VEDR: EMBEDSLÆGEINSTITUTIONENS TILSYN MED BOENHEDER FOR PSYKISK SYGE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEDR: EMBEDSLÆGEINSTITUTIONENS TILSYN MED BOENHEDER FOR PSYKISK SYGE"

Transkript

1 VEDR: EMBEDSLÆGEINSTITUTIONENS TILSYN MED BOENHEDER FOR PSYKISK SYGE Embedslægeinstitutionen har siden 1. juli 2002 ført tilsyn med de sundhedsmæssige forhold på boenhederne i handicap- og psykiatriområdet i Københavns kommune. Tilsynene er foretages i henhold til kontrakt mellem Københavns Kommune social og sundhedsforvaltning. Tilsynene følger samme retningslinier som s Vejledning om tilsyn med plejehjem, plejeboligbebyggelser og tilsvarende boligenheder af december Vejledningen kan ses som link under tilsyn/plejehjemstilsyn. Alle tilsynene er gennemført som et uvarslet besøg på hvert bosted, og har taget udgangspunkt i samtaler med forstander, ledelsesrepræsentanter, beboerrepræsentanter og personale. De steder, hvor interview af beboerne ikke var muligt på grund af beboernes handicap, blev den tilsynsførende præsenteret for beboerne. Dette gav den tilsynsførende en mulighed for at danne sig et indtryk af beboernes trivsel og velfærd. Embedslægeinstitutionen Hovedstaden Borups Allé København NV Tlf Fax E-post info@sst.dk Dir. tlf E-post hvs@sst.dk Embedslægeinstitutionen har vurderet, om personalet i fornødent omfang er vejledt og instrueret, så plejen og behandlingen kan foretages sundhedsmæssigt forsvarligt. Derudover blev det vurderet om medicingivningen blev gennemført på betryggende måde, om den sundhedsfaglige dokumentation var tilstrækkelig, og om beboernes patientrettigheder blev tilgodeset. Samarbejdet med den øvrige sundhedssektor blev belyst, og det blev vurderet, om den hygiejniske standard var tilfredsstillende, om beboernes behov for ernæring blev tilgodeset, og om beboere med særlige behov herfor blev tilbudt fysisk aktivitet med henblik på vedligeholdelse m.v., ligesom bygnings- og indeklimaforhold af helbredsmæssig betydning blev bemærket. Ligeledes blev tilbud om aktivitet og beskæftigelse i og udenfor bostedet vurderet. Tilsynene er baseret på indtryk ved besøgene og stikprøvekontroller. Efter hvert tilsyn er udarbejdet en tilsynsrapport, og denne har primært indeholdt bemærkninger, hvor Embedslægeinstitutionen blev bekendt med mangelfulde eller kritisable forhold. Rapporterne har også indeholdt en række anbefalinger på områder, hvor Embedslægeinstitutionen har påvist forhold, som kunne være løst mere hensigtsmæssigt, men hvor der ikke er påvist fejl eller mangler. Anbefalingerne skal derfor ikke opfattes som påbud.

2 Et repræsentativt antal beboere, minimum 3, med hovedvægten på de svageste og derved de beboere med flest plejebehov, er blevet tilset ved hvert tilsyn. Tilsynsrapporterne i 2006 og nedenstående årsrapport er udarbejdet efter samme principper, som anvendes ved de lovbefalede Embedslægelige tilsyn med plejehjem. Side 2 Tilsynene på boenheder for psykisk syge i Københavns Kommune. Embedslægeinstitutionen har i 2006 gennemført tilsyn på 4 bosteder for psykisk syge ud af de 11 bosteder, der er indgået kontrakt om. Generelt har tilstanden i de forskellige boenheder været tilfredsstillende. Årsagen til de konstaterede fejl og mangler skyldes primært, at i 2005 og 2006 har udsendt vejledninger vedrørende sygeplejefaglige og medicinhåndtering, og at disse endnu ikke var implementeret i boenhederne. Sundhedsadministrative forhold Instrukser: Det er s opfattelse, at instrukser er et væsentligt arbejdsredskab til at sikre at love og vejledninger efterleves og afspejler autorisationslovenes bestemmelser om omhu og samvittighedsfuldhed. Det forventes derfor at der foreligger en instruks for dokumentation. Desuden har i forbindelse med udarbejdelsen af Vejledning om ordination og håndtering af lægemidler meddelt, at Vejledning om identifikation af patienter i Sundhedsvæsenet også er gældende for primærområdet, hvorfor det forventes at fremgå af de lokale medicininstrukser, hvordan man identificerer beboeren og beboerens medicin. Ingen bosteder fik konstateret fejl og mangler i de sundhedsadministative forhold. Sygeplejefaglige optegnelser: I 2005 udsendte Vejledning om sygeplejefaglige optegnelser. Det har kunnet konstateres, at der flere steder ikke har været opmærksomhed på, at optegnelserne forventes at indeholde beskrivelser af de problemområder, som fremgår af vejledningens bilag 1. Bostederne har generelt svært ved at forholde sig til kravet om, at skulle føre beskrivelser om sygeplejefaglige problemområder i deres dokumentation, da personalet mener det fortrinsvis er socialpædagogiske institutioner med en socialpædagogisk indfaldsvinkel til beboerne.

3 Flere bosteder har ved tilsynene oplyst, at de ønsker indført et elektronisk dokumentationssystem, og man afventer, at der indføres det samme elektroniske system på alle kommunens bosteder. Side 3 Medicinhåndtering Der blev fundet fejl og mangler i medicinhåndteringen på 3 ud af de 4 bosteder. Fejlene har primært været medicinkort som ikke indeholdt en behandlingsindikation og den ordinerende læges navn. Det er Embedslægeinstitutionen indtryk, at bostederne arbejder hen imod enstrengede medicindokumentationssystemer. På baggrund af en opgørelse fra 2003 om personalets uddannelsesmæssige baggrund for medicinhåndtering, anbefalede Embedslægeinstitutionen at tilrettelægge eller henvise til kurser, der kunne forbedre personalets kvalifikationer til at kunne varetage opgaven med medicinhåndtering i bostederne på betryggende vis. Dette medførte, at der i 2004 blev afholdt to temadage og i begyndelsen af 2005 én temadag vedrørende medicinhåndtering, hvor ledende personale fra bostederne deltog. På temadagene er blandt andet blevet udleveret skriftligt materiale retningslinier/instrukser vedrørende medicinhåndteringen samt håndbogen Sådan håndterer du medicin, der er udgivet af Københavns Kommunes Sundhedsforvaltning. Dette materiale skulle anvendes på bostederne og danne udgangspunkt for bostedernes interne retningslinier. Herudover har der været afholdt medicinkurser af 3 dages varighed for ansatte på bostederne. Disse kurser afvikles i begyndelsen af I sygehusvæsenet har man nu pligt til at indberette fejl og utilsigtede hændelser, det forventes at den primære sektor vil blive omfattet af disse retningslinier i løbet af de kommende år, formentlig i Embedslægeinstitutionen har ved en del tilsyn anbefalet, at der indføres et system til systematisk registrering af utilsigtede hændelser, især i forbindelse med medicinhåndtering så erfaringer herfra kan anvendes til kvalitetssikring af procedurer og arbejdsgange. Sådanne registreringer kan analyseres lokalt på bostederne eller centralt i kommunen. Adgang til sundhedsfaglige ydelser Der blev ved tilsynene spurgt til samarbejdet med sundhedsvæsenet praktiserede læger, hospital, psykiater, speciallæger, tandlæger med videre. Generelt havde man et godt samarbejde..

4 Hygiejne: Den generelle hygiejniske tilstand på bostederne var som helhed god. Der var ingen bemærkninger til rengøringen af fælles arealer, hvorimod nogle boliger bar præg af, at beboerne ikke foretog eller ønskede særlig hyppig rengøring. Bostederne havde ansat personale til at varetage rengøringen enten af hele bostedet eller fællesarealer herunder badeværelser. Som det tidligere er konstateret, var rengøringen nogle steder vanskeliggjort på grund af gamle, nedslidte badeværelser. Side 4 Det har ved tilsynene kunne konstateres, at langt de fleste bosteder havde en procedure for god håndhygiejne, ligesom der var papirhåndklæder, håndsprit og handsker til rådighed for personalet. Ernæring Embedslægeinstitutionen vurderede, at personalet på bostederne var opmærksomme på beboernes ernæringstilstand både over- og undervægt. Alle bosteder kunne tilbyde specielle diæter til de beboere, der havde behov herfor. Beboerne blev vejet ved behov, der var opmærksomhed på beboernes føde og væskeindtagelse. De fleste bosteder producerede selv måltiderne i samarbejde med beboerne. Aktivering og mobilisering De fleste beboere var selvhjulpne. De beboere, som magtede det, kunne deltage i aktivitetstilbud udenfor huset. Anbefalinger Ved tilsynene i 2006 havde Embedslægeinstitutionen følgende generelle anbefalinger At bostedernes dokumentationssystem udbygges så standarderne efterleves. At bostedernes medicinhåndtering tilpasses de udsendte standarder. At medicininstruksen indeholder oplysninger om, hvordan personalet skal forholde sig, hvis der opstår fejl eller hændelser, der afviger fra daglig rutine. At skærpede standard om sikker genkendelse i forbindelse med medicingivning indarbejdes i medicininstruksen.

5 At der udarbejdes skriftlige retningslinier for kritiske arbejdsgange herunder uventet dødsfald og tilkald af 112. At beboernes sundhedsfaglige dokumentation samles et sted (i en beboermappe). Side 5 At instrukser og retningslinier samles i én mappe og opbevares ens i de forskellige afdelinger. At der anvendes de samme instrukser/retningslinier og introduktionsmateriale i samtlige bostedets afdelinger. At der udarbejdes skriftlige retningslinier for personalets ansvars-, kompetence og opgavefordeling. Generelt anbefaler embedslægeinstitutionen, at bostederne udarbejder skriftlige individuelle kompetenceskemaer. Disse skal bruges, når ikke uddannet eller autoriseret sundhedspersonale eller personale med en ikke sundhedsfaglig uddannelse efter endt oplæring får delegeret kompetence til at udføre mere komplekse sygeplejeopgaver, f.eks. sårpleje, sondeernæring, blodsukkermåling, krampebehandling, medicinadministration,håndtering samt medicingivning. Opgørelse Der blev ikke fundet fejl i instrukserne på de 4 bosteder. Der blev fundet 3 fejl i den sundhedsfaglige dokumentation. Der blev fundet 3 fejl i medicinhåndteringen. Der var ingen bemærkninger i adgangen til sundhedsfaglige ydelser. Der var ingen bemærkninger i patientrettigheder. Der var ingen bemærkninger i personalerelaterede forhold. Der blev fundet 1 fejl i forhold til hygiejnen (personale der bar ringe og ure på hænder og underarme. Der var ingen bemærkninger i forhold til ernæring. Der var ingen bemærkning i forhold til mobilisering. Der var ingen bemærkning i forhold til bygning og indeklimaforhold. Generelt har tilstanden på de forskellige bosteder været tilfredsstillende.

6 Embedslægeinstitutionens rapporter for de enkelte tilsyn er tidligere fremsendt til tilsynskontoret i Social og Sundhedsforvaltningen med kopi til mål og rammekontoret. For nærmere detaljer henvises til de enkelte rapporter. Side 6 Ved tilsynet i 2007 vil Embedslægeinstitutionen følge op på bemærkninger og anbefalinger fra tilsynene i Tilsynsførende sygeplejerske Kirsten Thornval Embedslæge Elisabet Hansen

Embedslægeinstitutionens tilsynsbesøg på bostederne i Frederiksberg Kommune.

Embedslægeinstitutionens tilsynsbesøg på bostederne i Frederiksberg Kommune. Årsrapport 2006 Embedslægeinstitutionens tilsynsbesøg på bostederne i Frederiksberg Kommune. I år 2006 indgik Frederiksberg kommune og Embedslægeinstitutionen kontrakt om at føre tilsyn på bostederne for

Læs mere

Lyngby-Taarbæk Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Ældreafdelingen Toftebæksvej 12 2800 Lyngby social@ltk.dk

Lyngby-Taarbæk Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Ældreafdelingen Toftebæksvej 12 2800 Lyngby social@ltk.dk Lyngby-Taarbæk Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Ældreafdelingen Toftebæksvej 12 2800 Lyngby social@ltk.dk Vedr.: Embedslægeinstitutionens tilsyn med plejeboligenheder i 2006. Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Brøndby Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Park Alle Brøndby.

Brøndby Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Park Alle Brøndby. Brøndby Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Park Alle 160 2605 Brøndby E-mail: social@brondby.dk j.nr. 4-17-239/1/VIBR Vedr.: Embedslægeinstitutionens tilsyn med plejeboligenheder i 2006. Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Vinklen

Tilsynsrapport 2010 Vinklen J.nr.4-27-46/4 Tilsynsrapport 2010 Vinklen Adresse: Thomas Laubsgade 4 6, 2100 København Ø Kommune: København Leder: Susanne Wolfsberg Dato for tilsynet: 26. september 2010 Telefon: 39 20 53 26 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bofællesskabet Skolegade

Tilsynsrapport 2010 Bofællesskabet Skolegade J.nr 4-27-/137/1 Tilsynsrapport 2010 Bofællesskabet Skolegade Adresse: Skolegade 12, 2500 Valby Kommune: København Leder: Susanne Wolfsberg Dato for tilsynet: 4. oktober 2010 Telefon: 36 44 39 06 E-post:

Læs mere

Kommunal Årsrapport for Plejehjemstilsynet Nordfyns Kommune

Kommunal Årsrapport for Plejehjemstilsynet Nordfyns Kommune Kommunal Årsrapport for Plejehjemstilsynet 2007 Nordfyns Kommune Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejeboligenheder i Nordfyns kommune i 2007 Indledning Formålet med plejehjemstilsynet er at forbedre den

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J.nr. 4-17-257/1/KPE Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk Ishøj Kommune

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Mette Marie

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Mette Marie J.nr.4-27-25/4 Tilsynsrapport 2010 Bostedet Mette Marie Adresse: Hyltebjerg Alle 73-75 Kommune: København Leder: Sami Visunatten Dato for tilsynet: 28. maj 2010 Telefon: 38 76 13 75 E-post: mmp@mariehjem.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Hørsholm Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Hørsholm Kommune J. nr. 4-17-256/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Hørsholm Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, Blok D-E 2400 København NV Tlf. 72 22 74 50 Fax 72 22 74 20

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Rødovre Kommune. Den 3. juli 2012 J.nr. 5-2210-57/1. Embedslægerne Hovedstaden

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Rødovre Kommune. Den 3. juli 2012 J.nr. 5-2210-57/1. Embedslægerne Hovedstaden Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Rødovre Kommune 2011 Den 3. juli 2012 J.nr. 5-2210-57/1 Embedslægerne Hovedstaden Borups Alle 177 2400 København NV Tlf. 72227450 Fax 72227420 E-post info@sst.dk

Læs mere

Tilsynsrapport Elmehuset, Toppen. Adresse: Alléen, 3B, 2200 København N. Kommune: København. Leder: Sine Mørkøv. Telefon:

Tilsynsrapport Elmehuset, Toppen. Adresse: Alléen, 3B, 2200 København N. Kommune: København. Leder: Sine Mørkøv. Telefon: Tilsynsrapport 2011 Elmehuset, Toppen 17. januar 2012 J.nr. 5-2911-40/1/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Den 24. februar 2011 J.nr. 4-17-252/1/KPE Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. E-post

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J. nr. 4-17-257/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Ishøj Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, Blok D-E 2400 København NV Tlf. 72 22 74 50 Fax 72 22 74 20 E-mail

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Baunegård

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Baunegård J. nr.: 4-27-135/1 Tilsynsrapport 2010 Bostedet Baunegård Adresse: Bavnestedet 201, 3500 Værløse Kommune: København Leder: Sune Bjørn Larsen Dato for tilsynet: 15. september 2010 Telefon: 44 35 05 66 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport 2011. Bofællesskabet Vinkeldamsvej. Adresse: Vinkeldamsvej, 10, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Forstander Louise Manstrup

Tilsynsrapport 2011. Bofællesskabet Vinkeldamsvej. Adresse: Vinkeldamsvej, 10, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Forstander Louise Manstrup Tilsynsrapport 2011 Bofællesskabet Vinkeldamsvej 28. november 2011 J.nr. 4-27-153/6/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 Dir. tlf. E-post

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J.nr. 4-17-236/1/MAT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk Allerød

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Frederikssund Kommune. Den 20. juni 2012 j.nr. 5-2210-33/1/MAT. Embedslægerne Hovedstaden

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Frederikssund Kommune. Den 20. juni 2012 j.nr. 5-2210-33/1/MAT. Embedslægerne Hovedstaden Den j.nr. 5-2210-33/1/MAT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. 7222 7496 E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J. nr. 3-17-290/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Sønderborg Kommune 2010 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe Tlf. 72 22 79 50 Fax 72 22 74 40 E-mail: syd@sst.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i 4-17-238/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Bornholms Regionskommune 2010 Tilsynene i Bornholms Regionskommune Sundhedsstyrelsen har gennemført i alt 11 tilsynsbesøg på følgende plejehjem, som

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Bornholms Regionskommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Bornholms Regionskommune 4. juli 2012 J.nr. 5-2210-44/1 Embedslægerne Hovedstaden Borups Alle 177, blok D- E 2400 København NV s tilsyn med plejehjem i Bornholms Regionskommune Tlf. 72227450 Fax72227420 Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Holme

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Holme J.nr.4-27-18/4 p Tilsynsrapport 2010 Bostedet Holme Adresse: Catrinebjergvej 5, Sengeløse 2630 Tåstrup Kommune: København Leder: Kirstin Fokdal Dato for tilsynet: 17. september 2010 Telefon: 43 99 51 40

Læs mere

18. juni 2012 J.nr. / Tlf. Fax E-post Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Dir. tlf. E-post. Ringsted Kommune

18. juni 2012 J.nr. / Tlf. Fax E-post Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Dir. tlf. E-post. Ringsted Kommune J.nr. / Tlf. Fax E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. E-post Ringsted Kommune 2011 Tilsynene i Ringsted Kommune har gennemført i alt tre tilsynsbesøg på følgende plejehjem, som kommunen

Læs mere

Tilsynsrapport Bostedet Sundbyhus. Adresse: Sundholmsvej, 40A, 2300 København S. Kommune: København. Leder: Charlotte Aagård

Tilsynsrapport Bostedet Sundbyhus. Adresse: Sundholmsvej, 40A, 2300 København S. Kommune: København. Leder: Charlotte Aagård Tilsynsrapport 2011 Bostedet Sundbyhus 31. januar 2012 J.nr. 5-2911-38/1/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Albatros

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Albatros J.nr.4-27-12/4h Tilsynsrapport 2010 Bostedet Albatros Adresse: Radisevej 4, 2300 S Kommune:København Leder: Gerda Haglund Dato for tilsynet: 18. juni 2010 Telefon: 32 87 72 49 E-post: gerda.haglund@sof.kk.dk

Læs mere

EMBEDSLÆGEINSTITUTIONENS TILSYN MED PLEJEHJEM 2006

EMBEDSLÆGEINSTITUTIONENS TILSYN MED PLEJEHJEM 2006 Greve Kommune EMBEDSLÆGEINSTITUTIONENS TILSYN MED PLEJEHJEM 2006 j.nr. / Embedslægeinstitutionen har i 2006 ført tilsyn med de sundhedsmæssige forhold på plejehjem, plejecentre m.v., i det følgende benævnt

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J.nr. /1-17-172/1 sif Tlf. 72227990 Fax 72227439 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. E-post nord@sst.dk Thisted Kommune 2010 Tilsynene i Thisted Kommune har gennemført i alt otte tilsynsbesøg

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Sønderborg Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Sønderborg Kommune j. nr. 5-2210-1529/1 s tilsyn med plejehjem i Sønderborg Kommune 2011 Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe Tlf. 72 22 79 50 Fax 72 22 74 40 E-mail: syd@sst.dk Tilsynene i Sønderborg Kommune

Læs mere

Tilsynsrapport 2011. Ok-Hjemmet Thea. Adresse: Mariendalsvej, 30, 2000 Frederiksberg. Kommune: Frederiksberg. Leder: Inge Lise Winkel

Tilsynsrapport 2011. Ok-Hjemmet Thea. Adresse: Mariendalsvej, 30, 2000 Frederiksberg. Kommune: Frederiksberg. Leder: Inge Lise Winkel Tilsynsrapport 2011 Ok-Hjemmet Thea 29. december 2011 J.nr. 5-2911-22/1/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Radisevej

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Radisevej J.nr.4-27-29/4 h Tilsynsrapport 2010 Bostedet Radisevej Adresse: Radisevej 6 og 8, 2300 København S Kommune: København Leder: Anne lise Olsen Dato for tilsynet: 21. juni 2010 Telefon: 32 87 72 41 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport Bostedet Skolegade. Adresse: Skolegade 2, 2500 Valby. Kommune: København. Leder: Jacob Majvig. Telefon:

Tilsynsrapport Bostedet Skolegade. Adresse: Skolegade 2, 2500 Valby. Kommune: København. Leder: Jacob Majvig. Telefon: Tilsynsrapport 2011 Bostedet Skolegade 22. juni 2011 J.nr. 4-27-137/6/ Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf. E-post

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Irlandsvej 29

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Irlandsvej 29 4-27-20/4 h Tilsynsrapport 2010 Bostedet Irlandsvej 29 Adresse: Irlandsvej 29 Kommune: Købehavn Leder: Lotte Daugård Dato for tilsynet: 30. august 2010 Telefon: 32 87 72 15 E-post: e798@sof.kk.dk Tilsynet

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Sct. Annæ hjem

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Sct. Annæ hjem J.nr.4-27-33/4 p Tilsynsrapport 2010 Bostedet Sct. Annæ hjem Adresse: Skipper Clements Alle 13, 2300 S Kommune: København Leder: Charlotte Severin Dato for tilsynet: 16. juni 2010 Telefon:33 17 67 41 E-post:

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Fredericia Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Fredericia Kommune J. nr. 3-17-291/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Fredericia Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe Tlf. 72 22 79 50 Fax 72 22 74 40 E-mail syd@sst.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J. nr. 4-17-242/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Fredensborg Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, Blok D-E 2400 København NV Tlf. 72 22 74 50 Fax 72 22 74

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Halsnæs Kommune. Den 3. juli 2012 j.nr //MAT. Embedslægerne Hovedstaden

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Halsnæs Kommune. Den 3. juli 2012 j.nr //MAT. Embedslægerne Hovedstaden Den j.nr. 5-2210-36//MAT Embedslægerne Hovedstaden s tilsyn med plejehjem i Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf. 7222 7496 E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Dato: 6. maj 2014. J.nr. 5-2210-44/1. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Bornholms Regionskommune

Dato: 6. maj 2014. J.nr. 5-2210-44/1. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Bornholms Regionskommune Dato: 6. maj 2014 J.nr. 5-2210-44/1 s tilsyn med plejehjem i Bornholms Regionskommune 2013 Tilsynene i Bornholms Regionskommune har gennemført i alt 5 tilsynsbesøg på følgende plejehjem, som kommunen skriftligt

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Åbenrå Kommune. Sundhedsstyrelsen. Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Åbenrå Kommune. Sundhedsstyrelsen. Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe J.nr. 5-2210-1529/1 s tilsyn med plejehjem i Åbenrå Kommune 2011 Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe Tlf. 72 22 79 50 Fax 72 22 74 40 E-mail: syd@sst.dk Tilsynene i Åbenrå Kommune har gennemført

Læs mere

Tilsynsrapport Opfølgende tilsyn E - huset. Adresse: Thorsgade , 2200 København N. Kommune: København.

Tilsynsrapport Opfølgende tilsyn E - huset. Adresse: Thorsgade , 2200 København N. Kommune: København. Tilsynsrapport 2011 Opfølgende tilsyn E - huset 12. januar 2012 J.nr. 5-2911-36/1/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 Dir. tlf. E-post

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i 18. marts 2013 Sagsnr. 5-2210-31/1/ Reference MAT T 7222 7454 E seost@sst.dk Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Egedal Kommune 2012 Tilsynene i Egedal Kommune Sundhedsstyrelsen har gennemført i

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Kigkurren, Guldbergs Have

Tilsynsrapport 2010 Kigkurren, Guldbergs Have J. nr.: 4-27-21/3 Tilsynsrapport 2010 Kigkurren, Guldbergs Have Adresse: Guldborgs Have 19, 2400 Nørrebro Kommune: København Leder: Sonja Poulsen Dato for tilsynet:19. januar 2010 Telefon: 26 15 33 27

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Tranehavegård

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Tranehavegård J. nr.: 4-27-145/1 Tilsynsrapport 2010 Bostedet Tranehavegård Adresse: Tranehavegård 14, 2450 København SV Kommune: København Leder: Lars Pedersen Dato for tilsynet: 1. september 2010 Telefon: 82 56 22

Læs mere

Adresse: Domus: Jernbane Alle 6, 3060 Espergærde Gefion: Gefionbakken 2, 3060 Espergærde

Adresse: Domus: Jernbane Alle 6, 3060 Espergærde Gefion: Gefionbakken 2, 3060 Espergærde Tilsynsrapport 2011 Gefion & Domus 4. november 2011 J.nr. 4-27-127/6/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf.

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Frederiksberg Kommune. 29. juni 2012 J.nr /1. Embedslægerne Hovedstaden

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Frederiksberg Kommune. 29. juni 2012 J.nr /1. Embedslægerne Hovedstaden 29. juni 2012 J.nr. 5-2210-43/1 Embedslægerne Hovedstaden Borups Alle 177, blok D- E 2400 København NV s tilsyn med plejehjem i Tlf. 72227450 Fax72227420 Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk Frederiksberg Kommune

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med bosteder for psykisk og fysisk handicappede

Sundhedsstyrelsens tilsyn med bosteder for psykisk og fysisk handicappede J. nr. 4-27-55/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med bosteder for psykisk og fysisk handicappede Københavns Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, Blok D-E 2400 København NV

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Fredensborg Kommune. Den 20. juni 2012 j.nr. 5-2210-32/1/MAT. Embedslægerne Hovedstaden

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Fredensborg Kommune. Den 20. juni 2012 j.nr. 5-2210-32/1/MAT. Embedslægerne Hovedstaden Den j.nr. 5-2210-32/1/MAT Embedslægerne Hovedstaden s tilsyn med plejehjem i Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf. 7222 7496 E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i 9. april 2013 Sagsnr. 5-2210-1529/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Nordfyns Kommune 2013 Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Syddanmark, Nytorv 2, 6000 Kolding Tlf. 72 22 79 50 Fax 72

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J. nr. 4-17-244/1 Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Frederikssund Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, Blok D-E 2400 København NV Tlf. 72 22 74 50 Fax 72 22

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Verahus

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Verahus J.nr. 4-27-44/4 h Tilsynsrapport 2010 Bostedet Verahus Adresse: Veras Alle 28, 2720 Vanløse Kommune: København Leder: Lita Trantel Dato for tilsynet: 31. maj 2010 Telefon: 38 76 07 00 E-post: lita.trantel@sof.kk.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Jens Warmingsvej

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Jens Warmingsvej J.nr.4-27-19/4 h Tilsynsrapport 2010 Bostedet Jens Warmingsvej Adresse: Jens Warmingsvej 56, 2300 København S Kommune: København Leder: Anette Harris Jensen Dato for tilsynet: 2. juli 2010 Telefon: 32

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Møllehuset

Tilsynsrapport 2010 Møllehuset J.nr.4-27-27/4h Tilsynsrapport 2010 Møllehuset Adresse: Sporsløjfen 2, 2100 Østerbro Kommune: København Leder: John Mullerwurth Dato for tilsynet: 29.januar 2010 Telefon: 39 29 82 01 E-post: y729@sof.kk.dk

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune

Faaborg-Midtfyn Kommune Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Faaborg-Midtfyn Kommune 2008 Sundhedsstyrelsen Embedslægerne Syddanmark Sorsigvej 35 6760 Ribe Tlf.: 7222 7950 Fax: 7222 7440 E-mail: syd@sst.dk Tilsynene i Faaborg-Midtfyn

Læs mere

Tilsynsrapport 2005. for Værebropark Plejecenter EMBEDSLÆGEINSTITUTIONEN. j.nr. 15-17-31/3. Adresse: Værebrovej 24, 2880 Bagsværd. Tlf.

Tilsynsrapport 2005. for Værebropark Plejecenter EMBEDSLÆGEINSTITUTIONEN. j.nr. 15-17-31/3. Adresse: Værebrovej 24, 2880 Bagsværd. Tlf. EMBEDSLÆGEINSTITUTIONEN K ØBENHAVNS A MT j.nr. 15-17-31/3 Tilsynsrapport 2005 for Værebropark Plejecenter Adresse: Værebrovej 24, 2880 Bagsværd Tlf.: 39574442 Kommune: Gladsaxe Tilsynet blev foretaget

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Halsnæs Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Halsnæs Kommune Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Halsnæs Kommune 26. marts 2013 Sagsnr. 5-2210-36/1/ Reference HELN T 7222 7480 E seost@sst.dk 2012 Tilsynene i Halsnæs Kommune Sundhedsstyrelsen har gennemført

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Lindebo

Tilsynsrapport 2010 Lindebo J.nr.4-27-22/4h Tilsynsrapport 2010 Lindebo Adresse: Radisevej 2 og 4, 2300 S Kommune: København Leder: Jørgen Kongsbjerg Dato for tilsynet: 22. juni 2010 Telefon: 32 87 72 33 E-post: Jørgen.Kongsbjerg@sof.kk.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Griffenfeld

Tilsynsrapport 2010 Griffenfeld J. nr.: J.nr.4-27-15/4h Tilsynsrapport 2010 Griffenfeld Adresse: Griffenfeldsgade 44 2200 N Kommune:København Leder: daglig leder Birgitte Scott Pedersen Dato for tilsynet: 20.januar 2010 Telefon: 35 28

Læs mere

Sundhedsstyrelsen har gennemført i alt 16 tilsynsbesøg på følgende plejehjem, som kommunen skriftligt har anvist Sundhedsstyrelsen:

Sundhedsstyrelsen har gennemført i alt 16 tilsynsbesøg på følgende plejehjem, som kommunen skriftligt har anvist Sundhedsstyrelsen: Sundhedsstyrelsen har gennemført i alt 16 tilsynsbesøg på følgende plejehjem, som kommunen skriftligt har anvist Sundhedsstyrelsen: Strandby Skovbo Kollektivhuset Højvang Fovrfeld Gjesing Tarp Strandgården

Læs mere

Tilsynsrapport Bostedet Stubberupgård. Adresse: Stubberupvej 4, 4140 Borup. Kommune: København. Leder: Ulla Jørgensen. Telefon:

Tilsynsrapport Bostedet Stubberupgård. Adresse: Stubberupvej 4, 4140 Borup. Kommune: København. Leder: Ulla Jørgensen. Telefon: Tilsynsrapport 2011 Bostedet Stubberupgård 12. august 2011 J.nr. 4-27-36/6/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir.

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Struer Kommune. 10. oktober 2012 J.nr. 5-2210-21/1. Embedslægerne Midtjylland Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Struer Kommune. 10. oktober 2012 J.nr. 5-2210-21/1. Embedslægerne Midtjylland Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg J.nr. 5-2210-21/1 Embedslægerne Midtjylland Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg s tilsyn med plejehjem i Tlf. 72 22 79 70 Fax 72 22 74 48 E-post midt@sst.dk Struer Kommune 2011 Tilsynene i Struer Kommune har gennemført

Læs mere

Tilsynsrapport Bostedet Plejekollektivet. Adresse: Sundholmsvej, 10N, 2300 København S. Kommune: København. Leder: Helle Cari Christensen

Tilsynsrapport Bostedet Plejekollektivet. Adresse: Sundholmsvej, 10N, 2300 København S. Kommune: København. Leder: Helle Cari Christensen Tilsynsrapport 2011 Bostedet Plejekollektivet 1. november 2011 J.nr. 4-27-148/6/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Vesthimmerland Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Vesthimmerland Kommune Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Vesthimmerland Kommune 9. april 2013 Sagsnr. 5-2210-10/1/ Reference DSP T 7222 7990 E nord@sst.dk 2012 Tilsynene i Vesthimmerland Kommune Sundhedsstyrelsen har

Læs mere

Dato: 10. februar J.nr /1. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Furesø Kommune

Dato: 10. februar J.nr /1. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Furesø Kommune Dato: 10. februar 2014 J.nr. 5-2210-34/1 s tilsyn med plejehjem i Furesø Kommune 2013 Tilsynene i Furesø Kommune har gennemført i alt tre tilsynsbesøg på følgende plejehjem, som kommunen skriftligt har

Læs mere

Tilsynsrapport 2007 Hegels Minde

Tilsynsrapport 2007 Hegels Minde Jour.nr.: 4-17-21/2 Tilsynsrapport 2007 Hegels Minde Adresse: Jernbanegade 28, 3480 Fredensborg Kommune: Fredensborg Leder: Kirsten Pedersen Dato for tilsynet: 10-08-2007 Telefon: 72562021 E-post: kirp@fredensborg.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Haderslev Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Haderslev Kommune 26. marts 2013 J.nr. 5-2210-1529/1 s tilsyn med plejehjem i Haderslev Kommune 2012 Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe Tlf. 72 22 79 50 Fax 72 22 74 40 E-mail: sesyd@sst.dk Tilsynene i Haderslev

Læs mere

Tilsynsrapport CAS 2 (center for autisme og specialpædagogik) Adresse: Amagerfælledvej, 199, 2300 København S. Kommune: København

Tilsynsrapport CAS 2 (center for autisme og specialpædagogik) Adresse: Amagerfælledvej, 199, 2300 København S. Kommune: København Tilsynsrapport 2011 CAS 2 (center for autisme og specialpædagogik) 2. maj 2012 J.nr. 5-2911-43/1/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420

Læs mere

Tilsynsrapport 2012. Dronning Ingrids Hjem. Adresse: Carl Jacobsens Vej 6A, 2500 Valby. Kommune: København. Leder: Inge Holm. Telefon: 35 30 6969

Tilsynsrapport 2012. Dronning Ingrids Hjem. Adresse: Carl Jacobsens Vej 6A, 2500 Valby. Kommune: København. Leder: Inge Holm. Telefon: 35 30 6969 Tilsynsrapport 2012 Dronning Ingrids Hjem 11. april 2012 J.nr.5-2211-680/1 Embedslægerne Hovedstaden Borups Alle 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 72227450 Fax72227420 Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk Adresse:

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Københavns Kommune. 25. juni 2012 J.nr.5-2210-42/1

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Københavns Kommune. 25. juni 2012 J.nr.5-2210-42/1 s tilsyn med plejehjem i Københavns Kommune 2011 J.nr.5-2210-42/1 Embedslægerne Hovedstaden Borups Alle 177 2400 København NV Tlf. 72227450 Fax 72227420 E-post info@sst.dk Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk Tilsynene

Læs mere

Tilsynsrapport Bostedet Dannebrogsgade. Adresse: Dannebrogsgade 12, 1660 København V. Kommune: København. Leder: Jaqueline Andersen

Tilsynsrapport Bostedet Dannebrogsgade. Adresse: Dannebrogsgade 12, 1660 København V. Kommune: København. Leder: Jaqueline Andersen Tilsynsrapport 2011 Bostedet Dannebrogsgade 7. september 2011 J.nr. 4-27-143/6/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk

Læs mere

Tilsynsrapport Bostedet Kuben. Adresse: Lygten 4B, 2400 København NV. Kommune: København. Leder: Lotte Nimand. Telefon:

Tilsynsrapport Bostedet Kuben. Adresse: Lygten 4B, 2400 København NV. Kommune: København. Leder: Lotte Nimand. Telefon: Tilsynsrapport 2011 Bostedet Kuben 28. oktober 2011 J.nr. 4-27-138/6/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf.

Læs mere

Tilsynsrapport 2008 Akaciegården

Tilsynsrapport 2008 Akaciegården J.nr.4-17-31/3 P nr. 1002969056 Tilsynsrapport 2008 Akaciegården Adresse: Skellet 25, 2000 Frederiksberg Kommune: Frederiksberg Leder: Kirsten Thorsager Dato for tilsynet: 15. og 16.maj 2008 Telefon: 36

Læs mere

Tilsyn med boenheder i 2011

Tilsyn med boenheder i 2011 Tilsynsrapport 2011 Bakkegården 1. november 2011 J.nr. 4-27-47/6/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf. E-post

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J.nr. 4-17-245/1/MAT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i E-post hvs@sst.dk Halsnæs Kommune 2010

Læs mere

Tilsynsrapport 2011. Bostedet Soltoppen. Adresse: Nordre Fasanvej, 42, 2000 Frederiksberg. Kommune: Frederiksberg. Leder: Terece Resmussen

Tilsynsrapport 2011. Bostedet Soltoppen. Adresse: Nordre Fasanvej, 42, 2000 Frederiksberg. Kommune: Frederiksberg. Leder: Terece Resmussen Tilsynsrapport 2011 Bostedet Soltoppen 1. november 2011 J.nr. 4-27-53/6/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf.

Læs mere

Tilsynsrapport 2008 Dronning Ingrids Hjem

Tilsynsrapport 2008 Dronning Ingrids Hjem J.nr. 4-17-140/3 P nr. 1007809278 Tilsynsrapport 2008 Dronning Ingrids Hjem Adresse: Carl Jakobsens Vej 8, 2500 Vallby Kommune: København Leder: Inge Holm Dato for tilsynet: 14. oktober 2008 Telefon: 35

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J. nr. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Roskilde Kommune 2009 Sundhedsstyrelsen: Embedslægerne Region Sjælland Adresse: Rolighed 7, 4180 Sorø Kontakt: Tlf. 72227910 - Fax 22727446 E-mail: sjl@sst.dk

Læs mere

Dato: 4. marts 2014. J.nr. 5-2210-33/1. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Frederikssund Kommune

Dato: 4. marts 2014. J.nr. 5-2210-33/1. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Frederikssund Kommune Dato: 4. marts 2014 J.nr. 5-2210-33/1 s tilsyn med plejehjem i Frederikssund Kommune 2013 Tilsynene i Frederikssund Kommune har gennemført i alt to tilsynsbesøg på følgende plejehjem, som kommunen skriftligt

Læs mere

Tilsynsrapport CAS 4 (center for autisme og specialpædagogik) Adresse: Amagerfælledvej, 199, 2300 København S. Kommune: København

Tilsynsrapport CAS 4 (center for autisme og specialpædagogik) Adresse: Amagerfælledvej, 199, 2300 København S. Kommune: København Tilsynsrapport 2011 CAS 4 (center for autisme og specialpædagogik) 2. maj 2012 J.nr. 5-2911-43/1/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J. nr. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Ringsted Kommune 2010 Sundhedsstyrelsen: Embedslægerne Sjælland Adresse: Rolighed 7, 4180 Sorø Kontakt: Tlf. 72227910 - Fax 22727446 E-mail: sjl@sst.dk

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i 18. juli 2012 J.nr. 5-2210-12/1 Embedslægerne Nordjylland Nytorv 7, 2 9000 Aalborg Tlf. 72227990 Fax 72227439 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. E-post nord@sst.dk Rebild Kommune 2011

Læs mere

Tilsynsrapport Bostedet Svanehuset. Adresse: Carl Nielsens Alle, 39A, 2100 København Ø. Kommune: København. Leder: Inger Fabricius

Tilsynsrapport Bostedet Svanehuset. Adresse: Carl Nielsens Alle, 39A, 2100 København Ø. Kommune: København. Leder: Inger Fabricius Tilsynsrapport 2011 Bostedet Svanehuset 6. oktober 2011 J.nr. 4-27-40/6/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf.

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Allerød Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Allerød Kommune Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Allerød Kommune 25. marts 2013 Sagsnr. 5-2210-30/1/ Reference MAT T +4572227496 E seost@sst.dk 2012 Tilsynene i Allerød Kommune Sundhedsstyrelsen har gennemført

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i J.nr. 4-17-242/1/MAT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk s tilsyn med plejehjem i Dir. tlf. 7222 7496 E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Dronning Ingrids Hjem

Tilsynsrapport 2010 Dronning Ingrids Hjem J. nr.: 4-17-140/5 P nr.: 1007809278 Tilsynsrapport 2010 Dronning Ingrids Hjem Adresse: Carl Jakobsens Vej 8, 2500 Valby Kommune: København Leder: Inge Holm Dato for tilsynet: 15. april 2010 Telefon: 35

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Ringkøbing-Skjern Kommune. J.nr. 5-2210-1583/1. Embedslægeinstitutionen Nord Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Ringkøbing-Skjern Kommune. J.nr. 5-2210-1583/1. Embedslægeinstitutionen Nord Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg J.nr. 5-2210-1583/1 Embedslægeinstitutionen Nord Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg s tilsyn med plejehjem i Tlf. 72 22 79 70 Fax 72 22 74 48 E-post midt@sst.dk Ringkøbing-Skjern Kommune 2012 Tilsynene i Ringkøbing-Skjern

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Sundbygård

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Sundbygård J.nr. J.nr.4-27-38/4 p Tilsynsrapport 2010 Bostedet Sundbygård Adresse: Røde Mellemvej 52, 2300 København S Kommune: København Leder: Jesper Holbæk Dato for tilsynet: 14. september 2010 Telefon: 33 17

Læs mere

Tilsynsrapport 2012 OMRÅDECENTER MØLLEPARKEN. Adresse: Damgade 5, 6400 Sønderborg. Kommune: Sønderborg. Leder: Marianne Krarup.

Tilsynsrapport 2012 OMRÅDECENTER MØLLEPARKEN. Adresse: Damgade 5, 6400 Sønderborg. Kommune: Sønderborg. Leder: Marianne Krarup. Tilsynsrapport 2012 J.nr. 5-2211-306/1 OMRÅDECENTER MØLLEPARKEN Adresse: Damgade 5, 6400 Sønderborg Kommune: Sønderborg Leder: Marianne Krarup Telefon: 88725050 E-post: mkrr@sonderborg.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport 2011. Bofællesskaberne Mariendalsvej 22 og Godthåbsvej 79B. Adresse: Mariendalsvej, 22, 2000 Frederiksberg. Kommune: Frederiksberg

Tilsynsrapport 2011. Bofællesskaberne Mariendalsvej 22 og Godthåbsvej 79B. Adresse: Mariendalsvej, 22, 2000 Frederiksberg. Kommune: Frederiksberg Tilsynsrapport 2011 Bofællesskaberne Mariendalsvej 22 og Godthåbsvej 79B 17. januar 2012 J.nr. 5-2911-25/1/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Rebild Kommune

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Rebild Kommune Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i Rebild Kommune 10. april 2013 Sagsnr. 5-2210-12/1/ Reference DSP T 7222 7990 E nord@sst.dk 2012 Tilsynene i Rebild Kommune Sundhedsstyrelsen har gennemført i alt

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Odense Kommune. Sundhedsstyrelsen. Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Odense Kommune. Sundhedsstyrelsen. Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe J.nr. 5-2210-1529/1 s tilsyn med plejehjem i Odense Kommune 2011 Embedslægerne Syddanmark, Sorsigvej 35, 6760 Ribe Tlf. 72 22 79 50 Fax 72 22 74 40 E-mail: syd@sst.dk Tilsynene i Odense Kommune har gennemført

Læs mere

Tilsynsrapport 2012 PLEJEHJEMMET SVENDEBJERGHAVE/ HOLMELUNDSVEJ. Adresse: Svendebjergvej 28A, 2650 Hvidovre. Kommune: Hvidovre. Leder: Kim Knudsen

Tilsynsrapport 2012 PLEJEHJEMMET SVENDEBJERGHAVE/ HOLMELUNDSVEJ. Adresse: Svendebjergvej 28A, 2650 Hvidovre. Kommune: Hvidovre. Leder: Kim Knudsen Tilsynsrapport 2012 PLEJEHJEMMET SVENDEBJERGHAVE/ HOLMELUNDSVEJ J.nr. /5-2211-1057/1/kpe Embedslægerne Hovedstaden Borups Alle 177 2400 København NV Tlf. 72227450 Fax 72227420 E-post info@sst.dk Dir. tlf.

Læs mere

EMBEDSLÆGEINSTITUTIONEN K ØBENHAVNS OG F REDERIKSBERG KOMMUNER

EMBEDSLÆGEINSTITUTIONEN K ØBENHAVNS OG F REDERIKSBERG KOMMUNER EMBEDSLÆGEINSTITUTIONEN K ØBENHAVNS OG F REDERIKSBERG KOMMUNER Årsrapport vedrørende Embedslægeinstitutionens tilsyn med plejehjem i Københavns Kommune 2005 Marianne Presskorn-Thygesen Sundhedsfaglig konsulent

Læs mere

Tilsynsrapport Helhedstilbuddet Gefion. J. nr.: /1. Adresse: Karpevænget 1D, 3460 Birkerød. Kommune: Rudersdal

Tilsynsrapport Helhedstilbuddet Gefion. J. nr.: /1. Adresse: Karpevænget 1D, 3460 Birkerød. Kommune: Rudersdal J. nr.: 4-27-113/1 Tilsynsrapport 2010 Helhedstilbuddet Gefion Adresse: Karpevænget 1D, 3460 Birkerød Kommune: Rudersdal Leder: Konstitueret forstander Jørgen Svendsen Dato for tilsynet: 12.august 2010

Læs mere

Dato: 12. marts J.nr /1. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Gentofte Kommune

Dato: 12. marts J.nr /1. Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Gentofte Kommune Dato: 12. marts 2014 J.nr. 5-2210-49/1 s tilsyn med plejehjem i Gentofte Kommune 2013 Tilsynene i Gentofte Kommune har gennemført i alt syv tilsynsbesøg på følgende plejehjem, som kommunen skriftligt har

Læs mere

Tilsynsrapport 2007 Plejecenter Lystholm og boenheden Asmundshøj

Tilsynsrapport 2007 Plejecenter Lystholm og boenheden Asmundshøj Jour.nr.: 4-17-22/2 Tilsynsrapport 2007 Plejecenter Lystholm og boenheden Asmundshøj Adresse: Lystholm: Lystholmvej 20, 3480 Fredensborg, Asmundshøj: Toftegårdsvænget 149, 3480 Fredensborg Kommune: Fredensborg

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport

Opfølgende tilsynsrapport Opfølgende tilsynsrapport 2011 Plejecentret Humlehaven J.nr. 4-17-56/6/MAT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf.

Læs mere

Tilsynsrapport Plejehjemmet Søndersø Opfølgende tilsyn. J. nr.: /5 P nr.: Adresse: Studekrogen 1, 3500 Værløse

Tilsynsrapport Plejehjemmet Søndersø Opfølgende tilsyn. J. nr.: /5 P nr.: Adresse: Studekrogen 1, 3500 Værløse J. nr.: 4-17-60/5 P nr.: 1013133855 Tilsynsrapport 2010 Plejehjemmet Søndersø Opfølgende tilsyn Adresse: Studekrogen 1, 3500 Værløse Kommune: Furesø Leder: Helle Fobian Thomsen Dato for tilsynet: 2. december

Læs mere

Herlev Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Herlev Bygade 90 2730 Herlev. ssf@herlev.dk

Herlev Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Herlev Bygade 90 2730 Herlev. ssf@herlev.dk Herlev Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Herlev Bygade 90 2730 Herlev ssf@herlev.dk j.nr. 4-17-252/1/VIBR Vedr.: Embedslægeinstitutionens tilsyn med plejeboligenheder i 2006. Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Viborg Kommune. 10. juli 2012 J.nr /1. Embedslægerne Midtjylland Lyseng Allé Højbjerg

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Viborg Kommune. 10. juli 2012 J.nr /1. Embedslægerne Midtjylland Lyseng Allé Højbjerg J.nr. 5-2210-21/1 Embedslægerne Midtjylland Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg s tilsyn med plejehjem i Tlf. 72 22 79 70 Fax 72 22 74 48 E-post midt@sst.dk Viborg Kommune 2011 Tilsynene i Viborg Kommune har gennemført

Læs mere

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Norddjurs Kommune. J.nr /1. Embedslægeinstitutionen Nord Lyseng Allé Højbjerg

Sundhedsstyrelsens tilsyn med plejehjem i. Norddjurs Kommune. J.nr /1. Embedslægeinstitutionen Nord Lyseng Allé Højbjerg J.nr. 5-2210-1584/1 Embedslægeinstitutionen Nord Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg s tilsyn med plejehjem i Tlf. 72 22 79 70 Fax 72 22 74 48 E-post midt@sst.dk Norddjurs Kommune 2012 Tilsynene i Norddjurs Kommune

Læs mere

Tilsynsrapport 2009. Ældreboligcentret Lyngehus. J. nr.: 4-17-3/4 P nr.: 1003625248. Adresse: Hillerødvej 48A, 3540 Lynge.

Tilsynsrapport 2009. Ældreboligcentret Lyngehus. J. nr.: 4-17-3/4 P nr.: 1003625248. Adresse: Hillerødvej 48A, 3540 Lynge. J. nr.: 4-17-3/4 P nr.: 1003625248 Tilsynsrapport 2009 Ældreboligcentret Lyngehus Adresse: Hillerødvej 48A, 3540 Lynge Kommune: Allerød Leder: Bente Nees Dato for tilsynet: 25. juni 2009 Telefon: 48 16

Læs mere

Tilsynsrapport 2007 Strandcentret

Tilsynsrapport 2007 Strandcentret Tilsynsrapport 2007 Strandcentret Adresse: Frydenhøj Allé 100, 2670 Greve Kommune: Greve Leder: Stella Hviid Dato for tilsynet: 7. maj 2007 Telefon: 43 59 00 00 E-post: shv@greve.dk T Tilsynet blev foretaget

Læs mere