Usbekistan Silkevejen til Samarkand

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Usbekistan Silkevejen til Samarkand"

Transkript

1 Usbekistan Silkevejen til Samarkand Tashkent Samarkand Shakhrisabz Bukhara Vi følger karavanernes spor gennem et af Silkevejens mest spændende lande. Samarkand og Bukhara har tiltrukket rejsende i århundreder med sine prægtige bygningsværker og farverige basarer. Her mættes alle sanser; duftende krydderier, brægende æsler, kulørte dragter. Usbekistan havde sin storhedstid under Emir Timur ( ) og hans efterkommere. Imponerende monumenter blev rejst som symbol på deres magt og med persisk kunst og arkitektur som forbillede. Men også 70 år under sovjetstyret har sat sit præg. I Usbekistan mødes nyt og gammelt. Velkommen på Silkevejen! Besku Silkevejens blåkaklede monumenter i Samarkand Mærk historiske vingesus i karavanebyerne Lad dig fortabe i Bukharas basarer en fryd for alle sanser Oplev Registan i Samarkand en af verdens smukkeste pladser Bliv klogere på Centralasiens historie efter Sovjetunionens kollaps Dag 1: Afrejse Afgang fra København til Tashkent Usbekistans hovedstad. Dag 2: Tashkent Vi ankommer til Tashkent meget tidligt om morgenen og kører til hotellet. Vi hviler indtil frokost, hvorefter vi tager på byrundtur. Der er ikke meget af den gamle by bevaret, da Tashkent oplevede et altødelæggende jordskælv i En del blev dog genopbygget, og vi skal se de historiske hovedattraktioner: Hazrat Imam Plads med Kaffal Sashi Mausoleum og Barak-Khan Madrassah (islamisk akademi), hvor Uthmankoranen verdens ældste koran opbevares. Vi ser også Juma Moske, Tillya Sheikh Moske og Kukeldash Madrassah, og vi oplever folkelivet og stifter bekendtskab med lokale produkter på Chorsu Bazar.

2 Dag 3: Tashkent Samarkand Efter en forholdsvis tidlig morgenmad kører vi til stationen og tager med højhastighedstoget Afrosiab, som afgår kl. 8:00. Vi sidder komfortabelt i Business Class, og allerede kl. 10:10 ankommer toget til Samarkand. Efter et kort hvil på hotellet begynder den guidede bytur i en af verdens ældste og mest interessante byer. Samarkand var hovedstad i Timurriget i 1300-tallet, og byen er spækket med imponerende monumenter og vidunderlig arkitektur fra denne periode. Vi besøger den ikoniske Registan-plads med de tre smukke madrassaer, hvor man i dag kan opleve fine kunsthåndværksteder. Vi besøger også det storslåede Gur-Emir-mausoleum, hvor Usbekistans store helt, Emir Timur ( ) også kaldet Timur Lenk, ligger begravet sammen med de mandlige slægtninge i familien. Overnatning på hotel i Samarkand. Dag 4: Samarkand den tidligere hovedstad Dagen er afsat til flere af byens store seværdigheder: Bibi-khanum Moske med den enorme kuppel, Siab Bazar, Shah-i-zinda Ensemble (en allé af fine mausoleer fra årh.), Khazrat-Khizr Moske, den gamle bosættelse Afrosiab forløberen til byen Samarkand med museum samt det interessante Ulugh Beg Astronomiske Observatorium. Inden aftensmaden er der mulighed for at komme i stemning og tage med til vinsmagning på Hovrenko Wine Factory. Efter en kort historisk introduktion til vinhuset smager vi på syv vine (halvtørre til søde), to typer cognac og en balsam. (NB: tillæg for vinsmagning på 100 kr.) Overnatning på hotel i Samarkand. Dag 5: Samarkand Shakhrisabz Bukhara Vi forlader Samarkand og kører til Emir Timurs fødeby, Shakhrisabz, syd for Samarkand. Ruten følger en smuk bjergvej og passerer flere lokale landsbyer, hvor tiden har stået stille. I Shakhrisabz besøger vi resterne af det monumentale Ak-Sarai Palads, vi slentrer igennem basaren, og vi ser Kok-Gumbas Moske, Khazrat-Imam Moske (14. årh) samt Gumbazi-Seidan Mausoleum (14. årh). Derefter fortsætter vi langs Silkevejen til en anden af Usbekistans berømte karavanebyer. Ved ankomsten til Bukhara tjekker vi ind på hotellet og spiser til aften ved den hyggelige dam, Lyabi Hauz, med de ældgamle morbærtræer i hjertet af den gamle bydel.

3 Dag 6: Bukhara Bukhara var engang Centralasiens helligste by og blev også en vigtig handelsstation. Byen er mindst 2000 år gammel og har over 140 bevarede monumenter. Den er en af regionens bedst bevarede og mest charmerende byer. Vi skal på opdagelse i den gamle by blandt kupler og lerklinede huse. Blandt de mange seværdigheder, vi skal se, kan nævnes det gamle citadel, Samanis Mausoleum samt en række madrassaer og moskeer. Guiden fortæller om byens rige historie krydret med sjove anekdoter. Vi ser naturligvis også Bukharas vartegn, Kalyon Minaret, som er 48 meter høj og stammer fra år Undervejs vandrer vi igennem de gamle handelskupler, der stadig i dag fungerer som basarer, og som faldbyder alt fra tæpper, krydderier og miniaturemalerier til musikinstrumenter og silketørklæder. Om aftenen besøger vi en gæstfri familie og lærer hvordan man tilbereder nationalretten plov (rispilaf). Dag 7: Bukhara Vi kører lidt ud af byen for at besøge mausoleet for Bahouddin Naqshband. Han var en berømt sufi-mystiker, og i dag er hans grav et valfartssted. Ikke langt derfra ligger den sidste emirs sommerpalads, som vi også besøger. Eftermiddagen er fri til afslapning, indkøb eller til at udforske Bukhara på egen hånd. Dag 8: Bukhara Tashkent (1½ time med fly) Vi kører til lufthavnen og flyver tilbage til Tashkent. Ved ankomsten kører vil til hotellet. Efter frokost oplever vi mere af hovedstaden: Mustaqillik (Uafhængighedspladsen), Museet for Kunsthåndværk, Amir Timur Plads, og en af Tashkents fint dekorerede metrostationer. Om aftenen går vi ud og spiser og nyder vores sidste aften i Usbekistan. Dag 9: Hjemrejse Tidligt om morgenen kører vi til lufthavnen. Vi ankommer til København om eftermiddagen. Vores eventyr på Silkevejen er slut for denne gang.

4 Forlængelse (individuel): gennem ørkenen til Khiva og Ørkenens Louvre Dag 8: Bukhara Khiva Efter morgenmaden sætter vi kursen mod Khiva. Vi kører ad en god, nyasfalteret vej gennem Kyzylkum-ørkenen (Røde Sand). Det er et dramatisk landskab, hvor monotonien fra tid til anden afbrydes områder med bomuldsmarker. Bomuldsdyrkningen har medført en gigantisk miljøkatastrofe. Længere ude vestpå er sovjettidens hvide guld nu skyld i Aralsøens udtørring, idet man har anvendt floderne til overrisling i en sådan grad, at de ikke længere når ud til søen. Andre seværdigheder under køreturen er fx mænd på æsler, høje popler og tamarisk (lyngbusk). Små boder med vandmeloner og granatæbler sætter lidt kulør på ørkenlandskabet. Vi ser også et andet ansigt af Usbekistan. Sovjettidens forurenende industriområder med prustende skorstene anes i horisonten, og forladte bygninger ligger spredt omkring i landskabet. Overnatning på hotel i Khiva ved den gamle bydel. Dag 9: Khiva Khiva ligger nær grænsen til Turkmenistan syd for Amur Darya (Oxus-floden) i et frugtbart delta. Byen er i dag delt i to den gamle, attraktive del inden for ringmuren og den moderne udenfor. Den gamle by er næsten ubeboet og kan virke som en museumsby ikke mindst om aftenen, men historien er så nærværende, at man tydeligt fornemmer den, når man går gennem de smalle gader. Den gamle bydel, Ichan Kala, er et imponerende eksempel på centralasiatisk arkitektur og meget velbevaret. Khiva var en af Silkevejens vigtige karavanebyer blandt andet på grund af dens strategiske beliggenhed mellem to ørkener. Den tykke ringmur er seks kilometer lang, og indenfor fandt Turkestans største slavemarked sted. Slavehandelen stoppede så sent som 1873, da russerne annekterede khanatet. Khivas khan var tidstypisk en despot og skyede ingen midler for at udrydde sine fjender. Dagens program er frit. Khivas seværdigheder ligger skulder ved skulder og kan let ses til fods. Vi anbefaler, at i besøger Islam Khodja-komplekset med den mindste madrassa og den største minaret Pahlavan Makhmuds mausoleum. Også Tash Khouli med haremsgemakkerne, emirens ceremonihal og Muhammad Amin Khan-madrassaen, den lille, tykke minaret, Kalta Minor, samt den år gamle fredagsmoské, Juma, er absolut et besøg værd. Dag 10: Khiva Nukus Tashkent Vi forlader Khiva og kører de 200 km (3 timer) til Nukus. Her er hovedattraktionen Savitskijs Museum, også kaldet Ørkenens Louvre. Museet har en af verdens største samlinger af sovjetisk avant garde-kunst men også den specielle form for socialrealistisk kunst, der blev forherliget af sovjetstaten. Selve samlingen har en spændende historie, som jeres guide vil fortælle nærmere om.

5 Efter besøget kører vi til lufthavnen og flyver tilbage til Tashkent. Dag 11: Hjemrejse Pris: se hjemmesiden Inkluderet Fly København/Tashkent Tashkent/København Hotelpakke STANDARD: 3-4* hoteller i delt dobbeltværelse (eget bad/toilet) Halvpension Alle entreer ifølge programmet Transport i egen bus med aircondition ifølge programmet Togbillet Tashkent Samarkand på Business Class Flybillet Bukhara Tashkent eller Nukus Tashkent (kun individuel) Dansk rejseleder (ikke på forlængelsen) Engelsktalende lokalguide Visa-support Ikke inkluderet Rejseforsikring Drikkepenge Afgifter for at fotografere/filme ved seværdigheder (småbeløb) Visum (ca. 35 USD for gruppevisum) (Evt. tillæg for enkeltværelse)

Usbekistan Silkevejen til Samarkand

Usbekistan Silkevejen til Samarkand Usbekistan Silkevejen til Samarkand Tashkent Samarkand Shakhrisabz Bukhara Vi følger karavanernes spor gennem et af Silkevejens mest spændende lande. Samarkand og Bukhara har tiltrukket rejsende i århundreder

Læs mere

Uzbekistan. Uzbekistan - Silkevejens perler. Telefon Centralasiens fantastiske karavanebyer: Khiva, Bukhara, Shakrisabsz og Samarkand

Uzbekistan. Uzbekistan - Silkevejens perler. Telefon Centralasiens fantastiske karavanebyer: Khiva, Bukhara, Shakrisabsz og Samarkand Uzbekistan Centralasiens fantastiske karavanebyer: Khiva, Bukhara, Shakrisabsz og Samarkand Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Centralasiens fantastiske karavanebyer: Khiva,

Læs mere

Pigetur til Uzbekistan Kunsthåndværk og møde med uzbekiske kvinder

Pigetur til Uzbekistan Kunsthåndværk og møde med uzbekiske kvinder Pigetur til Uzbekistan Kunsthåndværk og møde med uzbekiske kvinder Uzbekistan har en lang tradition for kunsthåndværk og tekstiler. Gamle teknikker holdes i hævd, men traditionerne blandes med spændende

Læs mere

10. april 24. april dage

10. april 24. april dage Turkmenien, Silkevejen Uzbekistan togrejse & Kazakhstan gennem Centralasien 10. april 24. april 2017 15 dage Denne rejse bringer os til hjertet af Centralasien og ikke mindre end 7 betydningsfule kulturelle

Læs mere

Beks Uzbekistan Silkevejslandet med personligt tilsnit

Beks Uzbekistan Silkevejslandet med personligt tilsnit Beks Uzbekistan Silkevejslandet med personligt tilsnit Midtvejs mellem de to legendariske silkevejscentre Bukhara og Samarkand ligger en lille by. Vabkent har aldrig skrevet sig ind i historiebøgerne,

Læs mere

Uzbekistan På sporet af Silkevejen

Uzbekistan På sporet af Silkevejen Uzbekistan På sporet af Silkevejen Rundrejse med dansk rejseleder På sporet af Silkevejen Rundrejse med dansk rejseleder - 10 dage På denne rejse besøger vi de gamle karavanebyer og oplever historiske

Læs mere

USBEKISTAN CENTRALASIENEN-

USBEKISTAN CENTRALASIENEN- USBEKISTAN CENTRALASIENEN- VELKOMMEN TIL HORISONTS USBEKISTAN & CENTRALASIEN Rejser til Silkevejen og dens aura af eventyr, myter og verdenshistorie er målet for vores populære grupperejser til det usædvanlige

Læs mere

Uzbekistan. Landet er berømt for kunsthåndværk, og Islam fortolkes verdsligt. Rejsedato maj 2018

Uzbekistan. Landet er berømt for kunsthåndværk, og Islam fortolkes verdsligt. Rejsedato maj 2018 Uzbekistan Uzbekistan ligger som en perle i det centrale Asien. Landets særlige karakter er formet gennem to tusinde år af nomader og handelsfolk, der kom ad Silkevejen fra Kina til Middelhavet, og bragte

Læs mere

Uzbekistan På sporet af Silkevejen

Uzbekistan På sporet af Silkevejen Uzbekistan På sporet af Silkevejen Rundrejse med dansk rejseleder Nr 2. 23. april 2015 På sporet af Silkevejen Rundrejse med dansk rejseleder - 9 dage Uzbekistans perler Det er en stor fornøjelse for os

Læs mere

9 dage Sommer 2016. Usbekistan 1001 nats eventyr

9 dage Sommer 2016. Usbekistan 1001 nats eventyr 9 dage Sommer 2016 Usbekistan 1001 nats eventyr Usbekistan 1001 nats eventyr Den historiske Silkevej har i over 2.000 år gået gennem Usbekistan. At rejse i karavanernes fodspor med Centralasiens berømte

Læs mere

Uzbekistan med Viktors Farmor 27. september til 8. oktober 2016

Uzbekistan med Viktors Farmor 27. september til 8. oktober 2016 Uzbekistan med Viktors Farmor 27. september til 8. oktober 2016 Dag 1 - Afrejse fra København Dag 2 Ankomst til byen af sten : Tashkent Tidligt om morgenen lander vi i Uzbekistans hovedstad, Tashkent.

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Uzbekistan med Ørkenens Louvre Et kunstmuseum i verdensklasse helt ude i ørkenen

Uzbekistan med Ørkenens Louvre Et kunstmuseum i verdensklasse helt ude i ørkenen Uzbekistan med Ørkenens Louvre Et kunstmuseum i verdensklasse helt ude i ørkenen Det lyder uvirkeligt. Men det er rigtigt. Nukus State Art Museum har en samling på 82.000 værker, og historien bliver kun

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Historiske rundrejse til Usbekistan i silkevejenes fodspor

Historiske rundrejse til Usbekistan i silkevejenes fodspor Historiske rundrejse til Usbekistan i silkevejenes fodspor 12 begivenhedsrige dage med fuldpension og ekspertguide Oplev det smukke og urgamle Usbekistan og Centralasien på denne spændende historiske rundrejse.

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Iran Persien fra Nord til Syd

Iran Persien fra Nord til Syd Iran Persien fra Nord til Syd 19 dage 14. oktober 01. november 2016 Denne rejse bringer os til et fascinerende og spændende land, som siden antikken har ligget på grænsen mellem Europa og Asien. Et land

Læs mere

9 dage Sommer Usbekistan 1001 nats eventyr

9 dage Sommer Usbekistan 1001 nats eventyr 9 dage Sommer 2017 Usbekistan 1001 nats eventyr Usbekistan 1001 nats eventyr Den historiske Silkevej har i over 2.000 år gået gennem Usbekistan. At rejse i karavanernes fodspor med Centralasiens berømte

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

USBEKISTANS Silkevejsbyer og landskaber

USBEKISTANS Silkevejsbyer og landskaber USBEKISTANS Silkevejsbyer og landskaber Miksture: INDIVIDUEL RUNDREJSE med lokalguide USBEKISTANS Silkevejsbyer og landskaber Usbekistan er i lighed med Kasakhstan det mest imødekommende og sikre rejseland

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Silkevejen fra Xian til Samarkand

Silkevejen fra Xian til Samarkand Silkevejen fra Xian til Samarkand Vi følger karavanernes spor på denne unikke rejse gennem tre meget forskellige lande på den ældgamle Silkevej. En rejse der på Silkevejens storhedstid varede mange måneder,

Læs mere

9 dage Sommer Usbekistan 1001 nats eventyr

9 dage Sommer Usbekistan 1001 nats eventyr 9 dage Sommer 2018 Usbekistan 1001 nats eventyr Usbekistan 1001 nats eventyr Lad dig forføre af østens mystik og eventyrlige historier på en rundrejse i Usbekistan. Vi følger i karavanernes fodspor og

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage

Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage Krydstogtsprogram Moskva - Rostov, 19 dage med M/S Rakhmaninov Velkommen ombord på M/S Rakhmaninov på dennes sidste rejse inden vinterpausen i Rostov. Rejsen starter i Moskva og slutter 19 dage senere

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

Silkevejen Fra Samarkand til Beijing

Silkevejen Fra Samarkand til Beijing Silkevejen Fra Samarkand til Beijing Fra Den gamle Silkevejs store karavanebyer i Uzbekistan og gennem bjerge og ørkener i Centralasien til Den store Mur nær Beijing. En helt usædvanlig rejse, der på kamel-karavanernes

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Silkevejen Fra Samarkand til Beijing

Silkevejen Fra Samarkand til Beijing Silkevejen Fra Samarkand til Beijing Fra Den gamle Silkevejs store karavanebyer i Uzbekistan og gennem bjerge og ørkener i Centralasien til Den store Mur nær Beijing. En helt usædvanlig rejse, der på kamel-karavanernes

Læs mere

Budapest - Donaus Perle

Budapest - Donaus Perle Budapest - Donaus Perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.195,- Højdepunkter Fiskerbastionen To smukke bydele, Buda og Pest Udflugt til Pusztaen med hesteshow Udsigten fra Gellérthøjen

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Paris - Byernes by. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Paris - Byernes by. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Paris - Byernes by Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.995,- Højdepunkter Montmartre med Sacré-Coeur Eiffeltårnet Slottet i Versailles Sejltur på Seinen Vi bor på solsiden af Montmartre

Læs mere

Julemarkeder i Harzen

Julemarkeder i Harzen Julemarkeder i Harzen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.095,- Højdepunkter Harzen i adventsklæder Vores dejlige ****hotel i Hahnenklee Hyggelige udflugter til andre julepyntede

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

Turkmenistan & Uzbekistan. Rundrejse med dansk rejseleder

Turkmenistan & Uzbekistan. Rundrejse med dansk rejseleder Turkmenistan & Uzbekistan Rundrejse med dansk rejseleder Eventyr langs Silkevejen 11 dage / 10 nætter KAZAKHSTAN UZBEKISTAN Tashkent KIRGISISTAN TURKMENISTAN Ashgabat Samarkand Shahkrisabz Bukhara TAJIKISTAN

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder

Malerejse. til eventyrlige Udaipur. - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder Malerejse til eventyrlige Udaipur - Med kunstmaler Charlotte Farup Ohrt og dansk ekspertrejseleder AFREJSE: d. 12. - 20. oktober 2015 & d. 8. - 16. februar 2016-9 dage Malerejse til eventyrlige Udaipur

Læs mere

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser 2019 Grupperejse til Josefine Gudmann Risskov Rejser 04-07-2019 Velkommen til! Kom med på en storslået rejse til det sydlige, hvor der ikke er mange andre rejsende til at sætte deres aftryk. Inden vi udforsker

Læs mere

Sensom m er/e fterår i Prag,

Sensom m er/e fterår i Prag, Sensom m er/e fterår i Prag, Vi tager fra Nykøbing F banegård i september 2009 1 . MÅ IKKE FJERNES, MEN KAN KOPIERES Efterårs tur Pagh Europas store kulturby holder skansen som en af de af billigste hovedstæder

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.295,- Højdepunkter Det azurblå Adriaterhav **** hotel i Rabac m. én drikkevare til middagen inkl. Postojna Grotten

Læs mere

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden

En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden En uge i Isfahan Isfahan er den halve verden Man kan ikke undgå at blive grebet af Isfahan. Den helt unikke Emam plads, bazarerne, te-husene under broerne, alleerne, den afslappede stemning. Der skal kun

Læs mere

Rom - Flyv på storbyferie

Rom - Flyv på storbyferie Rom - Flyv på storbyferie Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 5.895,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona Oplevelserne med vores lokale guider i Rom og ved Pompei

Læs mere

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Celle - Nytårsrejse. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Celle - Nytårsrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.495,- Højdepunkter Nytårsaften på det dejlige Tryp Hotel i Celle. Gallabuffet og fyrværkeri nytårsaften Oplev vores dygtige

Læs mere

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg - Julemarked. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg - Julemarked Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter De flotte julemarkeder i Hamburg Byrundtur med bus og dansk rejseleder Super centralt hotel lige mellem

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Rom - Flyv på storbyferie

Rom - Flyv på storbyferie Rom - Flyv på storbyferie Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 2.795,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona Oplevelserne med vores lokale guide i Rom De historiske

Læs mere

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14. Yoga og 1001 Nats eventyr - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.900 YOGA OG 1001 NATS EVENTYR - Yoga- og Mindfulnessrejse

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 13.045,- Højdepunkter Venedig uden mylder Stor udflugtspakke inkluderet Murano og Burano All

Læs mere

Kent - Englands Have. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kent - Englands Have. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kent - Englands Have Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.895,- Højdepunkter Haver og hyggelige byer Guldkysten ved Brighton Imponerende Leeds Castle Højt roste Sissinghurst Garden

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

Tyrkiet. Scanbird ApS www.scanbird.com. Kultur & Fugle Istanbul & Bursa. med Politiken Plus. 15.-22. september 2015

Tyrkiet. Scanbird ApS www.scanbird.com. Kultur & Fugle Istanbul & Bursa. med Politiken Plus. 15.-22. september 2015 Tyrkiet Kultur & Fugle Istanbul & Bursa 15.-22. september 2015 med Politiken Plus Scanbird ApS www.scanbird.com På grænsen mellem Europa og Asien ligger Istanbul, der før 1931 hed Konstantinopel, hovedstad

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Ukraine 6 dage / 5 nætter

Ukraine 6 dage / 5 nætter Ukraine 6 dage / 5 nætter Dette seks-dages tur byder på et besøg til de vigtigste destinationer i Ukraine: Kiev, Lviv og Odessa perlen af Sortehavet". Kiev, i Oldtiden kaldet Kievan Rus, der nåede sin

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Indtryk af Iran. Velkommen på en smuttur til et fortryllende land!

Indtryk af Iran. Velkommen på en smuttur til et fortryllende land! Indtryk af Iran Selvom flere og flere får øjnene op for dette fascinerende land, kæmper Iran stadig med et blakket ry. Men som rejsende vil man med garanti opleve Iran som en positiv overraskelse, hvor

Læs mere

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bremen og Stade Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Hansebyen Bremen Rejseleder med på hele rejsen *** hotel og 2 x aftensmad er inkluderet Med rejselederen

Læs mere

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Vælger du at dit næste rejsemål skal være Kina, kan du være sikker på at få dit livs rejseoplevelse. Kina har altid fascineret rejsende

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Silkevejen Fra Samarkand til Beijing

Silkevejen Fra Samarkand til Beijing Silkevejen Fra Samarkand til Beijing Fra Den gamle Silkevejs store karavanebyer i Uzbekistan og gennem bjerge og ørkener i Centralasien til Den store Mur nær Beijing. En helt usædvanlig rejse, der på kamel-karavanernes

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på centralt hotel i Hamburg Side

Læs mere