MaxIT. Er du ramt af vokseværk? Server, storage og netværk fra Hewlett Packard Enterprise til dem der gerne vil vokse sig større.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MaxIT. Er du ramt af vokseværk? Server, storage og netværk fra Hewlett Packard Enterprise til dem der gerne vil vokse sig større."

Transkript

1 Når mindre firmaer tænker stort Er du ramt af vokseværk? Server, storage og netværk fra Hewlett Packard Enterprise til dem der gerne vil vokse sig større.

2 Nyt magasin med ambitioner Side 2 Velkommen til, hvor vi inspirerer til at tænke stort inden for it-infrastruktur med løsningerne fra Hewlett Packard Enterprise som afsæt. HPE er et ungt firma fra november Men det har naturligvis rod i HP, som sidste år blev delt op. Derfor repræsenterer HPE en lang tradition for innovativ tænkning inden for server, storage, netværk og software. Et godt eksempel på dynamikken er HPE s opkøb af Aruba. Aruba er markedsleder inden for trådløs netværksteknologi til den mobile generation, der bruger applikationer via skyen overalt og altid. Din fordel ved det nye HPE er, at du også som mindre virksomhed får adgang til driftssikkerhed og skalérbarhed i enterpriseklassen. Læs mere på de følgende sider, og bliv overbevist. Morten Illum Vice President, GWE Hewlett Packard Enterprise Magasinet er udarbejdet i samarbejde med ALSO Danmark.

3 Side 3 Fremtidens datacenter? Skal jeg pege på noget, der viser vej til de kommende generationer af datacentre, er det enkelhed. Det skal være enkelt at sætte op, administrere, udvide og servicere. Allerede nu kan generalister implementere det meste, men specialisterne bliver ikke overflødige. De skal blot beskæftige sig med værdiskabende tiltag i stedet for back-end-opgaver. Det er brugervenligheden, der præger de nye løsninger, hvor det er lige så nemt at administrere sit eget datacenter, som det er at bestille tjenester som en service i skyen. Hybridløsninger vil blive mere almindelige, hvor man løser nogle opgaver lokalt, mens andre services hentes fra skyen som for eksempel en Microsoft Azure-løsning. Derudover er der sikkerheden, hvor opbevaring af data er i søgelyset. Virksomheder med en it-politik vil typisk holde følsomme data i huset, men vi ser også, at der opstår skygge-it, hvor medarbejdere køber tjenester ude i skyen, som it-afdelingen ikke har kontrol over. Heldigvis betyder den større enkelhed, at flere og flere trækker tjenester hjem bag murene igen. Jørgen Møller Category Manager Server Hewlett Packard Enterprise

4 Side 4 Livsvigtig support på alle niveauer Kompetent support på det niveau, du har behov for. Med HPE Support Services kan du sammensætte en support- og servicepakke, der matcher dine ønsker. Har du fx kritiske services, der skal fungere 24/7? Har du interne ressourcer, der kan klare det meste, men fra tid til anden skal bruge en livline? Få et overblik over kerneservices og supplerende ydelser her. Kontakt os for yderligere informationer. Core Support Services Products: Proactive Support Driftssikkerhed, tilgængelighed og kompetent support. Du har lokale eksperter med på holdet døgnet rundt. 6 Foundation Care Call to Repair 24 x 7 Vi forpligter os til at løse dine opgaver inden for seks timer. Det giver tryghed for hele din organisation. 5 Foundation Care 24 x 7 Fire timers responstid er med til at reducere nedetiden dramatisk og bidrager til, at dine systemer fungerer på det niveau, de skal. 4 Foundation Care Next Business Day Prioriteret reaktion fra HPE, hvor der bliver taget hånd om udfordringerne den næst følgende arbejdsdag. 3 Foundation Care Exchange Services Reservedele til HPE netværksløsninger med 2 levering efter hhv. fire timer eller næste arbejdsdag. Udskiftning af dele til ML10v2 og MicroServers med levering næste arbejdsdag. Warranty only Den grundlæggende support uden ekstra tilføjelser eller udvidelser. 1

5 Side 5 HPE Support Services Vidste du, at man med HPE Support Center s mobile app, kan tilgå sit support center uanset hvor man er? Regular additional services: 1 Installation and Startup Hardware-integration og software-konfiguration. De bedste it-teknikere installerer og optimerer din løsning, så du er oppe i tempo lige fra starten. Perfekt til virksomheder og organisationer uden en dedikeret it-stab. 2 Proactive Select Supportpakker fra et til tre år for HPE servere og storage, hvor du bruger et innovativt kreditkortsystem. Imødekommer behovet, når man til et it-miljø har behov for en gang imellem at have adgang til en ekstern HPE-ekspert. 3 Lifecycle Event Services En omfattende portefølje af supportløsninger med event- og projektbaseret support og rådgivning. Det er pakker med ydelser, der spænder over hele it-miljøets livscyklus. Fra start til slut.

6 Side 6 HPE ProLiant Gen9: Skabt til alle Den nye generation af datacentrets arbejdshest er som skabt til mindre og mellemstore virksomheder, der vil have power til at vokse uden at sprænge budgettet. HPE ProLiant-serien kan du få som både rackog towermodeller, og den seneste Gen9-aftapning er klar til cloud og de nyeste administrationsværktøjer, så du kan udnytte alle fordelene uanset størrelsen på din egen virksomhed. HPE ProLiant Gen9 er styrket og forbedret på afgørende punkter, så den kan tackle større workloads og tidens udfordringer som sikkerhed og mobilitet. Derudover står ProLiant-navnet som selve indbegrebet af driftssikkerhed. Kontakt os og hør mere om en ny generation, der løfter en tung arv med lethed. Vidste du, at den første ProLiant så dagens lys for 27 år siden? De aktuelle modeller er 9. generation af denne slider.

7 Side 7 HPE Proliant ML350 Gen9 Her opnår I den førende kombination af ydelse, udvidelses- og administrationsmuligheder, driftsikkerhed og servicevenlighed inden for et begrænset it-budget. ML350 Gen9 er det oplagte valg for virksomheder med flere lokationer og datacentre. Serveren giver op til 70 % forbedret ydelse og den nyeste HP DDR4 SmartMemory teknologi. Accelerér konkurrenceevnen Kombinationen af HPE ProLiant og Microsoft Windows Server 2012 R2 (ROK) giver dig den fulde Windows Server oplevelse optimeret til netop HPE ProLiant. Du sparer 45 % af de nødvendige konfigurationstrin, kan implementere 3 gange hurtigere og får den billigste licensmodel til Microsoft Windows Server Vælg den rigtige Windows Server 2012 R2-udgave til din virksomhed Foundation Partnr B21 Essentials Partnr B21 Standard 1 Partnr B21 Datacenter 1 Partnr B21 Understøtter op til 15 brugere og er begrænset til 1 processor. Ingen virtualisering Understøtter op til 25 brugere og er begrænset til 2 processorer. Skykompatibel. Indeholder komplette produktfunktioner. Lav densitet eller ingen virtualisering. Indeholder komplette produktfunktioner. Ingen processorbegrænsning. HD-virtualisering. Kan bruges sammen med HPE ProLiant MicroServer Gen9 Kan bruges sammen med HPE ProLiant ML30 Gen9 Kan bruges sammen med HPE ProLiant ML30 Gen9, ML350 Gen9, DL80 Gen9, DL160 Gen9 Kan bruges sammen med HPE ProLiant DL360 Gen9, DL380 Gen9 1 Hver licens dækker op til to fysiske processorer. Windows Server kræver fortsat klientadgangslicens. HPE Proliant DL380 Gen9 Driftsikkerhed, høj ydelse, og servicevenlighed er indbegrebet af DL380 Gen9 og har gjort den til verdens bedst sælgende server. Den er skræddersyet til udvidelsesmuligheder i HPE 2P rack portefølje - bakket op af en omfattende garanti. DL 380 Gen9 er designet til at reducere omkostninger og kompleksitet. Her får I 70 % forbedret ydelse samt den nyeste HP DDR4 SmartMemory teknologi.

8 Side 8 Frihed til at vælge. Vælg Aruba managementværktøj Ingen virksomheder er ens, og it-afdelinger er i konstant forandring. Aruba managementværktøjer tager højde for dette og gør det nemmere for dig at optimere netværket, uanset udfordringer. Aruba Instant Administrér en klynge Instant Access Points Med Aruba Instant kan du konfigurere og opsætte virksomhedens wi-fi løsning via Instant Access Points eller controller. Du opnår stor sikkerhed og kan gøre brug af en række løsninger til at øge netværkshastigheden uden at sprænge it-budgettet. Simpel netværksarkitektur på tværs af lokationer og filialer Enkelt at tilpasse virksomhedens behov Opsætning tager kun nogle få minutter Det hurtigste netværk ved High Density Administration via Instant AP Aruba Central Administrér flere klynger og switches i skyen GRATIS 90-dagsprøve arubanetworks.com/central/eval/ Det optimale valg til administration af Aruba kablede og trådløse enheder. Overvågning, fejlfinding, firmwareopgraderinger, provisionering og konfiguration det hele i skyen. Aruba Central gør det også muligt at tilpasse gæsteadgang individuelt og få adgang til applikationsdata. Administrér både kablet og trådløst netværk i skyen Meget enkel og intuitiv netværksadministration Tilpasset virksomheder med begrænsede netværksressourcer Løbende overvågning af netværkets sundhed med fejlfinding Optimal administration af gæster på netværket Aruba Airwave Administrér netværk fra alle gængse leverandører Tag kontrol over det kablede og trådløse netværk næsten uanset leverandør. Du opnår fuldt overblik og kontrol over applikationer og mobile enheder og deres sundhedstilstand. Aruba Airwave sætter dig også i stand til at optimere netværk og sikkerhed proaktivt, før problemerne opstår. Benyt kun ét managementværktøj til hele netværket med flere producenter Effektiv end-to-end overvågning med detaljeret indsigt i brugere, klienter, trådløse og kablede enheder, applikationer og netværkstjenester Real-time overvågning og synlighed Proaktiv fejlfinding og problemløsning Tilpasset de nyeste teknologier, netværksarkitekturer og produkter IAP-103 IAP-215 IAP-315 Low-density High-Performance High-Performance, Wave2 WiFi standard a/b/g/n a/b/g/n/ac a/b/g/n/ac Radio MIMO type 2x2:2 3x3:3 4X4:4 MU-MIMO, 4X4: SU-MIMO Integrated Antennas 2x omni downtilt 6x omni downtilt 4x omni-directional downtilt dual band USB host interface NO YES YES

9 Side 9 Vidste du at Brasilien, som er hjemlandet for OL 2016, har opgraderet hele Rio de Janeiros lufthavn til HPE Datacenter & Aruba netværksløsning? Hvorfor Aruba? Aruba er skabt til at styrke det digitale arbejdsmiljø i moderne organisationer. Aruba muliggør kommunikation overalt og støtter mobil, applikationsbaseret produktivitet, hvor der er fuld frihed for typen og antallet af enheder, der bruges på netværket. Takket være automatisering og central styring er Arubas adgangsløsninger også med til at gøre livet enklere for de it-ansvarlige uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller hastighed.

10 Side 10 Første harddiskdrev til lagring af data fra 1956 havde 50 stk. 24 -diske og en total kapacitet på lige under 5 MB. Bygget fra bunden som storage Med en dedikeret MSA-løsning Modular Smart Array får du overlegen ydelse, da løsningen fra bunden er skabt til storage. Der går meget kort tid, fra systemet modtager data, til disse data ligger gemt og sikret på diskene. Så selv om det kan være fristende at bruge en tilfældig server til storage, vil de fleste være bedre hjulpet med en sikker og hurtig MSA-løsning som for eksempel entry-level produkter fra HPE, der giver mulighed for en prisbillig og en overkommelig vej til vækst, når behovet er der.

11 Side 11 Hvorfor vælge HPE MSA-storage? Enkelt Shared storage uden lang indlæringskurve Hurtigt Gennemprøvet fjerde generation MSA-arkitektur bygget til høj hastighed med hurtigere processorer og 2 x cache Prisbilligt Sætter nye standarder for overkommelige priser inden for entry-level storage, hvad enten du vil optimere omkostninger eller ydeevne Fremtidssikret Kan udvides og opgraderes til at opfylde dine behov i dag og i morgen To arbejdsheste på lageret En vellykket start på effektiv storage og virtualisering er rykket inden for økonomisk rækkevidde for flere med HPE MSA 1040 og Her får du den nyeste diskteknologi i den formfaktor og med den teknologi, der passer til dine applikationer og it-budgetter. Du kan prioritere dine data, virtualisere, administrere og udvide efter behov. MSA 1040 Få enkel og hurtig delt storage med direkte SAS-forbindelse for op til fire servere uden SAN-infrastruktur. Den lave pris gør dette til den billigste entry-level løsning. MSA 1040 har også mulighed for at støtte iscsi og Fibre Channel-forbindelser samt fleksibilitet for SSD er og både små og store formfaktor diske. MSA 2040 Understøtter højtydende flashmedier og fleksible tilslutningsmuligheder. Tilbyder nyt niveau af ydeevne med GL210 eller senere MSA firmware. Op til 45 % hurtigere læse- og op til 18 % hurtigere skrivehastighed. Avancerede funktioner som fjernbetjening, snapshot, replikering, Virtual Tier Affinity og Snapshot Space Management.

12 Fra idé til værdi med Hewlett Packard Enterprise HPE er den mest komplette leverandør af it-løsninger til fremtidens idédrevne og dynamiske økonomi. På et marked, hvor agilitet er alt, og hvor idéer skal omsættes til handling og værdi på kort tid, er der ikke plads til eksperimenter. Kun HPE sætter dig i stand til at transformere din forretning. Og vi er HPE-partner! Vi bringer dig videre Vi har tæt kontakt med marked og kunder, der baner vej for innovative løsninger og driftssikre infrastrukturer. Vi er konstant opdateret, så vi kan tilbyde dig relevant og fremtidsorienteret rådgivning. Forhandler: Copyright 2016 Hewlett Packard Enterprise Development LP. The information contained herein is subject to change without notice. The only warranties for Hewlett Packard Enterprise products and services are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty. Hewlett Packard Enterprise shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.

MaxIT. Er du ramt af vokseværk? Server, storage og netværk fra Hewlett Packard Enterprise til dem der gerne vil vokse sig større.

MaxIT. Er du ramt af vokseværk? Server, storage og netværk fra Hewlett Packard Enterprise til dem der gerne vil vokse sig større. Når mindre firmaer tænker stort Er du ramt af vokseværk? Server, storage og netværk fra Hewlett Packard Enterprise til dem der gerne vil vokse sig større. Side 2 Side 3 Nyt magasin med ambitioner Velkommen

Læs mere

MaxIT. Er du ramt af vokseværk? Server, storage og netværk fra Hewlett Packard Enterprise til dem der gerne vil vokse sig større.

MaxIT. Er du ramt af vokseværk? Server, storage og netværk fra Hewlett Packard Enterprise til dem der gerne vil vokse sig større. Når mindre firmaer tænker stort Er du ramt af vokseværk? Server, storage og netværk fra Hewlett Packard Enterprise til dem der gerne vil vokse sig større. Side 2 Side 3 Nyt magasin med ambitioner Velkommen

Læs mere

MaxIT. Når mindre firmaer tænker stort. Bliv klar til udvikling Nyt om HPE server, storage og netværk der baner vej for ny dynamik og vækst.

MaxIT. Når mindre firmaer tænker stort. Bliv klar til udvikling Nyt om HPE server, storage og netværk der baner vej for ny dynamik og vækst. Når mindre firmaer tænker stort Bliv klar til udvikling Nyt om HPE server, storage og netværk der baner vej for ny dynamik og vækst. Side 3 Just Right IT folder sig ud Server- og storagemarkedet er præget

Læs mere

HPE Storage Et svar på fremtidens udfordringer

HPE Storage Et svar på fremtidens udfordringer HPE Storage Et svar på fremtidens udfordringer Vejen til effektiv storage Bliver dit vækstpotentiale accelereret eller bremset af din nuværende storageløsning? Vi ser nærmere på et område, der hører til

Læs mere

MaxIT. Når mindre firmaer tænker stort. Bliv klar til udvikling Nyt om HPE server, storage og netværk der baner vej for ny dynamik og vækst.

MaxIT. Når mindre firmaer tænker stort. Bliv klar til udvikling Nyt om HPE server, storage og netværk der baner vej for ny dynamik og vækst. MaxIT Når mindre firmaer tænker stort Bliv klar til udvikling Nyt om HPE server, storage og netværk der baner vej for ny dynamik og vækst. HPE Magasin MaxIT Just Right IT folder sig ud Server- og storagemarkedet

Læs mere

MaxIT. Når mindre firmaer tænker stort. Hvor hybrid vil du være Nyt om server, storage og netværk fra Hewlett Packard Enterprise.

MaxIT. Når mindre firmaer tænker stort. Hvor hybrid vil du være Nyt om server, storage og netværk fra Hewlett Packard Enterprise. MaxIT Når mindre firmaer tænker stort Hvor hybrid vil du være Nyt om server, storage og netværk fra Hewlett Packard Enterprise. HPE Magasin MaxIT Side 3 Et datacenter med det hele, tak! Hvad er fremtiden

Læs mere

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.7

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.7 Side 1 af 6 1. INTRODUKTION TIL PRIVATE CLOUD... 3 2. TEKNISK OPBYGNING... 3 2.1. LØSNINGEN... 3 2.2. SPECIFIKATIONER... 4 2.3. NETVÆRK... 4 2.4. STORAGE-INFRASTRUKTUR... 4 3. TILLÆGSYDELSER... 5 4. FORUDSÆTNINGER...

Læs mere

Hvad er Cisco Meraki?

Hvad er Cisco Meraki? http://meraki.com Hvad er Cisco Meraki? Cisco Meraki er fremtidens netværksinfrastruktur, der gør op med netværksdrift som en kompleks størrelse, og administreres direkte fra din browser. Du har kontrollen

Læs mere

26.499:- ekskl. moms. og fragt. Kampagne: PowerEdge R715. Server fra Dell. Ring eller skriv for yderligere information

26.499:- ekskl. moms. og fragt. Kampagne: PowerEdge R715. Server fra Dell. Ring eller skriv for yderligere information Kampagne: PowerEdge R715 Server fra Dell PowerEdge R715 er udstyret med AMD Opteron-processorteknologi og er udviklet til at håndtere de mest krævende arbejdsbelastninger med fremragende stabilitet, effektivitet

Læs mere

Morten Juul Nielsen Produktchef Microsoft Danmark

Morten Juul Nielsen Produktchef Microsoft Danmark Morten Juul Nielsen Produktchef Microsoft Danmark Er du, din organisation og dit datacenter klar til Skyen? Dynamisk Datacenter & Cloud Computing System Center Suiten med fokus på Service Manager Next

Læs mere

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN WWW.JCD.DK HVAD ER CLOUD COMPUTING? Cloud er en fælles betegnelse for en række netbaserede løsninger løsninger du tidligere har

Læs mere

MaxIT. Når mindre firmaer tænker stort. Forbindelser til fremtiden Nyt om server, storage og netværk fra Hewlett Packard Enterprise.

MaxIT. Når mindre firmaer tænker stort. Forbindelser til fremtiden Nyt om server, storage og netværk fra Hewlett Packard Enterprise. MaxIT Når mindre firmaer tænker stort Forbindelser til fremtiden Nyt om server, storage og netværk fra Hewlett Packard Enterprise. HPE Magasin MaxIT Holder du af dit netværk? Forhåbentlig! For dit netværk

Læs mere

HYBRID TAKEOFF REDEFINED JOURNEY TO THE CLOUD BY EMC Søren Holm, Proact

HYBRID TAKEOFF REDEFINED JOURNEY TO THE CLOUD BY EMC Søren Holm, Proact HYBRID TAKEOFF REDEFINED JOURNEY TO THE CLOUD BY EMC Søren Holm, Proact More than 3500 projects In control of 55 petabyte data 450 certified consultants More than 1.5M euro in training per year 55 PB,

Læs mere

Hyper V og System Center løsninger

Hyper V og System Center løsninger Hyper V og System Center løsninger Grundlæggende infrastruktur: Design og dimensionering af Active Directory Implementering af forretningsunderstøttende Identity Management løsninger, inkl. integration

Læs mere

Grow. With the Leader. IBM Storwize v7000. v/lars Kok

Grow. With the Leader. IBM Storwize v7000. v/lars Kok Grow. With the Leader. IBM Storwize v7000 v/lars Kok Information Explosion Zettabytes Informationen i danske virksomheder fordobles hver 18-24 måneder Exabytes Budget til Storage & daministration stiger

Læs mere

Online Backup. ndgå hovedbrud hvis uheldet er ude! fra kr. 125 pr. md

Online Backup. ndgå hovedbrud hvis uheldet er ude! fra kr. 125 pr. md Online Backup U ndgå hovedbrud hvis uheldet er ude! Med en hosted online backup løsning hos, er dine data i sikkerhed. Du kan derfor glemme alt om båndskifte og opbevaring af backup-bånd. Med online backup

Læs mere

Med Fokus på Fremtiden

Med Fokus på Fremtiden Med Fokus på Fremtiden Din guide til MJ Vision videoovervågning i HD Tlf.: +45 70 20 82 12 Email.: Info@mjvision.dk Web.: www.mjvision.dk Hvorfor vælge? Herunder en guide 1 2 3 4 5 6 7 8 Hvad er Økonomi

Læs mere

as a Service Dynamisk infrastruktur

as a Service Dynamisk infrastruktur Dynamisk infrastruktur Vi bygger dynamisk infrastruktur...... og holder den kørende Om jeres it-infrastruktur fungerer optimalt, er i bund og grund et spørgsmål om kapacitet. Og så er det et spørgsmål

Læs mere

Sikker Drift. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer

Sikker Drift. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer (PC og Mac) samt virksomhedens servere og IT-infrastruktur. Sikker Drift Med Sikker Drift Standard varetager Inventio.IT

Læs mere

for den virksomhed som benytter os. For i den sidste ende giver det langt større valgmuligheder og skaber rum til nytænkning.

for den virksomhed som benytter os. For i den sidste ende giver det langt større valgmuligheder og skaber rum til nytænkning. Hvem er Incitu? 2 Om os Hvor flere valgmuligheder giver større frihed og fleksibilitet, så skaber nytænkning flere muligheder og innovation og det er nøjagtig det vi i INCITU vil give til vores kunder.

Læs mere

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Erfaringer med Information Management Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Agenda Hvor ligger virksomhedens information gemt og hvor opstår kravet til at finde denne information. Find Find

Læs mere

Agenda. Muligheder for anvendelse. Komponenter. Features. Restore muligheder. DR og TSM integration. Repository. Demo. Spørgsmål

Agenda. Muligheder for anvendelse. Komponenter. Features. Restore muligheder. DR og TSM integration. Repository. Demo. Spørgsmål Agenda Muligheder for anvendelse Komponenter Features Restore muligheder DR og TSM integration Repository Demo Spørgsmål Muligheder for anvendelse Data Center dmsave/lokal TSM Remote Office Application

Læs mere

Produktspecifikationer Managed WiFi Version 2.3. Managed WiFi. Side 1 af 7

Produktspecifikationer Managed WiFi Version 2.3. Managed WiFi. Side 1 af 7 Managed WiFi Side 1 af 7 1. INTRODUKTION TIL MANAGED WIFI... 3 2. TEKNISK OPBYGNING... 3 2.1. SPECIFIKATIONER... 3 2.2. LØSNINGSMULIGHEDER... 4 2.2.1. Internet Pro med en router... 4 2.2.2. Internet Pro

Læs mere

Bedre WiFi Bedre anmeldelser

Bedre WiFi Bedre anmeldelser Bedre WiFi Bedre anmeldelser TRIAX Ethernet over Coax + WiFi Enkel installation på 15 minutter Forkæl dine gæster med fremragende WiFi-adgang Pålideligt 1 Gbps-netværk, intet behov for nye kabler Signaler

Læs mere

Apple AirPort Time Capsule - NAS-server - 3 TB - HDD 3 TB x 1 - Gigabit Ethernet / a/b/g/n/ac

Apple AirPort Time Capsule - NAS-server - 3 TB - HDD 3 TB x 1 - Gigabit Ethernet / a/b/g/n/ac Apple AirPort Time Capsule - NAS-server - 3 TB - HDD 3 TB x 1 - Gigabit Ethernet / 802.11a/b/g/n/ac Description Apple AirPort Time Capsule - NAS server - 3 TB - HDD 3 TB x 1 - Gigabit Ethernet / 802.11a/b/g/n/ac

Læs mere

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7 2011 Indhold Hosted løsning... 3 Hosted produkter... 4 Dedikeret server hosting... 5 Virtuel server hosting... 6 Shared Office hosting... 7 Exchange hosting... 8 Remote Backup... 9 Hosted løsning Hosting

Læs mere

Vi konverterer IT-problemer til løsninger

Vi konverterer IT-problemer til løsninger Vi konverterer IT-problemer til løsninger Vi konverterer IT-problemer til løsninger Vores vigtigste opgave er at sikre din virksomhed holdbare og gennemtænkte IT-løsninger, fordi IT er livsnerven i de

Læs mere

HP anbefaler Windows. Slip kreativiteten løs.

HP anbefaler Windows. Slip kreativiteten løs. HP anbefaler Windows. Slip kreativiteten løs. Oplev den seneste generation af kraftfulde HP workstations med NVIDIA grafik. Case Study Mercedes slipper kreativiteten løs med NVIDIA og HP NVIDIA og HP har

Læs mere

Sikker Drift. Sikker Drift Light. Sikker Drift Standard. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer

Sikker Drift. Sikker Drift Light. Sikker Drift Standard. Sikker Drift Light inkluderer. Sikker Drift Standard inkluderer Inventio.IT s Sikker Drift sikrer proaktivt driften af dine medarbejders arbejdsstationer (PC og Mac) samt virksomhedens servere og IT-infrastruktur. Sikker Drift Sikker Drift Standard Sikker Drift Light

Læs mere

4 sekunder. 20 sekunder. 1-3 timer. 14% hurtigere. 5-6% bagud. 30/70 split. Vejen til succes med Hybrid Cloud v/cso, Poul Bærentsen, Atea

4 sekunder. 20 sekunder. 1-3 timer. 14% hurtigere. 5-6% bagud. 30/70 split. Vejen til succes med Hybrid Cloud v/cso, Poul Bærentsen, Atea 4 sekunder 1-3 timer 20 sekunder 14% hurtigere 5-6% bagud 30/70 split Vejen til succes med Hybrid Cloud v/cso, Poul Bærentsen, Atea Emnerne jeg vil tale om Brændende platforme versus brændende ambitioner

Læs mere

APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR. EG Copyright

APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR. EG Copyright APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR EG Copyright Infrastruktur er mere end nogle servere... Den Mentale Infrastruktur Den Fysiske Infrastruktur Den Mentale Infrastruktur Vi vil jo gerne have vores

Læs mere

Skyen der er skræddersyet til din forretning.

Skyen der er skræddersyet til din forretning. Skyen der er skræddersyet til din forretning. Dette er Microsoft Cloud. Alle virksomheder er unikke. Fra sundhedsvæsen til detail, produktion eller finans der er ikke to virksomheder, der opererer på samme

Læs mere

Service Level Agreement (SLA)

Service Level Agreement (SLA) Service Level Agreement (SLA) vedrørende IT-Backend mellem Gymnasiefællesskabet og Allerød Gymnasium Roskilde Katedralskole Roskilde Gymnasium Himmelev Gymnasium Greve Gymnasium Solrød Gymnasium Køge Gymnasium

Læs mere

Hvad er cloud computing?

Hvad er cloud computing? Hvad er cloud computing? Carsten Jørgensen cjo@devoteam.dk Devoteam Consulting COPYRIGHT 11/05/2010 Architecture & Information Simplificering af it og effektiv it til forretningen Business Intelligence

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES ColumbusCare DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES At vælge at implementere det rigtige software til at drive din virksomhed er kun en del af din udfordring. PERSONLIG SUPPORT TIL

Læs mere

Har det en værdi og hvordan kommer du i gang?

Har det en værdi og hvordan kommer du i gang? Virtualisering? Har det en værdi og hvordan kommer du i gang? Torben Vig Nelausen Produktchef Windows Server, Microsoft og Claus Petersen Senior Partner Technology Specialist, Microsoft Agenda Hvad er

Læs mere

MANAGED PRIVATE CLOUD SIKKER OG ENKEL IT-DRIFT

MANAGED PRIVATE CLOUD SIKKER OG ENKEL IT-DRIFT I samarbejde med PRODUCT BRIEF MANAGED PRIVATE CLOUD SIKKER OG ENKEL IT-DRIFT Vi hjælper kunder med deres forretning og IT ved at levere kompromisløs kvalitet BEHOV FOR AT NYTÆNKE IT-DRIFT HURTIG OMSTILLING

Læs mere

Overlad din serverdrift til Microsoft

Overlad din serverdrift til Microsoft Microsoft Online Services Overlad din serverdrift til Microsoft Jesper Grønbæk, salgschef Microsoft Online Service Microsoft Danmark One Step Ahead Den 15. og 16. marts 2010 Hotel Svendborg Agenda Hvilke

Læs mere

HP infrastrukturkoncepter

HP infrastrukturkoncepter Simply Faster HP infrastrukturkoncepter Server Mellemstore og store virksomheder Til mellemstore og store virksomheder der kræver professionel it-drift med fokus på høj ydelse, oppetid, sikkerhed, strøm-

Læs mere

Livets gang i en typisk it-afdeling i dag

Livets gang i en typisk it-afdeling i dag Velkomst Livets gang i en typisk it-afdeling i dag Forskellige specialister, konsoller og sprog, der ikke arbejder optimalt sammen. Der er brug for nytænkning, hvis it-afdelingen skal matche organisationens

Læs mere

NOVAX One. Overlad ansvaret til os

NOVAX One. Overlad ansvaret til os NOVAX One Overlad ansvaret til os NOVAX One vi tager ansvaret for jeres datasikkerhed Undgå tidskrævende og besværlig planlægning Med NOVAX One, en browserbaseret løsning fra NOVAX, slipper I for arbejdet

Læs mere

Brochure En klar vej fremad. Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner

Brochure En klar vej fremad. Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner Brochure En klar vej fremad Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner Det enestående udvalg i HP's portefølje kombineret med evnerne fra en autoriseret HP PartnerOne-partner giver

Læs mere

Intro til Client Management

Intro til Client Management Intro til Client Management Den digitale arbejdsplads Neisa Denmark A/S info@neisa.dk Baldersbuen 40 2640 Hedehusene www.neisa.dk Tlf.: +45 4657 0333 CVR nr.: 78731311 1 Digitalisering og Disruption...

Læs mere

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone Født til jobbet microsoft.com/da-dk/mobile/business/lumia-til-erhverv/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_danish.indd 1 19.11.2014 14.43 Office 365 på arbejde Giv dine medarbejdere

Læs mere

Mariendal IT - Hostingcenter

Mariendal IT - Hostingcenter ariendal IT - Hostingcenter ariendal IT - Hostingcenter ed vores topsikrede og professionelle hostingcenter tilbyder vi flere forskellige hostede løsninger I denne brochure kan du danne dig et overblik

Læs mere

Det komplette kontor. Microsoft Dynamics NAV 2017, Office 365, Power BI, CRM & Azure

Det komplette kontor. Microsoft Dynamics NAV 2017, Office 365, Power BI, CRM & Azure Det komplette kontor Microsoft Dynamics NAV 2017, Office 365, Power BI, CRM & Azure $ Agenda 09:00-09:30 Morgenmad og netværk 09:30-09:45 Velkomst og introduktion 09:45-10:30 Microsoft Dynamics NAV 2017

Læs mere

DELLS GUIDE TIL MOBILITET

DELLS GUIDE TIL MOBILITET DELLS GUIDE TIL MOBILITET SOM BÆRBARE PC'ER BØR VÆRE Du vil have en bærbar pc uden kompromisser. Du vil reducere nedetid med systemer, der kan leve op til selv den mest krævende rejsende medarbejders behov.

Læs mere

Citrix CSP og Certificate Store Provider

Citrix CSP og Certificate Store Provider Project Name Document Title TDC Citrix Citrix og Certificate Store Provider Version Number 1.0 Status Release Author jkj Date 5-10-2006 Trademarks All brand names and product names are trademarks or registered

Læs mere

Toshiba og Intel Centrino Duo-mobilteknologi til erhverv

Toshiba og Intel Centrino Duo-mobilteknologi til erhverv Toshiba og Intel Centrino Duo-mobilteknologi til erhverv Tech-Brief-2006-02-NAPA-DA I erhvervslivet er den bærbare pc i dag det essentielle mobilitetsværktøj til produktion og kommunikation. Det værktøj

Læs mere

Kompromisløs sikkerhed til alle virtuelle miljøer

Kompromisløs sikkerhed til alle virtuelle miljøer Kompromisløs sikkerhed til alle virtuelle miljøer SECURITY FOR VIRTUAL AND CLOUD ENVIRONMENTS Beskyttelse eller ydelse? Antallet af virtuelle maskiner oversteg antallet af fysiske tilbage i 2009. I dag

Læs mere

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform INDLÆG 16 DIGITAL TRANSFORMATION Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform Shila Henriksen 03.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Shila Henriksen Uddannelse Civiling, Software Eng.

Læs mere

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.5

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.5 Side 1 af 11 1. INTRODUKTION TIL PRIVATE CLOUD... 3 2. TEKNISK OPBYGNING... 4 2.1. LØSNINGEN... 4 2.2. SPECIFIKATIONER... 4 2.3. BLADE-SERVERNE... 5 2.4. NETVÆRK... 5 2.5. SAN-INFRASTRUKTUR... 5 2.6. VCENTER...

Læs mere

MSS CONSULT Dato: 28-08-08 SALGSBROCHURE. Autoværksted. Indeholdende. Hardware Software Netværk

MSS CONSULT Dato: 28-08-08 SALGSBROCHURE. Autoværksted. Indeholdende. Hardware Software Netværk Dato: 28-08-08 SALGSBROCHURE Autoværksted Indeholdende Hardware Software Netværk Side 2 BESTIL PÅ TELEFON: 24 79 71 41 Side 3 INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 4 Bærbare 5 Svag stationær 6 Middel stationær

Læs mere

Færre omkostninger. flere muligheder. Tirsdag den 12. maj 2009, kl. 12.00 18.00 med efterfølgende middag Radisson SAS Scandinavia Hotel, København

Færre omkostninger. flere muligheder. Tirsdag den 12. maj 2009, kl. 12.00 18.00 med efterfølgende middag Radisson SAS Scandinavia Hotel, København Færre omkostninger. flere muligheder Invitation til Enterprise Briefing & Vision 2009 Tirsdag den 12. maj 2009, kl. 12.00 18.00 med efterfølgende middag Radisson SAS Scandinavia Hotel, København Hvilken

Læs mere

Slutkunden mærker forskellen. CASE STUDY E-supplies

Slutkunden mærker forskellen. CASE STUDY E-supplies Slutkunden mærker forskellen CASE STUDY E-supplies "Med 7 mio. transaktioner om dagen og en meget høj mængde af kritiske data, havde vi brug for en samarbejdspartner, som kunne skræddersy et sikkert system

Læs mere

Cisco Cloud Networking. Cisco Meraki - En ny måde at lave netværk på Morten Rundager Solutions Specialist Cisco Danmark 29/10 2015

Cisco Cloud Networking. Cisco Meraki - En ny måde at lave netværk på Morten Rundager Solutions Specialist Cisco Danmark 29/10 2015 Cisco Cloud Networking Cisco Meraki - En ny måde at lave netværk på Morten Rundager Solutions Specialist Cisco Danmark 29/10 2015 Cisco Meraki MR Wireless LAN Cisco Meraki MX Security Appliances Cisco

Læs mere

Prøv en sky IT og Telestyrelsen København 9. november 2010. Peter Lunding Smith ProActive peter.smith@proactive.com

Prøv en sky IT og Telestyrelsen København 9. november 2010. Peter Lunding Smith ProActive peter.smith@proactive.com Prøv en sky IT og Telestyrelsen København 9. november 2010 Peter Lunding Smith ProActive peter.smith@proactive.com Jesper Osgaard Microsoft josgaard@microsoft.com Introduktion Hostede IT-løsninger til

Læs mere

Bilag 3.1 til samarbejdsaftalen IT backend-samarbejdet. Service Level Agreement (SLA) vedrørende IT-Backend. mellem Gymnasiefællesskabet

Bilag 3.1 til samarbejdsaftalen IT backend-samarbejdet. Service Level Agreement (SLA) vedrørende IT-Backend. mellem Gymnasiefællesskabet Bilag 3.1 til samarbejdsaftalen IT backend-samarbejdet Service Level Agreement (SLA) vedrørende IT-Backend mellem Gymnasiefællesskabet og IT partnerskolerne Deltagende parter Denne SLA er indgået som en

Læs mere

IBM Storage-virtualisering

IBM Storage-virtualisering IBM Storage-virtualisering Udfordringen At administrere vækst, besparelser og ændringer. IT-afdelingen i dag er ikke kun et serviceorgan, men en strategisk enhed i virksomheden, som skal være i stand til

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

TILLYKKE MED DIN NYE WEBBASEREDE INFO-SKÆRM JCD A/S

TILLYKKE MED DIN NYE WEBBASEREDE INFO-SKÆRM JCD A/S TILLYKKE MED DIN NYE WEBBASEREDE INFO-SKÆRM JCD A/S MANUAL TIL OPSTART AF JCDS WEBBASEREDE INFO-SKÆRM Denne lille folder beskriver kort, hvordan du tilkobler din nye info-skærm PC til et trådløst netværk.

Læs mere

DocuSign. - En del af Postnords elektroniske signatur løsning. PostNord Communication Services, ekom. 9. maj 2016

DocuSign. - En del af Postnords elektroniske signatur løsning. PostNord Communication Services, ekom. 9. maj 2016 DocuSign - En del af Postnords elektroniske signatur løsning PostNord Communication Services, ekom 9. maj 2016 DocuSign PostNord har indgået samarbejde med DocuSign - VERDENS STØRSTE LEVERANDØR AF ELEKTRONISK

Læs mere

DET MED SMÅT. Remote opstart kr. 0,- Hvad er med i købet:

DET MED SMÅT. Remote opstart kr. 0,- Hvad er med i købet: DET MED SMÅT Remote opstart kr. 0,- Enheder og bruger oplyst af kunden indgår Installation af agenter på klienter og servere oplyst af kunden Opdatering af Antivirus program til nyeste release i samme

Læs mere

Safe Work Space service beskrivelse. Microsoft Windows version. Version (Maj 2018)

Safe Work Space service beskrivelse. Microsoft Windows version. Version (Maj 2018) Safe Work Space service beskrivelse Microsoft Windows version. Version 1.0.2 (Maj 2018) 1. Introduktion Dette dokument giver en detaljeret beskrivelse af de services som er indeholdt i Safe Work Space

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

Server, storage og backup as a Service

Server, storage og backup as a Service Server, storage og backup as a Service Vi leverer server, storage og backup... Om din it-infrastruktur fungerer optimalt, er i bund og grund et spørgsmål om kapacitet. Og så er det et spørgsmål om, hvorvidt

Læs mere

QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100. SecVision - Quick Manual v1.0

QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100. SecVision - Quick Manual v1.0 QUICK MANUAL BRUGERNAVN: ADMIN PASSWORD: 00000 APP: SMARTEYES PRO PORT: 50100 SecVision - Quick Manual v1.0 1. System Login 1.1. Bruger Login ID: admin Password: 00000 1.2. Indstilling af dato/tid og harddisk

Læs mere

Sådan bygger vi. dit datacenter

Sådan bygger vi. dit datacenter Sådan bygger vi dit datacenter Hvordan håndterer vi den nye it-boble? Den nye it-boble er ved at briste. Denne gang handler det om eksploderende datamængder, nye krav fra brugerne og ukonsoliderede servere,

Læs mere

SAXOTECH Cloud Publishing

SAXOTECH Cloud Publishing SAXOTECH Cloud Publishing Fuld hosted infrastruktur til mediebranchen Stol på flere års erfaringer med hosting til mediehuse Fuld tillid til et dedikeret team af hostingeksperter Opnå omkostningsbesparelser

Læs mere

Datatekniker med infrastruktur som speciale

Datatekniker med infrastruktur som speciale Datatekniker med infrastruktur som speciale H3 infrastruktur indledning H3 varer ni uger. Alle fag er uddannelsesspecifikke fag. Opbygning Alle fag i hovedforløbet afvikles i selvstændige moduler. Eventuelle

Læs mere

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale

ESSENTIAL SERVICES NYT FRA BANG & OLUFSEN SERVICE CONCEPT. Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale NYT SERVICE CONCEPT fra Bang & Olufsen giver dig fuld tryghed ESSENTIAL SERVICES FRA BANG & OLUFSEN Inkluderet Garanti Forlænget Tryghed Skræddersyede Installationer Premium Serviceaftale www.bang-olufsen.com

Læs mere

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M221 Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

Globeteam A/S. Windows Server 2012. Globeteam Virumgårdsvej 17A 2830 Virum. SolutionsDay 2012, den 27. September, Brøndby Stadion

Globeteam A/S. Windows Server 2012. Globeteam Virumgårdsvej 17A 2830 Virum. SolutionsDay 2012, den 27. September, Brøndby Stadion Globeteam A/S Windows Server 2012 Et hurtigt overblik over nyhederne og hvad betyder det for din virksomhed SolutionsDay 2012, den 27. September, Brøndby Stadion Lars Lohmann, Globeteam Principal, Infrastruktur,

Læs mere

Stretched Cluster via IBM SAN Volume Controller

Stretched Cluster via IBM SAN Volume Controller Stretched Cluster via IBM Volume Controller En aktiv-aktiv virtuel dual center løsning Udfordringen Fra driftsorganisation til strategisk organisation Ledelsen forventer, at IT-afdelingen ikke kun bidrager

Læs mere

Bilag 10 Nuværende IT-installation

Bilag 10 Nuværende IT-installation Bilag 10 Nuværende IT-installation Ikast-Brande Kommunes serverpark er i høj grad virtualiseret på VMware ESX 4.0 platform, baseret på HP SAN/storage og HP BladeSystem c7000 Enclosure med i alt 13 ProLiant

Læs mere

Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed

Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed Den nemme måde til sikkerhed og enkelhed BUSINESS SUITE Vælg datasikkerhed på den nemme måde Det kan være vanskeligt at vælge den rette it-sikkerhed for virksomheder med alle de endeløse muligheder, der

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Azure på jysk. Hvem bør flytte i skyen? flytte i skyen. Hvad er Microsoft Azure? Om ProInfo. Fordele ved at flytte i skyen

INDHOLDSFORTEGNELSE. Azure på jysk. Hvem bør flytte i skyen? flytte i skyen. Hvad er Microsoft Azure? Om ProInfo. Fordele ved at flytte i skyen AZURE PÅ JYSK Azure er en af de bedste cloud-løsninger på markedet. Hvad er skyen? Hvad er Azure? Og hvad får jeg med Azure? Er Azure noget for min virksomhed, og hvis ja, hvordan tager jeg så næste skridt

Læs mere

Enterprise Search fra Microsoft

Enterprise Search fra Microsoft Enterprise Search fra Microsoft Sådan kommer du i gang med search i Microsoft SharePoint Server 2007 Simon Tange Mortensen Solution Sales Specialist Microsoft Danmark simontm@microsoft.com Flere grænseflader

Læs mere

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.6

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.6 Side 1 af 8 1. INTRODUKTION TIL PRIVATE CLOUD... 3 2. TEKNISK OPBYGNING... 3 2.1. LØSNINGEN... 3 2.2. SPECIFIKATIONER... 4 2.3. NETVÆRK... 4 2.4. SAN-INFRASTRUKTUR... 5 2.5. VSPHERE... 5 3. TILLÆGSYDELSER...

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DU ER. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DU ER. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DU ER Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wifi Fodgænger I dag bruger vi flere enheder og forbindelser end nogensinde før. At vælge, hvor og hvordan

Læs mere

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 Med Microsoft har jeres virksomhed den mest fleksible online arbejdsløsning. I flytter de mest anvendte virksomhedsprogrammer i skyen, så alle medarbejdere kan tilgå dem online - både via smartphone, tablet

Læs mere

Strategisk Mobile Device Management - fra overvejelser over viden til implementering

Strategisk Mobile Device Management - fra overvejelser over viden til implementering Strategisk Mobile Device Management - fra overvejelser over viden til implementering Claus Ritter, stabschef CIO Slagelse Kommune cpr@slagelse.dk www.slagelse.dk 8. maj 2014 ITD Slagelse Kommune Strategi

Læs mere

Microservices. Hvad er det og hvordan kommer du i gang?

Microservices. Hvad er det og hvordan kommer du i gang? Microservices Hvad er det og hvordan kommer du i gang? Introduktion til Microservices Softwareudvikling Historie Softwarearkitektur Mentoring 10 konsulenter Bezos befaling All teams will henceforth expose

Læs mere

Norddjurs Kommune har et moderne IT drift miljø, der ønskes styrket med 4 yderligere servere samt 2 yderligere diskhylder.

Norddjurs Kommune har et moderne IT drift miljø, der ønskes styrket med 4 yderligere servere samt 2 yderligere diskhylder. Norddjurs Kommunes driftsmiljø. Norddjurs Kommune har et moderne IT drift miljø, der ønskes styrket med 4 yderligere servere samt 2 yderligere diskhylder. Drift miljøet er fordelt på 3 lokationer, SITE

Læs mere

ZitePanel Infoskærme. ZitePanel produkt ark 2011. Alt hvad du skal vide om Zitemedia s infoskærm system ZitePanel!

ZitePanel Infoskærme. ZitePanel produkt ark 2011. Alt hvad du skal vide om Zitemedia s infoskærm system ZitePanel! ZitePanel Infoskærme ZitePanel produkt ark 2011 Alt hvad du skal vide om Zitemedia s infoskærm system ZitePanel! Tak for din interesse i ZitePanel. ZitePanel er Zitemedia s eget udviklede infoskærm system

Læs mere

At holde systemerne kørende selv under katastrofer

At holde systemerne kørende selv under katastrofer ELEKTRONISK NYHEDSBREV At holde systemerne kørende selv under katastrofer HVORFOR TILGÆNGELIGHED ER VIGTIG I den sidste artikel i serien om disaster recovery blev replikering beskrevet som en af hovedhjørnestenene

Læs mere

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk IT på 1st klasse 1stLevel er et IT firma. Det koster ikke noget at få en samtale med 1stLevel. Det er det bedste du kan gøre i dag. Ring på telefon 70 22 66 75 eller e-mail kontakt@1stlevel.dk www.1stlevel.dk

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

500 / 500 Mbit/s internet

500 / 500 Mbit/s internet 500 / 500 Mbit/s internet I 2019 øger vi til 1000 / 1000 Mbit/s 120 kr. pr. måned INTERNET TIL BOLIGFORENINGER Internet til boligforeninger i Storkøbenhavn "Vi leverer internet, som vi selv ville vælge"

Læs mere

Tag kontrollen tilbage. - Sådan undgår du hardware servicefælden

Tag kontrollen tilbage. - Sådan undgår du hardware servicefælden Tag kontrollen tilbage - Sådan undgår du hardware servicefælden Dyre serviceaftaler æder dit IT budget Du kender det sikkert allerede. Som IT Chef har du selv et stigende krav til dine leverandører omkring

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - GENEREL

HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - GENEREL Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION - GENEREL 2.0. HSYCO/ALARMS MANAGER INSTALLATION GENEREL Installation af HSYCO/Alarms Manager gennemføres bedst

Læs mere

The power to engage TILBEHØR TIL LASER NOVA/SKY

The power to engage TILBEHØR TIL LASER NOVA/SKY The power to engage TILBEHØR TIL LASER NOVA/SKY BOOST DIN TOUCHSKÆRMSOPLEVELSE MED PRAKTISK TILBEHØR ØGET ELEV- OG UNDERVISERDELTAGELSE Vil du tage samarbejde til næste niveau? CTOUCH stiller et bredt

Læs mere

ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil

ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil Airloq gasanalyse 2 REPORTLOQ: MILJØRAPPORTERING - NÅR DU VIL, HVOR DU VIL ReportLoq Miljørapportering: når du vil, hvor du vil FLSmidths webbaserede

Læs mere

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær.

Hosting. Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Hosting Managed Hosting - Læg jeres IT ud af huset - og spar tid og besvær. Mange virksomheder bruger i dag alt for mange ressourcer på at vedligeholde egne servere og IT-løsninger. Men faktisk er hosting

Læs mere

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning TM-T88VI serien Næste generations POS-udskrivning Markedsførende løsninger Oplev den seneste generation af kvitteringsprintere fra den førende på markedet inden for POS-udskrivning 1. Vores avancerede

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

NetNordic 365. Dine netværks- og integrationsløsninger i trygge hænder C L O U D D R I F T SUPPORT KONSULENT

NetNordic 365. Dine netværks- og integrationsløsninger i trygge hænder C L O U D D R I F T SUPPORT KONSULENT 365 Dine netværks- og integrationsløsninger i trygge hænder C L O U D D R I F T SUPPORT KONSULENT At være kundens «Best Companion» forpligter Det indebærer blandt andet at vi tilbyder «best-of-breed» løsninger

Læs mere

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Tilbud til foreninger (indi 46) SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Bestil Waoo Basic, Extra eller Full og få 2 mdr. internet 0,- * SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo Fiber fra Eniig, får du ikke

Læs mere