Persondatapolitik for Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, Filial af Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ.), Sverige

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Persondatapolitik for Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, Filial af Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ.), Sverige"

Transkript

1 Persondatapolitik for Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, Filial af Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ.), Sverige De oplysninger, som vores kunder overdrager til os, behandler vi altid forsigtigt og ansvarligt. Denne politik beskriver, hvordan vi indsamler og anvender dine personoplysninger. Den beskriver også, hvilke rettigheder du har med hensyn til dine personoplysninger. Dataansvarlig er: Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, Filial af Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ.), Sverige CVR-nr Kontakt Hvis du vil kontakte os pr. brev med spørgsmål eller andre henvendelser om personoplysninger, kan du skrive til Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, Filial af Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ.) Postboks 100, 0900 København C. Du kan også kontakte os telefonisk på eller pr. til Hvad er personoplysninger? En personoplysning er en oplysning, som direkte eller indirekte kan kobles til en levende person eller til en person, som har været død i mindre end 10 år. Det er f.eks. navn og personnummer, men også andre oplysninger, der er specifikke for en persons fysiske, genetiske, psykiske, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet. Oplysninger som din IP-adresse eller din optagede stemme kan også være personoplysninger, hvis de kan kobles til dig. Visse personoplysninger betragtes som særligt følsomme og er omfattet af skærpede regler. Med følsomme personoplysninger menes der oplysninger, som afslører: race eller etnisk oprindelse politisk overbevisning religiøs eller filosofisk overbevisning fagforeningsmæssigt tilhørsforhold genetiske data biometriske data, som identificerer en fysisk person helbredsoplysninger oplysninger om en fysisk persons seksuelle forhold eller seksuelle orientering. 1(8)

2 Hvad er en behandling? Med behandling af personoplysninger menes alt, der foretages med oplysningerne. Eksempler på almindelig behandling af oplysninger er indsamling, registrering, søgning, bearbejdning, lagring, overførsel og sletning. Det er alene behandling, som foretages ved automatisk databehandling, eller som indgår i et register, der er omfattet af reglerne om databeskyttelse. Hvem indsamler I oplysninger om? Vi indsamler oplysninger om dig, når du har indgået eller vil indgå en aftale med os. Det kan f.eks. være i din egenskab af kunde, kautionist eller pantsætter. I nogle tilfælde indsamler vi også oplysninger om dig, når du er indbetaler, værge, forvalter, fuldmagtshaver, repræsentant, tegningsberettiget, enhver form for kontaktperson eller reel ejer. Du kan læse mere om, hvornår vi indsamler denne type af oplysninger i næste afsnit: "Hvilke oplysninger indsamler I, hvor kommer de fra, og hvordan gør I det?". Hvilke oplysninger indsamler I, hvor kommer de fra, og hvordan gør I det? Oplysninger, du giver til os Vi indsamler oplysninger om dig, som du selv direkte eller indirekte giver til os. Det kan bl.a. være: i forbindelse med en meddelelse eller en ansøgning, når du indgår en aftale med os, eller i øvrigt når vi administrerer aftaler. ved anden kontakt med os. F.eks. optager vi telefonsamtaler. Vi kan også gemme kommunikation, som vi får via . oplysninger, der stammer fra din anvendelse af netbanken, vores mobilapp eller andre internettjenester. Det kan f.eks. være oplysninger om, hvordan du bruger vores tjenester, oplysninger om dine køb og betalinger, din IP-adresse eller din geografiske placering. Læs mere om cookies på Oplysninger, vi indsamler om dig Ud over de oplysninger, som du selv giver os, kan vi indsamle oplysninger om dig fra anden side. Det kan f.eks. være, når vi: løbende opdaterer oplysninger om navn og kontaktoplysninger via Det Centrale Personregister (CPR) henter oplysninger fra kreditoplysningsvirksomheder foretager de kontroller, vi har pligt til, for at forhindre, at vores produkter og tjenester bruges til hvidvaskning af penge eller terrorfinansiering m.v., idet vi henter oplysninger fra sanktionslister hos internationale organisationer. 2(8)

3 Hvorfor og på hvilket grundlag behandler I mine personoplysninger? Vi behandler kun dine personoplysninger til visse specifikke formål og kun, når vi har et juridisk grundlag for at gøre det. For at forberede og administrere aftaler Vores almindeligste formål med at behandle dine personoplysninger er at dokumentere, administrere og gennemføre de aftaler, som vi har med dig. Vi skal indsamle personoplysninger til dette formål for at kunne indgå aftaler med dig. For at opfylde vores juridiske forpligtelser Vi har også brug for at behandle dine personoplysninger, så vi kan opfylde vores forpligtelser i henhold til retsregler eller myndighedsafgørelser. Det kan f.eks. være for at opfylde kravene i henhold til bogføringsloven for at opfylde kravene i henhold til hvidvaskloven for at kontrollere personoplysninger ved at holde dem op imod sanktionslister, som vi i henhold til lovgivningen og myndighedsafgørelser er forpligtet til at anvende for at kunne rapportere til SKAT, politiet, Finanstilsynet og andre danske og udenlandske myndigheder for at opfylde den svenske lovgivning om risikohåndtering, herunder behandling af oplysninger, der bruges til at kvalitetsbedømme kreditter til kapitaldækningsformål for at opfylde betalingsloven, f.eks. ved at give oplysninger til såkaldte tredjepartsleverandører af betalingstjenester, som har tilladelse til at levere tjenester vedrørende kontooplysninger eller betalingsinitiering, samt ved hjælp af de foranstaltninger, vi har truffet, for at overvåge betalinger med henblik på at opdage svindel. for at opfylde kapitalmarkedsloven og en del af bestemmelserne i lov om finansiel virksomhed. Når vi har en berettiget interesse Vi behandler dine personoplysninger, når det er nødvendigt, med et formål, og hvis vi efter en interesseafvejning har vurderet, at vores interesser vejer tungere end dine interesser og rettigheder. Når vi har en berettiget interesse, kan vi behandle dine personoplysninger for at gennemføre markeds- og kundeanalyser, så vi kan udvikle vores virksomhed og forbedre vores produktudbud til vores kunder. Oplysningerne kan også anvendes til at udvikle vores systemer og til at foretage kundeanalyser med henblik på at opdage svindel. 3(8)

4 Vi kan også behandle dine oplysninger for at kunne give dig personlige tilbud (i visse tilfælde kræves dit forudgående samtykke). En sådan markedsføring kan bl.a. være baseret på, hvordan du anvender vores tjenester, samt på din adfærd på vores digitale kanaler. Læs mere om cookies på og om profilering længere nede. Vi kan også bruge dine personoplysninger til at sende dig reklamer og tilbud (i visse tilfælde kræves dit forudgående samtykke). Er du ikke interesseret i at modtage markedsføring, kan du meddele det til os. Du kan læse mere om, hvordan du gør det, længere nede i afsnittet "Hvad skal jeg gøre for ikke at få markedsføring fra jer?". Når du har givet dit samtykke I visse tilfælde har vi brug for dit samtykke for at kunne behandle dine personoplysninger. Det gælder, f.eks. når du afgiver oplysninger, som indeholder såkaldte følsomme personoplysninger. Du kan læse, hvad en følsom personoplysning er, i et af afsnittene ovenfor "Hvad er personoplysninger?". Du kan når som helst trække et samtykke, du har givet, tilbage. Den behandling, vi allerede har foretaget, bliver ikke påvirket, men vi vil ikke kunne fortsætte med at behandle oplysningerne, hvis vi ikke har en anden grund til at gøre det. Hvis du trækker et samtykke tilbage, kan det påvirke visse aftalevilkår, f.eks. hvis du har fået en lavere pris på grund af de afgivne oplysninger, eller det kan betyde, at aftalen må ophøre, fordi vi ikke kan overholde den uden at have oplysningerne. Hvor længe gemmer I mine personoplysninger? Vi gemmer dine personoplysninger i aftalens løbetid. Derefter gemmer vi oplysningerne i normalt højst 10 år i med henvisning til forældelseslovens regler. I visse tilfælde behandler vi oplysningerne for at opfylde et lovkrav, som kan medføre en længere opbevaringsperiode end ellers. Det kan bl.a. være efter kapitalmarkedsloven og lov om finansiel virksomhed (5 år efter transaktionen/ydelsen), hvidvaskloven (5 år efter kundeforholdets ophør) eller bogføringsloven (5 år efter udløbet af det regnskabsår, oplysningerne vedrører). Hvis du ikke indgår en aftale med os, men f.eks. giver os personoplysninger i en ansøgning, gemmer vi normalt disse oplysninger i højst 3 måneder. I visse tilfælde kan vi være nødt til at gemme oplysningerne i længere tid, f.eks. på grund af hvidvaskloven. Hvordan beskytter I mine personoplysninger? Vi gør vores bedste for at beskytte dine personoplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, tab eller ændring, uautoriseret videregivelse eller 4(8)

5 uautoriseret adgang. Det gør vi med både tekniske og organisatoriske foranstaltninger. Vi bestræber os altid på ikke at behandle flere oplysninger end nødvendigt, og vi pseudonymiserer og anonymiserer dine oplysninger, når det er muligt. Hvis en samarbejdspartner behandler personoplysninger for os, en såkaldt databehandler, er samarbejdspartneren altid forpligtet til at opretholde et passende sikkerhedsniveau og træffe tilsvarende beskyttelsesforanstaltninger. Hvem kan få adgang til mine personoplysninger? Internt i SEB-koncernen Nogle gange kan et andet selskab i SEB-koncernen behandle dine personoplysninger. Det kan f.eks. være for at give dig tilbud om andre produkter eller for at kunne tilbyde dig rådgivning. Når det sker, baserer vi denne behandling på berettiget interesse eller samtykke. Desuden kræver hvidvaskloven, at vi internt i koncernen deler oplysninger om indberetning af eventuel mistanke om hvidvaskning eller terrorfinansiering til politiet. Uden for SEB-koncernen Det kan også forekomme, at dine oplysninger bliver behandlet af andre virksomheder, som vi samarbejder med, naturligvis altid inden for rammerne af de gældende regler om tavshedspligt. Sådanne andre virksomheder kan f.eks. være E- boks, Nets eller BEC. Når vi samarbejder med andre virksomheder om behandlingen af dine personoplysninger, sker det, for at vi kan opfylde vores aftale med dig eller på baggrund af en berettiget interesse. I henhold til lovgivningen skal vi også i visse tilfælde udlevere personoplysninger til forskellige myndigheder. Du kan læse mere om dette i et af afsnittene ovenfor "Hvorfor og på hvilket grundlag behandler I mine personoplysninger?". Overførsler til tredjelande (lande uden for EU og EØS) I visse tilfælde kan vi overføre personoplysninger til lande uden for EU og EØS (også kaldet tredjelande) samt til internationale organisationer. Vi foretager kun sådanne overførsler, hvis de øvrige regler i databeskyttelsesforordningen følges, og hvis nogen af disse forudsætninger er opfyldt: EU-Kommissionen har truffet beslutning om, at der er et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau i det aktuelle land. Vi har vedtaget andre passende beskyttelsesforanstaltninger, f.eks. standardkontraktbestemmelser eller bindende virksomhedsregler. Der er givet en særskilt tilladelse af tilsynsmyndighederne. Det er i særlige tilfælde tilladt i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning. 5(8)

6 Hvad er mine rettigheder? I henhold til databeskyttelsesreglerne har du ret til kontrol over dine egne oplysninger og til at få oplysninger om, hvordan vi behandler oplysninger om dig. Du kan kontakte os, hvis du benytter dig af nogen af dine rettigheder. Anmodning om en registerudskrift af personoplysningerne Du har ret til at få oplysning om, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, medmindre andre regler begrænser din ret til indsigt. Vi skal også tage hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse og til forretningshemmeligheder. Du kan få indsigt ved at anmode os om en registerudskrift. Privatkunder kan i netbanken se en række af de registrerede oplysninger eller anmode om en forenklet registerudskrift af personoplysninger, der behandles i netbanken, til at læse med det samme. Hvis du ikke er privatkunde med adgang til netbank, eller hvis du vil bestille en fuldstændig registerudskrift, kan du kontakte os. Rettelse af forkerte eller ufuldstændige oplysninger Hvis det viser sig, at vi behandler personoplysninger om dig, som er fejlagtige, har du ret til at anmode om, at oplysningerne bliver rettet. Du kan også anmode om, at en ufuldstændig oplysning bliver suppleret med yderligere oplysninger. Fjernelse af dine oplysninger Du har nogle tilfælde ret til at få nogle af eller alle dine personoplysninger slettet tidligere, end de ellers ville blive slettet. Det kaldes også "retten til at blive glemt". Ofte kan vi ikke slette alle oplysningerne. Eksempelvis må dine oplysninger ikke blive ikke slettet, hvis det er i strid med lovkrav om opbevaring, eller hvis vi skal bruge oplysningerne fortsat at kunne opfylde vores aftaler med dig. En række af lovkravene er nævnt i et af afsnittene ovenfor "Hvor længe gemmer I mine personoplysninger?". Begrænsning af, hvordan vi behandler dine oplysninger I visse situationer har du ret til at kræve, at vores behandling af dine oplysninger begrænses permanent eller i en periode. Det kan f.eks. være, hvis du mener, at en oplysning om dig er forkert, og vi har brug for at kontrollere det. Det kan også være, hvis du har gjort indsigelse mod en behandling, som vi baserer på berettiget interesse. Her må vi kontrollere, om vores grunde vejer tungere end dine. Indsigelse mod, hvordan vi behandler dine oplysninger Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på 6(8)

7 Flytning af dine oplysninger til en anden aktør Hvis vi behandler dine personoplysninger på baggrund af en aftale eller et samtykke, har du ret til at få udleveret de personoplysninger, som du selv har givet til os. Hvis det er teknisk muligt, har du også ret til at få oplysningerne flyttet til en anden aktør. Det kaldes for dataportabilitet. Indgivelse af klage til tilsynsmyndighederne Hvis du vil klage over den måde, vi har behandlet dine personoplysninger på, kan du kontakte tilsynsmyndighederne. I Danmark er det Datatilsynet. Læs mere på Datatilsynets hjemmeside Hvad er profilering? Profilering er, når dine personoplysninger behandles automatisk for at vurdere visse personlige egenskaber, fremfor alt din økonomiske situation, dine personlige præferencer, dine interesser, eller hvor du befinder dig. Vi indsamler statistiske oplysninger fra eksterne kilder. Det kan være oplysninger om livsstil og typisk adfærd ud fra demografiske oplysninger om husstanden. Ud fra disse statistiske oplysninger skaber vi profiler, og vi kan kombinere dem med oplysninger, som vi allerede har om dig. Vi benytter os af profilering for at lave kundeanalyser til markedsføringsformål. En sådan markedsføring kan bl.a. være baseret på oplysninger, som opnås, når du anvender vores tjenester og navigerer rundt på vores digitale kanaler. Vi benytter os også af profilering, så du får en forbedret oplevelse, når du benytter vores digitale tjenester f.eks. ved at tilpasse, hvilke tjenester og produkter der vises, når du bruger netbanken, og ved at skabe tilbud, som er tilpasset dig. Vi kan også benytte os af profilering for at overvåge transaktioner med henblik på at forhindre svindel og i forbindelse med automatiserede afgørelser. Du kan læse mere indsamling af oplysninger i et af afsnittene ovenfor "Hvilke oplysninger indsamler I, hvor kommer de fra, og hvordan gør I det?" Du kan også læse mere om automatiserede afgørelser i næste afsnit "Hvad er automatiserede afgørelser?". Når vi behandler personoplysninger til profilering, gør vi det enten på baggrund af lovkrav, vores berettigede interesse, for at opfylde vores aftale med dig eller efter at have opnået samtykke fra dig. Hvis vi har brug for dit samtykke, vil vi spørge dig, om du giver dit samtykke til behandlingen. 7(8)

8 Hvad er automatiserede afgørelser? I visse tilfælde kan vi anvende automatiserede afgørelser. Det kan f.eks. handle om, at vi automatisk godkender eller giver afslag på en kreditansøgning via internettet. Vores automatiserede afgørelser kan i visse tilfælde være baseret på profilering. Hvis en sådan afgørelse har retslige følger for dig eller på anden vis påvirker dig i betydelig grad, er der nogle begrænsninger. Den type afgørelser træffer vi kun, hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke, eller hvis det er nødvendigt for at kunne indgå eller fuldføre en aftale med dig. Hvad skal jeg gøre for ikke at få markedsføring fra jer? Du kan anmode om ikke at få markedsføring fra os. Du skal i dette tilfælde kontakte os og meddele, at du vil have en markedsføringsbegrænsning. Er du Private Banking kunde, kan du afmelde dig markedsføring pr. eller ved telefonopkald både med relation til ydelser og produkter samt invitation til arrangementer m.v., herunder det halvårlige investormøde. Du kan give besked til os på en af følgende måder: Til din Client Executive ved telefonopkald, brev eller , Til Private Banking afdelingen på tlf , eller I et brev til SEB, Att.: Private Banking, Postboks 100, 0900 København C. Databeskyttelsesrådgiver Vi har udpeget en databeskyttelsesrådgiver (Data Protection Officer, DPO), som har til opgave at overvåge, at vi følger reglerne for beskyttelse af personoplysninger. Databeskyttelsesrådgiveren skal gennemføre sit arbejde uafhængigt af SEB. Hvis du vil i kontakt med vores databeskyttelsesrådgiver, kan du gøre det ved at sende en til dpo@seb.dk eller et brev til Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, Filial af Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ.), Att. Databeskyttelsesrådgiveren (DPO), Postboks 100, 0900 København C. 8(8)

Persondatapolitik for Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S ( Selskabet )

Persondatapolitik for Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S ( Selskabet ) Persondatapolitik for Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S ( Selskabet ) Som investeringsforvaltningsselskab for en række investeringsforeninger, kapitalforeninger og investeringsselskaber (

Læs mere

Politik om databehandling Nordea Kredit

Politik om databehandling Nordea Kredit 1 (6) Side Politik om databehandling Nordea Kredit Som følge af EU s nye databeskyttelsesforordning har vi opdateret vores politik om databehandling. På de følgende sider kan du læse, hvordan vi behandler

Læs mere

Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger

Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger Information om behandling af persondata i Hvidbjerg Bank Generel oplysningspligt Inden Hvidbjerg Bank agerer som dataansvarlig,

Læs mere

Information om vores behandling af personoplysninger

Information om vores behandling af personoplysninger Information om vores behandling af personoplysninger Nordania Finans A/S (Danske Leasing A/S), som er en del af Danske Bank-koncernen, samt Nordania Leasing, division af Danske Bank A/S (i det følgende

Læs mere

Juni P/F BankNordik, Oknarvegur 5, Tórshavn, Færøerne, reg.nr Forordning (EU) 2016/679

Juni P/F BankNordik, Oknarvegur 5, Tórshavn, Færøerne, reg.nr Forordning (EU) 2016/679 Juni 2018 Information om BankNordiks behandling af kunders personoplysninger BankNordik er en finansiel institution, der tilbyder økonomisk rådgivning og ydelser til sine kunder. Som led i vores forretningsdrift

Læs mere

Information om behandling af persondata i Jyske Realkredit

Information om behandling af persondata i Jyske Realkredit Information om behandling af persondata i Jyske Realkredit Generel oplysningspligt Inden Jyske Realkredit agerer som dataansvarlig, skal du efter Databeskyttelsesforordningen have oplyst hvordan og hvornår,

Læs mere

Oplysning om behandling af personoplysninger om dig i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 13.

Oplysning om behandling af personoplysninger om dig i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 13. Oplysning om behandling af personoplysninger om dig i medfør af databeskyttelsesforordningen artikel 13. Du har rettet henvendelse til Den danske Design- og Håndsværksefterskole I den forbindelse skal

Læs mere

Information om PenSam s behandling af ansøgeres personoplysninger mv.

Information om PenSam s behandling af ansøgeres personoplysninger mv. Information om PenSam s behandling af ansøgeres personoplysninger mv. I PenSam passer vi godt på de personlige oplysninger, vi får i forbindelse med, at du søger en stilling hos os. Det gælder også, selvom

Læs mere

1. Generelt. 2. Dataansvarlig for persondata. 3. Hvornår behandler vi dine personoplysninger. 4. Hvilke oplysninger behandler vi om dig?

1. Generelt. 2. Dataansvarlig for persondata. 3. Hvornår behandler vi dine personoplysninger. 4. Hvilke oplysninger behandler vi om dig? 1. Generelt 2. Dataansvarlig for persondata 3. Hvornår behandler vi dine personoplysninger 4. Hvilke oplysninger behandler vi om dig? 5. Hvorfor behandler vi oplysninger om dig? 6. Lovgrundlaget for vores

Læs mere

September P/F BankNordik, Oknarvegur 5, Tórshavn, Færøerne, reg.nr Forordning (EU) 2016/679

September P/F BankNordik, Oknarvegur 5, Tórshavn, Færøerne, reg.nr Forordning (EU) 2016/679 September 2019 Information om BankNordiks behandling af kunders personoplysninger BankNordik er en finansiel institution, der tilbyder økonomisk rådgivning og ydelser til sine kunder. Som led i vores forretningsdrift

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR Slagelse Børneklub

PERSONDATAPOLITIK FOR Slagelse Børneklub PERSONDATAPOLITIK FOR Slagelse Børneklub 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, du giver til os, og/eller vi indsamler om dig, enten som led i et medlems-

Læs mere

Information om PenSam s behandling af personoplysninger m.v. til dig, som ikke er kunde i PenSam

Information om PenSam s behandling af personoplysninger m.v. til dig, som ikke er kunde i PenSam Information om PenSam s behandling af personoplysninger m.v. til dig, som ikke er kunde i PenSam I PenSam passer vi godt på de personlige oplysninger, vi får i forbindelse med sagsbehandling af vores kunders

Læs mere

Persondatapolitik. Information om behandling af persondata i Frøslev-Mollerup Sparekasse.

Persondatapolitik. Information om behandling af persondata i Frøslev-Mollerup Sparekasse. Persondatapolitik Information om behandling af persondata i Frøslev-Mollerup Sparekasse. Generel oplysningspligt. Inden Frøslev-Mollerup sparekasse agerer som dataansvarlig, skal du efter Databeskyttelsesforordningen

Læs mere

Persondatapolitik for VIAVANA.COM. GO WITH PASSION

Persondatapolitik for VIAVANA.COM. GO WITH PASSION Persondatapolitik for VIAVANA.COM 1 Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt 1.1. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION

PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION 1.1. Personoplysninger er alle typer oplysninger, som kan bruges til at identificere dig som person. Byens Netværk opfordrer dig derfor til at udvise agtpågivenhed med,

Læs mere

opfylde vores kontraktuelle forpligtelser over for dig, samt at

opfylde vores kontraktuelle forpligtelser over for dig, samt at PRIVATLIVSPOLITIK Det er vigtigt for FloodFrame A/S ( FloodFrame ), at du føler dig tryg ved at overlade persondata til os. Det er derfor også vigtigt, at du er oplyst om, hvilke oplysninger FloodFrame

Læs mere

Information om Danica Pensions behandling af personoplysninger

Information om Danica Pensions behandling af personoplysninger Information om Danica Pensions behandling af personoplysninger Danica Pension er en finansiel virksomhed, som tilbyder sine kunder pensionsopsparinger og forsikringsdækninger. Når du bliver kunde hos Danica

Læs mere

Kährs Groups databeskyttelsespolitik

Kährs Groups databeskyttelsespolitik Kährs Groups databeskyttelsespolitik KKährs Group værner om din personlige integritet og forklarer i denne informationstekst, hvordan Kährs Group indsamler og bruger dine personoplysninger. Vi beskriver

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION

PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION 1.1. Personoplysninger er alle typer oplysninger, som kan bruges til at identificere dig som person. Frandsen El A/S (fremover betegnet som FE) opfordrer dig derfor til

Læs mere

Privatlivspolitik for Danske Andelskassers Bank A/S

Privatlivspolitik for Danske Andelskassers Bank A/S Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 I CVR-nr. 31843219 Privatlivspolitik for Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S ( Banken, DAB ) er en finansiel institution, der

Læs mere

Politik om databehandling

Politik om databehandling Politik om databehandling Med indførelsen af EU s nye databeskyttelsesforordning har vi opdateret vores politik om databehandling. På de følgende sider kan du læse, hvordan vi behandler oplysninger om

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL

PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL PERSONDATAPOLITIK FOR ORDET OG ISRAEL 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et medlems-/kunde-

Læs mere

N. Zahles Skole Persondatapolitik

N. Zahles Skole Persondatapolitik N. Zahles Skole Persondatapolitik Indholdsfortegnelse Side 1. Baggrund for persondatapolitikken 3 2. Formål med persondatapolitikken 3 3. Definitioner 3 4. Ansvarsfordeling 4 5. Ansvarlighed 5 6. Lovlighed,

Læs mere

Introduktion til persondataforordning

Introduktion til persondataforordning Introduktion til persondataforordning Lektor Dorte Høilund Anvendelse fra 25. maj 2018 Direktiv contra forordning Mange muligheder for nationale særregler Opbygning og struktur Forslag til Databeskyttelseslov

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE

PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE PERSONDATAPOLITIK FOR HOLMSBORG SOMMERLEJRE 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, du giver til os, og/eller vi indsamler om dig, enten som led i et

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR DANSK TOURETTE FORENING

PERSONDATAPOLITIK FOR DANSK TOURETTE FORENING PERSONDATAPOLITIK FOR DANSK TOURETTE FORENING 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som

Læs mere

Hvorfor registrerer og bruger vi dine personoplysninger?

Hvorfor registrerer og bruger vi dine personoplysninger? Information om vores behandling af personoplysninger First Lease A/S, som er en del af Autohuset Vestergaard koncernen, er et leasingselskab, der tilbyder fleksible leasingløsninger af både person- og

Læs mere

Persondatapolitik i Dansk Oplysnings Forbund

Persondatapolitik i Dansk Oplysnings Forbund Persondatapolitik i Dansk Oplysnings Forbund 1. Om DOF s persondatapolitik. I dette dokument beskrives, hvordan vi indsamler, behandler og opbevarer personoplysninger. Det er vores klare mål at skabe åbenhed

Læs mere

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S.

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Maj P/F BankNordik, Oknarvegur 5, Tórshavn, Færøerne, reg.nr Forordning (EU) 2016/679

Maj P/F BankNordik, Oknarvegur 5, Tórshavn, Færøerne, reg.nr Forordning (EU) 2016/679 Maj 2019 Information om BankNordiks behandling af kunders personoplysninger BankNordik er en finansiel institution, der tilbyder økonomisk rådgivning og ydelser til sine kunder. Som led i vores forretningsdrift

Læs mere

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf.

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf. Persondatapolitik Dataansvarlig ITD Forsikringsmægler A/S Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 38725440 1. Introduktion Denne persondatapolitik (herefter benævnt Politikken") beskriver, hvordan ITD

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR AXIS

PERSONDATAPOLITIK FOR AXIS PERSONDATAPOLITIK FOR AXIS 1. Generelt 1.1. Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et medlems-/ eller bidragyderforhold

Læs mere

Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS

Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS Cookie- og Privatlivspolitik for Karen Rasmussens Rengøring ApS Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik,

Læs mere

Persondatapolitik for Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark

Persondatapolitik for Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark Persondatapolitik for Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og som vi indsamler om dig,

Læs mere

CC GROUP DENMARK Databehandleraftale Kunde Version: (herefter samlet benævnt "Parterne" og hver for sig "Part")

CC GROUP DENMARK Databehandleraftale Kunde Version: (herefter samlet benævnt Parterne og hver for sig Part) DATABEHANDLERAFTALE Aftalen foreligger mellem Adresse Post nr. og By CVR. nr. xx xx xx xx (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) og CC GROUP DENMARK Møllebugtvej 5 7000 Fredericia Att: CVR. nr. 27415032

Læs mere

1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du

1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du PERSONDATAPOLITIK FOR FORENINGEN EVENTYRJUL 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som

Læs mere

Databeskyttelse i Styrelsen for Patientsikkerhed

Databeskyttelse i Styrelsen for Patientsikkerhed Databeskyttelse i Styrelsen for Patientsikkerhed Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med de gældende regler om databeskyttelse. Dette betyder, at du har en række rettigheder, som du

Læs mere

1.1 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver

1.1 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver PRIVATLIVSPOLITIK FOR DIABETESFORENINGEN 1 Generelt 1.1 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led

Læs mere

Privatlivspolitik for Vejle Rejser ApS.

Privatlivspolitik for Vejle Rejser ApS. Privatlivspolitik for Vejle Rejser ApS. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan

Læs mere

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER Persondatapolitik Opdateret maj 2018 1. Generelt a) Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan Pålsson Arkitekter AS ("Tegnestuen", "os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK for Advokatfirmaet Gaarn Pedersen. (Opdateret maj 2018)

PRIVATLIVSPOLITIK for Advokatfirmaet Gaarn Pedersen. (Opdateret maj 2018) PRIVATLIVSPOLITIK for Advokatfirmaet Gaarn Pedersen CVR-nr.: 34 93 22 04 (Opdateret maj 2018) Advokatfirmaet Gaarn Pedersen herefter benævnt (Gaarn Pedersen) er en del af Denlaw Advokater - et kontorfællesskab

Læs mere

Behandling af kundens personoplysninger

Behandling af kundens personoplysninger Behandling af kundens personoplysninger Formål med behandling af personoplysninger Lån & Spar Bank A/S behandler oplysninger om kunden til brug for udbud af finansielle tjenesteydelser af enhver art, herunder

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR ADHD-FORENINGEN

PERSONDATAPOLITIK FOR ADHD-FORENINGEN PERSONDATAPOLITIK FOR ADHD-FORENINGEN 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i

Læs mere

Vilkår for behandling af personoplysninger

Vilkår for behandling af personoplysninger Vilkår for behandling af personoplysninger Indsamling og behandling af personoplysninger AL Finans (ALF) indhenter oplysninger til brug for tilbud af finansielle ydelser af enhver art, herunder betalinger,

Læs mere

KERTEMINDE FORSYNING - VARME A/S Kohaven Kerteminde CVR-nr Kundeservice:

KERTEMINDE FORSYNING - VARME A/S Kohaven Kerteminde CVR-nr Kundeservice: Side 1 af 6 Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos vores 5 forskellige selskaber der repræsenterer: Kerteminde Forsyning A/S Kerteminde Forsyning - Spildevand A/S Kerteminde Forsyning - Vand

Læs mere

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Persondatapolitik Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Kontaktoplysninger

Læs mere

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr. 11 57 33 47.

Læs mere

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata.

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata. Pharmaforce ApS CVR nr. 26394198 PERSONDATAPOLITIK 1. Databeskyttelsesforordningen og persondataloven 1.1 Databeskyttelsesforordningen og Persondataloven regulerer behandling af personoplysninger, som

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR BAPTISTERNES BØRNE- OG UNGDOMSFORBUND

PERSONDATAPOLITIK FOR BAPTISTERNES BØRNE- OG UNGDOMSFORBUND PERSONDATAPOLITIK FOR BAPTISTERNES BØRNE- OG UNGDOMSFORBUND 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om

Læs mere

Temporents privatlivspolitik

Temporents privatlivspolitik Temporents privatlivspolitik Generelt Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtig for Temporent. Vores mål er, at du skal kunne føle dig tryg, når vi behandler dine personoplysninger. I vores egenskab

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR Café Exit

PERSONDATAPOLITIK FOR Café Exit 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et medlems-/kunde- eller bidragyderforhold

Læs mere

TEMP-TEAMs Privatlivspolitik

TEMP-TEAMs Privatlivspolitik TEMP-TEAMs Privatlivspolitik Indledning Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde.

Læs mere

1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og

1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og PERSONDATAPOLITIK FOR Dansk Forening for Tuberøs Sclerose 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og som vi indsamler om dig, enten

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR DANSK FORENING FOR NEUROFIBROMATOSIS RECKLINGHAUSEN

PERSONDATAPOLITIK FOR DANSK FORENING FOR NEUROFIBROMATOSIS RECKLINGHAUSEN PERSONDATAPOLITIK FOR DANSK FORENING FOR NEUROFIBROMATOSIS RECKLINGHAUSEN 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi

Læs mere

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside:

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside: Privatpolitik Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde. Det er derfor vigtigt for

Læs mere

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord

Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Privatlivspolitik for Konferencesalen/Storcenter Nord Version: 24-05-2018 Din databeskyttelse bliver taget alvorligt Vi har vedtaget denne privatlivspolitik, som danner grundlag for vores behandling af

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR Aniridi Danmark

PERSONDATAPOLITIK FOR Aniridi Danmark PERSONDATAPOLITIK FOR Aniridi Danmark 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. for. Startup Central ApS ( Selskabet )

PRIVATLIVSPOLITIK. for. Startup Central ApS ( Selskabet ) 1. INDLEDNING PRIVATLIVSPOLITIK for Startup Central ApS ( Selskabet ) Advokat Peter Agentoft Nielsen (L) Partner pag@lrp.dk Adresser: Løvenørnsgade 17 8700 Horsens Vesterbrogade 16 8722 Hedensted Tlf.

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger.

PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger. PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger. 1) DATAANSVARLIG Den juridiske enhed, som er ansvarlig

Læs mere

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as Version 1.0 Maj 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som

Læs mere

Privatlivspolitik Erhvervshus Midtjylland

Privatlivspolitik Erhvervshus Midtjylland Privatlivspolitik Erhvervshus Midtjylland INFORMATION OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER For os er ansvarlig omgang med dine personoplysninger vigtig. Nedenfor kan du læse hvordan vi behandler personoplysninger

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK for. Mercy Outreach Danmark

PERSONDATAPOLITIK for. Mercy Outreach Danmark PERSONDATAPOLITIK for Mercy Outreach Danmark 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som

Læs mere

Profil Optik Butikker A/S INTEGRITETSPOLITIK. Profil Optik Butikker A/S

Profil Optik Butikker A/S INTEGRITETSPOLITIK. Profil Optik Butikker A/S INTEGRITETSPOLITIK Profil Optik Butikker A/S Indhold INTEGRITETSPOLITIK... 3 Dataansvarlig for persondata... 3 Hvilke personoplysninger behandler vi og til hvilket formål... 3 Oplysninger, som er omfattet

Læs mere

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger.

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger. PRIVATLIVSPOLITIK Royal Design Group AB værner om dit privatliv. Vi vil derfor oplyse dig om, hvordan vi behandler de personoplysninger, som du giver os, samt hvilke rettigheder du har. Kort sagt behandler

Læs mere

Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig )

Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) og Steuermann ApS Flæsketorvet 68 1711 København V CVR. nr. 35809422 (i det følgende betegnet Databehandler ) (herefter samlet

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder. Nuværende og tidligere gæster hos Royal Scandinavian Casino I/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer

Læs mere

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Dataansvarlig ITD, Brancheorganisation For Den Danske Vejgodstransport Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 40990917 1. Introduktion Denne persondatapolitik

Læs mere

Databeskyttelsespolitik

Databeskyttelsespolitik EKKOfonden Databeskyttelsespolitik - Til dig der får hjælp af EKKOfonden jfc 16-01-2018 DATAANSVAR Vi tager din databeskyttelse alvorligt Kontaktoplysninger Vi sikrer fair og transparent databehandling

Læs mere

Privatlivspolitik og sikkerhed i Green Volcano

Privatlivspolitik og sikkerhed i Green Volcano Privatlivspolitik og sikkerhed i Green Volcano Privatlivspolitk Indhold Privatlivspolitk Indhold Vi tager din databeskyttelse alvorligt Dataansvar Kontaktoplysninger Vi sikrer fair og transparent databehandling

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder. Privatlivspolitik Kunder og potentielle kunder hos El-Net Øst A/S Version 2.0 juni 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi

Læs mere

Indhold og formål. Persondataansvar hos DMT A/S. Definitioner. Generelt om behandling af persondata

Indhold og formål. Persondataansvar hos DMT A/S. Definitioner. Generelt om behandling af persondata Indhold og formål Denne politik gælder for behandling af personoplysninger til følgende formål hos Dansk Materiale Teknik A/S ("DMT A/S", "vi", "vores" eller "os") og henvender sig til dig, der arbejder

Læs mere

Curanet A/S Databehandleraftale. Version: (herefter samlet benævnt "Parterne" og hver for sig "Part")

Curanet A/S Databehandleraftale. Version: (herefter samlet benævnt Parterne og hver for sig Part) DATABEHANDLERAFTALE Databehandleraftalen foreligger mellem Åstvej 10, B 7190 Billund CVR. nr. 30 56 13 17 (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) og Curanet A/S Højvangen 4 8660 Skanderborg CVR. nr. 29

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven 59 4000 Roskilde Danmark CVR-nr.: 66234118 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse af

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S

PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S PERSONDATAPOLITIK FOR HETAG TAG MATERIALER A/S 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( i det efterfølgende benævnt Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller indsamler

Læs mere

Behandling af persondata i EL Andersen A/S

Behandling af persondata i EL Andersen A/S Behandling af persondata i EL Andersen A/S Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led i et kunde- eller medarbejderforhold

Læs mere

Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab FORTEGNELSE OVER BEHANDLINGSAKTIVITER. Dataansvarlig: Databehandler: Udarbejdet: Næste revision:

Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab FORTEGNELSE OVER BEHANDLINGSAKTIVITER. Dataansvarlig: Databehandler: Udarbejdet: Næste revision: Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab FORTEGNELSE OVER BEHANDLINGSAKTIVITER Dataansvarlig: Databehandler: Område: Kunder Udarbejdet: Næste revision: Dataansvarlig Virksomhedens kontaktoplysninger

Læs mere

Oplysninger om vores behandling af kunders og andre interessenters personoplysninger mv.

Oplysninger om vores behandling af kunders og andre interessenters personoplysninger mv. FF - Persondatapolitik Oplysninger om vores behandling af kunders og andre interessenters personoplysninger mv. Med denne persondatapolitik ønsker vi at oplyse alle interessenter, samarbejdspartnere, kunder

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR FRIMENIGHEDEN BROEN

PERSONDATAPOLITIK FOR FRIMENIGHEDEN BROEN PERSONDATAPOLITIK FOR FRIMENIGHEDEN BROEN 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som led

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR AARHUS BILLED- OG MEDIESKOLE

PRIVATLIVSPOLITIK FOR AARHUS BILLED- OG MEDIESKOLE PRIVATLIVSPOLITIK FOR AARHUS BILLED- OG MEDIESKOLE 1 Generelt 1.1 I denne privatlivspolitik (herefter politik ) kan du læse, hvilke oplysninger Aarhus Billed- og Medieskole (herefter Aaboms ) indsamler,

Læs mere

Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivs- og cookiepolitik Privatlivs- og cookiepolitik 1. Indledning 1.1 Lundgrens Advokatpartnerselskab behandler oplysninger om nuværende og mulige klienter, samarbejdspartnere og leverandører samt besøgende på vores hjemmeside

Læs mere

1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du

1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du PERSONDATAPOLITIK OG COOKIEPOLITIK FOR BØRN & TRO 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten

Læs mere

Persondatapolitik i Yoga Being

Persondatapolitik i Yoga Being Persondatapolitik i Yoga Being 1. Om skolens persondatapolitik. I dette dokument beskrives, hvordan vi indsamler, behandler og opbevarer personoplysninger. Det er vores klare mål at skabe åbenhed omkring

Læs mere

Surftown A/S. Regionsgolf-Danmark DATABEHANDLERAFTALE. Databehandleraftalen foreligger mellem. Regionsgolf-Danmark.

Surftown A/S. Regionsgolf-Danmark DATABEHANDLERAFTALE. Databehandleraftalen foreligger mellem. Regionsgolf-Danmark. Surftown A/S Regionsgolf-Danmark 08-05-2018 DATABEHANDLERAFTALE Databehandleraftalen foreligger mellem Regionsgolf-Danmark Michael Hansen Søndermarkvej, 60 4200 Slagelse CVR. nr. 34759316 (i det følgende

Læs mere

Privatlivspolitik. for Odense LM

Privatlivspolitik. for Odense LM Privatlivspolitik for Odense LM 1. Generelt 1.1 Denne Privatlivspolitik er gældende for samtlige personoplysninger, som du giver til Odense LM og/eller som Odense LM indsamler om dig, fordi du er tilknyttet

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR FANCONI ANÆMI DANMARK

PERSONDATAPOLITIK FOR FANCONI ANÆMI DANMARK PERSONDATAPOLITIK FOR FANCONI ANÆMI DANMARK 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, enten som

Læs mere

Databehandleraftale

Databehandleraftale Databehandleraftale 25.04.2018 DATABEHANDLERAFTALE Aftalen foreligger mellem Navn (Dataansvarlig) Adresse By og Graungaard Solution Aps (Databehandler) Lykkesholm 2 2690 Karlslunde CVR. nr. 36738367 Ovennævnte

Læs mere

Persondatapolitik for Landsforeningen for Marfan Syndrom i Danmark

Persondatapolitik for Landsforeningen for Marfan Syndrom i Danmark Persondatapolitik for Landsforeningen for Marfan Syndrom i Danmark 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og som vi indsamler

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Miljørådgivning Danmark Farverland 5 2600 Glostrup CVR-nr. 39126990 E-mail: info@mrdk.dk

Læs mere

Privatlivspolitik. Odense LMU

Privatlivspolitik. Odense LMU Privatlivspolitik Odense LMU 1. Generelt 1.1. Denne Privatlivspolitik er gældende for samtlige personoplysninger, som du giver til Odense LMU og/eller som Odense LMU indsamler om dig, fordi du er tilknyttet

Læs mere

Privatlivspolitik. for SUN DESIGN A/S.

Privatlivspolitik. for SUN DESIGN A/S. Privatlivspolitik for SUN DESIGN A/S. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Privatlivspolitik for LTECH A/S

Privatlivspolitik for LTECH A/S Privatlivspolitik for LTECH A/S Kontaktoplysninger: LTECH A/S Industriparken 31 2750 Ballerup CVR-nummer: 26398576 Direktør: Henrik Holmgren Hjemmeside: http://ltech.dk/ Mail: info@ltech.dk Kontakt: Tina

Læs mere

Information om vores behandling af personoplysninger. Hvorfor registrerer og bruger vi dine personoplysninger?

Information om vores behandling af personoplysninger. Hvorfor registrerer og bruger vi dine personoplysninger? Information om vores behandling af personoplysninger Nordania Finans A/S (Danske Leasing A/S), som er en del af Danske Bank-koncernen, samt Nordania Leasing, division af Danske Bank A/S (i det følgende

Læs mere

De oplysninger vi skal give dig er følgende:

De oplysninger vi skal give dig er følgende: Bilag 1.2: Underretning om indsamling af personoplysninger i Løn- og personaleadministrationen (Henfører til Retningslinje om den registreredes rettigheder) skal orientere dig om, at vi har modtaget oplysninger

Læs mere

KUNDEADMINISTRATION PRIVATLIVSPOLITIK

KUNDEADMINISTRATION PRIVATLIVSPOLITIK KUNDEADMINISTRATION PRIVATLIVSPOLITIK Formålene med og retsgrundlaget for FynBus behandling af dine personoplysninger FYNBUS BEHANDLER DINE PERSONOPLYSNINGER FynBus behandler personoplysninger om dig (den

Læs mere

Vandforsyningens håndtering af den kommende persondataforordning. Danske Vandværker

Vandforsyningens håndtering af den kommende persondataforordning. Danske Vandværker Vandforsyningens håndtering af den kommende persondataforordning Danske Vandværker Praktiske spørgsmål vi modtog Hvem har ansvaret for beskyttelse af forbrugernes persondata? Er medlemslister i ringbindsmapper

Læs mere

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Privatlivspolitik Denne politik om beskyttelse af persondata gælder vores hjemmesider og alle tjenester, der henviser til denne politik, uanset hvordan du får adgang til tjenesterne, herunder adgang via

Læs mere

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger.

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger. Privatlivspolitik 1. Indledning Beskyttelse af dine Personoplysninger har Selskabets højeste prioritet. Selskabet behandler Personoplysninger og har derfor vedtaget denne personoplysningspolitik, der fortæller

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Scandic Entreprise ApS Farverland 5, bygning C 2600 Glostrup CVR-nr. 32468632. E-mail: info@scandicentreprise.dk

Læs mere

Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning.

Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Hillerød Varme A/S Beskyttelse af dit privatliv Vi tager behandling af dine persondata alvorlig. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling. Denne privatlivspolitik fortæller, hvordan vi behandler

Læs mere

Politikken beskrivelser hvordan vi behandler persondata om vores medlemmer og netværk.

Politikken beskrivelser hvordan vi behandler persondata om vores medlemmer og netværk. Vi tager beskyttelse af dine persondata alvorligt Business Lolland-Falster er en erhvervsorganisation med et lokalt, regionalt, nationalt og internationalt netværk. Business Lolland-Falster er ansvarlig

Læs mere