OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR MAJ 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 81 25. MAJ 2012"

Transkript

1 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold ÅRS JUBILÆUM I BILLARDAFDELING SANKT HANS WEEKEND LOPPEMARKED, TIVOLI M.M TENNISAFDELINGEN EN NY SÆSON ER I GANG VANDREFESTIVAL UDLEJNING AF TELTE, TALLERKENER, BESTIK, BORDE, STOLE M.M TELEFON OG MAILLISTE KALENDER ÅRS JUBILÆUM I BILLARDAFDELING Billardafdelingen inviterer til Åbent Hus i forbindelse med 40 års jubilæum lørdag d. 16. juni 2012 kl til i lokalerne i kælderen under blok A på Osted Skole. Her er lidt historie om Billardafdelingen i Osted: Det startede i beboerhuset på Byvejen med et bord på første sal. Derfra flyttede afdelingen til Klubhuset på Engtoften, og der blev bord nummer to købt. Efter vi havde været der i nogle år, flyttede vi i 1989 til vores nuværende sted på Osted Skole. Det var et stort lagerrum, da vi overtog det. Det har vi selv indrettet, som vi gerne Billardafdelingens daværende formand Hans E. Hansen, kasserer Torben Leth Jensen og næstformand Peter N. Pedersen (nuværende formand) ved indvielsen af de nye lokaler på Osted Skole. Fotoet blev bragt i Dagbladet onsdag d. 23. august ville have det ved at sætte skillevægge op, lave elektrisk installationer samt male det hele. I lokalerne er der nu billardborde, kontor og et køkkenrum. Da det hele var færdigt, købte vi to brugte borde fra en nedlagt billardklub i Kr. Hyllinge. Vi fik derefter et poolbord, som blev sat i køkken rummet. Senere fik vi lov til at udvide med et rum mere. Vi indgik omkring årtusindeskiftet en aftale med den gamle Lejre Kommune om at tage os af nogle af de utilpassede unge, der på det tidspunkt var i Osted. De kom ned i Billardafdelingen hver fredag aften og spillede billard og andre spil. Det var en stor succes i flere år, indtil de blev ældre og flyttede fra Osted. Succesen viste sig ved, at de unge havde noget at tage sig til. Kommunen havde gavn af aftalen i form af mindre hærværk og indbrud. Vi var også meget tilfredse med aftalen, da vi på den måde var med til at gøre en forskel.

2 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 2 af 7 Da RO s Torv skulle bygges i Roskilde, var der i et af de huse, som skulle rives ned, en poolklub som derved blev hjemløs. De henvendte sig til vores Billardafdeling og spurgte, om de måtte komme til Osted og spille pool. Det måtte de naturligvis gerne, og de kom med to poolborde og seks spillere. Vi måtte endnu engang udvide vores lokaler, så der blev plads til de to borde. Vi har derefter også fået plads til et Snookerbord. Vi har søgt Lejre Kommune og Osted Skole om udvidelse med et rum mere. Det er blevet bevilget, så nu skal vi igen i gang med at flytte skillevægge, få malet samt lagt nyt gulvtæppe. Det tredje poolbord er købt, men ikke opstillet endnu. Det bliver det inden vi holder åbent hus. Herefter vil vi fra næste sæson kunne spille vores turneringskampe her i Osted, da vi nu har det antal borde der skal bruges. Vi har her i jubilæumsåret et 1. divisions hold og et 3. divisions hold i keglebillard og et Eliteserie hold i poolbillard. Vi råder over fire Helmatz Kegleborde, tre Poolborde og et Snookerbord. Igennem de 40 år har Billardafdelingen haft følgende formænd: Erik Olsen, Lars N. Hansen, Hans Erik Hansen, Søren Boisen, Klaus Kjær og Peter N. Pedersen. Bestyrelsen består i jubilæumsåret af: Formand Peter N. Pedersen, Næstformand Flemming Kristensen, Kasserer Henrik Sørensen, Sekretær Bertil Petersen og Turneringsleder Jan Nielsen. Peter N. Pedersen blev i 2009 udnævnt som det fjerde æresmedlem i Osted Idrætsforening med begrundelse i hans store engagement som leder i såvel Billardafdelingen som Hovedbestyrelsen. Billardafdelingen håber at se rigtig mange til vores åbent hus arrangement lørdag d. 16. juni 2012 fra kl kl Kom og se vores dejlige lokaler og prøv at spille en pot billard. Peter N. Pedersen Formand 2. SANKT HANS WEEKEND LOPPEMARKED, TIVOLI M.M. Som noget nyt indbyder Osted Idrætsforening inviterer til en forrygende Sankt Hans Weekend på Osted Idrætsanlæg i dagene 22., 23. og 24. juni 2012 Over tre dage kan du opleve stort professionelt tivoli, rideopvisning fra Jonstrupgården, gymnastikopvisning med Gadstrup TeamGym, loppe/kræmmermarked og meget andet. Der vil lørdag og søndag være et stort loppemarked med plads til 160 stande på en størrelse af 5 x 5 m..

3 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 3 af 7 Alt kan sælges tøj til børn og voksne, køkkenting, malerier, legetøj, bøger, cd er, møbler, m.m. nyt som gammelt. Vi opfordrer også børn til at komme og sælge deres gamle legetøj m.m.. Loppemarkedet starter kl og du skal være der til kl , men om lørdagen kan du fortsætte til kl , hvis du har lyst til det. Pris pr. stand for begge dage er kun 200 kr., dog 600 kr. incl. moms for erhvervsdrivende eller momsregistrerede personer, og man må naturligvis gerne købe flere stande. Reservation vil være efter først-til-mølle-princippet. Oplysning omkring betaling vil herefter blive fremsendt pr. mail, og den endelige tilmelding er først gældende ved registreret betaling. Sidste år afholdte Osted Idrætsforening et Luksusloppemarked i Ostedhallen, hvor der var 50 personer på venteliste til en stand. Der var ca købere til loppemarkedet, og alle havde en forrygende dag. Lone Ipsen, der stod for Luksuskoppemarkedet, er primusmotor bag Sankt Hans Loppemarkedet så vi er også sikre på succes denne gang. Du kan se mere på foreningens hjemmeside hvor du også kan tilmelde dig eller sende en direkte til loppemarked@oif.dk med navn, adresse, telefonnummer og . Udover loppemarkedet vil der i hele weekenden fredag, lørdag og søndag være Kim Larsens store professionelle tivoli på idrætsanlægget med masser af forlystelser for både børn og voksne. Herudover vil der være fodboldkampe, motorcykeludstilling, rideopvisning med mulighed for ridning Gadstrup TeamGym s elite gymnastikhold samt hestevognskørsel for børn. Udover ovenstående har vi fået Gadstrup TeamGym s elite gymnastikhold til at give en forrygende gymnastikopvisning inden deres sommerrejse til Italien. Lørdag d. 23. juni, Sankt Hans aften, vil der være stort grill arrangement, hvor Osted Slagteren vil lave grill mad med diverse tilbehør. Det er et arrangement for både børn og voksne, hvor der også vil være børnemenuer og dejlige grillpølser, ligesom slagteren vil stå bag grillen den resterende weekend. Grillbuffeten ad libitum lørdag aften består af krydret oksefilet, marineret svinefilet, kartofler a la creme, stegte kartofler og salatbar for kun 125

4 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 4 af 7 kr.. Til børnene er der grillpølse m/ kartoffelsalat for kun 35 kr.. Menuerne købes i forsalg hos Osted Slagteren samt i Klubhuset fra 1. juni og helt frem til lørdag d. 23. juni Alle dage er der salg af is, slik, vin, vand og øl fra idrætsforeningens kiosk. Er du handlende, virksomhed eller noget helt andet og gerne vil have en stand på idrætsanlægget, hvor du kan sælge dine varer eller udstille dine ting, kan du også købe en stand til det. Du kan kontakte Hovedformand Jens P. Andersen på telefon og høre mere om dette arrangement. Program Fredag d. 22. juni 2012: 18:00-22:00 Kim Larsens Tivoli samt salg af grillpølser, drikkevarer, slik, is m.m. Lørdag d. 23. juni 2012: Søndag 24. juni 2012: 10:00-23:00 Kim Larsens Tivoli 10:00-17:00 Kim Larsens Tivoli 10:00-16:00 Loppe / kræmmermarked 10:00-16:00 Loppe / kræmmermarked 10:00-16:00 Pedaltraktorbane for de små 10:00-16:00 Pedaltraktorbane for de små 10:00-16:00 Skulder - nakke - rygmassage 10:00-14:00 Skulder - nakke - rygmassage 10:00-14:00 Lejre MC motorcykeludstilling 11:00-13:00 Ungdomsfodboldkampe 10:00 Fodbold U-11 drenge 12:00-15:00 Hestevognskørsel 11:15 Fodbold U-10 drenge 13:30-14:30 Modelflyveopvisning 12:00-15:00 Hestevognskørsel 14:30-15:30 Opvisning med 12:30 Fodbold U-11 drenge Gadstrup TeamGym 14:00-15:00 Rideopvisning fra Jonstrupgården 17:00 Arrangementet slutter 18:30-21:00 Grillbuffet fra Osted Slagteren 21:00 Sankt Hans bål, Båltale af Direktør i Danmark Idræts- Forbund Karl Christian Koch samt Midsommervisen 23:00 Arrangementet slutter Du er meget velkommen til at sende dette Nyhedsbrev videre til nogen du kender, som har interesse for loppemarkedet eller andet i Sankt Hans weekenden. Vi vil gerne have alle stande solgt, så der bliver godt salg af loppesager. Vi håber og regner med stor interesse for arrangementet hele Sankt Hans weekenden. Det er et godt og varieret program der er planlagt, og vi håber at der kommer mange mennesker på Osted Idrætsanlæg. 3. TENNISAFDELINGEN EN NY SÆSON ER I GANG Vi er nu i gang med den nye sæson. Den 22. april 2012 blev den nye sæson skudt i gang med stort fremmøde til den traditionelle standerhejsning. Da flaget gik til top brød solen frem, så de højere magter er med os i år. Banerne er allerede gode at spille på, og mange af medlemmerne har haft fornøjelse af at bruge dem.

5 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 5 af 7 I år har vi været så heldige at få en ungdomstræner, og træningen er allerede begyndt. Så har du lyst til at lære at slå en forhånd med topspin eller bare lyst til at lære at spille tennis, så kom og vær med om mandagen. Der er også plads til dig. Vi har fået et nyt elektronisk låsesystem til tennisbanerne, reservationsbog mv.. Nøgle udleveres mod et depositum på 100 kr. Desværre virker teknikken ikke helt endnu, så hold øje med vores hjemmeside, hvor det vil blive meddelt, når det virker som det skal. Vi byder alle nye og gamle medlemmer velkommen til en ny sæson med masser af god tennis, men også plads til hyggeligt socialt samvær. Tennisafdelingen John Poulsen 4. VANDREFESTIVAL 2012 I et tidligere nyhedsbrev har vi omtalt Vandrefestival 2012, som vil finde sted i perioden 17. august til 9. september Der er kommet en vandretur mere på så derfor endnu en information. Region Sjælland har i samarbejde med de 17 kommuner, for fjerde år i træk arrangeret en vandrefestival. Osted Idrætsforening og andre i Osted er også med i vandrefestivalen Formålet med vandrefestivalen er at få så mange i Regionen ud at gå en tur, se vores smukke natur eller opleve nogle seværdigheder. Der er nu arrangeret 4 vandreture i Osted området indenfor de nævnte dage: Tirsdag d. 28. august kl : Lauringe Mose tur starter på Hovedvejen 36, Osted og går ned i Lauringe Mose, hvor man ser hele mosearealet, derefter op til Lejrevejen og langs Allerslev Huse tilbage til udgangspunkt. Turen er på ca. 6 km. Turleder: Karl Frandsen. Søndag d. 2. september kl Skovtur med OIF Petanque ca. 7 km lang tur med start ved Klubhuset, Engtoften 26, Osted. Vi vandrer på afmærkede stier gennem Bondeskoven til spejderhytten. Efter pitstop går turen tilbage af afmærkede stier til idrætsanlægget. Mandag d. 3. september kl : En skovtur rundt i Oren skov. Startstedet er Bispegården, Bispegårdsvej, 4320 Lejre. Turen går forbi de frilagte bronzealder høje, Syvhøje, et kig ud over Kannikebrinken og ned mod jernbanen ved Hule Mølle, derefter tilbage til udgangspunkt. En tur på ca. 5 km. Turleder: Karl Frandsen. Lørdag d. 8. september kl : En dejlig tur gennem skoven til Avnsø. Start på P pladsen ved Asylcentret Avnstrup, derefter går vi en dejlig tur forbi Avnstrup Børnegård og gennem skoven til Avnsø. Derefter af andre stier tilbage til P-pladsen, hvor vi slutter omkring kl Turen er ca. 5 km lang. Turleder: Hanne I. Pedersen, Osted Gymnastikforening. Der bliver udgivet en avis, som kommer til at ligge på idrætsanlæg, haller, biblioteker, rådhuse, kulturhuse og andre centrale steder. Der er også en hjemmeside hvor man kan følge de planlagte ture i hele Regionen. Alle er naturligvis meget velkommen til at deltage i de lokale ture og lære

6 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 6 af 7 sin egen egn og områder bedre at kende, men det er bestemt også meningen at man kan tage rundt i hele Regionen og opleve vandreture der. Vi synes, det er et godt initiativ og vil meget gerne bakke op om Vandrefestivalen Det er dejligt at få motion, gå en tur i naturen samt lære nye steder at kende. 5. UDLEJNING AF TELTE, TALLERKENER, BESTIK, BORDE, STOLE M.M. Osted Idrætsforening har to nye Partytelte på 6 x 12 meter, som vi bruger til forskellige arrangementer. Dem vil vi gerne leje ud til havefester, foreningsfester, firmafester, private arrangementer eller andet. Der er ikke gulv i teltene, og man skal selv hente og aflevere i Osted samt stille dem op, men prisen er også kun 700 kr. pr. telt. Vi har også tallerkner og bestik til ca. 600 personer, rød- og hvidvinsglas til 100 personer samt 10 vandkander. Fra Osted og Glimhallerne er der mulighed for at leje borde og stole. Vi har ca. 350 stole med tilhørende borde, som kun må bruges indendørs eller på fast gulv. Her skal man også selv hente og aflevere det lejede i hallerne. Priserne er: Art Antal Pris pr. stk. Partytelte 6 x 12 m. 2 stk. 700,00 Middags og frokost tallerkener 600 stk. 2,00 Bestik knive, gafler og skeer 600 stk. 2,00 Glas rødvin 100 stk. 2,00 Glas hvidvin 100 stk. 2,00 Vandkander 10 stk. 10,00 Termokander 25 stk. 10,00 Bord til 6 personer 1 x 2 m 75 stk. 25,00 Stabelstole brune eller grå 350 stk. 10,00 Leje og oplysninger fås hos formanden Jens P. Andersen tlf Hvis I ønsker et større telt eller et med gulv, kan I henvende jer til en af vores sponsorer Ofelia Telte. Se på deres hjemmeside hvad de kan tilbyde.

7 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 7 af 7 6. TELEFON OG MAILLISTE Hovedformand Jens P. Andersen jenspandersen@mail.dk Næstformand Marianne Kristensen mavolf@post1.dknet.dk Kasserer Annette Molnit amolnit@mail.dk Sekretær Marlene Pettersson mh.pettersson@mail.dk Badminton Jørgen Olsen elmenskvarter@olsen.mail.dk Billard Peter N. Pedersen peter.n.pedersen@jubii.dk Fodbold Bo Wamsler bo.wamsler@mail.tele.dk Motion Klaus Nielsen kln@youmail.dk Petanque Birgit Raagaard birgit.raagaard@hotmail.dk Tennis Jørgen Hansen jrh.osted@post.tele.dk OIF Støtte Christian F. Andersen christianfjeldstedandersen@gmail.com 7. KALENDER Lørdag d :00 16:00 40 års jubilæum Billardafd. Billardlokalerne Sankt Hans Weekend Fredag d :00 22:00 Kim Larsens Tivoli m.m. Idrætsanlægget Lørdag d :00 23:00 Tivoli, loppemarked m.m. Idrætsanlægget 18:00 Grill og underholdning 21:00 Sankt Hans båltale og bål Idrætsanlægget Søndag d :00 18:00 Tivoli, loppemarked m.m. Idrætsanlægget Vandrefestival 2012 Tirsdag d :30 Lauringe Mose Hovedvejen 36 Søndag d Gratis silde - pølse og ostebord Klubhuset Søndag d :30 Skovtur med OIF Petanque Idrætsanlægget Mandag d :30 En skovtur rundt i Oren skov Bispegården, Lejre Lørdag d :00 Avnstrup til Avnsø Asylcentret, Avnstrup

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 78 29. MARTS 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 78 29. MARTS 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. SANKT HANS WEEKEND 2012... 2 3. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 3 4. OIF BADMINTON

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 82 5- AUGUST 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 82 5- AUGUST 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. CYKELLØB TIL FORDEL FOR KRÆFTSYGE BØRN... 1 2. INDBRUD I BILLARDAFDELINGEN... 2 3. SANKT HANS WEEKEND... 3 4. VANDREFESTIVAL 2012...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. HÅNDBOLDFITNESS... 2 3. LØB I OIF... 3 4. SANKT HANS WEEKEND 2013... 3 5. UDLEJNING

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GOD JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2016... 1 3. ÅRSMØDE 2016... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 3 5. MØDEPAVILLON

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 2 3. NYE TILTAG I BADMINTONAFDELINGEN... 2

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 88 24. SEPTEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 88 24. SEPTEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED I OSTEDHALLEN... 1 2. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK VÆLGERMØDE I OSTED... 2 3. NYT FRA UNGDOMMEN I

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 83 16. SEPTEMBER 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 83 16. SEPTEMBER 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED I OSTEDHALLEN... 1 2. TÆT KAMP OM KLUBMESTERSKABET I TENNIS... 2 3. ÅBENT HUS I MOTIONSAFDELINGEN... 2 4. NYT

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. HÅNDBOLD - IGEN I OSTEDHALLEN, KOM OG VÆR MED!... 1 2. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK VÆLGERMØDE I OSTED... 1 3. JULETRÆ

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 92 21. DECEMBER 2014

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 92 21. DECEMBER 2014 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2014... 1 3. BRUGERRÅDSVALG 2015... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 2 5.

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 84 16. DECEMBER 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 84 16. DECEMBER 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. DANMARKSMESTRE I OSTED IDRÆTSFORENING... 1 2. JULETRÆSFEST... 1 3. JULEHILSEN FRA BADMINTONAFDELINGEN... 2 4. NYT FRA BILLARDAFDELINGEN...

Læs mere

Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8. - til medlemmer, afdelingsbestyrelser, samarbejdspartnere, pressen m.fl.

Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8. - til medlemmer, afdelingsbestyrelser, samarbejdspartnere, pressen m.fl. Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2017... 1 3. ÅRSMØDE BRUGERRÅDET... 2 4. JULETRÆSFEST... 3 5. BESTYRELSER

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2016

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2016 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. JULETRÆSFEST I OSTEDHALLEN... 1 2. KUNSTGRÆSBANEN... 2 3. OSTED LOPPEMARKED... 2 4. OSTED VINEN 2016... 3 5. ÅRSMØDE I BRUGERGRÅDET

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 57 23. DECEMBER 2009

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 57 23. DECEMBER 2009 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2010... 1 3. JULETRÆSFEST... 2 4. PETANQUEAFDELINGEN INFORMERER... 3 5. IGANGSÆTTELSE

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. JULETRÆSFEST I OSTEDHALLEN... 1 2. LBS LANDSBADMINTONSTÆVNE I EFTERÅRSFERIEN... 2 3. DGI BADMINTONSTÆVNE FOR + 60 ERE... 2 4. LOPPEMARKED

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. NYT FRA UNGDOMSAFDELINGEN I BADMINTONAFDELINGEN... 2 3. GULD OG MEDALJER TIL

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JUNI 2010

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JUNI 2010 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. SANKT HANS AFTEN... 1 2. OSTED PARTY... 2 3. NYE MEDLEMMER TIL OIF STØTTE... 3 4. STØT DANBOLIG DE STØTTER OS... 4 5. FLAGFOOTBALL

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 41 24. MARTS 2008

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 41 24. MARTS 2008 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGER... 1 2. HÅNDBOLDAFDELINGEN LUKKER... 1 3. KONSTITUERENDE AFDELINGSBESTYRELSESMØDE... 1 4. TAK TIL AFGÅENDE

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JANUAR 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JANUAR 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. GENERALFORSAMLINGER 2012... 1 2. JULEMANDEN FÅR EKSTRA BESØG JULEAFTEN... 2 3. SJÆLLANDSMESTERSKABER TIL UNGDOMSSPILLERE I BADMINTON...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 86 10. MARTS 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 86 10. MARTS 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 9 Indhold 1. PRISOVERRÆKKELSE TIL IDRÆTSUDØVERE I LEJRE KOMMUNE... 1 2. FRIVILLIGHED FOR 17 MILLARDDER.... 3 3. FORMANDEN FOR BILLARDAFDELING

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 71 2. JUNI 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 71 2. JUNI 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. SANKT HANS AFTEN... 1 2. STØT OIF NÅR DU TANKER... 2 3. HOVEDGENERALFORSAMLING 2011... 3 4. BILLARDAFDELINGEN HAR VÆRET TIL DM...

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 67 22. DECEMBER 2010

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 67 22. DECEMBER 2010 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2011... 1 3. NORDEAS IDRÆTSPRIS 2010... 2 4. HJERTESTARTER I OSTEDHALLEN...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 73 2. OKTOBER 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 73 2. OKTOBER 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED... 1 2. NY CAFETERIAFORPAGTER I OSTEDHALLEN... 1 3. NORDEA-FONDEN S GI ET SKULDERKLAP TIL JOHN THINGGAARD... 2

Læs mere

MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - MARTS 2010. 1. Nakskov Kræmmermarked

MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - MARTS 2010. 1. Nakskov Kræmmermarked MARKEDSBOGEN NYHEDSBREV NR. 1 - MARTS 2010 kahrius.dk Industrivej 12 8653 Them Tlf. 40 55 70 22 Fax 86 84 75 35 e-mail: forlaget@kahrius.dk Du har nu modtaget årets første nyhedsbrev fra MARKEDSBOGEN.

Læs mere

Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet på sprød salat, dressing og brød.

Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet på sprød salat, dressing og brød. Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn September 2011 www.krejbjerg.dk Høstfest Lørdag 24. september kl. 19.00 Menü fra Slagtermesterinden, Balling. Forret: Spinatroulade m. rg. oksefilet

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2008

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2008 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. HOVEDGENERALFORSAMLING... 1 2. INDBRUD I KLUBHUSET... 1 3. NYHEDER FRA TENNISAFDELINGEN... 1 4. NYT FRA PETANQUEAFDELINGEN... 2

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 FESTUGE 23 Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 4. juni - 8. juni 2013 2 TIRSDAG den 4. juni 2013 17.30 Fodbold U8 drenge Kl. 18.00 BT/SVIF 2 Viborg FF 4 Kl. 18.00 Mønsted/Sparkær 2 Viborg FF 3 Kl. 18.30

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver.

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Der ligger en seddel ved Købmanden, som I meget gerne må skrive jer på. Det vil hjælpe os med, at I får en endnu federe byfest!

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Standerhejsning Grejsamlerne holder Loppemarked i Multihuset Lørdag den 13. april fra kl

Standerhejsning Grejsamlerne holder Loppemarked i Multihuset Lørdag den 13. april fra kl 2019 Marts Søndag d. 3. marts: Kl. 10-12 Lørdag den 9. marts & Søndag den 10. marts: Kl. 10-15 Standerhejsning Vi hejser flaget, synger et par sange, derefter er der kaffe/the og hyggeligt samvær i Multihuset.

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Fællesspisning Fredag den 8. februar kl. 18.30 årets første fællesspisning. Fastelavnsfest Søndag, den 10. februar kl. 14.00 i

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. OSTED IDRÆTSFORENINGS HOVEDGENERALFORSAMLING... 1 2. PASSIVT MEDLEM I OSTED IDRÆTSFORENING... 3 3. UDDELING AF POKALER... 4 4. SAMTYKKEERKLÆRING

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 104

Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 104 GANG NYT Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 104 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Julefrokost: Den 12. november 2016 blev der afholdt

Læs mere

Aktiviteter April 2016

Aktiviteter April 2016 Aktiviteter April 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

FIRMAIDRÆTTEN. Fredericia. #Dyrk. sammenholdet #Kollegamotion. #Firmaidræt

FIRMAIDRÆTTEN. Fredericia. #Dyrk. sammenholdet #Kollegamotion. #Firmaidræt FIRMAIDRÆTTEN Fredericia #Dyrk sammenholdet #Kollegamotion #Firmaidræt FIRMAIRÆTTEN 2019 Dyrk sammenholdet Fredericia Fag og Firmaidrætsforbund inviterer alle virksomheder, arbejdspladser, kollegaer, venner,

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Familie Camp Klim Strand Camping

Familie Camp Klim Strand Camping Familie Camp 2019 Klim Strand Camping rogram til DAI Familie Camping - Sommer 2019 Vi har hermed fornøjelsen at fremlægge et godt og super hyggeligt program til DAI's Familie-Camping på Klim Strand Camping.

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften

Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Hel suveræn underlægningsmusik til viseaften Nr.20 Marts 2008 Foreningens bestyrelse Birgit Tønnesen, formand 4586 9725 John Jensen, kasserer 4352 2145 Inge Beck, sekretær 4586 2819 Ane-Marie Svendsen

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 6. maj Onsdag 6. maj Sæsonplan 2015 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2015 HVER mandag. 17 21. (Opstart 4. maj). Hyggeaften

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 7. maj Onsdag 7. maj Sæsonplan 2014 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2014 HVER mandag. 17 21. Hyggeaften for alle. Gratis

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1

November 2010. Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur. Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet. Side 1 November 2010 Læs i dette nummer: Om Løvfaldstur Om Staldarbejdet Vedlagt i dette nummer: Invitation til Juletur Side 1 Bestyrelsen i Kærby Landsbylaug: Formand: Næstformand: Lasse Hansen, Tina Jørgensen

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018 Kalender for August 2018 KRISTIANSLYSTPOSTEN Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Onsdag 1. 10.30 Udedag Torsdag 2. 10.30 Udedag 14.15 Udedag Fredag 3. 10.00 Neglebar Lørdag 4. Søndag 5. Mandag 6.

Læs mere

Hovedret: Babercuestegt nakkefilet el. rosastegt oksefilet. Alm. salat el. pastasalat. Krydrede kartofelbåde, små kartofler med persille.

Hovedret: Babercuestegt nakkefilet el. rosastegt oksefilet. Alm. salat el. pastasalat. Krydrede kartofelbåde, små kartofler med persille. September 2007 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 29. september kl. 19.00 Forret: Delegardo på salatbund. Hertil serveres frisk brød. Hovedret: Babercuestegt

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer.

Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Trunderup Bylaug udlejer/udlåner til medlemmer. Bolsjekognings sæt Udlejes for 30 kr. pr. dag eller 50 kr. for en weekend. 2 store grill Kan lejes for 50 kr. pr. stk. Æresport (Gratis) Udlånes, står ved

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2013/2014 i Tånum Forsamlingshus. Med sommeren på hæld tager vi fat på en ny sæson i vores fælles forsamlingshus.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien. UGEBREVET DATO: 13. juni 2014 NR.: 39. 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Skoleåret

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Aktiviteter 2. halvår 2015

Aktiviteter 2. halvår 2015 Aktiviteter 2. halvår 2015 Gøls Minde aktivitetscenter Stationsmestervej 1 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 8950 Åbningstider hverdage fra kl. 9.00 16.00 Faste aktiviteter Mandage kl. 09.30-12.00 kl. 10.00 11.30

Læs mere

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV

Tånum Forsamlingshus. Til opslagstavlen. Arrangementer Gl. Viborgvej Randers NV Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Arrangementer 2009-2010 Til opslagstavlen På bestyrelsens vegne vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke alle, der hjalp til med renoveringen

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se Kl. 18.00 Teltet åbner. Kl. 19.00 Borgerforeningen arrangerer Banko med kaffebord. Kl. 19.00 Fodbold serie 6 kamp Abild - Bolderslev Kl. 22.00 Teltet lukker. Kl. 16.00 Kl. 16.30 Kl. 18.00 Kl. 18.10 Pladsen

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere