Søndagsåbninger: Fremover kommer vores søndagsåbninger til at være kl I oktober er der åben søndag d. 8 og søndag d. 22.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Søndagsåbninger: Fremover kommer vores søndagsåbninger til at være kl I oktober er der åben søndag d. 8 og søndag d. 22."

Transkript

1 MÅNEDSBLAD FOR SEPTEMBER MÅNED Vigtig information Præstevænget og Remisen: Vi lukker af hver dag kl 17, så I kan nå tilbage Gå-hjem-runden. Efterårsferie: I uge 42 er der efterårsferie, der er åben i klubben kl alle hverdage. Søndagsåbninger: Fremover kommer vores søndagsåbninger til at være kl I oktober er der åben søndag d. 8 og søndag d. 22. Halloween: Fredag d. 3 november er der klubbens årlige halloween-fest. Vi lukker klubben kl , og åbner for festen kl Husk at spise aftensmad inden. Se mere på side 3. Medarbejdere: Hej Alle Børn og voksne. Så er det tid til jeg vinker på gensyn, da jeg skal på barsel. Jeg kommer til at være væk fra Brydes Allé i ca. 1 år, men jeg vil selvfølgelig komme forbi og sige hej med min lille pige når hun er gammel nok til det. Min sidste dag på Brydes Allé er Torsdag d. 5 oktober. Kan i have det godt så længe. Kh Cinia Konkurrence: Vi har haft fotoprojekt september måned med temaet mode fotografi. Du kan se vinderen, der løb af med sejeren i næste måneds månedsblad, billedet bliver også hængt op i klubben. Aktiviteter for alle Friluftslivstur / Liverollespil hver tirsdag. Vi kører i egen bus. Afgang Hjemkomst Bål-mandage: hvis vejret er til det, tænder vi op og laver bål - Bettina SVØMNING med Gitte Fredag d. 13 og d. 27 oktober. Pris: 10kr. Er du glad for vand ligesom en fisk, så hop med på bussen og udvid dine vand besøg fra det ugentlige bad, til også at blive våd i Svømmehallen. Det er vildt sjovt at lege i vand!! Vi tager i Valby Vandkulturhus kl og er tilbage kl. Senest Det koster 10 kr. at deltage. Man kan betale med sit aktivitetskort. Man behøver ikke at kunne svømme for at deltage, men hvis man kan svømme må man være på det dybe vand - men først når man har taget vores lille svømmeprøve - dvs. kunne svømme 2 baner brystsvømning eller crawl uden pause. Jeg vurderer om I har svømmefærdighed nok til at forsøge at tage prøven. Skriv dig på hurtigt der er rift om de 8 pladser. Husk svømmetøjet. Gitte Live rollespil i Ugandaskoven Mandag d. 2 oktober tager vi på rollespilstur til Ugandaskoven sammen med andre klubber. Vi tager fra klubben senest og er hjemme igen kl Snak med Torben eller Kjartan hvis du er interesseret, så du kan få en seddel med mere information. Det er gratis at komme med. VikingCon Lørdag d. 14 oktober tager vi til VikingCon, en rollespils og brætspils kongres i Tårnby. Vi mødes i klubben kl. 11 og kører derud i vores bus. Vi er tilbage i klubben kl. 18. Det koster 20 kr. Hvis der er en forælder, der har lyst til at hjælpe med at køre vores anden minibus eller egen bil, må I meget gerne sige det, så der kan komme mere end 8 børn med. Snak med Torben for at få en seddel med mere info.

2 Efterårsferie Vi holder åben alle hverdage kl på Brydes Allé. Remisen og Præstevænget er ikke åbent, ud over specielle aktiviteter. Kom og hyg nu skolen er lukket Mandag Vi spiller et halloween rollespil på Præstevænget. Vi går fra Brydes Alle kl. 10, så vi kan starte hurtigst muligt, og slutter lige før klubben lukker. Snak med Torben hvis du er interesseret. Tirsdag Vi tager en tur i svømmehallen. Vi kører fra klubben kl og er hjemme igen kl Det koster 20 kr. at komme med, og der er 16 pladser. Husk svømmetøj, håndklæde og madpakke. Cille og Torben Onsdag Find skøjterne frem og tag med på skøjtetur. Vær i klubben senest kl , så kan du nå med. Vi er tilbage inden klubben lukker kl. 16. Det koster 25 kr. at komme med, hvis du selv har skøjter koster det 10 kr. Husk madpakke og drikkedunk. Cemal og Michael Torsdag Kevin laver bokse camp i joker fra kl 12 til 16, kom og træn med de andre bokseglade unge Fredag Vi laver fredagshygge med fælles brunch og film på storskærm. Søndagsåbninger i september Søndag d. 13 er klubben åben kl Voksne: Michael O, Erkan og Cemal Søndag d. 22 er klubben åben kl Voksne: Jonas, Mahmoud, Erkan og Cille.

3 HALLOWEEN Fredag d. 3. november er der halloween-fest i klubben kl Det koster 10 kr at være med, og I skal tilmelde jer senest torsdag d. 2, så vi ved hvor mange vi bliver. Vi lukker klubben kl , så I kan nå at komme hjem og spise aftensmad og blive fest udklædt. Festen starter kl. 18, hvor der bliver forskellige konkurrencer, catwalk hvor man kan vise sit kostume, skræmmetunnel og en masse uhyggelig musik i disco-hjørnet. Festen slutter kl. 21, efter vi har kåret vinderne af forskellige konkurrencer. I løbet af dag pynter vi klubben op og bygger skræmmetunellen. Man kan også få lavet ansigtsmaling, så man er klar til aftenens fest. I hele oktober laver vi forberedelser til halloween-festen, vi bygger skræmmende ting i krea og træværkstedet, man kan få hjælp til at lave kostumer i krea og syrummet, vi bager klamme kager og afhuggede fingre og gør alt hvad vi kan for at lave klubben så uhyggeligt udsmykket som muligt. Mangler du ideer til et kostume, så snak med os voksne hernede, så kan vi måske hjælpe med at få lavet et. Har du lyst til og lave ting til Halloween, så skal vi have lavet cement hænder. lysestager ud af wc ruller ( dem må i gerne medbringe) vi skal have nogle børn i remisen der skal hjælpe med og lave pøsehorn der skal være liiidt creepy. så kom gerne og meld dig på. hvis der er noget du kan byde ind med, af pynt af uhyggelige ting så VILLE det være helt igennem sejt.. find Bettina Specielt for 5. klasse Shelterovernatning fra fredag den til lørdag den med Mahmoud og Kjartan. Afg fredag kl Hjemkomst lørdag kl Tilmeldingsfrist onsdag den 25. oktober, Kontakt Kjartan for nærmere information.

4 Tirsdag d. 3 Torsdag d. 5 Tirsdag d. 10 Torsdag d. 12 Tirsdag d. 17 Er der ikke JK pga. efterårsferien Torsdag d. 19 Er der ikke JK pga. efterårsferien Tirsdag d. 24 Torsdag d. 26 Tirsdag d. 31 JK-aktiviteter Halloween: Vi vil meget gerne have så mange JK ere som muligt til at hjælpe til med Halloween-festen. Vil du være DJ, hjælpe med skræmmetunellen eller hjælpe med konkurrencer og baren, så kom endelig og sig det. Så kan festen blive meget sejere!l Om fredagen er der rollespil for JK-rollespillerne. Eventyrerne er kommet igennem tjørnekrattet og ned under goblinernes fort, hvor de har mødt stærk modstand. Hvad lavede den underlige kvinde der? Og overlever alle heltene kampens hede? SVØMNING med Kjartan for 6.klasses drenge Torsdage, dog ikke i efterårsferien. Pris: 10kr. Er du glad for vand ligesom en fisk, så hop med på bussen og udvid dine vand besøg fra det ugentlige bad, til også at blive våd i Svømmehallen. Det er vildt sjovt at lege i vand!! Vi tager i Valby Vandkulturhus kl og er tilbage kl. Senest Det koster 10 kr. at deltage. Man kan betale med sit aktivitetskort. Man behøver ikke at kunne svømme for at deltage, men hvis man kan svømme må man være på det dybe vand - men først når man har taget vores lille svømmeprøve - dvs. kunne svømme 2 baner brystsvømning eller crawl uden pause. Jeg vurderer om I har svømmefærdighed nok til at forsøge at tage prøven. Skriv dig på hurtigt der er rift om de 8 pladser. Husk svømmetøjet.

5 Præstevænget Hver mandag kan du spille rollespil, vi spiller kl I er alle sammen eventyrere i Pathfinder Society, og skal hjælpe Remaio med at få hans families ære og adelstitler gendannet. Snak med Torben hvis det har interesse. Halloween: Hele oktober har vi et projekt i Præstevænget, hvor vi bygger en stor ting til klubbens halloweenfest. Hvis du har nogle ideer eller vil være med, så snak med Jonas og Torben i Præstevænget. Vi bygger på den mandag til torsdag, undtagen i efterårsferien. Om fredagen har vi hyggedag i Præstevænget, vi sætter film på eller spiller sammen. Kom og hyg med os, og kom med ideer til næste uges hygge Om torsdagen kan du lave yoga med Gitte. Kom og bliv Zen kl Tirsdag og onsdag kan man lave rollespilsudstyr i læder, bygge terræn og male figurer. Snak med Torben om jeres ideer og kom i gang. Remisen Mandag sætter vi film på tv et, så kom med en god ide. Tirsdag kan du bage med Drifa. Kom med ideer til hvilke lækkerier der skal komme ud af ovnen. Onsdag Kom og bag med Bettina, vi aftaler ugen inden hvad der skal bages. Du kan også gå i bokseringen og træne med Kevin. Torsdag Laver vi temadage. Vi starter med at arbejde med Tyrkiet, vi laver plancher og undersøger Tyrkiets fantastiske historie. Vi slutter af med en kulinarisk oplevelse. Hvert tema strækker sig over 3 uger, så kom med ideer til Drifa til det næste tema allerede nu. Fredag om fredagen er det muligt at komme på tur. Bondegården, svømmehal el. andet. Vi finder ud af i fælleskab, hvad vi vil. Snak med Bettina om næste uges tur.

6 Månedskalender for september Brydes Alle Juniorklubben Præstevænget Remisen 1 S 2 M Live rollespil, bål Filmhygge 3 T Friluftsliv/rollespil, bål Åben Byg terræn Bagning 4 O Rollespilsværksted Boksning, bagedag 5 T Syrummet er åbent, svømmetur Åben Yoga Temadag 6.kl drenge 6 F Rollespil Fredagshygge Turdag 7 L 8 S Søndagsåben kl 12-17: 9 M Bål Rollespil, Filmhygge Halloween-projekt 10 T Friluftsliv/rollespil, bål Åben Halloween-projekt Bagning 11 O Halloween-projekt Boksning, bagedag 12 T Syrummet er åbent, svømmetur 6.kl drenge Åben Halloween-projekt, Yoga Temadag 13 F Rollespil, svøming Fredagshygge Turdag 14 L VikingCon 15 S 16 M Halloween-rollespil 17 T Svømmetur Lukket pga ferie 18 O Skøjtetur 19 T Lukket pga ferie Boksning feriecamp 20 F Brunch og filmhygge 21 L 22 S Søndagsåben kl 12-17: 23 M Bål Rollespil Filmhygge 24 T Friluftsliv/rollespil, bål Åben Halloween-projekt Bagning 25 O Halloween-projekt Boksning, bagedag 26 T Syrummet er åbent, svømmetur 6.kl drenge 27 F Rollespil,svømning, shelterovernatning for 5. kl. 28 L 29 S Åben Halloween-projekt, Yoga Fredagshygge 30 M Rollespil, Halloween-projekt Temadag Turdag Bage til halloween 31 T Friluftsliv/rollespil Åben Halloween-projekt Bage til halloween

MÅNEDSBLAD FOR OKTOBER MÅNED

MÅNEDSBLAD FOR OKTOBER MÅNED MÅNEDSBLAD FOR OKTOBER MÅNED Vigtig information Efterårsferie: Uge 42 er skolernes efterårsferie, der holder vi åben kl. 10-16 på Brydes Allé, der kan være ture hvor vi kommer senere hjem. Remisen: Vi

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Enghøj News. Nr. 3 December 2015

Enghøj News. Nr. 3 December 2015 Enghøj News Nr. 3 December 2015 Indhold Info fra klubben Månedens opskrift Det sker i december Fifa turnering Halloween fest Julefrokost Tivoli tur Jule indkøbstur City 2 Quiz INFO FRA KLUBBEN Nu kan vi

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Maj MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Sommerferien i klubben Cykelværksted Billeder: Afslutningstur 8.klasserne Pigeaften Lasses Party Bus Quiz

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev April Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Dalby Munkebo & Nymarken Strandgård Påskeferie Klubben holder påskeferie fra mandag den 6. april mandag den 13. april. Svømmehal Hver onsdag tager

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår! Godt nytår! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2017 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og jeg ønsker, at 2017 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Nyhedsbrev for juni 15

Nyhedsbrev for juni 15 Nyhedsbrev for juni 15 Kære børn og forældre Så er maj ved at være gået og der er kun 1 måned til at børnene får sommerferie. Derfor er der i dette brev flere tilmeldinger og andre oplysninger, som I skal

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til sensommerens og efterårets

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 44 /2016 Fra Børnehuset: Børnesygdomme: Hvornår er mit barn rask nok til at komme i institution igen? Mit barn har 38 i feber, men leger og har det godt, må det komme i institution? Mit barn

Læs mere

14/10-18/10 L Æ S M E R E PÅ

14/10-18/10 L Æ S M E R E PÅ E F T E R Å R S F E R I E H U S U M & T I N G B J E R G I E N E R G I C E N T E R VO L D PA R K E N H A L L E N, T I N G B J E R G I D R Æ T S A N L Æ G, T I N G B J E R G S VØ M M E H A L, T I N G B J

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Bar(e)-nyt. Fra Maja Susan & Pia. Oktober 15.

Bar(e)-nyt. Fra Maja Susan & Pia. Oktober 15. Bar(e)-nyt. Fra Maja Susan & Pia. Oktober 15. Så gang-bar. kan vores gang være.med fælles indsats og hjæææælp. Så bliver det lettere at komme frem i livet. Teater-tur med klubben til Det lille teater.

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider Klub Skovbo Mandag kl. 19:00-21:30 Nørrevold 1A Mandagscafeen: kl. 16:00-19:00 Nørrevold 1A Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Rie B. Tlf. 21 78 73 26 (VEST) Tilmelding senest

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Nu har den ny skoledag været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid i skolen (og nogle gange

Læs mere

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads

Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads Aktivitetskalender 2016 Stengårdens Byggelegeplads *Husk der dagligt er mulighed for kreative værksteder, Januar 2016 Hele Januar Projekt i kaningården Der bygges spring i fællesskab med træværkstedet

Læs mere

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater.

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater. Sommer med Ungdomsskolen Til 10 18 årige i Thisted Kommune og deres forældre. Thisted Kommune Ungdomsskolen ønsker børn, unge og deres forældre en god sommer. Vi glæder os til møde kendte og ukendte ansigter,

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar 2015

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar 2015 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter februar 2015 Kom i klub der er nok at tage sig til! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper.

Læs mere

Hørning d. 1.2.2013. Kære Forældre

Hørning d. 1.2.2013. Kære Forældre Hørning d. 1.2.2013 Kære Forældre Skolefesten står for døren I dagene op til er der temauge med temaet Alle verdens lande. De fleste pædagoger deltager i undervisningen i disse 3 dage, der arbejdes i værksteder

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Nr. 4 November 2016 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Nr. 4 November 2016 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Nr. 4 November 2016 Denne avis tilhører: Billeder fra Det store slag KEREM OG ISMAIL QUIZ Billeder fra efterårsferien LUCIA Indhold Info fra klubben Kalenderen Billeder fra efterårsferien

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og når solen skinner kan vi alle mærke de der forårsfornemmelser.

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Februar MÅNED 2018 Denne avis tilhører: Gæste regler i klubben Teater tur i aftenklubben Fælles uge Med SFO en POOL TURNERING Indhold Info fra klubben Kalenderen Teater med Bamba

Læs mere

Maj 2013 Dato Arrangement Info

Maj 2013 Dato Arrangement Info Maj 2013 Onsdag d. 1/5 Pigeklub + drengeklub Ann, Lene, Rasmus, Jonathan og Hakan Fredag d 3/5 Opstart af Klubbens Live-rollespil Kim, Kenneth og Rasmus Onsdag d. 8/5 Rundboldkamp voksne mod børn Torsdag

Læs mere

Aktivitetskalender 2014 Juniorklub Stengården

Aktivitetskalender 2014 Juniorklub Stengården Aktivitetskalender 2014 Juniorklub Stengården Udgangspunkt: Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres: Arrangementer/ture alm. uger. Min.12 medlemmer Evt. dispensation af hensyn til

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Aktivitetskalender 2014 Byggelegepladsen Stengården

Aktivitetskalender 2014 Byggelegepladsen Stengården Aktivitetskalender 2014 Byggelegepladsen Stengården Udgangspunkt: Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres: Arrangementer/ture alm. uger. Min.12 medlemmer Evt. dispensation af hensyn

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

2/7-20/7 SCAN QR-KODEN FOR MERE INFO OM FERIECAMP

2/7-20/7 SCAN QR-KODEN FOR MERE INFO OM FERIECAMP B I S P E B J E R G S O M M E R 2/7-20/7 2 0 1 8 SCAN QR-KODEN FOR MERE INFO OM FERIECAMP DEGNESTAVNENS MANDAG 2/7 - FREDAG 6/7 UGE 27 KREATIVT VÆRKSTED - INDIANER KREA BIBLIOTEKETS VÆRKSTEDER MODERNE

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i Kunne du godt tænke dig at bruge en aften i din klub sammen med din mor, så er det nu du skal slå til. Vi holder mor/barn aften i dag, fra 17-20.30. Det koster 20 kr. pr familie. Der vil blive serveret

Læs mere

Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården. Januar 2015

Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården. Januar 2015 Aktivitetskalender 2015 Byggelegepladsen Stengården Udgangspunkt: Antal medlemmer for at arrangementer/ture kan/skal gennemføres. Arrangementer/ture alm. Uger: Min. 12 medlemmer Evt. dispensation af hensyn

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Kom i klub der er nok at tage sig til. Før jul var der rigtig mange medlemmer i klubben, så der er ikke noget at sige til hvis du tager dig en slapper.

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Nyhedsbrev for fritidsdelen - November

Nyhedsbrev for fritidsdelen - November Nyhedsbrev for fritidsdelen - November Kære forældre Efterårsferien er veloverstået og bladene signalerer, at efteråret og de mørke tider er over os. Heldigvis er der godt gang i aktiviteterne i både Fritten

Læs mere

Vi ønsker alle Karen Mette rigtig god bedring, og glæder os til at hun kommer frisk og veludhvilet tilbage på arbejde

Vi ønsker alle Karen Mette rigtig god bedring, og glæder os til at hun kommer frisk og veludhvilet tilbage på arbejde Karen Mette er sygemeldt: Måske har nogle af Jer undret Jer over at Karen Mette ikke har været at finde i et stykke tid her i fritteren. Karen Mette fik før jul problemer med at sove om natten, og har

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Ekstra tilbud om svømning i maj og juni

Ekstra tilbud om svømning i maj og juni SILKEBORG SVØMMEKLUB Ekstra tilbud om svømning i maj og juni Mandag den 22. april vil administrationen tage stilling til, hvilke hold der evt. skal aflyses/lægges sammen. Derfor er det en fordel at tilmelde

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! Januar 2019 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! Januar 2019 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! Januar 2019 Denne avis tilhører: Skikoloni update Vinterferien 2019 VIGTIG INFO GODT NYTÅR Info fra klubben Kalenderen Vinterferie program Skitur Update Quiz Indhold Januar måneds

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke KOM OG VÆR MED!!!!!!!!! AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf.

Kildegård Klubben. For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Klub og SFO leder Dan Guul Simonsen, tlf. Kildegård Klubben Kildegård Klubben Kildegårdskolen Kommenhaven 13 2730 Herlev Tlf.: 20 14 07 77 www.kildegårdskolen.dk www.kildegaardklubben.dk https://kildegaardskolen.iportalen.dk/common/index.do For

Læs mere

Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører:

Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører: Frydenhøj Klub News!!! December 2017 Denne avis tilhører: Indhold Info fra klubben Kalenderen Starwars Halloween billeder FIFA 18 Billeder FIFA 18 Resultater Den nye rampe Ombygning i klubben...igen! Maskot

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Kom i klub det er snart vinterferie! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men,

Læs mere

PARIS ADRESSER TLF.NR. PRAKTISKE OPLYSNINGER UGE 29 - TUR TIL PARIS - ÅR 2010. Til juli 2010 tager juniorklubben til byernes by, Paris

PARIS ADRESSER TLF.NR. PRAKTISKE OPLYSNINGER UGE 29 - TUR TIL PARIS - ÅR 2010. Til juli 2010 tager juniorklubben til byernes by, Paris ADRESSER TLF.NR. PRAKTISKE OPLYSNINGER UGE 29 - TUR TIL PARIS - ÅR 2010 Velkommen til Feriesjov I år tilbyder HalsnÊs Juniorklub Feriesjov for 3.-7. klasse. Der vil være åbent i ugerne 27-31 fra kl. 8-16,

Læs mere

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009 Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Mosede Klub Lilleholm 58 2670 Greve Tlf: 4360 0450 Hvis du vil have fat i dit barn, ring: 4360 0477

Læs mere

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften JK JUNI Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften Man. 15. Svømmehalstur til Køge (FK/JK) Vi mødes i Klubben kl. 14.45 (kontakt

Læs mere

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014

Program for efteråret 2014 Start: mandag 8.9.2014 Slut: fredag 12.12.2014 12 ELLER Tilmelding Udfyld den vedlagte tilmelding og send den til: Lis Cronberg Valby Gade 12, Valby 3200 Helsinge Send en E-mail med alle ovennævnte oplysninger til lis@cronberg.dk ELLER Ring til 28

Læs mere

KLUB DIGET AVISEN. August Gys og gru fredag d i klubben.. ughhhh

KLUB DIGET AVISEN. August Gys og gru fredag d i klubben.. ughhhh KLUB DIGET AVISEN August 2012 Gys og gru fredag d. 13.07.12 i klubben.. ughhhh Information. I klubbens entre hænger informationer til børn og forældre. Her ophænges seneste udgave af klubbens nyhedsbrev,

Læs mere

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen 17. august 9. oktober MANDAG

Nye hold i Fritidsklubben Oliemøllen 17. august 9. oktober MANDAG MANDAG Kreativt værksted I det kreative værksted vil vi arbejde med forskellige materialer som styrker din kreativitet. Vi arbejder med selvhærdende ler, gipsgazefigurer, mosaikmalerier, filt og meget

Læs mere

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1 Side 1 Nyhedsbrev Efteråret 2 0 1 5 Kære medlemmer og forældre. Efteråret er over os, og der begynder at være ro på hverdagen efter en hektisk start i fritids- og ungdomsklubben. Vi har været igennem en

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Bemærk! Børnene deltager i aktiviteterne på forældrenes ansvar. Mandag 15.02.10

AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Bemærk! Børnene deltager i aktiviteterne på forældrenes ansvar. Mandag 15.02.10 AKTIVITETSKALENDER Dato: Aktivitet: Kl.: Sted: Mandag 15.02.10 Tirsdag 16.02.10 Onsdag 17.02.10 Torsdag 18.02.10 Fredag 19.02.10 FED ferie fridag Leg i vand Fastelavnspynt & masker 9.15-12.00 10.00-12.00

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

August. September. Oktober

August. September. Oktober Uge 30 og 31 Uge 32, 33 og mandag og tirsdag i uge 34. Mandag d. 1/8 Mandag d. 8/8 Tirsdag d. 9/8 Onsdag d. 10/8 Torsdag d. 11/8 Fredag d. 12/8 Torsdag d. 18/8 Fredag d. 19/8 Kl. 18.00-22.00 August Skolesommerferie

Læs mere

Aktiviteter i uge 2. Mandag: Vi hygger, og kommer i gang med 15 :-)

Aktiviteter i uge 2. Mandag: Vi hygger, og kommer i gang med 15 :-) Aktiviteter i uge 2 Vi hygger, og kommer i gang med 15 :-) Ethjulshockey i Gym. salen Vi skal have ryddet Krea for ufærdige "julegaver" m.m. Og så skal vi selvfølgelig i gang med nye ting. Stikbold i Gym.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 mail: klubben@bhu.dk - www.bhu.dk Version 2013 HVAD ER EN FRITIDSKLUB? Der er naturligvis forskel på en Fritidsklub og et Fritidshjem. Børnene er blevet

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater.

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater. September 2018 Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9 Shoppetur for FK/JK er. Turen er gratis. Vi tager afsted kl 14.30 og er hjemme igen 20.30 på Åmarken. Husk penge og shoppe for og

Læs mere

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK FK JUNI Man. 1. Velkommen til de nye børn. Rundboldkamp Tirs. 2. PC-spilledag Ons. 3. Skaterrampen v/sofiendalskolen Tors. 4. Hallen fra kl. 15-17 Fre. 5. LUKKET Man. 8. Skaterrampen v/sofiendalskolen,

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider HUSK: Klub fritid nu hedder www.klub-skovbo.dk. På hjemmesiden kan I se klubaktiviteterne. Klub Skovbo Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Mandag kl. 19:00-21:30 Sanne Tlf. 24

Læs mere

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset.

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 06/2018 Kære bruger

Læs mere

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Netværks Avisen Sommer program Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Det kan du også læse om i bladet. Sommerudflugter og aktiviteter. Cafeens åbningstider. Ugens menuer. Indholds fortegnelse & Åbningstider.

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 4 D E C E M B E R

KONTAKT 12/13 nr. 4 D E C E M B E R KONTAKT 12/13 nr. 4 D E C E M B E R Indhold: Aktuelt i s. 2 Skolefest i fase 1 s. 2 Kids-volley i Brørup s. 3 Forfatterbesøg s. 3 Fritternyt s. 4 Easy-basket i Vejen s. 5 Idrætsdag i 5.-6. årgang s. 5

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00

Januar I dag er der drengeklub på programmet for 4 klasses drengene. Vi starter kl Ridning kl 15.00 Januar 2019 Tirsdag 1-1 Onsdag 2-1 Torsdag 3-1 Fredag 4-1 LUKKET. Rigtig godt nytår og velkommen tilbage. Vi åbner klubben kl 9.00 til 17.00. Vi tager i skøjtehallen kl 12.og er tilbage igen ca 16.30.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2014. Vil du være Kreas Nissemor? Glædelig jul & godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2014. Vil du være Kreas Nissemor? Glædelig jul & godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2014 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig has gt. Når jeg ser lbage på året, så har vi lavet rig g mange ng i klubben. Du

Læs mere

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2

FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 FREDERIKSSUNDSVEJ 159 telefon: 3828 8498, Tast 2 mail: klubben@bhu.dk - www.bhu.dk Version 2015 HVAD ER EN FRITIDSKLUB? Der er naturligvis forskel på en Fritidsklub og et Fritidshjem. Børnene er blevet

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Gang i klubben igen... Efter en lang og temmelig våd sommer er der nu gang i klubben igen. Og har du ikke været en tur i klubben efter ferien endnu,

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så nærmer sommerferien sig med hastige skridt. Vi synes selv maj er fløjet af sted, måske er det alle de ekstra fridage, vi har haft. Og de er fortsat ind i juni, så derfor kommer

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

DRE NGESLUSEN. Årets tema(er) kan jeg jo ikke afsløre her men hyggeligt, det bliver det. P.s. nissehuer ses gerne i juleværkstedet.

DRE NGESLUSEN. Årets tema(er) kan jeg jo ikke afsløre her men hyggeligt, det bliver det. P.s. nissehuer ses gerne i juleværkstedet. JUL I DRE NGESLUSEN Der vil fra midt i november være juleværksted i drengeslusen Der vil der ikke være åbent for juleværkstedet om onsdagen (der er jo rollespils dag) Årets tema(er) kan jeg jo ikke afsløre

Læs mere

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk På bondegårdstur BEMÆRK Nyhedsbrev Marts DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Holdbeskrivelse og tider / sæson 2016

Holdbeskrivelse og tider / sæson 2016 Gravid svømning Gravidsvømning foregår i Forum Horsens varmtvandsbassin. Bevægelse i vand er den bedste motion for gravide. Fysisk og psykisk velvære under graviditeten. Svømning afhjælper bl.a. graviditetsgener.

Læs mere

GS Home Hold Klubben Kontakt

GS Home Hold Klubben Kontakt GS Home Hold Klubben Kontakt Svømmehaller: Vestre skole 16m bassin dybde fra 90 cm til 120 cm Det vil være en rigtig god ide at medbringe svømmebriller Ydesvej Svømmehal 25m baner dybde fra 120 cm til

Læs mere