Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 4 - juni 2006

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 4 - juni 2006"

Transkript

1 s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 4 - juni 2006 Lilleputpigerne Emma, Christina, Signe, Line og Fie har sammen med deres træner Thomas været blandt de mange hjælpere ved årets FEST-l-BY. Kundt om FEST-l-BY FEST-l-BY ser dagens lys Gode traditioner er en af de ting, der er med til at skabe liv og sammenhold i enhver forening. FEST-l-BY har været en vigtig del af NB's historie lige siden klubben blev en realitet - ja faktisk også før NB blev stiftet i FEST-l-BY blev holdt første gang i I begyndelsen var det et samarbejde mellem Nordborg Idrætsforening og Nordborg Ungdomsforening. Festlighederne var en del af en sportsuge, der foregik på Nordborg Skoles område de tre første år. Her var der opstillet hjemmelavede boder i skolegården, der blev holdt asfaltbal og på skolens bane blev den sportslige del af festen afviklet. I 1969 blev Ringriderpladsen ved biblioteket inddraget.»

2 2 Her var der plads til et tivoli, som siden har været et fast element i FEST-l-BY. I 1970 var det første gang, NB stod som arrangør - stadig i samarbejde med Ungdomsforeningen. Poul Lyngkilde, der af mange kaldes Mr. FEST-l-BY, fortæller, at man det år satte alle sejl og præsenterede et imponerende program. Vi havde hyret både Bjørn & Okay og Keld and The Donkeys. Det var nogle af den tids største navne på den danske musikscene. Der blev også spillet en opvisningskamp mellem to rugby-hold - en sportsgren, der aldrig før var set her i området. Satsningen betød, at FEST-l-BY det år kun lige løb rundt. Aret efter trak Ungdomsforeningen sig ud af samarbejdet og FEST-l-BY blev for første gang holdt på NB's eget anlæg. Klubben solgte for 4200 kroner rettighederne til hele arrangementet til Kelvin Kjær Jessen, der dengang ejede Søby Kro. Dårligt vejr - og dermed mindre omsætning i betød imidlertid, at NB året efter igen overtog ansvaret for FEST-l-BY var samtidig det år, hvor vi begyndte på det koncept, der i dag er hjørnestenen i den måde vi afvikler FEST-l-BY, fortæller Poul Lyngkilde. Nordals Idrætscenter har siden været omdrejningspunkt for FEST-l-BY og fra centrets ledelse var det et ønske, at NB skulle dele arrangementet med en anden lokal forening. I 1973 blev samarbejdet med Nordals Håndboldklub derfor indledt og sådan har det været lige siden. Poul Lyngkilde, FEST-l-BY formand Halbal - blokvogn - damefrokost Helt frem til slutningen af 80'erne blev de store baller til FEST-l-BY holdt i hallen. Her var der ofte op til 800 deltagere - rekorden er 1000, men så var det også lige ved at være for mange, erindrer Poul Lyngkilde. Når man kigger på listen over kendte danske sangere og musikere, er der ikke mange, som ikke har lagt vejen forbi FEST-l-BY. Især i 1970'erne var alle, der gjorde sig bemærket på Dansktoppen, hele sommeren på blokvoqnsturne. - Vi har blandt mange andre haft John Mogensen, Birthe Kjær, Dario og Peter Belli, siger Poul Lyngkilde. Han mener, at prisen for et topnavn i dag er for høj i forhold til den indtægt, det kan kaste af sig. Tidligere var det ofte tivoliet, der havde kontrakter med kunstnerne. Det betød, at priserne var mere overkommelige. I det hele taget er priserne på de landskendte musikere i dag så høj, at byfester på størrelse med FEST-l-BY har svært ved at være med. - Et godt lokalt danseorkester er det, der virker bedst.»

3 4 Siden 1983 har Damefrokosten været et fast punkt på programmet. Og den har vokset sig stor og stærk. - Det første år var der 126 deltagere. I dag har vi op til 300 deltagere, fortæller Poul Lyngkilde, og han har bemærket, at kvinderne bare kan det der med at feste uden mænd. - Det kniber mere for mændene. Vi gjorde på et tidspunkt et forsøg på at arrangerer en herrefrokost, men efter to år gik den i sig selv igen. Damefrokosten 2006 En institution FEST-l-BY kan i dag godt kaldes en institution på Nordals. Den er et kendt og elsket element i det kulturelle udbud i lokalområdet. Poul Lyngkilde mener, at den har fundet sit rette leje. Den er bygget op omkring et solidt fundament, men der sker løbende en ideudviklinq, så publikum år efter år tilbydes et bredt program, der indeholder lidt for enhver smag. Poul Lyngkilde er hele tiden på udkig efter nye ideer. Han følger løbende med, hvordan andre foreninger gør, og i By- og Markedsfestforeningen udveksles der årligt erfaringer, som kan bruges i FEST-l-BY. - Vi forsøger hele tiden at gøre det så attraktivt som muligt, men det er svært altid at vide, hvad der er populært hos publikum. I år var en af nyhederne Bambushytten, hvor der blandt andet blev arrangeret øl-smagning for mændene, mens damefrokosten blev holdt. "Strip " i Bambushytten Og når nu damerne skulle se på mande-strip, blev der også lokket med afklædte damer til mændene. En nyhed der blev godt modtaget. Fællesspisningen om lørdagen er et af de indslag, der er til revision. Mens det tidligere uden problemer lykkedes at samle 300 spisende gæster, er det i svært at samle blot en tredjedel. Hvert år sker der en evaluering af årets arrangement. FEST-l-BY komiteen indkalder alle de ansvarlige for planlægningen for at vurderer, hvor- s dan festen er forløbet. På den måde ~ forsøger man hele tiden at finjustere det store arbejde, der skal til for at stable en god fest på benene. Tordenskjolds Soldater Det kræver sine m/k'ere at få en FEST-l-BY stablet på benene. Poul Lyngkilde har ikke det nøjagtige tal på hvor mange enkeltpersoner, der er i aktion, men ifølge en arbejdsplan for»>

4 var der behov for 234 personenheder - heraf er der dog flere, som dækker mere end en arbejdsopgave. I år havde vi bedt NB's hjælpebank om at finde 65 personer, fortæller han. Hertil skal så lægges det antal frivillige, som NH stiller op med. "Depot & Plads" holder møde Poul Lyngkilde har været med lige fra begyndelsen. I 1968 var hans far Viggo Lyngkilde formand, og så skulle knægten selvfølgelig hjælpe til. - Jeg passede en tombola sammen med min mor. Selvom Poul Lyngkilde har været med fra begyndelsen, har han blot siddet i festkomiteen i seks-syv år - nu som formand. Han siger beskedent, at han altid har holdt mest af at være en del af det praktiske arbejde, men det er ingen hemmelighed, at mange ideer til nyskabelser er udtænkt af Mr. FEST -I-BY. Poul Lyngkilde er en del af en grundstamme fra NB, der har været med i mange år. De nok så berømte Tordenskjolds Soldater, der findes i de fleste foreninger. NB skiller sig i den sammenhæng i øvrigt ud fra mange andre foreninger. Der er en forholdsvis stor gruppe af årgangene fra 1945 til 1950, der trofast bliver ved med at yde en kærkommen frivillig indsats. Den dag kommer naturligvis, hvor yngre kræfter må træde til. Poul Lyngkilde ser i den forbindelse optimistisk på fremtiden. Han mener, at der blandt klubbens unge er det nødvendige potentiale til at holde gang i FEST-l-BY også mange år frem i tiden. Lidt nøgternt og kynisk set kunne klu ben hente de penge en FEST-l-BY kaster af sig ved at forhøje kontingenterne og dermed slippe for det store arbejde. - Men det ville ikke være lige så sjovt. Og Nordals ville være et kedeligere sted uden en FEST-l-BY. FEST-l-BY på Nordals siden år med FEST-l-BY I 2007 er det 40. gang, at der holdes FEST-l-BY. Der er endnu ikke lagt planer for, hvordan jubilæet skal markeres. Først skal årets fest evalueres, og i september begynder den overordnede planlægning. En plan tumler Poul Lyngkilde dog allerede med. Han håber at få tid til at dykke ned i annalerne og samle materiale til en historisk gennemgang af 40 år med»

5 8 FEST-l-BY, så publikum kan få et Det er svært at konkurrere med godt indtryk af den udvikling der er sket. vejr. Og vi var dygtige med vejret. Men det er jo også Poul Lyngkildes Fakta afdeling... Nogle få tal fra FEST -I-BY fortæller Endnu en gang tak og forhåbentligt på mere end mange ord lidt om den ud- gensyn. vikling, der er sket i løbet af de snart Jens Hansen, formand 40 år den har holdt. Overskud 1967.' Ca kr. Ungdomsafdelingen er 2006.' Ca kr. kommet godt i gang Prisen på en fadøl Nogle gange føler jeg mig lidt som en 1967.' 2,50 kr. landmand, der kan sætte køerne på 2006.' 25 kr. græs for første gang, det er i hvert Danseorkester fald lige så kåde fodboldspillere, der 1967.' Ca. 700 kr. går i gang med at spille fodbold på de 2006.' Ca kr. rigtige præmisser. Hvad betyder det så, jo, for de fleste er rigtig fodbold, FEST-l-BY komiteen består af fire udendørs fodbold. Det at kunne spille medlemmer fra NB og tre fra NH: udenfor når solen stråler, græsset Formand Poul Lyngkilde, Kell Jurqen- dufter, at kunne lave glidende tacklinsen, Jørgen Bundgaard og Karsten ger, jo det er rigtigt fodbold. Rammer- Sigsgaard (NB). Kasserer Gitte ne er også ved at være der, selv for Mathiesen, Eigil Hansen og Lars de mindste, er banerne nu kridtet op, Schmidt (N H) og målene er kommet på plads. pele Vi i årgang 99 har startet turneringen, Kære alle! så alt er ved det vante, ja næsten da, for vi er blevet så store nu, at vi træ- Tusind tak for indsatsen før og under ner for os selv og ikke mere sammen dette års byfest. med alle de andre og yngre sandkas blev igen et succesfuldt år for se fodboldspillere (det er spænden- FEST-l-BY - også selvom der var et de!). par kiksere. ~ ) Jeg kender ikke noget til det økonomiske resultat. Men succes kan også måles i et godt program med en ordentlig afvikling samt i antal glade mennesker. Ud fra dette kalder jeg det succesfuldt - at vi mig bekendt også slap for større skader og massiv ballade gør det jo ikke ringere. Thomas med "sandkassespillere" " ':

6 9 I de øvrige afdelinger er de også kommet godt i gang. For nogle går det rigtigt godt resultatmæssigt og for andre går det bare godt. Drengeholdet topper A-rækken I pigeafdelingen er der kommet flere til og der er blevet taget godt imod dem. Det er jeg sikker på at der også bliver gjort i de andre afdelinger. Vi har i år haft en del konfirmander, som vi gerne giver en lille opmærksomhed. Et stort tillykke til dem og hvis nogen skulle være glemt, så giv mig lige et praj for det er ikke med vilje. tungdomsudvalget holder møder efter hov og ellers prøver vi, at komme meget på anlægget og til hjemmekampe som overhovedet muligt. Så hvis I har spørgsmål eller bare gerne vil have en snak med en af os så tag fat i os. Vi kan godt se lidt travle ud en gang i mellem, men hvis der er behov for det, så er vi altid parate til en snak. Hvis ikke I mener I kan træffe enten Jan, Søren eller mig selv på anlægget, er I altid velkomne til at kontakte os. adressernel telefonnumre findes på vores hjemmeside. Sidst men ikke mindst vil jeg godt takke de spillere, der hjalp til ved det netop overståede Fest i By. Jeg skal hilse fra festkomiteen og sige at oprydningen om morgenen og opvasken blev højt værdsat. Også en stor tak til de øvrige frivillige, der skaffer penge til klubben ifm. ovenstående arrangement. Penge der jo bl.a. går til ungdomsarbejdet. Jesper Kirkegaard, ungdomsformand Tlf: Ladies Cup Den første LADIES CUP er nu vel overstået, og resultatmæssigt blev det et godt stævne for NB's kvinder. Damerne lagde ud med en kamp mod Fjelstrup/Haderslev KFUM som senere hen i turneringen viste sig at være en nøglekamp, som blev vundet med 2-0 efter en god fight, hvor nye og gamle spillere lige skulle se hinanden lidt an. Næste modstander var BNS, et hold damerne havde haft gode resultater mod gennem årene, men lige netop på dagen, og med en masse gode chancer, ville bolden ikke i kassen, så kampen endte O-O. Inden sidste kamp skulle spilles var der 3 hold der havde mulighed for at vinde stævnet, Fjelstrup, som skulle vinde over BNS samtidigt med at NB skulle tabe. Hvis både BNS og NB vandt deres kampe, var det målscoren, der skulle afgøre hvem den endelige vinder skulle blive.»>

7 10 Som ny træner for damerne er det skønt at se så mange til træning hver gang, og husk, kender du en der snakker om at hun også vil i gang med at spille, så tage hende med. Preben C. Vinder af Ladies Cup 2006 Så i sidste kamp gjaldt der bare om at få scoret så mange mål som muligt, og en 3-0 sejr over Tønder SF viste sig at være nok, da BNS "kun" fik en 2-1 i hus. Så herfra skal nok engang lyde et stort tillykke til jer. Preben C. En god start af sæsonen Damerne i NB er startet deres nye sæson, en del piger er blevet rykket op, og er begyndt en ny "karriere" som damespillere, samtidigt er der kommet et par nye ansigter i afd., så holdet nu består af god portion rutine, fyldt med ungdommens kampånd. Hvordan er sæsonen så gået indtil nu? Vinder af NB's første LADIES CUP og i turneringen ligger holdet i skrivende stund en 3. plads med 6 point i 3 kampe, så alt i alt en god start. Desværre har JBU indført en regel, der betyder at modstanderne må indsætte en ekstra spiller på banen når modstanderne er bagud med 3 mål, en unødvendig regel der gør spillet forvirrende og ikke altid giver det rigtige billede af kampene. Preben C. Dommere til NB's PIGECUP søges Lørdag den 19. august afvikles årets NB-PIGECUP. Det et tale om et stævne i 7- mandsfodbold, hvor reglerne ikke er i så komplicerende som ved 11- mandskampe. Har du lyst til et par sjove timer i (forhåbentligt) strålende solskin og har du almindelig "fodboldforstand", er du lige den vi har brug for!..."li Vi mangler nemlig et par dommere som hjælper os denne dag. Interesserede kan melde sig til Alfre på tlf , eller Preben på tlf NB-DAG Lørdag den 12. august afholdes vores årlige sommerfest ved klubhuset. Velkommen er alle ungdomsspillere inkl. søskende og forældre, ledere og trænere samt senior- og oldboysspillere med "påhæng".

8 10 Som ny træner for damerne er det skønt at se så mange til træning hver gang, og husk, kender du en der snakker om at hun også vil i gang med at spille, så tage hende med. Preben C. Vinder af Ladies Cup 2006 Så i sidste kamp gjaldt der bare om at få scoret så mange mål som muligt, og en 3-0 sejr over Tønder SF viste sig at være nok, da BNS "kun" fik en 2-1 i hus. Så herfra skal nok engang lyde et stort tillykke til jer. Preben C. En god start af sæsonen Damerne i NB er startet deres nye sæson, en del piger er blevet rykket op, og er begyndt en ny "karriere" som damespillere, samtidigt er der kommet et par nye ansigter i afd., så holdet nu består af god portion rutine, fyldt med ungdommens kampånd. Hvordan er sæsonen så gået indtil nu? Vinder af NB's første LADIES CUP og i turneringen ligger holdet i skrivende stund en 3. plads med 6 point i 3 kampe, så alt i alt en god start. Desværre har JBU indført en regel, der betyder at modstanderne må indsætte en ekstra spiller på banen når modstanderne er bagud med 3 mål, en unødvendig regel der gør spillet forvirrende og ikke altid giver det rigtige billede af kampene. Preben C. Dommere til NB's PIGECUP søges Lørdag den 19. august afvikles årets NB-PIGECUP. Det et tale om et stævne i 7- mandsfodbold, hvor reglerne ikke er i så komplicerende som ved 11- mandskampe. Har du lyst til et par sjove timer i (forhåbentligt) strålende solskin og har du almindelig "fodboldforstand", er du lige den vi har brug for!...øj!ift' Vi mangler nemlig et par dommere som hjælper os denne dag. Interesserede kan melde sig til Alfre på tlf , eller Preben på tlf NB-DAG Lørdag den 12. aug ust afholdes vores årlige sommerfest ved klubhuset. Velkommen er alle ungdomsspillere inkl. søskende og forældre, ledere og trænere samt senior- og oldboysspillere med "påhæng".

9 11 Til at varetage planlægningen og afviklingen af denne festlige weekend har klubben nedsat en styregruppe. Denne består af: Poul Antonisen, Allan Bak, Bent Duus Jensen, Ken Christiansen, Kristian Dreyer, Anders Ebsen, Benny Jørgensen, Kurt Nissen, Peer Christiansen, Peter Glock og Jens C, Hansen. Glimt fra NB-DAGEN DAGEN starter kl. 17 hvor grillen tændes, Der er gratis pølser til alle, 01 og vand kan købes til rimelige priser, Vi ses til en hyggelig eftermiddag! NoRD~-RG KRÆMMERFESTIVAL Fredag den 8, september 2006 starter dette års "Kræmmerfestival", Planlægningen er i fuld gang og programmet for denne weekend er ved at være på plads, Det bliver et spændende og godt program, der supplerer ræmmermarkedet på bedste vis, Nordborg Kræmmerfestival 2005 Nordborg Kræmmerfestival 2005 I den kommende tid vil flere indgå i dette arbejde, idet der til de mange forskellige ansvarsområder bliver tilknyttet flere udvalgsmedlemmer. Så tag godt imod de henvendelser der måtte komme i den sammenhæng. Som tidligere nævnt er der også kulturnat i denne weekend. I den forbindelse har vi sammensat et program, der gerne skulle afspejle kulturnattens tema: "Stjerner". Vi har ligeledes fået Kjærs Tivoli til at komme med hele deres repertoire af forlystelser, således at også ungdommen har et fælles samlingspunkt til kulturnatten. Skulle der være nogle kræmmere, der ønsker at have deres bod åben denne aften, så er man også velkommen til dette. Vi mener, at så mange aktiviteter som muligt vil gavne kulturnatten.»>

10 Nordborg Kræmmerfestival 2005 Det bringer mig frem til, at skulle man være interesseret i en kræmmerstand, så kontakt Poul Antonisen på tlf Han er kontaktperson for alle kræmmere.. Grund til optimisme Så er vi kommet godt i gang med den nye sæson, på både godt og ondt. Da jeg i januar måned begyndte at planlægge opstarten til denne sæson, var det med en vis portion frygt for var sæsonen ville bringe. Snakken gik om vi skulle melde 2 hold til turnering, om vi måske kunne trække på nogle oldboys osv. Vi gennemgik spillerlister og kom frem til at vi havde små 20 spillere, bester-! ikke nok til 2 hold. Heldigvis beslutt de vi at satse og melde 2 hold til, for det er gået over alt forventning med at få folk til træning. Prisen for en stadeplads på ca. 3x3 meter er 250 kr. for hele weekenden. Detaljerne omkring erhvervelsen af en stadeplads kan tjekkes på NB's hjemmeside eller snak med Poul Antonisen. Sæt kryds i kalenderen i weekenden den september. Vi vender igen tilbage, når der skal findes mandskab til de mange gøremål før og under Nordborg Kræmmerfestival. Der vil igen komme en opfordring til forældrene om at afsætte lidt tid til at hjælpe. Det er faktisk sjovt at være en del af dette fællesskab. Så giv jer selv denne oplevelse. NB's hjælpebank vil i samarbejde med ungdomsafdelingen stå for denne side af sagen. Jens Hansen Den første træningsdag 2006 I dag har vi en liste med 38 spillere, der jævnligt træner og spiller kamp.. de lidt mere løse. En af grundene ti at vi er så mange er at ynglinge holdet ikke blev til noget. De har, heldigvis for klubben, valgt at spille senior i stedet. Desuden er der dukket 8-10 nye senior spillere op, nogle af dem gamle kendinge i klubben. Så det ser rigtig godt ud. Sportsligt er det ikke gået helt så godt som vi havde håbet. Efter lidt af en drømmestart for begge hold,

11 13 Tusinder kan se fidusen! Kan du? Et abonnement med - nul udbetaling - nul renter - nul adm. gebyr - kun den rene prlsl.",,,, ~ Ridepladsen 1 Tlf ABC El & VVS AIS Storegade Nordborg EL s VVS Telefon "INTER rohleder snert GÅGADEN - S0NDE;RB6RG - TLF NYGADE 14 - GRASTEN - TLF chancen på serie 4. Og lige nu betaler vi lidt "lærepenge" på den konto. Men de begynder at finde ud af det de nye unge. NB's 1.hold i april 2006 har det knebet lidt her på det sidste. Men det skal nok komme igen. Vi har valgt at give mange af de unge spillere Samtidig har vi haft en del skader blandt de "gamle", der gerne skulle binde holdet sammen. Men mon ikke de snart er klar igen. Så de unge har ikke haft det helt nemt. Men med den indsats og indstilling spillerne viser er der grund til optimisme for resten af sæsonen. Klaus Tonnesen

12 14 Træningstider på Nord-Als Idrætscenter Hold Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Sandkasse Mikro Mikro Miniput Lilleput Drenge Junior Lilleputpiger Piger Kvinder Senior herrer Sponsoraftaler i U ngdomsafdel ingen Nord-Als Boldklub og Sauer-Danfoss ApS har igennem flere haft et flot sponsorsamarbejde, som er gældende helt til medio Dette indebærer bl.a., at Sauer-Danfoss leverer spilledragter til hele Nord-Als Boldklubs ungdomsafdeling. Som noget nyt i forhold til den tidligere aftale, har Sauer-Danfoss ApS meget generøst afsat kontante midler til brug i ungdomsafdelingen. Disse vil blive brugt til at udvikle afdelingen gennem bevidst "personalepleje" af trænerstaben. NB forpligter sig selvfølgeligt til at spille alle kampe i Sauer-Danfoss spilledragterne. Ligeledes giver sponsoratet mulighed for, at virksomheden kan opnå PR via NB's klubblad "Sporten", gennem alt vort øvrige infomateriale og via NB's hjemmeside Vi giver også mulighed for at stille mandskab til rådighed, hvis Sauer- Danfoss har et specielt arrangement, der har PR-karakter.

13 15 t&saue UDANFOSS Tøjeksperten NORDBORG 7l!6c(h o r~ toff8j:j rnea:j r Herretøj Ungt tøj Drengetøj str år Storegade 14 Tlf ,610 www:tojeksperten.dklnordborg ae ljecb-t8d-ir IIbua Husk vi har landsdækkende byttegaranti Den anden sponsor-partner i ungdomsafdelingen er Andelskassen, Nordborg. NB's ungdomsafdeling og Andelskassen har indgået en 3 årig aftale, hvor det udover trykket af bankens navn og logo på tøjet i ungdomsafdelingen også forpligter klubben til at hjælpe banken med lejlighedsvist at uddele reklame-materiale. Derudover får Andelskassen også gavn af klubbens mange medier - lige fra hjemmeside til info-foldere. Andelskassen giver som modydelse over 3 år et årligt tilskud til driften af NB's ungdomsafdeling. Det er flot bidrag til, at vi kan få en endnu bedre ungdomsafdeling. NB er taknemmelige, glade og stolte over disse aftaler. Vi vil som sædvanligt arbejde seriøst med at indfri forventningerne til aftalerne, således at vi også kan komme i betragtning som partner, når nye aftaler skal forhandles. Jens Hansen

14 16 Jens C. Hansen Niels Bohrs Vej Nordborg Lørdag den 13. maj var 1989-holdet samlet til en nostalgisk dyst. Det gaven sejr til NB på 3-1 over Ulkebøl. Ca. 40 personer var samlet til en hyggelig dag. På billedet ses mandskabet som stillede op mod Ulkebøl. Stående fra venstre: Træner Leif Jørgensen, Jens Lillesø, Per Kolmos, Torben Jensen, Bruno Olesen, Jesper Thomsen, Stephan Boesen, Claus Krog, Kjeld Høi, Hans Jørgen Hansen, Johannes Nissen. Siddende fra venstre: Henrik Andersen, Jens Nissen, Jens Hansen, Preben Naef, Henrik Lundgaard, Tommy Nørgaard, Kim Olsen og Mogens Nielsen. IsæR TEN I Deadline Bladudvalg Ansvarlig redaktør Journalist Skribent, NB generelt Skribent, senior/oldboy Skribent, ungdom Distribution Distribution Peter Glock Per Lemmeke Jens Hansen Jesper Thomsen Jesper Larsen Ib Anthony Benny Jørgensen for stof til næste udgave af bladet: peterglock@mail.tele.dk lemmeke@nordborg.dk jens@danbonet.dk jesper _ thomsen@danfoss.com jesper_sporten@hotmail.com ibanthony@tiscali.dk xpost@sport.dk

TEN. NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af NB Skole-Cup var det 36. i rækken af indendørs fodboldstævner

TEN. NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af NB Skole-Cup var det 36. i rækken af indendørs fodboldstævner " s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 35. årgang - Nr. 2 - april 2004 Nordborg S.b, et af mange 'tetvetiqe" hold der deltog i årets NB-SKOLECUP NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

TEN. Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 5 - aug. 2006

TEN. Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 5 - aug. 2006 .., s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 37. årgang - Nr. 5 - aug. 2006 NB's drengehold rengeholdet mesterrækken Drenge A spiller i efteråret i mesterrækken. 10 sejre i 11 kampe og en målscore på plus

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

Indledning. Tilbageblikket. 2 års eller 3 års junior-årgange

Indledning. Tilbageblikket. 2 års eller 3 års junior-årgange - ------~----~- 1 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 26. januar 2007 Indledning Jeg vil starte med at bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer (heller) ikke

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 2. juni 2019

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 2. juni 2019 Nord-Als Boldklub s klubblad - 50. årgang - Nr. 2. juni 2019 Jan Mølby kom til Nordborg Torsdag d. 9. maj gæstede selveste Liverpool legenden Jan Mølby Nordborg, da han i Nord-Als Idrætscenter holdt et

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 7 - dec. 2003 Nord-Als Boldklub ønsker en glædelig jul og et godt nytår til alle sine medlemmer og deres familie, venner af klubben, alle annoncører

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

PICCOLO CUP 2005 NB s oldboysafdeling starter sæsonen

PICCOLO CUP 2005 NB s oldboysafdeling starter sæsonen S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 36. årgang - Nr. 1 - feb. 2005 Nord-Als Boldklub har afholdt generalforsamling den 28.01.05 i klubhuset. Læs mere om årsmødet inde i bladet. PICCOLO CUP 2004

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 23-06-2015 Indhold Indledning... 1 Evaluering af KO-CUP... 2 Evaluering af

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

Sport: Nordals Boldklub tager på lørdag imod 44 pigehold, der i løbet af dagen skal spille 109 kampe.

Sport: Nordals Boldklub tager på lørdag imod 44 pigehold, der i løbet af dagen skal spille 109 kampe. Sport: Nordals Boldklub tager på lørdag imod 44 pigehold, der i løbet af dagen skal spille 109 kampe. ne. For præmier til de bedste hold, så er der også en præmie på højkant til det mest fairspillende

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Far og datter fik pokaler Ved Nord-Als Boldklub s afslutningsfest den 30. oktober kom familien

Far og datter fik pokaler Ved Nord-Als Boldklub s afslutningsfest den 30. oktober kom familien SP RTEN Nord-Als Boldklub s klubblad - 35. årgang - Nr. 5 - nov. 2004 Far og datter fik pokaler Ved Nord-Als Boldklub s afslutningsfest den 30. oktober kom familien Christensen rigtig i fokus. Først blev

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Kære trænere og ledere i HFS fodbold

Kære trænere og ledere i HFS fodbold Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Kære trænere og ledere i HFS fodbold I denne folder vil vi oplyse om de praktiske forhold i forbindelse med at være fodboldtræner/-leder i

Læs mere

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson! Tilmelding *l IF Hasle KFUM Hold: (sæt ring) U8 U10 U12 U14 U16 U18 Køn: (sæt ring) Dreng Pige Navn: Fødselsdag:

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 5 okt. 2002

Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 5 okt. 2002 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 5 okt. 2002 Tillykke! Miniputholdet blev suveræn vinder af deres række og i denne anledning har træneren Alfred sendt et indlæg til klubbladet

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 Generel information Så starter badmintonsæsonen igen, og vi glæder os til at se gamle og nye spillere - til en god og hyggelig sæson i AIA-TRANBJERG

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007 Årets pigefodboldklub 2006 Nord-Als Boldklub er blevet valgt som Region 4 s kandidat til Årets Pigefodboldklub. Det blev dog Nørresundby,

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Igen DBU-fodboldskole Igen i år afholder NB DBU's fodboldskole og som de tidligere år afvikles skolen i uge 27 på anlægget ved Nord-Als Idrætscenter.

Igen DBU-fodboldskole Igen i år afholder NB DBU's fodboldskole og som de tidligere år afvikles skolen i uge 27 på anlægget ved Nord-Als Idrætscenter. S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 2 - april 2003 NB s miniputter med trænerne Michael Werner (t.v.) og Gunnar Carl inden holdenes første udendørs træningskampe på græs. Igen DBU-fodboldskole

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 6. juni søndag den 9. juni 2019 Byfestprogrammet

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter.

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter. Beretning Nord-Als Boldklubs ungdomsafdeling den 29.01.99 til generalforsamlingen Jeg vil starte min beretning med en gennemgang af de aktiviteter der har været i klubbens ungdomsafdeling og samtidig komme

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007 Kristian Drejer, Erik Raun Jensen og Michael Werner er ny i NB s bestyrelse. Læs mere om klubbens generalforsamling inde i bladet.

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007 500 glade piger deltog i NB's PIGE CUP Lørdag den 18. august 2007 blev NB's PIGE CUP afholdt for 6. gang med rekorddeltagelse

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC Dette er et introduktionsbrev angående arrangementer, træninger, hold, trænere og nye tiltag, så gør jer selv den tjeneste at læse det hele igennem! Målsætninger og nye

Læs mere

SOMMERFEST. 2., 3. og 4. august 2002. Vi ses på Bjerget! www.cif.dk GENEREL INFORMATION:

SOMMERFEST. 2., 3. og 4. august 2002. Vi ses på Bjerget! www.cif.dk GENEREL INFORMATION: GENEREL INFORMATION: Klubhus: Christiansbjerg I.F. (ved skøjtehallen) Bodøvej 211 8200 Århus N Telefon: 86 16 15 22 SOMMERFEST 2., 3. og 4. august 2002 Præmier: Bolde: Parkering: Omklædning: Præmieoverrækkelse

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens spillere, trænere og ledere

Nyheder for håndboldafdelingens spillere, trænere og ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens spillere, trænere og ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 26-05-2015 Indhold Indledning... 1 Den nye håndboldbestyrelse... 2 Foreningsseminar

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 1 Maj 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet FORMANDEN HAR ORDET Jeg er ny formand i OB & Ik, valgt på generalforsamlingen

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

sporten i om rådet. Byrge Jensen, NB's første formand, skriver i klubbens 25 års jubilæumshæfte kan fejre 25 år med NB på en så positiv

sporten i om rådet. Byrge Jensen, NB's første formand, skriver i klubbens 25 års jubilæumshæfte kan fejre 25 år med NB på en så positiv 8 40 år Nord-Als Boldklub Oprindelse Nord-Als Boldklub (NB) er med sine 40 år en forholdsvis ung klub. Klubben er resultatet af en sammenlægning mellem fodboldafdelingerne i Havnbjerg IF og Nordborg IF.

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 15. juni søndag den 18. juni 2017 Byfestprogrammet

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2018 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2018 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 8/5-19/6 14/8-28/8

Læs mere

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk

PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING RIFFEL SKYDNING. www.skydecenter.dk PROGRAM FOR FLUGTSKYDNING OG RIFFEL SKYDNING 2012 www.skydecenter.dk VELKOMMEN til en ny skydesæson sammen med HØJDERYGGENS SKYDECENTER. Vi glæder os igen i år til at modtage de jægere og skytter, som

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Formanden har ordet. Tak!

Formanden har ordet. Tak! NYHEDS maj brev 2014 Formanden har ordet Tillad mig at starte nyhedsbrevet med at kigge tilbage på 2013. Som alle vidst har erfaret, så gik Thurø Boldklub ind i 2013 med en meget dårlig økonomi. Kassen

Læs mere

Dato Kamp Ude Hjemme Resultat. Nr. Spiller Mål Noter 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Dato Kamp Ude Hjemme Resultat. Nr. Spiller Mål Noter 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dato Kamp Ude Hjemme Resultat Nr. Spiller Mål Noter 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 KONTINGENT-oversigt THEM GF 2010 HOLD: TRÆNER: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen

Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Kære spillere og forældre til spillere i Ungdomsafdelingen Velkommen til den nye sæson 2018/19 i Holte Badmintonklub. Dette brev indeholder vigtige informationer om sæsonen. Vi håber derfor, at I vil tage

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011)

Dagsorden og referat, møde nr. 1, tirsdag 19.04.2011 (+ forts. mandag 02.05.2011) - Dato: Tirsdag den 19. april 2011 (opr. og start) + fortsættelse: Mandag den 2. maj 2011, begge dage kl. 19:00 Sted: Hos Finn Hjortholm Bestyrelse: Finn Hjortholm, Ann Larsen, Kirstine Pepping, Linda

Læs mere