Årsberetning for Kultur Hotellet 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsberetning for Kultur Hotellet 2013"

Transkript

1 Årsberetning for Kultur Hotellet 2013 Endnu et år er gået hvor Hotelrådets hovedfokus har været byggeprojektet med nedrivning af den gamle Teatersal og genopbygningen af den nye kulturbygning. Året har været præget af usikkerhed om tidsplanen for byggeriet. Den gamle bygning var planlagt til nedrivning i maj måned 2013 og den nye skulle have været klar til indvielse i dette forår. Det ser nu ud til at projektet med 1 års forsinkelse bliver klar til foråret Det har bl.a. resulteret i 2 ting: 1. Implementeringen af den nye vision for Hotellet med bl.a. flere arrangementer hvor der satses på synergi mellem aktørerne på Hotellet, har Hotelrådet valgt at udskyde til den nye bygning står klar 2. Folkedanserne, der blev klemt ud pga. pladsmangel for nogle år siden, har besluttet at de ikke vender tilbage til Hotellet. Deres tålmodighed er sluppet op og de er godt tilfredse med deres nye lokaler i Mørke. Men alle vi andre venter nu spændt på at få mere plads og bedre lokaler til rådighed. Aktiviteter i året På trods af at vi kun har haft en sal til rådighed og har levet med et utroligt dårligt indeklima, er det lykkedes at gennemføre et stort program af aktiviteter. Det har sydet og boblet med liv på Hotellet, uanset om man kom om dagen eller om aftenen, har der været gang i den: De 2 faste brugere Musikskolen og Egnsteatret har stort set kunnet fylde lokalerne alene. Musikskolen / Billedskolen frekventerer Kultur Hotellet hver eneste uge året rundt af ca. 150 musikskole og billedskoleelever fordelt på alle ugens dage. Der undervises i violin, blæseinstrumenter, klaver, sang og billedkunst, og desuden øver musikskolens 3 store ensembler Blæs og Rock, Musikskolens Bigband og koret Gotta Sing i henholdsvis Teatersalen og Atelieret. Der afholdes desuden masser af elevkoncerter og andre arrangementer som f.eks. Børnekulturnat, Bigband Battle og Spil Dansk Dag i løbet af året. Musikskoleadministrationen er ansvarlig for Hotellets daglige drift inkl. hjemmesidevedligehold og booking. Syddjurs Egnsteater Sidste år benyttede Syddjurs Egnsteater, udover den daglige drift, Hotellet således: Teatersalen bruges hvert år til produktionerne af teatrets egne forestillinger. Da Syddjurs Egnsteaters er medlem af Scenet, Scenekunstnetværk, har det flere gange været afholdt møder for Scenet på Hotellet.

2 VærelZe 313, Syddjurs Egnsteaters Ungdomsscene, mødes hver tirsdag på Hotellet. Hvor de frivillige unge samles til booking, idégenerering, planlægger arrangementer og PR-strategi. De afvikler hver den sidste onsdag i måneden arrangementer for unge i Syddjurs Kommune. I 2013 afviklede de fire arrangementer: Ungdomsforestillingen FUCK, Impro-Comedy m. Specialklassen, koncert med Pato Siebenhaar og koncert med Djämes Braun. Teatertruppen, et samarbejde mellem Syddjurs Egnsteater og Syddjurs Ungdomsskole, benytter hver torsdag aften Teatersalen. Ved gruppearbejde benyttes også Syddjurs Egnsteaters driftslokaler og Studiet. Teatertruppens forårs sæson afslutning foregik ligeledes i Teatersalen hvor de opførte David Ives Thing, en komisk forestilling om de mange faldgruber på vej til kærligheden. For andet år i træk var Syddjurs Egnsteater en del af Hotellets SommerCamp i uge 27 den første uge af børnenes sommerferie - som sammen med Billedskolen og Musikskolen bød på Street Art, Gadeteater og Rock! Grundet planlagt nedrivning af Teatersalen har Syddjurs Egnsteaters program for 2013 set anderledes ud end tidligere. Søndagsforestillinger og offentlige forestillinger spilles sædvanligt på Hotellet. I år har disse forestillinger været ude på andre locations. Ligeledes var to af VærelZe 313s arrangementer, stand-up med Tobias Dybvad og Torben Chris samt foredrag med Emil Thorup flyttet til Rønde Højskole. MiR i 2013: I 2013 blev der afviklet færre koncertarrangementer i Teatersalen end tidligere. Da vi planlagde året var byggeplanerne jo nedrivning i maj måned. Derfor var der kun 3 store koncerter 1. Nytårskoncert i januar 2. Koncert i Teatersalen med Michelle Birkballe og Rock Nalle 3. Afslutningskoncerten i Teatersalen med Esben Just trio, der 2 gange tidligere har leveret totalt udsolgt. Hertil kommer 3 koncerter, som vi lagde ude i byen: 4. En stor koncert med Neighbours i Højskolens Teatersal. Vi blev behandlet rigtigt godt på Højskolen; men salen er for kold til at skabe den rigtige stemning. Der var omkring 110 koncertgæster 5. 2 mindre koncerter under overskriften Lækkert musik, lækkert mad i lækre rammer blev holdt hos Rober i Bag Søjlen. Den ene koncert var med svenskeren Perry Stenbäck der causerede over Cornelis Vrejswijk og den anden var med Chr. Alvad.

3 Musik-caféerne har været et andet spændende og ganske gratis koncerttilbud. Dygtige musikere både amatører og professionelle: 1. Dry and Dusty, der spillede bluegrass 2. Lise og Finn Olsen, der spillede folk tilsat Hotel-kåntry 3. Kanstrup, Gleerup og Thomsen de 3 Martin-tenorer fra Thorsager 4. Cash(MiR) trioen med Ole Smedegaard fra Ugelbølle i front, spiller primært irsk folk 5. Per Pels & Freinds fra Kolind, vinderen af Talentprisen 2013, spillede eget materiale i genren West Coast/americana. 6. Jonathan Feig og Jørgen Mesel, brillerede med jazz i verdensklasse. Jonathan er en rigtig jazz freak fra New York og i dag dansk gift og bosat i Bjødstrup. 7. Drive-in-jazz med kapelmester Mogens Jørgensen i front jazz, latin og swingmusik Kunstnergruppen ( Maler-damerne ) De har ca. 35 medlemmer, som mødes hver torsdag på Hotellet. Ikke alle hver gang. Det har ikke været nødvendigt at reklamere for gruppen og nu er folk begyndt at finde dem på hjemmesiden. De har løbende gæstelærere til undervisning. De laver også udstillinger f.eks. i forbindelse med Open By Night. Gruppen fungerer på den måde at de er med til at inspirere hinanden om kunst, snak om hvad som helst.. altså et sted man kan mødes om lidt mere end bysladder Kunstgruppen Djurs Kunstens Venner Djursland, har i oktober 2013 ændret navn til Kunstgruppen Djurs, fordi de mener det er et mere rammende navn for foreningens virke, da de er aktivt udøvende kunstnere og ikke blot venner af kunsten som en mere almindelig kunstforening! De lægger vægt på vores forskellige kunstneres specielle udtryk og stil.de er pt. 32 aktive medlemmer. Kunstgruppen Djurs har haft en pause i udstillingerne i foyeren på Hotellet, men er nu tilbage på væggene på Hotellet igen. De har aftalt flere udstillinger i 2014 med forskellige af gruppens medlemmer for tiden frem til efterårsferien. Hvilke af gruppens medlemmer der udstiller, som regel i perioder af 6 uger af gangen, fremgår af plakat og info-skærmen i foyeren De nyder at udstille på væggene i Hotellets smukke lokaler og nyder godt af det daglige liv og gode energi, der er omkring deres udstillinger - ligesom de sætter stor pris på den store interesse der er for deres udstillinger på Hotellet. Udover udstillinger på Hotellet afholder foreningens bestyrelse ofte deres bestyrelsesmøder på Hotellet. De er glade for samarbejdet med de øvrige aktører på "Kultur-Hotellet."

4 Rønde Kunstforening Udover Kunstgruppen udstiller også Rønde Kunstforening med jævne mellemrum på Hotellet Egnsnettet og Bøvl Foreningen har Bøvl-aftener den 1. og 3. onsdag i måneden fra kl. 19:00 til 21:00, hvor der ydes hjælp til computer-relaterede problemer. De har deres eget faste lokale i kælderen til det formål. Nørkleklubben er en samling modne kvinder under Røde Kors, der mødes hver torsdag eftermiddag til strik af tøj til U-lande (+ kaffe og hygge). AA (Anonyme Alkoholikere) afholder deres ugentlige møde tirsdag fra til Jævnlige møder Desuden er der jævnligt møder i - Rønde Husmorforening, - Syddjurs Rollespilsforening (Legendernes Budbringere, som de tidligere kaldte sig), - Naturfredningsforeningen Syddjurs, - SF, - Enhedslisten, - Konservative folkeparti - m.m.fl. Byggeplanerne Men som nævnt i indledningen har Hotelrådet primært brugt tid på byggeprojektet. Vi havde 3 mand med i byggeudvalget: Christen Frost og Hege Tokle repræsenterede de 2 faste brugere på Hotellet og Ole Primdahl der repræsenterede foreningerne. Arbejdsprocessen i byggeudvalget har med et par træge steps i afslutningsfasen kørt fint og vi har haft stor indflydelse på det endelige resultat. Vi beklager de mange ændringer i tidsplanen, men nu skulle vi være på ret kurs. Nedrivningen af den gamle bygning starter sidste uge i maj, og det færdige hus bliver klar

5 til indvielse i april/maj måned 2015 altså om ca. 1 år fra nu. Det betyder endnu et år, hvor vi må hutle os frem og improvisere det bedste, vi kan. I det år får vi travlt med at rejse midler til dels at få 1. salen gjort helt klar brug og dels at skaffe midler til interiør, som møbler og lyd og lys udstyr. Det er foreløbig lykkedes os at skaffe fondsmidler til følgende: - Tilgængelighedspuljen har givet kr til den nye elevator. - Lions Club har givet kr til inventar gerne til en Rullebar (Løvens Hule) Vi er åbne for input om hvilke fonde, vi yderligere bør kontakte. Vi har noteret os Sallingfonden, Tuborgfonden og lokale pengeinstitutter Forbedringer på Hotellet Vi har arbejdet meget med at skabe mere synlighed overfor borgerne. - Hotellet har bl.a. fået et nyt og mere beskrivende navn. Det gamle var ikke beskrivende nok og meget ofte var vi nød til at forklare musikere at de faktisk ikke kan overnatte på stedet. Det nye navn er Kultur-Hotellet. - Der er også oprettet en hjemmeside, som både beskriver stedet og giver et klart overblik over, hvad der sker på Kultur Hotellet. Booking foretages også her. Hjemmesidens adresse er entydig: - Vi arbejder pt. med at skabe bedre promotion af de aktiviteter, der kører. Der bør være bedre skiltning udenfor, så man ikke kan undgå at se, hvad der sker på Kultur Hotellet. Der arbejdes også på at finde en effektiv måde at synliggøre Kultur Hotellets aktiviteter i tilgængelige media i lokalområdet. Koordinering med resten af byen om aktiviteter Hotelrådet har i længere tid arbejdet på at få en bedre koordination med andre aktører i byen, når det gælder større arrangementer. Fremdriften er dog ikke gået så stærkt, som vi kunne ønske det bl.a. pga. de uafklarede forhold med bygningerne. Tanken er at starte planlægningen af større aktiviteter så tidligt at andre aktører også kan nå at planlægge deres aktiviteter og derved skabe synergi. Resultatet bliver et større og mere spændene tilbud på kulturområdet. De aktører vi tænker på, er alle, der arrangerer kulturaktiviteter som f.eks. idrætsforeninger, byens handelsdrivende, Egegården, Blis. Konkret er Hotelrådet nu medlem af Handelsstandsforeningen for at lette arbejdet. Det første resultat heraf blev Oktoberfesten 2013, hvor der var fuldt hus om aftenen. Men der var uudnyttede muligheder. Der kunne sagtens være blevet lagt flere spændende tilbud ind i dagtimerne i det telt, der var rejst midt i byen. Det arbejdes der på at forbedre allerede til i år. Punktet er også sat på dagsordenen på det forestående borgermøde og generalforsamling i Distriktsrådet på torsdag den 27. marts. Vi opfordrer til at møde op og supportere idéen. Mødet finder sted i Rønde Idrætscenter kl. 19,30.

6 Når vi lykkes med at få dette sparket i gang bliver det vigtigt at have én fælles meget synlig 'rullende' årskalender for Rønde By og omegn. Det vil sikre at potentialet ved den enkelte arrangementer udnyttes bedre og at større arrangementer ikke snubler over hinanden. Organisering af aktiviteter i og omkring Kultur Hotellet Sidste år præsenterede vi en ny vision for Hotellet nu er tiden kommet til at lave en praktisk arbejdsplan, så vi er klar til rulle visionen ud, når den nye bygning står klar. Inden dette sker, vil Hotelrådet forberede en workshop med brugerne af Hotellet for at få effektiv proces. Et af de tiltag vi ser foran os, er etablering af en såkaldt Hotelplatform. Den skal effektivisere arbejdet for de mange brugere, der udnytter Kulturhotellet. I dag arbejder hver enkelt aktør med praktikken om deres egne aktiviteter. Det medfører dobbeltarbejde og ineffektivitet. Hvad kan KulturHotellet's platform hjælpe foreningerne med: IT - Fælles Web-hotel under - Herunder også administration af et fælles billetsystem - Conventus-support til online forenings administration. - Anvendelse af sociale medier Presse og Program - Drive et fælles års-program - ind og udadtil - Supplementere Kultunaut - Opdatere årskalender, som Adresseavisen scraber hver uge for 'paper'-publicering - Samkoordinere, udnytte synergier m. interne og eksterne samarbejdspartnere - Udsendelse af presse på baggrund af modtaget input, fb-opdateringer, delinger - Nyhedsmail Indkøb - Fælles anvendelse og indkøb af drikkevarer - Evt. at modtage leverancer i dagtimerne, f.eks. til weekend og aften-arr. (f.eks. Fra Superbest) Arrangementer, møder ol. - Opstilling af borde; klargøre til arrangement, teknik, overhead ol. - Sørge for bestilt kaffe/the vand til møder mod betaling naturligvis. Frivillige Organisering af fælles frivilligt hjælperkorps - 'Kultur-Hotellets venner'

7 Hotel-platformen vil ikke alene styrke samarbejdet internt mellem foreninger og de faste aktører på Hotellet, men også udadtil - med kommunen, Handel, Idræt og Erhverv. Vi oplever at foreninger, idræt, handel og erhvervsliv arbejder fragmenteret. Vi bør i fremtiden blive bedre til at koordinere og samarbejde omkring vores aktiviteter, så vi kan fremstå samlet, og udnytte synergier.

Syddjurs Egnsteater Årsrapport 2014

Syddjurs Egnsteater Årsrapport 2014 Syddjurs Egnsteater Årsrapport 2014 1 Indholdsfortegnelse: Indledning Hjerterum2017 Egenproduktioner Livets Blå Tone Jul I Den Gamle Mølle Teater i Syddjurs Kommune inkl. oplysning om billetantal Turné

Læs mere

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Håndbog for DFUNKs regionsforeninger Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Indhold: 1. Formålet med håndbogen 2. Regionsforeningens placering i organisationen 3. Arbejdet i bestyrelsen

Læs mere

Beretning 2015 Generalforsamling Tirsdag 12. Maj 2014

Beretning 2015 Generalforsamling Tirsdag 12. Maj 2014 Beretning 2015 Generalforsamling Tirsdag 12. Maj 2014 Generalforsamling, det er noget med at gøre status og kigge fremad. I år er vi færdige med den aktuelle sæson, modsat de 2 tidligere år, hvor vi havde

Læs mere

God Sommer. Om dette nummer

God Sommer. Om dette nummer NYHEDSBREV Årgang 4 Juni 2011 God Sommer Om dette nummer Ansvarshavende: Claus Brodtkorb Redaktør: Claus Brodtkorb Nyhedsbrevet er skrevet i Publisher. Med mindre andet er anført, er der anvendt egne billeder

Læs mere

MGP. skaber ikke stjerner stjernerne skaber MGP. Et landsdækkende projekt med fokus på talent og på den kreative proces

MGP. skaber ikke stjerner stjernerne skaber MGP. Et landsdækkende projekt med fokus på talent og på den kreative proces MGP skaber ikke stjerner stjernerne skaber MGP Et landsdækkende projekt med fokus på talent og på den kreative proces Et nyetableret samarbejde mellem DR, KODA, DAF samt 9 kommuner fordelt på hele landet

Læs mere

Styrk jeres indsats gennem samarbejde. En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder

Styrk jeres indsats gennem samarbejde. En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder Header Styrk jeres indsats gennem samarbejde Rubrik Header (0) En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder Rubrik Citat Reference Sideheader

Læs mere

Årsberetning fra Skolebestyrelsen Skoleåret 2008-2009

Årsberetning fra Skolebestyrelsen Skoleåret 2008-2009 Årsberetning fra Skolebestyrelsen Skoleåret 2008-2009 Skal man sætte en overskrift på skoleåret 2008-2009 kunne det fint være SAMARBEJDE. Overskriften dækker både over det vigtige daglige samarbejde mellem

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

Bestyrelsens beretning april 2013

Bestyrelsens beretning april 2013 Bestyrelsens beretning april 2013 Aflagt ved den ordinære generalforsamling mandag d. 29. april 2013 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. I år har det været lidt underligt at skrive beretning,

Læs mere

Elevskrift Nr. 1-2008

Elevskrift Nr. 1-2008 IDRÆTSHØJSKOLEN I SØNDERBORG Elevskrift Nr. 1-2008 IDRÆTSHØJSKOLENS ELEVFORENING Efterårsopholdet 2007 Indholdsfortegnelse Formandsord forår 2008................................................................

Læs mere

rettnyt:02 LANDSFORENINGEN RETT SYNDROM 2015

rettnyt:02 LANDSFORENINGEN RETT SYNDROM 2015 rettnyt:02 LANDSFORENINGEN RETT SYNDROM 2015 ANNONCE RETT NYT INDHOLD nr. 2 2015 6 4 Redaktionen 5 Nyt fra bestyrelsen 6 Familietur til Legoland 8 Børn med særlige behov 9 9 Mille og Meywalkeren 10 Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00

Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Generalforsamling i Trørød Tennisklub i Rundforbi Tennishal, Rundforbivej 140, 2850 Nærum Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

Fire strategiprocesser om fremtidens frivillige sociale arbejde. August 2006

Fire strategiprocesser om fremtidens frivillige sociale arbejde. August 2006 Fire strategiprocesser om fremtidens frivillige sociale arbejde August 2006 Indholdsfortegnelse Fire strategipapirer inspiration til andre kommuner Strategipapir for Gribskov Kommune A Strategipapir for

Læs mere

Beretning FDF landsdel 2013 2014

Beretning FDF landsdel 2013 2014 To år er gået, siden vi sidst gjorde status og så tilbage, nu er det er så blevet tiden igen og denne gang, er det mig, der for første gang får lov at skrive beretning. I vil opdage at formen er anderledes

Læs mere

Årsrapport 2011 for Café Parasollen

Årsrapport 2011 for Café Parasollen Årsrapport 2011 for Café Parasollen Et socialt og alkoholfrit værested tilknyttet KFUM s Sociale Arbejde Lavgade 5, 6100 Haderslev Tlf. 74 53 58 93 www.parasollenhaderslev.dk Udfordringer, smil og latter

Læs mere

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer Anbefaling fra Tænketanken angående foreningens fremtid & dens form. Baggrund Umiddelbart før generalforsamlingen 2008 blev der nedsat en tænketank, der skulle se på fremtiden for trekkies.dk. Grundlaget

Læs mere

Ansøgning om lokalestøtte til Rhythm Nation Juni 2014. Vedlagt: Lejekontrakt

Ansøgning om lokalestøtte til Rhythm Nation Juni 2014. Vedlagt: Lejekontrakt Ansøgning om lokalestøtte til Rhythm Nation Juni 2014 Vedlagt: Lejekontrakt Kort historik om foreningen og dens aktiviteter og behovet for lokaler, og herunder at I har haft lejemålet siden d. xx.xx.201x,

Læs mere

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn 0. - 5. KLASSE - indskolingsafdelinger RØD/GUL www.kochs.dk - vi vil være verdens bedste skole - for børn Hvad indeholder pjecen? I denne pjece kan du læse om N. Kochs Skoles indskolingsafdelinger. I skolens

Læs mere

Referat fra Rømø-Tønder Turistforenings ORDINÆRER GENERALFORSAMLING Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Skærbæk Fritidscenter

Referat fra Rømø-Tønder Turistforenings ORDINÆRER GENERALFORSAMLING Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Skærbæk Fritidscenter Referat fra Rømø-Tønder Turistforenings ORDINÆRER GENERALFORSAMLING Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Skærbæk Fritidscenter Generalforsamlingens referat: 1. Valg af dirigent. Gunnar Møller, blev valgt

Læs mere

OBS EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 4. FEBRUAR

OBS EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 4. FEBRUAR Januar 2013 KVARTALSBLAD FOR SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTER OBS EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 4. FEBRUAR 2013 NYHEDSbladet INDHOLDSFORTEGNELSE LEDER: GØR DOG NOGET...........................................

Læs mere

rapport NULskrald mindre affald mere liv

rapport NULskrald mindre affald mere liv rapport NULskrald mindre affald mere liv intro NULskrald Boligforening I 2014 har vi i Sønderborg Kommune og Sønderborg Forsyning udført projekt Nulskrald Boligforening hos boligforeningen B42s lokale

Læs mere

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Nyt fra Juni 2014 Nr. 13 Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Organisationsbestyrelserne for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Aabenraa Almene Boligselskab Kallemosen

Læs mere

Kulturring Østjylland kulturaftalen 2013-2016

Kulturring Østjylland kulturaftalen 2013-2016 1 of 32 Kulturring Østjylland kulturaftalen 2013-2016 Statusbeskrivelse udgangen af 2014 afsluttede projekter Indsatsområder Projekter Ansvarlig 2013 2014 2015 2016 De mange aldre Syddjurs X X Kultur på

Læs mere

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77. Nyt fra skolelederen. Sommerferie en tid mellem to skoleår.

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77. Nyt fra skolelederen. Sommerferie en tid mellem to skoleår. Nyt fra skolelederen Sommerferie en tid mellem to skoleår. Midt i travlheden med planlægningen af det nye skoleår skal der også være tid til at kigge lidt tilbage på det netop overståede skoleår. En egentlig

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Status i forhold til implementering af folkeskolereformen

Status i forhold til implementering af folkeskolereformen Status i forhold til implementering af folkeskolereformen Denne statusrapport over implementeringen af skolereformen på Hotherskolen, Store Heddinge Skole og Strøbyskolen et halvt år efter reformens ikrafttræden

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

Café Paraplyen. Årsrapport Maj 2011 Marts 2012

Café Paraplyen. Årsrapport Maj 2011 Marts 2012 Café Paraplyen Årsrapport Maj 2011 Marts 2012 Nørregade 77 79 5000 Odense C Tlf.: 6612 8585 Et spisested, et værested og en social café www.paraplyen odense.dk omsorg@paraplyen-odense.dk En social og alkoholfri

Læs mere