Mørkøv 2344 8428 mail: formand@skamstrupmolle.dk Næstformand: Hanne Bach, Alleshavevej

Læs mere

Nr. 2 September 2012 Årg. 21

Nr. 2 September 2012 Årg. 21 Nr. 2 September 2012 Årg. 21 Adresseliste for Skamstrup Møllelaugs bestyrelse Formand: Gitte Husballe, Skamstrupvej 30 4440 Mørkøv 5927 5391 mail: ghhusballe@webspeed.dk Næstformand: Kari Ingerslev, Hedekæret

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Nr. 1 April årgang

Nr. 1 April årgang Nr. 1 April 2013 22. årgang Adresseliste for Skamstrup Møllelaugs bestyrelse Formand: Gitte Husballe, Skamstrupvej 30 4440 Mørkøv 5927 5391 mail: ghhusballe@webspeed.dk Næstformand: Kari Ingerslev, Hedekæret

Læs mere

w w w. s k a m s t r u p m o l l e. d k

w w w. s k a m s t r u p m o l l e. d k Lørdag 4. Oktober kl. 9.00: Arbejdsdag Søndag 12. Oktober kl. 12.00-16.00: Familiedag Nr. 2 okt. 2008 17. årgang Lørdag 25. Oktober kl. 09.00: Arbejdsdag Fredag 7. November kl. 19.30: Lørdag 22. November

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Krejbjerg - Nyt April 2015

Krejbjerg - Nyt April 2015 Krejbjerg - Nyt April 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FÆLLESSPISNING Fredag, den 17. april kl. 18.30 er der forårsfællesspisning i Krejbjerg Forsamlingshus. Madholdet er i forårshumør

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2016 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Kære Midtvejs-hold og kære Voksenhold. Fuglene synger, vintergækker og erantis pryder haverne,

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD

DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD DYR PÅ LANDET & FRA JORD TIL BORD Vi glædede os vist begge rigtig meget til vores første temauge og var nok samtidig lidt spændte på hvordan det hele ville forløbe. Det var jo meget anderledes især for

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk

FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk FREDAG D. 21/10-11 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Kom til Skt. Hans aften ved Teglværkssøen i Ådum torsdag den 23. juni Kl. 19.30 er grillen varm, så I kan købe

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

nyt Juleoptog i Lunde. Aktivitetskalender for sognets beboere November 2010

nyt Juleoptog i Lunde. Aktivitetskalender for sognets beboere November 2010 nyt Aktivitetskalender for sognets beboere Juleoptog i Lunde. November 2010 Hej alle børn og voksne! Så har vi igen haft kontakt til julemanden, og han har bekræftet, at han igen i år lægger vejen forbi

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Ekstraordinær generalforsamling 1. februar Fællesspisning 28. januar Januar

Krejbjerg Nyt. Ekstraordinær generalforsamling 1. februar Fællesspisning 28. januar Januar Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Januar 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning 28. januar 2011 Ekstraordinær generalforsamling 1. februar 2011 Fastelavnsfest 6. marts 2011 Formandens

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED HusAvisen Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED Bydelshusets julemarked er allerede blevet en fast tradition. I år bliver julemarkedet den 27. november kl. 11.00-16.00. På julemarkedet er der boder, hvor beboere

Læs mere

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502

HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 HALSNÆS NY BOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 19 August 2013 Lathyrushaven Indhold: Sankt Hans Aften - Sommerfest endnu en gang 15 års jubilæum Bolddag med

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Nyhedsbrev April 2017 Aktivitetskalender 2. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

De 2-3 årige på grøn stue

De 2-3 årige på grøn stue Dagens Høst I september måned har alle børn i Dybbølsten Børnehave arbejdet med temaet høst. Vi har på de 3 stuer haft forskellige aktiviteter og oplevelser. Nogle af disse oplevelser vil vi dele med jer.

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Arrangementer 2009-2010 Til opslagstavlen På bestyrelsens vegne vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle, der hjalp til med renoveringen

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

MEDARBEJDERBLADET. jul. Glædelig. December Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt!

MEDARBEJDERBLADET. jul. Glædelig. December Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! MEDARBEJDERBLADET Center for beskyttet beskæftigelse Glædelig jul December 2017 - Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! Indhold December 2017 MEDARBEJDER BLADET

Læs mere

Tur til OruphøjEfterårsferien 2015. For fritidsklubben.

Tur til OruphøjEfterårsferien 2015. For fritidsklubben. Tur til OruphøjEfterårsferien 2015 For fritidsklubben. Nu er det igen tid til, at vi tager på efterårskoloni. Det sker mandag d. 12. okt. hvor der vil være afgang kl. 8:00 og vi vender hjem igen fredag

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Nr. 2 oktober årgang

Nr. 2 oktober årgang Nr. 2 oktober 2010 19. årgang Adresseliste for Skamstrup Møllelaugs bestyrelse Formand: Gitte Husballe, Skamstrupvej 30 4440 Mørkøv 59 27 53 91 mail: ghhusballe@webspeed.dk Næstformand: Kari Ingerslev,

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Sydfyns Sydfyns single- Single- og venskabsklub Venskabsklub

Sydfyns Sydfyns single- Single- og venskabsklub Venskabsklub Sydfyns Sydfyns single- Single- og venskabsklub og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OKTOBER 2012 Fredag den 5. oktober kl. 19 Klubaften på Færgegården, Færgevej 13, 5700 Svendborg Der serveres krydderstegt

Læs mere

MØLLEPOSTEN November 2010 * Møllepost nr. 31

MØLLEPOSTEN November 2010 * Møllepost nr. 31 MØLLEPOSTEN November 2010 * Møllepost nr. 31 Majbølle Møllelaug har brug for dig! Vi har brug for flere medlemmer, der vil være med til at støtte op om Majbølle Mølle og gøre en forskel! Som medlem af

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

nr.43 KONGSGAARDEN Håndarbejdets dag 2. november Gammeldags Andespil 9.november Julestue 10. december

nr.43 KONGSGAARDEN Håndarbejdets dag 2. november Gammeldags Andespil 9.november Julestue 10. december nr.43 KONGSGAARDEN Håndarbejdets dag 2. november Gammeldags Andespil 9.november Julestue 10. december Jul på Kongsgaarden Oktober 2017 Håndarbejdets Dag torsdag 2. november kl. 16 20 Vi holder atter Håndarbejdets

Læs mere

Uge 47 Uddannelse og jobuge. Fra Idé til produkt 2. klasse. Eksempler fra Frederiksberg virksomheder

Uge 47 Uddannelse og jobuge. Fra Idé til produkt 2. klasse. Eksempler fra Frederiksberg virksomheder Uge 47 Uddannelse og jobuge Fra Idé til produkt 2. klasse Eksempler fra Frederiksberg virksomheder Den gode stol Hvem er jeg og hvad er jeg god til? Du er god til mange ting Hvis man spørger folk, hvad

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Forårshilsen fra bestyrelsen.

Forårshilsen fra bestyrelsen. Nr. 1 Sæson 2015 Forårshilsen fra bestyrelsen. Dette er årets første udgave af Solstrålen. Vi vil arbejde på, at bladet udkommer to tre gange i løbet af sæsonen og håber på at I alle vil tage godt imod

Læs mere

generalforsamlingen den kl. 19:00,

generalforsamlingen den kl. 19:00, Nyhedsbrev Hermed et godt nytår og velkommen til 2018, med store ønsker om et år med oplevelser og gode input til, at alle kan leve deres liv med masser af kvalitet og humor. Vi fik mange dejlige oplevelser

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere