Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold"

Transkript

1 Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

2 Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men for os I Valby Boldklub Ungdom, prøver vi at hoppe ud af de berømte kasser og tænke lidt anderledes i forhold til ungdomsfodbold og trivsel. Da det ikke er bevisligt, at børn bliver bedre fodboldspillere ved at fokusere på systemer frem for individer og have travlt ved at niveauopdele dem så tidligt som muligt, har vi valgt at lægge vægt på andre dyder. Hos os er dit barn ikke blot et nummer i et system. Vores spillere skal nok få den rette modstand. Det kan ske ved at hæve sværhedsgraden til træning eller når de er til DBU s stævner, hvor vi møder andre dygtige modstandere fra Københavnske klubber. Gennem solidaritet, sammenhold og fælles ansvar vil vi skabe rammerne om noget helt fantastisk, som rækker langt udover fodbolden. Vi vil skabe gode holdkammerater og venner for livet. Hvis ord som hos os, eller vi skal bruges i daglig tale om vores forening, er vi nået rigtig langt, for så har vi skabt et bånd mellem klub og børn/forældre. Et tilhørsforhold. Det er det vi arbejder mod, ved hvert medlem og dets forældre. Gode fodboldspillere skal de helt sikkert nok blive, via træningen hos vores uddannede trænere i klubben. Martin Sørensen Ungdomsformand I Valby Boldklub vil du blive opfattet som en del af klubben. I Valby Boldklub bliver du ikke opfattet som et nummer på banen eller i et system. I Valby Boldklub vægter vi individet og det sociale rigtig højt. I Valby Boldklub indgår man i en helhed, i noget unikt. Vi bestræber os på, at alle skal kende hinanden på kryds og tværs af holdene, hvilket gerne skulle give en større omgangskreds og forhåbentlig venner for livet. I Valby Boldklub er legen og glæden ved fodbold i fokus. I Valby Boldklub dygtiggør vi barnet i takt med dets udvikling. I Valby Boldklub lægges som tiden går mere vægt på de tekniske færdigheder og den taktiske forståelse, samtidig med, at man indføres i fodboldens, holdspillets og klubfølelsens dyder. I Valby Boldklub vil man lære at spille god fodbold. I Valby Boldklub vil vi ikke stå i vejen for barnets udvikling Det mener vi er de ingredienser der skal til for at skabe et godt klubmenneske og en god medspiller.

3 Holdsport & trænere Alt info kommer fra Holdsport, den vigtigste app på jeres telefon! V i har haft både forældretrænere, og trænere fra egen klub på DBU s C Licens kursus, som nogle af de første i landet. C står for Children og er en uddannelse direkte rettet mod ungdomstræning. DBU afholder kurset på vores baner og i vores klubhus. Det er vi selvfølgelig meget stolte af. Dette er den linje vi har valgt at arbejder med: At udover gode rammer at spille fodbold under, skal børnene have gode og kompetente trænere, der taler i børnehøjde. En ren børneattest er naturligvis et krav både fra Valby Boldklub og DBU. Vi bruger Holdsport som platform til at sende informationer ud til jer medlemmer, samtidigt er det også et vigtig redskab for vores trænere. Det er derfor meget vigtigt, at I husker at melde jer Til eller Fra til træning og stævner. På den måde kan træneren se hvor mange han eller hun skal forberede en træning til. I tilfælde af for lidt tilmeldte til stævner, må vi desværre sende afbud. Holdsport fås som en App til smartphones, og giver et hurtigt overblik over træning, og stævner.

4 Fokus på det sociale Vi har stor fokus på det sociale. V i bestræber os meget på at få det sociale til at fungere i klubben. Det er vigtigt, at vores medlemmer kan mødes på tværs af køn, hold og årgange. Derfor har vi en række aktiviteter og traditioner i løbet af året, der har til formål at samle klubben. Vi indleder altid året med et nytårsstævne for alle klubbens medlemmer og venner, unge som gamle. Det er et internt stævne, hvor holdene bliver sammensat på kryds og tværs, dog med ungdommen for sig selv. Vi har haft stor succes med at afvikle en Børnedag. Det er et åbent arrangement, hvor alt fokus ligger på vores ungdom. Børn udefra er meget velkomne og må gerne deltage. Vi havde i 2012 opvisning af gymnastikpigerne fra Hvidovre Gymnastik af 1937 (HVG37) som lavede et flot show på vores fodboldbane, til stor begejstring for de omkring 300 besøgende. Det er vores hensigt at dette er et fast sommerarrangement. Det kan kun lade sig gøre i samarbejde med ungdommens forældre. Der er derfor vigtigt at holde øje med datoen, og sætte kryds i kalenderen, så I kan hjælpe til med at gøre dagen helt fantastisk for børnene. Hvert år afholder vi en Juleafslutning for de mindste medlemmer, og det er igen for at skabe nogle hyggelige rammer og lægge fokus på det sociale i klubben. Juleafslutningen er en stor succes med næsten 100 tilmeldte. Også her det vigtigt med forældreopbakning.

5 Træneren har ordet Det der er det vigtigste i Valby er det sociale liv både på og uden for banen. Vi tror på, at det styrker både den dygtige unge fodboldspiller og den helt nystartede spiller at være og agere og udvikle sig i den samme gruppe. Derfor har vi fokus på alle niveauer i Valby Boldklub. Vi tror på, at det er essentielt for glæden ved at spille fodbold, at kunne spille sammen med sine skolekammerater og venner uanset hvor stor forskellen på de enkelte børns evner er. De skal kunne følges ad til træning og kamp. Det er dernæst op til trænerne, at have ressourcer nok og have evner til at udfordre både den talentfulde og den mindre talentfulde den øvede og den mindre øvede via individuel træning. Det er med andre ord ikke en mindre ambitiøs filosofi. Vi ønsker at skabe dygtige og kloge fodboldspillere, der spiller fodbold med et STORT smil på læben sammen med deres kammerater! Hos Valby Boldklub opfatter vi os som værende en del af noget unikt, alle skal kende hinanden på tværs af holdene, hvilket giver en større omgangskreds og forhåbentlig venner for livet. For de allermindste er legen og glæden ved fodbold i fokus. Derfra dygtiggør vi barnet i takt med dets udvikling. Der lægges efterhånden mere vægt på de tekniske færdigheder og spilforståelse, samtidig med at man indføres i fodboldens, holdspillets og klubfølelsens dyder For at skabe et godt klubmenneske og en god medspiller! Vi lægger os i nogen grad i kølvandet på DBU s Linje Fra leg til Landshold. Vi har taget de bedste elementer herfra. I Valby Boldklub vil man som spiller lære at spille god, positiv, underholdende teknisk fodbold. Vi tror på udvikling frem for resultater. Når, og hvis talentet rækker til større udfordringer skal spilleren, af egen fri vilje, videre i sin færd på det rette tidspunkt. Vi vil ikke stå i vejen for udviklingen, men blot være stolte over at have været med til at præge og udvikle den enkelte spiller og hvem ved, måske en dag en kommende landsholdsspiller. Træner: Claus jensen

6 At være forældre I Valby Boldklub Ungdom Sponsorer / Samarbejdspartner Vi ønsker, at man hjælper til Vi har et ønske om, at man som forælder hjælper til i forbindelse med træning og forskellige events. Derved er man med til at skabe de bedste rammer for børnene. Valby Boldklub Ungdom har ca. 5 mindre og større events i løbet af året - Ca. 3 hjemmebanestævner - Vores store Børnedag - Juleafslutningen Vi ser gerne, at alle forældre deltager aktivt. Det kan være lige fra at hjælpe til med træningen, skaffe sponsorer til ungdommen eller hjælpe til vores hjemmebanestævner. Måske arbejder I med noget, som kan gøre hverdagen sjovere og nemmere for vores ungdoms medlemmer. Vi vægter og værdsætter derfor forældrenes engagement i klubben meget højt. Det er vores ønske at starte et forældreteam, der skal fungere som hjælp og sparringspartner for ungdoms afdeling. Ikke alt behøves at foregå i klubben. Vi kunne f. eks. besøge Zoo, Den Blå Planet eller bowle. Måske vil vi deltage i et større stævne i en anden landsdel med overnatning. Her kan vi møde helt nye hold og få vist Valbyflaget udenfor København. Det er noget som vores Ungdomsformand har et stort ønske om at prøve. Vi søger hele tiden at udvide vores netværk gennem fodbolden. Har man kendskab til nogle firmaer eller privatpersoner, som vil støtte Ungdomsfodbolden i Valby, er vi meget interesseret i at høre nærmere. Vi har I 2014 indgået et samarbejde med Arbejdernes landsbank. Samarbejdet kom i hus efter flere behagelige og gode samtaler med filial direktør Michael Nørholm Kragbæk. Arbejdernes Landsbank s slogan er Vi bygger på sunde værdier og det falder helt i tråd med vores tanker om fodbolden i hele fodboldklubben. Begge parter forventer meget af samarbejdet. Vi har allerede lavet fælles aktiviteter så som inter-aktiv julekalender på vores hjemmeside og deltagelse ved vores årlige nytårsstævne. Arbejdernes Landsbank vil med personale fra lokal afdelingen dukke op ved flere træning, stævner m.m. De vil lave konkurrencer for børnene og uddele balloner. De vil naturligvis også gerne have en god bank snak med jer forældre men der er selvfølgelig ingen tvang. En sponser eller en samarbejdspartner er med til at vi kan give vores ungdom nogle bedre forhold eller muligheder. Så kære forældre byd gerne ind, så vi kan starte en god dialog med interesserede samarbejdspartnere.

7 Se mere på ValbyBoldklub.dk/ungdom Facebook Valby Boldklub Ungdom Valby Boldklub Værkstedvej Valby Der tages forbehold for ændringer og trykfejl.

Børne- og ungdomsfodbolden i Tuse IF

Børne- og ungdomsfodbolden i Tuse IF Børne- og ungdomsfodbolden i Tuse IF Forord Fodbold er den største idrætsgren i Danmark. Dette betyder, at spillet og klubberne har en stor samfundsmæssig betydning i forhold til hvordan børn og unge udvikler

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

For os var det yderligere paradoksalt, da langt de fleste indsatser faktisk var rettet mod netop medlemmer under 18.

For os var det yderligere paradoksalt, da langt de fleste indsatser faktisk var rettet mod netop medlemmer under 18. Formandens beretning på generalforsamlingen 26-01-2009 Generalforsamlingen 2009 Den nye generalforsamling Sidste års generalforsamling var på mange måder et varsel på nye tider. De af jer, der var med,

Læs mere

SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU

SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU GODT FORÆLDRESAMARBEJDE SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU Hvorfor er et godt forældresamarbejde i skolen vigtigt? Al forskning viser, at godt socialt sammenhold og høj faglighed

Læs mere

KB Mikrofodbold U4-U9 KJØBENHAVNS BOLDKLUB

KB Mikrofodbold U4-U9 KJØBENHAVNS BOLDKLUB KB Mikrofodbold U4-U9 KJØBENHAVNS BOLDKLUB Kjøbenhavns Boldklub blev stiftet d. 26. april 1876. I de første par år blev der kun spillet langbold, men i 1879 indførtes fodbold og cricket, og fra 1883 blev

Læs mere

Politik for ungdomsfodbold i BS 72, Den Gule Tråd.

Politik for ungdomsfodbold i BS 72, Den Gule Tråd. Politik for ungdomsfodbold i BS 72, Den Gule Tråd. At være træner/leder eller spiller i BS 72's ungdomsafdeling, er ikke bare som at være frivillig eller medlem et hvilket som helst andet sted. I BS 72

Læs mere

FORORD 3 SB&I S IDÉGRUNDLAG 4 SB&I S KODEKS 5 ELITE BREDDE 6 TRÆNERENS ROLLE I SB&I 11 TRÆNERUDDANNELSE I SB&IS UNGDOMSAFDELING 13

FORORD 3 SB&I S IDÉGRUNDLAG 4 SB&I S KODEKS 5 ELITE BREDDE 6 TRÆNERENS ROLLE I SB&I 11 TRÆNERUDDANNELSE I SB&IS UNGDOMSAFDELING 13 SB&I-Linjen FORORD 3 SB&I S IDÉGRUNDLAG 4 SB&I S KODEKS 5 ELITE BREDDE 6 TRÆNERENS ROLLE I SB&I 11 TRÆNERUDDANNELSE I SB&IS UNGDOMSAFDELING 13 TIL DIG SOM FORÆLDER I SB&I 14 RETNINGSLINIER FOR U5 U11 (4

Læs mere

Bliv klædt på til træning. Tips fra kollegaer til nye trænere for Vestias yngste børn.

Bliv klædt på til træning. Tips fra kollegaer til nye trænere for Vestias yngste børn. Bliv klædt på til træning Tips fra kollegaer til nye trænere for Vestias yngste børn. Side 2 Bliv klædt på til træning Ny træner......det kan være en stor mundfuld Er du helt ny træner? Er du evt. presset

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 At skabe et lokalt samlingspunkt for erhvervslivet med udgangspunkt i herreelitefodbold. Rishøj Boldklub vil brande Køge by og Køge kommune nationalt gennem sportslige resultater.

Læs mere

Vision at stå stærkere sammen

Vision at stå stærkere sammen AaB Talentcenter udvikling via samarbejde Gældende fra og med maj 2015 Vision at stå stærkere sammen Vi vil styrke elitepigefodbolden i Nordjylland ved at samle og give de mest ambitiøse og talentfulde

Læs mere

Idræt med børn - for børnenes skyld. 10 bud på bedre børneidræt

Idræt med børn - for børnenes skyld. 10 bud på bedre børneidræt Idræt med børn - for børnenes skyld 10 bud på bedre børneidræt Vi vil være bedre; og vi har lagt en plan Idræt er danske børns vigtigste fritidsaktivitet. Ni ud af ti danske børn under 12 år er medlem

Læs mere

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Julehilsen fra sportschefen

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Julehilsen fra sportschefen Nyt fra TPI Fodboldafdelingen Julehilsen fra sportschefen Ingen jul uden den klassiske julehilsen. Her er 2013 versionen. Læs om den megen brug af kunstgræsbanen, forældresamarbejde, de mange engagerede

Læs mere

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING

VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING VISIONER, MÅL OG STRATEGI FOR FODBOLDAFDELINGEN FREM SKØRPING Revideret september 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Forord 3 Visioner 4 Mål 5 Strategi - ungdomsafdelingen 6-8 Strategi - seniorafdelingen 9

Læs mere

KLUBMANUAL version 1.0

KLUBMANUAL version 1.0 FODBOLD BOOK ONLINE OG SPIL NÅR DU HAR TID SUNDT, SJOVT OG SOCIALT KLUBMANUAL version 1.0 FODBOLD MANUAL Forord....3 Hvad er Fodbold fitness?....4 Baggrunden for Fodbold Fitness...4 Tidshorisont....6 Landsdækkende

Læs mere

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014

Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015. Beretning 2014 Taastrup FC s Generalforsamling 24. februar 2015 Beretning 2014 Medlemstallet i Taastrup FC for 2014 har været lidt faldende. På pigesiden har vi oplevet en lidt større nedgang i medlemstallet en drengesiden

Læs mere

bestyrelsens beretning 2012

bestyrelsens beretning 2012 bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Formandens beretning Jeg vil gerne starte formandens beretning med at sige velkommen. Velkommen til alle de gamle medlemmer, velkommen til årets

Læs mere

Retningslinjer for Ungdomsafdelingen. 1. udgave, 2013

Retningslinjer for Ungdomsafdelingen. 1. udgave, 2013 Retningslinjer for Ungdomsafdelingen 1. udgave, 2013 Holluf Pile - Tornbjerg Idrætsforening (HPTI) Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ www.hpti.dk Stiftet 27. juni 1980 Børnefodbold og træning af børn:

Læs mere

Sæsonstart 2007/2008 VIGTIGT: Indskrivning i Brande Hallerne onsdag den 29. august 2007 kl. 18.00-19.00

Sæsonstart 2007/2008 VIGTIGT: Indskrivning i Brande Hallerne onsdag den 29. august 2007 kl. 18.00-19.00 Brande Badminton Club August 2007 - Nummer 1-25. årgang Indhold Sæsonstart 2007/2008 Indskrivning i Brande Hallerne onsdag den 29. august 2007 kl. 18.00-19.00 Side 3: - BBC Ungdom Side 4 - BBC Ungdom Side

Læs mere

Trivselspolitik på Kragsbjergskolen

Trivselspolitik på Kragsbjergskolen Trivselspolitik på Kragsbjergskolen Kragsbjergskolen, efteråret 2010 At vi trives er vigtigt. Både for eleverne og for skolens personale. Trivsel skaber gode resultater og er afgørende for, at man lærer

Læs mere

HUI Sporten Kort 16. november 2014

HUI Sporten Kort 16. november 2014 Kære forældre og spillere i HUI. Fremover vil der udkomme et månedslig nyhedsbrev som samler op på de ting der rører sig i HUI fodboldafdeling på børne- ungdomssiden netop nu. I brevet vil vi rette fokus

Læs mere

Farverige Foreninger. Gode idéer og erfaringer til at arbejde med mangfoldighed i foreningslivet. Af Majbrit Kronborg Mouridsen

Farverige Foreninger. Gode idéer og erfaringer til at arbejde med mangfoldighed i foreningslivet. Af Majbrit Kronborg Mouridsen Farverige Foreninger Gode idéer og erfaringer til at arbejde med mangfoldighed i foreningslivet Af Majbrit Kronborg Mouridsen Farverige Foreninger er udarbejdet i juni 2009 Initiativet er finansieret af

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Pigefodbold. Hørsholm Usserød Idrætsklub www.hui fodbold.dk. i Hørsholm

Pigefodbold. Hørsholm Usserød Idrætsklub www.hui fodbold.dk. i Hørsholm Pigefodbold i Hørsholm Fodboldforældre Det skal være sjovt at spille pigefodbold DSPFTL Vær med i succesen! Hørsholm Usserød Idrætsklub Velkommen til Danmarks største pigesport PIGEFODBOLD Fodbold har

Læs mere

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015

LUI Fodbold Referat af Generalforsamling 25. februar 2015 1. Valg af dirigent Søren Carlsen blev foreslået af bestyrelsen og valgt på generalforsamlingen. Søren konstaterer, at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. 2. Beretning fra bestyrelsen Formand/ungdomsformand

Læs mere

Praktisk information vedr. Silkeborg Fodbold College:

Praktisk information vedr. Silkeborg Fodbold College: Praktisk information vedr. Silkeborg Fodbold College: Hjemmeside og struktur: Du kan læse mere om Silkeborg IF talentstruktur på www.silkeborgif.com. Silkeborg Fodbold College (SFC) udgør sammen med Silkeborg

Læs mere

I GREJS-DALEN FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU LINEDANCE

I GREJS-DALEN FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU LINEDANCE SPORT FOR LIVET... I GREJS-DALEN Forår/sommer 2012 FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU LINEDANCE Vigtige datoer Fællesopstart for alle udendørs fodboldhold 24. marts 2012 Gymnastikopvisning

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

PA R TNER SKAB. Skab en stærk C SR profil for din virksomhed med DBU København som partner. Foto: Per Kjærbye

PA R TNER SKAB. Skab en stærk C SR profil for din virksomhed med DBU København som partner. Foto: Per Kjærbye PA R TNER SKAB Skab en stærk C SR profil for din virksomhed med DBU København som partner Foto: Per Kjærbye Indhold 03 04 05 06 08 09 12 13 14 15 16 17 Om DBU København Partnerskaber og formidlingen De

Læs mere

SPONSORKONCEPT 2015/2016

SPONSORKONCEPT 2015/2016 SPONSORKONCEPT 2015/2016 "Virksomheder, der har udgifter til sponsorering af fx sportsklubber og kulturelle foreninger, modtager ofte reklameydelser i form af omtale af virksomhedens navn og logo på bandereklamer,

Læs mere

Børne- og Ungefolder 2015-16

Børne- og Ungefolder 2015-16 Børne- og Ungefolder 2015-16 Side 1 Børne- & Ungeudvalget i JHF Kreds 7 2015-2016 Klaus K. Svendsen Seminarievej 132 6760 Ribe Mobil: 28 83 35 67 Mail: klaussvendsen@icloud.com Ansvar: Høje Piger Flemming

Læs mere