Viega Megapress. Presser tykvæggede stålrør: nemt, sikkert og på få sekunder.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Viega Megapress. Presser tykvæggede stålrør: nemt, sikkert og på få sekunder."

Transkript

1 Viega Megapress Presser tykvæggede stålrør: nemt, sikkert og på få sekunder.

2 2 Viega Megapress Viega Megapress Sparer montagetid, lønudgifter og masser af svejsearbejde. Uanset om stålrørene er tyk- eller tyndvæggede, lakerede eller forzinkede, laminerede eller sorte, er de, med deres styrke og lange holdbarhed, anvendelige til mange formål. Viega præsenterer med det nye Megapress system en innovation, der gør stålrør til varme-, køle- eller industrielle procesanlæg økonomisk interessante. Et system til stålrør Viega Megapress er presteknikken, som kan presse selv tykvæggede stålrør. Den rørformede fitting af stålmaterialet med zink-nikkelbelægning garanterer den højeste kvalitet, robusthed og dermed naturligvis også holdbarhed. Stålrør i henhold til DIN EN i gevindrørskvalitet samt i henhold til DIN EN 10220/ og DIN EN 10220/ i kedelrørskvalitet, i dimensionerne ⅜ til 2 tommer og nu nye XL-dimensioner i 2½, 3 og 4 tommer, kan hurtigt og sikkert forbindes med Viega Megapress system.

3 Viega Megapress 3 Økonomisk fordel Presteknologien har fordele i forhold til svejsning. Indtil i dag har svejsning været en anerkendt metode, men den er forbundet med stort tidsforbrug, brandfare og nedslidning af kroppen. Det gør svejsning økonomisk mindre attraktivt, og den fysiske belastning med hånd teringen af tunge gasflasker og svejseapparater må heller ikke glemmes. Specielt hvis forbindelsen ligger i flere meters højde eller på vanskeligt tilgængelige steder. Anvendelser Varme/køl Trykluft/ tekniske gasser (fx kvælstof) Sprinkler-/ Brandslukningsanlæg (våd/tør) Skibsbyggeri Industri Godkendelse TÜV TÜV VdS, FM DNV/GL, LR, RINA TÜV Gennem tykt og tyndt Både de tykvæggede stålrør i gevindrørskvalitet og kedelrørskvalitet sågar i mellemstørrelserne 44,5 og 57,0 mm kan forbindes med Viega Megapress. Fittingen er specialudviklet til forskellige udvendige rørdia metre og giver dermed en høj grad af fleksibilitet. FORDELE VED Viega Megapress Op til 60 % kortere montagetid i forhold til svejsning i dimensioner fra ⅜ til 2 tommer samt op til 80 % i dimensioner fra 2 ½ til 4 tommer. Absolut brandsikker, da der ved presteknik hverken opstår flammer eller røggasser. Kræver ikke ekstra tidsressourcer og udgifter til brandbeskyttelsesforanstaltninger. Viega SC-Contur i alle Megapress fittings. Fittings, der ved et uheld ikke er blevet presset, vil tydeligt kunne ses ved en trykprøvning. Mange anvendelsesmuligheder. Presser tykvæggede stålrør i tilslutningsdiametre fra ⅜ til 4 tommer og uafhængigt af, om røret er sømløst, svejset, sort, forzinket eller epoxy resinbelagte. Med den innovative Pressgun Pressbooster kan der nu også forbindes stålrør i dimensionerne 2½, 3 og 4 tommer. Hvad enten de er sømløse, svejsede, forzinkede, lakerede, belagt med epoxy resin eller sorte: Viega Megapress forbinder rør med mange forskellige overflader. Holdbare og sikre fra ⅜ til 4 tommer!

4 4 Viega Megapress Viega Megapress Hurtigt, rent, sikkert og helt uden svejsning. Ved sorte stålrør har løsningen altid været svejsearbejde. Med Viega Megapress gør presteknikken nu sit indtog i stålrørsinstallationen og tager alle fordelene med. Op til 60 % kortere montagetid Forbindelsen med Viega Megapress er udført indenfor få arbejdstrin. Her er det uden betydning, hvilken stålrørsvægtykkelse du arbejder med, så længe rørene overholder DIN EN 10255, DIN EN 10220/ eller DIN EN 10220/ Resultatet er en sikker og garanteret tæt forbindelse, der straks tages i brug. Nedkølingstider eller en brandvagt er ikke længere nødvendige. Ved forbindelsesteknikken spares 60% monteringstid i forhold til svejsning ved dimensionerne ⅜ til 2 tommer med Viega Megapress. Ved dimensionerne 2½ op til 4 tommer spares endog op til 80 %. 1. Stålrøret afkortes og rengøres. Dernæst udmåles og markeres indstiksdybden. Herefter sættes Megapress fittingen på røret indtil markeringen. 3. Fittingen presses med en Viega presmaskine på få sekunder og forbindes sikkert med røret. 2. Til presning af Megapress fittings fra 1¼ tommer anvendes udelukkende presringe med trækbakker. Ved mindre dimensioner mellem ⅜ og 1 tomme kan der vælges mellem presbakker og presringe med trækbakker. 4. Megapress S XL-fittingen presses med en presmaskine og Pressgun Pressbooster hurtigt, sikkert og nemt. En ny mega-dimension Med Megapress S XL kan der nu også presses større stålrør med dimensionerne 2½ op til 4 tommer. De store dimensioner kræver kraftanvendelsen til en stærk og tætsluttende forbindelse løsningen fra Viega er: Pressgun Pressbooster. Denne kraftforstærker, der sættes på en Viega presmaskine, tilfører den nødvendige presenergi, der sikrer en pålidelig forbindelse. Den fast integrerede trækbakke har en særlig kuglehoved-geometri, der er special-udviklet til presning med Megapress XL-presringe. Denne sørger for en optimal kraftoverførsel og forhindrer forvekslinger med presringene fra andre Viega presfittingssystemer. En ekstra bærerem, der er monteret på presværktøjet, og Pressgun Pressboosterens lave vægt sikrer størst mulig ergonomi under arbejdet. Det gør Pressgun Pressboosteren til en af de mest innovative løsninger på markedet.

5 Viega Megapress 5 Viega Megapress med SC-Contur ER MED GARANTI UTÆT, HVIS DU GLEMMER AT PRESSE. Presteknikken er ikke kun økonomisk fordelagtig med dens lynhurtige og enkle montage. Sikkerheden er også i top med presfittingsteknologien, der med lækageindikatoren SC-Contur sikrer, at upressede forbindelser bliver synlige ved tæthedsprøvningen. Profil-pakning Skillering Skærering Overblik over sikkerheden Hele installationens tæthed kan kontrolleres enkelt og centralt med SC-Contur. Prøveområdet for tør tæthedsprøvning ligger mellem 22 mbar og 3 bar, mens prøveområdet for våd tæthedsprøvningen går fra 1,0 til 6,5 bar. På denne måde opfylder Viega Megapress de gængse standarder og bestemmelser, og er også bedre på visse områder fx med et større trykområde. Ikke til drikkevand Viega Megapress egner sig med undtagelse af Megapress rødgodsovergangen for forzinkede stålledninger ikke til installation af drikkevandsledninger. Hver enkelt fitting har en tydelig mærkning (ill. 1). 1 Ved fittings op til 2 tommer forhindrer en skillering før en pakning, at denne beskadiges ved indføringen af røret. Under presningen presser skæreringen sig ind i røret og gør forbindelsen særligt stærk. Viega SC-Contur er en innovativ lækageindikator, der garanterer utæthed ved upressede forbindelser. Således bliver forbindelser, der ved et uheld ikke er blevet presset, straks synlige ved en tæthedsprøvning, og de kan nu straks presses. Viega SC-Contur garanterer her 100 % sikkerhed i hele testområdet. Sikkerhed til alle tilfælde Megapress fittings i dimensioner fra ⅜ til 2 tommer er udstyret med et profilpakning af EPDM (fig. 2) og kan anvendes til driftstemperaturer på op til maks. 110 C. Megapress S XL-fittingen i dimensionerne 2½, 3 og 4 tommer er derimod udstyret med et FKM-pakning med øget tykkelse (fig. 3), der egner sig til brug ved højere driftstemperaturer op til 140 C. Begge pakninger giver mulighed for at presse sømløse, svejsede, forzinkede, industrielt lakerede, epoxy resinbelagte og sorte stålrør med én og samme fitting. 2 3 Megapress profilpakning op til 2 tommer Megapress S XL-pakning fra 2½ tommer

6 6 Viega Megapress Viega Megapress i industrien TIL DE HØJESTE KRAV. Ved installationen af rørledninger i industrien må man overveje en række faktorer. Køle-, varme-, sprinkler- eller trykluftanlæg til enhver anvendelse er der særlige krav, der hurtigt kræver større dimensioner. Viega Megapress tilbyder i alle situationer en række afgørende fordele. Store rørdimensioner til lave temperaturer I køleanlæg, anvendes der i industrien store dimensioner for at kunne transportere den nødvendige køleeffekt (fig. 1). De nye Megapress S XL-dimensioner fra 2½ til 4 tommer opfylder disse krav og giver mulighed for en lettere løsning end svejsning i store køleanlæg. Med Megapress dimensionerne fra ⅜ op til 2 tommer kan anlægget uden problemer skaleres ned til mindre dimensioner. Korrosionsbeskyttelse og tidsbesparelse i én fitting Korrosionsbeskyttelsen i køleanlæg skal have et særligt fokus. På grund af den store temperaturforskel mellem det transporterede medium og det omgivende rum kan der hurtigt dannes kondensvand det øger risikoen for korrosion. For at forebygge dette anvendes der i køleanlæg mest industrielt lakerede stålrør. Megapres fittings kan presses direkte på rør, der er belagt i henhold til AGI arbejdsblad Q Industrielle varmeinstallationer Tykvæggede stålrør er udviklet til brug i industrien. Megapress systemet opfylder også høje industrielle krav og kan installeres hurtigt og sikkert takket være presteknologi. Sprinkler- og brandslukningsanlæg Sprinkleranlæg af tykvæggede stålrør (fig. 2) er nødvendige og og et lovmæssigt krav på grund af rørenes robusthed, stabilitet og holdbarhed i bygninger med høje risikoklasser som industrielle og erhvervs-mæssige anlæg. Viega Megapress er i dimensionerne fra ¾ til 4 tommer ideelle til etablering og udvidelse af netop sådanne sprinkleranlæg. Systemet opfylder kravene i de højeste risiko klasser og har en VdS-certificering. Trykluftanlæg og tekniske gasser Trykluftanlæg (fig. 3) og rørinstallation til tekniske gasser som for eksempel kvælstof er eksempler på stålrørsinstallationer inden for industrien.

7 Viega Megapress 7 Viega Megapress i boligbyggeri GIVER OGSÅ STORE FORDELE UNDER MINDRE FORHOLD. Tykvæggede stålrør har på grund af deres robusthed altid spillet en afgørende rolle i varmeinstallationer. Man møder dem ofte i nye installationer men også i gamle huse, der har behov for sanering. Her bliver der brug for det omfattende Viega Megapress sortiment Enkel forbindelse mellem gammelt og nyt Netop når det drejer sig om sanering af ældre bygninger, støder man ofte på eksisterende stålrørs-installationer (fig. 1). Installatøren kan ofte, ved for eksempel ved ud skiftning af en kedel, udføre en tilslutning til den eksisterende installation. Hidtil har det kun været muligt at udføre tilslut ning af en ny varmekedel til et eksisterende stålrørssystem ved hjælp af en dyr gevindovergang eller svejsning. Den rest af vandet, der er i rørene forsikrer installationen. Dertil kommer en forhøjet brandrisiko, der skyldes de let brændbare byggematerialer i det ældre byggeri. Megapress overflødiggør svejsning og udelukker enhver brandfare. Forbindelsesteknikken sørger for et sikkert og hurtigt arbejdsforløb samt en økonomisk fordel ved tilslutning til de eksisterende tykvæggede stålrør. Hurtig overgang fra kedelrør til gevindrør Megapress overgange og reduktionsmuffer giver nu mulighed for at tilslutte stålrør med de specielle udvendig diametre 44,5 og 57,0 mm (fig. 1). Ingen ekstra værktøjsomkostninger Selv ved de specielle kedelrørsdimensioner kan det sædvanlige Megapress presværktøj anvendes. Store fordele fra ⅜ tomme Med dimensionen ⅜ tomme gør Viega det ret dyre radiatorskift i stålrørs-installationer hurtigere fx ved sanering af gamle bygninger. Med Megapress systemet kan der nu også tilsluttes nye radiatorer på eksisterende stålrør hurtigt, enkelt og ukompliceret (fig. 2). Reparationer udføres hurtigt og nemt Sådan forholder det sig også ved en reparation eller eftermontering af for eksempel T-stykker til en radiatortilslutning. Med Viega Megapress reparations skydemuffe (fig. 3) er også denne udfordring nem at håndtere. Et tilsvarende stykke skæres ud, repara tions skydemuffen sættes og presses herefter sikkert på. Herefter er reparationen eller udvidelsen allerede udført. 4 Særlig overgang til drikkevandsledninger Viega Megapress systemet egner sig egentligt ikke til brug i drikkevandsanlæg. Men én undtagelse bekræfter reglen. Man kan stadig finde forzinkede stålledninger i drikkevandsinstallationer. Megapress overgangen af rødgods (fig. 4) gør overgangen mellem kobberrør og rør af rustfrit stål problemløs og saneringen i gamle bygninger til en leg. Rødgodsovergangen kan fås i dimensioner fra ½ tomme x 15 mm til 2 tommer x 54 mm.

8 8 Viega Megapress Viega Megapress indpresningsstuds DIREKTE TILSLUTNING PÅ KUN TO MINUTTER. 2. indpresningsstudsen skal presses ind i røret med presmaskinindsatsen. 1. Fastgør holdeanordningen, udfør boring med boremaskinen, og afmontér holdeanordningen. Der kan fastgøres en industristøvsuger til holdeanordningen, således at de spåner, der opstår under boringen, kan suges op med det samme. Megapress indpresningsstudsen er en rigtig problemløser, når det drejer sig om at eftermontere tilslutninger i en eksisterende stålrørsinstallation. Med det specielt udviklede værktøjssæt kan du anbore tykvæggede stålrør uden besværligt forarbejde, og den nye tilslutning kan presses ind. Der kræves kun en standardboremaskine samt en Viega presmaskine (undtagen Picco). Indpresningsstudsen egner sig til stålrør i henhold til DIN EN 10255, DIN EN 0220 / eller DIN EN / og fås til stålrørdimensionerne 1½, 2, 2½, 3, 4, 5 og 6 tommer. Hurtigt og sikkert før, under og efter installationen Indpresningsstudsens hurtighed og effektivitet mærkes ikke kun under installationen, men også før og efter. På grund af positioneringshjælpen forenkles den korrekte placering af indpresningsstudsen på røret væsentligt. Den sørger for større sikkerhed. F.eks. er tilbageløb af vand i ledningssystemet ikke noget problem for selve tilslutningen takket være presforbindelsesteknik. Vedligeholdelse og driftsstop på anlægget reduceres til et minimum. 3. Dermed er den perfekte stålrørstilslutning klar til efterfølgende installation af termometre, temperaturfølere, manometre, udtømninger eller ledningstilslutninger. Indpresningsstudsen er udstyret med et Rp ¾-indvendigt gevind. Der findes desuden et reduktionsstykke på et Rp ½-tomme indvendigt gevind. Op til 80 % kortere montagetid Sammenlignet med at indsvejse en ny tilslutning kan indpresningsstudsen spare op til 80 % monteringstid. Den fysiske belastning for installatøren bliver mindre, og efter kun to minutter er forbindelsen mellem rør og tilslutning varigt tæt takket være profiltætningsringen. Værktøjssættet til indpresningsstudsen omfatter alle de dele, der kræves til eftermontering af tilslutninger i eksisterende rørledninger: Holdanordning til boreføring, boreaksel, presmaskinindsats og positioneringshjælp.

9 Viega Megapress 9 Viega Pressguns FORBINDER PÅ FÅ SEKUNDER DET, SOM HØRER SAMMEN FOR ALTID. Både Viega Pressgun 5 og Viega Pressgun Picco overbeviser med høj kvalitet og muliggør en komfortabel og sikker installation selv under de vanskeligste betingelser. Den nye Pressgun Pressbooster giver herudover Pressgun 5 endnu mere styrke og giver således mulighed for presning af XL-dimensioner. Med deres TÜV-certificeringer og lange service intervaller er presværktøjet særdeles driftssikkert og økonomisk og hører dermed til blandt de mest succesfulde i branchen. De fælles egenskaber Yderst let håndtering og ergonomisk. Lette 18 V/2,0 Ah litiumionbatterier med høj ydelse, der er beskyttet mod fuld afladning og med forbedret koldstartevne, til højere kapacitetskrav fås følgende som ekstraudstyr: 18 V/4,0 Ah. Kan bruges med enten strømforsyning eller batteri. Meget høj fleksibilitet i alle situationer i kraft af det 180 drejelige pressehoved og presringene med ledfunktion. Integreret LED-lampe til komfortabel oplysning af pressestedet. TÜV-kontrolleret sikkerhedsteknik: Forsinket udløsning, boltsikring, servicevisning og automatisk sikkerhedsspærring. Viega Pressgun Piccos særlige egenskaber Til rørsystemer af metal i dimensionerne 12 til 35 mm, til Megapress stålrørsfittings på ⅜, ½ og ¾ tomme, til kunststofrørsystemer fra 12 til 40 mm. En vægt på kun 2,5 kg (uden presbakke). Ekstremt små mål til montering i trange rørskakter og installationsvægge til indbygning. Første vedligeholdelse efter presninger eller 4 år. Sikkerhedsspærring efter presninger. Viega pressgun 5 s særlige egenskaber Til rørsystemer af metal i dimensionerne 12 til 108 mm, til Megapress stålrørsfittings fra ⅜ til 4 tommer, til kunststofrørsystemer fra 12 til 63 mm. En vægt på kun 3,2 kg (uden presbakke). Lange vedligeholdelsesintervaller: efter presninger eller 4 år. Automatisk sikkerhedsspærring efter presninger. Pressgun Pressboosters særlige egenskaber Innovativ kraftforstærker til Megapress S XL med integreret trækbakke til dimensionerne 2½, 3 og 4 tommer. Optimal dimensioneret preskraft, der giver maksimal sikkerhed. Lav vægt på 9 kg og en praktisk bærerem sørger for høj ergonomi og nem håndtering. Kan anvendes til alle Viega presmaskiner af typen 2 op til Pressgun 5 (ikke kompatibel med Pressgun Picco).

10 10 Viega Megapress Viega Megapress Sortimentet. Viega Megapress sortimentet fås i dimensionerne ⅜, ½, ¾, 1, 1¼, 1½, 2, 2½, 3 og 4 tommer samt med de udvendig diametre 44,5 og 57,0 mm og forbinder stålrør i henhold til DIN EN i gevindrørskvalitet samt i henhold til DIN EN 10220/ og DIN EN 10220/ i kedelrørskvalitet

11 Viega Megapress XL 4212XL 4216XL XL 4226XL XL 4215XL XL 4259XL XL 4256XL 4218XL XL XL

12 DK / Ændringer forbeholdt. Viega A/S Banevænget Birkerød Danmark Telefon viega.dk

Viega Megapress. Pressystem til tykvægget stålrør: koldt, sikkert og på få sekunder.

Viega Megapress. Pressystem til tykvægget stålrør: koldt, sikkert og på få sekunder. Viega Megapress Pressystem til tykvægget stålrør: koldt, sikkert og på få sekunder. Viega. En idé bedre! Der findes ting, som består. Også efter mere end 110 år. Hos Viega er det innovationsevnen og de

Læs mere

Megapress S med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt.

Megapress S med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Megapress S Systemteknik F3 DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Presfittingsystem med presfittings af ulegeret stål 1.0308 til sorte, forzinkede, industrielt lakerede og pulverlakerede stålrør

Læs mere

Systemteknik. F2 Megapress med SC-Contur

Systemteknik. F2 Megapress med SC-Contur Systemteknik F2 Megapress F2 Megapress presfittings af ulegeret stål. Anvendelse Megapress systemet er egnet til installationer af varme-, køleog industrianlæg Megapress systemet er ikke egnet til: Anvendelse

Læs mere

Viega Raxofix. Viega Lorem ipsum Dolor sit amet nosnubilih. Det nye pressystem fra Viega!

Viega Raxofix. Viega Lorem ipsum Dolor sit amet nosnubilih. Det nye pressystem fra Viega! Viega Raxofix. Viega Lorem ipsum Dolor sit amet nosnubilih. Det nye pressystem fra Viega! 2 Viega. CONNECTED IN QUALITY. Viega er overbevist om, at kvalitet betyder alt. Uden kvalitet, betyder alt ingenting.

Læs mere

Easytop Inox-kuglehane med SC-Contur. Brugsanvisning. til drikkevands- og varmeinstallationen fra 12/2007. da_dk

Easytop Inox-kuglehane med SC-Contur. Brugsanvisning. til drikkevands- og varmeinstallationen fra 12/2007. da_dk Easytop Inox-kuglehane med SC-Contur Brugsanvisning til drikkevands- og varmeinstallationen Model Byggeår: 2370 fra 12/2007 da_dk Easytop Inox-kuglehane med SC-Contur 2 fra 18 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Læs mere

4 Anvendelser inden for industri og håndværk

4 Anvendelser inden for industri og håndværk Installationssystemer i metal 3. oplag 4 Anvendelser inden for industri og håndværk Systembeskrivelse Megapress Anvendelsesområde Megapress-systemet egner sig til installationer af varme-, køle- og industrianlæg

Læs mere

Systemteknik. F1 Prestabo med SC-Contur

Systemteknik. F1 Prestabo med SC-Contur Systemteknik F1 Prestabo F1 Systemrør og presfittings i ulegeret stål. Anvendelse Prestabo systemet er beregnet til anvendelse i industri- og varmeanlæg og er ikke egnet til anvendelse i drikkevandsinstallationer.

Læs mere

Prestabo med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt.

Prestabo med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Prestabo Systemteknik F1 DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Presfittingsystem med presfittings og rør af ulegeret stål 1.0308 (E235), iht. DIN EN 10305 3, galvanisk forzinket udvendigt med

Læs mere

Profipress med SC-Contur. Systemteknik. ZM_A1_da_ _132316_5.pdf :53:10

Profipress med SC-Contur. Systemteknik. ZM_A1_da_ _132316_5.pdf :53:10 A1 Profipress med SC-Contur Systemteknik ZM_A1_da_20171023_132316_5.pdf 1 23.10.2017 14:53:10 Presfittingsystem med presfittings af kobber og rødgods, godkendt efter DVGW-arbejdsseddel W 534 med DVGWgodkendelse

Læs mere

Megapress. Brugsanvisning. Byggeår: fra 10/2014 da_dk

Megapress. Brugsanvisning. Byggeår: fra 10/2014 da_dk Megapress Brugsanvisning Byggeår: fra 10/2014 da_dk Megapress 2 fra 33 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4 1.2 Mærkning af henvisninger 4 1.3 Bemærkninger

Læs mere

Megapress S XL. Brugsanvisning. Byggeår: fra 10/2017 da_dk

Megapress S XL. Brugsanvisning. Byggeår: fra 10/2017 da_dk Megapress S XL Brugsanvisning Byggeår: fra 10/2017 da_dk Megapress S XL 2 fra 30 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4 1.2 Mærkning af henvisninger 4 1.3

Læs mere

Easytop-kuglehane med SC-Contur. Brugsanvisning. da_dk

Easytop-kuglehane med SC-Contur. Brugsanvisning. da_dk Easytop-kuglehane med SC-Contur Brugsanvisning Model 2275 da_dk Byggeår: fra 07/2017 Easytop-kuglehane med SC-Contur 2 fra 21 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper

Læs mere

Easytop-kuglehane med SC-Contur. Brugsanvisning. til drikkevands- og varmeinstallationen fra 07/2007. da_dk

Easytop-kuglehane med SC-Contur. Brugsanvisning. til drikkevands- og varmeinstallationen fra 07/2007. da_dk Easytop-kuglehane med SC-Contur Brugsanvisning til drikkevands- og varmeinstallationen Model Byggeår: 2270.4 fra 07/2007 da_dk Easytop-kuglehane med SC-Contur 2 fra 22 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Læs mere

Systemteknik rustfrit stål

Systemteknik rustfrit stål Sanpress Inox G Systemteknik rustfrit stål G2 DK 4/16 Katalog 2016/2017 Ændringer forbeholdt. Presfittingsystem med presfittings og rør af rustfrit stål, rør af rustfrit stål materialenr. 1.4401 iht. DIN

Læs mere

Viega Megapress. Pressystem til tykvæggede stålrør: koldt, sikkert og på få sekunder.

Viega Megapress. Pressystem til tykvæggede stålrør: koldt, sikkert og på få sekunder. Viega Megapress Pressystem til tykvæggede stålrør: koldt, sikkert og på få sekunder. Viega. ConneCted in quality. Viega er overbevist om, at kvalitet betyder alt. Uden kvalitet, betyder alt ingenting.

Læs mere

Profipress S med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt.

Profipress S med SC-Contur. Systemteknik. DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Profipress S Systemteknik A3 DK 6/18 Katalog 2018/2019 Ændringer forbeholdt. Presfittingsystem med presfittings af, rødgods og siliciumbronze* godkendt efter DVGW-arbejdsseddel W 534 med DVGW-godkendelse,

Læs mere

Profipress. Brugsanvisning. Byggeår: fra 05/1994 da_dk

Profipress. Brugsanvisning. Byggeår: fra 05/1994 da_dk Profipress Brugsanvisning Byggeår: fra 05/1994 da_dk Profipress 2 fra 29 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 5 1.1 Målgrupper 5 1.2 Mærkning af henvisninger 5 1.3 Bemærkninger

Læs mere

Viega Combi PB. Nemt og sikkert.

Viega Combi PB. Nemt og sikkert. Viega Combi PB Nemt og sikkert. Viega Combi PB med fleksible PB rør og koblingsdåse til indbygning. Hurtig montage og optimeret strømningshastighed. Det nye Viega Combi PB brugervenligt, økonomisk og fleksibelt.

Læs mere

Easytop-skråsædeventil (fristrømsventil) med SC-Contur. Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation fra 04/2017. da_dk

Easytop-skråsædeventil (fristrømsventil) med SC-Contur. Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation fra 04/2017. da_dk Easytop-skråsædeventil (fristrømsventil) med SC-Contur Brugsanvisning til drikkevandsinstallation Model Byggeår: 2237.5 fra 04/2017 da_dk Easytop-skråsædeventil (fristrømsventil) med SC-Contur 2 fra 21

Læs mere

Profipress G XL. Brugsanvisning. Byggeår: fra 08/2005 da_dk

Profipress G XL. Brugsanvisning. Byggeår: fra 08/2005 da_dk Profipress G XL Brugsanvisning Byggeår: fra 08/2005 da_dk Profipress G XL 2 fra 23 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4 1.2 Mærkning af henvisninger 4 1.3

Læs mere

Profipress S. Brugsanvisning. Byggeår: fra 01/2008 da_dk

Profipress S. Brugsanvisning. Byggeår: fra 01/2008 da_dk Profipress S Brugsanvisning Byggeår: fra 01/2008 da_dk Profipress S 2 fra 23 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4 1.2 Mærkning af henvisninger 4 1.3 Bemærkninger

Læs mere

Sanpress Inox. Brugsanvisning. Byggeår: fra 10/2002 da_dk

Sanpress Inox. Brugsanvisning. Byggeår: fra 10/2002 da_dk Sanpress Inox Brugsanvisning Byggeår: fra 10/2002 da_dk Sanpress Inox 2 fra 29 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 5 1.1 Målgrupper 5 1.2 Mærkning af henvisninger 5 1.3 Bemærkninger

Læs mere

Easytop-tilbageløbssikring med SC-Contur. Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation fra 08/2003. da_dk

Easytop-tilbageløbssikring med SC-Contur. Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation fra 08/2003. da_dk Easytop-tilbageløbssikring med SC-Contur Brugsanvisning til drikkevandsinstallation Model Byggeår: 2239 fra 08/2003 da_dk Easytop-tilbageløbssikring med SC-Contur 2 fra 21 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Læs mere

Profipress G. Brugsanvisning. Byggeår: fra 01/1998 da_dk

Profipress G. Brugsanvisning. Byggeår: fra 01/1998 da_dk Profipress G Brugsanvisning Byggeår: fra 01/1998 da_dk Profipress G 2 fra 25 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4 1.2 Mærkning af henvisninger 4 1.3 Bemærkninger

Læs mere

SIKKER HURTIG PÅLIDELIG. T-plus LAV ANBORINGER MENS SYSTEMET FORTSAT ER I DRIFT; MINDSKER RISIKOEN FOR GENER OG SPARER MONTERINGSTID OG -OMKOSTNINGER

SIKKER HURTIG PÅLIDELIG. T-plus LAV ANBORINGER MENS SYSTEMET FORTSAT ER I DRIFT; MINDSKER RISIKOEN FOR GENER OG SPARER MONTERINGSTID OG -OMKOSTNINGER SIKKER HURTIG PÅLIDELIG T-plus LAV ANBORINGER MENS SYSTEMET FORTSAT ER I DRIFT; MINDSKER RISIKOEN FOR GENER OG SPARER MONTERINGSTID OG -OMKOSTNINGER Anboringer kan laves meget nemmere Udvidelse, konvertering

Læs mere

Easytop-KRV skråsædeventil (fristrømsventil) Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation fra 04/2017. da_dk

Easytop-KRV skråsædeventil (fristrømsventil) Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation fra 04/2017. da_dk Easytop-KRV skråsædeventil (fristrømsventil) med SC-Contur Brugsanvisning til drikkevandsinstallation Model Byggeår: 2238.5 fra 04/2017 da_dk Easytop-KRV skråsædeventil (fristrømsventil) med SC-Contur

Læs mere

Viega pressystemer. Sikre forbindelser til alle installationer.

Viega pressystemer. Sikre forbindelser til alle installationer. Viega pressystemer Sikre forbindelser til alle installationer. Viega. Connected in quality. Viega er overbevist om, at kvalitet betyder alt. Uden kvalitet, betyder alt ingenting. Derfor insisterer Viega

Læs mere

Easytop-Montageenhed med SC-Contur. Brugsanvisning. til vandmåler fra 02/2008. da_dk

Easytop-Montageenhed med SC-Contur. Brugsanvisning. til vandmåler fra 02/2008. da_dk Easytop-Montageenhed med SC-Contur Brugsanvisning til vandmåler Model Byggeår: 2230.12 fra 02/2008 da_dk Easytop-Montageenhed med SC-Contur 2 fra 24 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning

Læs mere

Sanpress Inox G XL. Brugsanvisning. Byggeår: fra 05/2006 da_dk

Sanpress Inox G XL. Brugsanvisning. Byggeår: fra 05/2006 da_dk Sanpress Inox G XL Brugsanvisning Byggeår: fra 05/2006 da_dk Sanpress Inox G XL 2 fra 24 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4 1.2 Mærkning af henvisninger

Læs mere

Raxofix. Brugsanvisning. Byggeår: fra 02/2010 da_dk

Raxofix. Brugsanvisning. Byggeår: fra 02/2010 da_dk Raxofix Brugsanvisning Byggeår: fra 02/2010 da_dk Raxofix 2 fra 23 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4 1.2 Mærkning af henvisninger 4 1.3 Bemærkninger om

Læs mere

Systemteknik. P1 Systempresværktøj

Systemteknik. P1 Systempresværktøj Systemteknik Systempresværktøj Til alle Viega pres systemer fra d 12 108,0 Viega systempresværktøj kan anvendes til alle Viegas metalpressystemer Sanpress, Sanpress Inox, Sanpress Inox G, Prestabo, Profipress,

Læs mere

Smartloop-tilslutningssæt. Brugsanvisning fra 07/2008. da_dk

Smartloop-tilslutningssæt. Brugsanvisning fra 07/2008. da_dk Smartloop-tilslutningssæt Brugsanvisning Model Byggeår: 2276.1 fra 07/2008 da_dk Smartloop-tilslutningssæt 2 fra 27 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4

Læs mere

Brugsanvisning. Easytop-cirkulationsventil, statisk reguleringsventil. til hydraulisk afstemning af strengsystemet i drikkevandsinstallationer

Brugsanvisning. Easytop-cirkulationsventil, statisk reguleringsventil. til hydraulisk afstemning af strengsystemet i drikkevandsinstallationer Easytop-cirkulationsventil, statisk reguleringsventil med SC-Contur Brugsanvisning til hydraulisk afstemning af strengsystemet i drikkevandsinstallationer Model Byggeår: 2282 fra 11/2011 da_dk Easytop-cirkulationsventil,

Læs mere

Flamco Produktoversigt Gyldig fra Konstruktion kan ændres uden varsel.

Flamco Produktoversigt Gyldig fra Konstruktion kan ændres uden varsel. 3. Ophængsrørbøjler Mange tusind kilometer rør er hængt op i loftet på bygninger i alle lande. Flamcos omfattende sortiment af rørophæng leverer en komplet løsning til sikker, nem og pålidelig montering

Læs mere

FLAMCO T-PLUS. Flamco. Flamco T-plus. Det hurtigste og nemmeste T-stykke at montere! T-PLUS STÅL T-PLUS MESSING. Flamco.

FLAMCO T-PLUS. Flamco. Flamco T-plus. Det hurtigste og nemmeste T-stykke at montere! T-PLUS STÅL T-PLUS MESSING. Flamco. FLAMCO T-PLUS Flamco Flamco T-plus Det hurtigste og nemmeste T-stykke at montere! T-PLUS STÅL T-PLUS MESSING Flamco 2005 Udgave / DK Flamco Når der skal laves en hurtig og nem rørforgrening i en eksisterende

Læs mere

Easytop-cirkulationsventil S/E med SCContur. Brugsanvisning. til termisk / hydraulisk udligning i drikkevandsinstallationer. da_dk

Easytop-cirkulationsventil S/E med SCContur. Brugsanvisning. til termisk / hydraulisk udligning i drikkevandsinstallationer. da_dk Easytop-cirkulationsventil S/E med SCContur Brugsanvisning til termisk / hydraulisk udligning i drikkevandsinstallationer Model 2281.5 da_dk Byggeår: fra 06/2011 Easytop-cirkulationsventil S/E med SC-Contur

Læs mere

Systemteknik. G2 Sanpress Inox G med SC-Contur

Systemteknik. G2 Sanpress Inox G med SC-Contur Systemteknik G2 Sanpress Inox G G2 Rør og presfittings af rustfrit stål til gasinstalla tioner, efter DVGW-TRGI 2008, med DVGW-systemgodkendelse, Iht. DVGW-arbejdsseddel VP 614. For dimensioner d 15 54

Læs mere

Systemteknik. G1 Sanpress Inox med SC-Contur

Systemteknik. G1 Sanpress Inox med SC-Contur Systemteknik G1 Sanpress Inox G1 Rør og presfittings af rustfrit stål (ædelstål) til drikkevandsinstallationer efter DIN 1988, iht. DVGW-arbejdsseddel W 534, med DVGW-systemgodkendelse. Formstabilt til

Læs mere

Easytop-kuglehane. Brugsanvisning. til drikkevands- og varmeinstallationen fra 08/2007. da_dk

Easytop-kuglehane. Brugsanvisning. til drikkevands- og varmeinstallationen fra 08/2007. da_dk Easytop-kuglehane Brugsanvisning til drikkevands- og varmeinstallationen Model Byggeår: 2270.2 fra 08/2007 da_dk Easytop-kuglehane 2 fra 14 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning

Læs mere

SLW1 VSH XPRESS PRESSYSTEM INSTALLATIONSVEJLEDNING VERSION 1.0 Z1 Z2 L1 L2

SLW1 VSH XPRESS PRESSYSTEM INSTALLATIONSVEJLEDNING VERSION 1.0 Z1 Z2 L1 L2 V H L0 U D d2 SLW1 VSH XPRESS PRESSYSTEM INSTALLATIONSVEJLEDNING VERSION 1.0 d1 Z1 Z2 L1 L2 1 Installationsvejledning VSH XPress pressystem i rustfrit og forzinket stål samt kobber 2 1. Skær røret i den

Læs mere

Viega Combi PB. Indholdsfortegnelse. Viega Combi PB 2. Sanitet/varme Combi PB rør, koblingsdåse og tilbehør 3. Brugsanvisning 7

Viega Combi PB. Indholdsfortegnelse. Viega Combi PB 2. Sanitet/varme Combi PB rør, koblingsdåse og tilbehør 3. Brugsanvisning 7 Viega Combi PB Viega Combi PB Indholdsfortegnelse Viega Combi PB 2 Sanitet/varme Combi PB rør, koblingsdåse og tilbehør 3 Brugsanvisning 7 Størrelses- og gevindoplysninger 12 EAN-kode EAN-nummeret består

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Prestabo. Brugsanvisning. Byggeår: fra 06/2006 da_dk

Prestabo. Brugsanvisning. Byggeår: fra 06/2006 da_dk Prestabo Brugsanvisning Byggeår: fra 06/2006 da_dk Prestabo 2 fra 30 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper 4 1.2 Mærkning af henvisninger 4 1.3 Bemærkninger

Læs mere

17. Flamco T-plus. Nu med smart split-udløser

17. Flamco T-plus. Nu med smart split-udløser 17. Flamco T-plus T-plus er et ideelt produkt til anboring ved udvidelse eller renovering af et eksisterende system. Det er ikke længere nødvendigt at isolere, aftappe eller fryse et rør, når der kræves

Læs mere

Easytop vandmålerbøjle. Brugsanvisning. til vandmåler fra 04/2006. da_dk

Easytop vandmålerbøjle. Brugsanvisning. til vandmåler fra 04/2006. da_dk Easytop vandmålerbøjle Brugsanvisning til vandmåler Model Byggeår: 2230.70 fra 04/2006 da_dk Easytop vandmålerbøjle 2 fra 17 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne brugsanvisning 4 1.1 Målgrupper

Læs mere

Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521.

Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521. Ny generation i rustfri stål: Det nikkelfri Viega Sanpress rør 1.4521. Bedre økonomisk planlægning og kalkulation: Viegas Sanpress-rør 1.4521 Viegas svar på ustabile priser på rustfrit stål Tidligere steg

Læs mere

>B< MaxiPro kan bruges sammen med bløde og hårde kobberrør iht. EN eller ASTM B280 i tommemål til alle køleformål.

>B< MaxiPro kan bruges sammen med bløde og hårde kobberrør iht. EN eller ASTM B280 i tommemål til alle køleformål. Presserevolutionen Efter mere end 100 års erfaring i fremstilling af armaturer og mere end 3 årtiers erfaring inden for udvikling af presfittings præsenterer Conex Bänninger nu et fittingssystem med >B

Læs mere

Viega seminarer. Mere viden - større succes.

Viega seminarer. Mere viden - større succes. Viega seminarer Mere viden - større succes. Kære seminardeltager I mere end 115 år har Viega været en integreret del af VVS industrien. Gennem årene har vi været med til at forme og påvirke markedet, og

Læs mere

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger.

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. Byggeri Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. FEIN gipsskruemaskine både med batteri og ledning. ASCT 18 M: mere end 2300 iskruninger pr. opladning! Den nye ekspert inden for gipsarbejde:

Læs mere

Teknisk systemhåndbog klemkasser KL

Teknisk systemhåndbog klemkasser KL Teknisk systemhåndbog klemkasser KL 1 4 6 5 3 7 2 Lille kabinet godkendt verden over og fås på lager som standardvare med mange dimensioner. Det praktiske systemtilbehør gør klemkasserne KL til en ideel

Læs mere

ORIGINAL LINK SEAL COBALCH Tætninger

ORIGINAL LINK SEAL COBALCH Tætninger COBALCH Tætninger ORIGINAL LINK SEAL modul murtætning installeres hurtigt og nemt. Arkitekter, ingeniører, bygnings- og rørledningsfirmaer foretrækker fordelene ved den ORIGINAL LINK SEAL. - tryktæt fra

Læs mere

Easytop-XL-tilbageløbssikring med flangetilslutning. Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation. 2239XL fra 07/2009. da_dk

Easytop-XL-tilbageløbssikring med flangetilslutning. Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation. 2239XL fra 07/2009. da_dk Easytop-XL-tilbageløbssikring med flangetilslutning Brugsanvisning til drikkevandsinstallation Model Byggeår: 2239XL fra 07/2009 da_dk Easytop-XL-tilbageløbssikring med flangetilslutning 2 fra 14 Indholdsfortegnelse

Læs mere

produkt datablad med AISI 316 bolte Max 5 bar Tryk

produkt datablad med AISI 316 bolte Max 5 bar Tryk OP1300 link seal med AISI 316 bolte Tryk Max 5 bar Temp. Type A4 (EPDM sort) -40ºC til +110º Type B-A4 (EPDM blå) -40ºC til +110º Type O-A4 (Nitril grøn) -40ºC til +110º Type T-8.8 (Silikone grå) -55ºC

Læs mere

Viega Advantix Vario. Design med millimeteres nøjagtighed og stor fleksibilitet

Viega Advantix Vario. Design med millimeteres nøjagtighed og stor fleksibilitet Viega Advantix Vario Design med millimeteres nøjagtighed og stor fleksibilitet Viega Advantix Vario INDIVIDUALITET I SMUKKESTE FORM Elegant design og materialer af høj kvalitet har længe været standarden

Læs mere

Easytop-skråsædeventil. Brugsanvisning. til Easytop-vandmålerbøjle model fra 04/2017. da_dk

Easytop-skråsædeventil. Brugsanvisning. til Easytop-vandmålerbøjle model fra 04/2017. da_dk Easytop-skråsædeventil Brugsanvisning til Easytop-vandmålerbøjle model 2230.70 Model Byggeår: 2230.53 fra 04/2017 da_dk Easytop-skråsædeventil 2 fra 14 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Om denne

Læs mere

Easytop-XL-skråsædeventil (fristrømsventil) med flangetilslutning. Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation XL fra 04/2017.

Easytop-XL-skråsædeventil (fristrømsventil) med flangetilslutning. Brugsanvisning. til drikkevandsinstallation XL fra 04/2017. Easytop-XL-skråsædeventil (fristrømsventil) med flangetilslutning Brugsanvisning til drikkevandsinstallation Model Byggeår: 2237.5XL fra 04/2017 da_dk Easytop-XL-skråsædeventil (fristrømsventil) med flangetilslutning

Læs mere

VAFOS UltraGrip. VAFOS Vand- og afløbsprodukter G R I B E R O G TÆ T N E R S E LV PÅ D E M E S T TÆ R R E D E R Ø R LEVERES NU OP TIL DN400

VAFOS UltraGrip. VAFOS Vand- og afløbsprodukter G R I B E R O G TÆ T N E R S E LV PÅ D E M E S T TÆ R R E D E R Ø R LEVERES NU OP TIL DN400 2. G e n e r a t i o n LEVERES NU OP TIL DN400 Optimal tolerance pr. dimension & fuld trækfasthed G R I B E R O G TÆ T N E R S E LV PÅ D E M E S T TÆ R R E D E R Ø R VAFOS Vand- og afløbsprodukter 2. generation

Læs mere

NeoPres. Rustfri pressfittings og rør

NeoPres. Rustfri pressfittings og rør NeoPres Rustfri pressfittings og rør DATABAD DATABAD 2 NeoPres Rustfri presfittings og rør Vand for fremtiden NeoPres rustfri er et fremtidssikkert brugsvandsinstallationssystem bestående af rustfri presfittings

Læs mere

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning.

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. 3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. Uneo Maxx og Uneo fra Bosch. Verdens mindste borehamre med pneumatisk slagværk til hamring,

Læs mere

PLASTGLIDESKO. Vi leverer glidesko til alle rørdimensioner og rørtyper fra Ø 25 mm og ubegrænset opefter og med benhøjder fra 16 mm til 125 mm.

PLASTGLIDESKO. Vi leverer glidesko til alle rørdimensioner og rørtyper fra Ø 25 mm og ubegrænset opefter og med benhøjder fra 16 mm til 125 mm. PLASTGLIDESKO Glidesko i polyetylen er særdeles velegnet, som hjælp ved indføring af medierør i foringsrør. Ved anvendelse af kunststofglidesko er der mange fordele: - Lettere indføring i foringsrøret.

Læs mere

Viega Advantix afløbsrende. Smukt design, fleksibelt og kombinerbart.

Viega Advantix afløbsrende. Smukt design, fleksibelt og kombinerbart. Viega Advantix afløbsrende Smukt design, fleksibelt og kombinerbart. 2 Viega Advantix afløbsrende Viega Advantix afløbsrende FLOT I ETHVERT BADEVÆRELSE. Kravene til badeværelsesdesignet er højere i dag

Læs mere

POLO-KAL LYDDÆMPENDE AFLØBSSYSTEM TIL BYGNINGER SIMPELTHEN LYKKELIG MED TEKNOLOGI

POLO-KAL LYDDÆMPENDE AFLØBSSYSTEM TIL BYGNINGER SIMPELTHEN LYKKELIG MED TEKNOLOGI POLO-KAL LYDDÆMPENDE AFLØBSSYSTEM TIL BYGNINGER SIMPELTHEN LYKKELIG MED funtec TEKNOLOGI lyddæmpende 3-lags-teknologi i den nyeste generation funtec teknologi til montering af ALLE dimensioner uden glidemiddel

Læs mere

Verdenssensation! Protect DEN FLEKSIBLE BRANDSIKRINGSBARRIERE. Armaflex Protect brandsikring og isolering på én gang

Verdenssensation! Protect DEN FLEKSIBLE BRANDSIKRINGSBARRIERE. Armaflex Protect brandsikring og isolering på én gang Verdenssensation! Den sikre brandsikringsbarriere Protect Protect DEN FEKSIBE BRANDSIKRINGSBARRIERE brandsikring og på én gang Protect til stål-, rustfri stål- og kobberrør samt brændbare rør med lukkede

Læs mere

GENIE letvægtsflaske.

GENIE letvægtsflaske. GENIE letvægtsflaske. Fremtidens gasflaske. AGA PREMIUM Bedre arbejdsmiljø. Helt enkelt. Mere gas - mindre vægt. Effektiv og nem hverdag med GENIE GENIE er en revolutionerende og nyskabende gasflaske.

Læs mere

Teknisk systemhåndbog Støbte aluminiumbokse GA

Teknisk systemhåndbog Støbte aluminiumbokse GA Teknisk systemhåndbog Støbte aluminiumbokse GA Støbte aluminiumbokse GA 8 4 7 1 5 6 3 2 Ekstremt holdbare der er ingen grænser for anvendelsesmulighederne for de særligt robuste støbte aluminiumbokse.

Læs mere

Teknisk systemhåndbog kompakttavler AE

Teknisk systemhåndbog kompakttavler AE Teknisk systemhåndbog kompakttavler AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Den originale med globale godkendelser er på lager. Mange praktiske dimensioner og funktionelt systemtilbehør til alle anvendelsesområder gør

Læs mere

UPONOR VVS VARMESYSTEM PEX. Uponor Varmesystem PEX En sikrere varmeinstallation

UPONOR VVS VARMESYSTEM PEX. Uponor Varmesystem PEX En sikrere varmeinstallation UPONOR VVS VARMESYSTEM PEX Uponor Varmesystem PEX En sikrere varmeinstallation 06 2006 3010 Uponor Varmesystem PEX et komplet rørsystem til vandbåren varme fra varmekilde til radiator. Lige effektiv til

Læs mere

10 års. Systemgaranti. Godkendt til vedvarende tryk på 10 bar ved 95 C. FRÄNKISCHE alpex. alpex-plus alpex F50 PROFI alpex L alpex kompositrør

10 års. Systemgaranti. Godkendt til vedvarende tryk på 10 bar ved 95 C. FRÄNKISCHE alpex. alpex-plus alpex F50 PROFI alpex L alpex kompositrør 10 års Systemgaranti Godkendt til vedvarende tryk på 10 bar ved 95 C FRÄNKISCHE alpex alpex-plus alpex F50 PROFI alpex L alpex kompositrør alpex FRÄNKISCHE alpex - Et system med mange muligheder Pres-systemet

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

POLO-KAL BYGNINGSTEKNIK PROFFER FORETRÆKKER DOKUMENTEREDE PRODUKTER

POLO-KAL BYGNINGSTEKNIK PROFFER FORETRÆKKER DOKUMENTEREDE PRODUKTER POLO-KAL BYGNINGSTEKNIK PROFFER FORETRÆKKER DOKUMENTEREDE PRODUKTER POLO-KAL ORIGINALEN. Siden 1957 har vi med vores premium-mærke POLO-KAL igen og igen defi neret den højeste kvalitetsstandard for afl

Læs mere

Systemteknik. A3 Profipress S med SC-Contur A3

Systemteknik. A3 Profipress S med SC-Contur A3 Systemteknik A3 Profipress S A3 Kobberrørssystem med forbindelsesteknik og. Til speciel anvendelse ved højere temperaturer, som eksempelvis solar-, fjernvarme- og lavtryksdampanlæg, til Cu-rør godkendt

Læs mere

Advantix afløbsrender med Advantix Top

Advantix afløbsrender med Advantix Top Afløbsteknik 2 Advantix afløbsrender med Advantix Top Nyere badeværelser er ofte designet i rene linjer og uden afgrænsning til bruseområdet. Det kræver et effektivt afløbssystem. Advantix badeværelsesafløb

Læs mere

Easytop-prøveudtagningsventil. Brugsanvisning. til prøvetagning af drikkevand (PWC/PWH/PWH-C) iht. drikkevandsforordningen fra 07/2013.

Easytop-prøveudtagningsventil. Brugsanvisning. til prøvetagning af drikkevand (PWC/PWH/PWH-C) iht. drikkevandsforordningen fra 07/2013. Easytop-prøveudtagningsventil Brugsanvisning til prøvetagning af drikkevand (PWC/PWH/PWH-C) iht. drikkevandsforordningen Model Byggeår: 2223.1 fra 07/2013 da_dk Easytop-prøveudtagningsventil 2 fra 15 Indholdsfortegnelse

Læs mere

RAUGEO CLICK MODULFORDELER GANSKE ENKELT: FORBIND KLIK FÆRDIG! www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri

RAUGEO CLICK MODULFORDELER GANSKE ENKELT: FORBIND KLIK FÆRDIG! www.rehau.dk. Bygge og Anlæg Bilindustri Industri RAUGEO CLICK MODULFORDELER GANSKE ENKELT: FORBIND KLIK FÆRDIG! www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri KLIK-INNOVATION HURTIGERE. STØRRE. MERE FLEKSIBELT. REHAU tilbyder RAUGEO CLICK modulfordeler

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

TRADING WE ARE FULL OF ENERGY. optimal solutions STENCA PIPE STENCA PIPE. Unik Rørisolering af høj kvalitet. COLD Heat Fire. www.stenca.

TRADING WE ARE FULL OF ENERGY. optimal solutions STENCA PIPE STENCA PIPE. Unik Rørisolering af høj kvalitet. COLD Heat Fire. www.stenca. STENCA PIPE STENCA PIPE Unik Rørisolering af høj kvalitet COLD Heat Fire INsulation Accommodation Advising www.stenca.com STENCA PIPE & TANK ISOLERINg Stenca Pipe er specielt udviklet til isolering af

Læs mere

TOPLOCK. Glasrensning

TOPLOCK. Glasrensning DK TOPLOCK Glasrensning Indoor Aquasoft 2 www.vermop.dk Glansrensesortimentet omfatter nye kvalitetsprodukter, der møder det mest avancerede professionelle krav. Arbejdet med garanterer stribefri renhed

Læs mere

Viega Advantix Vario. Den første afløbsrende efter mål.

Viega Advantix Vario. Den første afløbsrende efter mål. Viega Advantix Vario Den første afløbsrende efter mål. 0 10 20 30 Viega Advantix Vario Kan afkortes MED MILLIMETERS NØJAGTIGHED. Kan bruges overalt. En succeshistorie i alle størrelser Viega Advantix Vario

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

UPONOR VVS QUICK & EASY. Q&E Det sikre valg til alle installationer

UPONOR VVS QUICK & EASY. Q&E Det sikre valg til alle installationer UPONOR VVS QUICK & EASY Q&E Det sikre valg til alle installationer 02 2007 1011 Q&E Koblingssystemet til alle installationer Uponor Brugsvand med Q&E Uponor leverer et komplet skjult system til fordeling

Læs mere

Glasfiberrør. fra mm

Glasfiberrør. fra mm Glasfiberrør fra -4000mm Fordele Lang holdbarhed Rørene er designet efter internationale standarder med en levetid på minimum 50 år. Glat indvendig overflade Den glatte indvendige overflade i Superlit

Læs mere

Viega Guide. Montørhåndbogen

Viega Guide. Montørhåndbogen Viega Guide Montørhåndbogen Fordord 3 Forord Denne VVS håndbog præsenterer et udsnit af Viegas produktprogram. Bogen er tænkt som en hjælp til at vælge den rette løsning og er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning

3M Industri. Tape og Lim. VHB tape. Det afprøvede alternativ. til skruer, nitter og svejsning 3M Industri Tape og Lim VHB tape Det afprøvede alternativ til skruer, nitter og svejsning Kvaliteten er afprøvet igennem 30 år 3M VHB tape blev opfundet af 3M for over 30 år siden. Tapen har vist sig at

Læs mere

ORIGINAL LINK SEAL COBALCH Tætninger

ORIGINAL LINK SEAL COBALCH Tætninger ORIGINAL LINK SEAL modul murtætning installeres hurtigt og nemt. Arkitekter, ingeniører, bygnings- og rørledningsfirmaer foretrækker fordelene ved den ORIGINALE LINK SEAL. - tryktæt fra begge sider - indvendig

Læs mere

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter.

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. Genialt enkel. Genialt sikker. www.burg-wachter.com Den perfekte kombination af simplicitet og sikkerhed. SETS Ideel til små og mellemstore

Læs mere

Skønhed i væggen. Geberit Shower element. Nyhed

Skønhed i væggen. Geberit Shower element. Nyhed Skønhed i væggen Geberit Shower element Nyhed 1 Frihed på badeværelset. Lad afløbet forsvinde i væggen, så det ikke forstyrrer helhedsindtrykket. Moderne installationer i væggen og de nyeste sanitærløsninger

Læs mere

Raxofix Katalog 2011 Viega A/S Blokken Birkerød Tel.: Fax: DK /11

Raxofix Katalog 2011 Viega A/S Blokken Birkerød Tel.: Fax: DK /11 Raxofix Katalog 2011 Registreret varemærke: Etableret: 1899 Firmanavn: Filialer: Adresse: Viega GmbH & Co. KG Hovedkontor Attendorn, Westfalen Afdeling Attendorn-Ennest, Westfalen Afdeling Lennestadt-Elspe,

Læs mere

systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer

systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer det sikreste krympemuffesystem til præisolerede rør Samme muffeteknik til alle samlinger Krympestyrken i den krydsbundne polyethylen

Læs mere

Tætningssystemer - til rør og brønde af beton og plast

Tætningssystemer - til rør og brønde af beton og plast Tætningssystemer - til rør og brønde af beton og plast Holdbare samlinger Godkendte løsninger Bedre økonomi Den bedste løsning Ambolten 1 DK-6800 Varde Telefon: +45 7516 9029 Fax: +45 7516 9405 info@lauridsen-hi.dk

Læs mere

Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer. systemet

Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer. systemet Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer systemet det sikreste muffesystem til præisolerede rør Fremstillet af samme materiale som kapperøret Samme muffesystem til både lige rør og afgreninger

Læs mere

Giacomini Preskuglehaner FLOW OF ENERGY

Giacomini Preskuglehaner FLOW OF ENERGY Giacomini Preskuglehaner FLOW OF ENERGY GIACOMINI PRESKUGLEHANER// NEOTHERM / 0 205 Giacomini preskuglehaner Beskrivelse Giacomini preskuglehaner fremstillet til anvendelse i industri-, kølevarme- og drikkevandsanlæg.

Læs mere

Standard skabe og monteringskasser

Standard skabe og monteringskasser Standard skabe og monteringskasser Valgguide fra Schneider Electric alsidighed tid effektivitet service Spacial S3D Spacial S3D vægmonterede stålskabe RAL 7035 IP66 rustfrit stål vægmonterede skabe Børstet

Læs mere

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk Fremtidens standard ligger i huldækket Indstøbningsboks til huldæk 100% ny installationsstandard Udviklingen af moderne konstruktionsteknikker betyder, at vi skal være på forkant, når det gælder installationsstandarder.

Læs mere

PRODUKTKATALOG - POTTEMAGNETER LARKO MAGNET MAGNITIZING YOUR FUTURE

PRODUKTKATALOG - POTTEMAGNETER LARKO MAGNET MAGNITIZING YOUR FUTURE PRODUKTKATALOG - POTTEMAGNETER LARKO MAGNET MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Pottemagneter - neodym Pottemagneter - ferrit Pottemagneter ferrit i kunststof

Læs mere

QF Rør. QF rør findes i flere forskellige diametre og med tilbehør for hurtig og let installation

QF Rør. QF rør findes i flere forskellige diametre og med tilbehør for hurtig og let installation QF rør findes i flere forskellige diametre og med tilbehør for hurtig og let installation Fremstillet af galvaniseret stål, men til bydes også i rustfrit stål. QF rør er lasersvejste til og med ø450 mm.

Læs mere

Standardskilte til markering af nedgravede ledningssystemer og kabler

Standardskilte til markering af nedgravede ledningssystemer og kabler Standardskilte til markering af nedgravede ledningssystemer og kabler Disse skilte opfylder DIN normen. De er fremstillet af plastik, vejrbestandige, stødsikre ved ekstreme temperaturer, lysbestandige

Læs mere

Bordmarkeringssystem netmarker

Bordmarkeringssystem netmarker Bordmarkeringssystem NetMarker NetMarker det kompakte bordmarkeringssystem Det innovative, netværkskompatible CNC-bordmarkeringssystem NetMarker byder udover høj markeringskvalitet og nem håndtering på

Læs mere

T E D S B E T V. Lynkoblinger i rustfri stål AISI 316L RUSTFRI STÅL 316L

T E D S B E T V. Lynkoblinger i rustfri stål AISI 316L RUSTFRI STÅL 316L T E B E D S T V Æ L G D E Lynkoblinger i rustfri stål AISI 316L RUSTFRI STÅL 316L Et fuldt sortiment til krævende applikationer Legris dækker dine behov ved at forøge sit sortiment af koblinger. Hvad bruges

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere