Kokkedal Byfest MAJ lokale aktører laver årets kulturfest for dig

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kokkedal Byfest 22.-24. MAJ 2014. 35 lokale aktører laver årets kulturfest for dig"

Transkript

1 Kokkedal Byfest MAJ lokale aktører laver årets kulturfest for dig

2 velkommen til kokkedal byfest 2014 Fra den 22. til den 24. maj er der byfest i Kokkedal. Byfesten, som afholdes for tredje gang, er en helt særlig byfest. Lokale foreninger, institutioner, klubber og ildsjæle er gået sammen om at skabe en masse oplevelser for børn og voksne i de 3 skønne majdage. I programmet kan du læse om de mange spændende aktiviteter. Du finder ikke et omrejsende tivoli eller skydetelt, men musik, dans, mad, sjov og masser af glæde, når de mange frivillige viser at KOKKEDAL KAN! At opleve alle disse aktiviteter er samtidig et ophold i en levende del af byen. De fleste aktiviteter vil du kunne opleve ved Egedal Medborgerhus i Kokkedal, men også andre steder i Kokkedal danner en dynamisk ramme om byfesten. Vi mange lokale frivillige har i fællesskab skabt rammerne for dette års Kokkedal Byfest. Og vi håber på en stor interesse og stort fremmøde fra jer mange - både inden og uden for bygrænsen - for vi ved, at det i sidste ende er jeres deltagelse og gode stemning, der skaber liv i festens rammer. Derfor glæder vi os til at møde jer til 3 interessante og farverige dage i Kokkedal. Velkommen til Kokkedal Byfest. medarrangører Egedal Medborgerhus Billedskolen Den spanske forening Fredensborg Bibliotekerne FDF Karlebo Børneudvalget Kokkedal Kulturforening Papirmøllen Café Naboskab Foreningen for Kulturelle Projekter KIK Trim Børnehusene Kokkedal Fritidsbutikken UngFredensborg Nordsjællands Ungdomsbrandkorps Fredensborg Multikulturelle Kvindeforening Fredensborg Musikskole Bydelsmødrene Pigeklubben UC Stars DKs Naturfredningsforening Fredensborg Fædregruppe Frdensborg Humlebæk Skak TaiChi4You Dansk Røde Kors Nordsjællands Politi Fiskeskole.dk Kitchen Stars Kokkedal Ungdomsklub Plejecenter Egelunden info Kokkedal på Vej Ole Skjellerup Egedalsvænge 37, st tv ole@kokkedalpaavej.dk tlf: Find os på facebook facebook.com/groups/kokkedalbyfest Byfestens to plakater er tegnet af Lone Scharff og Stig Guldhammer

3 1 fællesspisning i café naboskab Torsdag d.22.maj kl Café Naboskab byder velkommen til fællesspisning i selskabslokalet i Byengen 230. Dørene åbnes kl Tilmelding sker til Lone: dls@tdsadsl.dk, Efter maden er der koncert (se herunder). Spisning koster 40 kr. og man kan kombinere dette med koncert til 100 kr. for begge dele. 2 koncert: monica z Torsdag d.22.maj kl Oplev den svenske jazz s femme fatale, Monica Zetterlund, når jazzsangerinden Malene Langborg med guitarist Niels Bugge fortæller anekdoter og spiller koncert med Monicas berømte sange. Pris 75 kr., og vil du spise inden koncerten (se herover), koster det 100 kr. for begge dele. Billetinfo: tai street chi gam Fredag d. 23. maj kl TaiChi er en kinesisk kampkunst. Man kender den for sine langsomme og koncentrerede bevægelser. Foreningen TaiChi4you introducerer alle interesserede til simple TaiChi og QiGong øvelser på Plejecenter Egelunden og man kan høre historien om TaiChi og opleve en opvisning i kampkunsten. 4 børnehusenes street gam tivoli Fredag d. 23. maj kl Børnehusene i Kokkedal laver det sejeste TIVOLI på plænen ved Egedal Medborgerhus. Her er der både skyggeteater, spøgelseshus, sæbebobler, fiskedam, dåsekast, flødebollekast, ansigtsmaling, balloner, kage, popcorn og meget mere. Og fra scenen på plænen fyrer børnene den af med Fredags Rock 5 Ungdomskoncert Fredag d. 23.maj kl Lige efter børnehusenes Fredags Rock bliver scenen overtaget af unge musikere fra Fredensborg Kommune. Musikskolen stiller op med rytmiske bands og fra UngFredensborg, er nogle friske unge mennesker klar med numre fra årets UC Stars event. Kom og oplev de sejeste drenge og piger når de går på scenen med dans, rap og rytmiske toner på scenen ved Egedal Medborgerhus. Koncertrækken starter kl og varer ca. halvanden time. Pigeklubben holder åbent i boden, hvor du kan købe snacks, sodavand, popcorn og andre lækre sager

4 6 åbent hus i klubben Fredag d. 23. maj kl Ungdomsklubben ved Broengen holder åbent hus for medlemmer og ikke medlemmer. Her vil det være muligt for gæster at tage for eksempel et bordtennisspil med deres barn og hilse på personalet og de frivillige der er i klubben. Det vil også være muligt at købe en sandwich, en kop kaffe, te og sodavand. 7 Det spanske telt Lørdag d. 24. maj kl I det spanske telt er der en eksotisk stemning. Mød den spanske forening i flotte traditionelle spanske dragter, når de til lyden af spansk musik danser med castanetas. Du kan også selv prøve de traditionelle danse. I teltet kan du også købe paella og sangria. 8 tai chi Lørdag d. 24. maj kl Den kinesiske kampsport er rykket til Egedal Medborgerhus. Oplev en anden verden af ro og bevægelighed. Har du lyst til at prøve står vi klar med instruktion. Eller hvad med at sætte dig i græsset og nyde de rolige bevægelser? Alle kan deltage. Gå heller ikke glip af opvisningen på scenen kl dyrene i søen Lørdag d. 24. maj kl Ved søen kan du gå på opdagelse i naturen. Danmarks Naturfredningsforening har fået biologistuderende fra København til at komme og fortælle om de dyr, der lever i søen. Du kan forsøge selv at fange dyrene og finde ud af, hvad det er for en slags. 10 røde kors Lørdag d. 24. maj kl Røde Kors er ved at etablere sin Karlebo afdeling. Kom forbi deres bod og hør mere om hvilke projekter de arbejder med. Og her kan du donere dine garnrester, som afdelingen bruger til at strikke til nødhjælp. 11 panna Lørdag d. 24. maj kl Fodbold på en anden måde. Panna er en sekskantet fodboldbane, hvor man spiller én mod én. Reglerne er simple: den der scorer 3 mål først har vundet. Men skyder du bolden ud over banen har du tabt. Det er udfordrende og teknisk og så er det bare mega sjovt.

5 12 fiskedammen Lørdag d. 24. maj kl I fiskedammen kan du være sikker på at få bid. Kokkedal på Vejs børneudvalg har bygget den flotteste fiskedam fuld af gaver og fisk. I fiskedammen er der ogå en ønske-kasse! Så hvis du har et stort ønske om en tur til et særligt sted, eller du har en god ide til noget som børn kan lave, så læg din seddel i ønskekassen. 13 ansigtsmaling Lørdag d. 24. maj kl Kig forbi boden, hvor de dygtige malere maler sjove motiver og figurer i børns ansigter. Bliv malet om til en farlig tiger eller en smuk sommerfugl eller noget helt andet. Det er gratis og alle børn er velkomne. 14 skattejagt Lørdag d. 24. maj kl Deltag i skattejagten i Kokkedal. Mød op ved det store skatte-træ og få udleveret dit skattekort. Skattejagten er gennem festpladsen og området omkring det. Det er gratis at være med, men ingen ved hvad den skjulte skat gemmer på!!! 15 skak Lørdag d. 24. maj kl Fredensborg-Humlebæk Skakklub stiller op til byfesten for at udbrede fascinationen for det klassiske brædtspil. Her er både store og små og kæmpestore skakspil. Kom og test dine evner i skak og lær tips og tricks og få mulighed for at vinde nogle fine præmier. 16 leg med jytte Lørdag d. 24. maj kl Jytte er fyldt med sjov og ballade, og så er hun en campingvogn. Inde i denne campingvogn er der spil og legetøj og andre hyggelige sager. Jytte ledsages af Ungfredensborg, der vil fortælle om deres mange tilbud til unge mellem 13 og 17 år. 17 Malerværksted Lørdag d. 24. maj kl På Billedskolen lærer børn og voksne en masse om tegning og maling. Du kan også få lov at være med. Underviser Tom Steffe har, sammen med Billedskoleholdet, sat en bod op, hvor alle kan komme forbi og prøve at tegne og male og andre sjove og kreative ting.

6 18 FDF Spejderlejr Lørdag d. 24. maj kl Tag med på spejderlejr ved søen. FDF Spejderne har indrettet en rigtig hyggelig lejr, hvor du kan prøve mange af de spændende ting, de laver. Der er ild i bålet, og her kan du lave dit eget snobrød. Du kan bygge sjove ting med rafter, binde med reb og meget mere. Det bliver sjovt - på spejderære!! 19 fritidsbutik fredensborg Lørdag d. 24. maj kl Mød Fritidsbutikken under byfesten. Fritidsbutikken fra Fredensborg Kommune arbejder målrettet på at skabe en masse aktiviteter for kommunens børn og unge og hjælpe dem med at finde gode og spændende fritidstilbud i foreninger og klubber. Kig forbi deres bod og hør om de mange fantastiske tilbud de har. 20 bydelsmødrene Lørdag d.24. maj kl Kom og hør mere om Bydelsmødreuddannelsen, Bydelsmødrenes kompetencer, hvordan du får besøg og støtte af en Bydelsmor, hvordan du selv kan deltage aktivt og hvordan du bliver optaget på Kokkedal på Vejs Bydelsmødre uddannelse. I boden kan du få lavet en henna tatovering og få marokkansk te og popcorn. 21 kvindeforeningen Lørdag d. 24. maj kl Mød Fredensborg Multikulturelle Kvindeforening. De har eksisteret i fire år og har stået bag mange fantastiske arrangementer for kvinder. I deres bod kan man komme og høre mere om kvindeforeningen og der vil blive serveret gratis kaffe og kage. 22 nivå gymnastikforening Lørdag d. 24. maj kl I Nivå Gymnastikforenings bod kan du høre om deres mange hold og aktiviteter. Senere på dagen kl laver de også en gymnastikopvisning. I boden sælger de kaffe og kage og mange andre ting, så de kan tjene lidt penge til deres gymnastik tur. 23 Byfestløbet for børn Lørdag d. 24. maj kl Den lokale løbeklub KIK Trim inviterer dig til at deltage i et løb for børn. Starten går kl , og det er en børnevenlig rute. Der er start og mål ved Egedal Medborgerhus. Du skal være mellem 5 og 13 år for at deltage. Hent dit startnummer senest kl ved boden på byfestpladsen. Der er præmier til alle løbere.

7 24 Nordsjællands ungdomsbrandkorps Lørdag d. 24. maj kl Nordsjællands Ungdomsbrandkorps er piger og drenge fra bla. Kokkedal, som lærer at slukke brande og redde liv. Oplev dem på pladsen, når de demonstrerer de ting de har lært. Der er både ild og vand og store brandbiler. 25 cricket Lørdag d. 24. maj kl Copenhagen Cricket Club er taget til Kokkedal for at vise dig spillet Cricket. Kl og igen kl kan du se og høre mere om spillet og du kan selv få lov til at prøve både at kaste og slå. 26 Al-zahrat pigekor Lørdag d. 24. maj kl Al-Zahrat betyder Roserne, og pigekoret har nu sunget i ca. 10 år. De har både sunget til fester, bryllupper og nu på byfestens scene. De synger klassiske sange, børne sange på arabisk og på dansk. 27 Koncert: donau swing Lørdag d. 24. maj kl Donau Swing har før gæstet Kokkedal, hvor de spillede til sensommerkoncert. Dette fantastiske orkester spiller en blanding af Balkan Klezmer og Fransk Sigøjner Jazz. Det er musik med en smittende glæde og som bare skal opleves når de går på scenen lørdag eftermiddag. Koncerten varer 45 minutter. 28 folkedans Lørdag d. 24. maj kl Til byfesten i Kokkedal hører der en dansefest til, og igen i år kan man opleve en masse spændende folkedans fra hele verden! Lige som sidste år er mange kulturer og nationers danse repræsnteret ved festen. Nyd musikken og dansen, og du er velkommen til at danse med 29 koncert: noget andet Lørdag d. 24. maj kl Og nu til noget andet!! Noget andet er navnet på et rockband fra Nivå Musiklaug. De spiller en blanding af egne numre og coversange, der bla. tæller D-A-D, Kent, Cranberries og mange andre. Gå ikke glip af afslutningskoncerten til årets byfest.

8 kort over festpladsen egedal Kokpit ved Broengen byengens selskabslokale 1 2 plejecenter egelunden 3

9 parkering P egedal gangsti P P P P

10 30 Lynhistorier Lørdag d. 24. maj kl Deltag i en hyggelig fortæller-leg indenfor på Egedal. Papirmøllen med Ellinor Olufsen i spidsen står for arrangementet. Op af hatten trækkes et emne og på 3 minutter fortælles en lynhistorie. Sidste år kom der en masse sjove og interessante historier ud af denne begivenhed. 31 du ka vokse til en okse Lørdag d. 24. maj kl Oplev en anderledes forestilling i salen i Egedal Medborgerhus. Ellinor Olufsen har skrevet tekster og lavet billeder og optræder sammen med den folke(skole) kære Jens Raahauge. Stykket handler om en dreng (eller en pige), der er så sød som lille, men så sker der noget når barnet vokser op. 32 loppemarked Lørdag d. 24. maj kl Gør et kup til byfestens loppemarked. Her kan du finde mange gode ting og sager. Hvis du ønsker selv at stille op med en stand, så kontakt Ulla Jessen på tlf: Det koster 50 kr./stade (3 x 3 meter). Seneste frist er 19. maj. Der er også børneloppemarked. Her er en stand gratis. 33 fiskeskolen Lørdag d. 24. maj kl Hvis du har prøvet at fiske og synes det er sjovt, så kig forbi Fiskeskolen på pladsen. Her møder du lystfiskerne med det vildeste fiskegrej. De ved alt om fiskeri og alt om det fede udstyr til fiskeri. Så har du lyst til at opgradere din viden og grej eller bare vil vide noget om fiskeri, så er du kommet til det rette sted. 34 hoppeborg Lørdag d. 24. maj kl Fædreklubben i Kokkedal stiller hele tre hoppeborge op for børn til byfesten. Hop, hop..det er sjovt 35 ponyridning Lørdag d. 24. maj kl Omkring Kokkedal går heste rundt og hygger sig. Til byfesten er de sødeste ponyer blevet sadlet op for at trække med de sødeste børn.

11 36 arabisk mad Lørdag d. 24. maj kl Når sulten melder sig oven på de mange oplevelser, så har Foreningen for Kulturelle Projekter lækker arabisk mad på menuen. Du kan få falafel og kufta (arabiske kebab boller) og særligt for byfesten laver de en tallerken med falafel, salat, kufta, humus og dressing. Velbekomme!! 37 kitchen stars Lørdag d. 24. maj kl Kitchen Stars er unge der laver mad på et meget højt niveau sammen med deres underviser Osman. Til byfesten laver de STREETFOOD inspireret af amerikansk, mexicansk, dansk og italiensk gadekultur, samt friskpresset juice - Det bliver solgt i boden, men man får også en lille smagsprøve. 38 nordsjællands politi Lørdag d. 24. maj kl Ved byfesten kan du møde Nordsjællands Politi, som er rykket ud med en politibil og betjente. De fortæller om at være politimand, og om de mange spændende ting de oplever i deres arbejde. glæd dig til Gadeteaterfestival aug Byfesten støttes af

12 shows lørdag På Scenen Konferencier: Jens Raahauge På Plænen Åbningstale V/ Borgmester Thomas Lykke TaiChi opvisning Lynhistorier* Præmieoverrækkelse løb Gymnastikopvisning Pigekor Du ka vokse til en okse* Donau Swing Folkedans Noget andet (koncert) Ungdomsbrandkorpset Byfestløbet Cricket Cricket Tak for i år * i huset

Kokkedal Byfest. 28-30 maj 2015. DANs. musik. mumitroldene. loppemarked. FÆllesspisning. street food. koncerter. ponyridning

Kokkedal Byfest. 28-30 maj 2015. DANs. musik. mumitroldene. loppemarked. FÆllesspisning. street food. koncerter. ponyridning Kokkedal Byfest 28-30 maj 2015 musik FÆllesspisning loppemarked smile løbet koncerter boder kor DANs CriCkeT arabisk mad malerværksted 40 lokale aktører laver årets kulturfest for dig fredags-picnic ponyridning

Læs mere

Kokkedal Byfest. 6. - 8. juni 2013

Kokkedal Byfest. 6. - 8. juni 2013 Kokkedal Byfest 6. 8. juni 2013 begejstringen bærer byfesten Den 68. juni er der Byfest i Kokkedal. Frivillige ildsjæle, foreninger og institutioner står sammen om at præsentere kommunens borgere for et

Læs mere

S U N D H E D S U G E KO K K E DA L 5-9 o k to b e r 2 0 1 5

S U N D H E D S U G E KO K K E DA L 5-9 o k to b e r 2 0 1 5 SUNDHEDSUGE KOKKEDAL 5-9 oktober 2015 velkommen - til Sundhedsugen i 2015 Fra den 5. 9. oktober er der fokus på sundhed og trivsel i At være sund handler om mange ting, og vi ønsker med en Sundhedsuge

Læs mere

velkommen arrangører sponsorer info Kokkedal på Vej Ole Skjellerup Egedalsvænge 37, st tv

velkommen arrangører sponsorer info Kokkedal på Vej Ole Skjellerup Egedalsvænge 37, st tv velkommen Fra den 24. maj til den 3. juni er der byfest i Kokkedal. Byfesten, som afholdes for første gang, er en helt særlig byfest. Lokale foreninger, institutioner, klubber og ildsjæle er gået sammen

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

Børnekulturdag. 19. november ÅBENT HUS FRA KL Læs mere på

Børnekulturdag. 19. november ÅBENT HUS FRA KL Læs mere på ÅBENT HUS FRA KL. 10-16 Læs mere på www.horsens.dk/kamæleon Børnekulturdagen er et samarbejde mellem Horsens Kommunes Kultur- og Eventafdeling, Billedskolen, Musikskolen, Komediehuset og Levende Musik

Læs mere

EFTERÅR/VINTER PROGRAM 2008/09

EFTERÅR/VINTER PROGRAM 2008/09 EFTERÅR/VINTER PROGRAM 2008/09 29/10 Turen går til Rødding bio. Vi er blevet inviteret til præmiere På den nye film som hedder Frygtelig Lykkelig. Vi køre fra Plantagevej 37 Kl. 17:45 da filmen starter

Læs mere

NAT KULTUR. FREDAG D. 31. marts. Oplev en stemningsfyldt kulturnat i Grindsted hvor dette års tema er BEVÆGELSE. Butikkerne har åbent til klokken

NAT KULTUR. FREDAG D. 31. marts. Oplev en stemningsfyldt kulturnat i Grindsted hvor dette års tema er BEVÆGELSE. Butikkerne har åbent til klokken KULTUR NAT g r i n d s t e d Oplev en stemningsfyldt kulturnat i Grindsted hvor dette års tema er BEVÆGELSE læs mere på... www.billund.dk/kulturnat Butikkerne har åbent til klokken 20:00 Årets tema - Bevægelse

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI 17.00 Teltet åbner 17.00-20.00 Hoppepude og Oppustelig fodboldbane er åben Afhængigt af

Læs mere

Hvidovre Markedsfest

Hvidovre Markedsfest Hvidovre Markedsfest Agenda Introduktion Hvidovre Markedsfest vision og mission Hvidovre Markedsfest kerneværdier Aktivitetsfelter Markedsføring Ansvarsområder Introduktion Hvidovre Markedsfest er for

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni 2012 Byfest i Krejbjerg 2012 16. 23. juni på sportspladsen, i forsamlingshuset og ved Nymølle 16. juni 11.30 Optog 12.00 Pladsen åbner

Læs mere

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET MENS VI VENTER PÅ FORÅRET Mens vi venter på foråret og lysere tider, er der mange hyggelige tilbud for børn i alle aldre og deres voksne. Fastelavn og påske markeres med maskeværksted og påskeklip med

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Lørdag: /23.00

Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Lørdag: /23.00 Tirsdag: 12.00-20.00 Onsdag: 12.00-20.00 Torsdag: 12.00-20.00 Fredag: 12.00-23.00 Lørdag: 10.00-18.00/23.00 Udgivet med støtte fra: 1 www.facebook.com/alderslystaction Side 3: Bestyrelsen har ordet Side

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4

Nyhedsbrev Spor 4. Hverdag i Spor4 Nyhedsbrev Spor 4 Så kom tiden, hvor skoleårets sidste nyhedsbrev kom ud. Igennem året i Spor4 har vi delt oplevelser og lært hinanden endnu bedre at kende. Dette nyhedsbrev giver et lille indblik i vores

Læs mere

BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018

BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018 BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018 Låstrup 2018 Engtramper Kroen tilbyder Tirsdag: VM feberen racer i byfestteltet. Der vises landskamp mellem Danmark og Frankrig kl. 1600. Engtramperkroen kører spottilbud

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Mest for seje børn Cirkus Model for en dag Rolllespil Restaurant Komediehuset Mavedans Bageri for

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se Kl. 18.00 Teltet åbner. Kl. 19.00 Borgerforeningen arrangerer Banko med kaffebord. Kl. 19.00 Fodbold serie 6 kamp Abild - Bolderslev Kl. 22.00 Teltet lukker. Kl. 16.00 Kl. 16.30 Kl. 18.00 Kl. 18.10 Pladsen

Læs mere

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016 Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring 10.-18. september 2016 1 Indhold Temaet for Vestegnens Kulturuge... 4 Idéer til aktiviteter... 4 Hvor og hvornår foregår det?...

Læs mere

27. 30. september 2012

27. 30. september 2012 Ballerupstjernens program for Frivilligdagene i Ballerup Social- og Integrationsministeriet har atter i år lagt op til afholdelse af Frivillig Fredag. Frivilligrådet under ministeriet har oprettet et sekretariat

Læs mere

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver.

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Der ligger en seddel ved Købmanden, som I meget gerne må skrive jer på. Det vil hjælpe os med, at I får en endnu federe byfest!

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september SÅ GÅR DET LØS.. Byfest 2017 D. 30.august 3. september Forsamlingshuset, Fællesrådet, FDF Spejderne, Fritidsklubben og Idrætsforeningen har udarbejdet programmet til dette års byfest. HUSK TILMELDINGSFRIST

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Hvidovre Midsommermarked

Hvidovre Midsommermarked Hvidovre Midsommermarked Agenda Introduktion Hvidovre Midsommermarked vision og mission Hvidovre Midsommermarked kerneværdier Aktivitetsfelter Markedsføring Ansvarsområder Introduktion Hvidovre Midsommermarked

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i 2018

Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i 2018 Tak til alle jer medlemmer der på hver jeres måde har hjulpet til i forbindelse med foreningens aktiviteter i 2018!! Tak fordi I har lyst til at medvirke med jeres altid positive ånd! Bestyrelsen har i

Læs mere

BØRNEKULTUR NYT juni 2013

BØRNEKULTUR NYT juni 2013 BØRNEKULTUR NYT juni 2013 UNGE BØRN FAMILIER Kultur- og Fritidsafdelingen Levende Ungekultur - Levende Byrum Silkeborg Street Festival Lørdag den 24. august bliver en dag fyldt med overraskelser og anderledes

Læs mere

Januar. Nytårsfest. Ski tur. I uge 4 drager LAVUK til Italien iført ski huer og slalom ski! Turen er for dem der har lyst og som kan stå på ski!

Januar. Nytårsfest. Ski tur. I uge 4 drager LAVUK til Italien iført ski huer og slalom ski! Turen er for dem der har lyst og som kan stå på ski! Januar Nytårsfest. I fritidsklubben markeres det nye års begyndelse med nytårs sjov og diskotek den første fredag i det nye år. Klubben byder på kransekage og saft, og der er festlige konkurrencer med

Læs mere

Kokkedal Gadeteaterfestival 2.-7. august 2010

Kokkedal Gadeteaterfestival 2.-7. august 2010 Kokkedal Gadeteaterfestival 2.-7. august 2010 Dans i hus & lejlighed - Paloma Madrid (S) 2.-7. august Sted: Hjemme hos dig selv Henvender sig til: Alle Om forestillingen: Lån en danseforestilling med hjem

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 15. juni søndag den 18. juni 2017 Byfestprogrammet

Læs mere

Velkommen i Klub Mix. Plads til alle

Velkommen i Klub Mix. Plads til alle Velkommen i Klub Mix Plads til alle Plads til alle Klub Mix er Frederikssund Kommunes største klub. Her kan vi tilbyde alle kommunens børn fra 10-14 år en tryg base, hvor der er plads til alle. Det er

Læs mere

Velkommen i Klub Mix. Plads til alle

Velkommen i Klub Mix. Plads til alle Velkommen i Klub Mix Plads til alle Plads til alle Klub Mix er Frederikssund Kommunes største klub. Her kan vi tilbyde alle kommunens børn fra 10-14 år en tryg base, hvor der er plads til alle. Det er

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2018

NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2018 NYHEDSBLAD DE FRIVILLIGES HUS Særnummer om Frivilligmarked 2018 Birk, Bang & Vardinghus MUSIK KONCERT Gratis musik på Gammeltorv. Swingende latin jazz musik med Birk, Bang & Vardinghus. Birk, Bang & Vardinghus

Læs mere

BYFEST I HØJEN PROGRAM 13.-15. JUNI 2014. Byfesten er et samarbejde mellem: Lokalrådet - Lokalhistorisk forening

BYFEST I HØJEN PROGRAM 13.-15. JUNI 2014. Byfesten er et samarbejde mellem: Lokalrådet - Lokalhistorisk forening BYFEST I HØJEN 13.-15. JUNI 2014 PROGRAM Byfesten er et samarbejde mellem: Lokalrådet - Lokalhistorisk forening FREDAG d. 13. juni 18.00-19.00 - Tour de Højen Så har vi altså (h)jul igen Særskilt program

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater.

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater. September 2018 Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9 Shoppetur for FK/JK er. Turen er gratis. Vi tager afsted kl 14.30 og er hjemme igen 20.30 på Åmarken. Husk penge og shoppe for og

Læs mere

DRAMA I FREDENSBORG SÆSON 2015-2016

DRAMA I FREDENSBORG SÆSON 2015-2016 DRAMA I FREDENSBORG SÆSON 2015-2016 Musikteatergruppen Musikteatergruppen Ragnarock Tlf. 20 21 17 21 E-mail: ragnateater@hotmail.com www.ragna.dk www.facebook.com/musikteatergruppenragnarock I denne brochure

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2010

NRUI Sports- og Byfest 2010 NRUI Sports- og Byfest 2010 Program for Sports- og Byfesten 2010 Søndag den 29/8 kl. 16,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

Velkommen til Gymnastikkens Hus!

Velkommen til Gymnastikkens Hus! Velkommen til Gymnastikkens Hus! Gymnastikkens Hus er Fredensborg Kommunes kommende gymnastik- og motorikhal. Her er der mulighed for at lege, lære og dyrke motion og socialt samvær uanset alder og niveau.

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø August 2014

Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø August 2014 Gje GJESSTIVAS 2014 Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø 22.-24. August 2014 Gjesstivas program 2014.indd 1 04/07/14 12.57 V Gje GJESSTIRADE DYT-BANKO BØRNEAKTIVITETER Fredag 22. August 2014 Fredag kl.

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

Program for Helsinge Børnefestival 2013 den 12.,13. og 14. september

Program for Helsinge Børnefestival 2013 den 12.,13. og 14. september Program for Helsinge Børnefestival 2013 den 12.,13. og 14. september (Rev.7.9) Torsdag den 12. september kl. 10-16 Kl. 9.30 Send en bøn med ballon Kom ned på torvet foran Irma og læg en lille bøn ind i

Læs mere

Efterårsprogram 2015

Efterårsprogram 2015 Efterårsprogram 2015 Kære beboer Velkommen til Nivå Nu s efterårsprogram 2015. Her kan du læse om de forskellige aktiviteter, som vi laver i dit lokalområde i løbet af efteråret, og du kan finde kontaktoplysninger

Læs mere

Gjesstivas Aktivitetspladsen Hedehusvej 2, Gjessø august

Gjesstivas Aktivitetspladsen Hedehusvej 2, Gjessø august Gjesstivas 2018 Aktivitetspladsen Hedehusvej 2, Gjessø 17.-18. august Gjesstirade Børneaktiviteter Dytbanko Fredag den 17. august Kl. 17.30 køres årets Gjesstivas i gang med Gjesstirade optoget. Optoget

Læs mere

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside.

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside. Hvordan har du det I TK s Ungdomsklub børnemiljøvurdering 2010 Samlet svar: Drenge & Piger Skema udleveret til: 80 medlemmer. Modtaget svar: 31 stk. svarende til 39 % Den videre proces. På baggrund af

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

Detaljeret program for Snedsted Festuge

Detaljeret program for Snedsted Festuge Detaljeret program for Snedsted Festuge Lørdag den 3. august Aktivitet: DM i Adventure Race (Thy til lands, til vands og i luften). Beskrivelse: Danmarksmesterskaberne i Adventurerace "Thy til lands til

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold.

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. TIL SKOLELEDEREN NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. Turneringen kommer til at omfatte klassetrinene børnehaveklasse til og med 9. klasse.

Læs mere

Aktiviteter i Efterårsferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune

Aktiviteter i Efterårsferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune Aktiviteter i Efterårsferien for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune Igen i år kan vi i efterårsferien, uge 42, byde velkommen til Aktivt Efterår. En uge med en række sjove og spændende aktiviteter. 2013

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i

September 2019 Mandag 2-9 Tirsdag 3-9 Onsdag 4-9 Torsdag 5-9 Fredag 6-9 I dag kan du bage med hjem, i Kunne du godt tænke dig at bruge en aften i din klub sammen med din mor, så er det nu du skal slå til. Vi holder mor/barn aften i dag, fra 17-20.30. Det koster 20 kr. pr familie. Der vil blive serveret

Læs mere

Program. Sommerunderholdning & sommerferieaktiviteter for børn. Nyborg Kommune 2015

Program. Sommerunderholdning & sommerferieaktiviteter for børn. Nyborg Kommune 2015 Program Sommerunderholdning & sommerferieaktiviteter for børn Nyborg Kommune 2015 TOSSEDE TIRSDAGE SILLE OG PALLES BØRNEJAZZ Sille og Palle er to af landets mest rutinerede musikere indenfor koncerter

Læs mere

SOMMERFEST august Program for alle dage. Vi glæder os til at se dig og din nabo!

SOMMERFEST august Program for alle dage. Vi glæder os til at se dig og din nabo! SOMMERFEST 11.- 13. august 2016 Program for alle dage Vi glæder os til at se dig og din nabo! Bankospil - Tombola - Gæt vægten på betonklodsen Gadefodbold - Æggekage - Tennis - Markedsdag - Ponyridning

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

Aktiviteter i Kulturhuset Indre By i 2014 indtil i dag.

Aktiviteter i Kulturhuset Indre By i 2014 indtil i dag. Aktiviteter i Kulturhuset Indre By i 2014 indtil i dag. Egenproduktion Samarbejde Tovholder Kunstudstillinger 11 I dine drømme 1 Proces festival 1 Børneteater 6 Proces festival 1 I dine juledrømme 1 Undervisning

Læs mere

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen er et resultat af en vellykket skolefusion mellem Bybækskolen og Stenvadskolen. Lyngholmskolen bygger på anerkendende pædagogik. Det betyder at

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

Kl. 10 17 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter.

Kl. 10 17 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter. LØRDAG 15/8 kunsthåndværkere cafeer gallerier små lokale butikker - loppemarkeder og div. aktiviteter. Det gamle missionshus i Bisserup, Holsteinborgvej, over for vores lokale brugs har information om

Læs mere

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E

O R 2. 3. O G 4. K L A S S E 2014, Uge 8 Ugens Avis År H A L G Å R D S F H F O R 2. 3. O G 4. K L A S S E O p s t a r t e n a f d e t n y e t i l b u d U G E N S R E D A K T I - ON: Mia 2.B Anna 2.B Ida M. 2.B Oliver 4.A Louise 2.B

Læs mere

Ugekalender for Jammerbugten

Ugekalender for Jammerbugten Ugekalender for Jammerbugten Fra fredag den 10. juli - søndag den 19. juli udgives hver uge af Jammerbugt Turistbureau Redaktør: Anitta Olesen. Mail: aol@jammerbugt.dk Dato/tid Fredag den 10. juli - søndag

Læs mere

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben..

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. Kære Medlem af HMS Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. I den forbindelse synes vi det er på sin plads at du som medlem bliver informeret i god tid, så du

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Program for Hylke Festuge 2014 lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag d. 14. kl. 15.00

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

Sommerferie Aktiviteter 2017

Sommerferie Aktiviteter 2017 Sommerferie Aktiviteter 2017 ULF Fredericia kredsen vil igen i år lave nogle aktiviteter for jer i uge 29 i sommerferien. Aktiviteterne er for beboerne på Ullerupdalvej 90-96 og Kobbelgården 1-3 samt ULF

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard Årskalender 2017 Regionens hyggeligste festlokaler Sandvad Sognegaard Velkommen Kære gæster Hvorfor tage til København eller Århus når I kan få de samme oplevelser i Sandvad? Med hjertet har vi sammensat

Læs mere