OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JUNI 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 71 2. JUNI 2011"

Transkript

1 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. SANKT HANS AFTEN STØT OIF NÅR DU TANKER HOVEDGENERALFORSAMLING BILLARDAFDELINGEN HAR VÆRET TIL DM BØRNEATTESTER HÆRVÆRK MOD PETANQUEHUSET UDLEJNING AF TELTE, TALLERKENER, BESTIL, BORDE OG STOLE TELEFON OG MAILLISTE KALENDER SANKT HANS AFTEN Igen i år er der Sankt Hans Aften på Osted Idrætsanlæg, og det er torsdag d. 23. juni 2011 I år er det Hovedafdelingen som sammen med Tennis- og Fodboldafdelingerne arrangerer Sankt Hans Aften. Aftenen starter med spisning, hvor det er Pierre Grillparty der står for maden. Der skal købes madbilletter hos Dagli Brugsen, Spar købmanden eller i Klubhuset fra onsdag d. 15. juni 2011 til senest onsdag d. 22. juni. Der er i år både børne- og voksenmenu samt store party grillpølser. Vores telte vil være sat op, så de kan give læ for eventuel blæst og regn. Sankt Hans bålet bliver tændt kl , og det er i år Pastor Laura Lundager Jensen, Osted Valgmenighed der holder båltalen. Menu: Voksenmenu kr. 75,00 BBQ marineret brasiliansk oksefilet, provance tør krydret svinekam, kold kartoffelsalat, grøn pastasalat, flute og dressing Børnemenu (under 12 år) kr. 45,00 Krydret kyllingefilet, kold kartoffelsalat, grøn pastasalat. I løbet af aftenen sælges der KÆMPE Markedspølse med flute kr. 40,00 og til børnene almindelige pølser og brød.

2 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 2 af 8 Program: Kl Kl Kl Kl Grillen er klar og der serveres grillmad fra Pierres Grillparty Sankt Hans Bålet tændes Båltale ved pastor Laura Lundager Jensen Midsommervisen med hjælp fra Camilla Donovan Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer på idrætsanlægget, de sælges til rimelige priser af foreningen. 2. STØT OIF NÅR DU TANKER På foreningens Hovedgeneralforsamling d. 15. april 2011 underskrev OK Benzin salgschef Kim Rasmussen og hovedformand Jens P. Andersen aftalen mellem OK Benzin, Dagli Brugsen og Osted Idrætsforening. Aftalen går ud på, at OIF skal sælge OK benzin kort ved OK tanken og Dagli Brugsen. Disse kort tilknyttes en OIF-aftale som giver os 6 øre pr. liter benzin eller diesel, der bliver tanket på vores aftale med OK benzin samt 200 kr. for hvert nyt benzinkort vi tegner, når der er tanket 500 liter Hovedformand Jens P. Andersen og Salgschef Kim brændstof. Derefter får vi også 6 Rasmussen ved underskrivelse af sponsoraftalen øre pr liter for disse kort. For dem, som har OK benzinkort i forvejen, vil vi gerne have jeres kortnummer, sådan at vi får så mange kort over på OIFs aftale som muligt. Derved er I ved at tanke benzin eller diesel hos OK benzin med til at støtte Osted Idrætsforening. Hvordan kan du støtte OIF ved at købe benzin på OK tanken? Hvis du ikke har OK Benzinkort skal du tage en kortansøgning nede ved OK benzintanken. Udfyld den og send den til OK. Sørg for at vores aftalenr står nederst på kortansøgningen. Alternativt kan du kontakte Marianne Kristensen mavolf@post1.dknet.dk eller telefon , så vil hun hjælpe dig Hvis du har OK benzinkort skal du henvende dig til Marianne Kristensen på mavolf@post1.dknet.dk eller telefon , så hun kan få dit kortnummer. Marianne sender det til OK benzin for tilknytning til vores aftale, og vi vil herefter modtage 6 øre pr. liter brændstof du tanker. Følgende dage vil der være personer fra OIF ved OK tanken, hvor du kan oprette nyt kort eller få dit gamle kort over på OIF aftalen: Den 11. juni, 25. juni, 12. august, 10. september og 15. oktober Din egen aftale med OK benzin vil på ingen måde blive berørt af den aftale vi har med OK benzin.

3 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 3 af 8 3. HOVEDGENERALFORSAMLING 2011 Fredag d. 15. april 2011 afholdte Osted Idrætsforening sin ordinære Hovedgeneralforsamling. Der var ca. 70 personer og ud af dem havde 40 stemmeret på generalforsamlingen. Inden generalforsamlingen blev OIFs Ungdomsprofil uddelt til Katrine Pettersson, der er 14 år og en meget talentfuld badmintonspiller. Katrine har deltaget i mange turneringer og stævner det sidste år og her har hun lavet mange flotte resultater. Ud over de flotte resultater er Katrine en rigtig god kammerat, som mange ungdomsspillere ser op til. Katrine er meget ivrig til træning og hun bruger mange timer i træningshallen. Som førnævnt blev OK benzinaftalen underskrevet på Hovedgeneralforsamlingen og med denne aftale forventer vi at få en godt økonomisk rygstøtte, så vi kan være med til at give ungdommen nogle gode oplevelser. Inden generalforsamlingen startede tog næstformand Marianne Kristensen ordet, og her overraskede hun alle ved at udnævne OIF s æresmedlem nr. 6, som blev nuværende Hovedformand Jens P. Andersen. Marianne fortalte blandt andet dette om Jens: Hovedformand Jens P. Andersen og OIFs Ungdomsprofil Katrine Pettersson Hovedbestyrelsen i Osted Idrætsforening valgte på årets hovedgeneralforsamling at udnævne Hovedformand Jens Peter Andersen til æresmedlem i Osted Idrætsforening. Dette er udtryk for det store arbejde og engagement Jens lægger i Osted Idrætsforening. Jens er den type der gerne vil være med hvor det sker. Han vil rigtig gerne have indflydelse og være med i beslutninger som skal tages for at der opnås det bedst mulige resultat. Det er 10 år siden Jens startede som formand i Osted Idrætsforening. Vi håber han bliver rigtig mange år endnu. Herefter kunne generalforsamlingen starte og formanden fremlagde bestyrelsens beretning for Den blev fremlagt både som en skriftlig og mundtlig beretning. Efter godkendelsen af den var det regnskabet som stod for tur, og det blev fremlagt af kasserer Jesper Damgaard. Regnskabet udviste et underskud som der var budgetteret med. Der var naturligvis nogle opklarende spørgsmål til regnskabet, hvorefter det blev enstemmigt godkendt. Beretning og regnskab kan ses på foreningens hjemmeside under Hovedafdelingen Generalforsamling.

4 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 4 af 8 Æresmedlem Jens P. Andersen og Næstformand Marianne Kristensen Nu stod valgene for tur. Her var Hovedformanden på valg, og han blev genvalgt for en ny to års periode. Vi skulle derefter til valg af sekretær, og hertil havde Pernille Fellmann meddelt, at hun ønskede at stoppe efter 12 år i bestyrelsen som sekretær. Vi havde et forslag og her valgte generalforsamlingen enstemmigt Marlene Pettersson som ny sekretær i foreningen. Marlene er en kendt person i byen og OIF. Hun har i flere år været medlem af ungdomsudvalget i Badmintonafdelingen, har siddet i bestyrelsen for Grundejerforeningen Flinten og i Skolebestyrelsen. Vi har fået en god og spændende sekretær i foreningen, som helt sikkert vil være Vi håber du på denne måde vil være med til at støtte Osted Idrætsforening. For dig er det en passiv støtte, men for os er det en stor støtte du vil være med til at give til Osted Idrætsforening.med til at sætte sit præg på foreningen og deltage i de mange debatter, der helt naturligt er i en forening som vores. Vi byder Marlene velkommen og glæder os til samarbejdet med hende. 4. BILLARDAFDELINGEN HAR VÆRET TIL DM OIF Støtte har ydet tilskud til Billardafdelingens to medlemmer Bertil Petersen og Flemming Kristensens deltagelse i Danmarksmesterskaberne i keglebillard. Fra de to medlemmer er der kommet følgende reportage fra deres deltagelse: Bertil Petersen Først vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige mange tak for den økonomiske støtte, jeg modtog fra OIF Støtte i forbindelse med min deltagelse ved DM i keglebillard Klasse A i Aså i Nordjylland. Aså billard klub er en "super" klub, der plejede og passede os i de to dage stævnet varede. Vi var seks deltagere, som alle havde kvalificeret sig til finalen, ved at være blevet henholdsvis 1 er eller 2 er ved regionsmesterskaberne. Alle spillere var kvalificeret med et snit på over 40, hvilket ikke tidligere er set i en finale i Klasse A, så spændingen samt forventningerne til noget flot billard var helt i top før stævnet startede. På første dagen, lørdag d. 14. maj, skulle hver spiller spille tre kampe og på anden dagen, søndag d. 15. maj, var der to kampe for hver spiller. Jeg startede med at spille mod forhåndsfavoritten Martin Kristensen fra Aså. Det blev en meget tæt kamp, som jeg desværre tabte med sølle 18 point mod 582 og et snit på 44. I næste kamp var jeg oppe imod Georg Nielsen fra Nykøbing Falster. Det blev en lidt rodet affære og også denne gang trak jeg det korte strå og tabte med scoren 600 mod 480 og et snit på 37. I den sidste kamp om lørdagen mod John Knudsen fra Odense, fandt jeg storspillet frem og vandt med 600 mod 194 i otte indgange og et snit på 75.

5 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 5 af 8 Der var på dette tidspunkt stadig en spinkel chance for at nå guldet, men alt skulle flaske sig i de 2 sidste kampe om søndagen for at nå det. Den første kamp om søndagen startede godt, jeg kom langt foran mod Thomas Larsen fra Skagen. Men det var desværre ikke nok, igen tabte jeg med en meget lille margin på 26 point, 600 mod 574 og et snit på 41. Alt var for mit eget vedkommende afgjort - det kunne Bertil Petersen fra de indledende kampe i Osted ikke blive til mere end en 4. plads hvilket det også endte med. Min sidste kamp blev også min bedste, jeg vandt over Henning Christensen fra Tved med 600 mod 192 i syv indgange og et snit på 85. Martin Kristensen endte med at få guld, Georg Nielsen fik sølv og Thomas Larsen bronze. Alt i alt en rigtig god finale, hvor jeg til trods for placeringen kun kan være tilfreds, da spillet egentligt var ok og de 2 "små" tab gjorde udslaget. Hilsen Bertil Petersen Flemming Kristensen ved bordet under de kvalificerende kampe i Osted Flemming Kristensen Jeg vil gerne takke for tilskuddet fra OIF Støtte til DM i Keglebillard, klasse D, som spilledes i Horreby på Lolland Falster d. 21. maj DM blev afviklet på en dag, da de jyske spillere gerne ville slippe for overnatning. Der skulle spilles fem kampe til 300 point og vi startede kl og var færdige kl Jeg startede med at vinde den første kamp over Tommy Jensen fra Hårby på Fyn. Herefter spillede jeg mod Erling Pallesen fra Juelsminde. Jeg førte stort, men tabte med 2 point, øv øv. Så var det Bent Lolle fra Højen jeg skulle spille mod. Han valgte så at spille sin bedste kamp mod mig, og jeg tabte selv om jeg spillede rigtig godt. Jeg skulle så spille mod Jens Laursen fra Skanderborg. Den kamp vandt jeg. Til sidst spillede jeg mod Mogens Nielsen fra Søndersø, og der vandt jeg også. Jeg blev nr. 2 og fik en sølv-

6 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 6 af 8 medalje. Erling Pallesen blev nr. 1 og fik guldmedalje. Alt i alt en god dag hvor jeg kunne være tilfreds med mit spil, jeg spillede med det højeste snit. Den 8. maj 2011 var jeg sammen med Henrik Andersen i Ølstykke for at spille finale i Keglebillard for parhold. Der var 4 hold med, Osted Helsingør Skælskør og Ølstykke. Det blev en maraton dyst. Vi startede kl og var først færdig kl Vi lagde ud mod Helsingør og den kamp varede 4½ time og med os som vindere. Næste kamp var mod Skælskør. Den varede 4 time og igen med os som vindere. Den sidste kamp var mod Ølstykke, den varede 2½ time og endnu en gang vandt vi Trods den lange dag var det jo det hele værd, vi vandt alle kampene og fik guldmedaljer med hjem. For mig har det været en rigtig god sæson. Flemming Kristensen OIF, Billardafdelingen Fra Osted Idrætsforening vil vi gerne ønske tillykke med resultaterne og sige tak for, at I har været med til at sætte Osted Idrætsforening på Danmarkskortet. 5. BØRNEATTESTER Der er strammet op på reglerne for Børneattester, som foreninger som vores skal indhente hos Det Centrale Kriminalregister. Vi skal have Børneattester på alle trænere og ledere, der har med unge under 15 år at gøre. Det der er strammet op er, at vi nu skal indhente Børneattester hvert år på alle personer, der er træner eller leder for unge under 15 år. Vi syntes det er godt at det er strammet op, da det før kun var en gang der skulle søges Børneattest på en person. Hovedbestyrelsen besluttede fra starten af, at vi ville have Børneattester hvert andet år, men nu er loven strammet endnu mere og det syntes vi er i orden. Vi følger naturligvis loven, og afdelingerne skal hen over sommeren have udfyldt skema til Børneattester, så de berørte trænere og ledere bliver registeret. 6. HÆRVÆRK MOD PETANQUEHUSET Så har der igen været hærværk ved Petanquehuset. For et par uger siden har der været besøg af nogle hærværksmænd i huset ved petanquebanerne. Der er slået et stort hul, i taget som koster mange penge at udbedre. De har også skrevet på bordene og efterladt meget affald i form af flasker, papir og andet affald. Foreningens medlemmer har nu gået og ryddet op efter disse personer, der bare sviner til og ødelægger en masse, som koster mange penge for afdelingen. Vi henstiller til alle der færdes på Idrætsanlægget, ser I noget der ser mistænkeligt ud og kan ende i hærværk eller svineri af Idrætsanlægget, Klubhuset eller de tre huse der er på idrætsanlægget, så må I godt ringe enten til politiet eller til en af foreningens ledere. Vi skal have stoppet disse hærværk, da det koster mange penge for foreningen samt mange ærgerlige timer til oprydning og udbedring af hærværket.

7 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 7 af 8 7. UDLEJNING AF TELTE, TALLERKENER, BESTIL, BORDE OG STOLE Osted Idrætsforening har to helt nye Party Telte, på 6 x 12 meter, som vi bruger til forskellige arrangementer. Dem vil vi gerne leje ud, det kan være til havefester, foreningsfester, firmafester, private arrangementer eller andet. Prisen er kun kr. 500,00 pr. telt. Der er ikke gulv i teltene, og man skal selv hente og aflevere dem i Osted samt stille det op, men prisen er som sagt også kun 500 kr.. Vi har også mulighed for at leje bestik og tallerkener ud. Vi har til ca. 600 personer og det består af knive, gafler og skeer, tallerkener er middags- og frokosttallerkener. Prisen er 2,00 kr. pr. tallerken eller bestik. Fra Ostedhallen er det også muligt at leje borde og stole. Vi har ca. 250 stole med tilhørende borde, som kun må bruges indendørs eller på fast gulv. Prisen er 25,00 kr. for et bord til seks og 10,00 kr. pr. stol. Hvis du står og mangler et stabilt telt, tallerkener, bestik, borde eller stole i løbet af sommeren, så ring til formanden Jens P. Andersen tlf og aftal nærmere.

8 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 8 af 8 8. TELEFON OG MAILLISTE Hovedformand Jens P. Andersen jenspandersen@mail.dk Næstformand Marianne Kristensen mavolf@post1.dknet.dk Kasserer Jesper L. Damsgaard info@velvaerebutikken.dk Sekretær Marlene Pettersson mh.pettersson@mail.dk Badminton Jørgen Olsen elmenskvarter@olsen.mail.dk Billard Peter N. Pedersen peter.n.pedersen@jubii.dk Fodbold Bo Wamsler bo.wamsler@mail.tele.dk Motion Klaus Nielsen kln@privat.dk Petanque Birgit Raagaard birgit.raagaard@hotmail.com Tennis Ebbe Glennild glennild@mail.dk OIF Støtte Christian Andersen ca@oj-r.dk 9. KALENDER 11. juni 2011 Salg af OK Benzinkort Butikstorvet 15. juni 2011 Sankt Hans Billetsalg start 22. juni 2011 Sankt Hans Billetsalg slut 23. juni :00 Sankt Hans Aften Idrætsanlægget 21:00 Båltale og bålet tændes Idrætsanlægget 25. juni 2011 Salg af OK Benzinkort Butikstorvet 12. august 2011 Salg af OK Benzinkort Butikstorvet 10. september 2011 Salg af OK Benzinkort Butikstorvet 17. september :00 Leder og Sponsorfest Ostedhallen 15. oktober 2011 Salg af OK Benzinkort Butikstorvet

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 94 23. DECEMBER 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GOD JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2016... 1 3. ÅRSMØDE 2016... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 3 5. MØDEPAVILLON

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 2 3. NYE TILTAG I BADMINTONAFDELINGEN... 2

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 78 29. MARTS 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 78 29. MARTS 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. SANKT HANS WEEKEND 2012... 2 3. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 3 4. OIF BADMINTON

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 73 2. OKTOBER 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 73 2. OKTOBER 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED... 1 2. NY CAFETERIAFORPAGTER I OSTEDHALLEN... 1 3. NORDEA-FONDEN S GI ET SKULDERKLAP TIL JOHN THINGGAARD... 2

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 67 22. DECEMBER 2010

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 67 22. DECEMBER 2010 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2011... 1 3. NORDEAS IDRÆTSPRIS 2010... 2 4. HJERTESTARTER I OSTEDHALLEN...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. NYT FRA UNGDOMSAFDELINGEN I BADMINTONAFDELINGEN... 2 3. GULD OG MEDALJER TIL

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 86 10. MARTS 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 86 10. MARTS 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 9 Indhold 1. PRISOVERRÆKKELSE TIL IDRÆTSUDØVERE I LEJRE KOMMUNE... 1 2. FRIVILLIGHED FOR 17 MILLARDDER.... 3 3. FORMANDEN FOR BILLARDAFDELING

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 23 27. FERBUAR 2006

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 23 27. FERBUAR 2006 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. NYHEDSBREVET... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGER... 1 3. HOVEDGENERALFORSAMLING... 2 4. VEDTÆGTER OG FORRETNINGSORDEN... 2 5. BØRNEATTESTER

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 88 24. SEPTEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 88 24. SEPTEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED I OSTEDHALLEN... 1 2. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK VÆLGERMØDE I OSTED... 2 3. NYT FRA UNGDOMMEN I

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 92 21. DECEMBER 2014

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 92 21. DECEMBER 2014 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2014... 1 3. BRUGERRÅDSVALG 2015... 2 4. HÆDRINGER I LEJRE KOMMUNE... 2 5.

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. HÅNDBOLDFITNESS... 2 3. LØB I OIF... 3 4. SANKT HANS WEEKEND 2013... 3 5. UDLEJNING

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 57 23. DECEMBER 2009

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 57 23. DECEMBER 2009 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2010... 1 3. JULETRÆSFEST... 2 4. PETANQUEAFDELINGEN INFORMERER... 3 5. IGANGSÆTTELSE

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 83 16. SEPTEMBER 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 83 16. SEPTEMBER 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. LUKSUSLOPPEMARKED I OSTEDHALLEN... 1 2. TÆT KAMP OM KLUBMESTERSKABET I TENNIS... 2 3. ÅBENT HUS I MOTIONSAFDELINGEN... 2 4. NYT

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. HÅNDBOLD - IGEN I OSTEDHALLEN, KOM OG VÆR MED!... 1 2. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK VÆLGERMØDE I OSTED... 1 3. JULETRÆ

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 84 16. DECEMBER 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 84 16. DECEMBER 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. DANMARKSMESTRE I OSTED IDRÆTSFORENING... 1 2. JULETRÆSFEST... 1 3. JULEHILSEN FRA BADMINTONAFDELINGEN... 2 4. NYT FRA BILLARDAFDELINGEN...

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 74 27. NOVEMBER 2011 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. JULETRÆSFEST I OSTEDHALLEN... 1 2. LBS LANDSBADMINTONSTÆVNE I EFTERÅRSFERIEN... 2 3. DGI BADMINTONSTÆVNE FOR + 60 ERE... 2 4. LOPPEMARKED

Læs mere

Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8. - til medlemmer, afdelingsbestyrelser, samarbejdspartnere, pressen m.fl.

Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8. - til medlemmer, afdelingsbestyrelser, samarbejdspartnere, pressen m.fl. Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. GENERALFORSAMLINGER 2017... 1 3. ÅRSMØDE BRUGERRÅDET... 2 4. JULETRÆSFEST... 3 5. BESTYRELSER

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 90 22. DECEMBER 2013

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 90 22. DECEMBER 2013 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 8 Indhold 1. GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR... 1 2. ÅR 2014... 1 3. JULETRÆSFEST... 2 4. HÅNDBOLD I OSTED... 3 5. IDRÆT-, KULTUR- OG FRIVILLIGHEDSPOLITISK

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JUNI 2010

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JUNI 2010 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. SANKT HANS AFTEN... 1 2. OSTED PARTY... 2 3. NYE MEDLEMMER TIL OIF STØTTE... 3 4. STØT DANBOLIG DE STØTTER OS... 4 5. FLAGFOOTBALL

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JANUAR 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR JANUAR 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. GENERALFORSAMLINGER 2012... 1 2. JULEMANDEN FÅR EKSTRA BESØG JULEAFTEN... 2 3. SJÆLLANDSMESTERSKABER TIL UNGDOMSSPILLERE I BADMINTON...

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. OSTED IDRÆTSFORENINGS HOVEDGENERALFORSAMLING... 1 2. PASSIVT MEDLEM I OSTED IDRÆTSFORENING... 3 3. UDDELING AF POKALER... 4 4. SAMTYKKEERKLÆRING

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2016

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR NOVEMBER 2016 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. JULETRÆSFEST I OSTEDHALLEN... 1 2. KUNSTGRÆSBANEN... 2 3. OSTED LOPPEMARKED... 2 4. OSTED VINEN 2016... 3 5. ÅRSMØDE I BRUGERGRÅDET

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 41 24. MARTS 2008

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 41 24. MARTS 2008 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGER... 1 2. HÅNDBOLDAFDELINGEN LUKKER... 1 3. KONSTITUERENDE AFDELINGSBESTYRELSESMØDE... 1 4. TAK TIL AFGÅENDE

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING. Sidste tilmelding: Tirsdag den 9. sep. via vores hjemmeside.

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING. Sidste tilmelding: Tirsdag den 9. sep. via vores hjemmeside. NYHEDSBREV August 2014 NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING VIGTIGE DATOER 05. - 07. september Smølfetræf (børnetræf) i Taastrup den 19. august 11. - 14. september Kanotur Medlemspris

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 81 25. MAJ 2012

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 81 25. MAJ 2012 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 7 Indhold 1. 40 ÅRS JUBILÆUM I BILLARDAFDELING... 1 2. SANKT HANS WEEKEND LOPPEMARKED, TIVOLI M.M.... 2 3. TENNISAFDELINGEN EN NY SÆSON ER I

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016 Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. januar 2016: Åbent hver anden fredag! NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Februar 2016 VELKOMMEN TIL Februar 2016 Så kom februar,

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U15 Piger B Søndag den 14. februar 2016 Flauenskjold Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Detaljeret program for Snedsted Festuge

Detaljeret program for Snedsted Festuge Detaljeret program for Snedsted Festuge Lørdag den 3. august Aktivitet: DM i Adventure Race (Thy til lands, til vands og i luften). Beskrivelse: Danmarksmesterskaberne i Adventurerace "Thy til lands til

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dagsorden 1. Godkendelse af referat (JP) 2. Regnskab LA2015 (AGL) Bilag 1 3. Medlemshenvendelse omkring Trafikstyrelsen (PS) 4. Rabatudvalg (PS) 5.

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U14 Drenge A & U15 Drenge A Lørdag den 13. februar 2016 Arena Himmerland DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Sommerlejr 2015 Skagen

Sommerlejr 2015 Skagen Sommerlejr 2015 Skagen Velkommen til sommerlejr SÅ BLEV DET ENDELIG SOMMERLEJR Det er os en stor glæde at byde dig og din familie, hjertelig velkommen til sommerlejr 2015. Et stort stykke forarbejde skal

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014 Lathyrushaven Indhold: Lathyrushaven skal have ny formand Ærgerligt Foråret Har du blomsterløg,

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 02. nov. 2015.

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 02. nov. 2015. Nyhedsbrev fra bestyrelsen 02. nov. 2015. Hej Alle! Så er vi atter på banen, med lidt nyt fra bestyrelsen. I skrivende stund er golfsæsonen jo slut, men det betyder bestemt ikke, at vi fra bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

Velkommen til Vodskov Cup 2016

Velkommen til Vodskov Cup 2016 Velkommen til Vodskov Cup 2016 Vodskov IF byder velkommen! Weekenden den 25.-26. juni Alle deltagende klubber ønskes velkommen til vores stævne Vodskov Cup 2016, der i år afvikles for 14. gang på Vodskov

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Referat af Ros/ris møde, Krocketudvalget DGI Sydvest Darum den 18. februar 2016 Sted: Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere:

Læs mere

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen

EUROPEAN ARCHERY INDOOR CHAMPIONSHIPS RZESZÓW 2013. Rejsebrev nr. 5. Herre senior compound: Martin Damsbo Dame junior compound: Sarah Sönnichsen Rejsebrev nr. 5. Dennis Bager : Stor dag for dansk bueskydning! Bip, bip klokken var 5.30 og det var tid at stå, for bussen kørte med de første kl. 6.30. Martin og Dennis skulle først i ilden. Efter opvarmning

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Lørdag d. 30. maj 2015 kl. 14.00 på Ankerpladsen, Toftgaardsvej

Lørdag d. 30. maj 2015 kl. 14.00 på Ankerpladsen, Toftgaardsvej GENERALFORSAMLING OG Sommerfest Lørdag d. 30. maj 2015 på Ankerpladsen, Toftgårdsvej Generalforsamlingen starter kl. 14.00 Vi skal selv opstille teltet, men udlejningsfirmaet stiller med en instruktør

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Klager bestilte 14. december 2007 et bryllupsarrangement hos indklagede til afholdelse den 6. september 2008. Klager modtog den 17. december

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste Byfest 2016 2. - 7. maj Kom med: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Fredag Lørdag Lørdag Lørdag Lørdag Borbjerg - løbet pladespil bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste familiedag Revy og musik morgenkaffe

Læs mere

Velkommen til Vodskov Cup 2012

Velkommen til Vodskov Cup 2012 Velkommen til Vodskov Cup 2012 Lørdag den 30. juni Søndag den 1. juli Vodskov IF byder velkommen! Alle deltagende klubber ønskes velkommen til vores stævne Vodskov Cup 2012, der i år afvikles for 10. gang,

Læs mere

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens

: afg. Holger Madsen. afg. Jan Hansen. Gunner spurgte om der var nogle indvendinger mod generalforsamlingens Afholdt den. 22-02-16 i Munkebo forsamlingshus Antal fremmødte: 66 + 5 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Aflæggelse af foreningens reviderede regnskab. 4.

Læs mere

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk 7.10-2014 Velkommen Power point vil efter mødet kunne ses på www.nskswim.dk Nakskov Svømmeklub - en del af LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2014 / udkast for forår 2015 Klubmesterskab 3 afdelinger

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Martin valgt til bestyrelsen Meretes tilsynsrapport Overskud

Læs mere

DEN 2009. KNU Maj. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32 Årgang Nr. 320. Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1

DEN 2009. KNU Maj. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32 Årgang Nr. 320. Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1 KNU Maj DEN 2009 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 32 Årgang Nr. 320 Side 1 Hanne Danielsen Ingelise Petersen 8. maj 22. maj Redaktionen ønsker tillykke Hej Poul Erik! Jeg har talt

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011

Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 1 Referat fra bestyrelsesmøde Birkeparken 7.2.2011 Tilstede. alle Formanden bød velkommen til det første møde i 2011. 1: Gennemgang af referat fra mødet den ls.nov. 2010. Referatet underskrevet uden kommentarer

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere