Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Nr. 1 Marts årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Nr. 1 Marts årgang"

Transkript

1 Udgivet af Skamstrup Møllelaug Nr. 1 Marts årgang

2 NY REDAKTION. Hej alle sammen. Vi er den nye Vingesus-redaktion og dette er således vores første nummer af Vingesuset. Vi vil som det første sige Mange tak til Kari for hendes store indsats til bladet. Dernæst vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at gøre bladet interessant. Vi vil derfor gerne opfordre læserne til at indsende fotos og beretninger vedr. møllen og dens historie til - eller komme og tale med jer, så vi kan give det videre til de øvrige læsere. PS! Dead-line næste Vingesuset er d. 1. sept Vivi Clausen og Helga Schmidt Chemnitz HUSK - at besøge hjemmesiden: som løbende opdateres med de aktuelle aktiviteter. - at betale kontingent. Bankoverførsel: reg.nr: 1551 kt.nr eller Mobilpay: Husk også at opgive navn og adresse eller medlemsnummer.

3 Indkaldelse til Generalforsamling Torsdag den 27. april kl i møllehuset. Iflg. møllelaugets vedtægter afholdes hermed ordinær generalforsamling som angivet ovenfor. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere og protokolfører. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Regnskab og evt. budget. 5. Indkomne forslag. 6. Fastsættelse af kontingent. 7. Valg af bestyrelsen. 8. Bilagskontrollanter og bilagskontrollantsuppleant. 9. Eventuelt. Ad 4: Årsregnskabet i sin helhed vil blive fremlagt på generalforsamlingen og kan ses på hjemmesiden via link i invitationen til generalforsamlingen samt efterfølgende via link i referatet fra generalforsamlingen. Bilagskontrol og saldoafstemning er foretaget d. 9. feb uden anmærkninger. Ad 7: Bestyrelsen: På valg er Kari Ingerslev*, Niels Clausen og Helga Chemnitz. Suppleant: På valg er Flemming Rasmussen. * modtager ikke genvalg. Ad 8: Bilagskontrollanter. På valg er Lisbeth Petersen. Forslag til den årlige generalforsamling skulle iflg. vedtægterne have været skriftligt indleveret til bestyrelsen senest 1. marts. Der er ikke modtaget forslag inden fristens udløb.

4 Regnskab 2017 v/ Hanne

5 Møllebanden v/ Niels Vedligeholdelsesopgaver på Skamstrup Mølle 2017 Som tidligere omtalt har vi konstateret så meget råd i vingeakselen, at det ikke er forsvarligt at køre med møllen, før vi har forstærket akselen med vinkeljern og nye spændejern. Disse er nu ved at blive fremstillet af et par af møllebandens medlemmer og vil blive monteret i marts - april, så vi atter kan komme til at køre med møllen. Vi forventer så, at mølleakselen kan holde indtil, at vi også er nødt til at skifte møllens vinger. Det varer forhåbentlig en del år. Da det at male vinger i 2016 var en noget større opgave end vi forventede, fik vi ikke tjæret møllens beklædning. Dette skal vi have gjort i løbet af sommeren, samtidig med at vi også skal male alle døre og vinduer. Møllehuset - som er vores samlingssted - trænger også til udvendigt vedligehold. Torsdagsholdet Torsdagsholdet er en lille gruppe møllebande-medlemmer, der mødes i møllehuset hver torsdag formiddag. Ud over hyggeligt samvær påtager vi os forskellige vedligeholdelsesopgaver, så møllen fortsat kan stå som et pænt varetegn for Skamstrup. Nogle dage kører vi selvfølgelig også med møllen. Kunne du tænke dig at blive klog på møllens konstruktion, være med til at udføre vedligehold, samt evt. at lære at køre med møllen er dette måske noget for dig. Vi mødes alle torsdage kl Kontakt for yderligere info: Niels Clausen, tlf eller mail: nielsclausen53@gmail.com v/ Lene og Erik Jensen Holbækvej Knabstrup 4440 Mørkøv Telefon: Åbningstider: Mandag - Fredag Lørdag - Søndag Dem med sigtebrødet!

6

7 Interview med Poul-Erik Rasmussen v/ Helga Mig og møllen Poul Erik Rasmussen er 78 år og uddannet tømrer/snedker. Poul Erik blev ansat til at varetage unge bistandsklienter i Tornved Kommune i 1994 som et led i et projekt, hvor istandsættelsen af Skamstrup Mølle skulle foregå. Da du blev ansat til at restaurere den gamle mølle, hvad var så din første tanke? Min første tanke var: Det bliver et sjovt arrangement. Var dog klar over at det var et lidt specielt byggeri og at det var bistandsklienter, som skulle være med til at istandsætte møllen. En del af de unge mennesker var jo meget svære - nogle havde også svært ved at komme til tiden. Der var 6-8 stykker som skiftevis var med hen over byggeriet. Hvorfor er du blevet ved møllen i så mange år? Jeg blev bidt af det og fortsatte som frivillig, når vi havde samling om lørdagene og søndagene. Hvad er forskellen mellem den gamle mølle og den nye mølle i forhold til det maskinelle? Der er princippet ikke nogen forskelle. Skamstrup Møllelaug ville jo i starten gerne have, at jeg skulle bygge en ny mølle, da den gamle brændte ned i stormen Det ville jeg ikke være med til, men ville gerne være behjælpelig med at finde en ny gamle mølle. Da fandt jeg Gislinge Mølle, som jeg havde haft set på. Jeg opsøgte opsynsmanden, som stod for møllen og fik adressen til ejeren. Det var en svensk kvinde og gav så adressen til bestyrelsen, som derefter fik handelen til kr. i hus.

8 1. juli 2000 begyndte jeg at pille Gislinge Mølle ned sammen med en gammel arbejdskammerat Knud Pedersen. Vi havde en almindelig arbejdsuge, hvor vi pillede ned og i weekenden kom Møllebanden og ryddede op, da det vi havde pillet ned lå rundt om i møllen. Der var væsentligt mange flere i møllebanden dengang end der er i dag. Nedtagning tog 1 måned ialt, hvor vi også havde hjælp af kran, samt stillads som stod midt i møllen. Af alt det som blev nedtaget, var det kun skelettet, som stod tilbage. Vi startede om morgenen kl. 8 og da vi var færdige med at skille skelettet ad om aftenen kl. 20, lå det i Jyderup, hvor det efterfølgende blev renoveret. Vintermånederne gik med at renovere skelettet og indmaden, da alt det andet var i så dårlig stand, at det skulle erstattes af nyt. Foråret 2001 blev stilladset sat op på møllebakken - til stor forundring. Møllebanden og jeg startede kl om morgenen og var allerede færdig med opførelsen af skelettet kl. 18. Skurvognen, som allerede stod fra tidligere restaurering af den gamle mølle, brugte Knud og jeg til at lave spær i og mejeriet til alt det øvrige. Det fyldte meget med alt det træ og vi havde gode gavn af de hunde til at flytte rundt på alt tømmeret. Senere hen, da møllen skulle beklædes, fik vi meget hjælp af forskellige folk til at bære spåner op på stilladset, så jeg kunne montere dem. Møllen stod færdig i 2003.

9 Hvad gør du af tanker med hensyn til møllens fremtid? Det er et godt spørgsmål. Hvis der ikke kommer nye folk til, er jeg bange for, at den vil gå i stå, hvis der ikke er nogen til at vedligeholde og køre med møllen. Der er jo heldigvis kommet nogle nye folk til, som er yngre end os andre, som er ved at stå af. Jeg ved ikke om jeg er den ældste lige nu, men vi kan jo ikke køre møllen alene, da vi ikke kan rigge møllen til. Vi kan ikke selv komme op på vingerne mere. Vi fik da nye til, da vi i forrige år afholdte et møller-kursus, hvor folk udefra kunne komme og lære at køre med møllen. Det var et 3 dages kursus, hvor vi havde information om møllen og om møllens drift og afsluttede kurset med at køre med møllen. Ligesom de andre foreninger er det jo svært, der kommer ingen deltagere og folk har for travlt. Det er et stort problem for samfundet. Men nu her til foråret ordner vi møllen, så den er klar til ny sæson.

10 JUBILÆUM v/hanne Det Vingesus du nu sidder med i hånden er det 52. medlemsblad, der er skrevet indenfor de sidste 25 år - så længe har vi arbejdet med møllen, og så længe har vi skrevet om, hvad der sker på møllen af både stort og småt. Nogle af vores medlemmer har faktisk været med hele vejen - og det gælder også for vores frivillige og annoncører. Det er for os i bestyrelsen udtryk for, at beslutningen om at renovere møllen var rigtig. Men uden jer var det ikke gået - der er lagt tusindvis af timer i renovering, genopbygning efter branden og i arrangementer, der har givet penge til vedligeholdelsen - så STOR TAK til jer og til jer, der på anden vis har støttet arbejdet gennem årene bliver derfor et jubilæumsår - et år, hvor vi sammen med jer gerne vil fejre, at vi er nået herfra: og hertil: Vi fejrer vores jubilæum d. 16. september - I får nærmere besked

11 18. JUNI MØLLEN ER ÅBEN KL Let frokost, kaffe og kringle, samt øl og sodavand kan købes. Der vil være aktiviteter for både voksne og børn: Rundvisning med de hvidklædte møllere Pandebrødsbagning over bål - se opskriften herunder. Træk-ture på en af Katrinebjerg Ridecenter s ponyer Støvlekast ned ad møllebakken Soldaterbrød 50 gr. gær 1 spk honning 2½ dl vand salt kardemomme, kanel, eller hvad man har lyst til Mel indtil dejen ikke længere klistrer. På Dansk Møllerforenings hjemmeside: kan du se, hvilke andre møller der ligeledes har åbent.

12 Mørkøv Maskinforretning A/S Tlf v. Tine Munch Hovedgaden Mørkøv Tlf.: Entreprenør Søren Handrup Jensen Holbækvej 254, 4440 Mørkøv Tlf: Mobil: og vi siger: TAK FOR HJÆLPEN!

13 Formandens dagbog v/ Gitte 11. sept. Høstdag - se andet sted i bladet. 4. nov. Andespil i forsamlingshuset. Det var en rigtig god aften. Igen lidt flere deltagere end sidste år. Igen en fantastisk stemning, og igen en masse gode præmier fra områdets butikker og virksomheder. Lodderne til pauselotteriet blev hurtigt udsolgt. Så meget kaffe går der til en sal med glade andespillere. 16. nov. Småkagedag i skolekøkkenet i Mørkøv. I år var vi ikke ret mange til arbejdet, men vi var effektive og fik lavet den samme mængde, som vi plejer. Det betyder ikke, at vi ikke behøver at være flere. Det er nemmere, når vi er lidt flere end 6 personer. Vi laver ca. 65 æsker småkager og 90 pølsehorn. Så der er ikke lang tid til spisepause. Vi mødes kl. 17 og skal være ude inden kl

14 27. nov. I dag har vi gjort klar til julemarkedet. En bordfuld af frivillige startede med morgenkaffe i møllehuset. Derefter blev dagens opgaver ridset op og fordelt. Til frokost var vi stadig mange, og nye opgaver fik ben og gå på. Da klokken nærmede sig 16, var vi tæt på at være færdige, men der manglede stadig, noget som vi måtte få styr på efter Tænd Lys. Nu var vi klar i det omfang, man kan være en uge før markedet. Til Tænd Lys var der igen flere deltagere end sidste år. Vi havde ændret lidt på hvordan kakaoen fandt vej til gæsterne. 4 personer gik rundt med en kande og en stabel krus. Det gav lidt mere liv, og en mulighed for at sige hej til de juleglade mennesker. Til akkompagnement af den let omskrevne sang om at tænde lys i byen havde vi kirkens organist. Ja, han kan jo ikke slæbe orglet derop, så det var på guitar. Det var en god idé. Som traditionen byder gik alle derefter i kirken og nogle af os gik med både der og i forsamlingshuset. Vi er jo en del af en helhed. Tænd Lys er en tradition som vi ikke skal ændre alt for meget på. Arbejdsdage siden sidste Vingesus har jeg valgt ikke at beskrive enkeltvis. Jeg kan bare sige, at der er brugt en masse timer af en ikke så stor flok frivillige. De har passet og plejet møllen både ude og inde. Undervejs finder vi ting, som vi er nødt til at gøre noget ved akut, eller før vi havde regnet med det. Større arbejder eller ved større udgifter vil det være beskrevet som selvstændig artikel i bladet.

15 3. og 4. dec. Julemarked.Vi har haft et godt Julemarked. Lørdag var der mange mennesker hele dagen. Søndag skulle vi lidt op ad dagen, men så var der gang i den igen. Vi solgte godt lørdag, så godt at nogle af os måtte i gang med at supplere forskellige ting. Der skulle gerne være varer til søndag også. Der var en god stemning i møllen, som altid, og de aktive udtrykte også, at det var to hyggelige dage. Omsætning og resultat må I finde i kassererens regnskab. 18. dec. Juletræssalg. Det var et nyt tiltag, vi ville prøve af. Det var ikke en stor succes, men vi skal jo starte et sted. Uden for møllehuset lå træerne parate og vi havde lånt en netmaskine, så det var nemmere at transportere træet. Vi solgte ca. 12 træer og meget lidt gløgg og kaffe. Vi er dog enige om, at det var meget hyggeligt og vi prøver igen til næste år. 27. dec. Møllen blev kontrolleret før stormen Urd i går, og er nu igen blevet kontrolleret. Alt ser ok ud.

16 3 12

17 Søndag d. 11. sept. v/ Katja Ambeck Bendix, sognepræst Høstdag i Skamstrup høstgudstjeneste, kirkepyntning og høsthygge ved møllen Vi havde i menighedsrådet talt om, at vi gerne ville gøre noget mere ud af høstgudstjenesten i Skamstrup og fik den idé at gå sammen med møllen og fortsætte høstfejringen deroppe efter gudstjenesten og den idé var de heldigvis med på hos Møllelauget. Så vi stak hovederne sammen og fik snakket om, hvordan vi i fællesskab kunne sørge for en hyggelig dag i høstens tegn. Vi startede i kirken, hvor der i mange år har været tradition for i fællesskab at pynte kirken op til høstgudstjeneste, så igen i år blev kirken af flittige hænder pyntet med korn, blomster, frugt og grøntsager fra haverne rundtomkring, og så kunne gudstjenesten begynde. Minikonfirmanderne deltog og bar under præludiet kurve ind fyldt af blomster, frugter og grøntsager, mens de sang og derfra fortsatte gudstjenesten med høstfejring med en fin fyldt kirke. Da gudstjenesten var slut, valgte rigtig mange at gå med videre op til møllen, hvor grillen var blevet tændt, og der blev grillet pølser og pølsebrød bagt af møllemel. Efter at folk havde siddet og spist og hygget sig lidt, stillede Gitte Husballe op iført møllertøj og fortalte levende om møllen og om kornets vej fra jord til bord. Børnene fik selv lov at trampe på negene for at få kornene fri og så kom kornene på en kornrenser.

18 Så var de klar til at blive malet til mel, så hvert barn fik et krusfuld korn, som de så tog med op i møllen og så endte de med et krus mel i stedet. Melet blev der lavet dej af til brød, som børnene bagte på en pande over bål. Både vejret og stemningen hele dagen var i top, så vi havde alle en skøn dag, som vi bestemt planlægger at gentage her i Tak for en skøn høstdag i Skamstrup og på gensyn i år. De bedste hilsner Katja Ambeck Bendix, sognepræst Støt vores annoncører - de støtter Skamstrup mølle

19 Skamstrup Møllelaugs bestyrelse Formand: Gitte Husballe Tlf Skamstrupvej Mørkøv mail: Næstformand: Niels Clausen Tlf Lindholtvej Mørkøv mail: nielsclausen53@gmail.com Kasserer: Hanne Bach Tlf Alleshavevej Eskebjerg mail: bach@mail.tele.dk Referent: Kari Ingerslev Tlf Hedekæret Hedehusene mail: kari@business.tele.dk Bestyrelsesmedlemmer: Bjarne Bach, Tlf Alleshavevej Eskebjerg mail: bach@mail.tele.dk Helga Chemnitz Tlf Østerled Mørkøv mail: helgachemnitz@gmail.com Suppleanter: Ruth Sørensen Tlf Skamstrupvej Mørkøv Flemming Rasmussen Tlf Grydebjergvej Mørkøv mail: ulkestrup@mail.dk Hjemmeside: skamstrupmolle.dk

20 Årets aktiviteter Generalforsamling: 27. apr. kl Sæsonåbning / Landsmølledag: 18. jun. kl Høstgudstjeneste + åben mølle: 25-års jubilæum: Andespil: 10. sep. kl. 10 i kirken og derefter hyggeligt samvær på møllen. 16. sep. se omtale inde i bladet. 3. nov. kl. 19 i Skamstrup forsamlingshus. Tænd-lys - arrangement: 3. dec. kl. 16. Julemarked: 9. og 10. dec. kl Juletræssalg: 17. dec. kl Åben mølle - kl : Arbejdsdage - kl. 9.: 2. jul., 16. jul., 6. aug., 20. aug., 2. sep.*, 29. apr., 20. maj, 24. jun., 29. jul., 26. aug., 30. sep., 28. okt.*, 25. nov., 3. dec. *NB: Åbningstiden er på disse dage kl , idet møllen er åben i samme tidsrum, som FSO afholder loppemarked i den gamle stald. NÆSTE VINGESUS:

Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Nr. 2 September årgang

Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Nr. 2 September årgang Udgivet af Skamstrup Møllelaug Nr. 2 September 2017 26. årgang Fra REDAKTIONEN Hej igen! - alle sammen. Vi er meget glade for den positive respons, vi - i den nye redaktion - har fået efter vores første

Læs mere

Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Nr. 1 Marts årgang

Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Nr. 1 Marts årgang Udgivet af Skamstrup Møllelaug Nr. 1 Marts 2018 27. årgang Nyt fra redaktionen v/ Vivi Jeg har måttet sige farvel til min gode redaktionskollega Helga, som ikke længere har mulighed for at afse tid til

Læs mere

Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Oktober årg

Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Oktober årg Udgivet af Skamstrup Møllelaug Oktober 2016 25.årg Adresseliste for Skamstrup Møllelaugs bestyrelse Formand: Gitte Husballe, Skamstrupvej 30 4440 Mørkøv, 2344 8428 mail: formand@skamstrupmolle.dk Næstformand:

Læs mere

Nr. 1 Marts årgang

Nr. 1 Marts årgang Nr. 1 Marts 2016 25. årgang Adresseliste for Skamstrup Møllelaugs bestyrelse Formand: Gitte Husballe, Skamstrupvej 30 4440 Mørkøv, 2344 8428 mail: formand@skamstrupmolle.dk Næstformand: Niels Clausen,

Læs mere

Nr. 1 Marts årgang

Nr. 1 Marts årgang Nr. 1 Marts 2015 24. årgang Adresseliste for Skamstrup Møllelaugs bestyrelse Formand: Gitte Husballe, Skamstrupvej 30 4440 Mørkøv 2344 8428 mail: formand@skamstrupmolle.dk Næstformand: Hanne Bach, Alleshavevej

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014 23. årgang

Nr. 2 oktober 2014 23. årgang Nr. 2 oktober 2014 23. årgang Adresseliste for Skamstrup Møllelaugs bestyrelse Formand: Gitte Husballe, Skamstrupvej 30 4440 Mørkøv 2344 8428 mail: formand@skamstrupmolle.dk Næstformand: Hanne Bach, Alleshavevej

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Nr. 2 September årgang

Udgivet af Skamstrup Møllelaug. Nr. 2 September årgang Udgivet af Skamstrup Møllelaug Nr. 2 September 2018 27. årgang Fra redaktionen v/ redaktøren Hej igen! - alle sammen. Vi - dvs. bestyrelsen og undertegnede - vil fortsat gøre alt, hvad vi kan, for at gøre

Læs mere

KvongPosten April 2019

KvongPosten April 2019 KvongPosten April 2019 Formiddagskaffe I kirkehuset onsdag, den 3. april 2019 Kl. 10,00-11,00. Derefter holder vi sommerferie og begynder igen til september. Konfirmation 2019 i Kvong Kirke Søndag, den

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SØVANGSPARKEN Kerteminde, den. 28. marts 2017 Sted: Revninge Sognegård tirsdag d. 28. marts 2017 kl. 19.00 Agenda: 1. Valg af dirigent Preben Nielsen

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Foreningen Lydum Mølle. Nyt

Foreningen Lydum Mølle. Nyt Foreningen Lydum Mølle Stiftet 16. september 2003 Nyt August 2012-8. årgang nr.2 Foreningen Lydum Mølle har til formål at, erhverve, eje og sikre Lydum Mølle som omdrejningspunkt for historieformidling,

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Nr. 2 September 2012 Årg. 21

Nr. 2 September 2012 Årg. 21 Nr. 2 September 2012 Årg. 21 Adresseliste for Skamstrup Møllelaugs bestyrelse Formand: Gitte Husballe, Skamstrupvej 30 4440 Mørkøv 5927 5391 mail: ghhusballe@webspeed.dk Næstformand: Kari Ingerslev, Hedekæret

Læs mere

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar 2017. Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 1. Valg af dirigent Folmer Christiansen er valgt. 2. Formandens beretning.

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Nr. 1 April årgang

Nr. 1 April årgang Nr. 1 April 2013 22. årgang Adresseliste for Skamstrup Møllelaugs bestyrelse Formand: Gitte Husballe, Skamstrupvej 30 4440 Mørkøv 5927 5391 mail: ghhusballe@webspeed.dk Næstformand: Kari Ingerslev, Hedekæret

Læs mere

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011.

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Seniorklubben, Korsør Golfklub. September 2011. REFERAT fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Velkomst ved Torben Indledning ved Henrik Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Torsdag den 9.februar 2016 kl. 19.30 2. Formandsberetning ved Torben Holm 3. Beretning

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 28. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2017. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 28. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2017. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 28. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2017 Læs inde i bladet: ÅRETS ARRANGEMENTER INVITATION TIL GENERALFORSAMLING VELKOMMEN TIL TOTAL RENOVERET HAVN 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Formanden har ordet :

Formanden har ordet : Side 1 Formanden har ordet : Husk at vi den 1. søndag i hver måned har lodtrækning på dit medlemsbevis i programmet: Send en hilsen ca. kl. 11.00 Hjælp foreningen med at vokse. Skaf et medlem. Det koster

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

MANDAG DEN 3.MARTS 2014 KL 19:30 i VATELUNDEN, Sandskrænten, 2850 Nærum.

MANDAG DEN 3.MARTS 2014 KL 19:30 i VATELUNDEN, Sandskrænten, 2850 Nærum. VATELUINDEN 4Ø 2d-22~ København, den 6Sebruar 2014 Hej venner, Så er det atter tid til repræsentantskabsmøde i Vatelunden Divisionschefer, suppleanter. hvtteråd m.fl. til: - REPRÆSENTANTSKABSMØDE MANDAG

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Nr. 2 September årgang

Nr. 2 September årgang Nr. 2 September 2013 22.årgang Adresseliste for Skamstrup Møllelaugs bestyrelse Formand: Gitte Husballe, Skamstrupvej 30 4440 Mørkøv 5927 5391 mail: ghhusballe@webspeed.dk Næstformand: Hanne Bach, Alleshavevej

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter:

Dagsorden ifølge vedtægter: Enderslev Bylau Afholdt ordinær generalforsamling Onsdag den 3. februar 2010 kl. 19.00 i Garagen på Kærvej 4 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab v. kassereren

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 9. februar 2017 kl. 19:00, Dragegården (Lystoftegaard), Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede,

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev

Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev G Gjern Fiskeriforenings Nyhedsbrev Nummer 19. Januar 2015. 2015 bliver et helt specielt år for Gjern Fiskeriforening. Foreningen bliver 50 år, og det bliver fejret med en jubilæums konkurrence den 26.

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken

Grundejerforeningen Nøddeboparken Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Referat fra generalforsamling 18. april 2007 I Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden.

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Ulleroden forår 2009 Fastelavns-hygge på Drosselvænget Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Det er blevet tid til forårets mange små og større istandsættelsesprojekter for

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2)

Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2) Referat fra bestyrelsesmøde i VUIF tirsdag den 17.1. 2012 Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2) Afbud: Susanne,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/ Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30

Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/ Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30 Der afholdes ordinær generalforsamling: Fredensborg d. 18/1-2017 Asminderød Kro Onsdag d. 22 februar 2017, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af Regnskabet

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Afslutning på folkedanse-sæsonen.

Afslutning på folkedanse-sæsonen. Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2015 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning på folkedanse-sæsonen. Midtvejsholdet tager 9.marts på besøg i Ringkøbing, hvorfor

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

Maj 2014. Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer. Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning

Maj 2014. Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer. Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning Maj 2014 Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning Side 1 PRISER for kontingent 2014: Medlemskab for par:

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2008.

Referat af Generalforsamlingen 2008. Referat af Generalforsamlingen 2008. Søndag den 24/2-2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Redningshunden-Danmark på brandstationen i Frederikssund. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009. Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 36. årgang nr. 2 November 2009 Dyb koncentration på Eksperimentariet i forbindelse med 100-kroners turen 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling Rebild TrialSport

Generalforsamling Rebild TrialSport Generalforsamling 2018 Rebild TrialSport Referat 1: Valg af dirigent og referent. Henrik Arvad valgt til ordstyrer Thomas Ertmann valgt til referent. Ordstyreren konstaterede at der er kaldt rettidigt

Læs mere

Stødov Bakkers Grundejerforening

Stødov Bakkers Grundejerforening Kære grundejer i Stødov Bakker, Stødov Bakkers Grundejerforening Stødov, marts 2018. Indkaldelse til Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 kl. 19.30 i Helgenæs Forsamlingshus, Grimshovedvej 2. I

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere