Til forældre og børn i fritidsklubben

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til forældre og børn i fritidsklubben"

Transkript

1 Til forældre og børn i fritidsklubben I dette brev, som dækker perioden frem til sommerferien, kan du læse om følgende: Personalemæssige ændringer: Thomas er blevet konstitueret leder pr. 1 februar. Karl har valgt at gå på efterløn pr. 1 maj. Britt Hansen. Pædagog (tidligere Marievangs klubben), starter i Oliemøllen d. 1 maj. Ture til: Svømmedisko Kragerup Go high Slagelse svømmehal Faste hold: Guitarhold for begyndere (Mandag) Udendørs værksted (Mandag) Ayses slikfabrik (Tirsdag) Dungeons and dragons (Tirsdag) Kreativt værksted (Onsdag) Rollespil (Torsdag) Aktiviteter: Klubturnering Overwatch/ CounterStrike Klubturnering Pool Klubturnering Just Dance Klubturnering Bordtennis Live rollespil i hhv. KUK, Skælskør lystskov samt Liveevent

2 Personalemæssige ændringer Konstitueret leder. Thomas er blevet konstitueret leder pr. 1 februar. Steen har fået nyt job i Roskilde, hvor han startede d. 1 februar. Steen er blevet klubleder i klub midt i Roskilde. Vi ønsker ham alt held og lykke herfra. Han vil blive savnet af både børn og voksne. I den forbindelse blev Thomas konstitueret leder. Ændringen i ledelsen får ikke betydning for driften af klubben. Der vil stadig være hold, ture ud af huset og aktiviteter på samme niveau som hidtil. Efterløn. Karl har valgt at gå på efterløn pr. 1 maj. Karl har været i klubben siden klubbens start i februar Han har været ansvarlig for træværkstedet, udeværkstedet og smedjen i alle årene. Han vil efterlade sig et stort tomrum hvad det angår, og vil blive savnet af både børn og voksne. Bjarne har givet tilsagn om at overtage ansvaret for træværkstedet. Ny medarbejder. Britt Hansen. Britt er uddannet ungdoms pædagog. Hun arbejder pt. i Marievangs klubben i Slagelse. Vi er så heldige at hun har valgt at arbejde i Oliemøllen fra 1 maj. Vi giver ordet til Britt: Hej børn og forældre i Oliemøllen. Jeg er uddannet ungdomspædagog. Jeg elsker at være kreativ og laver alt lige fra bagning, madlavning til hækling, tegner/ maler mm. Jeg interesserer mig for hår, negle og hjemmelavede skønhedsprodukter, men er heller ikke bleg for at tage et slag pool eller en fodboldkamp. Jeg lægger vægt på den gode relation med og blandt de unge, så alle føler sig som en del af et fællesskab.

3 Tilmelding og betaling Tabulex og Mobilepay Tilmelding UDEN betaling: Al tilmelding UDEN betaling foretager du selv på Tabulex via med NEM-id. Tilmelding MED betaling: Betaling, der samtidig fungerer som tilmelding, foretages via Mobilepay nr: med angivelse af barnets fulde navn og hvilken tur, der betales for. Benyt så vidt det er muligt Mobilepay, da det er det nemmeste for os at administrere. Personalet vil efterfølgende tilmelde barnet på Tabulex. Har du ikke Mobilepay: Har du ikke MobilePay kan du/barnet aflevere betalings og tilmeldingsseddel sammen med kontanter ved det runde bord i klubben. Personalet vil efterfølgende tilmelde barnet på Tabulex. Spørgsmål?: Har I spørgsmål om noget er I meget velkomne til at kontakte os på:

4 Tilmelding til arrangementer med betaling: Udfyld de gule områder og aflever denne seddel + betaling (kontanter) til afkrydseren ved det runde bord i Oliemøllen. (Hold og ture/arrangementer uden betaling foregår på Tabulex via NEM-id eller Tabulex-login) Barnets fulde navn: Dato Arrangement Sæt X Pris 9/4 Svømmehal 25,00 7/5 Svømmehal 25,00 19/5 Kragerup go high 150,00 2/6 Live event i Odense 50,00 4/6 Svømmehal 25,00 Samlet pris for arrangementer Forældreunderskrift: Udfyldes af Oliemøllen Modtaget af Dato Ajourført af Dato Evt. refundering Dato Kvittering til forældre Dato Arrangement Sæt X Pris 9/4 Svømmehal 25,00 7/5 Svømmehal 25,00 19/5 Kragerup go high 150,00 2/6 Live event i Odense 50,00 4/6 Svømmehal 25,00 Samlet pris

5 Svømmedisko Så er der igen i år svømme diskotek for alle fritidsklubber og SFO2`er i Slagelse kommune med børn fra 4. til og med 7. kl. Få en sjov aften i Slagelse svømmehal med dine venner fra klubben Med høj musik og mulighed for at bade i alle bassinerne. Dato: Fredag d. 13 april Mødetidspunkt: Kl i klubben. Hjemkomsttidspunkt: kl i klubben. Pris: DET ER GRATIS! Tilmeldingsfrist: senest 6/4 kl på Tabulex.

6 Klatreparken Go High!!! VIGTIGT!!! Husk at give tilladelse til Kragerup Go High, som ligger under stamkorttilladelser! Ellers kan jeres barn ikke komme op at klatre! Kragerup Go High er en ca. 5 km lang klatrepark i trætoppene. Hver klatrebane tager ca. 1 time alt efter din fysiske form, og alle kan være med, da 2 af banerne både er 'højdeskrækvenlige' og ikke kræver særlig fysisk form. Klatreparken - Go High - har sammenlagt m. svævebane, hvoraf den længste er på 408 m. Du bestemmer helt selv, hvor meget og hvor lidt du vil klatre! Sikkerheden er i højsædet, og du får specialudstyr og obligatorisk instruktion af vores uddannende instruktører, inden du begiver dig ud i trætoppene. Under hele aktivitetsforløbet er du iført sikkerhedsudstyr, der yder dig optimal sikkerhed. Dato: Lørdag d. 19. maj Mødetidspunkt: kl i klubben. Hjemkomst: ca. kl til klubben. Husk: Tøj du kan bevæge dig i, madpakke og evt. lidt lommepenge. Pris: kr. 150 Tilmelding og betaling: Senest d. 4. maj via Mobilepay eller kontant med tilmeldingsseddel i klubben.

7 Live rollespil I Skælskør lystskov: Kampen om Nor-skoven Torsdag d. 17/5 kl Live Rollespil for klasse - en del af Fede Feriedage- samt rollespillere fra Oliemøllen. (Det er ok at komme senere - Bare giv besked til Bjarne) I Nor-skoven findes mange hemmeligheder. Det har i århundreder været hjemsted for elvere, mennesker og orker. Der har aldrig været fred mellem nogle af disse folk. Men for nyligt er kampene taget til. Der er rygter om nogle magiske ringe med utrolig kraft og det siges at den som bærer alle ringene vil føre sit folk til sejr. Der er kun et spørgsmål tilbage hvem finder ringene først!? Pris og Tilmelding: Gratis og tilmelding på Tabulex senest d. 10/5 Husk: Udklædning, Våben hvis du har, praktisk tøj og drikkedunk. Voksne: Bjarne og Ayse I Korsør: Lørdag d. 26/5 kl KUK og TUK fritidsklub i Korsør og Tårnborg - arrangerer et stort rollespil for både piger og drenge. Hele klubben er med og der plejer at være deltagere. I år tager vi også med og håber at kunne samle så mange som muligt. Så har du lyst til at se en anden klub og være med i et stort rollespil med både piger og drenge så meld dig til. Rollespillet er både for dem der syntes det sjovt at kæmpe med sværd og magi, men også for dem der syntes det er sjovt at snakke, handle og lave historier. Du skal ikke medbringe noget. Der er sørget for både mad og udstyr. Nærmere information om historien, racer og roller bliver sendt ud på Tabulex. Deltagere: Min. 5 og Max 7 deltagere. Tilmeldingsfrist. d. 19/5 på Tabulex Live event i Odense: Lørdag d. 2/6 kl (min. 5 og max 8 deltagere) For både fritids og ungdomsklub (max 14 år). Liveevent er et STORT rollespil med klubber fra hele landet. Der er ca. 150 deltagere fra 8-14 år. Pris: Kun 50 kr. (Incl. mad) Betaling/tilmelding: Via MobilePay (Tlf ) eller kontant i klubben med tilmeldingsseddel Tilmeldingsfrist d. 25/5 Bemærk at vi tager kun afsted for rollespillet som foregår om lørdagen. Andre klubber kommer fredag og tager først hjem søndag. Vi kører fra klubben kl 8.30 og er hjemme igen senest kl Det endelige slut tidspunkt kan godt ligge tidligere og afhænger af spillet, deltagerne og personalet.

8 Klubturnering: Overwatch/CounterStrike Dato: Ons d. 2/5 Overwatch / Ons d. 6/6 CounterStrike kl i klubben Så er det tid for den traditionsrige og legendariske klubturnering og muligheden for at vinde en medalje med indgraveret navn, samt en valgfri tur med klubben (undtaget vilde vulkaner og lalandia). Tilmelding foregår på Tabulex. Så vil du være den nye mester i Overwatch/CounterStrike så tilmeld dig! Klubturnering: Pool Dato: Onsdag d. 16/5 kl i klubben Så er det tid for den traditionsrige og legendariske klubturnering og muligheden for at vinde en medalje med indgraveret navn, samt en valgfri tur med klubben (undtaget vilde vulkaner og lalandia). Tilmelding foregår på Tabulex. Så vil du være den nye mester i Pool så tilmeld dig!

9 Klubturnering: Just Dance Dato: Onsdag d. 23/5 kl i klubben Så er det tid for den traditionsrige og legendariske klubturnering og muligheden for at vinde en medalje med indgraveret navn, samt en valgfri tur med klubben (undtaget vilde vulkaner og lalandia). Tilmelding foregår på Tabulex. Så vil du være den nye mester i Just Dance så tilmeld dig! Klubturnering: Bordtennis Dato: Onsdag d. 30/5 kl i klubben Så er det tid for den traditionsrige og legendariske klubturnering og muligheden for at vinde en medalje med indgraveret navn, samt en valgfri tur med klubben (undtaget vilde vulkaner og lalandia). Tilmelding foregår på Tabulex. Så vil du være den nye mester i Bordtennis så tilmeld dig!

10 Svømmehalsture Vi tager afsted på følgende dage: Mandag d. 9 april Mandag d. 7 maj Mandag d. 11 juni Mødetidspunkt alle dage: Kl i klubben (hvis du har fri kl på Eggeslevmagle skole, kan du lave en aftale med Thomas om, at vi kører forbi skolen og henter dig). Hjemkomst alle dage: ca. kl i klubben Vi kører i klubbens minibus til og fra Slagelse svømmehal. Husk: Badetøj og håndklæde. Pris: 25 kr. (inklusiv bustransport og indgang) pr. tur, som betales ved tilmelding. Tilmelding på mobilepay nr med barnets navn og dato for tur eller kontant ved aflevering af tilmeldingsseddel.

11 Guitarhold for begyndere Har du et skjult guitar talent?... Og har du lyst til at have det sjovt med os andre? Så er dette guitarhold måske noget for dig! Vi kommer til at lære følgende: Intro om selve guitaren, hvordan du holder din guitar/plekter og hvordan du stemmer din guitar. Guitarstruktur og guitarens strenge. Grundlæggende guitarakkorder/greb Din første sang/melodi. Vi glæder os til at gå i gang! Tidspunkt: Mandage kl / uge Tilmeldingsfrist: Fredag d. 6/4 på Tabulex Voksne: Durmis

12 Udeværksted/Rollespilsudstyr Det vil være muligt at fremstille produkter af primært træ og læder. Det kunne være bælte, pung, taske eller en hylde med dyremotiver. Desuden kan man her få ekstra tid til at fremstille udstyr til rollespil. Vi skal også lave mad på bål, støbe i tin og skyde med bue. Tidspunkt: Mandage kl Uge Bemærk: Mandag d. 23/4 og 14/5 er værksted aflyst. Tilmeldingsfrist: Fredag d. 6/4 på Tabulex Voksne: Bjarne og Karl (frem til 1/5)

13 Ayses slikfabrik Lav dit eget slik! Slik behøver ikke at være usundt og fyldt med sukker. Med de rigtige ingredienser og et par gode opskrifter er der masser af muligheder for at lave sundt slik. Meld dig til dette hold, hvis du har en sød tand, men stadig gerne vil være fornuftig. Du skal være hurtig, for der er kun plads til 8!!! Tidspunkt: Tirsdage kl , start i uge Tilmeldingsfrist: Fredag d. 6/4 på Tabulex Voksne: Ayse

14 Dungeons & Dragons Dungeons & Dragons er rollespil omkring et bord, med papir, blyant, mystiske terninger og en god fantasi. Her kan du både spille kriger, troldmand, tyv eller præst og et væld af forskellige racer som dværg, elver, halvork eller halvlang. Spillet foregår ved at spillederen beskriver historien, hvor spillerne er og hvad der umiddelbart sker, men det er op til jer som spillere at skabe handlingen derfra. Historien slutter ikke som andre spil. Den fortsætter fra gang til gang og på denne måde kan man udvikle den figur man har valgt at spille. Det er et spil for kun 4 personer. Disse 4 helte skal sammen kæmpe imod ondskaben i historien. Derfor er det også utrolig vigtigt at alle møder op hver gang. Mangler 2 personer aflyses spillet den pågældende dag. Tidspunkt: Tirsdage kl Uge Bemærk: Dungeons er aflyst d. 17/4, 1/5 og 8/5 Tilmeldingsfrist: Fredag d. 6/4 på Tabulex Voksne: Bjarne

15 Kreativt værksted I det kreative vil vi arbejde med forskellige materialer, som styrker din kreativitet. Vi kommer muligvis til at arbejde med støbeforme, mosaik, perler, filt, malerier, sæbe, dypning af lys, træ, sy, strikke og meget mere. Meld dig til det kreative værksted hvis du har lyst til at arbejde med dine hænder, sammen med andre børn, som du enten kender eller lære at kende. Tidspunkt: Onsdage kl kl , start i uge Bemærk: D. 9/5 er kreativt værksted aflyst, da vi får besøg af sfo en Tilmeldingsfrist: Fredag d. 6/4 på Tabulex Voksne: Ayse og Britt

16 Rollespil Både Balleroggen og Balroggen er efter en lang tids kamp blevet bekæmpet. Freden har atter sænket sig over landet. Men livlige diskussioner om hvem der skal bære magtens ringe er begyndt og en gammel unavngiven ondskab er begyndt at røre på sig igen. Dette er fortsættelsen på vores rollespil som startede i 2017, men det er også muligt at komme med som helt ny rollespiller. Det er et hold for dig som interesserer dig for sværd, trolddom, drager, orker, elvere og andet helt fantastisk. På holdet skal vi arbejde med drama, udklædning, våben, sminke og udstyr. Sammen skal vi skabe en eventyrlig historie, som vil fortsætte med "Kampen i Norskoven" d. 17/5 og kulminere til Fede Feriedage i uge 28 (d. 9/6-13/6) Tidspunkt: Torsdage kl Uge Bemærk: Torsdag d. 3/5 er rollespil aflyst pga. sfo-besøg. Tilmeldingsfrist: Fredag d. 6/4 på Tabulex Voksne: Bjarne og Karl (frem til 1/5 herefter Ayse)

Til forældre og børn indmeldt i fritidsklubben

Til forældre og børn indmeldt i fritidsklubben Til forældre og børn indmeldt i fritidsklubben I dette brev og program, som dækker perioden frem til efterårsferien, kan du bl.a. læse om: Nye hold i klubben: Træ og læderværksted Dans Go kart Dungeons

Læs mere

Til forældre og børn i fritidsklubben

Til forældre og børn i fritidsklubben Til forældre og børn i fritidsklubben I dette brev, som dækker perioden frem til sommerferien, kan du læse om følgende: Nyt fra Oliemøllen: Forældreråd Ture til: Live event (4/5) Bonbonland (11/5 og 15/6)

Læs mere

Tivolitur. - lørdag d. 10. december

Tivolitur. - lørdag d. 10. december Tivolitur - lørdag d. 10. december Mødetidspunkt: kl. 10.00 i klubben. Hjemkomst: ca. kl. 19.00 i klubben. Vi kører i egen bus til og fra Tivoli. Bustransport, entré og turpas er med i prisen, men ikke

Læs mere

Til forældre og børn i fritidsklubben

Til forældre og børn i fritidsklubben Til forældre og børn i fritidsklubben I dette brev, som dækker perioden frem til påskeferien, kan du læse om følgende: Nyt fra Oliemøllen: Britt går på barsel Forældreråd Ture til: X Jump (12/1) Legejunglen

Læs mere

Til forældre og børn i fritidsklubben

Til forældre og børn i fritidsklubben Til forældre og børn i fritidsklubben I dette brev, som dækker perioden frem til påskeferien, kan du læse om: Ture til: Vilde Vulkaner Experimantarium Køge Svømmeland Biograftur på klubbens fødselsdag

Læs mere

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen september oktober MANDAG

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen september oktober MANDAG MANDAG Springgymnastik Eggeslevmagle Idrætsforening og Oliemøllen tilbyder i samarbejde et hold i springgymnastik. Holdet vil tage udgangspunkt i at man ikke har prøvet det før, så alle kan deltage. Træningen

Læs mere

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen 17. august 9. oktober MANDAG

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen 17. august 9. oktober MANDAG MANDAG Kreativt værksted I det kreative værksted vil vi arbejde med forskellige materialer som styrker din kreativitet. Vi arbejder med selvhærdende ler, gipsgazefigurer, mosaikmalerier, filt og meget

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 1: Februar - Marts 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Gæste regler i klubben Teater tur i aftenklubben Fælles uge Med SFO en POOL TURNERING Indhold Info fra klubben Kalenderen Teater med Bamba

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til sensommerens og efterårets

Læs mere

Søndagsåbninger: Fremover kommer vores søndagsåbninger til at være kl I oktober er der åben søndag d. 8 og søndag d. 22.

Søndagsåbninger: Fremover kommer vores søndagsåbninger til at være kl I oktober er der åben søndag d. 8 og søndag d. 22. MÅNEDSBLAD FOR SEPTEMBER MÅNED Vigtig information Præstevænget og Remisen: Vi lukker af hver dag kl 17, så I kan nå tilbage Gå-hjem-runden. Efterårsferie: I uge 42 er der efterårsferie, der er åben i klubben

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen Uge 3 Uge 15 MANDAG

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen Uge 3 Uge 15 MANDAG Pigefodbold MANDAG Er du pige og synes du, at det kunne være sjovt at spille fodbold uden at der er drenge med, er dette et hold for dig. Vi vil træne skud, driblinger, afleveringer etc., og spille en

Læs mere

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 mail: klubben@bhu.dk - www.bhu.dk Version 2015 HVAD ER EN FRITIDSKLUB? Der er naturligvis forskel på en Fritidsklub og et Fritidshjem. Børnene er blevet

Læs mere

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften JK JUNI Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften Man. 15. Svømmehalstur til Køge (FK/JK) Vi mødes i Klubben kl. 14.45 (kontakt

Læs mere

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 mail: klubben@bhu.dk - www.bhu.dk Version 2013 HVAD ER EN FRITIDSKLUB? Der er naturligvis forskel på en Fritidsklub og et Fritidshjem. Børnene er blevet

Læs mere

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Aug Sep 2013 Okt Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Nye børn og forældre ( 6 klasserne ) Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye, såvel børn som voksne. Vi glæder os rigtig meget til at

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Nyhedsbrev for juni 15

Nyhedsbrev for juni 15 Nyhedsbrev for juni 15 Kære børn og forældre Så er maj ved at være gået og der er kun 1 måned til at børnene får sommerferie. Derfor er der i dette brev flere tilmeldinger og andre oplysninger, som I skal

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK FK JUNI Man. 1. Velkommen til de nye børn. Rundboldkamp Tirs. 2. PC-spilledag Ons. 3. Skaterrampen v/sofiendalskolen Tors. 4. Hallen fra kl. 15-17 Fre. 5. LUKKET Man. 8. Skaterrampen v/sofiendalskolen,

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn Fritids- og Ungdomsklub Klub Inn Hovedgaden 448 2640 Hedehusene Tlf.: 43 35 35 55 E-mail: Klubinn@htk.dk Hjemmeside www.klubinn.htk.dk Ledernyt Sommerfesten på fredag d. 7. Så er der snart sommerfest og

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn og forældre i TUK s Juniorklub

Velkomstfolder til nye børn og forældre i TUK s Juniorklub Velkomstfolder til nye børn og forældre i TUK s Juniorklub Vi tror på, at et godt forhold til forældrene er grundlæggende for at opnå et trygt forhold til de unge VI FORVENTER: At unge og forældre medvirker

Læs mere

Bowlingtur for 3. klasserne

Bowlingtur for 3. klasserne Nyhedsbrev SFO april 2014 Kære forældre Vi har nu ansat 2 pædagogmedhjælpere Lasse og Michael. De har nu været her i 2 uger og er ved at have lært en del navne på jeres børn. Michael er 20 år, har et sabbatår

Læs mere

NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016

NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016 NYHEDSBREV FRA SFO FRITTERHØJEN APRIL 2016 Særlige informationer: Kære forældre. Vi starter op igen, med at lave et nyhedsbrev der vil udkomme ca. hver 6. uge. Opbygningen vil være således at overskrifterne

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV.

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. Ny tilmelding til Tweenklubben sæson jan. juni 2012. Andet halvår af Tweenklubbens sæson begynder pr. 2 jan. 2012. Og nu har du mulighed for at

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Hørning d Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Hørning d. 2.1.2012 Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde og samvær i 2011. Ovenpå en dejlig lang juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres

Læs mere

Nyhedsbrev. og oplysninger om klubberne og ind/udmeldelse på:

Nyhedsbrev. og oplysninger om klubberne og ind/udmeldelse på: Nyhedsbrev Klub Viadukten, maj 2017. Læs det sammen med din Far/Mor/Datter/Søn. :o) Velkommen 3. klasse. Velkommen til alle de nye 3.-klasser, som vi har taget imod og lavet introduktion for, den seneste

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere

AKTIV VINTER. Aktiviteter i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune

AKTIV VINTER. Aktiviteter i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune AKTIV VINTER er i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune er i vinterferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune I år kan vi i vinterferien byde velkommen til Aktiv Vinter med en række

Læs mere

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde i 2012. Efter en dejlig juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres børn. Vi ser frem til både hverdagen,

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog Efterår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog Efterår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af efteråret 2015. Hvis du er interesseret i at deltage

Læs mere

Se mere på www.ungdomsringen.dk

Se mere på www.ungdomsringen.dk Med inspiration fra Dragonfactory Se mere på www.ungdomsringen.dk [www.ungdomsringen.dk] [www.ungdomsringen.dk] [www.ungdomsringen.dk] [www.ungdomsringen.dk] [www.ungdomsringen.dk] [www.ungdomsringen.dk]

Læs mere

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter.

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter. Kære Familier. Så er der igen nyhedsbrev, sikke tiden dog flyver af sted. Vi er allerede ved at tage hul på sommeren, selvom det er ruskende koldt og regnfuldt udenfor. Her i Sokkehuset er vi i fuld gang

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Aktiviteter i Efterårsferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune

Aktiviteter i Efterårsferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune Aktiviteter i Efterårsferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune Igen i år kan vi i efterårsferien, uge 42, byde velkommen til Aktivt Efterår. En uge med en række sjove og spændende aktiviteter. 2013

Læs mere

Ændrede åbningstider i Klub Allerød (side 3) Tilmelding Lalandia 4.-5. klasser (side 3) Klub Allerød Cup fodboldstævne (side 4) Tour de Allerød (side

Ændrede åbningstider i Klub Allerød (side 3) Tilmelding Lalandia 4.-5. klasser (side 3) Klub Allerød Cup fodboldstævne (side 4) Tour de Allerød (side Ændrede åbningstider i Klub Allerød (side 3) Tilmelding Lalandia 4.-5. klasser (side 3) Klub Allerød Cup fodboldstævne (side 4) Tour de Allerød (side 5) Helsingør Skatepark (side 8) Fisketur (side 8) Bakken

Læs mere

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater.

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater. Sommer med Ungdomsskolen Til 10 18 årige i Thisted Kommune og deres forældre. Thisted Kommune Ungdomsskolen ønsker børn, unge og deres forældre en god sommer. Vi glæder os til møde kendte og ukendte ansigter,

Læs mere

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater.

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater. September 2018 Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9 Shoppetur for FK/JK er. Turen er gratis. Vi tager afsted kl 14.30 og er hjemme igen 20.30 på Åmarken. Husk penge og shoppe for og

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Sommerskole. Superseje, spændende og sjove dage på Bakkelandets Friskole. Uge 27 d. 1. juli 5. juli 2013 Tilmeldingsfrist d. 20.

Sommerskole. Superseje, spændende og sjove dage på Bakkelandets Friskole. Uge 27 d. 1. juli 5. juli 2013 Tilmeldingsfrist d. 20. Sommerskole for alle fra kommende 0. klasse til 6. klasse Til børn og forældre Græstrup, Slagballe, Davding, Brædstrup, Bryrup, Horsens, Silkeborg, Sønderborg, Slagelse..:) Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. September 2017 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter September 2017 "Madam Blå" danser "Boogie-Woogie" med børn og forældre Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn og forældre i KUK s Juniorklub

Velkomstfolder til nye børn og forældre i KUK s Juniorklub Velkomstfolder til nye børn og forældre i KUK s Juniorklub Vi tror på, at et godt forhold til forældrene er grundlæggende for at opnå et trygt forhold til de unge VI FORVENTER: At unge og forældre medvirker

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen

Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Velkommen til fritidsklubben Krudtuglen Fritidsklubben Krudtuglen Indholdsfortegnelse Velkommen til Krudtuglen...Side 3 Ny i klubben...side 3 Ny forældre i klubben Side 3 Indslusnings uge.side 4 Info tavlen..side

Læs mere

Besked til alle vikinger I skal snart afsted

Besked til alle vikinger I skal snart afsted Besked til alle vikinger I skal snart afsted Nu er der kun et par uger til at du skal afsted på årets sommerlejr sammen med resten af kredsen og alle vennerne fra Husum som vi også var på sommerlejr med

Læs mere

Nyhedsbrev for juni 2016

Nyhedsbrev for juni 2016 Kære børn og forældre Tak for en skøn maj måned Nyhedsbrev for juni 2016 HUSK! HUSK! HUSK! at melde Jer til Anholt koloni i uge 27!!!!! HUSK cykel og cykelhjelm om onsdagen, måske er det dig der får pokalen

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018

Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018 Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018 Kære Forældre Hermed et hurtigt oktober nyhedsbrev fra TPHU. Efterårsferie og koloni. Efterårsferien nærmer sig og klubben har åben mandag til fredag

Læs mere

26. juli - 6.august kl. 12.00-15.00

26. juli - 6.august kl. 12.00-15.00 26. juli - 6.august kl. 12.00-15.00 Velkommen til åben sommer 2010 Viby Idrætscenter Alle aktiviteter har udgangspunkt fra Viby Idrætscenter på Lindevej i Viby Sj. Se beskrivelsen af de enkelte aktiviteter

Læs mere

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Kongehøj Kongehøjskolen er en ny skole med kun få år på bagen. Der er ca. 850 elever på hele skolen, hvoraf de ca. 310

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Gang i klubben igen... Efter en lang og temmelig våd sommer er der nu gang i klubben igen. Og har du ikke været en tur i klubben efter ferien endnu,

Læs mere

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1 Side 1 Nyhedsbrev Efteråret 2 0 1 5 Kære medlemmer og forældre. Efteråret er over os, og der begynder at være ro på hverdagen efter en hektisk start i fritids- og ungdomsklubben. Vi har været igennem en

Læs mere

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00 Månedsplan Oktober Uge 40 Michael Madbar Tirsdag 1-10 Musicon SkaterPark Tur m/michael Onsdag 2-10 Spring-træning kl.14.00 - Dyrehandel-tur Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde

Læs mere

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009 Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Mosede Klub Lilleholm 58 2670 Greve Tlf: 4360 0450 Hvis du vil have fat i dit barn, ring: 4360 0477

Læs mere

Impulsen. Januar Februar. Månedsplan Februar. Uge 5. Onsdag 1-2 Ski-træning

Impulsen. Januar Februar. Månedsplan Februar. Uge 5. Onsdag 1-2 Ski-træning Uge 5 Onsdag 1-2 Ski-træning Månedsplan Februar Impulsen Torsdag 2-2 Tur til Morfars m/tom Fredag 3-2 Kaninmøde med Maiken 14.30 Uge 6 Mandag 6-2 Skøjtetur m/michael. Cafe 67 Tirsdag 7-2 Kaninhop på gadegården

Læs mere

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Fra 1. august og et halvt år frem har vi været så heldige at få tilbudt gratis ansættelse af en studerende fra den Pædagogiske Assistent Uddannelse

Læs mere

Nyhedsbrev for fritidsdelen - November

Nyhedsbrev for fritidsdelen - November Nyhedsbrev for fritidsdelen - November Kære forældre Efterårsferien er veloverstået og bladene signalerer, at efteråret og de mørke tider er over os. Heldigvis er der godt gang i aktiviteterne i både Fritten

Læs mere

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog forår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om alle de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af foråret 2015. Find nærmere beskrivelser af de enkelte

Læs mere

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk På bondegårdstur BEMÆRK Nyhedsbrev Marts DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så er den danske sommer for alvor kommet over os, og det nyder vi i fulde drag! Så derfor har vi en masse udendørs aktiviteter på programmet i denne måned Mandag den 4. juni tager

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Kom i klub der er nok at tage sig til. Før jul var der rigtig mange medlemmer i klubben, så der er ikke noget at sige til hvis du tager dig en slapper.

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Storagergaard. August Storagergård Gl. landevej Albertslund Tlf:

Storagergaard. August Storagergård Gl. landevej Albertslund Tlf: Storagergaard August 2019 Storagergård Gl. landevej 15 2620 Albertslund Tlf: 43 45 40 77 www.storagergaard.dk Til kommende 7. klasser Når sommerferien er overstået vil alle kommende 7. klasser kunne benytte

Læs mere

Nyhedsbrev SFO oktober 2013

Nyhedsbrev SFO oktober 2013 Nyhedsbrev SFO oktober 2013 Kære forældre Mange tak for jeres tålmodighed med Min institution. Vi synes allerede det går stærkt fremad. Vi glæder os til, at alle forældre har fået lagt billeder ind og

Læs mere

Et tilbud til børn i 0. til 2. klasse (Nuværende klassetrin)

Et tilbud til børn i 0. til 2. klasse (Nuværende klassetrin) Et tilbud til børn i 0. til 2. klasse (Nuværende klassetrin) Et tilbud til børn i 3. til 6. klasse (Nuværende klassetrin) INFORMATION SOMMERSKOLEN uge 26 26.juni - 30. juni 2017 PERIODE Sommerskolen er

Læs mere

Taarbæk Skoles Fritidscenter. Fritidsklub og Ungdomsklub

Taarbæk Skoles Fritidscenter. Fritidsklub og Ungdomsklub Taarbæk Skoles Fritidscenter Fritidsklub og Ungdomsklub Hvem er vi? Centerets personale består af 3 uddannede pædagoger, som er: Kristina Hammer Lorentzen Sebastian Andersen Nadja Dellgren Hvor bor vi

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så nærmer sommerferien sig med hastige skridt. Vi synes selv maj er fløjet af sted, måske er det alle de ekstra fridage, vi har haft. Og de er fortsat ind i juni, så derfor kommer

Læs mere

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden

VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO. Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden VELKOMMEN I PARKSKOLENS SFO Fynsvej 51b, 6000 Kolding Tlf. 79 79 79 30 Et menneske, som er elsket og får knus, lærer at føle kærlighed til verden Vi glæder os til at lære jer at kende og håber I bliver

Læs mere

Nyt fra SFO og skole

Nyt fra SFO og skole Skjoldenæsvej 70, 4174 Jystrup SFO tlf. 57 62 73 40 SFO 2 57 62 73 50 Afdelingsleder Ann Sabroe Tlf. 20189758 E-Mail: as7@ringsted.dk Nyt fra SFO og skole August 2018 Velkommen til 0. klasse Så blev det

Læs mere

Et tilbud til børn i 0. til 2. klasse (Nuværende klassetrin)

Et tilbud til børn i 0. til 2. klasse (Nuværende klassetrin) Et tilbud til børn i 0. til 2. klasse (Nuværende klassetrin) Et tilbud til børn i 3. til 6. klasse (Nuværende klassetrin) INFORMATION SOMMERSKOLEN uge 26 26.juni - 30. juni 2017 PERIODE Sommerskolen er

Læs mere

Så er der fødselsdagslagkage!

Så er der fødselsdagslagkage! Årgang 28 År 2015 På personalets vegne Conny Andersen Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende: Conny Andersen 2015 Sup: Sven Wodschow Samuelsgårdens venner: SFO leder: Conny Andersen Jonna Kobbelgaard

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Januar 2019 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Januar 2019 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Januar 2019 Denne avis tilhører: Skikoloni update Vinterferien 2019 VIGTIG INFO GODT NYTÅR Info fra klubben Kalenderen Vinterferie program Skitur Update Quiz Indhold Januar måneds

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Huskedatoer. Juhuu - Mathilde. Det er nu, du kan cykle dig til knækbrød, is og pandekagefest

Huskedatoer. Juhuu - Mathilde. Det er nu, du kan cykle dig til knækbrød, is og pandekagefest Huskedatoer Tirs. 1. Rollespil i Hald Ege Ons. 2. Mathilde starter igen FIFA 2014 turnering + JUK Tors. 3. FIFA 2014 turnering Fre. 4. FIFA 2014 turnering Tirs. 8. Rollespil i Hald Ege Ons. 9. Prøv-en-klubdag

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM Dag Dato Aktivitet Personale Tors 2. Jul Kåring af årets sommer is Ki Ja Ca Tirs

Læs mere