Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolekoncerter Genre: Jazz/rytmisk musik"

Transkript

1 Clara Bryld Finurlige musikfortællinger Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Pop-soul-songwriter-jazz-cabaret Clara Bryld Sang, keys, perc Cecilie Friedman Sang, guitar, perc Nina Baun Sang, perc Jeppe Højgaard Saxofon, klarinet, keyboard, sang, fløjte, perc Victor Dybbroe Percussion Clara Bryld og hendes band spiller sange fulde af spændende og farverige historier. Musikken er en legende blanding af pop, soul, jazz og cabaret og bliver båret igennem af en masse sang samt et orkester af klaver, keyboard, saxofon, guitar, percussion og en række små, sjove instrumenter. Koncerten er en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige og rummer alt fra fortællinger om isbjørne og hajer til det at skulle flytte fra et hjem til et andet. Der tales til børn og barnlige sjæle, og publikum inviteres indenfor i musikkens univers gennem en fin blanding af lytning og aktiv deltagelse. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og engelsk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Ingen.

2 Drumdrum DrumDrum Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Original musik - jazz, world, folk Benita Haastrup trommer, percussion, sang, kalimba, theremin Jens Skou Olsen kontrabas, sang, trommer Kaare Munkholm vibrafon, trommer Karismatiske Benita Haastrup har vundet flere priser for sit levende og farverige trommespil. Her kan hun høres med sin egen trio, DrumDrum, der udover Benita består af Jens Skou Olsen og Kaare Munkholm fra den danske jazzelite. DrumDrum er leverer gnistrende og virtuost sammenspil og spilleglæde. Det er original, klangfuld og groovy musik, hovedsageligt skrevet af Benita, og koncerten er både medrivende, overraskende og humørfyldt. Eleverne inddrages aktivt i musikken med sang og spil. Berlingske Tidende om Benita :..uophørlig veloplagthed, smittende livsglæde det er ganske forrygende. Inspirerende, levende, medrivende. I børnehøjde på den helt fede måde. Hanstholm Friskole, maj 2017 Fantastisk formidlingsevne. Utroligt at alle elever var HELT med i gennem hele koncerten. Havbakkeskolen, maj 2017 Absolut rigtig god kontakt til vores meget forskellige børn. De var fanget af Benitas nærvær og evne til at nå ud over scenekanten. Alle tre musikere var gode til at fange børnenes opmærksomhed - at børnene blev inddraget i musikken skabte stor glæde og begejstring. Noget de vil huske længe. Nogle blev stjerne for en dag. Det er uvurderligt for handicappede børn. Hjørring UngdomsCenter, maj 2017 Dejligt at eleverne blev engagerede som publikum og ikke mindst medmusikanter. Enkelte elever har siden givet udtryk for den store oplevelse at komme op på scenen. Lundergårdskolen, maj Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ikke gennemgangslokale. Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

3 Frans Bak & Sønner Mer End Nok Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz/rytmisk musik Vi spiller: Børnesange om dyr Frans Bak klaver og saxofon Rune Bak djembe Emil Bak bas Pianist, saxofonist og filmkomponist Frans Bak har gennem de sidste mange år spillet et hav af skolekoncerter og har skrevet sangglad musik til en stribe sjove dyrefabler for børn med tekst af Gerz Feigenberg. Disse dyresange er udgangspunktet for koncerterne, hvor børnene får rig mulighed for at få ørerne op for noget ny musik, som de også kan synge og klappe med på. Med på scenen er bassisten Emil Bak og djembe-spilleren Rune Harder Bak, der udover at være Frans sønner begge er fremragende musikere, der kan fyre godt op under sangene. Det kommer helt sikkert ikke til at gå stille af. Eleverne fortæller at det var god musik og det var nogle rigtige gode sange. Thyregod Skole, nov To pragtfulde koncerter med tre kompetente musikere med hver deres karisma og udstråling. De fangede alle lyttere ind i de små fortællinger om dyrene. De er skrevet ind på listen over musikken, vi i fremtiden ikke kan leve uden: Et must have på skolen i fremtiden. Angående materialet: Meget fyldestgørende og fint og instruktivt. Her var udover de flotte korsatser for musiklæreren noget for billedkunst- og dansklæreren. Vejle Midtbyskole, afd. Damhaven, nov Det er godt at man kan forberede sange og kunst, som kan bringes med til koncerten. Det giver et særligt samspil mellem børn og musikere. Gudenåskolen, nov Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, dansk og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

4 Hvalfugl Hvalfugl Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Moderne folkemusik Jonathan Fjord Bredholt Pianist Jeppe Lavsen El-guitar Anders Juel Bomholt Kontrabas I krydsningen mellem det let flyvende og det store tunge finder vi folkemusiktrioen Hvalfugl. Gruppen har skabt deres eget unikke lydunivers med inspiration fra den skandinaviske natur, stærkt motiveret af at tage Nordens oldgamle folkemusiktradition nye steder hen. I dette univers kan solen skinne fra en skyfri sommerhimmel eller regnen dryppe fra en mørkegrå novembersky. Hvalfugls originale kompositioner er både smukke og melankolske og fremkalder fra første nummer en intim atmosfære i rummet. I de rammer håber Hvalfugl at kunne hjælpe eleverne til at finde ro og lade fantasien fare frit. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Ikke hal eller gennemgangslokale. Publikum skal sidde komfortabelt under koncerten.

5 Lund/Jakobsen Lund/Jakobsen Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Irsk, folk, sigøjnerjazz m.m. Peter Lund Guitarist Lasse Høj Jakobsen Violinist Guitaristen Peter Lund og violinisten Lasse Høj Jakobsen mixer i deres nye duo Lund/JakOBS - Særlige forholden instrumental ekvilibrisme med stor spilleglæde og eminent sammenspil. Drevet af en fælles musikalsk nysgerrighed udforsker de sammen de mange spændende udtryksmuligheder i kombinationen af violin, guitar og sang. Resultatet: En vidtforgrenet palet af musikgenrer, serveret med humor, personlighed og gnistrende musikalitet. Irsk folkemusik, argentinsk tango, bluegrass og sigøjnerjazz er blot nogle af de stilarter, de erfarne musikere når omkring. En god koncertoplevelse, som inddrager eleverne undervejs. Det var en FANTASTISK koncert :) Eleverne har udtalt: - at de synes, det var meget spændende, at høre musik fra forskellige lande; - at musikerne var meget dygtige!; - at det var nogle fine og sjove fortællinger; at nogen troede, at en violin kun spillede klassisk og kedeligt musik Egebakkeskolen, aug Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Ingen.

6 Mads Mouritz Trio Mads Mouritz Trio Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Moderne danske viser Mads Mouritz Gjellerod Vokal, guitar Cisser Mæhl Violin, banjo, fløjte, tromme, sang Jacob Funch Guitar, fløjte, valiha, klaver, perc, sang Mads Mouritz Trio spiller moderne danske viser i en højstemt og nærværende, musikalsk indpakning af indisk fløjte, valiha, banjo, violin, el-guitar og percussion. Mads Mouritz har skrevet nye sange til tekster af kendte danske forfattere og digtere som Johannes Møllehave, Frank Jæger og Lone Hørslev, kombineret med sangskriverens egne naivistiske sange, der fanger det absurde og udstiller små hverdagssituationer. Han har gennem de sidste 12 år skrevet og produceret syv albums, senest Ympehaven i 2016, og spillet alt fra forsamlingshuse og havefester til DR s koncertsal og Roskilde Festival. Denne koncertproduktion er ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Bruger gerne skolens klaver, hvis det er i lokalet og stemmer.

7 OperaMania OperaMania Målgruppe: Udskoling Genre: Opera Vi spiller: Opera Simone Rønn Sanger/Alt Philippa Cold Sanger/Sopran Anders Magelund Pianist Lars Halby Operaformidler Musikdramatik fra barok til musical. Gå på opdagelse i operaens fascinerende verden med to skønne sangerinder, en veloplagt pianist og en levende operaformidler. Operahistorien er alt andet end kedelig, og gennem farverige anekdoter, smukke arier og bedårende duetter bliver opera vedkommende for alle. OperaMania kommer igennem musikhistorien fra den første opera nogensinde til firsernes musical-ørehængere. Den veloplagte operaformidler sørger gruppen for, at eleverne hele tiden forstår handlingen og er godt underholdt. Der trækkes tråde fra den europæiske historie i årene Denne koncertproduktion er ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Lokale med god akustik, ikke hal eller gennemgang. Bruger helst skolens klaver, hvis det er i lokalet og stemmer, men medbringer også elklaver.

8 Rez n Run Rez n Run Målgruppe: Udskoling Genre: Elektronisk musik/rytmisk musik Vi spiller: Sangskrivning/ multiinstrumental Rezwan Farmi Vokal + div. instrumenter Rune Thorsteinsson Multiinstrumentalist Aktuel gæstemusiker Rez n Run er et samarbejde mellem den dansk/kurdiske sangskriver Rezwan Farmi, der i 2017 vandt DRs KarriereKanonen med hendes gruppe Rest in Beats, og multiinstrumentalisten Rune Thorsteinsson, der med tidligere projekter har vundet Music Awards i både ind og udland. Rezwans virutiøse vokal og anmelderroste tekster bliver på medrivende og underholdende vis tilsat Runes multiinstrumente akkompagnement på instrumenter som udo krukke, banjolele, bodypercussion, tangenter, kalimbaer, drum pads og publikums animationer. Der var thumbs-up flere steder og jeg har efter koncerten hørt fra lærerne at eleverne kom med meget positiv feedback. Utroligt professionelt udført - dygtige musikere! Eleverne blev vist - ligsom vi - opslugt af det musiske univers, vi blev ført ud i. Hørsholm Skole, marts 2017 Fin app. Nogle elever havde opdaget den inden koncerter via de plakater, der var hængt op rundt på skolen, andre fandt frem til den efter. Bredsten-Gadbjerg Skole, Bredsten, marts 2017 Bandet var meget dygtig til at spille på deres instrumenter. Sdr. Omme Skole, nov Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod dansk + mobil-app og tilgodeser flere Fælles Mål inden for dette fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 150 elever. På mindre skoler kan de efter aftale spille for klasse, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet. Gruppen skal bruge 60 min. på opstilling

9 Shitney Øje-Øre / Klippe-Klistre Målgruppe: Mellemtrin Genre: Elektronisk musik Vi spiller: Elektronisk/akustisk improvisation Qarin Wikström sang/keys/pedaler Katrine Amsler computer/keys Maria Faust saxofon/pedaler Niklas Antonson video kunst Shitney er tre improviserende kvinder fra Estland, Sverige og Danmark. Trioen skaber et uforudsigeligt mix af konkret og abstrakt musik via. beats, samplinger, syntetiske og akustiske lyde, der improviseres og leges frem på stedet. Med sig har de en videokunstner, der simultant med musikken improviserer med billeder, filmklip og grafik. Shitney inviterer børnene med helt ind i processen med at lave musik i nuet, og afslører bl.a. hvordan man looper, og hvordan lyd kan opfattes forskelligt, alt efter hvilken slags billeder man ser til. Bandet bruger saxofon, sang, computer, keys mv. Glæd jer! De var generelt positive om end, også selv om de synes, at det var meget anderledes. Virupskolen, sep Meget positive tilbagemeldinger fra eleverne. t var lige til at gå til - gode aktiviteter, som højner elevernes udbytte af koncerten Langhøjskolen, sep Spændende præsentation af lydunivers :) Hørsholm Skole, okt Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Mørklægning påkrævet. Spiller ikke i hal. Da børnenes forberelse har afgørende betydning for deres oplevelse af denne koncert, er det vigtigt at skolen prioriterer at bruge undervisningsmaterialet.

10 Stine Michel med Orkester Den lille prins Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Folk, pop, verdensmusik, fortælling Stine Michel Sanger Morten Lundsby kontrabas,elbas,kor Jesper Kofoed Trommer percussion kor Jan Rørdam Alverdens strengeinstrumenter, kor Stine Michel med Orkester bringer poesi, nærvær og humor sammen i mødet mellem børnene og musikken. Eventyret om Den lille prins blev skrevet af Antoine de Saint-Exupéry i 1943 og er særlig aktuelt i dag, hvor der for mange både voksne og børn er alt for lidt tid til at fordybe sig i samværet. Gruppen videreformidler den verdenskendte historie med stor musikalitet og indlevelse. Musikken henter inspiration fra verdensmusik, folkemusik og traditionel sangskrivning. I koncerten kan man opleve instrumenter som finsk kantele, spansk guitar, hawaiiansk ukulele, jødeharpe og andre spændende ting. Denne koncertproduktion er ny hos LMS og er derfor ikke blevet evalueret endnu. Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, dansk og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. De specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål vil fremgå af materialet. Vær opmærksom på, at denne koncertproduktion er ny hos LMS, og materialet vil derfor først være tilgængeligt på ovenstående link fra 20. maj Vigtigt at alle i publikum kan se.

11 Tangokvintetten Tango for livet - Livet for tango Målgruppe: Udskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Argentinsk tango Ole Bartholin Kiilerich Klaver Branko Djordevic Akkordeon Jørgen Ehlers Elguitar Bjarne Hansen Violin Jens Krøgholt Kontrabas Astor Piazzollas argentinske tangomusik rummer både sjæl, smerte og sensualitet, og fremført af Tangokvintetten bliver den desuden international og rammer på tværs af stilarter og generationer. De fem musikere kommer hver især fra forskellige hjørner af musiklivet og bringer elementer af klassisk, folk, balkan, jazz og rock ind i tangoen. I denne dramatiske multimediekoncert suppleres de stramme kompositioner og livfulde improvisationer desuden af billeder, video-sekvenser, poesi og historiske facts fra Argentina alt sammen præsenteret i et sublimt og mangefacetteret sammenspil med musikken. Høj musikalsk kvalitet. Fin formidling af den historiske baggrund for tangoens vilkår gennem militærdiktatur. De elever der var bedst forberedt, havde den bedste indlevelsesevne under koncerten. Rigtig fin oplevelse, som de færreste elever ellers ville få. Ejby Skole, sep Samlet set er herlig og lærerig musikalsk oplevelse Løsning Skole, aug Det var sundt for vore børn at møde denne type musik, som de bestemt ikke hører i dagligdagen. Det var dog også svært at ramme de unge, som ikke er vant til det. Horsens Byskole, aug Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod historie og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Hel eller delvis mørklægning pga. diasshow. Vil gerne bruge skolens projektor og lærred. Vil gerne bruge skolens klaver, hvis det er i lokalet og stemmer, ellers medbringes elklaver.

12 Vi finder på Vi finder på Målgruppe: Indskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Groovie popmusik med strejf af jazz Anna Kruse Sang Kirsten Juul Seidenfaden Pianist Hvordan laver man selv en sang? Hvad består en sang af? Og kan vi allesammen i fællesskab komponere en? Med udgangspunkt i cirkler, trekanter og firkanter skal børnene lave lyd-universer som undervejs bliver brugt i en fælles komposition. Komponisterne Anna Kruse og Kirsten Juul Seidenfaden synger og spiller egne kompositioner, der på forskellig vis inviterer børnene til at finde på ord, rim, toner, rytmer og bevægelser. På den måde bliver børnene i allerhøjeste grad medskabere af et musikalsk værk, hvor både deres fantasi og deres rytme- og toneforståelse kommer i spil. En kre-aktiv koncert! Konerten var helt fantastisk. Deres indvolvering af publikum, var super god. Og bagefter gik eleverne i langtid og sang på sangene. Holbergskolen i Dianalund, nov Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik, dansk og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Ingen.

13 Viva Emilio og Pumaen Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik Vi spiller: Salsa, son, plena og afro Jeanette Arp sang og percussion Jesper Nørløv percussion, kor Martin Krogh bas, kor Niclas Knudsen guitar, tres, kor Velkommen til koncert med Viva! Her er både en farlig puma, sjove SalsaSlanger, bange BongoBjørne, frække aber fra Maracas, ænder, der rapper, syngende cikader og glade dansemus. Det hele bindes sammen af fortællingen om drengen Emilio, og via sangene og rytmerne bliver eleverne indført i den livsglade og følelsesladede latinamerikanske musik. De kommer selvfølgelig til at spille, synge og danse med. Med smækker vokal, bas-bravour, percussion-passionato og en af Danmarks bedste guitarister præsenterer Viva en koncert med masser af hjertevarme og humor i tæt musikalsk samspil med eleverne. Super dygtige musikere - udstrålede glæde og energi ved det de lavede. Eleverne var vilde med koncerten. Kan varmt anbefales til alle indskolingselever. Signaturskolen, afdeling Tjæreborg, sep Dejlig levende og inspirerende oplevelse for både børn og voksne. Fortunaskolen, afdeling Gabelsvej, sep Eksemplarisk kontakt til børnene. Niveauet hos LMS som regel højt på dette punkt, men her var det bare helt rigtigt! Strandgårdskolen, sep Super fed oplevelse. Ishøj Skole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og billedkunst (og bevægelse) og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for 200 elever. Band og publikum direkte på gulvet, så der kan danses.

14 Vokalselskabet Glas Nordisk a Cappella Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Folkesange i nye kompositioner Maria Kynne Sang Marte Schau Sang Tine Refsgaard Sang Elisabeth Vik Sang Else Schantz Juutilainen Sang Katrina Petersen Sang Vokalselskabet Glas lyder som ingen andre, når de synger nordiske folkesange i nykomponerede turbo-versioner skrevet særligt til dem. Det er en vild, smuk og sjov indgang til at introducere eleverne for historier, sproglyde og kendetegn i nordisk folkesang. Nordens lande har fælles bånd, og samtidig demonstreres landenes individuelle musikalske særpræg. Eleverne lærer undervejs at synge og danse den færøske kædedans Hr. Sinklair samt at synge en drone til en folkemelodi. De seks dynamiske sangere bevæger sig rundt om publikum i koncerten, hvilket giver en super-stereo-tæt-på -oplevelse. De er rigtige dygtige Peder Syv Skolen, sep Glas formåede at formidle den lidt svært tilgængelige musik til børnene, så de tog imod med nysgerrighed og interesse, og deltog med glæde. De gamle folkeviser blev præsenteret, så de fremstod aktuelle og almenmenneskelige. Gungehusskolen, sep Fantastiske sangstemmer- som frembragte fantastiske klange. Lille Næstved skole afdeling Hyllinge, sep A capella sang af høj kvalitet. Eleverne var optaget og medlevende fra først til sidst. Der var en god afveksling mellem at skulle dreje sig rundt i lokalet for at følge sangerne, at skulle synge med og danse en fælles dans. Hvide Sande Skole, sep Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og dansk og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Gruppen kan efter aftale spille for klasse på mindre skoler, dog skal lærerne i så fald selv tilpasse undervisningsmaterialet.

15 Woodpeckers Recorder Quartet Kvidrende klange Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Klassisk musik Pernille Petersen Blokfløjte Katarina Widell Blokfløjte Caroline Eidsten Dahl Blokfløjte Kate Hearne Blokfløjte Kvidrende Klange præsenterer musik fra 1400-tallet og frem til vor tid. Programmet bruger værker af Bach og Vivaldi blandet med musik inspireret af fugle- og dyreverdenen. Vi skal også en tur igennem det vilde vesten i stykket Smoking Guns, hvor vi møder både cowboys, heste, køer og banditter! Woodpeckers præsenterer alle blokfløjtens størrelser og variationsmuligheder med det formål at børnene går hjem fra koncerten fulde af nysgerrighed og lyst til at opdage mere blokfløjte og dejlig musik. Koncerten er gennemarbejdet med koreografi, der med humor og varme understreger musikkens udtryk. Formidlingen var rigtig sjov og god. Sikke en god måde at fortælle historier gennem musikken på. Børnene var lidt urolige hen ad vejen, men blev vanvittig optagede, da musikkerne begyndte at fortælle om fløjterne og tale med børnene. De var også optagede af, at de kom fra forskellige nationer og talte flere sprog. Katrinebjergskolen, april 2016 Jeg var slet ikke klar over at blokfløjter kunne lyde så forskelligt og fantastisk. Tak for en god koncer tog en god oplevelse. Ahlmann-Skolen, april 2016 Superfin performance. Fin balance i forhold til at det var små børn, de kan ikke sidde stille så længe og de var også gode til at stoppe spørgsmålene, så det ikke blev for langt. Superfin scenografi også det var rigtig godt Pilegårdsskolen, nov Vildt dygtige musikere som var gode til at kombinere musikken med humor og kroppen og derved fortsat fange eleverne. Sct. Nicolai Skole, nov Til koncerten hører et undervisningsmateriale, som retter sig mod musik og billedkunst og tilgodeser flere Fælles Mål inden for disse fag. Se de specifikke kompetencer samt videns- og færdighedsmål i materialet, som kan downloades på linket ovenfor. Vær opmærksom på, at LMS i denne tid arbejder med at rette alle materialer igennem, hvorfor den endelige version af materiale først er klar 20. maj Opstilling på gulvet med publikum i trekantform om, så musikerne har trekantet gulvplads til deres koreografi.

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter HipSomHap HipSomHap Genre: Rap/hiphop Andreas Seebach Rapper Anna Bukh Rapper Rasmus Sejersen Producer og musiker Når HipSomHap går på scenen, er der dømt hiphop i børnehøjde og leg med ord på en sjov

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Emil de Waal+ Spejderrobot Emil de Waal+ Spejderrobot Musik i Tide Genre: Elektronica, jazz, improvisation, avantgarde Emil de Waal Trommer, elektroniske instrumenter Jens Ravn Teknik Mikael Elkjær Programming,

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Bremer/McCoy Bremer/McCoy Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Jazz/Dub Jonathan Bremerskov Kontrabas Morten McCoy Pianette, wurlitzer, synth og ekko Bremer/McCoy spiller ordløs musik som alligevel

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lars Greve og Kresten Osgood Folkegaven Musik i Tide Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz, improvisation, avantgarde Kresten Osgood Trommer,piano,trompet m.m Lars Greve Sax, klarinet Folkegaven med Lars Greve

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Drumdrum DrumDrum Målgruppe: Mellemtrin Genre: Jazz Vi spiller: Original musik jazz, world, folk Benita Haastrup Trommer, percussion, sang, kalimba, theremin Jens Skou Olsen Kontrabas, sang, trommer Kaare

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Hørsholm Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer præsenterer en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Genre: Klassisk, folkemusik, Latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin, Allan og Matias har

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, folkemusik, latinamerika Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj Martin,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vejen Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Vordingborg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frans Bak & Sønner Mer End Nok Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz, vokal, Afrika, improvisation Frans Bak klaver + saxofon Rune Bak Djembe Emil Bak bas Pianist, saxofonist og filmkomponist Frans Bak har

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh dans, cajón, klap Pepita Rohde dans, sang, cajón, klap Thierry Boisdon sang, cajón, klap Emil Pernblad guitar,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Fiolministeriet Genre: Folkemusik, nordisk Fiolministeriet Fiolministeriet onid=689 Fiolministeriet præsenterer den ældste danske folkemusikskat på deres helt egen måde. De tre musikere har taget den klassiske

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Jacob Nielsen Antal medvirkende: 1 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk Jacob Nielsen Salon for de små onid=601 Der er klassisk klaver, billeder og gode historier på programmet, når Jacob Nielsen på

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Haderslev Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

NYHEDSBREV FEBRUAR 2016

NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Gråvejr. Hundekoldt Sne på alle tage Solen er nede på lave volt Ved du, hvad får vi i februar? Længer og længere dage. Under frossen hæk spinkel som en nerve, spirer den sødeste

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Dansk Mellemtrin Musikoplevelse Lytte-/lydopgave Fremstilling Stop-motion film Brug før / efter skolekoncert med LMS aktiviteter er støttet af Indhold

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederikssund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Indskolingen Brug før / efter skolekoncert med VIVA LMS aktiviteter er støttet af Rytmeøvelser Bevægelse Dyre-tema Lyt, syng og klap Indhold 3 Fælles

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Frederikssund Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/Gospel, jazz, latinamerika, improvisation Anders Holm Trommer Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon For Astro Buddha

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Mellemtrinnet Lydforming Musikoplevelse Musikhistorie Brug før / efter skolekoncert med DRUMDRUM LMS aktiviteter er støttet af Fælles Mål Musik (3. 4.

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Aabenraa Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Catbird Barn i musikken Målgruppe: Mellemtrin Genre: Rytmisk musik Vi spiller: Improvisation og poetisk musik Billie Koppel Sanger og fortæller Bjarke Falgren div. instrumenter Frank Hasselstrøm Multi-instrumentalist

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter ASTRO BUDDHA AGOGO Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Blues/gospel, jazz, Latinamerika, improvisation Michael Blicher Saxofon Dan Hemmer Hammond orgel Anders Holm Trommer For Astro Buddha

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Middelfart Kommune På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe Produktion

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Iris Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Vokal, ny komposition, afrika, vestlig, nordisk, improvisation, Iris Iris onid=518 Koncerten med den spændende akustiske trio IRIS har livet i skoven

Læs mere

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Klassisk spansk guitar i verdenen Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar Matias Seibæk Slagtøj

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Klassisk

Skolekoncerter Genre: Klassisk Damkapellet Glemte stemmer Målgruppe: Mellemtrin Genre: Klassisk Vi spiller: Klassisk kammermusik Lisa Vogel Violin Nadia Okrusko Klaver Nicole Hogstrand Cello Pauline Hogstrand Bratsch I den traditionelle

Læs mere

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål

Catbird Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Støttet af Skolekoncert for udskoling Præsentationssmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Plakat 6 Præsentations-app

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Lydland Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Jazz, rock/pop, latinamerika, improvisation, Lydland Lydland onid=318 Et brag af en koncert for børn, der brænder for selv at være med! Lydland

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE TILGODESER FÆLLES MÅL Musik Mellemtrin Introduktion til Hvalfugl Lær om folkemusikken Lytteøvelser Brug før / efter skolekoncert med HVALFUGL LMS aktiviteter er støttet af Indhold

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde. De leverer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Billund Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Odder Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Folkemusik/rytmisk musik Babulja Fra Rio til Blåvandshuk Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik/rytmisk musik Vi spiller: Jazz, balkan, afro, folk, tysk neo Thomas Soubak Guitar, sang Henrik Silver Sousafon, trompet, klaver Albert

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Afenginn Afenginns musikunivers Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, balkan, nordisk Erik Olevik Bas, cello Kim Nyberg Mandolin Niels Skovmand Violin Rasmus Krøyer Klarinet, basklarinet Ulrik Brohuus

Læs mere

Én for Alle Alle for Én

Én for Alle Alle for Én Én for Alle Alle for Én 1 Palle spiller guitar Mathias spiller tromme og vibrafon 2 Sille spiller ukulele og guitar Her kan du se de instrumenter de 3 Musikterer spiller på: Vibrafon Ukulele Trommer Guitar

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik

Skolekoncerter Genre: Rytmisk musik Bull&Hjorth Mit liv er alles Målgruppe: Udskoling Genre: Rytmisk musik Vi spiller: En musikpoetisk tidsrejse Gorm Bull Gutar, sang Palle Hjorth Klaver Med musik af Gorm Bull og tekster af den unge digter,

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16

Musik i Tide skolekoncerter 2015-16 Lolland Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT

MUSIKTILBUD - 2004. til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT MUSIKTILBUD - 2004 til børnehaver i Københavns Amt KØBENHAVNS AMT Kære børnehaveleder Københavns Amt har også mulighed for at tilbyde jer et musiktilbud i 2004, selvom den statslige medfinansiering ikke

Læs mere

HP Lange & Jarno Varsted Blues for to

HP Lange & Jarno Varsted Blues for to HP Lange & Jarno Varsted Blues for to Roden til alt godt Målgruppe: Mellemtrin Genre: Folkemusik Vi spiller: Blues, roots, americana H.P. Lange Guitar, banjo, sang Jarno Varsted mundharper, guitar, vocal

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Indeholder: Øvelse i kreativ respons (engelsk/billedkunst/musik) Lyn-introduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Undervisningsmateriale til engelsk/billedkunst/musik(tilvalg)

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Gospel Sisters Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Blues/gospel, vokal Gospel Sisters Gospel Sisters onid=277 Luften er tyk af gospelglæde, når den sprængmusikalske og særdeles skolekoncerterfarne

Læs mere

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013 Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL 27. sep. - 5. okt. 2013 Forord Efterår er i Greve lig med børnekultur. Igen i år byder vi traditionen tro på en uge fyldt med sjove, spændende og engagerende kulturoplevelser

Læs mere

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen

Musik i Tide. Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Krølle og Cocodrilo Ta` med til Cuba - Salsa i børnehøjde Koncert for indskolingen Ta` med til Cuba er en koncert baseret på et helt nyt repertoire med salsa på dansk til de små og barnlige voksne. Koncerten

Læs mere

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband En FanJAZZtisk Trommerejse Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Swing, jazz og jungletrommer Casper Mikkelsen Trommer og fortælling Jan Harbeck Saxofon Johannes

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2015-2016 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2015-2016. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet BRF på turné Koncert for mellemtrinnet Body Rhythm Factory blev i 2010 nomineret som en af verdens fem bedste koncertproduktioner for børn og unge af Young Audiences Music Award. I 2011 blev gruppen nomineret

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Allerød Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter De Tre Musikterer De Tre Musikterer Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, jazz Mathias Friis-Hansen Pauker, slagtøj, marimba Palle Windfeldt Guitarer Sille Grønberg Vokal / Guitar / Ukulele De Tre Musikterer

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Det lille Operakompagni Tryllefløjten Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk, opera Søren Hossy Tenor Stefan Baur Sopransaxofon Pernille Madsen Sopran Matias Seibæk Slagtøj Frode Andersen Accordeon Charlotte

Læs mere

Body Rhythm Factory. Leverandør til de danske folkeskoler

Body Rhythm Factory. Leverandør til de danske folkeskoler Støttet af Leverandør til de danske folkeskoler Skolekoncert for udskoling Præsentationsmateriale til klasselærer og elever Brug af dette materiale tilgodeser Fælles Mål Indhold 3 Til kontaktlæreren 4

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en skammel, og en farefuld

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 APHYXION APHYXION - Heavy metal i hovedhøjde Musik i Tide Målgruppe: Udskoling Genre: Rock/Pop Bertil Rytter Guitar + backing vokal Jais Jessen Bas Jakob Jensen Trommer Jonas Haagensen Guitar Michael Vahl

Læs mere

Bregnhøi/Agergaard/Toldam

Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Bregnhøi/Agergaard/Toldam Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Improviseret musik og tegning Rasmus Bregnhøi Tegner Thomas Agergaard Saxofoner og fløjter Simon Toldam

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Klassisk/folkemusik

Skolekoncerter Genre: Klassisk/folkemusik CPH Marimba Duo Marimba Madness! Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Melodisk og fyrig marimbamusik Mathias Reumert Marimba/vibrafon/melodika Anders Kann Elten Marimba/vibrafon

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

Skoleåret 2015/16. Hent inspiration til samarbejdet mellem. Folkeskole & Musikskole

Skoleåret 2015/16. Hent inspiration til samarbejdet mellem. Folkeskole & Musikskole Idékatalog Skoleåret 2015/16 Hent inspiration til samarbejdet mellem Folkeskole & Musikskole Maj 2015 Udgave 5 (revideret udgave) Skolereformen - hvad kan vi? - Hent inspiration fra egen musikskole her

Læs mere

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik,

Skolekoncerter Indian folk & sufi music in the 21st Century. Genre: Folkemusik, Barmer Boys Indian folk & sufi music in the 21st Century Målgruppe: Udskoling Genre: Folkemusik, Vi spiller: Indisk gypsy/sufi musik & beatbox Manga Manga Harmonium / Vocals Magada Khan Dholak Rais Khan

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17

Musik i Tide skolekoncerter 2016-17 Arte Flamenco Arte Flamenco Målgruppe: Indskoling Genre: Folkemusik, vestlig Catherine Vigh Dans, cajón, klap Emil Pernblad Guitar, cajón, klap Janne Hovmand Storm Manager Pepita Rohde Dans, sang, cajón,

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk

Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Copenhagen Guitar Duo feat. Matias Seibæk Verdens Bedste Guitarmusik Målgruppe: Indskoling Genre: Klassisk/folkemusik Vi spiller: Klassisk spansk guitar i verdenen Allan Sjølin Guitar Martin Buono Guitar

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Charanga Copenhagen Cubansk Musiktradition Målgruppe: Udskoling Genre: Jazz, Latinamerika, improvisation Michael Heise klaver Yasser Pino Bas, Vokal Raisa Castro Sang Rune Harder Olesen Percussion Charanga

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter CATBIRD Catbird Målgruppe: Udskoling Genre: Elektronica, jazz, rock/pop, vokal Billie Koppel vokal Bjarke Falgren Div. instrumenter Frank Hasselstrøm Div. instrumenter En koncert med den danske trio Catbird

Læs mere

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Velkommen i Horsens Musikskole år 2011-2012 Musik er fællesskab. Jørn Steffensen, Musikskoleleder I musikskolen lærer du at spille og synge

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Astro Buddha Agogo Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Indeholder: Mobil-app til elev Lyn-introduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-mobil app til eleverne Brug af dette materiale tilgodeser

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14

Musik i Tide skolekoncerter 2013-14 Slagelse Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 HeartBeat Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Stomp/percussion, improvisation HeartBeat HeartBeat onid=685 Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Lemvig Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT

LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT LYT LIGE DEN MUSIKALSKE KUFFERT 2018-2019 Tale, tænke Musik, LYT LIGE musikforståelse og musikalsk skaben VELKOMMEN TIL LYT LIGE - DEN MUSIKALSKE KUFFERT. Vejle Bibliotekerne inviterer i foråret 2019 din

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2018-2019 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2018-2019. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

Workshopkatalog til Temauge i uge 6.

Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Workshopkatalog til Temauge i uge 6. Videoworkshop 1. Mandag 15.00-16.45 Videoworkshop 2. Videoworkshop 3. Tirsdag 15.00-16.45 Videoworkshop 4. Tirsdag 17.15 19.00 Videoworkshop 5. Videoworkshop 6. Onsdag

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Goin Back To New Orleans Goin Back To New Orleans Målgruppe: Udskoling Genre: Blues/gospel, jazz, rock/pop, stomp/ percussion Gregory Boyd Steel Drums - Lead vokal Joakim Øster Bas, Percussion, Kor Jens

Læs mere

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad.

Konservatoriets kantine på 5. etage holder åbent fra kl. 13.00-15.00 og vil i dagens anledning servere familievenlig mad. Musik til livet Velkommen til en dag, hvor Aarhus Musikskole vil fylde Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatoriums lokaler med aktiviteter fra morgen til aften. Her er chancen for at høre musik

Læs mere

Skolekoncerter Genre: Jazz

Skolekoncerter Genre: Jazz Astro Buddha Agogo Astro Buddha Agogo Målgruppe: Indskoling Genre: Jazz Vi spiller: Soul/Jazz/Gospel Dan Hemmer Hammond orgel Michael Blicher Saxofon Anders Holm Trommer For Astro Buddha Agogo er der ikke

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Ishøj Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Sigurd og Danmarkshistorien

Sigurd og Danmarkshistorien Sigurd og Danmarkshistorien Kære musiklærer i 3. 4. klasse Odense symfoniorkester glæder sig til at byde jer og jeres elever velkommen til skolekoncert i Carl Nielsen salen, i Odense koncerthus. Skolekoncerter

Læs mere

Undervisningsmateriale

Undervisningsmateriale Støttet af Undervisningsmateriale Naja Rosa - En musikalsk rejsefortælling Indeholder: Mobil-app til elev Lynintroduktion (klasselærer/vikar) Skolekoncert for udskolingen Præsentations-app til elev (mobil/pc/mac/tablet)

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Fabelkompagniet Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling Fabelkompagniet Den Skønne Finist-Falk onid=562 En magisk fjer, en heks med læber så store, at de må støtte på en

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Hedensted Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider. Musikgruppe

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter

Musik i Tide skolekoncerter Cocossa Antal medvirkende: 4 Målgruppe: Indskolingen Genre: Folkemusik, jazz, fortælling, latinamerika Cocossa Dansemyggens Odyssé onid=428 Den frække dansemyg Elmer er en rigtig vigtigprås. Ja, faktisk

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2017-2018 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2017-2018. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Musikundervisningen på Ringsted Lilleskole

Musikundervisningen på Ringsted Lilleskole Musikundervisningen på Ringsted Lilleskole Det praktiske Sang/kor Sammenspil Rytmisk træning INDSKOLING (1., 2., 3.) Alle synger enten i grupper eller sammen. Kanonsangen anvendes. Der introduceres forskellige

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere