ARBEJD MERE SIKKERT. ARBEJD SMARTERE. ARBEJD OVERALT.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ARBEJD MERE SIKKERT. ARBEJD SMARTERE. ARBEJD OVERALT."

Transkript

1 ARBEJD MERE SIKKERT. ARBEJD SMARTERE. ARBEJD OVERALT.

2 MTP8000Ex-SERIEN EFFEKT OG YDEEVNE UDVIKLET TIL EKSTREME OMGIVELSER MTP8000Ex-serien sætter ny standard inden for TETRA ATEX-radioer. Fra form til funktion er disse nye radioer omhyggeligt udviklet til at opfylde brugernes behov for sikker, pålidelig og effektiv kommunikation i farlige miljøer. Denne nyeste generation af TETRA ATEX-radioer opfylder de seneste ATEX- and IECEx-standarder og er et betydeligt skridt fremad mod at forbedre brugerens sikkerhed, kommunikation og ydeevne.

3 MTP8550Ex MTP8500Ex MTP8550Ex MTP8500Ex Motorola har mere end 20 års erfaring med at producere egensikre tovejsradioer. Vi har leveret over TETRA ATEX-radioer og er således den førende udbyder af TETRAradiokommunikationsløsninger til brug i farlige miljøer. Vi har lagt al denne viden og erfaring i udviklingen af MTP8000Exserien af ATEX-radioer for at gøre det muligt for de ansatte at arbejde mere sikkert, arbejde smartere og arbejde overalt med kraftfuld lyd, forbedret dækning, udvidet batterilevetid, større robusthed, avanceret ergonomi og forbedret anvendelighed.

4 UDVIKLET TIL MISSIONEN MTP8000Ex-serien af TETRA ATEX-radioer er specielt udviklet til slutbrugere, der arbejder i farlige miljøer med potentielt eksplosive gasser eller kemiske dampe, brandfarlige væsker eller brændbart støv. OLIE OG GAS Arbejdere i olie- og gasindustrien er konstant i risiko for at blive udsat for udslip af brændbare gasser eller væsker, og det kræves ofte, at de arbejder under ekstreme forhold med varme og støv eller kulde og fugt. God kommunikation er nøglen til at arbejde effektivt under disse farlige betingelser, og arbejderne er afhængige af, at ATEX-radioerne skaber sikkerhed for dem. BRAND OG REDNING Brand- og redningskorps har længe anvendt tovejsradioer for at sikre effektiv kommunikation og redde liv. Men når brandmænd rykker ud til en trafikulykke, der involverer en olietransporter, eller til en hændelse på et petrokemisk anlæg, skal de kunne stole på ATEX-radioerne til at kunne kommunikere sikkert og forhindre, at en hændelse udvikler sig til en nødsituation. MINEDRIFT Udslip af brændbare gasser som f.eks. metan udgør en væsentlig risikofaktor inden for mineindustrien. Kommunikation er nøglen til at kunne arbejde effektivt under disse aggressive og farlige forhold, og ATEXradioer er nødvendige for at skabe sikkerhed for minearbejderne, særligt ved brug af sprængstoffer. LUFTHAVNE AirporLufthavne er komplekse anlæg, hvor effektiv og pålidelig kommunikation er af stor betydning. Men hvor der er en potentiel eksponering for brændstof, er der også en eksplosionsrisiko. ATEX-radioer anvendes mere og mere til at skabe sikkerhed i områder, hvor arbejdere og brandfolk ude på stedet opholder sig i umiddelbar nærhed af flybrændstof. KOMPROMISLØS SIKKERHED MTP8000Ex-serien er i alle designaspekter optimeret til at sikre brugere, der arbejder i farlige omgivelser, at radioerne har det højeste sikkerhedsniveau, er nemme at anvende og er robuste.

5 MTP8000Ex-serien ARBEJD MERE SIKKERT ARBEJD SMARTERE ARBEJD OVERALT BESKYT DINE ARBEJDERE, OG SKAB SIKKERHED FOR DEM I DE FARLIGSTE OMGIVELSER ARBEJD MERE SIKKERT HØJ OG KLAR LYD MTP8000Ex-serien sikrer en høj og klar lyd ved brug i støjende omgivelser. FORBEDRET DÆKNING Høj modtagerfølsomhed og høj sendeeffekt giver MTP8000Ex-serien større dækning og en bedre ydeevne i bygninger. UDVIKLET TIL AT VÆRE SIKKER MTP8000Ex-serien af radioer er udviklet i henhold til de seneste ATEX and IECExsikkerhedsstandarder for at sikre, at arbejdere og brandmænd kan operere sikkert i de farligste omgivelser. DÆKNINGSINDIKATOR For ultimativ sikkerhed er radioen udstyret med en LED-dækningsindikator i bunden af antennen, der viser, når der er dårlig dækning. STOR NØDKNAP MTP8000Ex-serien er udstyret med en større og forbedret nødknap, der gør den nemmere at bruge selv med tykke handsker. BLUETOOTH-LYD En lang række af trådløst tilbehør kan sikkert og pålideligt parres, lige fra headsets og mikrofoner til brug i støjende omgivelser til store PTTknapper ved brug af beskyttelsestøj for at minimere risikoen for, at brugeren vikles ind i ledninger. INDUSTRIELT TILBEHØR TIL MTP8000Ex ACTIVE NOISE CANCELLING RSM Kommuniker i de mest krævende petrokemiske og industrielle miljøer. To PTT-knapper (på siden og foran), Høj/lav lydstyring, nødknap, 1 programmerbar knap. Understøtter Peltor hjelmgarniture og 3,5 mm diskret lytteudstyr. DOBBELTKOP-HEADSETS* Til operationer i meget støjende miljøer. De sikrer det bedste høreværn med to lag støjdæmpende materiale i hver kop. TAKTISKE HEADSETS* Ved operationer i støjende omgivelser beskytter Active noise cancellation hørelsen, samtidig med at perifer aflytning og individuelle samtaler opretholdes. 3,5 MM AKUSTISK RØR For lyd direkte i øret er det 3,5 mm tykke akustiske rør kun til aflytning sikret til Automatic Noise Cancelling RSM med tryk-drej-lås- tilslutning. *Ledningsbaseret og trådløst tilbehør er tilgængeligt

6 MTP8000Ex- SERIEN NØGLEFUNK- TIONER HØJ OG KLAR LYD MTP8000Ex-serien er optimeret for fantastisk lydydelse under alle former for støjende omgivelser. Lyd gennem højtaleren såvel som tilbehøret er mere klar, selv ved fuld lydstyrke, og brugerne kan blive hørt selv ved høj baggrundsstøj. FORBEDRET DÆKNING Høj modtagerfølsomhed og høj sendeeffekt giver MTP8000Exserien større dækning og en bedre ydeevne i bygninger. For ultimativ sikkerhed er radioen udstyret med en LED-dækningsindikator i bunden af antennen, der advarer brugeren om dårlig dækning. ROBUST DESIGN MTP8000Ex-serien af radioer er udformet med IP65-, IP66- og IP67-certificeringer til brug i de barskeste og farligste miljøer med både kulde og fugt som støv og varme. ØG YDEEVNEN OG OPRETHOLD SIKKERHEDEN MED FUNKTIONER, DER ER UDVIKLET MED FOKUS PÅ ARBEJDEREN ARBEJD SMARTERE INTUITIV BRUGERGRÆNSEFLADE Med henblik på enkelthed anvender grænsefladen ikoner og menuer, der kan konfigureres til kun at vise de funktioner, der er nødvendige for de enkelte brugergrupper. TOPDISPLAY Displaypanelet øverst på radioen gør det nemmere at se nødbeskeder, batteriniveau, lydniveau og talegruppe, når radioen bæres i bæltet. BLUETOOTH-DATA Der kan sikkert sluttes smartenheder og tablet- PC ere til radioerne via Bluetooth med henblik på dataindsamling eller til brug af andre applikationer til f.eks. arbejdsplanlægning. AVANCERET ERGONOMI T-grebet gør det sværere at tabe radioen og nemmere at holde om den selv i længere tid. Den overdrevne kontroldrejeknap til valg af lydstyrke og talegruppe, den teksturerede PTT-knap og det taktile tastatur gør radioen nemmere at bruge. NAVNEPLADE Brug af selvklæbende etiketter eller eksterne markører til at identificere radioen kan kompromittere ATEXcertificeringen. MTP8000Ex-serien af radioer kan nu nemt identificeres, uden at det går ud over brugersikkerheden. BRANDTILBEHØR TIL MTP8000Ex ACTIVE NOISE CANCELLING RSM Kommuniker i de mest krævende brandmiljøer. To PTT-knapper (på siden og foran), Høj/lav lydstyring, nødknap, 1 programmerbar knap. Understøtter Dräger og Savox hjelmgarniture og 3,5 mm diskret lytteudstyr. Dräger FPS COM PLUS Med indbygget mikrofon og øresnegl. Tilsluttes direkte til Active Noise Cancelling RSM Nexus-stikket for optimeret sending og modtagelse af lydsignal. SAVOX HC-1 Hjelmgarniture med HC-1 knoglemikrofon og -øresnegl. 3,5 MM AKUSTISK RØR For lyd direkte i øret er det 3,5 mm tykke akustiske rør kun til aflytning sikret til Automatic Noise Cancelling RSM med tryk-drej-låstilslutning.

7 INTEGRERET BLUETOOTH MTP8000Ex-serien er udstyret med sikker trådløs Bluetooth-teknologi, således at radioerne sikkert og pålideligt kan parres med en lang række af trådløst tilbehør og samarbejdsmæssige enheder. AVANCERET ERGONOMI MTP8000Ex-serien er udviklet med henblik på redefinere anvendeligheden, fra profilen med T-grebet til den overdrevne kontroldrejeknap, det taktile tastatur, den forstørrede nødknap og den teksturerede PTT-knap. UDVIDET BATTERILEVETID Med en udvidet batterilevetid ud over 16 timer, kan arbejderne være sikre på, at radioerne i MTP8000Ex-serien er klar til en længere vagt i tilfælde af nødsituationer eller uventede begivenheder. LETTERE AT BRUGE Med den intuitive brugergrænseflade, den innovative navneplade, det brede primære display og det sekundære topdisplay, der gør det nemmere at se nødbeskeder, status på talegruppe eller batteriets tilstand, er MTP8000Ex-serien udviklet til at være lettere at bruge. STØT SIKKERT OP OM DINE ANSATTE UANSET STED OG UDFORDRING ARBEJD OVERALT FORBEDRET DÆKNING Med høj modtagerfølsomhed og høj sendeeffekt vil hastebeskeder blive hørt af arbejderen på steder, hvor andre radioer vil være uden for dækning. HØJ OG KLAR LYD Automatic Gain Control tillader de ansatte at høre og bliver hørt i enhver situation, uden at de skal bekymre sig om høj baggrundsstøj eller interferens. UDVIDET BATTERILEVETID Med en udvidet batterilevetid ud over 16 timer kan de ansatte være sikre på, at deres radioer vil være klar til en længere vagt i tilfælde af nødsituationer eller uventede begivenheder. AVANCERET ERGONOMI Radioerne er udformet med avanceret ergonomi, så de let kan anvendes af brugere iført beskyttelsestøj og tunge handsker. ROBUST DESIGN Radioerne overholder de seneste ATEX and IECEx- sikkerhedsstandarder med IP65-, IP66- og IP67- certificeringer til brug i de barskeste og farligste miljøer. BLUETOOTH-SENSORER Bluetooth kan også bruges til at parre radioerne med biomonitorer eller gassensorer, der automatisk advarer kontrolcentret og arbejderne om farlige betingelser. STANDARDTILBEHØR TIL MTP8000Ex BÆLTECLIP Fastgør sikkert radioen til et op til 2,5 tommer bredt bælte. OPLADER TIL KØRETØJSINSTALLATION Udformet til at være permanent installeret i et køretøj. Oplader og optimerer batteriets levetid, mens man er på farten. OPLADER TIL ÉN ENHED Udviklet til at sikre hurtig og nem opladning og maksimering af batteriets levetid. BÆREHYLSTRE Beskytter radioen mod slag, tab eller bortkomst. Kan bæres i bælte eller skulderrem for ekstra komfort og sikkerhed.

8 TOPDISPLAY FØRENDE I DÆKNING STOR NØDKNAP LED- DÆKNINGSINDIKATOR OVERDREVET KONTROLDREJEKNAP T-GREB BREDT FRONTDISPLAY TEKSTURERET PTT-KNAP LYD VIA SLIMPORT ROBUST DESIGN TAKTILT TASTATUR MTP8000Ex-serien REDEFINERER ATEX- RADIOEN FULDT OG BEGRÆNSET TASTATUR UDVIDET BATTER- ILEVETID NAVNEPLADE

9 ARBEJD SMARTERE MED INTEGRERET BLUETOOTH MTP8000Ex-serien af radioer er udstyret med trådløs Bluetooth-teknologi, der sikrer tilslutning af radioen til andre enheder, der opfylder brugerens specifikke behov. Disse samarbejdsmæssige løsninger, der kombinerer enheder og applikationer, kan forbedre sikkerheden, effektiviteten og ydeevnen for dine ansatte. TRÅDLØST TILBEHØR Hurtige, trådløse Tryk for at tale-knapper (PTT - Pushto-Talk) kan anvendes, hvis beskyttelsestøjet og -handskerne gør det svært at nå radioen hurtigt. Trådløse headsets og mikrofoner kan bæres under beskyttelsestøjet, så arbejderne kan kommunikere tydeligt i farlige miljøer. DATA- SAMARBEJDE Der kan sluttes en smartenhed eller tablet-pc til radioen, og de kan anvendes til at indsamle informationer som f.eks. måleraflæsninger og sende dataene tilbage til kontrol via radioen. OVERVÅGNING AF HJERTEFREKVENS Der kan sluttes en hjertefrekvensmonitor til radioen, og den kan anvendes til at registrere, om arbejderen eller brandmanden, der bærer den, har risiko for hjerteproblemer eller -fejl under hårdt, fysisk arbejde eller er kollapset i farlige omgivelser. GAS- SENSORER Der kan sluttes kropsbårne gassensorer til radioen, og de kan anvendes til automatisk at advare kontrolcentret og arbejderen om akkumulering af farlige gasser. Hvis en sensor detekterer et gasudslip, vil de øvrige arbejdere og kontrolcentret omgående blive advaret herom. LOKALISERINGS- SENSORER Bluetooth-beacons i store bygninger kan anvendes til at registrere tilstedeværelsen af radioer og sikre nem placering af en arbejder ved skiftehold eller en brandmand i forbindelse med et uheld.

10 SERVICE FRA START TIL TETRA-TERMINALER MAKSIMAL YDELSE, DER OPFYLDER DINE MISSIONSVIGTIGE KRAV DOKUMENTERET BESKYTTELSE Med vores dokumenterede effekt er du sikret, at dit udstyr repareres korrekt, og at det hurtigt returneres til dine brugere. Vores tekniske eksperter diagnosticerer og reparerer enheder ved hjælp af avancerede værktøjer og ved at overholde Motorolas tekniske procedurer, som overholder produktionsspecifikationerne. TEKNISK EKSPERTISE Erfarne tekniske ingeniører arbejder sammen med dig for at diagnosticere og løse hard- og softwareproblemer, hvilket giver hurtige løsninger for dine slutbrugere. KUNDESERVICE Der ydes en unik kundeservice ved hjælp af vores avancerede diagnoseudstyr, reparationsværktøjer og en omfattende beholdning af udskiftningsdele, som hjælper os med at reparere dine TETRAterminaler. RO I SINDET Vores supportprogrammer beskytter dine hardwareinvesteringer fra enhver vinkel, og de er alle designet til at optimere enhedsydelse, minimere nedetid og sørge for, at operationer kører glat og inden for budgettet. MTP8000EX-SERIEN SPECIFIKATIONER GENERELT Batteriydelse Arbejdscyklus 5/5/90 > 16 timer Arbejdscyklus 5/35/60 > 12 timer Høj og klar lyd > 1,2 W Integreret dæmpning af hyletoner RF-SPECIFIKATIONER Frekvensbånd MHz, 800 MHz RF-sender Sendeklasse 3L og klasse 4 Modtagerklasse A og B Statisk Rx-følsomhed -116 dbm (min); -118 dbm (typisk) Dynamisk Rx-følsomhed -107 dbm (min); -109 dbm (typisk) MILJØMÆSSIGE SPECIFIKATIONER Driftstemperatur C -30 til +55 Opbevaringstemperatur C -40 til +85 Luftfugtighed ETS klasse 7,3E, MIL STD 810 D, E, F, G Beskyttelse mod støv- og vandindtrængning Stødpåvirkninger, tab og vibration PRIMÆRE TALETJENESTER IP64, IP65, IP66 og IP67 pr. IEC :2011 og IEC Modstår støv, vand, regn, stænk og nedsænkning i vand ETS klasse 5M3; MIL-STD 810 D/E/F/G Fuld duplex TMO privat, PABX, PSTN, nødopkald Halv duplex TMO privat, gruppe, nødopkald Halv duplex DMO privat, gruppe, nødopkald Inter-MNI, gateway, repeater PTT dobbelttryk Adaptiv lydstyring STYRING AF NØDOPKALD Taktisk nødopkald Gruppeopkald til TILKNYTTET talegruppe Ikke-taktisk nødopkald Gruppeopkald til DEDIKERET talegruppe Individuelt nødopkald til FORUDDEFINERET part (halv/fuld duplex) HOT MIC nødopkald - håndfri funktion, når det virkelig gælder Nødstatusbesked sendt til afsenderkonsol Smart TMO / DMO for opsætning af nødopkald - sørger for, at opkaldet når frem Tvungne prioritetsopkald DMO-REPEATERTJENESTER DMO-repeatertype 1A for effektiv drift med én kanal Understøtter DMO kanal overvågning for effektivt kanalvalg,repeterer status og SDS Nødopkald BLUETOOTH LYD- OG DATATJENESTER Understøttede Bluetoothversioner: Bluetooth-sikkerhed Bluetooth lyd Bluetooth datatjenester Bluetooth 2.1+EDR, Bluetooth 4.0, Bluetooth Smart (BTLE) Bluetooth 2.1 introducerer obligatorisk kryptering med Secure Simple Pairing (SSP), nemmere parring og forhindring af sniffing / hacking Bluetooth 4.0 understøtter Security Managertjenester (SM) med AES-kryptering headset-profil Profil for seriel port, Profil for opkaldsnetværk, Profil for discovery-tilstand, Profil for generisk adgang, Profil for Object Push, Profil for generiske attributter, Profil for hjertesekvens, Profil for batteritjeneste, Profil for enhedsoplysninger. IECEx-SPECIFIKATIONER IEC :2011 IEC :2011 Eksplosionssikkert operativt udstyr Egensikkerhed (zone 1/2) Højeste gasundergruppe Egensikkerhed (zone 1/2) Eksplosionssikkert operativt udstyr Temperaturklasse Temperaturklasse Højeste gasundergruppe Godkendt til zone 1 og 2 II 2 G Ex ib IIC T4 Gb IP65/66/67-20 C +55 C Interval for omgivende temperatur Godkendt til zone 1 og 2 Beskyttelse mod støv- og vandindtrængning Beskyttelse mod støv- og vandindtrængning Interval for omgivende temperatur ATEX-SPECIFIKATIONER EN :2012 EN :2012 Gas (omgivelser) 2 (udstyrskategori) Industri over jorden (udstyrsgruppe) GAS

11 LOKALISERINGSTJENESTER Understøttede konstellationer Simultane satellitter Sporingsfølsomhed Nøjagtighed Protokoller ANVENDELIGHED GPS, Beidou, Glonass 12 Indbygget ekstern antenne -163 dbm < 5 meter (50 % -130 dbm ETSI LIP og Motorola LRRP Sprog- og tastaturindstillinger Fuldt eller enkelt tastatur, understøtter mange forskellige tastatursprog Forbedret T-greb for sikker håndtering Unik navneplade for nem identifikation af radio Bred 360 signal- / statusindikator for høj synlighed BETJENINGSKNAPPER Stor drejeknap med flere funktioner for lyd- og talegruppestyring Brugerkonfigurérbare ettryksknapper og -taster, omfattende liste af funktioner Tastaturlås TILPASSELIGE, BRUGERVENLIGE MENUER Menugenveje - kan tilpasses af bruger Menu Editor, enkel og nem måde til at tilpasse dine behov DISPLAY Dobbelt display: bredt frontmonteret display med mulighed for store teksttyper for øget læsbarhed og topmonteret display for let interaktion, når radioen bæres i bæltet Transfleksivt frontfarvedisplay, 240x320 pixel skærm med levende farver, der kan ses i skarpt sollys Transfleksivt topfarvedisplay, 200x112 pixel skærm med levende farver, der kan ses i skarpt sollys Skærmrotering og mulighed for stor/ekstrastor tekst og ikoner (kun for frontdisplay) Gif-billede og tekst som pauseskærm (efter brugers eget valg) Konfigurérbar Smart Backlight for optimering af strømbrugen Universel tidsvisning Mange sprog, der kan vælges af brugeren ADMINISTRATION AF TALEGRUPPE OG OPKALD - BRUGERVENLIG, FLEKSIBEL, EFFEKTIV, HURTIG Talegruppekapacitet: TMO-talegrupper op til DMO-talegrupper op til Mappekapacitet: TMO-mapper - op til 1.500, der hver kan indeholde op til TMO-talegrupper DMO-mapper - op til 128, der hver kan indeholde op til DMO-talegrupper Foretrukne mapper - op til 3 Lande/netværkskodeliste - op til 100 Scanningslister: 40 lister af op til 20 grupper Direkte opkald, rulle, hastighed, ettryksknap/-tast Alfanumerisk søgning, opkaldshistorik, genopkald KONTAKTADMINISTRATION VELKENDT MOBILGRÆNSEFLADE FOR NEM BRUG Op til kontakter med 6 numre pr. kontakt (maks unikke numre) Forskellige opkaldsmetoder, der understøtter forskellige brugsformer Hurtigt/Fleksibelt opkald/besvar Opsæt et privat opkaldssvar til et gruppeopkald via ettryksknappen Flere forskellige ringetoner TEKST- OG STATUSBESKEDER - VELKENDT MOBILGRÆNSEFLADE FOR NEM BRUG Liste over tekstbeskeder: 20 beskeder i ind-/udbakke Tastatur med intelligent tekstindtastning (modelspecifik) Statusliste: Op til 400 foruddefinerede beskeder BRUGERSIKKERHED OG GRUPPESTYRING RUA/RUI - Log On / ID Management Call Out SIKKERHED Man Down -sensor SIKKERHEDSINDSTILLINGER Forbedret sikkerhed - OTAR/DMO SCK Godkendelse (fælles) Air Interface-kryptering (ETSI / SFPG TEA-algoritmer) Understøttelse af sikkerhedsklasse 1, 2, 3 og 3G End-to-End-kryptering: Motorolas CRYPTR mikrohardwaremodul, FIPS niveau 3-valideret Understøttelse af BOS-smartcard Permanent deaktivering (ETSI, V2-Customer Restore) Midlertidig deaktivering (stun) DATA- OG BESKEDTJENESTER Single og Multi Slot Packet Data Service Sekundær kontrolkanal Radio Messaging System (RMS) WAP-browser / WAP Push SDS-beskeder i TMO og DMO, herunder sammenkædede beskeder ETSI og forbedrede AT-kommandoer (herunder stemmekontrol) Korte dataapplikationer TNP1 - Understøtter samtidig brug af Packet Data og Short Data Services over PEI itm-flådeadministration (ekstern programmering) TILBEHØR Robust sidestik med matchende, højtydende tilbehør Team ID-antenneringe: effektiv operation Antenne Lyd - Ledningsbaseret Lyd - Trådløs Bæreløsninger - til skulderog bæltebåret radio Specialiseret og tredjepart Pisk 120 mm ( MHz) Stub 80 mm ( MHz) Stub 80 mm ( MHz) Aktiv højtalermikrofon (Remote Speaker Microphone (RSM)) med lydstyring og nødknap Active Noise Cancelling RSM med stor Push-To-Talk med Nexus-stik. Kompatibel med Savox HC1 headset RMN5123A. Peltor headsets forhandlet af Motorola og Motorolas 3,5 mm talerør kun til modtagelse PMLN7188A. Dräger røgmaske. Alle tredjeparts headset med trådløs ATEX Bluetooth-teknologi, der understøtter hurtig PTT og headset-profil 2,5 tommer ATEX-bælteclip Skulderbåret enhed Alle kompatible med Peter Jones Klick Fast-beslag og bæltestropper 2,5" eller 3" drejbar bæltestrop Hårdt læderetui med 2,5" eller 3" bæltestrop til modeller med simpelt og fuldt tastatur Lille ATEX PTT-adapter til Nexus headset med valg af Heavy Duty headset, Heavy Duty headset med dobbeltkop og Tactical Heavy Duty headset Stor Savox ATEX IECEx C-C440 PTT. Til brug med følgende Savox headsets: Savox HC1 Headset ATEX, Savox HC2 ATEX dobbelt headset Eksplosionssikkert operativt udstyr Egensikkerhed (zone 21/22) Ledende støv (støvgruppe) Temperaturklasse Udstyrets beskyttelsesniveau (zone 21/22) Interval for omgivende temperatur Beskyttelse mod støv- og vandindtrængning Eksplosionssikkert operativt udstyr Egensikkerhed (kategori M2) Gruppe I (minedrift) Udstyrets beskyttelse Niveau b Interval for omgivende temperatur Beskyttelse mod støv- og vandindtrængning -20 C II 2 D Ex ib IIIC T90 C Db IP65/66/67 I +55 C M2 Ex ib I Mb -20 C +55 C IP65/66/67 Beskyttelse mod støv- og vandindtrængning Beskyttelse mod støv- og vandindtrængning Interval for omgivende temperatur Interval for omgivende temperatur Udstyrets beskyttelsesniveau (zone 21/22) Udstyrets beskyttelse Niveau b Maks. temperatur for enhedens overflade Gruppe I (minedrift) Ledende støv (støvgruppe) Egensikkerhed (zone 21/22) Egensikkerhed (kategori M2) Eksplosionssikkert operativt udstyr Eksplosionssikkert operativt udstyr Støv (omgivelser) 2 (udstyrskategori) Surface Industries (Equipment Group) STØV Kategori M2 I (udstyrskategori) MINEDRIFT

12 ARBEJD MERE SIKKERT SMARTERE OVERALT For yderligere oplysninger vedrørende MTP8000Ex-serien af TETRA ATEX-radioer henvises der til MOTOROLA, MOTO, MOTOROLA SOLUTIONS og det stiliserede M-logo er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Motorola Trademark Holdings, LLC og anvendes under licens. Alle andre varemærker tilhører de respektive ejere. Specifikationerne kan ændres uden forudgående varsel. Alle viste specifikationer er typiske Motorola Solutions, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. MTP8000Ex Series DataSheet DAN 07/15

MTP850 S Bærbar TETRA-terminal Robust og sikker, radioen du ønsker ved din side i kritiske kommunikations situationer

MTP850 S Bærbar TETRA-terminal Robust og sikker, radioen du ønsker ved din side i kritiske kommunikations situationer MTP850 S Bærbar TETRA-terminal Robust og sikker, radioen du ønsker ved din side i kritiske kommunikations situationer ÉN MILLION INDTIL VIDERE Motorola er førende inden for TETRA-terminaler Motorola har

Læs mere

MTP6550 LYNGUIDE MTP6550 LYNGUIDE

MTP6550 LYNGUIDE MTP6550 LYNGUIDE DA_68015000630_QuickStartGuide_MTP6550_18x13_lscp.ai 1 10/16/2013 5:21:46 PM Yderligere oplysninger om radioen Besøg Motorola Solutions' websted på: http://www.motorolasolutions.com/tetraterminals Motorola

Læs mere

JABRA STEP WIRELESS. Brugermanual. jabra.com/stepwireless. jabra

JABRA STEP WIRELESS. Brugermanual. jabra.com/stepwireless. jabra L jabra Brugermanual jabra.com/stepwireless 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke ejet af GN Netcom A/S. Alle andre inkluderede varemærker tilhører de respektive

Læs mere

MTM5000-SERIEN TETRA-MOBILRADIOER

MTM5000-SERIEN TETRA-MOBILRADIOER LØSNING TIL NUVÆRENDE OG FREMTIDIG KRITISK KOMMUNIKATION TETRA-MOBILRADIOER SIKRERE SMARTERE HURTIGERE Hør og bliv hørt i krævende miljøer med forbedret lydkvalitet Oprethold kommunikationen med stor rækkevidde,

Læs mere

JABRA SPORT COACH WIRELESS

JABRA SPORT COACH WIRELESS JABRA SPORT COACH WIRELESS Brugervejledning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

SINE-radioøvelser for alle beredskaber

SINE-radioøvelser for alle beredskaber SINE-radioøvelser for alle beredskaber - Svar/refleksioner Marts 2019 Version 1.0 1 Indhold 1. Basale radiofunktioner... 3 Svar / refleksioner... 3 2. Radioens DMO-funktion... 4 Svar / refleksioner...

Læs mere

JABRA SPEAK 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Brugervejledning jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

JABRA SPORT PACE WIRELESS

JABRA SPORT PACE WIRELESS L BrugerManual jabra.com/sportpace 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive ejere.

Læs mere

JABRA speak 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510

JABRA speak 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510 JABRA speak 510 Brugervejledning jabra.com/speak510 2013 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

JABRA SPORT Pulse wireless

JABRA SPORT Pulse wireless JABRA SPORT Pulse wireless Brugermanual jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

Jabra revo Wireless. Brugsvejledning. jabra.com/revowireless

Jabra revo Wireless. Brugsvejledning. jabra.com/revowireless Jabra revo Wireless Brugsvejledning jabra.com/revowireless 1. Velkommen...3 2. OVERSIGT... 4 3. sådan bæres det...5 3.1 Justerbart i højden 3.2 sammenklappelige hængsler 4. sådan oplades det...7 4.1 Batteristatus

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

JABRA STYLE. Brugsvejledning. jabra.com/style

JABRA STYLE. Brugsvejledning. jabra.com/style Brugsvejledning jabra.com/style INDHOLD 1. VELKOMMEN... 3 2. OVERBLIK OVER HEADSETTET... 4 3. SÅDAN BÆRES DET... 5 3.1 SKIFT AF EARGELS 4. SÅDAN OPLADES BATTERIET... 6 5. SÅDAN TILSLUTTES HEADSETTET...

Læs mere

Jabra. Sport Coach. special edition. Brugervejledning

Jabra. Sport Coach. special edition. Brugervejledning Jabra Sport Coach special edition Brugervejledning 2015 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle andre

Læs mere

JABRA SPORT coach wireless

JABRA SPORT coach wireless JABRA SPORT coach wireless Brugervejledning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual Jabra Sport Pulse special edition Brugermanual 2014 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle andre varemærker

Læs mere

JABRA SPEAK 810. Brugermanual. jabra.com/speak810

JABRA SPEAK 810. Brugermanual. jabra.com/speak810 Brugermanual jabra.com/speak810 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive ejere. Bluetooth

Læs mere

Jabra SPEAK 510 BRUGERVEJLEDNING

Jabra SPEAK 510 BRUGERVEJLEDNING Jabra SPEAK 510 BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFOrTEGNELSE VELKOMMEN... 2 JABRA speak 510 OVERSIGT... 3 TILSLUTNING... 5 SÅDAN BRUGES JABRA SPEAK 510.... 8 SUPPORT.... 11 Tekniske specifikationer... 12 1 VELKOMMEN

Læs mere

Jabra Speak 450 for Cisco

Jabra Speak 450 for Cisco Jabra Speak 450 for Cisco BRUGERVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen...2 OVERBLIK over...3 FORBINDELSE...5 sådan bruges...7 SUPPORT...8 Tekniske specifikationer...9 1 Velkommen Tak fordi du har købt.

Læs mere

Jabra. Talk 5. Brugervejledning

Jabra. Talk 5. Brugervejledning Jabra Talk 5 Brugervejledning 1 INDHOLDSFORTEGNELSE TAK...2 OM JABRA TALK 5...2 HEADSETFUNKTIONER...2 KOM I GANG...3 OPLADNING AF HEADSETTET...4 TÆND/SLUK HEADSETTET...4 PARRING MED DIN TELEFON...5 BÆR

Læs mere

Jabra. Talk 15. Brugervejledning

Jabra. Talk 15. Brugervejledning Jabra Talk 15 Brugervejledning INDHOLDSFORTEGNELSE TAK... 2 OM DIT JABRA TALK 15... 2 HEADSETTETS FUNKTIONER........................... 3 KOM GODT I GANG.... 4 OPLAD DIT HEADSET.... 4 TÆND/SLUK FOR HEADSETTET...

Læs mere

Doro Secure 580IP. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580IP. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580IP Brugermanual Bemærk! Tegningerne i vejledningen er kun ment som illustration. Det betyder, at tegningerne muligvis ikke helt ligner din telefon. 1. strøm til/fra 2. Stik til headset 3.

Læs mere

THR9 Ex. Sikkerhedsinstruktioner

THR9 Ex. Sikkerhedsinstruktioner THR9 Ex Sikkerhedsinstruktioner 01.04/DA PS11203ADAAD01 1 Indholdsfortegnelse 1 ANVENDELSE... 3 2 SIKKERHEDSANVISNINGER... 3 3 FEJL OG SKADER... 3 4 SIKKERHEDSREGLER... 4 5 YDERLIGERE REGLER FOR STØVFARLIGE

Læs mere

JABRA CLASSIC. Brugsvejledning. jabra.com/classic

JABRA CLASSIC. Brugsvejledning. jabra.com/classic Brugsvejledning jabra.com/classic INDHOLD 1. VELKOMMEN... 3 2. OVERBLIK OVER HEADSETTET... 4 3. SÅDAN BÆRES DET... 5 3.1 UDSKIFTNING AF EARGELS 3.2 PÅSÆTNING AF ØREKROGEN 4. SÅDAN OPLADES BATTERIET...

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300 Den ultimative og robuste all-in-one ultrabærbare pc. Toshiba EasyGuard består af en række funktioner, der hjælper erhvervskunder med at opfylde deres behov for større datasikkerhed, avanceret systembeskyttelse

Læs mere

JABRA HALO FUSION. Brugermanual. jabra.com/halofusion

JABRA HALO FUSION. Brugermanual. jabra.com/halofusion Brugermanual jabra.com/halofusion 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive ejere.

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Jabra. Halo Free. Brugervejledning

Jabra. Halo Free. Brugervejledning Jabra Halo Free Brugervejledning 2016 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus

15. Digital kode vælger (hvid DIP switch) 16. Kanal vælger (gul DIP switch) 17. Batteri hus Babyalarm MBF 8020 DK 1.. INDHOLD 1 x sender med integreret oplader, 1 x modtager, 1x ladestation for oplader 2 x strømforsyninger, 2 x specielle opladte batteri pakker 1 x Bruger manual 2.. KOMPONENTER

Læs mere

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Patientpleje Er der mange patienter, der skal plejes på samme tid, og kun begrænset personale giver et Bosch personsikringssystem en problemfri

Læs mere

Brugervejledning til trådløst bilsæt (CK-1W) 9355972 2. udgave

Brugervejledning til trådløst bilsæt (CK-1W) 9355972 2. udgave Brugervejledning til trådløst bilsæt (CK-1W) 9355972 2. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet CK-1W er i overensstemmelse med bestemmelserne

Læs mere

JABRA EVOLVE 65. Brugermanual. jabra.com/evolve65

JABRA EVOLVE 65. Brugermanual. jabra.com/evolve65 Brugermanual jabra.com/evolve65 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

JABRA MOVE WIRELESS. Brugermanual. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Brugermanual. jabra.com/movewireless Brugermanual jabra.com/movewireless 1. VELKOMMEN...3 2. ÆSKENS INDHOLD... 4 3. SÅDAN BÆRES DE...5 3.1 JUSTERBARE I HØJDEN 4. SÅDAN OPLADES DE... 6 4.1 BATTERISTATUS 5. SÅDAN TILSLUTTES HOVEDTELEFON- ERNE...7

Læs mere

Bluetooth højttaler BABHCK811_1

Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Tillykke Tillykke med dit nye Amitech produkt! Oplysningerne i denne brugervejledning kan ændres uden varsel. Amitech Danmark A/S er ikke erstatningspligtig i tilfælde

Læs mere

DELLS GUIDE TIL MOBILITET

DELLS GUIDE TIL MOBILITET DELLS GUIDE TIL MOBILITET SOM BÆRBARE PC'ER BØR VÆRE Du vil have en bærbar pc uden kompromisser. Du vil reducere nedetid med systemer, der kan leve op til selv den mest krævende rejsende medarbejders behov.

Læs mere

Doro Secure 580. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580 Brugermanual Dansk Bemærk! Tegningerne i vejledningen er kun ment som illustration. Det betyder, at tegningerne muligvis ikke helt ligner din telefon. Dansk 1. strøm til/fra 2. Stik til

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Brugervejledning til det trådløse headset (HDW-2) 9355260 Udgave 1

Brugervejledning til det trådløse headset (HDW-2) 9355260 Udgave 1 Den elektroniske brugervejledning er underlagt "Vilkår og betingelser for Nokia brugervejledning, 7. juni 1998" ( Nokia User s Guides Terms and Conditions, 7th June, 1998.) Brugervejledning til det trådløse

Læs mere

Oversigt over indhold i Clarion BLT433

Oversigt over indhold i Clarion BLT433 BLT433 Clarion BLT433 er et Bluetooth modul som kan tilsluttes til de fleste CeNet hovedenheder fra 2001 og fremefter, og anvendes sammen med en Bluetooth mobiltelefon der understøtter protokol 1.0B/1.1.

Læs mere

JABRA mini. Brugsvejledning. jabra.com/mini

JABRA mini. Brugsvejledning. jabra.com/mini JABRA mini Brugsvejledning jabra.com/mini 2013 GN Netcom A/S. All rights reserved. Jabra is a registered trademark of GN Netcom A/S. All other trademarks included herein are the property of their respective

Læs mere

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

DMR Radio Temadag. DMR Teknik EDR HQ

DMR Radio Temadag. DMR Teknik EDR HQ DMR Radio Temadag DMR Teknik EDR HQ 25-11-2017 OZ1BZJ ETSI DMR Digital Mobile Radio = DMR DMR er udviklet under ETSI med de store leverandør involveret. Standarten er udviklet til at kunne bruges med 12,5

Læs mere

JABRA EVOLVE 80. Brugermanual. jabra.com/evolve80

JABRA EVOLVE 80. Brugermanual. jabra.com/evolve80 Brugermanual jabra.com/evolve80 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

JABRA stone3. Brugsvejledning. jabra.com/stone3. jabra

JABRA stone3. Brugsvejledning. jabra.com/stone3. jabra JABRA stone3 Brugsvejledning.com/stone3 Indhold 1. VELKOMMEN... 3 2. OVERBLIK OVER HEADSETTET... 4 3. SÅDAN BÆRES HEADSETTET... 5 3.1 SKIFT AF EARGELS 4. SÅDAN OPLADES BATTERIET... 6 4.1 BATTERISTATUS

Læs mere

Explorer 500-serien. Brugervejledning

Explorer 500-serien. Brugervejledning Explorer 500-serien Brugervejledning Indhold Velkommen 3 Hvad er der i æsken? 4 Tilbehør 5 Oversigt over headset 6 Vær på den sikre side 6 Parring 7 Parring 7 Brug to telefoner 7 Juster pasformen 8 Oplad

Læs mere

WOOFit HEADPHONE. Brugermanual

WOOFit HEADPHONE. Brugermanual WOOFit HEADPHONE Brugermanual 1 Tak! Tak fordi du valgte WOOFit Headphone med Bluetooth og Active Noice Cancellation fra SACKit. Vi beder dig læse hele denne brugermanual grundigt, før du tager WOOFit

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere

Forstærker mobiltelefon C50s med højttalerfunktion i ladestander Brugervejledning

Forstærker mobiltelefon C50s med højttalerfunktion i ladestander Brugervejledning Forstærker mobiltelefon C50s med højttalerfunktion i ladestander Brugervejledning INTRODUKTION C50s er en smartphone med SMARTBASE. Når C50s smartphone sidder i SMARTBASEN, kan du styre din smartphones

Læs mere

JABRA STORM. Brugervejledning. jabra.com/storm

JABRA STORM. Brugervejledning. jabra.com/storm Brugervejledning jabra.com/storm 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

Two-Way Radios. User Guide. XT420 Non-Display model

Two-Way Radios. User Guide. XT420 Non-Display model Two-Way Radios User Guide XT420 Non-Display model INDHOLD Indhold...................................... 1 Sikkerhed.................................... 2 Sikkerhedsoplysning-er ang. batterier og opladere.

Læs mere

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk

Doro Secure 580IUP. Brugermanual. Dansk Doro Secure 580IUP Brugermanual Bemærk! Tegningerne i vejledningen er kun ment som illustration. Det betyder, at tegningerne muligvis ikke helt ligner din telefon. 1. strøm til/fra 2. Stik til headset

Læs mere

JABRA BOOST. Brugervejledning. jabra.com/boost

JABRA BOOST. Brugervejledning. jabra.com/boost Brugervejledning jabra.com/boost 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive ejere. Bluetooth

Læs mere

AfterShokz Trekz Air

AfterShokz Trekz Air AfterShokz Trekz Air Brugervejledning DANSK OVERSÆTTELSE AF INSTRULOG A/S Tillykke med købet af dine nye AfterShokz Trekz Air Hovedtelefoner! Copyright Instrulog A/S Januar 2018 Side 1 af 6 Tag dine Trekz

Læs mere

JABRA move Wireless. Brugermanual. jabra.com/movewireless

JABRA move Wireless. Brugermanual. jabra.com/movewireless JABRA move Wireless Brugermanual jabra.com/movewireless 1. velkommen...3 2. Æskens indhold... 4 3. sådan bæres de...5 3.1 Justerbare i højden 4. sådan oplades de... 6 4.1 Batteristatus 5. Sådan tilsluttes

Læs mere

Jabra PRO 9400 serien

Jabra PRO 9400 serien Trådløs frihed på kontoret Jabra PRO 9 serien Den nye generation af professionelle headsets med touch-skærm BEVAR KONTAKTEN PÅ KONTORET Forretningsfolk bruger mindre og mindre tid ved skrivebordet. Arbejdet

Læs mere

Kom godt i gang Nokia N92-1

Kom godt i gang Nokia N92-1 Kom godt i gang Nokia N92-1 Tilstande Kom godt i gang Modelnummer: Nokia N92-1. Herefter kaldet Nokia N92. Enheden har fire tilstande: Lukket klap (1), visningstilstand (2), åben klap (3) og billedtilstand

Læs mere

JABRA solemate mini. Brugervejledning. jabra.com/solematemini

JABRA solemate mini. Brugervejledning. jabra.com/solematemini JABRA solemate mini Brugervejledning jabra.com/solematemini 2013 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører

Læs mere

JABRA STEALTH UC. Brugervejledning. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Brugervejledning. jabra.com/stealthuc Brugervejledning jabra.com/stealthuc 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive ejere.

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Oplev video og lyd, når det er bedst

Oplev video og lyd, når det er bedst artikel SateLlite p100 Satellite p100 Oplev video og lyd, når det er bedst Toshibas bærbare Satellite P100 leverer bedre personligt digitalt indhold. Satellite P100, der er udviklet med henblik på at håndtere

Læs mere

40 Brugsanvisning AM

40 Brugsanvisning AM 40 Brugsanvisning AM Cardio 40 1 2 AM 4 5 3 OK (OK) Tryk i ur-visningen for at komme til menu-tilstand. I tilstanden Menu, tryk på knappen for at indtaste eller bekræfte et valg. Når du registrerer, kan

Læs mere

Soolai BRUGERVEJLEDNING SPL-32R / SPL-32T

Soolai BRUGERVEJLEDNING SPL-32R / SPL-32T Soolai DK BRUGERVEJLEDNING SPL-32R / SPL-32T Indholdsfortegnelse Tillykke købet af din Soolai SPL-32R / SPL-32T!... 4 Specifikationer... 4 Trådløs modtager SPL-32R funktioner... 5 SPL-32R betjeningsvejledning...

Læs mere

MiniKit NEO 2 HD - Intro december 2014

MiniKit NEO 2 HD - Intro december 2014 Parrot MiniKit NEO 2 HD - Intro december 2014 Parrot MINIKIT NEO 2 HD er en videreudvikling og afløser for den populære Minikit Neo. Parrot har kombineret deres lydekspertise med vibrerende panel teknologi.

Læs mere

Thorsman kabeltromler. schneider-electric.dk/kabeltromler

Thorsman kabeltromler. schneider-electric.dk/kabeltromler Thorsman kabeltromler 2018 schneider-electric.dk/kabeltromler Et spørgsmål om tillid Schneider Electric har altid været synonymt med kvalitet, holdbarhed og ekspertise. Vores sortiment af kabeltromler

Læs mere

Explorer 80-serien. Brugervejledning

Explorer 80-serien. Brugervejledning Explorer 80-serien Brugervejledning Indhold Hvad er der i æsken? 3 Oversigt over headset 4 Vær på den sikre side 4 Parring 5 Parring 5 Parringstilstand 5 Grundlæggende funktioner 6 Besvar eller afslut

Læs mere

Jabra. Speak 710. Brugervejledning

Jabra. Speak 710. Brugervejledning Jabra Speak 710 Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI

GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI For en førsteklasses høreoplevelse JUNA 9 7 PICO RITE 1 2 Bernafon glæder sig over at kunne introducere det nye premium høreapparat Juna Pico RITE (receiver-in-the-ear).

Læs mere

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK Brugsvejledning DANSK / ENGELSK DANSK Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Pakkens indhold 4 3. Diagram 5 4. Betjening 6 4.1 Grundlæggende betjening 6 4.2 Parring med mobiltelefon 7 4.3 Multilink med

Læs mere

Explorer 100-serien. Brugervejledning

Explorer 100-serien. Brugervejledning Explorer 100-serien Brugervejledning Indhold Hvad er der i æsken? 3 Oversigt over headset 4 Vær på den sikre side 4 Parring 5 Parring 5 Parringstilstand 5 Grundlæggende funktioner 6 Besvar eller afslut

Læs mere

Nokia Bluetooth Headset BH /2

Nokia Bluetooth Headset BH /2 Nokia Bluetooth Headset BH-207 1 4 3 5 6 7 8 9253617/2 OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Undertegnede NOKIA CORPORATION erklærer herved, at dette produkt HS-86W overholder de væsentlige krav og øvrige relevante

Læs mere

Brugervejledning til det trådløse headset (HS-11W) udgave

Brugervejledning til det trådløse headset (HS-11W) udgave Brugervejledning til det trådløse headset (HS-11W) 9235346 1. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet HS-11W er i overensstemmelse med bestemmelserne

Læs mere

WOOFit HEADPHONES. Brugermanual

WOOFit HEADPHONES. Brugermanual WOOFit HEADPHONES Brugermanual 1 Tak! Tak fordi du valgte WOOFit Headphone med Bluetooth og Active Noice Cancellation fra SACKit. Vi beder dig læse hele denne brugermanual grundigt, før du tager WOOFit

Læs mere

JABRA BIZ 2400 II. Brugervejledning. jabra.com/biz2400

JABRA BIZ 2400 II. Brugervejledning. jabra.com/biz2400 Brugervejledning jabra.com/biz2400 2015 GN Netcom A/S, GN Netcom US, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

Nokia HS-2R-radioheadset Brugervejledning udgave

Nokia HS-2R-radioheadset Brugervejledning udgave Nokia HS-2R-radioheadset Brugervejledning 9355494 2. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet HS-2R er i overensstemmelse med bestemmelserne i følgende

Læs mere

inox App - Version 5.1

inox App - Version 5.1 inox applikationen til iphone og ipad giver dig mulighed for at styre og overvåge dit NOX system, ligegyldigt hvor du befinder dig. Kan tilkoble og frakoble områder Kan se og kvittere alarmer Kan vise

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på BLIV TRÅDLØS Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge og som er udviklet

Læs mere

JABRA BIZ 2400 II. Brugervejledning. jabra.com/biz2400

JABRA BIZ 2400 II. Brugervejledning. jabra.com/biz2400 Brugervejledning jabra.com/biz2400 2015 GN Netcom A/S, GN Netcom US, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/ S. Alle andre varemærker heri tilhører

Læs mere

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

JABRA SOLEMATE MAX. Brugervejledning. jabra.com/solematemax NFC. jabra

JABRA SOLEMATE MAX. Brugervejledning. jabra.com/solematemax NFC. jabra jabra JABRA SOLEMATE MAX NFC Brugervejledning jabra.com/solematemax 2013 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri

Læs mere

Pure. Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk.

Pure.  Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Pure www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Det højteknologiske team til binaural hørelse* og forbedret forbindelse

Læs mere

MT90 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MT90.

MT90 Vejledning. Forord. Website: www.smartgps.dk Kontakt: salg@smartgps.dk. Tillykke med din nye GPS tracker MT90. MT90 Vejledning Forord Tillykke med din nye GPS tracker MT90. Denne manual viser hvordan du anvender enheden korrekt. Sørg for at læse denne manual grundigt, før du bruger dette produkt. Brugermanualen

Læs mere

Jabra BT2046 BRUGERVEJLEDNING JABRA BT2046 1. jabra

Jabra BT2046 BRUGERVEJLEDNING JABRA BT2046 1. jabra Jabra BT2046 jabra BRUGERVEJLEDNING JABRA BT2046 1 INDHOLDSFORTEGNELSE TAK...2 OM JABRA BT2046...2 HEADSETFUNKTIONER...3 KOM I GANG...3 OPLADNING AF HEADSETTET...4 TÆND/SLUK HEADSETTET...4 PARRING MED

Læs mere

Lad os komme i gang. I denne vejledning: GAMEPAD. Montering og afmontering af din Moto Mod. Oplad Moto Gamepad

Lad os komme i gang. I denne vejledning: GAMEPAD. Montering og afmontering af din Moto Mod. Oplad Moto Gamepad Lad os komme i gang Vi vil guide dig gennem montering og brug af din Moto Mod. I denne vejledning: Montering og afmontering af din Moto Mod Oplad Moto Gamepad Betjening af Moto Gamepad Download spil Tilslut

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

Produktnyheder. www.legtech.dk

Produktnyheder. www.legtech.dk Produktnyheder EL-TEKNIK Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Trådløs Sender-modul og modtager (433 MHz - 8 kanals) Varenr. 70-114 Trådløs Sender-modul og modtager (relæ-box)

Læs mere

Nokia Trådløst headset (HS-55W) Brugervejledning

Nokia Trådløst headset (HS-55W) Brugervejledning Nokia Trådløst headset (HS-55W) Brugervejledning OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet HS-55W er i overensstemmelse med bestemmelserne i følgende direktiv

Læs mere

JABRA SPORT Rox wireless

JABRA SPORT Rox wireless JABRA SPORT Rox wireless Brugervejledning jabra.com/sportroxwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

SIKKERHEDSMEDDELELSER

SIKKERHEDSMEDDELELSER BRUGER MANUAL SIKKERHEDSMEDDELELSER Læs venligst følgende anbefalinger før du bruger Bluetooth højttaleren. Hold den tør og tag den ikke med til fugtige steder for at undgå, at produktets indre kredsløb

Læs mere

JABRA PRO 925. Brugervejledning. jabra.com/pro925

JABRA PRO 925. Brugervejledning. jabra.com/pro925 JABRA PRO 925 Brugervejledning jabra.com/pro925 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

Plantronics Hub til Windows/Mac. Brugervejledning, v3.12.x

Plantronics Hub til Windows/Mac. Brugervejledning, v3.12.x Plantronics Hub til Windows/Mac Brugervejledning, v3.12.x Indhold Plantronics Hub-software 3 Installation af software 3 Basisfunktioner 4 Det første du ser 4 Vælg primær enhed 4 Tilpas indstillinger 4

Læs mere

3M Sikkerhed 3M Peltor X Serien. En ny standard. inden for design, komfort. og beskyttelse. Skaber sikre arbejdsforhold

3M Sikkerhed 3M Peltor X Serien. En ny standard. inden for design, komfort. og beskyttelse. Skaber sikre arbejdsforhold 3M Sikkerhed 3M Peltor X Serien En ny standard inden for design, komfort og beskyttelse Skaber sikre arbejdsforhold Vi lever i en STØJENDE verden Vores vigtigste mål er at hjælpe med at reducere antallet

Læs mere

Motorcykelhjelm med Generation II Bluetooth kompatibelt mini headset. Manual

Motorcykelhjelm med Generation II Bluetooth kompatibelt mini headset. Manual Motorcykelhjelm med Generation II Bluetooth kompatibelt mini headset Hvad er Bluetooth? Manual Bluetooth headsettet er en transportabel headsetløsning, der baserer på trådløs Bluetooth teknologi. Trådløs

Læs mere

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed 2 Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem

Læs mere

Walkie Talkie APMP500. Brugsanvisning

Walkie Talkie APMP500. Brugsanvisning Walkie Talkie APMP500 Brugsanvisning 1. Indholdsfortegnelse Sikkerhed 1.1 Anvendelsesområde 1. Mærker i denne håndbog 1.3 Almindelige sikkerhedsanvisninger 5. Klargøring til brug 5.1 Udpakning 5. Pakkens

Læs mere

Trådløs, håndfri Nokia HF-33Wenhed til montering i bil 9252957/1

Trådløs, håndfri Nokia HF-33Wenhed til montering i bil 9252957/1 Trådløs, håndfri Nokia HF-33Wenhed til montering i bil 1 2 3 4 5 6 7 9252957/1 OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING NOKIA CORPORATION erklærer hermed, at dette produkt HS-33W er i overensstemmelse med de vigtigste

Læs mere

Dansk Beredskabskommunikation

Dansk Beredskabskommunikation Dansk Beredskabskommunikation Totalrapport Antal besvarelser: 430 Denne rapport indeholder besvarelser for 430 respondenter og spørgeskemaet har en svarprocent på 27,3%. Spørgeskeamet blev gennemført i

Læs mere

Nokia Bluetooth-headset BH-101 9206520/1

Nokia Bluetooth-headset BH-101 9206520/1 Nokia Bluetooth-headset BH-101 1 2 3 4 5 6 7 8 9 11 12 10 9206520/1 OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING NOKIA CORPORATION erklærer herved, at udstyret HS-94W overholder de væsentligste krav og øvrige relevante

Læs mere