Årsberetning for Kultur Hotellet 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsberetning for Kultur Hotellet 2013"

Transkript

1 Årsberetning for Kultur Hotellet 2013 Endnu et år er gået hvor Hotelrådets hovedfokus har været byggeprojektet med nedrivning af den gamle Teatersal og genopbygningen af den nye kulturbygning. Året har været præget af usikkerhed om tidsplanen for byggeriet. Den gamle bygning var planlagt til nedrivning i maj måned 2013 og den nye skulle have været klar til indvielse i dette forår. Det ser nu ud til at projektet med 1 års forsinkelse bliver klar til foråret Det har bl.a. resulteret i 2 ting: 1. Implementeringen af den nye vision for Hotellet med bl.a. flere arrangementer hvor der satses på synergi mellem aktørerne på Hotellet, har Hotelrådet valgt at udskyde til den nye bygning står klar 2. Folkedanserne, der blev klemt ud pga. pladsmangel for nogle år siden, har besluttet at de ikke vender tilbage til Hotellet. Deres tålmodighed er sluppet op og de er godt tilfredse med deres nye lokaler i Mørke. Men alle vi andre venter nu spændt på at få mere plads og bedre lokaler til rådighed. Aktiviteter i året På trods af at vi kun har haft en sal til rådighed og har levet med et utroligt dårligt indeklima, er det lykkedes at gennemføre et stort program af aktiviteter. Det har sydet og boblet med liv på Hotellet, uanset om man kom om dagen eller om aftenen, har der været gang i den: De 2 faste brugere Musikskolen og Egnsteatret har stort set kunnet fylde lokalerne alene. Musikskolen / Billedskolen frekventerer Kultur Hotellet hver eneste uge året rundt af ca. 150 musikskole og billedskoleelever fordelt på alle ugens dage. Der undervises i violin, blæseinstrumenter, klaver, sang og billedkunst, og desuden øver musikskolens 3 store ensembler Blæs og Rock, Musikskolens Bigband og koret Gotta Sing i henholdsvis Teatersalen og Atelieret. Der afholdes desuden masser af elevkoncerter og andre arrangementer som f.eks. Børnekulturnat, Bigband Battle og Spil Dansk Dag i løbet af året. Musikskoleadministrationen er ansvarlig for Hotellets daglige drift inkl. hjemmesidevedligehold og booking. Syddjurs Egnsteater Sidste år benyttede Syddjurs Egnsteater, udover den daglige drift, Hotellet således: Teatersalen bruges hvert år til produktionerne af teatrets egne forestillinger. Da Syddjurs Egnsteaters er medlem af Scenet, Scenekunstnetværk, har det flere gange været afholdt møder for Scenet på Hotellet.

2 VærelZe 313, Syddjurs Egnsteaters Ungdomsscene, mødes hver tirsdag på Hotellet. Hvor de frivillige unge samles til booking, idégenerering, planlægger arrangementer og PR-strategi. De afvikler hver den sidste onsdag i måneden arrangementer for unge i Syddjurs Kommune. I 2013 afviklede de fire arrangementer: Ungdomsforestillingen FUCK, Impro-Comedy m. Specialklassen, koncert med Pato Siebenhaar og koncert med Djämes Braun. Teatertruppen, et samarbejde mellem Syddjurs Egnsteater og Syddjurs Ungdomsskole, benytter hver torsdag aften Teatersalen. Ved gruppearbejde benyttes også Syddjurs Egnsteaters driftslokaler og Studiet. Teatertruppens forårs sæson afslutning foregik ligeledes i Teatersalen hvor de opførte David Ives Thing, en komisk forestilling om de mange faldgruber på vej til kærligheden. For andet år i træk var Syddjurs Egnsteater en del af Hotellets SommerCamp i uge 27 den første uge af børnenes sommerferie - som sammen med Billedskolen og Musikskolen bød på Street Art, Gadeteater og Rock! Grundet planlagt nedrivning af Teatersalen har Syddjurs Egnsteaters program for 2013 set anderledes ud end tidligere. Søndagsforestillinger og offentlige forestillinger spilles sædvanligt på Hotellet. I år har disse forestillinger været ude på andre locations. Ligeledes var to af VærelZe 313s arrangementer, stand-up med Tobias Dybvad og Torben Chris samt foredrag med Emil Thorup flyttet til Rønde Højskole. MiR i 2013: I 2013 blev der afviklet færre koncertarrangementer i Teatersalen end tidligere. Da vi planlagde året var byggeplanerne jo nedrivning i maj måned. Derfor var der kun 3 store koncerter 1. Nytårskoncert i januar 2. Koncert i Teatersalen med Michelle Birkballe og Rock Nalle 3. Afslutningskoncerten i Teatersalen med Esben Just trio, der 2 gange tidligere har leveret totalt udsolgt. Hertil kommer 3 koncerter, som vi lagde ude i byen: 4. En stor koncert med Neighbours i Højskolens Teatersal. Vi blev behandlet rigtigt godt på Højskolen; men salen er for kold til at skabe den rigtige stemning. Der var omkring 110 koncertgæster 5. 2 mindre koncerter under overskriften Lækkert musik, lækkert mad i lækre rammer blev holdt hos Rober i Bag Søjlen. Den ene koncert var med svenskeren Perry Stenbäck der causerede over Cornelis Vrejswijk og den anden var med Chr. Alvad.

3 Musik-caféerne har været et andet spændende og ganske gratis koncerttilbud. Dygtige musikere både amatører og professionelle: 1. Dry and Dusty, der spillede bluegrass 2. Lise og Finn Olsen, der spillede folk tilsat Hotel-kåntry 3. Kanstrup, Gleerup og Thomsen de 3 Martin-tenorer fra Thorsager 4. Cash(MiR) trioen med Ole Smedegaard fra Ugelbølle i front, spiller primært irsk folk 5. Per Pels & Freinds fra Kolind, vinderen af Talentprisen 2013, spillede eget materiale i genren West Coast/americana. 6. Jonathan Feig og Jørgen Mesel, brillerede med jazz i verdensklasse. Jonathan er en rigtig jazz freak fra New York og i dag dansk gift og bosat i Bjødstrup. 7. Drive-in-jazz med kapelmester Mogens Jørgensen i front jazz, latin og swingmusik Kunstnergruppen ( Maler-damerne ) De har ca. 35 medlemmer, som mødes hver torsdag på Hotellet. Ikke alle hver gang. Det har ikke været nødvendigt at reklamere for gruppen og nu er folk begyndt at finde dem på hjemmesiden. De har løbende gæstelærere til undervisning. De laver også udstillinger f.eks. i forbindelse med Open By Night. Gruppen fungerer på den måde at de er med til at inspirere hinanden om kunst, snak om hvad som helst.. altså et sted man kan mødes om lidt mere end bysladder Kunstgruppen Djurs Kunstens Venner Djursland, har i oktober 2013 ændret navn til Kunstgruppen Djurs, fordi de mener det er et mere rammende navn for foreningens virke, da de er aktivt udøvende kunstnere og ikke blot venner af kunsten som en mere almindelig kunstforening! De lægger vægt på vores forskellige kunstneres specielle udtryk og stil.de er pt. 32 aktive medlemmer. Kunstgruppen Djurs har haft en pause i udstillingerne i foyeren på Hotellet, men er nu tilbage på væggene på Hotellet igen. De har aftalt flere udstillinger i 2014 med forskellige af gruppens medlemmer for tiden frem til efterårsferien. Hvilke af gruppens medlemmer der udstiller, som regel i perioder af 6 uger af gangen, fremgår af plakat og info-skærmen i foyeren De nyder at udstille på væggene i Hotellets smukke lokaler og nyder godt af det daglige liv og gode energi, der er omkring deres udstillinger - ligesom de sætter stor pris på den store interesse der er for deres udstillinger på Hotellet. Udover udstillinger på Hotellet afholder foreningens bestyrelse ofte deres bestyrelsesmøder på Hotellet. De er glade for samarbejdet med de øvrige aktører på "Kultur-Hotellet."

4 Rønde Kunstforening Udover Kunstgruppen udstiller også Rønde Kunstforening med jævne mellemrum på Hotellet Egnsnettet og Bøvl Foreningen har Bøvl-aftener den 1. og 3. onsdag i måneden fra kl. 19:00 til 21:00, hvor der ydes hjælp til computer-relaterede problemer. De har deres eget faste lokale i kælderen til det formål. Nørkleklubben er en samling modne kvinder under Røde Kors, der mødes hver torsdag eftermiddag til strik af tøj til U-lande (+ kaffe og hygge). AA (Anonyme Alkoholikere) afholder deres ugentlige møde tirsdag fra til Jævnlige møder Desuden er der jævnligt møder i - Rønde Husmorforening, - Syddjurs Rollespilsforening (Legendernes Budbringere, som de tidligere kaldte sig), - Naturfredningsforeningen Syddjurs, - SF, - Enhedslisten, - Konservative folkeparti - m.m.fl. Byggeplanerne Men som nævnt i indledningen har Hotelrådet primært brugt tid på byggeprojektet. Vi havde 3 mand med i byggeudvalget: Christen Frost og Hege Tokle repræsenterede de 2 faste brugere på Hotellet og Ole Primdahl der repræsenterede foreningerne. Arbejdsprocessen i byggeudvalget har med et par træge steps i afslutningsfasen kørt fint og vi har haft stor indflydelse på det endelige resultat. Vi beklager de mange ændringer i tidsplanen, men nu skulle vi være på ret kurs. Nedrivningen af den gamle bygning starter sidste uge i maj, og det færdige hus bliver klar

5 til indvielse i april/maj måned 2015 altså om ca. 1 år fra nu. Det betyder endnu et år, hvor vi må hutle os frem og improvisere det bedste, vi kan. I det år får vi travlt med at rejse midler til dels at få 1. salen gjort helt klar brug og dels at skaffe midler til interiør, som møbler og lyd og lys udstyr. Det er foreløbig lykkedes os at skaffe fondsmidler til følgende: - Tilgængelighedspuljen har givet kr til den nye elevator. - Lions Club har givet kr til inventar gerne til en Rullebar (Løvens Hule) Vi er åbne for input om hvilke fonde, vi yderligere bør kontakte. Vi har noteret os Sallingfonden, Tuborgfonden og lokale pengeinstitutter Forbedringer på Hotellet Vi har arbejdet meget med at skabe mere synlighed overfor borgerne. - Hotellet har bl.a. fået et nyt og mere beskrivende navn. Det gamle var ikke beskrivende nok og meget ofte var vi nød til at forklare musikere at de faktisk ikke kan overnatte på stedet. Det nye navn er Kultur-Hotellet. - Der er også oprettet en hjemmeside, som både beskriver stedet og giver et klart overblik over, hvad der sker på Kultur Hotellet. Booking foretages også her. Hjemmesidens adresse er entydig: - Vi arbejder pt. med at skabe bedre promotion af de aktiviteter, der kører. Der bør være bedre skiltning udenfor, så man ikke kan undgå at se, hvad der sker på Kultur Hotellet. Der arbejdes også på at finde en effektiv måde at synliggøre Kultur Hotellets aktiviteter i tilgængelige media i lokalområdet. Koordinering med resten af byen om aktiviteter Hotelrådet har i længere tid arbejdet på at få en bedre koordination med andre aktører i byen, når det gælder større arrangementer. Fremdriften er dog ikke gået så stærkt, som vi kunne ønske det bl.a. pga. de uafklarede forhold med bygningerne. Tanken er at starte planlægningen af større aktiviteter så tidligt at andre aktører også kan nå at planlægge deres aktiviteter og derved skabe synergi. Resultatet bliver et større og mere spændene tilbud på kulturområdet. De aktører vi tænker på, er alle, der arrangerer kulturaktiviteter som f.eks. idrætsforeninger, byens handelsdrivende, Egegården, Blis. Konkret er Hotelrådet nu medlem af Handelsstandsforeningen for at lette arbejdet. Det første resultat heraf blev Oktoberfesten 2013, hvor der var fuldt hus om aftenen. Men der var uudnyttede muligheder. Der kunne sagtens være blevet lagt flere spændende tilbud ind i dagtimerne i det telt, der var rejst midt i byen. Det arbejdes der på at forbedre allerede til i år. Punktet er også sat på dagsordenen på det forestående borgermøde og generalforsamling i Distriktsrådet på torsdag den 27. marts. Vi opfordrer til at møde op og supportere idéen. Mødet finder sted i Rønde Idrætscenter kl. 19,30.

6 Når vi lykkes med at få dette sparket i gang bliver det vigtigt at have én fælles meget synlig 'rullende' årskalender for Rønde By og omegn. Det vil sikre at potentialet ved den enkelte arrangementer udnyttes bedre og at større arrangementer ikke snubler over hinanden. Organisering af aktiviteter i og omkring Kultur Hotellet Sidste år præsenterede vi en ny vision for Hotellet nu er tiden kommet til at lave en praktisk arbejdsplan, så vi er klar til rulle visionen ud, når den nye bygning står klar. Inden dette sker, vil Hotelrådet forberede en workshop med brugerne af Hotellet for at få effektiv proces. Et af de tiltag vi ser foran os, er etablering af en såkaldt Hotelplatform. Den skal effektivisere arbejdet for de mange brugere, der udnytter Kulturhotellet. I dag arbejder hver enkelt aktør med praktikken om deres egne aktiviteter. Det medfører dobbeltarbejde og ineffektivitet. Hvad kan KulturHotellet's platform hjælpe foreningerne med: IT - Fælles Web-hotel under - Herunder også administration af et fælles billetsystem - Conventus-support til online forenings administration. - Anvendelse af sociale medier Presse og Program - Drive et fælles års-program - ind og udadtil - Supplementere Kultunaut - Opdatere årskalender, som Adresseavisen scraber hver uge for 'paper'-publicering - Samkoordinere, udnytte synergier m. interne og eksterne samarbejdspartnere - Udsendelse af presse på baggrund af modtaget input, fb-opdateringer, delinger - Nyhedsmail Indkøb - Fælles anvendelse og indkøb af drikkevarer - Evt. at modtage leverancer i dagtimerne, f.eks. til weekend og aften-arr. (f.eks. Fra Superbest) Arrangementer, møder ol. - Opstilling af borde; klargøre til arrangement, teknik, overhead ol. - Sørge for bestilt kaffe/the vand til møder mod betaling naturligvis. Frivillige Organisering af fælles frivilligt hjælperkorps - 'Kultur-Hotellets venner'

7 Hotel-platformen vil ikke alene styrke samarbejdet internt mellem foreninger og de faste aktører på Hotellet, men også udadtil - med kommunen, Handel, Idræt og Erhverv. Vi oplever at foreninger, idræt, handel og erhvervsliv arbejder fragmenteret. Vi bør i fremtiden blive bedre til at koordinere og samarbejde omkring vores aktiviteter, så vi kan fremstå samlet, og udnytte synergier.

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Teaterkompagniet Syddjurs Egnsteater 2010

Teaterkompagniet Syddjurs Egnsteater 2010 Teaterkompagniet SyddjursEgnsteater 2010 KultureltfyrtårnogHELESyddjurs egnsteater I2010harviiTeaterkompagniet SyddjursEgnsteaterudbyggetvoresambitioner omatværeetkultureltfyrtårnisyddjurs idenneombæringmedtreinitiativeri

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER OKTOBER 2014 Det sker i Brøndby Lørdag den 25. oktober kl. 20.00 Irsk aften med Trad Lads & Green Steps Kulturhuset Brønden Kulturkalender oktober 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Workshop om Korsør Kulturhus. Opsamling på Workshop den 11.12. 2013

Workshop om Korsør Kulturhus. Opsamling på Workshop den 11.12. 2013 Workshop om Korsør Kulturhus Opsamling på Workshop den 11.12. 2013 Forventninger til aftenen 1) struktur på huset og organisering 2) Hvad tager vi med os herfra - helt konkret?! 3) Tilbage til rødderne

Læs mere

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016 Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring 10.-18. september 2016 1 Indhold Temaet for Vestegnens Kulturuge... 4 Idéer til aktiviteter... 4 Hvor og hvornår foregår det?...

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

2n s studierejse til Wien forår 2017

2n s studierejse til Wien forår 2017 1 2n s studierejse til Wien forår 2017 Mandag d. 27/3-17 Efter indkvartering på Hotel Mozart stod programmet på kvartersanalyse i grupper: Kend dit kvarter. Om aftenen hørte vi en blueskoncert på (Jazz-)spillestedet

Læs mere

Kontornotits. Emne: Kort nyt fra Kulturudvalgets område. By- og Udviklingsforvaltningen. Kultur

Kontornotits. Emne: Kort nyt fra Kulturudvalgets område. By- og Udviklingsforvaltningen. Kultur Kontornotits By- og Udviklingsforvaltningen Kultur Emne: Kort nyt fra Kulturudvalgets område Dato 8. maj 2019 Sagsbehandler Lisbet Holten Lambert Direkte telefon 20 20 73 93 E-mail lilam@kolding.dk Festlig

Læs mere

BESTYRELSESMØDET ONSDAG D. 24. JANUAR 2018 PÅ NORDEX FOOD. (referat i kursiv)

BESTYRELSESMØDET ONSDAG D. 24. JANUAR 2018 PÅ NORDEX FOOD. (referat i kursiv) BESTYRELSESMØDET ONSDAG D. 24. JANUAR 2018 PÅ NORDEX FOOD. (referat i kursiv) Dagsorden: 1) godkendelse af referat fra mødet d. 13/12 2017. Godkendt uden kommentarer. 2) meddelelser - mundtlig orientering

Læs mere

Årsberetning for Mødrehjælpens lokalforening i Aalborg 2016

Årsberetning for Mødrehjælpens lokalforening i Aalborg 2016 Årsberetning for Mødrehjælpens lokalforening i Aalborg 2016 2016 har igen været et meget aktivt år i lokalforeningen. Vi har oplevet en endnu større efterspørgsel end tidligere år, om hjælp til sårbare

Læs mere

Husk at aflevere sedler til SFO en omkring aflevering og afhentning på Rønde Højskole i uge 11!

Husk at aflevere sedler til SFO en omkring aflevering og afhentning på Rønde Højskole i uge 11! Syddjurs Friskole Ugebrev 9 5. marts 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 7. marts: kl.16.30-17.30 forårs-sfo-børn

Læs mere

Ugekalender for Jammerbugten

Ugekalender for Jammerbugten Ugekalender for Jammerbugten Fra fredag den 10. juli - søndag den 19. juli udgives hver uge af Jammerbugt Turistbureau Redaktør: Anitta Olesen. Mail: aol@jammerbugt.dk Dato/tid Fredag den 10. juli - søndag

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs, 2017 Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING På billedskole eller til maling og tegning kan du være kreativ og prøve at lave kunst på forskellige måder og med forskellige materialer. Tit

Læs mere

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren

Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren INFO 3/2017 Vi ses i Fredensborg Ny Kunstforening Læs om: Efterårsudstillingen 2017 Formanden har ordet Medlemsstatestik Kunsterportræt Nytårskuren På efterårsudstillingen underholdte Renæsancedanserne

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kolding Kommune

Kolding Kommune Talentstrategi på Kulturområdet Kolding Kommune 2019-2022 Et aktivt og variereret kulturudbud er en politisk ambition og en væsentlig forudsætning for at skabe det gode liv og en attraktiv kommune. Det

Læs mere

Projektbeskrivelse af SAFT 2015

Projektbeskrivelse af SAFT 2015 Projektbeskrivelse af SAFT 2015 SAFT-gruppen Marts 2015 1 Indhold Formål 3 Hvad..................................... 3 Hvorfor................................... 3 Struktur 3 Hvornår...................................

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek?

Vil du være en del af international ArtWeek? Vil du være en del af international ArtWeek? Picture this Det er sommer lune vinde lokker folket frem turisterne har indtaget byen og havnen er fuld af liv. Mennesker mødes omkring kulinariske oplevelser,

Læs mere

Velkommen til Islev Bridgeklub

Velkommen til Islev Bridgeklub Velkommen til Islev Bridgeklub Kære bridge-spiller! Velkommen til Islev Bridge Klub. Vi er en aktiv bridgeklub, hvor klublivet bridge, hygge og venskaber er i højsædet, og hvor medlemmerne selv driver

Læs mere

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden.

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. BESTYRELSENS BERETNING 2009 Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. Lad mig sige det med det samme: I år vil vi ikke trætte forsamlingen med redegørelser

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

KULTURKALENDER. Det sker i Brøndby. Esplanadeparken, Brøndby Strand

KULTURKALENDER. Det sker i Brøndby. Esplanadeparken, Brøndby Strand KULTURKALENDER JUNI 2014 Det sker i Brøndby Fredag den 13. juni til og med søndag den 15. juni, KulturWeekend 2014 Esplanadeparken, Brøndby Strand Kulturkalender juni 2014 Det sker i Brønd KULTURKALENDER

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d.3/10 2014

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d.3/10 2014 News from the Music Department: 1) Andrea (gl. elev og dygtig trompetlærer) kommer på skolen om torsdagene og underviser i trompet! Giv lyd til Maria hvis du er interesseret! Maria eller Johan. Ellers

Læs mere

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM VÆRDIER INDHOLD Fest Musik Folkelighed Mad Fællesskab Kunst Lokal forankring i hele Holbæk Kommune Sport Gratis for alle Leg Teater PARTNERE Som

Læs mere

Syddjurs Friskole. Ugebrev 37

Syddjurs Friskole. Ugebrev 37 KALENDER: uge 36 + 37 kulturtemauger i Bikuben og Havehuset uge 37: 5. klasse rejser til Sverige 12.09: forældremøde om Berlinturen for 6.-9. klasse 13.-14. september: Havehuset overnatter på skolen 30/9

Læs mere

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:)

Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Program for foråret 2018 Der er fri entré for medlemmer af skolekredsen:) Tirsdag 6/2 kl. 19.30 Koncert med Mark Solborg trio Guitaristen Mark Solborg, saxofonisten Anders Banke og trommeslageren Bjørn

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 22. april 2015

Referat fra generalforsamling den 22. april 2015 Referat fra generalforsamling den 22. april 2015 1. Indledning med andagt v/dagmar Bjerregaard 2. Valg af dirigent a. Kaj Ove Søe blev valgt. 3. Bestyrelsens beretning og visioner i punktform a. Året der

Læs mere

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017.

Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017. Beretning fra bestyrelsen til generalforsamlingen i FrivilligThy den 29. marts 2017. Så er vi igen nået til en vigtig begivenhed for os nemlig generalforsamlingen. Det er det første hele år vi har haft

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 48

Syddjurs Friskoles Ugebrev 48 Syddjurs Friskoles Ugebrev 48 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 48: Værkstedsuge for alle. Lørdag

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Dagsorden for idéudviklingsmødet om Frivillig Fredag og uge 39

Dagsorden for idéudviklingsmødet om Frivillig Fredag og uge 39 Dagsorden for idéudviklingsmødet om Frivillig Fredag og uge 39 Velkomst og hvem er vi her i dag? Hvad er formålet med Frivillig Fredag? Flash back til 2012 Frivillig Fredag-praktik Social gadekunst et

Læs mere

Tusinde tak til alle jer der aktivt deltog i en forrygende oplevelse på Simon Krohns workshop og foredrag.

Tusinde tak til alle jer der aktivt deltog i en forrygende oplevelse på Simon Krohns workshop og foredrag. 10. maj 2017 Side 1 af 8 Nyhedsbrev nr. 4 Kære Yogaunderviser i Randers og Omegn Tusinde tak til alle jer der aktivt deltog i en forrygende oplevelse på Simon Krohns workshop og foredrag. Vi håber, at

Læs mere

Beretning for Hovborg Brugsforening. (generalforsamling den )

Beretning for Hovborg Brugsforening. (generalforsamling den ) Beretning 2015 for Hovborg Brugsforening (generalforsamling den 14.04.16) Dette er Hovborg brugsforenings årsberetning nr. 106. 2015 har været et år med mange udfordringer, hvilket også fremgår af årets

Læs mere

KVD Nyhedsbrev nr. 4 maj 2011 påske

KVD Nyhedsbrev nr. 4 maj 2011 påske KVD Nyhedsbrev nr. 4 maj 2011 påske Siden sidst: Siden sidst har vi afholdt 2 bestyrelsesmøder. Påsken har ligget ind imellem med udstillingen i Aktivitetshuset i Ebeltoft. Fra bestyrelsesmødet d. 28.

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus

Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Program for 2013/14 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2013/2014 i Tånum Forsamlingshus. Med sommeren på hæld tager vi fat på en ny sæson i vores fælles forsamlingshus.

Læs mere

Heldigvis er der stadig meget spændende, der skal nås. Noget af det præsenterer vi i dette nyhedsbrev.

Heldigvis er der stadig meget spændende, der skal nås. Noget af det præsenterer vi i dette nyhedsbrev. Ollerup, den 20. maj 2016 Nyhedsbrev nummer 9 Kære forældre! Vi er færdige med de skriftlige prøver og arbejder målrettet mod de mundtlige prøver. Vi synes tiden går hurtigt, og snart er vi på vej ind

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Alle dage fra den 8. til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

Å r g a n g N r. 4 - M a j

Å r g a n g N r. 4 - M a j Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 6 - N r. 4 - M a j 2 0 1 0 Et aktivt forår. Kalenderen siger det, idræt udenfor, natur og teknik faget et flyttet ud igen, det er lyst om morgenen når vi mødes og vores planlægning

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

GUIDE. Sådan holder I en Frivilligbørs

GUIDE. Sådan holder I en Frivilligbørs GUIDE Sådan holder I en Frivilligbørs Udskrevet: 2016 Indhold Sådan holder I en Frivilligbørs...................................................... 3 2 Guide Sådan holder I en Frivilligbørs Denne guide

Læs mere

Generel introduktion til. rederiksberg eater. Frederiksberg Teater Finsensvej 139 2000 Frederiksberg Tlf. 38 71 82 85 www.frederiksbergteater.

Generel introduktion til. rederiksberg eater. Frederiksberg Teater Finsensvej 139 2000 Frederiksberg Tlf. 38 71 82 85 www.frederiksbergteater. Generel introduktion til rederiksberg eater Frederiksberg Teater Finsensvej 139 2000 Frederiksberg Tlf. 38 71 82 85 www.frederiksbergteater.dk Indhold Forord 3 Foreningen Forældresamarbejdet Produktionsgruppen

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Events. Oplevelser, fællesskab og sjov

Events. Oplevelser, fællesskab og sjov Events Oplevelser, fællesskab og sjov RETRO Nørrebro nonprofit café I vores nonprofit café får du unikke, kreative oplevelser i lokaler som er evigt hyggelige og i konstant forandring. Du mødes af glade

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

Notat Til: Kunstrådet Kopi til: Fra:

Notat Til: Kunstrådet Kopi til: Fra: Notat Til: Kunstrådet Kopi til: Fra: Oplæg til handleplan Forslag til handleplaner for Kunstrådet i 2012 2013 Billedskole / Kulturskole / Kreativ skole Som et supplement til Musikskolen foreslår Kunstrådet,

Læs mere

Kult.+udv.afd. afgørelse 15.000 0 0 1. Do. Det inkluderende museum allehelgensaften 2013. 24.000 0 0

Kult.+udv.afd. afgørelse 15.000 0 0 1. Do. Det inkluderende museum allehelgensaften 2013. 24.000 0 0 Kulturpuljer ansøgningsfrist 1. marts 2013 Kulturpuljen 2013: 237.000 kr. incl. overførte midler fra 2012 (Kultur- og udviklingsafdelingen har derudover en strakspulje på 30.000 kr.) Nr. Hvem søger Hvad

Læs mere

Årsberetning og regnskab 2007

Årsberetning og regnskab 2007 Årsberetning og regnskab 2007 Foreningen afløste den 1. januar 2007 Kultursamarbejdet i Ringkøbing Amt og har fungeret i 1 år. 1 Kultursamarbejdets vision er at synliggøre Midt- og Vestjylland og dets

Læs mere

Beretning fremlagt den 26. jan på Generalforsamlingen

Beretning fremlagt den 26. jan på Generalforsamlingen Foreningen Glamsbjerg Beretning 2010 - fremlagt den 26. jan. 2011 på Generalforsamlingen Jeg vil begynde med at orientere om, at medlemsantallet i Foreningen Glamsbjerg er på 212 i 2010 Foreningen Glamsbjerg

Læs mere

Gladsaxe Jazzfest

Gladsaxe Jazzfest Unge og mere erfarne musikere optræder hvert år side om side under Gladsaxe Jazzfest. Birgitte Soojin Band underholdt i 2014 på Pladsen i Søborg. 01-10- 2014 Evaluering af rammeaftalen mellem: Gladsaxe

Læs mere

Sæsonens visearrangementer: Alle medlemmer af foreningen er velkomne til at melde sig som visevært til den kommende sæson.

Sæsonens visearrangementer: Alle medlemmer af foreningen er velkomne til at melde sig som visevært til den kommende sæson. Hulemøder: Hulemøderne anvendes til almindelig orientering og medlemssamvær. Evaluering af viseaftener. Evt. se videoer fra viseaftnerne. Drøftelse af kommende viseaften. Nye udøvende medlemmer præsenteres.

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. OM STRATEGIEN 2/10 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag for at drøfte

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Evalueringsskema for projekter støttet af lokaludvalgets puljemidler

Evalueringsskema for projekter støttet af lokaludvalgets puljemidler Projekttitel fra ansøgningen Amager Byttemarked i Prismen Dato for projektets afholdelse? 9.6.2013 Ansøgt beløb: 9000 kr. Kort beskrivelse af udførte aktiviteter: Bevilget beløb: 9000 kr. Forbrug på event:

Læs mere

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014 Kære børn og forældre Så kom vi vel ind i det nye, og med masser af sne og frost til stor glæde for børn og barnlige sjæle Husk derfor ekstra tøj og varm udetøj, for vi kælker og leger ude hver dag!! Her

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. OM STRATEGIEN 2/12 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år.

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år. Beretning 2014-15 Vi har netop sluttet sæson nr. 21 og alle hold er afsluttet. Sjovt nok har vi en slags 50 års jubilæum, idet Hanne har været instruktør i 21 år, Hans i 19 år, og Birthe i 10 år. Det er

Læs mere

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 Kære ErhvervsKvinde 2010.. Er helt nyt år står for døren. Tilbage ligger 2009 med alle de oplevelser, glæder, sorger og erfaringer det gav os. Foran os ligger 365

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6.

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6. PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter 2. Målgrupper 3. Aktiviteterne 4. Struktur overordnet og praktisk 5. Åbningstider 6. Lokaler 7. Støtte/Opbakning 8. Tidsplan Hvor starter vi... 1. Nimtofte

Læs mere

UNGE OG KULTURCENTER O P L Æ G T I L F O L K E S K O L E R E F O R M U D V A L G

UNGE OG KULTURCENTER O P L Æ G T I L F O L K E S K O L E R E F O R M U D V A L G UNGE OG KULTURCENTER O P L Æ G T I L F O L K E S K O L E R E F O R M U D V A L G UNGE OG KULTURCENTER I DAG lokaliseret på rådhuset med leder, klubleder, musikfaglig leder (vakant) samt 2 administrativ

Læs mere

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 Lene Mobil: 50 84 39 53 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten + åbningstider.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

Som en start på vores dialog, ønsker jeg at give dig mine tre bedste kulturledelses redskaber. Jeg bruger også mange andre forskellige redskaber i

Som en start på vores dialog, ønsker jeg at give dig mine tre bedste kulturledelses redskaber. Jeg bruger også mange andre forskellige redskaber i 1 Som en start på vores dialog, ønsker jeg at give dig mine tre bedste kulturledelses redskaber. Jeg bruger også mange andre forskellige redskaber i mit daglige arbejde, men de tre som jeg har valgt at

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal:

Alle der ønsker at deltage på den censurerede del af festivalen, både ind- og udenlandske kunstnere, skal: Vil du være en del af International Art Festival 2013? Send ind til censurering nu. Vores mål er at arrangerer en årligt tilbagevendende kunstfestival med internationalt tilsnit. I 2011 gennemførte vi

Læs mere

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Generelle oplysninger Så er det tid til lidt nyt samt generelle oplysninger her fra klyngen. Først og fremmest er vi faldet rigtig godt til her på Katrinehaven,

Læs mere

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold Nyrernes Dag inspirationskatalog Nyrernes Dag er en fast tradition i Nyreforeningen. Siden starten i 2006 har dagen udviklet sig og markeres i dag på forskellig vis rundt om i landet. Dette katalog er

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016

FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 i vinterferien uge 7 DRAMA MED SVED PÅ PANDEN JAZZCAMP FOR PIGER MUSIK PÅ IPAD FANTASTISKE FIGURER FILMGYS VELKOMMEN TIL FREDERIKSBERG KULTURCAMP 2016 Her er din mulighed

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER APRIL 2015 Det sker i Brøndby Fredag den 10. april kl. 18.30 Lindy Swing aften m. Leonardo Pedersens Jazzkapel Kulturhuset Brønden Kulturkalender APRIL 2015 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018

Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018 Nyhedsbrev for klubben Thomas P. Hejle oktober 2018 Kære Forældre Hermed et hurtigt oktober nyhedsbrev fra TPHU. Efterårsferie og koloni. Efterårsferien nærmer sig og klubben har åben mandag til fredag

Læs mere

Kulturpuljer ansøgningsfrist 1. marts 2014

Kulturpuljer ansøgningsfrist 1. marts 2014 Kulturpuljer ansøgningsfrist 1. marts 2014 Kulturpuljen 2014: 205.000 kr. incl. overførte midler fra 2013 (Kultur- og udviklingsafdelingen har derudover en strakspulje på 30.000 kr.) Nr. Hvem søger Hvad

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 KUNSTTALENTKLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 VIL DU DYRKE DIT TALENT? Skal du i 7. klasse efter sommerferien 2016? Elsker du musik, kunst, design eller performance? Drømmer du om at skabe dit eget professionelle

Læs mere

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid...

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid... GMnyt 2 Nyhedsbrev fra Nr 2 dec. 2017 I denne søde juletid... Kære forældre og elever. På tirsdag den 19. december er det sidste undervisningsgang i Musikskolen, og jeg sender jer i den anledning de bedste

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Foreningen Tusindfryd Brugerstyre og basisdemokrati Kulturelle aktiviteter De seneste måneder og den kommende tid Visioner for fremtiden

Foreningen Tusindfryd Brugerstyre og basisdemokrati Kulturelle aktiviteter De seneste måneder og den kommende tid Visioner for fremtiden Juni 2016 Foreningen Tusindfryd 2 Foreningens historie og stedets nuværende inkarnation Brugerstyre og basisdemokrati 3 1000Fryds unikke drifts- og styringsform Kulturelle aktiviteter 4 De mange aktiviteter

Læs mere

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden.

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Nyhedsbrev November 2012 Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Kontingent 2013: Blandt de vigtige beslutninger der blev

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

Det officielle korbillede

Det officielle korbillede Ollerup, den 2. februar 2016 Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Det officielle korbillede 2015-2016 Tak for et stort fremmøde til forældrelørdag med konsultationer og koncerter. Det er dejligt, at så mange

Læs mere

Til skoler i Aarhus Kommune. Invitation til 5. og 6. klasser i Aarhus Kommune til deltagelse i pilotprojekt om arkitektur og landskab

Til skoler i Aarhus Kommune. Invitation til 5. og 6. klasser i Aarhus Kommune til deltagelse i pilotprojekt om arkitektur og landskab Til skoler i Aarhus Kommune Invitation til 5. og 6. klasser i Aarhus Kommune til deltagelse i pilotprojekt om arkitektur og landskab Kære (klasse)lærere i 5. og 6. klasser i Aarhus Kommune Aarhus, d. 16.

Læs mere

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline Ansvar el. Lukket Skolebestyrelsesmøde.

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline Ansvar el. Lukket Skolebestyrelsesmøde. Dato: 2014-02-27 Ordstyrer: Helene Til stede:, Bo, Kasper, Jytte, Rikke (8D), Tanja, Birgitte, Helene, Pernille (fra 20:45) Afbud: Aina, Rikke, Claus, Mick(8A), Fraværende: Referent: Bo SB-møderne afholdes

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 12

Nyhedsbrev til pårørende. Kastanie Allé 12 Nyhedsbrev til pårørende Kastanie Allé 12 Nr. 1 Dato 1.marts 2018 Nyt fra tilbuddet Det der optager os i øjeblikket er naturligvis flytningen til Bøge Allé 15. Der er mange snakke om indkøb og hvad borgerne

Læs mere

Kulturpolitisk Handleplan Frem mod 2020

Kulturpolitisk Handleplan Frem mod 2020 Kulturpolitisk Handleplan 2018 Frem mod 2020 Godkendt af Udvalget for plan, udvikling og kultur 7. februar 2018 Kulturpolitisk handleplan 2018 Syddjurs Kommune vedtog i foråret 2015 en ny kulturpolitik

Læs mere

NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN

NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN Dansk Taekwondo Forbund Nr. 1 Juni 2013 Jeg har nu været ansat i Dansk Taekwondo Forbund i et år, og har haft mulighed for at lære mange af jer og jeres klubber at kende.

Læs mere