Profil Optik Butikker A/S INTEGRITETSPOLITIK. Profil Optik Butikker A/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Profil Optik Butikker A/S INTEGRITETSPOLITIK. Profil Optik Butikker A/S"

Transkript

1 INTEGRITETSPOLITIK Profil Optik Butikker A/S

2 Indhold INTEGRITETSPOLITIK... 3 Dataansvarlig for persondata... 3 Hvilke personoplysninger behandler vi og til hvilket formål... 3 Oplysninger, som er omfattet af patientdataloven... 3 Om tavshedspligt... 3 Tabel over behandling af personoplysninger Synsundersøgelseskunde: Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilket formål Abonnementskunde: Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilket formål Kreditkøbskunde: Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilket formål Bogføring af indbetalinger: Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilket formål... 6 Fra hvilke kilder får vi dine personoplysninger... 6 Hvem kan vi dele dine personoplysninger med... 6 Hvor behandler vi dine personoplysninger?... 7 Hvor længe behandles dine oplysninger?... 7 Hvordan beskytter vi dine oplysninger?... 7 Hvilke rettigheder har du som registreret? Ret til adgang (såkaldt registerudskrift): Ret til korrektion: Ret til sletning: Ret til begrænsning: Ret til at gøre indsigelser mod visse typer af behandling: Ret til dataportabilitet:... 9 Kontaktoplysninger Ved anmodning om udskrift af dine personoplysninger Ved øvrige spørgsmål... 9 Hvad indebærer det, at datatilsynet er tilsynsmyndighed?... 9 Links... 9 Ændringer i politikken... 9

3 INTEGRITETSPOLITIK Din personlige integritet og beskyttelsen af dine personoplysninger er vigtig for Profil Optik. Profil Optiks integritetspolitik handler om at informere dig om, hvilken slags oplysninger Profil Optik indsamler, og hvordan oplysningerne anvendes. Den beskriver også dine rettigheder, og hvordan du kan gøre dem gældende. Det er vigtigt, at du sætter dig ind i og forstår integritetspolitikken og føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål. Dataansvarlig for persondata Profil Optik Butikker A/S (CVR nr ) Hovedgaden 451B, 2640 Hedehusene, Danmark er dataansvarlig for Profil Optiks behandling af dine personoplysninger og har ansvaret for, at en sådan behandling sker i overensstemmelse med gældende lovgivning. Hvilke personoplysninger behandler vi og til hvilket formål Profil Optik behandler personoplysninger, som du som kunde afgiver eller har afgivet til os, for at vi kan administrere dine køb og opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde. Oplysninger, som er omfattet af patientdataloven Vi behandler også personoplysninger for at overholde vores forpligtelser over for dig og for at opfylde vores juridiske forpligtelser (eksempelvis vedrørende journalhåndtering iht. patientdataloven (PDL) for de kunder, som får foretaget en synsundersøgelse). Hos Profil Optik er vi iht. PDL forpligtede til at føre en journal for de kunder, som får foretaget en eller anden form for synsundersøgelse hos os. I journalen noterer vi for eksempel oplysninger om din identitet, dit personnummer, væsentlige oplysninger om din helbredshistorik, oplysninger om behandling og andre foranstaltninger samt oplysninger om, hvornår og hvem der har lavet notatet i journalen. Om tavshedspligt Tavshedspligt gælder for personoplysninger og andre personlige forhold. Tavshedspligt og rettighedssystem regulerer, hvem der har adgang til personoplysningerne. Den medarbejder, der har brug for oplysningerne i sit arbejde, har ret til at få adgang til oplysningerne, men har tavshedspligt over for andre. Medarbejderen har ikke adgang til andre oplysninger end dem, som medarbejderen i det enkelte tilfælde har brug for for at kunne udføre sit arbejde. Tabel over behandling af personoplysninger Følgende tabeller viser de behandlinger af personoplysninger, som Profil Optik foretager, til hvilket formål, lovgrundlaget for behandlingen samt hvor længe oplysningerne opbevares. Hvis du mener, at du falder ind under en af kundekategorierne af registrerede, er dine personoplysninger ikke nødvendigvis omfattet af alle de nævnte behandlinger. Se afsnit 11 og 12 i dette dokument, hvis du vil vide mere om dine rettigheder, og hvem du kan henvende dig til ved anmodning om at få adgang til dine specifikke personoplysninger.

4 5.1. Synsundersøgelseskunde: Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilket formål Formål Behandlinger som foretages Kategorier af personoplysninger For at kunne booke en tid til synsundersøgelse Anvendelse og registrering af personoplysninger ved booking af synsundersøgelse via hjemmeside eller butik Lovgrundlag: Interesseafvejning - Behandlingen er nødvendig til formål, som vedrører den persondataansvarliges eller en tredje parts berettigede interesser, hvis ikke den registreredes interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder vejer tungere og kræver beskyttelse af personoplysninger. Opbevaringstid: Brugen til dette formål afsluttes efter afslutningen af synsundersøgelse, men opbevares derefter som oplysning indført i journalen. For at kunne gennemføre en synsundersøgelse Anvendelse og registrering af personoplysninger ved synsundersøgelse Helbredsoplysninger Eventuelle oplysninger fra anden optiker Lovgrundlag: Juridisk forpligtelse - Denne indsamling af dine personoplysninger kræves iht. loven. Hvis vi ikke får disse oplysninger, kan vi ikke opfylde vores juridiske forpligtelser, og vi kan være tvunget til at nægte dig en synsundersøgelse. Opbevaringstid: I henhold til patientdataloven skal en journal opbevares i mindst 10 år, efter at den sidste oplysning er indført i journalen. Ved behov gennemføres en dybdegående undersøgelse af patientens øjensundhed Analyse og opbevaring af fotografier af øjenbunden Helbredsoplysninger Lovgrundlag: 1) Interesseafvejning - Behandlingen (analyse) er nødvendig til formål, som vedrører den persondataansvarliges eller en tredje parts berettigede interesser, hvis ikke den registreredes interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder vejer tungere og kræver beskyttelse af personoplysninger. 2) Juridisk forpligtelse - Denne behandling (opbevaring) af dine personoplysninger kræves iht. loven. Opbevaringstid: I henhold til patientdataloven skal en journal opbevares i mindst 10 år, efter at den sidste oplysning er indført i journalen. For at kunne fakturere en gennemført synsundersøgelse og køb af briller/linser Overførsel af personoplysninger til kommune, region eller anden myndighed samt værge ved fakturering Læsning, anvendelse og registrering af personoplysninger som dokumentation ved fakturering til arbejdsgiver, enkeltmandsfirma, kunde Recept på briller Arbejdsgiverens kontaktoplysninger Lovgrundlag: Interesseafvejning - Behandlingen er nødvendig til formål, som vedrører den persondataansvarliges eller en tredje parts berettigede interesser, hvis ikke den registreredes interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder vejer tungere og kræver beskyttelse af personoplysninger.

5 Opbevaringstid: Opbevares i mindst 5 år iht. bogføringsloven. For at kunne bestille glas eller tilpassede linser fra leverandør Anvendelse af personoplysninger Recept på brilleordination Recept på linseordination Lovgrundlag: Interesseafvejning - Behandlingen er nødvendig til formål, som vedrører den persondataansvarliges eller en tredje parts berettigede interesser, hvis ikke den registreredes interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder vejer tungere og kræver beskyttelse af personoplysninger. Opbevaringstid: I henhold til patientdataloven skal en journal opbevares i mindst 10 år, efter at den sidste oplysning er indført i journalen. For at kunne kontakte kunder i forbindelse med afhentning af bestilte varer Anvendelse af personoplysninger Opbevaringstid: Anvendelsen til dette formål afsluttes efter aftalens ophør, men opbevares til andet formål. For at kunne tilbyde kunder afbetaling ved køb af tjenester og varer Registrering og overførsel af personoplysninger til kreditinstitutter og banker Opbevaringstid: Opbevares i mindst 5 år iht. bogføringsloven Abonnementskunde: Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilket formål Formål Behandlinger som foretages Kategorier af personoplysninger For at kunne overholde aftaler med abonnementskunder Indsamle og registrere personoplysninger i abonnementsportalen for nye abonnementskunder Brug af personoplysninger fra øjenundersøgelse Opbevare personoplysninger Helbredsoplysninger Bankkonto Købs-, betalings- og servicehistorik Opbevaringstid: Opbevares i abonnementsperiodens bindingsperiode og i 12 måneder derefter. Helbredsoplysninger i henhold til patientdataloven i mindst 10 år, efter at den sidste oplysning er indført i journalen.

6 5.3. Kreditkøbskunde: Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilket formål Formål Behandlinger som foretages Kategorier af personoplysninger For at kunne overholde aftaler med kreditkøbskunde Indsamle og registrere personoplysninger i kundeportalen for nye kreditkøbs kunde Brug af personoplysninger fra øjenundersøgelse Opbevare personoplysninger Helbredsoplysninger Bankkonto Købs-, betalings- og servicehistorik Opbevaringstid: Opbevares i kreditkøbs bindingsperiode og i 12 måneder derefter. Helbredsoplysninger i henhold til patientdataloven i mindst 10 år, efter at den sidste oplysning er indført i journalen Bogføring af indbetalinger: Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilket formål Formål Behandlinger som foretages Kategorier af personoplysninger For at kunne bogføre indbetalinger For at kunne minde om forfaldne fakturaer For at sende dokumentation til inkasso ved tilbagevendende forfaldne fakturaer Indsamle og registrere personoplysninger i økonomisystemet Strukturering af personoplysninger Overførsel af personoplysninger i inkassosager Kundenummer Fakturanummer Opbevaringstid: I henhold til bogføringsloven skal økonomiske oplysninger opbevares i mindst 5 år. Fra hvilke kilder får vi dine personoplysninger De personoplysninger, vi behandler, har Profil Optik fået fra dig, når du henvender dig til Profil Optik i forbindelse med synsundersøgelser eller køb af et andet produkt hos Profil Optik. Udover de oplysninger, du selv afgiver til os, kan vi også indsamle personoplysninger fra en anden (såkaldt tredjepart). De oplysninger, vi indsamler fra tredjepart, er følgende: - Adresseoplysninger fra offentlige registre for at vi kan være sikre på, at vi har de rigtige adresseoplysninger om dig. Hvem kan vi dele dine personoplysninger med I de tilfælde hvor det er nødvendigt for, at vi kan tilbyde vores tjenester, deler vi dine personoplysninger med virksomheder, som er såkaldte databehandlere for os. En databehandler er en virksomhed, som behandler oplysninger for vores regning og i henhold til vores instruktioner. Vi har databehandlere, som hjælper os med: a) Mediebureauer, reklamebureauer (kontaktoplysninger, telefonnummer og adresser)

7 b) IT-tjenester - virksomheder, som tager sig af den nødvendige drift, teknisk support og vedligeholdelse af vores IT-løsninger (personoplysninger, som er lagret i vores IT-miljø) c) Leverandører af glas og linser (anonymiserede recepter) d) Henvisninger til sundhedsinstitutioner (helbredsoplysninger) Når dine personoplysninger deles med databehandlere, sker dette kun med formål, der er forenelige med de formål, som vi har indsamlet oplysningerne til (f.eks. for at kunne overholde vores forpligtelser i henhold til købsaftalen eller vilkårene for abonnementskunder). Vi kontrollerer alle databehandlere for at sikre, at de kan afgive tilstrækkelige garantier vedrørende sikker og fortrolig behandling af personoplysningerne. Vi har indgået skriftlige aftaler med alle databehandlere, hvori de garanterer for sikkerheden for de personoplysninger, der behandles, og hvori de påtager sig at følge vores sikkerhedskrav samt alle begrænsninger og krav vedrørende international overførsel af personoplysninger. Det kan også forekomme, at vi deler dine personoplysninger med statslige myndigheder (skattevæsnet eller andre myndigheder) i de tilfælde, hvor vi er pligtige til at gøre dette iht. loven, det vi sige, når vi har en juridisk forpligtelse til at gøre det. Vi deler også dine personoplysninger med andre virksomheder, som har deres eget formål med behandlingen af personoplysningerne, for eksempel banker, kreditinstitutter, kortbetalingsformidlere og forsikringsselskaber. I disse tilfælde er lovgrundlaget altid samtykke eller aftale med den registrerede. Disse myndigheder og virksomheder er selvstændigt dataansvarlige for persondata. At disse er selvstændigt dataansvarlige for persondata indebærer, at det ikke er Profil Optik, der styrer, hvordan de oplysninger, som udleveres til virksomheden, behandles. Hvor behandler vi dine personoplysninger? Vi tilstræber altid, at dine personoplysninger behandles inden for EU/EØS. I forbindelse med systemsupport og - vedligeholdelse kan vi dog være tvunget til at overføre oplysningerne til et andet land uden for EU/EØS, f.eks. hvis vi deler dine personoplysninger med en databehandler, som, enten selv eller gennem en underleverandør, er etableret eller opbevarer oplysninger i et land uden for EU/EØS. Databehandleren vil i disse tilfælde kun få adgang til de oplysninger, som er relevante for formålet. Uanset i hvilket land dine personoplysninger behandles, træffer vi alle rimelige juridiske, tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at beskyttelsesniveauet er det samme som inden for EU/EØS. I de tilfælde, hvor personoplysninger behandles uden for EU/EØS, garanteres beskyttelsesniveauet enten gennem en beslutning fra EUkommissionen om, at det pågældende land sikrer et tilstrækkeligt højt beskyttelsesniveau, eller gennem anvendelse af såkaldte egnede beskyttelsesforanstaltninger. Eksempler på egnede beskyttelsesforanstaltninger er godkendt adfærdskodeks i modtagerlandet, standardaftaleklausuler, bindende virksomhedsinterne regler eller Privacy Shield. Hvor længe behandles dine oplysninger? Vi behandler dine personoplysninger i henhold til kravene i persondataforordningen, hvilket indebærer, at dine oplysninger ikke opbevares i længere tid end nødvendigt ud fra formålet med behandlingen, vores forpligtelser i henhold til anden lovgivning eller i henhold til, hvad der er tilladt iht. gældende lovgivning. Hvordan beskytter vi dine oplysninger? Vi bruger IT-systemer til at beskytte fortroligheden, integriteten og adgangen til personoplysninger. Vi har iværksat særlige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod ulovlig eller uautoriseret behandling (såsom ulovlig adgang, tab, ødelæggelse eller beskadigelse). Kun de personer, som rent faktisk skal behandle dine personoplysninger, for at vi kan opfylde vores angivne mål, har adgang til dine oplysninger. Hvilke rettigheder har du som registreret? De personer, hvis personoplysninger behandles, de registrerede, har en række rettigheder i henhold til persondataforordningen.

8 11.1. Ret til adgang (såkaldt registerudskrift): Hvis du vil have en dybere indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om netop dig, kan du anmode om at få adgang til oplysningerne (informationerne afgives i form af et registerudskrift med angivelse af formål, kategorier af personoplysninger, kategorier af modtagere, opbevaringsperioder, informationer om hvorfra oplysninger er indsamlet). Bemærk, at vi, hvis vi modtager en anmodning af adgang, kan bede om yderligere oplysninger for at sikre en effektiv behandling af din anmodning, og at oplysningerne udleveres til den rette person Ret til korrektion: Du kan anmode om, at dine personoplysninger rettes, hvis oplysningerne er forkerte. Inden for rammerne af det angivne formål har du også ret til at supplere eventuelt ufuldstændige personoplysninger Ret til sletning: Du kan anmode om sletning af de personoplysninger, vi behandler om dig: - Såfremt oplysningerne ikke længere er nødvendige til de formål, som de blev indsamlet eller behandlet til. - Du gør indsigelse mod en interesseafvejning, vi har foretaget baseret på berettiget interesse, og din begrundelse for indsigelsen vejer tungere end vores berettigede interesse. - Du gør indsigelse mod behandling af dine personoplysninger, som foretages med henblik på direkte markedsføring. - Personoplysningerne er blevet behandlet på ulovlig vis. - Personoplysningerne skal slettes for at opfylde en juridisk forpligtelse, vi er omfattet af. Bemærk, at vi er berettiget til at afvise din anmodning, hvis der foreligger juridiske forpligtelser, som forhindrer os i straks at slette visse personoplysninger. Disse forpligtelser er indeholdt i bogførings- og skattelovgivningen samt patientdataloven. Det kan også forekomme, at behandlingen er nødvendig, for at vi kan fastslå, forsvare eller gøre retskrav gældende. Hvis vi skulle være forhindret i at imødekomme en anmodning om sletning, vil vi i stedet blokere personoplysningerne, så de ikke kan anvendes til andre formål end det formål, der forhindrer den anmodede sletning Ret til begrænsning: Du har ret til at anmode om, at vores behandling af dine personoplysninger begrænses: - Hvis du bestrider, at de personoplysninger, vi behandler, er korrekte, kan du anmode om en begrænset behandling i den periode, vi skal bruge for at kontrollere, hvorvidt personoplysningerne er korrekte. - Hvis vi ikke længere har brug for personoplysningerne til de fastsatte formål, men du derimod har brug for dem for at kunne fastslå, forsvare eller gøre retskrav gældende, kan du anmode om begrænset behandling af oplysningerne hos os. Det indebærer, at du kan anmode om, at vi ikke sletter dine oplysninger. - Hvis du har gjort indsigelse mod en interesseafvejning af berettiget interesse, som vi har foretaget som lovgrundlag for et formål, kan du anmode om begrænset behandling den periode, vi skal bruge for at kontrollere, hvorvidt vores berettigede interesser vejer tungere end dine interesser i at få oplysningerne slettet. Hvis behandlingen er blevet begrænset iht. en af situationerne ovenfor, må vi, udover selve opbevaringen, kun behandle oplysningerne for at fastslå, forsvare eller gøre retskrav gældende, for at beskytte en andens rettigheder, eller såfremt du har givet dit samtykke Ret til at gøre indsigelser mod visse typer af behandling: Du har altid ret til at undgå direkte markedsføring og at gøre indsigelse mod al behandling af personoplysninger, som bygger på en interesseafvejning. - Interesseafvejning: I de tilfælde, hvor vi anvender en interesseafvejning som lovgrundlag for et formål, har du mulighed for at gøre indsigelse mod behandlingen. For at vi må fortsætte med at behandle dine personoplysninger efter en sådan indsigelse, skal vi kunne dokumentere en tvingende berettiget grund til den aktuelle behandling, som vejer tungere end dine interesser, rettigheder eller friheder. Er dette ikke tilfældet, må vi kun behandle oplysningerne for fastslå, forsvare eller gøre retskrav gældende. - Direkte markedsføring (inklusive analyser, som udføres med henblik på direkte markedsføring): Du har mulighed for at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles til direkte markedsføring. Indsigelsen omfatter også de analyser af personoplysninger (såkaldt profilering), som udføres med henblik på direkte markedsføring. Hvis du frabeder dig direkte markedsføring, ophører vi med behandlingen af dine personoplysninger til dette formål, ligesom vi ophører med alle typer af direkte markedsføringsaktiviteter.

9 11.6. Ret til dataportabilitet: Hvis vores ret til at behandle dine personoplysninger er baseret enten på dit samtykke eller opfyldelse af en aftale med dig, har du ret til at anmode om at få de oplysninger, som vedrører dig, og som du har afgivet til os, overført til en anden dataansvarlig for persondata (såkaldt dataportabilitet). Det er en forudsætning for dataportabilitet, at overførslen er teknisk mulig og kan ske automatisk. Kontaktoplysninger Ved anmodning om udskrift af dine personoplysninger Hvis du vil anmode om adgang til de personoplysninger, som Profil Optik behandler om dig, beder vi dig i første omgang henvende dig til den butik, som du normalt bruger, for en sædvanlig legitimationskontrol Ved øvrige spørgsmål Du kan altid kontakte Profil Optik, hvis du har spørgsmål vedrørende behandlingen af personoplysninger, på gdpr.danmark@profiloptik.dk Hvad indebærer det, at datatilsynet er tilsynsmyndighed? Datatilsynet er ansvarlig for at overvåge, at lovgivningen overholdes, og den, som mener, at en virksomhed behandler personoplysninger forkert, kan indsende en klage til datatilsynet. Alt det, du rapporterer til datatilsynet, bliver et såkaldt officielt dokument, som offentligheden og massemedierne kan begære aktindsigt i. Undgå derfor følsomme personoplysninger i din anmeldelse. Links Denne politik gælder kun for Profil Optik Butikker A/S og offentliggøres på Profiloptik.dk. Profiloptik.dk kan indeholde links til andre websteder. Når du linkes til et andet websted, anbefaler vi, at du læser den persondatapolitik, der gælder for det pågældende websted. Profil Optik påtager sig ikke noget ansvar for andre websteders behandling af dine personoplysninger. Ændringer i politikken Profil Optik forbeholder sig ret til løbende at foretage ændringer i denne politik, i den udstrækning ændringerne er nødvendige for at afhjælpe problemer eller for at opfylde nye juridiske eller tekniske krav. Den seneste version af integritetspolitikken vil altid være offentliggjort på Profiloptik.dk.

1. Generelt. 2. Dataansvarlig for persondata. 3. Hvornår behandler vi dine personoplysninger. 4. Hvilke oplysninger behandler vi om dig?

1. Generelt. 2. Dataansvarlig for persondata. 3. Hvornår behandler vi dine personoplysninger. 4. Hvilke oplysninger behandler vi om dig? 1. Generelt 2. Dataansvarlig for persondata 3. Hvornår behandler vi dine personoplysninger 4. Hvilke oplysninger behandler vi om dig? 5. Hvorfor behandler vi oplysninger om dig? 6. Lovgrundlaget for vores

Læs mere

INFORMATION VEDRØRENDE BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

INFORMATION VEDRØRENDE BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER INFORMATION VEDRØRENDE BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER Sammendrag 1. Hvad er det her for nogle dokumenter 2. Hvilke personoplysninger vi behandler 3. Hvorfor vi behandler dine personoplysninger 4.

Læs mere

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1 Persondatapolitik 1 Indhold Persondatapolitik... 3 Hvilke personoplysninger, som indsamles om dig, formål og opbevaring... 3 Hvorfra indsamler vi oplysningerne... 4 Personoplysninger til tredjepart...

Læs mere

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger.

Vi beskriver også, hvilket retligt grundlag vi har for behandlingen, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger. PRIVATLIVSPOLITIK Royal Design Group AB værner om dit privatliv. Vi vil derfor oplyse dig om, hvordan vi behandler de personoplysninger, som du giver os, samt hvilke rettigheder du har. Kort sagt behandler

Læs mere

Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde

Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde PRIVATLIVSSPOLITIK Kontaktpersoner hos virksomhedskunder Optimatic ApS Version 1.0, opdateret den 3. maj 2019 1 INDLEDNING Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde

Læs mere

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata.

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata. Pharmaforce ApS CVR nr. 26394198 PERSONDATAPOLITIK 1. Databeskyttelsesforordningen og persondataloven 1.1 Databeskyttelsesforordningen og Persondataloven regulerer behandling af personoplysninger, som

Læs mere

Temporents privatlivspolitik

Temporents privatlivspolitik Temporents privatlivspolitik Generelt Beskyttelse af dit privatliv er meget vigtig for Temporent. Vores mål er, at du skal kunne føle dig tryg, når vi behandler dine personoplysninger. I vores egenskab

Læs mere

Metric Industrial A/S

Metric Industrial A/S PRIVATLIVSSPOLITIK Kontaktpersoner hos virksomhedskunder Metric Industrial A/S Version 1.0, opdateret den 23. maj 2018 1 INDLEDNING Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos

Læs mere

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger.

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger. Privatlivspolitik 1. Indledning Beskyttelse af dine Personoplysninger har Selskabets højeste prioritet. Selskabet behandler Personoplysninger og har derfor vedtaget denne personoplysningspolitik, der fortæller

Læs mere

Personer hos kundevirksomheder

Personer hos kundevirksomheder Personer hos kundevirksomheder Privatlivspolitik 1. indledning Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde eller potentiel virksomhedskunde hos Eltech - "Selskabet"

Læs mere

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf.

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf. Persondatapolitik Dataansvarlig ITD Forsikringsmægler A/S Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 38725440 1. Introduktion Denne persondatapolitik (herefter benævnt Politikken") beskriver, hvordan ITD

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen

PERSONDATAPOLITIK. Tryk På Skolen PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT a. Den 25. maj 2018 træder EU s Persondataforordning i kraft. Persondataforordningen handler om behandling og opbevaring af personlige oplysninger. I det følgende kan du læse,

Læs mere

Vi har udarbejdet en særlig fortegnelse over vores databehandlingsaktiviteter. Denne fortegnelse indeholder:

Vi har udarbejdet en særlig fortegnelse over vores databehandlingsaktiviteter. Denne fortegnelse indeholder: 1. Persondatapolitik 1.1. Generelt Dette dokument skal være tilgængeligt for medarbejdere, kunder, potentielle kunder, leverandører mv. Det skal give dem sikkerhed for, at vi arbejder professionelt med,

Læs mere

Dine rettigheder, når regionen behandler oplysninger om dig

Dine rettigheder, når regionen behandler oplysninger om dig Juridisk kontor Regionssekretariatet Skottenborg 26 8800 Viborg Dine rettigheder, når regionen behandler oplysninger om dig Når regionen behandler oplysninger om dig, har du nogle rettigheder, som vi har

Læs mere

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group

Persondatapolitik 1. GENERELT 2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER SAMT FORMÅL OG RETSGRUNDLAG. Member of Epicent Relations Group Persondatapolitik 1. GENERELT Denne politik om behandling af personoplysninger ("persondatapolitik", persondatapolitikken ) beskriver, hvorledes EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S ("os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke...

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke... PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder...

Læs mere

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER Persondatapolitik Opdateret maj 2018 1. Generelt a) Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan Pålsson Arkitekter AS ("Tegnestuen", "os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN)

PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN) PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN) INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER HOS FREDERIKSHAVN HAVN Denne politik er en del af Frederikshavn Havns samlede dokumentation for, at virksomheden overholder den

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER 1. INTRODUKTION 1.1 Denne informationsskrivelse har til formål at oplyse dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, som vi har

Læs mere

Ekstern Integritetspolitik

Ekstern Integritetspolitik Side 1 Ekstern Integritetspolitik Fastlagt af Dato 2018-05-21 Side 2 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Personoplysninger... 4 3 Personoplysningsansvarlig... 4 4 Formål og lovgrundlag til behandling

Læs mere

opfylde vores kontraktuelle forpligtelser over for dig, samt at

opfylde vores kontraktuelle forpligtelser over for dig, samt at PRIVATLIVSPOLITIK Det er vigtigt for FloodFrame A/S ( FloodFrame ), at du føler dig tryg ved at overlade persondata til os. Det er derfor også vigtigt, at du er oplyst om, hvilke oplysninger FloodFrame

Læs mere

Wila A/S persondatapolitik

Wila A/S persondatapolitik Wila A/S persondatapolitik 1. Generelle bestemmelser 1.1 Denne persondatapolitik omhandler vores indsamling og behandling af de persondata, vi indsamler om vores kunder (herefter betegnet som persondatapolitikken).

Læs mere

Persondatapolitik for

Persondatapolitik for Persondatapolitik for Toftlund Vandværk A.m.b.a Toftlund Vandværk A.m.b.a Elmevej 39 kontor@toftlundvand.dk Tlf 7483 1212 6520 Toftlund www.toftlundvand.dk CVR: 1287 9318 Introduktion For at kunne levere

Læs mere

Persondatapolitik. Persondataspolitik hos FactoFly IVS

Persondatapolitik. Persondataspolitik hos FactoFly IVS Persondatapolitik Persondataspolitik hos FactoFly IVS Vores samarbejdspartners persondatasoplysninger er utrolig vigtig for os uanset om du er freelancer eller kunde. I dette dokument kan du læse hvordan

Læs mere

HHR El-teknik ApS POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

HHR El-teknik ApS POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER HHR El-teknik ApS POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER 1. Om privatlivspolitikken Denne privatlivspolitik har til formål at informere dig som kunde om, hvorledes Sejling Smedje ApS behandler dine

Læs mere

EKSTERN PERSONDATAPOLITK

EKSTERN PERSONDATAPOLITK EKSTERN PERSONDATAPOLITK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Persondatapolitik ) beskriver, hvorledes FOCUS leasing A/S, Focus Finans ApS, FOCUS flex leasing A/S og Focus

Læs mere

Persondatapolitik for TAGARNO A/S

Persondatapolitik for TAGARNO A/S Persondatapolitik for TAGARNO A/S For behandling af personoplysninger på kunder senest opdateret d.18. maj 2018 I 1 1. Indledning For at Tagarno A/S ( TAGARNO ) kan kontakte dig og levere ydelser til dig,

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1.

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1. PRIVATLIVSPOLITIK Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S Version 1.0 april 2018 Som dataansvarlig virksomhed gør vi opmærksom på, at vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi

Læs mere

Ekstern Integritetspolitik

Ekstern Integritetspolitik Side 1 Ekstern Integritetspolitik Fastlagt af Dato 2018-06-12 Side 2 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Personoplysninger... 4 3 Personoplysningsansvarlig... 4 4 Formål og lovgrundlag til behandling

Læs mere

Borgerens rettigheder, når regionen behandler personoplysninger

Borgerens rettigheder, når regionen behandler personoplysninger Juridisk kontor Regionssekretariatet Skottenborg 26 8800 Viborg Borgerens rettigheder, når regionen behandler personoplysninger Når regionen behandler oplysninger om borgere, har borgerne nogle rettigheder,

Læs mere

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7. PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Personadatapolitik ) beskriver, hvorledes Kentaur A/S ( Kentaur, os, vores, vi ) indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING

INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING INFORMATION OM BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER VED REKRUTTERING Hvorfor får du dette dokument? Attendo tager dit privatliv alvorligt og beskytter dine personoplysninger efter gældende lovgivning.

Læs mere

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as Version 1.0 Maj 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse ) Registreredes rettigheder... 2

PERSONDATAPOLITIK. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse ) Registreredes rettigheder... 2 PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder... 2 Som registreret

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Fiberby ApS Otto Busses Vej København SV Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Fiberby ApS Otto Busses Vej København SV Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Fiberby ApS Otto Busses Vej 5-048 2450 København SV Danmark CVR-nr.: 28292139 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Vision Management A/S Kongevejen Holte Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Vision Management A/S Kongevejen Holte Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Vision Management A/S Kongevejen 426 2840 Holte Danmark CVR-nr.: 31941660 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse

Læs mere

Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger

Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger Information om behandling af persondata i Hvidbjerg Bank Generel oplysningspligt Inden Hvidbjerg Bank agerer som dataansvarlig,

Læs mere

Kährs Groups databeskyttelsespolitik

Kährs Groups databeskyttelsespolitik Kährs Groups databeskyttelsespolitik KKährs Group værner om din personlige integritet og forklarer i denne informationstekst, hvordan Kährs Group indsamler og bruger dine personoplysninger. Vi beskriver

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger... 2

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger... 2 PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 Som registreret har du ret til:...

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven 59 4000 Roskilde Danmark CVR-nr.: 66234118 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse af

Læs mere

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Dataansvarlig ITD, Brancheorganisation For Den Danske Vejgodstransport Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 40990917 1. Introduktion Denne persondatapolitik

Læs mere

Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Wæde Consult ApS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine Persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Når du besøger vores hjemmeside eller gør brug af vores serviceydelser, betror du os dine

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder. Nuværende og tidligere gæster hos Royal Scandinavian Casino I/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK INGER KIRK. personoplysninger (Med mindre andet anføres, er alle henvisninger til forordning EU 2016/679)

PRIVATLIVSPOLITIK INGER KIRK. personoplysninger (Med mindre andet anføres, er alle henvisninger til forordning EU 2016/679) PRIVATLIVSPOLITIK INGER KIRK Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Inger Kirk (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger. 1 DATAANSVARLIG Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen

Læs mere

Privatlivspolitik for kunder og leverandører hos DFF EDB A.m.b.a.

Privatlivspolitik for kunder og leverandører hos DFF EDB A.m.b.a. Privatlivspolitik for kunder og leverandører hos DFF EDB A.m.b.a. 1. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? Som leverandør af IT-ydelser og software til vores kunder tager vi din databeskyttelse

Læs mere

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

Generelt Virksomheden Indsamling af dine personoplysninger Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål? 1. Generelt 1. Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Focus Portservice ApS ("Virksomheden", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder. Privatlivspolitik Kunder og potentielle kunder hos El-Net Øst A/S Version 2.0 juni 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi

Læs mere

Information om Willis Towers Watsons indsamling og behandling af personoplysninger

Information om Willis Towers Watsons indsamling og behandling af personoplysninger Information om Willis Towers Watsons indsamling og behandling af personoplysninger April 2018 Information om Willis Towers Watsons indsamling og behandling af personoplysninger Med denne skrivelse informeres

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder. Privatlivspolitik Aktive og forhenværende kunder hos Biokraft A/S Version 1.1. juni 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi

Læs mere

Persondatapolitik for. Toftlund Fjernvarme A.m.b.a. Toftlund Fjernvarme A.m.b.a

Persondatapolitik for. Toftlund Fjernvarme A.m.b.a. Toftlund Fjernvarme A.m.b.a Persondatapolitik for Toftlund Fjernvarme A.m.b.a Toftlund Fjernvarme A.m.b.a Østerdalen 3 kirsten@toftlundfjernvarme.dk Tlf 7483 1640 6520 Toftlund www.toftlundfjernvarme.dk CVR: 6369 0619 Introduktion

Læs mere

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig.

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Version 1.0: 18. maj 2018 Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Axdata A/S (herefter vi, vores eller os ) behandler personoplysninger om dig. Vi respekterer dit privatliv. Uanset om du er en tilbagevendende

Læs mere

Information om behandling af persondata i Jyske Realkredit

Information om behandling af persondata i Jyske Realkredit Information om behandling af persondata i Jyske Realkredit Generel oplysningspligt Inden Jyske Realkredit agerer som dataansvarlig, skal du efter Databeskyttelsesforordningen have oplyst hvordan og hvornår,

Læs mere

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger Privatlivspolitik Ansøgere hos ACTAS A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til

Læs mere

JH El & Køl A/S (JH Service & Montage A/S) POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

JH El & Køl A/S (JH Service & Montage A/S) POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER JH El & Køl A/S (JH Service & Montage A/S) POLITIK FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER 1. Om privatlivspolitikken Denne privatlivspolitik har til formål at informere dig som kunde om, hvorledes JH El &

Læs mere

PERSONDATA. Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage.

PERSONDATA. Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage. PERSONDATA Politik om Privatlivsbeskyttelse og Datasikkerhed for Ejendomsadministration hos EcoVillage. EcoVillage tager som dataansvarlig beskyttelsen af dine persondata alvorligt. Vi vil altid gøre vores

Læs mere

Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S

Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os

Læs mere

The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB

The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB The Scandinavian, Farum Den 24. maj 2018 PERSONDATAPOLITIK THE SCANDINAVIAN APS THE SCANDINAVIAN GOLF CLUB The Scandinavian ApS og The Scandinavian Golf Club er som dataansvarlig forpligtet til, at beskytte

Læs mere

Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om kommunalpolitikere og medarbejdere i kommunerne Version 1.0 maj 2018

Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om kommunalpolitikere og medarbejdere i kommunerne Version 1.0 maj 2018 Revideret privatlivspolitik for politikere Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om kommunalpolitikere og medarbejdere i kommunerne Version 1.0 maj 2018 Side 1 af 5 I denne privatlivspolitik

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR DATABESKYTTELSE

RETNINGSLINJER FOR DATABESKYTTELSE RETNINGSLINJER FOR DATABESKYTTELSE 1 GENERELT I disse retningslinjer for databeskyttelse er det angivet, hvordan Midsona indsamler, behandler, udleverer og gemmer dine personoplysninger. Disse retningslinjer

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger.

PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger. PRIVATLIVSPOLITIK BRYD TAVSHEDEN Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Bryd Tavsheden (''vi'' eller ''os'') behandler dine personoplysninger. 1) DATAANSVARLIG Den juridiske enhed, som er ansvarlig

Læs mere

Persondatapolitik. Har du, som ejer, betaler eller som forbruger, oplyst din mailadresse og dit telefonnummer er dette også registeret.

Persondatapolitik. Har du, som ejer, betaler eller som forbruger, oplyst din mailadresse og dit telefonnummer er dette også registeret. Persondatapolitik Der indførtes pr. 28. maj 2018 en skrappere politik vedr. behandling af persondata. Vi anbefaler derfor Malling Vandværks forbrugere at læse beskrivelsen af Malling Vandværks persondatapolitik.

Læs mere

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Sundhedstjek og Sundhedsprocent Det er vigtigt for Falck Healthcare A/S, at du har tillid til os, og derfor er det også vigtigt for os at beskytte dit privatliv.

Læs mere

Persondatapolitik for Ølgod Vandværk a.m.b.a.

Persondatapolitik for Ølgod Vandværk a.m.b.a. Persondatapolitik for Ølgod Vandværk a.m.b.a. Ølgod Vandværk a.m.b.a. Industrivej 9 otv@otv-olgod.dk Tlf 75244188 6870 Ølgod www.otv-olgod.dk CVR: 20264454 Introduktion For at kunne opretholde vandforsyningen

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK 1 GENERELT 2 HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG MED HVILKET FORMÅL. HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører

PERSONDATAPOLITIK 1 GENERELT 2 HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG MED HVILKET FORMÅL. HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører PERSONDATAPOLITIK HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører 1 GENERELT 1.1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører

Læs mere

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de personlige oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde hos os eller når du færdes

Læs mere

Persondatapolitik for Brandsbjerg Vandværk

Persondatapolitik for Brandsbjerg Vandværk Persondatapolitik for Brandsbjerg Vandværk Brandsbjerg Vandværk Højlandsvej 36 arnebnielsen@email.dk Tlf 20839474 4400 Kalundborg www.brandsbjergvandværk.dk CVR: 44607816 Introduktion For at kunne levere

Læs mere

Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig

Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig 1. Vi er den dataansvarlige hvordan kontakter du os? Klinik Bettina er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som

Læs mere

Persondatapolitik for Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S ( Selskabet )

Persondatapolitik for Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S ( Selskabet ) Persondatapolitik for Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S ( Selskabet ) Som investeringsforvaltningsselskab for en række investeringsforeninger, kapitalforeninger og investeringsselskaber (

Læs mere

Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS

Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS Databeskyttelsespolitik for Medictinedic ApS Denne databeskyttelsespolitik gælder ved indsamling og brug af personoplysninger på www.medictinedic.com (samt.dk) og i forbindelse med køb og øvrige henvendelser

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R U N I Q T R A C K I N G A P S

P R I V A T L I V S P O L I T I K F O R U N I Q T R A C K I N G A P S P RIVATLIVSPOLITIK FO R UNIQTRACKING APS Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Uniqtracking ApS (samlet betegnet Uniqtracking, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder for Uniqtracking-tjenester.

Læs mere

2. HVILKE OPLYSNINGER VI INDSAMLER FORMÅL OG RETSGRUNDLAG

2. HVILKE OPLYSNINGER VI INDSAMLER FORMÅL OG RETSGRUNDLAG INFORMATION OM CAREMORE PRIVAT AGENTUR OG FORSIKRINGSAGENTURET CAREMORES INDSAMLING OG BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Med denne information vil vi fortælle om, hvilke oplysninger vi indsamler om dig,

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV MatchWork A/S (herefter Udbyder ) tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling

Læs mere

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Fredericia Spildevand og Energi A/S

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Fredericia Spildevand og Energi A/S Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Fredericia Spildevand og Energi A/S Version 1.0 Maj 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger,

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE EO-Service, ejet af Erling Outzen tilbyder forskellige ydelser via vores hjemmeside, eller via personlig henvendelse. Brugen af disse ydelser kræver, at der afgives personoplysninger.

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS 348-203194 KSO/kso 27.06.2018 PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder, samarbejdspartnere mv. hos Seafood Sales ApS Denne politik er en del Seafood Sales ApS` samlede dokumentation

Læs mere

Persondatapolitik for Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, Filial af Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ.), Sverige

Persondatapolitik for Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, Filial af Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ.), Sverige Persondatapolitik for Skandinaviska Enskilda Banken, Danmark, Filial af Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ.), Sverige De oplysninger, som vores kunder overdrager til os, behandler vi altid forsigtigt

Læs mere

Privatlivspolitik i PPclinic

Privatlivspolitik i PPclinic Privatlivspolitik i PPclinic Privatlivspolitik I forbindelse med vores undersøgelse, diagnostik og behandling af dig som patient, indsamler og behandler PPclinic, som dataansvarlig, personoplysninger.

Læs mere

Persondatapolitik. Fonden DBK Mimersvej Køge Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Fonden DBK Mimersvej Køge Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Fonden DBK Mimersvej 4 4600 Køge Danmark CVR-nr.: 62523417 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse af cookies (herefter Politikken

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR Slagelse Børneklub

PERSONDATAPOLITIK FOR Slagelse Børneklub PERSONDATAPOLITIK FOR Slagelse Børneklub 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, du giver til os, og/eller vi indsamler om dig, enten som led i et medlems-

Læs mere

ProTruck A/S er en af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger.

ProTruck A/S er en af Danmarks store leverandører af gaffeltruck, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger. PRIVATLIVSPOLITIK FO R KUNDER, LEVERANDØR ER OG SAM ARBEJDSPARTNERE HOS PROTRUCK A/S Denne Privatlivspolitik er fastlagt af ProTruck A/S (i det følgende betegnet som ProTruck, vi, os eller vores ) og gælder

Læs mere

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen

Ekstern Persondatapolitik - Sankt Lukas Stiftelsen EKSTERN PERSONDATAPOLITIK for Diakonissehuset Sankt Lukas Stiftelsen 1 Generelt 1.1 Denne persondatapolitik er gældende for samtlige de oplysninger, som Stiftelsen modtager og/eller indsamler om dig, det

Læs mere

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper.

Studio DNA er en it-virksomhed, der udvikler brugervenlige it-løsninger til optimering af drift og vedligeholdelse af alle bygningstyper. PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Studio DNA ApS (i det følgende betegnet som Studio DNA, vi, os eller vores ) og gælder for kunder,

Læs mere

Privatlivspolitik Erhvervshus Midtjylland

Privatlivspolitik Erhvervshus Midtjylland Privatlivspolitik Erhvervshus Midtjylland INFORMATION OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER For os er ansvarlig omgang med dine personoplysninger vigtig. Nedenfor kan du læse hvordan vi behandler personoplysninger

Læs mere

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger?

personoplysninger er: Galerie Mikael Andersen 1260 København K CVR: personoplysninger? PRIVATLIVSPOLITIK GALERIE MIKAEL ANDERSEN Galerie Mikael Andersen er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som privat leverandør eller privat kunde kontraherer med

Læs mere

Databeskyttelsespolitik for advokatanpartsselskabet Vibeke Westergaard

Databeskyttelsespolitik for advokatanpartsselskabet Vibeke Westergaard Databeskyttelsespolitik for advokatanpartsselskabet Vibeke Westergaard Sådan behandles dine personoplysninger De relevante persondataretlige regler, som på nuværende tidspunkt gælder for min behandling

Læs mere

GDPR Persondatapolitik Tage E. Nielsen A/S

GDPR Persondatapolitik Tage E. Nielsen A/S GDPR Persondatapolitik Tage E. Nielsen A/S Introduktion For at kunne servicere vore kunder og vore medarbejdere er der vigtige personoplysninger, vi har behov for at behandle. Vores persondatapolitik oplyser,

Læs mere

Privatlivspolitik. Lægemiddelindustriforeningen ( Lif )

Privatlivspolitik. Lægemiddelindustriforeningen ( Lif ) Privatlivspolitik Lægemiddelindustriforeningen ( Lif ) Version: 1.0 April 2018 I denne privatlivspolitik beskriver vi forhold om indsamling, behandling og videregivelse af personoplysninger i Lif; herunder

Læs mere

Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk

Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk Privatlivs og Persondatapolitik for Evangelisk Luthersk Netværk 1 Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling Denne politik er en del af Boxits, herefter virksomheden, samlede dokumentation for, at virksomhedens

Læs mere

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik Cookie- og privatlivspolitik Her kan du læse cookie privatlivspolitik for Advokatfirmaet Nilsson-Børresen, der ejer og driver: nilssonborresen.dk. 1. Advokatfirmaet Nilsson-Børresen privatlivspolitk 2.

Læs mere

Privatlivspolitik Tejn IF

Privatlivspolitik Tejn IF Privatlivspolitik Tejn IF 1. Indledning 1.1 På denne side kan du læse om Tejn IF privatlivspolitik. 1.2 Vi indsamler og behandler persondata om dig for at kunne administrere dit medlemskab af Tejn IF,

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE

PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE PRIVATLIVSPOLITIK FOR KUNDER, LEVERANDØRER OG SAMARBEJDSPARTNERE Denne Privatlivspolitik er fastlagt af ARKITEKTFIRMA A/S HUNE & ELKJÆR ARKITEKTER (i det følgende betegnet som Hune & Elkjær, vi, os eller

Læs mere

Vi giver de personer, vi behandler oplysninger om ( de registrerede ), informationer om vores databehandlinger og om de registreredes rettigheder.

Vi giver de personer, vi behandler oplysninger om ( de registrerede ), informationer om vores databehandlinger og om de registreredes rettigheder. Privatlivspolitik Kunder og potentielle kunder hos DAY-system A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, vi håndterer, og vi sikrer os,

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs depotrumsafdeling Denne politik er en del af Boxits, herefter virksomheden, samlede dokumentation for, at virksomhedens

Læs mere

Hvem er ansvarlig for dine personoplysninger?

Hvem er ansvarlig for dine personoplysninger? Integritetspolitik Hos AniCura er din personlige integritet næst efter dit kæledyrs helbred vores største bekymring og AniCuras behandling af personoplysninger retter sig efter Persondataforordningens

Læs mere

KERTEMINDE FORSYNING - VARME A/S Kohaven Kerteminde CVR-nr Kundeservice:

KERTEMINDE FORSYNING - VARME A/S Kohaven Kerteminde CVR-nr Kundeservice: Side 1 af 6 Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos vores 5 forskellige selskaber der repræsenterer: Kerteminde Forsyning A/S Kerteminde Forsyning - Spildevand A/S Kerteminde Forsyning - Vand

Læs mere

Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK ( Leverandøren )

Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK ( Leverandøren ) DATABEHANDLERAFTALEN Databehandleraftale ( Aftalen ) mellem: Jeres virksomhed ( Kunden ); og Digital-servicebook.com, Vordingborgvej 79, 4700 Næstved DK-36726350 ( Leverandøren ) A: OMFANG A.1 Databehandleraftale

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik 1. Ansvar Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM SAMARBEJDSPARTNERE OG LEVERANDØRER I REFA DATTERSELSKABER

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM SAMARBEJDSPARTNERE OG LEVERANDØRER I REFA DATTERSELSKABER BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM SAMARBEJDSPARTNERE OG LEVERANDØRER I REFA DATTERSELSKABER 1. INTRODUKTION 1.1 Denne informationsskrivelse har til formål at oplyse dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger,

Læs mere

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S

Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Privatlivspolitik for Falck Healthcare A/S Helbredsundersøgelse Det er vigtigt for Falck Healthcare A/S, at du har tillid til os, og derfor er det også vigtigt for os at beskytte dit privatliv. Alle dine

Læs mere